abonnement Unibet Coolblue
pi_165707646
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 13:50 schreef Goitske het volgende:

[..]

ja had heel iets kleiner gemoeten maar sowieso vind ik ze niet lekker, ik hou ook niet van honing :@ en niet van oranjebloesemwater :@
Hihihi. Bakken waar je niet van houdt gewoon uit voorliefde voor HHB O+
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 13:58 schreef Goitske het volgende:

[..]

ja idd _O- voer mijn collegas het morgen wel op en anders prullenbak
Slim plan maarre dat laatste is zonde joh van alle tijd en moeite die je erin gestoken hebt. :o Idem voor de ingredienten. Indien bestemming prullenbak weet ik een betere bestemming. Betaal ik de verzendkosten + wat je er voor wilt hebben, wat het je gekost heeft :Y
mag het weten
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:18:30 #102
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_165708991
iemand een idee waar je op moet letten bij de aanschaf van een combi oven zodat je er goed mee kunt bakken?
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:21:39 #103
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_165709043
weer mijn choco-karameltaart met zeezout gemaakt




1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_165709091
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:21 schreef madeliefff het volgende:
weer mijn choco-karameltaart met zeezout gemaakt

[ afbeelding ]
Ik had vorige week salted caramel brownietarte gemaakt. Viel goed in de smaak bij collega's op het werk.

Maar dit ziet er toch een stuk mooier uit :D Flink meer caramel en chocolade ook :9~
mag het weten
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:25:09 #105
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_165709113
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:21 schreef madeliefff het volgende:
weer mijn choco-karameltaart met zeezout gemaakt

[ afbeelding ]


[ afbeelding ]
Heb je een recept. Ziet er echt heel lekker uit.
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:29:54 #106
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_165709183
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:25 schreef zeefje het volgende:

[..]

Heb je een recept. Ziet er echt heel lekker uit.
thanx, ja deze heb ik gebruikt:
http://www.mytaste.nl/cli(...)kentafel.blogspot.nl
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:30:36 #107
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_165709195
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:24 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Ik had vorige week salted caramel brownietarte gemaakt. Viel goed in de smaak bij collega's op het werk.

Maar dit ziet er toch een stuk mooier uit :D Flink meer caramel en chocolade ook :9~
dat klinkt ook echt super lekker :9

ik maak normaal gesproken de karamellaag wel ietsjes dunner, dan is het minder zoet.
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
  Moderator zondag 2 oktober 2016 @ 15:31:11 #108
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_165709204
Vanmiddag even appels geplukt en een eerste taart gebakken :)


Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_165709282
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:30 schreef madeliefff het volgende:

[..]

dat klinkt ook echt super lekker :9

ik maak normaal gesproken de karamellaag wel ietsjes dunner, dan is het minder zoet.
Ik gooi er dan een reep Tony Chocolonely salted caramel door het browniebeslag heen. En aftoppen met zelfgemaakte caramel en die besprenkelen met grove zeezoutkorrels.

Je hebt meer ingedikte caramelsaus gemaakt? Iig een flinke batch om zo'n massieve tussenlaag te krijgen. De link kan ik niet bekijken, hij stuurt me door naar de app -O-
mag het weten
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:40:56 #110
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_165709333
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:29 schreef madeliefff het volgende:

[..]

thanx, ja deze heb ik gebruikt:
http://www.mytaste.nl/cli(...)kentafel.blogspot.nl
Jij hebt denk ik toch wel veel mee caramel gebruikt :o. Jij hebt zo'n dikke laag
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:46:08 #111
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_165709439
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:37 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Ik gooi er dan een reep Tony Chocolonely salted caramel door het browniebeslag heen. En aftoppen met zelfgemaakte caramel en die besprenkelen met grove zeezoutkorrels.

Je hebt meer ingedikte caramelsaus gemaakt? Iig een flinke batch om zo'n massieve tussenlaag te krijgen. De link kan ik niet bekijken, hij stuurt me door naar de app -O-
je kijkt zeker via mobiel? dan doet hij dat bij mij namelijk ook. op de pc kan ik wel gewoon kijken.
waar bestond jouw karamel uit naast suiker en water? of als er niks meer bij zat hoe voorkom je dan dat het keihard word ?
Ik heb aan de mijne slagroom en boter toegevoegd zodat het zo word.
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:46:54 #112
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_165709453
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:40 schreef zeefje het volgende:

[..]

Jij hebt denk ik toch wel veel mee caramel gebruikt :o. Jij hebt zo'n dikke laag
nee maar ik heb een kleinere taartvorm gebruikt . de vorige keer had ik niet alle karamel erin gedaan nu wel.
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_165709459
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:46 schreef madeliefff het volgende:

[..]

je kijkt zeker via mobiel? dan doet hij dat bij mij namelijk ook. op de pc kan ik wel gewoon kijken.
waar bestond jouw karamel uit naast suiker en water? of als er niks meer bij zat hoe voorkom je dan dat het keihard word ?
Ik heb aan de mijne slagroom en boter toegevoegd zodat het zo word.
ik denk gecondenseerde melk
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:47:30 #114
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_165709468
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:46 schreef madeliefff het volgende:

[..]

nee maar ik heb een kleinere taartvorm gebruikt . de vorige keer had ik niet alle karamel erin gedaan nu wel.
En wat zijn dat voor bonen wat je mee de oven in moet doen?
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:48:18 #115
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_165709484
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:47 schreef zeefje het volgende:

[..]

En wat zijn dat voor bonen wat je mee de oven in moet doen?
ik heb rijst gebruikt, je hebt ook speciale keramische bakbonen die herbruikbaar zijn..
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_165709498
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:46 schreef madeliefff het volgende:

[..]

je kijkt zeker via mobiel? dan doet hij dat bij mij namelijk ook. op de pc kan ik wel gewoon kijken.
waar bestond jouw karamel uit naast suiker en water? of als er niks meer bij zat hoe voorkom je dan dat het keihard word ?
Ik heb aan de mijne slagroom en boter toegevoegd zodat het zo word.
Jup zit nu mobiel :P Begin met suiker en water. Als dat begint te karamaliseren eerst slagroom erbij en op het laatst idd boter. Maar ik had maar een bescheiden hoeveelheid. Echt niet zoveel zoals op de foto bij jou te zien is. Jammer wel want het is zo verdraaid lekker :@
mag het weten
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:48:40 #117
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_165709499
En dat grove zeezout, is dat gewoon uit zo'n molen zeezout?http://www.ah.nl/producten/product/wi164657/ah-molen-zeezout
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:48:49 #118
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_165709503
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:47 schreef Goitske het volgende:

[..]

ik denk gecondenseerde melk
is dat wat ze ook altijd gebruiken voor de karemlsaus bij ijs? als in sundea ijs van mcdonalds
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_165709514
quote:
0s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:48 schreef madeliefff het volgende:

[..]

ik heb rijst gebruikt, je hebt ook speciale keramische bakbonen die herbruikbaar zijn..
je kunt alle gedroogde bonen gebruiken alleen daarna zijn de bonen niet meer eetbaar
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:49:43 #120
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_165709522
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:48 schreef zeefje het volgende:
En dat grove zeezout, is dat gewoon uit zo'n molen zeezout?
nee ik heb grove zeezout uit een doosje uit de supermarkt. die zijn grover.
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_165709523
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:48 schreef zeefje het volgende:
En dat grove zeezout, is dat gewoon uit zo'n molen zeezout?
ja kan prima
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:50:23 #122
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_165709534
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:48 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Jup zit nu mobiel :P Begin met suiker en water. Als dat begint te karamaliseren eerst slagroom erbij en op het laatst idd boter. Maar ik had maar een bescheiden hoeveelheid. Echt niet zoveel zoals op de foto bij jou te zien is. Jammer wel want het is zo verdraaid lekker :@
ja verslavend he ? :@ als je over hebt kun je het ook over schepijs gooien :9
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_165709535
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:49 schreef Goitske het volgende:

[..]

je kunt alle gedroogde bonen gebruiken alleen daarna zijn de bonen niet meer eetbaar
Ik gebruik gewoon rijstkorrels. Heb daar altijd een flinke voorraad van, zo duur is het niet. Vind die keramische bonen in verhouding best aan de prijs :X
mag het weten
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:51:11 #124
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_165709551
Het staat iig op mijn lijstje
Ziet er verdomd lekker uit. Eens kijken of het bij mij ook lukt.

Het duurt wel een paar uur voordat hij klaar is :o
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_165709580
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:50 schreef Joosie200 het volgende:

[ ..]

Ik gebruik gewoon rijstkorrels. Heb daar altijd een flinke voorraad van, zo duur is het. Vind die keramische bonen in verhouding best aan de prijs :X
klopt ik he. Ooit gedroogde bruinebonen gekocht en die kun je steeds hergebruiken
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')