Ah wat leuk gedaanquote:Op woensdag 13 april 2016 17:32 schreef Goitske het volgende:
Vandaag is onze jongste 2 geworden dus morgen trakteren
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
"White whole wheat flour is great because it has all of the fiber and nutrients that regular whole wheat flour contains, without the characteristically nutty flavor of whole wheat"quote:Op vrijdag 6 mei 2016 10:59 schreef Bleie het volgende:
Ben wel een paar uur bezig geweest ja. Maar de reacties waren erg positief, en ik vind het super om te doen.
Dit bananenbrood is echt een blijvertje trouwens! http://cookieandkate.com/2015/healthy-banana-bread-recipe/ Dit is het recept. Ik had een deel van het meel vervangen door havermout, omdat ik niet meer genoeg volkoren had. En ik had wat meer bananen en wat minder honing.
Ja, geen idee. Maar ik heb in de supermarkt ook weleens wit brood gezien dat volgens de verpakking stiekem volkoren was. Snap ik ook niet. Ik heb in elk geval gewoon volkoren meel gebruikt, en dat pakte dus prima uit.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 11:26 schreef computergirl het volgende:
[..]
"White whole wheat flour is great because it has all of the fiber and nutrients that regular whole wheat flour contains, without the characteristically nutty flavor of whole wheat"
Wit volkoren meel...Lemaire meel misschien, maar dat heeft niet de vezels van volkoren
prettyquote:Op zondag 8 mei 2016 12:16 schreef Oceanonix het volgende:
Ik heb gisteren rabarber-aardbeientaart gemaakt. De slierten rabarber waren eigenlijk iets te warm toen ik ze beetpakte om op de taart te leggen.![]()
[ afbeelding ]
Ziet strak uit!quote:Op zondag 8 mei 2016 12:16 schreef Oceanonix het volgende:
Ik heb gisteren rabarber-aardbeientaart gemaakt. De slierten rabarber waren eigenlijk iets te warm toen ik ze beetpakte om op de taart te leggen.![]()
[ afbeelding ]
ziet er zeer zomers uitquote:Op zondag 8 mei 2016 13:05 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Ziet strak uit!Is het nog wat om rabarber te mixen met aardbeien?
Ik ga vanmiddag mijn restant aan blauwe bessen inzetten voor:
[ afbeelding ]
Das tenminste het idee. Nu maar zien of het mij lukt het eindresultaat zo netjes te kunnen presenteren
Ziet er heerlijk uit. Recept?quote:Op zondag 8 mei 2016 12:16 schreef Oceanonix het volgende:
Ik heb gisteren rabarber-aardbeientaart gemaakt. De slierten rabarber waren eigenlijk iets te warm toen ik ze beetpakte om op de taart te leggen.![]()
[ afbeelding ]
Dit is een voorbeeld. Wat als inspiratie dient voor mijn baksel die ik vanmiddag nog ga maken. En ik zal ze inderdaad bestuiven met wat bloem want allemaal op de bodem is niet mooi.quote:Op zondag 8 mei 2016 13:45 schreef computergirl het volgende:
[..]
ziet er zeer zomers uitvolgens mij zou je dit nog wat kunnen verbeteren, blauwe bessen zijn allemaal naar onderen gezakt. Moet je ze niet met klein beetje bloem bestuiven om dat ze voorkomen?
het frisser door de rabarber en ik dat lekkerder als alleen maar het zoete van de aardbeien.quote:Op zondag 8 mei 2016 13:05 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Ziet strak uit!Is het nog wat om rabarber te mixen met aardbeien?
Ga eens kijken of ik die ook kan maken. Ziet er heel lekker uitquote:Op zondag 8 mei 2016 15:56 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
linkje naar mijn blog: http://oceanonix.blogspot.nl/2016/05/aardbeien-rabarbertaart.html
Heb hem opgeslagen, lijkt me echt heerlijk!quote:Op zondag 8 mei 2016 15:56 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
linkje naar mijn blog: http://oceanonix.blogspot.nl/2016/05/aardbeien-rabarbertaart.html
hoe bedoel je naar onderen? dat ze in de crème zijn gedrukt?quote:Op zondag 8 mei 2016 13:45 schreef computergirl het volgende:
[..]
ziet er zeer zomers uitvolgens mij zou je dit nog wat kunnen verbeteren, blauwe bessen zijn allemaal naar onderen gezakt. Moet je ze niet met klein beetje bloem bestuiven om dat ze voorkomen?
in de cake! Er zitten bessen in de cake zelf, maar die zijn allemaal naar onder gezaktquote:Op zondag 8 mei 2016 19:21 schreef madeliefff het volgende:
[..]
hoe bedoel je naar onderen? dat ze in de crème zijn gedrukt?
Ja dat hoort zo bij deze cake en is juist lekkerquote:Op zondag 8 mei 2016 19:40 schreef computergirl het volgende:
[..]
in de cake! Er zitten bessen in de cake zelf, maar die zijn allemaal naar onder gezakt
Weet je dat zeker? Op de foto zitten ook een aantal hoge bessen. Hierdoor lijkt het net alsof de rest gewoon naar beneden is gezakt. Of alles op de bodem of een mooie mix maar ertussenin vind ik raar.quote:Op zondag 8 mei 2016 19:41 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja dat hoort zo bij deze cake en is juist lekker
Ik heb die cake keer of vier gemaakt en merendeel zit onderin de cake, ik vond het er prima bij passen en lekker.quote:Op zondag 8 mei 2016 22:09 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
Weet je dat zeker? Op de foto zitten ook een aantal hoge bessen. Hierdoor lijkt het net alsof de rest gewoon naar beneden is gezakt. Of alles op de bodem of een mooie mix maar ertussenin vind ik raar.
Wat is die mooi!quote:Op dinsdag 17 mei 2016 17:53 schreef Woelwater het volgende:
Had al een aantal keer deze taart gemaakt.
Kwam ik vorige week Brokking gebakjes tegen in de supermarkt, heb ik er 2 meegenomen. Wat viel dat tegen zeg, enkel op de bodem een laagje hazelnootprut en verder alleen slagroom.
Heb er snel zelf weer een gebakken, vind die uit het recept lekkerder dan het origineel![]()
[ afbeelding ]
Heb je nog een stuk over voor mij toevallig?quote:Op dinsdag 17 mei 2016 17:53 schreef Woelwater het volgende:
Had al een aantal keer deze taart gemaakt.
Kwam ik vorige week Brokking gebakjes tegen in de supermarkt, heb ik er 2 meegenomen. Wat viel dat tegen zeg, enkel op de bodem een laagje hazelnootprut en verder alleen slagroom.
Heb er snel zelf weer een gebakken, vind die uit het recept lekkerder dan het origineel![]()
[ afbeelding ]
Bezorg je ook?quote:Op dinsdag 17 mei 2016 17:53 schreef Woelwater het volgende:
Had al een aantal keer deze taart gemaakt.
Kwam ik vorige week Brokking gebakjes tegen in de supermarkt, heb ik er 2 meegenomen. Wat viel dat tegen zeg, enkel op de bodem een laagje hazelnootprut en verder alleen slagroom.
Heb er snel zelf weer een gebakken, vind die uit het recept lekkerder dan het origineel![]()
[ afbeelding ]
Thx, dacht me al te herinneren die ooit gezien te hebben. Maar hier zag ik hem er niet tussen staan en zag ook geen volgende pagina, of ben gewoon een beetje kippig.quote:Op dinsdag 17 mei 2016 20:35 schreef Piger het volgende:
Pizza topic:
CUL / [Pizza] Zelf pizza maken, beginners en gevorderden #21
Pizza's zijn zeker uit de mode ofzoquote:» Er is al 121 dagen niet in dit topic gepost. Bedenk je of het zinvol is dit topic omhoog te schoppen. Klik hier om tóch te reageren.
Wow ziet er goed uit.quote:Op dinsdag 17 mei 2016 17:53 schreef Woelwater het volgende:
Had al een aantal keer deze taart gemaakt.
Kwam ik vorige week Brokking gebakjes tegen in de supermarkt, heb ik er 2 meegenomen. Wat viel dat tegen zeg, enkel op de bodem een laagje hazelnootprut en verder alleen slagroom.
Heb er snel zelf weer een gebakken, vind die uit het recept lekkerder dan het origineel![]()
[ afbeelding ]
Dit is op een bakplaat van 30cm x 36cmquote:Op vrijdag 20 mei 2016 15:32 schreef het-is-mij het volgende:
[..]
Wow ziet er goed uit.
Dit weekend maar eens proberen.
Heb een vrij kleine oven, dan denk ik t schuim over 2 platen verdelen?
Is het nog wat geworden?quote:Op vrijdag 20 mei 2016 22:56 schreef het-is-mij het volgende:
Bedankt voor de tips.
Hij staat in de koelkast.
Schuim verkruimelen was wel een ding want het was van binnen nog wat plakkerig en mn springvorm was wat laag.
Benieuwd hoe het aansnijden morgen gaat.
ziet er beter uit dan origineelquote:Op zondag 22 mei 2016 10:58 schreef Zo-is-dat het volgende:
Vriendlief heeft een taart gemaakt!http://veganmonkey.nl/2016/05/12/raw-chocolade-taartje/
[ afbeelding ]
Een veganistische chocolade noten taartje, heeeel lekker!
Dat ziet er echt enorm lekker uit!quote:Op dinsdag 17 mei 2016 17:53 schreef Woelwater het volgende:
Had al een aantal keer deze taart gemaakt.
Kwam ik vorige week Brokking gebakjes tegen in de supermarkt, heb ik er 2 meegenomen. Wat viel dat tegen zeg, enkel op de bodem een laagje hazelnootprut en verder alleen slagroom.
Heb er snel zelf weer een gebakken, vind die uit het recept lekkerder dan het origineel![]()
[ afbeelding ]
Lekker juist!quote:Op zondag 22 mei 2016 11:08 schreef computergirl het volgende:
[..]
ziet er beter uit dan origineel![]()
ligt stevig op de maag denk ik met al die avocado?
Ooo, te gek! Ik zie het een beetje aan de late kant begrijp ik, sorry! Nou, voor de eerstvolgende keer dan..quote:Op dinsdag 17 mei 2016 20:04 schreef Syrena het volgende:
Minilot, Ovenly is binnen! Ik ben vrijdag weer op m'n werk, wil je een bepaald recept hebben?
Hij is inderdaad best machtig, maar de mousse op zich is heel zacht en luchtig. Klein puntjequote:Op zondag 22 mei 2016 11:08 schreef computergirl het volgende:
[..]
ziet er beter uit dan origineel![]()
ligt stevig op de maag denk ik met al die avocado?
En toen was ik weer drukquote:Op zondag 22 mei 2016 11:12 schreef minilot het volgende:
[..]
Ooo, te gek! Ik zie het een beetje aan de late kant begrijp ik, sorry! Nou, voor de eerstvolgende keer dan..
Ik ben heel gretig, maar:
- Cinnamon & Ancho Chile Brownies (pagina 124)
- Caramel bacon hot tarts (pagina 113)
- Montego Bay Bar (pagina 128)
- Stawberry basil loaf (pagina 41)
- Bourbon chocolate chip cookies with tarragon (pagina 81)
- The Stumptown Shorty (pagina 91)
Twee of drie ervan mag ook hoor.![]()
Ik ga de recepten testen en als ze bevallen koop ik het boek.Wat is je indruk ervan?
Geen haast! Ik vind het allang gaaf dat je 'm besteld hebt.quote:Op vrijdag 27 mei 2016 20:33 schreef Syrena het volgende:
[..]
En toen was ik weer drukMaandag heb ik avonddienst, zal 'm eens onder de scanner mikken. We hebben een nieuw systeem, dus heb niet de tijd gehad om eens lekker te bladeren.
ik produceer ook wel een een bruine plakkaatquote:Op maandag 30 mei 2016 20:05 schreef NijntjesUk het volgende:
Ik had wat oude appeltjes over, dus heb een appel-havermout-koek gebakken. (Recept van uitpaulineskeuken.nl)
[ afbeelding ]
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |