Pdfje is klaar Emailadres per DM?quote:Op zaterdag 28 mei 2016 16:14 schreef minilot het volgende:
[..]
Geen haast! Ik vind het allang gaaf dat je 'm besteld hebt.
Ik heb geduld!
Daar heb ik nou ook altijd last van! Ik wil ook de 'perfect ogende cheesecake', maar krijg altijd een half ingezakte, verkleurde variant. Wel smakelijk, maar voor het plaatje is het niks.quote:Op vrijdag 10 juni 2016 23:44 schreef AkTje het volgende:
Als beginner bakker heb ik vanavond mijn derde cheesecake gemaakt, een chocolade cheesecake met gezouten caramel.. heel lekker maar wat ik me afvraag is dat hoe alle cheesecakes zo mooi worden en mijnes uitziet als een amateuristische cheesecake.
Voorbeeld
Strak en mooi glad
[ afbeelding ]
Of snijden hun gewoon een stuk weg ?
Ik gebruik trouwens een ijzeren springvorm
Mijn creatie
Lelijke korst en opgezette rand (is trouwens een voorbeeld van internet maar vergelijkbaar met mijn cheesecake).
[ afbeelding ]
Nice, tenminste niet de enige Ik ga vanavond het recept met het zilverpapier proberen!quote:Op zaterdag 11 juni 2016 10:01 schreef Unites het volgende:
[..]
Daar heb ik nou ook altijd last van! Ik wil ook de 'perfect ogende cheesecake', maar krijg altijd een half ingezakte, verkleurde variant. Wel smakelijk, maar voor het plaatje is het niks.
In de instructies zie je idd dat ze bij die taart de zijkanten los snijden .quote:Op zaterdag 11 juni 2016 16:54 schreef AkTje het volgende:
[..]
Nice, tenminste niet de enige Ik ga vanavond het recept met het zilverpapier proberen!
Beste Unites het is me gelukt, mede dankzij het recept van de perfect cheesecake van hierboven. Al dan niet een beetje aangepastquote:Op zaterdag 11 juni 2016 10:01 schreef Unites het volgende:
[..]
Daar heb ik nou ook altijd last van! Ik wil ook de 'perfect ogende cheesecake', maar krijg altijd een half ingezakte, verkleurde variant. Wel smakelijk, maar voor het plaatje is het niks.
ligt dat niet gewoon aan je oven? als ik bij mijn ouders bak in hun oven lukt altijd alles perfect .in mijn eigen combi-oven zakken sommige dingen inquote:Op zaterdag 11 juni 2016 10:01 schreef Unites het volgende:
[..]
Daar heb ik nou ook altijd last van! Ik wil ook de 'perfect ogende cheesecake', maar krijg altijd een half ingezakte, verkleurde variant. Wel smakelijk, maar voor het plaatje is het niks.
Toevallig enig idee hoeveel ml / gram deze zijn? Zit hier helaas geen Jumbo maar het recept klinkt goedquote:• 1 pakje vloeibare slagroom (Jumbo huismerk)
• 1 tablet witte chocolade (huismerk Jumbo)
de enige foodcoloring die ik in huis heb is te heftig om mee te kwasten ...quote:Op vrijdag 24 juni 2016 23:21 schreef computergirl het volgende:
pizza ziet er wel beetje ongebakken uit
Ik vind hem erg leuk!!quote:Op vrijdag 24 juni 2016 23:52 schreef fietsie het volgende:
[..]
de enige foodcoloring die ik in huis heb is te heftig om mee te kwasten ...
werd de suiker hard of had je gebakken ei?quote:Op zondag 26 juni 2016 21:53 schreef vinnypassy het volgende:
Vraagje: vorige week moest ik bij een recept suikersiroop toevoegen aan luchtig geklopt ei. De suikersiroop was opgewarmd tot 121 graden en moest ik daarna toevoegen met de mixer aan in het ei. Dit deed ik heel geleidelijk, maar door het temperatuurverschil werd een deel van de suiker toch hard. Hoort dat, of moet ik dat suikerwater echt goed laten afkoelen? Daarover stond namelijk niets in het recept en ik zag het in een ander recept precies hetzelfde staan.
De suiker.quote:Op zondag 26 juni 2016 22:30 schreef computergirl het volgende:
[..]
werd de suiker hard of had je gebakken ei?
Verder heb ik geen idee
Oh my.quote:Op maandag 5 september 2016 18:48 schreef laziness het volgende:
Ziet er lekker uit
Ik maakte frambozen cheesecake brownie. En bedacht pas op het laatste moment een foto te maken
[ link | afbeelding ]
Natuurlijk. Ik gebruikte deze:quote:Op maandag 5 september 2016 18:51 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
Oh my.
Welk recept heb je gebruikt, mag ik dat vragen?
Heel erg leuk!!quote:Op vrijdag 24 juni 2016 23:17 schreef fietsie het volgende:
OK. Wij hebben morgen een "pizza feestje" ter ere van 2 verjaardagen.
Dus, gezellig pizzabakken in de steenoven.
Maar, er waren wat afzeggers en "ik kan alleen vroeg in de middag" mensen dus we doen ook een bakkie koffie. Maar wat doe je dan -bij- die koffie?
Pizzataart!!
Eerst wat dingen voorbereiden, zoals botercreme, banketbakkersroom enz.
Ja: uit een pakje. Want beperkt tijd en noodzaak tot slagingsgarantie.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En dan bakken; de 1e was niet echt lekker schuimig, dus die opnieuw...
[ afbeelding ]
Appie was mijn vriend vandaag, en ik had ook al wat spullen bij de Welkoop weg...
[ afbeelding ]
En dan ga je crea-bea bezig
[ afbeelding ][ afbeelding ][ afbeelding ]
En zo verder tot er een heel setje beleg bijelkaar geknutseld is:
[ afbeelding ]
En dan opbouwen...
[ afbeelding ][ afbeelding ]
[ afbeelding ][ afbeelding ]
En natuurlijk lekker riant kaas eroverheen raspen
[ afbeelding ]
oooh fruittaart hij is prachtig!quote:Op zondag 4 september 2016 20:19 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Taartje voor m'n collega's morgen (jarig ) gevuld met aardbeien bavarois
En ben nu natuurlijk helemaal in de stemming voor heel Holland bakt!
Thnxquote:
weet jij door het boek dan al alle technische opdrachten voor deze serie? En hoe moeilijk/makkelijk zijn bokkepootjes?quote:Op maandag 5 september 2016 20:05 schreef Goitske het volgende:
Hey deze kon ik laatst niet vinden en opeens weer in mijn AT!
Laatst kreeg ik als verassing van een vriendin het nieuwste boek van HHB. Ik heb donderdag daaruit de mergpijpjes gemaakt
[ afbeelding ]
En tja als je mergpijpjes hebt gemaakt dan kunnen de bokkenpoten niet uit blijven
[ afbeelding ]
Jep ik weet daardoor wat er komt. Natuurlijk niet wat ze allemaal maken. Bokkenpootjes zijn prima te doen, kwestie van geduld en niet 2 peuters om je heen hebben dat maakt het een extra uitdagingquote:Op maandag 5 september 2016 21:09 schreef computergirl het volgende:
[..]
weet jij door het boek dan al alle technische opdrachten voor deze serie? En hoe moeilijk/makkelijk zijn bokkepootjes?
Lekker hoor Ik koos als klein kind graag zo'n roomhoorntje uit als er bij een verjaardag assortigebak stond. Dat of een moorkop Heerlijk knapperig met veul slagroom Die saucijzenbroodjes zien er meer als vuistsnacks uit Hap, slik, wegquote:Op zondag 11 september 2016 17:17 schreef Goitske het volgende:
Vandaag roomhoortjes gemaakt ene is slagroom en ander is mokka
[ afbeelding ]
En van de rest van het zelfgemaakte bladerdeeg nog saucijzenbroodjes
[ afbeelding ]
Dit!!! x2quote:Op zondag 11 september 2016 17:19 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Lekker hoor Ik koos als klein kind graag zo'n roomhoorntje uit als er bij een verjaardag assortigebak stond. Dat of een moorkop Heerlijk knapperig met veul slagroom Die saucijzenbroodjes zien er meer als vuistsnacks uit Hap, slik, weg
Ja heerlijk he dat knapperige. Mijn kinderen vonden het geweldig! Alleen even voor de snelligheid hoef je het niet te maken of kant en klare bladerdeegquote:Op zondag 11 september 2016 17:19 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Lekker hoor Ik koos als klein kind graag zo'n roomhoorntje uit als er bij een verjaardag assortigebak stond. Dat of een moorkop Heerlijk knapperig met veul slagroom Die saucijzenbroodjes zien er meer als vuistsnacks uit Hap, slik, weg
Zijn de opdrachten van hhb voor de uitzending al bekend ofzo?quote:Op zondag 11 september 2016 17:17 schreef Goitske het volgende:
Vandaag roomhoortjes gemaakt ene is slagroom en ander is mokka
[ afbeelding ]
En van de rest van het zelfgemaakte bladerdeeg nog saucijzenbroodjes
[ afbeelding ]
ze hebben een boek uitgebracht met de technische opdrachten en anderen die aansluiten bij de uitzending + maken het eea bekend op hun facebook. Komende week is thema broodquote:Op vrijdag 16 september 2016 15:09 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Zijn de opdrachten van hhb voor de uitzending al bekend ofzo?
Aha. Jou roomhoorns zien er wel wat beter uitquote:Op vrijdag 16 september 2016 15:19 schreef Goitske het volgende:
[..]
ze hebben een boek uitgebracht met de technische opdrachten en anderen die aansluiten bij de uitzending + maken het eea bekend op hun facebook. Komende week is thema brood
nee ga woensdag en ik hoef gelukkig niet te vakken.. Vriendin die mij meesleept bakt een vierdaagse brood mav nijmeegse vierdaagsequote:Op vrijdag 16 september 2016 15:24 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Aha. Jou roomhoorns zien er wel wat beter uit
Was jij al bij dat programma op woensdagavond geweest? Welke taart hoorde er bij jou?
ja rond 12 uurquote:Op vrijdag 16 september 2016 16:02 schreef computergirl het volgende:
Oh wordt op dag zelf opgenomen?
nee die camera op je snufferd is nog steeds een reden om het niet te doenquote:Op vrijdag 16 september 2016 16:03 schreef Burdie het volgende:
Nou Goits, jij kan volgende keer wel meedoen met HHB! Lekkerrrr!
Wat ga je bakken voor je verjaardag?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |