abonnement Unibet Coolblue
pi_165709594
Ook trouwens erg lekker alle brownie recepten uit de bakbijbel van rutger
  zondag 2 oktober 2016 @ 15:54:12 #127
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_165709630
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:52 schreef Goitske het volgende:
Ook trouwens erg lekker alle brownie recepten uit de bakbijbel van rutger
Kan je een recept geven :+ >:O
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_165709668
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:52 schreef Goitske het volgende:
Ook trouwens erg lekker alle brownie recepten uit de bakbijbel van rutger
Ik heb hem in huis als inspiratie. Genoeg lekkers om eens te proberen :Y
mag het weten
pi_165709977
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:54 schreef zeefje het volgende:

[..]

Kan je een recept geven :+ >:O
whatsapp mij maar ff, heb je nummer niet meer heb een crash gehad van mn telefoon
pi_165709997
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:55 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Ik heb hem in huis als inspiratie. Genoeg lekkers om eens te proberen :Y
tot nu toe alleswat ik daar uit heb gemaakt echt top!
  zondag 2 oktober 2016 @ 17:34:16 #131
380389 madeliefff
soms ook madeboosss
pi_165711911
quote:
1s.gif Op zondag 2 oktober 2016 15:51 schreef zeefje het volgende:
Het staat iig op mijn lijstje
Ziet er verdomd lekker uit. Eens kijken of het bij mij ook lukt.

Het duurt wel een paar uur voordat hij klaar is :o
ik heb hem niet zo lang laten afkoelen als in het recept staat hoor. zeker de karamel niet. mss dat hij na een uur al is afgekoeld.
1-Op vrijdag 22 mei 2015 19:53 schreef Working_Class_Hero het volgende:
Niet weten dat Madeliefff KLB godin is en dus alles kan, zelfs jou doen verdwijnen.
2-Ik ben een Rivella...
pi_165711996
Niet uitermate moeilijk, maar wel lekker; slagroomsoesjes!

That dude there. I need his prosthetic leg.
pi_165712729
Oeh, recept van die carameltaart heb ik ook even opgeslagen. Lijkt me heerlijk! Verder ook weer mooie baksels, en leuk artikel over HHB!
pi_165713702
Amandelkaneelbroodjes
Best ook veel gefrutsel :P

http://uitdekeukenvanarde(...)-kaneelbroodjes.html

[ Bericht 14% gewijzigd door HaverMoutKoekje op 02-10-2016 19:17:17 ]
  zondag 2 oktober 2016 @ 22:49:45 #135
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_165720034
Ik heb al eerder een spongecake gemaakt zonder sifon, maar die werd niet zo luchtig als eentje gemaakt mbv een sifon en magnetron. Hebben jullie tips/ervaring om het bijna zo luchtig te krijgen? Misschien eiwit opkloppen of extra bakpoeder? Terwijl ik dit bedenk trek ik er een scheef gezicht bij, want ik twijfel of dat het gewenste resultaat oplevert. Maar ik ben niet zo'n heel ervaren bakker, dus weet niet precies wat welk effect heeft.

Op zich wil ik wel een sifon, maar ik wil eerst ff nagaan wat ik nog anders kan proberen. Want eigenlijk heb ik al veel teveel geld uitgegeven deze maand. :)
pi_165727987
Een vraagje:
Ik wil binnenkort koekjes bakken maar vind een afwerking met glazuur/icing/marsepein niet zo lekker. Nu wil ik eigenlijk chocolade uitsteken en dit op het koekje lijmen. Hebben jullie een idee hoe ik de chocolade wel vast, maar niet te hard kan krijgen? Dus niet mega-breekbaar.
pi_165768273


Chocolade hazelnoot pecannoot koekjes :Y)
pi_165768512
quote:
1s.gif Op woensdag 5 oktober 2016 12:51 schreef Goitske het volgende:
[ afbeelding ]

Chocolade hazelnoot pecannoot koekjes :Y)
oh jums, wat ben je toch een bak-koningin
pi_165775658
quote:
1s.gif Op woensdag 5 oktober 2016 13:04 schreef computergirl het volgende:

[..]

oh jums, wat ben je toch een bak-koningin
grappige is dat ik mezelf niet bijzonder vind ofzo en echt bij anderen denk van oooh ziet er heerlijk uit

Ohja deze koekjes zijn echt zo'n aanrader! Recept van laura's bakery
http://www.laurasbakery.n(...)noten-en-pecannoten/
pi_165791191
Speaking of koekjes..

Ik zoek een grote uitsteker van het cijfer 3. Minimaal 10 cm.
Maar overal waar ik kijk is het maximaal 6.5cm groot.. weet iemand waar ik zo'n grote uitsteker kan kopen?
pi_165846856
quote:
0s.gif Op donderdag 6 oktober 2016 15:59 schreef GotC het volgende:
Speaking of koekjes..

Ik zoek een grote uitsteker van het cijfer 3. Minimaal 10 cm.
Maar overal waar ik kijk is het maximaal 6.5cm groot.. weet iemand waar ik zo'n grote uitsteker kan kopen?
ik was gisteren bakken enzo in apeldoorn misschien moet je die ff mailen hoe groot die is
pi_165848246


Romeo's
pi_165848347
quote:
1s.gif Op zondag 9 oktober 2016 11:18 schreef Goitske het volgende:
[ afbeelding ]

Romeo's
ze zijn waarschijnlijk een eerste plaats waard :P
  zondag 9 oktober 2016 @ 11:40:44 #144
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_165848579
quote:
1s.gif Op zondag 9 oktober 2016 11:18 schreef Goitske het volgende:
[ afbeelding ]

Romeo's
Daar kan ik me echt misselijk aan vreten. :D
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_165848649
quote:
1s.gif Op zondag 9 oktober 2016 11:18 schreef Goitske het volgende:
[ afbeelding ]

Romeo's
Nog nooit gezien of geproefd :@

Maar zet deze neer ter beoordeling aan Janny en Robert en ik denk dat ze hoge ogen gooien. Ziet er strak uit, qua smaak en structuur zal het ook goed zitten. Goed bezig! ^O^
mag het weten
  Moderator / FOK!Fotograaf zondag 9 oktober 2016 @ 19:04:55 #146
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_165856683
Beginnersvraagje: ik wilde speculaasjes maken met zo'n plank. In de plank gevormd en op een bakplaat gelegd. Het vervelende is alleen dat ze tijdens het bakken uitlopen en dan hun vorm verliezen. Is er een manier om dat te voorkomen?
pi_165856873
quote:
0s.gif Op zondag 9 oktober 2016 19:04 schreef qltel het volgende:
Beginnersvraagje: ik wilde speculaasjes maken met zo'n plank. In de plank gevormd en op een bakplaat gelegd. Het vervelende is alleen dat ze tijdens het bakken uitlopen en dan hun vorm verliezen. Is er een manier om dat te voorkomen?
eerst koelen voordat de de oven ingaan ?
  Moderator / FOK!Fotograaf zondag 9 oktober 2016 @ 19:23:48 #148
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_165857024
quote:
1s.gif Op zondag 9 oktober 2016 19:16 schreef computergirl het volgende:

[..]

eerst koelen voordat de de oven ingaan ?
Zal dat werken? Ik had het deeg voor het vormen in de koelkast een paar uur laten rusten en daarna zijn ze gelijk de oven in gegaan. Zal ik ze dan na het vormen nog een tijdje in de koelkast moeten leggen?
pi_165857169
quote:
0s.gif Op zondag 9 oktober 2016 19:23 schreef qltel het volgende:

[..]

Zal dat werken? Ik had het deeg voor het vormen in de koelkast een paar uur laten rusten en daarna zijn ze gelijk de oven in gegaan. Zal ik ze dan na het vormen nog een tijdje in de koelkast moeten leggen?
bij het vormen warmen ze weer op. Minder boter gebruiken kan ook, en ik las laatst ergens iets voor ander rijsmiddel dat alleen naar boven rijst en niet in breedte maar dat kan ik niet meer vinden

Edit: hartshorn /Ammoniumbicarbonaat. Lijkt mij niks overigens

[ Bericht 4% gewijzigd door HaverMoutKoekje op 09-10-2016 19:45:07 ]
  Moderator / FOK!Fotograaf zondag 9 oktober 2016 @ 19:46:10 #150
11389 crew  qltel
Meneer Rewimo
pi_165857465
quote:
1s.gif Op zondag 9 oktober 2016 19:30 schreef computergirl het volgende:

[..]

bij het vormen warmen ze weer op. Minder boter gebruiken kan ook, en ik las laatst ergens iets voor ander rijsmiddel dat alleen naar boven rijst en niet in breedte maar dat kan ik niet meer vinden

Edit: hartshorn /Ammoniumbicarbonaat. Lijkt mij niks overigens
Ik ga het proberen (het koelen), bedankt voor de tip! En ook al zien ze er nu niet uit, ze zijn wel lekker.. :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')