abonnement Unibet Coolblue
pi_180595054
Nu we tussen de Britse en Duitse Grand Prix op de helft van het seizoen zitten, wordt eens tijd voor een silly season topic voor 2019. De teams worden besproken in volgorde van de huidige stand in het constructeurskampioenschap

Ferrari
Sebastian Vettel heeft een contract tot en met 2020, dus zit ook volgend jaar in de Ferrari. Of zijn teamgenoot Kimi Raikkonen blijft, is nog maar de vraag. Raikkonen lijkt het zat te zijn om steeds opgeofferd te worden voor Vettel en Ferrari is nogal gecharmeerd van Charles Leclerc en zou hem volgens de geruchten al een contract voor twee jaar hebben aangeboden. Eerder dit seizoen waren er geruchten dat Daniel Ricciardo mogelijk naar Ferrari zou gaan, maar die geruchten zijn inmiddels verstomt. Het is duidelijk dat Ferrari niet (meer?) geïnteresseerd is in de Australiër.

Mercedes
Bij Mercedes gaat er weinig veranderen. Lewis Hamilton heeft net zijn contract met twee jaar verlengd voor een vorstelijk salaris en ook Valtteri Bottas rijdt naar verwachting volgend seizoen voor dit team. Zijn prestaties zijn naar behoren, al komt dat niet direct in de stand tot uiting. Maar dat komt grotendeels door de pech die hij heeft gehad dit jaar, zoals een lekke band in Azerbeidjan of het uitvallen door motorische problemen in Oostenrijk. Daarnaast is hij een goede tweede man achter Hamilton en lijkt Mercedes niet genegen om een coureur naast Hamilton te zetten die de boel op stelten kan zetten.

Red Bull Racing - Honda
Max Verstappen heeft net als Vettel een contract tot en met 2020. Zijn teamgenoot blijft hoogstwaarschijnlijk Daniel Ricciardo, want bij de betere teams is geen plek voor hem. Eventueel zou hij volgens de geruchten naar McLaren of Renault kunnen, maar dat is geen verbetering. Mocht hij in het onwaarschijnlijke geval toch naar een ander team gaan, wordt zijn plek mogelijk ingenomen door Carlos Sainz of Pierre Gasly.

Renault
De line-up bij Renault is een stuk onzekerder. Hülkenberg is zeker maar de toekomst van Carlos Sainz bij Renault is minder duidelijk. Dit heeft meerdere oorzaken, waarvan er eentje al genoemd is, namelijk wat Daniel Ricciardo doet. Een tweede oorzaak is het opzeggen door Red Bull van het contract met Renault voor het leveren van motoren. Hierdoor is het onduidelijk of Sainz bij Renault kan blijven als onderdeel van het Red Bull programma. Mogelijk dat Sainz dan de banden met Red Bull breekt, maar Renault is in ieder geval bezig met de zoektocht naar een mogelijke opvolger en staat de Fransman Esteban Ocon hoog op het lijstje, ondanks dat hij een Mercedes coureur is. Al eerder was hij als Mercedes junior testrijder bij Renault. Maar ook Stoffel Vandoorne werd in een eerder stadium genoemd als mogelijke vervanger van Sainz. Renault heeft al bekend gemaakt niet teveel geld te willen uitgeven aan een coureur dus de komst van Fernando Alonso lijkt vrijwel uitgesloten.

Haas - Ferrari
Haas heeft een optie op Kevin Magnussen voor volgend hjaar en het moet vreemd lopen als die optie niet gelicht wordt. Zeker gezien de goede resultaten van Magnussen dit seizoen. Die van Romain Grosjean is een stuk minder zeker door alle crashes die de coureur dit jaar veroorzaakt heeft. Dit is duidelijk niet het beste jaar van Grosjean. De teambaas Gunther Steiner heeft al gewaarschuwd dat de coureurs moeten ophouden met punten verspelen. Er worden al mogelijke vervangers genoemd voor Grosjean. Dit zijn onder andere Sergio Perez en recentelijk is hier de naam van Robert Kubica bijgekomen.

Force India - Mercedes
Force India heeft aangegeven met beide huidige coureurs door te willen gaan, maar bij Force India rommelt het al een tijdje. Dus de toekomst van het team en de twee coureurs is onzeker. Twee van de drie teameigenaren hebben grote problemen met de Indiase justitie. Roy Sahara zit al een tijdje vast in een gevangenis in India en Vijay Mallya kan Groot-Brittannië niet uit omdat hij dan uitgeleverd wordt aan India, waar hij gezocht wordt vanwege de grote schulden die hij heeft.
Daarboven op komen nog eens de geruchten dat Force India ernstige financiële problemen heeft en op omvallen staat als het niet snel verkocht wordt. Volgens de geruchten zijn er vijf gegadigden om het team over te nemen. Dat zijn Pa Stroll, huidige sponsor BWT, energie drankje Rich Energy en twee Amerikaanse investeerders waarvan er één gelieerd is aan Tavo Hellmund en de ander aan Michael Andretti (met als mogelijke coureur Alexander Rossi). Mocht Pa Stroll het team overnemen of er in investeren is het aannemelijk dat Lance Stroll hier naast Esteban Ocon plaats zal nemen. Pa Stroll wilde bij Williams al een verregaande samenwerking met Mercedes aan gaan (zoals Ferrari heeft met Haas), wat hij daar niet voor elkaar krijgt, maar misschien bij Force India wel. Bij één van de andere investeerders is het onduidelijk wat er met de coureurs gebeurt, maar Mocht Ocon alsnog vertrekken (bijvoorbeeld naar Renault), dan zou de andere Mercedes junior George Russell hem mogelijk kunnen vervangen.

McLaren - Renault
Bij McLaren is onlangs Nidala (van Pa Latifi) ingestapt als grote investeerder. Latifi ontkent dat dit is om zijn zoon Nicholas, een van de testrijders van Force India (naar wie het bedrijf vernoemd is), hier een racestoeltje te geven (zoals Stroll deed bij Williams) maar dat het een gewone business investering is. Misschien dat we volgend jaar Latifi hier wel terug zien als testrijder, want zicht op een racestoeltje heeft Latifi nog niet.
Het lijkt erop dat Lando Norris hier volgend jaar instapt (vanwege het feit dat McLaren hem niet wilde uitlenen aan Toro Rosso voor 2019) en dat dat ten koste gaat van Stoffel Vandoorne. Beide coureurs samen bij McLaren lijkt niet waarschijnlijk want McLaren wil tenminste een topcoureur in het team hebben. Mocht Alonso vertrekken worden de namen van Daniel Ricciardo en Kimi Raikkonen genoemd.

Toro Rosso - Honda
Pierre Gasly heeft dit seizoen een paar goede resultaten behaald met de Toro Rosso-Honda, dus als hij niet gepromoveerd wordt naar Red Bull Racing, blijft hij bij Toro Rosso. De toekomst van Brendon Hartley is een stuk minder duidelijk. Red Bull heeft hem al geprobeerd te vervangen door Lando Norris, maar dat werd door McLaren tegengehouden omdat Red Bull Norris ook voor volgend jaar wilde hebben. De eerstvolgende in lijn in het Red Bull juniorprogramma is Dan Ticktum, maar die heeft niet genoeg superlicentiepunten en kan ook bij een F3 titel dit jaar niet genoeg punten scoren. Ook een eventuele door Honda gesteunde Japanse coureur, zoals huidige Formule 2 coureurs Nirei Fukuzumi en Tadasuke Makino, lijkt onwaarschijnlijk, omdat die ook nog niet genoeg superlicentie punten hebben. Een terugkeer van Carlos Sainz naar Toro Rosso is mogelijk, maar ligt niet voor de hand. Vooral omdat het voor Sainz als een stap terug zal voelen.

Sauber - Ferrari
Sauber heeft dankzij de investering van titelsponsor Alfa Romeo en de nieuwe Ferrari motor flinke sprongen op de grid gemaakt waardoor het team de aansluiting met de (grote) middenmoot heeft gemaakt. En gezien de innige banden met het FIAR concern lijkt het waarschijnlijk dat één van Ferrari's junior coureurs hier ook volgend jaar plaats zal nemen. Mocht Leclerc de overstap naar het grote Ferrari maken is Antonio Giovinazzi de eerstevolgende coureur die op deze plek aanspraak kan maken.
Marcus Ericsson heeft nauwe banden met de huidige eigenaar (een van zijn persoonlijke sponsoren), maar er gaan ook al langere tijd geruchten over een mogelijke verkoop van het team aan Alfa Romeo. In dat geval zou Ericsson hier geen plek meer hebben. Ook gaat het gerucht dat Leclerc eventueel geruild wordt voor Kimi Raikkonen.

Williams - Mercedes
Tenslotte komen we bij Williams, het team dat in de afgelopen jaren is afgegleden van de derde plaats in het constructeurskampioenschap in 2014 en 2015, naar een vijfde plek vorig jaar en nu keihard onderaan staat. Er zijn duidelijk wat problemen met de aerodynamica van de auto. Sergei Sirotkin zou een meerjarig contract getekend hebben en rijdt naar verwachting volgend jaar ook voor dit team.
Lance Stroll zit hier vooral vanwege het geld van zijn vader, maar die staat op het punt om zijn geld te verkassen naar Force India, dus komt hier mogelijk een plek vrij. Mogelijke gegadigden zijn huidige test- en reservecoureur Robert Kubica en Mercedes junior en leider in het Formule 2 kampioenschap George Russell, mocht Williams de banden met Mercedes willen verstevigen.

Mijn verwachting:
Ferrari: Sebastian Vettel, Charles Leclerc
Mercedes: Lewis Hamilton, Valtteri Bottas
Red Bull Racing: Max Verstappen, Daniel Ricciardo
Renault: Nico Hulkenberg, Carlos Sainz
Haas: Kevin Magnusson, Sergio Perez
Force India: Esteban Ocon, Lance Stroll
McLaren: Fernando Alonso, Lando Norris
Toro Rosso: Pierre Gasly, Brendon Hartley (bij gebrek aan anderen)
Sauber: Antonio Giovinazzi, Marcus Ericsson
Williams: Sergei Sirotkin, George Russell

[ Bericht 0% gewijzigd door sasquatsch op 20-07-2018 12:27:00 (Bottas is verlengd) ]
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_180595185
Ik zie ALO niet blijven
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 20 juli 2018 @ 10:05:34 #3
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_180603030
Kan iemand een linkje naar 2018 geven? Kan ik koppelen enzo. Lastig zoeken mobiel :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_180603091
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 10:05 schreef Nattekat het volgende:
Kan iemand een linkje naar 2018 geven? Kan ik koppelen enzo. Lastig zoeken mobiel :@
F1 / Silly Season 2018
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 20 juli 2018 @ 10:20:37 #5
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_180603279
Krijg helaas de volgers niet mee -O-
Hopelijk vindt iedereen dit topic vanzelf.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 20 juli 2018 @ 11:29:58 #6
343196 RingBewoner
In het echt ben ik grappiger
pi_180604520
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:50 schreef THEFXR het volgende:
Ik zie ALO niet blijven
VAN daarentegen weer wel.
UI Made bij VanilleKwark.
pi_180604552
Bottas verlengt met een jaar met optie voor nog een jaar
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 20 juli 2018 @ 11:32:29 #8
131800 Tarado
capô de fusca
pi_180604584
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:50 schreef THEFXR het volgende:
Ik zie ALO niet blijven
hij moet zich erbij neerleggen dat hij nooit meer een GP gaat winnen laat staan om het kampioenschap meedoen, aan de andere kant verdient hij nog wel heel redelijk en werkt McLaren goed mee aan z'n andere projecten, ik zie hem nog wel een jaartje eraan plakken
pi_180614530
Het zou misschien beter zijn om de eer aan zichzelf te houden voor Alonso.
Built for Speed
pi_180628446
Bottas confirmed
Built for Speed
pi_180631515
Het laatste gerucht uit het (McLaren) paddock.

Ocon naar Renault, Sainz mogelijk naast Alonso in de McLaren en George Russell naar FI of Williams (afhankelijk van wat Stroll doet). Norris zou dan nog een jaar F2 doen.

Een ander gerucht is dat Sergio Marchionne binnenkort vervangen gaat worden bij FIAT/Ferrari vanwege gezondheidsproblemen. Dat zou slecht nieuws kunnen betekenen voor Charles Leclerc aangezien Marchionne een voorstander van zijn komst was.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 21 juli 2018 @ 15:57:46 #12
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_180631693
Vandoorne gaat niet weg, Sainz gaat niet naar McLaren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 21 juli 2018 @ 17:40:15 #13
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180633707
Voor wie op Ticktum gokten voor de F1 (al was dat sowieso onmogelijk ivm niet voldoende punten voor superlicentie), ook de F2 kan hij op zijn buik schrijven als het asn Marko ligt kennelijk: https://www.gpblog.com/nl(...)n-de-formule-2-.html

[ Bericht 0% gewijzigd door Whiskers2009 op 21-07-2018 17:56:14 ]
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 21 juli 2018 @ 17:44:35 #14
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180633816
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 17:40 schreef Whiskers2009 het volgende:
Voor wie op Ticktum gokten voor de F1 (al was dat sowieso onmogelijk ivm noet voldoende punten voor superlicentie), ook de F2 kan hij op zijn buik schrijven als het asn Marko ligt kennelijk: https://www.gpblog.com/nl(...)n-de-formule-2-.html
Wat dit jaar betreft dus, voor de duidelijkheid. Wat ook niet vreemd is ofzo.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180677635
Het wachten is nu op het faillissement van Force India en wie dan de volgende eigenaar zal gaan worden. Als papa Stroll de boel koopt gaat Lance dus daar naar toe, ten kost van Perez of Ocon. De laatste wordt in verband gebracht met Renault en McLaren. Blijft Ricciardo bij RBR, dan zal ook Sainz wel bij Renault blijven, en zal Ocon mogelijk naar McLaren gaan. Gerucht gaat dat Vandoorne dan naar Williams zou kunnen.
Maar laten we eerst maar afwachten wat er met FI gaat gebeuren.
pi_180677655
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 17:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Wat dit jaar betreft dus, voor de duidelijkheid. Wat ook niet vreemd is ofzo.
Veel superlicentie punten in de F3 scoren is prioriteit lijkt me inderdaad.
pi_180677683
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 juli 2018 15:48 schreef sasquatsch het volgende:
Het laatste gerucht uit het (McLaren) paddock.

Ocon naar Renault, Sainz mogelijk naast Alonso in de McLaren en George Russell naar FI of Williams (afhankelijk van wat Stroll doet). Norris zou dan nog een jaar F2 doen.

Een ander gerucht is dat Sergio Marchionne binnenkort vervangen gaat worden bij FIAT/Ferrari vanwege gezondheidsproblemen. Dat zou slecht nieuws kunnen betekenen voor Charles Leclerc aangezien Marchionne een voorstander van zijn komst was.
Volgens geruchten uitgezaaide long- of prostaatkanker ontdekt bij een routine schouderoperatie, hij zou in een coma liggen en hard achteruit gaan...
pi_180677743
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 16:53 schreef Ferry_76 het volgende:
Het wachten is nu op het faillissement van Force India en wie dan de volgende eigenaar zal gaan worden. Als papa Stroll de boel koopt gaat Lance dus daar naar toe, ten kost van Perez of Ocon. De laatste wordt in verband gebracht met Renault en McLaren. Blijft Ricciardo bij RBR, dan zal ook Sainz wel bij Renault blijven, en zal Ocon mogelijk naar McLaren gaan. Gerucht gaat dat Vandoorne dan naar Williams zou kunnen.
Maar laten we eerst maar afwachten wat er met FI gaat gebeuren.
Ik las juist dat Ocon al bijna rond was met Renault en Sainz naar McLaren zou gaan.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_180681323
Crosspost uit het nieuwtjestopic.

Pa Stroll zou FI gekocht hebben en de grote stoelendans zou al na de zomer beginnen.

Ocon gaat naar Renault en Sainz naar McLaren ten koste van Vandoorne. Russell zou tijdelijk de plaats van Ocon bij FI innemen totdat Stroll volgend jaar daar instapt.

En volgens andere bronnen (hierboven al gemoemd) rijdt Russell volgend jaar dan in plaats van Stroll bij Williams.

http://www.autobild.de/ar(...)rkauft-11332825.html
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
pi_180681411
Perez wilde al naar Haas, denk niet dat babysit spelen voor Lance zijn voorkeur heeft. Dus ik denk dat Grosjean, ondanks zijn goede race vandaag toch exit is we volgend jaar Perez naast Magnussen zien.

Zou dan Kubica echt mee gaan met Stroll om hem de kneepjes van het stelwerk te leren?
.
pi_180681440
Ben benieuwd of er nu echt veel gaat veranderen volgend seizoen..
pi_180681590
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 19:54 schreef Fer het volgende:
Perez wilde al naar Haas, denk niet dat babysit spelen voor Lance zijn voorkeur heeft. Dus ik denk dat Grosjean, ondanks zijn goede race vandaag toch exit is we volgend jaar Perez naast Magnussen zien.

Zou dan Kubica echt mee gaan met Stroll om hem de kneepjes van het stelwerk te leren?
Nu Marchionne niet meer de leiding heeft bij Ferrari zou Leclerc daar wel eens heen kunnen gaan.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  maandag 23 juli 2018 @ 20:03:36 #23
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_180681632
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 19:54 schreef Fer het volgende:
Perez wilde al naar Haas, denk niet dat babysit spelen voor Lance zijn voorkeur heeft. Dus ik denk dat Grosjean, ondanks zijn goede race vandaag toch exit is we volgend jaar Perez naast Magnussen zien.

Zou dan Kubica echt mee gaan met Stroll om hem de kneepjes van het stelwerk te leren?
ik zie stroll niet het type zijn, die iets aanneemt van anderen
pi_180683145
Ik vind het wel heel erg makkelijk om Stroll af te branden. Ik denk dat ze bij Williams gewoon de know-how niet meer hebben (zoals ze die vroeger wel hadden) om Lance gewoon verder te helpen. Als Lance betere ondersteuning had zou hij misschien niet zo "overdriving the car"; teveel forceren en foutjes maken.

Bovenstaande is gewoon mijn visie over Lance Stroll, iedereen is bij om het eens of oneens met mij te zijn...
  Moderator / Redactie Sport / Devops maandag 23 juli 2018 @ 21:11:27 #25
176766 crew  zoem
zoemt
pi_180683300
Tja, het helpt niet echt bij de ontwikkeling dat Williams twee jonge (pay)drivers heeft. Maar mij is het wel duidelijk dat Stroll geen natuurlijke aanleg heeft om op hoog niveau te racen. Leeft vooral in zijn eigen wereld gesponsord door papa. Als je het afzet tegen Max bij STR of Leclerc bij Sauber, of voor mijn part Ocon of Sainz, dan weten zij als jonge coureurs van nature veel meer uit hun wagen te halen. Williams zou er goed aan doen om een ervaren coureur aan te nemen, maar ik vrees dat zij het geld daar niet voor hebben.
  maandag 23 juli 2018 @ 21:13:26 #26
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180683339
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 20:02 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Nu Marchionne niet meer de leiding heeft bij Ferrari zou Leclerc daar wel eens heen kunnen gaan.
Men denkt juist het tegenovergestelde: dat de kans verl groter is geworden dat Kimi blijft. Want al onrust genoeg en Kimi doet het prima.

Aldus Sky gisteren.

[ Bericht 0% gewijzigd door Whiskers2009 op 23-07-2018 21:24:20 ]
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_180683875
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 21:13 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Men denkt juist het tegenovergestelde: dat de kans verl groter is geworden dat Kimi blijft. Want al onrust genoeg en Kimi doet het prima.

Aldus Sky gisteren.
Dat zeg ik ook. Was een reactie op de post erboven over Perez naar Haas, waarvan ik nu denk dat Leclerc daar heen gaat.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  maandag 23 juli 2018 @ 21:44:19 #28
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180684070
quote:
1s.gif Op maandag 23 juli 2018 21:36 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Dat zeg ik ook. Was een reactie op de post erboven over Perez naar Haas, waarvan ik nu denk dat Leclerc daar heen gaat.
Ah ok.
Dat is idd het gerucht.
Lijkt me verstandig ook.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_180916993
RIC naar renault bevestigd.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:15:01 #30
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917051
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:13 schreef THEFXR het volgende:
RIC naar renault bevestigd.
Bevestigd door wie? Lijkt me dat alleen Renault of Ricciardo dat daadwerkelijk kunnen bevestigen?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180917071
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:15 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Bevestigd door wie? Lijkt me dat alleen Renault of Ricciardo dat daadwerkelijk kunnen bevestigen?
schiet me maar lek
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:16:26 #32
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917088
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:15 schreef THEFXR het volgende:

[..]

schiet me maar lek
Dat vind ik niet zo nodig, maar ik zie dat Ricciardo die weg gaat bij Red Bull in elk geval wél is bevestigd.

redbullracing twitterde op vrijdag 03-08-2018 om 13:05:06 Daniel to leave the Team at the end of the 2018 season. More 👉 https://t.co/YP9ESsaFqq #F1 https://t.co/9BbUKLhdV4 reageer retweet
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180917103
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:16 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Dat vind ik niet zo nodig, maar ik zie dat Ricciardo die weg gaat bij Red Bull in elk geval wél is bevestigd.

redbullracing twitterde op vrijdag 03-08-2018 om 13:05:06 Daniel to leave the Team at the end of the 2018 season. More 👉 https://t.co/YP9ESsaFqq #F1 https://t.co/9BbUKLhdV4 reageer retweet
PeterDWindsor twitterde op vrijdag 03-08-2018 om 13:03:26 Now that @danielricciardo has signed to drive for RenaultF1 in 2019 alongside Nico Hulkenberg, a prime RBR-Honda drive is now open for a @Carlossainz55 or maybe an @OconEsteban. Or would RBR do the right thing by #F1 and sign Fernando? reageer retweet
pi_180917104
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:15 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Bevestigd door wie? Lijkt me dat alleen Renault of Ricciardo dat daadwerkelijk kunnen bevestigen?
Red Bull bevestigt dat hij weg gaat. Renault is dan de logische conclusie.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:17:37 #35
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_180917120
Net wanneer je denkt dat silly season dit jaar niet zo spannend gaat worden. :')
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:17:38 #36
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917121
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:16 schreef sasquatsch het volgende:

[..]

Red Bull bevestigt dat hij weg gaat. Renault is dan de logische conclusie.
Ik ben benieuwd wanneer dat (naar Renault dus) daadwerkelijk bevestigd wordt. Zal dan vast niet lang duren.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180917128
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:15 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Bevestigd door wie? Lijkt me dat alleen Renault of Ricciardo dat daadwerkelijk kunnen bevestigen?
red bull op Twitter
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:18:45 #38
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917148
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:17 schreef franklop het volgende:

[..]

red bull op Twitter
Dat Red Bull zegt dat hij bij Red Bull vertrekt had ik gelezen inderdaad.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180917171
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:17 schreef franklop het volgende:

[..]

red bull op Twitter
ik snap Heywoodu wel, hij gaat weg bij RB, maar nog niet officieel bevestigd bij een ander team
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:20:51 #40
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917208
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:19 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ik snap Heywoodu wel, hij gaat weg bij RB, maar nog niet officieel bevestigd bij een ander team
Het is ook niet dat ik niet denk dat hij naar Renault ofzo gaat he, ik was gewoon benieuwd of dat ook echt al bevestigd was (zoals zijn vertrek bij RB wél is bevestigd) :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:21:23 #41
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917225
Ik ben wel benieuwd wie hem gaat vervangen bij Red Bull, hier zit nou niet echt iets geweldigs tussen. Of Gasly vanuit TR dan?
http://juniorteam.redbull.com/drivers
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180917262
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:21 schreef heywoodu het volgende:
Ik ben wel benieuwd wie hem gaat vervangen bij Red Bull, hier zit nou niet echt iets geweldigs tussen. Of Gasly vanuit TR dan?
http://juniorteam.redbull.com/drivers
Sainz, die is uitgeleend aan Renault.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 03-08-2018 13:23:00 ]
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:22:52 #43
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_180917265
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:21 schreef heywoodu het volgende:
Ik ben wel benieuwd wie hem gaat vervangen bij Red Bull, hier zit nou niet echt iets geweldigs tussen. Of Gasly vanuit TR dan?
http://juniorteam.redbull.com/drivers
Sainz zou ik niet naast Max zetten, dat wordt niet heel geweldig.
N/A
Disclaimer: ik ben geen expert maar shitposter, dit is geen advies en aan deze post zijn geen rechten te ontlenen
pi_180917287
Ik neem aan dat ze aan het trollen zijn?

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 03-08-2018 13:24:58 ]
  Redactie Frontpage vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:24:14 #45
21273 JeMoeder
MijnMoeder
  vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:24:42 #46
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_180917313
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:24 schreef JeMoeder het volgende:
DR naar Merc wellicht?
Die hebben net bijgetekend allebei.
Alleen Ferrari of Renault kan.
N/A
Disclaimer: ik ben geen expert maar shitposter, dit is geen advies en aan deze post zijn geen rechten te ontlenen
  Redactie Frontpage vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:25:58 #47
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_180917349
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:24 schreef nils7 het volgende:

[..]

Die hebben net bijgetekend allebei.
Alleen Ferrari of Renault kan.
McLaren dan? Al lijkt me dat een gekke zet. Stoffel zit daar op de schopstoel toch?
Ta mère
El Coño
ウイスキー
pi_180917366
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:25 schreef JeMoeder het volgende:

[..]

McLaren dan? Al lijkt me dat een gekke zet. Stoffel zit daar op de schopstoel toch?
Stoffel is wel klaar in de F1 na dit jaar.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 3 augustus 2018 @ 13:26:48 #49
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_180917375
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:23 schreef dz5b604 het volgende:
Ik neem aan dat ze aan het trollen zijn?
Uiteindelijk zijn het wel Duitsers he....pas op met denken dat het een grap is.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_180917417
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 13:22 schreef nils7 het volgende:

[..]

Sainz zou ik niet naast Max zetten, dat wordt niet heel geweldig.
Dat valt wel mee, imho. Had imho vooral te maken met de Catalaan Pujolar, die het niet kon hebben dat een Madrileen voor zijn coureur eindigde. Die is na de overstap van Max naar RB ook ontslagen.
The only thing that stays the same is change (Change - Melissa Etheridge)
[b]"Formula 1 is a magic thing and a few missing decibels will not change that."[/b] - Joe Saward
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')