Kijk van dit soort recepten hou ik nouquote:Op dinsdag 1 maart 2016 18:53 schreef Pietverdriet het volgende:
Pasta koken, beetgaar, afgieten, wat verkruimelde blauwschimmelkaas toevoegen, smelt vanzelf
Pasta koken, beetgaar, afgieten, olijfolie en geraspte of gestampte knoflook erbij, zout, peper.
Spaghetti vongolequote:Op dinsdag 1 maart 2016 18:58 schreef Pietverdriet het volgende:
Pasta koken, beetgaar, afgieten, olijfolie en geraspte Parmazaan erover
Pasta koken, beetgaar, afgieten, in koud water zetten. In een pan vongole of mosselen garen met wat olijfolie, witte wijn, knoflook, wat peterselie, wanneer gaar de pasta erbij en warm maken.
Leuk. De recepten zullen vast heel lekker zijn, toch heb ik wat kanttekeningen. Ten eerste is het filmpje veel te snel en epileptisch gemonteerd, ik word er echt misselijk van als ik er naar kijk, de beelden wisselen veel te snel en ze bewegen met de camera terwijl die ingezoomd staat. Ja ik snap dat je wil benadrukken dat het een snel recept is maar dan hoef je toch niet zo hysterisch te filmen dat je er niet naar kunt kijken. Ten tweede vind ik de pastas nogal vetklepperig voor atleten, gaat toch een behoorlijke lading creme fraiche in.quote:Op woensdag 2 maart 2016 01:56 schreef Gary_Oak het volgende:
Ohmigattie! Heb het tweede recept van Gordon Ramsay gemaakt (van dat filmpje in de OP)!Het was letterlijk binnen 10 minuten klaar en fucking heerlijk!
![]()
![]()
Klinkt lekker, wel grappig dat je pasta met pesto en onverwerkte pesto-ingrediėnten maaktquote:Op woensdag 2 maart 2016 14:03 schreef Hello_Kitty het volgende:
mijn quick and easy recept
pasta, rode pesto, rucola, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en grana padano
Ik maak dat sowieso al als pasta salade. Na het koken de pasta goed afspoelen (de enige keer dat je dat mag doen, is bij pastasalade) en dan ales koud/lauw erdoor (rucola mag van mij wel een beetje verleppen, hoeft niet super super koud te zijn allemaal van mij).quote:Op woensdag 2 maart 2016 14:03 schreef Hello_Kitty het volgende:
mijn quick and easy recept
pasta, rode pesto, rucola, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en grana padano
alternatief
pasta, groene pesto, rucola, pijnboompitten en grana padano
Leftovers (als die er al zijn) zijn de dag nadien koud en even lekker
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Lekker man, vooral als je die verhouding van de saus goed hebt
Somebody that I used to know
1 van mijn favorieten ;-) ook Pasta Scoglio is erg lekker. (soort frutti di mare, spaghetti met vongole, scampi, mosselen etc..). Ik ben niet zo van de simpele pastasquote:Op dinsdag 1 maart 2016 22:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Spaghetti vongole![]()
Had ik in ik dacht Napels voor het eerst gegeten op aanrader van de reisleider en het was een fantastische lunch!
Basilicum en een pepertje? Eventueel een teentje knoflook?quote:Op zondag 6 maart 2016 14:19 schreef FANN het volgende:
Mag ik hier ook om een tip vragen?
Ik heb net alle restjes paprika opgemaakt, een kleine rode, een kleine gele en een kleine groene
en een half bakje champignons, toen heb ik er een blikje ratatoille doorheen gegooid en een blik gepelde tomaten en nog wat verse tomaten die over waren maar op moesten, er zit nu alleen nog peper en zout in, wat zouden jullie voor kruiden adviseren? Ik heb geen idee en het smaakt een beetje flauwtjes vind ik![]()
[ afbeelding ]
verse basilicum heb ik niet in huis, wel gedroogde en knoflook heb ik ook niet eens aan gedacht :quote:Op zondag 6 maart 2016 14:20 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Basilicum en een pepertje? Eventueel een teentje knoflook?
De goedkope van Lidlquote:Op vrijdag 26 februari 2016 14:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Boursin liefhebbers: Gebruiken jullie gewone boursin (het kaasje zelf) of boursin cuisine?
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |