Vooral veel babyfoto's de laatste tijd.quote:
Alain en Julius kwamen buurten zoals dat heet en dus snacken. Niet veel (1 glaasje wijn en 1 amuse en dat was het!) want sedert Francois zijn eigen ervaring van "langskomen bij horeca collega's (waarvoor ik hem waarschuwde) opdeed" en waar men het presteerde hem een rekening voor te leggen ongeacht of hij nu uitgebreid kwam eten of alleen maar snacken gelden voor hun nu ook dezelfde regels en wel: Geen freewheelen meer en gewoon betalen! En gelijk heeftie want ik heb het al eerder gezegd: 99% van de Nederlandse koks/horeca-uitbaters zijn harteloze geldwolven met een hoop blabla!quote:Op zondag 29 november 2015 12:22 schreef golfer het volgende:
....het zag er allemaal weer erg appetijtelijk uit en kwamen Julius en Alain daar ook om uitgebreid te tafelen of kwamen die alleen even een snack halen?
QFTquote:Op woensdag 2 december 2015 23:54 schreef mytec het volgende:
Vlees verschil is er wel degelijk , alleen jammer genoeg bij de meeste zaken niet te proeven. Ben eigenlijk ook wel benieuwd of je het verschil tussen dat vlees zo proeft. Heb wel eens beef and steakburgers wagyu gehad die waren erg lekker, maar net zo lekker als goed nederlands vlees.
Mwah...minder dan NYC i.i.g. En je op weg te helpen. Het is een Nederlandse topkok van een hele bekende Hollandse kok dynastie naar ik meen.quote:Op woensdag 2 december 2015 23:45 schreef golfer het volgende:
Als je een keer in de buurt bent probeer dan eens de Thrill Grill van Kranenborg. Ben benieuwd wat je daar van vindt.
En waar gaat de volgende vliegreis naartoe en wordt die culinair interessant?
ziet gut aush.quote:Op vrijdag 4 december 2015 03:20 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Mwah...minder dan NYC i.i.g. En je op weg te helpen. Het is een Nederlandse topkok van een hele bekende Hollandse kok dynastie naar ik meen.
Dank trouwens voor de tip van de Grill.
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
© Rotterdam-Nederland web
[ afbeelding ]
© Cliweb
[ afbeelding ]
Parkheuvel
Heuvellaan 21
3016 GL Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Een Zuid-Afrikaanse mooie heldere lichte wijn met in de neus een geur van
o.a.zon gerijpte peer.Voelt ook bij een eerste slok vol en rijk in de mond.
Prima wijntje om mee te beginnen.
[ afbeelding ]
Zoals gewoonlijk het hele Parkheuvel 'knabbel arsenaal 'weer laten uitrukken om te beginnen.Wat is het voor de puristen: Kerrie, kummel en
kaas op filodeeg.Wonton met ganzenlever en zoetzuur,gemarineerde groenten.Tosti van Pata Negra met truffel.Vitello tonato met sesam en
zuurdesem.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En zo beland je van Zuid-Afrika in Catalonië met deze hele frisse Catalaanse
wijn die prima bij bovenstaande kleine hapjes past.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dubbele portie voor elk en wel Zeeuwse oester op lamellen van gemarineerde schorseneer en zalf,
met Perle Imperial kaviaar en aardappelrösti.
[ afbeelding ]
Deze Beaujolais was een aangename verrassing in zowel geur als smaak door
met name de kersen waardoor deze wijn met al zijn elegantie en harmonie erg
lang,diep en breed in de mond aandeed.Toppertje!
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Een oude bekende en wel de Australische! Kobe Wagyu rund geserveerd met radijs, brunoise van merg,
gebrande zilveruitjes en Vietnamese longpepper jus.Lekker!
Ik noem expres dit keer 'Australische' bij het vlees omdat Van Loo dus de suggestie wekt dat hij origineel
Japans rund serveert en wat bij controle niet zo blijkt te zijn omdat hij de licentie daar niet voor heeft.
Yamazato van Okura te Amsterdam en FG restaurants te Rotterdam zijn de enigen in Nederland die dat
wel hebben en rechtstreeks invoeren.(en fiks voor moeten betalen!)
[ afbeelding ]
Deze laatste fles wijn moest er nog even bij als afsluiter! Kende ik nog niet
en werd aanbevolen vanwege zijn intense aroma's van kers,donkerrood fruit,
houttoetsen, tijm en zoethout.Smaakte erg lekker bij de komende toetjes
vond ik.
[ afbeelding ]
Toetjes! Voor mij deze 'fruitbowl' en 'Miep" (achtergrond) neemt wat ijs & fruit met van die
madeleine's gevuld met amandelspijs en citroen.
[ afbeelding ]
En daar zijn de kazen met het 'kaas'meisje.
[ afbeelding ]
En dit werd de selectie i.c.m.de eerder bestelde Plan Pegau wijn. Heerlijk!
[ afbeelding ]
Nou...vooruit! De echt allerlaatste fles en wel deze fantastische rum die 1998,
1999, 2000 en 2001 tot de beste rum ter wereld werd uitgeroepen vanwege
zijn volle en rijke palet aan tropische smaken en kruidige tonen. Nou...ze
hebben niks teveel gezegd en hij was inderdaad fantastisch!
[ afbeelding ]
En zo sta je saampjes bij de ingang van Parkheuvel met de rum te proosten
terwijl het wachten is op de bestelde taxi. Was mij een avondje wel.
Impressies / Op of aanmerkingen
Tja...er valt niet veel meer te zeggen dan wat al gezegd is als commentaar onder de foto's.
Wederom genoten en dat was het dan voor deze keer.
Cijfer
9- / 10
Dochter van Poetin zeker.quote:Op dinsdag 17 november 2015 03:36 schreef Tim86 het volgende:
Heerlijk leesvoer
En we weten weer wat meer over de mysterieuze Miep..Ze spreekt Russisch
Hopelijk is onze ervaring bij het DWDD-restaurantbeter dan die van Mac van Dinther:quote:Op vrijdag 4 december 2015 03:20 schreef Iwanius het volgende:
Dank trouwens voor de tip van de Grill en laat je weten hoe jullie ervaring was bij dat DWDD
restaurant?
Ik had al geannuleerd, maar dat hoeft niet meer want ze gaan per direct dicht:quote:Op vrijdag 4 december 2015 15:49 schreef golfer het volgende:
Hopelijk is onze ervaring bij het DWDD-restaurantbeter dan die van Mac van Dinther:
http://www.volkskrant.nl/(...)5374ccc85719b7cf205c
Tja deze tenten zijn op z,n tijds wel te doen, maar er zitten wel een paar hele slechten tussen. overigens in de sfeer van dit topic, in New York ook een aantal van dit soort tentjes tegengekomen, een soort van vaag buffet restaurant met van alles uit allerlei streken. Was daar best te doen, maar hele aparte zaakjes, vlak bij Central station.quote:
Helemaal gelijk, soms valt het gewoon vies tegen. Ik heb nog steeds een ervaring van 12 jaar terug op mijn netvlies staan. Eerste kerstdag, drouwenerzand, 1 of ander circus buffet, echt niet te doen, dan hebben we ook nog Preston Palace, 2 dagen ziek geweest.. En dan nog de nodige slechte ervaringen uit mijn kindertijd met Yankee Doodle..quote:Op zaterdag 5 december 2015 17:11 schreef Iwanius het volgende:
Nou weet je Mytec. Ik had best trek en wilde mijn maagje vullen en mijn eisen waren dus vrij laag in de vooravond en ik had geen zin om naar het restaurant van de Bijenkorf te gaan dus kun je zeggen dat gezien wat was uitgestald ik i.i.g genoeg keuze had en de kans dat ik mijn maagje kon vullen vrij groot was alleen...als je dan alles van dichtbij ziet,de bereiding,vervolgens nog het minst slecht uitziende aan gerechten neemt en zelfs die dus in smaak alleen al gewoon vies tegenvallen dan begrijp je dus dat het gewoon te duur is en ik beter naar mijn Kruiskade adresjes even had kunnen gaan en daar mijn maagje had kunnen vullen en zelfs lekkerder gegeten!
Oh ja en ik was veel goedkoper uit geweest
Klinkt als een Noorderling. Het wereldrestaurant 'Puur'in Emmen wel eens geprobeerd? Ik ben er twee keer geweest. Ondanks de 800 zitplaatsen vind ik het best ruim en je ervaart het niet als druk.quote:Op zaterdag 5 december 2015 18:49 schreef mytec het volgende:
[..]
Helemaal gelijk, soms valt het gewoon vies tegen. Ik heb nog steeds een ervaring van 12 jaar terug op mijn netvlies staan. Eerste kerstdag, drouwenerzand, 1 of ander circus buffet, echt niet te doen, dan hebben we ook nog Preston Palace, 2 dagen ziek geweest.. En dan nog de nodige slechte ervaringen uit mijn kindertijd met Yankee Doodle..
Edit: daarnaast vind ik Ni Hao Groningen bijvoorbeeld wel goed, of Sushi in het stadion van Utrecht was ook prima te doen. In de niet Sushi hoek, buffet restaurant- De Schoapwas (eext) ook lekker.
Dankjewel voor deze nee kende het niet, ben tegenwoordig niet vaak in Nederland maar inderdaad een noordeling ;-) Misschien maar een keer combineren met de dierentuin, daar ook in geen jaren meer geweest.quote:Op zaterdag 5 december 2015 19:24 schreef derLudolf het volgende:
Het wereldrestaurant 'Puur'in Emmen
ik van de spicy beef en de pepertjes in het andere gerecht ook niet echt heet. het branden niet na en de volgende dag ook geen "plezier".quote:Op zondag 6 december 2015 03:58 schreef Iwanius het volgende:
Nadat ik de zelf geschoten foto's van Bluezz & Golfer in het CUL FOK! Meet topic zag (14 november jl).bij het authentieke Sichuan Restaurant SānSān, besloot ik ook maar weer eens die kant op te gaan en mijzelf maar weer eens te verwennen
met die schotels die er in de foto's erg appetijtelijk uitzagen. Na het eten 'Miep' ontmoeten.
Heerlijk! Maar...mijn spicy beef schotel is helemaal niet zo heet als dat ik het gewend ben terwijl ik vooraf zei dat ik het traditioneel wil hebben dus "make me cry" of...ik ben zo verwend dat ik zelfs dit een beetje ontgroeid ben qua pittigheid.
Zie je wel...teveel bij de Thai gegeten en dan vallen andere keukens qua pittigheid in het niet. Desondanks heerlijk!
Mals vlees en uitstekende seasoning. Mijn eend was lekker,crispy en helemaal goed en een lekkere tegenhanger voor
mijn beef gerecht. De krab tenslotte was ook helemaal goed geprepareerd. Lekker krokant maar....beetje weinig vlees
vond ik. De schaal met de eend en de krab waren ook het eerst leeg en die werden dus opnieuw uitgevraagd i.c.m.
een verse kom witte rijst. Het is tenslotte zaterdagavond..
Je zat dus te genieten?
Ik werd niet teleurgesteld maar moet wel zeggen dat...als mensen hier gaan eten voor de eerste keer en nog nooit de echte Szechuan keuken hebben geproefd, bij een eerste kennismaking met de smaken van bijvoorbeeld zo een beefgerecht, zullen schrikken en het misschien zelfs vies zullen vinden omdat het zo hemelsbreed afwijkt in bereiding als smaak van de aangepaste 'westerse' Chinese keukens..
Nicequote:Op zondag 6 december 2015 03:58 schreef Iwanius het volgende:
Nadat ik de zelf geschoten foto's van Bluezz & Golfer in het CUL FOK! Meet topic zag (14 november jl).bij het authentieke Sichuan Restaurant SānSān, besloot ik ook maar weer eens die kant op te gaan en mijzelf maar weer eens te verwennen
met die schotels die er in de foto's erg appetijtelijk uitzagen. Na het eten 'Miep' ontmoeten.
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
© Google Maps
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Restaurant SānSān
Hang 33
3011 GG Rotterdam
Wat at / dronk je?
[ afbeelding ]
Zo...menukaart erbij en de foto's van de gerechten die mij wel wat leken tijdens die eerder gehouden meet.
Hoef ik alleen maar te wijzen op de foto's wanneer de serveerster langskomt, zodat ze weet wat ik wil.
[ afbeelding ]
Zo de drank staat klaar (inclusief de eigen meegenomen Busta cassis) en even kijken of er nog wat leuks
in het CUL subforum staat vermeld na mijn laatste reactie.
[ afbeelding ]
Zo!...kijk...het is er nadat de Chinese serveerster mij eerder verbazend vroeg of ik wel heel zeker wist dat ik alle drie de schotels
wilde hebben aangezien ik in mijn eentje was. Nu weet ik waarom want het zijn geef ik toe grotere porties dan ik dacht.
Ach...als ik het niet op kan dan nemen we het gewoon mee. Maar eerst....
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wel even controleren of het er minstens zo goed uitziet als op de foto's. Nou...in het echt beter. Ik krijg hier een goed
gevoel bij....
[ afbeelding ]
Zo..beetje rijst in dat kommetje en gelijk wat van die heerlijk uitziende spicy beef i.c.m.eend erbij en dan happen maar. Oh ik kan
niet wachten..
Impressies / Op of aanmerkingen
Heerlijk! Maar...mijn spicy beef schotel is helemaal niet zo heet als dat ik het gewend ben terwijl ik vooraf zei dat ik het traditioneel wil hebben dus "make me cry" of...ik ben zo verwend dat ik zelfs dit een beetje ontgroeid ben qua pittigheid.
Zie je wel...teveel bij de Thai gegeten en dan vallen andere keukens qua pittigheid in het niet. Desondanks heerlijk!
Mals vlees en uitstekende seasoning. Mijn eend was lekker,crispy en helemaal goed en een lekkere tegenhanger voor
mijn beef gerecht. De krab tenslotte was ook helemaal goed geprepareerd. Lekker krokant maar....beetje weinig vlees
vond ik. De schaal met de eend en de krab waren ook het eerst leeg en die werden dus opnieuw uitgevraagd i.c.m.
een verse kom witte rijst. Het is tenslotte zaterdagavond..
Je zat dus te genieten?
Ik werd niet teleurgesteld maar moet wel zeggen dat...als mensen hier gaan eten voor de eerste keer en nog nooit de echte Szechuan keuken hebben geproefd, bij een eerste kennismaking met de smaken van bijvoorbeeld zo een beefgerecht, zullen schrikken en het misschien zelfs vies zullen vinden omdat het zo hemelsbreed afwijkt in bereiding als smaak van de aangepaste 'westerse' Chinese keukens..
Hoe zag je tafel eruit na afloop Harry?
[ afbeelding ]
Dit keer niet de twee ronde van de eend helemaal kunnen opeten maar voor de rest heb ik het denk ik in mijn eentje
niet slecht gedaan qua eten.
[ afbeelding ]
Cijfer?
8 / 10
Na afloop even acclimatiseren op een terras in de buurt en 'Miep' belt even.
ik heb spleetogen. Bij mij zouden ze zich niet inhouden hopelijkquote:Op zondag 6 december 2015 15:57 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Nice
Ben er vrij zeker van dat de Sizzling Beef qua pittigheid wat vlakker gehouden is hoor. Dat was hij, ondanks aandringen, op de meet ook.
Was jij al eens bij Kimchi in Den Haag geweest? Bij Rabbijn Maarssenpleinquote:Op zondag 6 december 2015 17:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik heb spleetogen. Bij mij zouden ze zich niet inhouden hopelijk
Door al die enthousiaste verhalen moet ik nu ook een keer dat restaurant gaan bezoeken!
Yes, zeker eens doen! Heerlijk en onbeperkt eten en drinken bestellen voor dacht 27,50.quote:Op zondag 6 december 2015 17:48 schreef Molo het volgende:
[..]
Was jij al eens bij Kimchi in Den Haag geweest? Bij Rabbijn Maarssenplein
Viel mij ook opquote:Op dinsdag 8 december 2015 07:40 schreef FutureFairytale het volgende:
Go Tan chilisaus en Hela curry!
Never trust a skinny chef, die proeven hun eten namelijk nietquote:Op dinsdag 8 december 2015 10:40 schreef robdriessen het volgende:
Het valt me nu pas op dat Francois zich moeiteloos kan scharen in het clubje van Cas Spijkers en Herman den Blijker qua 'rond en gezond'
Ze leggen ook allemaal een stuk eerder het loodje.quote:Op dinsdag 8 december 2015 10:56 schreef PierreTT het volgende:
[..]
Never trust a skinny chef, die proeven hun eten namelijk niet
Ik vind beiden erg goed. FG (voormalig Ivy) ben ik begonnen en is natuurlijk een echt restaurant qua opzet en de keukenquote:Op dinsdag 8 december 2015 07:11 schreef egeltje1985 het volgende:
Ziet er gezellig (en lekker) uit. Heb je eigenlijk een voorkeur qua restaurant van FG? Foodlabs of FG restaurant?
Waarom denk je dat ik nog bewust die laatste foto waarop hij proost heb laten zien.quote:Op dinsdag 8 december 2015 07:40 schreef FutureFairytale het volgende:
Go Tan chilisaus en Hela curry!
Oef...ik ben niet zo thuis in Mokum maar eentje die mij wel altijd is bijgebleven is Warung Spang Makandra een Javaans-Surinaams eethuis op de Gerard Doustraat 39. Veel keuzes uit de roti's en het lekkerst toen vond ik de Tjauwmin moksi speciaal!quote:Op dinsdag 8 december 2015 09:40 schreef MutedFaith het volgende:
Heeft Iwanius nog een tip voor een niet te moeilijke hap op zaterdag in Amsterdam? We gaan overdag even de stad in, maar moeten 's avonds bij de Ziggodome zijn. Wellicht een goeie roti-tent ofzo?
Ik beschouw mijzelf als totaal onbelangrijk,kleed mij ook meestal als een zwerver, en mijd ook altijd al die premières of uitnodigingen die ik dan krijg. Gelukkig is dat anno 2015 flink gereduceerd tot eentje in de zoveel weken gewoon omdat ik toch wegblijf en niks van mij laat horen.En de reden van dat is omdat ik het na zoveel jaren wel gezien heb die onzin.quote:Op dinsdag 8 december 2015 10:17 schreef tha_dark het volgende:
Heerlijke verslagen zijn dit Iwanius. Beschouw jij jezelf ook als redelijk bekende Nederlander of dat totaal niet? Mooi om te zien dat je alle 'usual suspects' kent.
Ja, nu wil ik natuurlijk helemaal een foto van je zien om het beeld te completeren.quote:Op dinsdag 8 december 2015 15:49 schreef Iwanius het volgende:
Ik beschouw mijzelf als totaal onbelangrijk,kleed mij ook meestal als een zwerver, en mijd ook altijd al die premières of uitnodigingen die ik dan krijg. Gelukkig is dat anno 2015 flink gereduceerd tot eentje in de zoveel weken gewoon omdat ik toch wegblijf en niks van mij laat horen.En de reden van dat is omdat ik het na zoveel jaren wel gezien heb die onzin.
En terwijl iedereen daar dus helemaal opgedirkt en geweldig loopt te doen kom ik dan aanlopen op gympen,kaki broek en sigaar in mijn hand of mond met een voorkomen van iemand die wekenlang ergens onder een brug heeft gelegen. Ik kijk mensen vaak ook aan van: Als je niks zinnigs hebt te zeggen praat dan liever niet tegen mij want gezellig ben ik niet. Gekke is als ik in gesprek geraak met enkelen dan krijg ik altijd te horen: "Dat had ik niet achter u gezocht wat interessant". (schijnbaar omdat ik met twee woorden spreek en dan toch wel iets van kennis van zaken blijk te hebben over e.e.a.?)
quote:Op dinsdag 8 december 2015 16:01 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, nu wil ik natuurlijk helemaal een foto van je zien om het beeld te completeren.
Ik zie je nu ongeveer zo voor me:
[ afbeelding ]
En dan consequent alle gerechten verkeerd uitspreken.quote:Op dinsdag 8 december 2015 16:01 schreef golfer het volgende:
Ja, nu wil ik natuurlijk helemaal een foto van je zien om het beeld te completeren.
Ik zie je nu ongeveer zo voor me:
[ afbeelding ]
Ga ik eens proberenquote:Op maandag 7 december 2015 12:07 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Yes, zeker eens doen! Heerlijk en onbeperkt eten en drinken bestellen voor dacht 27,50.
Wat denk je van Kromme Jee? (Grand Marnier).quote:Op woensdag 9 december 2015 09:50 schreef robdriessen het volgende:
[..]
En dan consequent alle gerechten verkeerd uitspreken.
"Doet mijn de karPAtsiejoo en dan de toerNEEdoss. En een glaassie bor-de-auks."
Disclaimer: al deze voorbeelden heb ik in mijn horecajaren daadwerkelijk mogen aanhoren. En toch een strak gezicht blijven houden.
Even serieus: wat boeit het? Zelfs de minst "gevormde" mensen kunnen een excellente smaak hebben of gewoon echt genieten van goed eten.quote:Op woensdag 9 december 2015 09:50 schreef robdriessen het volgende:
[..]
En dan consequent alle gerechten verkeerd uitspreken.
"Doet mijn de karPAtsiejoo en dan de toerNEEdoss. En een glaassie bor-de-auks."
Disclaimer: al deze voorbeelden heb ik in mijn horecajaren daadwerkelijk mogen aanhoren. En toch een strak gezicht blijven houden.
Ik moet denken aan Guggenheimer van Brusselmansquote:Op dinsdag 8 december 2015 16:01 schreef golfer het volgende:
[..]
Ja, nu wil ik natuurlijk helemaal een foto van je zien om het beeld te completeren.
Ik zie je nu ongeveer zo voor me:
[ afbeelding ]
Men (Golfer,Rob..Blooody..) maken alleen maar grapjes hoor...Niet te zwaar aan tillen..quote:Op woensdag 9 december 2015 13:06 schreef Tinkepink het volgende:
Even serieus: wat boeit het? Zelfs de minst "gevormde" mensen kunnen een excellente smaak hebben of gewoon echt genieten van goed eten.
Ik snap dat neerkijken op mensen "die niet weten hoe het hoort" nooit zo.
Een kloon of alleen geregistreerd om hier te reageren?quote:Op donderdag 10 december 2015 19:21 schreef WillekeA het volgende:
Heerlijk die noodles en smerige onderbroek aan de lijn
?quote:Op donderdag 10 december 2015 19:35 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
Een kloon of alleen geregistreerd om hier te reageren?
GTFO okok dankje
Nou nou, dat mag wel wat vriendelijker hoor!quote:Op donderdag 10 december 2015 19:35 schreef DrParanoid het volgende:
Een kloon of alleen geregistreerd om hier te reageren?
GTFO okok dankje
Nou, de haat in eerdere delen etc. en die reactie als eerste reactie ooit op fok lijkt me allemaal wat toevallig en ik ben nou eenmaal niet zo vriendelijkquote:Op donderdag 10 december 2015 19:42 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nou nou, dat mag wel wat vriendelijker hoor!
En Willeke, de decoratie is neem ik aan (weet ik wel zeker) schoon.
Je doet je username eer aanquote:Op donderdag 10 december 2015 20:03 schreef DrParanoid het volgende:
[..]
Nou, de haat in eerdere delen etc. en die reactie als eerste reactie ooit op fok lijkt me allemaal wat toevallig en ik ben nou eenmaal niet zo vriendelijk
*kijkt schichtig over zijn schouder* Nu weer ontopic graag kan niet wachten op de London verslagen.quote:
Nou hé. Ik had toen ik dit voor de eerste keer zag ook zoiets van:quote:Op donderdag 10 december 2015 19:21 schreef WillekeA het volgende:
Heerlijk die noodles en smerige onderbroek aan de lijn
Nou... je doet je naam meer dan terecht eer aan want ondanks dat de haters in dit eigen topic gelukkig geen kans meer krijgen met hun onzin, is buiten dit subforum types als met name Amarantha,Insomnia,Elan om maar wat recentere users te noemen nog volop bezig met hun haatzaaierij op grond van afgunst en heresay verhalen in GC. Dus zo gek vind ik de reactie van Dr.P niet.quote:Op donderdag 10 december 2015 20:03 schreef DrParanoid het volgende:
Nou, de haat in eerdere delen etc. en die reactie als eerste reactie ooit op fok lijkt me allemaal wat toevallig en ik ben nou eenmaal niet zo vriendelijk
Die dingen heten niet voor niets "vershoudzakjes" de klimaatbox was vast te groot om mee te slepen.quote:Op vrijdag 11 december 2015 10:26 schreef robdriessen het volgende:
Man, ik zou die knabbels alleen al de hele avond blijven uitvragen Zeer mooi dessert ook.
Maarreh, hoe transporteer jij je sigaren? Is dat een speciaal zakje? Koker of blik te lomp in de binnenzak zeker?
Die 'knabbels' zijn bij Amarone inderdaad erg goed. Die lollies trouwens is ganzenlever..en die gekarameliseerde donkere nootjes zijn ook "to die for".quote:Op vrijdag 11 december 2015 10:26 schreef robdriessen het volgende:
Man, ik zou die knabbels alleen al de hele avond blijven uitvragen Zeer mooi dessert ook.
Neu...dit is gewoon mijn wat ik noem een "reis-zakje"die ik meestal bij mij heb als voorraadje voor onderweg. ( ik grits dan wat uit de huiselijke voorraad en mieter het dan in het zakje. Wat ik overhoud na een avondje uitgaan flikker ik dan thuisgekomen weer terug in de kisten.quote:Maarreh, hoe transporteer jij je sigaren? Is dat een speciaal zakje? Koker of blik te lomp in de binnenzak zeker?
Klopt maar dat is nou net de charme van een Old Dutch Zoals ik al eerder zei:quote:Op zaterdag 12 december 2015 06:42 schreef Molo het volgende:
Ik rijd er vaak langs en vind die tent er altijd zo muf oldskool Van Der Valkerig uit ziet ofzo
Maar eten ziet er lekker uit
Dus af en toe is het gewoon goed om ook hier weer eens langs te gaan en je een beetje in de aloude nostalgie van weleer te wentelen op eetgebied.quote:...Bij restaurant Old Dutch krijg je geen 'schilderij'maaltijden of ervaar je allerlei (gekunstelde) smaaksensaties. Hier krijg je bijvoorbeeld geen "zalfje" van ganzenlever maar een pâté ervan. Bij restaurant Old Dutch kun je nog een ouderwetse in boter gebakken tong, ossenhaas,fazant of hert in het seizoen bestellen en als dessert een lekker bereide crèpes suzette. Zoals vroeger ( jaren 60-70-80?) het de gewoonste zaak van de wereld was.
Eerlijk gezegd spreekt mij dat meer aan (behalve ganzenlever dan, heb het niet zo op orgaanvlees) dan wat je bij FG vaak eet Noem mij een barbaar: Pquote:Bij restaurant Old Dutch krijg je geen 'schilderij'maaltijden of ervaar je allerlei (gekunstelde) smaaksensaties. Hier krijg je bijvoorbeeld geen "zalfje" van ganzenlever maar een pâté ervan. Bij restaurant Old Dutch kun je nog een ouderwetse in boter gebakken tong, ossenhaas,fazant of hert in het seizoen bestellen en als dessert een lekker bereide crèpes suzette. Zoals vroeger ( jaren 60-70-80?) het de gewoonste zaak van de wereld was.
Zwezerik kom je over het algemeen toch nog wel redelijk vaak tegen? In mijn ervaring is dat echt niet alleen weg gelegd voor het hogere segment restaurants.quote:Op zaterdag 12 december 2015 09:01 schreef Tim86 het volgende:
Iwanius, staat (kalfs)zwezerik nog vaak op de kaart bij de restaurants waar jij komt? Daar ben ik zelf zo gek op. Kom het tegenwoordig steeds minder vaak tegen voor mijn gevoel.
De naam is in ieder geval geen succesquote:Op donderdag 17 december 2015 11:42 schreef golfer het volgende:
Straks een middagje Van Gogh-museum en daarna maar eens kijken of die Aziatische Streetfoodtent van Julius Jaspers iets lekkers heeft.
quote:Op donderdag 17 december 2015 11:43 schreef leeell het volgende:
[..]
De naam is in ieder geval geen succes
lijkt me heel lekker! Veel plezierquote:Op donderdag 17 december 2015 11:42 schreef golfer het volgende:
Straks een middagje Van Gogh-museum en daarna maar eens kijken of die Aziatische Streetfoodtent van Julius Jaspers iets lekkers heeft.
Viel tegen.quote:Op donderdag 17 december 2015 18:01 schreef FutureFairytale het volgende:
lijkt me heel lekker! Veel plezier
Oh, dat heb ik gisteren nog gehad. Zo lekker!quote:Op zaterdag 12 december 2015 09:01 schreef Tim86 het volgende:
Iwanius, staat (kalfs)zwezerik nog vaak op de kaart bij de restaurants waar jij komt? Daar ben ik zelf zo gek op. Kom het tegenwoordig steeds minder vaak tegen voor mijn gevoel.
Nou, nou, nou, nou, nou.quote:Op donderdag 17 december 2015 23:06 schreef Isegrim het volgende:
Tai Wu is goed, maar verwacht geen prettige bediening.
Haha goed idee!quote:Op vrijdag 18 december 2015 15:32 schreef mytec het volgende:
Lijkt wel tijd voor een Iwanius AMA (ask me anything-Reddit), of een Fok Cul variant. VMR- Vraag maar raak.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |