Goitske | vrijdag 16 september 2016 @ 21:03 |
Met uit het vorige deel: Sorry zit mobiel kan het even niets zo snel goed zetten met fotos uit vorig deel | |
HaverMoutKoekje | vrijdag 16 september 2016 @ 21:06 |
Die appeltaart ziet er ![]() Zet die maar in de OP ![]() | |
Goitske | vrijdag 16 september 2016 @ 21:08 |
zo laptop aan gedaan zal even de fotos goed zetten | |
derLudolf | vrijdag 16 september 2016 @ 21:12 |
Ja dat wist ik, zal er even op gaan letten ![]() | |
Goitske | vrijdag 16 september 2016 @ 21:14 |
helaas accu leeg en boven ligt de oplader..... Hopelijk morgen ff een momentje | |
Isegrim | vrijdag 16 september 2016 @ 21:39 |
Zeg - ik maakte vandaag de klassieke appeltaart van Holtkamp (De banketbakker). In het recept staat helemaal niks over bestrijken met ei alvorens te bakken. Ik had dat dus niet gedaan. Maar het zag er niet uit dus ik heb het halverwege toch gedaan. Dat hoort toch ook gewoon zo, of ben ik nou gek? ![]() | |
Goitske | vrijdag 16 september 2016 @ 21:47 |
doe ik wel altijd + evt afsmeren met abrikozenjam | |
Burdie | vrijdag 16 september 2016 @ 23:58 |
Ik doe dat ook wel eens met melk, vind het vaak zonde van de rest van het ei ![]() | |
Goitske | zaterdag 17 september 2016 @ 06:52 |
geef ik aan de hond ![]() | |
Isegrim | zaterdag 17 september 2016 @ 07:01 |
Ik had ergens anders ook al ei voor nodig. ![]() | |
Njosnavelin | zaterdag 17 september 2016 @ 08:27 |
Hulp gevraagd ![]() Ik wil zo'n soort cake maken maar ik hou niet van mokka. Iemand een idee waar ik het door kan vervangen? En dan evt dus ook de walnoten vervangen door iets wat er beter bij past. ![]() ![]() | |
laziness | zaterdag 17 september 2016 @ 08:35 |
Kies dan gewoon een ander recept ![]() Het is gewoon een taart met twee biscuits en die bestaan met honderden vullingen en toppings. Dit bijvoorbeeld http://www.smulweb.nl/rec(...)n-victoria-room-cake | |
Njosnavelin | zaterdag 17 september 2016 @ 08:41 |
Oh dat klinkt wel goed ![]() Dankje | |
Burdie | zaterdag 17 september 2016 @ 09:43 |
Of slagroom-mascarpone en cocao, zoals bij Tiramisu. En dan rood fruit bovenop ![]() | |
Isegrim | zaterdag 17 september 2016 @ 10:08 |
Mijn appeltaart was een beetje te hoog en pleurt uit elkaar bij het snijden. ![]() | |
Goitske | zaterdag 17 september 2016 @ 10:46 |
oh balen! Als de smaak maar goed is! | |
vinnypassy | zaterdag 17 september 2016 @ 18:04 |
iPhone-foto, want ik heb ff geen camera, dus de kwaliteit is wat minder. Maar ik heb vanmiddag kleine lemon/lime-meringue pies gebakken. Met gekonfijte sinaasschil en wat citroen- en limoenrasp om af te maken. Ben benieuwd hoe het smaakt, dat merk ik vanavond pas als ik ff op bezoek ga bij mijn neefje. ![]() ![]() | |
Burdie | zaterdag 17 september 2016 @ 18:05 |
Dat ziet er lekker uit! Zit er nog iets onder je schuim, lemoncurd oid? | |
soapie | zaterdag 17 september 2016 @ 18:09 |
Ziet er super uit! | |
minilot | zaterdag 17 september 2016 @ 18:14 |
Wauw! ![]() | |
vinnypassy | zaterdag 17 september 2016 @ 18:59 |
Inderdaad, maar 50-50 citroen-limoensap in de curd. | |
Isegrim | zaterdag 17 september 2016 @ 19:04 |
Nice! ![]() | |
Burdie | zaterdag 17 september 2016 @ 19:06 |
Klinkt goed! ![]() | |
Goitske | zaterdag 17 september 2016 @ 19:38 |
super! | |
Goitske | zondag 18 september 2016 @ 17:24 |
Vandaag gebakken voor mijn werk.. Gemiddeld 30 personen dus appeltaart, cheesecake brownies en citroen tulband en ik ben zo blij met mijn nordic ware vorm! Jaar over getwijfeld maar had nog oetker punten van de zondag bakdag staan en 8 punten + bijbetaling (25 euro dus vooruit het mocht van mijzelf) ![]() | |
Bleie | zondag 18 september 2016 @ 17:27 |
Mijn dochter was vorige week jarig. Ze wilde graag appeltaart en chocoladetaart.![]() ![]() En gisteren was haar partijtje. Daar heb ik een regenboogtaart voor gemaakt. Was een groot succes! ![]() | |
Bleie | zondag 18 september 2016 @ 17:27 |
Wow, ziet er prachtig uit! | |
HaverMoutKoekje | zondag 18 september 2016 @ 17:32 |
Ik vind het er allemaal prachtig uitzien, maar appeltaart heeft toch meeste ![]() | |
Goitske | zondag 18 september 2016 @ 17:59 |
een lekkere appeltaart is altijd een topper! Juist mooi door zijn simpele uitstraling | |
Goitske | zondag 18 september 2016 @ 18:03 |
Thnx! Vind de vorm ook echt super maja de prijzen van nordic ware ![]() Heb nog eentje op het oog maar weet niet of die er komt Trouwens echt een tip heb gekleurde springvormen van de action ze zijn super! Roze blauw of rood buiten en wit binnenin en hebben een opstaand gootje zodat als het wat lekt niet je hele oven er onder zit | |
Goitske | zondag 18 september 2016 @ 18:11 |
Sorry foutje | |
Goitske | zondag 18 september 2016 @ 18:12 |
De appeltaart ziet er heerlijk uit, de regenboog taart lekker chemisch ![]() | |
Bleie | zondag 18 september 2016 @ 18:57 |
Ja, echt enorm chemisch. Ik ben erg voor gezond eten, maar als ik bak sla ik dat volledig in de wind.
| |
Goitske | zondag 18 september 2016 @ 19:54 |
Die spoiler ![]() Ik ben ook voor gezond maar dan denk ik ook roomboter is beter dan chemische zooi en hoevaak eet je nou taart! | |
derLudolf | zondag 18 september 2016 @ 19:59 |
Boter is behalve lekkerder ook minstens zo (on)gezond ![]() | |
Goitske | zondag 18 september 2016 @ 21:41 |
daarom! Ik ga liever voor pure producten dan alles maar light maken en daardoor weer andere stoffen binnen krijgen waarvan ook twijfelachtig is hoe gezond het is | |
Bleie | woensdag 21 september 2016 @ 10:16 |
Oh, daarmee doelde ik ook niet op boter, maar op witte bloem en suiker, bijvoorbeeld. Ik maak ook weleens muffins voor mijn kinderen voor mee naar school (overblijf), en die maak ik dan wel met volkorenmeel en bijv. banaan ipv suiker. | |
Negentiendertig | woensdag 21 september 2016 @ 22:04 |
Morgen wil ik kardemummabullar maken, Zweedse kardemombroodjes/dingetjes. Ik vond dit recept, en daar staat dus non-fat dry milk in. Zou ik ook onderstaande kunnen gebruiken? Of iemand enig idee waar ik een non-fat versie kan vinden? Of een ander goed recept, mag ook. | |
HaverMoutKoekje | woensdag 21 september 2016 @ 22:12 |
magere variant is bij AH te verkrijgen Maar je kan ook spelen met vetgehalte door iets minder boter te gebruiken Of niet Misschien hoort er wel fullfat melk in, in Zweden Hier staat gewoon 4 dl mjölk http://mittkok.expressen.se/recept/kanel-och-kardemummabullar/ | |
Negentiendertig | donderdag 22 september 2016 @ 14:43 |
Thanks ![]() | |
Oceanonix | zondag 25 september 2016 @ 14:14 |
Van het weekend heeft de kitchenaid en de oven overuren gemaakt.![]() Kersenvlaai met vloerbloesemsiroop naar Oostenrijks recept ![]() Guglhupf of te wel een tulband met bosbessen ![]() bananenmuffins ![]() en hartige courgettecake naar recept van Yvette van Boven met eigenwijzigheid van mijzelf ![]() In ieder geval een link naar het album baksels: https://goo.gl/photos/iwRHYNPx6AKKc4kR7 [ Bericht 2% gewijzigd door Oceanonix op 25-09-2016 16:15:28 ] | |
Chr1st1aan | zondag 25 september 2016 @ 15:13 |
Al je plaatjes doen het niet ![]() | |
Zo-is-dat | zondag 25 september 2016 @ 16:10 |
En t klinkt zo verrukkelijk! In m'n verbeelding ziet het er even verrukkelijk uit ![]() | |
Oceanonix | zondag 25 september 2016 @ 16:12 |
en nu? | |
Zo-is-dat | zondag 25 september 2016 @ 16:13 |
Hier nog steeds niets | |
HaverMoutKoekje | zondag 25 september 2016 @ 16:13 |
ik zie streepjes Je kan okk niet vanuit google hier fotos neerzetten | |
Oceanonix | zondag 25 september 2016 @ 16:29 |
dat is *piep* want met picasa lukte dat wel en dat is om zeep geholpen. ![]() | |
kvd | zondag 25 september 2016 @ 16:43 |
Ik zag ze wel, maar nu niet meer | |
Isegrim | zondag 25 september 2016 @ 16:44 |
Ik zie ze gewoon. | |
laziness | zondag 25 september 2016 @ 18:04 |
Ik zie ook niks ![]() Apple cinnamon upside down cake ![]() | |
Zo-is-dat | zondag 25 september 2016 @ 18:38 |
ziet er heerlijk uit in je album! ![]() ![]() | |
fotostarter | zondag 25 september 2016 @ 19:18 |
Heb je een recept van deze appeltaart? Ik heb veel appeltaarten gebakken, maar deze ziet er wel heel lekker uit ![]() | |
laziness | zondag 25 september 2016 @ 19:59 |
Tiramisu brownies ![]() Chocolate fudge cake, die heb ik meteen ingepakt om mee naar werk morgen te nemen dus niet netjes gepresenteert. ![]() | |
Bleie | zondag 25 september 2016 @ 20:24 |
Dank! Het deeg is recept van AH (http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R853194/appeltaartdeeg). Vulling is appels (liefst goudrenetten, maar ik had nu jonagolds, ging ook prima), met (gewelde) rozijnen die samen mengen met wat citroensap tegen het bruin worden van de appel, suiker en flink wat kaneel. Ik had de vulling niet helemaal stevig genoeg aangedrukt, dus hij viel nogal uit elkaar bij het snijden, maar hij smaakt altijd heerlijk, vind ik zelf. | |
vlindertje89 | zondag 25 september 2016 @ 23:34 |
Ziet er heerlijk uit ![]() Recepten? ![]() | |
fotostarter | maandag 26 september 2016 @ 10:17 |
dankjewel Bleie. | |
Isegrim | maandag 26 september 2016 @ 11:50 |
Whaaaa die fudge-taart! ![]() | |
Donna | maandag 26 september 2016 @ 12:37 |
Ohhh ddie fudge cake! ![]() | |
Joosie200 | maandag 26 september 2016 @ 12:38 |
Oeh ![]() ![]() | |
Joosie200 | maandag 26 september 2016 @ 12:41 |
Je linkje werkt wel gelukkig. Nom, nom, nomdelicous ![]() ![]() ![]() ![]() | |
HaverMoutKoekje | maandag 26 september 2016 @ 13:03 |
wat bak je veel ![]() | |
Oceanonix | maandag 26 september 2016 @ 18:30 |
Die hartige cake is erg lekker, je eet hem niet bij de koffie maar eerder bij soep of borrel. | |
#ANONIEM | maandag 26 september 2016 @ 18:41 |
album gezien, leuk! ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-09-2016 18:42:42 ] | |
Oceanonix | maandag 26 september 2016 @ 18:42 |
Bij de meeste staat een linkje naar het recept in mijn blog. | |
#ANONIEM | maandag 26 september 2016 @ 18:45 |
aah oke nice. ik zit mobiel dus ik zag het niet. | |
#ANONIEM | maandag 26 september 2016 @ 18:47 |
bij die roze kan ik t niet vinden maar is dat aardbei rabarber cheesecake? is wel iets dat ik mss eens wil maken | |
Oceanonix | maandag 26 september 2016 @ 19:14 |
ja ik heb dit recept gebruikt: http://oceanonix.blogspot.nl/2016/05/aardbeien-rabarbertaart.html | |
#ANONIEM | maandag 26 september 2016 @ 19:28 |
thanx | |
#ANONIEM | maandag 26 september 2016 @ 19:30 |
nu ik hier toch al vragen stel.. kun je taart die deels slagroomvulling bevat zoals een kwark/monchoutaart invriezen? ik lees dat slagroom uitdroogt in de vriezer maar ook dat je dit soort taarten moet kunnen invriezen. tegenstrijdig dan. of is het anders omdat het verwerkt is met kwark | |
Chr1st1aan | woensdag 28 september 2016 @ 22:56 |
Wat zijn onmisbare tools ? Ik heb een Kenwood Kmix , een bakplaat, spatels Maar wat mis ik eigenlijk? ![]() | |
Elleska | woensdag 28 september 2016 @ 23:20 |
een oven ![]() | |
Chr1st1aan | donderdag 29 september 2016 @ 00:01 |
Helaas geen ruimte voor, wel een goede combi magnetron die tot 250 c gaat | |
Jinkx | zondag 2 oktober 2016 @ 10:17 |
Volgens mij stond er gisteren een veeltaartenpostende user in het AD met haar baksels ![]() | |
zeefje | zondag 2 oktober 2016 @ 10:20 |
Ja goitske | |
zeefje | zondag 2 oktober 2016 @ 10:23 |
Kan je monchoutaart maken in een cakeblik? | |
HaverMoutKoekje | zondag 2 oktober 2016 @ 10:24 |
wordt erg hoog , verhouding monchou/bodem beetje vreemd Mini monchou taartjes in de muffinvorm? | |
zeefje | zondag 2 oktober 2016 @ 10:29 |
Oh dat heb ik ook. Muffinvormpjes. Ga ik dat doen thanks | |
RobinOok | zondag 2 oktober 2016 @ 10:31 |
Moet zeefje niet vergeten stroken bakpapier erin te leggen waaraan je hem eruit kunt trekken anders krijg je de taart er never nooit meer uit. Denk ik toch. | |
HaverMoutKoekje | zondag 2 oktober 2016 @ 10:32 |
![]() | |
zeefje | zondag 2 oktober 2016 @ 10:32 |
Ik kan ook ff een springvorm kopen zo. Kost niets. | |
HaverMoutKoekje | zondag 2 oktober 2016 @ 10:33 |
Je kan ook muffins maken , of een cake bakken ![]() | |
zeefje | zondag 2 oktober 2016 @ 10:34 |
.ik ben verzot op monchou en op chocolade. Maar ben echt een bak/kooknoob want weet uit mijn hoofd alleen maar hoe ik monchou moet maken. Dus eigenlijk wil ik gewoon op safe spelen | |
HaverMoutKoekje | zondag 2 oktober 2016 @ 10:41 |
dan zou ik eerlijk gezegd toch springvorm opsnorren/lenen. Als je muffinvorm ook siliconenvorm is zou je de monchou er wel uit kunnen halen zonder schade maar anders wordt het lastig zoals Robin al aangaf. | |
zeefje | zondag 2 oktober 2016 @ 10:43 |
Muffinvorm+cakevorm is beide siliconen. Iemand anders een makkelijk recept voor iets met chocoladetaart/cake ![]() | |
derLudolf | zondag 2 oktober 2016 @ 10:46 |
Linkje naar het artikel? ![]() | |
RobinOok | zondag 2 oktober 2016 @ 10:53 |
Linkje Hiero: CUL / Heel Holland Bakt #26 Afrikaanse bloemkoekjes | |
HaverMoutKoekje | zondag 2 oktober 2016 @ 11:16 |
muffins zijn anders heel makkelijk te maken, een kom met droge ingredienten een kom met natte ingredienten en die roer je op laatst kort door elkaar | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 13:20 |
http://www.ad.nl/nieuws/heel-holland-bakt-mee~ae56642d/ | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 13:23 |
springvormen bij de Action zijn fijn! Gekleurd aan de buitenkant en wit aan de binnenkant echt top! | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 13:39 |
![]() Afrikaanse bloem koekjes Leuk om te maken, eten tja ik hou er niet van... Maar ik hou ook niet van spijs | |
Joosie200 | zondag 2 oktober 2016 @ 13:39 |
Hebben ze nieuwe types? Ik heb van de action die Zenker types. Gewoon zilver of zwart metalic van binnen en buiten ![]() | |
Joosie200 | zondag 2 oktober 2016 @ 13:40 |
![]() ![]() * Joosie200 pakt er stiekem eentje ![]() | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 13:40 |
tijdje geleden deze gekocht zit ook een soort opvang gootje er om heen dus niet je hele oven smerig als hij iets lekt | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 13:41 |
geeft de hele schaal succes er mee | |
Joosie200 | zondag 2 oktober 2016 @ 13:44 |
Klinkt handig ![]() * Joosie200 laat zich dat geen tweede keer zeggen ![]() Ik ben blij met dit seizoen. Kan ik weer ongegeneerd spijs maken en gevuld speculaas baksels produceren ![]() | |
HaverMoutKoekje | zondag 2 oktober 2016 @ 13:44 |
moest spijs dan niet wat kleiner ook? In de plaatjes uit het boek leken de koekjes meer koek dan spijs | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 13:50 |
ja had heel iets kleiner gemoeten maar sowieso vind ik ze niet lekker, ik hou ook niet van honing ![]() ![]() | |
HaverMoutKoekje | zondag 2 oktober 2016 @ 13:56 |
echt het koekje voor jou dus! ![]() ![]() | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 13:58 |
ja idd ![]() | |
#ANONIEM | zondag 2 oktober 2016 @ 14:05 |
mooi gedaan | |
Joosie200 | zondag 2 oktober 2016 @ 14:09 |
Hihihi. Bakken waar je niet van houdt gewoon uit voorliefde voor HHB ![]() Slim plan maarre dat laatste is zonde joh van alle tijd en moeite die je erin gestoken hebt. ![]() ![]() | |
#ANONIEM | zondag 2 oktober 2016 @ 15:18 |
iemand een idee waar je op moet letten bij de aanschaf van een combi oven zodat je er goed mee kunt bakken? | |
#ANONIEM | zondag 2 oktober 2016 @ 15:21 |
weer mijn choco-karameltaart met zeezout gemaakt ![]() ![]() [ Bericht 26% gewijzigd door #ANONIEM op 02-10-2016 15:23:04 ] | |
Joosie200 | zondag 2 oktober 2016 @ 15:24 |
Ik had vorige week salted caramel brownietarte gemaakt. Viel goed in de smaak bij collega's op het werk. Maar dit ziet er toch een stuk mooier uit ![]() ![]() | |
zeefje | zondag 2 oktober 2016 @ 15:25 |
Heb je een recept. Ziet er echt heel lekker uit. | |
#ANONIEM | zondag 2 oktober 2016 @ 15:29 |
thanx, ja deze heb ik gebruikt: http://www.mytaste.nl/cli(...)kentafel.blogspot.nl | |
#ANONIEM | zondag 2 oktober 2016 @ 15:30 |
dat klinkt ook echt super lekker ![]() ik maak normaal gesproken de karamellaag wel ietsjes dunner, dan is het minder zoet. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 02-10-2016 15:31:17 ] | |
derLudolf | zondag 2 oktober 2016 @ 15:31 |
Vanmiddag even appels geplukt en een eerste taart gebakken ![]() ![]() | |
Joosie200 | zondag 2 oktober 2016 @ 15:37 |
Ik gooi er dan een reep Tony Chocolonely salted caramel door het browniebeslag heen. En aftoppen met zelfgemaakte caramel en die besprenkelen met grove zeezoutkorrels. Je hebt meer ingedikte caramelsaus gemaakt? Iig een flinke batch om zo'n massieve tussenlaag te krijgen. De link kan ik niet bekijken, hij stuurt me door naar de app ![]() | |
zeefje | zondag 2 oktober 2016 @ 15:40 |
Jij hebt denk ik toch wel veel mee caramel gebruikt ![]() | |
#ANONIEM | zondag 2 oktober 2016 @ 15:46 |
je kijkt zeker via mobiel? dan doet hij dat bij mij namelijk ook. op de pc kan ik wel gewoon kijken. waar bestond jouw karamel uit naast suiker en water? of als er niks meer bij zat hoe voorkom je dan dat het keihard word ? Ik heb aan de mijne slagroom en boter toegevoegd zodat het zo word. | |
#ANONIEM | zondag 2 oktober 2016 @ 15:46 |
nee maar ik heb een kleinere taartvorm gebruikt . de vorige keer had ik niet alle karamel erin gedaan nu wel. | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 15:47 |
ik denk gecondenseerde melk | |
zeefje | zondag 2 oktober 2016 @ 15:47 |
En wat zijn dat voor bonen wat je mee de oven in moet doen? | |
#ANONIEM | zondag 2 oktober 2016 @ 15:48 |
ik heb rijst gebruikt, je hebt ook speciale keramische bakbonen die herbruikbaar zijn.. | |
Joosie200 | zondag 2 oktober 2016 @ 15:48 |
Jup zit nu mobiel ![]() ![]() | |
zeefje | zondag 2 oktober 2016 @ 15:48 |
En dat grove zeezout, is dat gewoon uit zo'n molen zeezout?http://www.ah.nl/producten/product/wi164657/ah-molen-zeezout | |
#ANONIEM | zondag 2 oktober 2016 @ 15:48 |
is dat wat ze ook altijd gebruiken voor de karemlsaus bij ijs? als in sundea ijs van mcdonalds [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 02-10-2016 15:49:17 ] | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 15:49 |
je kunt alle gedroogde bonen gebruiken alleen daarna zijn de bonen niet meer eetbaar | |
#ANONIEM | zondag 2 oktober 2016 @ 15:49 |
nee ik heb grove zeezout uit een doosje uit de supermarkt. die zijn grover. | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 15:49 |
ja kan prima | |
#ANONIEM | zondag 2 oktober 2016 @ 15:50 |
ja verslavend he ? ![]() ![]() | |
Joosie200 | zondag 2 oktober 2016 @ 15:50 |
Ik gebruik gewoon rijstkorrels. Heb daar altijd een flinke voorraad van, zo duur is het niet. Vind die keramische bonen in verhouding best aan de prijs ![]() | |
zeefje | zondag 2 oktober 2016 @ 15:51 |
Het staat iig op mijn lijstje Ziet er verdomd lekker uit. Eens kijken of het bij mij ook lukt. Het duurt wel een paar uur voordat hij klaar is ![]() | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 15:52 |
klopt ik he. Ooit gedroogde bruinebonen gekocht en die kun je steeds hergebruiken | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 15:52 |
Ook trouwens erg lekker alle brownie recepten uit de bakbijbel van rutger | |
zeefje | zondag 2 oktober 2016 @ 15:54 |
Kan je een recept geven ![]() ![]() | |
Joosie200 | zondag 2 oktober 2016 @ 15:55 |
Ik heb hem in huis als inspiratie. Genoeg lekkers om eens te proberen ![]() | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 16:06 |
whatsapp mij maar ff, heb je nummer niet meer heb een crash gehad van mn telefoon | |
Goitske | zondag 2 oktober 2016 @ 16:07 |
tot nu toe alleswat ik daar uit heb gemaakt echt top! | |
#ANONIEM | zondag 2 oktober 2016 @ 17:34 |
ik heb hem niet zo lang laten afkoelen als in het recept staat hoor. zeker de karamel niet. mss dat hij na een uur al is afgekoeld. | |
Broodjekipkorn | zondag 2 oktober 2016 @ 17:39 |
Niet uitermate moeilijk, maar wel lekker; slagroomsoesjes!![]() | |
Bleie | zondag 2 oktober 2016 @ 18:21 |
Oeh, recept van die carameltaart heb ik ook even opgeslagen. Lijkt me heerlijk! Verder ook weer mooie baksels, en leuk artikel over HHB! | |
HaverMoutKoekje | zondag 2 oktober 2016 @ 19:11 |
Amandelkaneelbroodjes Best ook veel gefrutsel ![]() ![]() http://uitdekeukenvanarde(...)-kaneelbroodjes.html [ Bericht 14% gewijzigd door HaverMoutKoekje op 02-10-2016 19:17:17 ] | |
vinnypassy | zondag 2 oktober 2016 @ 22:49 |
Ik heb al eerder een spongecake gemaakt zonder sifon, maar die werd niet zo luchtig als eentje gemaakt mbv een sifon en magnetron. Hebben jullie tips/ervaring om het bijna zo luchtig te krijgen? Misschien eiwit opkloppen of extra bakpoeder? Terwijl ik dit bedenk trek ik er een scheef gezicht bij, want ik twijfel of dat het gewenste resultaat oplevert. Maar ik ben niet zo'n heel ervaren bakker, dus weet niet precies wat welk effect heeft. Op zich wil ik wel een sifon, maar ik wil eerst ff nagaan wat ik nog anders kan proberen. Want eigenlijk heb ik al veel teveel geld uitgegeven deze maand. ![]() | |
Audreyoot | maandag 3 oktober 2016 @ 14:19 |
Een vraagje: Ik wil binnenkort koekjes bakken maar vind een afwerking met glazuur/icing/marsepein niet zo lekker. Nu wil ik eigenlijk chocolade uitsteken en dit op het koekje lijmen. Hebben jullie een idee hoe ik de chocolade wel vast, maar niet te hard kan krijgen? Dus niet mega-breekbaar. | |
Goitske | woensdag 5 oktober 2016 @ 12:51 |
![]() Chocolade hazelnoot pecannoot koekjes ![]() | |
HaverMoutKoekje | woensdag 5 oktober 2016 @ 13:04 |
oh jums, wat ben je toch een bak-koningin | |
Goitske | woensdag 5 oktober 2016 @ 19:47 |
grappige is dat ik mezelf niet bijzonder vind ofzo en echt bij anderen denk van oooh ziet er heerlijk uit Ohja deze koekjes zijn echt zo'n aanrader! Recept van laura's bakery http://www.laurasbakery.n(...)noten-en-pecannoten/ | |
GotC | donderdag 6 oktober 2016 @ 15:59 |
Speaking of koekjes.. Ik zoek een grote uitsteker van het cijfer 3. Minimaal 10 cm. Maar overal waar ik kijk is het maximaal 6.5cm groot.. weet iemand waar ik zo'n grote uitsteker kan kopen? | |
Goitske | zondag 9 oktober 2016 @ 09:15 |
ik was gisteren bakken enzo in apeldoorn misschien moet je die ff mailen hoe groot die is | |
Goitske | zondag 9 oktober 2016 @ 11:18 |
![]() Romeo's | |
HaverMoutKoekje | zondag 9 oktober 2016 @ 11:25 |
ze zijn waarschijnlijk een eerste plaats waard ![]() | |
Isegrim | zondag 9 oktober 2016 @ 11:40 |
Daar kan ik me echt misselijk aan vreten. ![]() | |
Joosie200 | zondag 9 oktober 2016 @ 11:45 |
Nog nooit gezien of geproefd ![]() Maar zet deze neer ter beoordeling aan Janny en Robert en ik denk dat ze hoge ogen gooien. Ziet er strak uit, qua smaak en structuur zal het ook goed zitten. Goed bezig! ![]() | |
qltel | zondag 9 oktober 2016 @ 19:04 |
Beginnersvraagje: ik wilde speculaasjes maken met zo'n plank. In de plank gevormd en op een bakplaat gelegd. Het vervelende is alleen dat ze tijdens het bakken uitlopen en dan hun vorm verliezen. Is er een manier om dat te voorkomen? | |
HaverMoutKoekje | zondag 9 oktober 2016 @ 19:16 |
eerst koelen voordat de de oven ingaan ? | |
qltel | zondag 9 oktober 2016 @ 19:23 |
Zal dat werken? Ik had het deeg voor het vormen in de koelkast een paar uur laten rusten en daarna zijn ze gelijk de oven in gegaan. Zal ik ze dan na het vormen nog een tijdje in de koelkast moeten leggen? | |
HaverMoutKoekje | zondag 9 oktober 2016 @ 19:30 |
bij het vormen warmen ze weer op. Minder boter gebruiken kan ook, en ik las laatst ergens iets voor ander rijsmiddel dat alleen naar boven rijst en niet in breedte maar dat kan ik niet meer vinden Edit: hartshorn /Ammoniumbicarbonaat. Lijkt mij niks overigens [ Bericht 4% gewijzigd door HaverMoutKoekje op 09-10-2016 19:45:07 ] | |
qltel | zondag 9 oktober 2016 @ 19:46 |
Ik ga het proberen (het koelen), bedankt voor de tip! En ook al zien ze er nu niet uit, ze zijn wel lekker.. ![]() | |
laziness | zondag 9 oktober 2016 @ 22:31 |
Vanmiddag maakte ik eclairs. Vervolgens vertrok ik op een zakenreis dus vroeg aan manlief even snel een foto te maken voordat ie ze naar binnen schoof ![]() ![]() | |
-Peach | zondag 9 oktober 2016 @ 23:00 |
Mooi ![]() ![]() | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 15 oktober 2016 @ 20:24 |
wat is het boodschappenlijstje voor deze week? | |
Goitske | zaterdag 15 oktober 2016 @ 20:37 |
300 gram suiker, 5-6 eiwiten en 400ml slagroom | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 15 oktober 2016 @ 20:39 |
Pavlova? | |
Goitske | zaterdag 15 oktober 2016 @ 20:40 |
baisers https://m.facebook.com/st(...)0&id=556959884334082 | |
Goitske | zaterdag 15 oktober 2016 @ 20:43 |
Ik moet nog even op zoek naar mijn spuitmondjes vrees nog in een verhuisdoos ![]() | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 15 oktober 2016 @ 20:45 |
was al aan googlen geslagen want nooit van gehoord. Lijkt me minder lastig dan koekje van vorige week | |
Burdie | zaterdag 15 oktober 2016 @ 20:45 |
http://heelhollandbakt.omroepmax.nl/recepten/details/baisers/ Dat kan toch nooit moeilijk zijn? ![]() | |
Goitske | zaterdag 15 oktober 2016 @ 20:49 |
Moet volgens mij goed te doen, moet alleen even mijn spuitmondjes vinden | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 15 oktober 2016 @ 20:51 |
Ik heb speculaasdeeg in de koelkast om morgen brokken te bakken voor op werk | |
Lienekien | zaterdag 15 oktober 2016 @ 20:54 |
Ze krijgen bij de technische opdracht toch altijd minimale aanwijzingen? | |
Goitske | zondag 16 oktober 2016 @ 18:51 |
Mijn baisers vind ze niet super mooi geworden. Heb er maar een paar gevuld rest gaat morgen mee naar mijn werk![]() | |
Joosie200 | zondag 16 oktober 2016 @ 18:54 |
Net pavlova spritsen ![]() | |
HaverMoutKoekje | zondag 16 oktober 2016 @ 18:55 |
![]() | |
Goitske | woensdag 19 oktober 2016 @ 20:16 |
Vandaag de traktatie voor onze zoon gemaakt. Volgende week wordt hij 4 maar viert het morgen bij de gastouder omdat al zijn vriendjes er dan ook zijn en die niet allemaal bij de gastouder meer zijn na de herfstvakantie Thema superhelden ![]() | |
derLudolf | woensdag 19 oktober 2016 @ 21:34 |
Heb je ook een Nike schoen gemaakt? Er was een naam met G uit Apeldoorn in Smaakt maar meer ![]() | |
Goitske | woensdag 19 oktober 2016 @ 21:37 |
nope, nike is zeker mijn merk niet, zou eerder voor adidas of kangeroo ofzo gaan | |
derLudolf | woensdag 19 oktober 2016 @ 21:40 |
Doe dan Van Bommeltjes ![]() ![]() ![]() | |
Isegrim | woensdag 19 oktober 2016 @ 21:41 |
Mascolori-na-apers! | |
Isegrim | woensdag 19 oktober 2016 @ 21:41 |
Oh, sorry, dit is niet de SC. ![]() | |
Goitske | woensdag 19 oktober 2016 @ 21:46 |
ik heb gelukkig geen schoenentic ![]() | |
Pisces29 | woensdag 19 oktober 2016 @ 21:54 |
Wat leuk geworden! Nu ik weet hoeveel je bakt, vind ik ze mooi maar vraag ik me ook meteen af hoe ze smaken ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 20 oktober 2016 @ 05:27 |
gastouder? | |
Goitske | donderdag 20 oktober 2016 @ 06:34 |
dat is iemand die bij haar thuis op je kinderen past ipv crèche. Is anders dan de oppasmoeder van vroeger moeten aan allerlei eisen voldoen | |
Goitske | donderdag 20 oktober 2016 @ 06:36 |
ik vind ze lekker ![]() Omdat het voor de kinderen is vanille cupcake met standaard botercreme met wat kleurstof zodat alle kindjes het lusten | |
#ANONIEM | donderdag 20 oktober 2016 @ 10:50 |
ah oke | |
#ANONIEM | donderdag 20 oktober 2016 @ 10:55 |
ik heb laatst smaakstof gebruikt omdat ik kokosbotercreme niet sterk genoeg vond smaken. maar dat was echt intens. ik kreeg het niet van mijn handen af en er stond op internet zag ik later dat het bij kinderen oplettendheid en activiteit nadelig kan beïnvloeden ![]() | |
Goitske | zaterdag 22 oktober 2016 @ 18:11 |
Ik moet helaas morgen de bakchallange voorbij laten gaan, heb gewoon geen tijd. Vandaag de hele dag visite gehad en geen zin im nu nog ingredienten te regelen Ga wel op zoek naar een goed recept voor pompoen soep, kan ik dinsdag ff alles op de markt daarvoor halen | |
laziness | zondag 23 oktober 2016 @ 20:42 |
Herfstige appeltaart met appels uit de eigen tuin![]() ![]() ![]() | |
Goitske | zondag 23 oktober 2016 @ 20:43 |
Mooi! Leuk met al die blaadjes! | |
HaverMoutKoekje | zondag 23 oktober 2016 @ 20:44 |
Kunstzinnig! | |
RobinOok | zondag 23 oktober 2016 @ 20:45 |
*kut* *verkeerdetopic* | |
Njosnavelin | zondag 23 oktober 2016 @ 21:00 |
Mooi | |
Burdie | zondag 23 oktober 2016 @ 21:20 |
Gaaf gedaan met die blaadjes! Was hij lekker? | |
Bleie | zondag 23 oktober 2016 @ 22:20 |
Heel mooi, die appeltaart! | |
laziness | zondag 23 oktober 2016 @ 22:29 |
Mijn schoonvader die banketbakker is geweest wilde mijn deeg recept ![]() ![]() | |
derLudolf | zondag 23 oktober 2016 @ 22:32 |
Wauw, zeer fraai! | |
#ANONIEM | maandag 24 oktober 2016 @ 09:18 |
![]() | |
#ANONIEM | maandag 24 oktober 2016 @ 10:15 |
gebruikt iem. hier weleens smaakstof? of heeft iem. een tip om op een natuurlijke wijze kokosbotercreme een wat sterkere kokossmaak te geven? ik gebruik zo een zakje geraspte kokos ervoor. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 24-10-2016 10:17:47 ] | |
Molo | maandag 24 oktober 2016 @ 10:24 |
Funcakes en Wilton hebben kokossmaakstof, zijn alleen niet natuurlijk. Vet in botercreme vervangen door niet ontgeurde kokosolie helpt ook iets en roosteren van je kokosrasp ook maar het blijft subtiel. | |
AnneX | woensdag 2 november 2016 @ 08:53 |
Al lang - heel lang - niet geweest hier. Hierboven weer ingelezen en zie dat jullie er veel werk van maken. Vraag: ooit heb ik een sinasappelcake gemaakt, 'doordrenkt' met sinasappelsap... Het recept ook gepost op fok en ik kan het niet meer terugvinden. Ook al gegoocheld en ik zie voor mijn doen complexe sponge recepten. Het was iets simpels. Kunnen jullie mij op weg helpen? | |
Elleska | woensdag 2 november 2016 @ 11:00 |
Deze? CUL / Het grote Baktopic (koekjes,cakes, muffins en meer) #8 (eerste zoekresultaat) [ Bericht 8% gewijzigd door Elleska op 02-11-2016 11:06:16 ] | |
AnneX | woensdag 2 november 2016 @ 12:00 |
![]() ![]() ![]() *2013 ![]() | |
Elleska | woensdag 2 november 2016 @ 14:40 |
yeah super. was een gokje want daarna had ik een tijdelijk blokkade bij google. ![]() "Soms kan deze pagina worden weergegeven als u geavanceerde termen gebruikt die vaak door robots worden gebruikt of als de verzoeken zeer snel worden verzonden." de zoekwoorden "AnneX cake sinaasappel site:forum.fok.nl" zijn blijkbaar termen voor robots. | |
Bleie | woensdag 2 november 2016 @ 14:41 |
Ik wil morgen of overmorgen een lactosevrije appelcake maken, en kwam dit recept tegen: http://mygluten-freekitchen.com/fresh-apple-cake-gluten-free/. Dat is ook glutenvrij, wat niet nodig is. Zou ik dit gewoon met patentbloem kunnen maken? En is er een manier om van tevoren te bedenken of deze hoeveelheid ongeveer in mijn vorm past? | |
Bleie | woensdag 2 november 2016 @ 14:42 |
![]() | |
_Hestia_ | woensdag 2 november 2016 @ 14:56 |
Wauw, die is echt mooi met die blaadjes ![]() Ik heb vorige week wel een cheesecake gemaakt, maar die is niet gebakken ![]() Hij was wel super lekker: een Oreo Nutella Milka Kinder Bueno cheesecake ![]() ![]() ![]() ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 2 november 2016 @ 16:20 |
Jezus, jammer dat je al vergeven bent. Ik vind eclairs ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 2 november 2016 @ 16:27 |
Ben jij fan van epic meal time? Dat moeten haast wel 6000 kcal zijn. | |
_Hestia_ | woensdag 2 november 2016 @ 17:01 |
Meer nog ![]() Het originele recept (stond in de Metro, komt uit het boek "eet taart krijg een sixpack" van Jelmer de Boer) is 6992 kcal, maar dat had maar 1 pak Kinder Bueno's op de bovenkant en ik had er 2 zodat hij helemaal bedekt was ![]() Hebben hem met 10 personen opgegeten, dan was het wel te doen ![]() | |
Bleie | woensdag 2 november 2016 @ 17:02 |
![]() | |
MutedFaith | woensdag 2 november 2016 @ 18:09 |
Jelmer ![]() | |
HaverMoutKoekje | zondag 6 november 2016 @ 10:43 |
Vind het wel weer voor speculaasbrokken![]() | |
Goitske | zondag 6 november 2016 @ 11:04 |
Ooh lekker! | |
Goitske | zondag 6 november 2016 @ 15:07 |
Hier gisteren speculaasjes gebakken met de jongens ![]() ![]() ![]() En vandaag met een tafel vol kinderen in de herhaling maar geen fotos van de speculaasjes en al meegegeven ![]() | |
Bleie | zondag 6 november 2016 @ 16:46 |
Oeh, heerlijk speculaas! Ik heb mijn dochter beloofd dat we na Sint-Maarten samen kruidnootjes gaan bakken. En dit weekend had ik de chocolade-carameltaart gemaakt die eerder in dit topic al genoemd werd. Heerlijk! Ik had nog nooit caramel gemaakt, maar was erg tevreden over het resultaat. En ook nog een lactosevrije appelcake, die wat aan de vorm bleef plakken, maar ook erg lekker was. Viel bijzonder in de smaak bij vriendin die lactose-intolerant is en daardoor zelden meer taart kan eten. Helaas geen foto's gemaakt... | |
richolio | dinsdag 8 november 2016 @ 21:11 |
Het beslag van mijn koekjes staat nu in de koelkast, maar ik had geen bakpoeder! Is dat een groot probleem? Ik heb wel een beetje gist gebruikt ![]() | |
Goitske | dinsdag 8 november 2016 @ 21:19 |
Geen idee hoe dat werkt, gist is wel heel anders maar je komt er maar op 1 manier achter.... Gewoon doen | |
AnneX | dinsdag 8 november 2016 @ 23:30 |
Dankzij Elleska ![]() Er is nog een kontje over... ![]() http://lovefoodies.com/moist-lemon-or-orange-pound-loaf-cake.html | |
lady-wrb | zondag 13 november 2016 @ 00:21 |
![]() zoete pompoentaart met appel en walnoten | |
lady-wrb | zondag 13 november 2016 @ 00:23 |
![]() kruidige perentaart met cranberries | |
lady-wrb | zondag 13 november 2016 @ 00:24 |
![]() basboussa | |
Rorsach | zondag 13 november 2016 @ 11:05 |
Morgenochtend kook- & bakcursus met Manuela. Ben benieuwd. | |
lady-wrb | zondag 13 november 2016 @ 12:58 |
wie is manuela? | |
Joosie200 | zondag 13 november 2016 @ 13:08 |
Deelnemer van dit seizoen! http://heelhollandbakt.om(...)eizoen-2016/manuela/ | |
lady-wrb | zondag 13 november 2016 @ 13:10 |
o die manuela ![]() ik werd bij hhb altijd zenuwachtig van haar. maar misschien is ze zonder camera's niet zo druk | |
Joosie200 | zondag 13 november 2016 @ 13:11 |
Leuk, ga je Brabantse worstenbroodjes maken? ![]() ![]() Of is het nog onbekend? Veel plezier iig! | |
Bleie | zondag 13 november 2016 @ 13:14 |
Heeft iemand een goed recept voor kruidnoten? Ik heb gisteren deze gemaakt: http://www.laurasbakery.nl/recept-pepernoten/, maar die zijn nogal pokdalig geworden, en niet superlekker. | |
Rorsach | zondag 13 november 2016 @ 13:21 |
Volgens degene die afgelopen maand geweest zijn, is het een superaardig en lief vrouwke. Zal rapport uitbrengen. | |
Moelie | zondag 13 november 2016 @ 13:44 |
Ik gebruik altijd dit recept: http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R511914/pepernoten | |
#ANONIEM | maandag 14 november 2016 @ 09:27 |
wat is pokdalig? | |
Bleie | maandag 14 november 2016 @ 10:49 |
![]() Dit. Niet helemaal het goede woord misschien, maar ik kon niets beters verzinnen. | |
Pisces29 | maandag 14 november 2016 @ 10:55 |
Oh dit wil ik maken! Ben al even gaan googlen naar een recept. ![]() | |
HaverMoutKoekje | maandag 14 november 2016 @ 11:04 |
lijkt op overdosis bakpoeder ![]() Die recepten van Laura's bakery zijn vaker niet zo geslaagd als je comnents leest | |
Bleie | maandag 14 november 2016 @ 12:18 |
Is met zelfrijzend bakmeel. Geen extra rijsmiddel toegevoegd. Maar goed, recept van de AH heeft een wat andere verhouding. | |
laziness | maandag 14 november 2016 @ 12:23 |
Ik maak vaak recepten van haar en dat is altijd erg lekker. | |
#ANONIEM | maandag 14 november 2016 @ 15:02 |
oow raar idd ja ![]() | |
#ANONIEM | maandag 14 november 2016 @ 15:10 |
mja ik vind de recepten erg op elkaar lijken, alleen ietsjes meer boter en minder melk , niet eens zoveel meer/minder. zou dat het dan echt zijn ? ben benieuwd. baktijd is trouwens wel erg verschillend. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 14-11-2016 15:11:13 ] | |
Bleie | maandag 14 november 2016 @ 15:22 |
Misschien dat het net het verschil maakt? Als ik ze gemaakt heb, laat ik het weten. | |
#ANONIEM | maandag 14 november 2016 @ 17:50 |
oke | |
Rorsach | maandag 14 november 2016 @ 18:23 |
Bevestigd. Manuela is een aardig en rustig vrouwtje. We hebben gevulde speculaas gemaakt (helaas vloog de stroom eruit, dus het oventje had gedaan wat ie moest). | |
Goitske | maandag 14 november 2016 @ 19:46 |
mijn ervaringen zijn juist wel heel goed met haar recepten | |
Moelie | dinsdag 15 november 2016 @ 22:39 |
Ik ben ook erg benieuwd! Bij mij zijn ze nog nooit mislukt met het recept van de Ah. Ze zien er ook anders uit dan de foto die jij postte! Hopelijk lukken ze ![]() | |
Bleie | woensdag 16 november 2016 @ 14:37 |
Pepernoten met recept van AH zijn goed gelukt!![]() | |
Goitske | woensdag 16 november 2016 @ 15:27 |
zien er goed uit! | |
HaverMoutKoekje | woensdag 16 november 2016 @ 17:02 |
binnen 2 minuten zijn ze al weer op ![]() ![]() | |
Bleie | donderdag 17 november 2016 @ 08:59 |
![]() | |
#ANONIEM | woensdag 23 november 2016 @ 18:01 |
wie maakt wel eens worteltaart. ik zoek een goed recept. ik zie een paar recepten waar 300 ml olie in gaat en iets van 400 gram suiker . klopt dit? vooral van de olie schrik ik | |
Goitske | woensdag 23 november 2016 @ 18:09 |
Recept van rutgers bakbijbel 185 ml olie 280 gram bruine suiker | |
HaverMoutKoekje | woensdag 23 november 2016 @ 18:15 |
en 50 gram wortel? ![]() | |
Goitske | woensdag 23 november 2016 @ 18:21 |
moet ik straks ff kijken met half uurtje even kinderen in bad en im bed | |
Goitske | woensdag 23 november 2016 @ 18:25 |
Dit is hem http://www.margriet.nl/ko(...)r-heel-holland-bakt/ | |
HaverMoutKoekje | woensdag 23 november 2016 @ 18:43 |
ooh 500 gr wortel, best wel gezond-achtig dan ![]() | |
Goitske | woensdag 23 november 2016 @ 18:46 |
praat jezelf maar goed ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 23 november 2016 @ 19:12 |
oke, ik heb ondertussen een ander recept gebruikt die ook ook ongeveer dat aantal heeft. nice. rutger bakt t een uur op 180 graden, klinkt erg lang :0 | |
Burdie | woensdag 23 november 2016 @ 19:36 |
Olie in de worteltaart. Eén keer gedaan, ik gruwel er nog van ![]() Dit is mijn recept: http://www.smaakhetzelf.nl/recept-worteltaart-met-banaan/ | |
#ANONIEM | woensdag 23 november 2016 @ 19:58 |
is dat zo? nou hij staat nu af te koelen. mijn eerste taart met olie dus k ben benieuwd. hijstaat nu af te koelen. ik heb rutger zijn recepr voor de glazuur aangehouden. die is zonder boter en alleen met kaas en suiker. | |
Burdie | woensdag 23 november 2016 @ 20:00 |
Ja, hij deed mij denken aan frituur ![]() | |
krakkemieke | woensdag 23 november 2016 @ 20:07 |
http://www.baksels.net/site/zoete-courgette-taart-met-walnoten/ Ik heb deze taart gemaakt en het smaakte prima. Ik dacht dat het naar olijfolie zou smaken, maar het was gewoon erg lekker! | |
#ANONIEM | woensdag 23 november 2016 @ 20:28 |
dit recept heb ik gebruikt: 380 gr bloem 250 lichtbruine basterd suiker 1 theelepel bakpoeder 2 thl baksoda ( 1,5 zakje) 4 thl speculaas kruiden 4 eieren 343 gr wortel/peen geraspt 180 ml zonnebloemolie Gehakte walnoten Alle droge stof samen, alle natte spullen goed mixen en dan alles samenvoegen. Vervolgens de geraspte wortelen en gehakte walnoten toevoegen. 50 min ongeveer op 160 graden. [ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 24-11-2016 05:55:41 ] | |
#ANONIEM | woensdag 23 november 2016 @ 20:31 |
hmm ik ben alleen altijd anti banaan. ik vind banaan lekker maar in gebak vind ik het vaak wat minder. verder klinkt het goed | |
#ANONIEM | woensdag 23 november 2016 @ 20:31 |
![]() | |
#ANONIEM | woensdag 23 november 2016 @ 20:36 |
ik ging zojuist proeven hoe baksoda smaakt. ik proef alleen maar heel veel zout lol [ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 24-11-2016 05:56:22 ] | |
#ANONIEM | woensdag 23 november 2016 @ 21:23 |
![]() oke hier issie dan. smaakt wel lekker maar ik ben niet weggeblazen zeg maar. maar dat kan zijn omdat ik meer van die hele zoete taartjes ben. ik zou er een volgend keertje iets meer suiker in doen. ik ontdekte overigens dat er op sommige plekken in de taart de stukjes walnoot beetje aangebrand zijn. ![]() [ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 24-11-2016 05:57:07 ] | |
bloempje-moi | woensdag 23 november 2016 @ 21:50 |
Worteltaart van de Hummingbid Bakery mislukt nooit en is gruwelijk lekker. Al meerdere keren het recept moeten delen, zelfs vreemden die via via opbelden ervoor. Ik maak er altijd één grote taart van en die staat dan zo'n 45-50 min in de oven. | |
#ANONIEM | vrijdag 25 november 2016 @ 19:04 |
2e dag smaakt hij lekkerder . wat sappiger. ik begin toch wel fan te worden van worteltaart waarom is t hier zo stil:(? ik wil mooie creaties zien ![]() | |
Goitske | zaterdag 26 november 2016 @ 10:43 |
Mooi geworden!! Ik heb hem 1x gemaakt maar met blank rozijnen kwam tot de conclusie dat ik die rozijnen niet lust ![]() | |
Zo-is-dat | zaterdag 26 november 2016 @ 10:52 |
![]() Slechte foto van een lekkere tulband van laatst, blauwe bessen citroen ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 26 november 2016 @ 11:16 |
lekker | |
Joosie200 | zaterdag 26 november 2016 @ 11:22 |
http://www.volkskrant.nl/(...)n-en-gember~a4416344 Ga ik vandaag of morgen bakken. Lekkere creaties hoor Madelieff en Zo-is-dat! ![]() ![]() ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 26 november 2016 @ 11:31 |
oo klinkt interessant. maak je pics? zoja ben ik ook benieuwd naar de binnenkant ![]() | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 26 november 2016 @ 11:37 |
is het een rare geshopte foto? Zie zo snel niks wat rode kleur zou moeten geven ![]() | |
Zo-is-dat | zaterdag 26 november 2016 @ 11:42 |
Volgens mij is het gewoon een decoratief blaadje van een Japanse esdoorn ![]() ![]() | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 26 november 2016 @ 11:44 |
gaat niet om blaadje, de hele cake is toch rood ![]() | |
Zo-is-dat | zaterdag 26 november 2016 @ 11:53 |
Het is een: is het goud of is het blauw raadsel! ![]() ![]() | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 26 november 2016 @ 12:05 |
![]() ![]() | |
Joosie200 | zaterdag 26 november 2016 @ 12:06 |
Will do ![]() Ik ook niet dus +1 voor raar gefotoshopte foto ![]() Bwhehehe ![]() | |
Goitske | woensdag 30 november 2016 @ 16:06 |
Sint zijn tengels, recept is 2 jaar geleden bedacht door een vriendin van mij en die kwam vandaag even op visite dus was het zullen we die maken? Dus snel de kasten in en voila! Voor het recept ze heeft hem op smulweb geplaatst http://www.smulweb.nl/rec(...)jn-tengels-speculaas ![]() [ Bericht 16% gewijzigd door Goitske op 30-11-2016 16:34:34 ] | |
Goitske | zaterdag 3 december 2016 @ 14:31 |
Sinterklaastaartje! Officieel was het een slof maar ik heb geen sloffenvorm dus kleine springvorm ook een optie ![]() Sloffenbodem met spijs en daarop witte chocolade creme daarop van alles aan sint snoepgoed. Had nog muntjes maar vergeten en zit nu wel genoeg op Versiering door de kinderen laten doen | |
Postbus100 | zondag 4 december 2016 @ 19:12 |
Zelfgemaakte gevulde speculaas ![]() ![]() ![]() Lekker!! ![]() ![]() | |
HaverMoutKoekje | zondag 4 december 2016 @ 19:12 |
ik geloof je ![]() | |
Postbus100 | zondag 4 december 2016 @ 19:17 |
![]() ![]() | |
krakkemieke | zondag 4 december 2016 @ 19:17 |
Ik heb ooit een Pieten taart gemaakt. Jammer genoeg geen plaatje. Gewoon een lekkere taart. Ogen maken van witte en wat bruine marsepein. Lippen maken van witte marsepein, rood maken met gezeefde jam. En dan bruine krullen langs de rand maken van slagroom met cacao. | |
krakkemieke | zondag 4 december 2016 @ 19:29 |
Het ziet er allemaal enorm lekker uit! ![]() | |
Goitske | zondag 4 december 2016 @ 22:04 |
Vandaag kleine tulbandjes gemaakt 4x lemon bundt met citroen glazuur 2x speculaas met schuddebuikjes er door en mandarijn glazuur 1x speculaas met schuddebuikjes en chocolade er op met schuddebuikjes er op Fotos zijn niet super mooi maar het is niet anders ![]() ![]() | |
Tegan | zondag 4 december 2016 @ 22:25 |
Leuk! | |
#ANONIEM | maandag 5 december 2016 @ 17:09 |
Oei... en daar een glas bubbels bij van Huize Ruinart, een Dom Ruinart Blanc de Blanc maakt dat het een perfecte combinatie wordt. | |
Zo-is-dat | maandag 5 december 2016 @ 19:19 |
Klinkt goed! Schenk maar in ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 10 december 2016 @ 15:48 |
dag 1 van kerstkoekjes bakken, #notenkoekjes #hoefijzersvoorgeluk (ze moeten een tijdje liggen vandaar nu al). hmm foto kantelt ![]() ![]() weet iemand hoelang je zelfgemaakte schuimpjes (van opgestijfd eiwit zeg maar) kunt bewaren? ook wanneer je de binnenkant wat zachter maakt dan de buitenkant? [ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 11-12-2016 15:53:26 ] | |
#ANONIEM | zondag 11 december 2016 @ 15:46 |
dag 2 kerstkoekjes maken:![]() | |
#ANONIEM | zondag 11 december 2016 @ 15:48 |
![]() | |
Myraela | zondag 11 december 2016 @ 15:58 |
Jeetje, fanatiek bezig geweest. ![]() | |
#ANONIEM | zondag 11 december 2016 @ 16:02 |
traditie bij ons. vandaag wel samen met moeder en nicht bezig geweest. er komen komende week nog 3 soorten koekjes met vulling bij ![]() [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 11-12-2016 16:02:35 ] | |
Zo-is-dat | zaterdag 17 december 2016 @ 14:53 |
![]() Naked Salted caramel chocolade taart met honeycomb ![]() ![]() (In de avond is een mooie foto ietwat onmogelijk nu ![]() | |
Postbus100 | zaterdag 17 december 2016 @ 14:57 |
Zo!! ![]() Maar even serieus, met zoveel lekkernijen, hoe houd je jezelf een beetje in toom? Eén stukje of blijf je snoepen? En met hoeveel mensen eet je zo'n taart? Ik zou namelijk best meer willen bakken, maar het is al gauw teveel, in mijn uppie opeten gaat 'm niet worden en weggooien vind ik zonde. Dus als ik zo'n grote taart bij jou zie, denk ik: hoe doe je het qua gezondheid enzo? | |
Zo-is-dat | zaterdag 17 december 2016 @ 15:31 |
We vierden gister de verjaardag van vriendlief ![]() Andere keren deel ik uit op het werk bijvoorbeeld. En voor de rest snoep ik bijna niks en eet gemiddeld behoorlijk gezond, kan ik een stuk brownie best hebben op z'n tijd ![]() Hebt is wel de standaard vraag altijd: hoe blijven jullie zo dun ![]() | |
AwayTL | zaterdag 17 december 2016 @ 15:51 |
Omg!!! Waar heb je het recept vandaan? ![]() | |
Goitske | zaterdag 17 december 2016 @ 15:52 |
Ik deel vaak uit mee naar mijn of mijn mans werk, halve taart maar de buren etc | |
Zo-is-dat | zaterdag 17 december 2016 @ 18:16 |
![]() ![]() Donna hay magazine ![]() | |
Bleie | zondag 18 december 2016 @ 08:29 |
Oh mijn god, wat ziet dat er heerlijk uit! | |
Goitske | zondag 18 december 2016 @ 15:41 |
Ik heb vandaag kleine tulbandjes gemaakt vanille redvelvet![]() ![]() ![]() Wr was een vierde maar die heeft mijn schoonvader meegekaapt | |
HaverMoutKoekje | zondag 18 december 2016 @ 16:00 |
Ik zie wel wat roods aan onderkant, redvelvet = iets met bessen? | |
Goitske | zondag 18 december 2016 @ 16:06 |
Nee is een deeg met chocolade en kleurstof. Volgende ker doe ik eerst de redvelvet er in em dan vanille denk dat andersom een mooier resultaat geeft nu zit de dr redvelvet meer binnen in | |
derLudolf | zondag 18 december 2016 @ 17:03 |
Ja traditie bij ons is kniepertjes bakken. Maar ja voor kerst geen tijd ![]() | |
HaverMoutKoekje | zondag 18 december 2016 @ 17:08 |
nieuwjaarsdag is dat toch? | |
Zo-is-dat | zondag 18 december 2016 @ 19:48 |
Super tof met die vormen! ![]() | |
Goitske | zondag 18 december 2016 @ 20:15 |
ik ben zooo blij met die vormen! Heb 2 grote en deze vorm en dat zijn 4 kleintjes. En die vormen samen de hoeveelgeidvan 1 grote bundt | |
HaverMoutKoekje | zondag 18 december 2016 @ 20:17 |
Hoe klein is klein? | |
AwayTL | zondag 18 december 2016 @ 20:20 |
1000 maal dank ![]() Goede tip van het magazine. Ik ben nu al 2 jaar vergeten het foodies magazine op te zeggen en zeg telkens dat ik een vervanging wil. Laat ik dat dit jaar maar eens regelen dan ![]() | |
laziness | zondag 18 december 2016 @ 20:35 |
Ik zag laatst ook een recept mer honeycomb maar wist eigenlijk niet of dit hier zo te krijgen is maar wel dus? |