abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 28 november 2015 @ 22:51:25 #101
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_157890064
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 november 2015 22:46 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Heb ik gewoon op fb :)
Met naaktfoto's?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_157895487
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 november 2015 22:51 schreef Molo het volgende:

[..]

Met naaktfoto's?
Vooral veel babyfoto's de laatste tijd.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_157895826
ze was altijd een soort fitness- en voedingsguru op fok! Idolaat waren sommigen van haar :D
  zondag 29 november 2015 @ 12:22:23 #104
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157896902
Is de strippenkaart voor FG nog niet vol, Iwanius? :')

het zag er allemaal weer erg appetijtelijk uit en kwamen Julius en Alain daar ook om uitgebreid te tafelen of kwamen die alleen even een snack halen?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 30 november 2015 @ 12:11:01 #105
176157 robdriessen
El Presidente!
pi_157918611
Nog even en dan kunnen de lezers alhier simpelweg FG binnenlopen met de woorden "Ik ben een vriend van Iwanius" om vervolgens de hele avond in de watten gelegd te worden _O-

Trouwens, Iwanius, Dr. is nu qua cocktails zeker het bezoeken waard. Nieuwe menu is net ingegaan en heet "Chinese Takeaway". Alle creaties zijn gemaakt met een knipoog naar 'de chinees'. Ik heb daar vrijdagavond mogen vertoeven. Wat een genot. En naderhand bij The Cat nog even een Epic in m'n mik gestoken. 03:00 uur thuis. Da's even geleden :P
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
pi_157967860
Dank voor de tip Rob en de Dr.'s ken ik maar al te goed. Sterker nog ze waren tijdje terug even als mystery cocktailshakers bij mijn lievelingsclub achter de bar te bewonderen. Ik was de enige van alle aanwezige gasten die ze herkende en kreeg ook gelijk 4 cocktails op mijn tafel neergezet met de woorden: " Jij ben een liefhebber dus we zetten maar alvast wat neer voor je. :') Wanneer kom je weer langs want het is weer een tijdje geleden dat we je zagen."

quote:
11s.gif Op zondag 29 november 2015 12:22 schreef golfer het volgende:
....het zag er allemaal weer erg appetijtelijk uit en kwamen Julius en Alain daar ook om uitgebreid te tafelen of kwamen die alleen even een snack halen?
Alain en Julius kwamen buurten zoals dat heet en dus snacken. Niet veel (1 glaasje wijn en 1 amuse en dat was het!) want sedert Francois zijn eigen ervaring van "langskomen bij horeca collega's (waarvoor ik hem waarschuwde) opdeed" en waar men het presteerde hem een rekening voor te leggen ongeacht of hij nu uitgebreid kwam eten of alleen maar snacken gelden voor hun nu ook dezelfde regels en wel: Geen freewheelen meer en gewoon betalen! En gelijk heeftie want ik heb het al eerder gezegd: 99% van de Nederlandse koks/horeca-uitbaters zijn harteloze geldwolven met een hoop blabla!

Trouwens die Alain zat de hele tijd aan m'n tafel met zijn wijnglas te walsen en de nikszeggende tekst uit te spreken: "Iek bhen ghier bhij Franoise Geurds,errhug ghezhellig". :')


Eraf geflikkerd die onzintekst want wees dan een vent en zet gewoon een foto/filmpje van jou en Julius gewoon online i.p.v. dit nietszeggende stukje beeldmaterieel zo van: "ik zeg wat,maar zeg ook niks"alsof het een geheim is dat hij daar op een weekendavond is met Julius. Gelukkig heb ik wel een foto gemaakt van hun samenzijn daar. :Y

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 02-12-2015 17:30:49 ]
pi_157968403
Welke Thai in Rotterdam is nou het meest de moeite?
Ik heb binnenkort een weekend eten in Rotterdam voor de boeg. Restaurant de Jong is al gereserveerd, ben ik enorm benieuwd naar. Verder nog niks vast, dus...
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_157977976
In Rotterdam heb je goede Thaise toko's maar in Amsterdam toch wel de beste en meesten vind ik.




Waar?




© TubesDesign




Firma Pickles
Grotemarkt 186
3011 PA Rotterdam

Wat at / dronk je?


1 voor hem en 1 voor haar verdeeld over twee tafeltjes.



Allejezus wat een homp is het toch! Bijzonder? nah...


Impressies / Op of aanmerkingen

Nou,laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: Ondanks alle mooie woorden over de toppings en kwaliteit
aan vlees die men gebruikt(alsof niet elke pas geopende hippe hamburger-joint dit doet) vind ik het allemaal qua
smaak(en daar gaat het tenslotte om in de basis) verre van bijzonder en eigenlijk maar zo zo in smaak.

Want?

Kijk je kan je hamburger broodje (giga bun eigenlijk) wel optuigen met o.a.dry aged vlees, MRIJ- en Wagyu-rund,
Ibérico-varken, eendelever en huisgemaakte jus de veau, in de basis moet het allemaal wel op elkaar afgestemd
zijn zodat het uiteindelijk tot een lekker smakelijk geheel smaakt.

Dat is dus het probleem met al die 'hippe' zaken van nu. Men denkt vaak dat het gebruik van allerlei op zich van
goede kwaliteit zijnde vleessoorten ( en die nu erg in de picture staan = dry aged vlees, MRIJ- en Wagyu-rund, etc.)
voldoende is om de hoge prijs en hipheid te rechtvaardigen maar dat is natuurlijk geklets in de ruimte want de
combinatie van de ingrediënten maken de smaak wat in de basis het allerbelangrijkste is en niet hoe duur of hip de
naam is van een 1 ingrediënt dat je gebruikt.

Ik vond daarom ook dat de hamburger weinig smaak nog kraak had en te groot,ja,zelfs voor mij doen gewoon omdat
men van alles ermaar op smijt,weinig tot geen afstemming is voor de smaak en het dus niet echt lekker was.

Dus je vindt een Whopper van de BurgerKing of de Big Mac van McDonalds veel lekkerder?

:') _________! Nee, dat is weer een vergelijking die als een tang op een varken slaat.

Was er niks goed dan?

Oh jawel hoor. De patat was goed maar is natuurlijk niet zo verwonderlijk want die was van Pomms op de Coolsingel,
tegenover de Bijenkorf.

Dus...hoe plaatst je Pickles in de Markthal i.v.g met je eerder gerecenseerde hippe hamburger-joints?

Als laatste!

Cijfer?
6-
/ 10

[ Morgen is donderdag en dan lopen we weer tegen het weekend aan en dus tijd om jezelf te verwennen alvorens we weer]


[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 02-12-2015 23:32:46 ]
  woensdag 2 december 2015 @ 23:45:40 #109
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157978343
Als je een keer in de buurt bent probeer dan eens de Thrill Grill van Kranenborg. Ben benieuwd wat je daar van vindt.

En waar gaat de volgende vliegreis naartoe en wordt die culinair interessant?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator woensdag 2 december 2015 @ 23:51:32 #110
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_157978452
Proef je nou nog verschil tussen Maas Rijn IJssel en Wagyu? :) Welk vlees zat er op jou burger?
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_157978510
Vlees verschil is er wel degelijk , alleen jammer genoeg bij de meeste zaken niet te proeven. Ben eigenlijk ook wel benieuwd of je het verschil tussen dat vlees zo proeft. Heb wel eens beef and steakburgers wagyu gehad die waren erg lekker, maar net zo lekker als goed nederlands vlees.
  donderdag 3 december 2015 @ 01:17:24 #112
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_157979904
quote:
0s.gif Op woensdag 2 december 2015 23:54 schreef mytec het volgende:
Vlees verschil is er wel degelijk , alleen jammer genoeg bij de meeste zaken niet te proeven. Ben eigenlijk ook wel benieuwd of je het verschil tussen dat vlees zo proeft. Heb wel eens beef and steakburgers wagyu gehad die waren erg lekker, maar net zo lekker als goed nederlands vlees.
QFT
Het verschil in Kobe, Wagyu en MRIJ kan ik niet direct in een hamburgertje proeven.
Wel als het als carpaccio wordt uitgesneden en geserveerd.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_157981475
Als gewoon gebakken steak merk je ook echt wel verschil tussen a5 wagyo en iedere willekeurige andere kwaliteitssteak.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_158003332
quote:
3s.gif Op woensdag 2 december 2015 23:45 schreef golfer het volgende:
Als je een keer in de buurt bent probeer dan eens de Thrill Grill van Kranenborg. Ben benieuwd wat je daar van vindt.

En waar gaat de volgende vliegreis naartoe en wordt die culinair interessant?
Mwah...minder dan NYC i.i.g. En je op weg te helpen. Het is een Nederlandse topkok van een hele bekende Hollandse kok dynastie naar ik meen.

Dank trouwens voor de tip van de Grill en laat je weten hoe jullie ervaring was bij dat DWDD
restaurant?


Waar?




© Rotterdam-Nederland web



© Cliweb




Parkheuvel
Heuvellaan 21
3016 GL Rotterdam

Wat at / dronk je?


Een Zuid-Afrikaanse mooie heldere lichte wijn met in de neus een geur van o.a.zon
gerijpte peer.Voelt ook bij een eerste slok vol en rijk in de mond. Prima wijntje om
mee te beginnen.



Zoals gewoonlijk het hele Parkheuvel 'knabbel arsenaal 'weer laten uitrukken om te beginnen.Wat is het voor de puristen: Kerrie, kummel en
kaas op filodeeg.Wonton met ganzenlever en zoetzuur,gemarineerde groenten.Tosti van Pata Negra met truffel.Vitello tonato met sesam en
zuurdesem.





En zo beland je van Zuid-Afrika in Catalonië met deze hele frisse Catalaanse wijn die prima bij bovenstaande kleine hapjes
past.




Dubbele portie voor elk en wel Zeeuwse oester op lamellen van gemarineerde schorseneer en zalf,
met Perle Imperial kaviaar en aardappelrösti.



Deze Beaujolais was een aangename verrassing in zowel geur als smaak door met name
de kersen waardoor deze wijn met al zijn elegantie en harmonie erg lang,diep en breed in
de mond aandeed.Toppertje!




Een oude bekende en wel de Australische! Kobe Wagyu rund geserveerd met radijs, brunoise van merg,
gebrande zilveruitjes en Vietnamese longpepper jus.Lekker!

Ik noem expres dit keer 'Australische' bij het vlees omdat Van Loo dus de suggestie wekt dat hij origineel
Japans rund serveert en wat bij controle niet zo blijkt te zijn omdat hij de licentie daar niet voor heeft.
Yamazato van Okura te Amsterdam en FG restaurants te Rotterdam zijn de enigen in Nederland die dat
wel hebben en rechtstreeks invoeren.(en fiks voor moeten betalen!)



Deze laatste fles wijn moest er nog even bij als afsluiter! Kende ik nog niet en werd aanbevolen vanwege zijn
intense aroma's van kers,donkerrood fruit, houttoetsen, tijm en zoethout.Smaakte erg lekker bij de komende toetjes
vond ik.



Toetjes! Voor mij deze 'fruitbowl' en 'Miep" (achtergrond) neemt wat ijs & fruit met van die
madeleine's gevuld met amandelspijs en citroen.



En daar zijn de kazen met het 'kaas'meisje.



En dit werd de selectie i.c.m.de eerder bestelde Plan Pegau wijn. Heerlijk!



Nou...vooruit! De echt allerlaatste fles en wel deze fantastische rum die 1998,
1999, 2000 en 2001 tot de beste rum ter wereld werd uitgeroepen vanwege
zijn volle en rijke palet aan tropische smaken en kruidige tonen. Nou...ze
hebben niks teveel gezegd en hij was inderdaad fantastisch!



En zo sta je saampjes bij de ingang van Parkheuvel met de rum te proosten
terwijl het wachten is op de bestelde taxi. Was mij een avondje wel.


Impressies / Op of aanmerkingen

Tja...er valt niet veel meer te zeggen dan wat al gezegd is als commentaar onder de foto's.
Wederom genoten en dat was het dan voor deze keer.

Cijfer
9-
/ 10

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 04-12-2015 04:49:59 ]
pi_158003345
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 december 2015 03:20 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Mwah...minder dan NYC i.i.g. En je op weg te helpen. Het is een Nederlandse topkok van een hele bekende Hollandse kok dynastie naar ik meen.

Dank trouwens voor de tip van de Grill.

[ afbeelding ]
Waar?

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
© Rotterdam-Nederland web


[ afbeelding ]
© Cliweb


[ afbeelding ]

Parkheuvel
Heuvellaan 21
3016 GL Rotterdam

Wat at / dronk je?

[ afbeelding ]
Een Zuid-Afrikaanse mooie heldere lichte wijn met in de neus een geur van
o.a.zon gerijpte peer.Voelt ook bij een eerste slok vol en rijk in de mond.
Prima wijntje om mee te beginnen.


[ afbeelding ]
Zoals gewoonlijk het hele Parkheuvel 'knabbel arsenaal 'weer laten uitrukken om te beginnen.Wat is het voor de puristen: Kerrie, kummel en
kaas op filodeeg.Wonton met ganzenlever en zoetzuur,gemarineerde groenten.Tosti van Pata Negra met truffel.Vitello tonato met sesam en
zuurdesem.


[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En zo beland je van Zuid-Afrika in Catalonië met deze hele frisse Catalaanse
wijn die prima bij bovenstaande kleine hapjes past.


[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dubbele portie voor elk en wel Zeeuwse oester op lamellen van gemarineerde schorseneer en zalf,
met Perle Imperial kaviaar en aardappelrösti.


[ afbeelding ]
Deze Beaujolais was een aangename verrassing in zowel geur als smaak door
met name de kersen waardoor deze wijn met al zijn elegantie en harmonie erg
lang,diep en breed in de mond aandeed.Toppertje!


[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Een oude bekende en wel de Australische! Kobe Wagyu rund geserveerd met radijs, brunoise van merg,
gebrande zilveruitjes en Vietnamese longpepper jus.Lekker!

Ik noem expres dit keer 'Australische' bij het vlees omdat Van Loo dus de suggestie wekt dat hij origineel
Japans rund serveert en wat bij controle niet zo blijkt te zijn omdat hij de licentie daar niet voor heeft.
Yamazato van Okura te Amsterdam en FG restaurants te Rotterdam zijn de enigen in Nederland die dat
wel hebben en rechtstreeks invoeren.(en fiks voor moeten betalen!)


[ afbeelding ]
Deze laatste fles wijn moest er nog even bij als afsluiter! Kende ik nog niet
en werd aanbevolen vanwege zijn intense aroma's van kers,donkerrood fruit,
houttoetsen, tijm en zoethout.Smaakte erg lekker bij de komende toetjes
vond ik.


[ afbeelding ]
Toetjes! Voor mij deze 'fruitbowl' en 'Miep" (achtergrond) neemt wat ijs & fruit met van die
madeleine's gevuld met amandelspijs en citroen.


[ afbeelding ]
En daar zijn de kazen met het 'kaas'meisje.


[ afbeelding ]
En dit werd de selectie i.c.m.de eerder bestelde Plan Pegau wijn. Heerlijk!


[ afbeelding ]
Nou...vooruit! De echt allerlaatste fles en wel deze fantastische rum die 1998,
1999, 2000 en 2001 tot de beste rum ter wereld werd uitgeroepen vanwege
zijn volle en rijke palet aan tropische smaken en kruidige tonen. Nou...ze
hebben niks teveel gezegd en hij was inderdaad fantastisch!


[ afbeelding ]
En zo sta je saampjes bij de ingang van Parkheuvel met de rum te proosten
terwijl het wachten is op de bestelde taxi. Was mij een avondje wel.


Impressies / Op of aanmerkingen

Tja...er valt niet veel meer te zeggen dan wat al gezegd is als commentaar onder de foto's.
Wederom genoten en dat was het dan voor deze keer.

Cijfer
9-
/ 10
ziet gut aush.

vooral het kaas meisje
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
  vrijdag 4 december 2015 @ 09:08:29 #116
176157 robdriessen
El Presidente!
pi_158004443
Demerara El Dorado :o
Ik zoek nog altijd naar een Lemon Hart Demerara 151 proof. De distilleerderij is overgenomen en gestopt met de 151. Wordt dus steeds zeldzamer. Maar verplichte kost als je ooit een echte Zombie wil maken ;(
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
pi_158005433
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 november 2015 03:36 schreef Tim86 het volgende:
Heerlijk leesvoer :)

En we weten weer wat meer over de mysterieuze Miep..Ze spreekt Russisch _O_
Dochter van Poetin zeker.

Toffe recensies overigens. Ontzettend leuk om een inkijkje te hebben in zo'n leven :7

[ Bericht 6% gewijzigd door H.FR op 04-12-2015 11:03:32 ]
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
  vrijdag 4 december 2015 @ 15:49:43 #118
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_158011528
quote:
3s.gif Op vrijdag 4 december 2015 03:20 schreef Iwanius het volgende:

Dank trouwens voor de tip van de Grill en laat je weten hoe jullie ervaring was bij dat DWDD
restaurant?

Hopelijk is onze ervaring bij het DWDD-restaurantbeter dan die van Mac van Dinther:
http://www.volkskrant.nl/(...)5374ccc85719b7cf205c
:@
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 4 december 2015 @ 15:59:11 #119
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_158011717
Das een redelijk vernietigende kritiek ja..
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_158027277


Waar?


Het restaurant gezien vanaf de buitenkant naast de Bijenkorf



Als je de trap opgaat kom je op de tussenverdieping een grote ruimte tegen voor hele grote gezelschappen die aan lange tafels
bij elkaar kunnen zitten.



Trapje omhoog en je bent op de eerste verdieping met de grote eetzaal en het buffet,open keuken en alles wat erbij hoort.



Als je de grote zaal betreed aan je rechterhand de lange bar voor alle drank die je gewoon mag pakken.



Voor de open keuken in het midden het deel met de warme gerechten.



Links naast de open keuken en wanneer je de grote zaal betreed in een hoek alle voorgerechten (soepen e.d.) en de salade bar.



Naast de saladebar en de soepen,de warme kleine hapjes



Daar weer naast voor de kleintjes een aparte eethoek om op te scheppen.



Op het middendeel van het buffet aan 1 kant vlees en kip en vis en andere gerechten.(babi spul :r )



Aan de andere kant weer andere,veelal,groentegerechten en of schaaldieren. (mosselen bijvoorbeeld)




Op een ander middendeel van het buffet grote garnalen,pekingeend stukjes,rivierkreeftjes,rundvlees,saté e.d.



Op datzelfde deel aan 1 kant het koude,dessert,buffet met ijs,gebak en fruit en zelfs een chocolade machine.




Links tegen de muur en naast de open keuken het buffet voor allerlei koude vlees of vis gerechten die je daar kan laten bereiden.




Idols
(all you can eat Wok restaurant)

Coolsingel 103 (naast de Bijenkorf)
3012 AG Rotterdam

Wat at / dronk je?


Witte rijst met o.a. licht gebakken grote garnalen,stoofvlees in een pittige saus,gefrituurde kippenboutjes in
een zware sojasaus,rundvlees in pepers gebakken,visfilet met groentes(paksoi o.a.)saté. Op een apart bordje
lamskoteletten in knoflook gegrild en links naast het grote bord een volgens zegge originele haaienvinnensoep
en een colaatje.



Een bord met wat fruit als dessert.


Impressies / Op of aanmerkingen


Dit was wat er overbleef van het grote bord en zegt volgens mij genoeg!


Nou...je hebt dus niet genoten?

:N totaal niet!

Want?

De rijst was oud,te droog en sowieso geen jasmijnrijst. Dit is zoals de meeste 'Hollandse; chinezen doen en wel oude rijst invriezen en de volgende dag opnieuw gebruiken en verkopen aan die onwetende gwai lo's (Kantonees voor niet-Chinezen) aangezien die altijd gerechten nemen met heel veel saus waardoor men de slechte rijstkorrel helemaal niet proeft en alles braaf opeet en 'lekker' vind.

Rundvlees was taai en droog,visfilet sompig en de groenten doorkookt en eigenlijk smaakten zowel de vlees als de kip gerechten allemaal eender. De grote gamba's met schil waren redelijk in knoflook gegrild en eetbaar, de stukjes pekingeend
te droog en erg vet. De lamskoteletten waren een bonk vet alsof je een speklap zit te eten. De geroemde (volgens het personeel van restaurant) haaienvinnensoep was eigenlijk nog het meest redelijke van alles gek genoeg. Helemaal geen origineel maar gewoon een 'Hollandse'versie met minuscule stukjes....nep krab erin :D _O- 8)7

Ho...oké,dus het hoofdgerecht was waardeloos. Dan was het dessert met fruit waar jij je geen buil aan kan stoten wel goed?


En dit bleef er over van het dessert.


Reden? Ananas was niet rijp en sappig maar hard. Galia meloen had wel wat
zoete stukjes maar over de hele ook niet echt rijp en de rest was smaakloos
,waterig en kwam allemaal overduidelijk van de groothandel en uit blik!.

Kortom ook dat was een aanfluiting.

Ik zie op de foto's bij het dessert buffet ook ijs en allerlei zoete hartigheden.
Waarom die niet ook geprobeerd?


Nou als je goed keek dan zag je gewoon dat het allemaal uitgedroogd (ijs zelfs vies)
eruit zag en ook overduidelijk van de groothandel kwam en erg lang in de koelingen
(vriezers?) is bewaart alvorens uit te serveren voor het buffet. Maar ja als je ijsbolletjes
opschept en vervolgens er een kledder slagroom(spuitbus) of chocolade opflikkert en
zo in de mond lepelt dan proef je natuurlijk de slechte kwaliteit niet. Beetje het verhaal
wat ik over de rijst vertelde. Dus ik nam eigenlijk nog hetgeen wat het meest veilige was
en zelfs dat was dus in de praktijk gewoonweg slecht.

Was het druk?

Ja best wel en duidelijk publiek dat gewend is anders op de zondag om de hoek bij de
zondagschinees hun babi whatever of Foe Y whatever met kroepoek en saté onder welk
nummer het ook staat, te bestellen.

Vond je van de prijs-kwaliteit verhouding?

Slecht. Vanaf vrijdag betaal je dus E 27,50 p.p. wat misschien een koopje lijkt gezien van
waaruit je allemaal kan kiezen(er is dus veel volgens het blote oog) i.c.m. drank maar als je
echt het ontleed dan is gezien de kwaliteit het gewoonweg duur! Te duur! (doordeweeks
E 22,50 p.p en je mag 2 uur zitten schransen)

Goed,dat was dus goed waardeloos. Maar jou kennende had je natuurlijk nog trek dus hoe loste je dat op?


Jaaaaa....mijn lievelings-Thai (SOI3) in Rotterdam bezocht en gelijk een schotel met rundvlees in pepers en
basilicum bestelt en...


Nog een schotel met de befaamde groene curry met kipfilet! Eindresultaat?


"Bammm...thank you mam! Ik ben weer het mannetje hoor! Heeeerlijk! En daarna:


pimpen :') met (weer) heerlijke zoete cocktails alias sneeuwwitjes!


Harry..je vergeet een cijfer te geven voor je Ídols ervaring.

Oh ja...

Cijfer
4,5
/ 10
pi_158027352
Ok, ik als lurker schrok toen ik deze vreetschuur in je mooie topic zag opduiken :D . Wat een ranzige tent is dat en ik vind de 4.5 nog wel erg ruimhartig.
(caroro duikt weer in lurkmodus)
  zaterdag 5 december 2015 @ 17:02:59 #122
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_158035492
quote:
11s.gif Op vrijdag 4 december 2015 15:49 schreef golfer het volgende:

Hopelijk is onze ervaring bij het DWDD-restaurantbeter dan die van Mac van Dinther:
http://www.volkskrant.nl/(...)5374ccc85719b7cf205c
:@
Ik had al geannuleerd, maar dat hoeft niet meer want ze gaan per direct dicht:
http://dewerelddraaitdoor(...)ct-pop-up-restaurant
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_158035551
quote:
4s.gif Op zaterdag 5 december 2015 03:20 schreef Iwanius het volgende:
knip-
Tja deze tenten zijn op z,n tijds wel te doen, maar er zitten wel een paar hele slechten tussen. overigens in de sfeer van dit topic, in New York ook een aantal van dit soort tentjes tegengekomen, een soort van vaag buffet restaurant met van alles uit allerlei streken. Was daar best te doen, maar hele aparte zaakjes, vlak bij Central station.
pi_158035691
Nou weet je Mytec. Ik had best trek en wilde mijn maagje vullen en mijn eisen waren dus vrij laag in de vooravond en ik had geen zin om naar het restaurant van de Bijenkorf te gaan dus kun je zeggen dat gezien wat was uitgestald ik i.i.g genoeg keuze had en de kans dat ik mijn maagje kon vullen vrij groot was alleen...als je dan alles van dichtbij ziet,de bereiding,vervolgens nog het minst slecht uitziende aan gerechten neemt en zelfs die dus in smaak alleen al gewoon vies tegenvallen dan begrijp je dus dat het gewoon te duur is en ik beter naar mijn Kruiskade adresjes even had kunnen gaan en daar mijn maagje had kunnen vullen en zelfs lekkerder gegeten!

Oh ja en ik was veel goedkoper uit geweest

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-12-2015 17:11:58 ]
  zaterdag 5 december 2015 @ 18:35:25 #125
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_158037732
Zoiets had ik ook van de week, ik had honger en zin in "veul vlees" en stevige smaken en ik dacht "weet je wat, we gaan eens naar een Griek!". Nou, ik kan er weer voor 20 jaar tegenaan. :'(

CUL / Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #19 Iwanius vrij?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')