abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 08:00:33 #102
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_181171013
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 00:17 schreef golfer het volgende:

[..]

Kan je daar wat verder over uitweiden? Met over wat je er gegeten hebt?
Kort, want ik maak verder geen aantekeningen van wat ik eet of drink.

Ontvangst in de lounge met een heerlijk aperitief, mijn vriendin koos voor een rosé champagne, ik voor een blanc des blancs, vergezeld door diverse amuses waarbij voor mij vooral de amuse van eendenlever, chocolade en kers subliem was. Daarna naar het restaurant zelf, waar we eerst biet op 3 verschillende wijzen bereid kregen. De tweede gang was kreeft, de derde gang ossobucco bereide zeeduivel, het zag er echt uit als vlees bij het laten zien van de sauteuse met daarin de zeeduivel, een briljant gerecht. De hoofdgang was parelhoen. Voor het dessert volgden nog enige amuses, voor mij met aardbei, mijn vriendin had de kaas als dessert en zij kreeg een amuse op basis van epoisses. Het dessert zelf bestond voor mij uit een soort sorbet van rode vruchten samen met een erg lekkere caramel. Ten slotte nog een overdaad aan friandises.

De wijnkeuze was erg goed, daarvan ga ik nog even opvragen welke huizen we precies dronken. De houtgelegen verdejo en de Oostenrijkse riesling sprongen eruit wat mij betreft. De glazen werden ook aardig vol geschonken, dus de precieze samenstelling van de gerechten is me enigszins ontschoten. ;)

Al met al was de rekening ook vriendelijk, 272,50 voor 5 gangen, aperitief, wijnarrangement, tafelwater en koffie/theeservies, voor twee personen.

Aanrader dus.

[ Bericht 0% gewijzigd door Kopstoot op 14-08-2018 12:01:16 ]
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 10:09:03 #103
61279 Coolfool
Belanda goreng
pi_181172786
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 08:00 schreef Kopstoot het volgende:

[..]

Kort, want ik maak verder geen aantekeningen van wat ik eet of drink.

Ontvangst in de lounge met een heerlijk aperitief, mijn vriendin koos voor een rosé champagne, ik voor een blanc des blancs, vergezeld door diverse amuses waarbij voor mij vooral de amuse van eendenlever, chocolade en kers subliem was. Daarna naar het restaurant zelf, waar we eerst biet op 3 verschillende wijzen bereid kregen. De tweede gang was kreeft, de derde gang ossobucco bereide zeeduivel, het zag er echt uit als vlees bij het laten zien van de sauteuse met daarin de zeeduivel, een briljant gerecht. De hoofdgang was parelhoen. Voor het dessert volgden nog enige amuses, voor mij met aardbei, mijn vriendin had de kaarsen als dessert en zij kreeg een amuse op basis van epoisses. Het dessert zelf bestond voor mij uit een soort sorbet van rode vruchten samen met een erg lekkere caramel. Ten slotte nog een overdaad aan friandises.

De wijnkeuze was erg goed, daarvan ga ik nog even opvragen welke huizen we precies dronken. De houtgelegen verdejo en de Oostenrijkse riesling sprongen eruit wat mij betreft. De glazen werden ook aardig vol geschonken, dus de precieze samenstelling van de gerechten is me enigszins ontschoten. ;)

Al met al was de rekening ook vriendelijk, 272,50 voor 5 gangen, aperitief, wijnarrangement, tafelwater en koffie/theeservies, voor twee personen.

Aanrader dus.
Ik heb hier twee weken geleden met mijn vriend geluncht en sluit me hier helemaal bij aan. Prachtige gerechten met mooie wijnen. Plaatjes heb ik op mijn Instagram

[ Bericht 3% gewijzigd door Coolfool op 14-08-2018 10:15:42 ]
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 11:58:48 #104
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_181175093
Mooi menu en mooie plaatjes.
Ik zet Tribeca op het verlanglijstje.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 12:02:29 #105
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181175191
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 10:09 schreef Coolfool het volgende:

[..]

Ik heb hier twee weken geleden met mijn vriend geluncht en sluit me hier helemaal bij aan. Prachtige gerechten met mooie wijnen. Plaatjes heb ik op mijn Instagram
ziet er goed uit, jammer dat ze alleen op zaterdag lunch hebben
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 12:13:42 #106
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_181175424
Dat gaat binnenkort veranderen begreep ik. Dan is men nog maar 4 dagen per week geopend, maar wel zowel voor de lunch als diner, dus even geduld nog. ;)
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
  zaterdag 18 augustus 2018 @ 17:03:35 #107
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_181277614
Net geluncht bij The white room, hadden er aantal maanden geleden al eens een diner.

Erg fijn weer, 3-gangen lunch, glas bourgogne erbij, prima.

Eerst wat amuses, waarbij de amuse met mossel wat mij betreft to die for was. Het brood op tafel (keuze wit of volkoren) was heerlijk vers en nog lekker warm, daarbij olie en twee soorten boter. Eerste gang met noordzeekrab, prima gerecht. Hoofdgerecht was een sublieme zeeduivel, bijna vleesachtig van textuur en perfecte garing. Als dessert diverse zoetigheden met jasmijn, ijs van yoghurt en karnemelk, prima.
Ten slotte nog een jasmijnthee met diverse lekkere friandises.

Kosten: 116 euro voor 2 personen voor ieder een glas wijn, bruisend water, 3-gangen en de jasmjnthee met friandises.
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
pi_181278363
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 08:00 schreef Kopstoot het volgende:

[..]

Kort, want ik maak verder geen aantekeningen van wat ik eet of drink.

Ontvangst in de lounge met een heerlijk aperitief, mijn vriendin koos voor een rosé champagne, ik voor een blanc des blancs, vergezeld door diverse amuses waarbij voor mij vooral de amuse van eendenlever, chocolade en kers subliem was. Daarna naar het restaurant zelf, waar we eerst biet op 3 verschillende wijzen bereid kregen. De tweede gang was kreeft, de derde gang ossobucco bereide zeeduivel, het zag er echt uit als vlees bij het laten zien van de sauteuse met daarin de zeeduivel, een briljant gerecht. De hoofdgang was parelhoen. Voor het dessert volgden nog enige amuses, voor mij met aardbei, mijn vriendin had de kaas als dessert en zij kreeg een amuse op basis van epoisses. Het dessert zelf bestond voor mij uit een soort sorbet van rode vruchten samen met een erg lekkere caramel. Ten slotte nog een overdaad aan friandises.

De wijnkeuze was erg goed, daarvan ga ik nog even opvragen welke huizen we precies dronken. De houtgelegen verdejo en de Oostenrijkse riesling sprongen eruit wat mij betreft. De glazen werden ook aardig vol geschonken, dus de precieze samenstelling van de gerechten is me enigszins ontschoten. ;)

Al met al was de rekening ook vriendelijk, 272,50 voor 5 gangen, aperitief, wijnarrangement, tafelwater en koffie/theeservies, voor twee personen.

Aanrader dus.
Klinkt goed!
Ik heb daar in december een reservering staan met mijn eetclubje. Na Giethoorn, Zeeland en Texel gaan we dan eindelijk eens op kruipafstand van het huis van een van de eters (en maximaal 30 km van huis voor de rest) dineren. Hij is er uiteraard al vaker geweest. :)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_181317416
Waar: De Compagnon (Amsterdam)
Wanneer: Vorige week
Wat at je: De Compagnon heeft een leuke kaart met gevarieerde gerechten. Ze bieden je de mogelijkheid om à la carte te bestellen of zelf een 3/4/5/6 gangen menu samen te stellen. Hiernaast kun je ook kiezen voor het menu van de chef a 5/6/7 gangen. Voor meer details: http://www.decompagnon.nl/restaurant/menukaart/

Omdat het een lunch was kozen wij voor een 3 gangen menu bestaande uit voor-, tussen- en hoofdgerecht met als eerste de volgende amuse:

Kaashapje met een frisse tint vanwege het blaadje. Lekker maar niet vreselijk bijzonder.

Mijn voorgerecht was Coquilles, scheermes, venkel en Granny Smith appel:

Mooi gerecht, rook heerlijk en smaakte ook erg lekker. De appel stukjes hadden misschien iets kleiner gekunt en wellicht iets minder saffraanmayo, maar voor de rest een heerlijk gerecht.

Tussengerecht Aardappelschuim, krokante aardappel, truffel, thee van paddenstoelen

Flinke kom met schuim wat erg machtig en lekker bleek te zijn. De truffelsmaak viel overigens wel volledig weg van de paddenstoelen smaak.

Hoofdgerecht Runderlende met madeira roomsaus en truffel:

Lekker, maar niet geweldig. Vond dit persoonlijk het minste gerecht van de dag.

We dronken hiernaast een flesje verdejo en ik had nog een glas pinor noir bij het vlees. Beide erg lekker.

Online waren de beoordelingen over het algemeen (erg) positief en daar zijn wij het volledig mee eens. De kosten bleven redelijk beperkt en de kritische opmerkingen online (trage bediening, kleine porties) merkten wij niets van. Mijn vrouw had hier al eens eerder gegeten en toen was het ook gewoon goed. Het restaurant ligt daarnaast in een zijstraat van de warmoesstraat dus echt centraal echter is het klein en zul je geen dronken/stoned toeristen hier vinden wat natuurlijk erg prettig is.
Aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.

Cijfer: 7,5
  maandag 20 augustus 2018 @ 11:09:37 #110
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181317551
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2018 10:56 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
Waar: De Compagnon (Amsterdam)
Wanneer: Vorige week
Wat at je: De Compagnon heeft een leuke kaart met gevarieerde gerechten. Ze bieden je de mogelijkheid om à la carte te bestellen of zelf een 3/4/5/6 gangen menu samen te stellen. Hiernaast kun je ook kiezen voor het menu van de chef a 5/6/7 gangen. Voor meer details: http://www.decompagnon.nl/restaurant/menukaart/

Omdat het een lunch was kozen wij voor een 3 gangen menu bestaande uit voor-, tussen- en hoofdgerecht met als eerste de volgende amuse:
[ afbeelding ]
Kaashapje met een frisse tint vanwege het blaadje. Lekker maar niet vreselijk bijzonder.

Mijn voorgerecht was Coquilles, scheermes, venkel en Granny Smith appel:
[ afbeelding ]
Mooi gerecht, rook heerlijk en smaakte ook erg lekker. De appel stukjes hadden misschien iets kleiner gekunt en wellicht iets minder saffraanmayo, maar voor de rest een heerlijk gerecht.

Tussengerecht Aardappelschuim, krokante aardappel, truffel, thee van paddenstoelen
[ afbeelding ]
Flinke kom met schuim wat erg machtig en lekker bleek te zijn. De truffelsmaak viel overigens wel volledig weg van de paddenstoelen smaak.

Hoofdgerecht Runderlende met madeira roomsaus en truffel:
[ afbeelding ]
Lekker, maar niet geweldig. Vond dit persoonlijk het minste gerecht van de dag.

We dronken hiernaast een flesje verdejo en ik had nog een glas pinor noir bij het vlees. Beide erg lekker.

Online waren de beoordelingen over het algemeen (erg) positief en daar zijn wij het volledig mee eens. De kosten bleven redelijk beperkt en de kritische opmerkingen online (trage bediening, kleine porties) merkten wij niets van. Mijn vrouw had hier al eens eerder gegeten en toen was het ook gewoon goed. Het restaurant ligt daarnaast in een zijstraat van de warmoesstraat dus echt centraal echter is het klein en zul je geen dronken/stoned toeristen hier vinden wat natuurlijk erg prettig is.
Aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.

Cijfer: 7,5
ook 2 keer geweest, de eerste keer was diner, het was vrij druk en er klopte heel weinig van qua timing verkeerde gerechten etc. Dat onderkenden ze zelf ook wel en we hoefden alleen een deel drank af te rekenen, zeer coulant vond ik dat.

daarna nog een keer terug geweest voor de lunch, toen was het een stuk rustiger en ging het ook prima qua eten, jouw cijfer kan ik het wel mee eens zijn :)
pi_181319764
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2018 10:56 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
Waar: De Compagnon (Amsterdam)
Wanneer: Vorige week
Wat at je: De Compagnon heeft een leuke kaart met gevarieerde gerechten. Ze bieden je de mogelijkheid om à la carte te bestellen of zelf een 3/4/5/6 gangen menu samen te stellen. Hiernaast kun je ook kiezen voor het menu van de chef a 5/6/7 gangen. Voor meer details: http://www.decompagnon.nl/restaurant/menukaart/

Omdat het een lunch was kozen wij voor een 3 gangen menu bestaande uit voor-, tussen- en hoofdgerecht met als eerste de volgende amuse:
[ afbeelding ]
Kaashapje met een frisse tint vanwege het blaadje. Lekker maar niet vreselijk bijzonder.

Mijn voorgerecht was Coquilles, scheermes, venkel en Granny Smith appel:
[ afbeelding ]
Mooi gerecht, rook heerlijk en smaakte ook erg lekker. De appel stukjes hadden misschien iets kleiner gekunt en wellicht iets minder saffraanmayo, maar voor de rest een heerlijk gerecht.

Tussengerecht Aardappelschuim, krokante aardappel, truffel, thee van paddenstoelen
[ afbeelding ]
Flinke kom met schuim wat erg machtig en lekker bleek te zijn. De truffelsmaak viel overigens wel volledig weg van de paddenstoelen smaak.

Hoofdgerecht Runderlende met madeira roomsaus en truffel:
[ afbeelding ]
Lekker, maar niet geweldig. Vond dit persoonlijk het minste gerecht van de dag.

We dronken hiernaast een flesje verdejo en ik had nog een glas pinor noir bij het vlees. Beide erg lekker.

Online waren de beoordelingen over het algemeen (erg) positief en daar zijn wij het volledig mee eens. De kosten bleven redelijk beperkt en de kritische opmerkingen online (trage bediening, kleine porties) merkten wij niets van. Mijn vrouw had hier al eens eerder gegeten en toen was het ook gewoon goed. Het restaurant ligt daarnaast in een zijstraat van de warmoesstraat dus echt centraal echter is het klein en zul je geen dronken/stoned toeristen hier vinden wat natuurlijk erg prettig is.
Aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.

Cijfer: 7,5
Wat is de bedoeling van die stapel brandhout in die kom op je eerste foto? :?
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_181323052
Had geen specifiek doel afgezien van de presentatie van het gerecht.
  maandag 20 augustus 2018 @ 20:13:09 #113
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_181331004
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 11:58 schreef golfer het volgende:
Mooi menu en mooie plaatjes.
Ik zet Tribeca op het verlanglijstje.
Het verlanglijstje wordt ingevuld. Gereserveerd voor 12 september a.s.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 20 augustus 2018 @ 20:16:22 #114
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181331076
quote:
14s.gif Op maandag 20 augustus 2018 20:13 schreef golfer het volgende:

[..]

Het verlanglijstje wordt ingevuld. Gereserveerd voor 12 september a.s.
Mijn verjaardag, dat vind ik lief van je, had je niet hoeven doen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 20 augustus 2018 @ 20:20:00 #115
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_181331159
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2018 20:16 schreef Leandra het volgende:

Mijn verjaardag, dat vind ik lief van je, had je niet hoeven doen.
:6
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_181331187
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2018 20:16 schreef Leandra het volgende:

[..]

Mijn verjaardag, dat vind ik lief van je, had je niet hoeven doen.
We zullen een borrel op je nemen :D
  maandag 20 augustus 2018 @ 20:21:16 #117
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181331189
quote:
12s.gif Op maandag 20 augustus 2018 20:20 schreef golfer het volgende:

[..]

:6
Als je zo doet hoef je me niet op te halen nee... ik kom wel op eigen gelegenheid :6 :6
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 20 augustus 2018 @ 20:21:42 #118
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_181331203
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2018 20:21 schreef Bluezz het volgende:

[..]

We zullen een borrel op je nemen :D
Ah, tof! :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_181337417
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2018 20:21 schreef Leandra het volgende:

[..]

Als je zo doet hoef je me niet op te halen nee... ik kom wel op eigen gelegenheid :6 :6
Laat die ouwe zemelaar maar, ik geef 'm wel een borrel, kompgoe ;)
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 17:22:07 #120
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_181449505

Kapsalon bij Green Delight


Waar?
Green Delight, Nieuwe binnenweg 144, Rotterdam

Wanneer?
Afgelopen week

Wat at je?
Koreaanse Kapsalon (langzaam gegaard rundvlees met zoete aardappel frietjes, kimchi, cheddar en sriracha mayonaise.
En de Indo kapsalon (rendang met zoete aardappelfrietjes, mozzarella, atjar tjampoer en ketjap mayonaise)
Biertjes : Weizen (Brouwerij Noordt) en een Vet & Lazy Je moeder.

Impressie?
Beetje hippe, alternatieve snackbar/lunchroom/huiskamer-achtige setting van een superaardige vrouw. Je kunt er de hele dag terecht voor eten of drinken. Kleine kaart met leuke gerechtjes en veel leuke huisgemaakte limonades, lokale biertjes en bijzondere cocktails. Niet echt een restaurant, maar je kunt er toch best leuk eten.
De kapsalons waren (na een lange dag werken en geen zin om te koken) erg lekker. Biertjes ook.

Kosten?
Een kapsalon kost 12,50. De Weizen was 3,75, Je Moeder was 5,-

Cijfer?
8,8 (voor alles bij elkaar)
pi_181450374
Je biertje Vet & Lazy Je moeder noemen is toch wel next level _O-
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 18:06:46 #122
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_181450611
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 17:57 schreef Tim86 het volgende:
Je biertje Vet & Lazy Je moeder noemen is toch wel next level _O-
Zij staat op het etiket:



Even gegoogeld, het (Rotterdamse) merk is Vet & Lazy en ze maken de varianten: Je Moeder, Dikke Paljas, Fluffy, Le Phallus, Dubbelwit Zomerfit. Eigenlijk niet helemaal mijn stijl, zulke ludieke namen, maar het was echt een lekker biertje. Zou ik graag nog eens drinken.
pi_181450769
Klinkt als een Ipa biertje, die hebben ook allemaal van die 'ludieke' hipsternamen :r
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 18:20:31 #124
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_181451019
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 18:12 schreef FlipjeHolland het volgende:
Klinkt als een Ipa biertje, die hebben ook allemaal van die 'ludieke' hipsternamen :r
Ik had laatst een ipa biertje, omdat ze het er hier vaak over hebben. Ik vond het niet lekker.
De naam weet ik niet meer.
Oh, opgezocht, Lowlander. Dat valt wel mee. Misschien daarom niet lekker? 8)7
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 22:41:28 #125
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_181458308
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 17:22 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ][url=https://robinuit.wordpress.com/2018/08/25/green-delight-rotterdam/]
Je Moeder was 5,-
Je moeder is vrij goedkoop _O-
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_181878375
Wanneer: 12 september 2018
Waar: Restaurant Tribeca**, Heeze

Wat:

In het pand in Heeze waar voorheen Restaurant Boreas gevestigd was is sinds augustus 2016 restaurant Tribeca gevestigd. Tribeca is eigendom van Jan en Claudia Sobecki, die eerder werkten bij restaurant Chapeau in Bloemendaal. Al in 2017 kreeg Tribeca 2 Michelinsterren.

Interieur met heerlijk zittende stoelen:


Wij hadden gekozen voor een all-in arrangement van 5 gangen inclusief wijn, water en koffie.
Bij binnenkomst begonnen we met een glaasje Cava.

Daarna volgden maar liefst 6(!!) verschillende amuses. De 1 nog mooier en verfijnder dan de andere.
Amuse 1:

Krokantjes van quinoa met een dip van zoete aardappel, cèpes (eekhoorntjesbrood) en limoen.
Amuse 2:

Een 'taco' met groene kruiden, avocado en salsa.
Amuse 3:

Een cilinder met bataat, eendenlever, chocoladeparels en bergamot.
Amuse 4:

Pommes soufflé, een paling crème fusion en bieslook.
Amuse 5:

Diverse bereidingen van tomaat met dragon en citroengras.
Amuse 6:

Makreel, kappertjes en gerookte olie.

1e gerecht:

Diverse bereidingen van biet met rouille, hangop en steranijs.
We dronken daarbij een glas Duitse Knebel Riesling.

2e gerecht:

Kreeft, langoustine, tomaat, venkel en bouillabaisse.
Bij dit gerecht dronken we een Oostenrijkse Grüner Veltliner, Pichkler-Krutzler uit Wachau.

3e gerecht:
Vooraf kwam er een medewerker met een mooie koperen pan uit de keuken om ons het gerecht alvast te tonen, een enorm stuk gelakte zeeduivel op een ossobucco-achtige wijze gemaakt met tijm en knoflook.


Op het bord opgemaakt zag het er zo uit:

Zeeduivel, raapjes, 'ossobucco' saus en passievrucht.
Bij dit gerecht dronken we een glas Bornos, een Spaanse verdejo uit Rueda.


4e gerecht:

Parelhoender met bataat, artisjok, vijg, ui en zomerfruit.
Hierbij gingen we over op een rode wijn, domaine Le Roc des Anges uit de Roussillon in Frankrijk.


Ik had voor een zoet dessert gekozen en Bluezz koos voor kaas, dus kregen we allebei een ander pré-dessert:

Voor mij cremeux van kokos met vanille, gember en geelwortel.
Voor Bluezz:

Epoisses, eendenlever, kers en macadamianoot.

Daarna volgden de kaas en het zoete dessert.
Bluezz:

Ze kreeg daarbij een glas rode domaine La tour Vieille, een bijna port-achtige Banyuls reserva dessertwijn.
Voor mij:

Aalbessen gratiné met een saus van kamille, karamel en rozemarijn en daar bovenop een vruchten ijsje.
Ik dronk daarbij een witte Gomariz desserwijn uit Ribeiro in Spanje.


Tijdens het wachten na het dessert op de koffie en thee werden we nog getrakteerd op een vers gemaakte (warme) madeleine:


Ten slotte sloten we af met een dubbele espresso voor mijen Sichuan-thee voor Bluezz, die ook alweer op een aparte manier werd geserveerd:


Oh, en natuurlijk kwamen daar ook nog een heel stel friandises bij:



Conclusie:
Alles was heerlijk en perfect bereid en werd door vriendelijk, kundig bedienend personeel geserveerd.
Jan Sobecki kwam zelf ook nog even de keuken uit een praatje aan tafel te maken.

De 2 Michelinsterren meer dan waard en misschien wel op weg naar een 3e Michelinster?

9,7/10

[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 13-09-2018 16:57:49 (typo) ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 13 september 2018 @ 13:50:06 #127
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_181878613
quote:
14s.gif Op donderdag 13 september 2018 13:33 schreef golfer het volgende:
Vooraf kwam er een medewerker met een mooie koperen pan uit de keuken om ons het gerecht alvast te tonen, een enorm stuk gelakte zeeduivel op een ossobucco-achtige wijze gemaakt met tijm en knoflook.


Op het bord opgemaakt zag het er zo uit:

Wat deden ze dan met de rest :?

:P

Als je bij zulke liflafjes kleine gerechtjes steeds een andere wijn krijgt, dan zijn het zeker echt bodempjes ipv een fatsoenlijk glas?

Ziet er allemaal prachtig uit, als ik weer eens in NL ben misschien eens proberen.
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_181878934
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 13:50 schreef flipsen het volgende:

Wat deden ze dan met de rest :?
We waren niet de enige gasten met dit menu-arrangement.
quote:
Als je bij zulke liflafjes kleine gerechtjes steeds een andere wijn krijgt, dan zijn het zeker echt bodempjes ipv een fatsoenlijk glas?
Allemaal prima afgestemd op de grootte van de porties en in enkele gevallen werden we ook nog een keer bijgeschonken.
quote:
Ziet er allemaal prachtig uit, als ik weer eens in NL ben misschien eens proberen.
Zeker de moeite waard, als je althans je dedain over liflafjes dan daar voor je kunt houden. ;)
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 13 september 2018 @ 14:14:35 #129
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_181879008
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 14:09 schreef golfer het volgende:
Zeker de moeite waard, als je althans je dedain over liflafjes dan daar voor je kunt houden. ;)
Moet lukken ;)
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_181879034
Wowww golfer en bluezz dat ziet er allemaal geweldig uit!
  donderdag 13 september 2018 @ 14:37:18 #131
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_181879372
Holy hell dat ziet er prachtig en heerlijk uit zeg _O_ :9 O+
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_181879446
Knap hoe Tribeca zonder enige moeite het niveau van Boreas heeft weten voort te zetten. Heb er vorig jaar ook geweldig gegeten. Het enige wat er nog eens op het verlanglijstje staat is de 12 gangen aan de Chef's Table, maar daarvoor moet ik eerst iets heel groots te vieren hebben ;)

Overigens, voor de non-alcohol drinkers hebben ze ook een heerlijk arrangement van bijpassende (gefermenteerde) sappen. Scheen erg goed te zijn volgens mijn tafelgenoten.
pi_181880214
Wow golfer, dat ziet er echt fantastisch uit. Mag ik vragen hoeveel jullie kwijt waren? Wil hier toch wel graag eens naar toe wanneer ik eens in Nederland ben :)
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_181880243
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 15:20 schreef Tim86 het volgende:
Wow golfer, dat ziet er echt fantastisch uit. Mag ik vragen hoeveel jullie kwijt waren? Wil hier toch wel graag eens naar toe wanneer ik eens in Nederland ben :)
Staat op hun site wat het arrangement kost.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 13 september 2018 @ 15:25:57 #135
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_181880312
Mooi, dat menu beviel mij ook erg goed. Neem aan dat ze in het najaar wijzigen, dan ga ik het volgende menu ook eens proberen.
Met de wijn waren ze bij ons verre van karig, echt meer dan genoeg gedronken ja. Van de bornos heb ik laatst 2 doosjes bij Okhuysen in Haarlem gehaald, erg goede prijs-kwaliteitverhouding.

Kosten: 130 per persoon, alles inclusief. Alleen als je kaas kiest als dessert komt er een klein supplement bij en natuurlijk nog een fooi.
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
pi_181881264
Wat een mooie kleuren ook allemaal! Prachtig hoor en klinkt lekker.

Hamvraag: Was de pit uit de kers gehaald? :D
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_181881488
quote:
1s.gif Op donderdag 13 september 2018 16:17 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat een mooie kleuren ook allemaal! Prachtig hoor en klinkt lekker.

Hamvraag: Was de pit uit de kers gehaald? :D
:Y
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_181881563
Lekker Bluezz&golfer!

Het enige wat me een beetje tegenvalt met al dat moois is: de voorgevel van Tribeca. Echt zo'n typisch vrijstaand huis in een Brabants dorp. Maar goed, daar merk je niks van als je eenmaal in die prachtige eetzaal zit, en het ziet er allemaal mooi uit zeg!!

Ik zal ook een hopelijk lekkere recensie aanleveren binnenkort: we gaan vanavond bij La Provence in Driebergen eten voor de verjaardag van mn liefje (die gelukkig niet op fok zit en dus niks zal meelezen :* )

Het enige restaurant op de Utrechtse heuvelrug met een * , in een provincie die toch al dunbezaaid is met sterrententen. Ben benieuwd! :)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_181881945
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 15:22 schreef golfer het volgende:

[..]

Staat op hun site wat het arrangement kost.
Daar had ik natuurlijk ook eerst kunnen kijken ja, thanks :)
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_181882528
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 16:33 schreef Gripper het volgende:
Lekker Bluezz&golfer!

Het enige wat me een beetje tegenvalt met al dat moois is: de voorgevel van Tribeca. Echt zo'n typisch vrijstaand huis in een Brabants dorp. Maar goed, daar merk je niks van als je eenmaal in die prachtige eetzaal zit, en het ziet er allemaal mooi uit zeg!!

Ik zal ook een hopelijk lekkere recensie aanleveren binnenkort: we gaan vanavond bij La Provence in Driebergen eten voor de verjaardag van mn liefje (die gelukkig niet op fok zit en dus niks zal meelezen :* )

Het enige restaurant op de Utrechtse heuvelrug met een * , in een provincie die toch al dunbezaaid is met sterrententen. Ben benieuwd! :)
Dat vind ik juist de charme, net als die fiets met kinderstoel op de oprit. Van buiten lijkt het 'gewoon', en dan blijk je binnen in een totaal andere wereld te komen.
pi_181883983
Wat een geweldig verslag weer golfer en Bluezz O+
Spoilers!
  donderdag 13 september 2018 @ 18:54:26 #142
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_181884294
quote:
1s.gif Op donderdag 13 september 2018 18:37 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wat een geweldig verslag weer golfer en Bluezz O+
Dit!
En alle anderen die de moeite nemen om een verslag te maken, super om te lezen en te zien.
Jammer dat er geen smaak tv/internet is :(
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_181884386
Dat ziet er mooi uit golfer
Bluezz: was die Époisse sterk van smaak tov de andere kazen?
pi_181885966
quote:
1s.gif Op donderdag 13 september 2018 18:59 schreef Prego het volgende:
Dat ziet er mooi uit golfer
Bluezz: was die Époisse sterk van smaak tov de andere kazen?
De epoisse in het prédessert? Ja wel een echte herkenbare smaak maar door de eendenlever die erbij zat ook lekker zachtzoet. Mooie combi.
pi_181885991
quote:
1s.gif Op donderdag 13 september 2018 16:17 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat een mooie kleuren ook allemaal! Prachtig hoor en klinkt lekker.

Hamvraag: Was de pit uit de kers gehaald? :D
Ja! Verraste mij eerst ook. Maar eigenlijk ook niet :D
pi_181902883
quote:
0s.gif Op donderdag 13 september 2018 16:33 schreef Gripper het volgende:
Lekker Bluezz&golfer!

Het enige wat me een beetje tegenvalt met al dat moois is: de voorgevel van Tribeca. Echt zo'n typisch vrijstaand huis in een Brabants dorp. Maar goed, daar merk je niks van als je eenmaal in die prachtige eetzaal zit, en het ziet er allemaal mooi uit zeg!!

Ik zal ook een hopelijk lekkere recensie aanleveren binnenkort: we gaan vanavond bij La Provence in Driebergen eten voor de verjaardag van mn liefje (die gelukkig niet op fok zit en dus niks zal meelezen :* )

Het enige restaurant op de Utrechtse heuvelrug met een * , in een provincie die toch al dunbezaaid is met sterrententen. Ben benieuwd! :)
Ben erg benieuwd naar La Provence! Kwam daar al voor de verbouwing en de ster. Was toen zeer goed. Ben er later, toen ze de ster hadden, nog een keer geweest. Vond het toen goed, maar minder sfeervol. Kan aan mij hebben gelegen, hoor. Zou het leuk vinden als je hier je ervaring wilt delen! :)
Is dat zo?
  zaterdag 15 september 2018 @ 09:47:29 #147
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_181916141
Ziet er weer erg goed uit Golfer, goed bezig!
pi_181938288
Wij aten afgelopen donderdag bij La Provence in Driebergen, met 1 michelinster. Voor de verjaardag van m'n liefje O+

Het zit in de hoofdstraat van Driebergen, in een niet heel opvallend pand en tussen de domino's en een lunchroom in, maar net zoals bij de voorgevel van Tribeca: schijn bedriegt !

Bij binnenkomst om iets over zeven een mooie en helemaal lege eetzaal met een stuk of 30 plaatsen, en we vroegen of het zo rustig was vanavond. Maar de andere al aanwezige gasten zaten gewoon in de tuin aan een aperitief, het was tenslotte lekker weer!

Wij dus ook, om te beginnen een glas cava van MIM. Daarbij kwamen al snel enkele amuses op tafel



Van links naar rechts met de klok mee. Een krokantje van gefrituurde eiermie, wat hierdoor bijna popcorn wordt. Hierop een mousse met wat citroengrassigs.

Nog een krokantje: aardappel (bijna rösti) met een zoetzuur komkommermousse en een plakje ingelegde komkommer.

Bovenaan de foto het meest delicate hapje van allemaal natuurlijk, mijn Miep O+

En rechtsonder een hoorntje (jaaaaa hoorntjes!!!) met een kerriehummus erin.

Lekkere amuses. Tenslotte kwam er nog een 4e amuse, een mousse gerookte puntpaprika, met daarop wat gepofte rijst en een sardine. Ik rook zelf vaak paprika's op de black bastard, om er dan een pastasaus van te maken. En moet zeggen dat ik die van mezelf eigenlijk het lekkerst vind O-)



Nadat we dit hadden verorberd mochten we binnen aan onze tafel plaatsnemen. Voor een donderdagavond zat het restaurant prima vol, ongeveer 75% van de tafels bezet.

We hadden een 5 gangen menu met bijpassend wijn arrangement. Onderaan staat nog een foto van het menukaartje wat ik meekreeg na afloop.

Gang 1

Diepzeegarnaal, met een roomkaas met mierikswortel, wat fris spul zoals radijs en rettich, en in de ring van roomkaas werd aan tafel een sterke reductie van kropsla gegoten. Beetje zoals het ouderwetse kuiltje in de hutspot waar je jus in doet. Uiteraard brak de dam ook dit keer weer door, en lag mn plas groene dressing al bij hap 1 over het bord verspreid.



Lekkere frisse smaken, de garnaal was met de bekende aziatische touch die veel restaurants tegenwoordig hanteren en goed gegaard. De dressing een duidelijke sla-smaak, en heel groen.

Gang 2

Zeebaars, met venkel, en groen van watercress. Gezond avondje zo met al die groene sapjes :) Tenslotte wat druppels citroen verbena - olie in het groen.
De witte toefjes ben ik ff vergeten wat t was. Er zit zelfs nog een venkelbloempje bovenop de vis!



De wijn, een chateau paquette uit de provence paste hier erg goed bij, omdat er ook wat venkel in terugkwam.

Gang 3

Paling uit de oosterschelde, unagi style gelakt met een honing/teriyaki saus. Daarbij wat van zn eigen jus, en bloemkool couscous en wat paddestoeltjes.



Daarbij een wat zoete Pinot Blanc uit de Alsace, toen we de wijn vooraf kregen dacht ik: aha, er komt ganzenlever aan! Maar dit combineerde ook lekker.

Gang 4

Wat mij betreft de topper van de avond. Perfect gegaard reerug filet, geschoten op de heuvelrug, met allerlei lekkere najaarsgroenten. Was het menu tot nu toe nog heel fris en zomers, met zo'n gerecht als dit krijg ik ineens zin in de herfst!



Erbij een hele lekkere jus, en het pannetje bleef gelukkig op tafel staan, dus ik kon het laatste beetje opmaken met het (vreselijk lekkere) brood. Brood komt trouwens bij het lokaal vandaan in Amersfoort.
Erbij een chateau Kefraya uit Libanon. Stevige wijn voor bij stevig eten :9

En toen we met het hoofdgerecht bezig waren kwam er nog een extra verrassing: een bitterbal van rundvlees, met een hele lekkere mayo waar wat ganzenlever in zat :9



Gang 5

Framboos, pannacotta, en een suikerkogel die aan tafel stukgeslagen werd en gevuld met boerenyoghurt. Daarbij een vinaigrette met lavas, bijzondere combi om de hartige maggi smaak bij een dessert te proeven maar het werkte prima!



Toe nog koffie thee en een paar lekkere friandises. Een klein bokkepootje, en een chocoladetruffel.

Lekker gegeten, alles goed uitgevoerd. Ik vind de smaken soms nog wat aan de veilige kant, het mag best iets spannender. De reerug was echt perfect, geweldig gegaard vlees ook.
Verzorging en personeel helemaal perfect, en er was genoeg tijd voor een praatje.
Eindcijfer: een 8, en als ze meer gerechten zoals die reerug gaan serveren wordt t een 9!

Aan het eind nog lekker over koffie gediscussieerd en kreeg ik nog 2 bakkies espresso van het huis tijdens het analyseren van hun koffie machine.

kosten: ongeveer iets boven de 200¤, incl fooi. Dus dat was best te doen.

Het menu voor wie ook wil weten welke wijn enzo.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bonus recensie!
Geïnspireerd op golfer zn verhaal van de döner tent tegenover Tribeca.

Vrijdagmiddag lopen we altijd met de collega's naar een Turkse bakker in IJsselstein voor een lekkere kwaliteitshap.

Ik had een durum kip, met extra sambal. De prijs was 4 ¤ en het was een dikke 9. Goed hoog op smaak, en altijd geserveerd met een vriendelijke glimlach, en de baas Nasib heeft altijd voor elke gast een persoonlijk woordje. Ik werk pas 2 maandne bij dit bedrijf, en hij weet nu al wat ik bestel O+

LEKKER HOOR!!!!! roept ie ons dan na als je met je dampende rol naar buiten loopt.



[ Bericht 4% gewijzigd door Gripper op 16-09-2018 12:13:48 ]
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  zondag 16 september 2018 @ 12:12:07 #149
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_181938426
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2018 12:00 schreef Gripper het volgende:
Wij aten afgelopen donderdag bij La Provence in Driebergen.-knip-
Ziet er allemaal prima uit!
quote:
Onderaan staat nog een foto van het menukaartje wat ik meekreeg na afloop.
Vergeten?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_181938586
quote:
1s.gif Op zondag 16 september 2018 12:12 schreef golfer het volgende:

[..]

Vergeten?
nu wel, verstopt in een link
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  zondag 16 september 2018 @ 13:44:33 #151
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_181940336
Ziet er inderdaad lekker uit! Vooral in het dessert heb ik nu best wel zin.

Ik ben gisteren bij Yama geweest in Rotterdam, dus verwacht van mij ergens deze week ook maar een fotoverslagje.
pi_181943035
Lekker Gripper, hoewel ik de gerechtjes erg klein vind (behalve het dessert). Zonder brood tussendoor zou ik dit te weinig vinden.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 16 september 2018 @ 16:56:00 #153
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_181944353
Bakkerij Nasib ziet er lekker uit Grip, stukken beter dan wat je daar vroeger na het stappen moest eten ;)
The world outside is burning with a brand new light but it isn't one that makes me feel warm. Don't go mistaking your house burning down for the dawn - Frank Turner
Stilaan weer op topniveau na jaren als fietsende hamburger
pi_181944426
De gerechten zien er allemaal prachtig uit. Wel nadien ff een kapsalon klappen, anders ga je met honger slapen.
pi_181944442
quote:
1s.gif Op zondag 16 september 2018 15:44 schreef FutureFairytale het volgende:
Lekker Gripper, hoewel ik de gerechtjes erg klein vind (behalve het dessert). Zonder brood tussendoor zou ik dit te weinig vinden.
Dat valt denk ik wel mee hoor. Ik ben zelf een flinke eter, ging er met een rommelende maag naartoe en was gewoon voldaan toen we weggingen. Ik eet ook altijd wel brood erbij maar dat is ook om tussen de gangen door de smaak wat te neutraliseren.

Lekker eten hoeft ook niet altijd veel eten in te houden. Daarvoor kan je ook voor een tientje een xl kapsalon halen, dan zit je wel nokkievol ;)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  zondag 16 september 2018 @ 17:08:04 #156
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_181944497
Voldaan weggaan is ook perfect, niet dat je je laatste gang tegen je huig aan zit te douwen om hem er maar bij te krijgen.
The world outside is burning with a brand new light but it isn't one that makes me feel warm. Don't go mistaking your house burning down for the dawn - Frank Turner
Stilaan weer op topniveau na jaren als fietsende hamburger
pi_181948312
Leuk om te lezen, Gripper! La Provence is nog steeds een goed adres, dat blijkt wel. Leuk voor de eigenaar dat het zo is gelopen.

En die hoeveelheden: ik vind die enorme borden vol juist zo akelig in restaurants. Dit zag er goed uit in mijn ogen. :)
Is dat zo?
pi_181949349
quote:
1s.gif Op zondag 16 september 2018 19:53 schreef Smallish het volgende:

En die hoeveelheden: ik vind die enorme borden vol juist zo akelig in restaurants.
:')
  zondag 16 september 2018 @ 23:13:32 #159
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_181953106
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2018 17:01 schreef Mariocash het volgende:
De gerechten zien er allemaal prachtig uit. Wel nadien ff een kapsalon klappen, anders ga je met honger slapen.
Ik denk niet dat jij ooit bij zulke sterrententen gegeten hebt, maar geloof me: je gaat er niet nadien met honger vandaan en de behoefte aan een kapsalon heb je al zeker niet.
Ik trouwens helemaal nooit, heb zo iets smerigs nog nooit besteld.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_181953473
quote:
1s.gif Op zondag 16 september 2018 20:36 schreef Mariocash het volgende:

[..]

:')
?
Is dat zo?
  zondag 16 september 2018 @ 23:47:10 #161
463823 Rodgrod
Lekker met vanillekwark
pi_181953505
quote:
1s.gif Op zondag 16 september 2018 23:44 schreef Smallish het volgende:

[..]

?
Negeer die gast maar gewoon, loopt overal te trollen en uit te dagen.
❤️🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤❤️
Doet rubber om staven
  zondag 16 september 2018 @ 23:58:04 #162
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_181953665
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2018 23:47 schreef Rodgrod het volgende:

Negeer die gast maar gewoon, loopt overal te trollen en uit te dagen.
Ja, viel mij ook al eerder op.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_181957210
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2018 23:13 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik denk niet dat jij ooit bij zulke sterrententen gegeten hebt, maar geloof me: je gaat er niet nadien met honger vandaan en de behoefte aan een kapsalon heb je al zeker niet.
Ik trouwens helemaal nooit, heb zo iets smerigs nog nooit besteld.
Kapsalon gaat er altijd in :P

Dat moet je als foodie toch wel een keer doen hoor golfer, en er hier een recensie over schrijven. Want het is wel een signatuurgerecht !

Hoe kun je nou weten dat het smerig is als je het nooit hebt geproefd? Dat getuigt van net zoveel dedain als al die lutsers die denken dat wij voor ons plezier met piezelhapjes frunniken en dik 200 ¤ betalen om dan nóg niet vol te zitten ;)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_181957706
Oh. Er een andere mening op na houden is gelijk weer trollen. Stelletje sneeuwvlokjes.
pi_181957747
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 08:37 schreef Gripper het volgende:

[..]

Kapsalon gaat er altijd in :P

Dat moet je als foodie toch wel een keer doen hoor golfer, en er hier een recensie over schrijven. Want het is wel een signatuurgerecht !

Hoe kun je nou weten dat het smerig is als je het nooit hebt geproefd? Dat getuigt van net zoveel dedain als al die lutsers die denken dat wij voor ons plezier met piezelhapjes frunniken en dik 200 ¤ betalen om dan nóg niet vol te zitten ;)
Jij snapt het, beste Gripper.
pi_181959379
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 09:21 schreef Mariocash het volgende:
Oh. Er een andere mening op na houden is gelijk weer trollen. Stelletje sneeuwvlokjes.
Je reageert niet op mijn “?”. Als je niet loopt te trollen, wat bedoel je dan? Overvolle borden zijn :') ? Dat is jouw andere mening? Ook best, hoor.
Is dat zo?
  maandag 17 september 2018 @ 10:46:35 #167
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181959441
ieder z'n meug toch, daarom dit topic
pi_181959479
quote:
7s.gif Op maandag 17 september 2018 10:43 schreef Smallish het volgende:

[..]

Je reageert niet op mijn “?”. Als je niet loopt te trollen, wat bedoel je dan? Overvolle borden zijn :') ? Dat is jouw andere mening? Ook best, hoor.
Sorry dat ik je heb laten wachten. Ik bedoelde idd dat ik volle borden verkies boven ‘hoofdgerechten’ die je in 3 happen weg hebt.

Maar uiteraard staat het iedereen vrij om er een andere mening op na te houden.

Ik wens je nog een heel fijne dag, Smallish!
pi_181959494
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 10:46 schreef Tarado het volgende:
ieder z'n meug toch, daarom dit topic
Amen.
  maandag 17 september 2018 @ 11:10:06 #170
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181959836
Waar? Librije
Wanneer? 10 september 2018
Wat at je? Zie menu
Impressie? Geweldig
Kosten? 225 pp incl
Cijfer? 9,5 halve puntje eraf is eigenlijk alleen maar omdat ieder restaurant een kunstukje laat zien/proeven en het dus minder vloeiend is dan een lunch of diner dat door 1 restaurant zou zijn geserveerd



Eens in de 2 jaar organiseert De Librije ChefsRevolution, een erg leuk event met workshops, markt en ook een wijn/spijs lunch waar verschillende restaurants een gerecht maken en hun sommelier daar een passende drank bij serveert, unieke ervaring en ook nog eens bijzonder lekker, foto's van de gerechten moet ik jullie schuldig blijven.
  maandag 17 september 2018 @ 11:47:10 #171
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181960551
Toch maar wat foto's, ik wilde ze eigenlijk niet plaatsen vanwege de kwaliteit, het zijn meer geheugensteuntjes voor mezelf maar beter iets dan niets

Groene Lantaarn



Yamazato



De Lindenhof


Zarzo



Librije






Librije's Zusje

pi_181961783
Waar? The Golden Bull in haarlem
Wanneer? 15 september 2018
Wat at je? Voorraf de steak tartare, geen foto. hoofdgerecht: Zie foto
Impressie? top!
Kosten? 175 euro met zijn 2e.
Ik maak niet vaak fotos van mijn eten dus de foto doet het eten geen eer aan.


Gekozen voor de Kingsmeal - Wagyu Kobe Style [GRADE 7+], Irish Black Angus, Angus de Argentina & de Nieuw-Zeelandse Hereford(ieder stuk ossenhaas bestaat uit 100 gram)

Elk stukje vlees was geweldig, waar mijn favoriet toch de hereford was.
pi_181963541
Mooie reviews weer allemaal! Krijg zin om ook weer "sjiek" te gaan eten ;)
pi_181963653
Nu heb ik ook meteen zin om weer eens naar een goed vlees-restaurant te gaan. Die foto doet ze vast geen recht Jaafke, het zou ook een mixed grill bij de griek kunnen zijn, maar het menu van de golden bull ziet er smakelijk uit! :9~

Leuk om te zien dat ze op iens ook goede recensies krijgen en vooral terzake kundig worden beoordeeld. Wel belangrijk als je je op 1 zo'n specifiek ding richt :)
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  maandag 17 september 2018 @ 15:12:31 #175
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_181963785
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 13:06 schreef JaafkeJunior het volgende:
Gekozen voor de Kingsmeal - Wagyu Kobe Style [GRADE 7+], Irish Black Angus, Angus de Argentina & de Nieuw-Zeelandse Hereford(ieder stuk ossenhaas bestaat uit 100 gram)

Elk stukje vlees was geweldig, waar mijn favoriet toch de hereford was.
* flipsen draait zich om in zijn gr... oh wacht :P

Hoe was het Argentijnse stukje bereid? Want het hoort natuurlijk op een grill met smeulende kooltjes van goed hout, een uurtje langzaam gaar te worden, inclusief smaak van de grill en het houtskool.
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  maandag 17 september 2018 @ 15:29:43 #176
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181964021
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 15:12 schreef flipsen het volgende:

[..]

* flipsen draait zich om in zijn gr... oh wacht :P

Hoe was het Argentijnse stukje bereid? Want het hoort natuurlijk op een grill met smeulende kooltjes van goed hout, een uurtje langzaam gaar te worden, inclusief smaak van de grill en het houtskool.
ach ja vergeleken met daar is het hier wel behelpen, 1 van de redenen dat ik vlees altijd zelf doe :)
pi_181964588
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 15:12 schreef flipsen het volgende:

[..]

* flipsen draait zich om in zijn gr... oh wacht :P

Hoe was het Argentijnse stukje bereid? Want het hoort natuurlijk op een grill met smeulende kooltjes van goed hout, een uurtje langzaam gaar te worden, inclusief smaak van de grill en het houtskool.
Elk stukje vlees kwam van de lavasteengrill in de keuken.
Ik weet niet hoe lang het erop heeft gelegen, maar het duurde wel even.

Ook moet ik zeggen dat het quilmes bier prima smaakte!

quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 15:03 schreef Gripper het volgende:
Nu heb ik ook meteen zin om weer eens naar een goed vlees-restaurant te gaan. Die foto doet ze vast geen recht Jaafke, het zou ook een mixed grill bij de griek kunnen zijn, maar het menu van de golden bull ziet er smakelijk uit! :9~

Leuk om te zien dat ze op iens ook goede recensies krijgen en vooral terzake kundig worden beoordeeld. Wel belangrijk als je je op 1 zo'n specifiek ding richt :)
Eigenaar is zeer kundig, vertelde uitgebreid (en gepassioneerd) over de stukken vlees.
Ik ga snel weer eens terug!
pi_181965097
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2018 17:08 schreef Fretwork het volgende:
Voldaan weggaan is ook perfect, niet dat je je laatste gang tegen je huig aan zit te douwen om hem er maar bij te krijgen.
Dat ook niet nee. Anders kun je niet meer genieten van het eten. Maar als ik 's avonds nog trek in van alles heb dan vind ik het niet zo leuk. Voldaan is prima. Maar moeilijk voor restaurants want de een is een grotere eter dan de ander. Dan zou ik wel voor de grote eter gaan. Als iets niet geheel op gaat lijkt het mij minder erg dan als mensen klagen dat ze met trek weg moeten.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 17 september 2018 @ 16:42:08 #179
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_181965135
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 16:04 schreef JaafkeJunior het volgende:

[..]

Elk stukje vlees kwam van de lavasteengrill in de keuken.
Ik weet niet hoe lang het erop heeft gelegen, maar het duurde wel even.

Ook moet ik zeggen dat het quilmes bier prima smaakte!
:D B:)B

Heb in mijn favoriete restaurant (in Argentinië dus) wel eens Kobe biefstuk geprobeerd. Ja, het is bizar mals, ja het is bijzonder lekker, maar toch prefereer ik de smaakvollere Bife de Lomo van de parilla. Mijn portemonnee trouwens ook :P
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_181965263
quote:
1s.gif Op maandag 17 september 2018 16:39 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Dat ook niet nee. Anders kun je niet meer genieten van het eten. Maar als ik 's avonds nog trek in van alles heb dan vind ik het niet zo leuk. Voldaan is prima. Maar moeilijk voor restaurants want de een is een grotere eter dan de ander. Dan zou ik wel voor de grote eter gaan. Als iets niet geheel op gaat lijkt het mij minder erg dan als mensen klagen dat ze met trek weg moeten.
Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)

Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.

Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.

Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer. :')
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  maandag 17 september 2018 @ 17:00:02 #181
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181965332
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 16:53 schreef Gripper het volgende:

[..]

Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)

Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.

Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.

Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer. :')
als ik in een top restaurant eet heb ik altijd zin in meer, niet omdat het niet genoeg is maar omdat goed eten en drinken smaakt naar meer van datzelfde :)
pi_181965971
Door de spreiding van de gerechten in de betere restaurants (met name bij de 5+ gangenmenu's) ben je altijd wel verzadigd. Als je de porties zo ziet lijkt het wellicht weinig, maar dat is het echt niet. Als je maar blijft eten krijg je nooit dat gevoel van normale verzadiging en stop je pas als je al teveel hebt gegeten eigenlijk..met wat meer tijd ertussen voelt dat ook veel beter.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_181966265
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 16:53 schreef Gripper het volgende:

[..]

Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)

Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.

Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.

Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer. :')
Ik ben het helemaal met je eens.
pi_181968319
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 16:53 schreef Gripper het volgende:

[..]

Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)

Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.

Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.

Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer. :')
Jij kunt echt niet begrijpend lezen. Jammer.

Ik reageerde trouwens op iemand en niet eens echt negatief bedoeld.

Je hoeft niet iemand af te vallen als deze een iets andere mening heeft. Hoop ook niet dat je zo in reallife reageert naar mensen toe.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_181968379
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 17:36 schreef Tim86 het volgende:
Door de spreiding van de gerechten in de betere restaurants (met name bij de 5+ gangenmenu's) ben je altijd wel verzadigd. Als je de porties zo ziet lijkt het wellicht weinig, maar dat is het echt niet. Als je maar blijft eten krijg je nooit dat gevoel van normale verzadiging en stop je pas als je al teveel hebt gegeten eigenlijk..met wat meer tijd ertussen voelt dat ook veel beter.
Ik heb het andersom denk :D
Als ik snel eet zit ik snel vol. Eet ik langzaam heeft m'n lichaam meer verteringstijd lijkt wel en kan ik ook meer eten.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_181973647
Eerst Librije. Daarna kapsalon.
  maandag 17 september 2018 @ 23:19:46 #187
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_181973981
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 23:04 schreef SoS87 het volgende:
Eerst Librije. Daarna kapsalon.
Ja, wanneer was je er en wat at je?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_181974708
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 23:19 schreef golfer het volgende:

[..]

Ja, wanneer was je er en wat at je?
Gisteren. Kapsalon.

[ Bericht 2% gewijzigd door Lucky_Strike op 18-09-2018 10:48:36 (Voornamen van users mag je voor je houden.) ]
pi_181979564
Oei, wat raken er hier een hoop mensen snel getriggered.
  dinsdag 18 september 2018 @ 11:22:48 #190
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_181980436
Edit: wrong topic :D
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_181980752
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2018 11:22 schreef flipsen het volgende:
Edit: wrong topic :D
Geeft niets. Dat kan de beste overkomen.
  woensdag 19 september 2018 @ 12:44:57 #192
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_182003863
Uit luiheid even een hele korte notitie.

Waar: La Grotta, Montepulciano

Gisteravond met mijn vriendin heerlijk gegeten bij La Grotta aan de rand van Montepulciano. Net buiten de drukte van het dorp ligt dit fantastische restaurant met een notitie in de Michelin gids. We werden ontvangen met een inmiddels vergeten aperitief van het huis.

We hadden beide het tasting menu van Toscaanse gerechten. Hierbij dronken we een werkelijk verrukkelijke Toscana Epibois uit 2013 van Colombaiolo :9. (De komende dagen zullen voornamelijk een zoektocht zijn naar alle flessen van deze wijn die we kunnen vinden).

Menu:

(Amuse van ricotta, courgette en een krokantje van parmezaanse kaas)

Aubergine and zucchini tart with crispy tuscan bacon

Tuscan croutons with a topping of duck liver and Vin Santo sauce

Traditional tomato soup with garlic, bread and basil

Ravioli stuffed with guinea-fowl and saffron sauce

Baby pork slow cooking with swiss chard

Dessert tasting (met een glas Vin Santo)


We hebben heerlijk gegeten, de gerechten waren enorm sterk op smaak, met name umami was erg aanwezig. Elke gang had je dat perfecte gevoel van verdriet om het laatste hapje. Stuk voor stuk top en eigenlijk geen favoriet aan te wijzen.
The world outside is burning with a brand new light but it isn't one that makes me feel warm. Don't go mistaking your house burning down for the dawn - Frank Turner
Stilaan weer op topniveau na jaren als fietsende hamburger
pi_182004195
Zelfs zonder foto's loopt het water mij in de mond Fretwork :9~
Fijn dat het zo geslaagd was. Umami O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182065983
Zojuist toog ik richting de McDonald’s voor een lekkere maaltijd. Ik twijfelde tussen Mac en KFC en de Mac is vandaag als winnaar uit de bus gekomen.

Een sfeerimpressie van de zaak.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/haUnqIiJ

Er stond naar 1 iemand voor me, maar toch lieten ze me 2 minuten wachten.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Y6oaXkUg


Op aanraden van user VanderWoodsen besloot ik om voor het homestyle crispy chicken menuutje te gaan. Een gok, want ik had dit menu nog niet eerder besteld. Een medium menu maakt je 9,15 euro lichter.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/d33OUi68

Zo ziet het menu er uitgestald uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jb5GSbd0

Zo ziet de burger er van dichtbij uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/KSXmUfS8

De burger had een goede bite. Wat kaas en bacon erop en één of andere oranje saus die ik niet kan plaatsen. Wat groenvoer er nog bij om het geheel af te maken. 8/10 :)

De foto’s zijn met een telefoon gemaakt, dus wellicht niet de beste kwaliteit.
Haten = sws direct verlaten.

Met vriendelijke groet,
  zaterdag 22 september 2018 @ 16:42:05 #195
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182066482
Was in Kalkar bij een slager die ik eens uit wilde proberen.
Deze slager bied ook maaltijden aan om daar te eten. Spontaan besloten, zullen hier eens eten. Hadden allebei een `Ribeye steak, drankje erbij, frieten en mayo. De steak was echt zéér goed, zelden krijg je zo een goede steak en dan ook perfect klaargemaakt. Sla ontbrak.
26,50
Voor ons beide...
Schinken Arntz
Ze slachten nog zelf, maken hun eigen vleeswaren en worsten.
Echter maar tot 19:00 uur open.
De steak was nog het duurste op de kaart.
Een soort tent die je in Duitsland veel ziet op industriegebieden, richt zich op het middageten, veel bedrijven hebben geen kantine en den Duitser eet graag warm tussen de middag.

Oh, website
https://www.schinken-arntz.de
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_182066781
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 15:59 schreef Mariocash het volgende:
Zojuist toog ik richting de McDonald’s voor een lekkere maaltijd. Ik twijfelde tussen Mac en KFC en de Mac is vandaag als winnaar uit de bus gekomen.

Een sfeerimpressie van de zaak.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/haUnqIiJ

Er stond naar 1 iemand voor me, maar toch lieten ze me 2 minuten wachten.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Y6oaXkUg

Op aanraden van user VanderWoodsen besloot ik om voor het homestyle crispy chicken menuutje te gaan. Een gok, want ik had dit menu nog niet eerder besteld. Een medium menu maakt je 9,15 euro lichter.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/d33OUi68

Zo ziet het menu er uitgestald uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jb5GSbd0

Zo ziet de burger er van dichtbij uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/KSXmUfS8

De burger had een goede bite. Wat kaas en bacon erop en één of andere oranje saus die ik niet kan plaatsen. Wat groenvoer er nog bij om het geheel af te maken. 8/10 :)

De foto’s zijn met een telefoon gemaakt, dus wellicht niet de beste kwaliteit.
Haten = sws direct verlaten.

Met vriendelijke groet,
Baas Mariocash

Je zou ook eens met de fiets door de McDrive moeten gaan. Tenminste dat doe ik altijd. Enige wat ik bij de mac haal zijn McNuggets met BBQ saus. Wat ik overigens alleen te vreten vind als ik een lading bier op heb.
pi_182066816
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:07 schreef -Ondskapt- het volgende:

[..]

Baas Mariocash

Je zou ook eens met de fiets door de McDrive moeten gaan. Tenminste dat doe ik altijd. Enige wat ik bij de mac haal zijn McNuggets met BBQ saus. Wat ik overigens alleen te vreten vind als ik een lading bier op heb.
Op deze regenachtige dag was de auto de beste optie. Nuggets zijn inderdaad ook goed te doen, al eet ik ze meestal met zoetzure saus.
  zaterdag 22 september 2018 @ 17:21:01 #198
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182066962
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 15:59 schreef Mariocash het volgende:
Zojuist toog ik richting de McDonald’s voor een lekkere maaltijd. Ik twijfelde tussen Mac en KFC en de Mac is vandaag als winnaar uit de bus gekomen.

Een sfeerimpressie van de zaak.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/haUnqIiJ

Er stond naar 1 iemand voor me, maar toch lieten ze me 2 minuten wachten.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Y6oaXkUg

Op aanraden van user VanderWoodsen besloot ik om voor het homestyle crispy chicken menuutje te gaan. Een gok, want ik had dit menu nog niet eerder besteld. Een medium menu maakt je 9,15 euro lichter.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/d33OUi68

Zo ziet het menu er uitgestald uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jb5GSbd0

Zo ziet de burger er van dichtbij uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/KSXmUfS8

De burger had een goede bite. Wat kaas en bacon erop en één of andere oranje saus die ik niet kan plaatsen. Wat groenvoer er nog bij om het geheel af te maken. 8/10 :)

De foto’s zijn met een telefoon gemaakt, dus wellicht niet de beste kwaliteit.
Haten = sws direct verlaten.

Met vriendelijke groet,
Ik ga toch echt niet 5 x klikken.
pi_182066987
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:21 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik ga toch echt niet 5 x klikken.
Wedden dat je minimaal op 1 plaatje hebt geklikt? Je nieuwsgierigheid won het van je principes. :D
  zaterdag 22 september 2018 @ 17:27:28 #200
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182067063
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:22 schreef Mariocash het volgende:

[..]

Wedden dat je minimaal op 1 plaatje hebt geklikt? Je nieuwsgierigheid won het van je principes. :D
Nope. :N
pi_182067086
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:27 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nope. :N
Ik durf er een tientje om te verwedden. Omdat je me een leuke knul vindt, klikte je.
  zaterdag 22 september 2018 @ 17:36:56 #202
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182067176
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:29 schreef Mariocash het volgende:

[..]

Ik durf er een tientje om te verwedden. Omdat je me een leuke knul vindt, klikte je.
Nee, echt niet. Ik haat klikken. Dan moet het wel heel veelbelovend zijn wil ik klikken.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')