Wat een lekker plaotje zo met die achtergrond.quote:Op woensdag 5 september 2018 15:52 schreef RobinOok het volgende:
Standaard lunch in Frankrijk: leftover Faux Fillet met knoflooksaus en sjalotjes.
(Nou ja, niet elke dag standaard, maar elke vakantie een keer standaard)
[ afbeelding ]
Nu heb ik hongerquote:Op woensdag 5 september 2018 20:21 schreef wollah het volgende:
Net broodje hamburger met uitjes curry mayonaise zelf gemaakt heerlijk
Ja heel mooi. Godin in Frankrijk.quote:Op woensdag 5 september 2018 20:25 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Wat een lekker plaotje zo met die achtergrond.
Thee met volkorenkoekies
ja van een broodje hamburger ga je dood wat heb jij gesnoven johquote:Op woensdag 5 september 2018 20:33 schreef Lenny_Leonard het volgende:
[..]
Het was niet eens een doodsverwensing. Ik maak me zorgen om je gezondheid.
Ze waren fantastisch. Morgen ga ik er weer twee halen.quote:
Zeg Wollah...quote:Op woensdag 5 september 2018 20:33 schreef wollah het volgende:
[..]
je gaat ook gewoon door he? Doe gewoon normaal man
Wat jammer en frustrerend ....quote:Op woensdag 5 september 2018 22:46 schreef uniekhoorn het volgende:
Heb mijn eten vanavond zo verpest.
Aardappelen uit de oven waren naar 40 minuten nog niet lekker?? (nacht in water gelegen, zou dat het zijn?)
Rode bietensalade was nog in te nemen
Rundertartaar was taai??
Echt compleet
Balen zeg! Heb je daarna wat anders gegeten?quote:Op woensdag 5 september 2018 22:46 schreef uniekhoorn het volgende:
Heb mijn eten vanavond zo verpest.
Aardappelen uit de oven waren na 40 minuten nog niet lekker en nog niet gaar?? (nacht in water gelegen, zou dat het zijn?)
Rode bietensalade was nog in te nemen
Rundertartaar was taai??
Echt compleet
Heksenkaas , lekker!quote:Op woensdag 5 september 2018 22:58 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Balen zeg! Heb je daarna wat anders gegeten?
Ik net nog oude komijnekaas en tuc met heks'n spread ofzo.
Normaal wordt het knapperig , gepoft en smakelijk maar vanavond kwam er helemaal niks uitquote:Op woensdag 5 september 2018 23:02 schreef Sigaartje het volgende:
Ik heb ook nooit succes met aardappeltjes uit de oven. Wordt nooit wat.
40 Min en dan nog niet gaar is wel erg. Tenzij je hele aardappels rauw in de oven gooit maar dat was het vast niet.quote:Op woensdag 5 september 2018 23:03 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Normaal wordt het knapperig , gepoft en smakelijk maar vanavond kwam er helemaal niks uit
Patat formaten, dus niks niet groot.quote:Op woensdag 5 september 2018 23:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
40 Min en dan nog niet gaar is wel erg. Tenzij je hele aardappels rauw in de oven gooit maar dat was het vast niet.
Ik ook niet, ben er niet heel enthousiast overquote:Op dinsdag 4 september 2018 23:34 schreef SoS87 het volgende:
[..]
Ik heb volgens mij nog nooit pompoen gehad.
Nee klopt.. het was niet heel vies...quote:Op dinsdag 4 september 2018 23:56 schreef maily het volgende:
[..]
Aan je smiley te zien was het niet lekker ....
Jawel hoor.quote:Op donderdag 6 september 2018 16:12 schreef golfer het volgende:
Die groene ziet er niet echt eetrijp uit?
Lekker!! Wat?quote:Op donderdag 6 september 2018 18:29 schreef golfer het volgende:
Wok-maaltijd laten bezorgen. Kunnen we weer 2 dagen mee vooruit.
quote:Op donderdag 6 september 2018 20:19 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Lekker!! Wat?
Vorige week ordinair uit eten geweest bij de Chinees... dat was echt zo lekker
Wij hadden aardappelkroketten, wortelen met verse peterselie en boter en kort gegrilde zalm
Net nog nagerecht met kwark en een schep rozenbotteljam... verrassend lekker
Zelf samengesteld van https://www.wokinnhaarlem.nlquote:
Hoe heet dat apparaat (en dan bedoel ik niet je vergiet, lol)quote:Op donderdag 6 september 2018 15:57 schreef RobinOok het volgende:
Rara wat gaan we doen?
[ link | afbeelding ]
Op vijgenjacht!!!
Ik willut!quote:Op donderdag 6 september 2018 20:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Zelf samengesteld van https://www.wokinnhaarlem.nl
Ik had veel garnalen, shii-takes en eend. Erg lekker.
Dat ís Tokkie.quote:Op donderdag 6 september 2018 21:37 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Maar ja, dat schijnt dan weer tokkie te zijn
Sorry dat ik dat niet deed met hoofdletter tquote:
Dat is voor alles in een boom, ook appels enzoquote:Op donderdag 6 september 2018 21:02 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Hoe heet dat apparaat (en dan bedoel ik niet je vergiet, lol)
En is dat echt speciaal voor vijgen, of voor alles in een boom?
Ah, nu heb ik het ook kunnen terugvinden...het is een fruitplukker! Weer wat geleerdquote:Op donderdag 6 september 2018 22:08 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat is voor alles in een boom, ook appels enzo
Het is de "of zoiets". Inspiratieloos, liefdeloos ingredienten bij elkaar mieteren. Net als thuis, maar dan roert er iemand anders in de pan. Het gaat om veel voor weinig, het gaat nooit om smaak. Voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.quote:Op donderdag 6 september 2018 21:59 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Sorry dat ik dat niet deed met hoofdletter t
Maar wat is er mis met: paksoi, ui, paprika, bamboe, garnalen gewokt in oestersaus? Of zoiets
Ja, universele fruitplukker. Hij werkt ook niet zo goed voor vijgen, merkte ik. Je rukt er bijna altijd een velletje mee af, zo'n streepje, als een reepje nagelriem dat inscheurt.quote:Op donderdag 6 september 2018 22:24 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ah, nu heb ik het ook kunnen terugvinden...het is een fruitplukker! Weer wat geleerd
quote:Op vrijdag 7 september 2018 13:05 schreef FutureFairytale het volgende:
Bakje AH sushi.
En een smerig koekje uit Koeweit.
quote:Op vrijdag 7 september 2018 15:01 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Dat is echt een zin wat ik nooit gedacht ooit te lezen
wat is en mcmiller?quote:Op vrijdag 7 september 2018 23:19 schreef wollah het volgende:
Net door de mcdrive. Had 1 BigMac, 1 mcmiller en een grote aardbeien milkshake
tjap tjoy?quote:Op vrijdag 7 september 2018 23:16 schreef SoS87 het volgende:
Nasi, babi pang pang. Foei jong haai. Koelloe joek. Sateetjes. En Tau si Kai. Ik mis nog iets...
Ik was 13 euro kwijt. Was genoeg geweest voor 3 man...
Op 1 aardappelkroketje kun je niet lopenquote:Op zaterdag 8 september 2018 13:23 schreef uniekhoorn het volgende:
Een, nog warme, ham/kaascroissant vers van de Lidl
Zog een Elstarretje.
Vanavond, halve kip uit de oven met bloemkool en aardappelkroketje
lekker ik doe morgen kipsate maken, want anders wordt het teveelquote:Op zaterdag 8 september 2018 16:24 schreef -Ondskapt- het volgende:
Kippenvleugels bij de poelier gehaald, een kilo voor 10 euro. Geen zin om te koken vandaag en nu Heineken.
Ziet er lekker uit.quote:Op zaterdag 8 september 2018 14:01 schreef Karzai het volgende:
2 harinkjes en een pilsje
vanavond bami
[ afbeelding ]
Lekker. Heb de halve zak met kippenvleugels al op. Proost trouwens!quote:Op zaterdag 8 september 2018 16:47 schreef Karzai het volgende:
[..]
lekker ik doe morgen kipsate maken, want anders wordt het teveel
Kilo voor een tientje vond ik best duur voor kipvleugels!quote:Op zaterdag 8 september 2018 16:24 schreef -Ondskapt- het volgende:
Kippenvleugels bij de poelier gehaald, een kilo voor 10 euro. Geen zin om te koken vandaag en nu Heineken.
In welk hotel zit je?quote:Op zondag 9 september 2018 12:12 schreef FutureFairytale het volgende:
Uitgebreid ontbijt(buffet):
Roerei met bacon, spiegelei, pistolet brie en rauwe ham, bolletje met zalm, koffiebroodje en fruitsalade.
Gegrilde aubergine en courgette (afgekoeld?) samen met koude komkommer in 1 salade?quote:Op zondag 9 september 2018 18:34 schreef golfer het volgende:
Kalfsschnitzels met een salade van gegrilde aubergine, gegrilde courgette, komkommer en een Oosterse dressing.
Ja.quote:Op zondag 9 september 2018 18:40 schreef RobinOok het volgende:
Gegrilde aubergine en courgette (afgekoeld?) samen met koude komkommer in 1 salade?
Bavette. Dat zal gesmaakt hebben.quote:Op zondag 9 september 2018 18:45 schreef borisz het volgende:
Bavette en daarnaast een groentemix van gele paprika, bleekselderij en augbergine in de wok.
Twee minuten per kant zout en peper. Even rusten enquote:Op zondag 9 september 2018 19:30 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Bavette. Dat zal gesmaakt hebben.
Goeie vlucht en heel veel plezier! Lekkere dingen eten hequote:Op maandag 10 september 2018 08:04 schreef mascara-klodder het volgende:
Thee en Griekse yoghurt met aardbeien, frambozen en cruesli.
Hopelijk over een uur of 16 nippend aan een cocktail in Paramaribo
quote:Op maandag 10 september 2018 09:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Goeie vlucht en heel veel plezier! Lekkere dingen eten he
Mjam! En nasi met kip, en saoto soep (of is dat Indonesisch)quote:
Orkaan Isaac op weg naar Caribisch gebiedquote:Op maandag 10 september 2018 08:04 schreef mascara-klodder het volgende:
Thee en Griekse yoghurt met aardbeien, frambozen en cruesli.
Hopelijk over een uur of 16 nippend aan een cocktail in Paramaribo
Och ik ging vanochtend nog geen 20 meter van huis vandaan door mijn enkel en flinke smakkerd gemaakt Schaafwonden knie en elleboog en gekneusde enkelquote:Op maandag 10 september 2018 13:11 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
Orkaan Isaac op weg naar Caribisch gebied
als je het haalt..
Daar zit Suriname niet bij hèquote:Op maandag 10 september 2018 13:11 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
Orkaan Isaac op weg naar Caribisch gebied
als je het haalt..
goede en veilige reis. en probeer in één stuk aan te komen. Anders mag je straks alleen maar napisoep drinken door een rietje..quote:Op maandag 10 september 2018 13:19 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Och ik ging vanochtend nog geen 20 meter van huis vandaan door mijn enkel en flinke smakkerd gemaakt Schaafwonden knie en elleboog en gekneusde enkel
Denk btw dat ik juist geen roti ga eten daar maar juist andere dingen proberen
Tnx FFT
tnx haha. We gaan het meemaken. Had eerder verwacht dat er iets in de jungle verkeerds zou gaan en niet 20 meter van mijn huis 😅quote:Op maandag 10 september 2018 13:23 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
goede en veilige reis. en probeer in één stuk aan te komen. Anders mag je straks alleen maar napisoep drinken door een rietje..
Saoto ís soep in het Indonesisch. Kan allerlei soorten soep zijn. De Javanen namen hun recept voor kippensoep (saoto ajam) mee naar Suriname. En daar viel de ajam weg en kwam de soep er dubbelop bij. Saoto soep is dus per definitie Surinaams.quote:Op maandag 10 september 2018 12:50 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
en saoto soep (of is dat Indonesisch)
Lekker! Blijf het apart vinden dat jij dat, als kaashater, zo lekker vindquote:Op maandag 10 september 2018 15:30 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Mac and Cheese https://lekkertafelen.nl/(...)ese-ieders-favoriet/, aangevuld met wat geruld gehakt en hamblokjes.
Danku voor de info!quote:Op maandag 10 september 2018 17:13 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Saoto ís soep in het Indonesisch. Kan allerlei soorten soep zijn. De Javanen namen hun recept voor kippensoep (saoto ajam) mee naar Suriname. En daar viel de ajam weg en kwam de soep er dubbelop bij. Saoto soep is dus per definitie Surinaams.
Ik ook En vergeet de lactoseintolerantie niet, er moeten wel een paar pillen in maar dan heb je ook watquote:Op maandag 10 september 2018 18:21 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker! Blijf het apart vinden dat jij dat, als kaashater, zo lekker vind
Wat een pecht En proost alvast.quote:Op maandag 10 september 2018 13:26 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
tnx haha. We gaan het meemaken. Had eerder verwacht dat er iets in de jungle verkeerds zou gaan en niet 20 meter van mijn huis 😅
Maargoed, we gaan boarden. Hopelijk tot vnv dat ik kan posten dat ik aan een lkkre cocktail zit
Oeh, ik heb nog een fles limoncello staan in de kast, meegenomen uit Napels. Daar zijn veel kleine distilleerders waar je het proces op de voet (neus) kan volgen en proeven.quote:Op maandag 10 september 2018 20:29 schreef golfer het volgende:
Espresso met een glaasje Limonello met een Twist.
Limoncello is toch helemaal geen destillaat?quote:Op dinsdag 11 september 2018 09:26 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
Oeh, ik heb nog een fles limoncello staan in de kast, meegenomen uit Napels. Daar zijn veel kleine distilleerders waar je het proces op de voet (neus) kan volgen en proeven.
Ik heb zelf met mijn neus boven zo'n ketel gestaan. Als dit geen destillaat is, weet ik het ook niet meer.quote:Op dinsdag 11 september 2018 11:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Limoncello is toch helemaal geen destillaat?
Nice, waar heb je gegeten?quote:Op donderdag 6 september 2018 22:32 schreef FutureFairytale het volgende:
Dagje Maastricht: Rijste- en appelvlaai, uiensoep (man wat was die lekker) en zoervleisch met fritten.
Vlaai en uiensoep bij Chalet Bergrust (Pietersberg).quote:Op dinsdag 11 september 2018 11:43 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
[..]
Nice, waar heb je gegeten?
Warme grillworst?quote:
Nee helaas niet, maar wel van de slagerquote:Op dinsdag 11 september 2018 16:07 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Warme grillworst?
Had vanmiddag een soort noten/muesli reep met zeezout karamel smaak. Lekker en niet droog!
Maak je een foto?quote:Op dinsdag 11 september 2018 17:43 schreef Myraela het volgende:
Ik eet vanavond ook vijgen uit de oven, maar dan met geitenkaas en honing.
Ja, die kaas is niet helemaal geschikt.quote:Op dinsdag 11 september 2018 18:41 schreef Myraela het volgende:
Dat mag. Maar het is geen smeuïge kaas blijkbaar.
[ afbeelding ]
Was superlekker. Ik heb hem eerder wel verbrokkeld, maar dan krijg je juist kleine droge brokjes, nu was die van binnen tenminste nog lekker zacht.quote:Op dinsdag 11 september 2018 19:00 schreef RobinOok het volgende:
Ja, die kaas is niet helemaal geschikt.
Misschien toch verbrokkelen?
Maar was het wel lekker?
Zit ook wat in ja.quote:Op dinsdag 11 september 2018 19:07 schreef Myraela het volgende:
[..]
Was superlekker. Ik heb hem eerder wel verbrokkeld, maar dan krijg je juist kleine droge brokjes, nu was die van binnen tenminste nog lekker zacht.
Eventjes opwarmen in de oven en je hebt ook warme grilworstquote:Op dinsdag 11 september 2018 16:12 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Nee helaas niet, maar wel van de slager
Heb je daar een foto van?quote:Op dinsdag 11 september 2018 21:43 schreef RobinOok het volgende:
Varkenshaasje met pistache korst, aardappelpartjes uit de oven en een opgewarmd restje witte (coco) bonen met tomaatjes enzo.
Sinds ik op Sicilië ben geweest ben ik echt zo erg verslingerd aan pistache. Alles hebben ze daar met pistachequote:Op dinsdag 11 september 2018 21:43 schreef RobinOok het volgende:
Varkenshaasje met pistache korst, aardappelpartjes uit de oven en een opgewarmd restje witte (coco) bonen met tomaatjes enzo.
Oh ben je weer elders? Veel plezierquote:Op woensdag 12 september 2018 02:03 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Sinds ik op Sicilië ben geweest ben ik echt zo erg verslingerd aan pistache. Alles hebben ze daar met pistache
Ontopic: een mojito Zo lekker naar bed. Het is alweer 21.00 uur in Paramaribo
Mooi ontbijtje!quote:Op woensdag 12 september 2018 10:34 schreef Fretwork het volgende:
Eitje, toast met jam, vijgen uit de tuin en een stukje appeltaart, cappuccino
Dank je!quote:Op dinsdag 11 september 2018 21:51 schreef maily het volgende:
[..]
Heb je daar een foto van?
Wat jij eet klinkt altijd zo perfect ......
Dankjewel; ziet er geweldig lekker uit! (Het hoeft niet altijd ingewikkeld .....)quote:Op woensdag 12 september 2018 13:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dank je!
Maar je bedoelt misschien van de coco beans? Dat zijn gaan cacao bonen, mocht je dat denken.
Het zijn "gewoon" witte bonen, maar dan nog vers, niet gedroogd. En van een speciaal ras, met zo'n speciale oorsprongstatus, je weet wel. Ze heten : Coco de Paimpol. Is nu het seizoen voor en de winkels hier liggen vol met deze zakken:
[ [url=https://farm2.staticflickr.com/1847/44634130081_4e6cb0a5d0_z.jpg]afbeelding ]
We zijn op vakantie en we eten laat en buiten, dus de foto's zijn echt ruk en eigenlijk alleen voor eigen gebruik/archief, maar omdat je het zo lief vraagt. :-)
Dit waren de coco bonen:
[ afbeelding ]
Dit was het varkenshaasje:
[ afbeelding ]
Recept staat hier : https://www.culy.nl/recep(...)e-van-pistachenoten/
Ik vond het lekker, maar kon veel beter. Volgende keer pas ik het recept aan. Zo is 62C kerntemperatuur veel te hoog. Geen idee waarom ik niet zelf nadacht, ha. Nou ja, wegens vakantie en vreemde keuken, denk ik. Maar recept is verder best makkelijk en leuk.
Jaquote:Op woensdag 12 september 2018 06:58 schreef maily het volgende:
[..]
Oh ben je weer elders? Veel plezier
Dat varkenshaasje in het recept ziet er wel gaarder uit.quote:Op woensdag 12 september 2018 13:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dank je!
Maar je bedoelt misschien van de coco beans? Dat zijn gaan cacao bonen, mocht je dat denken.
Het zijn "gewoon" witte bonen, maar dan nog vers, niet gedroogd. En van een speciaal ras, met zo'n speciale oorsprongstatus, je weet wel. Ze heten : Coco de Paimpol. Is nu het seizoen voor en de winkels hier liggen vol met deze zakken:
[ [url=https://farm2.staticflickr.com/1847/44634130081_4e6cb0a5d0_z.jpg]afbeelding ]
We zijn op vakantie en we eten laat en buiten, dus de foto's zijn echt ruk en eigenlijk alleen voor eigen gebruik/archief, maar omdat je het zo lief vraagt. :-)
Dit waren de coco bonen:
[ afbeelding ]
Dit was het varkenshaasje:
[ afbeelding ]
Recept staat hier : https://www.culy.nl/recep(...)e-van-pistachenoten/
Ik vond het lekker, maar kon veel beter. Volgende keer pas ik het recept aan. Zo is 62C kerntemperatuur veel te hoog. Geen idee waarom ik niet zelf nadacht, ha. Nou ja, wegens vakantie en vreemde keuken, denk ik. Maar recept is verder best makkelijk en leuk.
Nou ja, sommige mensen willen dat ook graag, dat ie door en door gaar is. Ik heb hem liever rosé in het midden. Het is maar net wat je wilt natuurlijk.quote:Op woensdag 12 september 2018 17:40 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Dat varkenshaasje in het recept ziet er wel gaarder uit.
quote:Op woensdag 12 september 2018 22:51 schreef mascara-klodder het volgende:
De meest smerige Sambuca ever en een cola.
Zo boven aan het zwembad een hapje eten.
quote:Op woensdag 12 september 2018 20:04 schreef emmyemmy2 het volgende:
Spring rolls met wortel, paprika, tauge, komkommer, koriander, munt, mihoen en draadjesvlees. Nuoc cham en hoisinsausje erbij.
Vol.
Ik heb ‘t nieteens opgedronken. Dat zegt genoegquote:
Ieuw .... volgende ontbijtje beterquote:Op woensdag 12 september 2018 23:08 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik heb ‘t nieteens opgedronken. Dat zegt genoeg
De smaak kwam het meest overeen met spiritus
Het is 18.30 uur nu hierquote:Op woensdag 12 september 2018 23:13 schreef maily het volgende:
[..]
Ieuw .... volgende ontbijtje beter
Het ziet er lekker uit, maar dit past toch in je holle kies?quote:Op woensdag 12 september 2018 23:25 schreef golfer het volgende:
Gegeten bij Restaurant Tribeca.
Verslag volgt morgen, maar alvast een teaser:
[ afbeelding ]
Leuk! Welk menu heb je gekozen? Ik was er zeer over te spreken en kom er zeker nog terug. Benieuwd naar je verslag.quote:Op woensdag 12 september 2018 23:25 schreef golfer het volgende:
Gegeten bij Restaurant Tribeca.
Verslag volgt morgen, maar alvast een teaser:
[ afbeelding ]
Ja. Is ook het enige dat je krijgt.quote:Op donderdag 13 september 2018 10:11 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Het ziet er lekker uit, maar dit past toch in je holle kies?
quote:Op donderdag 13 september 2018 13:25 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Ja. Is ook het enige dat je krijgt.
Dan is golfer of heel mager, of hij gaat na afloop nog ff kebab halenquote:Op donderdag 13 september 2018 13:25 schreef emmyemmy2 het volgende:
[..]
Ja. Is ook het enige dat je krijgt.
Óf jij kunt sarcasme niet detecteren.quote:Op donderdag 13 september 2018 20:41 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Dan is golfer of heel mager, of hij gaat na afloop nog ff kebab halen
Ik snap het even niet.quote:Op donderdag 13 september 2018 20:54 schreef Muck het volgende:
[..]
Óf jij kunt sarcasme niet detecteren.
Dat kan ook nog.
quote:
OMG, het water loopt me terplekke in de mond hiervanquote:Op dinsdag 11 september 2018 17:29 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Vijgen van eigen (vakantiehuis)boom met roquefort, honing en tijm.
[ link | afbeelding ]
Na 5 minuten in een 200C oven. Daarna de gesmolten smurrie met wat stokbrood opgeveegd.
Volgende keer doe ik denk ik de vijgen en honing eerst in de oven en als die warm zijn en aan het carameliseren verdeel ik de blauwe kaas erover. Dat niet alles eraf loopts/smelt...
Laatst aten we ze gewikkeld in ham, maar dat vond ik teveel gepriegel zonder dat het de moeit waard was. Dit was makkelijker en beviel veel beter.
[ afbeelding ]
Vast wel. Doe je best met het vullen van die kies:quote:Op donderdag 13 september 2018 10:11 schreef Sicstus het volgende:
Het ziet er lekker uit, maar dit past toch in je holle kies?
Het grappige is dat tegenover Tribeca er inderdaad en döner kebabtent staat en wij ook al tegen elkaar gezegd hadden dat als we nog honger na afloop zouden hebben we nog altijd daar terecht konden.quote:Op donderdag 13 september 2018 20:41 schreef Sicstus het volgende:
Dan is golfer of heel mager, of hij gaat na afloop nog ff kebab halen
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
Kan zo lekker zijn!quote:Op vrijdag 14 september 2018 19:29 schreef manny het volgende:
terug in nederland. ergo: frikadel speciaal (curry) , friet / patat oorlog.
Dat mis ik echt soms hier in Engeland. Frikandel speciaal, OH!quote:Op vrijdag 14 september 2018 19:29 schreef manny het volgende:
terug in nederland. ergo: frikadel speciaal (curry) , friet / patat oorlog.
fijn he?quote:Op vrijdag 14 september 2018 19:29 schreef manny het volgende:
terug in nederland. ergo: frikadel speciaal (curry) , friet / patat oorlog.
heb er twee weggeschrokt. heer-lijkquote:Op vrijdag 14 september 2018 21:30 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Dat mis ik echt soms hier in Engeland. Frikandel speciaal, OH!
Wat is paleisbanketquote:Op zaterdag 15 september 2018 11:56 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmorgen thee en stukje paleisbanket.
Autodrop mee in de auto
Ouderwets spijskoekje met een dun laagje jam en daarboven een streep roze fondant (zelfde spul als op een roze koek).quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Denk aan het milieu voordat u deze post print.
Wat is paleisbanket?quote:Op zaterdag 15 september 2018 11:56 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmorgen thee en stukje paleisbanket.
Autodrop mee in de auto
quote:Op zaterdag 15 september 2018 19:47 schreef Näsenbar het volgende:
Een kleine vegetarische snack:Zit vlees in dacht ik.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik had vooraf carpaccio, victoriabaarsfilet als hoofd en ijs toe.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
quote:
OT: pils uit de bergen hier een paar km verderop, best te drinken maar veel te duur. (2¤75 voor 33cl )quote:Op zaterdag 15 september 2018 13:23 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ouderwets spijskoekje met een dun laagje jam en daarboven een streep roze fondant (zelfde spul als op een roze koek).
Belachelijk idee.quote:Op zaterdag 15 september 2018 20:01 schreef christmastsunami het volgende:
echt maf eigenlijk, een week of 2 geleden waren over al mossels in de aanbieding
en zo gaat het eigenlijk steeds vaker
elke keer als iets in de aanbieding is, hebben alle supermarkten diezelfde aanbieding
waarschijnlijk betekend het 1 of ander dump van rotzooi
Supermarkten hebben vaak dezelfde aanbiedingen, omdat ze allemaal bang zijn dat de consument naar een andere supermarkt gaat als daar iets goedkoper wordt aangeboden.quote:Op zaterdag 15 september 2018 20:01 schreef christmastsunami het volgende:
echt maf eigenlijk, een week of 2 geleden waren over al mossels in de aanbieding
en zo gaat het eigenlijk steeds vaker
elke keer als iets in de aanbieding is, hebben alle supermarkten diezelfde aanbieding
waarschijnlijk betekend het 1 of ander dump van rotzooi
Welke is dat? Die van mij de vegetarische met octopus, knoflook en pikant.quote:Op zondag 16 september 2018 16:59 schreef Fretwork het volgende:
Straks weer de lekkerste pizza die ik ooit heb gegeten
Vegetarische met octopus?quote:Op zondag 16 september 2018 17:46 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Welke is dat? Die van mij de vegetarische met octopus, knoflook en pikant.
Nu witlofschotel
Pizza bij Il Pizzaiuolo in Florence, dat deeg is echt fantastisch. Recept komt uit Napels, dus dat zit zelfs voor Italianen ieder geval wel goed. De pizza met Buratta en tomaatjes is goddelijkquote:Op zondag 16 september 2018 17:46 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Welke is dat? Die van mij de vegetarische met octopus, knoflook en pikant.
Nu witlofschotel
dat is kutquote:
vissticks altijd en alleen van Iglo nemenquote:Op zondag 16 september 2018 19:31 schreef Sunshine1982 het volgende:
Klinkt misschien stom, maar net voor het eerst een compleet avondmaal op afkomstig van de Lidl.
Sperziebonen waren heerlijk, lekker knapperig. Aardappelkroketjes ook lekker. Visasticks, mwah. Weinig smaak. Maargoed, voor15 stuks voor 1,50 was het redelijk te doen.
Ja, klopt Ik had ooit eens in het kader van dat wil ik eens proberen, vissticks van AH basic. Dat was en is het goorste wat ik ooit gegeten heb.quote:Op zondag 16 september 2018 20:24 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
vissticks altijd en alleen van Iglo nemen
Toetje is een Solero.
Dan ben je niet veel gewend.quote:Op zondag 16 september 2018 20:31 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ja, klopt Ik had ooit eens in het kader van dat wil ik eens proberen, vissticks van AH basic. Dat was en is het goorste wat ik ooit gegeten heb.
Ik heb het nooit gegeten. Ik klap gewoon een kapsalon.quote:Op zondag 16 september 2018 20:36 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Misschien niet, vind jij dat lekker dan? Kan het me niet voorstellen
Je eet graag vissticks van Iglo en vond de vissticks van AH het allergoorste wat je ooit at? Laat me raden, verder lust je ook nog appelmoes en patat. Meer niet.quote:Op zondag 16 september 2018 20:31 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ja, klopt Ik had ooit eens in het kader van dat wil ik eens proberen, vissticks van AH basic. Dat was en is het goorste wat ik ooit gegeten heb.
Ik vond AH Basic vissticks gewoon echt ontzettend vies. Wat is daar mis mee?quote:Op zondag 16 september 2018 21:26 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Je eet graag vissticks van Iglo en vond de vissticks van AH het allergoorste wat je ooit at? Laat me raden, verder lust je ook nog appelmoes en patat. Meer niet.
Dunkin’ donuts. 🙏🏼quote:Op maandag 17 september 2018 08:36 schreef klappernootopreis het volgende:
[ afbeelding ]
Ik weet het nog niet, ik kan op het moment nog even geen keuze maken..
* klappernootopreis Staat op het moment op de stoep bij Nob Hill Road zijn Boston creams naar binnen te werken voor ze smelten..
quote:Op maandag 17 september 2018 14:02 schreef HarveySpecter het volgende:
Filet americain Martino op brood
Yes!quote:Op maandag 17 september 2018 14:06 schreef Molo het volgende:
[..]
Van de slager?
Hier zo maar eens lunchen met wat makreel en brood ofzo
Wereld van verschilquote:Op maandag 17 september 2018 14:07 schreef HarveySpecter het volgende:
[..]
Yes!
Soms vergeet ik hoe lekker dat eigenlijk is.
Wat vlees betreft ben ik wel afgestapt van de supermarkt.quote:
Dank u!quote:Op maandag 17 september 2018 14:10 schreef HarveySpecter het volgende:
[..]
Wat vlees betreft ben ik wel afgestapt van de supermarkt.
Inderdaad een wereld van verschil.
Geniet van je makreel!
Zozo jij maakt er een luxe maandag maaltijd van!quote:Op maandag 17 september 2018 18:37 schreef golfer het volgende:
Geïnspireerd door de uitzending op 24kitchen van gisteren met Jamie Oliver op Sicilië een pasta gemaakt met daarin zoetzure langzaam gegaarde uien, vongole, coquilles, tonijn, grote gamba's en inktvis.
Vakantie, dus dat moet gevierd worden.quote:Op maandag 17 september 2018 19:29 schreef FutureFairytale het volgende:
Zozo jij maakt er een luxe maandag maaltijd van!
oooh nice! Fijne vakantiequote:Op maandag 17 september 2018 20:16 schreef golfer het volgende:
[..]
Vakantie, dus dat moet gevierd worden.
Ik vind het vooral een grote zware hap. Ligt ook niet lekker op de maag. Patat, soort kerriesaus, gehakt en uitjes bestaat het uit. Maar teveel en te zwaar vind ik.quote:Op maandag 17 september 2018 22:06 schreef Griebus het volgende:
Patat met frikandel speciaal (met ketchup)
Vóór mij bestelde iemand 2 boerenfriet, nog nooit van gehoord, is dat lekker?
Wat is bij jullie met ketchup dan?quote:
En ditquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |