Nee.quote:Op donderdag 3 november 2016 19:06 schreef CrashO het volgende:
Hebben ze intussen niet al een aflevering of 4 over spek gedaan?
Oh, pas eentje volledig over spek. Dit is dus pas de eerste keer dat ze dit onderwerp dubbel doen. Valt nog mee voor KvW standaardenquote:Op donderdag 3 november 2016 20:07 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee.
Kijk maar:
http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/themas/vlees
Ik vond het niet sterk. Je hebt immers bacon en streaky bacon, streaky slaat op de streepjes vet van het buikspek. Klassieke Britse bacon is van de lende met een flinke streep buikvet eraan, dat is dus niet streaky. Het is beide bacon, als mensen meer willen betalen vanwege een naampje moeten ze dat vooral doen, dat doen ze bij zoveel producten. Daarnaast is er grote kans dat de streaky bacon gerookt is, en het ontbijtspek gepekeld, dus dan heb je wel degelijk een beter product.quote:Op donderdag 3 november 2016 21:46 schreef Frag_adder het volgende:
maar als ik kijk naar bacon in engeland heeft dat minder vet dan onze ontbijtspek en meer vlees. Toch maar ns kijken.
waarom elke keer ineens die herhalingen?quote:Op donderdag 10 november 2016 15:20 schreef golfer het volgende:
Vanavond weer een herhaling.
Over de gekleurde tonijn.
Omdat het seizoen gewoon af is.quote:Op donderdag 10 november 2016 17:11 schreef TUFKAL het volgende:
[..]
waarom elke keer ineens die herhalingen?
Ik vond deze aflevering maar erg kort, of ligt dat aan mij. Normaal gaan ze toch naar veel meer dingen op zoek?quote:Op donderdag 10 november 2016 15:20 schreef golfer het volgende:
Vanavond weer een herhaling.
Over de gekleurde tonijn.
Ik vind rookspek van slager hier al een stuk beter.quote:Op donderdag 10 november 2016 16:13 schreef Pietverdriet het volgende:
De kwaliteit van het ontbijt/buikspek vind ik in NL en hier in D om te janken. Men doet er vaak suiker in (wat verbrand als je het uitbakt) en het wil niet mooi krokant worden. Zie regelmatig water als ingredient staan op de verpakking. WTF.
Zal toch niet?quote:Op woensdag 11 januari 2017 15:23 schreef CrashO het volgende:
Conclusie kan ik al raden, het is de aller aller aller goedkoopste rode bocht wijn die te krijgen is met toegevoegde suiker en kruiden.
Gaat weer spannoond worden dit seizoen
ow zo lekker.quote:
Vitamines zijn erg goedkoopquote:Op donderdag 12 januari 2017 20:11 schreef Woods het volgende:
Ik zou graag een item over vitaminepilen willen zien. Ik vertrouw het namelijk niet dat er overal exact x% in zon pilletje zit voor zo weinig geld.
Pure geldklopperij natuurlijk waar heel Nederland intuintquote:Op donderdag 12 januari 2017 20:11 schreef Woods het volgende:
Ik zou graag een item over vitaminepilen willen zien. Ik vertrouw het namelijk niet dat er overal exact x% in zon pilletje zit voor zo weinig geld.
Net gister multi-vitaminen besteld. Die komen dan uit op iets van 15 cent per pil. Dat vind ik heel acceptabel. Zestig euro was ik kwijt voor een jaar, inclusief verzenden.quote:Op donderdag 12 januari 2017 21:03 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Pure geldklopperij natuurlijk waar heel Nederland intuintGouden business.
Had je beter bij de Etos oid kunnen halen, die kosten maar 5 cent per pilquote:Op donderdag 12 januari 2017 21:13 schreef qajariaq het volgende:
[..]
Net gister multi-vitaminen besteld. Die komen dan uit op iets van 15 cent per pil. Dat vind ik heel acceptabel. Zestig euro was ik kwijt voor een jaar, inclusief verzenden.
Injectie B12 betaal je ongeveer alleen voor de handeling en de verpakking, iets van zestig cent per ampul is dat als je even zoekt op internet (in Duitsland of Belgiė). Bij de apotheek kopen en laten inspuiten bij de HA maakt het wel duur voor de verzekering. B12 schijnt een afvalproduct te zijn van een ander proces. Naalden en spuiten kosten ook geen drol.
Ik heb meer moeite met de prijs van mineraal water van bekende merken om maar een dwarsstraat te noemen.
B12 neemt mijn lichaam niet op uit eten volgens de internist. Komt wel meer voor. Daar een en ander over gelezen (tussen de onzin door) Na overleg met een bevriend HA ben ik toch maar gaan slikken. Leeftijd begint ook mee te spelen helaas.quote:Op donderdag 12 januari 2017 21:59 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Had je beter bij de Etos oid kunnen halen, die kosten maar 5 cent per pilMaargoed, het gros van de mensen heeft natuurlijk die pillen totaal niet nodig. Veganisten etc daargelaten, maar dat is een kleine groep.
Dat zal. De prijzen zullen wel kloppen echter vraag ik mij af of het überhaupt wel mogelijk is alle vitaminen plus mineralen in te kaspelen in pilvorm. Én precies de juiste hoevelheden.quote:Op donderdag 12 januari 2017 20:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vitamines zijn erg goedkoop
Vitamine C doet rond de 6 euro de kilo als je het kilogewijs koopt. Grotere hoeveelheden wordt het nog goedkoper.
Waarom zou dat niet mogelijk zijn, gewoon een kwestie van goed mengen.quote:Op donderdag 12 januari 2017 22:57 schreef Woods het volgende:
[..]
Dat zal. De prijzen zullen wel kloppen echter vraag ik mij af of het überhaupt wel mogelijk is alle vitaminen plus mineralen in te kaspelen in pilvorm. Én precies de juiste hoevelheden.
Dan levert deze goed geld op.quote:Op donderdag 12 januari 2017 20:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vitamines zijn erg goedkoop
Vitamine C doet rond de 6 euro de kilo als je het kilogewijs koopt. Grotere hoeveelheden wordt het nog goedkoper.
Lijkt me geen probleem. Als je de apparatuur maar hebt. Hoeveelheden zijn overal wel te vinden.quote:Op donderdag 12 januari 2017 22:57 schreef Woods het volgende:
[..]
Dat zal. De prijzen zullen wel kloppen echter vraag ik mij af of het überhaupt wel mogelijk is alle vitaminen plus mineralen in te kaspelen in pilvorm. Én precies de juiste hoevelheden.
Euh, ontwikkelaar is wat anders dan vitamine c, maar als je de ingredienten kent kan je het waarschijnlijk goedkoper krijgen.quote:Op donderdag 12 januari 2017 23:01 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Dan levert deze goed geld op.
248gram voor ¤11
http://www.fotofilmfabrie(...)ar-voor-5-liter-179/
Het mengen van ingredienten is een vak dat apothekers en pharmacologen moeten leren trouwens, goed mengen is niet iets wat je zomaar even doet.quote:Op donderdag 12 januari 2017 23:02 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Lijkt me geen probleem. Als je de apparatuur maar hebt. Hoeveelheden zijn overal wel te vinden.
Xtol is ontwikkelaar op basis van vitamine C (en ook een ander bestanddeel lees ik)quote:Op donderdag 12 januari 2017 23:09 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Euh, ontwikkelaar is wat anders dan vitamine c, maar als je de ingredienten kent kan je het waarschijnlijk goedkoper krijgen.
Volgens mij haal je stopbad en ontwikkelaar door elkaar en stopbad dat wil zeggen, citroenzuur, met ascorbinezuur.
Klopt, maar voedingssupplementen zijn toch iets anders dan geneesmiddelen? Dit vitamines kun je ook kopen bij de Action waar personeel van toeten nog blazen weet.quote:Op donderdag 12 januari 2017 23:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het mengen van ingredienten is een vak dat apothekers en pharmacologen moeten leren trouwens, goed mengen is niet iets wat je zomaar even doet.
Die maken het ook niet, verkopen het alleen maar, net als het gros van de medicamenten bij de apotheek alleen verkocht worden, niet daar gemengd.quote:Op vrijdag 13 januari 2017 01:11 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Klopt, maar voedingssupplementen zijn toch iets anders dan geneesmiddelen? Dit vitamines kun je ook kopen bij de Action waar personeel van toeten nog blazen weet.
De uitzending was na 2 minuten wel klaar toen werd het juiste antwoord al gegeven door een fabrikant/leverancier aan de telefoon.quote:Op woensdag 11 januari 2017 15:23 schreef CrashO het volgende:
Conclusie kan ik al raden, het is de aller aller aller goedkoopste rode bocht wijn die te krijgen is met toegevoegde suiker en kruiden.
Gaat weer spannoond worden dit seizoen
Scroll ff terug, was Woods die zou er graag een uitzending over zien.quote:Op vrijdag 13 januari 2017 01:21 schreef golfer het volgende:
Wanneer is de uitzending over die vitamines en supplementen bij de KvW geweest? Kan ik die terugzien?
Het is een derivative van ascorbinezuur, dus dat is niet (per se) de 'normale' L-ascorbine. Daarnaast zit er ik Xtol natuurlijk geen food grade spulquote:Op vrijdag 13 januari 2017 01:11 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Xtol is ontwikkelaar op basis van vitamine C (en ook een ander bestanddeel lees ik)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Xtol
Klinkt een beetje als die aflevering met het handgeblazen glas. Geen enkele leverancier kon het zich voorstellen dat het voor die prijs kon. Terwijl ze in China lekker met de hand glaasjes maakten.quote:Op woensdag 18 januari 2017 16:47 schreef golfer het volgende:
Morgen:
Tapijten. Mooi voor op de vloer, en warm voor onder de voeten. En de topper onder de tapijten komt natuurlijk uit Perziė. IKEA verkoopt ze ook. Handgeknoopt, staat erop. Zelfs de provincie en knopende stam worden genoemd. De Keuringsdienst koopt een kleed en gaat op onderzoek uit. Een verhaal met een ontknoping in een ver verleden.
zoals je kon zien zijn sommige misschien jaren oud.quote:Op donderdag 19 januari 2017 20:59 schreef Zelfscanner het volgende:
Dit kan toch niet.![]()
In al die landen, alleen NL al 13 winkels. 30 per winkel ofzo.
En een maand werk per kleed. Ergens moet toch een machine staan die kleedjes uitspuugt
¤ 349.quote:Op donderdag 19 januari 2017 21:15 schreef HansvanOchten het volgende:
Voor hoeveel liggen die dingen eigenlijk in de winkel?
quote:
Je ziet toch hoe snel die vrouw even voor de camera knoopte?quote:Op donderdag 19 januari 2017 20:59 schreef Zelfscanner het volgende:
Dit kan toch niet.![]()
In al die landen, alleen NL al 13 winkels. 30 per winkel ofzo.
En een maand werk per kleed. Ergens moet toch een machine staan die kleedjes uitspuugt
Ja plus, hoeveel mensen hebben er hier nou daadwerkelijk zo'n kleed in huis? Ik ken er geen. En daar, in Iran etc. daar, heeft iedereen er tig, die ze vast elke zoveel jaar vervangen. Komen dus een enorme hoeveelheid kleden vandaan.quote:Op zaterdag 21 januari 2017 10:24 schreef Teslynd het volgende:
[..]
Je ziet toch hoe snel die vrouw even voor de camera knoopte?
Je wil niet weten hoe weinig de makers er voor krijgen, welke hier in winkel voor duizenden euro's de deur uit gaan..quote:Op zaterdag 21 januari 2017 11:57 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Ja plus, hoeveel mensen hebben er hier nou daadwerkelijk zo'n kleed in huis? Ik ken er geen. En daar, in Iran etc. daar, heeft iedereen er tig, die ze vast elke zoveel jaar vervangen. Komen dus een enorme hoeveelheid kleden vandaan.
Mijn oma had er één! Maar die had wel meer exotische spullen met twee zoons op de grote vaart in de jaren '60 en '70.quote:Op zaterdag 21 januari 2017 12:57 schreef PerryVogelbekdier het volgende:
Je wil niet weten hoe weinig de makers er voor krijgen, welke hier in winkel voor duizenden euro's de deur uit gaan..
Hier begint het zachtjes aan weer in opmars te komen, want in de jaren 70/80 hadden veel meer mensen dat in huis. En ja, ik ken er ook maar heel weinig die er eentje hebben
Mijn schoonvader hebben ze er ook zo te grazen gehadquote:Op zaterdag 21 januari 2017 22:11 schreef golfer het volgende:
Wij hebben ooit in Turkije een dubbel handgeknoopt modern (Miro) tapijt laten maken door een fabriek vol vrouwen en meisjes.
Kostte 15 jaar geleden al 3.000 $.
draadjesvleesquote:Op dinsdag 24 januari 2017 15:02 schreef golfer het volgende:
a.s. donderdag:
Een varkenslapje braden volstaat niet meer, er moet aan vlees getrokken worden. Pulled pork is het wat je krijgt als je een broodje varkensvlees bestelt bij een foodtruck.
Wat in Nederland bekend staat als "draadjesvlees" is in de regel Rund (sucade, riblap). Geen pulled porkquote:
elke aflevering een nieuwequote:Op donderdag 26 januari 2017 20:43 schreef Handleiding het volgende:
Mijn hemel hoe vaak is die Marijn wel niet zwanger?
Toch knap dat je zo een meid zwanger kan krijgen met dat nasale stemgeluidquote:Op donderdag 26 januari 2017 20:43 schreef Handleiding het volgende:
Mijn hemel hoe vaak is die Marijn wel niet zwanger?
Ik denk dat ze het uitgilt van genot.quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:45 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]
Toch knap dat je zo een meid zwanger kan krijgen met dat nasale stemgeluid
Das hetzelfde als schouder. Snap niet waarom die kerel in de fabriek dat verschil maakte.quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:48 schreef Phaelanx_NL het volgende:
Maak ik zelf ook, echt lekker.
Gebruik procureur.
Procureur ligt denk ik net iets meer richting kop.quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:49 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Das hetzelfde als schouder. Snap niet waarom die kerel in de fabriek dat verschil maakte.
Collega deed dat ook. Kon bijna 2000 euro aftikken bij de douane op schiphol.quote:Op zaterdag 21 januari 2017 21:20 schreef PerryVogelbekdier het volgende:
Dit jaar ga ik wederom naar Iran op vakantie, dus wij nemen ze zelf mee.
Een tante van mijn vriendin heeft vorig jaar ook een klein tapijt gemaakt voor ons, en ditmaal hebben we er 2 lokaal besteld. Die worden dan op maat gemaakt in de kleuren die we willen
Ik zou nog wel eens een hele grote voor in de huiskamer willen, maar dan mag er echt niemand meer met schoenen op lopen. En de prijzen voor zulke (zeker de hoge kwaliteit, als ik het goed begreep wol en satijn gemengd, of katoen en satijn) is daar in Iran ook gewoon rond de 1500 euro in een winkel. Dus kun je nagaan wat die hier zouden kosten
Procureur is de nek zonder been.quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:49 schreef Phaelanx_NL het volgende:
[..]
Procureur ligt denk ik net iets meer richting kop.
/edit: Op plaatjes lijkt het op dezelfde plek te zijn inderdaad.
Het was ook veel te nat. Juist door de bbq krijg je een lekker krokant/ knapperig laagje.quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:55 schreef zoem het volgende:
De volmondige ja op 'hetzelfde product'Je kunt zo al zien dat er een verschil zit tussen de ambachtelijke en de industriėle pork. Die gekookte industriele zag er maar zielig uit in vergelijking.
quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:58 schreef Handleiding het volgende:
[..]
Is vooral je moeder erg goed in.
Van goede humor kun je ook genietenquote:Op donderdag 26 januari 2017 20:46 schreef Handleiding het volgende:
[..]
Ik denk dat ze het uitgilt van genot.
Zeker ik lach om mezelf.quote:Op donderdag 26 januari 2017 21:01 schreef Oscar. het volgende:
[..]
[..]
Van goede humor kun je ook genieten
Dan doet iemand het tenminste.quote:
Ditquote:Op donderdag 26 januari 2017 20:43 schreef Oscar. het volgende:
Maar klagen omdat het personeel te weinig tatoes heeft
En Teun die het ook ging zeggenquote:Op donderdag 26 januari 2017 22:00 schreef golfer het volgende:
Die fabrikant die het steeds heeft over poelet pork heeft.
Waarom eet je in godsnaam bij de Mc?quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:06 schreef yosander het volgende:
[..]
En Teun die het ook ging zeggen![]()
Nu snap ik trouwens waarom de pulled pork van de McDonald's de structuur van tonijn uit blik had
Hipster alert?quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:06 schreef Handleiding het volgende:
[..]
Waarom eet je in godsnaam bij de Mc?
You must be new.quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:20 schreef ddx het volgende:
Erger is dat die fabrikant het over een product voor restaurants had.
Waarom kopen die restaurants een kant en klaar product ?
omdat je dan ongeschoold keukenpersoneel kan nemen. Je moest eens weten hoeveel prefab er gebruikt wordt in de horeca.quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:20 schreef ddx het volgende:
Erger is dat die fabrikant het over een product voor restaurants had.
Waarom kopen die restaurants een kant en klaar product ?
Nog niet vaak gehad. Schouderkarbonade laat ik vaak wel een uurtje sudderen ofzo, dan wordt het ook super zacht, dat vind ik erg lekker voor zulk goedkoop vlees (¤4,60/kg)quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Vind pulled pork trouwens nogal overrated en overhyped
Ik heb het liever aan braadstuk en gaar het dan langzaam in de oven.quote:Op donderdag 26 januari 2017 23:58 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Nog niet vaak gehad. Schouderkarbonade laat ik vaak wel een uurtje sudderen ofzo, dan wordt het ook super zacht, dat vind ik erg lekker voor zulk goedkoop vlees (¤4,60/kg)
Welkom bij de foodtrucks. Maar dat hoef ik jouw niet te vertellenquote:Op donderdag 26 januari 2017 22:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Vind pulled pork trouwens nogal overrated en overhyped
Kan ook, wordt ook boterzacht dan neem ik aan?quote:Op vrijdag 27 januari 2017 00:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb het liever aan braadstuk en gaar het dan langzaam in de oven.
DA's echt zo shitquote:
De enige juiste reactiequote:Op vrijdag 27 januari 2017 00:08 schreef Zith het volgende:
[..]
DA's echt zo shit![]()
Deed er laatst een rondje omdat ze in de stad, vragen ze 1 munt (5 euro) voor 1 bolletje ijs. Geen munten gekocht en gelijk weggelopen.
Eigenlijk wel schandalig dat het zo gaat, maar als je geen correcte aankoopbon bij hebt, dan gaat de douane kijken ze hoe het gemaakt is, en mag je flink betalen.quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:55 schreef thekolere het volgende:
[..]
Collega deed dat ook. Kon bijna 2000 euro aftikken bij de douane op schiphol.
Berekend over het aantal knopen per vierkante centimeter.
Ligt aan het stuk vlees, laatste braadstuk was als een ham, lekker sappig en stevig, zodat ik van wat over was een paar ons beleg sneed.quote:Op vrijdag 27 januari 2017 00:04 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kan ook, wordt ook boterzacht dan neem ik aan?
Ik had er nog nooit van gehoordquote:Op donderdag 2 februari 2017 15:41 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Je vindt ze in een lijstje of in een stolp, voor aan de muur of op tafel: dode vlinders, ter decoratie. Maar wat voor vlinder is het eigenlijk die ons interieur op moet fleuren en hoe komt de vlinder aan z’n einde? De Keuringsdienst ontpopt zich als entomoloog en vliegt naar China voor een antwoord.
Omdat dat ongetwijfeld in een of ander hip woninginrichting magazine heeft gestaan.quote:Op donderdag 2 februari 2017 20:56 schreef rubbereend het volgende:
waarom zou je zo'n opgezet beestje willen
Hij staat niet (meer?) op hun site, maar ze hebben wel een ijsbeer in de aanbieding. Voor ¤ 35.000.quote:Op vrijdag 3 februari 2017 14:15 schreef ddx het volgende:
Was trouwens meer verbaasd over die leeuw die gewoon opgezet in die winkel stond.
Valt zoiets niet onder beschermde dieren oid ?
En grappig dat verkoper geen prijs wilde noemen.
ik zou dieven ook geen idee geven.quote:Op vrijdag 3 februari 2017 14:15 schreef ddx het volgende:
Was trouwens meer verbaasd over die leeuw die gewoon opgezet in die winkel stond.
Valt zoiets niet onder beschermde dieren oid ?
En grappig dat verkoper geen prijs wilde noemen.
Die beesten worden gewoon gefokt in privé reservaten en aangeboden als levende jachttrofeequote:Op vrijdag 3 februari 2017 14:15 schreef ddx het volgende:
Was trouwens meer verbaasd over die leeuw die gewoon opgezet in die winkel stond.
Valt zoiets niet onder beschermde dieren oid ?
En grappig dat verkoper geen prijs wilde noemen.
Interessantquote:Op woensdag 8 februari 2017 15:34 schreef golfer het volgende:
Morgen:
Het is het allerduurste wat je kan vinden in de supermarkt. Saffraan. Wat maakt deze specerij zo peperduur? En zijn alle rode sprietjes wel echt wat ze zeggen te zijn?
Een echt FOK!onderwerpquote:Op woensdag 8 februari 2017 15:34 schreef golfer het volgende:
Morgen:
Het is het allerduurste wat je kan vinden in de supermarkt. Saffraan. Wat maakt deze specerij zo peperduur? En zijn alle rode sprietjes wel echt wat ze zeggen te zijn?
Daar komen we vanavond achter!quote:Op donderdag 9 februari 2017 13:12 schreef Wereldgozer het volgende:
[..]
Saffraan is altijd al duur geweest.
quote:Op donderdag 9 februari 2017 13:12 schreef Wereldgozer het volgende:
[..]
Saffraan is altijd al duur geweest.
nee, wordt duur verkochtquote:Op donderdag 9 februari 2017 13:12 schreef Wereldgozer het volgende:
[..]
Saffraan is altijd al duur geweest.
uit een uier van een koe drinkenquote:Op donderdag 9 februari 2017 20:41 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Wie zal dat nou voor eerst bedacht hebben? Stampertjes van krokus door het eten
quote:Op donderdag 9 februari 2017 20:13 schreef JayHovah het volgende:
Bij dit soort afleveringen hoop ik altijd dat ze erachter komen dat saffraan gewoon geverfd schaamhaar van een bejaarde Indiėr is ofzo...
Goudgeldquote:Op donderdag 9 februari 2017 21:15 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[ afbeelding ]
Deze had ik niet verwacht
http://keuringsdienstvanw(...)822-de-saffraan-testquote:Op donderdag 9 februari 2017 22:54 schreef golfer het volgende:
Maar ik kan de volledige uitslag van die test met saffraan nog steeds niet vinden. Ben wel benieuwd of die AH saffraan die ik geregeld koop wel de echte is?
Dus wees gerust.quote:Acht samples saffraan leverde De Keuringsdienst in bij de onderzoekers in Wageningen.
De saffraan van Verstegen, Albert Heijn en Krokos Bio kwam foutloos uit de test, evenals de Iraanse saffraan van Kian Toos.
Vier andere producten bleken minder zuiver op de graat. Deze rode flubbertjes bezitten in geen enkel opzicht de culinaire waarde die echte saffraan biedt. Opvallend, want twee van deze vier behoorden zelfs tot de duurste saffraan in de test.
Ruik en proef je dat niet dan?quote:Op donderdag 9 februari 2017 22:54 schreef golfer het volgende:
Maar ik kan de volledige uitslag van die test met saffraan nog steeds niet vinden. Ben wel benieuwd of die AH saffraan die ik geregeld koop wel de echte is?
Nee. Ik proef nooit pure saffraan. Ik verwerk het soms in gerechten.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Goed punt! Blijkbaar wel, maar misschien niet de hoogste categorie of de smaak wordt minder na 2 jaar maar het product is nog wel prima/veilig voor consumptie? Geen idee hoe dat werkt eigenlijk. Dingen als honing of kruidenpoeders hebben ook een THT terwijl die never bederven, hoogstens wordt de smaak of consistentie anders.quote:Op donderdag 9 februari 2017 23:16 schreef djkoelkast het volgende:
De tot 2021 houdbare saffraan was dus evengoed nog goed?
Dat is saffraan volgens de Europese standaarden. Ik vraag mij eigenlijk wel af wat die zijn. Moet dat 100 % pure saffraan zijn of mag daar een deel andere rommel doorheen zitten en toch nog de benaming saffraan dragen ?quote:Op donderdag 9 februari 2017 22:56 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
http://keuringsdienstvanw(...)822-de-saffraan-test
[..]
Dus wees gerust.
Koksroom, heerlijke marketing onzin.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:09 schreef golfer het volgende:
a.s. donderdag:
Je kunt room kloppen tot slagroom en kunt er mee koken, als je een wat romiger smaak wilt. Vroeger deden we dat met dezelfde room maar daar hebben fabrikanten wat op gevonden.
quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Koksroom, heerlijke marketing onzin.
Precies, kost geen drol en is lang houdbaar, ideaal om mee te koken en in huis te hebbenquote:
Jouw inziens zit er geen verschil tussen houdbare een verse slagroom dus?quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Precies, kost geen drol en is lang houdbaar, ideaal om mee te koken en in huis te hebben
Beetje off topicquote:Op donderdag 16 februari 2017 21:39 schreef Zelfscanner het volgende:
Ik kijk nu RTL-Z
Ook soort keuringdienst over Tony chocolade.
Waarom heb ik dit gemistquote:Op donderdag 16 februari 2017 21:41 schreef Karina het volgende:
[..]
Beetje off topicMaar op RTL-Z hebben ze wel vaker dat soort documentaires. Paar weken terug eentje gekeken over KFC achter de schermen.
Ik zapte er toevallig langs, kijk nu regelmatig of er wat is op die zender, best goede/leuke programma's.quote:Op donderdag 16 februari 2017 21:44 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Waarom heb ik dit gemist![]()
Ik eet me scheel aan kip en chocolade van dit merk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |