abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_157201473
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 oktober 2015 11:03 schreef MrsDuck het volgende:

[..]

Ziet er fraai uit! Misschien een idee voor een ander topic; favoriete food sites, blogs, apps etc.
Ooit eens een aanzetje voor gegeven:
CUL / Verzameltopic favoriete foodblogs
Liep niet denderend. :+
Let me see you stripped down to the bone
pi_157203551
Och, hoe knus is dit idee!? :D

http://100daysofevelyn.com/2013/08/25/chocolate-fortune-pyramids/



Geluks'koekjes' in de vorm van chocolade kooitjes. Erg tof voor bij de koffie na de kerstmaaltijd. :Y
Let me see you stripped down to the bone
pi_157211245
Een klassieke combi van brie, peer, pecan noot en gereduceerde balsamico. Lijkt mij een leuk borrelhapje of als kaasdessertje.

http://unsophisticook.com/baked-brie-pear-pecan-bites/

pi_157211361
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2015 20:57 schreef MrsDuck het volgende:
Een klassieke combi van brie, peer, pecan noot en gereduceerde balsamico. Lijkt mij een leuk borrelhapje of als kaasdessertje.

http://unsophisticook.com/baked-brie-pear-pecan-bites/

[ afbeelding ]
Ziet er goed uit :9
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_157218168
Wanneer gaat het FEE topic weer open ? <O) 8} ~:) >:O
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_157290230
Als variant op gourmetten is evt wokken ook wel erg leuk;



En dat kan zo feestelijk en uitgebreid als je zelf wilt. Dit was met ons weekendje weg in een landa huisje, maar thuis kan je qua decoratie ook een hoop doen :)
  dinsdag 3 november 2015 @ 14:38:59 #107
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_157292318
Edit
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_157393726
Ik ga hier meelezen. Dit jaar is het bij ons gezien laatste jaar in dit huis :)
I solemnly swear i'm up to no good
pi_157424936
iemand suggesties voor iets wat grotendeels van te voren klaar te maken is? Tweede kerstdag gaan wij met familie naar een kerstcircus en daarna willen we thuis eten, van te voren er tijd insteken is geen probleem. Voordat we gaan eten heb ik ongeveer nog een half uurtje om af te ronden.

Thanks!
pi_157428537
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 14:20 schreef kaars het volgende:
iemand suggesties voor iets wat grotendeels van te voren klaar te maken is? Tweede kerstdag gaan wij met familie naar een kerstcircus en daarna willen we thuis eten, van te voren er tijd insteken is geen probleem. Voordat we gaan eten heb ik ongeveer nog een half uurtje om af te ronden.

Thanks!
Stoofpotten zijn dan ideaal.
  Moderator maandag 9 november 2015 @ 17:21:22 #111
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_157428646
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 14:20 schreef kaars het volgende:
iemand suggesties voor iets wat grotendeels van te voren klaar te maken is? Tweede kerstdag gaan wij met familie naar een kerstcircus en daarna willen we thuis eten, van te voren er tijd insteken is geen probleem. Voordat we gaan eten heb ik ongeveer nog een half uurtje om af te ronden.

Thanks!
Een lekkere goulash?
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_157428825
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 14:20 schreef kaars het volgende:
iemand suggesties voor iets wat grotendeels van te voren klaar te maken is? Tweede kerstdag gaan wij met familie naar een kerstcircus en daarna willen we thuis eten, van te voren er tijd insteken is geen probleem. Voordat we gaan eten heb ik ongeveer nog een half uurtje om af te ronden.

Thanks!
Een garnalen of wildkroketje is goed voor te bereiden en kwestie van frituren voor je gaat serveren, dit is ook sjiek in de vorm van bitterballetje bij de borrel. En als je gasten al wat te knabbelen hebben dan heb jij meer tijd in de keuken!

Je voorgerecht kan natuurlijk koud zoals carpaccio of een zalmbonbon. Een soep of bouillon is ook prima op op te warmen. Eendenborstfilet is zo gebakken, lekker met een cranberry-portsaus (vooraf maken en even opwarmen), pommes duchesse, geroerbakte spruitjes met amandel, salade, eigengemaakte appelmoes. Een ijstaartje of kaasplankje als dessert.
pi_157429067
quote:
14s.gif Op maandag 9 november 2015 17:14 schreef Myraela het volgende:

[..]

Stoofpotten zijn dan ideaal.
quote:
1s.gif Op maandag 9 november 2015 17:21 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Een lekkere goulash?
quote:
1s.gif Op maandag 9 november 2015 17:31 schreef MrsDuck het volgende:

[..]

Een garnalen of wildkroketje is goed voor te bereiden en kwestie van frituren voor je gaat serveren, dit is ook sjiek in de vorm van bitterballetje bij de borrel. En als je gasten al wat te knabbelen hebben dan heb jij meer tijd in de keuken!

Je voorgerecht kan natuurlijk koud zoals carpaccio of een zalmbonbon. Een soep of bouillon is ook prima op op te warmen. Eendenborstfilet is zo gebakken, lekker met een cranberry-portsaus (vooraf maken en even opwarmen), pommes duchesse, geroerbakte spruitjes met amandel, salade, eigengemaakte appelmoes. Een ijstaartje of kaasplankje als dessert.
Thanks voor de suggesties! wildkroketjes is wel een heel goed idee!

Ik twijfel nu inderdaad tussen een stoofpotje met konijn of eendenborst, even de meningen van het gezelschap peilen :P

Heeft iemand wel is zelf ijstaart gemaakt? of zal ik er lekker een bestellen?
pi_157429906
Een echte ijstaart niet, maar wel parfait. Deze is lekker; http://www.een.be/program(...)adeparfait-met-peren
pi_157430929
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 17:45 schreef kaars het volgende:
Heeft iemand wel is zelf ijstaart gemaakt? of zal ik er lekker een bestellen?
IJstaart is echt één van de simpelste dingen van de wereld. Tenminste, dat zou kunnen, je kunt er ook flink mee uitpakken. Mijn moeders lievelingstaart is een simpele taart van meringue, nougatine en geklopte slagroom.

Vorig jaar met kerst maakte ik deze baked Alaska. Deze is met zelfgemaakt chocolade ijs, zoute karamel, koffiecake en Italiaanse meringue.

pi_157432295
Ik moet zelf eerst nog wat met een sinterklaasdiner. Een speculaasparfait is natuurlijk heel ok in het thema 😊
pi_157444722
quote:
0s.gif Op maandag 9 november 2015 20:11 schreef MrsDuck het volgende:
Ik moet zelf eerst nog wat met een sinterklaasdiner. Een speculaasparfait is natuurlijk heel ok in het thema 😊
ik heb met sinterklaas een paar keer een kruidnootjestiramisu gemaakt. altijd een groot succes!

quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2015 13:58 schreef minilot het volgende:
Och, hoe knus is dit idee!? :D

http://100daysofevelyn.com/2013/08/25/chocolate-fortune-pyramids/

[ afbeelding ]

Geluks'koekjes' in de vorm van chocolade kooitjes. Erg tof voor bij de koffie na de kerstmaaltijd. :Y
deze zijn te lief :o wat een goed idee! misschien eens uitproberen, binnenkort...

ik heb een tijdje terug de doperwtjessoep met geitenkaas-mosterdcroutons gemaakt uit Nopi (de laatste Ottolenghi)... het is wel een beetje lente-achtig gerecht, maar misschien toch wel een goed idee voor het voorgerecht. het ziet er supermooi uit en smaakte erg goed :)
pi_157614237
Hoera, 2e kerstdag zijn we thuis. Ons gezelschap; moi, mr.Duck en ons kleutereendje (nee, ze is niet lelijk ☺). Lekker voor ons wat maken. Nu de ideetjes nog.
pi_157689527
Ik kook deze kerst alleen voor mijn eigen familie. Vorig jaar ook voor de schoonfamilie, maar dat was eigenlijk teveel werk.

Menu voor bij mijn moeder gaat denk ik dit worden:
quote:
Bouillabaisse

*****

Eend met stoofpeer en pastinaak puree

*****

Picanha, gepofte zoete aardappel met zure room en sperziebonen

*****

Bitterkoekjespudding met karamelsaus
De bouillabaisse is nog ter discussie, aangezien een aantal mensen niet echt van vis houden. Ik wil het gewoon graag een keer maken. :') :@
pi_157689595
Ik ga denk ik op 1e kerstdag met mn vriend sukiyaki-en :)
pi_157690773
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 november 2015 11:53 schreef Myraela het volgende:
Ik kook deze kerst alleen voor mijn eigen familie. Vorig jaar ook voor de schoonfamilie, maar dat was eigenlijk teveel werk.

Menu voor bij mijn moeder gaat denk ik dit worden:

[..]

De bouillabaisse is nog ter discussie, aangezien een aantal mensen niet echt van vis houden. Ik wil het gewoon graag een keer maken. :') :@
Bouillabaisse is nou ook niet echt het visgerecht voor mensen die niet zo van vis houden. Met sommige gerechten trek je ze over de streep, garnalenkroketten, palingmousse, tonijnsteak gaan er bij niet visliefhebbers vaak nog wel in. Bouillabaisse is voor mensen die van het vissige van vis houden.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_157691314
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 november 2015 13:08 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Bouillabaisse is nou ook niet echt het visgerecht voor mensen die niet zo van vis houden. Met sommige gerechten trek je ze over de streep, garnalenkroketten, palingmousse, tonijnsteak gaan er bij niet visliefhebbers vaak nog wel in. Bouillabaisse is voor mensen die van het vissige van vis houden.
Vind je? Ik ben zelf ook geen enorme visliefhebber. Zodra het te vissig smaakt haak ik af. Maar bouillabaisse vind ik juist geweldig. Zeker met lekker brood en veel rouille. :9 Maar het idee ligt nu bij mijn stiefvader en broer, moeten ze zelf maar kiezen.
  vrijdag 20 november 2015 @ 17:24:58 #123
409579 LuDann
All the way
pi_157696561
Ik ga ook meelezen. Weet niet of ik ook durf te posten wat ik ga maken. Ik maak pas sinds een maand of 2 iets anders klaar dan magnetronmaaltijden. :')

Ik zal eerste Kerstdag voor 7 eters gaan koken. Spannend wel! Voor- en nagerecht worden verzorgd door mijn moeder en schoonmoeder. Ik durf in een topic als dit bijna niet neer te zetten waar we heen gaan voor inspiratie...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
maar ik heb daar best zin in. :D Ik wil denk ik meerdere gerechten op tafel zetten waar mensen zelf van kunnen opscheppen.

Ben heel benieuwd naar de knappe dingen die jullie allemaal gaan maken.
pi_157700390
quote:
11s.gif Op vrijdag 20 november 2015 17:24 schreef LuDann het volgende:
Ik ga ook meelezen. Weet niet of ik ook durf te posten wat ik ga maken. Ik maak pas sinds een maand of 2 iets anders klaar dan magnetronmaaltijden. :')

Ik zal eerste Kerstdag voor 7 eters gaan koken. Spannend wel! Voor- en nagerecht worden verzorgd door mijn moeder en schoonmoeder. Ik durf in een topic als dit bijna niet neer te zetten waar we heen gaan voor inspiratie...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
maar ik heb daar best zin in. :D Ik wil denk ik meerdere gerechten op tafel zetten waar mensen zelf van kunnen opscheppen.

Ben heel benieuwd naar de knappe dingen die jullie allemaal gaan maken.
Gewoon posten hoor, ook over hoe het in Utrecht was.
  vrijdag 20 november 2015 @ 20:53:49 #125
409579 LuDann
All the way
pi_157702114
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 november 2015 19:57 schreef MrsDuck het volgende:

[..]

Gewoon posten hoor, ook over hoe het in Utrecht was.
Misschien. Als ik durf. :P

Ik wil best vertellen over hoe het in Utrecht was als daar belangstelling voor is. :Y
  vrijdag 20 november 2015 @ 20:54:49 #126
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157702155
Belangstelling present.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  vrijdag 20 november 2015 @ 21:10:13 #127
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_157702746
quote:
17s.gif Op vrijdag 20 november 2015 20:53 schreef LuDann het volgende:

[..]

Misschien. Als ik durf. :P

Iedereen moet toch ergens beginnen! :Y) En alle toffe mensen hier zullen het vast wel leuk vinden om te horen of misschien zien wat je op tafel gaat zetten! Zelfs al ben je een beginner qua koken!! ;)

Ikzelf ben ook zeker geen gevorderde kok, zeker niet in vergelijking met sommige kooktalenten die je hier voorbij ziet komen! :D Maar het belangrijkste is (naar mijn mening), dat je gewoon lekker plezier hebt in wat je doet!
  vrijdag 20 november 2015 @ 21:27:43 #128
409579 LuDann
All the way
pi_157703517
Ok, ik zal wel even een verslagje posten over hoe het was op het festival. :Y

Dankjewel voor de aanmoediging Bienelientjee. O+ Ik heb er wel plezier in. Ik heb een dochtertje van 3,5 maand en ik vind het belangrijk dat ze leert wat goed en gezond eten is. Geen magnetron troep meer voor ons.
  vrijdag 20 november 2015 @ 21:53:36 #129
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_157704409
1e gaan wij met 15 man gourmetten. Maar dan wel met Jacobsschelpen, eend en ree, lever en de gebruikelijke vlees en vissoorten,.

2e zijn we samen. Wil dan vooraf toast met eendenragout en bloemkool soep met garnalen , hoofd: rosbief met veel paddenstoelen, frietjes, groenten
Na: hertog roomijs, vers geslagen slagroom, aardbeien en vers gesmolten chocolade (te simpel maar te lekker! )
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  vrijdag 20 november 2015 @ 21:58:31 #130
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_157704565
Of gewoon pizza :D
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_157705968
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 november 2015 21:58 schreef uniekhoorn het volgende:
Of gewoon pizza :D
Mijn kinderen willen 'hamburger van papa van de bbq'. Nou zijn die ook erg lekker. Eens zien of we dat wat kunnen pimpen.
Met een meidenkwartet
pi_157706977
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 november 2015 21:10 schreef Bienelientjee het volgende:

[..]

Iedereen moet toch ergens beginnen! :Y) En alle toffe mensen hier zullen het vast wel leuk vinden om te horen of misschien zien wat je op tafel gaat zetten! Zelfs al ben je een beginner qua koken!! ;)

Ikzelf ben ook zeker geen gevorderde kok, zeker niet in vergelijking met sommige kooktalenten die je hier voorbij ziet komen! :D Maar het belangrijkste is (naar mijn mening), dat je gewoon lekker plezier hebt in wat je doet!
Precies, ik ben zeker geen topkok en voor gepriegel heb ik geen geduld. Ik vind het het wel leuk om net wat anders te doen als normaal maar de ingrediënten moeten wel uit de supermarkt of bij een gewone slager etc. komen. Toko, Turk, delicatessezaken en zelfs een uitgebreide viswinkel zijn hier niet echt in de buurt. Ik haal mijn inspiratie uit kookboeken, kooktijdschriften, supermarkttijdschriften, Pinterest en blogs (voornamelijk Nederlandstalig).
pi_157707024
Ik heb net een heel duur japans mes gekocht (ik kan er niets aan doen, ik vind messen gewoon mooi)... Dan heb ik in ieder geval goed gereedschap. Al zal ik met kerst niets speciaals koken. Ga twee dagen bij anderen eten, al zal ik el een lekker gerechtje meenemen.

Waarschijnlijk maak ik zelf een pate met wat confijt voor het etentje. En voor de ander weet ik het nog niet.
Whatever...
pi_157711492
De bouillabaisse verhuist naar de dag dat ik alleen met mijn vriend ben en mijn ouders krijgen gewoon maar 3 gangen.
pi_157721475
quote:
11s.gif Op vrijdag 20 november 2015 17:24 schreef LuDann het volgende:
Ik ga ook meelezen. Weet niet of ik ook durf te posten wat ik ga maken. Ik maak pas sinds een maand of 2 iets anders klaar dan magnetronmaaltijden. :')

Ik zal eerste Kerstdag voor 7 eters gaan koken. Spannend wel! Voor- en nagerecht worden verzorgd door mijn moeder en schoonmoeder. Ik durf in een topic als dit bijna niet neer te zetten waar we heen gaan voor inspiratie...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
maar ik heb daar best zin in. :D Ik wil denk ik meerdere gerechten op tafel zetten waar mensen zelf van kunnen opscheppen.

Ben heel benieuwd naar de knappe dingen die jullie allemaal gaan maken.
Ik zou niet teveel hooi op mijn vork nemen als ik jou was. Er zijn ook veel lekkere dingen die technisch niet erg moeilijk zijn en die qua timing niet makkelijk in de soep lopen. Natuurlijk mag er best wat fout gaan, maar als jij loopt te stressen en het allemaal te lang duurt en iedereen zijn best moet doen om te zeggen dat het lekker is dan wordt de avond daar meestal niet gezelliger van.

quote:
14s.gif Op vrijdag 20 november 2015 13:35 schreef Myraela het volgende:

[..]

Vind je? Ik ben zelf ook geen enorme visliefhebber. Zodra het te vissig smaakt haak ik af. Maar bouillabaisse vind ik juist geweldig. Zeker met lekker brood en veel rouille. :9 Maar het idee ligt nu bij mijn stiefvader en broer, moeten ze zelf maar kiezen.
Ik schatte het anders in, ik hou zelf ook wel van vis en vooral schaal en schelpdieren dus ik kan dat ook weer niet zo heel goed beoordelen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zaterdag 21 november 2015 @ 19:42:13 #136
409579 LuDann
All the way
pi_157722738
Ik was niet van plan het heel ingewikkeld te maken, maar bedankt voor je advies. :Y
pi_157805183
Nou, uitgenodigd om 2e kerstdag te gaan gourmetten bij mijn ouders.

En eerste kerstdag blijven we lekker thuis. Er staat nog honderduizend speciaalbier in de kast en die gaan we opdrinken. :+

Dus potentieel ben ik wel op zoek naar voer dat goed bij bier past. :P
Sterkheidsbaas van alles.
  woensdag 25 november 2015 @ 10:21:34 #138
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_157805330
quote:
2s.gif Op woensdag 25 november 2015 10:09 schreef Lonaa het volgende:
Nou, uitgenodigd om 2e kerstdag te gaan gourmetten bij mijn ouders.

En eerste kerstdag blijven we lekker thuis. Er staat nog honderduizend speciaalbier in de kast en die gaan we opdrinken. :+

Dus potentieel ben ik wel op zoek naar voer dat goed bij bier past. :P
patat met kip dus ^O^
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_157805347
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 10:21 schreef Molo het volgende:

[..]

patat met kip dus ^O^
Of spareribs. _O_
Sterkheidsbaas van alles.
pi_157805455
quote:
2s.gif Op woensdag 25 november 2015 10:22 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Of spareribs. _O_
http://www.beefensteak.nl/nl/spareribs-baby-back-ribs.html

Deze zijn echt te lekker. Pas gemaakt.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  woensdag 25 november 2015 @ 11:16:18 #141
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_157806198
quote:
2s.gif Op woensdag 25 november 2015 10:22 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Of spareribs. _O_
Pizza *O*
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  woensdag 25 november 2015 @ 13:00:26 #142
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_157808622
Als één van mijn toetjes wil ik zoiets doen, diagonale panna cotta :D Moet alleen nog een leuk recept vinden!

pi_157809010
Ik ben er uit voor mijn Sinterklaas... niet helemaal kerst dus...

Knolselderij-saffraansoep
http://mmm-lekker.blogspo(...)ij-saffraansoep.html


Honing-citroenkip met wortel en boerenfriet
https://www.jamiemagazine(...)-met-worteltjes.html


En toch geen parfait...maar een kruidnotencheesecake
http://www.kookmetplezier(...)cake-in-een-glaasje/
pi_157810068
foutje, er ging iets verkeerd
pi_157829186
* Gala6183 slaat de laatste 2 nagerechten op.

De inspiratie voor voor-, tussen- en hoofdgerecht wil nog niet echt komen dus ik lees hier ook mee. We zijn maar met een klein groepje dit jaar (6 volwassenen) en iedereen eet alles, behalve de zwangere. Dus ik zoek iets zonder rauwe vis/rauw vlees en zonder alcohol.
pi_157831024
De plannen zijn inmiddels rond, nou de menu's nog.

Kerstavond: 4 volwassenen + 2 kinderen
Wil als hoofdgerecht dan denk ik kalkoen doen, met stoofpeertjes, puree en nog een andere groente. Voor en toetje nog geen idee.

Eerste Kerstdag zijn we alleen met ons gezin (dus 2 volwassenen en 2 kinderen)
Dan denk ik iets met eend.

Tweede Kerstdag gaan we naar schoonfamilie. Moet ik denk ik wel iets meenemen, maar nog geen idee wat.
  donderdag 26 november 2015 @ 12:26:23 #147
319877 BzP
Devildriver_
pi_157832027
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 13:00 schreef Bienelientjee het volgende:
Als één van mijn toetjes wil ik zoiets doen, diagonale panna cotta :D Moet alleen nog een leuk recept vinden!

[ afbeelding ]
Wow Dit ga ik maken!

Denk deze:

http://cookinette.blogspot.dk/2009/08/diagonal-panna-cotta.html
Voeg toe op ps4 voor BF1 deviidriver_
May the Orse be with you
pi_157832067
quote:
0s.gif Op maandag 19 oktober 2015 10:37 schreef minilot het volgende:
Ik denk dat ik er 's middags stiekem ook nog iets te zuipen in ga wurmen, voor de gezelligheid. Dit klinkt als leuk en lekker:
Cranberry & Rosemary White “Christmas” Sangria
[ afbeelding ]

[..]

Mjam! :9
Die ziet er heerlijk uit!
Always &lt;br /&gt;Be &lt;br /&gt;Happy
pi_157833173
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 13:19 schreef MrsDuck het volgende:
Ik ben er uit voor mijn Sinterklaas... niet helemaal kerst dus...

Knolselderij-saffraansoep
http://mmm-lekker.blogspo(...)ij-saffraansoep.html
[ afbeelding ]

Honing-citroenkip met wortel en boerenfriet
https://www.jamiemagazine(...)-met-worteltjes.html
[ afbeelding ]

En toch geen parfait...maar een kruidnotencheesecake
http://www.kookmetplezier(...)cake-in-een-glaasje/
[ afbeelding ]
Wow, dat ziet er echt heerlijk uit!
pi_157833189
Ik zou heel graag een keer kalkoen klaarmaken, maar dat is denk ik iets wat ik beter volgend jaar kan proberen denk ik, als ik wat meer kookervaring heb?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')