Hihihi. Bakken waar je niet van houdt gewoon uit voorliefde voor HHBquote:Op zondag 2 oktober 2016 13:50 schreef Goitske het volgende:
[..]
ja had heel iets kleiner gemoeten maar sowieso vind ik ze niet lekker, ik hou ook niet van honing en niet van oranjebloesemwater
Slim plan maarre dat laatste is zonde joh van alle tijd en moeite die je erin gestoken hebt. Idem voor de ingredienten. Indien bestemming prullenbak weet ik een betere bestemming. Betaal ik de verzendkosten + wat je er voor wilt hebben, wat het je gekost heeftquote:Op zondag 2 oktober 2016 13:58 schreef Goitske het volgende:
[..]
ja idd voer mijn collegas het morgen wel op en anders prullenbak
Ik had vorige week salted caramel brownietarte gemaakt. Viel goed in de smaak bij collega's op het werk.quote:Op zondag 2 oktober 2016 15:21 schreef madeliefff het volgende:
weer mijn choco-karameltaart met zeezout gemaakt
[ afbeelding ]
Heb je een recept. Ziet er echt heel lekker uit.quote:Op zondag 2 oktober 2016 15:21 schreef madeliefff het volgende:
weer mijn choco-karameltaart met zeezout gemaakt
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
thanx, ja deze heb ik gebruikt:quote:Op zondag 2 oktober 2016 15:25 schreef zeefje het volgende:
[..]
Heb je een recept. Ziet er echt heel lekker uit.
dat klinkt ook echt super lekkerquote:Op zondag 2 oktober 2016 15:24 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Ik had vorige week salted caramel brownietarte gemaakt. Viel goed in de smaak bij collega's op het werk.
Maar dit ziet er toch een stuk mooier uit Flink meer caramel en chocolade ook
Ik gooi er dan een reep Tony Chocolonely salted caramel door het browniebeslag heen. En aftoppen met zelfgemaakte caramel en die besprenkelen met grove zeezoutkorrels.quote:Op zondag 2 oktober 2016 15:30 schreef madeliefff het volgende:
[..]
dat klinkt ook echt super lekker
ik maak normaal gesproken de karamellaag wel ietsjes dunner, dan is het minder zoet.
Jij hebt denk ik toch wel veel mee caramel gebruikt . Jij hebt zo'n dikke laagquote:Op zondag 2 oktober 2016 15:29 schreef madeliefff het volgende:
[..]
thanx, ja deze heb ik gebruikt:
http://www.mytaste.nl/cli(...)kentafel.blogspot.nl
je kijkt zeker via mobiel? dan doet hij dat bij mij namelijk ook. op de pc kan ik wel gewoon kijken.quote:Op zondag 2 oktober 2016 15:37 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Ik gooi er dan een reep Tony Chocolonely salted caramel door het browniebeslag heen. En aftoppen met zelfgemaakte caramel en die besprenkelen met grove zeezoutkorrels.
Je hebt meer ingedikte caramelsaus gemaakt? Iig een flinke batch om zo'n massieve tussenlaag te krijgen. De link kan ik niet bekijken, hij stuurt me door naar de app
nee maar ik heb een kleinere taartvorm gebruikt . de vorige keer had ik niet alle karamel erin gedaan nu wel.quote:Op zondag 2 oktober 2016 15:40 schreef zeefje het volgende:
[..]
Jij hebt denk ik toch wel veel mee caramel gebruikt . Jij hebt zo'n dikke laag
ik denk gecondenseerde melkquote:Op zondag 2 oktober 2016 15:46 schreef madeliefff het volgende:
[..]
je kijkt zeker via mobiel? dan doet hij dat bij mij namelijk ook. op de pc kan ik wel gewoon kijken.
waar bestond jouw karamel uit naast suiker en water? of als er niks meer bij zat hoe voorkom je dan dat het keihard word ?
Ik heb aan de mijne slagroom en boter toegevoegd zodat het zo word.
En wat zijn dat voor bonen wat je mee de oven in moet doen?quote:Op zondag 2 oktober 2016 15:46 schreef madeliefff het volgende:
[..]
nee maar ik heb een kleinere taartvorm gebruikt . de vorige keer had ik niet alle karamel erin gedaan nu wel.
ik heb rijst gebruikt, je hebt ook speciale keramische bakbonen die herbruikbaar zijn..quote:Op zondag 2 oktober 2016 15:47 schreef zeefje het volgende:
[..]
En wat zijn dat voor bonen wat je mee de oven in moet doen?
Jup zit nu mobiel Begin met suiker en water. Als dat begint te karamaliseren eerst slagroom erbij en op het laatst idd boter. Maar ik had maar een bescheiden hoeveelheid. Echt niet zoveel zoals op de foto bij jou te zien is. Jammer wel want het is zo verdraaid lekkerquote:Op zondag 2 oktober 2016 15:46 schreef madeliefff het volgende:
[..]
je kijkt zeker via mobiel? dan doet hij dat bij mij namelijk ook. op de pc kan ik wel gewoon kijken.
waar bestond jouw karamel uit naast suiker en water? of als er niks meer bij zat hoe voorkom je dan dat het keihard word ?
Ik heb aan de mijne slagroom en boter toegevoegd zodat het zo word.
is dat wat ze ook altijd gebruiken voor de karemlsaus bij ijs? als in sundea ijs van mcdonaldsquote:
je kunt alle gedroogde bonen gebruiken alleen daarna zijn de bonen niet meer eetbaarquote:Op zondag 2 oktober 2016 15:48 schreef madeliefff het volgende:
[..]
ik heb rijst gebruikt, je hebt ook speciale keramische bakbonen die herbruikbaar zijn..
nee ik heb grove zeezout uit een doosje uit de supermarkt. die zijn grover.quote:Op zondag 2 oktober 2016 15:48 schreef zeefje het volgende:
En dat grove zeezout, is dat gewoon uit zo'n molen zeezout?
ja kan primaquote:Op zondag 2 oktober 2016 15:48 schreef zeefje het volgende:
En dat grove zeezout, is dat gewoon uit zo'n molen zeezout?
ja verslavend he ? als je over hebt kun je het ook over schepijs gooienquote:Op zondag 2 oktober 2016 15:48 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Jup zit nu mobiel Begin met suiker en water. Als dat begint te karamaliseren eerst slagroom erbij en op het laatst idd boter. Maar ik had maar een bescheiden hoeveelheid. Echt niet zoveel zoals op de foto bij jou te zien is. Jammer wel want het is zo verdraaid lekker
Ik gebruik gewoon rijstkorrels. Heb daar altijd een flinke voorraad van, zo duur is het niet. Vind die keramische bonen in verhouding best aan de prijsquote:Op zondag 2 oktober 2016 15:49 schreef Goitske het volgende:
[..]
je kunt alle gedroogde bonen gebruiken alleen daarna zijn de bonen niet meer eetbaar
klopt ik he. Ooit gedroogde bruinebonen gekocht en die kun je steeds hergebruikenquote:Op zondag 2 oktober 2016 15:50 schreef Joosie200 het volgende:
[ ..]
Ik gebruik gewoon rijstkorrels. Heb daar altijd een flinke voorraad van, zo duur is het. Vind die keramische bonen in verhouding best aan de prijs
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |