Procureur is de nek zonder been.quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:49 schreef Phaelanx_NL het volgende:
[..]
Procureur ligt denk ik net iets meer richting kop.
/edit: Op plaatjes lijkt het op dezelfde plek te zijn inderdaad.
Het was ook veel te nat. Juist door de bbq krijg je een lekker krokant/ knapperig laagje.quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:55 schreef zoem het volgende:
De volmondige ja op 'hetzelfde product' Je kunt zo al zien dat er een verschil zit tussen de ambachtelijke en de industriële pork. Die gekookte industriele zag er maar zielig uit in vergelijking.
quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:58 schreef Handleiding het volgende:
[..]
Is vooral je moeder erg goed in.
Van goede humor kun je ook genietenquote:Op donderdag 26 januari 2017 20:46 schreef Handleiding het volgende:
[..]
Ik denk dat ze het uitgilt van genot.
Zeker ik lach om mezelf.quote:Op donderdag 26 januari 2017 21:01 schreef Oscar. het volgende:
[..]
[..]
Van goede humor kun je ook genieten
Dan doet iemand het tenminste.quote:
Dit die hele foodtruck hypequote:Op donderdag 26 januari 2017 20:43 schreef Oscar. het volgende:
Maar klagen omdat het personeel te weinig tatoes heeft
En Teun die het ook ging zeggenquote:Op donderdag 26 januari 2017 22:00 schreef golfer het volgende:
Die fabrikant die het steeds heeft over poelet pork heeft.
Waarom eet je in godsnaam bij de Mc?quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:06 schreef yosander het volgende:
[..]
En Teun die het ook ging zeggen
Nu snap ik trouwens waarom de pulled pork van de McDonald's de structuur van tonijn uit blik had
Hipster alert?quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:06 schreef Handleiding het volgende:
[..]
Waarom eet je in godsnaam bij de Mc?
You must be new.quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:20 schreef ddx het volgende:
Erger is dat die fabrikant het over een product voor restaurants had.
Waarom kopen die restaurants een kant en klaar product ?
omdat je dan ongeschoold keukenpersoneel kan nemen. Je moest eens weten hoeveel prefab er gebruikt wordt in de horeca.quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:20 schreef ddx het volgende:
Erger is dat die fabrikant het over een product voor restaurants had.
Waarom kopen die restaurants een kant en klaar product ?
Nog niet vaak gehad. Schouderkarbonade laat ik vaak wel een uurtje sudderen ofzo, dan wordt het ook super zacht, dat vind ik erg lekker voor zulk goedkoop vlees (¤4,60/kg)quote:Op donderdag 26 januari 2017 22:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Vind pulled pork trouwens nogal overrated en overhyped
Ik heb het liever aan braadstuk en gaar het dan langzaam in de oven.quote:Op donderdag 26 januari 2017 23:58 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Nog niet vaak gehad. Schouderkarbonade laat ik vaak wel een uurtje sudderen ofzo, dan wordt het ook super zacht, dat vind ik erg lekker voor zulk goedkoop vlees (¤4,60/kg)
Welkom bij de foodtrucks. Maar dat hoef ik jouw niet te vertellenquote:Op donderdag 26 januari 2017 22:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Vind pulled pork trouwens nogal overrated en overhyped
Kan ook, wordt ook boterzacht dan neem ik aan?quote:Op vrijdag 27 januari 2017 00:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik heb het liever aan braadstuk en gaar het dan langzaam in de oven.
DA's echt zo shitquote:
De enige juiste reactiequote:Op vrijdag 27 januari 2017 00:08 schreef Zith het volgende:
[..]
DA's echt zo shit
Deed er laatst een rondje omdat ze in de stad, vragen ze 1 munt (5 euro) voor 1 bolletje ijs. Geen munten gekocht en gelijk weggelopen.
Eigenlijk wel schandalig dat het zo gaat, maar als je geen correcte aankoopbon bij hebt, dan gaat de douane kijken ze hoe het gemaakt is, en mag je flink betalen.quote:Op donderdag 26 januari 2017 20:55 schreef thekolere het volgende:
[..]
Collega deed dat ook. Kon bijna 2000 euro aftikken bij de douane op schiphol.
Berekend over het aantal knopen per vierkante centimeter.
Ligt aan het stuk vlees, laatste braadstuk was als een ham, lekker sappig en stevig, zodat ik van wat over was een paar ons beleg sneed.quote:Op vrijdag 27 januari 2017 00:04 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Kan ook, wordt ook boterzacht dan neem ik aan?
Ik had er nog nooit van gehoord Maar met een beetje gezond verstand kun je je toch wel bedenken dat die beesten er te 'perfect' uit zien om een natuurlijke dood gestorven te zijn?quote:Op donderdag 2 februari 2017 15:41 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
Je vindt ze in een lijstje of in een stolp, voor aan de muur of op tafel: dode vlinders, ter decoratie. Maar wat voor vlinder is het eigenlijk die ons interieur op moet fleuren en hoe komt de vlinder aan z’n einde? De Keuringsdienst ontpopt zich als entomoloog en vliegt naar China voor een antwoord.
Omdat dat ongetwijfeld in een of ander hip woninginrichting magazine heeft gestaan.quote:Op donderdag 2 februari 2017 20:56 schreef rubbereend het volgende:
waarom zou je zo'n opgezet beestje willen
Hij staat niet (meer?) op hun site, maar ze hebben wel een ijsbeer in de aanbieding. Voor ¤ 35.000.quote:Op vrijdag 3 februari 2017 14:15 schreef ddx het volgende:
Was trouwens meer verbaasd over die leeuw die gewoon opgezet in die winkel stond.
Valt zoiets niet onder beschermde dieren oid ?
En grappig dat verkoper geen prijs wilde noemen.
ik zou dieven ook geen idee geven.quote:Op vrijdag 3 februari 2017 14:15 schreef ddx het volgende:
Was trouwens meer verbaasd over die leeuw die gewoon opgezet in die winkel stond.
Valt zoiets niet onder beschermde dieren oid ?
En grappig dat verkoper geen prijs wilde noemen.
Die beesten worden gewoon gefokt in privé reservaten en aangeboden als levende jachttrofeequote:Op vrijdag 3 februari 2017 14:15 schreef ddx het volgende:
Was trouwens meer verbaasd over die leeuw die gewoon opgezet in die winkel stond.
Valt zoiets niet onder beschermde dieren oid ?
En grappig dat verkoper geen prijs wilde noemen.
Interessantquote:Op woensdag 8 februari 2017 15:34 schreef golfer het volgende:
Morgen:
Het is het allerduurste wat je kan vinden in de supermarkt. Saffraan. Wat maakt deze specerij zo peperduur? En zijn alle rode sprietjes wel echt wat ze zeggen te zijn?
Een echt FOK!onderwerpquote:Op woensdag 8 februari 2017 15:34 schreef golfer het volgende:
Morgen:
Het is het allerduurste wat je kan vinden in de supermarkt. Saffraan. Wat maakt deze specerij zo peperduur? En zijn alle rode sprietjes wel echt wat ze zeggen te zijn?
Daar komen we vanavond achter!quote:Op donderdag 9 februari 2017 13:12 schreef Wereldgozer het volgende:
[..]
Saffraan is altijd al duur geweest.
quote:Op donderdag 9 februari 2017 13:12 schreef Wereldgozer het volgende:
[..]
Saffraan is altijd al duur geweest.
nee, wordt duur verkochtquote:Op donderdag 9 februari 2017 13:12 schreef Wereldgozer het volgende:
[..]
Saffraan is altijd al duur geweest.
uit een uier van een koe drinkenquote:Op donderdag 9 februari 2017 20:41 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Wie zal dat nou voor eerst bedacht hebben? Stampertjes van krokus door het eten
quote:Op donderdag 9 februari 2017 20:13 schreef JayHovah het volgende:
Bij dit soort afleveringen hoop ik altijd dat ze erachter komen dat saffraan gewoon geverfd schaamhaar van een bejaarde Indiër is ofzo...
Goudgeldquote:Op donderdag 9 februari 2017 21:15 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[ afbeelding ]
Deze had ik niet verwacht
http://keuringsdienstvanw(...)822-de-saffraan-testquote:Op donderdag 9 februari 2017 22:54 schreef golfer het volgende:
Maar ik kan de volledige uitslag van die test met saffraan nog steeds niet vinden. Ben wel benieuwd of die AH saffraan die ik geregeld koop wel de echte is?
Dus wees gerust.quote:Acht samples saffraan leverde De Keuringsdienst in bij de onderzoekers in Wageningen.
De saffraan van Verstegen, Albert Heijn en Krokos Bio kwam foutloos uit de test, evenals de Iraanse saffraan van Kian Toos.
Vier andere producten bleken minder zuiver op de graat. Deze rode flubbertjes bezitten in geen enkel opzicht de culinaire waarde die echte saffraan biedt. Opvallend, want twee van deze vier behoorden zelfs tot de duurste saffraan in de test.
Ruik en proef je dat niet dan?quote:Op donderdag 9 februari 2017 22:54 schreef golfer het volgende:
Maar ik kan de volledige uitslag van die test met saffraan nog steeds niet vinden. Ben wel benieuwd of die AH saffraan die ik geregeld koop wel de echte is?
Nee. Ik proef nooit pure saffraan. Ik verwerk het soms in gerechten.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Goed punt! Blijkbaar wel, maar misschien niet de hoogste categorie of de smaak wordt minder na 2 jaar maar het product is nog wel prima/veilig voor consumptie? Geen idee hoe dat werkt eigenlijk. Dingen als honing of kruidenpoeders hebben ook een THT terwijl die never bederven, hoogstens wordt de smaak of consistentie anders.quote:Op donderdag 9 februari 2017 23:16 schreef djkoelkast het volgende:
De tot 2021 houdbare saffraan was dus evengoed nog goed?
Dat is saffraan volgens de Europese standaarden. Ik vraag mij eigenlijk wel af wat die zijn. Moet dat 100 % pure saffraan zijn of mag daar een deel andere rommel doorheen zitten en toch nog de benaming saffraan dragen ?quote:Op donderdag 9 februari 2017 22:56 schreef Iemand91 het volgende:
[..]
http://keuringsdienstvanw(...)822-de-saffraan-test
[..]
Dus wees gerust.
Koksroom, heerlijke marketing onzin.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:09 schreef golfer het volgende:
a.s. donderdag:
Je kunt room kloppen tot slagroom en kunt er mee koken, als je een wat romiger smaak wilt. Vroeger deden we dat met dezelfde room maar daar hebben fabrikanten wat op gevonden.
quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Koksroom, heerlijke marketing onzin.
Precies, kost geen drol en is lang houdbaar, ideaal om mee te koken en in huis te hebbenquote:
Jouw inziens zit er geen verschil tussen houdbare een verse slagroom dus? Ik haal eigenlijk altijd verse.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:54 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Precies, kost geen drol en is lang houdbaar, ideaal om mee te koken en in huis te hebben
Beetje off topic Maar op RTL-Z hebben ze wel vaker dat soort documentaires. Paar weken terug eentje gekeken over KFC achter de schermen.quote:Op donderdag 16 februari 2017 21:39 schreef Zelfscanner het volgende:
Ik kijk nu RTL-Z
Ook soort keuringdienst over Tony chocolade.
Waarom heb ik dit gemistquote:Op donderdag 16 februari 2017 21:41 schreef Karina het volgende:
[..]
Beetje off topic Maar op RTL-Z hebben ze wel vaker dat soort documentaires. Paar weken terug eentje gekeken over KFC achter de schermen.
Ik zapte er toevallig langs, kijk nu regelmatig of er wat is op die zender, best goede/leuke programma's.quote:Op donderdag 16 februari 2017 21:44 schreef Zelfscanner het volgende:
[..]
Waarom heb ik dit gemist
Ik eet me scheel aan kip en chocolade van dit merk
Zeker. Want die konden verwachten dat ze niet geheel positief afgeschilderd zouden worden.quote:Op donderdag 16 februari 2017 20:46 schreef rubbereend het volgende:
Netjes dat ze bij Unilever mogen kijken
Tja, zo erg verbaasde mij dat ook niet. Herinner je nog het fragment van Alain Caron met de sjalot?quote:Op donderdag 16 februari 2017 20:58 schreef Zith het volgende:
Die Bourgondiër kon de nep room er niet uit proeven
(Blue Band Finesse)quote:Water, magere MELK 20%, plantaardige oliën (palm, koolzaad) 7%, gemodificeerd aardappelzetmeel, KARNEMELKPOEDER, LACTOSE, verdikkingsmiddel (E407, E415, E461), emulgator E435, suiker, aroma (bevat MELK), kleurstof (bèta-caroteen).
(Bovenstaand Aldi slagroom)quote:room (melk), stabilisator (carrageen)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |