abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 28 februari 2019 @ 20:31:27 #102
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_185305164
Ouwe hosselaar
pi_185305168
Haha Parrano, nooit van gehoord wel een goede naam voor zoiets. Maar ik koop nooit geraspte kaas. Het valt onder de kaasactiviteiten van FrieslanfCampina lees ik net.
Kaasactiviteiten vind ik een mooi woord.
anonieme razernist
  Eindredactie Games donderdag 28 februari 2019 @ 20:32:53 #104
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_185305214
Ja lekker Spaans en Italiaans door elkaar heen lullen.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_185305280
Toch een leuk uitstapje naar Italië.
anonieme razernist
pi_185305346
quote:
10s.gif Op donderdag 28 februari 2019 20:31 schreef Van_Poppel het volgende:
Ouwe hosselaar
Haha bevestigt weer het stereotype _O-

Zou zelf wel eerder die Sophie hosselen. Zag er goed uit met dat strakke shirtje.
  Eindredactie Games donderdag 28 februari 2019 @ 20:38:50 #108
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_185305386
quote:
10s.gif Op donderdag 28 februari 2019 20:35 schreef NoCigar het volgende:
Toch een leuk uitstapje naar Italië.
opkostenvandepubliekeomroep.nl
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Eindredactie Games donderdag 28 februari 2019 @ 20:39:54 #109
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_185305415
ja tuurlijk, vanwege hygieneregels :') me hol
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_185305653
FrieslandCampina gaat wel even vertellen hoe je Italiaans kookt _O-
pi_185305654
quote:
4s.gif Op donderdag 28 februari 2019 20:39 schreef Oscar. het volgende:
ja tuurlijk, vanwege hygieneregels :') me hol
Zo spannend is het niet om kaas te maken, dus heeft niet zo gek veel meerwaarde. Vind het wel vaker wat stemmingsmakerij en leidende vragen als het over bepaalde zaken gaat.
pi_185305687
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2019 20:48 schreef alpeko het volgende:
FrieslandCampina gaat wel even vertellen hoe je Italiaans kookt _O-
Hij was aan het vertellen dat dit soort kaas beter smelt, vervolgens werd hem dat in de mond gelegd.
pi_185305696
Een beetje een kutvraag: 'Italiaanse kaas is eigenlijk niet geschikt voor in de keuken?', allemaal tè makkelijk weer.
anonieme razernist
pi_185305720
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2019 20:48 schreef Citizen.Erased het volgende:

[..]

Zo spannend is het niet om kaas te maken, dus heeft niet zo gek veel meerwaarde. Vind het wel vaker wat stemmingsmakerij en leidende vragen als het over bepaalde zaken gaat.
Klopt eigenlijk is die man gewoon heel eerlijk. Het is geen Italiaanse kaas, het is gewoon kaas die goed gaat met de Hollandse Italiaanse keuken.
  donderdag 28 februari 2019 @ 20:50:29 #116
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_185305729
Alsof die Italiaan gaat zeggen "Dit smaakt prima, helemaal niks mis mee"
pi_185305749
quote:
7s.gif Op donderdag 28 februari 2019 20:49 schreef Citizen.Erased het volgende:

[..]

Hij was aan het vertellen dat dit soort kaas beter smelt, vervolgens werd hem dat in de mond gelegd.
Juist. Nogal goedkoop.
anonieme razernist
pi_185305752
En het dan vreemd vinden dat bedrijven niet mee willen werken aan dergelijke items :')
pi_185305779
quote:
7s.gif Op donderdag 28 februari 2019 20:49 schreef Citizen.Erased het volgende:

[..]

Hij was aan het vertellen dat dit soort kaas beter smelt, vervolgens werd hem dat in de mond gelegd.
Ook dat is natuurlijk al een zwamverhaal. Beter smelt... want de Italiaanse kaas is niet geschikt voor over de pasta. Het is een flutproduct dat probeert mee te liften op de naam van kazen die 10x meer smaak hebben.
  donderdag 28 februari 2019 @ 20:54:10 #120
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185305855
Het zijn niet de gekken die het maken.......
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_185305931
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 20:51 schreef alpeko het volgende:

[..]

Ook dat is natuurlijk al een zwamverhaal. Beter smelt... want de Italiaanse kaas is niet geschikt voor over de pasta. Het is een flutproduct dat probeert mee te liften op de naam van kazen die 10x meer smaak hebben.
Denk je echt dat er geen verschil is tussen het smeltgedrag van kazen? Vreemd.
anonieme razernist
pi_185305952
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 20:51 schreef alpeko het volgende:

[..]

Ook dat is natuurlijk al een zwamverhaal. Beter smelt... want de Italiaanse kaas is niet geschikt voor over de pasta. Het is een flutproduct dat probeert mee te liften op de naam van kazen die 10x meer smaak hebben.
Hoezo is het smelten van de kaas een zwamverhaal? Dat kan gewoon aan de samenstelling van de kaas liggen https://www.cheesescience.org/melt.html

Dat het een product is dat een bedrijf willen kopen is geen verrassing voor mij; en dat we in Nederland producten verkopen die geschikt zijn voor de Nederlandse markt is ook geen verrassing.
pi_185305961
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 20:54 schreef Pietverdriet het volgende:
Het zijn niet de gekken die het maken.......
Nee oké maar ze voorzien ook niet in een concrete vraag. Ze proberen een goedkoop alternatief neer te zetten voor kazen die langer gerijpt zijn en presenteren het als een Italiaanse kaas. Het is niets meer dan (jong) belegen Goudse. Dat ligt al in het schap.
pi_185306117
quote:
5s.gif Op donderdag 28 februari 2019 20:56 schreef NoCigar het volgende:

[..]

Denk je echt dat er geen verschil is tussen het smeltgedrag van kazen? Vreemd.
Tuurlijk wel maar dat is niet de reden dat ze het maken natuurlijk. Er is niks mis met parmezaan over je pasta. Ook al is die kaas hard. Ook niks mis met Goudse als je het Hollands wilt houden. Maar dit is pure misleiding natuurlijk. Wel binnen de regels allemaal maar ik vind die vent een huichelachtig verhaal afsteken. De enige reden dat het bestaat is dat er mensen zijn die denken dat dit een goedkoop alternatief is voor iets dat het niet is. Geldklopperij dus. Maar goed... daar ligt de supermarkt vol mee helaas.
  donderdag 28 februari 2019 @ 21:03:42 #125
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185306185
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 20:56 schreef alpeko het volgende:

[..]

Nee oké maar ze voorzien ook niet in een concrete vraag. Ze proberen een goedkoop alternatief neer te zetten voor kazen die langer gerijpt zijn en presenteren het als een Italiaanse kaas. Het is niets meer dan (jong) belegen Goudse. Dat ligt al in het schap.
Gros van de Nederlanders weet helemaal niet wat goede producten zijn. Die wil een image, een merk, een sprookje.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_185306278
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 21:03 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Gros van de Nederlanders weet helemaal niet wat goede producten zijn. Die wil een image, een merk, een sprookje.
Ja en dat vind ik - en jij ook volgens mij - een slechte ontwikkeling.
  donderdag 28 februari 2019 @ 21:08:23 #127
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185306338
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 21:06 schreef alpeko het volgende:

[..]

Ja en dat vind ik - en jij ook volgens mij - een slechte ontwikkeling.
Is dat ooit anders geweest?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_185306354
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 21:01 schreef alpeko het volgende:

[..]

Tuurlijk wel maar dat is niet de reden dat ze het maken natuurlijk. Er is niks mis met parmezaan over je pasta. Ook al is die kaas hard. Ook niks mis met Goudse als je het Hollands wilt houden. Maar dit is pure misleiding natuurlijk. Wel binnen de regels allemaal maar ik vind die vent een huichelachtig verhaal afsteken. De enige reden dat het bestaat is dat er mensen zijn die denken dat dit een goedkoop alternatief is voor iets dat het niet is. Geldklopperij dus. Maar goed... daar ligt de supermarkt vol mee helaas.
Daar zit natuurlijk een kern van waarheid in, maar waarom moet je als journalist dan een leidende vraag stellen? Als ik goed geluisterd heb gaf hij gewoon toe dat die voor de Nederlandse markt is.
pi_185306566
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 21:01 schreef alpeko het volgende:

[..]

Tuurlijk wel maar dat is niet de reden dat ze het maken natuurlijk. Er is niks mis met parmezaan over je pasta. Ook al is die kaas hard. Ook niks mis met Goudse als je het Hollands wilt houden. Maar dit is pure misleiding natuurlijk. Wel binnen de regels allemaal maar ik vind die vent een huichelachtig verhaal afsteken. De enige reden dat het bestaat is dat er mensen zijn die denken dat dit een goedkoop alternatief is voor iets dat het niet is. Geldklopperij dus. Maar goed... daar ligt de supermarkt vol mee helaas.
Dat zal allemaal,wel, maar feit blijft dat de interviewster de kaasfabriekant woorden in de mond legt.
anonieme razernist
pi_185306602
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2019 21:08 schreef Citizen.Erased het volgende:

[..]

Daar zit natuurlijk een kern van waarheid in, maar waarom moet je als journalist dan een leidende vraag stellen? Als ik goed geluisterd heb gaf hij gewoon toe dat die voor de Nederlandse markt is.
Beetje uitlokken mag best. Natuurlijk willen ze horen dat het een commercieel gedrocht is. Wat het ook is. Ooit wel eens geproefd?

De site beweert anders trouwens.

quote:
Het recept mag dan een goed bewaard geheim zijn, de naam van onze kaas is inmiddels bekend en geliefd bij velen. Van de zonovergoten ‘trattoria’s’ in Italië tot de fijne terrasjes in eigen land.
_O-
pi_185306628
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 21:08 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Is dat ooit anders geweest?
Ja tuurlijk wel. Vroeger. Er was een tijd dat er alleen Italiaanse kaas uit Italië in het schap lag.
pi_185306947
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 21:16 schreef alpeko het volgende:

[..]

Beetje uitlokken mag best. Natuurlijk willen ze horen dat het een commercieel gedrocht is. Wat het ook is. Ooit wel eens geproefd?

De site beweert anders trouwens.

[..]

_O-
Ik heb de kaas wel eens geproefd en het is inderdaad niets bijzonders qua smaak.

Natuurlijk is het een vorm van misleiding, maar als iemand meedoet aan het programma en uit wil leggen waarom ze het maken zoals ze maken dan kun je dat ook op een andere manier doen is mijn mening.

Je doet trouwens precies hetzelfde als de programma-makers. Je bent ook vast hier begonnen met lezen https://www.parrano.nl/de-wereld-van-parrano/ en dan lees je dat het een kaas is die gemaakt is van Nederlandse melk. Daarna gooien ze er een commerciële saus overheen met een Italiaanse smaak.

Je kan praktisch alle producten uit de supermarkt nemen, die willen allemaal verkocht worden.
pi_185307492
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2019 21:23 schreef Citizen.Erased het volgende:

Natuurlijk is het een vorm van misleiding, maar als iemand meedoet aan het programma en uit wil leggen waarom ze het maken zoals ze maken dan kun je dat ook op een andere manier doen is mijn mening.
Hoe zie je dat voor je dan? Ik vond het allemaal wel meevallen qua suggestieve vraagstelling. Is ook een wisselwerking. Die vent kwam niet heel sterk uit de hoek natuurlijk. Ze hadden beter iemand van communicatie kunnen sturen dan iemand die zijn eigen product staat te verdedigen.

Maar oké het is een open deur ja. Unilever of Friesland Campina of een andere grote levensmiddelenboer. Je hoeft daar natuurlijk geen verfijnde authentieke producten van te verwachten.
  Official ESF Kreviewer donderdag 28 februari 2019 @ 22:13:41 #134
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_185308850
Beetje dom om bij Campina zo'n camera-schuwe nerd neer te zetten. Hij vertelde het wel prima. Nederlandse kaas met een Italiaans tintje.
De verpakking en naam is wel misleidend.

Dat die Italianen hun eigen kaas beter vinden is wel logisch. Vraag een Goudse maker welke beter is en hij zal Goudse zeggen. Italianen zijn sowieso wel vol van hun eigen product met die "onze melk is beter" onzin.

Leuke aflevering. Jammer dat de keuringsdienst weer eens suggestief doet en misleidt.
  donderdag 28 februari 2019 @ 22:19:04 #135
71610 Black-Hole
Deep in my soul
pi_185308955
Nederlandse eetcultuur weer op z'n 'best' dit. Wat een lulverhaal van die Campina gast en mooi om die trotse Italianen te zien die wel weten hoe het hoort.

Voor de rest echt niet heel veel nieuws onder de zon, dit is toch wel vrij algemeen bekend zou je denken. Was vorig jaar ook een nagenoeg zelfde item over Cheddar.

Snap sowieso dat hele geraspte kaas gebeuren niet want zelf raspen van een stuk is veel lekkerder.
  Official ESF Kreviewer donderdag 28 februari 2019 @ 22:23:45 #136
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_185309071
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2019 22:19 schreef Black-Hole het volgende:

Snap sowieso dat hele geraspte kaas gebeuren niet want zelf raspen van een stuk is veel lekkerder.
Dat zal tussen de oren zitten. De vacuum verpakte geraspte echte Italiaanse kaas is exact hetzelfde als die van een blokje.
  donderdag 28 februari 2019 @ 22:27:28 #137
71610 Black-Hole
Deep in my soul
pi_185309144
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 22:23 schreef Kreator het volgende:

[..]

Dat zal tussen de oren zitten. De vacuum verpakte geraspte echte Italiaanse kaas is exact hetzelfde als die van een blokje.
Mogelijk ja, ook al is het echte Grano Pardano of Parmesan dan nog vind ik er verschil in zitten. Ligt er misschien ook wel aan dat ik net iets grover rasp.

Overigens nooit geweten dat blijkbaar ook de schil meegeraspt wordt voor die zakjes.
  maandag 4 maart 2019 @ 10:03:38 #138
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_185379082
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_185429685
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2019 22:19 schreef Black-Hole het volgende:
Nederlandse eetcultuur weer op z'n 'best' dit. Wat een lulverhaal van die Campina gast en mooi om die trotse Italianen te zien die wel weten hoe het hoort.

Voor de rest echt niet heel veel nieuws onder de zon, dit is toch wel vrij algemeen bekend zou je denken. Was vorig jaar ook een nagenoeg zelfde item over Cheddar.

Snap sowieso dat hele geraspte kaas gebeuren niet want zelf raspen van een stuk is veel lekkerder.
Ja, en daarvoor met mozzeralla, kaas met oorsprong, natuurgerijpt, old amsterdam, boerenkaas, goudse kaas, nepkaas op pizzas, etc.
Al zoveel kaasafleveringen.

Dat van Parrano vind ik trouwens niet eens echt misleiding. Logisch dat het Nederlandse kaas is met een Italiaanse twist, geschikt gemaakt om makkelijk te smelten etc. Heb daar niet zo'n probleem mee, consumenten die denken een soort Padano te kopen zijn niet goed wijs.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  woensdag 6 maart 2019 @ 16:57:53 #140
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185433273
MBT de vegetarische rookworst, tenenkrommend dat men bij de kostprijs maar blijft doorgaan over de prijs van de ingrediënten. De kostprijs is ook de fabriek, het proces, de productontwikkeling en bij een lager productievolume is dat per worst gewoon duidelijk meer.
Wel mooi dat de vegetarische slager echt rookt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 6 maart 2019 @ 17:27:11 #141
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_185433885
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2019 21:16 schreef alpeko het volgende:
[..]

Beetje uitlokken mag best. Natuurlijk willen ze horen dat het een commercieel gedrocht is. Wat het ook is. Ooit wel eens geproefd?

De site beweert anders trouwens.[..]

_O-
En daarnaast is een trattoria per definitie al een restaurant dat met streekproducten werkt. Een Hollandse massaproductiekaas zal daar wel niet bijhoren.
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  donderdag 7 maart 2019 @ 12:36:40 #142
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185450376
Vanavond:

Clean Label

Steeds vaker verschijnen er opmerkelijke ingrediënten op het etiket van vleesproducten. Zoals bamboevezel, granaatappelextract en snijbietconcentraat. Maar wat doen die in je rundergehakt, schnitzel of slavink? Het blijkt dat supermarkten en vleesproducenten zich in bochten wringen om E-nummers op het etiket te vermijden. Dus gaan ze op zoek naar natuurlijk klinkende vervangers. Daar is een vakterm voor: Clean Label. Maar zie die vervangers ook echt veel anders? De Keuringsdienst over pogingen om etiketten op te schonen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator donderdag 7 maart 2019 @ 12:46:44 #143
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_185450525
In veel supermarktgehakt (ook het biologische) zit tegenwoordig ook van alles naast vlees. Natuurlijke aroma's, extracten en weet ik het. Vast allemaal zodat het langer houdbaar of mooi blijft. Ik heb daar geen behoefte aan.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  donderdag 7 maart 2019 @ 16:54:55 #144
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185455401
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2019 12:46 schreef djkoelkast het volgende:
In veel supermarktgehakt (ook het biologische) zit tegenwoordig ook van alles naast vlees. Natuurlijke aroma's, extracten en weet ik het. Vast allemaal zodat het langer houdbaar of mooi blijft. Ik heb daar geen behoefte aan.
En dat zetten ze dan niet op de verpakking? Zie dat namelijk nooit op de verpakking staan, dus waar haal jij deze info vandaan? Proceshulpstoffen hoeven niet vermeld, maar aroma’s, extracten, antioxidanten en conserveermiddelen wel. Dus ik hoor net graag van je.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 7 maart 2019 @ 16:57:42 #145
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_185455460
quote:
1s.gif Op donderdag 7 maart 2019 16:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]

En dat zetten ze dan niet op de verpakking? Zie dat namelijk nooit op de verpakking staan, dus waar haal jij deze info vandaan? Proceshulpstoffen hoeven niet vermeld, maar aroma’s, extracten, antioxidanten en conserveermiddelen wel. Dus ik hoor net graag van je.
Staat er wel op, zie ingrediënten

https://www.ah.nl/product(...)-gehakt#ingredienten

https://www.ah.nl/product(...)rgehakt#ingredienten

Wel vies trouwens, ik koop o.a. om die reden geen supermarktgehakt meer
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  donderdag 7 maart 2019 @ 17:02:02 #146
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185455571
quote:
1s.gif Op donderdag 7 maart 2019 16:57 schreef Molo het volgende:
[..]

Staat er wel op, zie ingrediënten

https://www.ah.nl/product(...)-gehakt#ingredienten

https://www.ah.nl/product(...)rgehakt#ingredienten

Wel vies trouwens, ik koop o.a. om die reden geen supermarktgehakt meer
Okay, nu koop ik geen gehakt bij AH
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 7 maart 2019 @ 17:09:36 #147
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185455741
De Angst voor E-Nummers (brrrr een code, een E met een getal) is wijdverbreid, helaas. Heeft idd het effect dat fabrikanten zaken toevoegen die een andere naam mogen dragen. Zonder smaakversterker, maar met gistextract. Zonder antioxidanten maar met citrusextract..
Jaaaa, dat is duidelijk een verbetering.
Grappig dat KVW het hier over heeft i.p.v. de ongegronde angst voor e-nummers.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_185455899
Is er niet recent een vergelijkbaar aflevering geweest over fruitextract en dergelijke wat dus gewoon suiker is? Ze vallen wart in herhaling helaas.
  donderdag 7 maart 2019 @ 17:28:02 #149
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185456151
quote:
99s.gif Op donderdag 7 maart 2019 17:16 schreef qajariaq het volgende:
Is er niet recent een vergelijkbaar aflevering geweest over fruitextract en dergelijke wat dus gewoon suiker is? Ze vallen wart in herhaling helaas.
Appelsap concentraat idd
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 7 maart 2019 @ 17:30:06 #150
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185456197
quote:
99s.gif Op donderdag 7 maart 2019 17:16 schreef qajariaq het volgende:
Is er niet recent een vergelijkbaar aflevering geweest over fruitextract en dergelijke wat dus gewoon suiker is? Ze vallen wart in herhaling helaas.
17 januari jl.
https://www.npo3.nl/keuri(...)7-01-2019/KN_1704065
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator donderdag 7 maart 2019 @ 17:33:36 #151
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_185456268
quote:
1s.gif Op donderdag 7 maart 2019 16:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]

En dat zetten ze dan niet op de verpakking? Zie dat namelijk nooit op de verpakking staan, dus waar haal jij deze info vandaan? Proceshulpstoffen hoeven niet vermeld, maar aroma’s, extracten, antioxidanten en conserveermiddelen wel. Dus ik hoor net graag van je.
Staat er gewoon op, bij de AH, de Vomar, de Aldi zit in het biologische gehakt "natuurlijk aroma" en/of rozemarijnextract en/of voedingszuur in de vorm van citroenzuur of ascorbinezuur.
Ik koop ook liever geen vlees in de supermarkt, maar er zit hier geen enkele bioslager in de buurt dus soms ontkom je er niet aan.

Ik heb geen "angst" voor E-nummers of wat dan ook, ik wil mijn producten gewoon zo puur mogelijk. En gehakt wat je even laat liggen verkleurt nu eenmaal. Deal with it.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  donderdag 7 maart 2019 @ 17:36:39 #152
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_185456323
Als zulke extracten smakeloos en onschadelijk zijn, prima. Gehakt is een behoorlijk bederfelijk product natuurlijk, dus natuurlijke middelen om het wat langer houdbaar te maken zijn prima.
Het smaakt er alleen enorm naar dus ik skip het
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  donderdag 7 maart 2019 @ 17:44:35 #153
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185456440
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2019 17:33 schreef djkoelkast het volgende:
[..]

Staat er gewoon op, bij de AH, de Vomar, de Aldi zit in het biologische gehakt "natuurlijk aroma" en/of rozemarijnextract en/of voedingszuur in de vorm van citroenzuur of ascorbinezuur.
Ik koop ook liever geen vlees in de supermarkt, maar er zit hier geen enkele bioslager in de buurt dus soms ontkom je er niet aan.

Ik heb geen "angst" voor E-nummers of wat dan ook, ik wil mijn producten gewoon zo puur mogelijk. En gehakt wat je even laat liggen verkleurt nu eenmaal. Deal with it.
Gehaktmolen? Koop een stuk soepvlees en je maakt het mooiste gehakt, 1 keer malen en het is mooi los van structuur, 2-3 keer malen en je hebt een steviger gehakt (de eiwitten binden het en het krijgt een meer pasta achtige structuur)
Ik doe dit bv als ik hamburgers maak en maal er dan ook gerookt buikspek doorheen, jummie.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator donderdag 7 maart 2019 @ 19:51:13 #154
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_185459875
quote:
1s.gif Op donderdag 7 maart 2019 17:44 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]

Gehaktmolen? Koop een stuk soepvlees en je maakt het mooiste gehakt, 1 keer malen en het is mooi los van structuur, 2-3 keer malen en je hebt een steviger gehakt (de eiwitten binden het en het krijgt een meer pasta achtige structuur)
Ik doe dit bv als ik hamburgers maak en maal er dan ook gerookt buikspek doorheen, jummie.
Je kunt hier in de buurt nauwelijks goed vlees krijgen helaas. Moet er altijd minimaal een uur (heen en terug bij elkaar opgeteld) voor rijden. Ik heb een gehaktmolenopzetstuk voor mijn K-Mix, maar die mixer zelf is stuk en op de nieuwe mixer past 'ie niet.
Maar het zou wel een betere optie zijn om het zelf te draaien, kan ik ook gewoon varkensgehakt maken voor mijn Kottbullar, die zijn veel lekkerder met alleen varken.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  donderdag 7 maart 2019 @ 20:02:50 #155
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185460240
Goed vlees is idd een dingetje, supermarkt vlees is vaak een reden geen vlees te eten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 7 maart 2019 @ 20:47:30 #156
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185461578
Mensen willen dus schijnbaar geen E-nummers meer zien en dus vervangen de fabrikanten het door zogenaamde natuurlijke producten met dezelfde chemische samenstelling.
En vrijwel geen fabrikant wil meewerken aan openheid en laten filmen er over.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 7 maart 2019 @ 20:52:38 #157
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185461776
En de onzuivere natuurlijke extracten zijn dus slechter te meten en te controleren. :{
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_185465161
Interessante aflevering, ik heb me al wel vaker bedacht wat al die zaken nu in het vlees doen.
  vrijdag 8 maart 2019 @ 00:51:57 #159
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185468906
Tip van Flip: koop je vlees bij een zelf slachtende slager.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 8 maart 2019 @ 08:53:18 #160
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185471214
Een slager of ie nu zelf slacht of niet is zeker niet gegarandeerd beter omdat ie een slager is en geen supermarkt. Bij verpakt vlees staat er tenminste nog op wat er in zit. Ik weet dat er genoeg slagers zijn die rotzooien. Vlees dat al een tijdje te lang ligt spoelen met natrium-p-tolueensulfonchlooramide ( Halamid) en dan in een sterke marinade als grill vlees verkopen bijvoorbeeld
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 8 maart 2019 @ 09:15:58 #161
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185471556
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_185471826
quote:
11s.gif Op donderdag 7 maart 2019 20:47 schreef golfer het volgende:
Mensen willen dus schijnbaar geen E-nummers meer zien en dus vervangen de fabrikanten het door zogenaamde natuurlijke producten met dezelfde chemische samenstelling.
En vrijwel geen fabrikant wil meewerken aan openheid en laten filmen er over.
Nou erger dus nog, die natuurlijke producten zijn iets minder zuiver.

Maar idd, een vleesmolentje kost geen drol, is leuk en als je granaatappelpitjes wilt toevoegen kán dat gewoon maar het hoeft niet. Top aankoop!
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  zaterdag 9 maart 2019 @ 15:10:05 #163
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185496574
Gehakt van de Aldi , 100% rundvlees, verder niets volgens de verpakking
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 9 maart 2019 @ 15:11:17 #164
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185496588
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 maart 2019 09:28 schreef ThePlaneteer het volgende:
[..]

Nou erger dus nog, die natuurlijke producten zijn iets minder zuiver.


8
En je weet niet hoeveel nitriet je in je worst hebt als je met snijbietpoeder werkt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 12 maart 2019 @ 17:25:13 #165
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185566851
a.s. Donderdag:

Kaassoufflé


Kaas in een krokant jasje uit de frituur. De kaassoufflé. Al jaren een klassieker in de snackbar. Wie heeft er niet een keer zijn tong of gehemelte verbrand door de gesmolten kaas bij de eerste hap. Maar wat voor kaas zit er verstopt onder die laag deeg? Gouda, Emmentaler of Gruyere? De Keuringsdienst snijdt de soufflé open om te kijken wat voor kaas er eigenlijk gegeten wordt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 12 maart 2019 @ 17:27:38 #166
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_185566918
Komt dit weer uit op een 'oh jee het is melta' verhaal? ;(
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  dinsdag 12 maart 2019 @ 17:40:40 #167
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185567169
Kaas soufflé in een beschaafd land


Nederland
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_185567198
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 maart 2019 17:27 schreef Molo het volgende:
Komt dit weer uit op een 'oh jee het is melta' verhaal? ;(
Ik verwacht van wel. En dan Teun die heel opgewonden vraagt of de
producent zelf dat spul op zijn brood doet. Misschien een reportage van een kaasboertje in een mooi ski-oord in Zwitserland waar ze gaan vragen of ze dat verkopen en of ze het anders eens willen bekijken. Maar ik laat me graag verrassen.

[ Bericht 0% gewijzigd door NoCigar op 12-03-2019 18:18:08 ]
anonieme razernist
  dinsdag 12 maart 2019 @ 17:50:01 #169
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_185567379
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 maart 2019 17:40 schreef Pietverdriet het volgende:
Kaas soufflé in een beschaafd land
[ afbeelding ]

Nederland
[ afbeelding ]
Beide lekker :9
Compleet andere producten natuurlijk :P
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  dinsdag 12 maart 2019 @ 17:55:55 #170
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_185567521
Ze kunnen beter een seizoen overslaan en dan weer met iets interessants komen.
pi_185567635
ALWEER een kaas aflevering!?
pi_185567785
Nu al niet geïnteresseerd in de uitkomst
Op woensdag 20 april 2011 23:38 schreef luckass het volgende:
bazen zijn alleen vindbaar voor de chicks.
pi_185567974
Zal dat ook al analoogkaas zijn? Wat erg ;(
  dinsdag 12 maart 2019 @ 18:40:02 #174
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_185568375
Mora
23% van de soufflé is Goudse kaas
https://www.mora.nl/snacks/rijkgevulde-kaassouffles
Cora doet dat zo slecht nog niet

Van Dobben, de sjieke Amsterdammer
7% van de vulling is oude kaas 48+
Zwaar overgewaardeerd merk

http://www.vandobben.nl/product/luxe-kaassouffle/


Vegetus
0% kaas
https://vegetus.nl/vegan-kaassouffle/

De laatste hebben tenminste het excuus dat ze vegan zijn.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 12 maart 2019 @ 18:48:32 #175
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_185568547
quote:
3s.gif Op dinsdag 12 maart 2019 17:25 schreef golfer het volgende:
a.s. Donderdag:

Kaassoufflé


Kaas in een krokant jasje uit de frituur. De kaassoufflé. Al jaren een klassieker in de snackbar. Wie heeft er niet een keer zijn tong of gehemelte verbrand door de gesmolten kaas bij de eerste hap. Maar wat voor kaas zit er verstopt onder die laag deeg? Gouda, Emmentaler of Gruyere? De Keuringsdienst snijdt de soufflé open om te kijken wat voor kaas er eigenlijk gegeten wordt.
lava in een snack
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 14 maart 2019 @ 20:29:43 #176
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_185614283
Zal wel een soort kunstkaas o.i.d. zijn.
pi_185614909
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2019 12:36 schreef golfer het volgende:
Vanavond:

Clean Label

Steeds vaker verschijnen er opmerkelijke ingrediënten op het etiket van vleesproducten. Zoals bamboevezel, granaatappelextract en snijbietconcentraat. Maar wat doen die in je rundergehakt, schnitzel of slavink? Het blijkt dat supermarkten en vleesproducenten zich in bochten wringen om E-nummers op het etiket te vermijden. Dus gaan ze op zoek naar natuurlijk klinkende vervangers. Daar is een vakterm voor: Clean Label. Maar zie die vervangers ook echt veel anders? De Keuringsdienst over pogingen om etiketten op te schonen.
Het gehakt en ander bewerkt vlees van AH is sinds ze er granaatappelextract instoppen in elk geval nog viezer. Echt niet te vreten.

En dat proefde ik voor het op de verpakking stond (zelfs een klacht ingediend over t gehakt, en een paar weken daarna stond t ineens op de verpakking).

Gewoon ascorbinezuur heeft veel minder bijsmaak...
Kwak
  donderdag 14 maart 2019 @ 20:59:42 #178
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185614915
Betty O+ van 'LAmuse in IJmuiden.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_185614970
quote:
1s.gif Op donderdag 7 maart 2019 17:36 schreef Molo het volgende:
Als zulke extracten smakeloos en onschadelijk zijn, prima. Gehakt is een behoorlijk bederfelijk product natuurlijk, dus natuurlijke middelen om het wat langer houdbaar te maken zijn prima.
Het smaakt er alleen enorm naar dus ik skip het
Dit! Hoewel, ik lustte de shoarma en worstjes ook niet meer, maar toen J die laatst had proefde ik het niet meer. Ik vermoed dat ze toch iets veranderd hebben. Zou me niks verbazen als t nu in t gehakt ook minder te proeven is.

Gehakt can Hoogvliet heeft t trouwens niet (gewoon ascorbinezuur), en bij deslager uiteraard ook niet.
Kwak
pi_185614996
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 maart 2019 15:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Gehakt van de Aldi , 100% rundvlees, verder niets volgens de verpakking
Aldi Sud dan. Aldi NL zitten allerlei dingen bij in. Heb t geprobeerd toen.
Kwak
  Moderator donderdag 14 maart 2019 @ 21:09:36 #181
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_185615167
Biologisch gehakt van de Aldi NL zit ascorbinezuur in naast vlees.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  donderdag 14 maart 2019 @ 21:22:54 #182
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185615488
Er zit dus ongeveer 3 gram kaas in een kaassoufflé.
Rest is bijproducten en water.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_185615605
Ik neem aan dat de meeste mensen het ook niet voorde kaas eten.
Kwak
  donderdag 14 maart 2019 @ 21:33:28 #184
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185615773
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2019 21:27 schreef kwakz0r het volgende:
Ik neem aan dat de meeste mensen het ook niet voorde kaas eten.
Geen idee. Ik eet het nooit, want hou niet van kaas.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 14 maart 2019 @ 22:28:34 #185
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_185617250
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2019 21:22 schreef golfer het volgende:
Er zit dus ongeveer 3 gram kaas in een kaassoufflé.
Rest is bijproducten en water.
Dat geldt toch niet voor alle kaassoufflés neem ik aan?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  donderdag 14 maart 2019 @ 22:30:24 #186
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_185617288
quote:
0s.gif Op donderdag 14 maart 2019 21:33 schreef golfer het volgende:
Geen idee. Ik eet het nooit, want hou niet van kaas.
Daarom zijn die dingen er juist voor jou ;)
Kaas is slechts 3% :+ _O-
pi_185618060
quote:
6s.gif Op donderdag 14 maart 2019 22:30 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]

Daarom zijn die dingen er juist voor jou ;)
Kaas is slechts 3% :+ _O-
_O-
pi_185618988
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2019 17:55 schreef BasEnAad het volgende:
Ze kunnen beter een seizoen overslaan en dan weer met iets interessants komen.
ja het is wel een beetje voorbij he. Alhoewel dit op de publieke omroep altijd beter is dan pak m beet BZV of WIDM. als Henk en Ingrid aan het denken zet... mooi meegenomen.
  vrijdag 15 maart 2019 @ 00:22:25 #189
2651 svann
night-hawk
pi_185619336
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 maart 2019 17:55 schreef BasEnAad het volgende:
Ze kunnen beter een seizoen overslaan en dan weer met iets interessants komen.
Er zijn ook genoeg mensen die eerdere uitzendingen niet gezien hebben.
seek electricity         Fok!Team Kiva micro-kredieten == Doe mee met $25! == topic
  vrijdag 15 maart 2019 @ 00:52:37 #190
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185619625
quote:
6s.gif Op donderdag 14 maart 2019 22:30 schreef ikweethetookniet het volgende:

Kaas is slechts 3% :+ _O-
Gram.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 15 maart 2019 @ 00:54:44 #191
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185619654
En er komen nog 2 afleveringen: Buitenbeentjes en Zeevruchten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 16 maart 2019 @ 01:18:42 #192
318211 hemarookworst
Man bijt worst
pi_185642385
Ik blijf me ergeren dat ze aan het begin van een aflevering de supermarkt bellen met productspecifieke vragen en dat ze het dan niet weten
Uw ADH vitamine Worst
Met vriendelijke groenten
  zaterdag 16 maart 2019 @ 01:50:52 #193
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_185642727
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 01:18 schreef hemarookworst het volgende:
Ik blijf me ergeren dat ze aan het begin van een aflevering de supermarkt bellen met productspecifieke vragen en dat ze het dan niet weten
Het is een beetje sleets geworden. Ze doen elke aflevering volgens dezelfde formule. Dat gespeelde verontwaardigd doen dat de belmiep van een supermarkt die 100.000 producten verkoopt niet weet wat er allemaal in product x zit.
En dat een supermarkt zo goedkoop mogelijk inkoopt en de supermarktklant zo goedkoop mogelijk boodschappen wil doen weten we inmiddels wel. Zou wel fijn zijn als de kijker wat minder als een debiel behandeld wordt.
pi_185644705
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 01:50 schreef BasEnAad het volgende:

Het is een beetje sleets geworden. Ze doen elke aflevering volgens dezelfde formule. Dat gespeelde verontwaardigd doen dat de belmiep van een supermarkt die 100.000 producten verkoopt niet weet wat er allemaal in product x zit.
De amusementswaarde is dan ook de wijze waarop de miep (m/v) probeert te maskeren dat ze het niet weet. Ik vind het een verademing dat steeds meer toegegeven wordt dat ze het niet weten inn plaats van een lulverhaal op te hangen. Ik denk dat ze er dus wel iets mee bereikt hebben dus. Maar het is inderdaad wat sleets geworden.
  dinsdag 26 maart 2019 @ 20:21:41 #195
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185865130
a.s. donderdag:

Buitenbeentjes


Sinds een paar jaar verkoopt Albert Heijn groenten en fruit die vroeger nooit in het schap zouden belanden. Buitenbeentjes. Appels, peren en wortels die net niet mooi genoeg zijn om in de hoogst haalbare klasse verkocht te worden. Te lekker om weg te gooien zegt de supermarkt. Waar gingen die afwijkende paprika’s en spruitjes dan naartoe voordat ze als ‘Buitenbeentjes’ in de winkel kwamen te liggen? Want werden die wel weggegooid zoals de campagne je doet geloven? De Keuringsdienst gaat op zoek naar groenten en fruit met een afwijking.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_185871617
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 maart 2019 20:21 schreef golfer het volgende:
a.s. donderdag:

Buitenbeentjes


Sinds een paar jaar verkoopt Albert Heijn groenten en fruit die vroeger nooit in het schap zouden belanden. Buitenbeentjes. Appels, peren en wortels die net niet mooi genoeg zijn om in de hoogst haalbare klasse verkocht te worden. Te lekker om weg te gooien zegt de supermarkt. Waar gingen die afwijkende paprika’s en spruitjes dan naartoe voordat ze als ‘Buitenbeentjes’ in de winkel kwamen te liggen? Want werden die wel weggegooid zoals de campagne je doet geloven? De Keuringsdienst gaat op zoek naar groenten en fruit met een afwijking.
Veevoer en pakjesvoedsel. Opgelost.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 27 maart 2019 @ 10:21:02 #197
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_185872560
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 09:24 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Veevoer en pakjesvoedsel. Opgelost.
hebben ze niet al eens een uitzending gedaan over appels die in het sap en de appelmoes belanden dat dat eigenlijk gewoon alles is wat niet de winkel haalt?
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_185872824
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 10:21 schreef rubbereend het volgende:

[..]

hebben ze niet al eens een uitzending gedaan over appels die in het sap en de appelmoes belanden dat dat eigenlijk gewoon alles is wat niet de winkel haalt?
Ik kan me die berg half rottende appels bij een boer nog goed herinneren, ja.
  Eindredactie Games donderdag 28 maart 2019 @ 20:27:06 #199
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_185903681
quote:
0s.gif Op woensdag 27 maart 2019 10:37 schreef blessed19 het volgende:

[..]

Ik kan me die berg half rottende appels bij een boer nog goed herinneren, ja.
samen met geperste bijen :D
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  donderdag 28 maart 2019 @ 20:34:27 #200
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_185903827
Dat zou ik niet weten

Maar waarschijnlijk doen ze dat zeker niet

_O_
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Eindredactie Games donderdag 28 maart 2019 @ 20:41:58 #201
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_185904006
ik wil ook verduurzaammanager worden
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_185904034
Krijg bijna medelijden met dat AH vrouwtje.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')