abonnement Unibet Coolblue
pi_180595054
Nu we tussen de Britse en Duitse Grand Prix op de helft van het seizoen zitten, wordt eens tijd voor een silly season topic voor 2019. De teams worden besproken in volgorde van de huidige stand in het constructeurskampioenschap

Ferrari
Sebastian Vettel heeft een contract tot en met 2020, dus zit ook volgend jaar in de Ferrari. Of zijn teamgenoot Kimi Raikkonen blijft, is nog maar de vraag. Raikkonen lijkt het zat te zijn om steeds opgeofferd te worden voor Vettel en Ferrari is nogal gecharmeerd van Charles Leclerc en zou hem volgens de geruchten al een contract voor twee jaar hebben aangeboden. Eerder dit seizoen waren er geruchten dat Daniel Ricciardo mogelijk naar Ferrari zou gaan, maar die geruchten zijn inmiddels verstomt. Het is duidelijk dat Ferrari niet (meer?) geïnteresseerd is in de Australiër.

Mercedes
Bij Mercedes gaat er weinig veranderen. Lewis Hamilton heeft net zijn contract met twee jaar verlengd voor een vorstelijk salaris en ook Valtteri Bottas rijdt naar verwachting volgend seizoen voor dit team. Zijn prestaties zijn naar behoren, al komt dat niet direct in de stand tot uiting. Maar dat komt grotendeels door de pech die hij heeft gehad dit jaar, zoals een lekke band in Azerbeidjan of het uitvallen door motorische problemen in Oostenrijk. Daarnaast is hij een goede tweede man achter Hamilton en lijkt Mercedes niet genegen om een coureur naast Hamilton te zetten die de boel op stelten kan zetten.

Red Bull Racing - Honda
Max Verstappen heeft net als Vettel een contract tot en met 2020. Zijn teamgenoot blijft hoogstwaarschijnlijk Daniel Ricciardo, want bij de betere teams is geen plek voor hem. Eventueel zou hij volgens de geruchten naar McLaren of Renault kunnen, maar dat is geen verbetering. Mocht hij in het onwaarschijnlijke geval toch naar een ander team gaan, wordt zijn plek mogelijk ingenomen door Carlos Sainz of Pierre Gasly.

Renault
De line-up bij Renault is een stuk onzekerder. Hülkenberg is zeker maar de toekomst van Carlos Sainz bij Renault is minder duidelijk. Dit heeft meerdere oorzaken, waarvan er eentje al genoemd is, namelijk wat Daniel Ricciardo doet. Een tweede oorzaak is het opzeggen door Red Bull van het contract met Renault voor het leveren van motoren. Hierdoor is het onduidelijk of Sainz bij Renault kan blijven als onderdeel van het Red Bull programma. Mogelijk dat Sainz dan de banden met Red Bull breekt, maar Renault is in ieder geval bezig met de zoektocht naar een mogelijke opvolger en staat de Fransman Esteban Ocon hoog op het lijstje, ondanks dat hij een Mercedes coureur is. Al eerder was hij als Mercedes junior testrijder bij Renault. Maar ook Stoffel Vandoorne werd in een eerder stadium genoemd als mogelijke vervanger van Sainz. Renault heeft al bekend gemaakt niet teveel geld te willen uitgeven aan een coureur dus de komst van Fernando Alonso lijkt vrijwel uitgesloten.

Haas - Ferrari
Haas heeft een optie op Kevin Magnussen voor volgend hjaar en het moet vreemd lopen als die optie niet gelicht wordt. Zeker gezien de goede resultaten van Magnussen dit seizoen. Die van Romain Grosjean is een stuk minder zeker door alle crashes die de coureur dit jaar veroorzaakt heeft. Dit is duidelijk niet het beste jaar van Grosjean. De teambaas Gunther Steiner heeft al gewaarschuwd dat de coureurs moeten ophouden met punten verspelen. Er worden al mogelijke vervangers genoemd voor Grosjean. Dit zijn onder andere Sergio Perez en recentelijk is hier de naam van Robert Kubica bijgekomen.

Force India - Mercedes
Force India heeft aangegeven met beide huidige coureurs door te willen gaan, maar bij Force India rommelt het al een tijdje. Dus de toekomst van het team en de twee coureurs is onzeker. Twee van de drie teameigenaren hebben grote problemen met de Indiase justitie. Roy Sahara zit al een tijdje vast in een gevangenis in India en Vijay Mallya kan Groot-Brittannië niet uit omdat hij dan uitgeleverd wordt aan India, waar hij gezocht wordt vanwege de grote schulden die hij heeft.
Daarboven op komen nog eens de geruchten dat Force India ernstige financiële problemen heeft en op omvallen staat als het niet snel verkocht wordt. Volgens de geruchten zijn er vijf gegadigden om het team over te nemen. Dat zijn Pa Stroll, huidige sponsor BWT, energie drankje Rich Energy en twee Amerikaanse investeerders waarvan er één gelieerd is aan Tavo Hellmund en de ander aan Michael Andretti (met als mogelijke coureur Alexander Rossi). Mocht Pa Stroll het team overnemen of er in investeren is het aannemelijk dat Lance Stroll hier naast Esteban Ocon plaats zal nemen. Pa Stroll wilde bij Williams al een verregaande samenwerking met Mercedes aan gaan (zoals Ferrari heeft met Haas), wat hij daar niet voor elkaar krijgt, maar misschien bij Force India wel. Bij één van de andere investeerders is het onduidelijk wat er met de coureurs gebeurt, maar Mocht Ocon alsnog vertrekken (bijvoorbeeld naar Renault), dan zou de andere Mercedes junior George Russell hem mogelijk kunnen vervangen.

McLaren - Renault
Bij McLaren is onlangs Nidala (van Pa Latifi) ingestapt als grote investeerder. Latifi ontkent dat dit is om zijn zoon Nicholas, een van de testrijders van Force India (naar wie het bedrijf vernoemd is), hier een racestoeltje te geven (zoals Stroll deed bij Williams) maar dat het een gewone business investering is. Misschien dat we volgend jaar Latifi hier wel terug zien als testrijder, want zicht op een racestoeltje heeft Latifi nog niet.
Het lijkt erop dat Lando Norris hier volgend jaar instapt (vanwege het feit dat McLaren hem niet wilde uitlenen aan Toro Rosso voor 2019) en dat dat ten koste gaat van Stoffel Vandoorne. Beide coureurs samen bij McLaren lijkt niet waarschijnlijk want McLaren wil tenminste een topcoureur in het team hebben. Mocht Alonso vertrekken worden de namen van Daniel Ricciardo en Kimi Raikkonen genoemd.

Toro Rosso - Honda
Pierre Gasly heeft dit seizoen een paar goede resultaten behaald met de Toro Rosso-Honda, dus als hij niet gepromoveerd wordt naar Red Bull Racing, blijft hij bij Toro Rosso. De toekomst van Brendon Hartley is een stuk minder duidelijk. Red Bull heeft hem al geprobeerd te vervangen door Lando Norris, maar dat werd door McLaren tegengehouden omdat Red Bull Norris ook voor volgend jaar wilde hebben. De eerstvolgende in lijn in het Red Bull juniorprogramma is Dan Ticktum, maar die heeft niet genoeg superlicentiepunten en kan ook bij een F3 titel dit jaar niet genoeg punten scoren. Ook een eventuele door Honda gesteunde Japanse coureur, zoals huidige Formule 2 coureurs Nirei Fukuzumi en Tadasuke Makino, lijkt onwaarschijnlijk, omdat die ook nog niet genoeg superlicentie punten hebben. Een terugkeer van Carlos Sainz naar Toro Rosso is mogelijk, maar ligt niet voor de hand. Vooral omdat het voor Sainz als een stap terug zal voelen.

Sauber - Ferrari
Sauber heeft dankzij de investering van titelsponsor Alfa Romeo en de nieuwe Ferrari motor flinke sprongen op de grid gemaakt waardoor het team de aansluiting met de (grote) middenmoot heeft gemaakt. En gezien de innige banden met het FIAR concern lijkt het waarschijnlijk dat één van Ferrari's junior coureurs hier ook volgend jaar plaats zal nemen. Mocht Leclerc de overstap naar het grote Ferrari maken is Antonio Giovinazzi de eerstevolgende coureur die op deze plek aanspraak kan maken.
Marcus Ericsson heeft nauwe banden met de huidige eigenaar (een van zijn persoonlijke sponsoren), maar er gaan ook al langere tijd geruchten over een mogelijke verkoop van het team aan Alfa Romeo. In dat geval zou Ericsson hier geen plek meer hebben. Ook gaat het gerucht dat Leclerc eventueel geruild wordt voor Kimi Raikkonen.

Williams - Mercedes
Tenslotte komen we bij Williams, het team dat in de afgelopen jaren is afgegleden van de derde plaats in het constructeurskampioenschap in 2014 en 2015, naar een vijfde plek vorig jaar en nu keihard onderaan staat. Er zijn duidelijk wat problemen met de aerodynamica van de auto. Sergei Sirotkin zou een meerjarig contract getekend hebben en rijdt naar verwachting volgend jaar ook voor dit team.
Lance Stroll zit hier vooral vanwege het geld van zijn vader, maar die staat op het punt om zijn geld te verkassen naar Force India, dus komt hier mogelijk een plek vrij. Mogelijke gegadigden zijn huidige test- en reservecoureur Robert Kubica en Mercedes junior en leider in het Formule 2 kampioenschap George Russell, mocht Williams de banden met Mercedes willen verstevigen.

Mijn verwachting:
Ferrari: Sebastian Vettel, Charles Leclerc
Mercedes: Lewis Hamilton, Valtteri Bottas
Red Bull Racing: Max Verstappen, Daniel Ricciardo
Renault: Nico Hulkenberg, Carlos Sainz
Haas: Kevin Magnusson, Sergio Perez
Force India: Esteban Ocon, Lance Stroll
McLaren: Fernando Alonso, Lando Norris
Toro Rosso: Pierre Gasly, Brendon Hartley (bij gebrek aan anderen)
Sauber: Antonio Giovinazzi, Marcus Ericsson
Williams: Sergei Sirotkin, George Russell

[ Bericht 0% gewijzigd door sasquatsch op 20-07-2018 12:27:00 (Bottas is verlengd) ]
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_180595185
Ik zie ALO niet blijven
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 20 juli 2018 @ 10:05:34 #3
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_180603030
Kan iemand een linkje naar 2018 geven? Kan ik koppelen enzo. Lastig zoeken mobiel :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_180603091
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 10:05 schreef Nattekat het volgende:
Kan iemand een linkje naar 2018 geven? Kan ik koppelen enzo. Lastig zoeken mobiel :@
F1 / Silly Season 2018
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 20 juli 2018 @ 10:20:37 #5
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_180603279
Krijg helaas de volgers niet mee -O-
Hopelijk vindt iedereen dit topic vanzelf.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 20 juli 2018 @ 11:29:58 #6
343196 RingBewoner
In het echt ben ik grappiger
pi_180604520
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:50 schreef THEFXR het volgende:
Ik zie ALO niet blijven
VAN daarentegen weer wel.
UI Made bij VanilleKwark.
pi_180604552
Bottas verlengt met een jaar met optie voor nog een jaar
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 20 juli 2018 @ 11:32:29 #8
131800 Tarado
capô de fusca
pi_180604584
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:50 schreef THEFXR het volgende:
Ik zie ALO niet blijven
hij moet zich erbij neerleggen dat hij nooit meer een GP gaat winnen laat staan om het kampioenschap meedoen, aan de andere kant verdient hij nog wel heel redelijk en werkt McLaren goed mee aan z'n andere projecten, ik zie hem nog wel een jaartje eraan plakken
pi_180614530
Het zou misschien beter zijn om de eer aan zichzelf te houden voor Alonso.
Built for Speed
pi_180628446
Bottas confirmed
Built for Speed
pi_180631515
Het laatste gerucht uit het (McLaren) paddock.

Ocon naar Renault, Sainz mogelijk naast Alonso in de McLaren en George Russell naar FI of Williams (afhankelijk van wat Stroll doet). Norris zou dan nog een jaar F2 doen.

Een ander gerucht is dat Sergio Marchionne binnenkort vervangen gaat worden bij FIAT/Ferrari vanwege gezondheidsproblemen. Dat zou slecht nieuws kunnen betekenen voor Charles Leclerc aangezien Marchionne een voorstander van zijn komst was.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 21 juli 2018 @ 15:57:46 #12
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_180631693
Vandoorne gaat niet weg, Sainz gaat niet naar McLaren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 21 juli 2018 @ 17:40:15 #13
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180633707
Voor wie op Ticktum gokten voor de F1 (al was dat sowieso onmogelijk ivm niet voldoende punten voor superlicentie), ook de F2 kan hij op zijn buik schrijven als het asn Marko ligt kennelijk: https://www.gpblog.com/nl(...)n-de-formule-2-.html

[ Bericht 0% gewijzigd door Whiskers2009 op 21-07-2018 17:56:14 ]
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 21 juli 2018 @ 17:44:35 #14
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180633816
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 17:40 schreef Whiskers2009 het volgende:
Voor wie op Ticktum gokten voor de F1 (al was dat sowieso onmogelijk ivm noet voldoende punten voor superlicentie), ook de F2 kan hij op zijn buik schrijven als het asn Marko ligt kennelijk: https://www.gpblog.com/nl(...)n-de-formule-2-.html
Wat dit jaar betreft dus, voor de duidelijkheid. Wat ook niet vreemd is ofzo.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180677635
Het wachten is nu op het faillissement van Force India en wie dan de volgende eigenaar zal gaan worden. Als papa Stroll de boel koopt gaat Lance dus daar naar toe, ten kost van Perez of Ocon. De laatste wordt in verband gebracht met Renault en McLaren. Blijft Ricciardo bij RBR, dan zal ook Sainz wel bij Renault blijven, en zal Ocon mogelijk naar McLaren gaan. Gerucht gaat dat Vandoorne dan naar Williams zou kunnen.
Maar laten we eerst maar afwachten wat er met FI gaat gebeuren.
pi_180677655
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 17:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Wat dit jaar betreft dus, voor de duidelijkheid. Wat ook niet vreemd is ofzo.
Veel superlicentie punten in de F3 scoren is prioriteit lijkt me inderdaad.
pi_180677683
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 15:48 schreef sasquatsch het volgende:
Het laatste gerucht uit het (McLaren) paddock.

Ocon naar Renault, Sainz mogelijk naast Alonso in de McLaren en George Russell naar FI of Williams (afhankelijk van wat Stroll doet). Norris zou dan nog een jaar F2 doen.

Een ander gerucht is dat Sergio Marchionne binnenkort vervangen gaat worden bij FIAT/Ferrari vanwege gezondheidsproblemen. Dat zou slecht nieuws kunnen betekenen voor Charles Leclerc aangezien Marchionne een voorstander van zijn komst was.
Volgens geruchten uitgezaaide long- of prostaatkanker ontdekt bij een routine schouderoperatie, hij zou in een coma liggen en hard achteruit gaan...
pi_180677743
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 16:53 schreef Ferry_76 het volgende:
Het wachten is nu op het faillissement van Force India en wie dan de volgende eigenaar zal gaan worden. Als papa Stroll de boel koopt gaat Lance dus daar naar toe, ten kost van Perez of Ocon. De laatste wordt in verband gebracht met Renault en McLaren. Blijft Ricciardo bij RBR, dan zal ook Sainz wel bij Renault blijven, en zal Ocon mogelijk naar McLaren gaan. Gerucht gaat dat Vandoorne dan naar Williams zou kunnen.
Maar laten we eerst maar afwachten wat er met FI gaat gebeuren.
Ik las juist dat Ocon al bijna rond was met Renault en Sainz naar McLaren zou gaan.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_180681323
Crosspost uit het nieuwtjestopic.

Pa Stroll zou FI gekocht hebben en de grote stoelendans zou al na de zomer beginnen.

Ocon gaat naar Renault en Sainz naar McLaren ten koste van Vandoorne. Russell zou tijdelijk de plaats van Ocon bij FI innemen totdat Stroll volgend jaar daar instapt.

En volgens andere bronnen (hierboven al gemoemd) rijdt Russell volgend jaar dan in plaats van Stroll bij Williams.

http://www.autobild.de/ar(...)rkauft-11332825.html
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_180681411
Perez wilde al naar Haas, denk niet dat babysit spelen voor Lance zijn voorkeur heeft. Dus ik denk dat Grosjean, ondanks zijn goede race vandaag toch exit is we volgend jaar Perez naast Magnussen zien.

Zou dan Kubica echt mee gaan met Stroll om hem de kneepjes van het stelwerk te leren?
.
pi_180681440
Ben benieuwd of er nu echt veel gaat veranderen volgend seizoen..
pi_180681590
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 19:54 schreef Fer het volgende:
Perez wilde al naar Haas, denk niet dat babysit spelen voor Lance zijn voorkeur heeft. Dus ik denk dat Grosjean, ondanks zijn goede race vandaag toch exit is we volgend jaar Perez naast Magnussen zien.

Zou dan Kubica echt mee gaan met Stroll om hem de kneepjes van het stelwerk te leren?
Nu Marchionne niet meer de leiding heeft bij Ferrari zou Leclerc daar wel eens heen kunnen gaan.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  maandag 23 juli 2018 @ 20:03:36 #23
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_180681632
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 19:54 schreef Fer het volgende:
Perez wilde al naar Haas, denk niet dat babysit spelen voor Lance zijn voorkeur heeft. Dus ik denk dat Grosjean, ondanks zijn goede race vandaag toch exit is we volgend jaar Perez naast Magnussen zien.

Zou dan Kubica echt mee gaan met Stroll om hem de kneepjes van het stelwerk te leren?
ik zie stroll niet het type zijn, die iets aanneemt van anderen
pi_180683145
Ik vind het wel heel erg makkelijk om Stroll af te branden. Ik denk dat ze bij Williams gewoon de know-how niet meer hebben (zoals ze die vroeger wel hadden) om Lance gewoon verder te helpen. Als Lance betere ondersteuning had zou hij misschien niet zo "overdriving the car"; teveel forceren en foutjes maken.

Bovenstaande is gewoon mijn visie over Lance Stroll, iedereen is bij om het eens of oneens met mij te zijn...
  Moderator / Redactie Sport / Devops maandag 23 juli 2018 @ 21:11:27 #25
176766 crew  zoem
zoemt
pi_180683300
Tja, het helpt niet echt bij de ontwikkeling dat Williams twee jonge (pay)drivers heeft. Maar mij is het wel duidelijk dat Stroll geen natuurlijke aanleg heeft om op hoog niveau te racen. Leeft vooral in zijn eigen wereld gesponsord door papa. Als je het afzet tegen Max bij STR of Leclerc bij Sauber, of voor mijn part Ocon of Sainz, dan weten zij als jonge coureurs van nature veel meer uit hun wagen te halen. Williams zou er goed aan doen om een ervaren coureur aan te nemen, maar ik vrees dat zij het geld daar niet voor hebben.
  maandag 23 juli 2018 @ 21:13:26 #26
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180683339
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 20:02 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Nu Marchionne niet meer de leiding heeft bij Ferrari zou Leclerc daar wel eens heen kunnen gaan.
Men denkt juist het tegenovergestelde: dat de kans verl groter is geworden dat Kimi blijft. Want al onrust genoeg en Kimi doet het prima.

Aldus Sky gisteren.

[ Bericht 0% gewijzigd door Whiskers2009 op 23-07-2018 21:24:20 ]
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_180683875
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 21:13 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Men denkt juist het tegenovergestelde: dat de kans verl groter is geworden dat Kimi blijft. Want al onrust genoeg en Kimi doet het prima.

Aldus Sky gisteren.
Dat zeg ik ook. Was een reactie op de post erboven over Perez naar Haas, waarvan ik nu denk dat Leclerc daar heen gaat.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  maandag 23 juli 2018 @ 21:44:19 #28
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180684070
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 21:36 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Dat zeg ik ook. Was een reactie op de post erboven over Perez naar Haas, waarvan ik nu denk dat Leclerc daar heen gaat.
Ah ok.
Dat is idd het gerucht.
Lijkt me verstandig ook.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_180916993
RIC naar renault bevestigd.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:15:01 #30
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917051
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:13 schreef THEFXR het volgende:
RIC naar renault bevestigd.
Bevestigd door wie? Lijkt me dat alleen Renault of Ricciardo dat daadwerkelijk kunnen bevestigen?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180917071
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:15 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Bevestigd door wie? Lijkt me dat alleen Renault of Ricciardo dat daadwerkelijk kunnen bevestigen?
schiet me maar lek
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:16:26 #32
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917088
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:15 schreef THEFXR het volgende:

[..]

schiet me maar lek
Dat vind ik niet zo nodig, maar ik zie dat Ricciardo die weg gaat bij Red Bull in elk geval wél is bevestigd.

redbullracing twitterde op vrijdag 03-08-2018 om 13:05:06 Daniel to leave the Team at the end of the 2018 season. More 👉 https://t.co/YP9ESsaFqq #F1 https://t.co/9BbUKLhdV4 reageer retweet
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180917103
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:16 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dat vind ik niet zo nodig, maar ik zie dat Ricciardo die weg gaat bij Red Bull in elk geval wél is bevestigd.

redbullracing twitterde op vrijdag 03-08-2018 om 13:05:06 Daniel to leave the Team at the end of the 2018 season. More 👉 https://t.co/YP9ESsaFqq #F1 https://t.co/9BbUKLhdV4 reageer retweet
PeterDWindsor twitterde op vrijdag 03-08-2018 om 13:03:26 Now that @danielricciardo has signed to drive for RenaultF1 in 2019 alongside Nico Hulkenberg, a prime RBR-Honda drive is now open for a @Carlossainz55 or maybe an @OconEsteban. Or would RBR do the right thing by #F1 and sign Fernando? reageer retweet
pi_180917104
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:15 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Bevestigd door wie? Lijkt me dat alleen Renault of Ricciardo dat daadwerkelijk kunnen bevestigen?
Red Bull bevestigt dat hij weg gaat. Renault is dan de logische conclusie.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:17:37 #35
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_180917120
Net wanneer je denkt dat silly season dit jaar niet zo spannend gaat worden. :')
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:17:38 #36
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917121
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:16 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Red Bull bevestigt dat hij weg gaat. Renault is dan de logische conclusie.
Ik ben benieuwd wanneer dat (naar Renault dus) daadwerkelijk bevestigd wordt. Zal dan vast niet lang duren.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180917128
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:15 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Bevestigd door wie? Lijkt me dat alleen Renault of Ricciardo dat daadwerkelijk kunnen bevestigen?
red bull op Twitter
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:18:45 #38
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917148
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:17 schreef franklop het volgende:

[..]

red bull op Twitter
Dat Red Bull zegt dat hij bij Red Bull vertrekt had ik gelezen inderdaad.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180917171
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:17 schreef franklop het volgende:

[..]

red bull op Twitter
ik snap Heywoodu wel, hij gaat weg bij RB, maar nog niet officieel bevestigd bij een ander team
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:20:51 #40
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917208
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:19 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ik snap Heywoodu wel, hij gaat weg bij RB, maar nog niet officieel bevestigd bij een ander team
Het is ook niet dat ik niet denk dat hij naar Renault ofzo gaat he, ik was gewoon benieuwd of dat ook echt al bevestigd was (zoals zijn vertrek bij RB wél is bevestigd) :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:21:23 #41
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917225
Ik ben wel benieuwd wie hem gaat vervangen bij Red Bull, hier zit nou niet echt iets geweldigs tussen. Of Gasly vanuit TR dan?
http://juniorteam.redbull.com/drivers
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180917262
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:21 schreef heywoodu het volgende:
Ik ben wel benieuwd wie hem gaat vervangen bij Red Bull, hier zit nou niet echt iets geweldigs tussen. Of Gasly vanuit TR dan?
http://juniorteam.redbull.com/drivers
Sainz, die is uitgeleend aan Renault.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 03-08-2018 13:23:00 ]
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:22:52 #43
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_180917265
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:21 schreef heywoodu het volgende:
Ik ben wel benieuwd wie hem gaat vervangen bij Red Bull, hier zit nou niet echt iets geweldigs tussen. Of Gasly vanuit TR dan?
http://juniorteam.redbull.com/drivers
Sainz zou ik niet naast Max zetten, dat wordt niet heel geweldig.
N/A
Disclaimer: ik ben geen expert maar shitposter, dit is geen advies en aan deze post zijn geen rechten te ontlenen
pi_180917287
Ik neem aan dat ze aan het trollen zijn?

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 03-08-2018 13:24:58 ]
  Redactie Frontpage vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:24:14 #45
21273 JeMoeder
MijnMoeder
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:24:42 #46
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_180917313
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:24 schreef JeMoeder het volgende:
DR naar Merc wellicht?
Die hebben net bijgetekend allebei.
Alleen Ferrari of Renault kan.
N/A
Disclaimer: ik ben geen expert maar shitposter, dit is geen advies en aan deze post zijn geen rechten te ontlenen
  Redactie Frontpage vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:25:58 #47
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_180917349
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:24 schreef nils7 het volgende:

[..]

Die hebben net bijgetekend allebei.
Alleen Ferrari of Renault kan.
McLaren dan? Al lijkt me dat een gekke zet. Stoffel zit daar op de schopstoel toch?
Ta mère
El Coño
ウイスキー
pi_180917366
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:25 schreef JeMoeder het volgende:

[..]

McLaren dan? Al lijkt me dat een gekke zet. Stoffel zit daar op de schopstoel toch?
Stoffel is wel klaar in de F1 na dit jaar.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:26:48 #49
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917375
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:23 schreef dz5b604 het volgende:
Ik neem aan dat ze aan het trollen zijn?
Uiteindelijk zijn het wel Duitsers he....pas op met denken dat het een grap is.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180917417
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:22 schreef nils7 het volgende:

[..]

Sainz zou ik niet naast Max zetten, dat wordt niet heel geweldig.
Dat valt wel mee, imho. Had imho vooral te maken met de Catalaan Pujolar, die het niet kon hebben dat een Madrileen voor zijn coureur eindigde. Die is na de overstap van Max naar RB ook ontslagen.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_180917461
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:26 schreef dz5b604 het volgende:

[..]

Stoffel is wel klaar in de F1 na dit jaar.
Zou onterecht zijn. Zit normaal gesproken dichter bij Alonso dan Massa en Raikkonen ooit gezeten hebben. Ligt dus meer aan de McLaren dan aan Stoffel.

Maar die kan misschien naar Sauber. Vasseur ziet het wel in hem zitten.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_180917476
quote:
11s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:26 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Uiteindelijk zijn het wel Duitsers he....pas op met denken dat het een grap is.
En Bottas is natuurlijk wel een cuck, dus die gaat wel akkoord als derde rijder. :+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-08-2018 13:34:48 ]
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:31:39 #53
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180917509
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:23 schreef dz5b604 het volgende:
Ik neem aan dat ze aan het trollen zijn?
Ja. Hamilton en Bottas hebben een getekend contract bij Merc voor 2019
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_180917515
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:29 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Zou onterecht zijn. Zit normaal gesproken dichter bij Alonso dan Massa en Raikkonen ooit gezeten hebben. Ligt dus meer aan de McLaren dan aan Stoffel.

Maar die kan misschien naar Sauber. Vasseur ziet het wel in hem zitten.
? Geen idee waar jij naar kijkt maar Stoffel zit van alle paren in de F1 het verst van de eerste rijder af en heeft een aantal gigantische kutwedstrijden afgeleverd waarin zijn auto het gewoon deed.
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:32:08 #55
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180917519
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:29 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Zou onterecht zijn. Zit normaal gesproken dichter bij Alonso dan Massa en Raikkonen ooit gezeten hebben. Ligt dus meer aan de McLaren dan aan Stoffel.

Maar die kan misschien naar Sauber. Vasseur ziet het wel in hem zitten.
Eens dat dat onterecht zou zijn.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:32:58 #56
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180917535
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:13 schreef THEFXR het volgende:
RIC naar renault bevestigd.
Nee, RIC weg bij RBR bevestigd.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Redactie Frontpage vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:36:10 #57
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_180917613
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:28 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Dat valt wel mee, imho. Had imho vooral te maken met de Catalaan Pujolar, die het niet kon hebben dat een Madrileen voor zijn coureur eindigde. Die is na de overstap van Max naar RB ook ontslagen.
Er was toch wel degelijk meer kwaad bloed dan alleen dat. Vooral de oude Sainz was een hork en ook Jos is dan geen goeie. Max is ook lekker agressief met z'n grote mond. Denk niet dat het handig is die twee weer naast elkaar te zetten. Ik zou Gasly doorschuiven.
Ta mère
El Coño
ウイスキー
pi_180918418
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:29 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Zou onterecht zijn. Zit normaal gesproken dichter bij Alonso dan Massa en Raikkonen ooit gezeten hebben. Ligt dus meer aan de McLaren dan aan Stoffel.

Maar die kan misschien naar Sauber. Vasseur ziet het wel in hem zitten.
Zou Sauber niet liever iemand hebben met een grotere zak geld? Of een Ferrari connectie.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 3 augustus 2018 @ 14:11:41 #59
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_180918490
Laat maar komen dat overzicht :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 14:17:30 #60
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_180918646
Ik denk

RIC -> Renault.
GAS-> RB
NOR -> TR
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 14:22:45 #61
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_180918786
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:17 schreef ondeugend het volgende:
NOR -> TR
Ik denk niet dat McLaren dat gaat toestaan. Ocon lijkt me eerder een kandidaat voor STR: het rommelt bij Force India en bij Mercedes komt ie toch niet meer aan de bak.
pi_180918878
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:22 schreef beantherio het volgende:

[..]

Ik denk niet dat McLaren dat gaat toestaan. Ocon lijkt me eerder een kandidaat voor STR: het rommelt bij Force India en bij Mercedes komt ie toch niet meer aan de bak.
Als ze Key snel willen hebben zullen ze toch tot een deal moeten komen. En Norris zou daar deel van uitmaken. Voor dit jaar waren ze er al bijna uit, alleen wilde Red Bull hem ook voor 2019 hebben en dat wilde McLaren (nog) niet.
Maar het lijkt erop dat hij volgend jaar niet in de McLaren plaats neemt, dus lijkt me een jaartje TR tot de mogelijkheden behoren.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_180918897
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:08 schreef Funzel het volgende:

[..]

Zou Sauber niet liever iemand hebben met een grotere zak geld? Of een Ferrari connectie.
Die hebben ze al met Leclerc of eventueel Giovinazzi. Vandoorne zou dan mogelijk in de plaats komen van Ericsson.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 14:28:38 #64
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180918929
Zullen een hoop coureurs geschrokken zijn. Sainz ineens officieel zonder contract voor volgend jaar. Gepiepelt voor RIC. Ocon die niet naar Renault kan. Force India waar de situatie onduidelijk is...
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 14:29:11 #65
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_180918939
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:28 schreef Whiskers2009 het volgende:
Zullen een hoop coureurs geschrokken zijn. Sainz ineens officieel zonder contract voor volgend jaar. Gepiepelt voor RIC. Ocon die niet naar Renault kan. Force India waar de situatie onduidelijk is...
Maar wel een plekje bij RBR nu vrij :)
N/A
Disclaimer: ik ben geen expert maar shitposter, dit is geen advies en aan deze post zijn geen rechten te ontlenen
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 14:34:18 #66
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180919078
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:29 schreef nils7 het volgende:

[..]

Maar wel een plekje bij RBR nu vrij :)
True, al verwacht ik dat SAI daar niet serieus voor meedingt. Als is GAS na 1 jaar overzetten ook wat snel. Dus wellicht kiezen ze idd een coureur van een ander team.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 3 augustus 2018 @ 14:35:31 #67
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_180919111
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:34 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

True, al verwacht ik dat SAI daar niet serieus voor meedingt. Als is GAS na 1 jaar overzetten ook wat snel. Dus wellicht kiezen ze idd een coureur van een ander team.
Verstappen reed ook pas 1 jaar F1 begin 2016 :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 14:35:35 #68
53708 ondeugend
Lost in Sound
pi_180919114
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:34 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

True, al verwacht ik dat SAI daar niet serieus voor meedingt. Als is GAS na 1 jaar overzetten ook wat snel. Dus wellicht kiezen ze idd een coureur van een ander team.
Gas heeft dan al een jaar ervaring met de Honda motor.
Lijkt me wel wat waard voor RB
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 14:40:02 #69
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180919255
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:35 schreef ondeugend het volgende:

[..]

Gas heeft dan al een jaar ervaring met de Honda motor.
Lijkt me wel wat waard voor RB
Klopt dat hij ervaring met Honda heeft. Had mijn post al aangepast tijdens het rondspammen :D
quote:
Ik verwacht niet dat SAI serieus meedingt voor een plek bij RBR. Maar GAS na 1 jaar al overzetten is ook een gok, al neemt die dan wel ervaring met Honda mee. Kan zomaar zijn dat ze GAS nog een jaartje laten rijpen en voor zowel naast GAS als naast Max een andere coureur aantrekken.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 14:54:19 #70
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180919609
Owh god, als ze Ocon maar niet in de andere RBR zetten...
Dat zou echt oorlog worden :o

[ Bericht 54% gewijzigd door Whiskers2009 op 03-08-2018 15:04:53 ]
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_180921099
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:54 schreef Whiskers2009 het volgende:
Owh god, als ze Ocon maar niet in de andere RBR zetten...
Dat zou echt oorlog worden :o
Natuurlijk niet, die is van Mercedes.
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 16:16:52 #72
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180921338
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 16:07 schreef DaggerOne het volgende:

[..]

Natuurlijk niet, die is van Mercedes.
Dat klopt. Maar het is nog maar de vraag of ze die ergens kwijt kunnen. De weg naar Renault is dicht en FI verkeert in zwaar weer. Williams zou wellicht kunnen, maar daar gaat Ocon niet blij van worden.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_180921440
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 16:16 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Dat klopt. Maar het is nog maar de vraag of ze die ergens kwijt kunnen. De weg naar Renault is dicht en FI verkeert in zwaar weer. Williams zou wellicht kunnen, maar daar gaat Ocon niet blij van worden.
FI staat volgend jaar gewoon op de grid. Daar wordt wel voor gezorgd. Sowieso heeft de F1 een probleem als er minder dan 20 auto's op de grid staan, aangezien dat met sommige circuits in het contract schijnt te staan. Dus FI (meest waarschijnlijk) en Williams zijn reële opties.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 16:21:01 #74
131800 Tarado
capô de fusca
pi_180921441
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 16:16 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Dat klopt. Maar het is nog maar de vraag of ze die ergens kwijt kunnen. De weg naar Renault is dicht en FI verkeert in zwaar weer. Williams zou wellicht kunnen, maar daar gaat Ocon niet blij van worden.
Nee maar echt keus heeft hij ook niet, dat Mercedes het geen probleem vond als hij naar Renault zou gaan zegt genoeg
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 16:34:46 #75
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180921669
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 16:21 schreef Tarado het volgende:

[..]

Nee maar echt keus heeft hij ook niet, dat Mercedes het geen probleem vond als hij naar Renault zou gaan zegt genoeg
Ik hoop dus dat RBR niet op lumineuze ideeen komt..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 16:35:28 #76
131800 Tarado
capô de fusca
pi_180921678
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 16:34 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Ik hoop dus dat RBR niet op lumineuze ideeen komt..
lijkt me niet, dus Gasly maakt echt wel een grote kans
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 16:36:28 #77
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180921695
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 16:35 schreef Tarado het volgende:

[..]

lijkt me niet, dus Gasly maakt echt wel een grote kans
Dan ligt STR in puin. Want Hartley houden lijkt ook onwaarschijnlijk.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 16:38:15 #78
131800 Tarado
capô de fusca
pi_180921721
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 16:36 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Dan ligt STR in puin. Want Hartley houden lijkt ook onwaarschijnlijk.
ik las dat ze Norris willen (die ruilen tegen Key)
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 17:19:22 #79
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180922497
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 16:38 schreef Tarado het volgende:

[..]

ik las dat ze Norris willen (die ruilen tegen Key)
Ja, dat gerucht ken ik ook inderdaad.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 20:47:25 #80
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_180927018
Het wordt er na vandaag allemaal niet duidelijker op:

Mercedes en Renault: dat is wel duidelijk
Ferrari: Kimi nog niet zeker
Red Bull: 1 vrije plek
STR: 1 of zelfs 2 wissels mogelijk
Force India: beide rijders onzeker door de financiële perikelen. Perez zit iets veiliger dan Ocon.
McLaren: Alonso wil men houden (heeft ook een meerjarenovereenkomst) maar die wil misschien zelf weg. Vandoorne is verre van zeker.
Sauber: beide rijders onzeker, alhoewel men Leclerc graag zal willen houden en Ericsson goed ligt bij de eigenaren
Williams: Stroll zou kunnen vertrekken n.a.v. de situatie bij Force India en Sirotkin is onduidelijk (heeft blijkbaar wel een soort meerjarenovereenkomst)
Haas: Magnussen blijft waarschijnlijk wel maar Grosjean is onzeker

Met de zomerstop eigenlijk maar weinig zekerheden voor volgend jaar. Ruim het halve veld kan eruit geschopt worden bij wijze van spreken.
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 20:57:30 #81
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_180927195
Las net een geinige doch niet echt reële optie, volgende race RBR Honda aan de start. :+
And so is the past
pi_180927396
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 20:47 schreef beantherio het volgende:

McLaren: Alonso wil men houden (heeft ook een meerjarenovereenkomst) maar die wil misschien zelf weg. Vandoorne is verre van zeker.

Alonso schijnt zich gratis bij Ferrari aangeboden te hebben, weinig kans dat hij nog een jaar bij McLaren blijft. Hopelijk rot hij op naar de Indycars.
pi_180927632
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 21:05 schreef Ferry_76 het volgende:

[..]

Alonso schijnt zich gratis bij Ferrari aangeboden te hebben, weinig kans dat hij nog een jaar bij McLaren blijft. Hopelijk rot hij op naar de Indycars.
Alonso kan niet naar de IndyCars. Sowieso wil Honda hem niet (dus blijven alleen Chevrolet teams over) en de kalender clasht voor een deel met de WEC campagne van Alonso.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_180927870
Wat mij betreft moet de FIA er alles aan doen om Alonso en Raikkonen te behouden voor de Formule 1. Pure entertainment over de boardradio... Zij maken de F1 leuk.
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 21:44:24 #85
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_180928033
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 21:31 schreef JayHovah het volgende:
Wat mij betreft moet de FIA er alles aan doen om Alonso en Raikkonen te behouden voor de Formule 1. Pure entertainment over de boardradio... Zij maken de F1 leuk.
Eens.
And so is the past
pi_180928073
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 21:31 schreef JayHovah het volgende:
Wat mij betreft moet de FIA er alles aan doen om Alonso en Raikkonen te behouden voor de Formule 1. Pure entertainment over de boardradio... Zij maken de F1 leuk.
sowieso zijn het helden natuurlijk.

Maar goed als ze stoppen kunnen ze ms weer f1 classics organiseren , met coulthard / hill / kimi / alonso :D
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_180928906
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 21:16 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Alonso kan niet naar de IndyCars. Sowieso wil Honda hem niet (dus blijven alleen Chevrolet teams over) en de kalender clasht voor een deel met de WEC campagne van Alonso.
Zijn er, behalve Toyota, nog teams die wel interesse hebben in Alonso, of heeft hij ondertussen echt al zijn glazen ingegooid..?
pi_180932550
quote:
14s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 21:46 schreef Joene het volgende:

[..]

sowieso zijn het helden natuurlijk.

Maar goed als ze stoppen kunnen ze ms weer f1 classics organiseren , met coulthard / hill / kimi / alonso :D
ALO hoeft niet te stoppen, reed iedereen met 4 sec zoek op Le Mans incl teammaten
pi_180934383
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 16:36 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Dan ligt STR in puin. Want Hartley houden lijkt ook onwaarschijnlijk.
STR is volledig ondergeschikt aan RB, en in puin valt ook wel mee
pi_180935361
Waarom heet deze thread eigenlijk silly season? Dat betekent komkommertijd, oftewel dat het nieuws niet serieus/essentieel is, maar toch wordt gepubliceerd omdat er niets relevanter gebeurt.

Maar nieuws over driver verschuivingen is toch juist wel relevant, serieus en essentieel?
  zaterdag 4 augustus 2018 @ 09:59:42 #91
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180935472
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 augustus 2018 09:52 schreef koningkerel het volgende:
Waarom heet deze thread eigenlijk silly season? Dat betekent komkommertijd, oftewel dat het nieuws niet serieus/essentieel is, maar toch wordt gepubliceerd omdat er niets relevanter gebeurt.

Maar nieuws over driver verschuivingen is toch juist wel relevant, serieus en essentieel?
Omdat ze het in de F1 ook zo noemen. Google maar eens op silly season F1 ;)
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181062048
Zoals ik al een aantal dagen geleden in het algemene topic al zei, ben ik bezig met een lijstje van coureurs die in aanmerking kunnen komen voor een F1 stoeltje volgend jaar op basis van superlicentie punten. Op dit moment zijn dat de volgende coureurs (gebaseerd op de huidige stand in 2018)*

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Lando Norris        100
George Russell      85
Simon Pagenaud      74
Artem Markelov      72
Josef Newgarden     70
Scott Dixon         66
Alexander Albon     63
Marcus Armstrong    60
Neel Jani           58
Mike Conway         56
Gustavo Menezes     56
José María López    51
Nick Cassidy        50
Nicolas Lapierre    50
Hiroaki Ishiura     49
Will Power          48
Thomas Laurent      46
Stéphane Richelmi   46
Timo Bernhard       46
Maximilian Günther  45
Felix Rosenqvist    43
Oliver Rowland      43
Antonio Giovinazzi  40 
Sam Bird            40
Luca Ghiotto        40
Oliver Jarvis       40

Daarnaast zijn dat ook nog de coureurs die al een superlicentie (gehad) hebben, zoals de huidige reserve rijders Antonio Giovinazzi, Robert Kubica en Jack Aitken en de al eerder genoemde George Russell en Lando Norris. En verder natuurlijk alle oud F1-coureurs.

* Het kan best zijn dat ik hier of daar nog wat coureurs en punten heb gemist. Ik heb niet alle obscure kampioenschappen meegenomen.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181067547
Dat zijn er nog best veel :)
And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
pi_181068524
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2018 22:45 schreef ondeugend het volgende:
Dat zijn er nog best veel :)
...van wie er eigenlijk maar twee echt in aanmerking komen.
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 21:15:18 #95
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181089196
GERUCHT:
Raikkonen zou zijn contract met een jaar verlengd hebben : https://www.gpblog.com/nl(...)m_content=Ferrari%2C Raikkonen
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  vrijdag 10 augustus 2018 @ 21:39:39 #96
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_181089884
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 21:15 schreef Whiskers2009 het volgende:
GERUCHT:
Raikkonen zou zijn contract met een jaar verlengd hebben : https://www.gpblog.com/nl(...)m_content=Ferrari%2C Raikkonen
Alhoewel ik Leclerc graag zie instappen bij Ferrari zou me dit niet verbazen. Bij Ferrari zijn ze conservatief met het laten instromen van jong talent, en ik denk dat Sauber graag ziet dat Leclerc nog even blijft. Hij hoeft ook niet bang te zijn dat ze bij Ferrari een andere rijder gaan overwegen voor na 2019 dunkt me.
pi_181089958
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 21:39 schreef beantherio het volgende:

[..]

Alhoewel ik Leclerc graag zie instappen bij Ferrari zou me dit niet verbazen. Bij Ferrari zijn ze conservatief met het laten instromen van jong talent, en ik denk dat Sauber graag ziet dat Leclerc nog even blijft. Hij hoeft ook niet bang te zijn dat ze bij Ferrari een andere rijder gaan overwegen voor na 2019 dunkt me.
Ja, eens. En Sauber is uit de rotzooi gekropen waar je niet gevonden wilde worden tot een team waar je wel zou willen racen. Wat dat betreft verdient Vasseur wel respect ^O^ ^O^ Het leeft weer in Hinwill _O_
pi_181090145
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 21:39 schreef beantherio het volgende:

[..]

Alhoewel ik Leclerc graag zie instappen bij Ferrari zou me dit niet verbazen. Bij Ferrari zijn ze conservatief met het laten instromen van jong talent, en ik denk dat Sauber graag ziet dat Leclerc nog even blijft. Hij hoeft ook niet bang te zijn dat ze bij Ferrari een andere rijder gaan overwegen voor na 2019 dunkt me.
Vooral door de dood van Marchionne, denk ik. Die wilde graag Leclerc hebben, maar nu willen ze vooral stabiliteit.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181094490
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 21:47 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Vooral door de dood van Marchionne, denk ik. Die wilde graag Leclerc hebben, maar nu willen ze vooral stabiliteit.
Ik blijf het apart vinden dat de dood van iemand zomaar ineens gevolgen heeft voor iemands carriere. Net als toen Harvey de pijp uit ging met Jos en de Honda. Toen ging daar zomaar ineens de stekker uit en nu kiest men zomaar ineens niet voor Leclerc.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_181094654
Deze is dankzij Hovernier. Ik was hem al bijna vergeten maar hij is te leuk ^^

https://streamable.com/9yqpf
pi_181094685
Dat hoofd. Dat dansje *;
pi_181094812
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 00:56 schreef lrishCassidy het volgende:
Deze is dankzij Hovernier. Ik was hem al bijna vergeten maar hij is te leuk ^^

https://streamable.com/9yqpf
Hij blijft goed _O-
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_181095073
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 01:02 schreef vosss het volgende:

[..]

Hij blijft goed _O-
Dansje, muziekje en hoofd is een echt goeie combo :)
pi_181095081
En de bordjes!
pi_181099085
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2018 21:39 schreef beantherio het volgende:

[..]

Alhoewel ik Leclerc graag zie instappen bij Ferrari zou me dit niet verbazen. Bij Ferrari zijn ze conservatief met het laten instromen van jong talent, en ik denk dat Sauber graag ziet dat Leclerc nog even blijft. Hij hoeft ook niet bang te zijn dat ze bij Ferrari een andere rijder gaan overwegen voor na 2019 dunkt me.
Dat weet je nooit, ik denk niet dat het gebeurd maar stel hij rijdt volgend jaar haas naast een magnussen of bij een ander team+degelijke rijder. Als hij het er dan tegen af legt dan kijkt ferrari echt wel verder. Het is best makkelijk om te shinen naast een ericson maar kijk maar eens naar ocon, sainz en vandoorne die ook niet echt meer zo geweldig lijken
pi_181099240
Is van Kimi al officieel dat ie nog een jaartje blijft? :9
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 10:43:59 #107
32597 ShaoliN
*BLiNg bLiNG*
pi_181099324
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 augustus 2018 08:27 schreef opreis het volgende:

[..]

STR is volledig ondergeschikt aan RB, en in puin valt ook wel mee
Idd. Een fatsoenlijke rijder oppikken zal niet lastig worden. Daarnaast iemand van niveau Hartley is natuurlijk helemaal niet moeilijk. Die kan je willekeurig van de tribune plukken als het moet.
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 11:00:07 #108
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181099524
quote:
7s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 10:38 schreef vosss het volgende:
Is van Kimi al officieel dat ie nog een jaartje blijft? :9
Nee. Het is een gerucht.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 12:57:47 #109
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181101475
Nog een (vergezocht) gerucht:

https://www.gpblog.com/nl(...)&utm_content=Ocon%2C McLaren%2C Stroll%2C Force India%2C gerucht
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181101561
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 12:57 schreef Whiskers2009 het volgende:
Nog een (vergezocht) gerucht:

https://www.gpblog.com/nl(...)&utm_content=Ocon%2C McLaren%2C Stroll%2C Force India%2C gerucht
Haha zou mooi zijn (hoewel Vandoorne... ;( ) , ik ga keihard duimen dat het gevecht om stoeltjes compleet explodeert.

Vraag. Perez had nog geld te goed van FI en daar is het hele gebeuren mee begonnen.... Maar Ocon kreeg wel betaalt :?
pi_181102568
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:02 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Haha zou mooi zijn (hoewel Vandoorne... ;( ) , ik ga keihard duimen dat het gevecht om stoeltjes compleet explodeert.

Vraag. Perez had nog geld te goed van FI en daar is het hele gebeuren mee begonnen.... Maar Ocon kreeg wel betaalt :?
Het hele gebeuren begon nog eerder met een leverancier die een winding-up (faillissement) petitie begon. Perez actie (gevraagd door het team) heeft juist ervoor gezorgd dat het een administration (curatele) werd, waardoor Force India niet failliet ging.

Ocon zal ook nog wel geld te goed hebben, maar zal nu ook betaald worden door de nieuwe eigenaren, aangezien alle schulden voldaan worden.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181102620
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 12:57 schreef Whiskers2009 het volgende:
Nog een (vergezocht) gerucht:

https://www.gpblog.com/nl(...)&utm_content=Ocon%2C McLaren%2C Stroll%2C Force India%2C gerucht
Nah Stroll gaat het echt nog wel afmaken bij Williams en dan pas verhuist hij naar Force India. Dan verhuist Ocon naar Williams en misschien dat ze dan eindelijk Kubica in dat stoeltje erin trappen, want Sirodkin bakt er ook weinig van.
pi_181102711
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 13:57 schreef sasquatsch het volgende:
Ocon zal ook nog wel geld te goed hebben, maar zal nu ook betaald worden door de nieuwe eigenaren, aangezien alle schulden voldaan worden.
Hij heeft nog steeds een Mercedes ster op zijn helm staan, misschien betaald Mercedes zijn salaris..?
pi_181103365
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 14:00 schreef needakill het volgende:

[..]

Nah Stroll gaat het echt nog wel afmaken bij Williams en dan pas verhuist hij naar Force India. Dan verhuist Ocon naar Williams en misschien dat ze dan eindelijk Kubica in dat stoeltje erin trappen, want Sirodkin bakt er ook weinig van.
Is dat zo van Sirotkin?
Ik ben er niet van overtuigd dat Sirotkin geheel voor eigen succes mag rijden. En zo eindigt bij de GP’s van Bahrein en China Sirotkin beide keren net achter Stroll terwijl het er op lijkt dat hij sneller was. Kon hij er niet voorbij of mocht hij er niet voorbij?
pi_181103673
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 14:27 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Is dat zo van Sirotkin?
Ik ben er niet van overtuigd dat Sirotkin geheel voor eigen succes mag rijden. En zo eindigt bij de GP’s van Bahrein en China Sirotkin beide keren net achter Stroll terwijl het er op lijkt dat hij sneller was. Kon hij er niet voorbij of mocht hij er niet voorbij?
Net achter Stroll. Want Stroll is ook een geniale rijder...
pi_181103865
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 14:00 schreef needakill het volgende:

[..]

Nah Stroll gaat het echt nog wel afmaken bij Williams en dan pas verhuist hij naar Force India. Dan verhuist Ocon naar Williams en misschien dat ze dan eindelijk Kubica in dat stoeltje erin trappen, want Sirodkin bakt er ook weinig van.
Sirotkin heeft een meerjarencontract. Die gaat er niet zo snel uit. Zeker niet voor Kubica.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 15:58:06 #117
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181104919
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181105879
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 14:41 schreef needakill het volgende:

[..]

Net achter Stroll. Want Stroll is ook een geniale rijder...
Dat is waar. Die Stroll kan er helemaal niks van, mijn moeder rijdt nog beter en is ook nog een sneller
pi_181106063
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 17:01 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Dat is waar. Die Stroll kan er helemaal niks van, mijn moeder rijdt nog beter en is ook nog een sneller
Is ze ook een Formule 3 kampioen dan?
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181106441
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 17:11 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Is ze ook een Formule 3 kampioen dan?
Nee nooit aangemeld om een keer meer te doen en mist natuurlijk ook een vader met miljarden
pi_181111400
quote:
Ben benieuwd. Als ie naar Amerika gaat dan ga ik de Indycar weer volgen. Jaren terug keek ik elke race, afgelopen jaren alleen de Indianapolis 500.

Geen idee waarom eigenlijk, best een toffe raceklasse dat :)

Ik zou het overigens ook wel tof vinden als Lewis dit jaar de titel pakt en vervolgens de rapneger uit gaat hangen yo en dat Alfons dan zijn stoeltje overneemt en in 2019 gewoon nog ff een titel binnen sleept :9

Wat is het record langste tijd tussen wereldtitels? Alonso staat ook al weer een jaar of 13 droog ofzo
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_181111713
Ik ben even aan het denken, maar staat dat niet gewoon op Schumacher zn naam met de 2de titel voor Benetton en de 1ste voor Ferrari?
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 11 augustus 2018 @ 21:01:03 #123
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_181111874
quote:
5s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 20:55 schreef vosss het volgende:
Ik ben even aan het denken, maar staat dat niet gewoon op Schumacher zn naam met de 2de titel voor Benetton en de 1ste voor Ferrari?
Lauda: 7
Hamilton: 6
Brabham: 6
Hill Sr.: 6
Schumacher: 5
Prost: 4
Piquet: 4
Fangio: 3
Stewart: 2
Senna: 2
Clark: 2
Fittipaldi: 2
Vettel: 1
Ascari: 1
Häkkinen: 1
Alonso: 1
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_181112003
Dankje. Die kan ie nog pakken en dik ook, maar dan moet ie wel 1x in zn leven de juiste keuze maken en naar een winnend team gaan.

Ik zie het niet gebeuren, maar zeg nooit nooit :)
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  zondag 12 augustus 2018 @ 12:32:28 #125
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181126311
Wederom een gerucht dat RAI bijgetekend heeft bij Ferrari: voor 1 jaar met een optie voor een 2e jaar.
Tweet van ESPN Italia is de bron.

https://www.gpblog.com/nl(...)al-met-ferrari-.html
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181146163
Zou 't toch wel jammer vinden.. Vertrouwt en stabiel duo dan, maar juist de reuring die nieuw (talent) kan brengen leek me wel tof. Beetje verschuivingen weer en afwachten hoe de kaarten zijn verdeeld dan..
pi_181146527
Leclerk heeft nog alle tijd om in die ferrari te rijden als hij echt zo goed is. Het is niet bepaald nu of nooit voor hem
  Moderator / Redactie Sport maandag 13 augustus 2018 @ 10:54:43 #128
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_181148997
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 07:58 schreef opreis het volgende:
Leclerk heeft nog alle tijd om in die ferrari te rijden als hij echt zo goed is. Het is niet bepaald nu of nooit voor hem
Leclerc
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_181151240
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 10:54 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Leclerc
Als we niet over de definitie van pit-entry, voorkeursbehandelingen door de FIA of de beperkte kwaliteiten van Stroll kunnen zeuren hebben we altijd nog de uitdaging om de naam van Leclerc goed te spellen... Hoewel 95% verdomde goed weet hoe je het moet typen.
pi_181151494
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 12:51 schreef JayHovah het volgende:
Als we niet over de definitie van pit-entry, voorkeursbehandelingen door de FIA of de beperkte kwaliteiten van Stroll kunnen zeuren hebben we altijd nog de uitdaging om de naam van Leclerc goed te spellen...
:D
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_181157527
Zelfs Stevie Wonder zag deze al aankomen, maar dan nu dus officieel: Volgend jaar geen Nyck de Vries bij McLaren in de F1: https://www.racefans.net/2018/08/13/racefans-round-up-13-08/

McLaren Racing CEO Zak Brown says the team is not considering a Formula 1 role for its junior driver Nyck de Vries, who is currently tied for fourth place in the F2 points standings.

Nyck’s been with us for some time. He’s one of our simulator drivers and we’re a big supporter of Nyck’s.
We have a variety of different racing activities in the future so he’s someone that we’d like to keep in the family but I wouldn’t say he’s under heavy consideration for our Formula 1 seat at this point.
pi_181158584
Tja, zoals hij zelf al zei moet hij daarvoor boven Norris in het kampioenschap eindigen (en kampioen worden) en dat gaat niet gebeuren.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181167303
En weet iemand al 2 nieuwe STR coureurs voor als Gasly door gaat?
.
pi_181170874
Ach Hartley kan ook best nog een jaartje blijven hangen.
Flesje bier
pi_181171538
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 07:39 schreef Gezicht het volgende:
Ach Hartley kan ook best nog een jaartje blijven hangen.
Eigenlijk kun je wel stellen dat Hartley gematst is door Ricciardo :+
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_181177774
Stel nu dat bijvoorbeeld Marc Marquez zijn uitje in de STR wel leuk vond, en volgend jaar zou willen stoppen met MotoGP en F1 coureur zou willen worden, hoe zou dat dan werken? Begint hij dan ook gewoon op 0 punten voor zijn superlicentie of zou de FIA dan een uitzondering voor hem maken..?
pi_181178806
Duurt lang
Flesje bier
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 14:48:17 #139
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181178894
FAKE NEWS

[ Bericht 99% gewijzigd door Tarado op 14-08-2018 15:03:34 (FAKE NEWS) ]
pi_181178939
Dit had niemand zien aankomen
Flesje bier
pi_181178944
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 14:48 schreef Tarado het volgende:
McLaren_IndyCar twitterde op dinsdag 14-08-2018 om 14:36:44 OFFICIAL ANNOUNCEMENT. @alo_oficial is taking part on 2019 season of @IndyCar with McLaren. Further information coming in next minutes. Stay tuned. https://t.co/XzUNcGzQPk reageer retweet
Tof!

Carrière van Vandoorne bovendien gered.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 14 augustus 2018 @ 14:50:41 #142
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_181178960
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 14:50 schreef Jigzoz het volgende:

[..]

Tof!

Carrière van Vandoorne bovendien gered.
Dit ook :o
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 14:54:52 #143
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181179070
Sainz naar McLaren?
pi_181179107
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 14:54 schreef Tarado het volgende:
Sainz naar McLaren?
Zou sowieso al het geval zijn, denk ik. Las een gerucht dat hij twee weken geleden al getekend zou hebben.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181179186
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 14:48 schreef Tarado het volgende:
McLaren_IndyCar twitterde op dinsdag 14-08-2018 om 14:36:44 OFFICIAL ANNOUNCEMENT. @alo_oficial is taking part on 2019 season of @IndyCar with McLaren. Further information coming in next minutes. Stay tuned. https://t.co/XzUNcGzQPk reageer retweet
Is trouwens fake!
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 15:00:12 #146
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181179201
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 14:59 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Is trouwens fake!
echt? :D
pi_181179209
Was ook al aan het twijfelen :{

Nog geen 1500 volgers lijkt me stug
Flesje bier
pi_181179700
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 14:59 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Is trouwens fake!
Ik hoop dat Alonso straks toch aankondigt dat hij Indycar voor McLaren gaat rijden.
Want dan was jouw fakenews uitspraak, fakenews.

omg
pi_181179775
Fakenewsception

Zonder flauwekulletjes, dat lijkt me wel het meest aannemelijke. Denk dat de F1 nog maar weinig te bieden heeft voor Flip. En een kampioenschapswinnend stoeltje krijgt 'ie toch niet.
Flesje bier
pi_181182144
McLaren bevestigt op IG: geen Alonso in de F1 in 2019

https://www.mclaren.com/f(...)ndo-alonso-decision/
Flesje bier
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 14 augustus 2018 @ 17:03:11 #151
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_181182153
McLarenF1 twitterde op dinsdag 14-08-2018 om 17:00:13 McLaren Racing today confirms that double World Champion Fernando Alonso will not race in Formula 1 in 2019. https://t.co/hbOCGZP3E2 reageer retweet
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_181182346
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 15:21 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ik hoop dat Alonso straks toch aankondigt dat hij Indycar voor McLaren gaat rijden.
Want dan was jouw fakenews uitspraak, fakenews.

omg
Er is alleen bevestigd dat hij weggaat bij McLaren, niet wat hij gaat doen. Hij heeft het zelf over meerdere opportunities.

Dit account is in ieder geval fake.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 17:13:35 #153
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181182364
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 15:21 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Ik hoop dat Alonso straks toch aankondigt dat hij Indycar voor McLaren gaat rijden.
Want dan was jouw fakenews uitspraak, fakenews.

omg
dat zou wel leuk zijn :)
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 17:13:59 #154
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_181182378
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 17:12 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Er is alleen bevestigd dat hij weggaat bij McLaren, niet wat hij gaat doen. Hij heeft het zelf over meerdere opportunities.

Dit account is in ieder geval fake.
het twitteraccount van McLaren zegt letterlijk "will not race in F1."
Inwoner van Verenigd Limburgia! [i]Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.[/i]
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 17:14:56 #155
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181182400
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 17:13 schreef Sinister-D- het volgende:

[..]

het twitteraccount van McLaren zegt letterlijk "will not race in F1."
ging over een ander bericht op twitter, was van McLarenIndycar of zoiets
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 17:22:17 #156
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181182543
Spuit elf. Net ah fietsen toen het nieuws kwam.

Zat er aan te komen. Maar het silly season is wel nog een stukje interessanter nu :P

[ Bericht 38% gewijzigd door Whiskers2009 op 14-08-2018 17:35:13 ]
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 17:47:28 #157
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181183073
ALO zegt dat hij wellicht nog terugkeert naar F1: https://www.motorsport.co(...)urn-2019-f1/3158696/
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 18:06:30 #158
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_181183482
Sainz naar McLaren lijkt heel waarschijnlijk, maar ik ben benieuwd wat ze met het tweede zitje gaan doen. In de media lijkt het team Vandoorne steeds wel uit de wind te houden, maar de schaduw van Norris hangt wel een beetje over zijn zitje. Het is 50/50 zou ik zeggen.
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 18:08:43 #159
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181183531
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 18:06 schreef beantherio het volgende:
Sainz naar McLaren lijkt heel waarschijnlijk, maar ik ben benieuwd wat ze met het tweede zitje gaan doen. In de media lijkt het team Vandoorne steeds wel uit de wind te houden, maar de schaduw van Norris hangt wel een beetje over zijn zitje. Het is 50/50 zou ik zeggen.
Wel sneu voor SAI: die verliest zijn enig (zelfverklaarde) vriend op de grid en zal iig in 2019 geen teammaat met hem worden. :'(

Overigens is van STR-protegé voor een RBR-stoeltje naar uitgeleend worden aan Renault naar een overstap naar McLaren wel echt down the slippery slope glijden..

Mocht die laatste stap er idd komen.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 18:09:28 #160
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_181183556
Nou ja misschien dat SAI ook wel niet racet in F1 in 2019
Drop you like an ill, bad habit
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 18:14:08 #161
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181183701
Dat kan ook nog idd.
Dan wordt Brundle helemaal gek. McLaren is al een fikse stap terug :D

En Brundle vond dat SAI een goed zitje moest krijgen voor 2019, ander zou hij heel boos zijn oid :P
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 18:17:04 #162
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_181183778
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 18:09 schreef pmponer het volgende:
Nou ja misschien dat SAI ook wel niet racet in F1 in 2019
Zou zomaar kunnen. Veel mensen vinden wel dat ie bepaald talent heeft, maar weinig mensen gaan hem missen als ie geen zitje krijgt. En Vandoorne/Norris zal een veel goedkopere en makkelijkere optie zijn voor McLaren dan om Sainz erbij te halen.
pi_181184478
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 18:17 schreef beantherio het volgende:

[..]

Zou zomaar kunnen. Veel mensen vinden wel dat ie bepaald talent heeft, maar weinig mensen gaan hem missen als ie geen zitje krijgt. En Vandoorne/Norris zal een veel goedkopere en makkelijkere optie zijn voor McLaren dan om Sainz erbij te halen.
Weet ik zo net nog niet. Alonso heeft mogelijk Sainz naar McLaren toe gepraat om de sponsordeal met Kimoa op de auto's te houden. Dan is Sainz toch weer wat goedkoper.

Dan is er ook nog een klein deurtje dat open staat voor DeVries wellicht (al zie ik dat scenario maar 5% kans ofzoiets) dat McLaren hem aan STR gaan uitlenen en Norris in de McLaren gaan zetten ten koste van VanDoorne.


McLaren

Carlos Sainz (vrij zeker van)
Lando Norris / Stoffel VanDoorne

STR
Brendon Hartley
De Vries op lease

Williams
Estaban Ocon
Sirotkin / VanDoorne

Force Strolliebol
Lance Stroll
Sergio Perez / Estaban Ocon

RBR
Max Verstappen
Pierre Gasley / Sergio Perez / Ocon / ?

Geen idee eigenlijk, als je alles zo gaat invullen, kan je maar eigenlijk 1 ding met echte zekerheid zeggen.

Verdomd goed silly season tot nu toe _O_ ^O^ #WelldoneHoneyBadger
pi_181184611
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 18:17 schreef beantherio het volgende:

[..]

Zou zomaar kunnen. Veel mensen vinden wel dat ie bepaald talent heeft, maar weinig mensen gaan hem missen als ie geen zitje krijgt. En Vandoorne/Norris zal een veel goedkopere en makkelijkere optie zijn voor McLaren dan om Sainz erbij te halen.
McLaren heeft al gezegd geen twee juniors te willen, dus dat lijkt me uitgesloten. Het wordt dus of Vandoorne of Norris, maar niet allebei.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181184834
Denk dat weinig mensen sainz uiteindelijk echt zouden missen (al is de kans nu wel groter natuurlijk dat hij een stoeltje krijg).
Zijn er hier die wehrlein of kvyat gemist hebben dit jaar?
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 19:03:21 #166
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181184924
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 18:46 schreef Meike26 het volgende:

[..]

Weet ik zo net nog niet. Alonso heeft mogelijk Sainz naar McLaren toe gepraat om de sponsordeal met Kimoa op de auto's te houden. Dan is Sainz toch weer wat goedkoper.

Dan is er ook nog een klein deurtje dat open staat voor DeVries wellicht (al zie ik dat scenario maar 5% kans ofzoiets) dat McLaren hem aan STR gaan uitlenen en Norris in de McLaren gaan zetten ten koste van VanDoorne.


McLaren

Carlos Sainz (vrij zeker van)
Lando Norris / Stoffel VanDoorne

STR
Brendon Hartley
De Vries op lease

Williams
Estaban Ocon
Sirotkin / VanDoorne

Force Strolliebol
Lance Stroll
Sergio Perez / Estaban Ocon

RBR
Max Verstappen
Pierre Gasley / Sergio Perez / Ocon / ?

Geen idee eigenlijk, als je alles zo gaat invullen, kan je maar eigenlijk 1 ding met echte zekerheid zeggen.

Verdomd goed silly season tot nu toe _O_ ^O^ #WelldoneHoneyBadger
Er staat geen enkel deurtje open voor/naar De Vries aldus Zak Brown: "hij wordt eigenlijk niet overwogen".

En het is Vandoorne, niet VanDoorne.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181184954
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 19:00 schreef opreis het volgende:
Denk dat weinig mensen sainz uiteindelijk echt zouden missen (al is de kans nu wel groter natuurlijk dat hij een stoeltje krijg).
Zijn er hier die wehrlein of kvyat gemist hebben dit jaar?
Kvyat niet, maar Wehrlein hoort wel in de F1 thuis. Wat zou hij in de Sauber hebben klaargespeeld ipv LeClerc of naast hem? Of had hij voor Williams wél punten kunnen behalen in plaats van Peppi en Kokki ?
pi_181184986
Sowieso heeft De Vries nog niet genoeg superlicentie punten. Daarvoor moet hij nog een plekje stijgen.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181185010
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 19:04 schreef Meike26 het volgende:

[..]

Kvyat niet, maar Wehrlein hoort wel in de F1 thuis. Wat zou hij in de Sauber hebben klaargespeeld ipv LeClerc of naast hem? Of had hij voor Williams wél punten kunnen behalen in plaats van Peppi en Kokki ?
Leclerc
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 19:07:10 #170
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181185060
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 19:04 schreef Meike26 het volgende:

[..]

Kvyat niet, maar Wehrlein hoort wel in de F1 thuis. Wat zou hij in de Sauber hebben klaargespeeld ipv LeClerc of naast hem? Of had hij voor Williams wél punten kunnen behalen in plaats van Peppi en Kokki ?
Leclerc, niet LeClerc. Zo moeilijk is het allemaal niet.

Wehrlein is kennelijk niet prettig om mee te werken. Kvyat is gewoon ingestort na zijn demotie en heeft zich niet kunnen herpakken.

Beide zijn in principe F1-waardig.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181185087
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 19:03 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Er staat geen enkel deurtje open voor/naar De Vries aldus Zak Brown: "hij wordt eigenlijk niet overwogen".

En het is Vandoorne, niet VanDoorne.
Niet bij McLaren zelf nee, maar hij is wél onderdeel van hun programma en als Gasley naar RBR gaat (grote kans) en Norris bij McLaren zelf gaat rijden, hebben ze De Vries eventueel uit te lenen aan STR omdat zij niemand klaar hebben staan om het stoeltje van Gasley op te vullen + de waarde van DeVries stijgt wat weer in voordeel is van management bij McLaren. Je wil als team je rijders echt wel onderbrengen en niet dood laten bloeden, dat is je eigen talentenpool om zeep helpen en toekomstige coureurs zullen weer bedanken voor de eer en liever naar ander team gaan.

Edit : Oh dacht dat hij al wel voldoende punten had.. :@

Edit 2 : Zo moeilijk is het blijkbaar wel.. :') Geen idee waarom, maar dan schrijf ik een naam zoals ik denk dat hij hoort. Zoals dat Vandoorne mij minder loigsch lijkt dan VanDoorne. Zie je bij veel Belgische namen dat er wel een hoofdletter komt na de "Van..".
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 19:11:55 #172
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181185201
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 19:07 schreef Meike26 het volgende:

[..]

Niet bij McLaren zelf nee, maar hij is wél onderdeel van hun programma en als Gasley naar RBR gaat (grote kans) en Norris bij McLaren zelf gaat rijden, hebben ze De Vries eventueel uit te lenen aan STR omdat zij niemand klaar hebben staan om het stoeltje van Gasley op te vullen + de waarde van DeVries stijgt wat weer in voordeel is van management bij McLaren. Je wil als team je rijders echt wel onderbrengen en niet dood laten bloeden, dat is je eigen talentenpool om zeep helpen en toekomstige coureurs zullen weer bedanken voor de eer en liever naar ander team gaan.

Edit : Oh dacht dat hij al wel voldoende punten had.. :@
De Vries, niet DeVries :P

Het is wel Nyck
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181185231
Dat was een spatie die ik vergeten was.. eerder schreef ik hem wel goed.. :6 In Nederland komt het amper voor dat de voorzetsels en achternamen aan elkaar geschreven worden. ;)
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 19:13:27 #174
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181185233
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 19:07 schreef Meike26 het volgende:

[..]

Niet bij McLaren zelf nee, maar hij is wél onderdeel van hun programma en als Gasley naar RBR gaat (grote kans) en Norris bij McLaren zelf gaat rijden, hebben ze De Vries eventueel uit te lenen aan STR omdat zij niemand klaar hebben staan om het stoeltje van Gasley op te vullen + de waarde van DeVries stijgt wat weer in voordeel is van management bij McLaren. Je wil als team je rijders echt wel onderbrengen en niet dood laten bloeden, dat is je eigen talentenpool om zeep helpen en toekomstige coureurs zullen weer bedanken voor de eer en liever naar ander team gaan.

Edit : Oh dacht dat hij al wel voldoende punten had.. :@

Edit 2 : Zo moeilijk is het blijkbaar wel.. :') Geen idee waarom, maar dan schrijf ik een naam zoals ik denk dat hij hoort. Zoals dat Vandoorne mij minder loigsch lijkt dan VanDoorne. Zie je bij veel Belgische namen dat er wel een hoofdletter komt na de "Van..".
Nee, dat zie je juist amper bij Vlaamse namen. En Leclerc is niet Vlaams.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 19:13:52 #175
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181185244
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 19:13 schreef Meike26 het volgende:
Dat was een spatie die ik vergeten was.. eerder schreef ik hem wel goed.. :6 In Nederland komt het amper voor dat de voorzetsels en achternamen aan elkaar geschreven worden. ;)
Daarom ook de :P
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181185277
Zo komen we de laatste niet-raceweek wel door _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181185285
Wehrlein mag van mij best nog een kans krijgen idd :Y
Flesje bier
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 19:19:48 #178
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181185379
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 19:15 schreef Meike26 het volgende:
Zo komen we de laatste niet-raceweek wel door _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nee hoor :*

Nu nog wachten op (de bevestiging van het tekenen van een hernieuwd contract met Ferrari van) Kimi.

Maar kan zijn dat we tot Monza moeten wachten.

Daarna zullen er wel redelijk snel spijkers met koppen geslagen worden verwacht ik.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 19:20:04 #179
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_181185383
Ik hoop iig dat Stoffel blijft, En SAI ga ik niet missen.
Drop you like an ill, bad habit
  dinsdag 14 augustus 2018 @ 19:20:31 #180
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181185396
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 19:20 schreef pmponer het volgende:
Ik hoop iig dat Stoffel blijft, En SAI ga ik niet missen.
Idem.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 15 augustus 2018 @ 10:28:15 #181
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181198452
Volgens ESPN wordt SAI later deze week aangekondigd als vervanger van ALO http://www.espn.com/f1/st(...)nando-alonso-mclaren
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181199696
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2018 19:04 schreef Meike26 het volgende:

[..]

Kvyat niet, maar Wehrlein hoort wel in de F1 thuis. Wat zou hij in de Sauber hebben klaargespeeld ipv LeClerc of naast hem? Of had hij voor Williams wél punten kunnen behalen in plaats van Peppi en Kokki ?
Zo overtuigend vond ik wehrlein niet, kon nauwelijks uitblinken naast mindere teamgenoten. Een leclerc doet dat meer.
Overhypte coureur
pi_181203294
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 11:27 schreef opreis het volgende:

[..]

Zo overtuigend vond ik wehrlein niet, kon nauwelijks uitblinken naast mindere teamgenoten. Een leclerc doet dat meer.
Overhypte coureur
Als er iemand niet overhyped is is het Wehrlein. Daarom heeft hij ook geen stoeltje. Wat hij deed met de Sauber was vrij indrukwekkend. Dat was een knakenbak namelijk. Leclerc heeft het wat dat betreft een stuk makkelijker. Verder was de invloed van de sponsoren van Eriksonn destijds veel groter, die bepaalden dat Eriksonn de nieuwe onderdelen kreeg. Wehrlein moest het doen met rekatier oude meuk. Daardoor leek Eriksonn beter dan ie was.
Vasseur heeft daar korte metten meegemaakt.
pi_181203848
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 14:07 schreef aesop het volgende:

[..]

Als er iemand niet overhyped is is het Wehrlein. Daarom heeft hij ook geen stoeltje. Wat hij deed met de Sauber was vrij indrukwekkend. Dat was een knakenbak namelijk. Leclerc heeft het wat dat betreft een stuk makkelijker. Verder was de invloed van de sponsoren van Eriksonn destijds veel groter, die bepaalden dat Eriksonn de nieuwe onderdelen kreeg. Wehrlein moest het doen met rekatier oude meuk. Daardoor leek Eriksonn beter dan ie was.
Vasseur heeft daar korte metten meegemaakt.
Hij heeft ook naast haryanto en ocon gereden. In een manor, en een mercedes en FI getest. Werd constant genoemd als opvolger van rosberg maar zelfs mercedes lijkt wel klaar met hem en zetten nu in op ocon en russell. Dat zij dus al 2 coureurs uit de mercedes opleiding waar ze meer in zie. Dan wehrlein. Erikson is ook niet goed genoeg, maar de coureurs die echt goed zijn komen wel aan een stoeltje
pi_181204136
Ericsson, als we toch bezig zijn met namen...
pi_181210522
VanDoorne blijft wel bij MClaren denk ik
  woensdag 15 augustus 2018 @ 19:28:42 #187
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181210570
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 19:26 schreef Mansjester het volgende:
VanDoorne blijft wel bij MClaren denk ik
Vandoorne....
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181210710
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 19:28 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Vandoorne....
:') !
  woensdag 15 augustus 2018 @ 19:55:23 #189
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181211359
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 19:34 schreef Mansjester het volgende:

[..]

:') !
Precies ja.. Namen van coureurs niet kunnen spellen :|W
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181213129
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 19:55 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Precies ja.. Namen van coureurs niet kunnen spellen :|W
hey, Whiskey, doe eens even niet, zo irritant, dat Nazi gedoe
pi_181213604
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 19:26 schreef Mansjester het volgende:
VanDoorne blijft wel bij MClaren denk ik
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 19:28 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Vandoorne....
McLaren...
  woensdag 15 augustus 2018 @ 21:16:10 #192
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181214028
quote:
0s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 20:50 schreef THEFXR het volgende:

[..]

hey, Whiskey, doe eens even niet, zo irritant, dat Nazi gedoe
Zijn maar 20 namen he? En Google is er ook nog...

Als je die moeite niet eens kunt opbrengen.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 15 augustus 2018 @ 21:16:41 #193
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181214045
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:02 schreef JayHovah het volgende:

[..]


[..]

McLaren...
Zo ver kwam ik niet eens :D
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181218443
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:16 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Zijn maar 20 namen he? En Google is er ook nog...

Als je die moeite niet eens kunt opbrengen.
:D
pi_181227592
quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:16 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Zijn maar 20 namen he? En Google is er ook nog...

Als je die moeite niet eens kunt opbrengen.
.....dan wat? Maak je zin eens af!
En THEFXR heeft gelijk, dat constant verbeteren is schijtirritant, als men de inhoud van het bericht begrijpt is het een goed geschreven bericht. Punt.

quote:
1s.gif Op woensdag 15 augustus 2018 21:16 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Zo ver kwam ik niet eens :D
Dat is jouw taak ook niet.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 16 augustus 2018 @ 13:28:44 #196
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_181227933
Ga eens ergens anders zeikstralen :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_181229673
Sainz --> McLaren
Bron; mclaren
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 16 augustus 2018 @ 14:28:35 #198
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181229693
quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 14:27 schreef franklop het volgende:
Sainz --> McLaren
Bron; mclaren
benieuwd of Norris naar STR gaat
pi_181230231
quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 14:27 schreef franklop het volgende:
Sainz --> McLaren
Bron; mclaren
Hierbij het officiële persbericht van McLaren:
https://www.mclaren.com/f(...)z-race-mclaren-2019/
pi_181230329
Stroll sr. heeft Force India overgenomen, Ricciardo gaat naar Renault, Alonso verlaat de F1 en Sainz is bevestigd als zijn vervanger. Het wordt weer tijd voor een nieuw silly season overzicht.

Mercedes (Mercedes): Lewis Hamilton, Valtteri Bottas
Ferrari (Ferrari): Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen, Charles Leclerc
Red Bull (Honda): Max Verstappen, Pierre Gasly
Renault (Renault): Nico Hulkenberg, Daniel Ricciardo
Force India (Mercedes): Lance Stroll, Sergio Perez, Esteban Ocon, George Russell, Robert Kubica
Haas (Ferrari): Kevin Magnussen, Romain Grosjean, Sergio Perez, Charles Leclerc, Antonio Giovinazzi
McLaren (Renault): Carlos Sainz, Stoffel Vandoorne, Lando Norris, Kimi Raikkonen
Toro Rosso (Honda): Brendon Hartley, Lando Norris, Pierre Gasly, ...
Sauber (Ferrari): Charles Leclerc, Marcus Ericsson, Antonio Giovinazzi, Stoffel Vandoorne, Kimi Raikkonen
Williams (Mercedes): Sergej Sirotkin, Esteban Ocon, George Russell, Robert Kubica, Lance Stroll

bevestigd, onwaarschijnlijk
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181230783
Ben benieuwd wie er naast Sains rijdt volgend jaar
pi_181231048
Ik hoop Vandoorne

[ Bericht 5% gewijzigd door Nattekat op 16-08-2018 16:34:02 (Oeps) ]
  donderdag 16 augustus 2018 @ 15:35:32 #203
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181231089
quote:
6s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 15:33 schreef opgebaarde het volgende:
Ik hoop Vandoorne
niks tegen die jongen maar heb hem nog niet echt indruk zien maken, Sainz eigenlijk ook niet hoor

[ Bericht 0% gewijzigd door Nattekat op 16-08-2018 16:34:08 ]
pi_181248509
De grote vraag wordt misschien wel of Williams financieel overeind blijft in 2019. Nu vader Stroll zijn kruiwagen met dollars richting Force India rijdt en Martini niet verlengd zitten ze met een aardig gat in de begroting... Of zal het een kans zijn als een soort verkapte Mercedes junior team, met Ocon en Russell bijvoorbeeld...
pi_181248550
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 10:19 schreef JayHovah het volgende:
De grote vraag wordt misschien wel of Williams financieel overeind blijft in 2019. Nu vader Stroll zijn kruiwagen met dollars richting Force India rijdt en Martini niet verlengd zitten ze met een aardig gat in de begroting... Of zal het een kans zijn als een soort verkapte Mercedes junior team, met Ocon en Russell bijvoorbeeld...
Denk dat Willliams weinig keuze heeft. Misschien willen ze helemaal niet, maar anders dan een B team van Mercedes worden zit er volgens mij toch echt niet in.
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 10:32:51 #206
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181248783
Oeps, heb mijn geruchtenpost over Perez in het verkeerde topic gezet. Had hier moeten staan. Het is nl geen nieuwtje maar een gerucht.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 10:33:44 #207
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_181248801
quote:
7s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 10:21 schreef vosss het volgende:

[..]

Denk dat Willliams weinig keuze heeft. Misschien willen ze helemaal niet, maar anders dan een B team van Mercedes worden zit er volgens mij toch echt niet in.
Als ik Williams was zou ik proberen Rich Energy binnen te hengelen nu die bij FI naast de pot gepiest hebben.
And so is the past
pi_181249100
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 10:33 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Als ik Williams was zou ik proberen Rich Energy binnen te hengelen nu die bij FI naast de pot gepiest hebben.
Ja, goeie. Dat zou voor hun, Rich Energie, inderdaad wel interessant zijn, Engelser kunnen ze het niet krijgen ^O^
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 11:37:28 #209
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181249964
quote:
7s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 10:21 schreef vosss het volgende:

[..]

Denk dat Willliams weinig keuze heeft. Misschien willen ze helemaal niet, maar anders dan een B team van Mercedes worden zit er volgens mij toch echt niet in.
ik dacht juist dat de reden van pa Stroll om FI te kopen was om er een Mercedes b team van te maken omdat Williams hier geen oren naar had, dus je krijgt naast Stroll een Mercedes jongen denk ik, dus Ocon of misschien Russel.

wie weet kan Williams wat met Perez al lijkt Haas voor hem de beter optie
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 13:41:33 #210
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181252642
Gerucht dat Kubica in Spa in de Williams plaatsneemt: https://www.gpblog.com/nl(...)ubica-in-belgi-.html
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181253059
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 13:41 schreef Whiskers2009 het volgende:
Gerucht dat Kubica in Spa in de Williams plaatsneemt: https://www.gpblog.com/nl(...)ubica-in-belgi-.html
Las gisteren dat ie 70% op 1 arm rijdt sinds zn ongeluk. Die Williams rijdt ook maar voor 70% dus samen is dat zegmaar 35% :+
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_181253073
Ik zou het wel tof vinden. Kijken wat die halve lamme nog kan tegenover de rest. Jammer dat ze hem nooit tegenover Stroll gezet hebben. Dat was epic geweest als hij met een halve arm gewoon gewonnen zou hebben van hem :P
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 15:39:54 #213
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181255249
Hier wat uitgebreider hoe het gegaan zou zijn https://www.f1today.net/n(...)op-spa-francorchamps
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181255542
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 15:39 schreef Whiskers2009 het volgende:
Hier wat uitgebreider hoe het gegaan zou zijn https://www.f1today.net/n(...)op-spa-francorchamps
Enige nadeel, F1Today heeft nou niet echt een goede reputatie in de autosport wereld.. Moeilijk om voor waar aan te nemen. Leuk en spannend, maar ik denk niet dat het gaat gebeuren. Teveel contracten die onder druk komen te staan lijkt me zo.
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 16:38:19 #215
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181256619
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 15:53 schreef Meike26 het volgende:

[..]

Enige nadeel, F1Today heeft nou niet echt een goede reputatie in de autosport wereld.. Moeilijk om voor waar aan te nemen. Leuk en spannend, maar ik denk niet dat het gaat gebeuren. Teveel contracten die onder druk komen te staan lijkt me zo.
De bron is een journalist van motorsport.com
Lees het anders op die site :)

En F1Today heeft gewoon dezelfde berichten als de rest, alleen soms wat later.

En bij de overstap van Max van STR naar RBR zaten ze er bovenop.

Verder hebben ze een overnamebod van motorsport.com afgeslagen jaren geleden itt een hoop andere sites.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181258856
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 13:41 schreef Whiskers2009 het volgende:
Gerucht dat Kubica in Spa in de Williams plaatsneemt: https://www.gpblog.com/nl(...)ubica-in-belgi-.html
Dat gerucht gaat al sinds Stroll FI gekocht heeft. Stroll naar FI, Ocon naar McLaren en Kubica in de Williams.

Ook dat Perez na de koop zou blijven gaat al langer. Perez schijnt nauwere banden met Stroll te hebben dan Ocon. Waarom weet ik niet, maar dat was het gerucht.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  vrijdag 17 augustus 2018 @ 18:25:47 #217
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181259253
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2018 18:10 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Dat gerucht gaat al sinds Stroll FI gekocht heeft. Stroll naar FI, Ocon naar McLaren en Kubica in de Williams.

Ook dat Perez na de koop zou blijven gaat al langer. Perez schijnt nauwere banden met Stroll te hebben dan Ocon. Waarom weet ik niet, maar dat was het gerucht.
Dat weet ik, maar de geruchten laaien dus weer op zo vlak voor Spa.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181265869
Perez schijnt volgens Mexicaanse media een contract t/m einde 2019 bij FI getekend te hebben.

https://www.f1today.net/n(...)orce-india-voor-2019
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181282304
Jean-Eric Vergne schijnt benaderd te zijn door een F1 team.

http://www.espn.co.uk/f1/(...)019-formula-one-seat
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181282465
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 20:36 schreef sasquatsch het volgende:
Jean-Eric Vergne schijnt benaderd te zijn door een F1 team.

http://www.espn.co.uk/f1/(...)019-formula-one-seat
Toro Rosso lijkt me dan
Flesje bier
pi_181282684
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 20:44 schreef Gezicht het volgende:

[..]

Toro Rosso lijkt me dan
Welcome back VER.. of VEG of.. :D
pi_181282762
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 20:54 schreef Meike26 het volgende:

[..]

Welcome back VER.. of VEG of.. :D
JEV
Flesje bier
pi_181300297
ERG
  zondag 19 augustus 2018 @ 20:20:18 #224
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181306692
Vergne én Buemi zouden op de shortlist staan voor STR (!!!). Vreemd gerucht, maar hier komt 'ie:
https://www.f1maximaal.nl(...)gne-op-lijstje-marko

https://www.gpblog.com/nl(...)-lijstje-staan-.html
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181309147
Een wat meer ervaren kracht naast een junior in de STR lijkt me an sich ook wel een prima idee. Wie weet kunnen ze daar als het met Honda meezit straks ook meer om de punten meedoen.
Flesje bier
pi_181317442
En wat als RBR Leclerc van Ferrari/Sauber zou lenen? Kan ie bij RB ervaring opdoen in een topteam en loopt RB met Gasly niet het risico dat ze hem te snel in een topteam plaatsen aangezien RB verder weinig/geen juniors heeft.
  maandag 20 augustus 2018 @ 11:02:26 #227
46705 Kleffe_Dop
Sic Mundus Creatus Est
pi_181317475
quote:
0s.gif Op zondag 19 augustus 2018 21:47 schreef Gezicht het volgende:
Een wat meer ervaren kracht naast een junior in de STR lijkt me an sich ook wel een prima idee.
Dat zal vast het PR praatje zijn dat RB de wereld in zal slingeren, maar het past natuurlijk totaal niet bij de filosofie die RB afgelopen tien jaar gehanteerd heeft voor Toro Rosso.
Veel waarschijnlijker is dat er gewoon geen klaargestoomd talent beschikbaar is. Waar RB in het verleden altijd een rijkelijk gevulde talentenpoule had om uit te putten, staat 'ie nu een beetje droog (op Ticktum na misschien, maar die is niet onomstreden).

[ Bericht 2% gewijzigd door Kleffe_Dop op 20-08-2018 11:15:07 ]
pi_181319227
JeanEricVergne twitterde op zondag 19-08-2018 om 22:35:55 I love how some journalist make quick conclusions to bring an audience... just to be clear I never said I was contacted by RedBull and as far as I’m concerned I think @PierreGASLY will get the seat reageer retweet
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_181319363
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2018 11:02 schreef Kleffe_Dop het volgende:

[..]

Dat zal vast het PR praatje zijn dat RB de wereld in zal slingeren, maar het past natuurlijk totaal niet bij de filosofie die RB afgelopen tien jaar gehanteerd heeft voor Toro Rosso.
Veel waarschijnlijker is dat er gewoon geen klaargestoomd talent beschikbaar is. Waar RB in het verleden altijd een rijkelijk gevulde talentenpoule had om uit te putten, staat 'ie nu een beetje droog (op Ticktum na misschien, maar die is niet onomstreden).
Ticktum is wel de meest prominente junior op dit moment, maar nog niet F1-waardig (qua superlicentiepunten). Daaronder volgen coureurs in de FR 2.0 (Neil Verhagen) en F4 (Jack Doohan en Dennis Hauger) en nog wat karters.

Misschien dat ze Albon terug kunnen halen. Doet het redelijk in de F2 op dit moment. Was een Red Bull junior in zijn karttijd maar weer losgelaten na wat mindere seizoenen in de FR 2.0.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  maandag 20 augustus 2018 @ 13:03:36 #230
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181319486
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2018 10:58 schreef Goudenvis het volgende:
En wat als RBR Leclerc van Ferrari/Sauber zou lenen? Kan ie bij RB ervaring opdoen in een topteam en loopt RB met Gasly niet het risico dat ze hem te snel in een topteam plaatsen aangezien RB verder weinig/geen juniors heeft.
Ze gaan Leclerc echt niet opleiden voor Ferrari.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  maandag 20 augustus 2018 @ 21:05:02 #231
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181332956
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181333412
_O_
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_181333620
Zoals verwacht.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181333731
Ik vind Pierre toch een van de sympathiekste coureurs van het veld, hij heeft een hoog gun-factor. Denk wel dat het een leuke combinatie met Max zal worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_181334224
Ben wel benieuwd hoe Verstappen en Gasly ten opzichte van elkaar gaan presteren .
  maandag 20 augustus 2018 @ 21:48:14 #236
46705 Kleffe_Dop
Sic Mundus Creatus Est
pi_181334264
En Vergne naar TR is nu ook bijna niet te missen, toch? ;)
  maandag 20 augustus 2018 @ 21:49:21 #237
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181334298
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2018 21:47 schreef Breekfast het volgende:
Ben wel benieuwd hoe Verstappen en Gasly ten opzichte van elkaar gaan presteren .
De lijn der verwachting is toch wel dat Max Gasly aan scherven rijdt. Zo'n supertalent is Gasly niet (vooralsnog).
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181334318
Dan heb je zo een juniorteam met coureurs van wie de gemiddelde leeftijd tien jaar hoger is dan de gemiddelde leeftijd van de coureurs in het topteam.
pi_181335456
quote:
10s.gif Op maandag 20 augustus 2018 21:48 schreef Kleffe_Dop het volgende:
En Vergne naar TR is nu ook bijna niet te missen, toch? ;)
Zou ik als ik Vergne was niet doen. Kan hij alleen maar mee verliezen. Sowieso was Buemi ook gevraagd, blijkbaar.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  maandag 20 augustus 2018 @ 22:33:12 #240
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181335595
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2018 22:28 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Zou ik als ik Vergne was niet doen. Kan hij alleen maar mee verliezen. Sowieso was Buemi ook gevraagd, blijkbaar.
Bovendien de oudjes in het opleidingsteam en de jonkies in het hoofdteam :D _O-
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  maandag 20 augustus 2018 @ 22:50:04 #241
46705 Kleffe_Dop
Sic Mundus Creatus Est
pi_181336026
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2018 22:28 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Zou ik als ik Vergne was niet doen. Kan hij alleen maar mee verliezen. Sowieso was Buemi ook gevraagd, blijkbaar.
Ik snap wat je bedoelt, hij heeft een succesvolle carrière opgebouwd na zijn periode in de Formule 1, maar deze kans krijgt 'ie nooit meer. En uiteindelijk is het ultieme doel van iedere coureur om actief te zijn op het hoogst mogelijke podium van de autosport.
Trots opzij zetten en de hele RB staf hun ongelijk bewijzen.
Ik zou het áltijd doen als ik hem was.
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2018 22:33 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Bovendien de oudjes in het opleidingsteam en de jonkies in het hoofdteam :D _O-
Eens, in feite is dit natuurlijk het falen van je jeugdopleiding (door welke reden dan ook).
Maar RB moet wel íets doen... en over Vergne; veel pundits zijn van mening dat hij misschien wel iets te vroeg aan de kant is gezet destijds.

[ Bericht 17% gewijzigd door Kleffe_Dop op 20-08-2018 23:15:41 ]
pi_181340079
Gassly heeft iig de mazzel dat er geen supertalent bij TR rijdt als hij straks door max ruim verslagen wordt. Die mazzel had kviat niet
pi_181341933
Buemi is trouwens (Naast Toyota WEC rijder en Renault FE rijder) nog steeds de officiele reservecoureur van RBR.

En Vergne zie ik niet zo gauw terugkeren: https://www.gpupdate.net/(...)was-beter-dan-kvyat/
pi_181369022
Volgens het Italiaanse Corriere della Sera blijft Raikkonen bij Ferrari en gaat Leclerc naar Haas. Een aankondiging wordt verwacht op Spa of Monza.

https://m.wheels24.co.za/(...)2019-report-20180822
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  woensdag 22 augustus 2018 @ 12:13:09 #245
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181369263
quote:
1s.gif Op woensdag 22 augustus 2018 12:04 schreef sasquatsch het volgende:
Volgens het Italiaanse Corriere della Sera blijft Raikkonen bij Ferrari en gaat Leclerc naar Haas. Een aankondiging wordt verwacht op Spa of Monza.

https://m.wheels24.co.za/(...)2019-report-20180822
Zou ik wel terecht en logisch vinden, dus ik hoop dat het klopt ^O^
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181370234
Kan Grosjean mooi eens wieberen.
pi_181372055
Denken jullie dat Vergne naast Hartley komt zodat hij Gasly kan vervangen mocht hij tegenvallen bij RRB?
pi_181372150
Nee
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  woensdag 22 augustus 2018 @ 18:23:09 #249
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181376943
STR neemt pas na Monza een besluit over de coureurs voor 2019 aldus Tost: https://www.gpblog.com/nl(...)eizoen-na-monza.html
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Redactie Sport vrijdag 24 augustus 2018 @ 23:38:10 #250
274204 crew  Mexicanobakker
pi_181436068
Grosjean zal dus wel verdwijnen. Jammer, toch we een prima coureur maar dit seizoen net even te veel foutjes gemaakt. In oa 2013 en 2017 toch sterk gereden
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_181446069
Nou ik ga ´m niet missen. Tijd voor nieuw bloed.
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 14:49:31 #252
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181446375
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 17:39:38 #253
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181449871
Niet echt nieuws, maar Ocon heeft (onbedoeld) bevestigd dat hij volgend jaar niet bij Racing Point rijdt: https://www.gpblog.com/nl(...)-kwijt-in-2019-.html

[ Bericht 0% gewijzigd door Whiskers2009 op 25-08-2018 17:59:38 ]
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181450355
Op maandag 30 november 2009 19:30 schreef Ian_Nick het volgende:
Pietje's hobby is puzzelen en misschien ben jij wel het laatste stukje O+
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 18:01:38 #255
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181450473
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 18:05:07 #256
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_181450574
Ja en Ric tekent wel bij RB, ook door dat bericht ervoor.
Misschien zit Ocon zeer binnenkort wel in het zitje van Stoffel.

Ik hoop zo dat Stoffel nog een eerlijke kans krijgt.
Drop you like an ill, bad habit
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 18:05:54 #257
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181450589
quote:
9s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 18:05 schreef pmponer het volgende:
Ja en Ric tekent wel bij RB, ook door dat bericht ervoor.
Misschien zit Ocon zeer binnenkort wel in het zitje van Stoffel.

Ik hoop zo dat Stoffel nog een eerlijke kans krijgt.
dit jaar nog wel
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 18:06:27 #258
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_181450601
Hmm als zoon stroll in de roze bolide wil dan zit hij daar de volgende gp.
Waar blijft ocon dan?

En Stoffel zit gewoon op de schopstoel helaas.
Drop you like an ill, bad habit
pi_181450773
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 18:06 schreef pmponer het volgende:
Hmm als zoon stroll in de roze bolide wil dan zit hij daar de volgende gp.
Waar blijft ocon dan?

En Stoffel zit gewoon op de schopstoel helaas.
Williams?
Flesje bier
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 18:17:37 #260
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181450927
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 18:06 schreef pmponer het volgende:
Hmm als zoon stroll in de roze bolide wil dan zit hij daar de volgende gp.
Waar blijft ocon dan?

En Stoffel zit gewoon op de schopstoel helaas.
Williams idd.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 18:22:57 #261
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_181451091
Ok, is er nog een kans dat we Stoffel volgend jaar nog zien?
Want meestal als er zulke berichten komen betekent dat niet zo heel veel goeds.
Drop you like an ill, bad habit
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 25 augustus 2018 @ 18:28:10 #262
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_181451242
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 18:22 schreef pmponer het volgende:
Ok, is er nog een kans dat we Stoffel volgend jaar nog zien?
Want meestal als er zulke berichten komen betekent dat niet zo heel veel goeds.
Denk dat ie gewoon op z'n plek blijft. Norris als derde coureur.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 18:31:00 #263
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181451337
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 18:22 schreef pmponer het volgende:
Ok, is er nog een kans dat we Stoffel volgend jaar nog zien?
Want meestal als er zulke berichten komen betekent dat niet zo heel veel goeds.
Sauber is in iig in theorie een optie zoals het artikel zegt.
Maar ik zo het echt zonde vinden als hij uit de F1 zou verdwijnen.
Wehrlein weg was ook zonde, al schijnt hij lastig zijn om mee te werken.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181451554
Zou het jammer voor Stoffel vinden maar van wat we zover van hem hebben gezien denk ik toch echt dat het ophoudt.
Flesje bier
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 18:38:54 #265
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_181451589
Geen idee wat er allemaal speelt, maar Stoffel staat in de ranglijsten slecht.
Terwijl hij zich vaak in de Q moet opofferen door Alo een tow te geven. Daarna mag Stoffel, maar dan is het beste van die banden er al af.
Drop you like an ill, bad habit
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 25 augustus 2018 @ 19:12:17 #266
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_181452531
Mercedes: Hamilton, Bottas

Ferrari: Vettel, Raïkkönen
Leclerc

Red Bull: Verstappen, Gasly

Renault: Hülkenberg, Ricciardo

Force India: ?, ?
• Stroll
• Perez
• Ocon

Haas: Magnussen, ?
• Grosjean
• Leclerc
Ocon
• Giovinazzi
• Fuoco

Toro Rosso: ?, ?
• Hartley
• Vergne
• Buemi
Ticktum
Albon

McLaren: Sainz, ?
• Vandoorne
• Norris
De Vries

Williams: Sirotkin, ?
• Stroll
• Ocon
• Russell
Kubica

Dit is een beetje de huidige stand van zaken. Raïkkönen, Magnussen en Sirotkin zijn alvast met potlood ingevuld, alles eronder is een optie. Schuingedrukt is ook een optie, maar niet erg waarschijnlijk (sorry Kubicafans).
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 19:32:25 #267
277319 Tinos85
Gewoon lekker
pi_181453090
Stroll kan je ook wel vast bij Force India zetten. Dat heeft Ocon al verklapt na de kwalificatie.
pi_181459875
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 19:12 schreef Nattekat het volgende:
Mercedes: Hamilton, Bottas

Ferrari: Vettel, Raïkkönen
Leclerc

Red Bull: Verstappen, Gasly

Renault: Hülkenberg, Ricciardo

Force India: ?, ?
• Stroll
• Perez
• Ocon

Haas: Magnussen, ?
• Grosjean
• Leclerc
Ocon
• Giovinazzi
• Fuoco

Toro Rosso: ?, ?
• Hartley
• Vergne
• Buemi
Ticktum
Albon

McLaren: Sainz, ?
• Vandoorne
• Norris
De Vries

Williams: Sirotkin, ?
• Stroll
• Ocon
• Russell
Kubica

Dit is een beetje de huidige stand van zaken. Raïkkönen, Magnussen en Sirotkin zijn alvast met potlood ingevuld, alles eronder is een optie. Schuingedrukt is ook een optie, maar niet erg waarschijnlijk (sorry Kubicafans).
Je vergeet Sauber. Ticktum mag je doorstrepen bij STR, want niet genoeg punten en Ocon mag ook nog bij McLaren.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 25 augustus 2018 @ 23:42:50 #269
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_181459915
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 23:40 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Je vergeet Sauber. Ticktum mag je doorstrepen bij STR, want niet genoeg punten en Ocon mag ook nog bij McLaren.
En ik zat het nog zo goed na te tellen :'(

Sauber echt werkelijk geen idee hoe en wat. Onze Zweedse vriend blijft waarschijnlijk en verder ga ik uit van hetzelfde verhaal als Haas exclusief Grosjean.

Ticktum heb ik er toch maar bijgezet omdat Red Bull graag wil en de FIA past ieder jaar weer iets aan aan dit systeem, dus je weet maar nooit.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_181459984
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 23:42 schreef Nattekat het volgende:

[..]

En ik zat het nog zo goed na te tellen :'(

Sauber echt werkelijk geen idee hoe en wat. Onze Zweedse vriend blijft waarschijnlijk en verder ga ik uit van hetzelfde verhaal als Haas exclusief Grosjean.

Ticktum heb ik er toch maar bijgezet omdat Red Bull graag wil en de FIA past ieder jaar weer iets aan aan dit systeem, dus je weet maar nooit.
Gerucht gaat dat Ericsson de volgende race al exit is.

Maar Leclerc, Ericsson, Giovinazzi, en Vandoorne worden genoemd.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181463216
quote:
Is toch ook gewoon zo? Bij red bull was hij uiteindelijk 4de in de rangorde, achter max, ric en gasly. Bij renault waren ze blijkbaar ook niet genoeg onder de indruk van hem t.o.v Hulk en de vermeende interesse in Ocon. Als je dan ook nog rijders als ham, vet en alo in het deelnemersveld heb rijden dan kan je dr wel bijna vanuit gaan dat sainz niet tot de beste 10 coureurs hoort en dan zal je over het algemeen geld mee moeten nemen of het geluk hebben dat een vervallen team als mclaren je nog een kans wil geven.
pi_181469508
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 23:46 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Gerucht gaat dat Ericsson de volgende race al exit is.

Maar Leclerc, Ericsson, Giovinazzi, en Vandoorne worden genoemd.
Waarom zou Ericsson zomaar exit zijn? Neem aan dat daar gewoon dik betaald is voor een heel seizoen. Als iemand betrouwbare sponsoren heeft is hij het wel denk ik.
  zondag 26 augustus 2018 @ 13:39:05 #273
318507 Jester65
Stay frosty
pi_181470030
In de Belgische pers gaat het gerucht dat Ocon een stoeltje gepast zou hebben bij McLaren.
pi_181470048
Van mij mag Vandoorne best wieberen, ik snap de hype hier op Fok niet zo. Ja, hij was goed in de GP2 maar ik heb in de Formule 1 weinig kleurlozere rijders gezien dan hem.
  zondag 26 augustus 2018 @ 13:42:35 #275
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181470111
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 13:39 schreef Jester65 het volgende:
In de Belgische pers gaat het gerucht dat Ocon een stoeltje gepast zou hebben bij McLaren.
In de internationale pers gaat dat gerucht. En nog tig andere geruchten. En De Ferran zou weer gezegd hebben dat Vandoorne het seizoen afmaakt. Dus dan zou ALO weer moeten wieberen.

Maar er gaan dus meerdere geruchten rond mbt de evt rijderscarroussel nav de koop van FI door Racing Point.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 26 augustus 2018 @ 13:47:55 #276
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181470250
Perez weet kennelijk al wat hij volgend seizoen gaat doen: https://www.f1today.net/n(...)annen-voor-2019-zijn
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Moderator / Redactie Sport zondag 26 augustus 2018 @ 14:05:22 #277
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_181470616
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 13:39 schreef Funzel het volgende:
Van mij mag Vandoorne best wieberen, ik snap de hype hier op Fok niet zo. Ja, hij was goed in de GP2 maar ik heb in de Formule 1 weinig kleurlozere rijders gezien dan hem.
Het is wel heel onwaarschijnlijk dat iemand binnen een jaar van juniorklassen domineren naar troep degradeert.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_181470619
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 13:16 schreef Funzel het volgende:

[..]

Waarom zou Ericsson zomaar exit zijn? Neem aan dat daar gewoon dik betaald is voor een heel seizoen. Als iemand betrouwbare sponsoren heeft is hij het wel denk ik.
Omdat Vasseur Vandoorne wil hebben, nu hij waarschijnlijk weg moet bij McLaren. Vasseur kent Vandoorne uit de GP2 en heeft veel vertrouwen in hem.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181470663
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 14:05 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het is wel heel onwaarschijnlijk dat iemand binnen een jaar van juniorklassen domineren naar troep degradeert.
Ik wil niet zeggen troep, maar kan me niet voorstellen dat mensen hem na 3 races nog zouden missen. Kan me geen enkele goede inhaalactie van hem herinneren bijvoorbeeld, of een moment dat hij boven zichzelf uitsteeg en eens dik voor Alonso stond.
pi_181470747
In de superformula vond ik hem ook weinig opvallend. Gasly deed dat een jaar later toch heel wat overtuigender, al is het lastig te vergelijken op afstand.
  zondag 26 augustus 2018 @ 14:58:03 #281
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_181471849
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 14:12 schreef aesop het volgende:
In de superformula vond ik hem ook weinig opvallend. Gasly deed dat een jaar later toch heel wat overtuigender, al is het lastig te vergelijken op afstand.
waarbij Stoffel bij middenvelder Dandelion reed omdat daar Engels talige monteurs/engineers werken, en Gasly bij het topteam Team Mugen terecht kwam door Red Bull geld.
Inwoner van Verenigd Limburgia! [i]Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.[/i]
pi_181472079
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 13:16 schreef Funzel het volgende:

[..]

Waarom zou Ericsson zomaar exit zijn? Neem aan dat daar gewoon dik betaald is voor een heel seizoen. Als iemand betrouwbare sponsoren heeft is hij het wel denk ik.
Omdat die sponsoren nog steeds in de formule 1 meedoen met het Sauber team, ook als er iemand anders rijdt.
.
  zondag 26 augustus 2018 @ 19:45:11 #283
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_181480174
quote:
1s.gif Op zondag 26 augustus 2018 15:05 schreef Fer het volgende:

[..]

Omdat die sponsoren nog steeds in de formule 1 meedoen met het Sauber team, ook als er iemand anders rijdt.
Dat hangt af van de contracten die er gesloten zijn. Kan best zijn dat er een exit-clausule in zo'n sponsorcontract staat bij een vertrek van Ericsson.
pi_181481853
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 19:45 schreef beantherio het volgende:

[..]

Dat hangt af van de contracten die er gesloten zijn. Kan best zijn dat er een exit-clausule in zo'n sponsorcontract staat bij een vertrek van Ericsson.
Ik bedoel dat het de sponsor gaat om aanwezig zijn in de F1. Er reclame mee maken, klanten uitnodigen naar de race/paddock, enz.

Of het nu met een gesponsorde rijder of een team is maakt niet zoveel uit.

Als teameigenaar hebben ze Ericsson niet meer nodig op termijn.
.
pi_181482002
Volgens Olav Mol blijft Raikkonen bij Ferrari, Leclerc bij Sauber en zou er een andere Ferrari Junior bij STR gestald gaan worden. Giovinazzi dan?

En Ocon gun ik zeker een stoeltje, maar het begint er voor hem lastig uit te zien, en hetzelfde geldt voor Vandoorne helaas.
pi_181482123
Volgens onze vrienden van Sky is Ocon te lang voor de McLaren van dit seizoen dus een plotselinge overstap lijkt me halverwege dit seizoen lastig... Niet dat ik het evengoed zie gebeuren.
pi_181482555
Mooiste voor Mercedes zou zijn Ocon en Russel bij Williams, kunnen ze goed vergelijken.
.
pi_181482566
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 20:55 schreef Ferry_76 het volgende:
Volgens Olav Mol blijft Raikkonen bij Ferrari, Leclerc bij Sauber en zou er een andere Ferrari Junior bij STR gestald gaan worden. Giovinazzi dan?

En Ocon gun ik zeker een stoeltje, maar het begint er voor hem lastig uit te zien, en hetzelfde geldt voor Vandoorne helaas.
Mercedes zorgt er wel voor dat hij ergens terecht komt. Misschien McLaren of Williams volgend jaar. Hij heeft al een stoeltje gepast bij McLaren, maar daarvoor blijkt hij nu dus te lang te zijn.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181482723
Kunnen ze Ocon niet kwijt aan Haas, als vervanging van Grosjean?
pi_181482888
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 21:16 schreef Breekfast het volgende:
Kunnen ze Ocon niet kwijt aan Haas, als vervanging van Grosjean?
Haas -> Ferrari Junior in disguise. Dus met Ocon als Mercedes protégé lijkt me dat geen logische combinatie...
  zondag 26 augustus 2018 @ 21:23:27 #291
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_181482972
quote:
1s.gif Op zondag 26 augustus 2018 20:49 schreef Fer het volgende:

[..]

Ik bedoel dat het de sponsor gaat om aanwezig zijn in de F1. Er reclame mee maken, klanten uitnodigen naar de race/paddock, enz.

Of het nu met een gesponsorde rijder of een team is maakt niet zoveel uit.

Als teameigenaar hebben ze Ericsson niet meer nodig op termijn.
Als dat zo was dan zou het fenomeen van de paydriver niet bestaan. Maar goed: we zullen zien.
  Redactie Frontpage zondag 26 augustus 2018 @ 21:23:49 #292
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_181482986
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 21:16 schreef Breekfast het volgende:
Kunnen ze Ocon niet kwijt aan Haas, als vervanging van Grosjean?
Lijkt me onwaarschijnlijk dat een Mercedes junior wordt gestalt bij een Ferrari satellietteam...
Ta mère
El Coño
ウイスキー
  zondag 26 augustus 2018 @ 21:26:48 #293
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_181483070
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 20:55 schreef Ferry_76 het volgende:
Volgens Olav Mol blijft Raikkonen bij Ferrari, Leclerc bij Sauber en zou er een andere Ferrari Junior bij STR gestald gaan worden. Giovinazzi dan?
Dan lijkt het me waarschijnlijker dat Ocon naar STR gaat. Ik denk niet dat ze er bij Red Bull op zitten te wachten om onervaren juniors van de concurrent op te gaan leiden. Een bewezen talent als Ocon (die trouwens niet perse aan Mercedes vast zit maar in de eerste plaats aan zijn manager Wolff) lijkt me dan een aantrekkelijkere optie.
  zondag 26 augustus 2018 @ 21:30:30 #294
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181483171
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 21:26 schreef beantherio het volgende:

[..]

Dan lijkt het me waarschijnlijker dat Ocon naar STR gaat. Ik denk niet dat ze er bij Red Bull op zitten te wachten om onervaren juniors van de concurrent op te gaan leiden. Een bewezen talent als Ocon (die trouwens niet perse aan Mercedes vast zit maar in de eerste plaats aan zijn manager Wolff) lijkt me dan een aantrekkelijkere optie.
Ocon gaat niet naar STR. Geen F1-rookie en ze gaan niet opleiden voor de concurrent.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  zondag 26 augustus 2018 @ 22:35:04 #295
144695 Sinister-D-
NL'er in België
pi_181485355
quote:
0s.gif Op zondag 26 augustus 2018 21:26 schreef beantherio het volgende:

[..]

Ocon (die trouwens niet perse aan Mercedes vast zit maar in de eerste plaats aan zijn manager Wolff)
juist. Wolff zal nog wel via een dummy-holding of wat vriendjes hier en daar nog wat aandelen in Williams hebben, ter daarbij op dat ie nog wat korting kan geven op een motorblokje....
Inwoner van Verenigd Limburgia! [i]Waar in 't bronsgroen eikenhout, 't nachtegaaltje zingt.[/i]
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 28 augustus 2018 @ 00:14:00 #296
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_181510022
https://ru.motorsport.com(...)godu/3166359/?nrt=54

Markelov wordt nu genoemd als kanshebber bij Williams... echt, als ze dat doen ben ik al mijn respect voor dat team meer dan kwijt
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_181510708
quote:
1s.gif Op zondag 26 augustus 2018 21:30 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Ocon gaat niet naar STR. Geen F1-rookie en ze gaan niet opleiden voor de concurrent.
Ik denk dat ocon niet tot nauwelijks meer opgeleid hoeft te worden
  dinsdag 28 augustus 2018 @ 06:15:43 #298
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181511207
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 augustus 2018 02:29 schreef opreis het volgende:

[..]

Ik denk dat ocon niet tot nauwelijks meer opgeleid hoeft te worden
Dus heeft hij niks te zoeken bij STR ;)
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  dinsdag 28 augustus 2018 @ 09:08:12 #299
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_181512234
Szafnauer heeft een brilletje nodig en Russell zou een test hebben bij Racing Point FI: https://www.gpblog.com/nl(...)an-lance-stroll.html
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_181526031
Volgens Sky zijn er vier gegadigden voor het tweede McLaren stoeltje volgend jaar: Perez, Ocon, Vandoorne en Norris.

http://www.skysports.com/(...)en-about-2019-return
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_181530645
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2018 00:14 schreef Nattekat het volgende:
https://ru.motorsport.com(...)godu/3166359/?nrt=54

Markelov wordt nu genoemd als kanshebber bij Williams... echt, als ze dat doen ben ik al mijn respect voor dat team meer dan kwijt
quote:
Wordt Williams gered door de Russen?
Nu ook Claire Williams beaamt dat Lance Stroll op "een goed moment" naar het mede door zijn vader gekochte Force India zal vertrekken, dreigt het toch al financieel wankelende Williams-team nog verder naar de rand van de afgrond te worden geduwd.
Dat opent waarschijnlijk de deur voor een tweede (veel geld betalende) Rus naast Sirotkin. De twee kandidaten zijn GP3-coureur Nikita Mazepin (zoon van de man die óók Force India had willen kopen) en Artem Markelov die in de Formule 2 racet voor Russian Time, het team waarin zijn gefortuneerde vader flink investeert.
Aldus RTL GP Magazine.

Zie het wel gebeuren, een Russisch team met Sirotkin en Markelov, Mazepin als testrijder en geen rentree meer voor Kubica. Mazepin (Zijn vader) was ook al gelinkt aan een overname van FI.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')