Kan je een recept gevenquote:Op zondag 2 oktober 2016 15:52 schreef Goitske het volgende:
Ook trouwens erg lekker alle brownie recepten uit de bakbijbel van rutger
Ik heb hem in huis als inspiratie. Genoeg lekkers om eens te proberenquote:Op zondag 2 oktober 2016 15:52 schreef Goitske het volgende:
Ook trouwens erg lekker alle brownie recepten uit de bakbijbel van rutger
whatsapp mij maar ff, heb je nummer niet meer heb een crash gehad van mn telefoonquote:
tot nu toe alleswat ik daar uit heb gemaakt echt top!quote:Op zondag 2 oktober 2016 15:55 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Ik heb hem in huis als inspiratie. Genoeg lekkers om eens te proberen
ik heb hem niet zo lang laten afkoelen als in het recept staat hoor. zeker de karamel niet. mss dat hij na een uur al is afgekoeld.quote:Op zondag 2 oktober 2016 15:51 schreef zeefje het volgende:
Het staat iig op mijn lijstje
Ziet er verdomd lekker uit. Eens kijken of het bij mij ook lukt.
Het duurt wel een paar uur voordat hij klaar is
oh jums, wat ben je toch een bak-koninginquote:Op woensdag 5 oktober 2016 12:51 schreef Goitske het volgende:
[ afbeelding ]
Chocolade hazelnoot pecannoot koekjes
grappige is dat ik mezelf niet bijzonder vind ofzo en echt bij anderen denk van oooh ziet er heerlijk uitquote:Op woensdag 5 oktober 2016 13:04 schreef computergirl het volgende:
[..]
oh jums, wat ben je toch een bak-koningin
ik was gisteren bakken enzo in apeldoorn misschien moet je die ff mailen hoe groot die isquote:Op donderdag 6 oktober 2016 15:59 schreef GotC het volgende:
Speaking of koekjes..
Ik zoek een grote uitsteker van het cijfer 3. Minimaal 10 cm.
Maar overal waar ik kijk is het maximaal 6.5cm groot.. weet iemand waar ik zo'n grote uitsteker kan kopen?
Daar kan ik me echt misselijk aan vreten.quote:
Nog nooit gezien of geproefdquote:
eerst koelen voordat de de oven ingaan ?quote:Op zondag 9 oktober 2016 19:04 schreef qltel het volgende:
Beginnersvraagje: ik wilde speculaasjes maken met zo'n plank. In de plank gevormd en op een bakplaat gelegd. Het vervelende is alleen dat ze tijdens het bakken uitlopen en dan hun vorm verliezen. Is er een manier om dat te voorkomen?
Zal dat werken? Ik had het deeg voor het vormen in de koelkast een paar uur laten rusten en daarna zijn ze gelijk de oven in gegaan. Zal ik ze dan na het vormen nog een tijdje in de koelkast moeten leggen?quote:Op zondag 9 oktober 2016 19:16 schreef computergirl het volgende:
[..]
eerst koelen voordat de de oven ingaan ?
bij het vormen warmen ze weer op. Minder boter gebruiken kan ook, en ik las laatst ergens iets voor ander rijsmiddel dat alleen naar boven rijst en niet in breedte maar dat kan ik niet meer vindenquote:Op zondag 9 oktober 2016 19:23 schreef qltel het volgende:
[..]
Zal dat werken? Ik had het deeg voor het vormen in de koelkast een paar uur laten rusten en daarna zijn ze gelijk de oven in gegaan. Zal ik ze dan na het vormen nog een tijdje in de koelkast moeten leggen?
Ik ga het proberen (het koelen), bedankt voor de tip! En ook al zien ze er nu niet uit, ze zijn wel lekker..quote:Op zondag 9 oktober 2016 19:30 schreef computergirl het volgende:
[..]
bij het vormen warmen ze weer op. Minder boter gebruiken kan ook, en ik las laatst ergens iets voor ander rijsmiddel dat alleen naar boven rijst en niet in breedte maar dat kan ik niet meer vinden
Edit: hartshorn /Ammoniumbicarbonaat. Lijkt mij niks overigens
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |