abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_158493288
registreer om deze reclame te verbergen
2181902-452-500.jpg

quote:
Geschiedenis

V&D, voor 2007 ook bekend als Vroom & Dreesmann, is een Nederlands warenhuis en is eigendom van investeringsmaatschappij Sun European Partners (onderdeel van Sun Capital Partners). V&D is in 1887 opgericht door Willem Vroom en Anton Dreesmann. Het eerste filiaal bevond zich aan de Weesperstraat in Amsterdam. Vroom & Dreesmann heeft heden ten dage 62 filialen, verspreid over heel Nederland.


Aan het einde van de 19e eeuw waren er twee succesvolle zakenlieden in Amsterdam actief: Willem Vroom en Anton Dreesmann. Beiden hadden manufacturenzaken en waren Rooms-Katholiek. Vroom trouwde in 1883 met een zuster (Francisca Tombrock) van de vrouw (Helena Tombrock) van Dreesmann, wat hen zwagers maakte.

Dreesmann, en later ook Vroom, gebruikte in zijn winkel een voor die tijd ongebruikelijke strategie: lage en vaste prijzen tegen contante betaling. In die tijd was het namelijk gebruikelijk dat men altijd korting kreeg.

Aanvankelijk werkten Vroom en Dreesmann alleen samen op het gebied van inkopen, maar in 1887 leidde dit tot een verregaande samenwerking en de oprichting van het bedrijf Vroom & Dreesmann. Hun eerste zaak werd geopend aan de Weesperstraat. Vroom hield zich vooral bezig met de financiële zaken en de administratie, terwijl Dreesmann de inkoop en verkoop leidde.

V&D groeide snel en de beide ondernemers woonden al snel met hun families in panden aan de Amsterdamse grachten. Er werden in een hoog tempo nieuwe filialen in het hele land geopend: Rotterdam (1892), Den Haag (1893), Nijmegen (1895), Arnhem (1896), Haarlem (1896) en Utrecht (1898), Venlo (1912).

Aan het begin van de 20e eeuw werden alle filialen stuk voor stuk omgezet in NV's, maar de aandelen bleven in handen van de familie.

De keten maakte deel uit van hetzelfde concern als de Bijenkorf na een fusie tussen de moederbedrijven KBB (Koninklijke Bijenkorf Beheer) en Vendex (V&D) onder de naam Vendex KBB (later Maxeda). V&D werd (inclusief La Place) vervolgens in 2010 verkocht aan de huidige eigenaar: Sun European Partners (onderdeel van Sun Capital Partners).

Gedeeltes uit http://nl.wikipedia.org/wiki/V%26D
quote:
19 januari

Alle werknemers van V&D moeten salaris inleveren. Het gaat om ''een structurele salarisbijdrage van 5,8 procent'' die per 1 februari wordt doorgevoerd.
V&D schrapt verder vijftig van de 450 arbeidsplaatsen op het service center in Amsterdam. Dat maakt het warenhuisconcern maandag bekend.

De maatregelen zijn volgens het bedrijf nodig ''om te kunnen concurreren met nieuwe aanbieders en de groeiende onlinemarkt''. Daarvoor moeten kosten structureel omlaag.

Naast het loonoffer streeft V&D ook naar verdere versobering van de arbeidsvoorwaarden. De vakbonden en ondernemingsraad zijn over de maatregelen geïnformeerd, aldus een woordvoerster.

Huurcontracten

Het bedrijf kondigt verder aan te gaan heronderhandelen over alle huurcontracten. Het doel is de huurlasten permanent te verlagen. V&D heeft 63 vestigingen in Nederland.

"Dit alles is nodig om de strategie van V&D te continueren en aan te laten sluiten bij de huidige trends en de marktontwikkelingen", aldus waanemend ceo Don Roach.

V&D leed in 2013 een nettoverlies van 42 miljoen euro op een omzet van 619 miljoen euro. Cijfers over 2014 zijn nog niet beschikbaar.

Het concern maakt ook bekend John van der Ent per 1 maart 2015 tot nieuwe ceo te benoemen. Van der Ent was eerder directeur van Etam Groep en werkte ooit als bedrijfsleider bij V&D. Hij volgt Jacob de Jonge op, die in augustus vorig jaar plotseling vertrok. Roach nam hierop tijdelijk het roer over.

Buiten proportie

Martijn den Heijer, beestuurder bij CNV Dienstenbond, noemt de loonmaatregel "buiten proportioneel". Bovendien biedt het volgens hem "geen enkele structurele oplossing voor de problemen waar V&D mee kampt."

Hoewel de vakbondsman begrijpt dat er ingegrepen moet worden bij het warenhuis, zegt hij enorm geschrokken te zijn van de manier waarop. ''Het genoemde percentage is astronomisch en is een ramp voor het personeel, zeker voor de mensen in de lage loonschalen. Bovendien biedt het de werknemers geen enkele zekerheid op behoud van werk", aldus Den Heijer.

http://www.nu.nl/ondernem(...)laris-inleveren.html
quote:
27 januari

Ruim honderd medewerkers van V&D stappen naar de rechter vanwege de salarisverlaging die hen is opgelegd door hun werkgever.
Dat bevestigt FNV-bestuurder Niels Suijker dinsdag na berichtgeving van de Volkskrant.

Volgens FNV-bestuurslid Niels Suijker gaat "een overgrote meerderheid van de leden zeker procederen tegen deze eenzijdige maatregel van V&D".

Dat werd maandagavond duidelijk tijdens verschillende bijeenkomsten die in het land georganiseerd waren voor de medewerkers. Deze week staan ook nog bijeenkomsten op de planning in Utrecht, Deventer, Rotterdam en Weert.

Suijker verwacht dan ook nog meer aanmeldingen. Hij wil vanuit de bond een collectieve procedure gaan regelen. Die zal wel pas opgestart worden als de loonstrookjes van volgende maand op de deurmat liggen. Het loonoffer bij V&D wordt per 1 februari doorgevoerd.

Loonstrookjes

De medewerkers zijn van plan om direct na het ontvangen van de loonstrookjes van februari de gang naar de rechter te maken. De vakbonden De Unie, FNV en CNV, waar de medewerkers bij aangesloten zijn, lieten weten juridische ondersteuning te verlenen. Mogelijk wordt een collectieve zaak aangespannen.

Alle medewerkers van V&D moeten per 1 februari 5,8 procent van hun salaris inleveren. Verder schrapt het bedrijf 50 van de 450 arbeidsplaatsen op het service center in Amsterdam.

Volgens de warenhuisketen zijn de maatregelen nodig "om te kunnen concurreren met nieuwe aanbieders en de groeiende onlinemarkt". Daarvoor moeten kosten structureel omlaag. V&D wil naast het korten van de medewerkers ook dat de huurlasten omlaag gaan.

V&D, eigendom van de investeringsmaatschappij Sun Capital, draait al een paar jaar met verlies. In 2013 liep het nettoverlies op tot 42 miljoen euro op een omzet van 619 miljoen euro. Cijfers over 2014 zijn nog niet bekend.

http://www.nu.nl/ondernem(...)e-lager-salaris.html
quote:
30 januari

Vastgoedeigenaar IEF Capital neemt juridische stappen tegen warenhuis V&D. Het bedrijf eist dat V&D vier toplocaties ontruimt als er geen huur betaald wordt. Het gaat om panden in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Maastricht.

De huur wordt door V&D meestal voor de eerste van de maand betaald. Vandaag is de huur niet overgemaakt naar in ieder geval drie eigenaren van samen meer dan vijftien panden. V&D liet eerder al weten niet van zins te zijn de huur de komende maanden over te maken. Het bedrijf staat er slecht voor en vroeg ook werknemers al om een loonoffer.

"Enige oplossing"

IEF Capital heeft de afgelopen week een voorstel gedaan waarbij V&D vierkante meters inlevert in ruil voor huurverlaging. De vastgoedeigenaar laat weten dat de Amerikaanse aandeelhouder van V&D die afspraak niet ziet zitten.

In een verklaring schrijft het bedrijf: "IEF Capital betreurt dit zeer en ziet geen andere oplossing dan in een kort geding ontruiming van haar winkels te vorderen. Het financiële belang is erg groot voor IEF Capital en zij wenst zo snel mogelijk in staat te zijn de panden aan andere partijen te verhuren om de schade voor IEF Capital zoveel mogelijk te beperken."

V&D is teleurgesteld over de stap van IEF Capital.

"Buitenproportionele vraag"

Ook andere eigenaren willen net als IEF Capital komende week juridische stappen ondernemen als betaling uitblijft. De eigenaar van Elizen Vastgoed eist dat V&D zijn verplichtingen nakomt: "Wij hebben ons in ons bijna 50-jarige bestaan nog nooit geconfronteerd gezien met zo'n buitenproportionele vraag."

Komende week komen eigenaren van panden waar V&D in huist bijeen om te praten over hoe ze met de opstelling van het warenhuis kunnen omgaan.

http://nos.nl/artikel/2016351
quote:
Facts & Figures

V&D bestaat sinds 1887 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met 63 vestigingen op A-locaties, een webshop, ruim tienduizend medewerkers, een warenhuisbreed assortiment met meer dan 4.000 shop-in-shops en per jaar zo’n 100 miljoen bezoekers is V&D het grootste warenhuis van Nederland.

1887 Oprichting V&D met Vroom & Dreesmann ‘Magazijn de zon’ in Amsterdam
1927 V&D introduceert eerste huis-aan-huis magazine van Nederland
1972 Oprichting Vendex
1987 Oprichting La Place
1999 Fusie met KBB, ontstaan van Vendex KBB
2004 Investeerdersgroep (waaronder KKR, Alpinvest, Permira) nieuwe eigenaar Vendex KBB
2006 Naamswijziging van Vendex KBB naar Maxeda
2007 Start rebranding V&D
2008 Start vd.nl
2010 Nieuwe eigenaar van V&D: Sun European Partners
2011 Start bouw nieuw distributiecentrum te Nieuwegein
2012 125 jaar V&D
2013 Opening 63ste V&D vestiging, V&D Vlaardingen
2014 Start V&D Blog

Aantal vestigingen: 63 en een webshop
Aantal werknemers: 10.000
Aantal distributiecentra: 1
Aantallen bezoekers per jaar: 10 miljoen bezoekers
Aantal A-merken shop-in-shops: meer dan 4.000 merken
Aantal La Place Restaurants, La Place Café’s en La Place Express: ruim 250

http://www.vd.nl/content_page.jsf?page=algemeen_factsfigures_page
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158493322
Wel triest dit trouwens, het personeel van V&D wordt kennelijk ook nog eens geacht eerste kerstdag te werken?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 december 2015 @ 12:26:59 #3
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493366
Waarom denk je dat ik de FOK! meet naar morgen wilde verplaatsen? :P Maar verwacht eigenlijk dat ze morgen wel dicht zijn :?
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 12:27:45 #4
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158493382
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:26 schreef Maraca het volgende:
Waarom denk je dat ik de FOK! meet naar morgen wilde verplaatsen? :P Maar verwacht eigenlijk dat ze morgen wel dicht zijn :?
op 1ste kerstdag? Je verwacht het niet.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_158493396
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:26 schreef Maraca het volgende:
Waarom denk je dat ik de FOK! meet naar morgen wilde verplaatsen? :P Maar verwacht eigenlijk dat ze morgen wel dicht zijn :?
Eerste Kerstdag dicht? Ongelofelijk.
  donderdag 24 december 2015 @ 12:28:36 #6
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158493398
Stel je zoekt wat uit bij V&D, gaat naar de kassa, miep zegt, dat is 19,50.
Je legt een cadeaubon van 20 euro neer en zegt, klopt zo en loopt weg
Is dat winkeldiefstal?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 24 december 2015 @ 12:29:26 #7
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493415
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:27 schreef donald_dick het volgende:

[..]

op 1ste kerstdag? Je verwacht het niet.
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:28 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Eerste Kerstdag dicht? Ongelofelijk.
|:( dat zeg ik toch
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158493422
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:29 schreef Maraca het volgende:

[..]

[..]

|:( dat zeg ik toch
Nee. :P
  donderdag 24 december 2015 @ 12:30:03 #9
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493423
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:28 schreef Pietverdriet het volgende:
Stel je zoekt wat uit bij V&D, gaat naar de kassa, miep zegt, dat is 19,50.
Je legt een cadeaubon van 20 euro neer en zegt, klopt zo en loopt weg
Is dat winkeldiefstal?
Ja, want het is geen geldig betaalmiddel.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  donderdag 24 december 2015 @ 12:30:29 #10
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493434
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:29 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Nee. :P
Wellus }:|
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 12:30:51 #11
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158493446
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:29 schreef Maraca het volgende:

[..]


[..]

|:( dat zeg ik toch
nee, dat doe je niet.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 12:31:16 #12
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158493453
Hoewel de Dirk bij mij om de hoek gewoon open is morgen.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_158493455
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:30 schreef Maraca het volgende:

[..]

Wellus }:|
Nee.

9,5 miljoen aan cadeaukaarten in omloop :') ja lullig.
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 12:32:37 #14
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158493480
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:31 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Nee.

9,5 miljoen aan cadeaukaarten in omloop :') ja lullig.
neem een gemiddelde waarde van 25 euro en je bent zo van je schuld af :D
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_158493490
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:32 schreef donald_dick het volgende:

[..]

neem een gemiddelde waarde van 25 euro en je bent zo van je schuld af :D
9,5 miljoen euro, trouwens :P
  donderdag 24 december 2015 @ 12:33:49 #16
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158493510
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:30 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ja, want het is geen geldig betaalmiddel.
Het is een vordering, maar is het diefstal.
Tegoedbonnen verkopen die waardeloos zijn is bedrog/fraude
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 24 december 2015 @ 12:33:50 #17
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493512
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:31 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Nee.

9,5 miljoen aan cadeaukaarten in omloop :') ja lullig.
Doe eens lief. Ik krijg m'n pakketje niet meer ;(
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158493530
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:33 schreef Maraca het volgende:

[..]

Doe eens lief. Ik krijg m'n pakketje niet meer ;(
Ik weet niet wat je besteld hebt, maar ik had uberhaupt niet meer online bij V&D besteld door wat begin dit jaar allemaal liep... :P
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 12:35:10 #19
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158493533
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:33 schreef Studiotje het volgende:

[..]

9,5 miljoen euro, trouwens :P
ja, je doet een marretje
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  donderdag 24 december 2015 @ 12:36:13 #20
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493564
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:33 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het is een vordering, maar is het diefstal.
Tegoedbonnen verkopen die waardeloos zijn is bedrog/fraude
Het is een (momenteel) oninbare vordering. Die vordering blijft wel bestaan, maar je bent geen preferente schuldeiser. Je zal dus achteraan moeten sluiten (of tot anders wordt besloten). Daarom kun je de vordering (nog) niet innen.

En tegoedbonnen verkopen die waardeloos zijn hebben ze niet gedaan. Op het moment dat ze wisten dat ze ongeldig waren is de verkoop gestaakt. Op het moment dat ze nog wel bonnen verkochten mochten ze dat gewoon. Beter nog, als ze daarmee zouden zijn gestopt voordat uitspraak gedaan zou zijn, zouden ze mogelijk zelfs beschuldigd kunnen worden van faillissementsfraude.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  donderdag 24 december 2015 @ 12:36:53 #21
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493587
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:34 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Ik weet niet wat je besteld hebt, maar ik had uberhaupt niet meer online bij V&D besteld door wat begin dit jaar allemaal liep... :P
Was weggezakt ;( Maar goed, er is nog wel een kans dat ik m'n geld zie :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 12:37:33 #22
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158493602
Ik ga zo ff de V&D in :P
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  donderdag 24 december 2015 @ 12:37:49 #23
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493605
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:35 schreef donald_dick het volgende:

[..]

ja, je doet een marretje
Ik zal voortaan wel degene quoten waar ik op reageerde. Dan is het voor jullie niet zo verwarrend :*
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158493607
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:36 schreef Maraca het volgende:

[..]

Was weggezakt ;( Maar goed, er is nog wel een kans dat ik m'n geld zie :P
Paypal _O_

Was net wel druk bij de V&D hiero :P
  donderdag 24 december 2015 @ 12:38:09 #25
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493610
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:37 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Paypal _O_

Was net wel druk bij de V&D hiero :P
Ja, zo blij dat ik daarmee heb betaald :D
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158493654
't is gewoon een marketing stunt dit, van V&D. Om zoveel mensen naar de winkels te krijgen omdat het wel eens snel voorbij kan zijn en iedereen boos maken dat hun bon niet meer geldig is. En opeens kan het straks weer en komt iedereen weer langs! :D
  donderdag 24 december 2015 @ 12:41:05 #27
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493669
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:40 schreef Studiotje het volgende:
't is gewoon een marketing stunt dit, van V&D. Om zoveel mensen naar de winkels te krijgen omdat het wel eens snel voorbij kan zijn en iedereen boos maken dat hun bon niet meer geldig is. En opeens kan het straks weer en komt iedereen weer langs! :D
Ik zou de gast van marketing ontslaan :+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158493686
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:37 schreef donald_dick het volgende:
Ik ga zo ff de V&D in :P
Pics or it didn't happen!
Somebody that I used to know
pi_158493687
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:41 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik zou de gast van marketing ontslaan :+
True. Denk dat dat de woordvoerder was, leek de eerste de beste man met baard die in de doelgroep past en dus het riedeltje moest ophoesten.
  donderdag 24 december 2015 @ 12:42:31 #30
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158493695
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:41 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik zou de gast van marketing ontslaan :+
en hard ook
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_158493726
Maareh, als ik dus nú nog iets zou kopen bij V&D kan ik het dus niet omruilen en geven ze er ook geen garantie meer op of hoe zit dat?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  donderdag 24 december 2015 @ 12:45:32 #32
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493762
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:44 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Maareh, als ik dus nú nog iets zou kopen bij V&D kan ik het dus niet omruilen en geven ze er ook geen garantie meer op of hoe zit dat?
Ruilen kan sinds gisteren weer (zou het wel voor de zekerheid navragen), retourneren kan niet. Garantie weet ik niet.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158493780
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:44 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Maareh, als ik dus nú nog iets zou kopen bij V&D kan ik het dus niet omruilen en geven ze er ook geen garantie meer op of hoe zit dat?
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:45 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ruilen kan sinds gisteren weer (zou het wel voor de zekerheid navragen), retourneren kan niet. Garantie weet ik niet.
Je hebt altijd fabrieksgarantie. In de winkel zal je waarschijnlijk niet zoveel voor elkaar krijgen.
  donderdag 24 december 2015 @ 12:47:23 #34
254662 joers1
Calvus Interscriptus
pi_158493792
We zullen zien....
Liever één keer met Sneeuwwitje, dan zeven keer met de dwergen.
  donderdag 24 december 2015 @ 12:47:28 #35
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493794
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:46 schreef Studiotje het volgende:

[..]

[..]

Je hebt altijd fabrieksgarantie. In de winkel zal je waarschijnlijk niet zoveel voor elkaar krijgen.
Je hebt inderdaad fabrieksgarantie, maar de vraag is of je direct bij de fabrikant kan aankloppen. Dat weet ik niet.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158493810
✯✯✯ RIP JC 24-3-1-6 = 14
pi_158493840
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:47 schreef Maraca het volgende:

[..]

Je hebt inderdaad fabrieksgarantie, maar de vraag is of je direct bij de fabrikant kan aankloppen. Dat weet ik niet.
Bij de meeste wel. Bij electronica kun je meestal zo'n hulp nummer bellen en die verwijzen je dan door naar een punt of dat je het moet opsturen. Ook word er wel eens bij faillissementen geregeld dat men voor bepaalde producten zich kunnen melden bij andere winkels. :P

V&D huismerk of merken van zichzelf is dan daarentegen weer moeilijk als ze echt op de fles gaan. :P
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 12:56:49 #38
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158493961
quote:
10s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:42 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Pics or it didn't happen!
meh, maar het is nog best druk in v en d kalverstraat
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  donderdag 24 december 2015 @ 12:57:51 #39
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158493979
Valt me nog mee dat "klantenservice" niet zit te trollen op de V&D facebook
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494030
Klikbaar:

DSC_2187_zpslarclfpq.jpg

Dat "in de winkels die open zijn" is alvast een fijne disclaimer :+
Maar als het personeel nu niet bereid is om tegen een paarhonderd % overurentoeslag (waarvan ze maar moeten zien of ze het nog uitbetaald krijgen) eerste kerstdag te werken dan begrijp ik dat heel goed.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 13:00:40 #41
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158494036
30hpky9.jpg

Vooruit dan
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  donderdag 24 december 2015 @ 13:01:21 #42
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494049
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:00 schreef Leandra het volgende:
Klikbaar:

[ afbeelding ]

Dat "in de winkels die open zijn" is alvast een fijne disclaimer :+
Maar als het personeel nu niet bereid is om tegen een paarhonderd % overurentoeslag (waarvan ze maar moeten zien of ze het nog uitbetaald krijgen) eerste kerstdag te werken dan begrijp ik dat heel goed.
Heel bot, maar het personeel is verplicht om te werken (conform hun contract). Tenminste, als ze geld willen zien :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  donderdag 24 december 2015 @ 13:01:31 #43
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_158494053
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 11:14 schreef Leandra het volgende:
Waar was al dat commentaar toen de fotografen kapotgingen doordat mensen zelf printers hebben en digitaal gingen fotograferen?
Niet voor het één of ander, er zijn heel wat fotografen over de kop gegaan en die zijn overgebleven verdienen minder en moeten vaak er wat bij doen om te kunnen overleven. Het aantal (beroeps)fotografen, daalt jaarlijks.
quote:
Bron: http://files.goc.nl/files/pdf/Beeldende%20kunst/10%20BK%20Brancheonderzoek_Fotografen.pdf
De opkomst van het gebruik van digitale fotografie door niet-professionele fotografen ziet 80% van de fotografen als een bedreiging voor de eigen fotografische werkzaamheden. Het aantal fotografen dat deze opkomst als bedreiging ziet is sinds 2005 iets toegenomen.
Ook de verdiensten zijn geen hosanna. Gemiddeld heeft een (zelfstandig) fotograaf ruwweg ca ¤50K omzet waarvan na aftrek van kosten/inkkop/(dure)investeringen, een inkomen van krap ¤2000 per maand overblijft. Voordat de digitale fotografie toesloeg verdienden de fotograaf structureel meer. Zorgelijk daarbij is ook dat steeds minder ondernemers een pensioen(verzekering) hebben. De winkel is het "tanende" appeltje.

Het gevaar van publiciteitsgeile media is dat je snel je blind staart op diegenen die in het zg. rijkere voetlicht komen. De toppers zullen en blijven altijd een goed inkomen houden omdat die vooral werken vanuit hun "toegemeten" kunde/exclusiviteit. Helaas kunnen zij/wij niet allemaal die Rembrandt of unieke BOL winkel zijn die overstapt op robots.

Dan zeggen dat ondernemer/werknemers wat anders moeten gaan doen/ontwikkelen is niet eerlijk. Vooral omdat de markt (steeds sneller) zich omvormt dan je kunt volgen en het ook simpelweg onmogelijk is dat dit door iedereen kan worden bewandeld.
Er zijn nu 100.000 winkels in Nederland. Afhankelijk welk belang je dient, zijn dat er tussen 2.000 en 20.000 te veel.

Het warenhuis/supermarkt zorgden voor uitdunning van de lokale gebruikswinkels, de online-winkels doen nu hetzelfde voor warenhuizen. Een winkel heeft eigenlijk alleen maar zin wanneer je (als exclusieve beleving) iets te (ver)tonen hebt en dat product onmiddellijk of binnen een aantal uur aan de klant tegen betaling kan leveren. De rest zal online gaan met als gevolg een verdere uitdunning van het winkelbestand.
Hegel: "De waarheid is subjectief"
  donderdag 24 december 2015 @ 13:01:32 #44
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494054
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:00 schreef donald_dick het volgende:
[ afbeelding ]

Vooruit dan
Sterkte :P
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494080
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:00 schreef donald_dick het volgende:
[ afbeelding ]

Vooruit dan
Vooruit & Dan?
✯✯✯ RIP JC 24-3-1-6 = 14
pi_158494106
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:01 schreef Maraca het volgende:

[..]

Heel bot, maar het personeel is verplicht om te werken (conform hun contract). Tenminste, als ze geld willen zien :P
Eerste kerstdag?
En of ze geld zullen zien is natuurlijk sowieso de vraag in deze situatie.
Beter houden ze de winkels eerste kerstdag gewoon allemaal dicht, men kan toch niet meer op vd.nl uitzoeken welke winkels open zijn :+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 december 2015 @ 13:07:25 #47
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494149
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:05 schreef Leandra het volgende:

[..]

Eerste kerstdag?
En of ze geld zullen zien is natuurlijk sowieso de vraag in deze situatie.
Beter houden ze de winkels eerste kerstdag gewoon allemaal dicht, men kan toch niet meer op vd.nl uitzoeken welke winkels open zijn :+
Nou ja, als ze normaal gesproken op die dag zouden werken wel :)
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494170
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:00 schreef donald_dick het volgende:
[ afbeelding ]

Vooruit dan
:D ^O^
Somebody that I used to know
  Moderator donderdag 24 december 2015 @ 13:10:19 #49
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_158494203
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:01 schreef Vallon het volgende:
Een winkel heeft eigenlijk alleen maar zin wanneer je (als exclusieve beleving) iets te (ver)tonen hebt en dat product onmiddellijk of binnen een aantal uur aan de klant tegen betaling kan leveren. De rest zal online gaan met als gevolg een verdere uitdunning van het winkelbestand.
Fysieke winkels zitten eigenlijk in een paradox:
Ze moeten een meerwaarde leveren door deskundig advies, een groot en direct beschikbaar assortiment en een stukje sociale beleving (een praatje, vriendelijkheid, attente benadering) en juist op al die aspecten wordt zwaar bezuinigd om te overleven, o.a. door het inhuren van 16-jarige drop-outs die je aanstaren alsof je hun rust of whatsapp-conversatie verstoort.

Ja, zo kom je ergens.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 13:11:21 #50
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158494225
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:03 schreef WhateverWhatever het volgende:

[..]

Vooruit & Dan?
iemand die hem snapt :P
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_158494234
quote:
99s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:10 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Fysieke winkels zitten eigenlijk in een paradox:
Ze moeten een meerwaarde leveren door deskundig advies, een groot en direct beschikbaar assortiment en een stukje sociale beleving (een praatje, vriendelijkheid, attente benadering) en juist op al die aspecten wordt zwaar bezuinigd om te overleven, o.a. door het inhuren van 16-jarige drop-outs die je aanstaren alsof je hun rust of whatsapp-conversatie verstoort.

Ja, zo kom je ergens.
Was tijdje geleden in de V&D, was stil 's avonds, staan er twee medewerkers tijdens het opvouwen van kleren te roddelen over een collega. Ik stond erbij :') Dat vind ik dus echt niet netjes.
Tap tap tap
  donderdag 24 december 2015 @ 13:11:49 #52
42322 MCH
Ou Est Le Swimming Pool?
pi_158494235
quote:
99s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:10 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Fysieke winkels zitten eigenlijk in een paradox:
Ze moeten een meerwaarde leveren door deskundig advies, een groot en direct beschikbaar assortiment en een stukje sociale beleving (een praatje, vriendelijkheid, attente benadering) en juist op al die aspecten wordt zwaar bezuinigd om te overleven, o.a. door het inhuren van 16-jarige drop-outs die je aanstaren alsof je hun rust of whatsapp-conversatie verstoort.

Ja, zo kom je ergens.
Vreemde perceptie heb jij, vooral die 16-jarige drop-outs. Of ben je er zelf ook 1 geweest vroeger?
I fell in love with the sound of my heels on the wooden floor
I don't want our footsteps to be silent anymore
  donderdag 24 december 2015 @ 13:13:25 #53
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494267
Mensen met cadeaubonnen of andere vorderingen kunnen zich melden:

https://www.crediteurenlijst.nl/nl/Insolvencies/Details/2490
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 13:14:14 #54
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158494279
Niet voor het personeel 2gtuhyp.jpg
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  donderdag 24 december 2015 @ 13:15:16 #55
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494295
Oh ik ga me trouwens zelf niet aanmelden op die site. V&D heeft in mijn zaak tot 3 januari de tijd om te reageren op mijn voorgestelde oplossingen (product alsnog verzenden en anders ontbinding koopovereenkomst). Doen ze dat niet, dan neemt Paypal een beslissing. *O*
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494297
41YTRt1.jpg?1

Dat was weer eens nostalgisch lekker.
  donderdag 24 december 2015 @ 13:15:52 #57
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494312
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:15 schreef Rorsach het volgende:
[ afbeelding ]

Dat was weer eens nostalgisch lekker.
Geen beenham of zalm? Die combinatie is juist goddelijk *;
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494320
quote:
99s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:10 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Fysieke winkels zitten eigenlijk in een paradox:
Ze moeten een meerwaarde leveren door deskundig advies, een groot en direct beschikbaar assortiment en een stukje sociale beleving (een praatje, vriendelijkheid, attente benadering) en juist op al die aspecten wordt zwaar bezuinigd om te overleven, o.a. door het inhuren van 16-jarige drop-outs die je aanstaren alsof je hun rust of whatsapp-conversatie verstoort.

Ja, zo kom je ergens.
Aan de andere kant zie je ook dat Miele bijvoorbeeld de leveranciers zo goed onder de duim heeft dat er nagenoeg niet met de prijzen gestunt kan worden (tenzij het een aflopend model is), en dan laat ik m'n Miele vaatwasser weer net zo lief installeren door de winkelier om de hoek dan door de internetwinkel die dat ding voor dezelfde prijs levert en waar ik tegen een bezorger aankijk die het eigenlijk al moeilijk moeilijk moeilijk vindt dat hij m'n oude vaatwasser moet meenemen, laat staan als hij die ook nog moet uibouwen, want dat hoorde niet bij de meerprijs voor inbouwen van de nieuwe vaatwasser....

Overigens heeft de winkelier om de hoek het eerste uur dat nodig is voor inbouwen (wat dus bijna altijd genoeg is) bij z'n prijs inzitten als service.
Al met al is de winkelier om de hoek dan dus gewoon goedkoper dan de internetboer.
Maar dat werkt dus alleen maar als de fabrikant een strak prijsbeleid hanteert.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158494339
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:16 schreef Leandra het volgende:

[..]

Al met al is de winkelier om de hoek dan dus gewoon goedkoper dan de internetboer.
Maar dat werkt dus alleen maar als de fabrikant een strak prijsbeleid hanteert.
En dat zie ik bij onze zaak (ijzerwaren/gereedschappen) dan weer niet terug.
Internetzaakjes die stunten met verkoopprijzen die onder onze inkoopprijzen liggen maar WEL bij dezelfde grossier vandaan komen :')
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158494385
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:17 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

En dat zie ik bij onze zaak (ijzerwaren/gereedschappen) dan weer niet terug.
Internetzaakjes die stunten met verkoopprijzen die onder onze inkoopprijzen liggen maar WEL bij dezelfde grossier vandaan komen :')
Ja, dat blijft vaag natuurlijk.... dat dat kan.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158494394
quote:
14s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:13 schreef Maraca het volgende:
Mensen met cadeaubonnen of andere vorderingen kunnen zich melden:

https://www.crediteurenlijst.nl/nl/Insolvencies/Details/2490
Dan moet je weer een account aanmaken :')
Somebody that I used to know
pi_158494398
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:17 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

En dat zie ik bij onze zaak (ijzerwaren/gereedschappen) dan weer niet terug.
Internetzaakjes die stunten met verkoopprijzen die onder onze inkoopprijzen liggen maar WEL bij dezelfde grossier vandaan komen :')
Dan kunnen ze het ergens anders op terugverdienen (bijverkoop) of ze hebben een deal kunnen sluiten. Werk zelf bij een platenlabel/distributeur en daar gebeurt het ook dat de ene verkoper het voor de standaard inkoopprijs krijgt en de andere weer 30% korting krijgt op de inkoopprijs. :P
  donderdag 24 december 2015 @ 13:21:11 #63
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494412
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:20 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Dan moet je weer een account aanmaken :')
Ja, dat lijkt me niet meer dan logisch? Link staat trouwens op de site van V&D zelf.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494437
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:20 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Dan kunnen ze het ergens anders op terugverdienen (bijverkoop) of ze hebben een deal kunnen sluiten. Werk zelf bij een platenlabel/distributeur en daar gebeurt het ook dat de ene verkoper het voor de standaard inkoopprijs krijgt en de andere weer 30% korting krijgt op de inkoopprijs. :P
Tja, maar k*t is het wel voor ons :D
'ja maar op internet issie 50 euro goedkoper'
'kan je 30 geven dan verdienen we 2.50'
'nee laat maar, dan bestel ik hem wel online'

en het o zo jammer vinden als dat leuke kleine zaakje verdwijnt :')
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158494460
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:15 schreef Maraca het volgende:

[..]

Geen beenham of zalm? Die combinatie is juist goddelijk *;
Goddelijk is wat overdreven maar lekker zijn ze zeker. :9
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  donderdag 24 december 2015 @ 13:23:56 #66
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494483
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:22 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Tja, maar k*t is het wel voor ons :D
'ja maar op internet issie 50 euro goedkoper'
'kan je 30 geven dan verdienen we 2.50'
'nee laat maar, dan bestel ik hem wel online'

en het o zo jammer vinden als dat leuke kleine zaakje verdwijnt :')
Dat is de reden waarom in mijn stad eerst geen MediaMarkt mocht komen. Die is er uiteindelijk toch gekomen en de kleine elektronica zaken zijn nu failliet :W
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494490
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:22 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Tja, maar k*t is het wel voor ons :D
'ja maar op internet issie 50 euro goedkoper'
'kan je 30 geven dan verdienen we 2.50'
'nee laat maar, dan bestel ik hem wel online'

en het o zo jammer vinden als dat leuke kleine zaakje verdwijnt :')
't is inderdaad kut, kleine zaakjes zijn leuk O+ als ze iets unieks bieden, dat wat ik ergens anders kan krijgen goedkoper, ksst :{ :P
  donderdag 24 december 2015 @ 13:24:36 #68
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494499
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:23 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Goddelijk is wat overdreven maar lekker zijn ze zeker. :9
Die van Rotterdam Centraal zijn goddelijk :6 Bij andere La Place vind ik ze lekker :+ maar zijn ook totaal andere broodjes
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494507
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:23 schreef Maraca het volgende:

[..]

Dat is de reden waarom in mijn stad eerst geen MediaMarkt mocht komen. Die is er uiteindelijk toch gekomen en de kleine elektronica zaken zijn nu failliet :W
Daarom vond ik het leuk dat hier een MediaMarkt kwam in de straat waar ook de BCC zit :P

Doei BCC :W :P
pi_158494523
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:23 schreef Maraca het volgende:

[..]

Dat is de reden waarom in mijn stad eerst geen MediaMarkt mocht komen. Die is er uiteindelijk toch gekomen en de kleine elektronica zaken zijn nu failliet :W
In Best is de Hornbach gekomen; 2 DHZ-zaken failliet (waarvan er 1 al meer dan 70 jaar bestond). Karwei staat op omvallen.
Vandaag het bericht dat Den Bosch een Bauhaus heeft goedgekeurd van 6000m2 die *naast* de Gamma komt te staan. O wat zou er toch gaan gebeuren met de gamma's, karwei's en DHZ-zaken in de stad?
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  donderdag 24 december 2015 @ 13:25:43 #71
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494530
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:24 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Daarom vond ik het leuk dat hier een MediaMarkt kwam in de straat waar ook de BCC zit :P

Doei BCC :W :P
Ja, in Hengelo zaten of zitten ze echt pal naast elkaar :') Ben wel eens de BCC uitgelopen om te kijken of het bij de buren goedkoper was :@
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  donderdag 24 december 2015 @ 13:26:30 #72
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494543
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:25 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

In Best is de Hornbach gekomen; 2 DHZ-zaken failliet (waarvan er 1 al meer dan 70 jaar bestond). Karwei staat op omvallen.
Vandaag het bericht dat Den Bosch een Bauhaus heeft goedgekeurd van 6000m2 die *naast* de Gamma komt te staan. O wat zou er toch gaan gebeuren met de gamma's, karwei's en DHZ-zaken in de stad?
Ben je mooi klaar mee :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494549
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:25 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

In Best is de Hornbach gekomen; 2 DHZ-zaken failliet (waarvan er 1 al meer dan 70 jaar bestond). Karwei staat op omvallen.
Vandaag het bericht dat Den Bosch een Bauhaus heeft goedgekeurd van 6000m2 die *naast* de Gamma komt te staan. O wat zou er toch gaan gebeuren met de gamma's, karwei's en DHZ-zaken in de stad?
Maar is Hornbach/Bauhaus nou beter dan Gamma/Karwei/Praxis? Of is het een pot nat. Soms kun je ook teveel bouwmarkten hebben in 1 plaats :')
pi_158494550
Zul je zien dat V&D gered wordt van faillissement en heeft iedereen zijn of haar cadeaubon al doorgeknipt.
  donderdag 24 december 2015 @ 13:27:20 #75
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494558
quote:
7s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:26 schreef Infection het volgende:
Zul je zien dat V&D gered wordt van faillissement en heeft iedereen zijn of haar cadeaubon al doorgeknipt.
Ja, dat is dan dom :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 13:27:40 #76
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158494565
Bij de Bart Smit is het drukker
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_158494573
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:27 schreef donald_dick het volgende:
Bij de Bart Smit is het drukker
Bart Smit _O_
  donderdag 24 december 2015 @ 13:28:10 #78
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494577
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:27 schreef donald_dick het volgende:
Bij de Bart Smit is het drukker
En? Gevraagd wanneer ze opheffingsuitverkoop hebben?
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494579
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:26 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Maar is Hornbach/Bauhaus nou beter dan Gamma/Karwei/Praxis? Of is het een pot nat. Soms kun je ook teveel bouwmarkten hebben in 1 plaats :')
Hornbach is idd kwalitatie beter dan de Gamma/Karwei (die dezelfde eigenaar hebben). Bij Hornbach loopt nog wel eens personeel rond die weten waar ze het over hebben.
Bauhaus durf ik niet te zeggen.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158494593
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:25 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ja, in Hengelo zaten of zitten ze echt pal naast elkaar :') Ben wel eens de BCC uitgelopen om te kijken of het bij de buren goedkoper was :@
In Leeuwarden zitten ze praktisch tegenover elkaar. Vorig jaar voor een tv kijken bij wie goedkoopste was. Alleen die ik wou had dezelfde prijs. Ik bij de BBC willen bestellen, begint k*tverkoper een verzekering aan mij te verkopen. Tig keer gezegd dat ik dat totaal niet wilde, ben ik boos de winkel uitgelopen en naar MediaMarkt gegaan.
pi_158494605
Vandaag zonder problemen mijn online bestelling opgehaald in de winkel. Het was er best druk ook, stonden voor openingstijd al mensen voor de deur te wachten.
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_158494606
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:28 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Hornbach is idd kwalitatie beter dan de Gamma/Karwei (die dezelfde eigenaar hebben). Bij Hornbach loopt nog wel eens personeel rond die weten waar ze het over hebben.
Bauhaus durf ik niet te zeggen.
Ah... dan mogen ze hier ook wel komen :+ Kan de rest weg.. 1 Gamma, 2 Praxissen, een Formido en een Karwei :') Kan mooi vervangen worden door 1 Hornbach :Y
pi_158494612
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:22 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Tja, maar k*t is het wel voor ons :D
'ja maar op internet issie 50 euro goedkoper'
'kan je 30 geven dan verdienen we 2.50'
'nee laat maar, dan bestel ik hem wel online'

en het o zo jammer vinden als dat leuke kleine zaakje verdwijnt :')
Aan de andere kant zijn we zo gewend aan die "korting dit, korting dat" dat we soms gewoon aannemen dat de winkel om de hoek duurder zal zijn.

2 jaar geleden hadden we op de hele bovenverdieping Novilon laten leggen, en omdat ik dat goed en snel geregeld wilde hebben (en keuze wilde hebben, want echtgenoot en ik moesten samen beslissen) waren we toen naar de woninginrichter gegaan ipv een schreeuwende Carpetland, Roobol of weetikveel.
Afgelopen zomer bleek dat er op zolder ook wat aan de vloerbedekking moest gebeuren, dus wij stom genoeg op de zondag dat we dat bedachten naar Carpetland.... ten eerste hadden ze de kwaliteit die ik wilde niet, ten tweede beweerden ze glashard dat het niet mogelijk was om het gewoon met een naad en zonder rand aan de bovenkant te leggen...
- Maar mevrouw, Novilon is een merk
- Ja dat weet ik, dat heb ik nu ook liggen...
- Oh... :{

De volgende dag gewoon weer naar de woninginrichter, waar de Novilon voor de zolder me incl. leggen net zoveel kostte als de B-merk zooi van Carpetland, en dan ook nog eens netjes gelegd, dus gewoon een naad tussen de twee verschillende soorten Novilon.
Oh, en uiteraard konden ze zo terughalen welke 2 ik op de middenverdieping gebruikt had, zodat we dat op zolder konden herhalen.

Volgend jaar even horren door ze laten plaatsen, voor die paar tientjes verschil heb ik helemaal geen zin om zelf bouwmarktmeuk op maat te gaan maken.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 december 2015 @ 13:31:56 #84
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494635
quote:
14s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:29 schreef Notorious_Roy het volgende:
Vandaag zonder problemen mijn online bestelling opgehaald in de winkel. Het was er best druk ook, stonden voor openingstijd al mensen voor de deur te wachten.
Wanneer had je besteld? :)
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494679
Hoe lang zal het duren als het officieel een faillissement is? :P
  donderdag 24 december 2015 @ 13:34:48 #86
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494696
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:34 schreef Studiotje het volgende:
Hoe lang zal het duren als het officieel een faillissement is? :P
Als het aan deze dame ligt liever gisteren dan vandaag:

quote:
V & d.....ik ben niet te spreken over het feit Hoe jullie met de het BIJ JULLIE reeds BESTEDE geld aan die mooie ZWARTE CADEAUKAARTJES omgaan! er zijn mensen in mijn omgeving die ik GRAAG en met alle LIEFDE shoptegoed in jullie WINKEL heb gegeven; nu het nieuws dat jullie dus wel GELD INNEN, MAAR ER GEEN GOEDEREN VOOR UIT WILLEN GEVEN?!??? jullie zijn een groot concern waarbij de cijfers bekend zijn en er dus wel degelijk een FAILLISSEMENT dreigde te komen! JULLIE hadden dus al eerder in moeten grijpen.....maar nee.....zelfs zijn er CADEAUBONNEN als KERSTPAKKETTEN uitgegeven......een 6tal telefoontjes naar jullie NIET VRIENDELIJKE KLANTENSERVICE leverde alleen maar personeel dat me niet uit liet spreken en de haak erop gooiden....ik (en vele gedupeerden met mij) mogen toch HOPEN dat JULLIE ERVOOR ZORGEN DAT IK MIJN GELD BETER NIET DIRECT IN DE VUILNIS HAD KUNNEN GOOIEN! (ik heb de opnames van de telefoon gesprekken nog en die zal ik ook gebruiken daar waar nodig!) De groeten.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494705
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:23 schreef Maraca het volgende:

[..]

Dat is de reden waarom in mijn stad eerst geen MediaMarkt mocht komen. Die is er uiteindelijk toch gekomen en de kleine elektronica zaken zijn nu failliet :W
Mediamarkt is ook gewoon duur, en ze hebben een heel beperkt assortiment per merk, probeer van een duurder merk niet iets boven de basisklasse te kopen bij Mediamarkt of BCC, want dat hebben ze niet.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158494731
Geen touw meer aan vast te knopen hier -is dit nog nieuws ?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  donderdag 24 december 2015 @ 13:37:02 #89
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494742
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:35 schreef Leandra het volgende:

[..]

Mediamarkt is ook gewoon duur, en ze hebben een heel beperkt assortiment per merk, probeer van een duurder merk niet iets boven de basisklasse te kopen bij Mediamarkt of BCC, want dat hebben ze niet.
Kun je het je voorstellen. Die kleinere zaken waren nog duurder. Maar toch ging ik liever daar naartoe, want daar werd ik vriendelijk geholpen door een verkoper. Ik ga alleen naar de MediaMarkt als ik precies weet welk product ik wil hebben :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494768
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:34 schreef Maraca het volgende:

[..]

Als het aan deze dame ligt liever gisteren dan vandaag:

[..]

Echt, ik snap niet dat mensen het lef hebben zo tekeer te gaan over een kaart van ¤ 25 tegen mensen die volgende maand waarschijnlijk geen baan meer hebben....

Alsof je je tegen een zwerver beklaagt dat je coquilles op een bedje van asperges een beetje tegenvielen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 december 2015 @ 13:39:22 #91
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494795
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:38 schreef Leandra het volgende:

[..]

Echt, ik snap niet dat mensen het lef hebben zo tekeer te gaan over een kaart van ¤ 25 tegen mensen die volgende maand waarschijnlijk geen baan meer hebben....

Alsof je je tegen een zwerver beklaagt dat je coquilles op een bedje van asperges een beetje tegenvielen.
Ik snap niet dat je sowieso zo tekeer kan gaan _O-
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494804
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:34 schreef Maraca het volgende:

[..]

Als het aan deze dame ligt liever gisteren dan vandaag:

[..]

_O-
  donderdag 24 december 2015 @ 13:41:27 #93
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158494838
quote:
Echt waar wat zijn jullie een stel oplichters !!! Geef de mensennhun spullen waarvoor ze betaald hebben !!! Vuile teeing debielen dat jullie zijn !! Als het er dalijk nog niet is kom ik terug neem voor het bedrag wat ik betaald heb spullen mee uit jullie winkel zo probleem is dan opgelost
*pakt klapstoeltje en bak popcorn*
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158494842
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:24 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Daarom vond ik het leuk dat hier een MediaMarkt kwam in de straat waar ook de BCC zit :P

Doei BCC :W :P
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:25 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

In Best is de Hornbach gekomen; 2 DHZ-zaken failliet (waarvan er 1 al meer dan 70 jaar bestond). Karwei staat op omvallen.
Vandaag het bericht dat Den Bosch een Bauhaus heeft goedgekeurd van 6000m2 die *naast* de Gamma komt te staan. O wat zou er toch gaan gebeuren met de gamma's, karwei's en DHZ-zaken in de stad?
Het kutte van al die megastores vind ik vooral dat ze alle speciaalzaken verpletteren. Mediamarkt, Gamma, ze zijn wel groot maar per productgroep is het aanbod vaak nogal beperkt. Waardoor ik vaak toch weer uit moet wijken naar internet :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  donderdag 24 december 2015 @ 13:43:36 #95
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158494894
ooit gaat mediamarkt en bcc ook ten onder, de Mediamarkt over de grens is ook al kleiner geworden.
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 13:48:03 #96
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158494972
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:28 schreef Maraca het volgende:

[..]

En? Gevraagd wanneer ze opheffingsuitverkoop hebben?
nee, voordat ik dat kon vragen gooide ze mij eruit omdat ik de barbies onzedelijk aan het belasten was.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_158495028
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:48 schreef donald_dick het volgende:

[..]

nee, voordat ik dat kon vragen gooide ze mij eruit omdat ik de barbies onzedelijk aan het belasten was.
Ik had van iemand met jouw username niet anders verwacht :+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 december 2015 @ 13:52:14 #98
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158495046
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:48 schreef donald_dick het volgende:

[..]

nee, voordat ik dat kon vragen gooide ze mij eruit omdat ik de barbies onzedelijk aan het belasten was.
daar zijn barbies toch voor, winkels blijven gewoon in het oude zitten.
pi_158495193
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:31 schreef Maraca het volgende:

[..]

Wanneer had je besteld? :)
Vorige week al :P
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
  donderdag 24 december 2015 @ 14:00:58 #100
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158495214
quote:
10s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:00 schreef Notorious_Roy het volgende:

[..]

Vorige week al :P
}:| ga eens weg
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Moderator donderdag 24 december 2015 @ 14:01:12 #101
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_158495219
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:11 schreef MCH het volgende:

[..]

Vreemde perceptie heb jij, vooral die 16-jarige drop-outs. Of ben je er zelf ook 1 geweest vroeger?
Want je moet er een zijn om er een te herkennen? :?
Jongeren hebben ongetwijfeld brede interesses, maar de klant hoort daar in ieder geval vaak niet bij.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator donderdag 24 december 2015 @ 14:05:42 #102
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_158495331
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:25 schreef Ceased2Be het volgende:
Vandaag het bericht dat Den Bosch een Bauhaus heeft goedgekeurd van 6000m2 die *naast* de Gamma komt te staan. O wat zou er toch gaan gebeuren met de gamma's, karwei's en DHZ-zaken in de stad?
Tsja, de vooruitgang is niet te stoppen...
Nou heb ik toch al het idee dat er 'iets' teveel DHZ/Bouwmarkten zijn. Hier in Eindhoven zitten Karwei, Gamma, Praxis en Kwantum vrijwel naast elkaar. Wel handig, maar alleen de Praxis draait zo'n beetje quitte, de rest kwijnt nu al weg. En dan zit er nog niet eens een Hornbach of Bauhaus naast.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 24 december 2015 @ 14:06:51 #103
38849 Notorious_Roy
Doomed since 1889
pi_158495362
quote:
10s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:00 schreef Maraca het volgende:

[..]

}:| ga eens weg
Sorry ;(
The hardware is just a box you buy only because you want to play Mario games - Yamauchi
Mr. Zurkon doesn't need bolts, his currency is pain
Roy-O-Rama | Backlog | Wish-list
pi_158495527
quote:
99s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:05 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Tsja, de vooruitgang is niet te stoppen...
Nou heb ik toch al het idee dat er 'iets' teveel DHZ/Bouwmarkten zijn. Hier in Eindhoven zitten Karwei, Gamma, Praxis en Kwantum vrijwel naast elkaar. Wel handig, maar alleen de Praxis draait zo'n beetje quitte, de rest kwijnt nu al weg. En dan zit er nog niet eens een Hornbach of Bauhaus naast.
De laatste 'MKB-Monitor' van het CBS gaf al aan dat DHZ nog het slechts presteert van de complete markt, dat die nog geen profijt hebben van de aantrekkende economie. En toch zie je allerlei grote bouwmarkten uit de grond worden gestampt. Ik kan het niet rijmen.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  Eindredactie Games donderdag 24 december 2015 @ 14:18:52 #105
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158495672
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:13 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

De laatste 'MKB-Monitor' van het CBS gaf al aan dat DHZ nog het slechts presteert van de complete markt, dat die nog geen profijt hebben van de aantrekkende economie. En toch zie je allerlei grote bouwmarkten uit de grond worden gestampt. Ik kan het niet rijmen.
en dan elke week wel een bon of tijdstip hebben dat alles 20 procent goedkoper is, dan doe iets niet goed.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_158495706
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:18 schreef donald_dick het volgende:

[..]

en dan elke week wel een bon of tijdstip hebben dat alles 20 procent goedkoper is, dan doe iets niet goed.
'alle kortingsbonnen die je hebt zijn ook geldig bij ons!' :')
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158496025
quote:
99s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:01 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Want je moet er een zijn om er een te herkennen? :?
Jongeren hebben ongetwijfeld brede interesses, maar de klant hoort daar in ieder geval vaak niet bij.
Dat soort jongeren heeft op die leeftijd maar 1 interesse tijdens het werk en dat is weer klaar zijn met het werk (want werk is met name iets wat je X uur moet doen om geld te krijgen).

Overigens heeft V&D - want daar gaat het hier toch over - van dat fenomeen niet zoveel last heb ik het idee. Dat is toch vooral een slapende reus geweest die zich te weinig vernieuwd heeft, waarbij het publiek geleidelijk vervreemd is geraakt van het aanbod en v.v.
pi_158496044
Die reacties op de telegraaf.nl over die cadeaubonnen.
Die mensen zijn echt te dom op te poepen
  Moderator donderdag 24 december 2015 @ 14:42:46 #109
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_158496076
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:38 schreef Pnothy72 het volgende:
Overigens heeft V&D - want daar gaat het hier toch over - van dat fenomeen niet zoveel last heb ik het idee. Dat is toch vooral een slapende reus geweest die zich te weinig vernieuwd heeft, waarbij het publiek geleidelijk vervreemd is geraakt van het aanbod en v.v.
Dat is waar, we dwaalden wat af naar een meer algemene beschouwing waarom een groot deel van de winkels passé is.
V&D heeft inderdaad veel problemen, maar niet dat van ongeïnteresseerde tieners. Integendeel, meer dat van vastgeroeste senioren.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 24 december 2015 @ 14:45:20 #110
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158496125
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:40 schreef F1gamer het volgende:
Die reacties op de telegraaf.nl over die cadeaubonnen.
Die mensen zijn echt te dom op te poepen
Bent u bekend met de Facebook van V&D? :7
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158496190
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:45 schreef Maraca het volgende:

[..]

Bent u bekend met de Facebook van V&D? :7
Ik doe niet aan fakebook (ben anti-facebook)
  donderdag 24 december 2015 @ 14:52:24 #112
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158496261
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:48 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Ik doe niet aan fakebook (ben anti-facebook)
Ik ook, maar maak hiervoor graag een uitzondering :D
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158496646
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 12:33 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Het is een vordering, maar is het diefstal.
Tegoedbonnen verkopen die waardeloos zijn is bedrog/fraude
Wanneer hebben ze dan tegoedbonnen verkocht terwijl deze waardeloos waren?
  donderdag 24 december 2015 @ 15:13:50 #114
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158496696
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:40 schreef F1gamer het volgende:
Die reacties op de telegraaf.nl over die cadeaubonnen.
Die mensen zijn echt te dom op te poepen
v&d heeft hun kerst verpest
pi_158496726
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:13 schreef KingRadler het volgende:

[..]

v&d heeft hun kerst verpest
Anders hadden ze de kadobon tot augustus volgend jaar op de plank geflikkerd, maar nu is het de moeite waard om mensen compleet verrot te schelden omdat je hem (hoogstwaarschijnlijk) niet meer kunt gebruiken.
Het is gewoon dom asociaal volk zonder een greintje fatsoen 'want internet'. fuck hun kerst.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  donderdag 24 december 2015 @ 15:16:30 #116
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158496733
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:15 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Anders hadden ze de kadobon tot augustus volgend jaar op de plank geflikkerd, maar nu is het de moeite waard om mensen compleet verrot te schelden omdat je hem (hoogstwaarschijnlijk) niet meer kunt gebruiken.
Het is gewoon dom asociaal volk zonder een greintje fatsoen 'want internet'. fuck hun kerst.
wij Nederlanders zijn een klaagvolk
pi_158496757
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:16 schreef KingRadler het volgende:

[..]

wij Nederlanders zijn een klaagvolk
Klagen heb ik geen moeite mee, mensen tot in hun 3e generatie nageslacht vervloeken omdat je friggin' kadobon van een tientje niet werkt trek ik slecht.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  donderdag 24 december 2015 @ 15:18:44 #118
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158496772
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:17 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Klagen heb ik geen moeite mee, mensen tot in hun 3e generatie nageslacht vervloeken omdat je friggin' kadobon van een tientje niet werkt trek ik slecht.
Ja, maar dit is toch treurig? :'(

quote:
Vanwege de Niet-klantvriendelijkheid van V&D (met name het moederbedrijf Sun Capital) , kan mijn zoon zijn, net gekochte, maar te groot gebleken, kerstpak niet retourneren!!!! ( Evergreen , merk Opposuits) Leuk kerstcadeautje, hoor. Woon je in de buurt van Bergen op Zoom dan is het te koop. Maat 52!
Moest lachen om de maat 52 :') Dacht dat het om een kind van 8 ging ofzo..
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158496796
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:18 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ja, maar dit is toch treurig? :'(

[..]

Moest lachen om de maat 52 :') Dacht dat het om een kind van 8 ging ofzo..
Ja die zag ik ook, da's wel sneu :P
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  Moderator donderdag 24 december 2015 @ 15:23:13 #120
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_158496850
Ik had ooit, lang geleden, dat wel, maat 50 toen ik als ingenieur aan het werk ging.
Leuk om te lezen dat een dikker iemand met een kerstpak gaat rondlopen. :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_158496926
quote:
99s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:05 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Tsja, de vooruitgang is niet te stoppen...
Nou heb ik toch al het idee dat er 'iets' teveel DHZ/Bouwmarkten zijn. Hier in Eindhoven zitten Karwei, Gamma, Praxis en Kwantum vrijwel naast elkaar. Wel handig, maar alleen de Praxis draait zo'n beetje quitte, de rest kwijnt nu al weg. En dan zit er nog niet eens een Hornbach of Bauhaus naast.
Ze proberen het wel te stoppen, Praxis doet in ieder geval z'n best om nieuwe bouwmarkten tegen te houden met allerlei bezwaarprocedures.

quote:
'​Klusketens zitten Hornbach en Bauhaus vergeefs dwars'
03-09-2015

geen-afbeelding-beschikbaar.png&format=thumb&width=700&canvasColor=ffffff

Praxis en Van Neerbos Bouwmarkten proberen tevergeefs met structurele bezwaarprocedures te voorkomen dat Hornbach en Bauhaus oprukken in de klusmarkt. Dat zeggen algemeen directeuren Evert de Goede en Matthieu Moons van respectievelijk Hornbach en Bauhaus in Het Financieele Dagblad.

Het Duitse Hornbach opende woensdag week zijn tiende bouwmarkt in ons land, terwijl landgenoot Bauhaus later deze week zijn eerste vestiging opent. In 2016 moeten er nog twee of drie Bauhaus-filialen komen, om zo snel mogelijk door te groeien naar ‘minimaal tien’, aldus Moons.

De opening van de eerste Bauhaus in Groningen heeft veel vertraging opgelopen door de bezwaarprocedures. Van Neerbos Bouwmarkten en Praxis behouden zo ‘met relatief weinig financiële middelen marktaandeel’. “Ze winnen het nooit, dat weten zij ook wel. Maar tot en met de Raad van State loop je zo twee jaar vertraging op”, zegt hij.

Ook Hornbach ziet zijn uitbreidingsplannen gedwarsboomd door Van Neerbos Bouwmarkten en Praxis. “Overal waar wij komen, beginnen ze rechtszaken om de boel te traineren”, stelt De Goede. “We treffen elkaar zo vaak voor de rechtbank dat ik de meeste mensen in de branche inmiddels wel bij de voornaam ken.”

De Goede noemt de situatie ‘diep treurig’. Hornbach zou zonder weerstand ongeveer vier jaar nodig hebben om grond te kopen en een nieuw filiaal te openen. Nu duurt dat proces soms elf tot twaalf jaar.

Met hun aanwezigheid brengen Bauhaus en Hornbach naar eigen de Nederlandse doe-het-zelfmarkt in beweging. De prijzen in bouwmarkten waren volgens De Goede lange tijd onnatuurlijk hoog. “Wij maken daar een eind aan door gewoon genoegen te nemen met lagere marges. In Duitsland doen we dat al jaren, aangezien de markt daar veel competitiever is.”

http://www.retailnews.nl/(...)-vergeefs-dwars.html
"Roken is slecht. Vooral voor de gordijnen." - Willem van Hanegem
  donderdag 24 december 2015 @ 15:33:05 #122
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158497032
quote:
99s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:23 schreef Cynix ® het volgende:
Ik had ooit, lang geleden, dat wel, maat 50 toen ik als ingenieur aan het werk ging.
Leuk om te lezen dat een dikker iemand met een kerstpak gaat rondlopen. :')
Dat viel tegen ;(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158497224
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:45 schreef Maraca het volgende:

[..]

Bent u bekend met de Facebook van V&D? :7
Een reactie op Facebook:
quote:
Ten eerste wil ik al het personeel heel veel sterkte toewensen in deze onzekere tijd!!! Ten tweede is het een kwalijke zaak dat cadeaubonnen niet meer aangenomen worden, zo blijft er meer in het potje voor de schuldeisers terwijl de kleine consument de dupe is. Bij een eventuele doorstart zal ik dan ook nooit meer iets bij V&D kopen!
Ten eerste: fijn dat je zo betrokken bent :')
Ten tweede: je bent zelf ook een schuldeiser als je een cadeaubon hebt, dus het potje voor 'de consument' is hetzelfde als het potje voor de schuldeiser :')
Ten derde: als je niets meer koopt bij een eventuele doorstart, is het personeel alsnog de dupe. Zie eerste punt :')
Somebody that I used to know
pi_158497228
Ik heb ook post van de VIP-korting *O*
Was die nu wel geldig of ook niet? :')
Tap tap tap
  donderdag 24 december 2015 @ 15:45:15 #125
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158497254
quote:
2s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:43 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Een reactie op Facebook:

[..]

Ten eerste: fijn dat je zo betrokken bent :')
Ten tweede: je bent zelf ook een schuldeiser als je een cadeaubon hebt, dus het potje voor 'de consument' is hetzelfde als het potje voor de schuldeiser :')
Ten derde: als je niets meer koopt bij een eventuele doorstart, is het personeel alsnog de dupe. Zie eerste punt :')
Facebook logica O+ Ze lijken het niet echt te snappen :D
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158497273
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:45 schreef Maraca het volgende:

[..]

Facebook logica O+ Ze lijken het niet echt te snappen :D
Daaronder staat een reactie van iemand die precies de spijker op z'n kop slaat:
quote:
Andere belangrijkere schuldeisers hebben nou eenmaal voorrang. Mensen die voor tonnen het schip in gaan kun je niet vergelijken met een cadeaukaart van een 10tje. Geen enkele curator laat het toe om goederen nu "gratis" op te laten halen door klanten. Een beetje trouwe klant accepteert dit minimale verlies!
Beter en redelijker kan ik het niet verwoorden _O_
Somebody that I used to know
pi_158497274
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:43 schreef CherryLips het volgende:
Ik heb ook post van de VIP-korting *O*
Was die nu wel geldig of ook niet? :')
Die 50% airmiles korting zeker niet
pi_158497284
Was deze al langsgekomen?
quote:
Echt waar wat zijn jullie een stel oplichters !!! Geef de mensennhun spullen waarvoor ze betaald hebben !!! Vuile teeing debielen dat jullie zijn !!
Als het er dalijk nog niet is kom ik terug neem voor het bedrag wat ik betaald heb spullen mee uit jullie winkel zo probleem is dan opgelost
En dan als profielfoto je baby zo schattig O+
Tap tap tap
pi_158497295
Ik heb zo'n zin om overal op te reageren :') Lekker zieken.
Tap tap tap
pi_158497299
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:47 schreef CherryLips het volgende:
Was deze al langsgekomen?

[..]

En dan als profielfoto je baby zo schattig O+
Ik hou van dit, echt O+
  donderdag 24 december 2015 @ 15:47:49 #131
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158497300
quote:
2s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:46 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Daaronder staat een reactie van iemand die precies de spijker op z'n kop slaat:

[..]

Die snapt het ^O^
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  donderdag 24 december 2015 @ 15:50:08 #132
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158497345
Maar goed, V&D verdiend ook geen schoonheidsprijs met hun (gebrek aan) communicatie _O-
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158497498
Ook genoeg klachten van mensen die gisteravond nog iets hebben besteld in de webshop. Gisteravond.. die site was al de hele dag offline. :')
pi_158497512
Was blijkbaar best wel een goede handel, met die cadeaukaarten. 9,5 miljoen euro omzet wordt daarmee gedraaid :D
Somebody that I used to know
pi_158497530
Mediamarkt gaat al een tijdje slecht mee BCC heeft het aantal winkels drastisch teruggebracht maar daar gaat het nog steeds niet goed mee. Mediamarkt zelf stopt met het uitbreiden van fysieke winkels locaties en wil zich meer gaan toe richten op online verkoop.

Mediamarkt HDMI-kabel (eigen merk) 15,99 Eur ;(

Action HDMI-kabel (merk Duracell) 2,49 Eur ^O^
  donderdag 24 december 2015 @ 16:00:20 #136
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158497553
Mediamarkt en BCC concurreren elkaar kapot tegenover de Online markt.
  donderdag 24 december 2015 @ 16:11:13 #137
42322 MCH
Ou Est Le Swimming Pool?
pi_158497736
Haat aan die automatische tags, alsof je zelf bij marktmedia werkt.
I fell in love with the sound of my heels on the wooden floor
I don't want our footsteps to be silent anymore
pi_158497768
quote:
13s.gif Op donderdag 24 december 2015 16:11 schreef MCH het volgende:
Haat aan die automatische tags, alsof je zelf bij marktmedia werkt.
Mediam@rkt een optie?
Somebody that I used to know
pi_158497778
Nou, V&D is nu helemaal kansloos, Albert Verlinde is er klaar mee.

quote:
Albert Verlinde helemaal klaar met V&D: ‘Zoek het maar lekker uit met je pannenset’

CROMVOIRT - Entertainmentdeskundige Albert Verlinde is helemaal klaar met de V&D. In RTL Boulevard vertelde hij dat hij onlangs een bijzonder onaangename winkelervaring bij de V&D in Amsterdam had. “Als je dat een aantal keer meemaakt bij een winkelketen, dan ben je er eerlijk gezegd wel klaar mee.”

Verlinde heeft een nieuw huis in Amsterdam en hij had een pannenset nodig. Dus stapte bij de V&D binnen. “Toen stond ik heel lang in de rij op een enorme verdieping met maar één caissière.“

‘Ik moest de pannenset zelf pakken’
Toen Albert eindelijk aan de beurt was, stond hem een zware deceptie te wachten, waar hij dinsdag met geuren en kleuren over vertelde in RTL Boulevard en dat vervolgens werd opgetekend door Mediacourant. “Ik zei dat ik die pannenset graag wilde. Toen zei ze: ‘Dan moet u hem gaan halen.’ Ik dacht: oké, en ging weer die rij uit om die pannenset te halen. Ik kwam weer terug met dat loodzware ding en moest weer achteraan sluiten. In plaats van dat ze zegt: ‘Goh, ik loop even mee om hem te pakken’, maar nee hoor.”

Vervolgens besloot Verlinde om de pannenset maar niet aan te schaffen. “Dus ik dacht: zoek het maar lekker uit met je pannenset. Als je dat een aantal keer meemaakt bij een winkelketen, dan ben je eerlijk gezegd wel klaar.”

‘Verkeerd bezuinigen’

Volgens de showbizzdeskundige uit Cromvoirt is het bij de V&D misgegaan door verkeerde bezuinigingen. “Ze hebben voornamelijk bezuinigd op de winkelvloer en niet in het management. De mensen die gewoon jou aanspreken in de winkel, waarvoor je naar een winkel toe gaat. Het verschil tussen een computer op internet kopen of bij V&D, is dat je bij V&D dan iemand verwacht die er verstand van heeft.”

http://www.omroepbrabant.(...)nenset%E2%80%99.aspx
pi_158497849
Ik snap sowieso mensen niet die fucking cadeaubonnen gaan kopen, geef gewoon geld met een leuke geschreven kaart erbij o.i.d. CREATIEF ZIJN!
  donderdag 24 december 2015 @ 16:17:11 #141
42322 MCH
Ou Est Le Swimming Pool?
pi_158497867
quote:
10s.gif Op donderdag 24 december 2015 16:13 schreef Studiotje het volgende:
Nou, V&D is nu helemaal kansloos, Albert Verlinde is er klaar mee.

[..]

http://www.omroepbrabant.(...)nenset%E2%80%99.aspx
HAHAHAHAHAHAAHA, wat een relnicht is het ook met z'n privileges die bij het BN-er leven horen.
I fell in love with the sound of my heels on the wooden floor
I don't want our footsteps to be silent anymore
pi_158497919
quote:
10s.gif Op donderdag 24 december 2015 16:13 schreef Studiotje het volgende:
Nou, V&D is nu helemaal kansloos, Albert Verlinde is er klaar mee.

[..]

http://www.omroepbrabant.(...)nenset%E2%80%99.aspx
Zag het live op tv inderdaad, heb me kapot gelachen met zo'n kop: :')

_O-
pi_158498095
Hoewel het bijzonder is als Albert serieus een persoonlijke benadering verwacht had bij V&D, raakt dit inderdaad wel de kern van wat er mis is. Ondanks dat het grote winkels zijn en V&D een groot personeelsbestand heeft (blijkbaar zo'n 150 medewerkers per vestiging) was er als klant weinig te merken van dit personeel.

Ik zag personeel op drie manieren:
1) beveiligers, waardoor ik me onwelkom voelde
2) kassamedewerkers, vaak inderdaad te weinig voor hoeveel mensen er waren
3) medewerkers die spul aan het bevoorraden waren ("vakkenvullers").

Vooral de welkome sfeer en hulp bij het vinden van spullen ontbrak. Hulp bij het kopen van spullen zou voor bepaalde mensen zoals bejaarden en Albert Verlinde best een uitkomst zijn geweest, maar ook het zelf kunnen shoppen zonder "bemoeienis" vinden veel mensen fijn.
  donderdag 24 december 2015 @ 16:36:42 #144
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158498246
heb wel te doen met personeel van de V&D die geestelijk zijn aangeslagen door mensen die kwamen klagen.
pi_158498338
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 04:59 schreef TC03 het volgende:

[..]

Zara is een toonbeeld van hoe het we moet. Snap niet waarom iemand dat failliet zou willen zien.
Helemaal niet. Er zijn zat reportages geweest waarin getoond wordt dat Zara een meedogenloos bedrijf is. Ik heb er nog nooit wat gekocht en zal dat voorlopig ook niet doen, net als Primark.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_158498504
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:27 schreef Knurft-Zork3 het volgende:

[..]

Ze proberen het wel te stoppen, Praxis doet in ieder geval z'n best om nieuwe bouwmarkten tegen te houden met allerlei bezwaarprocedures.

[..]

Ik hoop dat Hornbach ze helemaal kapotmaakt. Ik kan vrij slecht tegen dit soort 'misbruik' van bezwaar en proces mogelijkheden. Dit speelt overigens al jaren, iedere keer is het weer raak.

quote:
10s.gif Op donderdag 24 december 2015 16:13 schreef Studiotje het volgende:
Nou, V&D is nu helemaal kansloos, Albert Verlinde is er klaar mee.

[..]

http://www.omroepbrabant.(...)nenset%E2%80%99.aspx
Zo werkt een warenhuis toch ook, je pakt wat je wilt hebben en rekent af :? Wat had hij verwacht?
pi_158498562
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 16:47 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Ik hoop dat Hornbach ze helemaal kapotmaakt. Ik kan vrij slecht tegen dit soort 'misbruik' van bezwaar en proces mogelijkheden. Dit speelt overigens al jaren, iedere keer is het weer raak.

[..]

Zo werkt een warenhuis toch ook, je pakt wat je wilt hebben en rekent af :? Wat had hij verwacht?
Valet service. Dat z'n zooi gedragen wordt.
Friettent dikke Willie, met Willie
  donderdag 24 december 2015 @ 16:49:43 #148
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158498570
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:47 schreef CherryLips het volgende:
Ik heb zo'n zin om overal op te reageren :') Lekker zieken.
Ik ook :') Kan helemaal los gaan op een stapel mensen.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158498595
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 16:16 schreef bombmannl het volgende:
Ik snap sowieso mensen niet die fucking cadeaubonnen gaan kopen, geef gewoon geld met een leuke geschreven kaart erbij o.i.d. CREATIEF ZIJN!
O ik heb net voor iedereen VVV-bonnen gekocht ;(
Tap tap tap
pi_158498648
quote:
2s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:58 schreef Postbus100 het volgende:
Was blijkbaar best wel een goede handel, met die cadeaukaarten. 9,5 miljoen euro omzet wordt daarmee gedraaid :D
Nee, die omzet wordt pas geboekt op het moment dat de bon wordt verzilverd. Bij kopen van de bon wordt ie als schuld op de balans van V&D gezet. Voordeel voor V&D is wel dat ze er al cash voor hebben ontvangen.
pi_158498683
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 16:36 schreef KingRadler het volgende:
heb wel te doen met personeel van de V&D die geestelijk zijn aangeslagen door mensen die kwamen klagen.
Zeker, baan kwijt en een stel leeghoofden die je het leven nog even zuur maken op de laatste werkdag. Dat die mensen maar voor honderden euro's per persoon aan bonnen mogen hebben.
  donderdag 24 december 2015 @ 17:00:53 #152
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_158498846
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 16:40 schreef W00fer het volgende:

[..]

Helemaal niet. Er zijn zat reportages geweest waarin getoond wordt dat Zara een meedogenloos bedrijf is. Ik heb er nog nooit wat gekocht en zal dat voorlopig ook niet doen, net als Primark.
Hear, hear. Ik kom ook op facebook allemaal mensen tegen die zeggen dat de V&D naar de Zara moet kijken want het is sinds dit jaar een hele hype in de media om Zara als perfect bedrijf te zien omdat ze hun supply chain zo snel hebben gemaakt en blababla.

Om te kotsen juist. 80% wat ze doen is kopiëren en dan door geïmporteerde Chinezen ergens snel in elkaar te laten naaien. Om zoveel stuks te laten produceren binnen een maand kan gewoon simpel weg niet. En al die stoffen zo goedkoop kan ook eigenlijk niet.
Daarnaast kun je wholesale en retail gewoon NIET met elkaar vergelijken. Totaal andere werkwijze.

Maar de V&D zal ik niet missen, kan mij niet herinneren wanneer de laatste keer was dat ik daar zelf iets gekocht heb, vroeger ging ik er heen voor kleding toen ik nog een kind was maar sinds de pubertijd volgens mij nooit meer iets gekocht.
吴 曼 迪
pi_158498925
Net op site van Zara gekeken. De kleding wordt slecht gepresenteerd op de modellen en de prijzen vind ik niks.
  donderdag 24 december 2015 @ 17:05:34 #154
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_158498956
quote:
99s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:10 schreef Cynix ® het volgende:
[..]
Fysieke winkels zitten eigenlijk in een paradox:
Ze moeten een meerwaarde leveren door deskundig advies, een groot en direct beschikbaar assortiment en een stukje sociale beleving (een praatje, vriendelijkheid, attente benadering) en juist op al die aspecten wordt zwaar bezuinigd om te overleven, o.a. door het inhuren van 16-jarige drop-outs die je aanstaren alsof je hun rust of whatsapp-conversatie verstoort.

Ja, zo kom je ergens.
Idd. paradox. De personeels-budget winkels moeten het dus hebben van het direct leverbare "assortiment" wat veelal elders ook verkrijgbaar is. Ook kennis van zaken is meestal ver te zoeken.

Een (heel grote) irritatie die ik zelf heb zijn hoe je aangenaam op de winkellocatie komt. In sommige steden ben je daar heel veel tijd mee kwijt plus nog's dat je vervolgens qua parkeren alvast wordt uitgemolken en je ook nog's zorgen moet maken voor ingeslagen ruiten. Ook het pakezel-tassen-zeulen van vroeger, is zeker niet meer aan mij besteed.
Ooit 's een lezing gehad van Cor Molenaar (Mr.Shop) die stelde dat een winkel alles wat je niet makkelijk kan meedragen, zsm (dwz binnen een paar uur op een voor jouw geschikt tijdstip) thuis moet gaan afleveren.

Zelf gaan we nog maar hooguit een paar keer per jaar in de stad "fun"shoppen, de rest is bestellen en de kleine moet-ik-nu-hebben boodschapjes doe ik vooral per motorfiets. Da's ook leuk omdat je meestal snel & direct (en gratis) voor de deur kan staan.

De winkels moeten voor mij een zorgloze snelle levering en/of exclusieve beleving geven waarbij ik nauwelijks boodschap heb aan merkexclusiviteit en de kostenbeleving daarvan liever in m'n zak hou.
Ik kom nog wel in een aantal lokale "ambacht-winkels" als (vaste) klant, (ietsje) duurder maar voel mij daar als individu (=meerwaarde) welkom geheten. Dat gevoel heb ik absoluut niet in (mega)winkelcentra waar alles een fabrieksdoorgangshuis lijkt.
Hegel: "De waarheid is subjectief"
pi_158499015
quote:
14s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:05 schreef Vallon het volgende:

[..]

Idd. paradox. De personeels-budget winkels moeten het dus hebben van het direct leverbare "assortiment" wat veelal elders ook verkrijgbaar is. Ook kennis van zaken is meestal ver te zoeken.

Een (heel grote) irritatie die ik zelf heb zijn hoe je aangenaam op de winkellocatie komt. In sommige steden ben je daar heel veel tijd mee kwijt plus nog's dat je vervolgens qua parkeren alvast wordt uitgemolken en je ook nog's zorgen moet maken voor ingeslagen ruiten. Ook het pakezel-tassen-zeulen van vroeger, is zeker niet meer aan mij besteed.
Ooit 's een lezing gehad van Cor Molenaar (Mr.Shop) die stelde dat een winkel alles wat je niet makkelijk kan meedragen, zsm (dwz binnen een paar uur op een voor jouw geschikt tijdstip) thuis moet gaan afleveren.

Zelf gaan we nog maar hooguit een paar keer per in de stad "fun"shoppen, de rest is bestellen en de kleine moet-ik-nu-hebben boodschapjes doe ik vooral per motorfiets. Da's ook leuk omdat je meestal snel & direct voor de deur kan staan.

De winkels moeten voor mij een zorgloze snelle levering en/of exclusieve beleving geven waarbij ik nauwelijks boodschap heb aan merkexclusiviteit en de kostenbeleving daarvan liever in m'n zak hou.
Ik kom nog wel in een aantal lokale "ambacht-winkels" als (vaste) klant, (ietsje) duurder maar voel mij daar als individu (=meerwaarde) welkom geheten. Dat gevoel heb ik absoluut niet in (mega)winkelcentra waar alles een fabrieksdoorgangshuis lijkt.
Gewoon motorkoerier laten thuisbezorgen als je in de winkel hebt betaald
  donderdag 24 december 2015 @ 17:12:17 #156
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_158499103
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:08 schreef F1gamer het volgende:
[..]
Gewoon motorkoerier laten thuisbezorgen als je in de winkel hebt betaald
:P Ik zie (dan) ook, voor mij, een mogelijk nieuw toekomstperspectief.
Hegel: "De waarheid is subjectief"
pi_158499277
Wel knap dat de curatoren de winkels twee maanden willen openhouden. Benieuwd wanneer de eerste verhuurders zich zullen laten horen.. Die gaan geen cent zien.
  donderdag 24 december 2015 @ 17:28:45 #158
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158499469
OVERNAME :{ hoorde ik op de radio
  donderdag 24 december 2015 @ 17:30:40 #159
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158499513
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:20 schreef Roel_Jewel het volgende:
Wel knap dat de curatoren de winkels twee maanden willen openhouden. Benieuwd wanneer de eerste verhuurders zich zullen laten horen.. Die gaan geen cent zien.
Ze moeten eens niet zo zeiken.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  donderdag 24 december 2015 @ 17:31:01 #160
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158499524
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:28 schreef KingRadler het volgende:
OVERNAME :{ hoorde ik op de radio
Door wie dan _O-
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  donderdag 24 december 2015 @ 17:34:20 #161
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158499584
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:31 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Door wie dan _O-
Ik hoop niet door de overheid _O-
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158499597
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:28 schreef KingRadler het volgende:
OVERNAME :{ hoorde ik op de radio
op de NOS zie ik alleen het bericht over 2 maanden open en geïnteresseerden. veder niets?
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  donderdag 24 december 2015 @ 17:35:37 #163
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_158499599
Zal vast al 's zijn gezegd, dat V&D in handen is van een stel op geldbeluste psychopaten.

Afgelopen jaar was er ook al op de NPO een leuke documentaire omtrent dit soort investeringsbedrijven. Concerns worden opgekocht, uiteengesplitst, opgeklopt en de verliesgevende delen worden in een faillissement gedumpt. Saillant detail is dat banken, verhuurders en leveranciers per definitie onder druk worden gezet.

V&D (Maxeda) is ooit opgekocht door Sun Capital, Was destijds en is nu weer leesvoer. Die 160 stropdasloze-pakken hebbben wel verstand van wurg-investeringen maar niet van winkels. Leuke Win-Win promo in het licht can V&D is Bij een Win-Win situatie heb ik altijd onmiddellijk de gedachte .... and who's fucked....

[ Bericht 0% gewijzigd door Vallon op 24-12-2015 17:45:00 ]
Hegel: "De waarheid is subjectief"
pi_158499621
1998 Nederland ging massaal het internet op niemand had verwacht dat het internet ons leven zo radicaal zou gaan veranderen. Wie dit 1998 had voorspeld was voor gek verklaard!

De impact op de detailhandel is groot geweest, maar ja vroeger ging je max naar 2 winkels om de prijs te vergelijken van een stereo cd-speler. er waren nauwelijks grote verschillen in prijzen tussen de winkels. Prijs werd kunstmatig hoog gehouden door onderlinge prijsafspraken. Nu met 1 druk op knop kan je een prijsvergelijking doen van 1 product over de hele wereld.

Kijk ze nu allemaal krokodillentranen huilen daar in retail-land die gasten hebben flink geprofiteerd met achterlijke prijzen van ze in de jaren 60, 70, 80 en 90.
pi_158499687
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:37 schreef cofox het volgende:
1998 Nederland ging massaal het internet op niemand had verwacht dat het internet ons leven zo radicaal zou gaan veranderen. Wie dit 1998 had voorspeld was voor gek verklaard!

De impact op de detailhandel is groot geweest, maar ja vroeger ging je max naar 2 winkels om de prijs te vergelijken van een stereo cd-speler. er waren nauwelijks grote verschillen in prijzen tussen de winkels. Prijs werd kunstmatig hoog gehouden door onderlinge prijsafspraken. Nu met 1 druk op knop kan je een prijsvergelijking doen van 1 product over de hele wereld.

Kijk ze nu allemaal krokodillentranen huilen daar in retail-land die gasten hebben flink geprofiteerd met achterlijke prijzen van ze in de jaren 60, 70, 80 en 90.
Nouja, je kunt het ze niet echt kwalijk nemen. Dat was gewoon de markt toen.

Het zijn wel absoluut gouden tijden voor consumenten nu. Het gemak van online shoppen is heerlijk. Ik was laatst op zoek naar horloge. Eentje die ik mooi vond kostte 400 euro in iedere Nederlandse webshop. Heb toen via google op het EAN nummer gezocht en voila, via Duitsland voor 273e in huis.
pi_158499737
quote:
7s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:40 schreef Confetti het volgende:

[..]

Nouja, je kunt het ze niet echt kwalijk nemen. Dat was gewoon de markt toen.

Het zijn wel absoluut gouden tijden voor consumenten nu. Het gemak van online shoppen is heerlijk. Ik was laatst op zoek naar horloge. Eentje die ik mooi vond kostte 400 euro in iedere Nederlandse webshop. Heb toen via google op het EAN nummer gezocht en voila, via Duitsland voor 273e in huis.
Ik neem ze ook niks kwalijk maar winkeliers moeten nu niet zo zielig gaan doen over webshops.
  donderdag 24 december 2015 @ 17:46:44 #167
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158499810
De filialen van V&D en La Place blijven de komende tijd open. Dat zeggen de bewindvoerders van de winkelketen in het NOS Radio 1 Journaal. Werknemers blijven in de maanden januari en februari aan het werk en worden ook gewoon uitbetaald.

Volgens de bewindvoerders hebben zich tientallen belangstellenden gemeld voor de winkels. In de loop van volgende maand wordt duidelijk wat er met de warenhuizen en restaurants van La Place gaat gebeuren.

Voor mensen met cadeaubonnen van de V&D is er nog geen goed nieuws. Vooralsnog worden die niet meer aangenomen in de winkels.

hier de bron van overname: http://nos.nl/artikel/207(...)ee-maanden-open.html
  donderdag 24 december 2015 @ 17:47:45 #168
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158499835
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:35 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

op de NOS zie ik alleen het bericht over 2 maanden open en geïnteresseerden. veder niets?
nosop3 staat dat er meerdere kandidaten zijn die filialen willen overnemen
  donderdag 24 december 2015 @ 17:48:35 #169
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158499850
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:31 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Door wie dan _O-
Volgens de bewindvoerders hebben zich tientallen belangstellenden gemeld voor de winkels.
pi_158499872
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:47 schreef KingRadler het volgende:

[..]

nosop3 staat dat er meerdere kandidaten zijn die filialen willen overnemen
Willen is nog wat anders dan ook daadwerkelijk doen.
En dan is nog maar de vraag in welke vorm.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  donderdag 24 december 2015 @ 17:56:17 #171
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158499982
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:48 schreef KingRadler het volgende:

[..]

Volgens de bewindvoerders hebben zich tientallen belangstellenden gemeld voor de winkels.
O.a. deze gast:

quote:
Iemand die en hele grote zaak met geld over heeft? Dan wil ik wel aan de slag met V&D!
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  donderdag 24 december 2015 @ 17:58:02 #172
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158500010
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:48 schreef KingRadler het volgende:

[..]

Volgens de bewindvoerders hebben zich tientallen belangstellenden gemeld voor de winkels.
10 tallen. Moeten we dat geloven? _O-
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158500033
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:58 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

10 tallen. Moeten we dat geloven? _O-
Beetje de druk opvoeren voor de ene gek die er wel heil in ziet ;)
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  Moderator donderdag 24 december 2015 @ 17:59:30 #174
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_158500043
Tientallen belangstellenden voor een overleden concept? :?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 24 december 2015 @ 18:00:20 #175
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158500060
panden zien er niet mooi uit, maar als er een goede zaak in komt :)
  donderdag 24 december 2015 @ 18:05:03 #176
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_158500150
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:42 schreef cofox het volgende:
[..]
Ik neem ze ook niks kwalijk maar winkeliers moeten nu niet zo zielig gaan doen over webshops.
Hmmmm , de winkelier zal niet zielig doen maar hoe zou jij je voelen dat je wordt uitgespeeld, weggespeeld en letterlijk kapot bent gemaakt.
Je bent ondernemer maar het ondernemen word je onmogelijk gemaakt.
Denk hierbij aan die kleinere winkels (eigenaar met hooguit een paar medewerkers...). De bank die je - zeker nu, meestal erg - kort houdt. Je redt het gewoon niet meer zodra er een concern neerstrijkt. Daar sta & zit je dan met je op slag waardeloze zaak.

De meeste winkelier/eigenaars/franchisers in de retail-sector leiden een lijdend bestaan, werken 70-80+ uur per week, voor een karige winst. Je moet ook aan allerlei - op zich, begrijpelijke - regels voordoen om je zaak overeind te kunnen houden.
Ook de kleinere "webshops" (bestaan die nog ?) hebben het nu steeds moeilijker. Je kan gewoon niet concurreren tegen schaalgrootte en al helemaal niet inspelen op die kosten verslindende snelle veranderingen.

De winkelsector as-we-know IT is net als onlangs de financiële, industrie en voorheen de landbouwsector; feitelijk passée. Alleen een paar heel grote of (zeer) gespecialiseerde bedrijven zullen kunnen overleven. Door die specialisatie, ben je helaas wel gelijk heel kwetsbaar.
Hegel: "De waarheid is subjectief"
  donderdag 24 december 2015 @ 18:09:49 #177
346939 Janneke141
Green, green grass of home
pi_158500243
quote:
99s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:59 schreef Cynix ® het volgende:
Tientallen belangstellenden voor een overleden concept? :?
Bijzonder idd.

Als je al in het gat wil duiken dat V&D achterlaat, dan begin je toch iets nieuws, voor mijn part in hetzelfde pand, maar zorg je dat de hele erfenis van het oude bedrijf inclusief personeel aan je neus voorbij gaat?
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
pi_158500329
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 18:05 schreef Vallon het volgende:

[..]

Hmmmm , de winkelier zal niet zielig doen maar hoe zou jij je voelen dat je wordt uitgespeeld, weggespeeld en letterlijk kapot bent gemaakt.
Je bent ondernemer maar het ondernemen word je onmogelijk gemaakt.
Denk hierbij aan die kleinere winkels (eigenaar met hooguit een paar medewerkers...). De bank die je - zeker nu, meestal erg - kort houdt. Je redt het gewoon niet meer zodra er een concern neerstrijkt. Daar sta & zit je dan met je op slag waardeloze zaak.

De meeste winkelier/eigenaars/franchisers in de retail-sector leiden een lijdend bestaan, werken 70-80+ uur per week, voor een karige winst. Je moet ook aan allerlei - op zich, begrijpelijke - regels voordoen om je zaak overeind te kunnen houden.
Ook de kleinere "webshops" (bestaan die nog ?) hebben het nu steeds moeilijker. Je kan gewoon niet concurreren tegen schaalgrootte en al helemaal niet inspelen op die kosten verslindende snelle veranderingen.

De winkelsector as-we-know IT is net als onlangs de financiële, industrie en voorheen de landbouwsector; feitelijk passée. Alleen een paar heel grote of (zeer) gespecialiseerde bedrijven zullen kunnen overleven. Door die specialisatie, ben je helaas wel gelijk heel kwetsbaar.
Misschien ff mijn voorgaande post eerst lezen de detailhandel heeft jaren lang goed geld kunnen verdienen voor de komst van het internet. Ik weet nog dat ik bij de lokale boekenhandel 12 gulden betaalde voor een paar tabbladen en en 3 markeerstiften.

Maar goed tijden veranderen ook voor winkeliers er zijn er nog steeds genoeg die alleen open willen zijn tussen 9 en 5 verder aanmodderen met gedateerd assortiment voor de hoofdprijs. En wil je je auto voor de deur neerzetten kost je ook nog eens 4 euro per uur.

Voor winkeliers en de grote ketens die het zwaar hebben mijn advies ga lekker wat anders doen.
  Moderator donderdag 24 december 2015 @ 18:13:48 #179
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_158500341
Ja, wie er ook interesse heeft, het zal niet speciaal in het, vaak wat oudere, personeel zijn.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 24 december 2015 @ 18:20:43 #180
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158500500
jonger personeel is goedkoper
  donderdag 24 december 2015 @ 18:21:57 #181
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158500524
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 18:05 schreef Vallon het volgende:

[..]


Ook de kleinere "webshops" (bestaan die nog ?) hebben het nu steeds moeilijker. Je kan gewoon niet concurreren tegen schaalgrootte en al helemaal niet inspelen op die kosten verslindende snelle veranderingen.
.
Wat is kleiner?
Je kan prima als webshop bestaan als je een onderscheid maakt, een goede niche bedient.
Of dat Koikarper producten betreft of delicatessen
Maar als je denkt dat je simpelweg dozenschuiven genoeg is, nee, maar dat is dat nooit echt geweest.
En je hoeft niet afhankelijk te zijn van alleen je eigen webshop, je kan ook via amazon marketplace verkopen of via ebay.
Sterker nog, als je via amazon marketplace verkoopt hoe je zelfs geeneens je eigen magazijn, orderpickers of pakketpakkers te hebben, dat kan je allemaal door amazon laten doen. Je moet dan wel een onderscheidend product verkopen wat niet iedereen kan verkopen omdat ze bv er de kennis niet voor hebben, het je eigen exclusieve product is etc.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 24 december 2015 @ 18:24:33 #182
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158500575
Ik kreeg bij een bestelling laatst een handgeschreven kaartje erbij waarin ze me bedankten voor mijn bestelling O+ Weliswaar van een 'grotere' webshop, maar vond het toch wel verrassend leuk
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158500769
Veel fysieke winkels met een webshop zien de webshop vaak als bijzaak ook grote ketens als Mediamarkt en V&D vandaar dat hun webshops ook voor geen meter lopen. De winkel en webshop moeten ze beter op elkaar aansluiten nu is alles maar half half gedaan.

Ik ken een aantal kleine winkels met webshop die dat wel heel goed doen en die draaien dan ook goed.
  donderdag 24 december 2015 @ 18:37:54 #184
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158500854
Mediamarkt prijzen fysiek en online zijn anders
pi_158500883
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 18:24 schreef Maraca het volgende:
Ik kreeg bij een bestelling laatst een handgeschreven kaartje erbij waarin ze me bedankten voor mijn bestelling O+ Weliswaar van een 'grotere' webshop, maar vond het toch wel verrassend leuk
Kun je tegenwoordig amper zien, of het geprint of geschreven is.

OT: Bestelde bij MM op de site,,afhalen in de winkel. Wat een drama, zolang wachten aan de klantenservice.
.
  donderdag 24 december 2015 @ 18:41:15 #186
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158500917
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 18:39 schreef Fer het volgende:

[..]

Kun je tegenwoordig amper zien, of het geprint of geschreven is.

OT: Bestelde bij MM op de site,,afhalen in de winkel. Wat een drama, zolang wachten aan de klantenservice.
Pessimist :(
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  donderdag 24 december 2015 @ 18:44:06 #187
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_158500979
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 18:21 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Wat is kleiner?
Je kan prima als webshop bestaan als je een onderscheid maakt, een goede niche bedient.
Of dat Koikarper producten betreft of delicatessen
Maar als je denkt dat je simpelweg dozenschuiven genoeg is, nee, maar dat is dat nooit echt geweest.
En je hoeft niet afhankelijk te zijn van alleen je eigen webshop, je kan ook via amazon marketplace verkopen of via ebay.
Sterker nog, als je via amazon marketplace verkoopt hoe je zelfs geeneens je eigen magazijn, orderpickers of pakketpakkers te hebben, dat kan je allemaal door amazon laten doen. Je moet dan wel een onderscheidend product verkopen wat niet iedereen kan verkopen omdat ze bv er de kennis niet voor hebben, het je eigen exclusieve product is etc.

Met een eenmans/gezinswebshop red je het nauwelijks meer wanneer je eerlijk blijft.

Je kan wel wat verdienen in de niche-handel maar zal er niet veel mee verdienen. De tijd tussen inkoop en verkoop, gaat als een blok aan je been hangen. De meester klanten waarderen een persoonlijk touch maar zijn zo weer weg en daar zit je dan met je bak vol KOI-karpers (ik ken ze !!).

De distributie/voorraad/verzending uit handen geven, kost je - per definitie - geld waarbij je gelijk gemakshalve jouw opgebouwde klantenbestand weggeeft en je kapot gaat op de aftermarket afhandeling. Voordeel is wel dat je slaapkamer weer ruimte heeft O+ voor andere zaken.

En ja je hebt gelijk; als ondernemer moet je je onderscheiden en da's knap lastig wanneer er iemand anders over (veel) meer middelen beschikt, mensen bij jou (af)kijken en net zo makkelijk elders kopen.
Je moet dus continu veranderend ondernemen met steeds meer risico want met hard (willen) werken of algemene productkennis, alleen kom je er lang niet meer.
Hegel: "De waarheid is subjectief"
pi_158501410
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 17:31 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Door wie dan _O-
Ik gok op Ahold.
Die hadden al eerder interesse in La Place.
Daarnaast zie dat succesvolle warenhuizen in het buitenland vaak een grote supermarkt in het pand hebben. Mijn idee zou zijn om in de grote V&D filialen een AH XL in de kelder te openen met een goede versmarkt. De kleine filialen (waarvan ik het idee heb dat ze geen winst maken) zullen gesloten worden.
  donderdag 24 december 2015 @ 19:06:41 #189
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158501417
Action warenhuizen :)
  donderdag 24 december 2015 @ 19:10:45 #190
346939 Janneke141
Green, green grass of home
pi_158501476
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:06 schreef zwelgje76 het volgende:

[..]

Ik gok op Ahold.
Die hadden al eerder interesse in La Place.
Daarnaast zie dat succesvolle warenhuizen in het buitenland vaak een grote supermarkt in het pand hebben. Mijn idee zou zijn om in de grote V&D filialen een AH XL in de kelder te openen met een goede versmarkt. De kleine filialen (waarvan ik het idee heb dat ze geen winst maken) zullen gesloten worden.
Werkt niet, AHXL's functioneren niet op plekken waar je niet fatsoenlijk met de auto bijkunt. En waar staan de meeste V&D-panden...
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
pi_158501510
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:10 schreef Janneke141 het volgende:

[..]

Werkt niet, AHXL's functioneren niet op plekken waar je niet fatsoenlijk met de auto bijkunt. En waar staan de meeste V&D-panden...
True.
Somebody that I used to know
  donderdag 24 december 2015 @ 19:12:15 #192
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158501516
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:06 schreef KingRadler het volgende:
Action warenhuizen :)
Primark warenhuis in samenwerking met LaPlace, Action en een supermarkt.

Of een Mediamarkt. Je ziet het ook in Duitsland waar een Saturn in een warenhuis zit.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158501517
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:10 schreef Janneke141 het volgende:

[..]

Werkt niet, AHXL's functioneren niet op plekken waar je niet fatsoenlijk met de auto bijkunt. En waar staan de meeste V&D-panden...
De binnenstad vind ik sowieso een relict uit vervlogen tijden. Wat er moet komen zijn grote winkelcentra langs snelwegen met een eigen oprit en een enorme parkeergarage. In Oost-Europa is dat al heel normaal en het werkt. De binnenstad kan dan gebruikt worden voor leuke boetiekjes, horeca en cultuur. Maar goed Nederlandse partijen waaronder de PvdA houden die ontwikkeling tegen.
  donderdag 24 december 2015 @ 19:13:07 #194
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158501539
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:10 schreef Janneke141 het volgende:

[..]

Werkt niet, AHXL's functioneren niet op plekken waar je niet fatsoenlijk met de auto bijkunt. En waar staan de meeste V&D-panden...
Amstelveen. Parkeergarage eraan :P
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158501546
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:12 schreef Zelfscanner het volgende:

Primark warenhuis in samenwerking met LaPlace, Action en een supermarkt.

Of een Mediamarkt. Je ziet het ook in Duitsland waar een Saturn in een warenhuis zit.
Ik vind de Primark en de Action echt zo waardeloos :X :X Goedkope weggooi zooi gemaakt door kinderhandjes. Zo zie ik het.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  donderdag 24 december 2015 @ 19:13:51 #196
346939 Janneke141
Green, green grass of home
pi_158501553
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:13 schreef Zelfscanner het volgende:

[..]

Amstelveen. Parkeergarage eraan :P
Wat snapte je niet aan 'de meeste'?
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
  donderdag 24 december 2015 @ 19:15:13 #197
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158501593
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:13 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik vind de Primark en de Action echt zo waardeloos :X :X Goedkope weggooi zooi gemaakt door kinderhandjes. Zo zie ik het.
Je denkt dat V&D niet door kinderhandjes is gemaakt?
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  donderdag 24 december 2015 @ 19:15:33 #198
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158501601
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:13 schreef Janneke141 het volgende:

[..]

Wat snapte je niet aan 'de meeste'?
Ik gaf een voorbeeld welke daar niet bijhoorde.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158501637
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:15 schreef Zelfscanner het volgende:
Je denkt dat V&D niet door kinderhandjes is gemaakt?
Ik vind het best een nadeel dat je niet weet waar en hoe je kleding/bankstel/servies is gemaakt.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  donderdag 24 december 2015 @ 19:19:10 #200
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158501682
alle spullen dat gemaakt word is ooit in handen geweest van mensen die waren vroeger ook kind.
  donderdag 24 december 2015 @ 19:19:32 #201
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158501691
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:17 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik vind het best een nadeel dat je niet weet waar en hoe je kleding/bankstel/servies is gemaakt.
Niet over nadenken.
Waar we nu op typen kan net zo goed zo gegaan zijn.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  donderdag 24 december 2015 @ 19:20:17 #202
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158501717
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:19 schreef KingRadler het volgende:
alle spullen dat gemaakt word is ooit in handen geweest van mensen die waren vroeger ook kind.
Als we zo gaan denken...

Alle bedrijven die zijn ooit begonnen en toen ging het goed.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  donderdag 24 december 2015 @ 19:21:52 #203
346939 Janneke141
Green, green grass of home
pi_158501760
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:17 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik vind het best een nadeel dat je niet weet waar en hoe je kleding/bankstel/servies is gemaakt.
Als je voor drie euro een shirtje koopt dan weet je toch wel genoeg?
Opinion is the medium between knowledge and ignorance (Plato)
  donderdag 24 december 2015 @ 19:23:23 #204
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158501808
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:21 schreef Janneke141 het volgende:

[..]

Als je voor drie euro een shirtje koopt dan weet je toch wel genoeg?
Kom ik weer terug op een shirt van 40 euro...
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  donderdag 24 december 2015 @ 19:24:27 #205
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158501836
mensen kopen liever kinderkleren dan kleren gemaakt door volwassenen,
geef ze geen ongelijk is goedkoper
  donderdag 24 december 2015 @ 19:24:39 #206
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_158501844
http://m.telegraaf.nl/art(...)er-twee-maanden-open


donderdag 24 december 2015, 17:52V&D nog zeker twee maanden open© ANP

De bewindvoerders van V&D Groep streven ernaar de winkels van de warenhuisketen en de restaurants van La Place nog bijna twee maanden open te houden. Er hebben zich tientallen mogelijke kopers gemeld voor het retailbedrijf als geheel of of onderdelen ervan.

De komende dagen en weken bestuderen zij de getoonde interesse nader en zullen zij gesprekken voeren met een aantal partijen. Naar verwachting wordt in de loop van januari duidelijk of en zo ja in welke vorm V&D en La Place een doorstart kunnen maken.

V&D vroeg en kreeg deze week uitstel van betaling. De warenhuisketen kampt al langer met financiële problemen. Eerder dit jaar was een reddingsplan in werking gezet. Een fikse reorganisatie, een huurverlaging en een nieuwe kapitaalinjectie van eigenaar Sun Capital moesten de warenhuisketen weer op de rails helpen.

Door het warme najaar bleef de wintercollectie van V&D evenwel in de rekken hangen. Ook de decemberverkopen voldeden lang niet aan de verwachtingen. Daardoor zijn de tekorten bij het al jaren verlieslatende bedrijf alleen maar verder opgelopen. Sun Capital besloot daarop alsnog de stekker eruit te trekken.

Door de winkels open te houden, vergroten de bewindvoerders de overlevingskansen van V&D. Een bedrijf in surseance heeft veel meer kans op een succesvolle doorstart als er gewoon wordt doorgewerkt. Onduidelijk is nog waar het geld vandaan komt dat nodig is om de komende periode te overbruggen.
  donderdag 24 december 2015 @ 19:40:54 #207
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158502235
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 15:46 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Die 50% airmiles korting zeker niet
Die geldt dan ook pas blue monday 25 januari....
Als ze dan überhaupt nog open zouden zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 december 2015 @ 19:56:29 #208
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158502627
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:06 schreef zwelgje76 het volgende:

[..]

Ik gok op Ahold.
Die hadden al eerder interesse in La Place.
Daarnaast zie dat succesvolle warenhuizen in het buitenland vaak een grote supermarkt in het pand hebben. Mijn idee zou zijn om in de grote V&D filialen een AH XL in de kelder te openen met een goede versmarkt. De kleine filialen (waarvan ik het idee heb dat ze geen winst maken) zullen gesloten worden.
Had V&D Utrecht dat vroeger niet? Een supermarkt in de kelder?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158502807
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:56 schreef Leandra het volgende:

Had V&D Utrecht dat vroeger niet? Een supermarkt in de kelder?
Volgens mij wel :Y
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_158502919
Zeker weten.
  donderdag 24 december 2015 @ 20:08:40 #211
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158502970
Geen idee. En dat voor iemand die er woont.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  donderdag 24 december 2015 @ 20:09:11 #212
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158502985
Kan alleen de reisbureau herinneren. En de keukens.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_158502993
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:56 schreef Leandra het volgende:

[..]

Had V&D Utrecht dat vroeger niet? Een supermarkt in de kelder?
Meeste grote V&D's hadden een eigen supermarkt. Later trok daar dan meestal de Konmar in nadat Vendex de Konmar had aangekocht. Best veel Vendex onderdelen zijn inmiddels al tijden failliet of opgeheven
  donderdag 24 december 2015 @ 20:10:21 #214
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158503016
volgend jaar zal wel geen V&D cadeaubonnen met kerst worden uitgegeven
  donderdag 24 december 2015 @ 20:32:30 #215
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158503624
CXA5R9BWAAEt1Ba.jpg
pi_158503721
Overal staan panden leeg, maar men staat in de rij voor deze kolosale panden?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  donderdag 24 december 2015 @ 20:44:17 #217
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158503950
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 20:36 schreef Isabeau het volgende:
Overal staan panden leeg, maar men staat in de rij voor deze kolosale panden?
daar is eenmaal een markt in.
Het is goedkoper om grote panden over te nemen dan een nieuw pand te huren.
en de huurprijs is heel laag.
pi_158504050
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:56 schreef Leandra het volgende:

[..]

Had V&D Utrecht dat vroeger niet? Een supermarkt in de kelder?
En later een piercing shop *O*
Tap tap tap
  donderdag 24 december 2015 @ 20:49:53 #219
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158504117
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 20:09 schreef Zelfscanner het volgende:
Kan alleen de reisbureau herinneren. En de keukens.
Toen was het nog een warenhuis, nu is het een luxe C&A met een luxe Blokker.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158505135
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 20:47 schreef CherryLips het volgende:

[..]

En later een piercing shop *O*
Ook een cd afdeling met een ruimteschip en lichtjes toestanden aan het plafond en loopbrug waar je niet overheen mocht lopen, ruimtethema ofzo. Dat is de kledingafdeling geworden.
pi_158505952
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 20:36 schreef Isabeau het volgende:
Overal staan panden leeg, maar men staat in de rij voor deze kolosale panden?
De panden hebben ook nog een bepaalde uitstraling en zitten vaak op goede locaties.


Ik vind het persoonlijk aan de ene kant heel jammer als ze gaan. Ik kwam er zelf bijna nooit meer, maar dat hadden meer te maken met het verschrikkelijke personeel. Klantenservice is echt verdwenen bij de v&d

15 jaar geleden werkte ik een jaar bij de v&d. Daar heb ik geleerd wat klantenservice was. We leerden om trots rond te lopen in ons uniform. Ik streek thuis met plezier mijn witte hemd en sjaal als ik moest werken. Mysteryshoppers wastafel ik nooit bang voor omdat ik altijd wist dat ik het goed deed. Ik mis dat nu in de werknemers.. ze lopen (als je iemand ziet) rond alsof wij vereerd mogen zijn dat ze antwoord geven.
pi_158506019
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 21:38 schreef Pindasoepje het volgende:

[..]

15 jaar geleden werkte ik een jaar bij de v&d. Daar heb ik geleerd wat klantenservice was. We leerden om trots rond te lopen in ons uniform. Ik streek thuis met plezier mijn witte hemd en sjaal als ik moest werken. Mysteryshoppers wastafel ik nooit bang voor omdat ik altijd wist dat ik het goed deed. Ik mis dat nu in de werknemers.. ze lopen (als je iemand ziet) rond alsof wij vereerd mogen zijn dat ze antwoord geven.
Dat is best wel waar... Alhoewel medewerkers het laatste jaar wel doorkregen dat ze zelf ook een tandje moesten bijzetten en wat vriendelijker moesten kijken, wilden ze hun baan behouden.
Somebody that I used to know
pi_158506237
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 20:44 schreef KingRadler het volgende:

[..]

daar is eenmaal een markt in.
Het is goedkoper om grote panden over te nemen dan een nieuw pand te huren.
en de huurprijs is heel laag.
Wat nemen ze over dan? V&D huurt zelf alles.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  donderdag 24 december 2015 @ 21:52:58 #224
1234 HiZ
Istanbullu
pi_158506486
Ik kan me er wel iets bij voorstellen; het punt was gewoon dat ze niks verkochten wat ik zou kopen. Ondanks het feit dat ik waarschijnlijk wel bij hun doelgroep zou horen.
pi_158506647
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 21:52 schreef HiZ het volgende:
Ik kan me er wel iets bij voorstellen; het punt was gewoon dat ze niks verkochten wat ik zou kopen. Ondanks het feit dat ik waarschijnlijk wel bij hun doelgroep zou horen.
Wat koop jij dan wat ze niet hebben?
Somebody that I used to know
pi_158506691
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 21:38 schreef Pindasoepje het volgende:

[..]

De panden hebben ook nog een bepaalde uitstraling en zitten vaak op goede locaties.

Ik vind het persoonlijk aan de ene kant heel jammer als ze gaan. Ik kwam er zelf bijna nooit meer, maar dat hadden meer te maken met het verschrikkelijke personeel. Klantenservice is echt verdwenen bij de v&d

15 jaar geleden werkte ik een jaar bij de v&d. Daar heb ik geleerd wat klantenservice was. We leerden om trots rond te lopen in ons uniform. Ik streek thuis met plezier mijn witte hemd en sjaal als ik moest werken. Mysteryshoppers wastafel ik nooit bang voor omdat ik altijd wist dat ik het goed deed. Ik mis dat nu in de werknemers.. ze lopen (als je iemand ziet) rond alsof wij vereerd mogen zijn dat ze antwoord geven.
Wat een lul verhaal zeg 15 jaar geleden was het 2000 en toen was het ook al erg slecht gesteld met de service van de V&D en werd de toko ook al gerund door 16-jarige
  donderdag 24 december 2015 @ 22:10:04 #227
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158507089
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 21:59 schreef cofox het volgende:

[..]

Wat een lul verhaal zeg 15 jaar geleden was het 2000 en toen was het ook al erg slecht gesteld met de service van de V&D en werd de toko ook al gerund door 16-jarige
alleen dat het nu erger is als 15 jaar geleden.
  donderdag 24 december 2015 @ 22:10:15 #228
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158507098
Kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst bij V&D was, moet ergens in de jaren 90 geweest zijn. Vind de Bijenkorf al niet echt bijzonder, ben Galeria Kaufhof gewend
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 24 december 2015 @ 22:18:07 #229
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158507344
van mij mogen er nog meer winkels omvallen tijd voor een Retail zuivering.
pi_158507594
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:56 schreef Leandra het volgende:

[..]

Had V&D Utrecht dat vroeger niet? Een supermarkt in de kelder?
Den Haag had dat ook :)
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
  donderdag 24 december 2015 @ 22:31:42 #231
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_158507691
De volgende zal wel Scapino zijn...ongelooflijk hoe weinig klanten daar per vierkante meter zijn...
pi_158507738
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:31 schreef Van_Poppel het volgende:
De volgende zal wel Scapino zijn...ongelooflijk hoe weinig klanten daar per vierkante meter zijn...
Spuit 11 is ook net wakker ;(
  donderdag 24 december 2015 @ 22:34:43 #233
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_158507774
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:33 schreef cofox het volgende:

[..]

Spuit 11 is ook net wakker ;(
Sorry, heb niet alle 13 topics gelezen :@ :P
  donderdag 24 december 2015 @ 22:37:00 #234
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_158507848
Ik blijf wel behoefte houden aan een formule met basis-T-shirts, sportkleding, dingen als pantoffels en badslippers enzo. Dus in dat opzicht vind ik het jammer dat Scapino er niet meer is. Wat gaat dit trouwens betekenen voor de Bristol?
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
  donderdag 24 december 2015 @ 22:41:28 #235
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158507948
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:37 schreef Andromache het volgende:
Ik blijf wel behoefte houden aan een formule met basis-T-shirts, sportkleding, dingen als pantoffels en badslippers enzo. Dus in dat opzicht vind ik het jammer dat Scapino er niet meer is. Wat gaat dit trouwens betekenen voor de Bristol?
Sinds Schlecker omgevallen is doen andere drogisterijketens het beter, het verbaasd me dat DA daar niet in staat geweest is van te profiteren.
Omvallen van een schoenenkegen als scapino zou betekenen dat anderen die klanten krijgen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 24 december 2015 @ 22:41:35 #236
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158507951
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:37 schreef Andromache het volgende:
Ik blijf wel behoefte houden aan een formule met basis-T-shirts, sportkleding, dingen als pantoffels en badslippers enzo. Dus in dat opzicht vind ik het jammer dat Scapino er niet meer is. Wat gaat dit trouwens betekenen voor de Bristol?
die zal ook gaan verdwijnen
  donderdag 24 december 2015 @ 22:41:43 #237
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_158507957
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:34 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Sorry, heb niet alle 13 topics gelezen :@ :P
Het moederbedrijf van o.a. Scapino heeft al uitstel van betaling aangevraagd en is dus in feite al failliet.
  donderdag 24 december 2015 @ 22:42:25 #238
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158507981
ik ga altijd naar DM (drogisterij) over de grens vaak voor de helft goedkoper als in Nederland
pi_158508014
Bristol doet het hier nog verbazingwekkend goed denk ik. Zit tegenover primark, maar ik zie er altijd wel zat mensen binnen.
  donderdag 24 december 2015 @ 22:43:42 #240
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_158508031
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst bij V&D was
Ik kom er bijna dagelijks. Als je Hoog Catherijne uitgaat, kom je sneller op het Vredenburg als je door de V&D gaat ipv de normale looproute volgt.
  donderdag 24 december 2015 @ 22:43:55 #241
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158508037
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:42 schreef KingRadler het volgende:
ik ga altijd naar DM (drogisterij) over de grens vaak voor de helft goedkoper als in Nederland
klopt, net als Rossmann.
Veel plezieriger winkels ook dan de Schlecker, vond die zo deprimerend.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_158508063
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:42 schreef KingRadler het volgende:
ik ga altijd naar DM (drogisterij) over de grens vaak voor de helft goedkoper als in Nederland
Die winkel is zo geweldig. Altijd stevig inslaan daar als ik een dagje in Duitsland ben.
Tap tap tap
  donderdag 24 december 2015 @ 22:44:37 #243
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_158508073
quote:
14s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:43 schreef Tijn het volgende:

[..]

Ik kom er bijna dagelijks. Als je Hoog Catherijne uitgaat, kom je sneller op het Vredenburg als je door de V&D gaat ipv de normale looproute volgt.
Omdat er geen hond is waarschijnlijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 24 december 2015 @ 22:45:22 #244
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_158508095
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:44 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Omdat er geen hond is waarschijnlijk
Mwah, het is een vrij populaire route in Utrecht, zeker nu er zo verbouwd wordt rondom het station.

Maar niemand koopt natuurlijk iets, laat dat duidelijk zijn :+
  donderdag 24 december 2015 @ 22:46:03 #245
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_158508114
quote:
2s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:41 schreef Tijn het volgende:

[..]

Het moederbedrijf van o.a. Scapino heeft al uitstel van betaling aangevraagd en is dus in feite al failliet.
Dat wist ik dus niet :@ ...vind het wel een relaxte winkel; lekker rustig ( :P) geen opdringerige verkopers en een prima kwaliteit. Maar het is een veeg teken dat je daar in een lege winkel staat en altijd gelijk (zonder wachtrij) kunt afrekenen bij de kassa.
pi_158509233
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:17 schreef Ceased2Be het volgende:
En dat zie ik bij onze zaak (ijzerwaren/gereedschappen) dan weer niet terug.
Internetzaakjes die stunten met verkoopprijzen die onder onze inkoopprijzen liggen maar WEL bij dezelfde grossier vandaan komen :')
Festool is geloof ik wel vrij strikt met de verkoopprijzen, die willen geen stuntprijzen zien.
pi_158509300
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 23:21 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Festool is geloof ik wel vrij strikt met de verkoopprijzen, die willen geen stuntprijzen zien.
Klopt, Festool eiste echter ook dat we minimaal 5m2 reserveerden aan een wand om hun complete collectie op te hangen :D
(wat we natuurlijk netjes allemaal moesten kopen).
Mooi contrast met de Hornbach; daar huurt Festo wandruimte van Hornbach en betaald Hornbach pas als het verkocht is.

Mooi hoe dat werkt als je wat groter bent :)
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158509532
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:43 schreef Pietverdriet het volgende:
klopt, net als Rossmann.
Veel plezieriger winkels ook dan de Schlecker, vond die zo deprimerend.
Schlecker was dan ook net de Aldi onder de drogisterijen, ook qua inrichting.
Vorige week vrijdag tijdens de kerstmarkt in Munster nog een Rossmann binnengewandeld, behoorlijk grote en mooie zaak.
pi_158509731
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 21:59 schreef cofox het volgende:

[..]

Wat een lul verhaal zeg 15 jaar geleden was het 2000 en toen was het ook al erg slecht gesteld met de service van de V&D en werd de toko ook al gerund door 16-jarige
Ik weet dat het 15 jaar geleden het jaar 2000 was.
Mijn v&d draaide toen nog prima. Ik was toen zelf nog maar 15 maar draaide prima mee met alles.
Helaas is de locatie waar ik werkte recent gesloten. Maar dat komt omdat dat hele winkelcentrum naar de mallemoer is gegaan..
pi_158513485
Baggerwarenhuis. Lopen al jaren achter de feiten aan. Niettemin, wel een stukje nostalgie in mijn ogen. Als jong ventje vond ik het altijd prachtig om door de V&D te rennen/lopen. Afijn, ze kunnen La Place beter doorverkopen aan Ahold. Dat loopt meer dan uitstekend. Kan makkelijk uitgebreid worden met meer zaken (nationaal en internationaal: sterk concept).
pi_158513607
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 23:44 schreef Pindasoepje het volgende:

[..]

Ik weet dat het 15 jaar geleden het jaar 2000 was.
Mijn v&d draaide toen nog prima. Ik was toen zelf nog maar 15 maar draaide prima mee met alles.
Helaas is de locatie waar ik werkte recent gesloten. Maar dat komt omdat dat hele winkelcentrum naar de mallemoer is gegaan..
Klopt, en alle winst ging naar de Bijenkorf die zwaar verlies draaide toen.
pi_158513614
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:28 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Den Haag had dat ook :)
Zaandam had hem op begane grond, denk tot midden jaren 80, op het dak was een campeerafdeling :)
pi_158513656
Deze reactie op telegraaf.nl:
Sikerim (gast)
Ik had een cadeaubonnen van voor 50 euro die is nu waardeloos. Dit is pure diefstal. Ze hebben de goederen in de winkel, laat de mensen iets uitzoeken. Er komt toch geen hond meer iets kopen daar. Heb vandaag 3 dure zonnebrillen van het merk Ray Ban in de V&D gepast en het pootje van alle drie afgebroken. Stelen doe ik niet maar ga ze wel op kosten jagen voor het stelen van mijn cadeaubon.

Sorry hoor, dan ben je gewoon zielig, dom en niet meelevend persoon.om spullen te gaan vernielen
  vrijdag 25 december 2015 @ 08:09:14 #254
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158513669
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 08:05 schreef F1gamer het volgende:
Deze reactie op telegraaf.nl:
Sikerim (gast)
Ik had een cadeaubonnen van voor 50 euro die is nu waardeloos. Dit is pure diefstal. Ze hebben de goederen in de winkel, laat de mensen iets uitzoeken. Er komt toch geen hond meer iets kopen daar. Heb vandaag 3 dure zonnebrillen van het merk Ray Ban in de V&D gepast en het pootje van alle drie afgebroken. Stelen doe ik niet maar ga ze wel op kosten jagen voor het stelen van mijn cadeaubon.

Sorry hoor, dan ben je gewoon zielig, dom en niet meelevend persoon.om spullen te gaan vernielen
gelukkig zijn fok gebruikers niet zo
  vrijdag 25 december 2015 @ 08:10:36 #255
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158513672
Je bent gewoon een asociale hufter als je dingen bij V&D kapot gaat maken omdat je kwaad bent dat ze je cadeaukaart niet aannemen.

Als bij 3 Ray-Bans die je probeert het pootje afbreekt dan ligt dat niet aan de winkel (en waarschijnlijk ook niet aan de zonnebril).
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 25 december 2015 @ 09:11:01 #256
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158514175
Jeetje wat een eikel :X Dan heb je echt kortsluiting in je bovenkamer
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158514463
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 07:43 schreef raptorix het volgende:

[..]

Klopt, en alle winst ging naar de Bijenkorf die zwaar verlies draaide toen.
Toentertijd ging het ook al niet goed. Zie ook de pogingen destijds om het concept door Jan des Bouvrie (die nota bene toen ook al niet meer hip was) nieuw leven te laten inblazen.

quote:
Jan des Bouvrie moet tij bij Vroom & Dreesmann keren


NAARDEN - Warenhuisketen Vroom & Dreesmann (V&D) heeft binnenhuisarchitect Jan des Bouvrie ingeschakeld voor een totale restyling van haar zeventig winkels in Nederland. Met die restyling hoopt moeder Vendex KBB de kwakkelende warenhuisformule nieuw leven in te blazen. Dat is hard nodig, want over de eerste zes maanden van dit jaar alleen al verloor V&D ¤7,3 miljoen, bij een omzet die met 3,6% daalde ten opzichte van een jaar eerder. "Winkelen bij V&D moet weer een belevenis worden."

Vendex KBB opent de eerste vestiging van de 'totaal vernieuwde' V&D officieel op 9 oktober van dit jaar. Jan des Bouvrie werd door de directie van V&D "zo'n anderhalf jaar" geleden benaderd, zegt de binnenhuisarchitect desgevraagd. "Met de directie ben ik vervolgens een groot aantal winkels afgeweest."

Wat Des Bouvrie daarbij opviel, was: "hoe moeilijk het was om te zien welke artikelen er nu eigenlijk te koop waren". Ook vond de designgoeroe de winkels oude stijl "erg vrouwelijk".

Pardon?

"Erg vrouwelijk, in de zin van: er was weinig voor mannen." Na de verbouwing is V&D "weer een familiewinkel geworden met duidelijke afdelingen".

Die afdelingen zelf zijn ruimer van opzet. "Er is een zitje, er zijn meer banken, er is meer kleur en meer rust", aldus Des Bouvrie. "Het zijn meer ruimtes geworden voor mensen, in plaats van voor artikelen. Zo komen de artikelen zelf ook beter uit", vindt Des Bouvrie.

Dat daarvan een verkoopstimulerend effect uitgaat, is voor V&D te hopen. De warenhuisketen is al langer het slecht presterende jongentje uit de Vendex KBB-klas. Een eerdere restyling zo'n zes jaar geleden kon het tij niet keren. De bruin/gele huiskleuren werden toen bij het vuilnis gezet en de restaurantformule La Place werd geïntroduceerd.

"Wat heel goed is aan V&D is La Place", vindt Des Bouvrie. De V&D is door de ingrepen van nu zelf ook meer op de eigen restaurantformule gaan lijken, stelt de binnenhuisarchitect. "De sfeer van de winkels gaat dezelfde kant uit", formuleert Des Bouvrie het, die een heel team van mensen op de restyling van "Neerlands enige echte warenhuis waar je nog alles kunt kopen" zette.

Voor de restyling van nu, zette Vendex KBB ¤48 miljoen opzij. Een groot deel van dat bedrag is bedoeld om oude voorraden weg te werken. Dat gebeurt door aanzienlijke afprijzingen, waarbij de kortingen op kunnen lopen tot 70%. Sinds vorige maand kennen 22 van de 70 warenhuizen speciale koopjesafdelingen en zijn drie winkels ingericht als heuse outlet-store. Het team van Des Bouvrie zal ook wel een lieve duit gekost hebben zeker?

"Miljoenen zijn het zeker niet", stelt Des Bouvrie desgevraagd. "We hebben een normaal honorarium gekregen, zoals iedere architect krijgt." Een extra voorziening zal Vendex KBB voor de bemoeienis van de designgoeroe dan ook niet hoeven te treffen, zo lijkt het.
bron:http://krant.telegraaf.nl/krant/archief/20021002/teksten/fin.des.bouvrie.winkels.vendex.html
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_158514638
Jan des Bouvrie is niet zo heel bijzonder. Z'n desgins evenmin. Hij heeft door de TV-optredens bekendheid gekregen, waardoor de directie hem benaderde. In plaats daarvan hadden ze beter een ander architect kunnen benaderen, die nog met normale tarieven rekent.
  vrijdag 25 december 2015 @ 09:43:42 #259
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158514680
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 09:41 schreef Rene_Froger het volgende:
Jan des Bouvrie is niet zo heel bijzonder. Z'n desgins evenmin. Hij heeft door de TV-optredens bekendheid gekregen, waardoor de directie hem benaderde. In plaats daarvan hadden ze beter een ander architect kunnen benaderen, die nog met normale tarieven rekent.
Zie zijn 'werk' wel eens bij de Gamma. Tja, :') inderdaad niet zo bijzonder.
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  vrijdag 25 december 2015 @ 09:45:46 #260
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158514709
Via deze weg wil ik trouwens alle V&D gedupeerden een hart onder de riem steken. Door het wanbeleid van V&D hebben zij immers hun cadeaubon van 10 euro niet kunnen innen. Dat was net het lichtje in de tunnel dat hun leven is en die hebben de hoge heren van hun afgenomen :'(

Sterkte in deze moeilijke tijden ;(
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158514713
Zijn naam zal ook wel helpen: Des Bouvrie. Duur, hoor. Nu komt het allemaal goed, mensen.

07-minister.jpg
pi_158514799
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 08:05 schreef F1gamer het volgende:
Deze reactie op telegraaf.nl:
Sikerim (gast)
Ik had een cadeaubonnen van voor 50 euro die is nu waardeloos. Dit is pure diefstal. Ze hebben de goederen in de winkel, laat de mensen iets uitzoeken. Er komt toch geen hond meer iets kopen daar. Heb vandaag 3 dure zonnebrillen van het merk Ray Ban in de V&D gepast en het pootje van alle drie afgebroken. Stelen doe ik niet maar ga ze wel op kosten jagen voor het stelen van mijn cadeaubon.

Sorry hoor, dan ben je gewoon zielig, dom en niet meelevend persoon.om spullen te gaan vernielen
Een beetje een reactie die te verwachten is bij de Telegraaf.
pi_158514871
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 08:05 schreef F1gamer het volgende:
Deze reactie op telegraaf.nl:
Sikerim (gast)
Ik had een cadeaubonnen van voor 50 euro die is nu waardeloos. Dit is pure diefstal. Ze hebben de goederen in de winkel, laat de mensen iets uitzoeken. Er komt toch geen hond meer iets kopen daar. Heb vandaag 3 dure zonnebrillen van het merk Ray Ban in de V&D gepast en het pootje van alle drie afgebroken. Stelen doe ik niet maar ga ze wel op kosten jagen voor het stelen van mijn cadeaubon.

Sorry hoor, dan ben je gewoon zielig, dom en niet meelevend persoon.om spullen te gaan vernielen
Ik kan alkeen maar :') doen.
  vrijdag 25 december 2015 @ 10:12:00 #264
141482 Q.
Just Q it!
pi_158515058
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 08:05 schreef F1gamer het volgende:
Deze reactie op telegraaf.nl:
Sikerim (gast)
Ik had een cadeaubonnen van voor 50 euro die is nu waardeloos. Dit is pure diefstal. Ze hebben de goederen in de winkel, laat de mensen iets uitzoeken. Er komt toch geen hond meer iets kopen daar. Heb vandaag 3 dure zonnebrillen van het merk Ray Ban in de V&D gepast en het pootje van alle drie afgebroken. Stelen doe ik niet maar ga ze wel op kosten jagen voor het stelen van mijn cadeaubon.

Sorry hoor, dan ben je gewoon zielig, dom en niet meelevend persoon.om spullen te gaan vernielen
:X :X :X
For great justice!
pi_158515275
Ze staan zo ver weg van wat de klant wil....

Mijn schoonvader (staat al 43 jaar lang op de winkelvloer in een V&D) frustreert het enorm. Er wordt gewoon niet geluisterd. In de tijd dat de muziekafdeling nog wat voorstelde kwamen de klanten uit deze regio niet voor de nieuwste Coldplay of Aviici, maar voor zangers als Jannes, Bauke enz. Hier zagen ze de kansen liggen en dus verbouwden ze een heel stuk van de afdeling tot Nederlandstalige muziek. Liep echt als een tierelier! Totdat het hoofdkantoor op bezoek kwam en de opdracht gaf de hele boel op te breken omdat het niet in het profiel van V&D zou passen. Daar moest dan één of andere gedateerde DVD-stelling voor in de plaats komen. Onbegrijpelijk. Ander voorbeeld is het "kleinvak". Garen, wol, breispul enz... Natuurlijk niet hip, maar ook dat liep hartstikke goed hier. Gesneuveld tijdens de laatste verbouwing/reorganisatie, maar klanten vragen er nog dagelijks om. Het hoofdkantoor krijgt dat te horen en besluit om het dan toch weer terug in de winkel te laten. Dan veranderden ze toch weer van mening en het oorspronkelijk overgemaakte budget moet nu worden besteed aan nieuwe reclameborden. Want daar zit een klant op te wachten. Of tijdens de Prijzencircus een goede aanieding hebben (TomTom voor een prikkie) en dan 1(!) exemplaar aan het filiaal leveren. Minachting voor de klant haast....En zo zijn er veel en veel meer voorbeelden, helaas.
And the man in the back said Everyone attack and it turned into a ballroomblitz
  vrijdag 25 december 2015 @ 10:55:59 #266
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158515852
in Duitsland doen ze al aan pilots van Zalando Outlets fysieke winkels. Als dat in Nederland komt dan kunnen alle schoenen zaken wel inpakken.
  vrijdag 25 december 2015 @ 10:59:52 #267
42322 MCH
Ou Est Le Swimming Pool?
pi_158515910
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 10:55 schreef KingRadler het volgende:
in Duitsland doen ze al aan pilots van Zalando Outlets fysieke winkels. Als dat in Nederland komt dan kunnen alle schoenen zaken wel inpakken.
Waar in Duitsland zitten die dan?
I fell in love with the sound of my heels on the wooden floor
I don't want our footsteps to be silent anymore
pi_158515915
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 10:55 schreef KingRadler het volgende:
in Duitsland doen ze al aan pilots van Zalando Outlets fysieke winkels. Als dat in Nederland komt dan kunnen alle schoenen zaken wel inpakken.
Behalve de kwaliteitszaken aangezien Zalando van net zo'n niveau is als de Scapino en Dolcis enzo.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_158515989
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 08:05 schreef F1gamer het volgende:
Deze reactie op telegraaf.nl:
Sikerim (gast)
Ik had een cadeaubonnen van voor 50 euro die is nu waardeloos. Dit is pure diefstal. Ze hebben de goederen in de winkel, laat de mensen iets uitzoeken. Er komt toch geen hond meer iets kopen daar. Heb vandaag 3 dure zonnebrillen van het merk Ray Ban in de V&D gepast en het pootje van alle drie afgebroken. Stelen doe ik niet maar ga ze wel op kosten jagen voor het stelen van mijn cadeaubon.

Sorry hoor, dan ben je gewoon zielig, dom en niet meelevend persoon.om spullen te gaan vernielen
Wat een kansloze stakker zeg. Ik hoop dat karma echt bestaat voor dit soort figuren.
Tap tap tap
pi_158516523
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 11:00 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Behalve de kwaliteitszaken aangezien Zalando van net zo'n niveau is als de Scapino en Dolcis enzo.
:')
pi_158516538
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 11:33 schreef bombmannl het volgende:

[..]

:')
Of kijk ik langs de van Bommels, Mephisto's en van Liers op de site? :P
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  Eindredactie Games vrijdag 25 december 2015 @ 11:36:41 #272
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_158516611
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 11:33 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Of kijk ik langs de van Bommels, Mephisto's en van Liers op de site? :P
zalando is niets meer dan een dropshipping website. Ze zullen vast wel wat eigen voorraad hebben, maar het gros wordt verstuurd door de merken zelf.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_158516670
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 11:36 schreef donald_dick het volgende:

[..]

zalando is niets meer dan een dropshipping website. Ze zullen vast wel wat eigen voorraad hebben, maar het gros wordt verstuurd door de merken zelf.
Ik weet wat ze zijn, het ging me er alleen om dat ze op het vlak van schoenen dezelfde kwaliteit bieden als hetgeen wat nu failliet aan het gaan is. Hoe ze de spullen leveren doet daar weinig aan af.
Zodra ze kledingzaken zouden openen zouden we wellicht een concurrent kunnen worden, maar dan kunnen ze nooit de ontzettend diverse voorraad aanbieden die ze op de website hebben.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  vrijdag 25 december 2015 @ 11:52:12 #274
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158516995
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 11:39 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Ik weet wat ze zijn, het ging me er alleen om dat ze op het vlak van schoenen dezelfde kwaliteit bieden als hetgeen wat nu failliet aan het gaan is. Hoe ze de spullen leveren doet daar weinig aan af.
Zodra ze kledingzaken zouden openen zouden we wellicht een concurrent kunnen worden, maar dan kunnen ze nooit de ontzettend diverse voorraad aanbieden die ze op de website hebben.
zullen wel schoenen zijn die zijn teruggestuurd van mensen waarbij de maat niet paste.
die kan je niet meer verkopen :D
pi_158517358
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 11:52 schreef KingRadler het volgende:

[..]

zullen wel schoenen zijn die zijn teruggestuurd van mensen waarbij de maat niet paste.
die kan je niet meer verkopen :D
Dat denk jij. Die worden gewoon weer netjes naar jou opgestuurd.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  vrijdag 25 december 2015 @ 12:08:47 #276
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158517370
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 12:08 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Dat denk jij. Die worden gewoon weer netjes naar jou opgestuurd.
denk het ook. ;)
pi_158517985
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 08:05 schreef F1gamer het volgende:
Deze reactie op telegraaf.nl:
Sikerim (gast)
Ik had een cadeaubonnen van voor 50 euro die is nu waardeloos. Dit is pure diefstal. Ze hebben de goederen in de winkel, laat de mensen iets uitzoeken. Er komt toch geen hond meer iets kopen daar. Heb vandaag 3 dure zonnebrillen van het merk Ray Ban in de V&D gepast en het pootje van alle drie afgebroken. Stelen doe ik niet maar ga ze wel op kosten jagen voor het stelen van mijn cadeaubon.

Sorry hoor, dan ben je gewoon zielig, dom en niet meelevend persoon.om spullen te gaan vernielen
sjesus :X stelletje aso's
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
Yanni
RADIO
pi_158518001
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 08:05 schreef F1gamer het volgende:
Deze reactie op telegraaf.nl:
Sikerim (gast)
Ik had een cadeaubonnen van voor 50 euro die is nu waardeloos. Dit is pure diefstal. Ze hebben de goederen in de winkel, laat de mensen iets uitzoeken. Er komt toch geen hond meer iets kopen daar. Heb vandaag 3 dure zonnebrillen van het merk Ray Ban in de V&D gepast en het pootje van alle drie afgebroken. Stelen doe ik niet maar ga ze wel op kosten jagen voor het stelen van mijn cadeaubon.

Sorry hoor, dan ben je gewoon zielig, dom en niet meelevend persoon.om spullen te gaan vernielen
Die zou ik toch een flinke poffert op z'n neus geven als ik dat zag.

Zal wel verzonnen zijn, hangen daar genoeg camera's
  vrijdag 25 december 2015 @ 12:47:44 #279
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158518307
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 11:52 schreef KingRadler het volgende:

[..]

zullen wel schoenen zijn die zijn teruggestuurd van mensen waarbij de maat niet paste.
die kan je niet meer verkopen :D
Natuurlijk wel :? Of denk jij dat ze in een fysieke winkel alles wegdoen als iemand een schoen heeft gepast?
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  vrijdag 25 december 2015 @ 13:09:24 #280
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158518685
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 10:59 schreef MCH het volgende:

[..]

Waar in Duitsland zitten die dan?
Frankfurt en Berlijn:

http://dlvr.it/7y6qJG

verkopen schoenen uit oude voorraad en schoenen die zijn terug gestuurd.
  vrijdag 25 december 2015 @ 13:12:49 #281
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_158518749
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 11:33 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Of kijk ik langs de van Bommels, Mephisto's en van Liers op de site? :P
Nee, wel langs Balmain, Marc Jacobs en Versace schijnbaar...
https://www.zalando.nl/herenschoenen/?price_from=249

Maar dat zal voor de sneue :r van Bommel :r snobs ook wel niks zijn...
Haters everywhere but I don't really care.
  vrijdag 25 december 2015 @ 13:14:10 #282
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_158518775
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 12:47 schreef Maraca het volgende:

[..]

Natuurlijk wel :? Of denk jij dat ze in een fysieke winkel alles wegdoen als iemand een schoen heeft gepast?
schoenen van Zalando die terug gestuurd worden. Die worden gecontroleerd als er iets aan is worden ze verkocht in Berlijn of Frankfurt in een offline store http://dlvr.it/7y6qJG
  vrijdag 25 december 2015 @ 13:20:10 #283
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158518907
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 13:14 schreef KingRadler het volgende:

[..]

schoenen van Zalando die terug gestuurd worden. Die worden gecontroleerd als er iets aan is worden ze verkocht in Berlijn of Frankfurt in een offline store http://dlvr.it/7y6qJG
Weer wat geleerd :o
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
pi_158519571
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 13:12 schreef matthijst het volgende:

[..]

Nee, wel langs Balmain, Marc Jacobs en Versace schijnbaar...
https://www.zalando.nl/herenschoenen/?price_from=249

Maar dat zal voor de sneue :r van Bommel :r snobs ook wel niks zijn...
Zo zou ik me niet willen noemen, ik ben gewoon tevreden met m'n mephisto's (en van bommels) en keek of ze die ook hadden. Als je me überhaupt in het echt zou kennen is 'snob' wel het laatste woord waar je me mee zou associëren :D
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  vrijdag 25 december 2015 @ 14:18:15 #285
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_158520069
V&D kan beter spullen geven voor de kadobon, voordat men zelf de spullen gaat slopen en dat ze alsnog een kadobon moeten spenderen aan schade. :')

Vermoed gewoon dat het al op grote school gebeurd. Ook met het 'onder de jas'

[ Bericht 16% gewijzigd door Zelfscanner op 25-12-2015 14:25:21 ]
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  vrijdag 25 december 2015 @ 15:06:40 #286
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158521055
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 14:18 schreef Zelfscanner het volgende:
V&D kan beter spullen geven voor de kadobon, voordat men zelf de spullen gaat slopen en dat ze alsnog een kadobon moeten spenderen aan schade. :')

Vermoed gewoon dat het al op grote school gebeurd. Ook met het 'onder de jas'
Of de beveiliging pakt zulke mensen gewoon op en V&D stelt ze aansprakelijk voor de schade die ze bewust veroorzaken.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158521068
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 08:05 schreef F1gamer het volgende:
Deze reactie op telegraaf.nl:
Sikerim (gast)
Ik had een cadeaubonnen van voor 50 euro die is nu waardeloos. Dit is pure diefstal. Ze hebben de goederen in de winkel, laat de mensen iets uitzoeken. Er komt toch geen hond meer iets kopen daar. Heb vandaag 3 dure zonnebrillen van het merk Ray Ban in de V&D gepast en het pootje van alle drie afgebroken. Stelen doe ik niet maar ga ze wel op kosten jagen voor het stelen van mijn cadeaubon.

Sorry hoor, dan ben je gewoon zielig, dom en niet meelevend persoon.om spullen te gaan vernielen
En wat denkt hij er werkelijk mee op te schieten? :N

Echt... :')
"Bijna niemand durft de islam te bekritiseren en te bespotten zoals dat met het christendom werd en wordt gedaan, terwijl daar gezien het totalitaire en onderdrukkende karakter van de islam toch alle reden toe is." ~ H.Heeresma
pi_158523281
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:25 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

In Best is de Hornbach gekomen; 2 DHZ-zaken failliet (waarvan er 1 al meer dan 70 jaar bestond). Karwei staat op omvallen.
Vandaag het bericht dat Den Bosch een Bauhaus heeft goedgekeurd van 6000m2 die *naast* de Gamma komt te staan. O wat zou er toch gaan gebeuren met de gamma's, karwei's en DHZ-zaken in de stad?
In het geval van een gamma, karwei of fixet kan ik daar niet rouwig om zijn. Hornbach is tenminste een echte doe-het-zelf winkel die zich focust op hun core-business met bijbehorende scherpe prijzen.

In de gamma/karwij/fixet betaal je ¤5 voor een zakje met 10 schroefjes, maar kan je er wel leuk je hele keuken én badkamer inrichten. Onzin.

[ Bericht 0% gewijzigd door probeer op 25-12-2015 17:40:02 ]
"Pools are perfect for holding water"
pi_158523302
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 19:24 schreef Marrije het volgende:
http://m.telegraaf.nl/art(...)er-twee-maanden-open

donderdag 24 december 2015, 17:52V&D nog zeker twee maanden open© ANP

De bewindvoerders van V&D Groep streven ernaar de winkels van de warenhuisketen en de restaurants van La Place nog bijna twee maanden open te houden. Er hebben zich tientallen mogelijke kopers gemeld voor het retailbedrijf als geheel of of onderdelen ervan.

De komende dagen en weken bestuderen zij de getoonde interesse nader en zullen zij gesprekken voeren met een aantal partijen. Naar verwachting wordt in de loop van januari duidelijk of en zo ja in welke vorm V&D en La Place een doorstart kunnen maken.

V&D vroeg en kreeg deze week uitstel van betaling. De warenhuisketen kampt al langer met financiële problemen. Eerder dit jaar was een reddingsplan in werking gezet. Een fikse reorganisatie, een huurverlaging en een nieuwe kapitaalinjectie van eigenaar Sun Capital moesten de warenhuisketen weer op de rails helpen.

Door het warme najaar bleef de wintercollectie van V&D evenwel in de rekken hangen. Ook de decemberverkopen voldeden lang niet aan de verwachtingen. Daardoor zijn de tekorten bij het al jaren verlieslatende bedrijf alleen maar verder opgelopen. Sun Capital besloot daarop alsnog de stekker eruit te trekken.

Door de winkels open te houden, vergroten de bewindvoerders de overlevingskansen van V&D. Een bedrijf in surseance heeft veel meer kans op een succesvolle doorstart als er gewoon wordt doorgewerkt. Onduidelijk is nog waar het geld vandaan komt dat nodig is om de komende periode te overbruggen.

Maw .. werknemers mogen leuk doorwerken, maar het is nog maar de vraag of ze daadwerkelijk betaald gaan worden?
"Pools are perfect for holding water"
pi_158523404
Het wordt tijd dat de V&D verdwijnt, had al veel eerder moeten gebeuren. Het is gewoon een waardeloze winkelketen die een formule hanteert die totaal niet meer relevant en passend is in de maatschappij van vandaag de dag. Ik ben al bij een flink aantal vestigingen binnen geweest en ze kunnen allemaal over een kam geschoren worden; doodsaai en onlogisch ingericht/ingedeeld, verschrikkelijk slecht en beperkt assortiment en daarbij nog eens veelte duur ook. V&D is het gewoon allemaal net niet. Het is een sfeerloze bedoeling gewoon. Kwam er alleen voor de La Place en de schoolcampus. Rest van de winkel is alleen leuk om af en toe een rondje over te helpen, kom je ook nog eens dat vriendelijke personeel tegen, dat redde de winkelsfeer altijd nog wel een beetje. Ohnee, zelfs dat hadden ze niet! Jammer van de werkloosheid die het met zich meebrengt, maar goed. Een doorstart is zinloos voor de V&D; de signalen zijn uiterst sterk; we hebben ze niet meer nodig in het winkelstratenlandschap van Holland.
  vrijdag 25 december 2015 @ 17:50:47 #291
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_158523531
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:30 schreef probeer het volgende:

[..]

Maw .. werknemers mogen leuk doorwerken, maar het is nog maar de vraag of ze daadwerkelijk betaald gaan worden?
Beter ziek melden dan :)
Haters everywhere but I don't really care.
pi_158523605
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:50 schreef matthijst het volgende:

[..]

Beter ziek melden dan :)
Als ik er zou werken zou ik daar toch sterk over denken ja.
"Pools are perfect for holding water"
  vrijdag 25 december 2015 @ 18:10:39 #293
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_158523754
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:30 schreef probeer het volgende:

[..]

Maw .. werknemers mogen leuk doorwerken, maar het is nog maar de vraag of ze daadwerkelijk betaald gaan worden?
Ze krijgen hoe dan ook salaris. Of van V&D en anders het UWV.

quote:
Heeft uw werkgever financiële problemen en kan hij uw loon niet meer betalen? Is het bedrijf failliet verklaard of is de situatie zo ernstig dat het bedrijf waarschijnlijk failliet gaat en u ontslagen wordt? In deze situatie kunt u van UWV soms een uitkering wegens betalingsonmacht krijgen. En daarna eventueel een WW-uitkering.
quote:
Wanneer krijg ik een uitkering wegens betalingsonmacht?
Dat kan in de volgende situaties:

De rechter heeft uw werkgever tijdelijk uitstel van betaling (surseance) gegeven. Daarnaast wijst hij iemand aan die het financieel beheer overneemt (een bewindvoerder).
De rechter verklaart uw werkgever failliet en wijst iemand aan die het financieel beheer overneemt (een curator).
Uw werkgever kan niet meer uit de problemen komen. Hij krijgt van de rechtbank een regeling om de schulden af te lossen. Dit heet een schuldsaneringsregeling.
Een andere situatie waarbij uw werkgever u blijvend geen loon meer betaalt. Bijvoorbeeld als hij is verdwenen en voor u onbereikbaar is. Hierbij moet het volgende gelden:
Er is geen uitzicht op loonbetalingen.
Uw collega's zitten in dezelfde situatie.
Schuldeisers worden niet meer betaald.
De rechter heeft geen uitspraak gedaan over de financiële problemen van uw werkgever.
Bron: http://www.uwv.nl/particu(...)ens-betalingsonmacht
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  vrijdag 25 december 2015 @ 18:18:53 #294
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_158523872
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 11:33 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Of kijk ik langs de van Bommels, Mephisto's en van Liers op de site? :P
Dat zijn nou ook niet echt de super kwaliteitsschoenen. Vooral van lier niet. Snob en v Bommel in 1 zin ergens verderop :')

Wat je gaat zien is dat mensen of voor cheap gaan, h&m, primark etc, of kwaliteit en bovenkant markt (schoenen bijv magnanni, santoni, harris, Borgioli etc). Daar tussen vallen de klappen. Dus v&d, manfield etc.
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
  vrijdag 25 december 2015 @ 18:34:01 #295
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_158524034
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 18:18 schreef Kopstoot het volgende:
Snob en v Bommel in 1 zin ergens verderop :')
Van die sukkeltjes die neerkijken op sneakers, met hun "mijn van Bommels kostten blablablabla".
Kan het ook niet helpen.
Haters everywhere but I don't really care.
pi_158524053
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 18:18 schreef Kopstoot het volgende:

[..]
Wat je gaat zien is dat mensen of voor cheap gaan, h&m, primark etc, of kwaliteit en bovenkant markt (schoenen bijv magnanni, santoni, harris, Borgioli etc). Daar tussen vallen de klappen. Dus v&d, manfield etc.
Maar dat zie je overal wel gebeuren. Het middensegment verdwijnt.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
  vrijdag 25 december 2015 @ 18:37:13 #297
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_158524066
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 22:10 schreef Pietverdriet het volgende:
Kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst bij V&D was, moet ergens in de jaren 90 geweest zijn. Vind de Bijenkorf al niet echt bijzonder, ben Galeria Kaufhof gewend
Iedere keer als ik in Duitsland ben verbaas ik me over de gelijkenis van galeria kaufhof en v&d, net zo ongezellig en net niet producten in een onlogische ingedeeld warenhuis. Alleen woolworths is nog erger in Duitsland...
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
  vrijdag 25 december 2015 @ 18:38:36 #298
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_158524083
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 18:34 schreef matthijst het volgende:

[..]

Van die sukkeltjes die neerkijken op sneakers, met hun "mijn van Bommels kostten blablablabla".
Kan het ook niet helpen.
Newsflash, van bommels zijn niet heel veel duurder dan fatsoenlijke sneakers. V Bommel, rond de 150-250 euro, sneakers, tussen de 80-180 euro.
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
  vrijdag 25 december 2015 @ 18:51:17 #299
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_158524267
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 18:38 schreef Kopstoot het volgende:

[..]

Newsflash, van bommels zijn niet heel veel duurder dan fatsoenlijke sneakers. V Bommel, rond de 150-250 euro, sneakers, tussen de 80-180 euro.
Daarom juist :)
Haters everywhere but I don't really care.
  vrijdag 25 december 2015 @ 18:59:51 #300
379943 Paper_Tiger
Neem verantwoordelijkheid
pi_158524384
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 december 2015 17:30 schreef probeer het volgende:

[..]

Maw .. werknemers mogen leuk doorwerken, maar het is nog maar de vraag of ze daadwerkelijk betaald gaan worden?
Natuurlijk. Het UWV betaalt de rekening.
a man convinced against his will is of the same opinion still
pi_158524524
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 december 2015 18:59 schreef Paper_Tiger het volgende:

[..]

Natuurlijk. Het UWV betaalt de rekening.
Aha. Dat wist ik niet. Handig zeg, kan dat bedrijf toch nog even geld binnen harken en de loonkosten door de samenleving op laten hoesten.

(aanname hoor .. geen idee hoe dat soort dingen werken, en misschien betalen ze ook wel gewoon netjes loon uit.)
"Pools are perfect for holding water"
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')