abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 16 september 2018 @ 13:44:33 #151
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_181940336
registreer om deze reclame te verbergen
Ziet er inderdaad lekker uit! Vooral in het dessert heb ik nu best wel zin.

Ik ben gisteren bij Yama geweest in Rotterdam, dus verwacht van mij ergens deze week ook maar een fotoverslagje.
pi_181943035
Lekker Gripper, hoewel ik de gerechtjes erg klein vind (behalve het dessert). Zonder brood tussendoor zou ik dit te weinig vinden.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 16 september 2018 @ 16:56:00 #153
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_181944353
Bakkerij Nasib ziet er lekker uit Grip, stukken beter dan wat je daar vroeger na het stappen moest eten ;)
pi_181944426
registreer om deze reclame te verbergen
De gerechten zien er allemaal prachtig uit. Wel nadien ff een kapsalon klappen, anders ga je met honger slapen.
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
pi_181944442
quote:
1s.gif Op zondag 16 september 2018 15:44 schreef FutureFairytale het volgende:
Lekker Gripper, hoewel ik de gerechtjes erg klein vind (behalve het dessert). Zonder brood tussendoor zou ik dit te weinig vinden.
Dat valt denk ik wel mee hoor. Ik ben zelf een flinke eter, ging er met een rommelende maag naartoe en was gewoon voldaan toen we weggingen. Ik eet ook altijd wel brood erbij maar dat is ook om tussen de gangen door de smaak wat te neutraliseren.

Lekker eten hoeft ook niet altijd veel eten in te houden. Daarvoor kan je ook voor een tientje een xl kapsalon halen, dan zit je wel nokkievol ;)
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  zondag 16 september 2018 @ 17:08:04 #156
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_181944497
Voldaan weggaan is ook perfect, niet dat je je laatste gang tegen je huig aan zit te douwen om hem er maar bij te krijgen.
pi_181948312
registreer om deze reclame te verbergen
Leuk om te lezen, Gripper! La Provence is nog steeds een goed adres, dat blijkt wel. Leuk voor de eigenaar dat het zo is gelopen.

En die hoeveelheden: ik vind die enorme borden vol juist zo akelig in restaurants. Dit zag er goed uit in mijn ogen. :)
Is dat zo?
pi_181949349
quote:
1s.gif Op zondag 16 september 2018 19:53 schreef Smallish het volgende:

En die hoeveelheden: ik vind die enorme borden vol juist zo akelig in restaurants.
:')
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
  zondag 16 september 2018 @ 23:13:32 #159
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_181953106
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2018 17:01 schreef Mariocash het volgende:
De gerechten zien er allemaal prachtig uit. Wel nadien ff een kapsalon klappen, anders ga je met honger slapen.
Ik denk niet dat jij ooit bij zulke sterrententen gegeten hebt, maar geloof me: je gaat er niet nadien met honger vandaan en de behoefte aan een kapsalon heb je al zeker niet.
Ik trouwens helemaal nooit, heb zo iets smerigs nog nooit besteld.
Poef.....gone! ©golfer
pi_181953473
quote:
1s.gif Op zondag 16 september 2018 20:36 schreef Mariocash het volgende:

[..]

:')
?
Is dat zo?
  zondag 16 september 2018 @ 23:47:10 #161
463823 Rodgrod
med vanille quench
pi_181953505
quote:
1s.gif Op zondag 16 september 2018 23:44 schreef Smallish het volgende:

[..]

?
Negeer die gast maar gewoon, loopt overal te trollen en uit te dagen.
  zondag 16 september 2018 @ 23:58:04 #162
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_181953665
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2018 23:47 schreef Rodgrod het volgende:

Negeer die gast maar gewoon, loopt overal te trollen en uit te dagen.
Ja, viel mij ook al eerder op.
Poef.....gone! ©golfer
pi_181957210
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2018 23:13 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik denk niet dat jij ooit bij zulke sterrententen gegeten hebt, maar geloof me: je gaat er niet nadien met honger vandaan en de behoefte aan een kapsalon heb je al zeker niet.
Ik trouwens helemaal nooit, heb zo iets smerigs nog nooit besteld.
Kapsalon gaat er altijd in :P

Dat moet je als foodie toch wel een keer doen hoor golfer, en er hier een recensie over schrijven. Want het is wel een signatuurgerecht !

Hoe kun je nou weten dat het smerig is als je het nooit hebt geproefd? Dat getuigt van net zoveel dedain als al die lutsers die denken dat wij voor ons plezier met piezelhapjes frunniken en dik 200 ¤ betalen om dan nóg niet vol te zitten ;)
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_181957706
Oh. Er een andere mening op na houden is gelijk weer trollen. Stelletje sneeuwvlokjes.
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
pi_181957747
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 08:37 schreef Gripper het volgende:

[..]

Kapsalon gaat er altijd in :P

Dat moet je als foodie toch wel een keer doen hoor golfer, en er hier een recensie over schrijven. Want het is wel een signatuurgerecht !

Hoe kun je nou weten dat het smerig is als je het nooit hebt geproefd? Dat getuigt van net zoveel dedain als al die lutsers die denken dat wij voor ons plezier met piezelhapjes frunniken en dik 200 ¤ betalen om dan nóg niet vol te zitten ;)
Jij snapt het, beste Gripper.
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
pi_181959379
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 09:21 schreef Mariocash het volgende:
Oh. Er een andere mening op na houden is gelijk weer trollen. Stelletje sneeuwvlokjes.
Je reageert niet op mijn “?”. Als je niet loopt te trollen, wat bedoel je dan? Overvolle borden zijn :') ? Dat is jouw andere mening? Ook best, hoor.
Is dat zo?
  maandag 17 september 2018 @ 10:46:35 #167
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181959441
ieder z'n meug toch, daarom dit topic
pi_181959479
quote:
7s.gif Op maandag 17 september 2018 10:43 schreef Smallish het volgende:

[..]

Je reageert niet op mijn “?”. Als je niet loopt te trollen, wat bedoel je dan? Overvolle borden zijn :') ? Dat is jouw andere mening? Ook best, hoor.
Sorry dat ik je heb laten wachten. Ik bedoelde idd dat ik volle borden verkies boven ‘hoofdgerechten’ die je in 3 happen weg hebt.

Maar uiteraard staat het iedereen vrij om er een andere mening op na te houden.

Ik wens je nog een heel fijne dag, Smallish!
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
pi_181959494
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 10:46 schreef Tarado het volgende:
ieder z'n meug toch, daarom dit topic
Amen.
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
  maandag 17 september 2018 @ 11:10:06 #170
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181959836
Waar? Librije
Wanneer? 10 september 2018
Wat at je? Zie menu
Impressie? Geweldig
Kosten? 225 pp incl
Cijfer? 9,5 halve puntje eraf is eigenlijk alleen maar omdat ieder restaurant een kunstukje laat zien/proeven en het dus minder vloeiend is dan een lunch of diner dat door 1 restaurant zou zijn geserveerd

IMG_2097.jpg

Eens in de 2 jaar organiseert De Librije ChefsRevolution, een erg leuk event met workshops, markt en ook een wijn/spijs lunch waar verschillende restaurants een gerecht maken en hun sommelier daar een passende drank bij serveert, unieke ervaring en ook nog eens bijzonder lekker, foto's van de gerechten moet ik jullie schuldig blijven.
  maandag 17 september 2018 @ 11:47:10 #171
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181960551
Toch maar wat foto's, ik wilde ze eigenlijk niet plaatsen vanwege de kwaliteit, het zijn meer geheugensteuntjes voor mezelf maar beter iets dan niets

Groene Lantaarn

IMG_2098.jpg

Yamazato

Yamazoto.jpg

De Lindenhof
IMG_2106.jpg

Zarzo

IMG_2108.jpg

Librije

IMG_2110.jpg
IMG_2113.jpg
IMG_2115.jpg
IMG_2116.jpg

Librije's Zusje

IMG_2118.jpg
pi_181961783
Waar? The Golden Bull in haarlem
Wanneer? 15 september 2018
Wat at je? Voorraf de steak tartare, geen foto. hoofdgerecht: Zie foto
Impressie? top!
Kosten? 175 euro met zijn 2e.
Ik maak niet vaak fotos van mijn eten dus de foto doet het eten geen eer aan.
3307cew.jpg

Gekozen voor de Kingsmeal - Wagyu Kobe Style [GRADE 7+], Irish Black Angus, Angus de Argentina & de Nieuw-Zeelandse Hereford(ieder stuk ossenhaas bestaat uit 100 gram)

Elk stukje vlees was geweldig, waar mijn favoriet toch de hereford was.
pi_181963541
Mooie reviews weer allemaal! Krijg zin om ook weer "sjiek" te gaan eten ;)
pi_181963653
Nu heb ik ook meteen zin om weer eens naar een goed vlees-restaurant te gaan. Die foto doet ze vast geen recht Jaafke, het zou ook een mixed grill bij de griek kunnen zijn, maar het menu van de golden bull ziet er smakelijk uit! :9~

Leuk om te zien dat ze op iens ook goede recensies krijgen en vooral terzake kundig worden beoordeeld. Wel belangrijk als je je op 1 zo'n specifiek ding richt :)
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  maandag 17 september 2018 @ 15:12:31 #175
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_181963785
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 13:06 schreef JaafkeJunior het volgende:
Gekozen voor de Kingsmeal - Wagyu Kobe Style [GRADE 7+], Irish Black Angus, Angus de Argentina & de Nieuw-Zeelandse Hereford(ieder stuk ossenhaas bestaat uit 100 gram)

Elk stukje vlees was geweldig, waar mijn favoriet toch de hereford was.
* flipsen draait zich om in zijn gr... oh wacht :P

Hoe was het Argentijnse stukje bereid? Want het hoort natuurlijk op een grill met smeulende kooltjes van goed hout, een uurtje langzaam gaar te worden, inclusief smaak van de grill en het houtskool.
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')