FOK!forum / Eurovisie Songfestival / [SC] #154 Waar we Aoibhin steunen
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 01:11
414077055.jpg

SJOELCLUB NIEUWJAARSRECEPTIE EDITION *G*
Voor in de nieuwe agenda's: op zondag 20 januari is de volgende. En als we er dan toch zijn maken we er meteen een nieuwjaarsding van. Inloop 14.00 uur (uurtje eerder dan anders!)
Komers tot nu toe: ijs_beer, Cee, ato, Redefine, Aoibhin, grazz, Roger en Epiales, Greys en een aantal crewleden, zoals vorige keren

Ons eiland Doezepwa Utopia:
WpOfWBs.png

Cee's moodboard van Doezepwa Utopia:
https://pin.it/ikbu7rgamqkcu3

De vernieuwde Slowchat van ESF, voor al uw (non)-esf-gerelateerde dagelijkse beslommeringen.
Hier kan je kwijt wat je vanavond gaat eten, dat je ruzie hebt met de teckel van de tante van je buurvrouw, wat je vakantieplannen zijn, wat er vanavond op tv komt, wat je favoriete esf liedje van dit jaar is, wat je midden in de nacht kwijt moet, je slechtste grappen, hoe erg je spinnen haat, hoeveel meltdowns afgelopen esf je bezorgd heeft, hoe vaak je naar het toilet ging vandaag etc.
En uiteraard ook over serieuze zaken die je bezig houden of kwijt wilt. (En daar hoef je sorry voor te zeggen. Nee niet. Geen sorry. Hou op met gesorry. GEEN sorrrrry.

quote:
10s.gif Op dinsdag 4 december 2018 20:40 schreef Greys het volgende:
JOOP THE MOVIE staat online *O*

Joop, onze ouwe FOK-bingodraaiert en die veel van jullie weleens gezien hebben in onze stamkroeg.

Handige linkjes naar leuke topics:
ESF / Monster-playlist: alle ESF optredens ooit
ESF / Overzicht ESF-LAND VAN DE WEEK topics
ESF / Die ESF-ers, wie zijn dat?
ESF / Die ESF-ers, wie zijn dat? #2


SPOILER
2ondw9.jpg
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 01:12
Als ik je naam/TT moet laten verwijderen Aoi, zeg het dan gerust.
Aoibhinzaterdag 5 januari 2019 @ 01:15
Nee, dit is lief O+
Hawaii_Timzaterdag 5 januari 2019 @ 01:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:01 schreef grazz het volgende:

[..]

Ik moest even lachen om het begin van die tweede zin... Alsof het heeeel lang geleden was dat je 30 was :P .En fijn dat die auto je ook rust heeft gegeven, haha :D Wat voor auto overigens? Ik rijd in een fiat punto uit 2002 :7 daar mag ik nog brokken mee maken van mezelf.

Goed dat je dit deelt trouwens. En FB heb ik zelf niet, maar ik hoor vaker dat mensen druk ervaren door social media. Je ziet dat anderen iets hebben, dat jij niet hebt. Als je dan het idee krijgt, dat het bijv. bij iedereen goed gaat (de mindere kanten, daar lees/zie je vaak niets over/van )dan kan ik me voorstellen dat er mensen zijn die het gevoel hebben er alleen voor te staan, of dat ze het gevoel krijgen dat alles in hun leven mislukt. Wil niet zeggen dat jij dit ook zo hebt ervaren hoor ;) . Ik kan je wel aanraden, iedereen, om FB te verwijderen. Ik heb niet het idee dat ik iets mis. Contact houden doen we wel via de app zeg ik dan of ouderwets smsen, wat jij wil joh.

Naast je neerleggen, wat jij deed is ook niet makkelijk, dus knap om het op die manier te doen. En zolang alles goed gaat, hoef je je ook geen zorgen te maken toch? Waar twijfel je nog over?
Ik las laatst nog een artikel in een blad van Humanitas (vrijwilligers organisatie), dat ging over ongv zelfde onderwerp en dat tevredenheid een heel belangrijke factor schijnt te zijn voor een gezonder leven. Dat heeft me een beetje aan het denken gezet.
Ik had een Opel Corsa 1.0 eco uit 2002, jaren geleden overgenomen van mijn opa. Minder dan 120k op de teller, liep 1 op 17 en de jaarlijkse kosten vielen mee. Maar zoooooooo saai om mee te rijden. Het ding was een (semi-)automaat, Poeptraag (0-100 officieel in 18,5 seconden :X ) en het onderstuurde als een gek. Jaren prima geweest, maar toen ik de auto voor een zachte prijs overnam was ik net-afgestudeerd en zat ik zonder werk. Die situatie was nogal veranderd. Uiteindelijk vond ik het een leuk idee om een auto te kopen van een merk dat (bijna) niet meer bestaat. Uiteindelijk is dat een MG ZS uit 2002 geworden, nadat ik ook naar Saab en Lancia had gekeken. Die auto kost meer in vaste lasten en verbruikt meer, maar ik zit er ook fijner in en hij is echt heel veel leuker om mee te rijden :D. Dinsdag gaat hij voor de APK, dus nu is het hopen dat dat meevalt. Mijn eerste auto was overigens een gele Fiat met rode gordels O+

FB verwijderen heb ik wel over gedacht, maar het is nu nog net even te handig voor me, ook voor werk. Dat gaat nu dus niet gebeuren. Ik ken wel mensen die van FB afgegaan zijn, maar die kan ik gewoon appen, mailen of sms'en als ik dat nodig vind :)

Naast me neerleggen was niet altijd makkelijk en is zeker niet van de ene op de andere dag gegaan. Het heeft wel geholpen om het malen te stoppen. Een van die dingen was dat ik erachter was gekomen dat een iets jongere collega iets meer verdiende dan ik. Na belasting was het verschil ongeveer 1 euro per dag. Dat besef hielp wel om dat daarna te negeren :P
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 01:19
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:04 schreef Cee het volgende:
Het huisje, boompje, beestje verhaal. Dat wordt gezien als vooruitgang, tenminste, zo voel ik dat en zolang er niet aan die verwachting wordt gedaan sta je voor je gevoel stil, of ga je zelfs achteruit. Ik heb er een tijdje echt mee gezeten dat alles en iedereen om me heen ging samenwonen, trouwen, kinderen krijgen en tegen me zeiden “ah joh jouw tijd komt nog wel”, alsof ik verplicht was dat zelfde pad te bewandelen. We zijn jaren verder en er is niks veranderd. En soms zou ik het wel eens leuk vinden om na een dag werk eens thuis te komen en dat ik mijn verhalen kwijt kan of dat er eten op tafel staat of dat ik kan klagen over rondslingerende boxershorts.
Ook herkenbaar idd, dat het huisje boompje beestje verhaal de norm is en alles wat er van afwijkt maar gek is ofzo. Gewoon je eigen pand bewandelen. Je bepaalt zelf je reis en bestemming.

Ik wil trouwens wel een weekje bij je logeren hoor, dan laat ik wat boxershorts liggen. :D Anyone else? Ook goed hoor. Help Cee aan d'r Ik wil me ergeren aan rondslingerende boxershorts-moment.

En schattig hoe je vertelt over je droom. Wil je dat uiteindelijk nog steeds wel dan?

En ja de tijd vliegt veel te snel voorbij. Daarom jongens, laat geen kansen onbenut. See you de 20e en ergens in april *O*
Ceezaterdag 5 januari 2019 @ 01:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:19 schreef grazz het volgende:

[..]

Gewoon je eigen pand bewandelen.
PLAAG JE ME NU OVER MIJN SENIORENSTARTERSFLAT. :(
Hawaii_Timzaterdag 5 januari 2019 @ 01:22
@Cee ik heb nog wel wat shorts die aan vervanging toe zijn. Interesse? Het rond laten slingeren zal je nog wel zelf moeten doen :P
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 01:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:19 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Naast me neerleggen was niet altijd makkelijk en is zeker niet van de ene op de andere dag gegaan. Het heeft wel geholpen om het malen te stoppen. Een van die dingen was dat ik erachter was gekomen dat een iets jongere collega iets meer verdiende dan ik. Na belasting was het verschil ongeveer 1 euro per dag. Dat besef hielp wel om dat daarna te negeren
Huh vreemd, waarom verdiende hij meer dan? Zou mij ook wel bezighouden, zelfs die euro zit me niet lekker :P

Die MG ZS kende ik niet, moest ff googlen, maar eh bijzondere ahcterkant. Zo zie ik ze niet vaak meer. Niet mijn auto, maar wel eentje die opvalt. En het rijdplezier is idd belangrijk. Ik ben helemaal niet zo blij met mijn fiat, maar het is nu even niet anders. M'n oom heeft een Nissan Almera, echt zo'n gezinsauto vind ik het, maar wat rijdt ie lekker. Het is een hoogzitter en dat vind ik toch wel wat fijner merk ik. Heb meer overzicht en het aangrijpingspunt van de koppeling is perfect voor mij :D .

Succes dinsdag, moet wel lukken toch? Of heb je de afgelopen tijd wat mankementen geconstateerd?
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 01:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:21 schreef Cee het volgende:

[..]

PLAAG JE ME NU OVER MIJN SENIORENSTARTERSFLAT. :(
_O- :@

Ja, ik dacht, als Cee nou in haar pand gaat wandelen, dan ontmoet ze missch nog een leuke kerel en dan kunnen ze samen wonen en dan is het al snel te klein enzo, want Fred heeft ook ruimte nodig en dan krijg je alsnog je droomrijtjeshuis. O+
Greyszaterdag 5 januari 2019 @ 01:57
Sterkte Aoibhin :*
Vooral heel rot om te lezen dat je je in je directe omgeving niet genoeg serieus genomen voelt. Goed dat je het hier deelt.

Het 'wat wil ik nou echt' gevoel is voor velen wel herkenbaar denk ik. Hier ook. Al zal de n er meer last van hebben dan de ander. Zelf die gedachten ook vaak gehad en nog steeds, op m'n honderdvijfenveertigste. ;)

Als ik ergens lees dat je moet doen wat je gelukkig maakt en als je iets echt wilt dat het lukt, dat het enige dat je met is ademen en poepen enzo. Ik voel me daar meestal juist rotter door. Want dat klinkt echt prachtig en ergens zal het ook wel zo moeten zijn en het is heel goed bedoeld, maar toch denk ik dat dat voor het gros van de mensen gewoon niet is weggelegd. Realiteit enzo. Die 'doe wat je echt wilt, je kunt alles zijn' uitspraken maken me soms bijna bozig. (Geen aanval, naar niemand, want dat is MIJN probleem :P) Want ik ben blij met m'n werk maar tis niet m'n droomdroomdroombaan. Sterker nog, m'n droom is gn baan maar wel de hele dag handen uit de mouwen om bv verwaarloosde honden te redden en verzorgen op een boerderij in the middle of nowhere. Ja leuk, maar HOE DAN!? Als dat (financieel) niet bereikbaar is voor me, wil ik het dan dus niet graag genoeg? Jawel! Dus waar blijft die uitspraak dan van als je iets maar graag genoeg wilt..?

In de meeste situaties moet je toch gewoon werken om geld te verdienen om in je levensonderhoud te voorzien. En de droombanen waarbij je elke dag zingend en huppelend naar je werk gaat en je daarmee k nog genoeg verdient voor alles wat je wilt en waarbij je dan k nog genoeg vrije tijd overhoudt voor alle leuke dingen die je wilt etc liggen niet echt voor het oprapen toch?

Ik heb zat wensen en dingen die ik anders zou willen, maar ondertussen ben ik ook zo nuchter dat ik heus wel weet dat wat ik ECHT wil toch nooit uitkomt en maak ik er gewoon het beste van en ben ik alsnog hl behoorlijk tevreden ook al heb/doe ik lang niet alles wat ik zou willen. Er zijn mensen die het veel veel veel rotter hebben denk ik altijd zelf maar. Je doet/krijgt nou eenmaal niet altijd alles wat je wilt.

Disclaimer: niets in deze post is een aanval op wie ook. Integendeel. Maar dat zal wel duidelijk zijn. Gewoon hoe ik er zelf regelmatig over/aan denk en dat is waarschijnlijk ook niet hoe het zou horen/moeten. Misschien ben ik wel weer te nuchter of leg ik me er te makkelijk bij neer. Iedereen gaat met dat soort dingen om op z'n eigen manier.
Greyszaterdag 5 januari 2019 @ 01:58
Oh jullie hadden het al over iets anders. Ik zat die lap weer mobiel te typen dus spuit 11 enzo. :')
Greyszaterdag 5 januari 2019 @ 02:00
Oh gaan we een laatjeondergoedslingerenbijCee-meet doen? I'm in. *O*
Hawaii_Timzaterdag 5 januari 2019 @ 02:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:50 schreef grazz het volgende:

[..]

Huh vreemd, waarom verdiende hij meer dan? Zou mij ook wel bezighouden, zelfs die euro zit me niet lekker :P

Die MG ZS kende ik niet, moest ff googlen, maar eh bijzondere ahcterkant. Zo zie ik ze niet vaak meer. Niet mijn auto, maar wel eentje die opvalt. En het rijdplezier is idd belangrijk. Ik ben helemaal niet zo blij met mijn fiat, maar het is nu even niet anders. M'n oom heeft een Nissan Almera, echt zo'n gezinsauto vind ik het, maar wat rijdt ie lekker. Het is een hoogzitter en dat vind ik toch wel wat fijner merk ik. Heb meer overzicht en het aangrijpingspunt van de koppeling is perfect voor mij :D .

Succes dinsdag, moet wel lukken toch? Of heb je de afgelopen tijd wat mankementen geconstateerd?
Geen idee wat de officiele reden is, maar hij moest weggelokt worden van een ander bedrijf. Ik zat er al, als voormalig stagiair. Ik denk dat het daar mee te maken heeft.

Bij MG ZS is het jaartal nogal van belang ;). Een Chinees bedrijf heeft tegenwoordig de merkrechten, en maakt een SUV onder die naam. De mijne is een ouderwetse sedan, maar wel met een subtiele spoiler :7

Wat betreft de APK: het zou niet de eerste keer zijn dat ik denk dat er weinig tot niets mis mee is en alsnog een gepeperde rekening krijg. Het blijft dus afwachten. In het voorjaar was de koppelingscylinder ineens stuk, dat geintje kostte al 600 euro :X
Hawaii_Timzaterdag 5 januari 2019 @ 02:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:57 schreef Greys het volgende:
Als ik ergens lees dat je moet doen wat je gelukkig maakt en als je iets echt wilt dat het lukt, dat het enige dat je met is ademen en poepen enzo. Ik voel me daar meestal juist rotter door. Want dat klinkt echt prachtig en ergens zal het ook wel zo moeten zijn en het is heel goed bedoeld, maar toch denk ik dat dat voor het gros van de mensen gewoon niet is weggelegd. Realiteit enzo. Die 'doe wat je echt wilt, je kunt alles zijn' uitspraken maken me soms bijna bozig. (Geen aanval, naar niemand, want dat is MIJN probleem :P) Want ik ben blij met m'n werk maar tis niet m'n droomdroomdroombaan. Sterker nog, m'n droom is gn baan maar wel de hele dag handen uit de mouwen om bv verwaarloosde honden te redden en verzorgen op een boerderij in the middle of nowhere. Ja leuk, maar HOE DAN!? Als dat (financieel) niet bereikbaar is voor me, wil ik het dan dus niet graag genoeg? Jawel! Dus waar blijft die uitspraak dan van als je iets maar graag genoeg wilt..?
Ik zou graag iets cools willen zijn als coureur. Maar dan wel met het geromantiseerde beeld dat ik daar bij heb. Net zoals dat ik op de basisschool graag archeoloog wilde worden omdat Indiana Jones zo stoer was. Voor coureur heb ik het talent niet, het postuur niet en ik ben al te oud om er met hard werken nog echt wat van te maken, dus hoe graag ik het ook zou willen, een carriere als profcoureur zit er niet meer in.

Zelf hou ik ook helemaal niet van 'motiverende' plaatjes van het kaliber 'Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars'. Ik mag graag naar de plaatjes van despair.com kijken, juist omdat die er zover vanaf staan.

quote:
In de meeste situaties moet je toch gewoon werken om geld te verdienen om in je levensonderhoud te voorzien. En de droombanen waarbij je elke dag zingend en huppelend naar je werk gaat en je daarmee k nog genoeg verdient voor alles wat je wilt en waarbij je dan k nog genoeg vrije tijd overhoudt voor alle leuke dingen die je wilt etc liggen niet echt voor het oprapen toch?

Ik heb zat wensen en dingen die ik anders zou willen, maar ondertussen ben ik ook zo nuchter dat ik heus wel weet dat wat ik ECHT wil toch nooit uitkomt en maak ik er gewoon het beste van en ben ik alsnog hl behoorlijk tevreden ook al heb/doe ik lang niet alles wat ik zou willen. Er zijn mensen die het veel veel veel rotter hebben denk ik altijd zelf maar. Je doet/krijgt nou eenmaal niet altijd alles wat je wilt.
Helemaal gelijk in :)
Aoibhinzaterdag 5 januari 2019 @ 02:47
Iedereen heel erg bedankt die heeft gereageerd. :* Kan alleen niet echt reageren erop, want ik ben er echt te moe voor.
Greyszaterdag 5 januari 2019 @ 10:21
Mogguh!

Middagje Blijdorp (lees: vlinderhal, lekker warm _O- ) en eten bij de Henk. Zin an *O*
Hawaii_Timzaterdag 5 januari 2019 @ 11:14
Veel plezier Greys :)
Greyszaterdag 5 januari 2019 @ 11:20
Dank Tim!

Jullie ook fijne zaterdag *O*
Aoibhinzaterdag 5 januari 2019 @ 11:23
Heel veel plezier daar Greys!
Moira.zaterdag 5 januari 2019 @ 11:51
Beetje laat maar; hier nog iedereen een gelukkig 2019 gewenst *O*

Enn....

quote:
4s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:07 schreef Dave het volgende:
Huishoudelijke mededeling: ik eet normaal niet van twee walletjes, maar ik ben binnenkort ook regelmatig in het MOL subforum te vinden.
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:17 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Ik ook hoor!

WIDM *O*
quote:
1s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:48 schreef Redefine het volgende:
WIDM _O_
quote:
14s.gif Op donderdag 3 januari 2019 16:49 schreef Greys het volgende:

[..]

Is toch leuk! MissMOL Moira is hier ook regelmatig te vinden. *O*
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 17:01 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Qft.

Veel animo hier. Gaan we elkaar zien in de livetopics? :P
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 18:43 schreef Guanabana het volgende:

[..]

[..]

Ik ook!

Hoewel ik al een aantal jaar niet meer zo fanatiek ben, programma is nogal over zijn hoogtepunt heen imo :@
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 18:51 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Misschien ga ik WIDM dit jaar weer eens volgen. Voorgaande jaren was het zo dat ik vanwege werk de eerste drie afleveringen al moest terugkijken, nu is het er mogelijk maar een. Dat is nog wel te doen :)
quote:
0s.gif Op donderdag 3 januari 2019 21:04 schreef Fred_B het volgende:

[..]

ESF on Tour :P
Jullie zijn van harte welkom hoor :D *O* O+

Vergeet ondertussen niet mee te doen met de poule & prono om een bordspel te winnen :7
MOL / [WIN!] De WIDM-app (met FOK!poule) & MOL / [WIN!] FOK! Wie is de Mol? Prono 2019

Ik stap halverwege ook net zo hard over op de ESF-hype-trein :7 :D

quote:
11s.gif Op donderdag 3 januari 2019 19:15 schreef Greys het volgende:
Ik heb WIDM nog nooit gevolgd. Elke keer neem ik het me voor om mee te kunnen praten maar dan komt er weer wat tussen en laat dan maar. Ik ben nooit zo goed in op vaste dagen tv 'moeten' kijken zeg maar :P

Behalve met het ESF dan :')
Je kunt gewoon elke aflevering terugkijken op de site en dan meeposten als je 'm gezien hebt :Y

MissMOL en MissESF O+ :D
Moira.zaterdag 5 januari 2019 @ 11:52
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 10:21 schreef Greys het volgende:
Mogguh!

Middagje Blijdorp (lees: vlinderhal, lekker warm _O- ) en eten bij de Henk. Zin an *O*
EN DAARNA WIE IS DE MOL KIJKEN *O* O+
libranlzaterdag 5 januari 2019 @ 12:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 00:53 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Bedankt! :* En zo'n soort fase heb ik elk jaar wel even, maar het wordt telkens extremer.

Ik zal wel mee blijven lezen hier, maar ik ben hooguit gewoon sporadisch actief. Ik heb vaak gewoon de puf niet om te antwoorden. Ik heb geen zin in dingen die me normaal altijd heel erg interesseren. Het interesseert me gewoon allemaal even wat minder (terwijl het me tegelijkertijd wel heel veel goed doet).
Het er met anderen over praten zal ook lastig worden, want heel serieus wordt het niet genomen in mijn omgeving.
Het vervelende is ook dat de hulp die ik wil van instanties niet geleverd wordt zolang een heel hardnekkige diagnose van jren terug nog blijft staan, en het gaat moeilijk worden om die weg te krijgen.
Heel vervelend om te lezen Aoibhin, veel sterkte! Probleem van dat piekeren en nadenken over dingen is dat het je inderdaad helemaal gek kan maken. :{

Zelf ben ik ook wel eens somber over hoe dingen in het leven lopen. Vooral als bij anderen alles goed lijkt te gaan. Ik herken het dus ook wel. Gelukkig zelf tot dusver geen klachten gehad daarvan. Wandelen in de bossen helpt mij persoonlijk altijd heel goed, als ik even rust wil hebben in mijn hoofd. :) Beweging en veel naar buiten gaan (daglicht) zijn sowieso goed.

Misschien zijn er ontspanningsoefeningen die kunnen helpen? Heb je vast al geprobeerd. Erover praten, uiteraard met mensen die je serieus nemen, is altijd goed. En verder dingen blijven doen waar je nog wel (een beetje) plezier uit haalt om niet in de negativiteit te blijven hangen. Al snap ik dat het makkelijker gezegd is dan gedaan om uit zo'n neerwaartse spiraal te komen. Je geeft aan vaker in dit soort fases te hebben gezeten. Misschien weet je voor jezelf ook wat de vorige keren heeft geholpen. Hopelijk voel je je snel beter. :)
atozaterdag 5 januari 2019 @ 13:18
Aoibhin kus.

vrijdag 4 januari 2019 @ 23:11 • 288
crew ijs_beer
Ato... Hoe is die presentatie eigenlijk gegaan?

Ik moet nog, ik zou 16 januari moeten. Maar het wordt later en wel 21 januari. -O-
summer52zaterdag 5 januari 2019 @ 14:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 02:47 schreef Aoibhin het volgende:
Iedereen heel erg bedankt die heeft gereageerd. :* Kan alleen niet echt reageren erop, want ik ben er echt te moe voor.
Ik lees het nu pas, wat naar en ik hoop dat je er snel weer bovenop komt en nog belangrijker dat je steun vindt in je omgeving. Sterkte en veel liefs.
Guanabanazaterdag 5 januari 2019 @ 15:06
Even inhakend op wat er werd gepost:

ook voor mij herkenbaar hoor. Sterker nog, ik tob al met mijn leven sinds ik van de middelbare school kom, heb er een potje van gemaakt :')
Het is nu in oke vaarwater gekomen omdat ik bij mijn vriend kon gaan wonen en ik dus in ieder geval een basis heb (eerst woonde ik op een kamer met een vreselijke huisgenoot en gedoe en dacht ik, hoe moet ik ooit ever een plek voor mezelf vinden), maar weet nog steeds niet wat ik moet doen met mijn leven. En heb omdat ik nu die (tijdelijke) baan heb weer slaapproblemen, want dat gebeurt altijd als ik verplichtingen heb. Ik weet hoe rot slaapproblemen zijn, heeft invloed op heel je dag (en nacht).

Sterkte!
Guanabanazaterdag 5 januari 2019 @ 15:11
Ik moet soms boxershorts en sokken oprapen van de grond (nou ja, moet niet, maar ik ben nu eenmaal een high-maintenance girlfriend ;) ), raak je snel zat hoor ;)
Cyan9zaterdag 5 januari 2019 @ 15:22
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Hawaii_Timzaterdag 5 januari 2019 @ 16:10
Sterkte morgen Cyan!
Aoibhinzaterdag 5 januari 2019 @ 16:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Heel veel sterkte voor jou en je familie! Het is rot, maar ergens ook wel fijn, lijkt me, dat het snel is gegaan en hij niet nog langer door hoefde terwijl hij op was. Snap je gevoel omtrent rouwcentra ook heel goed, maar het gaat vast wel goed morgen!
summer52zaterdag 5 januari 2019 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Gecondoleerd en sterkte in de komende tijd.
Ceezaterdag 5 januari 2019 @ 16:51
Gecondoleerd en veel sterkte nu en de komende tijd lieve Cyan! ;( :*
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 16:59
Gecondoleerd Cyan en sterkte!
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 17:01
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 01:57 schreef Greys het volgende:
....
Wat kun je het altijd mooi,duidelijk en vooral oprecht verwoorden. Als je blij en tevreden bent met je baan, dan heb je het in mijn optiek goed voor elkaar. Je gaat in ieder geval niet met tegenzin naar je werk (toch?), misschien dat het wel eens voorkomt, maar dat heeft iedereen. Hoort erbij.

En ik zie het ook helemaal voor me hoe je als Greys 't Hart honden redt en verzorgd. Wat een mooie droom, waarvan ik hoop dat je'm op een dag kan waarmaken! En waarom zou je er ook niet voor gaan? Als je daar zo gelukkig van wordt, laat je dan door niets en niemand tegenhouden in ieder geval. Weten andere mensen dat je hiervan droomt bijvoorbeeld? Deel het dan met ze, praat met mensen die ook van baan zijn geswitched en successen hebben behaald, praat met ondernemers etc. Dat kan een begin zijn van iets moois. We kunnen allemaal wat van ekaar leren. Je zou het ook (als je tijd over hebt ;) ) naast je huidige baan kunnen doen in de vorm van vrijwilligers werk, of misschien doe je dat al wel. Dan heb ik echt een geheugen van een zeef.

Ik denk dat veel mensen wel die ene droombaan zouden willen en dat het ook zeker niet voor iedereen haalbaar is, maar m.i. heeft het wel te maken met het hebben van de juiste instelling. Als het verlangen er is, dan ben je iig intrinsiek gemotiveerd en dat is een basis die nodig is. Ook moet je bereid zijn om (leuke) dingen (tijdelijk) op te offeren. Zal het makkelijk zijn? Hell no! Maar het is wel een manier om iets te realiseren waarvan je droomt, althans daar ben ik gewoon van overtuigd. En deze zin van jou is wat mij betreft ook zeker waar: Iedereen gaat met dat soort dingen om op z'n eigen manier. Er is dan ook niet een goed of fout, doe wat goed voelt.

Heb zelf ook geen droombaan. Wilde vroeger arts worden. Een baan in de zorg past bij me, maar ik vind tig andere dingen ook leuk. Maar ik geef het maar wat tijd.

Ik wil niet betweterig overkomen trouwens, ik wil alleen maar met anderen meedenken en mijn visie delen.

Met dit weer is de Vlinderhal geen straf lijkt me. En veel plezier bij Henk!

quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 02:01 schreef Hawaii_Tim het volgende:

[..]
Geen idee wat de officiele reden is, maar hij moest weggelokt worden van een ander bedrijf. Ik zat er al, als voormalig stagiair. Ik denk dat het daar mee te maken heeft.
Bij MG ZS is het jaartal nogal van belang ;). Een Chinees bedrijf heeft tegenwoordig de merkrechten, en maakt een SUV onder die naam. De mijne is een ouderwetse sedan, maar wel met een subtiele spoiler :7
Wat betreft de APK: het zou niet de eerste keer zijn dat ik denk dat er weinig tot niets mis mee is en alsnog een gepeperde rekening krijg. Het blijft dus afwachten. In het voorjaar was de koppelingscylinder ineens stuk, dat geintje kostte al 600 euro :X
Ai, ja kosten kunnen soms (onverwacht, wat meestal zo is) snel oplopen. Mijn stuurbekrachtiging ging een paar maanden ineens kapot, dacht ik...was bijna naar een garage gereden. Ik snap er de ballen van dus mij kun je alles wijsmaken. Heb toch maar ff afgewacht en in de tussentijd zonder stuurbekrachtiging gereden. Was ff wennen maar kon prima. Niet veel later zat er ineens wel weer stuurbekrachtiging op. Volgens mn oom had te maken met een draadje dat mogelijk los zat. Ik heb geen idee.

Verdienen stagiaires altijd niet minder? ;) Ik kreeg tijdens mijn stageperiode van 32u per week iets van 150 per maand of was het per 3 maand. Veel was het niet. Maar belangrijkste vond ik dat ik er veel ervaring kon opdoen.

[ Bericht 3% gewijzigd door grazz op 05-01-2019 18:00:09 ]
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 17:14
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 11:51 schreef Moira. het volgende:

[..]

MissMOL en MissESF O+ :D
Ik volg WIDM ook al jaren, zo zin in vanavond :Y . Ik ga denk ik eerst ff meelurken daaro en wie weet later eens meeposten. Lukt me sws niet om tijdens de uitzending te posten (veel te bang om aanwijzingen en streken te missen).
Moira.zaterdag 5 januari 2019 @ 17:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:14 schreef grazz het volgende:

[..]

Ik volg WIDM ook al jaren, zo zin in vanavond :Y . Ik ga denk ik eerst ff meelurken daaro en wie weet later eens meeposten. Lukt me sws niet om tijdens de uitzending te posten (veel te bang om aanwijzingen en streken te missen).
Leuk! Ik post eigenlijk ook zelden in de livetopics om exact dezelfde reden :@ Gelukkig posten er veel andere mods mee _O-
Maar 't is leuk om mee te posten hoor! Meer ogen zien meer :Y En net zo'n gezellig sfeertje als O+ ESF O+ :D

(Als je trouwens mee wil doen met de prono om een bordspel te winnen is het wel het handigst als je dat voor vanavond 20:25 nog ff inlevert, anders loop je mogelijk punten mis mocht je antwoorden goed hebben)
Guanabanazaterdag 5 januari 2019 @ 17:19
Wie is de Mol is echt het enige programma (oke, naast Zondag met Lubach meestal) dat ik echt nog live op televisie kijk :)
aarontje112zaterdag 5 januari 2019 @ 17:25
Nog niet genoeg om een topic over te starten, maar het gerucht gaat dat Niall Horan (ex-One Direction) voor Ierland gaat :o
Moira.zaterdag 5 januari 2019 @ 17:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Jemig, gecondoleerd Cyan! Blijft kut zoiets. Veel sterkte :*
Moira.zaterdag 5 januari 2019 @ 17:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:25 schreef aarontje112 het volgende:
Nog niet genoeg om een topic over te starten, maar het gerucht gaat dat Niall Horan (ex-One Direction) voor Ierland gaat :o
Oeh dat zou wel stemmen gaan trekken gok ik zo _O-
Guanabanazaterdag 5 januari 2019 @ 17:26
En gecondoleerd Cyan, en sterkte bij de crematie, is altijd naar.
MaLozaterdag 5 januari 2019 @ 17:31
Aoibhin, sterkte! Hopelijk vind je snel de hulp en de ondersteuning die je nodig hebt om je weer wat beter te voelen.

Cyan, gecondoleerd met je opa.

Ik ben druk momenteel, ik lees nog wel mee maar heb wat minder tijd om te posten en uitgebreid te reageren. Wordt in februari weer beter :P. Liefs voor jullie allemaal (en een rondslingende boxer voor Cee) :)
ijs_beerzaterdag 5 januari 2019 @ 17:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Gecondoleerd en sterkte bij de uitvaart Cyan.
ijs_beerzaterdag 5 januari 2019 @ 17:57
Zit naar het muziekcaf te luisteren op radio 2 en Ilse treed daar op, maar ze is echt in topvorm. Uithalen hier uithalen daar en nog een extra lange uithaal erbovenop en spatzuiver. :o _O_
Em31zaterdag 5 januari 2019 @ 17:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Gecondoleerd ;( Veel sterkte!
ijs_beerzaterdag 5 januari 2019 @ 17:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:25 schreef aarontje112 het volgende:
Nog niet genoeg om een topic over te starten, maar het gerucht gaat dat Niall Horan (ex-One Direction) voor Ierland gaat :o
Dat vind ik eigenlijk maar dan genoeg om een topic over te openen. :o Dat zou me een naam zijn. _O_
Em31zaterdag 5 januari 2019 @ 18:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:25 schreef aarontje112 het volgende:
Nog niet genoeg om een topic over te starten, maar het gerucht gaat dat Niall Horan (ex-One Direction) voor Ierland gaat :o
Als dat waar is :o Hij had echt wel een goed solo album (vind ik persoonlijk :P). Zou wel een grote naam zijn.
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 18:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:15 schreef Moira. het volgende:

[..]

Leuk! Ik post eigenlijk ook zelden in de livetopics om exact dezelfde reden :@ Gelukkig posten er veel andere mods mee _O-
Maar 't is leuk om mee te posten hoor! Meer ogen zien meer :Y En net zo'n gezellig sfeertje als O+ ESF O+ :D

(Als je trouwens mee wil doen met de prono om een bordspel te winnen is het wel het handigst als je dat voor vanavond 20:25 nog ff inlevert, anders loop je mogelijk punten mis mocht je antwoorden goed hebben)
Klinkt leuk en bedankt dat je ons nog ff tipt op de prono. ^O^
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 18:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:31 schreef MaLo het volgende:
Aoibhin, sterkte! Hopelijk vind je snel de hulp en de ondersteuning die je nodig hebt om je weer wat beter te voelen.

Cyan, gecondoleerd met je opa.

Ik ben druk momenteel, ik lees nog wel mee maar heb wat minder tijd om te posten en uitgebreid te reageren. Wordt in februari weer beter :P. Liefs voor jullie allemaal (en een rondslingende boxer voor Cee) :)
Geeft niet, komt wel weer als je het minder druk hebt! En van wie is die boxer eigenlijk? :o
Moira.zaterdag 5 januari 2019 @ 18:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:01 schreef grazz het volgende:

[..]

Klinkt leuk en bedankt dat je ons nog ff tipt op de prono. ^O^
No problemo O+ Lekker forumhoppen deze paar maanden :D
Peterzaterdag 5 januari 2019 @ 18:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Gecondoleerd en veel sterkte, ook morgen :Y
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 18:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:57 schreef ijs_beer het volgende:
Zit naar het muziekcaf te luisteren op radio 2 en Ilse treed daar op, maar ze is echt in topvorm. Uithalen hier uithalen daar en nog een extra lange uithaal erbovenop en spatzuiver. :o _O_
Vergeten te luisteren. Nog niks over haar Nashville bezoekje? Of songfestival?
ijs_beerzaterdag 5 januari 2019 @ 18:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:07 schreef grazz het volgende:

[..]

Vergeten te luisteren. Nog niks over haar Nashville bezoekje? Of songfestival?
Nope. :N
Redefinezaterdag 5 januari 2019 @ 18:27
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 00:40 schreef grazz het volgende:

[..]

Fijn dat je het ook deelt Redefine. Herkenning, weten dat je niet de enige bent (en vaak weet je dat ook wel, maar op het moment zelf voelt dat niet altijd zo) kan ook wat rust terugbrengen.

De klachten waarvan mensen last kunnen krijgen, lijken me best slopend en vooral ongezond. Beste is dan toch om het te erkennen dat het speelt en er iets aan doen.

Jij zit trouwens nu wel op je plek toch?
Ja, bijna :) Nog vijf dagen werken in mijn oude functie. Niet dat die andere plek zozeer mijn droombaan is, maar ik zal er sowieso veel in plezier op vooruitgaan. En daarnaast is het ook belangrijk voor mijn eigenwaarde en groei in de toekomst. Dus alsnog een hele mooie stap vooruit voor mij.

Waarbij ik binnen deze discussie als geheel nog wil toevoegen, dat je helemaal niet je droombaan hoeft te hebben om gelukkig te zijn in je werk. Plezier en geluk haal ik uit het werken met leuke collega's, uitdagend en veelzijdig werk doen. Zelf en samen met anderen uitdagingen aanpakken en dingen kunnen verbeteren. Anderen kunnen helpen.

Die dingen kun je net zo vaak vinden in een baan of een hobby (want hoeft niet altijd over werk te gaan) dan in iets waar je van te voren van droomde.
Redefinezaterdag 5 januari 2019 @ 18:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 15:22 schreef Cyan9 het volgende:
Even een update van mijn kant (nu iedereen toch updates geeft): M'n opa is inmiddels overleden, op 1 januari al. Het is uiteindelijk allemaal heel snel gegaan. Het blijft triest, maar het is wel beter zo, z'n lichaam was gewoon op. Hij kon gewoon echt niet meer door.
Jullie allemaal bedankt voor de steunberichtjes hier, betekent veel voor me. Ik ben er vrij rustig onder, we zagen het natuurlijk ook wel aankomen. Morgen is de crematie, dat wordt nog wel even een dingetje. Ik vind rouwcentra altijd heel erg geforceerd verdrietig maar ook ietwat zalvend, kan er niet goed tegen. Gelukkig houden we het heel kleinschalig.

Ondertussen lees ik gewoon nog mee hier, geen zorgen! :)
Gecondoleerd Cyan. Hopelijk wordt de crematie toch wat minder zalvend als je verwacht. Sowieso sterkte nog.

[ Bericht 3% gewijzigd door Redefine op 05-01-2019 18:44:00 ]
Redefinezaterdag 5 januari 2019 @ 18:31
quote:
14s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:19 schreef Guanabana het volgende:
Wie is de Mol is echt het enige programma (oke, naast Zondag met Lubach meestal) dat ik echt nog live op televisie kijk :)
Behoren beiden ook gewoon tot het beste wat er op TV te zien is _O_
Greyszaterdag 5 januari 2019 @ 18:38
Gecondoleerd Cyan :*
Peterzaterdag 5 januari 2019 @ 18:51
En een echt foute artiest? A la dusty the turkey?

Bijvoorbeeld? O-)
Greyszaterdag 5 januari 2019 @ 18:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 17:25 schreef aarontje112 het volgende:
Nog niet genoeg om een topic over te starten, maar het gerucht gaat dat Niall Horan (ex-One Direction) voor Ierland gaat :o
Ik open wel ff topic :P

[ Bericht 3% gewijzigd door Greys op 05-01-2019 18:58:21 ]
Em31zaterdag 5 januari 2019 @ 18:55
Ed Sheeran wilde wel een nummer schrijven voor het Songfestival

Ed Sheeran en Niall Horan zijn vrienden

:o

Ierland 2020
Cyan9zaterdag 5 januari 2019 @ 19:07
Dankjewel allemaal.

Ik voel me gewoon zelfs slecht dat ik niet inhoudelijk op de andere slice of life verhalen heb gereageerd, maar het schoot er allemaal even bij in. Anyway, sterkte voor iedereen! En succes, en beterschap, en liefde, en hartjes, en puppies, en ijsberen, en en en ..
Greyszaterdag 5 januari 2019 @ 19:07
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:55 schreef Em31 het volgende:
Ed Sheeran wilde wel een nummer schrijven voor het Songfestival

Ed Sheeran en Niall Horan zijn vrienden

:o

Ierland 2020
Zet dat hier ook even ajb _O-

ESF / GERUCHT: Niall Horan naar Songfestival?

Geruchten *O*
Momo...zaterdag 5 januari 2019 @ 19:21
Gecondoleerd Cyan & veel sterkste met alles Aoibhin, hopelijk kom je er weer bovenop!
atozaterdag 5 januari 2019 @ 19:42
Gecondoleerd en sterkte morgen bij de uitvaart, Cyan.
Greyszaterdag 5 januari 2019 @ 20:15
We gaan beginnen! De eerste review volgt zo al. Dus volgt allen het topic *O*

ESF / [KREVIEWS] Kreator reviewt songfestival-inzendingen 2019
libranlzaterdag 5 januari 2019 @ 20:31
Gecondoleerd Cyan en sterkte morgen.
Hawaii_Timzaterdag 5 januari 2019 @ 21:33
Mijn eerste vrijwel nergens op gebaseerde WIDM-verdenking:

SPOILER
Nikkie
aarontje112zaterdag 5 januari 2019 @ 21:44
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:52 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik open wel ff topic :P
Thanks! *O*
ijs_beerzaterdag 5 januari 2019 @ 21:50
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 20:15 schreef Greys het volgende:
We gaan beginnen! De eerste review volgt zo al. Dus volgt allen het topic *O*

ESF / [KREVIEWS] Kreator reviewt songfestival-inzendingen 2019
EINDELIJK *O*
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 22:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:27 schreef Redefine het volgende:

[..]

Ja, bijna :) Nog vijf dagen werken in mijn oude functie. Niet dat die andere plek zozeer mijn droombaan is, maar ik zal er sowieso veel in plezier op vooruitgaan. En daarnaast is het ook belangrijk voor mijn eigenwaarde en groei in de toekomst. Dus alsnog een hele mooie stap vooruit voor mij.

Waarbij ik binnen deze discussie als geheel nog wil toevoegen, dat je helemaal niet je droombaan hoeft te hebben om gelukkig te zijn in je werk. Plezier en geluk haal ik uit het werken met leuke collega's, uitdagend en veelzijdig werk doen. Zelf en samen met anderen uitdagingen aanpakken en dingen kunnen verbeteren. Anderen kunnen helpen.

Die dingen kun je net zo vaak vinden in een baan of een hobby (want hoeft niet altijd over werk te gaan) dan in iets waar je van te voren van droomde.
Dat klinkt als een goede keuze en iets moois om naar uit te kijken. Plezier is ook gewoon het belangrijkste, voor mij wel iig.
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 22:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 18:51 schreef Peter het volgende:
En een echt foute artiest? A la dusty the turkey?

Bijvoorbeeld? O-)
Verschrikkelijk irritant }:|
Redefinezaterdag 5 januari 2019 @ 22:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:21 schreef grazz het volgende:

[..]

Dat klinkt als een goede keuze en iets moois om naar uit te kijken. Plezier is ook gewoon het belangrijkste, voor mij wel iig.
Plezier is heel belangrijk. En dat kan in heel veel dingen liggen. Zelf haal ik dat vooral uit reizen en alle voorpret die er bij komt kijken. Vroeger was ik al heel erg genteresseerd in topografie, vlaggen etc. Wel altijd veel op vakantie geweest, maar toch te vaak naar hetzelfde. Dat ben ik nu aan het inhalen O+

En soms is het plezier beleven aan iets waar je eigenlijk niks aan hebt, maar toch leuk is :+ Zo ben ik nu bezig om voor mijzelf een Top 2000 samen te stellen en die daarna in een playlist te zetten. Om af te luisteren van 2000 naar 1 :@
Redefinezaterdag 5 januari 2019 @ 22:28
quote:
10s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 20:15 schreef Greys het volgende:
We gaan beginnen! De eerste review volgt zo al. Dus volgt allen het topic *O*

ESF / [KREVIEWS] Kreator reviewt songfestival-inzendingen 2019
tenor.gif?itemid=4920181
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 22:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:25 schreef Redefine het volgende:

[..]

Plezier is heel belangrijk. En dat kan in heel veel dingen liggen. Zelf haal ik dat vooral uit reizen en alle voorpret die er bij komt kijken. Vroeger was ik al heel erg genteresseerd in topografie, vlaggen etc. Wel altijd veel op vakantie geweest, maar toch te vaak naar hetzelfde. Dat ben ik nu aan het inhalen O+

En soms is het plezier beleven aan iets waar je eigenlijk niks aan hebt, maar toch leuk is :+ Zo ben ik nu bezig om voor mijzelf een Top 2000 samen te stellen en die daarna in een playlist te zetten. Om af te luisteren van 2000 naar 1 :@
Ja van die voorpret kan ik ook genieten. Research doen, alle info opslaan in een documentje, routes uitstippelen, vervolgens alles overschrijven in een notitieboekje zodat het tastbaar wordt #ouderwets. Dat is ongv hoe ik te werk ga.

En je zegt dat je veel op vakantie geweest, maar bedoel je dan als gezin? Waar gingen jullie meestal naar toe? Wij zaten meestal in een stacaravan :D Ik zou er nu niet meer aan moeten denken, maar met het hele gezin vond ik dat wel wat hebben. Knus, gezellig. Er was ook wel genoeg te beleven op de parken waar we stonden. Meestal in Drenthe. Ook een aantal keer een huisje gehuurd op Ponypark Slagharen. Elke dag als kind genieten van alle attracties. Prachtig was dat wel.

Wat een werk lijkt me dat om een Top 2000 te samenstellen :o Vind het wel mooi als je daar het geduld voor hebt. Ik denk dat ik al moeite zou hebben om een top 500 te samenstellen.
Fred_Bzaterdag 5 januari 2019 @ 22:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:25 schreef Redefine het volgende:

[..]

Plezier is heel belangrijk. En dat kan in heel veel dingen liggen. Zelf haal ik dat vooral uit reizen en alle voorpret die er bij komt kijken. Vroeger was ik al heel erg genteresseerd in topografie, vlaggen etc. Wel altijd veel op vakantie geweest, maar toch te vaak naar hetzelfde. Dat ben ik nu aan het inhalen O+

En soms is het plezier beleven aan iets waar je eigenlijk niks aan hebt, maar toch leuk is :+ Zo ben ik nu bezig om voor mijzelf een Top 2000 samen te stellen en die daarna in een playlist te zetten. Om af te luisteren van 2000 naar 1 :@
Wow, een eigen Top 2000. Wat een megaklus :o

Ik heb een tijdje terug eens een ESF Top 100 gemaakt en dat was al een hele klus (en ik was ook helemaal niet tevreden met het eindresultaat).
Redefinezaterdag 5 januari 2019 @ 22:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:51 schreef grazz het volgende:

[..]

Ja van die voorpret kan ik ook genieten. Research doen, alle info opslaan in een documentje, routes uitstippelen, vervolgens alles overschrijven in een notitieboekje zodat het tastbaar wordt #ouderwets. Dat is ongv hoe ik te werk ga.

En je zegt dat je veel op vakantie geweest, maar bedoel je dan als gezin? Waar gingen jullie meestal naar toe? Wij zaten meestal in een stacaravan :D Ik zou er nu niet meer aan moeten denken, maar met het hele gezin vond ik dat wel wat hebben. Knus, gezellig. Er was ook wel genoeg te beleven op de parken waar we stonden. Meestal in Drenthe. Ook een aantal keer een huisje gehuurd op Ponypark Slagharen. Elke dag als kind genieten van alle attracties. Prachtig was dat wel.

Wat een werk lijkt me dat om een Top 2000 te samenstellen :o Vind het wel mooi als je daar het geduld voor hebt. Ik denk dat ik al moeite zou hebben om een top 500 te samenstellen.
Vroeger op vakantie met mijn ouders en broer ja. Toen wij nog klein waren naar Spanje. Later naar Frankrijk en nog iets later naar Zwitserland. Voorjaar gingen we dan vaak naar Luxemburg of Duitsland. Met vrienden ging ik naar Londen, Parijs etc. En ook nog naar Zwitserse vrienden.

De routes stippel ik wel uit in de zin dat ik kijk welke plekken er met het OV te bereiken is. En waar ik naartoe en terug kan vliegen. En dan van plekken al wat plaatjes bekijken om mooie plekken te spotten etc.

Wat betreft die lijst. Tot een jaar of tien geleden maakte ik jaarlijks een eigen top 100 (en n keer een top 250). Dus ben het al een beetje gewend. Daardoor heb ik al een database met muziek die ik goed vind. Maar die ben ik nu eerst aan het updaten en aan het uitbreiden. Het selecteren komt nog veel later. Zal nog wel een tijd duren voordat ik m af heb. Is ook niet zo dat ik elke dag wel doe of uren achter elkaar. Maar wel vaak even wat toevoegen etc.
Redefinezaterdag 5 januari 2019 @ 22:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:55 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Wow, een eigen Top 2000. Wat een megaklus :o

Ik heb een tijdje terug eens een ESF Top 100 gemaakt en dat was al een hele klus (en ik was ook helemaal niet tevreden met het eindresultaat).
Een ESF top 100 heb ik toevallig afgelopen jaar eens een keer gemaakt. Maar was daar uiteindelijk ook niet tevreden over. Minder dan de top 100 lijstjes die ik vroeger maakte.
Fred_Bzaterdag 5 januari 2019 @ 23:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:59 schreef Redefine het volgende:

[..]

Een ESF top 100 heb ik toevallig afgelopen jaar eens een keer gemaakt. Maar was daar uiteindelijk ook niet tevreden over. Minder dan de top 100 lijstjes die ik vroeger maakte.
Ja, Hallelujah en Hard Rock Hallelujah enzo laten zich blijkbaar moeilijk vergelijken :P

Wel probeer ik jaarlijks een lijstje voor de Fok Single Top 100 Allertijden te maken. Misschien moeten we zoiets ooit nog eens op ESF-gebied in een topic doen.
grazzzaterdag 5 januari 2019 @ 23:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 22:58 schreef Redefine het volgende:

[..]

Vroeger op vakantie met mijn ouders en broer ja. Toen wij nog klein waren naar Spanje. Later naar Frankrijk en nog iets later naar Zwitserland. Voorjaar gingen we dan vaak naar Luxemburg of Duitsland. Met vrienden ging ik naar Londen, Parijs etc. En ook nog naar Zwitserse vrienden.

De routes stippel ik wel uit in de zin dat ik kijk welke plekken er met het OV te bereiken is. En waar ik naartoe en terug kan vliegen. En dan van plekken al wat plaatjes bekijken om mooie plekken te spotten etc.

Wat betreft die lijst. Tot een jaar of tien geleden maakte ik jaarlijks een eigen top 100 (en n keer een top 250). Dus ben het al een beetje gewend. Daardoor heb ik al een database met muziek die ik goed vind. Maar die ben ik nu eerst aan het updaten en aan het uitbreiden. Het selecteren komt nog veel later. Zal nog wel een tijd duren voordat ik m af heb. Is ook niet zo dat ik elke dag wel doe of uren achter elkaar. Maar wel vaak even wat toevoegen etc.
Dat scheelt idd dat je al eerder van dat soort lijsten hebt samengesteld. Dus we treffen je na een tijd niet zo aan?

SPOILER
CUVG.gif
en zo? Zorg ervoor dat je'm op tijd af hebt :P

SPOILER
giphy.gif
Redefinezaterdag 5 januari 2019 @ 23:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 23:12 schreef grazz het volgende:

[..]

Dat scheelt idd dat je al eerder van dat soort lijsten hebt samengesteld. Dus we treffen je na een tijd niet zo aan?

SPOILER
en zo? Zorg ervoor dat je'm op tijd af hebt :P

SPOILER
Ik ben nog nooit in slaap gevallen zittend voor mijn PC of de TV, dus dat zal wel loslopen :+

En de lijst mag van mij zelf ook pas in 2025 af zijn, er is geen haast bij :P Eerder af is natuurlijk wel leuker.
Davezaterdag 5 januari 2019 @ 23:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 21:33 schreef Hawaii_Tim het volgende:
Mijn eerste vrijwel nergens op gebaseerde WIDM-verdenking:

SPOILER
Nikkie
Euhm...
SPOILER
Volgens mij moest ze WIDM vroegtijdig verlaten vanwege het overlijden van haar stiefbroer.
Hawaii_Timzaterdag 5 januari 2019 @ 23:21
quote:
3s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 23:19 schreef Dave het volgende:

[..]


Euhm...
SPOILER
Volgens mij moest ze WIDM vroegtijdig verlaten vanwege het overlijden van haar stiefbroer.
Dat wist ik niet en dat wist de redactie ook niet van te voren. Zou nog steeds kunnen dus, maar de kans dat ik ernaast zit is veel groter
grazzzondag 6 januari 2019 @ 00:04
Waar is onze nachtbraker eigenlijk?
grazzzondag 6 januari 2019 @ 00:07
Voor o.a. Greys en Aoibhin. Vanavond was er een jongen van 16 die op APD danste. Te gek dat ie voor zo'n lied kiest!

ijs_beerzondag 6 januari 2019 @ 00:08
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:04 schreef grazz het volgende:
Waar is onze nachtbraker eigenlijk?
Ja, idd.
Aoibhinzondag 6 januari 2019 @ 00:27
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:07 schreef grazz het volgende:
Voor o.a. Greys en Aoibhin. Vanavond was er een jongen van 16 die op APD danste. Te gek dat ie voor zo'n lied kiest!

Ik kijk dit programma niet, dus bedankt voor het delen! Ik vind het ook echt heel tof dat hij voor dit nummer heeft gekozen. Dans en muziek vind ik niet helemaal "matchen", maar ik waardeer de durf wel.
Aoibhinzondag 6 januari 2019 @ 00:28
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:04 schreef grazz het volgende:
Waar is onze nachtbraker eigenlijk?
Die was weg naar familie toch? Of was dat alleen met O&N?
Aoibhinzondag 6 januari 2019 @ 00:31
quote:
3s.gif Op zaterdag 5 januari 2019 23:19 schreef Dave het volgende:

[..]

Euhm...
SPOILER
Volgens mij moest ze WIDM vroegtijdig verlaten vanwege het overlijden van haar stiefbroer.
[/quote]

SPOILER
Haar stiefbroer overleed inderdaad tijdens de opnames en zij heeft toen een vlog daarover gepost. Het is waarschijnlijk dat ze toen al was afgevallen omdat ze tijd had om die vlog te maken en te posten, of ze is vroegtijdig uit het spel gestapt hierdoor. Het kan ook zo zijn in een extreem geval dat ze wel de mol is en door is gegaan met het spel, maar met uitzondering die vlog mocht maken. Dit lijkt me echter vrij sterk, en ga ik dus nu ook even uit van dat Nikkie niet de mol is.

Toch heeft me dit wel aan het nadenken gezet; wat als de mol nu echt moet ophouden door ziekte, sterfgeval, etc.? Is er dan een reservemol?
grazzzondag 6 januari 2019 @ 00:35
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:08 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Ja, idd.
Hij is toch een beetje onze nachtwaker hier he ;)

giphy.gif
Redefinezondag 6 januari 2019 @ 00:36
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:04 schreef grazz het volgende:
Waar is onze nachtbraker eigenlijk?
Roger en Epiales hebben misschien wel ruzie met elkaar :o
Aoibhinzondag 6 januari 2019 @ 00:38
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:35 schreef grazz het volgende:

[..]

Hij is toch een beetje onze nachtwaker hier he ;)

[ afbeelding ]
Altijd wel een veilig gevoel dat er iemand wakker is en de boel in de gaten houdt, zodat wij lekker kunnen slapen. Roger en Epiales moeten terugkomen!
Mekezondag 6 januari 2019 @ 00:44
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:31 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

SPOILER
Haar stiefbroer overleed inderdaad tijdens de opnames en zij heeft toen een vlog daarover gepost. Het is waarschijnlijk dat ze toen al was afgevallen omdat ze tijd had om die vlog te maken en te posten, of ze is vroegtijdig uit het spel gestapt hierdoor. Het kan ook zo zijn in een extreem geval dat ze wel de mol is en door is gegaan met het spel, maar met uitzondering die vlog mocht maken. Dit lijkt me echter vrij sterk, en ga ik dus nu ook even uit van dat Nikkie niet de mol is.

Toch heeft me dit wel aan het nadenken gezet; wat als de mol nu echt moet ophouden door ziekte, sterfgeval, etc.? Is er dan een reservemol?
SPOILER
Ja, dat dilemma komt volgens mij elk jaar terug, maar wordt nooit echt een duidelijk antwoord op gegeven. Komt denk ik ook omdat het heel erg van de omstandigheden afhangt. Ik vraag me ook af of een heftige gebeurtenis als het overlijden van je broer 'opgelost' kan worden door het plaatsen van een vlog, maar kan me wel voorstellen dat dat in andere situaties waarbij het op zou vallen dat een bepaald persoon niet reageert een goede oplossing is. Sowieso geloof ik dat het telefoon/socialbeleid van WIDM wat is versoepeld, juist ook om minder weg te geven :Y Maar bij het overlijden van mijn broertjes zou ik zelfs een dag voor de finale nog op het vliegtuig stappen, schijt aan WIDM op dat moment hoor :{w
Oh dit is niet MOL :@ Hoi :W *)
Cyan9zondag 6 januari 2019 @ 00:50
quote:
2s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:44 schreef Meke het volgende:

[..]

SPOILER
Ja, dat dilemma komt volgens mij elk jaar terug, maar wordt nooit echt een duidelijk antwoord op gegeven. Komt denk ik ook omdat het heel erg van de omstandigheden afhangt. Ik vraag me ook af of een heftige gebeurtenis als het overlijden van je broer 'opgelost' kan worden door het plaatsen van een vlog, maar kan me wel voorstellen dat dat in andere situaties waarbij het op zou vallen dat een bepaald persoon niet reageert een goede oplossing is. Sowieso geloof ik dat het telefoon/socialbeleid van WIDM wat is versoepeld, juist ook om minder weg te geven :Y Maar bij het overlijden van mijn broertjes zou ik zelfs een dag voor de finale nog op het vliegtuig stappen, schijt aan WIDM op dat moment hoor :{w
Oh dit is niet MOL :@ Hoi :W *)
Hier is het ng leuker dan in MOL. :D
Hawaii_Timzondag 6 januari 2019 @ 01:32
Rodzj? Waar ben je?
Nexumzondag 6 januari 2019 @ 11:29
Ben een beetje laat Aoibhin, maar ik wou even dat ik net zoals iedereen hier er voor je ben, en dat ik me ontzettend kan inleven in wat je nu meemaakt.

Ik ga op dit moment door een soortgelijk iets, waar ik me heel erg zorgen maak over de toekomst, en wat ik precies met me leven wil gaan doen, en het geeft mij ook behoorlijke angstige gevoelens. Dus als je er ooit over wilt praten of gewoon een luisterend oor nodig hebt, ik ben er voor je. O+
Em31zondag 6 januari 2019 @ 18:07
ABBA twitterde op zondag 06-01-2019 om 18:00:01 Today in 1974, Bjrn, Benny and manager Stig Anderson decide that 'Waterloo' will be their entry in the Eurovision Song Contest instead of 'Hasta Maana'. ✨ #ABBA reageer retweet
Cyan9zondag 6 januari 2019 @ 18:26
Schaamteloze topic promotie voor stiekem de langste leukste voorronde van allemaal:
ESF / [2019] Litouwen: Eurovizijos Atranka 2019

w/
ijs_beerzondag 6 januari 2019 @ 21:11
- verkeerde topic.
Greyszondag 6 januari 2019 @ 22:19
quote:
0s.gif Op zondag 6 januari 2019 00:38 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Altijd wel een veilig gevoel dat er iemand wakker is en de boel in de gaten houdt, zodat wij lekker kunnen slapen. Roger en Epiales moeten terugkomen!
Volg je inmiddels escunited op social media?
Want er is weer een oproep voor vrijwilligers die willen meewerken. Omdat je de vorige keer interesse had roep ik het maar even. ;) Maar je hebt het vast al gezien.
Hawaii_Timmaandag 7 januari 2019 @ 00:08
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:19 schreef Greys het volgende:

[..]

Volg je inmiddels escunited op social media?
Want er is weer een oproep voor vrijwilligers die willen meewerken. Omdat je de vorige keer interesse had roep ik het maar even. ;) Maar je hebt het vast al gezien.
Ik heb vast op Like geklikt :)
Aoibhinmaandag 7 januari 2019 @ 07:30
quote:
1s.gif Op zondag 6 januari 2019 22:19 schreef Greys het volgende:

[..]

Volg je inmiddels escunited op social media?
Want er is weer een oproep voor vrijwilligers die willen meewerken. Omdat je de vorige keer interesse had roep ik het maar even. ;) Maar je hebt het vast al gezien.
Ja, Matt heeft mijn verzoek geaccepteerd!
Ik weet alleen niet of ik nu ga reageren, want ik ben niet zo in de stemming. Hij doet vast binnenkort wel weer een oproep.
Greysmaandag 7 januari 2019 @ 10:37
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 07:30 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Ja, Matt heeft mijn verzoek geaccepteerd!
Ik weet alleen niet of ik nu ga reageren, want ik ben niet zo in de stemming. Hij doet vast binnenkort wel weer een oproep.
Oke maar het formulier om mee te werken staat niet bij Matt op z'n FB volgens mij. Staat op escunited Twitter en FB. ;)

Maar kijk maar, alleen doen als je graag wilt, wilde je er alleen even op attenderen :*
TheVulturemaandag 7 januari 2019 @ 10:41
Ik val er pas laat in maar Aoibhin en Cyan :*
Aoibhinmaandag 7 januari 2019 @ 10:41
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 10:37 schreef Greys het volgende:

[..]

Oke maar het formulier om mee te werken staat niet bij Matt op z'n FB volgens mij. Staat op escunited Twitter en FB. ;)

Maar kijk maar, alleen doen als je graag wilt, wilde je er alleen even op attenderen :*
Zie het nu ook staan inderdaad! Het gaat dan meer om een vaste positie in het team en niet om iets eenmaligs.
Even denken nog...
Cyan9maandag 7 januari 2019 @ 12:06
Topic promotie en zo: ESF / [2019] Tsjechi: Eurovision Song CZ
Greysmaandag 7 januari 2019 @ 15:16
Hardop gelachen :D

Filmpje even luisteren met geluid. Eurovision meets BirdBox.

https://twitter.com/grego(...)837354506649600?s=19
Kyranmaandag 7 januari 2019 @ 15:50
Vandaag even een relaxdag, dus even terug zitten lezen in vorige topics om weer een beetje bij te zijn.

Beetje laat, maar gecondoleerd Cyan.

Aoibhin, wat stoer dat je dat allemaal deelt, big balls :) Dikke knuffel en hoop dat alles op je eigen tempo weer de goeie kant op gaat.

Nu ESF weer dichterbij komt zal ik mijn best doen om weer iets actiever te zijn :P
Greysmaandag 7 januari 2019 @ 15:54
Gezellig Kyran!
Het wordt de komende tijd ook een stuk leuker hier (ng leuker!) omdat nu n voor n de inzendingen bekend gaan worden. *O*
Kyranmaandag 7 januari 2019 @ 15:59
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 15:54 schreef Greys het volgende:
Gezellig Kyran!
Het wordt de komende tijd ook een stuk leuker hier (ng leuker!) omdat nu n voor n de inzendingen bekend gaan worden. *O*
NFL seizoen loopt ook bijna af, daar gaat echt al mijn vrije tijd in zitten tussen augustus en februari, dus daarna ESF tijd :D
ijs_beermaandag 7 januari 2019 @ 16:12
Groetjes uit de Efteling. :D
Kyranmaandag 7 januari 2019 @ 16:16
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 16:12 schreef ijs_beer het volgende:
Groetjes uit de Efteling. :D
*O*

Te lang niet geweest :( Have fun!

Wel met kerst in Disneyland Parijs gezet waardoor ik bang ben dat Efteling nu gaat tegenvallen, maar moet er wel een keer naar toe weer. Eftelin _O_
Greysmaandag 7 januari 2019 @ 17:11
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 15:59 schreef Kyran het volgende:

[..]

NFL seizoen loopt ook bijna af, daar gaat echt al mijn vrije tijd in zitten tussen augustus en februari, dus daarna ESF tijd :D
Komt goed uit dan, prima planning :D
Greysmaandag 7 januari 2019 @ 17:11
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 16:12 schreef ijs_beer het volgende:
Groetjes uit de Efteling. :D
Veel plezier!
Greysmaandag 7 januari 2019 @ 18:03
Gaaf dit. Aan the Voice UK doet een jongen mee en Tom Jones draaide voor hem. Toen zei hij z'n naam en Tom vroeg 'Donegan, familie van Lonnie Donegan toevallig?' (Daar heeft Tom vroeger mee opgetreden). "Ja dat is m'n vader". Z'n vader leeft niet meer. En dan vraagt Tom of hij dat ene nummer kent dat z'n vader voor hem schreef vroeger. Was een hit. En dan doen ze hem samen. Hoor die stem van Tom in het refrein, wtf, HOE DAN DIE MAN IS 78 HOOR DIE UITHALEN _O_ _O_

Aoibhinmaandag 7 januari 2019 @ 19:19
Iedereen nog heel erg bedankt die op mijn post heeft gereageerd en waar ik nog niet op gereageerd had! Jullie zijn echt allemaal heel lief. :*

Veel plezier in de efteling IJsbeer! Ik ben er zelf ook echt al eeuwen niet geweest.

Het valt mee met de januaridrukte dit keer in de sportschool. Maar toch vandaag me groen en geel gergerd aan een "ik-kom-mee-voor-de-gezelligheid"-vriendin van een sportster, die zelf niets deed, en een apparaat als zitgelegenheid ging gebruiken. :') Toen ik dat apparaat wilde gebruiken en haar vroeg hoe lang het nog duurde (vroeg het echt gewoon vriendelijk) ging ze wel meteen weg, maar wierp me ondertussen een vuile blik. Ja, wat verwacht je dan... :')
Aoibhinmaandag 7 januari 2019 @ 19:24
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 18:03 schreef Greys het volgende:
Gaaf dit. Aan the Voice UK doet een jongen mee en Tom Jones draaide voor hem. Toen zei hij z'n naam en Tom vroeg 'Donegan, familie van Lonnie Donegan toevallig?' (Daar heeft Tom vroeger mee opgetreden). "Ja dat is m'n vader". Z'n vader leeft niet meer. En dan vraagt Tom of hij dat ene nummer kent dat z'n vader voor hem schreef vroeger. Was een hit. En dan doen ze hem samen. Hoor die stem van Tom in het refrein, wtf, HOE DAN DIE MAN IS 78 HOOR DIE UITHALEN _O_ _O_

Oh wat leuk dat Tom hem dan nog meteen herkent en ze samen dan dat nummer gaan doen! Sowieso zingt hij inderdaad nog heel erg goed voor zijn leeftijd. Wie weet doet hij nog eens een Humperdinckje (hij zou die uithaal wel gehaald hebben denk ik).
Mekemaandag 7 januari 2019 @ 19:47
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 19:24 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Oh wat leuk dat Tom hem dan nog meteen herkent en ze samen dan dat nummer gaan doen! Sowieso zingt hij inderdaad nog heel erg goed voor zijn leeftijd. Wie weet doet hij nog eens een Humperdinckje (hij zou die uithaal wel gehaald hebben denk ik).
Ik vraag me dat stiekem altijd een beetje af, of Tom hem nou echt herkent of dat het ingefluisterd is? :P Want altijd als er bij the Voice iemand een coach ergens van kent, worden ze herkend. Nooit eens niet :+
ijs_beermaandag 7 januari 2019 @ 19:48
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 16:16 schreef Kyran het volgende:

[..]

*O*

Te lang niet geweest :( Have fun!

Wel met kerst in Disneyland Parijs gezet waardoor ik bang ben dat Efteling nu gaat tegenvallen, maar moet er wel een keer naar toe weer. Eftelin _O_
Efteling valt nooit tegen. O+ Was voor mij ook lang geleden, zeker een jaar of 5. Was superleuk om in de nieuwe attracties te kunnen. Op zo'n eerste dag na een vakantie met een beetje grauw weer is het ook helemaal niet zo druk. 15 minuten wachten was denk ik de max. _O_ Dus ook alle populaire attracties kunnen doen en sommige meerdere malen. *O*
Mekemaandag 7 januari 2019 @ 19:49
Desalniettemin superleuk filmpje, ik ben heus geen Maarten van Rossem :D Is meer een oprechte vraag dan een 'Ik geloof er niks van!'
blackswangreenmaandag 7 januari 2019 @ 19:57
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 18:03 schreef Greys het volgende:
Gaaf dit. Aan the Voice UK doet een jongen mee en Tom Jones draaide voor hem. Toen zei hij z'n naam en Tom vroeg 'Donegan, familie van Lonnie Donegan toevallig?' (Daar heeft Tom vroeger mee opgetreden). "Ja dat is m'n vader". Z'n vader leeft niet meer. En dan vraagt Tom of hij dat ene nummer kent dat z'n vader voor hem schreef vroeger. Was een hit. En dan doen ze hem samen. Hoor die stem van Tom in het refrein, wtf, HOE DAN DIE MAN IS 78 HOOR DIE UITHALEN _O_ _O_

Zeker nog een goede stem, maar wat een kutnummer joh (en dat zeg ik als fan van crooners).
Greysmaandag 7 januari 2019 @ 19:59
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 19:47 schreef Meke het volgende:

[..]

Ik vraag me dat stiekem altijd een beetje af, of Tom hem nou echt herkent of dat het ingefluisterd is? :P Want altijd als er bij the Voice iemand een coach ergens van kent, worden ze herkend. Nooit eens niet :+
Hij herkende hem niet van gezicht ofzo hoor. Ze vragen na een optreden altijd 'wie ben je en waar kom je vandaan'. En toen hij z'n achternaam hoorde vroeg Tom of hij toevallig familie was van.. ;)
Dus best geloofwaardig in dit geval. Maar dat stukje staat niet op YouTube. Wel op Tom z'n Facebook. Hij vraagt drie keer of het echt z'n vader is. :D
Greysmaandag 7 januari 2019 @ 20:02
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 19:57 schreef blackswangreen het volgende:

[..]

Zeker nog een goede stem, maar wat een kutnummer joh (en dat zeg ik als fan van crooners).
Mijn favo nummer is het ook niet, maar wel gaaf dat ie het toen al zong, kijk hieronder. Prachtig. :D

Momo...maandag 7 januari 2019 @ 20:09
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 18:03 schreef Greys het volgende:
Gaaf dit. Aan the Voice UK doet een jongen mee en Tom Jones draaide voor hem. Toen zei hij z'n naam en Tom vroeg 'Donegan, familie van Lonnie Donegan toevallig?' (Daar heeft Tom vroeger mee opgetreden). "Ja dat is m'n vader". Z'n vader leeft niet meer. En dan vraagt Tom of hij dat ene nummer kent dat z'n vader voor hem schreef vroeger. Was een hit. En dan doen ze hem samen. Hoor die stem van Tom in het refrein, wtf, HOE DAN DIE MAN IS 78 HOOR DIE UITHALEN _O_ _O_

Waarschijnlijk gestaged grotendeels maar nog steeds heel lief :)
Greysmaandag 7 januari 2019 @ 20:10
Nou jongens IS ER DAN HELEMAAL NIETS MEER ECHTTTT

*armen in de lucht gooit*

(laat me maar gewoon in de waan :+ )
Greysmaandag 7 januari 2019 @ 20:12
Hier het hele filmpje. Met het 'ben je de zoon van' gesprekje erbij.

https://www.facebook.com/26581360771/posts/10156675784705772/
blackswangreenmaandag 7 januari 2019 @ 20:24
quote:
9s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:10 schreef Greys het volgende:
Nou jongens IS ER DAN HELEMAAL NIETS MEER ECHTTTT

*armen in de lucht gooit*

(laat me maar gewoon in de waan :+ )
Die shows zijn allemaal gecast, gestaged en geautotuned. De band speelt het nummer ook gelijk mee (hoewel een goede sessiemuzikant dat nog wel zou moeten kunnen).
Greysmaandag 7 januari 2019 @ 20:35
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:24 schreef blackswangreen het volgende:

[..]

Die shows zijn allemaal gecast, gestaged en geautotuned. De band speelt het nummer ook gelijk mee (hoewel een goede sessiemuzikant dat nog wel zou moeten kunnen).
Die gozer speelt eerste couplet, refrein en tweede couplet zelf op z'n toetsen volgens mij. Bij tweede couplet doet de drummer mee. Zou zo'n muzikant van zo'n show idd wel moeten kunnen. (Zometeen even met oortjes in luisteren of ik het goed zeg, zit hier nu met nogal wat bijgeluid).

En ja-aaaa je hebt gelijk met dit soort shows maar bij dit ene optreden kies ik er even voor om te geloven dat het echt is. :+ Omdat ik het dan mooier vind. :P Laat me maar in de waan.
ijs_beermaandag 7 januari 2019 @ 21:59
ijs_beermaandag 7 januari 2019 @ 22:06

Ik ga esc 2014 denk ik maar eens terugkijken O+
grazzmaandag 7 januari 2019 @ 22:19
quote:
Oe, lekkere versie dit. Klinkt net wat rockier
ijs_beermaandag 7 januari 2019 @ 23:31
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 22:19 schreef grazz het volgende:

[..]

Oe, lekkere versie dit. Klinkt net wat rockier
Ja h? _O_ en die strot die ze opentrekt op het einde. _O_
Hawaii_Timdinsdag 8 januari 2019 @ 01:27
quote:
0s.gif Op maandag 7 januari 2019 19:48 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Efteling valt nooit tegen. O+ Was voor mij ook lang geleden, zeker een jaar of 5. Was superleuk om in de nieuwe attracties te kunnen. Op zo'n eerste dag na een vakantie met een beetje grauw weer is het ook helemaal niet zo druk. 15 minuten wachten was denk ik de max. _O_ Dus ook alle populaire attracties kunnen doen en sommige meerdere malen. *O*
Dat zijn de beste dagen :) Ik ben op een donderdag eind november voor het laatst geweest. Ook bijna nergens lang moeten wachten en alles op het gemakje kunnen doen O+
atodinsdag 8 januari 2019 @ 06:39
quote:
1s.gif Op maandag 7 januari 2019 15:16 schreef Greys het volgende:
Hardop gelachen :D

Filmpje even luisteren met geluid. Eurovision meets BirdBox.

https://twitter.com/grego(...)837354506649600?s=19
_O-
atodinsdag 8 januari 2019 @ 06:48
Tom Jones zingt nog steeds mooi.
Guanabanadinsdag 8 januari 2019 @ 13:27
Ik zit volgende week 2 dagen in de Efteling 8-)
Kyrandinsdag 8 januari 2019 @ 14:53
quote:
12s.gif Op maandag 7 januari 2019 20:35 schreef Greys het volgende:

[..]

Die gozer speelt eerste couplet, refrein en tweede couplet zelf op z'n toetsen volgens mij. Bij tweede couplet doet de drummer mee. Zou zo'n muzikant van zo'n show idd wel moeten kunnen. (Zometeen even met oortjes in luisteren of ik het goed zeg, zit hier nu met nogal wat bijgeluid).

En ja-aaaa je hebt gelijk met dit soort shows maar bij dit ene optreden kies ik er even voor om te geloven dat het echt is. :+ Omdat ik het dan mooier vind. :P Laat me maar in de waan.
Als dit nep is dan zijn het allemaal Oscar waardige acteurs hoor. Ik geloof met je mee :D
ijs_beerdinsdag 8 januari 2019 @ 15:46
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 13:27 schreef Guanabana het volgende:
Ik zit volgende week 2 dagen in de Efteling 8-)
Leuk!
Greysdinsdag 8 januari 2019 @ 15:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 14:53 schreef Kyran het volgende:

[..]

Als dit nep is dan zijn het allemaal Oscar waardige acteurs hoor. Ik geloof met je mee :D
Ja als je het hele stuk vooraf zag was het iig erg geloofwaardig. En als ze geoefend hadden zat het foutje er aan het eind met 'wie neemt de tweede stem' er vast niet in. :P Ach, geloven is soms wel leuker in zulke gevallen. Al heeft blackswangreen gelijk dat negen van de tien dingen in zulke shows opgezet zijn.
Knutknuttssondinsdag 8 januari 2019 @ 16:32
Door dit soort dingen haak ik juist af. Ik ben er van overtuigd dat er echt niets spontaans aan zulke shows is. Alles is gescript en gestaged en gestuurd. Kandidaten worden ook gewoon gevraagd mee te doen. Maar het ergste vind ik nog die shows met Simon Cowell in de jury. Die doet net alsof hij alles voor het eerst ziet terwijl die acts de halve wereld al over zijn geweest, soms gewoon in zijn eigen shows.
Nee, ik geloof echt niet dat het allemaal spontaan is.
Greysdinsdag 8 januari 2019 @ 16:42
Niemand gelooft dat het allemaal spontaan is!

(ALLEEN DEZE ENE WEL GODALLEMEMAGGIES JONGASSS MAG IK DAN NIETS MEER GELOVAHH GEEF OM DIT KIND MET HAAR NOG ENE PROCENTJE GOEDGELOVIGHEID :'( )
Greysdinsdag 8 januari 2019 @ 16:45
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
Greysdinsdag 8 januari 2019 @ 16:46
Ik zou toch deze houden.
En beschermen. En koesteren. Enzo.

(Sorry Salvador je bent m'n tweede keus maar ja, eentje he..)

Guanabanadinsdag 8 januari 2019 @ 17:06
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
Sultans of Swing van Dire Straits, of een ander Dire Straits nummer dat langer is, waarschijnlijk Telegraph Road. Dan heb je meteen 3 nummers voor de prijs van 1.
Kyrandinsdag 8 januari 2019 @ 17:09
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
Oef, dat is een lastige zeg. Daar denk ik even over na. Album zou ik wel antwoord op kunnen geven denk ik, maar nummer is lastig zeg.
Greysdinsdag 8 januari 2019 @ 17:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 17:09 schreef Kyran het volgende:

[..]

Oef, dat is een lastige zeg. Daar denk ik even over na. Album zou ik wel antwoord op kunnen geven denk ik, maar nummer is lastig zeg.
Ja he? Maar toch benieuwd. :P
En expres extra moeilijk gemaakt met maar n nummer.
blackswangreendinsdag 8 januari 2019 @ 18:16
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
ijs_beerdinsdag 8 januari 2019 @ 18:18
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
Oh... Dat is lastig. Eens goed over denken.
Greysdinsdag 8 januari 2019 @ 18:30
quote:
Oeh! Snap ik! Goeie.
ijs_beerdinsdag 8 januari 2019 @ 19:31
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 18:18 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Oh... Dat is lastig. Eens goed over denken.
Denk toch dat het deze zou worden:
Greysdinsdag 8 januari 2019 @ 19:41
Ja O+
Ook al zo'n mooie. En begrijpelijke keuze.
Nexumdinsdag 8 januari 2019 @ 20:53
Letterlijk alles wat Madonna ooit gemaakt heeft.
Sorry, ik kies iets van 200 nummers.
:D
ijs_beerdinsdag 8 januari 2019 @ 21:12
*schrikt zich het apelazerus door iets wat vergeten ben.

Ik moet je plantje namelijk nog steeds stekken, Greys. :o :@
Greysdinsdag 8 januari 2019 @ 21:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:12 schreef ijs_beer het volgende:
*schrikt zich het apelazerus door iets wat vergeten ben.

Ik moet je plantje namelijk nog steeds stekken, Greys. :o :@
Geen paniek :D

Ik moet die van jou in leven zien te houden tot de 20e. _O-
Greysdinsdag 8 januari 2019 @ 21:20
Nog steeds geen Roger en Epiales he? Hoop maar dat alles goed is. -O-
ijs_beerdinsdag 8 januari 2019 @ 21:21
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:20 schreef Greys het volgende:
Nog steeds geen Roger en Epiales he? Hoop maar dat alles goed is. -O-
Ja inderdaad. :o
GeorgeMdinsdag 8 januari 2019 @ 21:23
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
Will you be there van Michael Jackson _O_
Redefinedinsdag 8 januari 2019 @ 21:24
quote:
14s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 17:06 schreef Guanabana het volgende:

[..]

Sultans of Swing van Dire Straits, of een ander Dire Straits nummer dat langer is, waarschijnlijk Telegraph Road. Dan heb je meteen 3 nummers voor de prijs van 1.
quote:
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 19:31 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Denk toch dat het deze zou worden:
_O_ _O_ _O_
Redefinedinsdag 8 januari 2019 @ 21:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
Moeilijk kiezen, maar dan toch deze:

Greysdinsdag 8 januari 2019 @ 21:39
Ook al zo'n mooie! _O_

Moeten er vaker doen. Elkaar gewoon een willekeurige vraag stellen die iedereen mag (!) beantwoorden. Leren we elkaar allemaal nog wat beter kennen ook misschien.
Fred_Bdinsdag 8 januari 2019 @ 21:46
Dit is natuurlijk sowieso de mooiste :Y


Maar voor de zekerheid nog even 24 alternatieven in de spoiler :)

SPOILER
2. Deep Purple Child In Time
3. Celine Dion Pour Que Tu M'Aimes Encore
4. Linda Bengtzing Jag Ljuger S Bra
5. Sash Ecuador
6. Electric Light Orchestra Mr. Blue Sky
7. Jefferson Airplane White Rabbit
8. Lena Philipsson Delirium
9. Umberto Tozzi & Raf Gente Di Mare
10. Raphael Gualazzi Madness Of Love
11. DJ Paul Elstak Luv U More
12. Boudewijn de Groot Verdronken Vlinder
13. The Kinks Mr. Pleasant
14. Michel Fugain Une Belle Histoire
15. Procol Harum A Whiter Shade Of Pale
16. Francesco Gabbani Occidentali's Karma
17. Michel Sardou Les Lacs Du Connemara
18. Paolo Conte Max
19. Fleetwood Mac Oh Well
20. The Rolling Stones She's A Rainbow
21. Loreen Euphoria
22. The Beatles A Day In The Life
23. Alice e Battiato I Treni Di Tozeur
24. Manu Chao Me Gustas Tu
25. Al Bano & Romina Power Felicita
Ceedinsdag 8 januari 2019 @ 21:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
Leuke vaag! :D

Omdat het al een paar jaar mijn favoriete nummer is, omdat het me laat lachen als ik droevig ben, het me ng vrolijker maakt als ik al vrolijk ben, omdat het hoop geeft en omdat er zo veel in zit met zo’n heerlijke climax dat ik hier naar kan blijven luisteren zonder dat het verveelt:
Redefinedinsdag 8 januari 2019 @ 21:56
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 21:47 schreef Cee het volgende:

[..]

Leuke vaag! :D

Omdat het al een paar jaar mijn favoriete nummer is, omdat het me laat lachen als ik droevig ben, het me ng vrolijker maakt als ik al vrolijk ben, omdat het hoop geeft en omdat er zo veel in zit met zo’n heerlijke climax dat ik hier naar kan blijven luisteren zonder dat het verveelt:
Als je die hoort, dan klaar de lucht op en breekt de zon inderdaad door :Y
ijs_beerdinsdag 8 januari 2019 @ 22:19
Alleen maar leuke liedjes. O+
TheVulturedinsdag 8 januari 2019 @ 23:49
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
Deze O+

BillDauterivedinsdag 8 januari 2019 @ 23:51
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
TheVulturedinsdag 8 januari 2019 @ 23:53
quote:
Oh Sigur Ros O+

Ik vind Vid Spilum Endalaust ook zo mooi O+
BillDauterivewoensdag 9 januari 2019 @ 00:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 23:53 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Oh Sigur Ros O+

Ik vind Vid Spilum Endalaust ook zo mooi O+
Ik vind jouw suggestie (Snow Patrol - Run) ook prachtig :D
Eigenlijk is de hele versie van Virar vel til loftrsa mooier, maar die heeft niet zo'n mooie clip.

Ja, die is ook prachtig! Vooral als je het lied erna (ra btur) ook afspeelt. Sigur Rs is niet mijn lievelingsband, maar wel eentje die ik nooit zou willen missen.
TheVulturewoensdag 9 januari 2019 @ 00:02
Oh en Inni Mer syngur vitleysingur O+

Heerlijke festivalmuziek O+ O+

Het is dat ik er maar n mag kiezen van Greys, anders had ik er ook nog Arcade Fire bijgemikt met Rebellion (Lies) O+
BillDauterivewoensdag 9 januari 2019 @ 00:08
Intervention heeft mijn hart gestolen na hun optreden op BKS 1,5 jaar terug. O+
Ik vond het al zo lastig om n keuze te maken, een tweede gaat me ook niet lukken :P
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 00:14
Jullie kiezen allemaal mooie dingen! Ik ga er binnenkort maar een esf SC playlistje van maken O+
Mekewoensdag 9 januari 2019 @ 00:22
Zou het niet beter zijn om een kutnummer te kiezen? Want als je het mooiste nummer kiest, dan wordt je er iedere keer aan herinnerd hoeveel ontzettend mooie nummers je mist O+ En dan word je weer verdrietig. Als je een kutnummer kiest, dan ben je blij dat je dt allemaal niet meer hoeft te horen :+
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 00:25
quote:
2s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:22 schreef Meke het volgende:
Zou het niet beter zijn om een kutnummer te kiezen? Want als je het mooiste nummer kiest, dan wordt je er iedere keer aan herinnerd hoeveel ontzettend mooie nummers je mist O+ En dan word je weer verdrietig. Als je een kutnummer kiest, dan ben je blij dat je dt allemaal niet meer hoeft te horen :+
Ja maar dan hebbie nog IETS!

(En ik krijg na duizend keer nog geen genoeg 'mijn' nummer :P )
Mekewoensdag 9 januari 2019 @ 00:31
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:25 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja maar dan hebbie nog IETS!

(En ik krijg na duizend keer nog geen genoeg 'mijn' nummer :P )
Ja, ds ook weer zo.. Maar welke kies je dan en hoe ga je om met het gemis van de niet-zo-supermooie-maar-wel-leuk-om-af-en-toe-te-horen-nummers? :+

Ik denk dat ik misschien wel deze zou kiezen O+ Was in ieder geval mijn meest beluisterde nummer op Spotify in 2018, lijkt me een goede leidraad :D

Hawaii_Timwoensdag 9 januari 2019 @ 01:10
quote:
2s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:22 schreef Meke het volgende:
Zou het niet beter zijn om een kutnummer te kiezen? Want als je het mooiste nummer kiest, dan wordt je er iedere keer aan herinnerd hoeveel ontzettend mooie nummers je mist O+ En dan word je weer verdrietig. Als je een kutnummer kiest, dan ben je blij dat je dt allemaal niet meer hoeft te horen :+
Maar stel nou he, dat jouw gekozen nummer de bron wordt van alle muziek die opnieuw gemaakt gaat worden. Alles wat komt is er dus een afgeleide van. En dan heb je net expres een kutnummer gekozen. Ben je mooi klaar mee!
Hawaii_Timwoensdag 9 januari 2019 @ 01:14
Mijn eerste ingeving bij deze vraag was overigens dit nummer:


Niet mijn meest geluisterde nummer van het afgelopen jaar of zo, maar na een jaar of 17 is het mij nog steeds niet gaan vervelen. Af en toe vind ik het heerlijk dit nummer te luisteren, ook omdat je er de tijd voor moet nemen. Heb de overige inzendingen nog niet beluisterd, maar dat ben ik wel van plan :)
blackswangreenwoensdag 9 januari 2019 @ 08:41
quote:
Sigur Rs is fantastisch, live gewoon overweldigend. Ik vind het zo bizar dat zo'n klein landje zulke geweldige artiesten kan produceren.

Fred_Bwoensdag 9 januari 2019 @ 08:58
quote:
2s.gif Op woensdag 9 januari 2019 00:22 schreef Meke het volgende:
Zou het niet beter zijn om een kutnummer te kiezen? Want als je het mooiste nummer kiest, dan wordt je er iedere keer aan herinnerd hoeveel ontzettend mooie nummers je mist O+ En dan word je weer verdrietig. Als je een kutnummer kiest, dan ben je blij dat je dt allemaal niet meer hoeft te horen :+
Is dat niet extra frustrerend? Dat je weet dat er zo veel mooie muziek is gemaakt, maar dat ben je allemaal kwijt, behalve dat intense kutlied van Jantje Smit dat je hebt meegenomen.
MaLowoensdag 9 januari 2019 @ 09:01

Zou ik kiezen :)
Mooie nummers allemaal hier, wat hebben “we” een goede smaak w/
summer52woensdag 9 januari 2019 @ 09:04
Jeetje wat is dat moeilijk maar na veel wikken en wegen heb ik gekozen voor een oude soulplaat uit mijn jeugd.
atowoensdag 9 januari 2019 @ 09:20
De oma van de dance muziek en de opa dance DJ (Giorgio moroder)

GeorgeMwoensdag 9 januari 2019 @ 10:09
George Michael - my mother had a brother (live graag O+ )
GeorgeMwoensdag 9 januari 2019 @ 10:10
Billy Joel - Leningrad (live)
atowoensdag 9 januari 2019 @ 10:26
Ik was net de green room van 2014 aan het kijken. Wat werd Conchita verheerlijkt zeg en TCL werden niet genterviewd. Ik vind dat slecht, vooral omdat het ging om Conchita en TCL 1e en tweede plaats.
Verder doen de jongens het goed, de vrouw wat minder.

[ Bericht 3% gewijzigd door ato op 09-01-2019 10:50:08 ]
Davewoensdag 9 januari 2019 @ 10:57
Moeilijk, omdat ik denk dat elke dag hetzelfde nummer zou gaan vervelen, ook al is het je favoriet.

Adele - When We Were Young (in de uitvoering waarbij ik aanwezig was)


SPOILER
Peterwoensdag 9 januari 2019 @ 11:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
ik denk aan Toto - Africa
Nexumwoensdag 9 januari 2019 @ 11:42

Hebben jullie Lana Del Rey's nieuwe song al geluisterd? Hij is echt prachtig en de lyrics raken me echt _O_
Redefinewoensdag 9 januari 2019 @ 11:49
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 08:58 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Is dat niet extra frustrerend? Dat je weet dat er zo veel mooie muziek is gemaakt, maar dat ben je allemaal kwijt, behalve dat intense kutlied van Jantje Smit dat je hebt meegenomen.
Dat laatste kun je vooral aan Murp vragen :+
Redefinewoensdag 9 januari 2019 @ 11:49
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 09:01 schreef MaLo het volgende:

Zou ik kiezen :)
Mooie nummers allemaal hier, wat hebben “we” een goede smaak w/
^O^
miss_dynastiewoensdag 9 januari 2019 @ 11:54
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
Sia- chandelier
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 12:40
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:54 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Sia- chandelier
_O_
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 12:41
Die AllStar Elvis Tribute volgende maand wordt echt te gek zeg! De speellijst van artiesten en nummers hieronder. Ik kijk uit naar Ed Sheeran maar het meest naar Josh Groban *O*

JNcr3RN.jpg
miss_dynastiewoensdag 9 januari 2019 @ 12:50
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 12:41 schreef Greys het volgende:
Die AllStar Elvis Tribute volgende maand wordt echt te gek zeg! De speellijst van artiesten en nummers hieronder. Ik kijk uit naar Ed Sheeran maar het meest naar Josh Groban *O*

[ afbeelding ]
Ik mis Michael Bubl... zijn versie van ‘can’t help falling in love’ is zoooooo mooi ❤
libranlwoensdag 9 januari 2019 @ 12:51
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 januari 2019 16:45 schreef Greys het volgende:
Als alle muziek zou verdwijnen morgen (ja alles ja) maar je mocht n liedje houden en bewaren welke zou je kiezen? Eentje. Als in n.
Dat wisselt per dag of stemming eigenlijk wel. Vandaag gekozen voor

SPOILER
David Bowie - Sound and Vision

(Gevolgd door een heleboel andere nummers waaronder o.a. Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia en Alphaville - Forever Young enz. Alleen kun je er maar eentje kiezen he, wat een dilemma :P )
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 12:52
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 12:50 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ik mis Michael Bubl... zijn versie van ‘can’t help falling in love’ is zoooooo mooi ❤
Ja nu je het zegt! Jammer.
Heb je hem nog gezien bij Jools Holland Hootenanny met Oud en Nieuw? Wat zingt die man toch makkelijk _O_[ Bericht 20% gewijzigd door Greys op 09-01-2019 13:05:59 ]
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 13:03
Ohhhh en deze dan. Hier ging ik wel echt uit m'n plaat met O&N. Even doorspoelen naar 1.25 want daar begint ze aan het betreffende lied. Whaaaaa zo te gek dit :D

Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 13:14
Wtf waarom heb ik deze music video nog nooit gezien :D George Ezra met Ian McKellen. Hahahaaaa. Dat praatje in het midden.

Ian, what's going on.
McKellen.

Jeff, I love all your stuff from Bucharest on.
George. And it's Budapest.

blackswangreenwoensdag 9 januari 2019 @ 13:49
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 13:03 schreef Greys het volgende:
Ohhhh en deze dan. Hier ging ik wel echt uit m'n plaat met O&N. Even doorspoelen naar 1.25 want daar begint ze aan het betreffende lied. Whaaaaa zo te gek dit :D

Ik hou wel van een lekkere bluesstem, maar bij deze vrouw had ik het gevoel dat ik naar een karikatuur zat te kijken en luisteren.

Bubl vond ik wel goed, die zong iedereen van het podium, terwijl hij qua stembereik niet eens zo bijzonder is. Puur charisma en timing.
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 13:57
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 13:49 schreef blackswangreen het volgende:

[..]

Ik hou wel van een lekkere bluesstem, maar bij deze vrouw had ik het gevoel dat ik naar een karikatuur zat te kijken en luisteren.
Ik snap wel een beetje wat je bedoelt en de rest van haar nummers zong ze 'gewoon' maar bij dit nummer vond ik het te gek :D

quote:
Bubl vond ik wel goed, die zong iedereen van het podium, terwijl hij qua stembereik niet eens zo bijzonder is. Puur charisma en timing.
Ja! Precies dat. Dit niet de beste zanger met het beste volume en alles ook maar hij maakt er een heerlijk feestje van door z'n uitstraling en relaxtheid. _O_
Knutknuttssonwoensdag 9 januari 2019 @ 16:30
1 nummer maar? Ondoenlijk :D
Maar deze is wel een hele grote kanshebber

Kyranwoensdag 9 januari 2019 @ 17:57
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 09:01 schreef MaLo het volgende:

Zou ik kiezen :)
Mooie nummers allemaal hier, wat hebben “we” een goede smaak w/
_O_

Dacht zelf aan deze, maar ben er nog niet uit.


Tekst gaat natuurlijk over Vietnam oorlog, maar bij mij roept dit nummer echt een road trip gevoel op en dat is echt een hele grote hobby/liefde van mij.

Niks mooiers dan in een leuke auto (hallo Mustang / Camaro convertible) met dak er af in mooie gebieden te rijden met heerlijke muziek en mensen die je het liefst bij je hebt.

Kickstart My Heart van Motley Crue is ook echt een anthem geworden voor mij en mijn vrouw voor road trippen, maar voel meer bij deze. Allebei niet beste nummers ooit gemaakt, maar wel met wat betekenis.
Momo...woensdag 9 januari 2019 @ 18:07

Ik kan moeilijk kiezen tussen 1 van deze nummers
Kyranwoensdag 9 januari 2019 @ 18:11
quote:
Boah, Siren of the Woods _O_
Momo...woensdag 9 januari 2019 @ 18:30
En deze nummers #kannietkiezen
SPOILER
atowoensdag 9 januari 2019 @ 18:33
Ik zat net terug te kijken en zag dat TCL 2e werd bij televoting en 3e bij de vakjury. Conchita won beide.
Peterwoensdag 9 januari 2019 @ 18:56
quote:
7s.gif Op woensdag 9 januari 2019 18:07 schreef Momo... het volgende:

Ik kan moeilijk kiezen tussen 1 van deze nummers
Die zou voor mij ook mogen, prachtig nummer O+
atowoensdag 9 januari 2019 @ 19:45
Ik vind Nightwish ook goed.
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 19:47
Mooie liedjes! Maar sommigen snappen het fenomeen N niet. :+
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 19:47
Zou Bulgarije eigenlijk nog kunnen roepen SURPRIIIIISE WE DOEN TOCH MEE?

P3nwQ2p.png
GeorgeMwoensdag 9 januari 2019 @ 19:49
quote:
11s.gif Op woensdag 9 januari 2019 10:57 schreef Dave het volgende:
Moeilijk, omdat ik denk dat elke dag hetzelfde nummer zou gaan vervelen, ook al is het je favoriet.

Adele - When We Were Young (in de uitvoering waarbij ik aanwezig was)


SPOILER
Brings back memories..ik ben naar Adele's (voorlopig) laatste concert geweest in Wembley.
Wat was dat GEWELDIG zeg _O_ staat op nr1 van hoogtepunten in mijn leven (nou ja..na de geboorte mijn kinderen dan :@ )
GeorgeMwoensdag 9 januari 2019 @ 19:52
quote:
12s.gif Op woensdag 9 januari 2019 19:47 schreef Greys het volgende:
Mooie liedjes! Maar sommigen snappen het fenomeen N niet. :+
Ik wil het niet snappen, sorry :%
Later kwamen er nog andere nummers naar boven borrelen.
Oh ja, en ook Sara van Fleetwood Mac
En Belfast Child van the Simple Minds
Gimme Shelter van the Stones
Sorry
GeorgeMwoensdag 9 januari 2019 @ 19:57
quote:
14s.gif Op woensdag 9 januari 2019 11:20 schreef Peter het volgende:

[..]

ik denk aan Toto - Africa
Toto *O*
Hebben heel veel goede nummers, ben al een paar keer naar een concert van ze geweest _O_
GeorgeMwoensdag 9 januari 2019 @ 19:57
Greys, kunnen we uitbreiden naar 5?
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 20:13
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 19:57 schreef GeorgeM het volgende:
Greys, kunnen we uitbreiden naar 5?
Ja hoor! Zelfs naar tien.

Ik was alleen zelf voornamelijk benieuwd naar het antwoord als iemand er echt maar n mocht kiezen. En dat weet ik nu. :P *O*
Hawaii_Timwoensdag 9 januari 2019 @ 20:14
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 17:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

Kickstart My Heart van Motley Crue is ook echt een anthem geworden voor mij en mijn vrouw voor road trippen, maar voel meer bij deze. Allebei niet beste nummers ooit gemaakt, maar wel met wat betekenis.
Kickstart my heart O+
Hawaii_Timwoensdag 9 januari 2019 @ 20:16
Volendam krijgt kutmuziekwijk

quote:
Ieder zichzelf ten onrechte respecterende Volendamse kutmuzikant zal zichzelf straks terugzien op een straatnaambordje: je hebt de Anny Schilderdijk, de Nieuwe Jan Smitweg, de Oude Jantje Smitweg, de Zus van Jan Smitweg, de Simon Keizersgracht, de Derde van de 3 J’sdwarsstraat en de Nick en Simon The American Dreamboulevard.
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 20:18
Ja nu mis ik murp.
GeorgeMwoensdag 9 januari 2019 @ 20:42
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 20:13 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja hoor! Zelfs naar tien.

Ik was alleen zelf voornamelijk benieuwd naar het antwoord als iemand er echt maar n mocht kiezen. En dat weet ik nu. :P *O*
Dan ga ik nog even door ;)
Tinseltown in the rain van the Blue Nile
Redefinewoensdag 9 januari 2019 @ 20:53
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 19:47 schreef Greys het volgende:
Zou Bulgarije eigenlijk nog kunnen roepen SURPRIIIIISE WE DOEN TOCH MEE?

[ afbeelding ]
Zou wel helemaal passen binnen het common framework.
Em31woensdag 9 januari 2019 @ 20:54
Zou typisch Bulgarije zijn in ieder geval _O-
Davewoensdag 9 januari 2019 @ 20:54
Laten we anders eens iets gek doen, als een Top 2000 of zo.
Aoibhinwoensdag 9 januari 2019 @ 20:57
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 19:47 schreef Greys het volgende:
Zou Bulgarije eigenlijk nog kunnen roepen SURPRIIIIISE WE DOEN TOCH MEE?

[ afbeelding ]
We voorspelden het hier al de dag dat ze bekend hadden gemaakt zich terug te trekken :D
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 20:58
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 20:57 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

We voorspelden het hier al de dag dat ze bekend hadden gemaakt zich terug te trekken :D
Ja :D

De deadline voor de liedjes is 12 maart, maar geen idee of je als land tot dan mag bepalen mee te doen of dat inschrijven voor deelname qua deadline al voorbij is. Weet iemand dat?
Davewoensdag 9 januari 2019 @ 21:03
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 20:58 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja :D

De deadline voor de liedjes is 12 maart, maar geen idee of je als land tot dan mag bepalen mee te doen of dat inschrijven voor deelname qua deadline al voorbij is. Weet iemand dat?
Nee, de deadline voor deelname was in oktober 2018, volgens https://eurovoix.com/2018(...)cipation-for-israel/
Hawaii_Timwoensdag 9 januari 2019 @ 21:04
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 20:58 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja :D

De deadline voor de liedjes is 12 maart, maar geen idee of je als land tot dan mag bepalen mee te doen of dat inschrijven voor deelname qua deadline al voorbij is. Weet iemand dat?
Ik kan er zo snel niets over vinden. Wel dat half januari bepaald wordt wie in welke halve finale zit, maar daar stond weer niet bij of je je daarna nog kan inschrijven en wat er dan gebeurt
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 21:08
Dank allebei!

En oh ja de loting had ik niet eens bij stilgestaan.

Maar dan kan Bulgarije dus echt niet meer :D
Davewoensdag 9 januari 2019 @ 21:11
Misschien zijn ze volgend jaar in Ierland weer van de partij.
Davewoensdag 9 januari 2019 @ 21:11
Of denken we dat Samantha Nial kan verslaan?
Davewoensdag 9 januari 2019 @ 21:15
Jaja, ik weet dat ie waarschijnlijk niet gaat.
Davewoensdag 9 januari 2019 @ 21:33
quote:
14s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:08 schreef Greys het volgende:
Maar dan kan Bulgarije dus echt niet meer :D
Oh Greys, niet om het 't n of ander, maar kerst ui's kunnen ook echt niet meer.
Davewoensdag 9 januari 2019 @ 21:33
VierVijf op een rij.
Hawaii_Timwoensdag 9 januari 2019 @ 21:36
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:33 schreef Dave het volgende:
VierVijf op een rij.
C-c-c-c-combobreaker!
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 21:37
quote:
6s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:33 schreef Dave het volgende:

[..]

Oh Greys, niet om het 't n of ander, maar kerst ui's kunnen ook echt niet meer.
Oh ja, donders. :@
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 21:39
Beter zo?
Kyranwoensdag 9 januari 2019 @ 21:39
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:37 schreef Greys het volgende:

[..]

Oh ja, donders. :@
Niks mis mee :D
Davewoensdag 9 januari 2019 @ 21:40
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:39 schreef Greys het volgende:
Beter zo?
wapper_duckie.gifwapper_duckie.gifwapper_duckie.gifwapper_duckie.gifwapper_duckie.gifwapper_duckie.gifwapper_duckie.gif
ijs_beerwoensdag 9 januari 2019 @ 21:42
quote:
10s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:39 schreef Greys het volgende:
Beter zo?
Nog eentje voor het toffe-topics-idee-lijstje: Ver-esficeer hier je ui! Leuk in de maand vooraf ofzo. *O*
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 21:43
quote:
1s.gif Op woensdag 9 januari 2019 21:42 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Nog eentje voor het toffe-topics-idee-lijstje: Ver-esficeer hier je ui! Leuk in de maand vooraf ofzo. *O*
Joah! Goed idee! w/
TheVulturewoensdag 9 januari 2019 @ 22:53
Mijn UI is nog een eerbetoon aan Joan :D
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 22:58
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 22:53 schreef TheVulture het volgende:
Mijn UI is nog een eerbetoon aan Joan :D
_O_
Ceewoensdag 9 januari 2019 @ 23:02
Ja mijn UI is ook nog totally ESF.
Aoibhinwoensdag 9 januari 2019 @ 23:11
Mijn UI is nog steeds een eerbetoon aan Salvador en Luisa met de bakjes op hun hoofd in de greenroom O+
Greyswoensdag 9 januari 2019 @ 23:27
Ik las net heel even een live topic van WIDM terug en zag heel veel gebash op Chris Zegers. Why why whyyyy die kerel is knettersexy. (Ja ook met die ouwe kop ja). Nou ja ligt misschien ook aan m'n eigen leeftijd. :')
Aoibhinwoensdag 9 januari 2019 @ 23:53
quote:
11s.gif Op woensdag 9 januari 2019 23:27 schreef Greys het volgende:
Ik las net heel even een live topic van WIDM terug en zag heel veel gebash op Chris Zegers. Why why whyyyy die kerel is knettersexy. (Ja ook met die ouwe kop ja). Nou ja ligt misschien ook aan m'n eigen leeftijd. :')
Ja er was wat gezeik over zijn kraaienpoten en dat hij eruit zag als 80.

Ik vind het ook enorm overdreven allemaal, ook al is het niet echt mijn type of zo (is het ook nooit geweest). Die man loopt ook al tegen de 50, en ik vind dat hij er gewoon prima uitziet.
Roger_Epialesdonderdag 10 januari 2019 @ 00:09
smiley_ninja.gif
Cyan9donderdag 10 januari 2019 @ 00:12
quote:
Het leeft!
Hawaii_Timdonderdag 10 januari 2019 @ 00:26
Bonswaar Rooszjeee!
Greysdonderdag 10 januari 2019 @ 00:26
quote:
0s.gif Op woensdag 9 januari 2019 23:53 schreef Aoibhin het volgende:

[..]

Ja er was wat gezeik over zijn kraaienpoten en dat hij eruit zag als 80.

Ik vind het ook enorm overdreven allemaal, ook al is het niet echt mijn type of zo (is het ook nooit geweest). Die man loopt ook al tegen de 50, en ik vind dat hij er gewoon prima uitziet.
Hij heeft een vrij getekend gezicht. Je kunt zien dat ie heel vaak buiten is en op z'n reizen zowel veel zon als vrieskou heeft gehad. Maar dat kan ie ook niets aan doen en ik vind dat juist wel charmant. :Y Liever dat dan dat ie zou gaan botoxen, brrr.

Maar vind het wel grappig/gek om te lezen omdat ie bij mij juist heel hoog scoort op m'n aantrekkelijke mannen schaal. :D
Greysdonderdag 10 januari 2019 @ 00:27
quote:
Hoi poppie. Alles ok? Ik had je nog een SMS gestuurd maar wist niet of het nummer nog klopte.
(Maar had gezien dat je af en toe wel online was dus dat stelde me enigszins gerust).
Peterdonderdag 10 januari 2019 @ 00:57
quote:
14s.gif Op donderdag 10 januari 2019 00:26 schreef Greys het volgende:

[..]

Hij heeft een vrij getekend gezicht. Je kunt zien dat ie heel vaak buiten is en op z'n reizen zowel veel zon als vrieskou heeft gehad. Maar dat kan ie ook niets aan doen en ik vind dat juist wel charmant. :Y Liever dat dan dat ie zou gaan botoxen, brrr.

Maar vind het wel grappig/gek om te lezen omdat ie bij mij juist heel hoog scoort op m'n aantrekkelijke mannen schaal. :D
En hij is nog zo hyperactief en enthousiast als een 4-jarige met een nieuw stuk speelgoed :Y
Schattig (maar voor langer dan een half uur wel vermoeiend)
Aoibhindonderdag 10 januari 2019 @ 02:11
quote:
Je bent er! :o :D
Aoibhindonderdag 10 januari 2019 @ 02:23
quote:
14s.gif Op donderdag 10 januari 2019 00:26 schreef Greys het volgende:

[..]

Hij heeft een vrij getekend gezicht. Je kunt zien dat ie heel vaak buiten is en op z'n reizen zowel veel zon als vrieskou heeft gehad. Maar dat kan ie ook niets aan doen en ik vind dat juist wel charmant. :Y Liever dat dan dat ie zou gaan botoxen, brrr.

Maar vind het wel grappig/gek om te lezen omdat ie bij mij juist heel hoog scoort op m'n aantrekkelijke mannen schaal. :D
Een gezicht dat veel gereisd heeft i.p.v. een gezicht dat alleen maar op de bank heeft gehangen vind ik zeker ook aantrekkelijk. Chris is alleen nooit echt mijn type geweest, ook nu niet. De reacties op zijn uiterlijk zijn echter ook wel weer overdreven.

In het programma Moltalk vind ik hem wel heel erg misplaatst. Ik vind hem moeilijk te volgen; te hak op de tak en blij-eierig en dan heb je die doodsaaie Margriet erbij waar geen greintje charisma van uitgaat. Wat verlang ik dan terug naar de jaren dat Arjen Lubach dat nog vanuit een bergeheim keldertje presenteerde; dat waren nog eens tijden _O_
Hawaii_Timdonderdag 10 januari 2019 @ 02:25
De eerste Moltalk die ik ooit heb gezien was die van afgelopen weekend. Dat nodigde niet bepaald uit om vaker te kijken
atodonderdag 10 januari 2019 @ 07:20
quote:
11s.gif Op woensdag 9 januari 2019 23:27 schreef Greys het volgende:
Ik las net heel even een live topic van WIDM terug en zag heel veel gebash op Chris Zegers. Why why whyyyy die kerel is knettersexy. (Ja ook met die ouwe kop ja). Nou ja ligt misschien ook aan m'n eigen leeftijd. :')
Vind ik ook hoor, bij mij mag ie langs komen.
atodonderdag 10 januari 2019 @ 08:48
Misschien wel leuk om te zien hoeveel en waarvan wij punten krijgen via televoting.

Guanabanadonderdag 10 januari 2019 @ 09:00
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 02:23 schreef Aoibhin het volgende:
die doodsaaie Margriet erbij waar geen greintje charisma van uitgaat.
Wat.
Greysdonderdag 10 januari 2019 @ 09:11
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 00:57 schreef Peter het volgende:

[..]

En hij is nog zo hyperactief en enthousiast als een 4-jarige met een nieuw stuk speelgoed :Y
Schattig (maar voor langer dan een half uur wel vermoeiend)
Oh dat weet ik niet, heb het niet gezien (maar zou me niet opvallen denk ik want ik ben zelf ook hyper en vermoeiend :') :D ).
Greysdonderdag 10 januari 2019 @ 09:13
Oh ik denk op de volgende blz lees ik meer van Roger van vannacht maar dat was het.. :o Kort maar krachtig. O+

Mohhug allen.
Roger_Epialesdonderdag 10 januari 2019 @ 09:30
quote:
14s.gif Op donderdag 10 januari 2019 00:27 schreef Greys het volgende:

[..]

Hoi poppie. Alles ok? Ik had je nog een SMS gestuurd maar wist niet of het nummer nog klopte.
(Maar had gezien dat je af en toe wel online was dus dat stelde me enigszins gerust).
Ja, alles ok.
Alleen is het leven even nogal hectisch de laatste tijd. Verbouwen, schilderen, alle meubels steeds van kamer naar kamer slepen, veel te weinig slaap en ga zo maar door. Maar het (voorlopige) eind is in zicht, dus hopelijk kan ik binnenkort weer eens een fatsoenlijk nachtje blijven hangen. :P

Hm, geen sms gezien. Geen idee wanneer voor het laatst mijn nummer veranderd is, maar het kan idd zijn dat je nog een oud nr heb. PM dit nr zo wel ff.

Ben idd tussendoor nog wel even online gekomen, maar dan was ik er een paar seconden en dan dacht ik "Nee, ik heb nu niet de energie om te gaan lezen/reageren/posten, komt morgen wel. Maar je weet hoe dat gaat. Morgen wordt overmorgen wordt volgende week etc...
Greysdonderdag 10 januari 2019 @ 09:33
Fijn dat alles goed gaat! En succes met verbouwen! Wat ben je allemaal aan het verbouwen dan? Wordt het tof? *O*

(Ik heb nog steeds dat ene telnr van je waar je van belde dat je Henk z'n kroeg niet kon vinden en dat je in de ghettooo was beland _O- Dat is al best lang geleden.)
atodonderdag 10 januari 2019 @ 09:33
Dag Roger *O*

Ps ik ben ESF aan het kijken en ik vond toch veel liedjes slecht, Noorwegen Pff wat slecht zeg.
Greysdonderdag 10 januari 2019 @ 09:36
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:33 schreef ato het volgende:
Dag Roger *O*

Ps ik ben ESF aan het kijken en ik vond toch veel liedjes slecht, Noorwegen Pff wat slecht zeg.
Welk jaar hebben we het nu over? Afgelopen keer? :P
atodonderdag 10 januari 2019 @ 09:38
En Roemeni was toch niet slecht?
atodonderdag 10 januari 2019 @ 09:42
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:36 schreef Greys het volgende:

[..]

Welk jaar hebben we het nu over? Afgelopen keer? :P
Sorry schat ik bedoel van 2018 en Servie ws ook best goed. Maar scoorde ook bij televoting zag ik later.
Roger_Epialesdonderdag 10 januari 2019 @ 09:44
quote:
14s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:33 schreef Greys het volgende:
Fijn dat alles goed gaat! En succes met verbouwen! Wat ben je allemaal aan het verbouwen dan? Wordt het tof? *O*
Alles. Echt alles. Een heel huis incl dak (dak doe ik niet zelf :P )
quote:
(Ik heb nog steeds dat ene telnr van je waar je van belde dat je Henk z'n kroeg niet kon vinden en dat je in de ghettooo was beland _O- Dat is al best lang geleden.)
Oh, dat is idd best nog een oud nummer.
atodonderdag 10 januari 2019 @ 09:48
Bij SAN Marino denk ik, What the fuck.. dit is zo slecht.
Greysdonderdag 10 januari 2019 @ 09:51
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:44 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Alles. Echt alles. Een heel huis incl dak (dak doe ik niet zelf :P )
Oh wat tof! Wanneer begonnen en wanneer geschat klaar te zijn? Wat dat is me nogal een enorme klus :D

quote:
Oh, dat is idd best nog een oud nummer.
Ja :D Maar het waren wel prachtige tijden hahaha. Ik heb al honderd jaar hetzelfde nummer en ik ga er voor het gemak altijd maar vanuit dat andermans nummer na zo lang ook nog klopt. Nou ja als er iemand jouw oude nummer heeft nu weten ze iig dat ze gemist worden in ESF. :+
atodonderdag 10 januari 2019 @ 09:52
En Denemarken was toch slecht? Mijn god was iedereen geil op vikings zo..
Zij zongen slecht en die staging... 9e plaats?
atodonderdag 10 januari 2019 @ 09:57
En god dat kind uit Rusland ik heb er medelijden mee. Dat is toch vreselijk..
atodonderdag 10 januari 2019 @ 09:58
Als jullie dit vervelend vinden, moeten jullie het zeggen hoor. Ik ben al een tijd niet in de mood :)
atodonderdag 10 januari 2019 @ 10:02
Dat Moldavi zo'n simpel liedje kan verdoezelen met een Ikea act.
Roger_Epialesdonderdag 10 januari 2019 @ 10:04
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:51 schreef Greys het volgende:

[..]

Oh wat tof! Wanneer begonnen en wanneer geschat klaar te zijn? Wat dat is me nogal een enorme klus :D

[..]
Hopelijk over 2 maanden (misschien 3) helemaal klaar, maar wel minder hectische maanden. De laatste tijd liepen er gewoon veel dingen door elkaar. In totaal straks een half jaar mee bezig geweest, gok ik.

Als je echter de tijd mee gaat rekenen om de vergunningen rond te krijgen voor we mochten beginnen is het ineens een project van bijna twee jaar. Waarvoor veel dank aan de gemeente voor de medewerking. #Sarcasm #BureaucracySucks. }:|
quote:
Ja :D Maar het waren wel prachtige tijden hahaha. Ik heb al honderd jaar hetzelfde nummer en ik ga er voor het gemak altijd maar vanuit dat andermans nummer na zo lang ook nog klopt. Nou ja als er iemand jouw oude nummer heeft nu weten ze iig dat ze gemist worden in ESF. :+
Ik was toen ook helemaal niet van plan een ander nummer te nemen, maar ik had mijn telefoon blijkbaar eens zo lang niet gebruikt dat ze mijn nummer hadden afgesloten. Blijkbaar kan dat. :')
atodonderdag 10 januari 2019 @ 10:06
Ligt het aan mij maar de versie van Waylon klinkt ingetogen. Toch vind ik hem goed, o,dankwoord de krumperts.
atodonderdag 10 januari 2019 @ 10:09
Ik vond Waylon 1 van de bese.
Greysdonderdag 10 januari 2019 @ 10:13
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 09:58 schreef ato het volgende:
Als jullie dit vervelend vinden, moeten jullie het zeggen hoor. Ik ben al een tijd niet in de mood :)
Niet in de mood waarvoor?
En tis niet vervelend hoor maar soms snap ik niet helemaal wat je bedoelt dus dan vraag ik het gewoon. :P
Greysdonderdag 10 januari 2019 @ 10:15
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:04 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Hopelijk over 2 maanden (misschien 3) helemaal klaar, maar wel minder hectische maanden. De laatste tijd liepen er gewoon veel dingen door elkaar. In totaal straks een half jaar mee bezig geweest, gok ik.

Als je echter de tijd mee gaat rekenen om de vergunningen rond te krijgen voor we mochten beginnen is het ineens een project van bijna twee jaar. Waarvoor veel dank aan de gemeente voor de medewerking. #Sarcasm #BureaucracySucks. }:|
Oh wauw! Maar wel eer van je harde werk straks! Is het waar je zelf woont of huis van iemand anders? Succes met de laatste maanden nog!

quote:
Ik was toen ook helemaal niet van plan een ander nummer te nemen, maar ik had mijn telefoon blijkbaar eens zo lang niet gebruikt dat ze mijn nummer hadden afgesloten. Blijkbaar kan dat. :')
:o
atodonderdag 10 januari 2019 @ 10:20
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:13 schreef Greys het volgende:

[..]

Niet in de mood waarvoor?
En tis niet vervelend hoor maar soms snap ik niet helemaal wat je bedoelt dus dan vraag ik het gewoon. :P
Dat ik mijn recensies erdoor gooi over 2018.. En ik ben inderdaad niet in zo'n goede mood wat ziekenhuisbezoeken betreft. Maar dat leg ik graag later uit.
Roger_Epialesdonderdag 10 januari 2019 @ 10:20
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:15 schreef Greys het volgende:

[..]

Oh wauw! Maar wel eer van je harde werk straks! Is het waar je zelf woont of huis van iemand anders? Succes met de laatste maanden nog!
Het is het huis waar ik ga wonen, dus komt straks ook nog even een verhuizing achteraan. Dan zal ik dus ook wel even verminderd online zijn. :P
quote:
[..]

:o
Ik stond er ook wel even van te kijken toen.
Was een prepaid en het nummer blijft eigendom van de provider, dus bij te lange inactiviteit nemen ze het gewoon terug. Zal bij een abonnement wel anders zijn, zo lang je blijft betalen zal het ze weinig uitmaken hoe weinig je ermee doet. :P
Roger_Epialesdonderdag 10 januari 2019 @ 10:21
Zo, nu weer even aan de slag. Anders gaat het alleen maar langer duren.
Greysdonderdag 10 januari 2019 @ 10:22
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:20 schreef ato het volgende:

[..]

Dat ik mijn recensies erdoor gooi over 2018.. En ik ben inderdaad niet in zo'n goede mood wat ziekenhuisbezoeken betreft. Maar dat leg ik graag later uit.
Oke maar ik kon even niet volgen wat je recensies met je mood te maken hadden, vandaar. ;)

Sterkte :*
Greysdonderdag 10 januari 2019 @ 10:22
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:21 schreef Roger_Epiales het volgende:
Zo, nu weer even aan de slag. Anders gaat het alleen maar langer duren.
Gooo Rozjeeee de bouwvakkert! *O*
En fijn dat je ff wat liet horen.

Ik ga naar het werk :W
atodonderdag 10 januari 2019 @ 10:25
Ik moet ook weer niet te veel zeggen over mijzelf Hahaha
Greys je bent een schat.
atodonderdag 10 januari 2019 @ 10:30
Ik ga over naar de finale 2018
atodonderdag 10 januari 2019 @ 10:33
Cyan Sloveni is een kut nummer, sorry
TheVulturedonderdag 10 januari 2019 @ 10:33
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 07:20 schreef ato het volgende:

[..]

Vind ik ook hoor, bij mij mag ie langs komen.
Ik vind vooral dat ie echt heel snel heel erg oud wordt... en zeker met dat viezige baardje :P
atodonderdag 10 januari 2019 @ 10:39
Oostenrijk is goed
atodonderdag 10 januari 2019 @ 10:40
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:33 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ik vind vooral dat ie echt heel snel heel erg oud wordt... en zeker met dat viezige baardje :P
Dan vind je mij ook oud :P
TheVulturedonderdag 10 januari 2019 @ 10:41
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:40 schreef ato het volgende:

[..]

Dan vind je mij ook oud :P
Dat zeg ik niet, maar ik vind bij Chris Zeegers het aftakelingsproces wel heel hard gaan :P
Hawaii_Timdonderdag 10 januari 2019 @ 10:44
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:02 schreef ato het volgende:
Dat Moldavi zo'n simpel liedje kan verdoezelen met een Ikea act.
Ik vond Moldavi echt tof O+ Leuke act en lekker oldskool gedaan zonder led-wall of andere snufjes.
Hawaii_Timdonderdag 10 januari 2019 @ 10:48
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:20 schreef Roger_Epiales het volgende:

[..]

Ik stond er ook wel even van te kijken toen.
Was een prepaid en het nummer blijft eigendom van de provider, dus bij te lange inactiviteit nemen ze het gewoon terug. Zal bij een abonnement wel anders zijn, zo lang je blijft betalen zal het ze weinig uitmaken hoe weinig je ermee doet. :P
Bij pre-paid kan dat inderdaad :Y maar goed ook, anders had ik in mijn eentje al iets van zes nummers bezet gehouden. Bij abonnementen hou je volgens mij gewoon je nummer zolang je abonnement loopt, maar er zal vast ergens een nul euro-contract met betalen per minuut zijn waar ze je nummer wel opnieuw kunnen toewijzen als je het niet gebruikt.
atodonderdag 10 januari 2019 @ 11:02
Misschien is het goed om het jullie uit te leggen;

Ik heb chronische kanker. En nu is het onder controle, maar ik weet niet hoe dat volgende keer is.
Dat horen jullie van mij volgende keer.

Ik kan meer uitleggen 20 januari, hervalt verder mee hoor.
atodonderdag 10 januari 2019 @ 11:03
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 10:41 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Dat zeg ik niet, maar ik vind bij Chris Zeegers het aftakelingsproces wel heel hard gaan :P
Blijft een lekker ding
Guanabanadonderdag 10 januari 2019 @ 11:09
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 11:02 schreef ato het volgende:
Ik heb chronische kanker. En nu is het onder controle, maar ik weet niet hoe dat volgende keer is.
Dat horen jullie van mij volgende keer.
Heftig :{

Hoop dat het onder controle blijft! Naar joh, sterkte.
atodonderdag 10 januari 2019 @ 11:09
Sorry dat ik jullie hiermee over valt
atodonderdag 10 januari 2019 @ 11:10
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 11:09 schreef Guanabana het volgende:

[..]

Heftig :{

Hoop dat het onder controle blijft! Naar joh, sterkte.
Dat hoop ik ook Guanabana, je hoort het na de 24e
atodonderdag 10 januari 2019 @ 11:13
En ik dacht waar zou ik met jullie problemen lastig vallen, maar ik zie jullie als vrienden.
Guanabanadonderdag 10 januari 2019 @ 11:14
Is natuurlijk geen lastigvallen, en hoef je ook zeker geen sorry voor te zeggen! Als dit speelt in je leven dan is het logisch dat je dat hier ook wil delen.
atodonderdag 10 januari 2019 @ 11:16
Het is heel wat dat ik het jullie verteld hebt.
atodonderdag 10 januari 2019 @ 11:16
quote:
0s.gif Op donderdag 10 januari 2019 11:14 schreef Guanabana het volgende:
Is natuurlijk geen lastigvallen, en hoef je ook zeker geen sorry voor te zeggen! Als dit speelt in je leven dan is het logisch dat je dat hier ook wil delen.
Dank je
Aoibhindonderdag 10 januari 2019 @ 11:21
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 11:02 schreef ato het volgende:
Misschien is het goed om het jullie uit te leggen;

Ik heb chronische kanker. En nu is het onder controle, maar ik weet niet hoe dat volgende keer is.
Dat horen jullie van mij volgende keer.

Ik kan meer uitleggen 20 januari, hervalt verder mee hoor.
Wat heftig ato! :{

Maak je absoluut niet druk over dat je ons lastigvalt hiermee, want dat is natuurlijk helemaal niet zo!

Ik vind het ook sowieso heel knap dat je het hier zo durft te vertellen. Veel sterkte! En gewoon hier erover blijven posten als dat je hart lucht.
Greysdonderdag 10 januari 2019 @ 11:31
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 11:13 schreef ato het volgende:
En ik dacht waar zou ik met jullie problemen lastig vallen, maar ik zie jullie als vrienden.
Dat is toch geen lastigvallen, rare. :*

Wij hadden hier samen al eens eerder over gesproken via een andere weg dus ik was al op de hoogte maar goed dat je het hier gedeeld hebt. O+ Dikke kus en leuk om je weer in het echt te zien binnenkort *O*
Redefinedonderdag 10 januari 2019 @ 11:34
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 11:02 schreef ato het volgende:
Misschien is het goed om het jullie uit te leggen;

Ik heb chronische kanker. En nu is het onder controle, maar ik weet niet hoe dat volgende keer is.
Dat horen jullie van mij volgende keer.

Ik kan meer uitleggen 20 januari, hervalt verder mee hoor.
:{ Dat is heel heftig ato! Heel veel sterkte in ieder geval! Goed van je dat je het verteld. En je hoeft echt niet bezwaard te voelen dat je erover verteld. Je valt er niemand lastig mee. Iedereen kan hier gewoon vertellen over wat hem of haar bezig houdt. Zeker als het om gezondheid gaat.

En jij kan daar ook gewoon over vertellen wat je wilt (en niet vertellen wat je niet wilt). Jij hoort er gewoon bij. Dus als je iets kwijt wilt, deel het dan. Zo kunnen we hier elkaar steunen :)
Momo...donderdag 10 januari 2019 @ 11:37
quote:
1s.gif Op donderdag 10 januari 2019 11:02 schreef ato het volgende:
Misschien is het goed om het jullie uit te leggen;

Ik heb chronische kanker. En nu is het onder controle, maar ik weet niet hoe dat volgende keer is.
Dat horen jullie van mij volgende keer.

Ik kan meer uitleggen 20 januari, hervalt verder mee hoor.
Heftig en vervelend om te horen :{ Het blijft echt een rotziekte!
Veel sterkte, hopelijk blijft alles onder controle en kun je gewoon een normaal leven leiden.
En voor zoiets als dit hoef je zeker geen sorry te geven :*