De laatste twee lijken me lekker.quote:Op vrijdag 26 februari 2016 01:46 schreef Scuidward het volgende:
Ui kip champignons kookroom
Ui tomatensaus kappertjes zwarte olijven tonijn
Ui spek knoflook tomatensaus chilipoeder rucola
Broccoli groene pesto kip
http://minimalistbaker.com/vegan-roasted-red-pepper-pasta-gf/quote:Op vrijdag 26 februari 2016 07:10 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Daarom vraag ik toch ook om recepten, wijsneus.
Gisteren gemaakt met makreel ipv tonijn. Goddelijk.quote:Op vrijdag 26 februari 2016 02:15 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
De laatste twee lijken me lekker.
quote:Op vrijdag 26 februari 2016 07:51 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Gisteren gemaakt met makreel ipv tonijn. Goddelijk.
Met ook kerstomaatjes, pepertje en paprika.
Oeh, die lijkt een beetje op mijn alfredo!quote:Op vrijdag 26 februari 2016 12:34 schreef minilot het volgende:
http://sugarandcloth.com/(...)cacio-e-pepe-recipe/
Zo simpel, zo goed!
Het kaasje zelfquote:Op vrijdag 26 februari 2016 14:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Boursin liefhebbers: Gebruiken jullie gewone boursin (het kaasje zelf) of boursin cuisine?
Smaakt dat niet erg blikkerig?quote:
Dit klinkt lekker!quote:Op vrijdag 26 februari 2016 15:42 schreef Myraela het volgende:
Avocado, basilicum, knoflook en wat citroensap bij elkaar doen. Even met de staafmixer erop.
Spaghetti koken en door het sausje husselen.
Nee en je zou het ook met verse zalm of tonijn kunnen doen, ik ben gewoon een gierquote:Op vrijdag 26 februari 2016 15:22 schreef Burdie het volgende:
[..]
Smaakt dat niet erg blikkerig?
Mijn suggestie: pasta, geitenkaas, gerookte zalm, kappertjes, roeren, klaar.
Ik gebruik dezequote:Op vrijdag 26 februari 2016 14:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Boursin liefhebbers: Gebruiken jullie gewone boursin (het kaasje zelf) of boursin cuisine?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ik ben geil
Beide, ik wissel het af.quote:Op vrijdag 26 februari 2016 14:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Boursin liefhebbers: Gebruiken jullie gewone boursin (het kaasje zelf) of boursin cuisine?
quote:Op vrijdag 26 februari 2016 20:16 schreef defokkingfoker het volgende:
[ afbeelding ]Bah...SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
Als je een beetje knoflook fruit in olijfolie en daar de gekookte spaghetti bij kiepert en dan een paar rode pepertjes en een beetje peterselie is wél weer heel lekker, en bijna net zo simpel![]()
Is er veel verschil qua smaak dan?quote:Op vrijdag 26 februari 2016 14:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Boursin liefhebbers: Gebruiken jullie gewone boursin (het kaasje zelf) of boursin cuisine?
mwoah, zelfde smaak maar t kaasje is wat rijker/machtiger. Cuisine is verdund, als n k&k sausje.quote:Op zaterdag 27 februari 2016 00:26 schreef Rezania het volgende:
[..]
Is er veel verschil qua smaak dan?
Ik doe wel eens héél veel uien snijden, snipperen en fruiten in olijfolie, verse tomaatjes erbij ik stukjes, de gekookte macaroni erbij, zwarte peper, zout en dan een zooi geraspte kas erdoorheenquote:Op zaterdag 27 februari 2016 22:34 schreef marc0871 het volgende:
wat ik wel eens maak als ik 's avonds trek heb;
macaroni of in kleine stukjes gebroken spaghetti met ketjap manis en geraspte kaas.
soms doe ik er ook nog in blokjes gesneden kookworst of een paar in stukken gescheurde plakken ham in.
niet culinair hoogstaand, maar soms vind ik het gewoon lekker.
simpel kan soms zo lekker zijnquote:Op dinsdag 1 maart 2016 18:01 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik doe wel eens héél veel uien snijden, snipperen en fruiten in olijfolie, verse tomaatjes erbij ik stukjes, de gekookte macaroni erbij, zwarte peper, zout en dan een zooi geraspte kas erdoorheen
als het op je bord ligt, zodat het een beetje smelt, is hartstikke lekkervind ik dan
Kijk van dit soort recepten hou ik nouquote:Op dinsdag 1 maart 2016 18:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Pasta koken, beetgaar, afgieten, wat verkruimelde blauwschimmelkaas toevoegen, smelt vanzelf
Pasta koken, beetgaar, afgieten, olijfolie en geraspte of gestampte knoflook erbij, zout, peper.
Spaghetti vongolequote:Op dinsdag 1 maart 2016 18:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Pasta koken, beetgaar, afgieten, olijfolie en geraspte Parmazaan erover
Pasta koken, beetgaar, afgieten, in koud water zetten. In een pan vongole of mosselen garen met wat olijfolie, witte wijn, knoflook, wat peterselie, wanneer gaar de pasta erbij en warm maken.
Leuk. De recepten zullen vast heel lekker zijn, toch heb ik wat kanttekeningen. Ten eerste is het filmpje veel te snel en epileptisch gemonteerd, ik word er echt misselijk van als ik er naar kijk, de beelden wisselen veel te snel en ze bewegen met de camera terwijl die ingezoomd staat. Ja ik snap dat je wil benadrukken dat het een snel recept is maar dan hoef je toch niet zo hysterisch te filmen dat je er niet naar kunt kijken. Ten tweede vind ik de pastas nogal vetklepperig voor atleten, gaat toch een behoorlijke lading creme fraiche in.quote:Op woensdag 2 maart 2016 01:56 schreef Gary_Oak het volgende:
Ohmigattie! Heb het tweede recept van Gordon Ramsay gemaakt (van dat filmpje in de OP)!Het was letterlijk binnen 10 minuten klaar en fucking heerlijk!
![]()
![]()
Klinkt lekker, wel grappig dat je pasta met pesto en onverwerkte pesto-ingrediënten maaktquote:Op woensdag 2 maart 2016 14:03 schreef Hello_Kitty het volgende:
mijn quick and easy recept
pasta, rode pesto, rucola, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en grana padano
Ik maak dat sowieso al als pasta salade. Na het koken de pasta goed afspoelen (de enige keer dat je dat mag doen, is bij pastasalade) en dan ales koud/lauw erdoor (rucola mag van mij wel een beetje verleppen, hoeft niet super super koud te zijn allemaal van mij).quote:Op woensdag 2 maart 2016 14:03 schreef Hello_Kitty het volgende:
mijn quick and easy recept
pasta, rode pesto, rucola, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en grana padano
alternatief
pasta, groene pesto, rucola, pijnboompitten en grana padano
Leftovers (als die er al zijn) zijn de dag nadien koud en even lekker
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Lekker man, vooral als je die verhouding van de saus goed hebt
Somebody that I used to know
1 van mijn favorieten ;-) ook Pasta Scoglio is erg lekker. (soort frutti di mare, spaghetti met vongole, scampi, mosselen etc..). Ik ben niet zo van de simpele pastasquote:Op dinsdag 1 maart 2016 22:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Spaghetti vongole![]()
Had ik in ik dacht Napels voor het eerst gegeten op aanrader van de reisleider en het was een fantastische lunch!
Basilicum en een pepertje? Eventueel een teentje knoflook?quote:Op zondag 6 maart 2016 14:19 schreef FANN het volgende:
Mag ik hier ook om een tip vragen?
Ik heb net alle restjes paprika opgemaakt, een kleine rode, een kleine gele en een kleine groene
en een half bakje champignons, toen heb ik er een blikje ratatoille doorheen gegooid en een blik gepelde tomaten en nog wat verse tomaten die over waren maar op moesten, er zit nu alleen nog peper en zout in, wat zouden jullie voor kruiden adviseren? Ik heb geen idee en het smaakt een beetje flauwtjes vind ik![]()
[ afbeelding ]
verse basilicum heb ik niet in huis, wel gedroogde en knoflook heb ik ook niet eens aan gedacht :quote:Op zondag 6 maart 2016 14:20 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Basilicum en een pepertje? Eventueel een teentje knoflook?
De goedkope van Lidlquote:Op vrijdag 26 februari 2016 14:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Boursin liefhebbers: Gebruiken jullie gewone boursin (het kaasje zelf) of boursin cuisine?
Whut?quote:Op zondag 6 maart 2016 14:42 schreef BredeBroeder het volgende:
Zo voor 't eerst pasta maken in m'n leven.
Volkoren penne met hete pastasaus, stukjes kip en snijbonen
haha ik ben meer van t simpele, maar eig is dit best simpelquote:Op zondag 6 maart 2016 15:52 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Whut?Jij traint toch keihard en dan heb je nog nooit pasta gemaakt?
Je moet die van het filmpje in het OP maken, bruh.quote:Op zondag 6 maart 2016 16:11 schreef BredeBroeder het volgende:
[..]
haha ik ben meer van t simpele, maar eig is dit best simpel
dat ziet er dan weer zo lastig uitquote:Op zondag 6 maart 2016 16:13 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Je moet die van het filmpje in het OP maken, bruh.
Ik heb een potje knoflook-peper-mix staan. Kan overal doorheen.quote:Op zondag 6 maart 2016 14:19 schreef FANN het volgende:
Mag ik hier ook om een tip vragen?
Ik heb net alle restjes paprika opgemaakt, een kleine rode, een kleine gele en een kleine groene
en een half bakje champignons, toen heb ik er een blikje ratatoille doorheen gegooid en een blik gepelde tomaten en nog wat verse tomaten die over waren maar op moesten, er zit nu alleen nog peper en zout in, wat zouden jullie voor kruiden adviseren? Ik heb geen idee en het smaakt een beetje flauwtjes vind ik![]()
[ afbeelding ]
250g penne, 200g snijbonen, 190g kip, 600g pastasausquote:Op zondag 6 maart 2016 15:52 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Whut?Jij traint toch keihard en dan heb je nog nooit pasta gemaakt?
Ik heb de tip van Gary opgevolgd, er zit nu knoflook, verse basilicum (want die ben ik even gaan halen op de hoekquote:Op zondag 6 maart 2016 16:19 schreef Jaimy_Luca het volgende:
[..]
Ik heb een potje knoflook-peper-mix staan. Kan overal doorheen.
Het was heerlijkquote:Op zondag 6 maart 2016 14:20 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Basilicum en een pepertje? Eventueel een teentje knoflook?
250 gram penne?quote:Op zondag 6 maart 2016 16:21 schreef BredeBroeder het volgende:
[..]
250g penne, 200g snijbonen, 190g kip, 600g pastasaus
M'n buik is 5cm groter
Yay, missie geslaagd!quote:Op zondag 6 maart 2016 16:30 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik heb de tip van Gary opgevolgd, er zit nu knoflook, verse basilicum (want die ben ik even gaan halen op de hoeken i.p.v. een pepertje heb ik er sambal doorheen gedaan en het is
perfect![]()
Maar jij ook dank voor de tip, had zomaar ook gekund, als ik geen knoflook in huis had gehad, want klinkt niet slecht, maar ik had verse knoflook in huis.
Ik wilde eigenlijk hélemaal geen boodschappen doen, maar vooruit voor de basilicum ben ik even de deur uit geweest, de gedroogde is dan meer voor nood.
[..]
Het was heerlijkbedank voor de tip, ik wist het even niet meer
vandaag 2800/2900, zeker 500g aan carbs normaal gesproken 2400, zit al een tijd in de cut dus heb een refeed erin gegooid omdat ik amper progressie meer maak, ik blijf steken op m'n gewicht.quote:
Kortom: pasta carbonara met champignons. Erg lekker overigens. Zeker met rucolasla.quote:Op woensdag 9 maart 2016 10:56 schreef Ludachrist het volgende:
Pasta koken. Spekjes bakken met champignons erbij. Ondertussen in een kommetje 2 eidooiers, peper en een stuk geschaafde parmezaanse kaas doen. Pasta afgieten, pasta in het kommetje doen, roeren zodat de kaas smelt door de warme pasta en je een lekker sausje hebt. Dan spekjes en champignons erbij, op het bord gooien en eten maar.
''noteert''quote:Op woensdag 9 maart 2016 11:07 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Kortom: pasta carbonara met champignons. Erg lekker overigens. Zeker met rucolasla.
Klopt.quote:Op woensdag 9 maart 2016 11:07 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Kortom: pasta carbonara met champignons. Erg lekker overigens. Zeker met rucolasla.
Weinig lekkerder dan verse pasta carbonara.quote:Op woensdag 9 maart 2016 11:07 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Kortom: pasta carbonara met champignons. Erg lekker overigens. Zeker met rucolasla.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |