ik vind dat best lekker hoorquote:Op dinsdag 18 september 2018 20:06 schreef foodlover het volgende:
Zakje Indomie met bakje Mora kipsate.
Moe. Laat. Honger.
Leuk, zuurkool op een andere manierquote:Op woensdag 19 september 2018 18:49 schreef Thezappa het volgende:
zuurkool met rijst spek en stukjes kip en veeel chili..
Heerlijk! Blauwe kaassaus bij pittige kippenvleugels is ook zo lekker!quote:Op donderdag 20 september 2018 14:27 schreef emmyemmy2 het volgende:
Vanavond spicy kippenvleugels uit de oven met een blauwe kaas en appel salade
Dan zou het eerder pittig zijn, niet verbeteren als je het vervolgens zelf fout doetquote:Op donderdag 20 september 2018 22:33 schreef Prego het volgende:
[..]
« gekruid » is te moeilijk voor je?
OT: pils
Klinkt goed!quote:Op donderdag 20 september 2018 19:09 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Heerlijk! Blauwe kaassaus bij pittige kippenvleugels is ook zo lekker!
Bij pizzeria een hele goede pizza met mozzarella, tomaat, in knoflook gebakken champignons, truffelsalami, parmezaanse kaas en rucola gehad.
Nu een ijsje halen, denk een sundae bij de Mac hiernaast.
natuurlijk kan dat..quote:Op vrijdag 21 september 2018 12:36 schreef Sigaartje het volgende:
Broodje hamburger met Mozerella, kan dat? (Ik heb Mozerella over, moet op, weggooien is zonde)
Hij was zalig.quote:Op vrijdag 21 september 2018 18:47 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
Hoe was die haring? Vind hem er niet zo smakelijk uit zien.
Dat is rauw vlees.quote:Op vrijdag 21 september 2018 20:45 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Zo, dat was helemaal perfect!
Tonijn (was wel 4 cm dik, foto vertekent een beetje) een half uur gemarineerd in teriyaki en knoflook. Daarna 7 minuten gerookt en 3 minuten gegrilld. Fuck, zo lekker. Met tagliatelle met in olijfolie gegaarde knoflook & (laffe) chilipeper, op smaak gebracht met wat citroensap, basilicum, zout, peper. De tomaten-avocado salade staat er niet op maar was ook lekker.
Vis.quote:
oh, ok..quote:Op vrijdag 21 september 2018 20:50 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Vis.
Door het roken mooi op temperatuur, niet koud, maar nog wel rauw inderdaad. Echt, ik was verrukt door mijn eigen kookkunst! Beter kon niet. Zoooo fucking lekker was het...
quote:Op vrijdag 21 september 2018 20:45 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Zo, dat was helemaal perfect!
Tonijn (was wel 4 cm dik, foto vertekent een beetje) een half uur gemarineerd in teriyaki en knoflook. Daarna 7 minuten gerookt en 3 minuten gegrilld. Fuck, zo lekker. Met tagliatelle met in olijfolie gegaarde knoflook & (laffe) chilipeper, op smaak gebracht met wat citroensap, basilicum, zout, peper. De tomaten-avocado salade staat er niet op maar was ook lekker.
Perfect begin van het weekend.
Morgen zeekat.
quote:Op vrijdag 21 september 2018 20:58 schreef FutureFairytale het volgende:
Tot nu toe op foodfestival (alles gedeeld):
- dim sum
- sui kau soep
- slawrap met buikspek en hoisinsaus
- minibroodje steak tartare
- hertensukade met rode wijnjus
- broodje gefrituurde inktvis met srirachamayo
- rotdog (r'damse hotdog)
Allemachtigquote:Op vrijdag 21 september 2018 20:58 schreef FutureFairytale het volgende:
Tot nu toe op foodfestival (alles gedeeld):
- dim sum
- sui kau soep
- slawrap met buikspek en hoisinsaus
- minibroodje steak tartare
- hertensukade met rode wijnjus
- broodje gefrituurde inktvis met srirachamayo
- rotdog (r'damse hotdog)
Zinger burger lang niet gehadquote:Op zaterdag 22 september 2018 13:43 schreef Mariocash het volgende:
Straks langs de Mac of KFC. Twijfel nog tussen BigMac menu of Hot wings (9) menu.
Zou voor de homemade crispy chicken gaanquote:Op zaterdag 22 september 2018 13:43 schreef Mariocash het volgende:
Straks langs de Mac of KFC. Twijfel nog tussen BigMac menu of Hot wings (9) menu.
Nog nooit genomen. Zou ik de gok wagen? Wat als het me niet bevalt?quote:Op zaterdag 22 september 2018 13:53 schreef VanderWoodsen het volgende:
[..]
Zou voor de homemade crispy chicken gaan
Ja doe, stelt niet teleurquote:Op zaterdag 22 september 2018 13:56 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Nog nooit genomen. Zou ik de gok wagen? Wat als het me niet bevalt?
Oke, ik ga nu douchen en die kant op. Ik laat m’n bevindingen weten. Ook als je m’n wekelijkse fastfood experience om zeep heb geholpen.quote:Op zaterdag 22 september 2018 14:11 schreef VanderWoodsen het volgende:
[..]
Ja doe, stelt niet teleur
Heb er alle vertrouwen in dat je er geen spijt van krijgtquote:Op zaterdag 22 september 2018 14:12 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Oke, ik ga nu douchen en die kant op. Ik laat m’n bevindingen weten. Ook als je m’n wekelijkse fastfood experience om zeep heb geholpen.
Ja, dat was passen en meten met die fritesaus. Nu voldaan uitbuiken op bed.quote:Op zaterdag 22 september 2018 15:16 schreef VanderWoodsen het volgende:
Told you so.
1 bakje frietsaus is trouwens wel echt gierig man
En ze vragen er nog de hoofdprijs voor ook.quote:Op zaterdag 22 september 2018 15:18 schreef Karzai het volgende:
Die kleine kutbakkies frietsaus kan je twee frietjes mee doen, echt gierig
Excuses. Ik zal m’n post wederom aanpassen.quote:Op zaterdag 22 september 2018 15:32 schreef VanderWoodsen het volgende:
Het is trouwens VanderWoodsen
Past beter in dit topic:quote:Op zaterdag 22 september 2018 15:14 schreef Mariocash het volgende:
Zojuist toog ik richting de McDonald’s voor een lekkere maaltijd. Ik twijfelde tussen Mac en KFC en de Mac is vandaag als winnaar uit de bus gekomen.
Een sfeerimpressie van de zaak.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/haUnqIiJ
Er stond naar 1 iemand voor me, maar toch lieten ze me 2 minuten wachten.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Y6oaXkUg
Op aanraden van user VanderWoodsen besloot ik om voor het homestyle crispy chicken menuutje te gaan. Een gok, want ik had dit menu nog niet eerder besteld. Een medium menu maakt je 9,15 euro lichter.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/d33OUi68
Zo ziet het menu er uitgestald uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jb5GSbd0
Zo ziet de burger er van dichtbij uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/KSXmUfS8
De burger had een goede bite. Wat kaas en bacon erop en één of andere oranje saus die ik niet kan plaatsen. Wat groenvoer er nog bij om het geheel af te maken. 8/10
De foto’s zijn met een telefoon gemaakt, dus wellicht niet de beste kwaliteit.
Haten = sws direct verlaten.
Met vriendelijke groet,
quote:Op zaterdag 22 september 2018 15:56 schreef golfer het volgende:
[..]
Past beter in dit topic:
CUL / Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #27
quote:
Thanks voor de heads up. Zojuist daar dezelfde post geplaatst.quote:Op zaterdag 22 september 2018 15:56 schreef golfer het volgende:
[..]
Past beter in dit topic:
CUL / Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #27
Ik vind ze allebei goed weg te werken, maar smaken verschillen uiteraard.quote:Op zaterdag 22 september 2018 16:49 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik vond de kipburger van de Mc tegenvallen. KFC veel beter (de BOSS burger)
Die oranje saus van de Mc is best ok maar de uiencompote is niet zo best, hoewel ik wel van uiencompote hou.
quote:Op zaterdag 22 september 2018 19:42 schreef Lucky_Strike het volgende:
Drugsgebruik wordt hier niet besproken.
die chorizo gaf zeker nog iets van een saus om het wat te binden, door het vetquote:Op zaterdag 22 september 2018 20:08 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Zeekat, chorizo en garnalen. En wat puntpaprika. En knoflook, chilipeper, citroensap, peterselie en lente-ui, peper, zout. Gegeten met Spaanse krieltjes. Was lekker.
De chorizo gaf vet om in te bakken. Jammer genoeg kwam er nogal wat vocht uit de garnalen en/of zeekat, dus het gerecht leek eerder te stoven dan te bakken, maar gelukkig was het evengoed lekker. Vet en vocht ietsiepietsie gebonden met maizena.quote:Op zondag 23 september 2018 08:15 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
die chorizo gaf zeker nog iets van een saus om het wat te binden, door het vet
thanxquote:Op zondag 23 september 2018 08:41 schreef RobinOok het volgende:
[..]
De chorizo gaf vet om in te bakken. Jammer genoeg kwam er nogal wat vocht uit de garnalen en/of zeekat, dus het gerecht leek eerder te stoven dan te bakken, maar gelukkig was het evengoed lekker. Vet en vocht ietsiepietsie gebonden met maizena.
Chorizo was een hele enge van Appie, zag er overleden uit, maar uitgebakken in blokjes best te doen.
Om 9 uur 's ochtends?quote:
zondequote:Op zondag 23 september 2018 08:48 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb nog nooit gedacht "jeetje, de kleur is nu een tint veranderd, wat jammer".
fquote:
Ja en hij is al klaar ook.quote:
dat is algemeen aanvaardquote:
Daar mag en ga ik hier niks meer over zeggen. Gesloten onderwerp.quote:Op zondag 23 september 2018 09:37 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
maar weet je wat ook niet snik is, goor eten op gekleurde borden, zodat je het niet ziet
die ramon laat soms ook handelingen te zien zoals je snijdt of kneedt ofzo, zonder dat je meteen helemaal onder de spetters en klodders zitquote:Op zondag 23 september 2018 09:41 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind al die koks bij binnenstebuiten niet veel soeps. Het inspireert mij tenminste nooit om iets te gaan koken.
voor je het weet zit iemand iets te koken wat aan het schiften is, en de volgende dag niets zegt over het bezoek aan de w.c.quote:Op zondag 23 september 2018 10:10 schreef RobinOok het volgende:
Ja, dat doen de anderen nooit, laten zien hoe je snijdt zonder bloedspetters. Handig zeg.
dat is het toch eigenlijk niet, waarom ik wat minder creme fraiche of room of zure room wilquote:Op zondag 23 september 2018 10:27 schreef Lucky_Strike het volgende:
Off topic @ christmastsunami: in creme faiche e.d. zit veel minder lactose dan in melk of yoghurt.
Dat aten wij vorige week nog. En wij zijn bekant bejaard.quote:Op zondag 23 september 2018 11:59 schreef Boze_Appel het volgende:
Planning voor vanavond. Terug naar jeugd: Kip, patat & appelmoes.
hehequote:Op zondag 23 september 2018 12:27 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat aten wij vorige week nog. En wij zijn bekant bejaard.
Aardappelpartjes met rosemarijn en broccoli De jus van de lam erover en tadaquote:Vanavond lamsschouder uit de oven.
Als ik me er tenminste toe kan zetten die zo in de oven te zetten.
Weet nog niet met wat.
Op de planning nog wel!quote:
Ja ivm geen zin/tijd voor boodschappen, waren de hele middag weg.quote:
Ik wil ook foodlover's gast zijnquote:Op zondag 23 september 2018 22:26 schreef foodlover het volgende:
We hadden gasten te eten.
Vooraf stokbrood met brie, roompate, Hollandse garnalen in mayo, gebakken champignons.
Hoofd draadjesvlees
Erbij roast potatoes en gekookte aardappels met boter, peterselie. Bloemkool met bechamelsaus, lolo rosso sla.
Stevige rode wijn voor erbij.
Na koffie met Merci chocolaatjes en glaasje Baileys.
Ken t niet maar zal vast en zeker beter zijn.quote:Op zondag 23 september 2018 22:46 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ja ivm geen zin/tijd voor boodschappen, waren de hele middag weg.
Het werd een burger van meat this (thuisbezorgd). Lekkerder dan de mac!
Owh lekkerquote:Op maandag 24 september 2018 17:45 schreef mascara-klodder het volgende:
Dropveters
Rivella om te drinken.
Straks stamppot andijvie met spekjes en een bal gehakt
Wat zijn spekbonen?quote:Op maandag 24 september 2018 13:59 schreef klappernootopreis het volgende:
Draadjesvleesch en spekbonen..
Lekkerrrrrquote:Op maandag 24 september 2018 18:45 schreef golfer het volgende:
We hadden uit de volkstuin van de (klein)kleinkinderen o.a. een enomre courgette gekregen.
Die gevuld volgens dit recept aangevuld met geruld gehakt.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Was goed te doen.
Die hebben wij volgens mij van onze nieuwe buurman, met moestuin, gekregen laatst. Waren lekker!quote:Op dinsdag 25 september 2018 08:40 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
Een soort van dikke speciebonen.
[ afbeelding ]
Waar normale bonen wat glazig zijn, hebben deze meer zetmeel en hebben ze een vollere smaak.
genietse!quote:Op dinsdag 25 september 2018 09:43 schreef uniekhoorn het volgende:
Gisteren mixed fish (zwaardvis, inktvis, reuze garnalen, mosselen en zeebaars)
Net uitgebreid ontbijtbuffet.
Vanavond Griekse Konijnstoofpot.
Lekker en leuk zeg.quote:Op dinsdag 25 september 2018 13:00 schreef Karzai het volgende:
Broodje doner de baas trakteert
[ afbeelding ]
Doet ie af en toe de kerels zijn niet van taartquote:Op dinsdag 25 september 2018 17:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker en leuk zeg.
Ik kreeg pretzels met pure chocolade.
Vanavond maak ik of curry van kippendijen en knoflooknaan, of noedels met pittige zwarte bonensaus en dumplings.
Je vergeet de paddo's 2.0 En die waren bij het lekkerstquote:Op dinsdag 25 september 2018 18:27 schreef golfer het volgende:
Puree van pastinaak met aardappel, gemengde ei-tomaatsalade en gebraden kalfsribeye.
En inmiddels ook helemaal niet meer vergeten is.quote:Op dinsdag 25 september 2018 18:54 schreef christmastsunami het volgende:
pastinaak is zo'n vergeten groente die niet voor niets vergeten is
het lijkt me beter om het toch weer te vergetenquote:Op dinsdag 25 september 2018 18:54 schreef Fokker89 het volgende:
[..]
En inmiddels ook helemaal niet meer vergeten is.
quote:Op dinsdag 25 september 2018 18:51 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Je vergeet de paddo's 2.0 En die waren bij het lekkerst
quote:Op zaterdag 22 september 2018 19:42 schreef Lucky_Strike het volgende:
Drugsgebruik wordt hier niet besproken.
Klinkt goed.quote:Op dinsdag 25 september 2018 19:11 schreef Karzai het volgende:
Lui wat besteld
Tandoori Mix Grill
Combinatie van tandoori chicken, chicken tikka, sheekh kebab en lamb tikka
knoflook naan erbij
25 euro?quote:Op dinsdag 25 september 2018 19:11 schreef Karzai het volgende:
Lui wat besteld
Tandoori Mix Grill
Combinatie van tandoori chicken, chicken tikka, sheekh kebab en lamb tikka
knoflook naan erbij
het is best okeequote:
ja haal ik ook wel eens daar bak bami rames voor een tientje kan je twee dagen van eten, maja weinig groente wel veel vleesquote:Op dinsdag 25 september 2018 19:19 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
het is best okee
ik haal weleens wat bij de toko, die ik goed vind, soms kan ik van die 9 euro, nasi rames 2 dagen eten, vooral door dat ei eigenlijk
maarja, ze schieten wel uit met de javaanse suiker, het is wel wat zoet
misschien is de gebakken tempe in sambal wel lekkerquote:Op dinsdag 25 september 2018 19:21 schreef Karzai het volgende:
[..]
ja haal ik ook wel eens daar bak bami rames voor een tientje kan je twee dagen van eten, maja weinig groente wel veel vlees
Ja, bizar maar waar,quote:Op dinsdag 25 september 2018 20:22 schreef RobinOok het volgende:
Rijstflensjes in een tefalpan bakken? Echt?
en terecht! Ziet er heel authentiek uit. Knap ook van diegene die dat heeft bedacht.quote:Op dinsdag 25 september 2018 20:26 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja, bizar maar waar,
hier komt het recept vandaan: http://runawayrice.com/main-dishes/savory-rolled-cakes-banh-cuon/
een niet al te grote pan is wel aan te raden, anders moet je wel een heel groot stuk aanrecht invetten, lol.
Ik had er NUL vertrouwen in
maar goed, dit is voor het eerst dat ik de exacte structuur zoals ik die bij de Chinese dimsum heb leren kennen heb kunnen evenaren. Dus ik ben dik tevreden ;-)
ik hou van lempers, maar dit is ook interessantquote:Op dinsdag 25 september 2018 20:26 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ja, bizar maar waar,
hier komt het recept vandaan: http://runawayrice.com/main-dishes/savory-rolled-cakes-banh-cuon/
een niet al te grote pan is wel aan te raden, anders moet je wel een heel groot stuk aanrecht invetten, lol.
Ik had er NUL vertrouwen in
maar goed, dit is voor het eerst dat ik de exacte structuur zoals ik die bij de Chinese dimsum heb leren kennen heb kunnen evenaren. Dus ik ben dik tevreden ;-)
Haha!!quote:Op dinsdag 25 september 2018 22:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
FFT is dit niet wat voor jou?
https://amazingoriental.com/hot-noodle-challenge/
Moet je wel vertellen welke smaakquote:Op woensdag 26 september 2018 15:24 schreef FutureFairytale het volgende:
Een tony's chocolonely paasei
lichtgroen (puur-amandel-zeezout)quote:Op woensdag 26 september 2018 15:27 schreef SacreCoeur het volgende:
[..]
Moet je wel vertellen welke smaak
Nu al?quote:Op woensdag 26 september 2018 15:24 schreef FutureFairytale het volgende:
Een tony's chocolonely paasei
Laat het je smaken.quote:Op woensdag 26 september 2018 16:43 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Deze gaat straks de oven in
https://www.francescakookt.nl/melanzane-alla-parmigiana/
LEKKER!!quote:Op woensdag 26 september 2018 16:43 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Deze gaat straks de oven in
https://www.francescakookt.nl/melanzane-alla-parmigiana/
Zie dit nu pas. Wat heerlijk heb je gegeten gisteren. Zowel hoofd als toetjequote:Op dinsdag 25 september 2018 21:28 schreef Gripper het volgende:
Had vanavond zowel zin & tijd om uitgebreid te koken dus:
Zoete aardappelpuree, champignons gegaard in de sous vide (heel lekkere aardse smaak) met een puntje tarte tatin met rode ui, en hertenbiefstuk.
En toe nóg een keer tarte tatin, maar dan met peer en gezouten karamel
Hoe maak je harissa zelf?quote:Op donderdag 27 september 2018 15:25 schreef controlaltdelete het volgende:
Straks maak ik tajine lam met veel groente en couscous, Marokkaans brood en zelfgemaakte harissa.
Zelf harissa makenquote:
Lekker, dank u!quote:Op donderdag 27 september 2018 16:10 schreef controlaltdelete het volgende:
[..]
Zelf harissa maken
Ingrediënten
60 g gedroogde chilipepers
45 g knoflook
225 ml witte wijnazijn
225 ml olijfolie
2 1/2 el korianderzaad
3 el komijnzaad
2 1/2 el venkelzaad
1 el zout
Benodigdheden
koekenpan
vijzel
blender of hoge kom met staafmixer
Bereiding
Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de rode pepers.
Laat de pepers wellen in een kommetje met water.
Rooster het koriander-, komijn- en venkelzaad in een koekenpan zonder olie. Maal de zaden fijn in een vijzel.Meng de gepelde knoflook met een klein deel van de pepers en een scheutje water in een blender of hoge kom met staafmixer. Voeg de overige pepers, de geroosterde zaden en de witte wijnazijn toe aan de blender of hoge kom en mix. Voeg tenslotte de olijfolie toe en mix tot een gladde massa.
Je kan ook verse rode pepers gebruiken. Aan het eind voeg ik wat rozenwater toe.
Je kunt niet bij Toko Eddo zijn geweest als je geen kip cashew hebt genomenquote:Op donderdag 27 september 2018 18:34 schreef Molo het volgende:
Hier afhaal van de Indo (Toko Eddo in Voorburg )
Kip cashew, bami en sajoer lodeh
De sajoer lodeh en de bami waren zwaar matig, volgende keer gewoon alleen een bak kip cashewquote:Op donderdag 27 september 2018 20:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Je kunt niet bij Toko Eddo zijn geweest als je geen kip cashew hebt genomen
Die andere toko in Voorburg vind i eigenlijk nóg beter
Ik had vanavond een Chizza menu van KFC; een 'pizza' gemaakt van 2 zinger filets met daarop tomatensaus, mozzarella en pepperoni. In 4 kwarten gesneden en in een pizzadoosje geserveerd
Met frietjes en flesje water.
Je moet naar De Javaan. Díe is goed.quote:Op donderdag 27 september 2018 20:33 schreef Molo het volgende:
[..]
De sajoer lodeh en de bami waren zwaar matig, volgende keer gewoon alleen een bak kip cashew
Welke andere toko bedoel jij?
Wat een bizar menu had jij joh
Ik ga even googlen hoe zoiets eruit ziet
Toko Menteng.quote:Op donderdag 27 september 2018 20:33 schreef Molo het volgende:
[..]
De sajoer lodeh en de bami waren zwaar matig, volgende keer gewoon alleen een bak kip cashew
Welke andere toko bedoel jij?
Wat een bizar menu had jij joh
Ik ga even googlen hoe zoiets eruit ziet
Robin! Wist je al dat Wah Nam Hong een nieuwe locatie in Leidsenhage heeft? In de Fresh Markt. Ik ga zaterdag kijken. Daar een bezoek brengen, bij de notenboer en een maaltijd halen bij Toko Bali (alledrie als tip gekregen). Daar wordt binnenkort ook een Koreaanse streetfoodbar geopendquote:Op donderdag 27 september 2018 20:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Je moet naar De Javaan. Díe is goed.
Ja, nog verder wegquote:Op donderdag 27 september 2018 20:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Je moet naar De Javaan. Díe is goed.
Ik zou zweren dat een jeugdvriendinnetje van me in dat pand van Menteng woonde vroegerquote:Op donderdag 27 september 2018 20:37 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Toko Menteng.
Zeker bizar maar zo lekker! Had al heel lang gehoopt dat de Chizza hier zou komen. Begon jaren geleden in Japan, waar er geen pepperoni maar ham en ananas op zit.
Ben blij dat het hier met pepperoni is. Het vult goed!
quote:Op vrijdag 28 september 2018 16:44 schreef Sigaartje het volgende:
Met trots presenteer ik mijn gehaktballen.
[ afbeelding ]
Zien er netjes uit.quote:Op vrijdag 28 september 2018 16:44 schreef Sigaartje het volgende:
Met trots presenteer ik mijn gehaktballen.
[ afbeelding ]
Ziek?quote:Op donderdag 27 september 2018 19:25 schreef -Ondskapt- het volgende:
Blik tomaat-groentesoep naar binnen gegooid. Voor het eerst sinds dagen dat ik wel iets heb gegeten.
Geen worst maar kleine runderschnitzels.quote:Op vrijdag 28 september 2018 15:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanavond stamppot spruitjes met spek en ui. En rookworst erbij.
Nee! Ik hoor graag wat je ervan vond. En maak je wat foto's voor me? Please?quote:Op donderdag 27 september 2018 20:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Robin! Wist je al dat Wah Nam Hong een nieuwe locatie in Leidsenhage heeft? In de Fresh Markt. Ik ga zaterdag kijken. Daar een bezoek brengen, bij de notenboer en een maaltijd halen bij Toko Bali (alledrie als tip gekregen). Daar wordt binnenkort ook een Koreaanse streetfoodbar geopend
Zo snel mogelijk maar morgen helaas niet meer. Plotseling alle weekendplannen om moeten gooien..quote:Op vrijdag 28 september 2018 20:32 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee! Ik hoor graag wat je ervan vond. En maak je wat foto's voor me? Please?
Behoorlijk. Zowel lichamelijk als psychisch 5 dagen de weg kwijt geweest door andere medicatie. Sinds gister terug op de oude medicatie (weet dat het offtopic is mods maar wilde ik even kwijt)quote:
quote:Op zaterdag 29 september 2018 07:56 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Behoorlijk. Zowel lichamelijk als psychisch 5 dagen de weg kwijt geweest door andere medicatie. Sinds gister terug op de oude medicatie (weet dat het offtopic is mods maar wilde ik even kwijt)
Ik heb gister bij mijn ouders gegeten. Frieten gegeten, gebakken zalm (die fantastisch was), verse spinazie en vooraf nog wat toastjes met gerookte zalm op.
Zit nu Herfststorm thee te drinken en straks een boterham als ontbijt.
Lekker. Ik ook weer thee (Winter Glow van Pickwick) en vanavond zelfgemaakte kippensoep.quote:Op zaterdag 29 september 2018 08:20 schreef maily het volgende:
[..]
Cracottes, bakkie thee, gekookt eitje.
En waarom precies noem je dat ramen?quote:Op zaterdag 29 september 2018 12:01 schreef christmastsunami het volgende:
ik ga een Ramen maken
lange noedels met vlees en groenten
iets met sojasaus, rijstwijn, honing, 5-spices, Laos een pepertje
champions en veel bosui
als vlees marineer ik kipdijfilet in ketjap-manis en rijstwijn en 5-spices
tussendoor gaat er veel knoflook bij
de bouillon wordt een blokje
is trendy voor japanse lange dikke noedelsquote:Op zaterdag 29 september 2018 12:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En waarom precies noem je dat ramen?
Haha, doe er nog een confused schepje bovenop!quote:Op zaterdag 29 september 2018 12:06 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
is trendy voor japanse lange dikke noedels
Klinkt goed zeg! Noedels is toch denk wel mijn lievelingseten al een tijdje.quote:Op zaterdag 29 september 2018 12:01 schreef christmastsunami het volgende:
ik ga een Ramen maken
lange noedels met vlees en groenten
iets met sojasaus, rijstwijn, honing, 5-spices, Laos een pepertje
champions en veel bosui
als vlees marineer ik kipdijfilet in ketjap-manis en rijstwijn en 5-spices
tussendoor gaat er veel knoflook bij
de bouillon wordt een blokje
noedels eten is ook lekker, in europa hadden we al spaghetti in tomatensausquote:Op zaterdag 29 september 2018 12:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Klinkt goed zeg! Noedels is toch denk wel mijn lievelingseten al een tijdje.
En nog makkelijk en niet duur ook
Mijn ontbijt bestond voornamelijk uit blokjes kaas en handje nootjes proeven van de markt
Nu een kopje thee.
Pardon? Welke voorschriften bedoel je? Dat het niet gaat schuimen? Huh? Een werkje? Prijzig? Ik snap echt niet waar je op doelt.quote:Op zaterdag 29 september 2018 14:11 schreef christmastsunami het volgende:
zo de frituurpan ligt in de container
er brak nog een stukje plastic vanaf tijdens het schoonmaken, ik dacht gaat lekker, straks ben je weer bezopen en laat je een bak met 180graden olie vallen
en als je je wil houden aan de voorschriften met frituur of andere olie zodat het niet gaat schuimen
is het nogal een werkje en nogal prijzig
het werkt niet
misschien dat je een heel gezin een paar keer, kan voorzien van slappe patat, maar dit werkt gewoon niet voor 1 persoon
bij frituurvet of ander vet gaat het na zo'n 6 keer gebruik schuimen, dan zou je het eigenlijk al moeten vervangenquote:Op zaterdag 29 september 2018 17:52 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Pardon? Welke voorschriften bedoel je? Dat het niet gaat schuimen? Huh? Een werkje? Prijzig? Ik snap echt niet waar je op doelt.
Okay. Interssant. Werkelijk nog nooit van gehoord, schuimend frituurvet. En dat geldt voor zowel vet als olie?quote:Op zaterdag 29 september 2018 17:58 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
bij frituurvet of ander vet gaat het na zo'n 6 keer gebruik schuimen, dan zou je het eigenlijk al moeten vervangen
yep, het vet in je frituurpan hoort niet te gaan stijgen met schuim, wat mensen normaal vinden, het hoort zo te blijven als die eerste ongeveer 6 keren gebruikquote:Op zaterdag 29 september 2018 18:03 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Okay. Interssant. Werkelijk nog nooit van gehoord, schuimend frituurvet. En dat geldt voor zowel vet als olie?
quote:
Ik had gisteren ook Amstelquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |