Kort, want ik maak verder geen aantekeningen van wat ik eet of drink.quote:Op dinsdag 14 augustus 2018 00:17 schreef golfer het volgende:
[..]
Kan je daar wat verder over uitweiden? Met over wat je er gegeten hebt?
Ik heb hier twee weken geleden met mijn vriend geluncht en sluit me hier helemaal bij aan. Prachtige gerechten met mooie wijnen. Plaatjes heb ik op mijn Instagramquote:Op dinsdag 14 augustus 2018 08:00 schreef Kopstoot het volgende:
[..]
Kort, want ik maak verder geen aantekeningen van wat ik eet of drink.
Ontvangst in de lounge met een heerlijk aperitief, mijn vriendin koos voor een rosé champagne, ik voor een blanc des blancs, vergezeld door diverse amuses waarbij voor mij vooral de amuse van eendenlever, chocolade en kers subliem was. Daarna naar het restaurant zelf, waar we eerst biet op 3 verschillende wijzen bereid kregen. De tweede gang was kreeft, de derde gang ossobucco bereide zeeduivel, het zag er echt uit als vlees bij het laten zien van de sauteuse met daarin de zeeduivel, een briljant gerecht. De hoofdgang was parelhoen. Voor het dessert volgden nog enige amuses, voor mij met aardbei, mijn vriendin had de kaarsen als dessert en zij kreeg een amuse op basis van epoisses. Het dessert zelf bestond voor mij uit een soort sorbet van rode vruchten samen met een erg lekkere caramel. Ten slotte nog een overdaad aan friandises.
De wijnkeuze was erg goed, daarvan ga ik nog even opvragen welke huizen we precies dronken. De houtgelegen verdejo en de Oostenrijkse riesling sprongen eruit wat mij betreft. De glazen werden ook aardig vol geschonken, dus de precieze samenstelling van de gerechten is me enigszins ontschoten.
Al met al was de rekening ook vriendelijk, 272,50 voor 5 gangen, aperitief, wijnarrangement, tafelwater en koffie/theeservies, voor twee personen.
Aanrader dus.
ziet er goed uit, jammer dat ze alleen op zaterdag lunch hebbenquote:Op dinsdag 14 augustus 2018 10:09 schreef Coolfool het volgende:
[..]
Ik heb hier twee weken geleden met mijn vriend geluncht en sluit me hier helemaal bij aan. Prachtige gerechten met mooie wijnen. Plaatjes heb ik op mijn Instagram
Klinkt goed!quote:Op dinsdag 14 augustus 2018 08:00 schreef Kopstoot het volgende:
[..]
Kort, want ik maak verder geen aantekeningen van wat ik eet of drink.
Ontvangst in de lounge met een heerlijk aperitief, mijn vriendin koos voor een rosé champagne, ik voor een blanc des blancs, vergezeld door diverse amuses waarbij voor mij vooral de amuse van eendenlever, chocolade en kers subliem was. Daarna naar het restaurant zelf, waar we eerst biet op 3 verschillende wijzen bereid kregen. De tweede gang was kreeft, de derde gang ossobucco bereide zeeduivel, het zag er echt uit als vlees bij het laten zien van de sauteuse met daarin de zeeduivel, een briljant gerecht. De hoofdgang was parelhoen. Voor het dessert volgden nog enige amuses, voor mij met aardbei, mijn vriendin had de kaas als dessert en zij kreeg een amuse op basis van epoisses. Het dessert zelf bestond voor mij uit een soort sorbet van rode vruchten samen met een erg lekkere caramel. Ten slotte nog een overdaad aan friandises.
De wijnkeuze was erg goed, daarvan ga ik nog even opvragen welke huizen we precies dronken. De houtgelegen verdejo en de Oostenrijkse riesling sprongen eruit wat mij betreft. De glazen werden ook aardig vol geschonken, dus de precieze samenstelling van de gerechten is me enigszins ontschoten.
Al met al was de rekening ook vriendelijk, 272,50 voor 5 gangen, aperitief, wijnarrangement, tafelwater en koffie/theeservies, voor twee personen.
Aanrader dus.
ook 2 keer geweest, de eerste keer was diner, het was vrij druk en er klopte heel weinig van qua timing verkeerde gerechten etc. Dat onderkenden ze zelf ook wel en we hoefden alleen een deel drank af te rekenen, zeer coulant vond ik dat.quote:Op maandag 20 augustus 2018 10:56 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
Waar: De Compagnon (Amsterdam)
Wanneer: Vorige week
Wat at je: De Compagnon heeft een leuke kaart met gevarieerde gerechten. Ze bieden je de mogelijkheid om à la carte te bestellen of zelf een 3/4/5/6 gangen menu samen te stellen. Hiernaast kun je ook kiezen voor het menu van de chef a 5/6/7 gangen. Voor meer details: http://www.decompagnon.nl/restaurant/menukaart/
Omdat het een lunch was kozen wij voor een 3 gangen menu bestaande uit voor-, tussen- en hoofdgerecht met als eerste de volgende amuse:
[ afbeelding ]
Kaashapje met een frisse tint vanwege het blaadje. Lekker maar niet vreselijk bijzonder.
Mijn voorgerecht was Coquilles, scheermes, venkel en Granny Smith appel:
[ afbeelding ]
Mooi gerecht, rook heerlijk en smaakte ook erg lekker. De appel stukjes hadden misschien iets kleiner gekunt en wellicht iets minder saffraanmayo, maar voor de rest een heerlijk gerecht.
Tussengerecht Aardappelschuim, krokante aardappel, truffel, thee van paddenstoelen
[ afbeelding ]
Flinke kom met schuim wat erg machtig en lekker bleek te zijn. De truffelsmaak viel overigens wel volledig weg van de paddenstoelen smaak.
Hoofdgerecht Runderlende met madeira roomsaus en truffel:
[ afbeelding ]
Lekker, maar niet geweldig. Vond dit persoonlijk het minste gerecht van de dag.
We dronken hiernaast een flesje verdejo en ik had nog een glas pinor noir bij het vlees. Beide erg lekker.
Online waren de beoordelingen over het algemeen (erg) positief en daar zijn wij het volledig mee eens. De kosten bleven redelijk beperkt en de kritische opmerkingen online (trage bediening, kleine porties) merkten wij niets van. Mijn vrouw had hier al eens eerder gegeten en toen was het ook gewoon goed. Het restaurant ligt daarnaast in een zijstraat van de warmoesstraat dus echt centraal echter is het klein en zul je geen dronken/stoned toeristen hier vinden wat natuurlijk erg prettig is.
Aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.
Cijfer: 7,5
Wat is de bedoeling van die stapel brandhout in die kom op je eerste foto?quote:Op maandag 20 augustus 2018 10:56 schreef kies.een.gebruikersnaam12 het volgende:
Waar: De Compagnon (Amsterdam)
Wanneer: Vorige week
Wat at je: De Compagnon heeft een leuke kaart met gevarieerde gerechten. Ze bieden je de mogelijkheid om à la carte te bestellen of zelf een 3/4/5/6 gangen menu samen te stellen. Hiernaast kun je ook kiezen voor het menu van de chef a 5/6/7 gangen. Voor meer details: http://www.decompagnon.nl/restaurant/menukaart/
Omdat het een lunch was kozen wij voor een 3 gangen menu bestaande uit voor-, tussen- en hoofdgerecht met als eerste de volgende amuse:
[ afbeelding ]
Kaashapje met een frisse tint vanwege het blaadje. Lekker maar niet vreselijk bijzonder.
Mijn voorgerecht was Coquilles, scheermes, venkel en Granny Smith appel:
[ afbeelding ]
Mooi gerecht, rook heerlijk en smaakte ook erg lekker. De appel stukjes hadden misschien iets kleiner gekunt en wellicht iets minder saffraanmayo, maar voor de rest een heerlijk gerecht.
Tussengerecht Aardappelschuim, krokante aardappel, truffel, thee van paddenstoelen
[ afbeelding ]
Flinke kom met schuim wat erg machtig en lekker bleek te zijn. De truffelsmaak viel overigens wel volledig weg van de paddenstoelen smaak.
Hoofdgerecht Runderlende met madeira roomsaus en truffel:
[ afbeelding ]
Lekker, maar niet geweldig. Vond dit persoonlijk het minste gerecht van de dag.
We dronken hiernaast een flesje verdejo en ik had nog een glas pinor noir bij het vlees. Beide erg lekker.
Online waren de beoordelingen over het algemeen (erg) positief en daar zijn wij het volledig mee eens. De kosten bleven redelijk beperkt en de kritische opmerkingen online (trage bediening, kleine porties) merkten wij niets van. Mijn vrouw had hier al eens eerder gegeten en toen was het ook gewoon goed. Het restaurant ligt daarnaast in een zijstraat van de warmoesstraat dus echt centraal echter is het klein en zul je geen dronken/stoned toeristen hier vinden wat natuurlijk erg prettig is.
Aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar.
Cijfer: 7,5
Het verlanglijstje wordt ingevuld. Gereserveerd voor 12 september a.s.quote:Op dinsdag 14 augustus 2018 11:58 schreef golfer het volgende:
Mooi menu en mooie plaatjes.
Ik zet Tribeca op het verlanglijstje.
Mijn verjaardag, dat vind ik lief van je, had je niet hoeven doen.quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Het verlanglijstje wordt ingevuld. Gereserveerd voor 12 september a.s.
quote:Op maandag 20 augustus 2018 20:16 schreef Leandra het volgende:
Mijn verjaardag, dat vind ik lief van je, had je niet hoeven doen.
We zullen een borrel op je nemenquote:Op maandag 20 augustus 2018 20:16 schreef Leandra het volgende:
[..]
Mijn verjaardag, dat vind ik lief van je, had je niet hoeven doen.
Laat die ouwe zemelaar maar, ik geef 'm wel een borrel, kompgoequote:Op maandag 20 augustus 2018 20:21 schreef Leandra het volgende:
[..]
Als je zo doet hoef je me niet op te halen nee... ik kom wel op eigen gelegenheid![]()
Zij staat op het etiket:quote:Op zaterdag 25 augustus 2018 17:57 schreef Tim86 het volgende:
Je biertje Vet & Lazy Je moeder noemen is toch wel next level
Ik had laatst een ipa biertje, omdat ze het er hier vaak over hebben. Ik vond het niet lekker.quote:Op zaterdag 25 augustus 2018 18:12 schreef FlipjeHolland het volgende:
Klinkt als een Ipa biertje, die hebben ook allemaal van die 'ludieke' hipsternamen
Je moeder is vrij goedkoopquote:Op zaterdag 25 augustus 2018 17:22 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ][url=https://robinuit.wordpress.com/2018/08/25/green-delight-rotterdam/]
Je Moeder was 5,-
Wat deden ze dan met de restquote:Op donderdag 13 september 2018 13:33 schreef golfer het volgende:
Vooraf kwam er een medewerker met een mooie koperen pan uit de keuken om ons het gerecht alvast te tonen, een enorm stuk gelakte zeeduivel op een ossobucco-achtige wijze gemaakt met tijm en knoflook.
Op het bord opgemaakt zag het er zo uit:
We waren niet de enige gasten met dit menu-arrangement.quote:
Allemaal prima afgestemd op de grootte van de porties en in enkele gevallen werden we ook nog een keer bijgeschonken.quote:Als je bij zulke liflafjes kleine gerechtjes steeds een andere wijn krijgt, dan zijn het zeker echt bodempjes ipv een fatsoenlijk glas?
Zeker de moeite waard, als je althans je dedain over liflafjes dan daar voor je kunt houden.quote:Ziet er allemaal prachtig uit, als ik weer eens in NL ben misschien eens proberen.
Moet lukkenquote:Op donderdag 13 september 2018 14:09 schreef golfer het volgende:
Zeker de moeite waard, als je althans je dedain over liflafjes dan daar voor je kunt houden.
Staat op hun site wat het arrangement kost.quote:Op donderdag 13 september 2018 15:20 schreef Tim86 het volgende:
Wow golfer, dat ziet er echt fantastisch uit. Mag ik vragen hoeveel jullie kwijt waren? Wil hier toch wel graag eens naar toe wanneer ik eens in Nederland ben
quote:Op donderdag 13 september 2018 16:17 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat een mooie kleuren ook allemaal! Prachtig hoor en klinkt lekker.
Hamvraag: Was de pit uit de kers gehaald?
Daar had ik natuurlijk ook eerst kunnen kijken ja, thanksquote:Op donderdag 13 september 2018 15:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Staat op hun site wat het arrangement kost.
Dat vind ik juist de charme, net als die fiets met kinderstoel op de oprit. Van buiten lijkt het 'gewoon', en dan blijk je binnen in een totaal andere wereld te komen.quote:Op donderdag 13 september 2018 16:33 schreef Gripper het volgende:
Lekker Bluezz&golfer!
Het enige wat me een beetje tegenvalt met al dat moois is: de voorgevel van Tribeca. Echt zo'n typisch vrijstaand huis in een Brabants dorp. Maar goed, daar merk je niks van als je eenmaal in die prachtige eetzaal zit, en het ziet er allemaal mooi uit zeg!!
Ik zal ook een hopelijk lekkere recensie aanleveren binnenkort: we gaan vanavond bij La Provence in Driebergen eten voor de verjaardag van mn liefje (die gelukkig niet op fok zit en dus niks zal meelezen)
Het enige restaurant op de Utrechtse heuvelrug met een * , in een provincie die toch al dunbezaaid is met sterrententen. Ben benieuwd!
Dit!quote:Op donderdag 13 september 2018 18:37 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wat een geweldig verslag weer golfer en Bluezz
De epoisse in het prédessert? Ja wel een echte herkenbare smaak maar door de eendenlever die erbij zat ook lekker zachtzoet. Mooie combi.quote:Op donderdag 13 september 2018 18:59 schreef Prego het volgende:
Dat ziet er mooi uit golfer
Bluezz: was die Époisse sterk van smaak tov de andere kazen?
Ja! Verraste mij eerst ook. Maar eigenlijk ook nietquote:Op donderdag 13 september 2018 16:17 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat een mooie kleuren ook allemaal! Prachtig hoor en klinkt lekker.
Hamvraag: Was de pit uit de kers gehaald?
Ben erg benieuwd naar La Provence! Kwam daar al voor de verbouwing en de ster. Was toen zeer goed. Ben er later, toen ze de ster hadden, nog een keer geweest. Vond het toen goed, maar minder sfeervol. Kan aan mij hebben gelegen, hoor. Zou het leuk vinden als je hier je ervaring wilt delen!quote:Op donderdag 13 september 2018 16:33 schreef Gripper het volgende:
Lekker Bluezz&golfer!
Het enige wat me een beetje tegenvalt met al dat moois is: de voorgevel van Tribeca. Echt zo'n typisch vrijstaand huis in een Brabants dorp. Maar goed, daar merk je niks van als je eenmaal in die prachtige eetzaal zit, en het ziet er allemaal mooi uit zeg!!
Ik zal ook een hopelijk lekkere recensie aanleveren binnenkort: we gaan vanavond bij La Provence in Driebergen eten voor de verjaardag van mn liefje (die gelukkig niet op fok zit en dus niks zal meelezen)
Het enige restaurant op de Utrechtse heuvelrug met een * , in een provincie die toch al dunbezaaid is met sterrententen. Ben benieuwd!
Ziet er allemaal prima uit!quote:Op zondag 16 september 2018 12:00 schreef Gripper het volgende:
Wij aten afgelopen donderdag bij La Provence in Driebergen.-knip-
Vergeten?quote:Onderaan staat nog een foto van het menukaartje wat ik meekreeg na afloop.
nu wel, verstopt in een linkquote:
Dat valt denk ik wel mee hoor. Ik ben zelf een flinke eter, ging er met een rommelende maag naartoe en was gewoon voldaan toen we weggingen. Ik eet ook altijd wel brood erbij maar dat is ook om tussen de gangen door de smaak wat te neutraliseren.quote:Op zondag 16 september 2018 15:44 schreef FutureFairytale het volgende:
Lekker Gripper, hoewel ik de gerechtjes erg klein vind (behalve het dessert). Zonder brood tussendoor zou ik dit te weinig vinden.
quote:Op zondag 16 september 2018 19:53 schreef Smallish het volgende:
En die hoeveelheden: ik vind die enorme borden vol juist zo akelig in restaurants.
Ik denk niet dat jij ooit bij zulke sterrententen gegeten hebt, maar geloof me: je gaat er niet nadien met honger vandaan en de behoefte aan een kapsalon heb je al zeker niet.quote:Op zondag 16 september 2018 17:01 schreef Mariocash het volgende:
De gerechten zien er allemaal prachtig uit. Wel nadien ff een kapsalon klappen, anders ga je met honger slapen.
Negeer die gast maar gewoon, loopt overal te trollen en uit te dagen.quote:
Ja, viel mij ook al eerder op.quote:Op zondag 16 september 2018 23:47 schreef Rodgrod het volgende:
Negeer die gast maar gewoon, loopt overal te trollen en uit te dagen.
Kapsalon gaat er altijd inquote:Op zondag 16 september 2018 23:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik denk niet dat jij ooit bij zulke sterrententen gegeten hebt, maar geloof me: je gaat er niet nadien met honger vandaan en de behoefte aan een kapsalon heb je al zeker niet.
Ik trouwens helemaal nooit, heb zo iets smerigs nog nooit besteld.
Jij snapt het, beste Gripper.quote:Op maandag 17 september 2018 08:37 schreef Gripper het volgende:
[..]
Kapsalon gaat er altijd in
Dat moet je als foodie toch wel een keer doen hoor golfer, en er hier een recensie over schrijven. Want het is wel een signatuurgerecht !
Hoe kun je nou weten dat het smerig is als je het nooit hebt geproefd? Dat getuigt van net zoveel dedain als al die lutsers die denken dat wij voor ons plezier met piezelhapjes frunniken en dik 200 ¤ betalen om dan nóg niet vol te zitten
Je reageert niet op mijn “?”. Als je niet loopt te trollen, wat bedoel je dan? Overvolle borden zijnquote:Op maandag 17 september 2018 09:21 schreef Mariocash het volgende:
Oh. Er een andere mening op na houden is gelijk weer trollen. Stelletje sneeuwvlokjes.
Sorry dat ik je heb laten wachten. Ik bedoelde idd dat ik volle borden verkies boven ‘hoofdgerechten’ die je in 3 happen weg hebt.quote:Op maandag 17 september 2018 10:43 schreef Smallish het volgende:
[..]
Je reageert niet op mijn “?”. Als je niet loopt te trollen, wat bedoel je dan? Overvolle borden zijn? Dat is jouw andere mening? Ook best, hoor.
Amen.quote:Op maandag 17 september 2018 10:46 schreef Tarado het volgende:
ieder z'n meug toch, daarom dit topic
* flipsen draait zich om in zijn gr... oh wachtquote:Op maandag 17 september 2018 13:06 schreef JaafkeJunior het volgende:
Gekozen voor de Kingsmeal - Wagyu Kobe Style [GRADE 7+], Irish Black Angus, Angus de Argentina & de Nieuw-Zeelandse Hereford(ieder stuk ossenhaas bestaat uit 100 gram)
Elk stukje vlees was geweldig, waar mijn favoriet toch de hereford was.
ach ja vergeleken met daar is het hier wel behelpen, 1 van de redenen dat ik vlees altijd zelf doequote:Op maandag 17 september 2018 15:12 schreef flipsen het volgende:
[..]
* flipsen draait zich om in zijn gr... oh wacht
Hoe was het Argentijnse stukje bereid? Want het hoort natuurlijk op een grill met smeulende kooltjes van goed hout, een uurtje langzaam gaar te worden, inclusief smaak van de grill en het houtskool.
Elk stukje vlees kwam van de lavasteengrill in de keuken.quote:Op maandag 17 september 2018 15:12 schreef flipsen het volgende:
[..]
* flipsen draait zich om in zijn gr... oh wacht
Hoe was het Argentijnse stukje bereid? Want het hoort natuurlijk op een grill met smeulende kooltjes van goed hout, een uurtje langzaam gaar te worden, inclusief smaak van de grill en het houtskool.
Eigenaar is zeer kundig, vertelde uitgebreid (en gepassioneerd) over de stukken vlees.quote:Op maandag 17 september 2018 15:03 schreef Gripper het volgende:
Nu heb ik ook meteen zin om weer eens naar een goed vlees-restaurant te gaan. Die foto doet ze vast geen recht Jaafke, het zou ook een mixed grill bij de griek kunnen zijn, maar het menu van de golden bull ziet er smakelijk uit!![]()
Leuk om te zien dat ze op iens ook goede recensies krijgen en vooral terzake kundig worden beoordeeld. Wel belangrijk als je je op 1 zo'n specifiek ding richt
Dat ook niet nee. Anders kun je niet meer genieten van het eten. Maar als ik 's avonds nog trek in van alles heb dan vind ik het niet zo leuk. Voldaan is prima. Maar moeilijk voor restaurants want de een is een grotere eter dan de ander. Dan zou ik wel voor de grote eter gaan. Als iets niet geheel op gaat lijkt het mij minder erg dan als mensen klagen dat ze met trek weg moeten.quote:Op zondag 16 september 2018 17:08 schreef Fretwork het volgende:
Voldaan weggaan is ook perfect, niet dat je je laatste gang tegen je huig aan zit te douwen om hem er maar bij te krijgen.
quote:Op maandag 17 september 2018 16:04 schreef JaafkeJunior het volgende:
[..]
Elk stukje vlees kwam van de lavasteengrill in de keuken.
Ik weet niet hoe lang het erop heeft gelegen, maar het duurde wel even.
Ook moet ik zeggen dat het quilmes bier prima smaakte!
Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)quote:Op maandag 17 september 2018 16:39 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Dat ook niet nee. Anders kun je niet meer genieten van het eten. Maar als ik 's avonds nog trek in van alles heb dan vind ik het niet zo leuk. Voldaan is prima. Maar moeilijk voor restaurants want de een is een grotere eter dan de ander. Dan zou ik wel voor de grote eter gaan. Als iets niet geheel op gaat lijkt het mij minder erg dan als mensen klagen dat ze met trek weg moeten.
als ik in een top restaurant eet heb ik altijd zin in meer, niet omdat het niet genoeg is maar omdat goed eten en drinken smaakt naar meer van datzelfdequote:Op maandag 17 september 2018 16:53 schreef Gripper het volgende:
[..]
Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)
Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.
Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.
Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer.
Ik ben het helemaal met je eens.quote:Op maandag 17 september 2018 16:53 schreef Gripper het volgende:
[..]
Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)
Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.
Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.
Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer.
Jij kunt echt niet begrijpend lezen. Jammer.quote:Op maandag 17 september 2018 16:53 schreef Gripper het volgende:
[..]
Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)
Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.
Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.
Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer.
Ik heb het andersom denkquote:Op maandag 17 september 2018 17:36 schreef Tim86 het volgende:
Door de spreiding van de gerechten in de betere restaurants (met name bij de 5+ gangenmenu's) ben je altijd wel verzadigd. Als je de porties zo ziet lijkt het wellicht weinig, maar dat is het echt niet. Als je maar blijft eten krijg je nooit dat gevoel van normale verzadiging en stop je pas als je al teveel hebt gegeten eigenlijk..met wat meer tijd ertussen voelt dat ook veel beter.
Ja, wanneer was je er en wat at je?quote:
Gisteren. Kapsalon.quote:Op maandag 17 september 2018 23:19 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, wanneer was je er en wat at je?
Baas Mariocashquote:Op zaterdag 22 september 2018 15:59 schreef Mariocash het volgende:
Zojuist toog ik richting de McDonald’s voor een lekkere maaltijd. Ik twijfelde tussen Mac en KFC en de Mac is vandaag als winnaar uit de bus gekomen.
Een sfeerimpressie van de zaak.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/haUnqIiJ
Er stond naar 1 iemand voor me, maar toch lieten ze me 2 minuten wachten.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Y6oaXkUg
Op aanraden van user VanderWoodsen besloot ik om voor het homestyle crispy chicken menuutje te gaan. Een gok, want ik had dit menu nog niet eerder besteld. Een medium menu maakt je 9,15 euro lichter.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/d33OUi68
Zo ziet het menu er uitgestald uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jb5GSbd0
Zo ziet de burger er van dichtbij uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/KSXmUfS8
De burger had een goede bite. Wat kaas en bacon erop en één of andere oranje saus die ik niet kan plaatsen. Wat groenvoer er nog bij om het geheel af te maken. 8/10
De foto’s zijn met een telefoon gemaakt, dus wellicht niet de beste kwaliteit.
Haten = sws direct verlaten.
Met vriendelijke groet,
Op deze regenachtige dag was de auto de beste optie. Nuggets zijn inderdaad ook goed te doen, al eet ik ze meestal met zoetzure saus.quote:Op zaterdag 22 september 2018 17:07 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Baas Mariocash
Je zou ook eens met de fiets door de McDrive moeten gaan. Tenminste dat doe ik altijd. Enige wat ik bij de mac haal zijn McNuggets met BBQ saus. Wat ik overigens alleen te vreten vind als ik een lading bier op heb.
Ik ga toch echt niet 5 x klikken.quote:Op zaterdag 22 september 2018 15:59 schreef Mariocash het volgende:
Zojuist toog ik richting de McDonald’s voor een lekkere maaltijd. Ik twijfelde tussen Mac en KFC en de Mac is vandaag als winnaar uit de bus gekomen.
Een sfeerimpressie van de zaak.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/haUnqIiJ
Er stond naar 1 iemand voor me, maar toch lieten ze me 2 minuten wachten.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Y6oaXkUg
Op aanraden van user VanderWoodsen besloot ik om voor het homestyle crispy chicken menuutje te gaan. Een gok, want ik had dit menu nog niet eerder besteld. Een medium menu maakt je 9,15 euro lichter.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/d33OUi68
Zo ziet het menu er uitgestald uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jb5GSbd0
Zo ziet de burger er van dichtbij uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/KSXmUfS8
De burger had een goede bite. Wat kaas en bacon erop en één of andere oranje saus die ik niet kan plaatsen. Wat groenvoer er nog bij om het geheel af te maken. 8/10
De foto’s zijn met een telefoon gemaakt, dus wellicht niet de beste kwaliteit.
Haten = sws direct verlaten.
Met vriendelijke groet,
Wedden dat je minimaal op 1 plaatje hebt geklikt? Je nieuwsgierigheid won het van je principes.quote:Op zaterdag 22 september 2018 17:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik ga toch echt niet 5 x klikken.
Nope.quote:Op zaterdag 22 september 2018 17:22 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Wedden dat je minimaal op 1 plaatje hebt geklikt? Je nieuwsgierigheid won het van je principes.
Nee, echt niet. Ik haat klikken. Dan moet het wel heel veelbelovend zijn wil ik klikken.quote:Op zaterdag 22 september 2018 17:29 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Ik durf er een tientje om te verwedden. Omdat je me een leuke knul vindt, klikte je.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |