Whut?quote:Op zondag 6 maart 2016 14:42 schreef BredeBroeder het volgende:
Zo voor 't eerst pasta maken in m'n leven.
Volkoren penne met hete pastasaus, stukjes kip en snijbonen
haha ik ben meer van t simpele, maar eig is dit best simpelquote:Op zondag 6 maart 2016 15:52 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Whut?Jij traint toch keihard en dan heb je nog nooit pasta gemaakt?
Je moet die van het filmpje in het OP maken, bruh.quote:Op zondag 6 maart 2016 16:11 schreef BredeBroeder het volgende:
[..]
haha ik ben meer van t simpele, maar eig is dit best simpel
dat ziet er dan weer zo lastig uitquote:Op zondag 6 maart 2016 16:13 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Je moet die van het filmpje in het OP maken, bruh.
Ik heb een potje knoflook-peper-mix staan. Kan overal doorheen.quote:Op zondag 6 maart 2016 14:19 schreef FANN het volgende:
Mag ik hier ook om een tip vragen?
Ik heb net alle restjes paprika opgemaakt, een kleine rode, een kleine gele en een kleine groene
en een half bakje champignons, toen heb ik er een blikje ratatoille doorheen gegooid en een blik gepelde tomaten en nog wat verse tomaten die over waren maar op moesten, er zit nu alleen nog peper en zout in, wat zouden jullie voor kruiden adviseren? Ik heb geen idee en het smaakt een beetje flauwtjes vind ik![]()
[ afbeelding ]
250g penne, 200g snijbonen, 190g kip, 600g pastasausquote:Op zondag 6 maart 2016 15:52 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Whut?Jij traint toch keihard en dan heb je nog nooit pasta gemaakt?
Ik heb de tip van Gary opgevolgd, er zit nu knoflook, verse basilicum (want die ben ik even gaan halen op de hoekquote:Op zondag 6 maart 2016 16:19 schreef Jaimy_Luca het volgende:
[..]
Ik heb een potje knoflook-peper-mix staan. Kan overal doorheen.
Het was heerlijkquote:Op zondag 6 maart 2016 14:20 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Basilicum en een pepertje? Eventueel een teentje knoflook?
250 gram penne?quote:Op zondag 6 maart 2016 16:21 schreef BredeBroeder het volgende:
[..]
250g penne, 200g snijbonen, 190g kip, 600g pastasaus
M'n buik is 5cm groter
Yay, missie geslaagd!quote:Op zondag 6 maart 2016 16:30 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik heb de tip van Gary opgevolgd, er zit nu knoflook, verse basilicum (want die ben ik even gaan halen op de hoeken i.p.v. een pepertje heb ik er sambal doorheen gedaan en het is
perfect![]()
Maar jij ook dank voor de tip, had zomaar ook gekund, als ik geen knoflook in huis had gehad, want klinkt niet slecht, maar ik had verse knoflook in huis.
Ik wilde eigenlijk hélemaal geen boodschappen doen, maar vooruit voor de basilicum ben ik even de deur uit geweest, de gedroogde is dan meer voor nood.
[..]
Het was heerlijkbedank voor de tip, ik wist het even niet meer
vandaag 2800/2900, zeker 500g aan carbs normaal gesproken 2400, zit al een tijd in de cut dus heb een refeed erin gegooid omdat ik amper progressie meer maak, ik blijf steken op m'n gewicht.quote:
Kortom: pasta carbonara met champignons. Erg lekker overigens. Zeker met rucolasla.quote:Op woensdag 9 maart 2016 10:56 schreef Ludachrist het volgende:
Pasta koken. Spekjes bakken met champignons erbij. Ondertussen in een kommetje 2 eidooiers, peper en een stuk geschaafde parmezaanse kaas doen. Pasta afgieten, pasta in het kommetje doen, roeren zodat de kaas smelt door de warme pasta en je een lekker sausje hebt. Dan spekjes en champignons erbij, op het bord gooien en eten maar.
''noteert''quote:Op woensdag 9 maart 2016 11:07 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Kortom: pasta carbonara met champignons. Erg lekker overigens. Zeker met rucolasla.
Klopt.quote:Op woensdag 9 maart 2016 11:07 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Kortom: pasta carbonara met champignons. Erg lekker overigens. Zeker met rucolasla.
Weinig lekkerder dan verse pasta carbonara.quote:Op woensdag 9 maart 2016 11:07 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Kortom: pasta carbonara met champignons. Erg lekker overigens. Zeker met rucolasla.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |