Maak je een foto?quote:Op dinsdag 11 september 2018 17:43 schreef Myraela het volgende:
Ik eet vanavond ook vijgen uit de oven, maar dan met geitenkaas en honing.
Ja, die kaas is niet helemaal geschikt.quote:Op dinsdag 11 september 2018 18:41 schreef Myraela het volgende:
Dat mag. Maar het is geen smeuïge kaas blijkbaar.
[ afbeelding ]
Was superlekker. Ik heb hem eerder wel verbrokkeld, maar dan krijg je juist kleine droge brokjes, nu was die van binnen tenminste nog lekker zacht.quote:Op dinsdag 11 september 2018 19:00 schreef RobinOok het volgende:
Ja, die kaas is niet helemaal geschikt.
Misschien toch verbrokkelen?
Maar was het wel lekker?
Zit ook wat in ja.quote:Op dinsdag 11 september 2018 19:07 schreef Myraela het volgende:
[..]
Was superlekker. Ik heb hem eerder wel verbrokkeld, maar dan krijg je juist kleine droge brokjes, nu was die van binnen tenminste nog lekker zacht.
Eventjes opwarmen in de oven en je hebt ook warme grilworstquote:Op dinsdag 11 september 2018 16:12 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Nee helaas niet, maar wel van de slager
Heb je daar een foto van?quote:Op dinsdag 11 september 2018 21:43 schreef RobinOok het volgende:
Varkenshaasje met pistache korst, aardappelpartjes uit de oven en een opgewarmd restje witte (coco) bonen met tomaatjes enzo.
Sinds ik op Sicilië ben geweest ben ik echt zo erg verslingerd aan pistache. Alles hebben ze daar met pistachequote:Op dinsdag 11 september 2018 21:43 schreef RobinOok het volgende:
Varkenshaasje met pistache korst, aardappelpartjes uit de oven en een opgewarmd restje witte (coco) bonen met tomaatjes enzo.
Oh ben je weer elders? Veel plezierquote:Op woensdag 12 september 2018 02:03 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Sinds ik op Sicilië ben geweest ben ik echt zo erg verslingerd aan pistache. Alles hebben ze daar met pistache
Ontopic: een mojito Zo lekker naar bed. Het is alweer 21.00 uur in Paramaribo
Mooi ontbijtje!quote:Op woensdag 12 september 2018 10:34 schreef Fretwork het volgende:
Eitje, toast met jam, vijgen uit de tuin en een stukje appeltaart, cappuccino
Dank je!quote:Op dinsdag 11 september 2018 21:51 schreef maily het volgende:
[..]
Heb je daar een foto van?
Wat jij eet klinkt altijd zo perfect ......
Dankjewel; ziet er geweldig lekker uit! (Het hoeft niet altijd ingewikkeld .....)quote:Op woensdag 12 september 2018 13:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dank je!
Maar je bedoelt misschien van de coco beans? Dat zijn gaan cacao bonen, mocht je dat denken.
Het zijn "gewoon" witte bonen, maar dan nog vers, niet gedroogd. En van een speciaal ras, met zo'n speciale oorsprongstatus, je weet wel. Ze heten : Coco de Paimpol. Is nu het seizoen voor en de winkels hier liggen vol met deze zakken:
[ [url=https://farm2.staticflickr.com/1847/44634130081_4e6cb0a5d0_z.jpg]afbeelding ]
We zijn op vakantie en we eten laat en buiten, dus de foto's zijn echt ruk en eigenlijk alleen voor eigen gebruik/archief, maar omdat je het zo lief vraagt. :-)
Dit waren de coco bonen:
[ afbeelding ]
Dit was het varkenshaasje:
[ afbeelding ]
Recept staat hier : https://www.culy.nl/recep(...)e-van-pistachenoten/
Ik vond het lekker, maar kon veel beter. Volgende keer pas ik het recept aan. Zo is 62C kerntemperatuur veel te hoog. Geen idee waarom ik niet zelf nadacht, ha. Nou ja, wegens vakantie en vreemde keuken, denk ik. Maar recept is verder best makkelijk en leuk.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |