Ah wat leuk gedaanquote:Op woensdag 13 april 2016 17:32 schreef Goitske het volgende:
Vandaag is onze jongste 2 geworden dus morgen trakteren
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
"White whole wheat flour is great because it has all of the fiber and nutrients that regular whole wheat flour contains, without the characteristically nutty flavor of whole wheat"quote:Op vrijdag 6 mei 2016 10:59 schreef Bleie het volgende:
Ben wel een paar uur bezig geweest ja. Maar de reacties waren erg positief, en ik vind het super om te doen.
Dit bananenbrood is echt een blijvertje trouwens! http://cookieandkate.com/2015/healthy-banana-bread-recipe/ Dit is het recept. Ik had een deel van het meel vervangen door havermout, omdat ik niet meer genoeg volkoren had. En ik had wat meer bananen en wat minder honing.
Ja, geen idee. Maar ik heb in de supermarkt ook weleens wit brood gezien dat volgens de verpakking stiekem volkoren was. Snap ik ook niet. Ik heb in elk geval gewoon volkoren meel gebruikt, en dat pakte dus prima uit.quote:Op vrijdag 6 mei 2016 11:26 schreef computergirl het volgende:
[..]
"White whole wheat flour is great because it has all of the fiber and nutrients that regular whole wheat flour contains, without the characteristically nutty flavor of whole wheat"
Wit volkoren meel... Lemaire meel misschien, maar dat heeft niet de vezels van volkoren
prettyquote:Op zondag 8 mei 2016 12:16 schreef Oceanonix het volgende:
Ik heb gisteren rabarber-aardbeientaart gemaakt. De slierten rabarber waren eigenlijk iets te warm toen ik ze beetpakte om op de taart te leggen.
[ afbeelding ]
Ziet strak uit! Is het nog wat om rabarber te mixen met aardbeien?quote:Op zondag 8 mei 2016 12:16 schreef Oceanonix het volgende:
Ik heb gisteren rabarber-aardbeientaart gemaakt. De slierten rabarber waren eigenlijk iets te warm toen ik ze beetpakte om op de taart te leggen.
[ afbeelding ]
ziet er zeer zomers uit volgens mij zou je dit nog wat kunnen verbeteren, blauwe bessen zijn allemaal naar onderen gezakt. Moet je ze niet met klein beetje bloem bestuiven om dat ze voorkomen?quote:Op zondag 8 mei 2016 13:05 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Ziet strak uit! Is het nog wat om rabarber te mixen met aardbeien?
Ik ga vanmiddag mijn restant aan blauwe bessen inzetten voor:
[ afbeelding ]
Das tenminste het idee. Nu maar zien of het mij lukt het eindresultaat zo netjes te kunnen presenteren
Ziet er heerlijk uit. Recept?quote:Op zondag 8 mei 2016 12:16 schreef Oceanonix het volgende:
Ik heb gisteren rabarber-aardbeientaart gemaakt. De slierten rabarber waren eigenlijk iets te warm toen ik ze beetpakte om op de taart te leggen.
[ afbeelding ]
Dit is een voorbeeld. Wat als inspiratie dient voor mijn baksel die ik vanmiddag nog ga maken. En ik zal ze inderdaad bestuiven met wat bloem want allemaal op de bodem is niet mooi.quote:Op zondag 8 mei 2016 13:45 schreef computergirl het volgende:
[..]
ziet er zeer zomers uit volgens mij zou je dit nog wat kunnen verbeteren, blauwe bessen zijn allemaal naar onderen gezakt. Moet je ze niet met klein beetje bloem bestuiven om dat ze voorkomen?
het frisser door de rabarber en ik dat lekkerder als alleen maar het zoete van de aardbeien.quote:Op zondag 8 mei 2016 13:05 schreef Joosie200 het volgende:
[..]
Ziet strak uit! Is het nog wat om rabarber te mixen met aardbeien?
linkje naar mijn blog: http://oceanonix.blogspot.nl/2016/05/aardbeien-rabarbertaart.htmlquote:
Ga eens kijken of ik die ook kan maken. Ziet er heel lekker uitquote:Op zondag 8 mei 2016 15:56 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
linkje naar mijn blog: http://oceanonix.blogspot.nl/2016/05/aardbeien-rabarbertaart.html
Heb hem opgeslagen, lijkt me echt heerlijk!quote:Op zondag 8 mei 2016 15:56 schreef Oceanonix het volgende:
[..]
linkje naar mijn blog: http://oceanonix.blogspot.nl/2016/05/aardbeien-rabarbertaart.html
hoe bedoel je naar onderen? dat ze in de crème zijn gedrukt?quote:Op zondag 8 mei 2016 13:45 schreef computergirl het volgende:
[..]
ziet er zeer zomers uit volgens mij zou je dit nog wat kunnen verbeteren, blauwe bessen zijn allemaal naar onderen gezakt. Moet je ze niet met klein beetje bloem bestuiven om dat ze voorkomen?
in de cake! Er zitten bessen in de cake zelf, maar die zijn allemaal naar onder gezaktquote:Op zondag 8 mei 2016 19:21 schreef madeliefff het volgende:
[..]
hoe bedoel je naar onderen? dat ze in de crème zijn gedrukt?
Ja dat hoort zo bij deze cake en is juist lekkerquote:Op zondag 8 mei 2016 19:40 schreef computergirl het volgende:
[..]
in de cake! Er zitten bessen in de cake zelf, maar die zijn allemaal naar onder gezakt
Weet je dat zeker? Op de foto zitten ook een aantal hoge bessen. Hierdoor lijkt het net alsof de rest gewoon naar beneden is gezakt. Of alles op de bodem of een mooie mix maar ertussenin vind ik raar.quote:Op zondag 8 mei 2016 19:41 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja dat hoort zo bij deze cake en is juist lekker
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |