abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator donderdag 13 augustus 2015 @ 21:30:49 #1
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_155191436
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Het gaat als volgt. Je neemt een user die je nog nooit hebt ontmoet of een foto van hebt gezien en je beschijft deze persoon in dit topic. Eventueel met plaatjes. Ik begin wel.


Lienekien:

Dit is Lienekien met haar dochter:

hippe-moeder-dochter-fotoshoot-in-Zeeland.jpg

Lienekien is groot fan van Fok, steekt haar mening niet onder stoelen of banken en steekt ook graag een sjaaltje in elkaar. Ze bezoekt regelmatig de alternatieve markt 3 dorpen verderop 'omdat het daar veel echter is qua producten'.
In de supermarkt heeft ze regelmatig discussies met het personeel over de plaatsing van producten.
Ze denkt dat ze heel populair is in de buurt en op feestjes, maar eigenlijk is iedereen haar na 3 minuten helemaal zat. Ze weet het altijd beter.

Steekwoorden die bij Lienekien passen: H&M, alternatieve kaas, vegan, camping.

Lienekien woont in een vinexwijk in Houten, maar wel op de hoek.

Lienekien heeft 4 kinderen, maar 3 zijn verhuisd naar de andere kant van het land.
Lijstje voor de OP:

Lienekien
Re
-Strawberry-
Snakelady
Sounddragon
Tong80
K_man
Iwanius
Loveless85
Kreator
Paxcon
Fylax
Motorbloempje
magnetronkoffie
Fogel
lambiekje
yvonne
KoosVogels
Fokker89
Klopkoek
PausNicolaas
Murmeli
yats
Pope-of-Dope
Sands
Bosbeetle

En door.

Pareltje Kreator ^O^ :7
Lambo of Rekt
pi_155192215
Die van yats en Pope-of-dope _O_
  Redactie Frontpage / Weblog / FoBo donderdag 13 augustus 2015 @ 21:48:52 #3
393632 crew  Fylax
Multitalent
pi_155192235
Ik ben ook wel benieuwd naar die van GGGMM :)
Ik had jou als mijn zoon willen hebben. ~ Djeez
  donderdag 13 augustus 2015 @ 21:55:01 #4
405562 Erno-BE
Greatest virgin in the world
pi_155192447
registreer om deze reclame te verbergen
images?q=tbn:ANd9GcSaKacSPA2mqLE0EFEW8sRTMGT6tK53iEoZ7QrotelthOqLHw1Q4w
De rechter is de user bamibij. In het echte leven heet hij Rogier en is 22. De klassieke corpsbal en voleerd lid van studentenvereniging Carolus Magnus. Overdag studeert bamibij geschiedenis in het prachtige Nijmegen en werkt in het callcenter. Zijn ouders komen uit Hoorn. Bamibij drinkt graag bier en is heel actief in het Nijmeegse nachtleven. Hij heeft als echte baas een neukfrequentie van 1x/2 dagen met iedere keer een andere chick. Naast werken en studeren doet bamibij een aantal commissies en daarnaast reist hij graag de wereld over. Al met al een heel actieve student. Meer heb ik niet te zeggen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erno-BE op 13-08-2015 22:12:22 ]
Uitspraak van 2016, gedaan op donderdag 17 maart 2016 @ 22:35:23:
Ik kies nooit voor de makkelijkste oplossing. Ik wil de top bereiken en gaan voor de premium girls, elke vrouw kunnen krijgen die IK zou willen.
pi_155193049
quote:
1s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 21:21 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Dit is wel een beetje sneu, René
Laat de beschrijving maar aan Kreator over, jij kent me duidelijk totaal niet.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  Moderator donderdag 13 augustus 2015 @ 22:32:10 #6
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_155193905
quote:
19s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 20:41 schreef Sack_Blabbath het volgende:
[ afbeelding ]

Hoofdpijn bezorgde de jonge Bosbeetle zijn ouders, leraren, de mensen van het consultatiebureau, de logopedist, de gedragspsycholoog, de uit Australië ingevlogen pedagoog, de paragnost, de neuroloog, Martin Gaus, de toelatingscommissie van Mensa en zijn oppasbuurmeisje.

Het joch was sloom. Zijn reactievermogen deed denken aan dat van een schildpad, een dove schildpad, dronken en knetterstoned. Kruipen? Meneer was al 8 voordat hij eens de moeite nam. Zelfstandig lopen? Dat lukte ook uiteindelijk wel, op zijn 11de. Slapen? Dat ging prima, minstens 20 uur op dag, al vanaf zijn geboorte. Traag en sloom dat was hij. Maar wel mateloos gefascineerd door vogeltjes, een draaiende platenspeler, de plaatjes in de 20-delige encyclopedie en de gedemonteerde motor uit de oude brommer die al die jaren in een verlaten hoekje van de schuur stond.

Jammer, maar helaas. Het gebeurd soms gewoon, dat je kind een beetje aan de domme kant is. Maar toen verraste Bosbeetle iedereen. Op de dag voor zijn Cito-toets. Nog nooit had het jochie gesproken. Maar toen, op 3 april, hij was 11 en een half, begon het jong te praten. Zonder horten, zonder stoten, zelfs zonder een lisp of een slis. Zei hij mama of papa? Nee, meneer begon te praten, drie dagen en drie nachten non-stop, zonder eten, slapen of, op het oog, zelfs zonder te ademen. Het begon met het complete oeuvre van Drs. P, toen volgde een relaas van uren over de filosofische aspecten aan het werk van Frank Zappa. En het slotstuk was het opsommen van het periodieke systeem der elementen, in het Latijn. Met argumentatie waarom Ag en Cd eigenlijk van plaats moesten wisselen.

Toen legde hij zijn hoofd ter ruste en viel in slaap. Drie dagen en drie nachten lang.

Euforisch was men. Jarenlang was iedereen laagdunkend over BB, een kind waarvan alleen de ouders konden houden. Maar nu: was het een genie? Een boodschapper van de heer? Of gewoon kortsluiting in zijn hersenpan?

Dat blijft tot vandaag een vraag. De Cito-toets mocht hij overslaan. Zonder moeite haalde hij zijn gymnasium en op zijn 14de begon hij aan de universiteit.

Maar traag bleef hij ook. Fietsen zonder zijwieltjes? Hij was 15. Zijn eerste vriendschap? Op zijn 22ste, met een gepensioneerde tandarts, maar toch.

Die universiteit? Dat duurde wat lang, een jaar of 19. Meneer had zijn tijd nodig om over zijn leven na te denken, zijn haar tot aan de grond te laten groeien en alle obscure muziek op Aarde te catalogiseren.

Maar hij schokte de wereld van de biologen met zijn groundbreaking studie over het inheemse paargedrag van de bruine stekelbaars in stresssituaties. Nobelprijs-waardig, maar ja, die geven die fuckers altijd aan gelikte scheikundigen en goedgebekte natuurkundigen. Niet aan een goedsullige bioloog.

Traag bleef hij ook. Met de meisjes lukte het nooit zo. Maar toch. Op zijn 25ste ontmoette hij haar dan toch. Hij zag haar voor het eerst toen zij naar hem lachte door het glas, aan de andere kant van een aquarium met stekelbaarsjes. En ze leefden nog lang en gelukkig. In een overvolle flat in Hengelo. Met een poster van Frank Zappa aan de muur en Fok! ingebrand op een vergeelde monitor. En hij kan sinds een week of 2 ook zwemmen zonder bandjes. Bravo!
Geen woord aan gelogen... ^O^

Fucking lastig zonder bandjes trouwens, waarom doen mensen dat?
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
pi_155196244
registreer om deze reclame te verbergen
Dit is Faxie:

B9Bm2eS.jpg

Een man van weinig woorden en vele gezichten. Weet precies waar hij voor staat in het leven.

:9

Wat wij als doorsnee mensen niet weten is dat hij vaak gebruik maakt van een codetaal. In zijn vrije tijd runt Faxie namelijk een asiel waar hij omringt wordt door poesjes. Met gezichtsuitdrukkingen leert hij ze kunstjes. ' :( ' betekent ‘zit’ en ' O+ ' staat voor ‘geef likje’. Ze luisteren nog niet helemaal, maar opgeven zit niet in zijn aard. Poesjes vereisen eenmaal veel toewijding en geduld. Eens zal het hem lukken ze naar zijn pijpen te laten dansen.

Faxie voelt zich vaak onbegrepen door zijn medemens. Het liefst zit hij met zijn Macbook in de Starbucks om te klagen over de negatieve effecten van het kapitalisme op de samenleving. Mensen zouden elkaar eens wat meer moeten gunnen, vindt hij. Op het internet staat hij bekend als een waardige discussiepartner, maar in het echt is hij heel anders. Bescheiden, stil.

Bij Starbucks kennen ze hem inmiddels bij naam en bestelt hij steevast een soy vanilla latte. Soy vanwege zijn veganistische ideologie, vanilla omdat het zijn favoriete smaak is en de latte... die is gewoon laag in kcal. Onze Fax kijkt stiekem neer op dikke mensen. Zij zijn immers het boegbeeld van de doorgeslagen consumptiemaatschappij.

Uiterlijk is voor hem een statement. Zijn tatoeages hebben allemaal een diepe betekenis. Hij laat zich graag inspireren door boeddhistische invloeden. Verder heeft Faxie niets met grootschalige festivals als Pinkpop and Sziget. “Voor de massa.” Veel liever neemt hij zijn banjo mee naar het park om daar een liedje te spelen onder het genot van een waterpijp. Dat is échte creativiteit, recht uit het hart.

Wat betreft de mannen en vrouwen heeft Faxie niets te klagen. Hij valt niet op geslacht, maar op mensen. 'Go with the flow' is zijn motto. Relaties gelooft hij niet meer in. Gelukkig maar, want Faxie heeft te veel liefde te geven om zich te binden aan slechts één persoon. Hij leeft dan ook zijn leven van dag tot dag en geniet van wat er op zijn pad komt. Volgens hem zou de wereld er beter uitzien als meer mensen durfden af te wijken van de massa. Kleur buiten de lijntjes, leef!
pi_155196386
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 23:38 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit is Faxie:

[ afbeelding ]

Een man van weinig woorden en vele gezichten. Weet precies waar hij voor staat in het leven.

:9

Wat wij als doorsnee mensen niet weten is dat hij vaak gebruik maakt van een codetaal. In zijn vrije tijd runt Faxie namelijk een asiel waar hij omringt wordt door poesjes. Met gezichtsuitdrukkingen leert hij ze kunstjes. ' :( ' betekent ‘zit’ en ' O+ ' staat voor ‘geef likje’. Ze luisteren nog niet helemaal, maar opgeven zit niet in zijn aard. Poesjes vereisen eenmaal veel toewijding en geduld. Eens zal het hem lukken ze naar zijn pijpen te laten dansen.

Faxie voelt zich vaak onbegrepen door zijn medemens. Het liefst zit hij met zijn Macbook in de Starbucks om te klagen over de negatieve effecten van het kapitalisme op de samenleving. Mensen zouden elkaar eens wat meer moeten gunnen, vindt hij. Op het internet staat hij bekend als een waardige discussiepartner, maar in het echt is hij heel anders. Bescheiden, stil.

Bij Starbucks kennen ze hem inmiddels bij naam en bestelt hij steevast een soy vanilla latte. Soy vanwege zijn veganistische ideologie, vanilla omdat het zijn favoriete smaak is en de latte... die is gewoon laag in kcal. Onze Fax kijkt stiekem neer op dikke mensen. Zij zijn immers het boegbeeld van de doorgeslagen consumptiemaatschappij.

Uiterlijk is voor hem een statement. Zijn tatoeages hebben allemaal een diepe betekenis. Hij laat zich graag inspireren door boeddhistische invloeden. Verder heeft Faxie niets met grootschalige festivals als Pinkpop and Sziget. “Voor de massa.” Veel liever neemt hij zijn banjo mee naar het park om daar een liedje te spelen onder het genot van een waterpijp. Dat is échte creativiteit, recht uit het hart.

Wat betreft de mannen en vrouwen heeft Faxie niets te klagen. Hij valt niet op geslacht, maar op mensen. 'Go with the flow' is zijn motto. Relaties gelooft hij niet meer in. Gelukkig maar, want Faxie heeft te veel liefde te geven om zich te binden aan slechts één persoon. Hij leeft dan ook zijn leven van dag tot dag en geniet van wat er op zijn pad komt. Volgens hem zou de wereld er beter uitzien als meer mensen durfden af te wijken van de massa. Kleur buiten de lijntjes, leef!
_O_
pi_155197596
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 23:38 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit is Faxie:

[ afbeelding ]

Een man van weinig woorden en vele gezichten. Weet precies waar hij voor staat in het leven.

:9

Wat wij als doorsnee mensen niet weten is dat hij vaak gebruik maakt van een codetaal. In zijn vrije tijd runt Faxie namelijk een asiel waar hij omringt wordt door poesjes. Met gezichtsuitdrukkingen leert hij ze kunstjes. ' :( ' betekent ‘zit’ en ' O+ ' staat voor ‘geef likje’. Ze luisteren nog niet helemaal, maar opgeven zit niet in zijn aard. Poesjes vereisen eenmaal veel toewijding en geduld. Eens zal het hem lukken ze naar zijn pijpen te laten dansen.

Faxie voelt zich vaak onbegrepen door zijn medemens. Het liefst zit hij met zijn Macbook in de Starbucks om te klagen over de negatieve effecten van het kapitalisme op de samenleving. Mensen zouden elkaar eens wat meer moeten gunnen, vindt hij. Op het internet staat hij bekend als een waardige discussiepartner, maar in het echt is hij heel anders. Bescheiden, stil.

Bij Starbucks kennen ze hem inmiddels bij naam en bestelt hij steevast een soy vanilla latte. Soy vanwege zijn veganistische ideologie, vanilla omdat het zijn favoriete smaak is en de latte... die is gewoon laag in kcal. Onze Fax kijkt stiekem neer op dikke mensen. Zij zijn immers het boegbeeld van de doorgeslagen consumptiemaatschappij.

Uiterlijk is voor hem een statement. Zijn tatoeages hebben allemaal een diepe betekenis. Hij laat zich graag inspireren door boeddhistische invloeden. Verder heeft Faxie niets met grootschalige festivals als Pinkpop and Sziget. “Voor de massa.” Veel liever neemt hij zijn banjo mee naar het park om daar een liedje te spelen onder het genot van een waterpijp. Dat is échte creativiteit, recht uit het hart.

Wat betreft de mannen en vrouwen heeft Faxie niets te klagen. Hij valt niet op geslacht, maar op mensen. 'Go with the flow' is zijn motto. Relaties gelooft hij niet meer in. Gelukkig maar, want Faxie heeft te veel liefde te geven om zich te binden aan slechts één persoon. Hij leeft dan ook zijn leven van dag tot dag en geniet van wat er op zijn pad komt. Volgens hem zou de wereld er beter uitzien als meer mensen durfden af te wijken van de massa. Kleur buiten de lijntjes, leef!
_O_
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 00:20:24 #10
29278 crew  Nizno
Versie 3.8
pi_155197787
Dit is Arcee

D.TAMMET_20CAN_2024.01.09d.jpg
In het echte leven heet hij Daniel, 36 jaar en woonachtig in Londen. Hij lijkt gewoon een man als zo veel anderen. Maar Daniel is bijzonder. Hij kan erg goed rekenen.

Hij ziet getallen als vormen en kleuren waardoor hij uitkomsten van berekeningen voor zich ziet als landschappen.
Daniel kan aanvoelen of een getal een priemgetal is of niet. Hij voelt emoties bij getallen. 286 is mooi bol, maar 2003 is gewoon een raar uitziend geheel.
Dit is ook de reden waarom hij heel 2003 in een winterslaap is geweest.
Op 14 maart 2004 somde hij het getal pi op met 22514 cijfers achter de komma. Dit deed hij in 5 uur en 9 minuten.

Op internet doet hij inmiddels voor Fok! zo veel dat hij minder tijd heeft voor nieuwe recordpogingen. Wel probeert hij nog wat tijd over te houden voor zijn optredens bij verschillende tv-programma's waarin hij soms een uitdaging aangaat, maar soms ook gewoon wil vertellen welke landschappen hij ziet bij het getal Pi.
38 is de som van de kwadraten van de eerste drie priemgetallen.
pi_155199455
Faxie klopt zo niet. :D
www.passieenplezier.nl Dé winkel voor erotiek
I wonder if the stars sign, the life that is to be mine. - Enya
pi_155199481
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 01:30 schreef Tamashii het volgende:
Faxie klopt zo niet. :D
Dat is dan ook de bedoeling.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 01:41:44 #13
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_155199724
quote:
19s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 20:41 schreef Sack_Blabbath het volgende:
[ afbeelding ]

Hoofdpijn bezorgde de jonge Bosbeetle zijn ouders, leraren, de mensen van het consultatiebureau, de logopedist, de gedragspsycholoog, de uit Australië ingevlogen pedagoog, de paragnost, de neuroloog, Martin Gaus, de toelatingscommissie van Mensa en zijn oppasbuurmeisje.

Het joch was sloom. Zijn reactievermogen deed denken aan dat van een schildpad, een dove schildpad, dronken en knetterstoned. Kruipen? Meneer was al 8 voordat hij eens de moeite nam. Zelfstandig lopen? Dat lukte ook uiteindelijk wel, op zijn 11de. Slapen? Dat ging prima, minstens 20 uur op dag, al vanaf zijn geboorte. Traag en sloom dat was hij. Maar wel mateloos gefascineerd door vogeltjes, een draaiende platenspeler, de plaatjes in de 20-delige encyclopedie en de gedemonteerde motor uit de oude brommer die al die jaren in een verlaten hoekje van de schuur stond.

Jammer, maar helaas. Het gebeurd soms gewoon, dat je kind een beetje aan de domme kant is. Maar toen verraste Bosbeetle iedereen. Op de dag voor zijn Cito-toets. Nog nooit had het jochie gesproken. Maar toen, op 3 april, hij was 11 en een half, begon het jong te praten. Zonder horten, zonder stoten, zelfs zonder een lisp of een slis. Zei hij mama of papa? Nee, meneer begon te praten, drie dagen en drie nachten non-stop, zonder eten, slapen of, op het oog, zelfs zonder te ademen. Het begon met het complete oeuvre van Drs. P, toen volgde een relaas van uren over de filosofische aspecten aan het werk van Frank Zappa. En het slotstuk was het opsommen van het periodieke systeem der elementen, in het Latijn. Met argumentatie waarom Ag en Cd eigenlijk van plaats moesten wisselen.

Toen legde hij zijn hoofd ter ruste en viel in slaap. Drie dagen en drie nachten lang.

Euforisch was men. Jarenlang was iedereen laagdunkend over BB, een kind waarvan alleen de ouders konden houden. Maar nu: was het een genie? Een boodschapper van de heer? Of gewoon kortsluiting in zijn hersenpan?

Dat blijft tot vandaag een vraag. De Cito-toets mocht hij overslaan. Zonder moeite haalde hij zijn gymnasium en op zijn 14de begon hij aan de universiteit.

Maar traag bleef hij ook. Fietsen zonder zijwieltjes? Hij was 15. Zijn eerste vriendschap? Op zijn 22ste, met een gepensioneerde tandarts, maar toch.

Die universiteit? Dat duurde wat lang, een jaar of 19. Meneer had zijn tijd nodig om over zijn leven na te denken, zijn haar tot aan de grond te laten groeien en alle obscure muziek op Aarde te catalogiseren.

Maar hij schokte de wereld van de biologen met zijn groundbreaking studie over het inheemse paargedrag van de bruine stekelbaars in stresssituaties. Nobelprijs-waardig, maar ja, die geven die fuckers altijd aan gelikte scheikundigen en goedgebekte natuurkundigen. Niet aan een goedsullige bioloog.

Traag bleef hij ook. Met de meisjes lukte het nooit zo. Maar toch. Op zijn 25ste ontmoette hij haar dan toch. Hij zag haar voor het eerst toen zij naar hem lachte door het glas, aan de andere kant van een aquarium met stekelbaarsjes. En ze leefden nog lang en gelukkig. In een overvolle flat in Hengelo. Met een poster van Frank Zappa aan de muur en Fok! ingebrand op een vergeelde monitor. En hij kan sinds een week of 2 ook zwemmen zonder bandjes. Bravo!
Geweldig _O_ Hulde :D
Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
pi_155201296
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 23:38 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit is Faxie:

[ afbeelding ]

Een man van weinig woorden en vele gezichten. Weet precies waar hij voor staat in het leven.

:9

Wat wij als doorsnee mensen niet weten is dat hij vaak gebruik maakt van een codetaal. In zijn vrije tijd runt Faxie namelijk een asiel waar hij omringt wordt door poesjes. Met gezichtsuitdrukkingen leert hij ze kunstjes. ' :( ' betekent ‘zit’ en ' O+ ' staat voor ‘geef likje’. Ze luisteren nog niet helemaal, maar opgeven zit niet in zijn aard. Poesjes vereisen eenmaal veel toewijding en geduld. Eens zal het hem lukken ze naar zijn pijpen te laten dansen.

Faxie voelt zich vaak onbegrepen door zijn medemens. Het liefst zit hij met zijn Macbook in de Starbucks om te klagen over de negatieve effecten van het kapitalisme op de samenleving. Mensen zouden elkaar eens wat meer moeten gunnen, vindt hij. Op het internet staat hij bekend als een waardige discussiepartner, maar in het echt is hij heel anders. Bescheiden, stil.

Bij Starbucks kennen ze hem inmiddels bij naam en bestelt hij steevast een soy vanilla latte. Soy vanwege zijn veganistische ideologie, vanilla omdat het zijn favoriete smaak is en de latte... die is gewoon laag in kcal. Onze Fax kijkt stiekem neer op dikke mensen. Zij zijn immers het boegbeeld van de doorgeslagen consumptiemaatschappij.

Uiterlijk is voor hem een statement. Zijn tatoeages hebben allemaal een diepe betekenis. Hij laat zich graag inspireren door boeddhistische invloeden. Verder heeft Faxie niets met grootschalige festivals als Pinkpop and Sziget. “Voor de massa.” Veel liever neemt hij zijn banjo mee naar het park om daar een liedje te spelen onder het genot van een waterpijp. Dat is échte creativiteit, recht uit het hart.

Wat betreft de mannen en vrouwen heeft Faxie niets te klagen. Hij valt niet op geslacht, maar op mensen. 'Go with the flow' is zijn motto. Relaties gelooft hij niet meer in. Gelukkig maar, want Faxie heeft te veel liefde te geven om zich te binden aan slechts één persoon. Hij leeft dan ook zijn leven van dag tot dag en geniet van wat er op zijn pad komt. Volgens hem zou de wereld er beter uitzien als meer mensen durfden af te wijken van de massa. Kleur buiten de lijntjes, leef!
Wat is deze? :D

Even lezen hoor _O-
pi_155201299
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 01:30 schreef Tamashii het volgende:
Faxie klopt zo niet. :D
Haha er klopt helemaal niks van :D _O-

Maar toch leuk O+
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 07:43:24 #16
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_155201486
Die van faxie lezen in de ochtend maakt je dag alvast goed ^O^
pi_155201619
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 01:30 schreef Tamashii het volgende:
Faxie klopt zo niet. :D
Parodie en zulks.

Maar stiekem is Faxie wel een hipster natuurlijk. O+
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 08:35:27 #18
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155201917
quote:
99s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 00:20 schreef Nizno het volgende:
Dit is Arcee

[ [url=http://res.cloudinary.com/talent/image/fetch/t_face_s170/http://speakerdata.s3.ama(...)1.09d.jpg]afbeelding[/url] ]
In het echte leven heet hij Daniel, 36 jaar en woonachtig in Londen. Hij lijkt gewoon een man als zo veel anderen. Maar Daniel is bijzonder. Hij kan erg goed rekenen.

Hij ziet getallen als vormen en kleuren waardoor hij uitkomsten van berekeningen voor zich ziet als landschappen.
Daniel kan aanvoelen of een getal een priemgetal is of niet. Hij voelt emoties bij getallen. 286 is mooi bol, maar 2003 is gewoon een raar uitziend geheel.
Dit is ook de reden waarom hij heel 2003 in een winterslaap is geweest.
Op 14 maart 2004 somde hij het getal pi op met 22514 cijfers achter de komma. Dit deed hij in 5 uur en 9 minuten.

Op internet doet hij inmiddels voor Fok! zo veel dat hij minder tijd heeft voor nieuwe recordpogingen. Wel probeert hij nog wat tijd over te houden voor zijn optredens bij verschillende tv-programma's waarin hij soms een uitdaging aangaat, maar soms ook gewoon wil vertellen welke landschappen hij ziet bij het getal Pi.
Dat is Arcee in mijn hoofd. Nice one.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 08:46:10 #19
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_155202067
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 23:38 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit is Faxie:

[ afbeelding ]

Een man van weinig woorden en vele gezichten. Weet precies waar hij voor staat in het leven.

:9

Wat wij als doorsnee mensen niet weten is dat hij vaak gebruik maakt van een codetaal. In zijn vrije tijd runt Faxie namelijk een asiel waar hij omringt wordt door poesjes. Met gezichtsuitdrukkingen leert hij ze kunstjes. ' :( ' betekent ‘zit’ en ' O+ ' staat voor ‘geef likje’. Ze luisteren nog niet helemaal, maar opgeven zit niet in zijn aard. Poesjes vereisen eenmaal veel toewijding en geduld. Eens zal het hem lukken ze naar zijn pijpen te laten dansen.

Faxie voelt zich vaak onbegrepen door zijn medemens. Het liefst zit hij met zijn Macbook in de Starbucks om te klagen over de negatieve effecten van het kapitalisme op de samenleving. Mensen zouden elkaar eens wat meer moeten gunnen, vindt hij. Op het internet staat hij bekend als een waardige discussiepartner, maar in het echt is hij heel anders. Bescheiden, stil.

Bij Starbucks kennen ze hem inmiddels bij naam en bestelt hij steevast een soy vanilla latte. Soy vanwege zijn veganistische ideologie, vanilla omdat het zijn favoriete smaak is en de latte... die is gewoon laag in kcal. Onze Fax kijkt stiekem neer op dikke mensen. Zij zijn immers het boegbeeld van de doorgeslagen consumptiemaatschappij.

Uiterlijk is voor hem een statement. Zijn tatoeages hebben allemaal een diepe betekenis. Hij laat zich graag inspireren door boeddhistische invloeden. Verder heeft Faxie niets met grootschalige festivals als Pinkpop and Sziget. “Voor de massa.” Veel liever neemt hij zijn banjo mee naar het park om daar een liedje te spelen onder het genot van een waterpijp. Dat is échte creativiteit, recht uit het hart.

Wat betreft de mannen en vrouwen heeft Faxie niets te klagen. Hij valt niet op geslacht, maar op mensen. 'Go with the flow' is zijn motto. Relaties gelooft hij niet meer in. Gelukkig maar, want Faxie heeft te veel liefde te geven om zich te binden aan slechts één persoon. Hij leeft dan ook zijn leven van dag tot dag en geniet van wat er op zijn pad komt. Volgens hem zou de wereld er beter uitzien als meer mensen durfden af te wijken van de massa. Kleur buiten de lijntjes, leef!
Plausibel. :7
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_155202113
Topic _O_

quote:
13s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 22:11 schreef GGMM het volgende:

[..]

Laat de beschrijving maar aan Kreator over, jij kent me duidelijk totaal niet.
Moet hij ook niet willen.
Elite
Feyenoordsupporters gaan naar de hemel, als er in de hel geen plaats meer is
Tegen TTIP
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 08:58:00 #21
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155202243
Ik lag vannacht in bed en toen bedacht ik me dat ik mijn favoriete user niet had gedaan. Kom ik hier net, zie ik hem al in het topic. O+.

GGMM Online:

kim_2701423b.jpg

The one true leader GGMM, had op zijn 3e verjaardag reeds 4 boeken geschreven. Allemaal over Ajax.

Hij doet zich voor als een Nederlandse Ajax-fan. Het is uiteraard geen echte fan, maar zo'n fan die aan de overkant van het echte supportersvak met een verrekijker zit te genieten van de rellen en ze de volgende dag vertelt alsof hij er tussen zat.

Op fok is het een beetje een Kim Jong Oen. Soms een hit, meestal een miss, maar altijd op de persoon. Het liefst met een pistool in de hand en een meute handlangers achter zich (hierbij alvast de groetjes aan de VBL SC). Er zijn verhalen over verdwenen Fokkers na een flame-war met Kim jong GG. Zijn ego is groter dan die van de Grote Leider. Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.

GGMM is het schoolvoorbeeld van iemand die je geen moderator moet maken.

Reallife GGMM:

gif-mesh-adam-the-average-joe-tv-show.jpg

Zo'n flitsend mannetje die als hij het kantoor binnen komt wandelen altijd wel zorgt voor wat extra hangende schouders. GGMM is 27, maar ziet eruit als 38. Dit komt door zijn haarlijn en drugsgebruik. Als ik trouwens kantoor zeg, bedoel ik het stoffige hokje van de groothandel in tampons, alwaar hij telefonisch sales-medewerker is. Je wordt natuurlijk niet zomaar zo zuur.

GGMM is vrijgezel. Niet omdat hij geen vriendin kan krijgen, maar omdat hij er voor kiest om vrijgezel te zijn. Als je zijn woorden moet geloven.

GGMM woont in Almere, in een nieuwbouwwijk. In die ene grote flat tussen de vinexhuizen. 4e verdieping. Had graag allerlei designmeubelen willen hebben, maar heeft in werkelijkheid vooral Ikea. Kan geen abo voor Sport1 betalen.

In zijn vrije tijd is hij gek op het bouwen van boten. Op afstand bestuurbaar. Hij spaart bierflesjes en heeft 180.000 op zijn spaarrekening staan. het blijft natuurlijk wel een jood.

Overigens verwacht ik dat je met GGMM IRL best gezellig een biertje kunt drinken, maar dat is zo'n deceptie dat ik liever afsluit met de fok-variant:

sterf, vuile hond, sterf.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 08:59:10 #22
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_155202266
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 08:58 schreef Kreator het volgende:
Ik lag vannacht in bed en toen bedacht ik me dat ik mijn favoriete user niet had gedaan. Kom ik hier net, zie ik hem al in het topic. O+.

GGMM Online:

[ afbeelding ]

The one true leader GGMM, had op zijn 3e verjaardag reeds 4 boeken geschreven. Allemaal over Ajax.

Hij doet zich voor als een Nederlandse Ajax-fan. Het is uiteraard geen echte fan, maar zo'n fan die aan de overkant van het echte supportersvak met een verrekijker zit te genieten van de rellen en ze de volgende dag vertelt alsof hij er tussen zat.

Op fok is het een beetje een Kim Jong Oen. Soms een hit, meestal een miss, maar altijd op de persoon. Het liefst met een pistool in de hand en een meute handlangers achter zich (hierbij alvast de groetjes aan de VBL SC). Er zijn verhalen over verdwenen Fokkers na een flame-war met Kim jong GG. Zijn ego is groter dan die van de Grote Leider. Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.

GGMM is het schoolvoorbeeld van iemand die je geen moderator moet maken.

Reallife GGMM:

[ afbeelding ]

Zo'n flitsend mannetje die als hij het kantoor binnen komt wandelen altijd wel zorgt voor wat extra hangende schouders. GGMM is 27, maar ziet eruit als 38. Dit komt door zijn haarlijn en drugsgebruik. Als ik trouwens kantoor zeg, bedoel ik het stoffige hokje van de groothandel in tampons, alwaar hij telefonisch sales-medewerker is. Je wordt natuurlijk niet zomaar zo zuur.

GGMM is vrijgezel. Niet omdat hij geen vriendin kan krijgen, maar omdat hij er voor kiest om vrijgezel te zijn. Als je zijn woorden moet geloven.

GGMM woont in Almere, in een nieuwbouwwijk. In die ene grote flat tussen de vinexhuizen. 4e verdieping. Had graag allerlei designmeubelen willen hebben, maar heeft in werkelijkheid vooral Ikea. Kan geen abo voor Sport1 betalen.

In zijn vrije tijd is hij gek op het bouwen van boten. Op afstand bestuurbaar. Hij spaart bierflesjes en heeft 180.000 op zijn spaarrekening staan. het blijft natuurlijk wel een jood.

Overigens verwacht ik dat je met GGMM IRL best gezellig een biertje kunt drinken, maar dat is zo'n deceptie dat ik liever afsluit met de fok-variant:

sterf, vuile hond, sterf.
Genot.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_155202398
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 08:58 schreef Kreator het volgende:
Ik lag vannacht in bed en toen bedacht ik me dat ik mijn favoriete user niet had gedaan. Kom ik hier net, zie ik hem al in het topic. O+.

GGMM Online:

[ afbeelding ]

The one true leader GGMM, had op zijn 3e verjaardag reeds 4 boeken geschreven. Allemaal over Ajax.

Hij doet zich voor als een Nederlandse Ajax-fan. Het is uiteraard geen echte fan, maar zo'n fan die aan de overkant van het echte supportersvak met een verrekijker zit te genieten van de rellen en ze de volgende dag vertelt alsof hij er tussen zat.

Op fok is het een beetje een Kim Jong Oen. Soms een hit, meestal een miss, maar altijd op de persoon. Het liefst met een pistool in de hand en een meute handlangers achter zich (hierbij alvast de groetjes aan de VBL SC). Er zijn verhalen over verdwenen Fokkers na een flame-war met Kim jong GG. Zijn ego is groter dan die van de Grote Leider. Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.

GGMM is het schoolvoorbeeld van iemand die je geen moderator moet maken.

Reallife GGMM:

[ afbeelding ]

Zo'n flitsend mannetje die als hij het kantoor binnen komt wandelen altijd wel zorgt voor wat extra hangende schouders. GGMM is 27, maar ziet eruit als 38. Dit komt door zijn haarlijn en drugsgebruik. Als ik trouwens kantoor zeg, bedoel ik het stoffige hokje van de groothandel in tampons, alwaar hij telefonisch sales-medewerker is. Je wordt natuurlijk niet zomaar zo zuur.

GGMM is vrijgezel. Niet omdat hij geen vriendin kan krijgen, maar omdat hij er voor kiest om vrijgezel te zijn. Als je zijn woorden moet geloven.

GGMM woont in Almere, in een nieuwbouwwijk. In die ene grote flat tussen de vinexhuizen. 4e verdieping. Had graag allerlei designmeubelen willen hebben, maar heeft in werkelijkheid vooral Ikea. Kan geen abo voor Sport1 betalen.

In zijn vrije tijd is hij gek op het bouwen van boten. Op afstand bestuurbaar. Hij spaart bierflesjes en heeft 180.000 op zijn spaarrekening staan. het blijft natuurlijk wel een jood.

Overigens verwacht ik dat je met GGMM IRL best gezellig een biertje kunt drinken, maar dat is zo'n deceptie dat ik liever afsluit met de fok-variant:

sterf, vuile hond, sterf.
Prachtig. :D
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:07:22 #24
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_155202425
quote:
Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_155202490
quote:
99s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 00:20 schreef Nizno het volgende:
Dit is Arcee

[ [url=http://res.cloudinary.com/talent/image/fetch/t_face_s170/http://speakerdata.s3.ama(...)1.09d.jpg]afbeelding[/url] ]
In het echte leven heet hij Daniel, 36 jaar en woonachtig in Londen. Hij lijkt gewoon een man als zo veel anderen. Maar Daniel is bijzonder. Hij kan erg goed rekenen.

Hij ziet getallen als vormen en kleuren waardoor hij uitkomsten van berekeningen voor zich ziet als landschappen.
Daniel kan aanvoelen of een getal een priemgetal is of niet. Hij voelt emoties bij getallen. 286 is mooi bol, maar 2003 is gewoon een raar uitziend geheel.
Dit is ook de reden waarom hij heel 2003 in een winterslaap is geweest.
Op 14 maart 2004 somde hij het getal pi op met 22514 cijfers achter de komma. Dit deed hij in 5 uur en 9 minuten.

Op internet doet hij inmiddels voor Fok! zo veel dat hij minder tijd heeft voor nieuwe recordpogingen. Wel probeert hij nog wat tijd over te houden voor zijn optredens bij verschillende tv-programma's waarin hij soms een uitdaging aangaat, maar soms ook gewoon wil vertellen welke landschappen hij ziet bij het getal Pi.
_O- nice! ^O^

:P
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:18:41 #26
414636 KingKloon
The Kloon King
pi_155202610
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 08:58 schreef Kreator het volgende:
Ik lag vannacht in bed en toen bedacht ik me dat ik mijn favoriete user niet had gedaan. Kom ik hier net, zie ik hem al in het topic. O+.

GGMM Online:

[ afbeelding ]

The one true leader GGMM, had op zijn 3e verjaardag reeds 4 boeken geschreven. Allemaal over Ajax.

Hij doet zich voor als een Nederlandse Ajax-fan. Het is uiteraard geen echte fan, maar zo'n fan die aan de overkant van het echte supportersvak met een verrekijker zit te genieten van de rellen en ze de volgende dag vertelt alsof hij er tussen zat.

Op fok is het een beetje een Kim Jong Oen. Soms een hit, meestal een miss, maar altijd op de persoon. Het liefst met een pistool in de hand en een meute handlangers achter zich (hierbij alvast de groetjes aan de VBL SC). Er zijn verhalen over verdwenen Fokkers na een flame-war met Kim jong GG. Zijn ego is groter dan die van de Grote Leider. Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.

GGMM is het schoolvoorbeeld van iemand die je geen moderator moet maken.

Reallife GGMM:

[ afbeelding ]

Zo'n flitsend mannetje die als hij het kantoor binnen komt wandelen altijd wel zorgt voor wat extra hangende schouders. GGMM is 27, maar ziet eruit als 38. Dit komt door zijn haarlijn en drugsgebruik. Als ik trouwens kantoor zeg, bedoel ik het stoffige hokje van de groothandel in tampons, alwaar hij telefonisch sales-medewerker is. Je wordt natuurlijk niet zomaar zo zuur.

GGMM is vrijgezel. Niet omdat hij geen vriendin kan krijgen, maar omdat hij er voor kiest om vrijgezel te zijn. Als je zijn woorden moet geloven.

GGMM woont in Almere, in een nieuwbouwwijk. In die ene grote flat tussen de vinexhuizen. 4e verdieping. Had graag allerlei designmeubelen willen hebben, maar heeft in werkelijkheid vooral Ikea. Kan geen abo voor Sport1 betalen.

In zijn vrije tijd is hij gek op het bouwen van boten. Op afstand bestuurbaar. Hij spaart bierflesjes en heeft 180.000 op zijn spaarrekening staan. het blijft natuurlijk wel een jood.

Overigens verwacht ik dat je met GGMM IRL best gezellig een biertje kunt drinken, maar dat is zo'n deceptie dat ik liever afsluit met de fok-variant:

sterf, vuile hond, sterf.
Deze is geweldig :D

Kan iemand Gary_Oak doen?
pi_155202664
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:18 schreef KingKloon het volgende:

[..]

Deze is geweldig :D

Kan iemand Gary_Oak doen?
Of scorpie/CoolGuy :P (is er überhaubt verschil tussen deze 2?)
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:29:09 #28
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_155202780
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:18 schreef KingKloon het volgende:

[..]

Deze is geweldig :D

Kan iemand Gary_Oak doen?
Ja jij, als je er om vraagt dan heb je vast een beeld van hem...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:31:37 #29
433749 Konijntjuh
Wie wilt er een slokje van mij
pi_155202829
FF_georgemaas_jutenjul_04.jpg

Copycat

Copycat staat in haar echte leven ook wel bekend als 63 jarige vroegtijdige gepensioneerde Nelly ter Waal -van der Vrucht en woont in het altijd gezellige Medemblik, waar buren nog echte buren zijn.

Ze woont daar in het oude vrijstaande huis van de ouders van haar man Jacob, ze hebben twee grote alleenstaande zonen van 2 meter en de leeftijd hebben van 30 en 33 jaar die niet meer bij hun inwonen, maar nog graag elke dag bij “mams en paps” thuis hun hollandse prakkie doen en hun wekelijkse wasje komen aanbrengen . Niks zo groot is haar moederliefde al zijn ze 30 en 33 jaar het blijven toch je kinderen , dit gequote van haar grote heldin en naamgenote Nelly Frijda in haar beste rol.

Nelly is van jongs af aan met de paplepel opgegroeid dat de vrouw de broek aan heeft in huis, en als man niet naar de vrouw wilt luisteren dat ze dan gewoon de deegroller moet gebruiken om de man wat kleiner te maken. Het jammere is dat haar man Jacob nu wel een stuk kleiner is geworden met de tijd, vroeger stond hij bekend net als zijn twee zonen als de lange Waal van Medemblik.

Nelly haar hobby’s of moet ik zeggen Nelly en haar man hun hobby’s zijn Nordic Walking, kruiswoordpuzzels, en kijken graag naar omroep Max vooral het boodschappen geheugenspel vindt Nelly enig om te zien en om mee te spelen, want ze is altijd beter dan haar man Jacob, denkt ze. Jacob vind dit eigenlijk niet zo leuk maar de angst voor de deegroller zit er goed ingebakken, dus laat hij maar keer op keer Nelly van hem winnen.

Sinds dat Nelly niet meer op Hyves haar mooie glitter plaatjes kan versturen en facebook haar niet bevalt waar ze nog persoonlijk geprobeerd heeft om Mark Zückerberg te bereiken(stalken) om ook op Facebook mooie glitterplaatjes te kunnen versturen, is Nelly gefrustreerd geraakt en zag eigenlijk het leven heel negatief in, haar alleenstaande zoons hebben haar er wel op gewezen dat er Fok is want paps werd met de dag kleiner ,op het Fok forum heeft ze het nu wel redelijk naar haar zin.

Fok is immers geen Hyves en er kunnen geen glitterplaatjes verstuurd naar de buren worden, maar ze kan wel hier zich een leuke gespeelde rol aanmeten waar ze met haar virtuele deegroller haar gang kan gaan, net zoals haar grote heldin “Nelly” in haar beste rol.

[ Bericht 0% gewijzigd door Konijntjuh op 14-08-2015 09:47:28 ]
Hoe stout is Konijntjuh!
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:35:55 #30
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_155202888
Alsof ik in een spiegel kijk!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:38:15 #31
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_155202933
Alleen foto gezien. Hardop gelachen 8-)
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:40:48 #32
147511 Cyanide-
Extreem irriterend
pi_155202971
CoolGuy, aangenaam

giphy.gif

CoolGuy heet Ron en woont in het Zuiden des lands. Daar werkt hij bij een grote verzekeraar en verkoopt hij levensverzekeringen, polissen, en andere oplichterij financiële producten aan voornamelijk onwetende oude mensen de middenklasse. Ron is succesvol en hij weet het. Ron houdt van targets, doet iedere maand weer zijn best de beste salesman te zijn en verwacht dit ook van zijn team.

Zijn team wordt weleens gek van Ron en zijn uitgesproken drive om méér te verkopen, meer te verdienen, meer bonussen. Maarja, Ron leeft voor de sale. Hij moet ook wel, want Ron houdt van het goede leven. Hij heeft een voorkeur voor dure tenten (The Harbour Club is zijn tweede thuis), heeft een penthouse in Rotterdam (z'n sluthut), en wisselt vaker van auto dan van onderbroek. Om zijn pols hangt standaard een Rolex, een TAG, een Cartier. Het kan niet op voor Ron. Wijn drinken is voor het plebs, Ron drinkt champagne. Het liefst in het gezelschap van een pornoblond mokkel met dito tieten, want ja, het leven is goed als je succesvol bent.

Ron verwacht een zelfde instelling van de mensen om hem heen, want je 'bent nu eenmaal de architect van je eigen succes'. ( (c) Ron ). Hij snapt niet hoe sommige mensen hun ogen kunnen sluiten en zich diep in de financiele malaise storten. En al doen ze dat wel, waarom 'wij' ze zouden moeten helpen. Ron is succesvol, Ron verdient een hoop geld, en hoezo zou een Woensel-west tokkie daarop mee moeten liften door van zijn belastinggeld thuis op de bank uitkering te zitten trekken. Dat er mensen zijn die lenen, schulden hebben, of rondkomen van ~1300 netto in de maand zijn dingen die Ron nooit zal begrijpen. Het leven draait toch om zoveel mogelijk geld verdienen?

Ron deinst dus ook niet terug deze mensen eens goed de waarheid te zeggen, want deze linkse maatschappij is veel te soft voor 'die mensen'. Altijd maar pamperen, kopjes thee, nog een kwijtschelding, uitkering, tegemoetkoming. Hou toch op, je moet die mensen confronteren met hun fouten, dát zal ze leren!

Dit is Ron:

harrietokkie.jpg

Ron is 31, werkt eigenlijk als emballagemedewerker bij de lokale Spar, en woont nog bij zijn gescheiden moeder Anita op 3 hoog achter, in Woensel-West. In z'n vrije tijd veinst Ron de user 'CoolGuy' op het FOK!Forum.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:40:50 #33
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_155202973
Ik denk dat Bram_van_Loon de man van Cc is.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:44:12 #34
414636 KingKloon
The Kloon King
pi_155203037
Gary_Oak:

sasuke_uchiha_cosplay_by_prosetisen-d6iidhx.jpg

Gary_Oak was een zeer getalenteerde jongen die van zijn familie hield, maar altijd in de schaduw van zijn broer, Itachi Oak, leefde. Nadat zijn broer zijn hele familie had gedood had Sasuke nog maar een doel: het vermoorden van Itachi. Hij werkte hard op de academie en haalde bij elke test gemakkelijk de hoogste score.

Maar op laatste moment heeft Gary_Oak besloten om zijn bloeddorstige wraakzucht te vergeten en is hij een sociale wetenschap gaan studeren op een bekende universiteit in Nederland. Dit leek hem een goed idee omdat hij dan zijn problemen kan oplossen zonder gebruik te hoeven maken van geweld en in de toekomst zou hij als hulpverlener andere jongens die hun familie uitgemoord zag door hun grote broer kon helpen met het verwerken.

Helaas bevalt het leven van de Aziatische student niet fijn en al zijn fangirls hebben toch gekozen voor wat stoerdere anime anti-helden met wat meer levenservaring en aanzien zoals:

maxresdefault.jpg
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:45:04 #35
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155203061
quote:
2s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:40 schreef Loveless85 het volgende:
CoolGuy, aangenaam


Ron is 31, werkt eigenlijk als emballagemedewerker bij de lokale Spar, en woont nog bij zijn gescheiden moeder Anita op 3 hoog achter, in Woensel-West. In z'n vrije tijd veinst Ron de user 'CoolGuy' op het FOK!Forum.
hehe. nice. :7.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pi_155203078
quote:
2s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:40 schreef Loveless85 het volgende:
CoolGuy, aangenaam

[ afbeelding ]

CoolGuy heet Ron en woont in het Zuiden des lands. Daar werkt hij bij een grote verzekeraar en verkoopt hij levensverzekeringen, polissen, en andere oplichterij financiële producten aan voornamelijk onwetende oude mensen de middenklasse. Ron is succesvol en hij weet het. Ron houdt van targets, doet iedere maand weer zijn best de beste salesman te zijn en verwacht dit ook van zijn team.

Zijn team wordt weleens gek van Ron en zijn uitgesproken drive om méér te verkopen, meer te verdienen, meer bonussen. Maarja, Ron leeft voor de sale. Hij moet ook wel, want Ron houdt van het goede leven. Hij heeft een voorkeur voor dure tenten (The Harbour Club is zijn tweede thuis), heeft een penthouse in Rotterdam (z'n sluthut), en wisselt vaker van auto dan van onderbroek. Om zijn pols hangt standaard een Rolex, een TAG, een Cartier. Het kan niet op voor Ron. Wijn drinken is voor het plebs, Ron drinkt champagne. Het liefst in het gezelschap van een pornoblond mokkel met dito tieten, want ja, het leven is goed als je succesvol bent.

Ron verwacht een zelfde instelling van de mensen om hem heen, want je 'bent nu eenmaal de architect van je eigen succes'. ( (c) Ron ). Hij snapt niet hoe sommige mensen hun ogen kunnen sluiten en zich diep in de financiele malaise storten. En al doen ze dat wel, waarom 'wij' ze zouden moeten helpen. Ron is succesvol, Ron verdient een hoop geld, en hoezo zou een Woensel-west tokkie daarop mee moeten liften door van zijn belastinggeld thuis op de bank uitkering te zitten trekken. Dat er mensen zijn die lenen, schulden hebben, of rondkomen van ~1300 netto in de maand zijn dingen die Ron nooit zal begrijpen. Het leven draait toch om zoveel mogelijk geld verdienen?

Ron deinst dus ook niet terug deze mensen eens goed de waarheid te zeggen, want deze linkse maatschappij is veel te soft voor 'die mensen'. Altijd maar pamperen, kopjes thee, nog een kwijtschelding, uitkering, tegemoetkoming. Hou toch op, je moet die mensen confronteren met hun fouten, dát zal ze leren!

Dit is Ron:

[ afbeelding ]

Ron is 31, werkt eigenlijk als emballagemedewerker bij de lokale Spar, en woont nog bij zijn gescheiden moeder Anita op 3 hoog achter, in Woensel-West. In z'n vrije tijd veinst Ron de user 'CoolGuy' op het FOK!Forum.
_O_ geweldig! _O_
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
pi_155203097
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 06:36 schreef Faxie het volgende:

[..]

Haha er klopt helemaal niks van :D _O-

Maar toch leuk O+
Wel leuk ja!!
www.passieenplezier.nl Dé winkel voor erotiek
I wonder if the stars sign, the life that is to be mine. - Enya
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:46:31 #38
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_155203098
quote:
2s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:40 schreef Loveless85 het volgende:
CoolGuy, aangenaam

[ afbeelding ]

CoolGuy heet Ron en woont in het Zuiden des lands. Daar werkt hij bij een grote verzekeraar en verkoopt hij levensverzekeringen, polissen, en andere oplichterij financiële producten aan voornamelijk onwetende oude mensen de middenklasse. Ron is succesvol en hij weet het. Ron houdt van targets, doet iedere maand weer zijn best de beste salesman te zijn en verwacht dit ook van zijn team.

Zijn team wordt weleens gek van Ron en zijn uitgesproken drive om méér te verkopen, meer te verdienen, meer bonussen. Maarja, Ron leeft voor de sale. Hij moet ook wel, want Ron houdt van het goede leven. Hij heeft een voorkeur voor dure tenten (The Harbour Club is zijn tweede thuis), heeft een penthouse in Rotterdam (z'n sluthut), en wisselt vaker van auto dan van onderbroek. Om zijn pols hangt standaard een Rolex, een TAG, een Cartier. Het kan niet op voor Ron. Wijn drinken is voor het plebs, Ron drinkt champagne. Het liefst in het gezelschap van een pornoblond mokkel met dito tieten, want ja, het leven is goed als je succesvol bent.

Ron verwacht een zelfde instelling van de mensen om hem heen, want je 'bent nu eenmaal de architect van je eigen succes'. ( (c) Ron ). Hij snapt niet hoe sommige mensen hun ogen kunnen sluiten en zich diep in de financiele malaise storten. En al doen ze dat wel, waarom 'wij' ze zouden moeten helpen. Ron is succesvol, Ron verdient een hoop geld, en hoezo zou een Woensel-west tokkie daarop mee moeten liften door van zijn belastinggeld thuis op de bank uitkering te zitten trekken. Dat er mensen zijn die lenen, schulden hebben, of rondkomen van ~1300 netto in de maand zijn dingen die Ron nooit zal begrijpen. Het leven draait toch om zoveel mogelijk geld verdienen?

Ron deinst dus ook niet terug deze mensen eens goed de waarheid te zeggen, want deze linkse maatschappij is veel te soft voor 'die mensen'. Altijd maar pamperen, kopjes thee, nog een kwijtschelding, uitkering, tegemoetkoming. Hou toch op, je moet die mensen confronteren met hun fouten, dát zal ze leren!

Dit is Ron:

[ afbeelding ]

Ron is 31, werkt eigenlijk als emballagemedewerker bij de lokale Spar, en woont nog bij zijn gescheiden moeder Anita op 3 hoog achter, in Woensel-West. In z'n vrije tijd veinst Ron de user 'CoolGuy' op het FOK!Forum.
Bril-jant :D :D
Breitling - Instruments for Professionals
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:50:43 #39
221112 Nijns
soms een beetje stout
pi_155203184
quote:
2s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:40 schreef Loveless85 het volgende:

Coolguy, aangenaam

:D

Ik ken Coolguy persoonlijk en kan wel lachen om deze omschrijving. Hijzelf ongetwijfeld ook trouwens :')
Op donderdag 25 juni 2009 14:37 schreef Pheno het volgende:
Een KSC zonder Nijns is als thee zonder suiker: minder zoet.
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:51:24 #40
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_155203199
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:50 schreef Nijns het volgende:

[..]

:D

Ik ken Coolguy persoonlijk en kan wel lachen om deze omschrijving. Hijzelf ongetwijfeld ook trouwens :')
Ik vind t totaal niet passen, althans, ik heb t idee niet op die manier bij hem :P
Lambo of Rekt
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:51:43 #41
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_155203204
quote:
17s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:46 schreef Tamashii het volgende:

[..]

Wel leuk ja!!
>:)
Lambo of Rekt
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:53:20 #42
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_155203242
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 08:58 schreef Kreator het volgende:
Ik lag vannacht in bed en toen bedacht ik me dat ik mijn favoriete user niet had gedaan. Kom ik hier net, zie ik hem al in het topic. O+.

GGMM Online:

[ afbeelding ]

The one true leader GGMM, had op zijn 3e verjaardag reeds 4 boeken geschreven. Allemaal over Ajax.

Hij doet zich voor als een Nederlandse Ajax-fan. Het is uiteraard geen echte fan, maar zo'n fan die aan de overkant van het echte supportersvak met een verrekijker zit te genieten van de rellen en ze de volgende dag vertelt alsof hij er tussen zat.

Op fok is het een beetje een Kim Jong Oen. Soms een hit, meestal een miss, maar altijd op de persoon. Het liefst met een pistool in de hand en een meute handlangers achter zich (hierbij alvast de groetjes aan de VBL SC). Er zijn verhalen over verdwenen Fokkers na een flame-war met Kim jong GG. Zijn ego is groter dan die van de Grote Leider. Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.

GGMM is het schoolvoorbeeld van iemand die je geen moderator moet maken.

Reallife GGMM:

[ afbeelding ]

Zo'n flitsend mannetje die als hij het kantoor binnen komt wandelen altijd wel zorgt voor wat extra hangende schouders. GGMM is 27, maar ziet eruit als 38. Dit komt door zijn haarlijn en drugsgebruik. Als ik trouwens kantoor zeg, bedoel ik het stoffige hokje van de groothandel in tampons, alwaar hij telefonisch sales-medewerker is. Je wordt natuurlijk niet zomaar zo zuur.

GGMM is vrijgezel. Niet omdat hij geen vriendin kan krijgen, maar omdat hij er voor kiest om vrijgezel te zijn. Als je zijn woorden moet geloven.

GGMM woont in Almere, in een nieuwbouwwijk. In die ene grote flat tussen de vinexhuizen. 4e verdieping. Had graag allerlei designmeubelen willen hebben, maar heeft in werkelijkheid vooral Ikea. Kan geen abo voor Sport1 betalen.

In zijn vrije tijd is hij gek op het bouwen van boten. Op afstand bestuurbaar. Hij spaart bierflesjes en heeft 180.000 op zijn spaarrekening staan. het blijft natuurlijk wel een jood.

Overigens verwacht ik dat je met GGMM IRL best gezellig een biertje kunt drinken, maar dat is zo'n deceptie dat ik liever afsluit met de fok-variant:

sterf, vuile hond, sterf.
_O- :D
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 09:53:55 #43
221112 Nijns
soms een beetje stout
pi_155203257
quote:
3s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:51 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik vind t totaal niet passen, althans, ik heb t idee niet op die manier bij hem :P
Ach er zitten wel wat herkenbare puntjes in maar hij steekt zijn mening dan ook niet onder stoelen of banken ;) maar veel dingen zijn meer grappig dan de waarheid ja..
Op donderdag 25 juni 2009 14:37 schreef Pheno het volgende:
Een KSC zonder Nijns is als thee zonder suiker: minder zoet.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 10:28:08 #44
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155203915
quote:
17s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:53 schreef Nijns het volgende:

[..]

Ach er zitten wel wat herkenbare puntjes in maar hij steekt zijn mening dan ook niet onder stoelen of banken ;) maar veel dingen zijn meer grappig dan de waarheid ja..
Ja, dat is dus het gevolg van het omschrijven van een user die je niet van gezicht of IRL, maar van posts kent hè. Het doet van het topic.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 10:33:05 #45
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_155204013
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 10:28 schreef Kreator het volgende:

[..]

Ja, dat is dus het gevolg van het omschrijven van een user die je niet van gezicht of IRL, maar van posts kent hè. Het doet van het topic.
Das het probleem ik zit al ff te denken over wie ik kan schrijven.. maar ik heb wel een beeld van sommige mensen, maar niet diep genoeg. Ik lul overal een beetje mee, maar zou niet verder komen dan 10 regels als het gaat om een user hier. :+
Lambo of Rekt
pi_155204080
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:18 schreef KingKloon het volgende:

[..]

Deze is geweldig :D

Kan iemand Gary_Oak doen?
U vraagt wij draaien. :P

Dit is Gary_oak met zijn middelbare school crush:

The-Perks-of-Being-a-Wallflower.jpg

Wij kennen hem als de rivaal van Ash Ketchum, maar in het echte leven heet hij gewoon Gerrit. Het dubbelleven van Gerrit kent zijn oorsprong op de basisschool. Hij kwam toen als een echte nineties kid voor het eerst in aanraking met Pokémon. Wat begon als een onschuldige tekenfilm voor kinderen, ontaardde bij hem tot een regelrechte passie. Ongeslagen in het kaartspel en bedreven op de Nintendo, kreeg hij al snel de bijnaam Gary Motherfuckin' Oak. Op het schoolplein altijd haantje de voorste als er weer een spel te winnen was.

Niemand kon zich met hem meten. Behalve Sato, zijn ultieme rivaal. Op een donkere dag in mei wist Sato een van zijn glimmende kaarten te bemachtigen met het spelletje ‘dichtst bij de muur’. Vanaf dat moment wist Gerrit dat hij zijn gelijke had gevonden, al zou hij dat nooit tegen Sato uitspreken.

In plaats van hoge cijfers, verzamelde Gerrit liever kaarten. Tot op de dag van vandaag is een first edition glimmende Charizard zijn meest waardevolle bezit. Hij durft niet te zeggen wat hij heeft moeten doen om die te bemachtigen, maar als hij het erover heeft verschijnt er altijd een vreemde glinstering in zijn ogen. Hij had liever een first edition Blastoise gehad, maar je kunt niet alles hebben.

Na een tijdje begonnen de leraren zich terecht zorgen te maken over zijn verminderde schoolprestaties. Daar bleef het niet bij. Op een doordeweekse schooldag kregen de ouders van Gerrit een belletje dat hij had gevochten met een klasgenoot. De reden? Zijn klasgenoot had Squirtle de slechtste starter pokemon genoemd. Gerrit werd hiervoor 1 week geschorst.

Dat was uiteraard de druppel voor zijn ouders. Hij moest zijn kaarten opbergen en alle afleveringen van Pokémon werden vanaf dat moment gecensureerd. Voor zijn eigen bestwil, niet wetende dat dit juist het impuls was voor het ontstaan van zijn internetpersona: Gary_Oak.

Als Al Pacino voor zijn rol in Scarface, zo ver gaat Gerrit in zijn rol als Gary. Het is niet verwonderlijk dat hierdoor af en toe een kleine identiteitscrisis ontstaat. Het was al verdacht dat hij zijn opa bleef aanspreken met 'professor Oak', maar de alarmbellen gingen pas echt af toen hij een muis bekogelde in een dierenwinkel. Daar gooide hij een steen en riep: "Rattata, je bent van mij! Gotta catch them all!" Hij heeft nu een dierenwinkelverbod.

Als Gary gewoon Gerrit is, is het een lieve jongen. Misschien te lief voor zijn eigen bestwil. Vermoedelijk dat zijn alter ego Gary daarom zo’n enorme klootzak is. Een vaak terugkerende droom van Gerrit is er een over meisjes die zijn naam roepen en voor hem juichen.

tumblr_m24t5pSW3s1rtq1uqo1_500.gif

Zijn wens is om ooit een reis te maken naar Japan. Helaas is hij in het verkeerde land geboren. Af en toe werpt hij nog een blik op de doos met kaarten in de kast. Maar hij realiseert zich ook dat hij als gewoon Gerrit er ook best mag zijn.
pi_155204131
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:44 schreef KingKloon het volgende:
Gary_Oak:

[ afbeelding ]

Gary_Oak was een zeer getalenteerde jongen die van zijn familie hield, maar altijd in de schaduw van zijn broer, Itachi Oak, leefde. Nadat zijn broer zijn hele familie had gedood had Sasuke nog maar een doel: het vermoorden van Itachi. Hij werkte hard op de academie en haalde bij elke test gemakkelijk de hoogste score.

Maar op laatste moment heeft Gary_Oak besloten om zijn bloeddorstige wraakzucht te vergeten en is hij een sociale wetenschap gaan studeren op een bekende universiteit in Nederland. Dit leek hem een goed idee omdat hij dan zijn problemen kan oplossen zonder gebruik te hoeven maken van geweld en in de toekomst zou hij als hulpverlener andere jongens die hun familie uitgemoord zag door hun grote broer kon helpen met het verwerken.

Helaas bevalt het leven van de Aziatische student niet fijn en al zijn fangirls hebben toch gekozen voor wat stoerdere anime anti-helden met wat meer levenservaring en aanzien zoals:

[ afbeelding ]
Valsspeler, jij kent hem IRL.
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 10:40:12 #48
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_155204184
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 10:37 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Valsspeler, jij kent hem IRL.
En ik mis het hentai stuk bij hem :(
Lambo of Rekt
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 10:41:26 #49
221112 Nijns
soms een beetje stout
pi_155204213
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 10:28 schreef Kreator het volgende:

[..]

Ja, dat is dus het gevolg van het omschrijven van een user die je niet van gezicht of IRL, maar van posts kent hè. Het doet van het topic.
Ja dat begreep ik gelukkig nog nèt ;)

Super topic dit!
Op donderdag 25 juni 2009 14:37 schreef Pheno het volgende:
Een KSC zonder Nijns is als thee zonder suiker: minder zoet.
pi_155204227
quote:
11s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 10:35 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

U vraagt wij draaien. :P

Dit is Gary_oak met zijn middelbare school crush:

[ afbeelding ]

Wij kennen hem als de rivaal van Ash Ketchum, maar in het echte leven heet hij gewoon Gerrit. Het dubbelleven van Gerrit kent zijn oorsprong op de basisschool. Hij kwam toen als een echte nineties kid voor het eerst in aanraking met Pokémon. Wat begon als een onschuldige tekenfilm voor kinderen, ontaardde bij hem tot een regelrechte passie. Ongeslagen in het kaartspel en bedreven op de Nintendo, kreeg hij al snel de bijnaam Gary Motherfuckin' Oak. Op het schoolplein altijd haantje de voorste als er weer een spel te winnen was.

Niemand kon zich met hem meten. Behalve Sato, zijn ultieme rivaal. Op een donkere dag in mei wist Sato een van zijn glimmende kaarten te bemachtigen met het spelletje ‘dichtst bij de muur’. Vanaf dat moment wist Gerrit dat hij zijn gelijke had gevonden, al zou hij dat nooit tegen Sato uitspreken.

In plaats van hoge cijfers, verzamelde Gerrit liever kaarten. Tot op de dag van vandaag is een first edition glimmende Charizard zijn meest waardevolle bezit. Hij durft niet te zeggen wat hij heeft moeten doen om die te bemachtigen, maar als hij het erover heeft verschijnt er altijd een vreemde glinstering in zijn ogen. Hij had liever een first edition Blastoise gehad, maar je kunt niet alles hebben.

Na een tijdje begonnen de leraren zich terecht zorgen te maken over zijn verminderde schoolprestaties. Daar bleef het niet bij. Op een doordeweekse schooldag kregen de ouders van Gerrit een belletje dat hij had gevochten met een klasgenoot. De reden? Zijn klasgenoot had Squirtle de slechtste starter pokemon genoemd. Gerrit werd hiervoor 1 week geschorst.

Dat was uiteraard de druppel voor zijn ouders. Hij moest zijn kaarten opbergen en alle afleveringen van Pokémon werden vanaf dat moment gecensureerd. Voor zijn eigen bestwil, niet wetende dat dit juist het impuls was voor het ontstaan van zijn internetpersona: Gary_Oak.

Als Al Pacino voor zijn rol in Scarface, zo ver gaat Gerrit in zijn rol als Gary. Het is niet verwonderlijk dat hierdoor af en toe een kleine identiteitscrisis ontstaat. Het was al verdacht dat hij zijn opa bleef aanspreken met 'professor Oak', maar de alarmbellen gingen pas echt af toen hij een muis bekogelde in een dierenwinkel. Daar gooide hij een steen en riep: "Rattata, je bent van mij! Gotta catch them all!" Hij heeft nu een dierenwinkelverbod.

Als Gary gewoon Gerrit is, is het een lieve jongen. Misschien te lief voor zijn eigen bestwil. Vermoedelijk dat zijn alter ego Gary daarom zo’n enorme klootzak is. Een vaak terugkerende droom van Gerrit is er een over meisjes die zijn naam roepen en voor hem juichen.

[ afbeelding ]

Zijn wens is om ooit een reis te maken naar Japan. Helaas is hij in het verkeerde land geboren. Af en toe werpt hij nog een blik op de doos met kaarten in de kast. Maar hij realiseert zich ook dat hij als gewoon Gerrit er ook best mag zijn.
_O_
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 10:47:03 #51
414636 KingKloon
The Kloon King
pi_155204341
quote:
11s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 10:35 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

U vraagt wij draaien. :P

Dit is Gary_oak met zijn middelbare school crush:

[ afbeelding ]

Wij kennen hem als de rivaal van Ash Ketchum, maar in het echte leven heet hij gewoon Gerrit. Het dubbelleven van Gerrit kent zijn oorsprong op de basisschool. Hij kwam toen als een echte nineties kid voor het eerst in aanraking met Pokémon. Wat begon als een onschuldige tekenfilm voor kinderen, ontaardde bij hem tot een regelrechte passie. Ongeslagen in het kaartspel en bedreven op de Nintendo, kreeg hij al snel de bijnaam Gary Motherfuckin' Oak. Op het schoolplein altijd haantje de voorste als er weer een spel te winnen was.

Niemand kon zich met hem meten. Behalve Sato, zijn ultieme rivaal. Op een donkere dag in mei wist Sato een van zijn glimmende kaarten te bemachtigen met het spelletje ‘dichtst bij de muur’. Vanaf dat moment wist Gerrit dat hij zijn gelijke had gevonden, al zou hij dat nooit tegen Sato uitspreken.

In plaats van hoge cijfers, verzamelde Gerrit liever kaarten. Tot op de dag van vandaag is een first edition glimmende Charizard zijn meest waardevolle bezit. Hij durft niet te zeggen wat hij heeft moeten doen om die te bemachtigen, maar als hij het erover heeft verschijnt er altijd een vreemde glinstering in zijn ogen. Hij had liever een first edition Blastoise gehad, maar je kunt niet alles hebben.

Na een tijdje begonnen de leraren zich terecht zorgen te maken over zijn verminderde schoolprestaties. Daar bleef het niet bij. Op een doordeweekse schooldag kregen de ouders van Gerrit een belletje dat hij had gevochten met een klasgenoot. De reden? Zijn klasgenoot had Squirtle de slechtste starter pokemon genoemd. Gerrit werd hiervoor 1 week geschorst.

Dat was uiteraard de druppel voor zijn ouders. Hij moest zijn kaarten opbergen en alle afleveringen van Pokémon werden vanaf dat moment gecensureerd. Voor zijn eigen bestwil, niet wetende dat dit juist het impuls was voor het ontstaan van zijn internetpersona: Gary_Oak.

Als Al Pacino voor zijn rol in Scarface, zo ver gaat Gerrit in zijn rol als Gary. Het is niet verwonderlijk dat hierdoor af en toe een kleine identiteitscrisis ontstaat. Het was al verdacht dat hij zijn opa bleef aanspreken met 'professor Oak', maar de alarmbellen gingen pas echt af toen hij een muis bekogelde in een dierenwinkel. Daar gooide hij een steen en riep: "Rattata, je bent van mij! Gotta catch them all!" Hij heeft nu een dierenwinkelverbod.

Als Gary gewoon Gerrit is, is het een lieve jongen. Misschien te lief voor zijn eigen bestwil. Vermoedelijk dat zijn alter ego Gary daarom zo’n enorme klootzak is. Een vaak terugkerende droom van Gerrit is er een over meisjes die zijn naam roepen en voor hem juichen.

[ afbeelding ]

Zijn wens is om ooit een reis te maken naar Japan. Helaas is hij in het verkeerde land geboren. Af en toe werpt hij nog een blik op de doos met kaarten in de kast. Maar hij realiseert zich ook dat hij als gewoon Gerrit er ook best mag zijn.
Geweldig, deze is nog nauwkeuriger dan mijn versie. :D
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 10:47:15 #52
261943 SonicVolcano
Hotter than hell
pi_155204345
quote:
11s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 10:35 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

U vraagt wij draaien. :P

Dit is Gary_oak met zijn middelbare school crush:

[ afbeelding ]

Wij kennen hem als de rivaal van Ash Ketchum, maar in het echte leven heet hij gewoon Gerrit. Het dubbelleven van Gerrit kent zijn oorsprong op de basisschool. Hij kwam toen als een echte nineties kid voor het eerst in aanraking met Pokémon. Wat begon als een onschuldige tekenfilm voor kinderen, ontaardde bij hem tot een regelrechte passie. Ongeslagen in het kaartspel en bedreven op de Nintendo, kreeg hij al snel de bijnaam Gary Motherfuckin' Oak. Op het schoolplein altijd haantje de voorste als er weer een spel te winnen was.

Niemand kon zich met hem meten. Behalve Sato, zijn ultieme rivaal. Op een donkere dag in mei wist Sato een van zijn glimmende kaarten te bemachtigen met het spelletje ‘dichtst bij de muur’. Vanaf dat moment wist Gerrit dat hij zijn gelijke had gevonden, al zou hij dat nooit tegen Sato uitspreken.

In plaats van hoge cijfers, verzamelde Gerrit liever kaarten. Tot op de dag van vandaag is een first edition glimmende Charizard zijn meest waardevolle bezit. Hij durft niet te zeggen wat hij heeft moeten doen om die te bemachtigen, maar als hij het erover heeft verschijnt er altijd een vreemde glinstering in zijn ogen. Hij had liever een first edition Blastoise gehad, maar je kunt niet alles hebben.

Na een tijdje begonnen de leraren zich terecht zorgen te maken over zijn verminderde schoolprestaties. Daar bleef het niet bij. Op een doordeweekse schooldag kregen de ouders van Gerrit een belletje dat hij had gevochten met een klasgenoot. De reden? Zijn klasgenoot had Squirtle de slechtste starter pokemon genoemd. Gerrit werd hiervoor 1 week geschorst.

Dat was uiteraard de druppel voor zijn ouders. Hij moest zijn kaarten opbergen en alle afleveringen van Pokémon werden vanaf dat moment gecensureerd. Voor zijn eigen bestwil, niet wetende dat dit juist het impuls was voor het ontstaan van zijn internetpersona: Gary_Oak.

Als Al Pacino voor zijn rol in Scarface, zo ver gaat Gerrit in zijn rol als Gary. Het is niet verwonderlijk dat hierdoor af en toe een kleine identiteitscrisis ontstaat. Het was al verdacht dat hij zijn opa bleef aanspreken met 'professor Oak', maar de alarmbellen gingen pas echt af toen hij een muis bekogelde in een dierenwinkel. Daar gooide hij een steen en riep: "Rattata, je bent van mij! Gotta catch them all!" Hij heeft nu een dierenwinkelverbod.

Als Gary gewoon Gerrit is, is het een lieve jongen. Misschien te lief voor zijn eigen bestwil. Vermoedelijk dat zijn alter ego Gary daarom zo’n enorme klootzak is. Een vaak terugkerende droom van Gerrit is er een over meisjes die zijn naam roepen en voor hem juichen.

[ afbeelding ]

Zijn wens is om ooit een reis te maken naar Japan. Helaas is hij in het verkeerde land geboren. Af en toe werpt hij nog een blik op de doos met kaarten in de kast. Maar hij realiseert zich ook dat hij als gewoon Gerrit er ook best mag zijn.
:') :D

En dat op de vroege ochtend _O_
The ordinary teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The best teacher inspires.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 10:49:24 #53
365231 Fera
Fire & Blood
pi_155204390
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 23:38 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit is Faxie:

[ afbeelding ]

Een man van weinig woorden en vele gezichten. Weet precies waar hij voor staat in het leven.

:9

Wat wij als doorsnee mensen niet weten is dat hij vaak gebruik maakt van een codetaal. In zijn vrije tijd runt Faxie namelijk een asiel waar hij omringt wordt door poesjes. Met gezichtsuitdrukkingen leert hij ze kunstjes. ' :( ' betekent ‘zit’ en ' O+ ' staat voor ‘geef likje’. Ze luisteren nog niet helemaal, maar opgeven zit niet in zijn aard. Poesjes vereisen eenmaal veel toewijding en geduld. Eens zal het hem lukken ze naar zijn pijpen te laten dansen.

Faxie voelt zich vaak onbegrepen door zijn medemens. Het liefst zit hij met zijn Macbook in de Starbucks om te klagen over de negatieve effecten van het kapitalisme op de samenleving. Mensen zouden elkaar eens wat meer moeten gunnen, vindt hij. Op het internet staat hij bekend als een waardige discussiepartner, maar in het echt is hij heel anders. Bescheiden, stil.

Bij Starbucks kennen ze hem inmiddels bij naam en bestelt hij steevast een soy vanilla latte. Soy vanwege zijn veganistische ideologie, vanilla omdat het zijn favoriete smaak is en de latte... die is gewoon laag in kcal. Onze Fax kijkt stiekem neer op dikke mensen. Zij zijn immers het boegbeeld van de doorgeslagen consumptiemaatschappij.

Uiterlijk is voor hem een statement. Zijn tatoeages hebben allemaal een diepe betekenis. Hij laat zich graag inspireren door boeddhistische invloeden. Verder heeft Faxie niets met grootschalige festivals als Pinkpop and Sziget. “Voor de massa.” Veel liever neemt hij zijn banjo mee naar het park om daar een liedje te spelen onder het genot van een waterpijp. Dat is échte creativiteit, recht uit het hart.

Wat betreft de mannen en vrouwen heeft Faxie niets te klagen. Hij valt niet op geslacht, maar op mensen. 'Go with the flow' is zijn motto. Relaties gelooft hij niet meer in. Gelukkig maar, want Faxie heeft te veel liefde te geven om zich te binden aan slechts één persoon. Hij leeft dan ook zijn leven van dag tot dag en geniet van wat er op zijn pad komt. Volgens hem zou de wereld er beter uitzien als meer mensen durfden af te wijken van de massa. Kleur buiten de lijntjes, leef!
Erg vermakelijk met een kern van waarheid. :D
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
pi_155204573
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:31 schreef Konijntjuh het volgende:
[ afbeelding ]

Copycat

Copycat staat in haar echte leven ook wel bekend als 63 jarige vroegtijdige gepensioneerde Nelly ter Waal -van der Vrucht en woont in het altijd gezellige Medemblik, waar buren nog echte buren zijn.

Ze woont daar in het oude vrijstaande huis van de ouders van haar man Jacob, ze hebben twee grote alleenstaande zonen van 2 meter en de leeftijd hebben van 30 en 33 jaar die niet meer bij hun inwonen, maar nog graag elke dag bij “mams en paps” thuis hun hollandse prakkie doen en hun wekelijkse wasje komen aanbrengen . Niks zo groot is haar moederliefde al zijn ze 30 en 33 jaar het blijven toch je kinderen , dit gequote van haar grote heldin en naamgenote Nelly Frijda in haar beste rol.

Nelly is van jongs af aan met de paplepel opgegroeid dat de vrouw de broek aan heeft in huis, en als man niet naar de vrouw wilt luisteren dat ze dan gewoon de deegroller moet gebruiken om de man wat kleiner te maken. Het jammere is dat haar man Jacob nu wel een stuk kleiner is geworden met de tijd, vroeger stond hij bekend net als zijn twee zonen als de lange Waal van Medemblik.

Nelly haar hobby’s of moet ik zeggen Nelly en haar man hun hobby’s zijn Nordic Walking, kruiswoordpuzzels, en kijken graag naar omroep Max vooral het boodschappen geheugenspel vindt Nelly enig om te zien en om mee te spelen, want ze is altijd beter dan haar man Jacob, denkt ze. Jacob vind dit eigenlijk niet zo leuk maar de angst voor de deegroller zit er goed ingebakken, dus laat hij maar keer op keer Nelly van hem winnen.

Sinds dat Nelly niet meer op Hyves haar mooie glitter plaatjes kan versturen en facebook haar niet bevalt waar ze nog persoonlijk geprobeerd heeft om Mark Zückerberg te bereiken(stalken) om ook op Facebook mooie glitterplaatjes te kunnen versturen, is Nelly gefrustreerd geraakt en zag eigenlijk het leven heel negatief in, haar alleenstaande zoons hebben haar er wel op gewezen dat er Fok is want paps werd met de dag kleiner ,op het Fok forum heeft ze het nu wel redelijk naar haar zin.

Fok is immers geen Hyves en er kunnen geen glitterplaatjes verstuurd naar de buren worden, maar ze kan wel hier zich een leuke gespeelde rol aanmeten waar ze met haar virtuele deegroller haar gang kan gaan, net zoals haar grote heldin “Nelly” in haar beste rol.
Dat klopt écht van geen kanten _O-
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
pi_155204609
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 10:58 schreef FANN het volgende:

[..]

Dat klopt écht van geen kanten _O-
Het klopt wel. Lees de OP maar.
pi_155207527
Dit gaat over Myraela. En een beetje over Twi.

De MyraelaTwi-eenheid.

Ze houdt van vlees. Dat is wel te zien aan haar blog: hamburgers, pulled pork, saucijzenbroodjes, nog meer pulled pork, gehaktballetjes, buikspek… the list goes on. Omdat Myraela zo lekker kan koken willen mensen vaak bij haar eten. Twi is daar niet zo heel blij mee, want dan blijft er minder eten over voor hem. Ook krijgt ze steeds vaker verzoekjes om dingen te bakken à la Monica van Friends. Ze overweegt een paar gerechten te laten mislukken om van het gezeur af te zijn.

602B8037-138D-42D6-AD0B-9C986F983BFD.jpg

Door haar kookkunsten is ze erg in trek bij de mannen. Met vrouwen kan ze iets minder goed overweg. Ze voelen zich waarschijnlijk bedreigd door haar magie in de keuken. “Kan jij niet wat vaker zo koken als Myr?” is een veelgehoorde uitspraak.

Myraela is dol op katten. Ze refereert vaak naar ze als haar ‘boefjes’. Twi wilde eigenlijk helemaal geen katten. Hij noemt haar soms kattenvrouwtje. Ze denkt dat hij het liefkozend bedoelt, maar dat is stiekem niet het geval. Myr wil er eigenlijk nog een kat bij en heeft daar al de perfecte strategie voor bedacht. Ze maakt eerst het lekkerste broodje pulled pork ooit, daarna zegt Twi ja en amen op alles. Kinderen hoeven ze voorlopig toch nog niet.

Ook is Myr dol op schoenen. Dure schoenen. Dr. Martens, desert boots, ze koopt wat ze leuk vindt en het kan haar niet schelen wat anderen ervan denken. Twi vindt eigenlijk dat ze er te veel geld aan uitgeeft, maar durft er niet meer over te beginnen. Ze hebben er al eens een fikse ruzie over gehad. Myr krijgt in ruzies vaak gelijk, je zou kunnen zeggen dat ze de broek aan heeft in de relatie. Ze lossen ruzies nooit op met seks, wel met eten. En soms moet je haar gewoon even laten uitrazen.

Hij trekt wel de lijn bij kleertjes voor de katten. Terecht.

Als Twi al ligt te snurken ligt Myr vaak nog te denken over wat ze de volgende dag wil gaat eten. Soms krijgt ze daarbij een briljante ingeving en maakt ze hem wakker. Niet met opzet, maar omdat ze hem dan in alle enthousiasme een trap verkoopt. Twi moet zich dan soms even afreageren op FOK! met zijn hatelijke berichten.

Soms zitten ze samen op de bank te FOK!en. Myraela valt dan eerder in slaap. Dat ziet er zo uit:

wsk4qq.jpg
©Twi

Hun volgende ruzie zal gaan over het feit dat Twi deze foto niet had mogen delen.
pi_155207746
straw, ik dacht dat jij twi en myraela al ontmoet had?
Waar had ik nou ook alweer m'n UFO verstopt? Ik wil weer naar huis ;(
♫♪♪♫♪♫♫♪==♥☥
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 13:10:22 #58
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_155207764
Haha, ze kan goed eten :P
Lambo of Rekt
pi_155207857
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 13:09 schreef magnetronkoffie het volgende:
straw, ik dacht dat jij twi en myraela al ontmoet had?
Ik weet niet waarom je dat dacht. Is niet zo. :)
pi_155207974
Leuke verhalen weer :D
  Admin vrijdag 14 augustus 2015 @ 13:22:59 #61
2589 crew  yvonne
Mitochondriale Eva
pi_155208091
quote:
99s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 00:20 schreef Nizno het volgende:
Dit is Arcee

[ [url=http://res.cloudinary.com/talent/image/fetch/t_face_s170/http://speakerdata.s3.ama(...)1.09d.jpg]afbeelding[/url] ]
In het echte leven heet hij Daniel, 36 jaar en woonachtig in Londen. Hij lijkt gewoon een man als zo veel anderen. Maar Daniel is bijzonder. Hij kan erg goed rekenen.

Hij ziet getallen als vormen en kleuren waardoor hij uitkomsten van berekeningen voor zich ziet als landschappen.
Daniel kan aanvoelen of een getal een priemgetal is of niet. Hij voelt emoties bij getallen. 286 is mooi bol, maar 2003 is gewoon een raar uitziend geheel.
Dit is ook de reden waarom hij heel 2003 in een winterslaap is geweest.
Op 14 maart 2004 somde hij het getal pi op met 22514 cijfers achter de komma. Dit deed hij in 5 uur en 9 minuten.

Op internet doet hij inmiddels voor Fok! zo veel dat hij minder tijd heeft voor nieuwe recordpogingen. Wel probeert hij nog wat tijd over te houden voor zijn optredens bij verschillende tv-programma's waarin hij soms een uitdaging aangaat, maar soms ook gewoon wil vertellen welke landschappen hij ziet bij het getal Pi.
Zó enorm treffend!
It ain't over till the fat lady sings
  Admin vrijdag 14 augustus 2015 @ 13:28:48 #62
2589 crew  yvonne
Mitochondriale Eva
pi_155208269
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 08:58 schreef Kreator het volgende:
Ik lag vannacht in bed en toen bedacht ik me dat ik mijn favoriete user niet had gedaan. Kom ik hier net, zie ik hem al in het topic. O+.

GGMM Online:

[ afbeelding ]

The one true leader GGMM, had op zijn 3e verjaardag reeds 4 boeken geschreven. Allemaal over Ajax.

Hij doet zich voor als een Nederlandse Ajax-fan. Het is uiteraard geen echte fan, maar zo'n fan die aan de overkant van het echte supportersvak met een verrekijker zit te genieten van de rellen en ze de volgende dag vertelt alsof hij er tussen zat.

Op fok is het een beetje een Kim Jong Oen. Soms een hit, meestal een miss, maar altijd op de persoon. Het liefst met een pistool in de hand en een meute handlangers achter zich (hierbij alvast de groetjes aan de VBL SC). Er zijn verhalen over verdwenen Fokkers na een flame-war met Kim jong GG. Zijn ego is groter dan die van de Grote Leider. Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.

GGMM is het schoolvoorbeeld van iemand die je geen moderator moet maken.

Reallife GGMM:

[ afbeelding ]

Zo'n flitsend mannetje die als hij het kantoor binnen komt wandelen altijd wel zorgt voor wat extra hangende schouders. GGMM is 27, maar ziet eruit als 38. Dit komt door zijn haarlijn en drugsgebruik. Als ik trouwens kantoor zeg, bedoel ik het stoffige hokje van de groothandel in tampons, alwaar hij telefonisch sales-medewerker is. Je wordt natuurlijk niet zomaar zo zuur.

GGMM is vrijgezel. Niet omdat hij geen vriendin kan krijgen, maar omdat hij er voor kiest om vrijgezel te zijn. Als je zijn woorden moet geloven.

GGMM woont in Almere, in een nieuwbouwwijk. In die ene grote flat tussen de vinexhuizen. 4e verdieping. Had graag allerlei designmeubelen willen hebben, maar heeft in werkelijkheid vooral Ikea. Kan geen abo voor Sport1 betalen.

In zijn vrije tijd is hij gek op het bouwen van boten. Op afstand bestuurbaar. Hij spaart bierflesjes en heeft 180.000 op zijn spaarrekening staan. het blijft natuurlijk wel een jood.

Overigens verwacht ik dat je met GGMM IRL best gezellig een biertje kunt drinken, maar dat is zo'n deceptie dat ik liever afsluit met de fok-variant:

sterf, vuile hond, sterf.
Many have tried, but few have succeeded
Krea _O_

En toch is GGMM een schatje.
It ain't over till the fat lady sings
pi_155208592
-ga weg-

[ Bericht 99% gewijzigd door motorbloempje op 14-08-2015 13:53:38 ]
pi_155208758
Leuke teksten :o Goed topic, ongegeneerde tvp :@
Motherfucker
pi_155208952
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 13:02 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit gaat over Myraela. En een beetje over Twi.

De MyraelaTwi-eenheid.

Ze houdt van vlees. Dat is wel te zien aan haar blog: hamburgers, pulled pork, saucijzenbroodjes, nog meer pulled pork, gehaktballetjes, buikspek… the list goes on. Omdat Myraela zo lekker kan koken willen mensen vaak bij haar eten. Twi is daar niet zo heel blij mee, want dan blijft er minder eten over voor hem. Ook krijgt ze steeds vaker verzoekjes om dingen te bakken à la Monica van Friends. Ze overweegt een paar gerechten te laten mislukken om van het gezeur af te zijn.

[ afbeelding ]

Door haar kookkunsten is ze erg in trek bij de mannen. Met vrouwen kan ze iets minder goed overweg. Ze voelen zich waarschijnlijk bedreigd door haar magie in de keuken. “Kan jij niet wat vaker zo koken als Myr?” is een veelgehoorde uitspraak.

Myraela is dol op katten. Ze refereert vaak naar ze als haar ‘boefjes’. Twi wilde eigenlijk helemaal geen katten. Hij noemt haar soms kattenvrouwtje. Ze denkt dat hij het liefkozend bedoelt, maar dat is stiekem niet het geval. Myr wil er eigenlijk nog een kat bij en heeft daar al de perfecte strategie voor bedacht. Ze maakt eerst het lekkerste broodje pulled pork ooit, daarna zegt Twi ja en amen op alles. Kinderen hoeven ze voorlopig toch nog niet.

Ook is Myr dol op schoenen. Dure schoenen. Dr. Martens, desert boots, ze koopt wat ze leuk vindt en het kan haar niet schelen wat anderen ervan denken. Twi vindt eigenlijk dat ze er te veel geld aan uitgeeft, maar durft er niet meer over te beginnen. Ze hebben er al eens een fikse ruzie over gehad. Myr krijgt in ruzies vaak gelijk, je zou kunnen zeggen dat ze de broek aan heeft in de relatie. Ze lossen ruzies nooit op met seks, wel met eten. En soms moet je haar gewoon even laten uitrazen.

Hij trekt wel de lijn bij kleertjes voor de katten. Terecht.

Als Twi al ligt te snurken ligt Myr vaak nog te denken over wat ze de volgende dag wil gaat eten. Soms krijgt ze daarbij een briljante ingeving en maakt ze hem wakker. Niet met opzet, maar omdat ze hem dan in alle enthousiasme een trap verkoopt. Twi moet zich dan soms even afreageren op FOK! met zijn hatelijke berichten.

Soms zitten ze samen op de bank te FOK!en. Myraela valt dan eerder in slaap. Dat ziet er zo uit:

[ afbeelding ]
©Twi

Hun volgende ruzie zal gaan over het feit dat Twi deze foto niet had mogen delen.
Ik mis de MacBook, Rotterdam en rijlessen in dit verhaal. Voor de rest spot on. :D
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 13:54:16 #66
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_155209057
Pfff.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_155209264
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 13:02 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit gaat over Myraela. En een beetje over Twi.

De MyraelaTwi-eenheid.

Ze houdt van vlees. Dat is wel te zien aan haar blog: hamburgers, pulled pork, saucijzenbroodjes, nog meer pulled pork, gehaktballetjes, buikspek… the list goes on. Omdat Myraela zo lekker kan koken willen mensen vaak bij haar eten. Twi is daar niet zo heel blij mee, want dan blijft er minder eten over voor hem. Ook krijgt ze steeds vaker verzoekjes om dingen te bakken à la Monica van Friends. Ze overweegt een paar gerechten te laten mislukken om van het gezeur af te zijn.

[ afbeelding ]

Door haar kookkunsten is ze erg in trek bij de mannen. Met vrouwen kan ze iets minder goed overweg. Ze voelen zich waarschijnlijk bedreigd door haar magie in de keuken. “Kan jij niet wat vaker zo koken als Myr?” is een veelgehoorde uitspraak.

Myraela is dol op katten. Ze refereert vaak naar ze als haar ‘boefjes’. Twi wilde eigenlijk helemaal geen katten. Hij noemt haar soms kattenvrouwtje. Ze denkt dat hij het liefkozend bedoelt, maar dat is stiekem niet het geval. Myr wil er eigenlijk nog een kat bij en heeft daar al de perfecte strategie voor bedacht. Ze maakt eerst het lekkerste broodje pulled pork ooit, daarna zegt Twi ja en amen op alles. Kinderen hoeven ze voorlopig toch nog niet.

Ook is Myr dol op schoenen. Dure schoenen. Dr. Martens, desert boots, ze koopt wat ze leuk vindt en het kan haar niet schelen wat anderen ervan denken. Twi vindt eigenlijk dat ze er te veel geld aan uitgeeft, maar durft er niet meer over te beginnen. Ze hebben er al eens een fikse ruzie over gehad. Myr krijgt in ruzies vaak gelijk, je zou kunnen zeggen dat ze de broek aan heeft in de relatie. Ze lossen ruzies nooit op met seks, wel met eten. En soms moet je haar gewoon even laten uitrazen.

Hij trekt wel de lijn bij kleertjes voor de katten. Terecht.

Als Twi al ligt te snurken ligt Myr vaak nog te denken over wat ze de volgende dag wil gaat eten. Soms krijgt ze daarbij een briljante ingeving en maakt ze hem wakker. Niet met opzet, maar omdat ze hem dan in alle enthousiasme een trap verkoopt. Twi moet zich dan soms even afreageren op FOK! met zijn hatelijke berichten.

Soms zitten ze samen op de bank te FOK!en. Myraela valt dan eerder in slaap. Dat ziet er zo uit:

[ afbeelding ]
©Twi

Hun volgende ruzie zal gaan over het feit dat Twi deze foto niet had mogen delen.
Whehe
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_155210251
Mag dit topic in een lijstje? Ge-wel-dig _O_
pi_155212109
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 13:02 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit gaat over Myraela. En een beetje over Twi.

De MyraelaTwi-eenheid.

Ze houdt van vlees. Dat is wel te zien aan haar blog: hamburgers, pulled pork, saucijzenbroodjes, nog meer pulled pork, gehaktballetjes, buikspek… the list goes on. Omdat Myraela zo lekker kan koken willen mensen vaak bij haar eten. Twi is daar niet zo heel blij mee, want dan blijft er minder eten over voor hem. Ook krijgt ze steeds vaker verzoekjes om dingen te bakken à la Monica van Friends. Ze overweegt een paar gerechten te laten mislukken om van het gezeur af te zijn.

[ afbeelding ]

Door haar kookkunsten is ze erg in trek bij de mannen. Met vrouwen kan ze iets minder goed overweg. Ze voelen zich waarschijnlijk bedreigd door haar magie in de keuken. “Kan jij niet wat vaker zo koken als Myr?” is een veelgehoorde uitspraak.

Myraela is dol op katten. Ze refereert vaak naar ze als haar ‘boefjes’. Twi wilde eigenlijk helemaal geen katten. Hij noemt haar soms kattenvrouwtje. Ze denkt dat hij het liefkozend bedoelt, maar dat is stiekem niet het geval. Myr wil er eigenlijk nog een kat bij en heeft daar al de perfecte strategie voor bedacht. Ze maakt eerst het lekkerste broodje pulled pork ooit, daarna zegt Twi ja en amen op alles. Kinderen hoeven ze voorlopig toch nog niet.

Ook is Myr dol op schoenen. Dure schoenen. Dr. Martens, desert boots, ze koopt wat ze leuk vindt en het kan haar niet schelen wat anderen ervan denken. Twi vindt eigenlijk dat ze er te veel geld aan uitgeeft, maar durft er niet meer over te beginnen. Ze hebben er al eens een fikse ruzie over gehad. Myr krijgt in ruzies vaak gelijk, je zou kunnen zeggen dat ze de broek aan heeft in de relatie. Ze lossen ruzies nooit op met seks, wel met eten. En soms moet je haar gewoon even laten uitrazen.

Hij trekt wel de lijn bij kleertjes voor de katten. Terecht.

Als Twi al ligt te snurken ligt Myr vaak nog te denken over wat ze de volgende dag wil gaat eten. Soms krijgt ze daarbij een briljante ingeving en maakt ze hem wakker. Niet met opzet, maar omdat ze hem dan in alle enthousiasme een trap verkoopt. Twi moet zich dan soms even afreageren op FOK! met zijn hatelijke berichten.

Soms zitten ze samen op de bank te FOK!en. Myraela valt dan eerder in slaap. Dat ziet er zo uit:

[ afbeelding ]
©Twi

Hun volgende ruzie zal gaan over het feit dat Twi deze foto niet had mogen delen.
100% Correct _O_
pi_155212682
quote:
7s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 13:02 schreef -Strawberry- het volgende:
De MyraelaTwi-eenheid.
:D
pi_155214545
Dit ga ik volgen _O_
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 16:48:51 #72
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_155214598
Er zitten zeker pareltjes tussen, maar zoals Golfer zelf ook al aangaf ken ook ik merendeel van de "newbies" niet :{
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 16:51:36 #73
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_155214708
quote:
99s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 16:48 schreef Juup© het volgende:
Er zitten zeker pareltjes tussen, maar zoals Golfer zelf ook al aangaf ken ook ik merendeel van de "newbies" niet :{
Dan zijn ze ook meteen niet grappig. Kutnewbies.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 16:51:51 #74
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_155214720
quote:
9s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 16:51 schreef Kreator het volgende:

[..]

Dan zijn ze ook meteen niet grappig. Kutnewbies.
^O^
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 17:56:20 #75
35723 crew  GGMM
pi_155216557
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 08:58 schreef Kreator het volgende:
Ik lag vannacht in bed en toen bedacht ik me dat ik mijn favoriete user niet had gedaan. Kom ik hier net, zie ik hem al in het topic. O+.

GGMM Online:

[ afbeelding ]

The one true leader GGMM, had op zijn 3e verjaardag reeds 4 boeken geschreven. Allemaal over Ajax.

Hij doet zich voor als een Nederlandse Ajax-fan. Het is uiteraard geen echte fan, maar zo'n fan die aan de overkant van het echte supportersvak met een verrekijker zit te genieten van de rellen en ze de volgende dag vertelt alsof hij er tussen zat.

Op fok is het een beetje een Kim Jong Oen. Soms een hit, meestal een miss, maar altijd op de persoon. Het liefst met een pistool in de hand en een meute handlangers achter zich (hierbij alvast de groetjes aan de VBL SC). Er zijn verhalen over verdwenen Fokkers na een flame-war met Kim jong GG. Zijn ego is groter dan die van de Grote Leider. Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.

GGMM is het schoolvoorbeeld van iemand die je geen moderator moet maken.

Reallife GGMM:

[ afbeelding ]

Zo'n flitsend mannetje die als hij het kantoor binnen komt wandelen altijd wel zorgt voor wat extra hangende schouders. GGMM is 27, maar ziet eruit als 38. Dit komt door zijn haarlijn en drugsgebruik. Als ik trouwens kantoor zeg, bedoel ik het stoffige hokje van de groothandel in tampons, alwaar hij telefonisch sales-medewerker is. Je wordt natuurlijk niet zomaar zo zuur.

GGMM is vrijgezel. Niet omdat hij geen vriendin kan krijgen, maar omdat hij er voor kiest om vrijgezel te zijn. Als je zijn woorden moet geloven.

GGMM woont in Almere, in een nieuwbouwwijk. In die ene grote flat tussen de vinexhuizen. 4e verdieping. Had graag allerlei designmeubelen willen hebben, maar heeft in werkelijkheid vooral Ikea. Kan geen abo voor Sport1 betalen.

In zijn vrije tijd is hij gek op het bouwen van boten. Op afstand bestuurbaar. Hij spaart bierflesjes en heeft 180.000 op zijn spaarrekening staan. het blijft natuurlijk wel een jood.

Overigens verwacht ik dat je met GGMM IRL best gezellig een biertje kunt drinken, maar dat is zo'n deceptie dat ik liever afsluit met de fok-variant:

sterf, vuile hond, sterf.
:D _O_

Bedankt. :)
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 18:07:45 #76
365231 Fera
Fire & Blood
pi_155216877
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 15:35 schreef Faxie het volgende:

[..]

100% Correct _O_
Straw heeft hier wel een talent voor. :D
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 18:11:11 #77
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_155216968
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 18:07 schreef Fera het volgende:

[..]

Straw heeft hier wel een talent voor. :D
Kreator is de baas _O_
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 18:18:02 #78
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 18:18:20 #79
134184 WEST
AFC AJAX 4 EVER
pi_155217150
Leuke verhaaltjes weer ^O^
Find your guiding inspiration. In a place where dreams are made
With a lifetime's preparation. It’s no time to be afraid
Put our differences behind us. While we shine like the sun
See what we've all become. Together we are one
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 18:21:03 #80
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_155217220
* knokkels blijft gewoon terugkomen voor de geniale verhalen _O_
Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 19:40:53 #81
445528 DerRabbit
Eat, Sleep, Race, Repeat!
pi_155219173
Meest briljante topic sinds ik kan reageren _O_
I may not be the strongest, I may not be the fastest, but I’ll be damned if I’m not trying my hardest!
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 19:43:54 #82
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_155219233
Dit topic is een grote schok voor alle post-croupouque users
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 20:13:12 #83
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_155220078
quote:
2s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 19:43 schreef Bosbeetle het volgende:
Dit topic is een grote schok voor alle post-croupouque users
:Y
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 20:49:08 #84
27257 qwerty_x
Tudo jóia !!
pi_155221201
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 20:13 schreef golfer het volgende:

[..]

:Y
Je vraagt erom ....

Golfer

123wg7l.jpg

Jan is een echte man. Zo eentje die met blote handen dit land weer heeft opgebouwd.

Hij kan zich de eerste automobiel in het dorp nog goed herinneren, net als de vliegmachien en die verdomde trein waarvan alle koeien op slag geen melk meer gaven.

Al die onzin was aan onze Jan niet besteed. Na de lagere school direct de metaal in, geen gedoe over studeren of andere rijkeluis fratsen: brood op de plank, dat was belangrijk. Alleen broer Frans mocht doorstuderen en was tot aan zijn dood pastoor.

In de metaal was Jan in z'n element. De hele dag in hemdsmouwen met gelijkgestemden grote werken verrichten. De eerste brug bij Dordt, dat was toch maar mooi zijn werk, net als de Brienenoord.

De jaren kwamen en gingen, met al hun modernistische fratsen. De jaren zestig, met al dat langharig werkschuw tuig. Met bloemen in je haar naar India, wat een flauwekul. Jan wist niet eens waar India lag, maar belangrijker: wie betaalde voor dat alles.

De Varkensbaai, de mammoetwet, kruisraketten, Berlijn; dit alles ging aan onze Jan voorbij, dag en nacht zwoegend.
Tot op een goede dag het bedrijf ging automatiseren en z'n ploegbaas meldde dat er ruimte was voor de oudere werknemers om van een welverdiende en aangename oude dag te gaan genieten.
En het was gedaan met Jan in de metaal.

Nu zit hij thuis, met verwonderde ogen om zich heen kijkend naar al die nieuwigheden; murmelend over die godverbeten vooruitgang.

Om de eenzaamheid wat te verdrijven heeft hij zich een paar jaar geleden laten overhalen zo'n typmachien met beeldscherm te kopen. En sindsdien laat hij zich mondjesmaat op Fok! zien, al is het nooit echt van harte.

Want zeg nou zelf, die typmachien is niet van metaal dus kan nooit echt goed zijn.
zonnig Brasil
pi_155221937
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 20:49 schreef qwerty_x het volgende:

[..]

Je vraagt erom ....

Golfer

[ afbeelding ]

Jan is een echte man. Zo eentje die met blote handen dit land weer heeft opgebouwd.

Hij kan zich de eerste automobiel in het dorp nog goed herinneren, net als de vliegmachien en die verdomde trein waarvan alle koeien op slag geen melk meer gaven.

Al die onzin was aan onze Jan niet besteed. Na de lagere school direct de metaal in, geen gedoe over studeren of andere rijkeluis fratsen: brood op de plank, dat was belangrijk. Alleen broer Frans mocht doorstuderen en was tot aan zijn dood pastoor.

In de metaal was Jan in z'n element. De hele dag in hemdsmouwen met gelijkgestemden grote werken verrichten. De eerste brug bij Dordt, dat was toch maar mooi zijn werk, net als de Brienenoord.

De jaren kwamen en gingen, met al hun modernistische fratsen. De jaren zestig, met al dat langharig werkschuw tuig. Met bloemen in je haar naar India, wat een flauwekul. Jan wist niet eens waar India lag, maar belangrijker: wie betaalde voor dat alles.

De Varkensbaai, de mammoetwet, kruisraketten, Berlijn; dit alles ging aan onze Jan voorbij, dag en nacht zwoegend.
Tot op een goede dag het bedrijf ging automatiseren en z'n ploegbaas meldde dat er ruimte was voor de oudere werknemers om van een welverdiende en aangename oude dag te gaan genieten.
En het was gedaan met Jan in de metaal.

Nu zit hij thuis, met verwonderde ogen om zich heen kijkend naar al die nieuwigheden; murmelend over die godverbeten vooruitgang.

Om de eenzaamheid wat te verdrijven heeft hij zich een paar jaar geleden laten overhalen zo'n typmachien met beeldscherm te kopen. En sindsdien laat hij zich mondjesmaat op Fok! zien, al is het nooit echt van harte.

Want zeg nou zelf, die typmachien is niet van metaal dus kan nooit echt goed zijn.
Schitterend! _O_
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 21:17:05 #86
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_155222261
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 20:49 schreef qwerty_x het volgende:

Alleen broer Frans mocht doorstuderen en was tot aan zijn dood pastoor.
Prachtig.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Forum Admin vrijdag 14 augustus 2015 @ 21:21:34 #87
34614 crew  jogy
Hersenflatulent
pi_155222478
Goed topic. Het is zo tof dat ik er zelfs geen stukje in durf te zetten omdat het niet kan tippen aan de posts van Kreator. Je verwacht het niet maar toch stiekem wel.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
Vrijheid
Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"
pi_155223337
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 20:49 schreef qwerty_x het volgende:
Nu zit hij thuis, met verwonderde ogen om zich heen kijkend naar al die nieuwigheden; murmelend over die godverbeten vooruitgang.
Zó herkenbaar :D.
Aging is a gradual process of answering more and more questions with "meh, it depends"
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 21:42:34 #89
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_155223364
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 20:49 schreef qwerty_x het volgende:

Golfer

[ afbeelding ]

Jan is een echte man. Zo eentje die met blote handen dit land weer heeft opgebouwd.

Hij kan zich de eerste automobiel in het dorp nog goed herinneren, net als de vliegmachien en die verdomde trein waarvan alle koeien op slag geen melk meer gaven.

Al die onzin was aan onze Jan niet besteed. Na de lagere school direct de metaal in, geen gedoe over studeren of andere rijkeluis fratsen: brood op de plank, dat was belangrijk. Alleen broer Frans mocht doorstuderen en was tot aan zijn dood pastoor.

In de metaal was Jan in z'n element. De hele dag in hemdsmouwen met gelijkgestemden grote werken verrichten. De eerste brug bij Dordt, dat was toch maar mooi zijn werk, net als de Brienenoord.

De jaren kwamen en gingen, met al hun modernistische fratsen. De jaren zestig, met al dat langharig werkschuw tuig. Met bloemen in je haar naar India, wat een flauwekul. Jan wist niet eens waar India lag, maar belangrijker: wie betaalde voor dat alles.

De Varkensbaai, de mammoetwet, kruisraketten, Berlijn; dit alles ging aan onze Jan voorbij, dag en nacht zwoegend.
Tot op een goede dag het bedrijf ging automatiseren en z'n ploegbaas meldde dat er ruimte was voor de oudere werknemers om van een welverdiende en aangename oude dag te gaan genieten.
En het was gedaan met Jan in de metaal.

Nu zit hij thuis, met verwonderde ogen om zich heen kijkend naar al die nieuwigheden; murmelend over die godverbeten vooruitgang.

Om de eenzaamheid wat te verdrijven heeft hij zich een paar jaar geleden laten overhalen zo'n typmachien met beeldscherm te kopen. En sindsdien laat hij zich mondjesmaat op Fok! zien, al is het nooit echt van harte.

Want zeg nou zelf, die typmachien is niet van metaal dus kan nooit echt goed zijn.
Werkelijk heel treffend en vrijwel alles klopt ook nog.
Hulde. ^O^
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 22:07:01 #90
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_155224354
Ontmoet Barbusse:

Al in groep 5 van de basisschool was duidelijk dat Bart een echte dromer was. Tegenover het klaslokaal waar hij les had van juffrouw Annelies liepen met regelmaat groepen erg net geklede mensen langs. Gefascineerd door de maatpakken, stropdassen en en lakschoenen staarde hij met zijn neus tegen het raam en stralend van geluk naar de mensen (met name de mannen) die voorbij liepen. Een enkeling keek hem boos in de ogen, waarna Bart in shock de rest van de dag weer naar juffrouw Annelies luisterde. Hij was zich van geen kwaad bewust, maar was nog zo jong dat hij niet besefte dat mensen in een begrafenisstoet meestal niet in feeststemming zijn.

DSC_0028.JPG

Dat moet anders kunnen, bedacht Bart zich. Door zo'n pak naar een écht feestje te dragen. Jaren later, op het eindfeest van groep 8, greep hij zijn kans door aan te dringen op het dragen van een oude smoking van zijn vader. Nu zou hij wel de blits gaan maken! Helaas, niets was minder waar. De andere kinden vonden het maar raar dat hij geen house-broek droeg. Het was toch zeker geen begrafenis?

Bart worstelde zich door de middelbare school. Als rijkeluiskindje was hij sowieso al een beetje een buitenbeentje. Hij mocht niet zoveel van zijn ouders, en probeerde de balans te vinden van wat zijn ouders toelieten en wat zijn klasgenootjes normaal vonden. Dikwijls ging hij met zijn grote lederen schoudertas naar school, waarin hij een extra Eastpak rugtas had gepropt waar dan weer al zijn boeken in zaten. Het pastte vaak maar nét, en voor de lesuren met de allerdikste boeken verzon hij een smoesje of spijbelde hij terwijl 'ie nog eens zijn dunne boekjes voor Wiskunde A door nam.

Kansberekening was namelijk wel zijn ding. Hoewel hij over zakgeld al weinig te klagen had, begon hij af en toe wat geld in te zetten op kansspelen. Stiekem, met de creditcard van zijn vader. Niet op sportwedstrijden, waar al zijn klasgenootjes hem altijd lastig over wilde vallen. Bah, voetbal! Nee, aan dat soort onzin deed hij niet. Texas Hold'Em, dat was zijn spelletje.

Dit was het punt dat iedereen die voor Bart langs kwam, hem wel écht een beetje raar begon te vinden. De enkele keer dat er een vriendje door zijn ouders naar zijn kamer werd gedirigeerd en ze Bart in driedelig pak achter een laptop zagen zitten, naast een glaasje water met daarin een plastic olijfje. Meestal draaiden ze zich dan hoofdschuddend om, waarbij Bart na een zucht van opluchting blij was dat hij nét niet had hoeven folden. Bart hield niet van onnodig oponthoud, dat verpestte zijn winkansen.

Op deze manier vergaarde Bart genoeg geld voor zijn studie Bedrijfseconomie zonder ook maar een cent te hoeven lenen. Uiteindelijk haalde hij in 4 jaar zijn bul, waar hij voor zijn scriptie een briljante strategie tot het opzetten van een online gokbedrijf had beschreven. Na zijn studie deed hij verwoede pogingen om dergelijke bedrijven uit de grond te stampen, maar vanwege het ongunstige belastingklimaat in het beklemmende Nederland, alsmede zijn angst voor de millenniumbug, bleek hij uiteindelijk schromelijk te laat te zijn. Anderen hadden vanaf één of ander onguur eilandje in de Middellandse Zee zijn plannen weten te bemachtigen en hadden werkelijk met alle wind mee binnen de kortste tijd miljoenenbedrijf in handen.

Gefrustreerd besloot Bart om deze boevenbende op de meest directe manier te confronteren: face to face. Helaas was de beveiliging van de topmannen verantwoordelijk voor zijn leed zo goed, dat hij maar niet in de buurt kon komen. Inmiddels, een paar jaar later, leeft Bart voornamelijk vanuit zijn busje langs de wegen rondom de diverse parken van Valletta. Tenminste, als er een gratis Wi-Fi netwerk in de buurt is.

Om zand in de ogen te strooien van zijn zakelijke doelwitten, post hij dagelijks op een internetforum foto's van clubs en terrasjes waar hij niet zal zijn, in de hoop dat hun beveiligers op het verkeerde been worden gezet. Dit, met als naar bijverschijnsel dat verschillende vrouwen van het forum inmiddels tickets naar Malta hebben geboekt. Met, gezien zijn imago, als gevolg dat hij weer één van zijn oude pakken uit de mottenballen moet trekken, om aan de verwachtingen te voldoen.

Maar ééns zal het hem lukken, en zal hij degene zijn die met een prachtig jacht tussen zijn business in Valletta en zijn penthouse in Monte Carlo pendelt.

100_1539.JPG
pi_155224575
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 22:07 schreef twi het volgende:
Ontmoet Barbusse:

Al in groep 5 van de basisschool was duidelijk dat Bart een echte dromer was. Tegenover het klaslokaal waar hij les had van juffrouw Annelies liepen met regelmaat groepen erg net geklede mensen langs. Gefascineerd door de maatpakken, stropdassen en en lakschoenen staarde hij met zijn neus tegen het raam en stralend van geluk naar de mensen (met name de mannen) die voorbij liepen. Een enkeling keek hem boos in de ogen, waarna Bart in shock de rest van de dag weer naar juffrouw Annelies luisterde. Hij was zich van geen kwaad bewust, maar was nog zo jong dat hij niet besefte dat mensen in een begrafenisstoet meestal niet in feeststemming zijn.

[ afbeelding ]

Dat moet anders kunnen, bedacht Bart zich. Door zo'n pak naar een écht feestje te dragen. Jaren later, op het eindfeest van groep 8, greep hij zijn kans door aan te dringen op het dragen van een oude smoking van zijn vader. Nu zou hij wel de blits gaan maken! Helaas, niets was minder waar. De andere kinden vonden het maar raar dat hij geen house-broek droeg. Het was toch zeker geen begrafenis?

Bart worstelde zich door de middelbare school. Als rijkeluiskindje was hij sowieso al een beetje een buitenbeentje. Hij mocht niet zoveel van zijn ouders, en probeerde de balans te vinden van wat zijn ouders toelieten en wat zijn klasgenootjes normaal vonden. Dikwijls ging hij met zijn grote lederen schoudertas naar school, waarin hij een extra Eastpak rugtas had gepropt waar dan weer al zijn boeken in zaten. Het pastte vaak maar nét, en voor de lesuren met de allerdikste boeken verzon hij een smoesje of spijbelde hij terwijl 'ie nog eens zijn dunne boekjes voor Wiskunde A door nam.

Kansberekening was namelijk wel zijn ding. Hoewel hij over zakgeld al weinig te klagen had, begon hij af en toe wat geld in te zetten op kansspelen. Stiekem, met de creditcard van zijn vader. Niet op sportwedstrijden, waar al zijn klasgenootjes hem altijd lastig over wilde vallen. Bah, voetbal! Nee, aan dat soort onzin deed hij niet. Texas Hold'Em, dat was zijn spelletje.

Dit was het punt dat iedereen die voor Bart langs kwam, hem wel écht een beetje raar begon te vinden. De enkele keer dat er een vriendje door zijn ouders naar zijn kamer werd gedirigeerd en ze Bart in driedelig pak achter een laptop zagen zitten, naast een glaasje water met daarin een plastic olijfje. Meestal draaiden ze zich dan hoofdschuddend om, waarbij Bart na een zucht van opluchting blij was dat hij nét niet had hoeven folden. Bart hield niet van onnodig oponthoud, dat verpestte zijn winkansen.

Op deze manier vergaarde Bart genoeg geld voor zijn studie Bedrijfseconomie zonder ook maar een cent te hoeven lenen. Uiteindelijk haalde hij in 4 jaar zijn bul, waar hij voor zijn scriptie een briljante strategie tot het opzetten van een online gokbedrijf had beschreven. Na zijn studie deed hij verwoede pogingen om dergelijke bedrijven uit de grond te stampen, maar vanwege het ongunstige belastingklimaat in het beklemmende Nederland, alsmede zijn angst voor de millenniumbug, bleek hij uiteindelijk schromelijk te laat te zijn. Anderen hadden vanaf één of ander onguur eilandje in de Middellandse Zee zijn plannen weten te bemachtigen en hadden werkelijk met alle wind mee binnen de kortste tijd miljoenenbedrijf in handen.

Gefrustreerd besloot Bart om deze boevenbende op de meest directe manier te confronteren: face to face. Helaas was de beveiliging van de topmannen verantwoordelijk voor zijn leed zo goed, dat hij maar niet in de buurt kon komen. Inmiddels, een paar jaar later, leeft Bart voornamelijk vanuit zijn busje langs de wegen rondom de diverse parken van Valletta. Tenminste, als er een gratis Wi-Fi netwerk in de buurt is.

Om zand in de ogen te strooien van zijn zakelijke doelwitten, post hij dagelijks op een internetforum foto's van clubs en terrasjes waar hij niet zal zijn, in de hoop dat hun beveiligers op het verkeerde been worden gezet. Dit, met als naar bijverschijnsel dat verschillende vrouwen van het forum inmiddels tickets naar Malta hebben geboekt. Met, gezien zijn imago, als gevolg dat hij weer één van zijn oude pakken uit de mottenballen moet trekken, om aan de verwachtingen te voldoen.

Maar ééns zal het hem lukken, en zal hij degene zijn die met een prachtig jacht tussen zijn business in Valletta en zijn penthouse in Monte Carlo pendelt.

[ afbeelding ]
_O_
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
pi_155226749
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 22:07 schreef twi het volgende:
Ontmoet Barbusse:

Al in groep 5 van de basisschool was duidelijk dat Bart een echte dromer was. Tegenover het klaslokaal waar hij les had van juffrouw Annelies liepen met regelmaat groepen erg net geklede mensen langs. Gefascineerd door de maatpakken, stropdassen en en lakschoenen staarde hij met zijn neus tegen het raam en stralend van geluk naar de mensen (met name de mannen) die voorbij liepen. Een enkeling keek hem boos in de ogen, waarna Bart in shock de rest van de dag weer naar juffrouw Annelies luisterde. Hij was zich van geen kwaad bewust, maar was nog zo jong dat hij niet besefte dat mensen in een begrafenisstoet meestal niet in feeststemming zijn.

[ afbeelding ]

Dat moet anders kunnen, bedacht Bart zich. Door zo'n pak naar een écht feestje te dragen. Jaren later, op het eindfeest van groep 8, greep hij zijn kans door aan te dringen op het dragen van een oude smoking van zijn vader. Nu zou hij wel de blits gaan maken! Helaas, niets was minder waar. De andere kinden vonden het maar raar dat hij geen house-broek droeg. Het was toch zeker geen begrafenis?

Bart worstelde zich door de middelbare school. Als rijkeluiskindje was hij sowieso al een beetje een buitenbeentje. Hij mocht niet zoveel van zijn ouders, en probeerde de balans te vinden van wat zijn ouders toelieten en wat zijn klasgenootjes normaal vonden. Dikwijls ging hij met zijn grote lederen schoudertas naar school, waarin hij een extra Eastpak rugtas had gepropt waar dan weer al zijn boeken in zaten. Het pastte vaak maar nét, en voor de lesuren met de allerdikste boeken verzon hij een smoesje of spijbelde hij terwijl 'ie nog eens zijn dunne boekjes voor Wiskunde A door nam.

Kansberekening was namelijk wel zijn ding. Hoewel hij over zakgeld al weinig te klagen had, begon hij af en toe wat geld in te zetten op kansspelen. Stiekem, met de creditcard van zijn vader. Niet op sportwedstrijden, waar al zijn klasgenootjes hem altijd lastig over wilde vallen. Bah, voetbal! Nee, aan dat soort onzin deed hij niet. Texas Hold'Em, dat was zijn spelletje.

Dit was het punt dat iedereen die voor Bart langs kwam, hem wel écht een beetje raar begon te vinden. De enkele keer dat er een vriendje door zijn ouders naar zijn kamer werd gedirigeerd en ze Bart in driedelig pak achter een laptop zagen zitten, naast een glaasje water met daarin een plastic olijfje. Meestal draaiden ze zich dan hoofdschuddend om, waarbij Bart na een zucht van opluchting blij was dat hij nét niet had hoeven folden. Bart hield niet van onnodig oponthoud, dat verpestte zijn winkansen.

Op deze manier vergaarde Bart genoeg geld voor zijn studie Bedrijfseconomie zonder ook maar een cent te hoeven lenen. Uiteindelijk haalde hij in 4 jaar zijn bul, waar hij voor zijn scriptie een briljante strategie tot het opzetten van een online gokbedrijf had beschreven. Na zijn studie deed hij verwoede pogingen om dergelijke bedrijven uit de grond te stampen, maar vanwege het ongunstige belastingklimaat in het beklemmende Nederland, alsmede zijn angst voor de millenniumbug, bleek hij uiteindelijk schromelijk te laat te zijn. Anderen hadden vanaf één of ander onguur eilandje in de Middellandse Zee zijn plannen weten te bemachtigen en hadden werkelijk met alle wind mee binnen de kortste tijd miljoenenbedrijf in handen.

Gefrustreerd besloot Bart om deze boevenbende op de meest directe manier te confronteren: face to face. Helaas was de beveiliging van de topmannen verantwoordelijk voor zijn leed zo goed, dat hij maar niet in de buurt kon komen. Inmiddels, een paar jaar later, leeft Bart voornamelijk vanuit zijn busje langs de wegen rondom de diverse parken van Valletta. Tenminste, als er een gratis Wi-Fi netwerk in de buurt is.

Om zand in de ogen te strooien van zijn zakelijke doelwitten, post hij dagelijks op een internetforum foto's van clubs en terrasjes waar hij niet zal zijn, in de hoop dat hun beveiligers op het verkeerde been worden gezet. Dit, met als naar bijverschijnsel dat verschillende vrouwen van het forum inmiddels tickets naar Malta hebben geboekt. Met, gezien zijn imago, als gevolg dat hij weer één van zijn oude pakken uit de mottenballen moet trekken, om aan de verwachtingen te voldoen.

Maar ééns zal het hem lukken, en zal hij degene zijn die met een prachtig jacht tussen zijn business in Valletta en zijn penthouse in Monte Carlo pendelt.

[ afbeelding ]
Godverdomme, baas! :D _O_
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_155227418
:')
  vrijdag 14 augustus 2015 @ 23:34:08 #94
6941 APK
Factual, I think.
pi_155227524
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 08:58 schreef Kreator het volgende:

GGMM Online:
Meesterlijk! _O_
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  Moderator vrijdag 14 augustus 2015 @ 23:35:37 #95
45833 crew  Fogel
pi_155227566
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 22:07 schreef twi het volgende:
Ontmoet Barbusse:

Al in groep 5 van de basisschool was duidelijk dat Bart een echte dromer was. Tegenover het klaslokaal waar hij les had van juffrouw Annelies liepen met regelmaat groepen erg net geklede mensen langs. Gefascineerd door de maatpakken, stropdassen en en lakschoenen staarde hij met zijn neus tegen het raam en stralend van geluk naar de mensen (met name de mannen) die voorbij liepen. Een enkeling keek hem boos in de ogen, waarna Bart in shock de rest van de dag weer naar juffrouw Annelies luisterde. Hij was zich van geen kwaad bewust, maar was nog zo jong dat hij niet besefte dat mensen in een begrafenisstoet meestal niet in feeststemming zijn.

[ afbeelding ]

Dat moet anders kunnen, bedacht Bart zich. Door zo'n pak naar een écht feestje te dragen. Jaren later, op het eindfeest van groep 8, greep hij zijn kans door aan te dringen op het dragen van een oude smoking van zijn vader. Nu zou hij wel de blits gaan maken! Helaas, niets was minder waar. De andere kinden vonden het maar raar dat hij geen house-broek droeg. Het was toch zeker geen begrafenis?

Bart worstelde zich door de middelbare school. Als rijkeluiskindje was hij sowieso al een beetje een buitenbeentje. Hij mocht niet zoveel van zijn ouders, en probeerde de balans te vinden van wat zijn ouders toelieten en wat zijn klasgenootjes normaal vonden. Dikwijls ging hij met zijn grote lederen schoudertas naar school, waarin hij een extra Eastpak rugtas had gepropt waar dan weer al zijn boeken in zaten. Het pastte vaak maar nét, en voor de lesuren met de allerdikste boeken verzon hij een smoesje of spijbelde hij terwijl 'ie nog eens zijn dunne boekjes voor Wiskunde A door nam.

Kansberekening was namelijk wel zijn ding. Hoewel hij over zakgeld al weinig te klagen had, begon hij af en toe wat geld in te zetten op kansspelen. Stiekem, met de creditcard van zijn vader. Niet op sportwedstrijden, waar al zijn klasgenootjes hem altijd lastig over wilde vallen. Bah, voetbal! Nee, aan dat soort onzin deed hij niet. Texas Hold'Em, dat was zijn spelletje.

Dit was het punt dat iedereen die voor Bart langs kwam, hem wel écht een beetje raar begon te vinden. De enkele keer dat er een vriendje door zijn ouders naar zijn kamer werd gedirigeerd en ze Bart in driedelig pak achter een laptop zagen zitten, naast een glaasje water met daarin een plastic olijfje. Meestal draaiden ze zich dan hoofdschuddend om, waarbij Bart na een zucht van opluchting blij was dat hij nét niet had hoeven folden. Bart hield niet van onnodig oponthoud, dat verpestte zijn winkansen.

Op deze manier vergaarde Bart genoeg geld voor zijn studie Bedrijfseconomie zonder ook maar een cent te hoeven lenen. Uiteindelijk haalde hij in 4 jaar zijn bul, waar hij voor zijn scriptie een briljante strategie tot het opzetten van een online gokbedrijf had beschreven. Na zijn studie deed hij verwoede pogingen om dergelijke bedrijven uit de grond te stampen, maar vanwege het ongunstige belastingklimaat in het beklemmende Nederland, alsmede zijn angst voor de millenniumbug, bleek hij uiteindelijk schromelijk te laat te zijn. Anderen hadden vanaf één of ander onguur eilandje in de Middellandse Zee zijn plannen weten te bemachtigen en hadden werkelijk met alle wind mee binnen de kortste tijd miljoenenbedrijf in handen.

Gefrustreerd besloot Bart om deze boevenbende op de meest directe manier te confronteren: face to face. Helaas was de beveiliging van de topmannen verantwoordelijk voor zijn leed zo goed, dat hij maar niet in de buurt kon komen. Inmiddels, een paar jaar later, leeft Bart voornamelijk vanuit zijn busje langs de wegen rondom de diverse parken van Valletta. Tenminste, als er een gratis Wi-Fi netwerk in de buurt is.

Om zand in de ogen te strooien van zijn zakelijke doelwitten, post hij dagelijks op een internetforum foto's van clubs en terrasjes waar hij niet zal zijn, in de hoop dat hun beveiligers op het verkeerde been worden gezet. Dit, met als naar bijverschijnsel dat verschillende vrouwen van het forum inmiddels tickets naar Malta hebben geboekt. Met, gezien zijn imago, als gevolg dat hij weer één van zijn oude pakken uit de mottenballen moet trekken, om aan de verwachtingen te voldoen.

Maar ééns zal het hem lukken, en zal hij degene zijn die met een prachtig jacht tussen zijn business in Valletta en zijn penthouse in Monte Carlo pendelt.

[ afbeelding ]
:D
Volgens mij had hij geen pak aan toen ik heb in Valetta ontmoette, maar ik ben dan ook geen chick. Verder klopt het gewoon, net als alle andere verhalen hier :P
I'm surrounded by morons!
TRV [2016: Nederland, Portugal, België, Nederland, Nederland, Oostenrijk, Nederland, VK, Nederland, USA, Zweden, België, Japan.
TRV [2017: Frankrijk, Duitsland, Duitsland, Zweden, Nederland, Japan, Duitsland
TRV plannen 2018: Belgie, UK, UK, Nederland, UK
pi_155227737
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 22:07 schreef twi het volgende:
Ontmoet Barbusse:

Al in groep 5 van de basisschool was duidelijk dat Bart een echte dromer was. Tegenover het klaslokaal waar hij les had van juffrouw Annelies liepen met regelmaat groepen erg net geklede mensen langs. Gefascineerd door de maatpakken, stropdassen en en lakschoenen staarde hij met zijn neus tegen het raam en stralend van geluk naar de mensen (met name de mannen) die voorbij liepen. Een enkeling keek hem boos in de ogen, waarna Bart in shock de rest van de dag weer naar juffrouw Annelies luisterde. Hij was zich van geen kwaad bewust, maar was nog zo jong dat hij niet besefte dat mensen in een begrafenisstoet meestal niet in feeststemming zijn.

[ afbeelding ]

Dat moet anders kunnen, bedacht Bart zich. Door zo'n pak naar een écht feestje te dragen. Jaren later, op het eindfeest van groep 8, greep hij zijn kans door aan te dringen op het dragen van een oude smoking van zijn vader. Nu zou hij wel de blits gaan maken! Helaas, niets was minder waar. De andere kinden vonden het maar raar dat hij geen house-broek droeg. Het was toch zeker geen begrafenis?

Bart worstelde zich door de middelbare school. Als rijkeluiskindje was hij sowieso al een beetje een buitenbeentje. Hij mocht niet zoveel van zijn ouders, en probeerde de balans te vinden van wat zijn ouders toelieten en wat zijn klasgenootjes normaal vonden. Dikwijls ging hij met zijn grote lederen schoudertas naar school, waarin hij een extra Eastpak rugtas had gepropt waar dan weer al zijn boeken in zaten. Het pastte vaak maar nét, en voor de lesuren met de allerdikste boeken verzon hij een smoesje of spijbelde hij terwijl 'ie nog eens zijn dunne boekjes voor Wiskunde A door nam.

Kansberekening was namelijk wel zijn ding. Hoewel hij over zakgeld al weinig te klagen had, begon hij af en toe wat geld in te zetten op kansspelen. Stiekem, met de creditcard van zijn vader. Niet op sportwedstrijden, waar al zijn klasgenootjes hem altijd lastig over wilde vallen. Bah, voetbal! Nee, aan dat soort onzin deed hij niet. Texas Hold'Em, dat was zijn spelletje.

Dit was het punt dat iedereen die voor Bart langs kwam, hem wel écht een beetje raar begon te vinden. De enkele keer dat er een vriendje door zijn ouders naar zijn kamer werd gedirigeerd en ze Bart in driedelig pak achter een laptop zagen zitten, naast een glaasje water met daarin een plastic olijfje. Meestal draaiden ze zich dan hoofdschuddend om, waarbij Bart na een zucht van opluchting blij was dat hij nét niet had hoeven folden. Bart hield niet van onnodig oponthoud, dat verpestte zijn winkansen.

Op deze manier vergaarde Bart genoeg geld voor zijn studie Bedrijfseconomie zonder ook maar een cent te hoeven lenen. Uiteindelijk haalde hij in 4 jaar zijn bul, waar hij voor zijn scriptie een briljante strategie tot het opzetten van een online gokbedrijf had beschreven. Na zijn studie deed hij verwoede pogingen om dergelijke bedrijven uit de grond te stampen, maar vanwege het ongunstige belastingklimaat in het beklemmende Nederland, alsmede zijn angst voor de millenniumbug, bleek hij uiteindelijk schromelijk te laat te zijn. Anderen hadden vanaf één of ander onguur eilandje in de Middellandse Zee zijn plannen weten te bemachtigen en hadden werkelijk met alle wind mee binnen de kortste tijd miljoenenbedrijf in handen.

Gefrustreerd besloot Bart om deze boevenbende op de meest directe manier te confronteren: face to face. Helaas was de beveiliging van de topmannen verantwoordelijk voor zijn leed zo goed, dat hij maar niet in de buurt kon komen. Inmiddels, een paar jaar later, leeft Bart voornamelijk vanuit zijn busje langs de wegen rondom de diverse parken van Valletta. Tenminste, als er een gratis Wi-Fi netwerk in de buurt is.

Om zand in de ogen te strooien van zijn zakelijke doelwitten, post hij dagelijks op een internetforum foto's van clubs en terrasjes waar hij niet zal zijn, in de hoop dat hun beveiligers op het verkeerde been worden gezet. Dit, met als naar bijverschijnsel dat verschillende vrouwen van het forum inmiddels tickets naar Malta hebben geboekt. Met, gezien zijn imago, als gevolg dat hij weer één van zijn oude pakken uit de mottenballen moet trekken, om aan de verwachtingen te voldoen.

Maar ééns zal het hem lukken, en zal hij degene zijn die met een prachtig jacht tussen zijn business in Valletta en zijn penthouse in Monte Carlo pendelt.

[ afbeelding ]
_O_ baas
  zaterdag 15 augustus 2015 @ 00:57:01 #97
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_155230071
Ik wilde dat ik ook zoiets kon doen, maar ik heb totaal geen inspiratie.
pi_155230202
Dit is een heel... bijzonder topic om het maar zo te zeggen. Wat een fantasie hebben sommige mensen.
I got two dudes that turned into raspberry slushy and flushed down my toilet. I can't even take a proper dump in there.
pi_155230791
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 01:03 schreef Donnie-Brasco het volgende:
Dit is een heel... bijzonder topic om het maar zo te zeggen. Wat een fantasie hebben sommige mensen.
Ja
pi_155232489
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 08:58 schreef Kreator het volgende:
Ik lag vannacht in bed en toen bedacht ik me dat ik mijn favoriete user niet had gedaan. Kom ik hier net, zie ik hem al in het topic. O+.

GGMM Online:

[ afbeelding ]

The one true leader GGMM, had op zijn 3e verjaardag reeds 4 boeken geschreven. Allemaal over Ajax.

Hij doet zich voor als een Nederlandse Ajax-fan. Het is uiteraard geen echte fan, maar zo'n fan die aan de overkant van het echte supportersvak met een verrekijker zit te genieten van de rellen en ze de volgende dag vertelt alsof hij er tussen zat.

Op fok is het een beetje een Kim Jong Oen. Soms een hit, meestal een miss, maar altijd op de persoon. Het liefst met een pistool in de hand en een meute handlangers achter zich (hierbij alvast de groetjes aan de VBL SC). Er zijn verhalen over verdwenen Fokkers na een flame-war met Kim jong GG. Zijn ego is groter dan die van de Grote Leider. Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.

GGMM is het schoolvoorbeeld van iemand die je geen moderator moet maken.

Reallife GGMM:

[ afbeelding ]

Zo'n flitsend mannetje die als hij het kantoor binnen komt wandelen altijd wel zorgt voor wat extra hangende schouders. GGMM is 27, maar ziet eruit als 38. Dit komt door zijn haarlijn en drugsgebruik. Als ik trouwens kantoor zeg, bedoel ik het stoffige hokje van de groothandel in tampons, alwaar hij telefonisch sales-medewerker is. Je wordt natuurlijk niet zomaar zo zuur.

GGMM is vrijgezel. Niet omdat hij geen vriendin kan krijgen, maar omdat hij er voor kiest om vrijgezel te zijn. Als je zijn woorden moet geloven.

GGMM woont in Almere, in een nieuwbouwwijk. In die ene grote flat tussen de vinexhuizen. 4e verdieping. Had graag allerlei designmeubelen willen hebben, maar heeft in werkelijkheid vooral Ikea. Kan geen abo voor Sport1 betalen.

In zijn vrije tijd is hij gek op het bouwen van boten. Op afstand bestuurbaar. Hij spaart bierflesjes en heeft 180.000 op zijn spaarrekening staan. het blijft natuurlijk wel een jood.

Overigens verwacht ik dat je met GGMM IRL best gezellig een biertje kunt drinken, maar dat is zo'n deceptie dat ik liever afsluit met de fok-variant:

sterf, vuile hond, sterf.
Dit is zeker de beste. Hier heb ik en vele anderen op gewacht. Mijn complimenten.
pi_155233269
Kon ‘m toch niet laten.

Fascination
child-raising-hand.jpg

Fassepas groeide als klein meisje op met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ze nam het op school op voor slachtoffers van pesterijen en werd er vaak vriendinnetjes mee. Dit waren wel opvallend vaker meisjes dan jongens. In de klas zat ze meestal achterin, waar er goed overzicht was op iedereen. Het standaard dictee op de vrijdagmiddag was voor haar een genietmomentje. Natuurlijk had ze dan 0 fout.

Leraren werden soms een beetje moe van haar. Ze kon het niet laten om ze te wijzen op hun domme fouten. Zo moeilijk zijn taalregels toch niet? Stam+t. Verbaasd dat zulke mensen voor de klas mochten staan, heeft ze meermaals beklag gedaan bij het bestuur. Dat haalde alleen nooit iets uit. Waar klasgenoten zich nog bezig hielden met boeken van Carry Slee en Jacques Vriens, was zij al bezig in de boeken van Harry Mulisch en Kluun. Vooral Twee Vrouwen kon haar wel bekoren.

Al heel jong wist Fas dat ze meisjes leuker vond dan jongens. Want zeg nou zelf, zo’n vrouwenlichaam is toch ook veel mooier om naar te kijken? Ronde, zachte vormen tegenover… tja, waar doet het eigenlijk aan denken? Een schaaldier of zoiets. Toch heeft Fascination wel een tijdje iets gehad met een man, maar ze wist al vrij snel dat het niets voor haar was.

cheese-wine.png

Fascination staat op verschillende datingsites, maar wordt niet vrolijk van het aanbod. Zoals elke 21e eeuwse deerne heeft ze een paar eisen. Biwijfjes vallen af, rokers kunnen het vergeten en mannelijke vrouwen... laten we daar maar niet over beginnen. Op een perfecte date zouden Fas en een spontaan meisje bij haar thuis praten over dingen als het Eurovisiesongfestival en Boer Zoekt Vrouw. Op de achtergrond klinkt er dan een nummer van Madonna. Wel een van haar oudere, toen ze nog leuke muziek maakte. Dit alles het liefst onder het genot van een drankje om het versierproces wat minder ongemakkelijk te maken. Knabbeltjes zullen zeker niet ontbreken. Fascination is het gewend om de eerste move te maken, maar zou het leuk vinden om zelf eens versierd te worden. Op een tweede date is het goed mogelijk dat ze je wenkbrauwen even bijwerkt.

Ze heeft lang getwijfeld over een vervolgstudie. Iets met Nederlands, of toch rechten? Uiteindelijk is het rechten geworden. Verder schrijft ze wel eens freelance columns voor De Opzij, maar dat hangt ze niet aan de grote klok. Wat niet veel mensen weten is dat ze daarnaast ook horoscopen uitbrengt voor een maandelijks tijdschrift. Dat is vanwege haar fascinatie met sterrenbeelden. In haar appartement zal je dan ook een telescoop en minstens 5 boeken over astrologie kunnen vinden. Samen kijken naar de sterren bewaart ze voor date nummer 3. Ze heeft gelukkig nog wel goede hoop dat er een leuke Kreeft, of toch een Vissen op haar pad komt.
pi_155233277
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 22:07 schreef twi het volgende:
Ontmoet Barbusse:
Hier heb ik op gewacht. _O_ Geweldig.
pi_155234257
quote:
17s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 09:03 schreef -Strawberry- het volgende:
Kon ‘m toch niet laten.

Fascination
[ afbeelding ]

Fassepas groeide als klein meisje op met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ze nam het op school op voor slachtoffers van pesterijen en werd er vaak vriendinnetjes mee. Dit waren wel opvallend vaker meisjes dan jongens. In de klas zat ze meestal achterin, waar er goed overzicht was op iedereen. Het standaard dictee op de vrijdagmiddag was voor haar een genietmomentje. Natuurlijk had ze dan 0 fout.

Leraren werden soms een beetje moe van haar. Ze kon het niet laten om ze te wijzen op hun domme fouten. Zo moeilijk zijn taalregels toch niet? Stam+t. Verbaasd dat zulke mensen voor de klas mochten staan, heeft ze meermaals beklag gedaan bij het bestuur. Dat haalde alleen nooit iets uit. Waar klasgenoten zich nog bezig hielden met boeken van Carry Slee en Jacques Vriens, was zij al bezig in de boeken van Harry Mulisch en Kluun. Vooral Twee Vrouwen kon haar wel bekoren.

Al heel jong wist Fas dat ze meisjes leuker vond dan jongens. Want zeg nou zelf, zo’n vrouwenlichaam is toch ook veel mooier om naar te kijken? Ronde, zachte vormen tegenover… tja, waar doet het eigenlijk aan denken? Een schaaldier of zoiets. Toch heeft Fascination wel een tijdje iets gehad met een man, maar ze wist al vrij snel dat het niets voor haar was.

[ afbeelding ]

Fascination staat op verschillende datingsites, maar wordt niet vrolijk van het aanbod. Zoals elke 21e eeuwse deerne heeft ze een paar eisen. Biwijfjes vallen af, rokers kunnen het vergeten en mannelijke vrouwen... laten we daar maar niet over beginnen. Op een perfecte date zouden Fas en een spontaan meisje bij haar thuis praten over dingen als het Eurovisiesongfestival en Boer Zoekt Vrouw. Op de achtergrond klinkt er dan een nummer van Madonna. Wel een van haar oudere, toen ze nog leuke muziek maakte. Dit alles het liefst onder het genot van een drankje om het versierproces wat minder ongemakkelijk te maken. Knabbeltjes zullen zeker niet ontbreken. Fascination is het gewend om de eerste move te maken, maar zou het leuk vinden om zelf eens versierd te worden. Op een tweede date is het goed mogelijk dat ze je wenkbrauwen even bijwerkt.

Ze heeft lang getwijfeld over een vervolgstudie. Iets met Nederlands, of toch rechten? Uiteindelijk is het rechten geworden. Verder schrijft ze wel eens freelance columns voor De Opzij, maar dat hangt ze niet aan de grote klok. Wat niet veel mensen weten is dat ze daarnaast ook horoscopen uitbrengt voor een maandelijks tijdschrift. Dat is vanwege haar fascinatie met sterrenbeelden. In haar appartement zal je dan ook een telescoop en minstens 5 boeken over astrologie kunnen vinden. Samen kijken naar de sterren bewaart ze voor date nummer 3. Ze heeft gelukkig nog wel goede hoop dat er een leuke Kreeft, of toch een Vissen op haar pad komt.
_O_ :D
  zaterdag 15 augustus 2015 @ 11:42:31 #104
365231 Fera
Fire & Blood
pi_155235032
Fasje. O+ Nog steeds erg dankbaar voor die wenkbrauwen.
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
  zaterdag 15 augustus 2015 @ 11:56:15 #105
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_155235238
Heerlijk dit allemaal
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_155235392
quote:
17s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 09:03 schreef -Strawberry- het volgende:
Kon ‘m toch niet laten.

Fascination
[ afbeelding ]

Fassepas groeide als klein meisje op met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ze nam het op school op voor slachtoffers van pesterijen en werd er vaak vriendinnetjes mee. Dit waren wel opvallend vaker meisjes dan jongens. In de klas zat ze meestal achterin, waar er goed overzicht was op iedereen. Het standaard dictee op de vrijdagmiddag was voor haar een genietmomentje. Natuurlijk had ze dan 0 fout.

Leraren werden soms een beetje moe van haar. Ze kon het niet laten om ze te wijzen op hun domme fouten. Zo moeilijk zijn taalregels toch niet? Stam+t. Verbaasd dat zulke mensen voor de klas mochten staan, heeft ze meermaals beklag gedaan bij het bestuur. Dat haalde alleen nooit iets uit. Waar klasgenoten zich nog bezig hielden met boeken van Carry Slee en Jacques Vriens, was zij al bezig in de boeken van Harry Mulisch en Kluun. Vooral Twee Vrouwen kon haar wel bekoren.

Al heel jong wist Fas dat ze meisjes leuker vond dan jongens. Want zeg nou zelf, zo’n vrouwenlichaam is toch ook veel mooier om naar te kijken? Ronde, zachte vormen tegenover… tja, waar doet het eigenlijk aan denken? Een schaaldier of zoiets. Toch heeft Fascination wel een tijdje iets gehad met een man, maar ze wist al vrij snel dat het niets voor haar was.

[ afbeelding ]

Fascination staat op verschillende datingsites, maar wordt niet vrolijk van het aanbod. Zoals elke 21e eeuwse deerne heeft ze een paar eisen. Biwijfjes vallen af, rokers kunnen het vergeten en mannelijke vrouwen... laten we daar maar niet over beginnen. Op een perfecte date zouden Fas en een spontaan meisje bij haar thuis praten over dingen als het Eurovisiesongfestival en Boer Zoekt Vrouw. Op de achtergrond klinkt er dan een nummer van Madonna. Wel een van haar oudere, toen ze nog leuke muziek maakte. Dit alles het liefst onder het genot van een drankje om het versierproces wat minder ongemakkelijk te maken. Knabbeltjes zullen zeker niet ontbreken. Fascination is het gewend om de eerste move te maken, maar zou het leuk vinden om zelf eens versierd te worden. Op een tweede date is het goed mogelijk dat ze je wenkbrauwen even bijwerkt.

Ze heeft lang getwijfeld over een vervolgstudie. Iets met Nederlands, of toch rechten? Uiteindelijk is het rechten geworden. Verder schrijft ze wel eens freelance columns voor De Opzij, maar dat hangt ze niet aan de grote klok. Wat niet veel mensen weten is dat ze daarnaast ook horoscopen uitbrengt voor een maandelijks tijdschrift. Dat is vanwege haar fascinatie met sterrenbeelden. In haar appartement zal je dan ook een telescoop en minstens 5 boeken over astrologie kunnen vinden. Samen kijken naar de sterren bewaart ze voor date nummer 3. Ze heeft gelukkig nog wel goede hoop dat er een leuke Kreeft, of toch een Vissen op haar pad komt.
Gvd, zeg. _O-! Leuk stuk, hardop gelachen. _O_
Op maandag 5 september 2016 23:16 schreef -Deluzion- het volgende:
En ik antwoord liever niet op Fascination. aka Alex Vause.
pi_155235684
quote:
14s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 08:58 schreef Kreator het volgende:
Ik lag vannacht in bed en toen bedacht ik me dat ik mijn favoriete user niet had gedaan. Kom ik hier net, zie ik hem al in het topic. O+.

GGMM Online:

[ afbeelding ]

The one true leader GGMM, had op zijn 3e verjaardag reeds 4 boeken geschreven. Allemaal over Ajax.

Hij doet zich voor als een Nederlandse Ajax-fan. Het is uiteraard geen echte fan, maar zo'n fan die aan de overkant van het echte supportersvak met een verrekijker zit te genieten van de rellen en ze de volgende dag vertelt alsof hij er tussen zat.

Op fok is het een beetje een Kim Jong Oen. Soms een hit, meestal een miss, maar altijd op de persoon. Het liefst met een pistool in de hand en een meute handlangers achter zich (hierbij alvast de groetjes aan de VBL SC). Er zijn verhalen over verdwenen Fokkers na een flame-war met Kim jong GG. Zijn ego is groter dan die van de Grote Leider. Dit is dan ook de oorzaak van Global Warming. Zoveel ego past niet op 1 planeet.

GGMM is het schoolvoorbeeld van iemand die je geen moderator moet maken.

Reallife GGMM:

[ afbeelding ]

Zo'n flitsend mannetje die als hij het kantoor binnen komt wandelen altijd wel zorgt voor wat extra hangende schouders. GGMM is 27, maar ziet eruit als 38. Dit komt door zijn haarlijn en drugsgebruik. Als ik trouwens kantoor zeg, bedoel ik het stoffige hokje van de groothandel in tampons, alwaar hij telefonisch sales-medewerker is. Je wordt natuurlijk niet zomaar zo zuur.

GGMM is vrijgezel. Niet omdat hij geen vriendin kan krijgen, maar omdat hij er voor kiest om vrijgezel te zijn. Als je zijn woorden moet geloven.

GGMM woont in Almere, in een nieuwbouwwijk. In die ene grote flat tussen de vinexhuizen. 4e verdieping. Had graag allerlei designmeubelen willen hebben, maar heeft in werkelijkheid vooral Ikea. Kan geen abo voor Sport1 betalen.
Ik vind hem vrij accuraat :)
pi_155236024
Ontmoet Belsezar:

1130477782.jpg

Bels wist al op jonge leeftijd dat hij anders was als de anderen. Nee, niet homo of zoiets, wat tegenwoordig zo bon ton is om te zeggen. Nee, hij was niet 100% Nederlands! Na een lange worsteling met zijn identiteit met alle bijbehorende puberproblemen besloot hij uit de kast te komen: hij was gedeeltelijk Braziliaans. Je kunt begrijpen dat de schok voor zijn familie groot was. Gelukkig steunden velen hem in zijn keuze en begrepen zijn nieuwe levenstijl toen ze zagen hoe gelukkig het hem maakte.

Als rechtgeaarde gedeeltelijke Braziliaan heeft hij het echter niet makkelijk in Nederland. De vooroordelen, die doen hem niet zoveel. "Je accepteert me maar zoals ik ben!" is zijn (terechte) reactie. (Dit zegt hij trouwens bij voorkeur in het Portugees waardoor de boodschap totaal niet overkomt bij anderen) Maar het weer hier! Dat is pas echt zwaar. Om deze reden heeft hij al meerdere malen geprobeerd naar Brazilie te vertrekken. Helaas ziet de Braziliaanse regering "kutweer" niet als een rechtsgeldig argument voor permanent asiel waardoor hij na korte tijd ter onverrichter zake weer naar Nederland terugkeert. De mensen van de immigratiedienst kent hij ondertussen bij voor- en achternaam, en ze sturen hem ieder jaar een kaartje voor zijn verjaardag.

Een groot nadeel van het "kutweer" is dat hij vrijwel altijd binnen blijft en de verwarming zo hoog zet dat al meerdere malen de politie langs is geweest omdat ze vanwege het energieverbruik dachten dat hij een wietplantage op zijn zolder had. Niets is minder waar, want Belsezar heeft slechts 1 grote passie: de BBQ! Want barbequen, dat doen echte Brazilianen natuurlijk! Dat Nederlanders het ook doen als het mooi weer is doet hij af met "Het is geen mooi weer in Nederland en zij grillen geen vlees, ze verbranden het". Helaas heeft deze passie in combinatie met zijn antipathie voor het weer in Nederland tot ontsteltenis van zijn vrienden en familie geleid tot de nare gewoonte om de BBQ maar binnenskamers aan te steken. Hierdoor is hij al meerdere malen in het ziekenhuis beland met koolmonyxide vergiftiging. Gelukkig brengt wat bossa nova hem er weer snel bovenop.

Al met al, ooit zal hij Brazilie bereiken. In de tussentijd zal hij het hiermee moeten doen:[ Bericht 0% gewijzigd door Barbusse op 15-08-2015 13:08:45 ]
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  zaterdag 15 augustus 2015 @ 13:30:17 #109
72712 Renesite
Deze exkutmod is geverifieerd
pi_155236506
Haha cool!
Mocht iemand zin hebben 8-)
 | <3 Triquester...
HET IS RENÉ MET EEN STREEPJE-OP-DE-LAATSTE-E!!!!
pi_155237346
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 13:00 schreef Barbusse het volgende:
Ontmoet Belsezar:

[ afbeelding ]

Bels wist al op jonge leeftijd dat hij anders was als de anderen. Nee, niet homo of zoiets, wat tegenwoordig zo bon ton is om te zeggen. Nee, hij was niet 100% Nederlands! Na een lange worsteling met zijn identiteit met alle bijbehorende puberproblemen besloot hij uit de kast te komen: hij was gedeeltelijk Braziliaans. Je kunt begrijpen dat de schok voor zijn familie groot was. Gelukkig steunden velen hem in zijn keuze en begrepen zijn nieuwe levenstijl toen ze zagen hoe gelukkig het hem maakte.

Als rechtgeaarde gedeeltelijke Braziliaan heeft hij het echter niet makkelijk in Nederland. De vooroordelen, die doen hem niet zoveel. "Je accepteert me maar zoals ik ben!" is zijn (terechte) reactie. (Dit zegt hij trouwens bij voorkeur in het Portugees waardoor de boodschap totaal niet overkomt bij anderen) Maar het weer hier! Dat is pas echt zwaar. Om deze reden heeft hij al meerdere malen geprobeerd naar Brazilie te vertrekken. Helaas ziet de Braziliaanse regering "kutweer" niet als een rechtsgeldig argument voor permanent asiel waardoor hij na korte tijd ter onverrichter zake weer naar Nederland terugkeert. De mensen van de immigratiedienst kent hij ondertussen bij voor- en achternaam, en ze sturen hem ieder jaar een kaartje voor zijn verjaardag.

Een groot nadeel van het "kutweer" is dat hij vrijwel altijd binnen blijft en de verwarming zo hoog zet dat al meerdere malen de politie langs is geweest omdat ze vanwege het energieverbruik dachten dat hij een wietplantage op zijn zolder had. Niets is minder waar, want Belsezar heeft slechts 1 grote passie: de BBQ! Want barbequen, dat doen echte Brazilianen natuurlijk! Dat Nederlanders het ook doen als het mooi weer is doet hij af met "Het is geen mooi weer in Nederland en zij grillen geen vlees, ze verbranden het". Helaas heeft deze passie in combinatie met zijn antipathie voor het weer in Nederland tot ontsteltenis van zijn vrienden en familie geleid tot de nare gewoonte om de BBQ maar binnenskamers aan te steken. Hierdoor is hij al meerdere malen in het ziekenhuis beland met koolmonyxide vergiftiging. Gelukkig brengt wat bossa nova hem er weer snel bovenop.

Al met al, ooit zal hij Brazilie bereiken. In de tussentijd zal hij het hiermee moeten doen:

Geen woord aan gelogen _O_ _O-
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
pi_155237390
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 14:12 schreef Belsezar het volgende:

[..]

Geen woord aan gelogen _O_ _O-
I know :7
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_155238325
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 13:00 schreef Barbusse het volgende:
Ontmoet Belsezar:

[ afbeelding ]

Bels wist al op jonge leeftijd dat hij anders was als de anderen. Nee, niet homo of zoiets, wat tegenwoordig zo bon ton is om te zeggen. Nee, hij was niet 100% Nederlands! Na een lange worsteling met zijn identiteit met alle bijbehorende puberproblemen besloot hij uit de kast te komen: hij was gedeeltelijk Braziliaans. Je kunt begrijpen dat de schok voor zijn familie groot was. Gelukkig steunden velen hem in zijn keuze en begrepen zijn nieuwe levenstijl toen ze zagen hoe gelukkig het hem maakte.

Als rechtgeaarde gedeeltelijke Braziliaan heeft hij het echter niet makkelijk in Nederland. De vooroordelen, die doen hem niet zoveel. "Je accepteert me maar zoals ik ben!" is zijn (terechte) reactie. (Dit zegt hij trouwens bij voorkeur in het Portugees waardoor de boodschap totaal niet overkomt bij anderen) Maar het weer hier! Dat is pas echt zwaar. Om deze reden heeft hij al meerdere malen geprobeerd naar Brazilie te vertrekken. Helaas ziet de Braziliaanse regering "kutweer" niet als een rechtsgeldig argument voor permanent asiel waardoor hij na korte tijd ter onverrichter zake weer naar Nederland terugkeert. De mensen van de immigratiedienst kent hij ondertussen bij voor- en achternaam, en ze sturen hem ieder jaar een kaartje voor zijn verjaardag.

Een groot nadeel van het "kutweer" is dat hij vrijwel altijd binnen blijft en de verwarming zo hoog zet dat al meerdere malen de politie langs is geweest omdat ze vanwege het energieverbruik dachten dat hij een wietplantage op zijn zolder had. Niets is minder waar, want Belsezar heeft slechts 1 grote passie: de BBQ! Want barbequen, dat doen echte Brazilianen natuurlijk! Dat Nederlanders het ook doen als het mooi weer is doet hij af met "Het is geen mooi weer in Nederland en zij grillen geen vlees, ze verbranden het". Helaas heeft deze passie in combinatie met zijn antipathie voor het weer in Nederland tot ontsteltenis van zijn vrienden en familie geleid tot de nare gewoonte om de BBQ maar binnenskamers aan te steken. Hierdoor is hij al meerdere malen in het ziekenhuis beland met koolmonyxide vergiftiging. Gelukkig brengt wat bossa nova hem er weer snel bovenop.

Al met al, ooit zal hij Brazilie bereiken. In de tussentijd zal hij het hiermee moeten doen:

goed hoor 8-) leuke insteek ook, dat ie toch maar uit de kast is gekomen

quote:
17s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 09:03 schreef -Strawberry- het volgende:
Kon ‘m toch niet laten.

Fascination
[ afbeelding ]

Fassepas groeide als klein meisje op met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ze nam het op school op voor slachtoffers van pesterijen en werd er vaak vriendinnetjes mee. Dit waren wel opvallend vaker meisjes dan jongens. In de klas zat ze meestal achterin, waar er goed overzicht was op iedereen. Het standaard dictee op de vrijdagmiddag was voor haar een genietmomentje. Natuurlijk had ze dan 0 fout.

Leraren werden soms een beetje moe van haar. Ze kon het niet laten om ze te wijzen op hun domme fouten. Zo moeilijk zijn taalregels toch niet? Stam+t. Verbaasd dat zulke mensen voor de klas mochten staan, heeft ze meermaals beklag gedaan bij het bestuur. Dat haalde alleen nooit iets uit. Waar klasgenoten zich nog bezig hielden met boeken van Carry Slee en Jacques Vriens, was zij al bezig in de boeken van Harry Mulisch en Kluun. Vooral Twee Vrouwen kon haar wel bekoren.

Al heel jong wist Fas dat ze meisjes leuker vond dan jongens. Want zeg nou zelf, zo’n vrouwenlichaam is toch ook veel mooier om naar te kijken? Ronde, zachte vormen tegenover… tja, waar doet het eigenlijk aan denken? Een schaaldier of zoiets. Toch heeft Fascination wel een tijdje iets gehad met een man, maar ze wist al vrij snel dat het niets voor haar was.

[ afbeelding ]

Fascination staat op verschillende datingsites, maar wordt niet vrolijk van het aanbod. Zoals elke 21e eeuwse deerne heeft ze een paar eisen. Biwijfjes vallen af, rokers kunnen het vergeten en mannelijke vrouwen... laten we daar maar niet over beginnen. Op een perfecte date zouden Fas en een spontaan meisje bij haar thuis praten over dingen als het Eurovisiesongfestival en Boer Zoekt Vrouw. Op de achtergrond klinkt er dan een nummer van Madonna. Wel een van haar oudere, toen ze nog leuke muziek maakte. Dit alles het liefst onder het genot van een drankje om het versierproces wat minder ongemakkelijk te maken. Knabbeltjes zullen zeker niet ontbreken. Fascination is het gewend om de eerste move te maken, maar zou het leuk vinden om zelf eens versierd te worden. Op een tweede date is het goed mogelijk dat ze je wenkbrauwen even bijwerkt.

Ze heeft lang getwijfeld over een vervolgstudie. Iets met Nederlands, of toch rechten? Uiteindelijk is het rechten geworden. Verder schrijft ze wel eens freelance columns voor De Opzij, maar dat hangt ze niet aan de grote klok. Wat niet veel mensen weten is dat ze daarnaast ook horoscopen uitbrengt voor een maandelijks tijdschrift. Dat is vanwege haar fascinatie met sterrenbeelden. In haar appartement zal je dan ook een telescoop en minstens 5 boeken over astrologie kunnen vinden. Samen kijken naar de sterren bewaart ze voor date nummer 3. Ze heeft gelukkig nog wel goede hoop dat er een leuke Kreeft, of toch een Vissen op haar pad komt.
Fasje O+
"Mendoza's been hit! Mendoza's been fucking hit!"
  zaterdag 15 augustus 2015 @ 15:19:55 #113
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_155238758
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 13:30 schreef Renesite het volgende:
Haha cool!
Mocht iemand zin hebben 8-)
Renesite:

Rene zijn moeder zei altijd:"Kinderen die vragen worden overgeslagen." Helaas is Rene vrij eigenwijs.

[ Bericht 7% gewijzigd door twi op 15-08-2015 15:26:14 ]
  zaterdag 15 augustus 2015 @ 16:56:33 #114
414636 KingKloon
The Kloon King
pi_155240851
Ik weet, wie vraagt wordt overgeslagen, maar toch:

Hoe kan iemand aanmelden voor een profiel?
pi_155241550
quote:
17s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 09:03 schreef -Strawberry- het volgende:
Kon ‘m toch niet laten.

Fascination
[ afbeelding ]

Fassepas groeide als klein meisje op met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ze nam het op school op voor slachtoffers van pesterijen en werd er vaak vriendinnetjes mee. Dit waren wel opvallend vaker meisjes dan jongens. In de klas zat ze meestal achterin, waar er goed overzicht was op iedereen. Het standaard dictee op de vrijdagmiddag was voor haar een genietmomentje. Natuurlijk had ze dan 0 fout.

Leraren werden soms een beetje moe van haar. Ze kon het niet laten om ze te wijzen op hun domme fouten. Zo moeilijk zijn taalregels toch niet? Stam+t. Verbaasd dat zulke mensen voor de klas mochten staan, heeft ze meermaals beklag gedaan bij het bestuur. Dat haalde alleen nooit iets uit. Waar klasgenoten zich nog bezig hielden met boeken van Carry Slee en Jacques Vriens, was zij al bezig in de boeken van Harry Mulisch en Kluun. Vooral Twee Vrouwen kon haar wel bekoren.

Al heel jong wist Fas dat ze meisjes leuker vond dan jongens. Want zeg nou zelf, zo’n vrouwenlichaam is toch ook veel mooier om naar te kijken? Ronde, zachte vormen tegenover… tja, waar doet het eigenlijk aan denken? Een schaaldier of zoiets. Toch heeft Fascination wel een tijdje iets gehad met een man, maar ze wist al vrij snel dat het niets voor haar was.

[ afbeelding ]

Fascination staat op verschillende datingsites, maar wordt niet vrolijk van het aanbod. Zoals elke 21e eeuwse deerne heeft ze een paar eisen. Biwijfjes vallen af, rokers kunnen het vergeten en mannelijke vrouwen... laten we daar maar niet over beginnen. Op een perfecte date zouden Fas en een spontaan meisje bij haar thuis praten over dingen als het Eurovisiesongfestival en Boer Zoekt Vrouw. Op de achtergrond klinkt er dan een nummer van Madonna. Wel een van haar oudere, toen ze nog leuke muziek maakte. Dit alles het liefst onder het genot van een drankje om het versierproces wat minder ongemakkelijk te maken. Knabbeltjes zullen zeker niet ontbreken. Fascination is het gewend om de eerste move te maken, maar zou het leuk vinden om zelf eens versierd te worden. Op een tweede date is het goed mogelijk dat ze je wenkbrauwen even bijwerkt.

Ze heeft lang getwijfeld over een vervolgstudie. Iets met Nederlands, of toch rechten? Uiteindelijk is het rechten geworden. Verder schrijft ze wel eens freelance columns voor De Opzij, maar dat hangt ze niet aan de grote klok. Wat niet veel mensen weten is dat ze daarnaast ook horoscopen uitbrengt voor een maandelijks tijdschrift. Dat is vanwege haar fascinatie met sterrenbeelden. In haar appartement zal je dan ook een telescoop en minstens 5 boeken over astrologie kunnen vinden. Samen kijken naar de sterren bewaart ze voor date nummer 3. Ze heeft gelukkig nog wel goede hoop dat er een leuke Kreeft, of toch een Vissen op haar pad komt.
Heb weinig met dit topic, maar deze is wel geniaal :D
Cuz I'm Mr. Brightside
  zaterdag 15 augustus 2015 @ 18:06:43 #116
27257 qwerty_x
Tudo jóia !!
pi_155242309
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 16:56 schreef KingKloon het volgende:
Ik weet, wie vraagt wordt overgeslagen, maar toch:

Hoe kan iemand aanmelden voor een profiel?
20 euro overmaken naar Danny, onder vermelding van "ik wil ook !"
zonnig Brasil
  zaterdag 15 augustus 2015 @ 19:03:22 #117
2629 Juup©
Zelden serieus, soms wel.
pi_155243622
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 16:56 schreef KingKloon het volgende:
Ik weet, wie vraagt wordt overgeslagen, maar toch:

Hoe kan iemand aanmelden voor een profiel?
:')
  zaterdag 15 augustus 2015 @ 23:09:02 #118
72712 Renesite
Deze exkutmod is geverifieerd
pi_155251064
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 15:19 schreef twi het volgende:

[..]

Renesite:

Rene zijn moeder zei altijd:"Kinderen die vragen worden overgeslagen." Helaas is Rene vrij eigenwijs.
Nou, dat klopt.
 | <3 Triquester...
HET IS RENÉ MET EEN STREEPJE-OP-DE-LAATSTE-E!!!!
  zondag 16 augustus 2015 @ 00:06:11 #119
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_155252728
Afgezien die van Arcee wijkt de beschrijving trouwens ontzettend af van hoe ik tegen de beschreven users aankijk. Grappig.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  zondag 16 augustus 2015 @ 00:39:55 #120
365231 Fera
Fire & Blood
pi_155253610
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 16:56 schreef KingKloon het volgende:
Ik weet, wie vraagt wordt overgeslagen, maar toch:

Hoe kan iemand aanmelden voor een profiel?
Gewoon afwachten of je een keer langs komt of niet. Anders gewoon genieten van de leuke verhalen hier. :)
A man once asked me if it hurt my head when I broke through the earth's crust on my ascension from Hell.
pi_155267242
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 13:00 schreef Barbusse het volgende:
Ontmoet Belsezar:

[ afbeelding ]

Bels wist al op jonge leeftijd dat hij anders was als de anderen. Nee, niet homo of zoiets, wat tegenwoordig zo bon ton is om te zeggen. Nee, hij was niet 100% Nederlands! Na een lange worsteling met zijn identiteit met alle bijbehorende puberproblemen besloot hij uit de kast te komen: hij was gedeeltelijk Braziliaans. Je kunt begrijpen dat de schok voor zijn familie groot was. Gelukkig steunden velen hem in zijn keuze en begrepen zijn nieuwe levenstijl toen ze zagen hoe gelukkig het hem maakte.

Als rechtgeaarde gedeeltelijke Braziliaan heeft hij het echter niet makkelijk in Nederland. De vooroordelen, die doen hem niet zoveel. "Je accepteert me maar zoals ik ben!" is zijn (terechte) reactie. (Dit zegt hij trouwens bij voorkeur in het Portugees waardoor de boodschap totaal niet overkomt bij anderen) Maar het weer hier! Dat is pas echt zwaar. Om deze reden heeft hij al meerdere malen geprobeerd naar Brazilie te vertrekken. Helaas ziet de Braziliaanse regering "kutweer" niet als een rechtsgeldig argument voor permanent asiel waardoor hij na korte tijd ter onverrichter zake weer naar Nederland terugkeert. De mensen van de immigratiedienst kent hij ondertussen bij voor- en achternaam, en ze sturen hem ieder jaar een kaartje voor zijn verjaardag.

Een groot nadeel van het "kutweer" is dat hij vrijwel altijd binnen blijft en de verwarming zo hoog zet dat al meerdere malen de politie langs is geweest omdat ze vanwege het energieverbruik dachten dat hij een wietplantage op zijn zolder had. Niets is minder waar, want Belsezar heeft slechts 1 grote passie: de BBQ! Want barbequen, dat doen echte Brazilianen natuurlijk! Dat Nederlanders het ook doen als het mooi weer is doet hij af met "Het is geen mooi weer in Nederland en zij grillen geen vlees, ze verbranden het". Helaas heeft deze passie in combinatie met zijn antipathie voor het weer in Nederland tot ontsteltenis van zijn vrienden en familie geleid tot de nare gewoonte om de BBQ maar binnenskamers aan te steken. Hierdoor is hij al meerdere malen in het ziekenhuis beland met koolmonyxide vergiftiging. Gelukkig brengt wat bossa nova hem er weer snel bovenop.

Al met al, ooit zal hij Brazilie bereiken. In de tussentijd zal hij het hiermee moeten doen:

Helaas geen woord over die beker :?
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_155267348
quote:
5s.gif Op zondag 16 augustus 2015 16:10 schreef Godshand het volgende:

[..]

Helaas geen woord over die beker :?
Welke beker? :@
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_155267457
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 16:13 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Welke beker? :@
precies
"Mendoza's been hit! Mendoza's been fucking hit!"
pi_155268900
Haha leuk om te lezen! Bij sommige users Heb je inderdaad al helemaal iemand in gedachten :)
(:
  zondag 16 augustus 2015 @ 17:22:26 #125
445528 DerRabbit
Eat, Sleep, Race, Repeat!
pi_155269190
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 17:09 schreef Jeffcha het volgende:
Haha leuk om te lezen! Bij sommige users Heb je inderdaad al helemaal iemand in gedachten :)
Ik heb bij iedere user wel een gedachte die perfect past bij de situatie in het echte leven. ^O^
I may not be the strongest, I may not be the fastest, but I’ll be damned if I’m not trying my hardest!
  maandag 17 augustus 2015 @ 08:38:51 #126
221112 Nijns
soms een beetje stout
pi_155285311
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 13:00 schreef Barbusse het volgende:
Ontmoet Belsezar
:D
Op donderdag 25 juni 2009 14:37 schreef Pheno het volgende:
Een KSC zonder Nijns is als thee zonder suiker: minder zoet.
  maandag 17 augustus 2015 @ 09:13:21 #127
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_155285660
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 13:00 schreef Barbusse het volgende:
Ontmoet Belsezar:

[ afbeelding ]

Bels wist al op jonge leeftijd dat hij anders was als de anderen. Nee, niet homo of zoiets, wat tegenwoordig zo bon ton is om te zeggen. Nee, hij was niet 100% Nederlands! Na een lange worsteling met zijn identiteit met alle bijbehorende puberproblemen besloot hij uit de kast te komen: hij was gedeeltelijk Braziliaans. Je kunt begrijpen dat de schok voor zijn familie groot was. Gelukkig steunden velen hem in zijn keuze en begrepen zijn nieuwe levenstijl toen ze zagen hoe gelukkig het hem maakte.

Als rechtgeaarde gedeeltelijke Braziliaan heeft hij het echter niet makkelijk in Nederland. De vooroordelen, die doen hem niet zoveel. "Je accepteert me maar zoals ik ben!" is zijn (terechte) reactie. (Dit zegt hij trouwens bij voorkeur in het Portugees waardoor de boodschap totaal niet overkomt bij anderen) Maar het weer hier! Dat is pas echt zwaar. Om deze reden heeft hij al meerdere malen geprobeerd naar Brazilie te vertrekken. Helaas ziet de Braziliaanse regering "kutweer" niet als een rechtsgeldig argument voor permanent asiel waardoor hij na korte tijd ter onverrichter zake weer naar Nederland terugkeert. De mensen van de immigratiedienst kent hij ondertussen bij voor- en achternaam, en ze sturen hem ieder jaar een kaartje voor zijn verjaardag.

Een groot nadeel van het "kutweer" is dat hij vrijwel altijd binnen blijft en de verwarming zo hoog zet dat al meerdere malen de politie langs is geweest omdat ze vanwege het energieverbruik dachten dat hij een wietplantage op zijn zolder had. Niets is minder waar, want Belsezar heeft slechts 1 grote passie: de BBQ! Want barbequen, dat doen echte Brazilianen natuurlijk! Dat Nederlanders het ook doen als het mooi weer is doet hij af met "Het is geen mooi weer in Nederland en zij grillen geen vlees, ze verbranden het". Helaas heeft deze passie in combinatie met zijn antipathie voor het weer in Nederland tot ontsteltenis van zijn vrienden en familie geleid tot de nare gewoonte om de BBQ maar binnenskamers aan te steken. Hierdoor is hij al meerdere malen in het ziekenhuis beland met koolmonyxide vergiftiging. Gelukkig brengt wat bossa nova hem er weer snel bovenop.

Al met al, ooit zal hij Brazilie bereiken. In de tussentijd zal hij het hiermee moeten doen:

_O-
Zie het leven als een grote speeltuin... Je kunt er een beetje spelen, hangen, aanklooien, ouwehoeren met je vriendjes, en als je het ene niet meer leuk vindt, ga je wat anders doen
pi_155285678
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 16:13 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Welke beker? :@
Van de foto? Gewonnen met kunstschaatsen?
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  maandag 17 augustus 2015 @ 11:30:56 #129
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_155287811
quote:
1s.gif Op maandag 17 augustus 2015 09:14 schreef Godshand het volgende:

[..]

Van de foto? Gewonnen met kunstschaatsen?
Lijkt me logischer wanneer hij dit met een dans gewonnen heeft, gezien zijn outfit. :7
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 11:59:52 #130
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_155288446
Dit is een van de zeldzame foto's van pietverdriet

stock-photo-fine-art-portrait-of-a-stylish-old-man-smoking-a-cigar-253364443.jpg

Piet Verdriet echte naam Piet Verdonk is geboren n 1929 op een boot ergens tussen Borkum en Denemarken op een schip waar zijn moeder verstekeling was en zijn vader matroos. Zijn pre-puber jaren heeft hij altijd geleefd in havensteden van enkhuizen tot macao. In 1940 verbleef hij tijdens het bombardement van Rotterdam in de duitse havenplaats Bremen. Omdat hij in zoveel verschillende plaatsen gewoond heeft, heeft is hij vele talen machtig.

Eenmaal in de pubertijd geraakt besloot Piet om toch maar te settelen in het noord-brabantse zuid-hollandse Hendrik-Ido-ambacht en daar begon hij vlak na de oorlog aan de hotelschool om te leren voor kok. Terwijl hij de waspeen aan het schrappen was ontdekte hij zijn voorliefde voor mannen. Het was niet alleen de waspeen maar de combinatie van de schrapbeweging en de woestaantrekkelijke ruwe bolster Willem van Kerstenbruchwald. Willem van Kerstenbruchwald was zijn leraar duits en wortelschrap techniek aan de hotelschool. Willem had dit effect op vele jonge knapen maar hij was volledig hetero (al viel hij wel op manwijven, maar dat is een ander verhaal).

Omdat de liefde die Piet voelde voor Willem niet wederzijds was raakte piet in diepe depressie, om dicht bij Willem in de buurt te blijven deed Piet zijn best niet meer voor de hotelschool vooral niet op wortelschrappen. Keer op keer moest hij het schrap examen herkansen, ondanks verwoede pogingen van Willem lukte het piet maar niet (eigenlijk kon hij het prima maarja de aanraking van Willem tijdens de schrap practica waren niet te weerstaan). Na 13 jaar hotelschool hebben ze Piet dan uiteindelijk toch maar laten slagen. Piet was niet te troosten en trok naar zijn oude gewoonten namelijk de scheepvaart.

Van zijn 28 tot 53ste was piet bootsjongen op een cruiseschip, telkens een ander cruiseschip. Hier kon hij zich tegoed doen aan willem look-a-likes onder de matrozen, ondertussen bleef hij koken en leerde van de kok van het schip de fijne kneepjes en alle specerijen die rondom de wereldzeeën vergaard werden. Van alle andere gasten leerde hij allerhande zaken zoals scheikunde van een oude prof op het cruiseschip, konijnenwassen van een oude belgische konijnenwasster, etc. Het enige wat Piet nooit kreeg was erkenning voor zijn kookkunsten en zijn opgedane kennis. Hij bleef de simpele bootjongen...

Na jaren varen (en sparen op zee kun je je geld niet uitgeven) besloot Piet toch maar weer eens aan wal te gaan. En wel in Bremen, daar kocht hij een appartement en computer, daar stuite hij op het internet en de grote hoeveelheid informatie die daar te vinden was. Zo kon hij ook weer contact opnemen met Willem die hem voorstelde aan zijn jongere broertje Heinrich van Kerstenbruchwald, die als 2 druppels water op Willem leek. Piet en Heinrich leken voor elkaar gemaakt en Piets geluk kon niet op toen bleek dat Heinrich niet vies was van de mannenliefde. Piet en Heinrich zijn nogsteeds een stel en nogsteeds woonachtig in Bremen.

Op FOK! heeft piet de plek gevonden waar zijn kennis wel gewaardeerd wordt, maar het lukt hem niet om af en toe toch in zijn oude mopperende gewoonte te vallen die hij heeft aangeleerd toen de mensen hem nog niet waardeerden. Hij blijft zich dan ook vaak tot den treure toe verdedigen zelfs al geeft de ander hem gelijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door Bosbeetle op 17-08-2015 15:15:32 ]
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  maandag 17 augustus 2015 @ 15:08:39 #131
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_155293554
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:44 schreef KingKloon het volgende:
Gary_Oak:

[ afbeelding ]

Gary_Oak was een zeer getalenteerde jongen die van zijn familie hield, maar altijd in de schaduw van zijn broer, Itachi Oak, leefde. Nadat zijn broer zijn hele familie had gedood had Sasuke nog maar een doel: het vermoorden van Itachi. Hij werkte hard op de academie en haalde bij elke test gemakkelijk de hoogste score.

Maar op laatste moment heeft Gary_Oak besloten om zijn bloeddorstige wraakzucht te vergeten en is hij een sociale wetenschap gaan studeren op een bekende universiteit in Nederland. Dit leek hem een goed idee omdat hij dan zijn problemen kan oplossen zonder gebruik te hoeven maken van geweld en in de toekomst zou hij als hulpverlener andere jongens die hun familie uitgemoord zag door hun grote broer kon helpen met het verwerken.

Helaas bevalt het leven van de Aziatische student niet fijn en al zijn fangirls hebben toch gekozen voor wat stoerdere anime anti-helden met wat meer levenservaring en aanzien zoals:

[ afbeelding ]
quote:
11s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 10:35 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

U vraagt wij draaien. :P

Dit is Gary_oak met zijn middelbare school crush:

[ afbeelding ]

Wij kennen hem als de rivaal van Ash Ketchum, maar in het echte leven heet hij gewoon Gerrit. Het dubbelleven van Gerrit kent zijn oorsprong op de basisschool. Hij kwam toen als een echte nineties kid voor het eerst in aanraking met Pokémon. Wat begon als een onschuldige tekenfilm voor kinderen, ontaardde bij hem tot een regelrechte passie. Ongeslagen in het kaartspel en bedreven op de Nintendo, kreeg hij al snel de bijnaam Gary Motherfuckin' Oak. Op het schoolplein altijd haantje de voorste als er weer een spel te winnen was.

Niemand kon zich met hem meten. Behalve Sato, zijn ultieme rivaal. Op een donkere dag in mei wist Sato een van zijn glimmende kaarten te bemachtigen met het spelletje ‘dichtst bij de muur’. Vanaf dat moment wist Gerrit dat hij zijn gelijke had gevonden, al zou hij dat nooit tegen Sato uitspreken.

In plaats van hoge cijfers, verzamelde Gerrit liever kaarten. Tot op de dag van vandaag is een first edition glimmende Charizard zijn meest waardevolle bezit. Hij durft niet te zeggen wat hij heeft moeten doen om die te bemachtigen, maar als hij het erover heeft verschijnt er altijd een vreemde glinstering in zijn ogen. Hij had liever een first edition Blastoise gehad, maar je kunt niet alles hebben.

Na een tijdje begonnen de leraren zich terecht zorgen te maken over zijn verminderde schoolprestaties. Daar bleef het niet bij. Op een doordeweekse schooldag kregen de ouders van Gerrit een belletje dat hij had gevochten met een klasgenoot. De reden? Zijn klasgenoot had Squirtle de slechtste starter pokemon genoemd. Gerrit werd hiervoor 1 week geschorst.

Dat was uiteraard de druppel voor zijn ouders. Hij moest zijn kaarten opbergen en alle afleveringen van Pokémon werden vanaf dat moment gecensureerd. Voor zijn eigen bestwil, niet wetende dat dit juist het impuls was voor het ontstaan van zijn internetpersona: Gary_Oak.

Als Al Pacino voor zijn rol in Scarface, zo ver gaat Gerrit in zijn rol als Gary. Het is niet verwonderlijk dat hierdoor af en toe een kleine identiteitscrisis ontstaat. Het was al verdacht dat hij zijn opa bleef aanspreken met 'professor Oak', maar de alarmbellen gingen pas echt af toen hij een muis bekogelde in een dierenwinkel. Daar gooide hij een steen en riep: "Rattata, je bent van mij! Gotta catch them all!" Hij heeft nu een dierenwinkelverbod.

Als Gary gewoon Gerrit is, is het een lieve jongen. Misschien te lief voor zijn eigen bestwil. Vermoedelijk dat zijn alter ego Gary daarom zo’n enorme klootzak is. Een vaak terugkerende droom van Gerrit is er een over meisjes die zijn naam roepen en voor hem juichen.

[ afbeelding ]

Zijn wens is om ooit een reis te maken naar Japan. Helaas is hij in het verkeerde land geboren. Af en toe werpt hij nog een blik op de doos met kaarten in de kast. Maar hij realiseert zich ook dat hij als gewoon Gerrit er ook best mag zijn.
_O- _O- _O-

Ik ga echt stuk hier, hahahahahahahahaha. _O- _O- _O- Die gaan in mijn Fotoboek! _O_
pi_155294049
quote:
1s.gif Op maandag 17 augustus 2015 09:14 schreef Godshand het volgende:

[..]

Van de foto? Gewonnen met kunstschaatsen?
Latin dansen natuurlijk :P
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_155303940
quote:
2s.gif Op maandag 17 augustus 2015 11:59 schreef Bosbeetle het volgende:
Dit is een van de zeldzame foto's van pietverdriet

[ afbeelding ]

Piet Verdriet echte naam Piet Verdonk is geboren n 1929 op een boot ergens tussen Borkum en Denemarken op een schip waar zijn moeder verstekeling was en zijn vader matroos. Zijn pre-puber jaren heeft hij altijd geleefd in havensteden van enkhuizen tot macao. In 1940 verbleef hij tijdens het bombardement van Rotterdam in de duitse havenplaats Bremen. Omdat hij in zoveel verschillende plaatsen gewoond heeft, heeft is hij vele talen machtig.

Eenmaal in de pubertijd geraakt besloot Piet om toch maar te settelen in het noord-brabantse zuid-hollandse Hendrik-Ido-ambacht en daar begon hij vlak na de oorlog aan de hotelschool om te leren voor kok. Terwijl hij de waspeen aan het schrappen was ontdekte hij zijn voorliefde voor mannen. Het was niet alleen de waspeen maar de combinatie van de schrapbeweging en de woestaantrekkelijke ruwe bolster Willem van Kerstenbruchwald. Willem van Kerstenbruchwald was zijn leraar duits en wortelschrap techniek aan de hotelschool. Willem had dit effect op vele jonge knapen maar hij was volledig hetero (al viel hij wel op manwijven, maar dat is een ander verhaal).

Omdat de liefde die Piet voelde voor Willem niet wederzijds was raakte piet in diepe depressie, om dicht bij Willem in de buurt te blijven deed Piet zijn best niet meer voor de hotelschool vooral niet op wortelschrappen. Keer op keer moest hij het schrap examen herkansen, ondanks verwoede pogingen van Willem lukte het piet maar niet (eigenlijk kon hij het prima maarja de aanraking van Willem tijdens de schrap practica waren niet te weerstaan). Na 13 jaar hotelschool hebben ze Piet dan uiteindelijk toch maar laten slagen. Piet was niet te troosten en trok naar zijn oude gewoonten namelijk de scheepvaart.

Van zijn 28 tot 53ste was piet bootsjongen op een cruiseschip, telkens een ander cruiseschip. Hier kon hij zich tegoed doen aan willem look-a-likes onder de matrozen, ondertussen bleef hij koken en leerde van de kok van het schip de fijne kneepjes en alle specerijen die rondom de wereldzeeën vergaard werden. Van alle andere gasten leerde hij allerhande zaken zoals scheikunde van een oude prof op het cruiseschip, konijnenwassen van een oude belgische konijnenwasster, etc. Het enige wat Piet nooit kreeg was erkenning voor zijn kookkunsten en zijn opgedane kennis. Hij bleef de simpele bootjongen...

Na jaren varen (en sparen op zee kun je je geld niet uitgeven) besloot Piet toch maar weer eens aan wal te gaan. En wel in Bremen, daar kocht hij een appartement en computer, daar stuite hij op het internet en de grote hoeveelheid informatie die daar te vinden was. Zo kon hij ook weer contact opnemen met Willem die hem voorstelde aan zijn jongere broertje Heinrich van Kerstenbruchwald, die als 2 druppels water op Willem leek. Piet en Heinrich leken voor elkaar gemaakt en Piets geluk kon niet op toen bleek dat Heinrich niet vies was van de mannenliefde. Piet en Heinrich zijn nogsteeds een stel en nogsteeds woonachtig in Bremen.

Op FOK! heeft piet de plek gevonden waar zijn kennis wel gewaardeerd wordt, maar het lukt hem niet om af en toe toch in zijn oude mopperende gewoonte te vallen die hij heeft aangeleerd toen de mensen hem nog niet waardeerden. Hij blijft zich dan ook vaak tot den treure toe verdedigen zelfs al geeft de ander hem gelijk.
:D _O_
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 21:57:23 #134
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_155308051
Briljant topic dit :D

In het bijzonder gelachen om de beschrijvingen van Lienekien, Bosbeetle, Copycat, GGMM en Pietverdriet _O_ _O-
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_155308315
Heb ik die van Copycat gemist? Ben ik wel benieuwd naar :Y
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 22:09:14 #136
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_155308550
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 22:03 schreef miss_sly het volgende:
Heb ik die van Copycat gemist? Ben ik wel benieuwd naar :Y
Post 29 van dit topic :)
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_155308927
quote:
1s.gif Op maandag 17 augustus 2015 22:09 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Post 29 van dit topic :)
Thanks! Hij is goed. Net als die van CoolGuy :D
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_155370504
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 13:00 schreef Barbusse het volgende:
Ontmoet Belsezar:

[ afbeelding ]

Bels wist al op jonge leeftijd dat hij anders was als de anderen. Nee, niet homo of zoiets, wat tegenwoordig zo bon ton is om te zeggen. Nee, hij was niet 100% Nederlands! Na een lange worsteling met zijn identiteit met alle bijbehorende puberproblemen besloot hij uit de kast te komen: hij was gedeeltelijk Braziliaans. Je kunt begrijpen dat de schok voor zijn familie groot was. Gelukkig steunden velen hem in zijn keuze en begrepen zijn nieuwe levenstijl toen ze zagen hoe gelukkig het hem maakte.

Als rechtgeaarde gedeeltelijke Braziliaan heeft hij het echter niet makkelijk in Nederland. De vooroordelen, die doen hem niet zoveel. "Je accepteert me maar zoals ik ben!" is zijn (terechte) reactie. (Dit zegt hij trouwens bij voorkeur in het Portugees waardoor de boodschap totaal niet overkomt bij anderen) Maar het weer hier! Dat is pas echt zwaar. Om deze reden heeft hij al meerdere malen geprobeerd naar Brazilie te vertrekken. Helaas ziet de Braziliaanse regering "kutweer" niet als een rechtsgeldig argument voor permanent asiel waardoor hij na korte tijd ter onverrichter zake weer naar Nederland terugkeert. De mensen van de immigratiedienst kent hij ondertussen bij voor- en achternaam, en ze sturen hem ieder jaar een kaartje voor zijn verjaardag.

Een groot nadeel van het "kutweer" is dat hij vrijwel altijd binnen blijft en de verwarming zo hoog zet dat al meerdere malen de politie langs is geweest omdat ze vanwege het energieverbruik dachten dat hij een wietplantage op zijn zolder had. Niets is minder waar, want Belsezar heeft slechts 1 grote passie: de BBQ! Want barbequen, dat doen echte Brazilianen natuurlijk! Dat Nederlanders het ook doen als het mooi weer is doet hij af met "Het is geen mooi weer in Nederland en zij grillen geen vlees, ze verbranden het". Helaas heeft deze passie in combinatie met zijn antipathie voor het weer in Nederland tot ontsteltenis van zijn vrienden en familie geleid tot de nare gewoonte om de BBQ maar binnenskamers aan te steken. Hierdoor is hij al meerdere malen in het ziekenhuis beland met koolmonyxide vergiftiging. Gelukkig brengt wat bossa nova hem er weer snel bovenop.

Al met al, ooit zal hij Brazilie bereiken. In de tussentijd zal hij het hiermee moeten doen:

_O-

Geweldig topic dit :D
Op donderdag 9 juli 2015 14:53 schreef Yvie_lu: Gelukkig. Paniek om niks :)
Op donderdag 9 juli 2015 14:57 schreef HeatWave: Deze post is universeel toepasbaar bij haar B-).
Op woensdag 8 juli 2015 15:09 schreef El_Thijs:"Inolvidable. Staat voor duidelijkheid en directheid."
  donderdag 20 augustus 2015 @ 01:55:10 #139
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_155371004
Ik begreep viavia dat Pietverdriet nogal beledigd is door zijn omschrijving. Hij vindt het schoolplein-pesterij aan zijn adres.
:?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_155371356
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 01:55 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik begreep viavia dat Pietverdriet nogal beledigd is door zijn omschrijving. Hij vindt het schoolplein-pesterij aan zijn adres.
:?
_O-
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_155371595
Mensen, aanschouw Inolvidable:

coolest-homemade-care-bear-couple-costume-5-21304913.jpg

Deze jonge meid heeft een fascinatie met Care Bear. Dit is terug te voeren naar het begin van haar jeugd waarin zij haar Care Bear speeltjes geen moment achterliet. Overal werden ze mee naar toe gesleept, was het de camping, onder de douche, naar school, etc. Ze moest en zou ze bij zich hebben. Toen dachten haar ouders en familie nog dat het lief en schattig was...

In haar latere jaren heeft ze dit nooit los kunnen laten, wat regelmatig tot conflicten leidde met haar studie, vrienden en familie. Toch zal zij volharden in deze passie. Zelfs de Fokkers hier hebben mogen delen in haar passie waarin zij zo vurig is dat het haar zelfs een ban heeft opgeleverd vanwege het verspreiden van Care Bear pornografie. Om het kort te zeggen was en is haar familie diep geschokt hierdoor en willen niets liever dat hun Ino een normaal bestaan krijgt en mee kan draaien in de maatschappij.

Haar familie heeft nu een regeling getroffen dat zij in Spanje onder streng toezicht in El Convento de las Monjas Sagradas te Murcia gaat proberen om hiervan af te komen. Het is haar laatste kans, aldus een persoon die dichtbij haar familie staat. "Het is genoeg geweest."

Laten wij allen haar succes en haar familie sterkte wensen in deze moeilijke tijden.

[ Bericht 2% gewijzigd door Belsezar op 20-08-2015 03:27:58 ]
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
pi_155372100
quote:
0s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 03:03 schreef Belsezar het volgende:
Mensen, aanschouw Inolvidable:

[ afbeelding ]

Deze jonge meid heeft een fascinatie met Care Bear. Dit is terug te voeren naar het begin van haar jeugd waarin zij haar Care Bear speeltjes geen moment achterliet. Overal werden ze mee naar toe gesleept, was het de camping, onder de douche, naar school, etc. Ze moest en zou ze bij zich hebben. Toen dachten haar ouders en familie nog dat het lief en schattig was...

In haar latere jaren heeft ze dit nooit los kunnen laten, wat regelmatig tot conflicten leidde met haar studie, vrienden en familie. Toch zal zij volharden in deze passie. Zelfs de Fokkers hier hebben mogen delen in haar passie waarin zij zo vurig is dat het haar zelfs een ban heeft opgeleverd vanwege het verspreiden van Care Bear pornografie. Om het kort te zeggen was en is haar familie diep geschokt hierdoor en willen niets liever dat hun Ino een normaal bestaan krijgt en mee kan draaien in de maatschappij.

Haar familie heeft nu een regeling getroffen dat zij in Spanje onder streng toezicht in El Convento de las Monjas Sagradas te Murcia gaat proberen om hiervan af te komen. Het is haar laatste kans, aldus een persoon die dichtbij haar familie staat. "Het is genoeg geweest."

Laten wij allen haar succes en haar familie sterkte wensen in deze moeilijke tijden.
Heel veel sterkte de komende tijd, Ino! :*
pi_155376049
quote:
0s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 03:03 schreef Belsezar het volgende:
Mensen, aanschouw Inolvidable:

[ afbeelding ]

Deze jonge meid heeft een fascinatie met Care Bear. Dit is terug te voeren naar het begin van haar jeugd waarin zij haar Care Bear speeltjes geen moment achterliet. Overal werden ze mee naar toe gesleept, was het de camping, onder de douche, naar school, etc. Ze moest en zou ze bij zich hebben. Toen dachten haar ouders en familie nog dat het lief en schattig was...

In haar latere jaren heeft ze dit nooit los kunnen laten, wat regelmatig tot conflicten leidde met haar studie, vrienden en familie. Toch zal zij volharden in deze passie. Zelfs de Fokkers hier hebben mogen delen in haar passie waarin zij zo vurig is dat het haar zelfs een ban heeft opgeleverd vanwege het verspreiden van Care Bear pornografie. Om het kort te zeggen was en is haar familie diep geschokt hierdoor en willen niets liever dat hun Ino een normaal bestaan krijgt en mee kan draaien in de maatschappij.

Haar familie heeft nu een regeling getroffen dat zij in Spanje onder streng toezicht in El Convento de las Monjas Sagradas te Murcia gaat proberen om hiervan af te komen. Het is haar laatste kans, aldus een persoon die dichtbij haar familie staat. "Het is genoeg geweest."

Laten wij allen haar succes en haar familie sterkte wensen in deze moeilijke tijden.
_O-
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_155376141
Goed, ik ben niet interessant genoeg, duidelijk :{w
  Moderator donderdag 20 augustus 2015 @ 13:25:09 #145
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_155378274
quote:
99s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 11:52 schreef stbabylon het volgende:
Goed, ik ben niet interessant genoeg, duidelijk :{w
:( !!!
Lambo of Rekt
pi_155380669
quote:
3s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 13:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

:( !!!
schaamteloze poging uiteraard :P
  Moderator donderdag 20 augustus 2015 @ 15:10:34 #147
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_155380805
quote:
99s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 15:04 schreef stbabylon het volgende:

[..]

schaamteloze poging uiteraard :P
:D !!!
Lambo of Rekt
  donderdag 20 augustus 2015 @ 16:22:57 #148
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_155382415
quote:
99s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 11:52 schreef stbabylon het volgende:
Goed, ik ben niet interessant genoeg, duidelijk :{w
Ik denk gewoon dat ze jouw verhaal niet veel erger kunnen maken :@ :s) :Y)
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_155382531
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 16:22 schreef Good.vs.Evil het volgende:

[..]

Ik denk gewoon dat ze jouw verhaal niet veel erger kunnen maken :@ :s) :Y)
Dat is wel een beetje gemeen van je :o :P
Motherfucker
pi_155382555
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 01:55 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik begreep viavia dat Pietverdriet nogal beledigd is door zijn omschrijving. Hij vindt het schoolplein-pesterij aan zijn adres.
:?
ik vond het gewoon grappig :@ het is toch een soort van fictie?
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
  donderdag 20 augustus 2015 @ 16:30:39 #151
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_155382559
quote:
2s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 16:28 schreef HostiMeister het volgende:

[..]

Dat is wel een beetje gemeen van je :o :P
Evil neemt soms het woord over. En StBaby herinner ik me gewoon nog als degene die altijd heel graag tmi gaf. O+
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_155387929
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 16:30 schreef Good.vs.Evil het volgende:

[..]

Evil neemt soms het woord over. En StBaby herinner ik me gewoon nog als degene die altijd heel graag tmi gaf. O+
Maar veel van [Singles] hebben hem dan ook ontmoet... dus dan komt er geen stukje he :D
  Moderator donderdag 20 augustus 2015 @ 20:25:47 #153
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_155388745
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 01:55 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik begreep viavia dat Pietverdriet nogal beledigd is door zijn omschrijving. Hij vindt het schoolplein-pesterij aan zijn adres.
:?
Dan moet hij dat maar tegen mij vertellen ik heb namelijk niets tegen piet, volgensmij heb ik hem ook niet heel raar neergezet toch? Vind het een slimme man (wat ook uit het stuk blijkt hoop ik)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  donderdag 20 augustus 2015 @ 21:41:06 #154
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_155391402
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 01:55 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik begreep viavia dat Pietverdriet nogal beledigd is door zijn omschrijving. Hij vindt het schoolplein-pesterij aan zijn adres.
:?
Nee, dat ik het topic schoolpleinpesterij noemde, in de cul slowchat, was al voor het stukje over mij verscheen, en was naar aanleiding van Golfer die de bijdrage over Iwanus in allerlei andere topics linkte, hahaha kijk eens wat er over Iwanus geschreven wordt. Dit was nota bene vlak nadat golfer en nog een stel na eindeloos gezeik en getreiter Iwanus weg te pesten uit CUL, die nu geen restaurantkritieken meer post.
En als jij duderinnetje wat hoort, waarom vraag je dat mij dan niet gewoon ipv hier te lopen kleppen? Je bent anders ook nooit te beroerd om mij allerlei dingen voor te werpen, nietwaar?

[ Bericht 8% gewijzigd door Pietverdriet op 20-08-2015 22:16:29 ]
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 20 augustus 2015 @ 22:24:20 #155
262 Re
Kiss & Swallow
pi_155392731
He gezellig
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_155392793
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 21:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, dat ik het topic schoolpleinpesterij noemde, in de cul slowchat, was al voor het stukje over mij verscheen, en was naar aanleiding van Golfer die de bijdrage over Iwanus in allerlei andere topics linkte, hahaha kijk eens wat er over Iwanus geschreven wordt. Dit was nota bene vlak nadat golfer en nog een stel na eindeloos gezeik en getreiter Iwanus weg te pesten uit CUL, die nu geen restaurantkritieken meer post.
En als jij duderinnetje wat hoort, waarom vraag je dat mij dan niet gewoon ipv hier te lopen kleppen? Je bent anders ook nooit te beroerd om mij allerlei dingen voor te werpen, nietwaar?

Ah... dus je bent niet boos op Bosbeetle?
Vond ik je ook al geen type voor, het was gewoon een grappig geschreven verhaaltje ...
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
pi_155392808
quote:
14s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 22:24 schreef Re het volgende:
He gezellig
Nou jah, hij mag dat misverstand toch wel even rechtzetten?
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
pi_155393138
quote:
2s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 20:25 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Dan moet hij dat maar tegen mij vertellen ik heb namelijk niets tegen piet, volgensmij heb ik hem ook niet heel raar neergezet toch? Vind het een slimme man (wat ook uit het stuk blijkt hoop ik)
Humor van de bovenste plank. En de maker (waarvoor hulde) heeft dit als een humoristisch topic bedoeld zo heb ik begrepen.

Mart Smeets beschrijft hem zo overigens:
NWS / Mart Smeets ziek

Het Iwanius verhaal is wel een grof schandaal als het waar is.
Topuser met zeer vermakelijke recensies.

[ Bericht 6% gewijzigd door Bart2002 op 20-08-2015 22:45:32 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  donderdag 20 augustus 2015 @ 22:46:14 #159
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_155393353
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 21:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, dat ik het topic schoolpleinpesterij noemde, in de cul slowchat, was al voor het stukje over mij verscheen, en was naar aanleiding van Golfer die de bijdrage over Iwanus in allerlei andere topics linkte, hahaha kijk eens wat er over Iwanus geschreven wordt. Dit was nota bene vlak nadat golfer en nog een stel na eindeloos gezeik en getreiter Iwanus weg te pesten uit CUL, die nu geen restaurantkritieken meer post.
En als jij duderinnetje wat hoort, waarom vraag je dat mij dan niet gewoon ipv hier te lopen kleppen? Je bent anders ook nooit te beroerd om mij allerlei dingen voor te werpen, nietwaar?

Stel je niet aan, en heb wat zelfspot. Dat staat je beter, echt. :)
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 20 augustus 2015 @ 22:51:10 #160
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_155393491
quote:
12s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 22:26 schreef FANN het volgende:

[..]

Ah... dus je bent niet boos op Bosbeetle?
Vond ik je ook al geen type voor, het was gewoon een grappig geschreven verhaaltje ...
Nee, ben niet boos op bosbeetle.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_155393819
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 22:51 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, ben niet boos op bosbeetle.
Wist ik wel....
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
pi_155394689
quote:
2s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 16:28 schreef HostiMeister het volgende:

[..]

Dat is wel een beetje gemeen van je :o :P
Ik vind het een superopmerking :D
pi_155395153
Super leuke omschrijvingen weer :) ^O^
  vrijdag 21 augustus 2015 @ 08:26:58 #164
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_155400239
En dan nu maar weer terug naar het daadwerkelijke topicdoel.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  vrijdag 21 augustus 2015 @ 08:27:54 #165
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_155400248
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 08:26 schreef Copycat het volgende:
En dan nu maar weer terug naar het daadwerkelijke topicdoel.
Schoolpleinpesten?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 21 augustus 2015 @ 08:28:32 #166
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_155400259
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 08:27 schreef Pietverdriet het volgende:

Schoolpleinpesten?
Alsjeblieft zeg. Verdere discussie in FB.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Moderator vrijdag 21 augustus 2015 @ 12:19:44 #167
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_155404082
quote:
1s.gif Op maandag 17 augustus 2015 22:18 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Thanks! Hij is goed. Net als die van CoolGuy :D
:D :P
Breitling - Instruments for Professionals
pi_155404477
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 12:19 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

:D :P
Ik ken lang niet alle users die in dit topic beschreven worden, maar jou uiteraard wel :P
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  Moderator vrijdag 21 augustus 2015 @ 12:52:48 #169
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_155404667
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 12:42 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Ik ken lang niet alle users die in dit topic beschreven worden, maar jou uiteraard wel :P
Ik weet niet of dat een compliment moet zijn of niet :P en waarom dat 'uiteraard' is :P
Breitling - Instruments for Professionals
pi_155405553
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 12:52 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Ik weet niet of dat een compliment moet zijn of niet :P en waarom dat 'uiteraard' is :P
Ik heb met jou wel een paar keer een soort van aanvaring gehad, hoewel dat meestal wel best op een normale manier ging. Ik vind het dan ook niet erg om stevig tegengas te krijgen of te discussiëren, als ik maar niet het gevoel krijg dat er op de man gespeeld wordt. En tegen mij heb je dat in ieder geval niet gedaan.
Dus het is wel een tikje een compliment ;)
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  Moderator vrijdag 21 augustus 2015 @ 13:37:05 #171
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_155405633
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 13:33 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Ik heb met jou wel een paar keer een soort van aanvaring gehad, hoewel dat meestal wel best op een normale manier ging. Ik vind het dan ook niet erg om stevig tegengas te krijgen of te discussiëren, als ik maar niet het gevoel krijg dat er op de man gespeeld wordt. En tegen mij heb je dat in ieder geval niet gedaan.
Dus het is wel een tikje een compliment ;)
Oh nou, dan voel ik mij wel ene tikje gevleid ;) heb ik met jou een paar keer een soort van aanvaring gehad ja? Ik kan me daar helemaal niets van herinneren maar als jij het zegt zal het ongetwijfeld zo zijn :P
Breitling - Instruments for Professionals
pi_155405641
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 13:37 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Oh nou, dan voel ik mij wel ene tikje gevleid ;) heb ik met jou een paar keer een soort van aanvaring gehad ja? Ik kan me daar helemaal niets van herinneren maar als jij het zegt zal het ongetwijfeld zo zijn :P
Ik ben een vrouw, ik heb een geheugen als een olifant :P
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  vrijdag 21 augustus 2015 @ 13:37:43 #173
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_155405644
Get a room u 2.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator vrijdag 21 augustus 2015 @ 13:38:03 #174
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_155405654
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 13:37 schreef miss_sly het volgende:

[..]

Ik ben een vrouw, ik heb een geheugen als een olifant :P
Zolang je niet de bijbehorende slurf hebt is t allemaal prima :P
Breitling - Instruments for Professionals
  vrijdag 21 augustus 2015 @ 13:40:16 #175
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_155405708
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 13:38 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Zolang je niet de bijbehorende slurf hebt is t allemaal prima :P
:')
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_155405858
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 augustus 2015 13:38 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Zolang je niet de bijbehorende slurf hebt is t allemaal prima :P
:D :')
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  vrijdag 21 augustus 2015 @ 13:49:07 #177
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_155405920
/slow chat
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_155411961
quote:
0s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 03:03 schreef Belsezar het volgende:
Mensen, aanschouw Inolvidable:

[ afbeelding ]

Deze jonge meid heeft een fascinatie met Care Bear. Dit is terug te voeren naar het begin van haar jeugd waarin zij haar Care Bear speeltjes geen moment achterliet. Overal werden ze mee naar toe gesleept, was het de camping, onder de douche, naar school, etc. Ze moest en zou ze bij zich hebben. Toen dachten haar ouders en familie nog dat het lief en schattig was...

In haar latere jaren heeft ze dit nooit los kunnen laten, wat regelmatig tot conflicten leidde met haar studie, vrienden en familie. Toch zal zij volharden in deze passie. Zelfs de Fokkers hier hebben mogen delen in haar passie waarin zij zo vurig is dat het haar zelfs een ban heeft opgeleverd vanwege het verspreiden van Care Bear pornografie. Om het kort te zeggen was en is haar familie diep geschokt hierdoor en willen niets liever dat hun Ino een normaal bestaan krijgt en mee kan draaien in de maatschappij.

Haar familie heeft nu een regeling getroffen dat zij in Spanje onder streng toezicht in El Convento de las Monjas Sagradas te Murcia gaat proberen om hiervan af te komen. Het is haar laatste kans, aldus een persoon die dichtbij haar familie staat. "Het is genoeg geweest."

Laten wij allen haar succes en haar familie sterkte wensen in deze moeilijke tijden.
Geweldig, klopt helemaal :D
Carebears O+
Op donderdag 9 juli 2015 14:53 schreef Yvie_lu: Gelukkig. Paniek om niks :)
Op donderdag 9 juli 2015 14:57 schreef HeatWave: Deze post is universeel toepasbaar bij haar B-).
Op woensdag 8 juli 2015 15:09 schreef El_Thijs:"Inolvidable. Staat voor duidelijkheid en directheid."
  Moderator dinsdag 25 augustus 2015 @ 14:21:57 #179
288245 crew  Moira.
This is my stankface.
pi_155526979
Prachtig topic _O_ TVP :D
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_155553477
Haha, het blijft leuk om die beschrijvingen te lezen _O_
  vrijdag 18 september 2015 @ 20:00:19 #181
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_156205494
quote:
7s.gif Op donderdag 13 augustus 2015 23:38 schreef -Strawberry- het volgende:
Dit is Faxie:

[ afbeelding ]

Een man van weinig woorden en vele gezichten. Weet precies waar hij voor staat in het leven.

:9

Wat wij als doorsnee mensen niet weten is dat hij vaak gebruik maakt van een codetaal. In zijn vrije tijd runt Faxie namelijk een asiel waar hij omringt wordt door poesjes. Met gezichtsuitdrukkingen leert hij ze kunstjes. ' :( ' betekent ‘zit’ en ' O+ ' staat voor ‘geef likje’. Ze luisteren nog niet helemaal, maar opgeven zit niet in zijn aard. Poesjes vereisen eenmaal veel toewijding en geduld. Eens zal het hem lukken ze naar zijn pijpen te laten dansen.

Faxie voelt zich vaak onbegrepen door zijn medemens. Het liefst zit hij met zijn Macbook in de Starbucks om te klagen over de negatieve effecten van het kapitalisme op de samenleving. Mensen zouden elkaar eens wat meer moeten gunnen, vindt hij. Op het internet staat hij bekend als een waardige discussiepartner, maar in het echt is hij heel anders. Bescheiden, stil.

Bij Starbucks kennen ze hem inmiddels bij naam en bestelt hij steevast een soy vanilla latte. Soy vanwege zijn veganistische ideologie, vanilla omdat het zijn favoriete smaak is en de latte... die is gewoon laag in kcal. Onze Fax kijkt stiekem neer op dikke mensen. Zij zijn immers het boegbeeld van de doorgeslagen consumptiemaatschappij.

Uiterlijk is voor hem een statement. Zijn tatoeages hebben allemaal een diepe betekenis. Hij laat zich graag inspireren door boeddhistische invloeden. Verder heeft Faxie niets met grootschalige festivals als Pinkpop and Sziget. “Voor de massa.” Veel liever neemt hij zijn banjo mee naar het park om daar een liedje te spelen onder het genot van een waterpijp. Dat is échte creativiteit, recht uit het hart.

Wat betreft de mannen en vrouwen heeft Faxie niets te klagen. Hij valt niet op geslacht, maar op mensen. 'Go with the flow' is zijn motto. Relaties gelooft hij niet meer in. Gelukkig maar, want Faxie heeft te veel liefde te geven om zich te binden aan slechts één persoon. Hij leeft dan ook zijn leven van dag tot dag en geniet van wat er op zijn pad komt. Volgens hem zou de wereld er beter uitzien als meer mensen durfden af te wijken van de massa. Kleur buiten de lijntjes, leef!
Ommegot _O-
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_156206730
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 september 2015 20:00 schreef zeefje het volgende:

[..]

Ommegot _O-
:(
pi_156212404
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 20:42 schreef Faxie het volgende:

[..]

:(
Hij klopt ook nog hoor!

Ik kreeg hem Starbucks niet uit geramd :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_156212457
Ik ben nog nooit van m'n leven in een Starbucks geweest :N
  vrijdag 18 september 2015 @ 23:44:58 #185
215658 Trashcanman
I talk to planets baby!
pi_156212519
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 23:42 schreef Faxie het volgende:
Ik ben nog nooit van m'n leven in een Starbucks geweest :N
En ook nog niet in het natuurtheater.
pi_156212921
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 september 2015 23:44 schreef Trashcanman het volgende:

[..]

En ook nog niet in het natuurtheater.
Nee, en ook niet van plan :P

Heb m'n schema voor morgen bijna klaar :9
pi_156215399
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 september 2015 23:42 schreef Faxie het volgende:
Ik ben nog nooit van m'n leven in een Starbucks geweest :N
Noooooit gedacht.
  Moderator zaterdag 19 september 2015 @ 14:10:38 #188
7566 crew  MaJo
Kalten Polar Bär
pi_156219782
Geweldig topic _O-
24 aug - 14 sep: Jakarta / Bogor / Bandung / Yogyakarta / Malang / Bromo / Munduk / Ubud
pi_156242104
ik kan het onderscheid tussen waarheid en fictie nauwelijks maken in dit topic
  zaterdag 7 april 2018 @ 22:55:53 #190
143373 Belsezar
Zonnekoning
pi_178376589
Om dit geweldige topic te doen herleven:

Zie hier MissMSX:

Een altijd schoonmakende en soppende dame. Naar eigen zeggen is ze een erg slechte vrouw maar niettemin weet ze zoals ze zelf zegt een zeer gewaardeerde user Airwin al geruime tijd voor zich te winnen. Hoe ze dit doet is een combinatie van het spelen met zijn pistolen en de "kutusers" te weren van Fok.

Daarnaast vindt zij veel genoegen in soppend door het huis te gaan welke dan ook brandschoon is. Brandschoon is ook van toepassing als het aankomt op de Nederlandse taal, die volgens haar net zo heilig is als de Bijbel of de Koran, zo niet nog heiliger en zelfs teksten van God zelf.

Haar hobby's zijn voornamelijk spelfouten van kutusers opsporen en deze van schaamte hun inlog te laten verwijderen.

Ontmoet MissMSX:

huisvrouw-klaar-voor-het-schoonmaken-21071331.jpg

[ Bericht 0% gewijzigd door Belsezar op 07-04-2018 23:14:49 ]
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
pi_178376635
:D _O_
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
  Moderator zaterdag 7 april 2018 @ 22:59:56 #192
191665 crew  Samzz
Pin up
pi_178376694
O+ ^O^.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
  zaterdag 7 april 2018 @ 23:08:15 #193
143373 Belsezar
Zonnekoning
pi_178376884
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 april 2018 22:57 schreef Barbusse het volgende:
:D _O_
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 april 2018 22:59 schreef Samzz het volgende:
O+ ^O^.
Dank u beide :)
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
pi_178377788
Godverdomme, ik schrok gewoon van dit topic in mijn AT. _O-
  zondag 8 april 2018 @ 00:27:20 #195
463917 Buurtzwaan
Houdt van de polder
pi_178378161
Is Coolguy al voorbij gekomen ? Bij die user heb ik namelijk een specifiek beeld voor me :D

Coolguy gedraagt zich niet alleen als een coole guy op Fok, maar er buitenom geeft hij als HR manager van een midden-groot bedrijf graag zijn collega's ongezouten de mening als ze op functioneringsgesprek bij hem komen. Slechte performance op het werk vanwege een vermoeiende schoonmoeder ? Eruit werken dat mens of er zelf uit gebonjourd worden in het bedrijf is het advies van coolguy. Geld moet goed rollen in het bedrijf en zo ook het personeel vindt Coolguy. Alleen sollicitanten die van aanpakken houden en niet bij de dodende blik van Coolguy in huilen uitbarsten tijdens de sollicitatierondes komen erdoor. De niet lullen, maar actie ondernemen mentaliteit vind je ook terug in het privéleven van Coolguy. Coolguy heeft in de gang een groot actieschema hangen waarin tot in de detail staat wat zijn plannen zijn de komende week. Dat zijn er nogal heel wat. Desondanks gok ik dat een gemiddelde week van Coolguy er best burgerlijk uitziet:

Maandag: 9 tot 5 werken, 6 uur boodschappen doen en koken, 8-10 uur sportschool.
Dinsdag: 9 tot 5 werken, 6 uur koken, 8-10 uur mountainbiken.
Woensdag: 9 tot 5 werken, 6 uur koken, 8-10 met vriendin een film kijken
Donderdag: 9 tot 5 werken, 6 uur koken, 8-11 met vrienden de hort op
Vrijdag: 9 tot 5 werken, 6 vrimibo met collega's, 8 uur koken, 10-11 uur sportschool
Zaterdag: 9-12 uur huis schoonmaken, 12-6 met vriendin stedentrip maken
Zondag 9-6 nog steeds de stedentrip met vriendin en dan om 8 uur nog eens een biertje drinken met vrienden.

Niet alleen is zijn gemiddelde week strak gepland, maar ook zijn vakanties. Wel gaat het om exotische vakanties, want Coolguy houdt wel van een beetje avontuur. Een paar weken naar Brazilië door de jungle crossen of een weekje Indonesië snorkelen, niets is te gek. En net zoals in het bedrijfsleven heeft Coolguy ook een mening over mensen die voor allerlei verassingen tijdens hun vakantie komen te staan. Overvallen door het lokale drugskartel ? Had je maar een gids moet inplannen tijdens je trektocht. Zeer ziek op vakantie geworden ? Had je je maar in lokale bereidingswijzen moeten verdiepen. Coolguy heeft zich uiteraard op dit soort scenario's keurig voorbereid. Hij heeft dan ook honderden reisboeken op zijn boekenplanken liggen.

Untitled-4.jpg

Edit: Shoot, zie net dat er al iemand eens iets over Coolguy heeft geschreven. :P

[ Bericht 1% gewijzigd door Buurtzwaan op 08-04-2018 00:38:38 ]
  Moderator / Peetvader zondag 8 april 2018 @ 00:36:58 #196
15080 crew  static
03.09.2006 - 11:35
pi_178378348
^O^
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.
  zondag 8 april 2018 @ 02:10:24 #197
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_178379469
Ik was dit topic alweer helemaal vergeten. Heerlijk om terug te lezen .. O+
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
  Moderator zondag 8 april 2018 @ 07:00:09 #198
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_178380008
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 00:27 schreef Buurtzwaan het volgende:
Is Coolguy al voorbij gekomen ? Bij die user heb ik namelijk een specifiek beeld voor me :D

Coolguy gedraagt zich niet alleen als een coole guy op Fok, maar er buitenom geeft hij als HR manager van een midden-groot bedrijf graag zijn collega's ongezouten de mening als ze op functioneringsgesprek bij hem komen. Slechte performance op het werk vanwege een vermoeiende schoonmoeder ? Eruit werken dat mens of er zelf uit gebonjourd worden in het bedrijf is het advies van coolguy. Geld moet goed rollen in het bedrijf en zo ook het personeel vindt Coolguy. Alleen sollicitanten die van aanpakken houden en niet bij de dodende blik van Coolguy in huilen uitbarsten tijdens de sollicitatierondes komen erdoor. De niet lullen, maar actie ondernemen mentaliteit vind je ook terug in het privéleven van Coolguy. Coolguy heeft in de gang een groot actieschema hangen waarin tot in de detail staat wat zijn plannen zijn de komende week. Dat zijn er nogal heel wat. Desondanks gok ik dat een gemiddelde week van Coolguy er best burgerlijk uitziet:

Maandag: 9 tot 5 werken, 6 uur boodschappen doen en koken, 8-10 uur sportschool.
Dinsdag: 9 tot 5 werken, 6 uur koken, 8-10 uur mountainbiken.
Woensdag: 9 tot 5 werken, 6 uur koken, 8-10 met vriendin een film kijken
Donderdag: 9 tot 5 werken, 6 uur koken, 8-11 met vrienden de hort op
Vrijdag: 9 tot 5 werken, 6 vrimibo met collega's, 8 uur koken, 10-11 uur sportschool
Zaterdag: 9-12 uur huis schoonmaken, 12-6 met vriendin stedentrip maken
Zondag 9-6 nog steeds de stedentrip met vriendin en dan om 8 uur nog eens een biertje drinken met vrienden.

Niet alleen is zijn gemiddelde week strak gepland, maar ook zijn vakanties. Wel gaat het om exotische vakanties, want Coolguy houdt wel van een beetje avontuur. Een paar weken naar Brazilië door de jungle crossen of een weekje Indonesië snorkelen, niets is te gek. En net zoals in het bedrijfsleven heeft Coolguy ook een mening over mensen die voor allerlei verassingen tijdens hun vakantie komen te staan. Overvallen door het lokale drugskartel ? Had je maar een gids moet inplannen tijdens je trektocht. Zeer ziek op vakantie geworden ? Had je je maar in lokale bereidingswijzen moeten verdiepen. Coolguy heeft zich uiteraard op dit soort scenario's keurig voorbereid. Hij heeft dan ook honderden reisboeken op zijn boekenplanken liggen.

[ afbeelding ]

Edit: Shoot, zie net dat er al iemand eens iets over Coolguy heeft geschreven. :P
:D

Er klopt geen hout van de beschrijving, maar ik vind het wél een toffe poging ^O^ _O_

Edit; naja dat ik burgerlijk ben klopt wel. Graag ver op vakantie ook, maar Indonesië dan weer niet. Die hoek van de wereld trekt me totaal niet en koken doe ik al helemaal niet :D :P

[ Bericht 5% gewijzigd door CoolGuy op 08-04-2018 07:05:38 ]
Breitling - Instruments for Professionals
  zondag 8 april 2018 @ 08:41:34 #199
143373 Belsezar
Zonnekoning
pi_178380405
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 00:27 schreef Buurtzwaan het volgende:
Is Coolguy al voorbij gekomen ? Bij die user heb ik namelijk een specifiek beeld voor me :D

Coolguy gedraagt zich niet alleen als een coole guy op Fok, maar er buitenom geeft hij als HR manager van een midden-groot bedrijf graag zijn collega's ongezouten de mening als ze op functioneringsgesprek bij hem komen. Slechte performance op het werk vanwege een vermoeiende schoonmoeder ? Eruit werken dat mens of er zelf uit gebonjourd worden in het bedrijf is het advies van coolguy. Geld moet goed rollen in het bedrijf en zo ook het personeel vindt Coolguy. Alleen sollicitanten die van aanpakken houden en niet bij de dodende blik van Coolguy in huilen uitbarsten tijdens de sollicitatierondes komen erdoor. De niet lullen, maar actie ondernemen mentaliteit vind je ook terug in het privéleven van Coolguy. Coolguy heeft in de gang een groot actieschema hangen waarin tot in de detail staat wat zijn plannen zijn de komende week. Dat zijn er nogal heel wat. Desondanks gok ik dat een gemiddelde week van Coolguy er best burgerlijk uitziet:

Maandag: 9 tot 5 werken, 6 uur boodschappen doen en koken, 8-10 uur sportschool.
Dinsdag: 9 tot 5 werken, 6 uur koken, 8-10 uur mountainbiken.
Woensdag: 9 tot 5 werken, 6 uur koken, 8-10 met vriendin een film kijken
Donderdag: 9 tot 5 werken, 6 uur koken, 8-11 met vrienden de hort op
Vrijdag: 9 tot 5 werken, 6 vrimibo met collega's, 8 uur koken, 10-11 uur sportschool
Zaterdag: 9-12 uur huis schoonmaken, 12-6 met vriendin stedentrip maken
Zondag 9-6 nog steeds de stedentrip met vriendin en dan om 8 uur nog eens een biertje drinken met vrienden.

Niet alleen is zijn gemiddelde week strak gepland, maar ook zijn vakanties. Wel gaat het om exotische vakanties, want Coolguy houdt wel van een beetje avontuur. Een paar weken naar Brazilië door de jungle crossen of een weekje Indonesië snorkelen, niets is te gek. En net zoals in het bedrijfsleven heeft Coolguy ook een mening over mensen die voor allerlei verassingen tijdens hun vakantie komen te staan. Overvallen door het lokale drugskartel ? Had je maar een gids moet inplannen tijdens je trektocht. Zeer ziek op vakantie geworden ? Had je je maar in lokale bereidingswijzen moeten verdiepen. Coolguy heeft zich uiteraard op dit soort scenario's keurig voorbereid. Hij heeft dan ook honderden reisboeken op zijn boekenplanken liggen.

[ afbeelding ]

Edit: Shoot, zie net dat er al iemand eens iets over Coolguy heeft geschreven. :P
Maakt niet uit, is een reboot, dus alles mag :P Geweldig verhaaltje ^O^
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
  zondag 8 april 2018 @ 09:07:42 #200
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_178380560
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2018 08:41 schreef Belsezar het volgende:

dus alles mag :P
Hohoho.

Goed topic dit.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
  zondag 8 april 2018 @ 09:09:54 #201
143373 Belsezar
Zonnekoning
pi_178380573
quote:
3s.gif Op zondag 8 april 2018 09:07 schreef Kreator het volgende:

[..]

Hohoho.

Goed topic dit.
Heel soms heb ook jij goede ingevingen/topics.
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
  Moderator zondag 8 april 2018 @ 09:37:35 #202
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_178380796
Blijft een geweldig topic.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  zondag 8 april 2018 @ 10:04:52 #203
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_178381166
Weer even hardop gelachen om mijn alterego Nelly.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  maandag 9 april 2018 @ 07:34:47 #204
223375 C.L.Werner
#freeKlapmongeaul
pi_178400604
Beschrijf C.L. Werner aub.
#freeKlapmongeaul
#freeKaakchirurg
#tegenfok!banbeleid
pi_178400685
Ben ik hier al voorbij gekomen? :')
pi_178400855
Ik denk dat jij het gewoon beter zelf kunt doen.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  maandag 9 april 2018 @ 08:19:09 #207
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_178400860
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 08:18 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik denk dat jij het gewoon beter zelf kunt doen.
:o !
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  maandag 9 april 2018 @ 08:23:22 #208
463917 Buurtzwaan
Houdt van de polder
pi_178400880
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 07:52 schreef TheoddDutchGuy het volgende:
Ben ik hier al voorbij gekomen? :')
Er vallen al veel users weg als men ze een keertje ontmoet heeft. Ik wil overigens best nog vanavond één maken over Guus_Geluk.
  Moderator maandag 9 april 2018 @ 09:22:15 #209
10402 crew  STING
pi_178401434
_O_ _O-
pi_178401498
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 08:23 schreef Buurtzwaan het volgende:

[..]

Er vallen al veel users weg als men ze een keertje ontmoet heeft. Ik wil overigens best nog vanavond één maken over Guus_Geluk.
Er zijn maar 2 mensen die mij ontmoet hebben van fok (hoewel 1 kende ik al voor fok dan), dus het is nog mogelijk. :7
  maandag 9 april 2018 @ 09:45:16 #211
463917 Buurtzwaan
Houdt van de polder
pi_178401670
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 09:28 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Er zijn maar 2 mensen die mij ontmoet hebben van fok (hoewel 1 kende ik al voor fok dan), dus het is nog mogelijk. :7
Hmm, ik vind het alleen moeilijk er één over jou te maken. Sommige users hebben opvallende posts in positieve of negatieve zin.
  Moderator maandag 9 april 2018 @ 09:48:10 #212
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_178401700
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 09:45 schreef Buurtzwaan het volgende:

[..]

Hmm, ik vind het alleen moeilijk er één over jou te maken. Sommige users hebben opvallende posts in positieve of negatieve zin.
}:|

:P :D
Breitling - Instruments for Professionals
  maandag 9 april 2018 @ 09:50:45 #213
463917 Buurtzwaan
Houdt van de polder
pi_178401752
quote:
10s.gif Op maandag 9 april 2018 09:48 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

}:|

:P :D
Don't worry, jij valt niet op in negatieve zin. ;) Ik vind je posts altijd iets bijdragen. Je hebt alleen een bepaalde manier van posten die heel erg opvalt. Zeg maar de niet huilen, maar aanpakken posts ^O^
pi_178401860
Dit is Ouder1 (met representatie van Fok! op de voorgrond):

wanhoopstiener-en-haar-boze-moeder-80280106.jpg

Soms heb je van die mensen die nergens een mening over hebben. Ze hebben weinig meegemaakt, een veilig leven geleid en daaruit voortvloeiend een beetje een laissez faire-mentaliteit. Deze mensen zijn het tegenovergestelde van Ouder1, in Blaricum beter bekend als Patricia de Rooij van Hazewinkel-Leger tot Amersfoort.

Patricia heeft het allemaal. Geld en een groot vrijstaand huis na een succesvolle scheiding, een zeer (zéér) succesvol kind, baan in de HR die iets beneden haar capaciteiten ligt maar die ze aanhoudt om toch wat contact te hebben met het gewone volk, toyboy die in het weekend langswipt en altijd pas na haar klaarkomt en een geliefd alter ego op Fok!.

Dit riante leven heeft echter een groot nadeel waar Patricia erg mee zit. Ze weet alles beter dan de rest van de Nederlandse bevolking. Ze zou zo graag eens gewoon zijn, eens een vraag moeten stellen waar ze het antwoord niet al op weet, zo graag eens een mens als alle anderen zijn. Maar helaas, voor haar is dit niet mogelijk. Bij elk topic op Fok! heeft zij immers iets soortgelijks meegemaakt (maar dan net even erger), waardoor het een gemis is om dat niet even te delen. Op die manier zouden anderen niet van haar vele levenservaring kunnen leren, en we leven toch om te leren, nietwaar?

Dus kruipt Patricia zuchtend weer in het toetsenbord als iemand een topic opent over hun hoogbegaafde kind dat wat last heeft met het vinden van speelgenootjes om even duidelijk te maken dat háár kind wat ze in de psychologie 'net iets hoger hoogbegaafd' noemen is, en dat de truc voor het vinden van vriendjes en vriendinnetjes eigenlijk is dat je gewoon continu moet uitleggen wat die andere kinderen fout doen, zodat ze je waarderen als echte wijsgeer. Haar eigen zoon is tegenwoordig bijna nooit meer thuis, dus dat moet wel komen omdat hij veel vriendjes heeft.

Nee, het leven van een persoon als Patries gaat niet over rozen, dus vind ze dat iedereen op Fok! haar best wel even dankbaarder mag zijn voor haar inspanningen om ons te onderwijzen. Daar ben ik het wel mee eens. Bedankt, Ouder1, voor al je wijze raad _O_ !
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  Moderator maandag 9 april 2018 @ 10:03:23 #215
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_178402012
quote:
6s.gif Op maandag 9 april 2018 09:50 schreef Buurtzwaan het volgende:

[..]

Don't worry, jij valt niet op in negatieve zin. ;) Ik vind je posts altijd iets bijdragen. Je hebt alleen een bepaalde manier van posten die heel erg opvalt. Zeg maar de niet huilen, maar aanpakken posts ^O^
Nee, weet ik wel, anders was de toon van je verhaaltje heel anders geweest ;)
Breitling - Instruments for Professionals
  Moderator maandag 9 april 2018 @ 10:06:20 #216
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_178402082
quote:
2s.gif Op maandag 9 april 2018 09:55 schreef Ludachrist het volgende:
Dit is Ouder1 (met representatie van Fok! op de voorgrond):

[ afbeelding ]

Soms heb je van die mensen die nergens een mening over hebben. Ze hebben weinig meegemaakt, een veilig leven geleid en daaruit voortvloeiend een beetje een laissez faire-mentaliteit. Deze mensen zijn het tegenovergestelde van Ouder1, in Blaricum beter bekend als Patricia de Rooij van Hazewinkel-Leger tot Amersfoort.

Patricia heeft het allemaal. Geld en een groot vrijstaand huis na een succesvolle scheiding, een zeer (zéér) succesvol kind, baan in de HR die iets beneden haar capaciteiten ligt maar die ze aanhoudt om toch wat contact te hebben met het gewone volk, toyboy die in het weekend langswipt en altijd pas na haar klaarkomt en een geliefd alter ego op Fok!.

Dit riante leven heeft echter een groot nadeel waar Patricia erg mee zit. Ze weet alles beter dan de rest van de Nederlandse bevolking. Ze zou zo graag eens gewoon zijn, eens een vraag moeten stellen waar ze het antwoord niet al op weet, zo graag eens een mens als alle anderen zijn. Maar helaas, voor haar is dit niet mogelijk. Bij elk topic op Fok! heeft zij immers iets soortgelijks meegemaakt (maar dan net even erger), waardoor het een gemis is om dat niet even te delen. Op die manier zouden anderen niet van haar vele levenservaring kunnen leren, en we leven toch om te leren, nietwaar?

Dus kruipt Patricia zuchtend weer in het toetsenbord als iemand een topic opent over hun hoogbegaafde kind dat wat last heeft met het vinden van speelgenootjes om even duidelijk te maken dat háár kind wat ze in de psychologie 'net iets hoger hoogbegaafd' noemen is, en dat de truc voor het vinden van vriendjes en vriendinnetjes eigenlijk is dat je gewoon continu moet uitleggen wat die andere kinderen fout doen, zodat ze je waarderen als echte wijsgeer. Haar eigen zoon is tegenwoordig bijna nooit meer thuis, dus dat moet wel komen omdat hij veel vriendjes heeft.

Nee, het leven van een persoon als Patries gaat niet over rozen, dus vind ze dat iedereen op Fok! haar best wel even dankbaarder mag zijn voor haar inspanningen om ons te onderwijzen. Daar ben ik het wel mee eens. Bedankt, Ouder1, voor al je wijze raad _O_ !
:D _O_ Ze heeft geen cent te makken volgens mij, maar ik vind hem geweldig :D
Breitling - Instruments for Professionals
  Moderator maandag 9 april 2018 @ 10:08:23 #217
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_178402120
quote:
2s.gif Op maandag 9 april 2018 09:55 schreef Ludachrist het volgende:
Dit is Ouder1 (met representatie van Fok! op de voorgrond):

[ afbeelding ]

Soms heb je van die mensen die nergens een mening over hebben. Ze hebben weinig meegemaakt, een veilig leven geleid en daaruit voortvloeiend een beetje een laissez faire-mentaliteit. Deze mensen zijn het tegenovergestelde van Ouder1, in Blaricum beter bekend als Patricia de Rooij van Hazewinkel-Leger tot Amersfoort.

Patricia heeft het allemaal. Geld en een groot vrijstaand huis na een succesvolle scheiding, een zeer (zéér) succesvol kind, baan in de HR die iets beneden haar capaciteiten ligt maar die ze aanhoudt om toch wat contact te hebben met het gewone volk, toyboy die in het weekend langswipt en altijd pas na haar klaarkomt en een geliefd alter ego op Fok!.

Dit riante leven heeft echter een groot nadeel waar Patricia erg mee zit. Ze weet alles beter dan de rest van de Nederlandse bevolking. Ze zou zo graag eens gewoon zijn, eens een vraag moeten stellen waar ze het antwoord niet al op weet, zo graag eens een mens als alle anderen zijn. Maar helaas, voor haar is dit niet mogelijk. Bij elk topic op Fok! heeft zij immers iets soortgelijks meegemaakt (maar dan net even erger), waardoor het een gemis is om dat niet even te delen. Op die manier zouden anderen niet van haar vele levenservaring kunnen leren, en we leven toch om te leren, nietwaar?

Dus kruipt Patricia zuchtend weer in het toetsenbord als iemand een topic opent over hun hoogbegaafde kind dat wat last heeft met het vinden van speelgenootjes om even duidelijk te maken dat háár kind wat ze in de psychologie 'net iets hoger hoogbegaafd' noemen is, en dat de truc voor het vinden van vriendjes en vriendinnetjes eigenlijk is dat je gewoon continu moet uitleggen wat die andere kinderen fout doen, zodat ze je waarderen als echte wijsgeer. Haar eigen zoon is tegenwoordig bijna nooit meer thuis, dus dat moet wel komen omdat hij veel vriendjes heeft.

Nee, het leven van een persoon als Patries gaat niet over rozen, dus vind ze dat iedereen op Fok! haar best wel even dankbaarder mag zijn voor haar inspanningen om ons te onderwijzen. Daar ben ik het wel mee eens. Bedankt, Ouder1, voor al je wijze raad _O_ !
_O-
  maandag 9 april 2018 @ 10:14:16 #218
223375 C.L.Werner
#freeKlapmongeaul
pi_178402195
Beschrijf C.L.Werner aub
#freeKlapmongeaul
#freeKaakchirurg
#tegenfok!banbeleid
  maandag 9 april 2018 @ 10:15:45 #219
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_178402223
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 10:14 schreef C.L.Werner het volgende:
Beschrijf C.L.Werner aub
Wie?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Moderator maandag 9 april 2018 @ 10:18:43 #220
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_178402278
quote:
5s.gif Op maandag 9 april 2018 10:15 schreef Copycat het volgende:

[..]

Wie?
Dit.
Breitling - Instruments for Professionals
  maandag 9 april 2018 @ 10:40:28 #221
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_178402648
quote:
5s.gif Op maandag 9 april 2018 10:15 schreef Copycat het volgende:

[..]

Wie?
Prima omschrijving.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pi_178403304
quote:
5s.gif Op maandag 9 april 2018 10:15 schreef Copycat het volgende:

[..]

Wie?
Done. *O*
Motherfucker
  maandag 9 april 2018 @ 11:44:55 #223
277627 Seven.
We are Borg.
pi_178403826
quote:
5s.gif Op maandag 9 april 2018 10:15 schreef Copycat het volgende:

[..]

Wie?
Hahaha!
Resistance is futile.
  maandag 9 april 2018 @ 11:49:27 #224
440166 Sigaartje
Geraniumbejaarde
pi_178403904
quote:
2s.gif Op maandag 9 april 2018 11:13 schreef HostiMeister het volgende:

[..]

Done. *O*
Nog nooit van de hele man gehoord
Vredesdruif schreef op 5 september: Nog een grote bek ook. Triest geval ben je.
Flippingcoin schreef op 30 september: Koekebakker.
Wollah schreef op 30 september: Slaat nergens op. Reageer gewoon inhoudelijk of reageer anders niet.
  maandag 9 april 2018 @ 15:34:06 #225
162870 motorbloempje
Dr. SJW voor jou...
pi_178408041
quote:
5s.gif Op maandag 9 april 2018 10:15 schreef Copycat het volgende:

[..]

Wie?
Beste tot nu toe.
Bovenstaande is mijn mening, ook wanneer er niet expliciet 'ik vind' of soortgelijk in de post vermeld staat. En gelukkig zijn alle meningen hier welkom, dus dat is fijn. Toch? Liefs.
pi_178408119
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 10:03 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Nee, weet ik wel, anders was de toon van je verhaaltje heel anders geweest ;)
:*
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  Moderator maandag 9 april 2018 @ 15:37:24 #227
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_178408132
quote:
1s.gif Op maandag 9 april 2018 15:36 schreef Tally het volgende:

[..]

:*
Ola! :) :)
Breitling - Instruments for Professionals
  Moderator maandag 9 april 2018 @ 16:33:13 #228
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_178409261
quote:
5s.gif Op maandag 9 april 2018 10:15 schreef Copycat het volgende:

[..]

Wie?
:Y erg goede omschrijving... ik zie het zo voor me :)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  dinsdag 10 april 2018 @ 22:42:46 #229
463917 Buurtzwaan
Houdt van de polder
pi_178438098
Zoals beloofd, Guus_Geluk

Guus_Geluk is een activist in hart en nieren die er niet voor schroomt om reaguurders aan te pakken. Ziet hij weer eens een reaguurder roepen over omvolking of het gehele continent Afrika tot een apenhol verklaren, dan is hij er als de kippen bij. Voor Guus_Geluk gaat het niet zozeer om de reaguurder zijn eigen bekrompenheid te laten inzien, nee, het is de beste jongen zijn levensmissie om de domheid van extreemrechts te exposen. Guus_Geluk als online activist is dan ook actief op verschillende fora. Door Guus zijn fanatisme, loopt zijn Facebook chatbox vol van boze reaguurders en doorgewinterde neonazis, want Guus heeft de ballen van een beer en gaat ook met deze mensen onder zijn Facebook account in discussie.

Waar haalt die jongen die tijd vandaan zul je je afvragen ? Nou, na zijn bachelor Aarde en Milieu, heeft Guus het studeren een tijdelijke halt gezet om zich in te zetten voor een betere wereld. Daarbij hoort online extreemrechts bestrijden in Guus zijn optiek, maar deze jongen is van meerdere markten thuis. Zoals gezegd, de studie van Guus focust zich op milieu en het komt dan ook niet als een verrassing dat Guus zich offline erg voor het milieu inzet. Verbeter de wereld, maakt alles groener is dan ook het motto van Guus. Als hij niet bezig is met reaguurders dan is hij wel in een werkgroep van een anti-kernenergie actie-comité te vinden. Uiteraard worden die berenballen van Guus ook offline ingezet. Guus is al eens midden in de nacht op het terrein van een kernreactor naar binnen geslopen en heeft zichzelf vastgeketend aan de reactor om zijn punt kracht bij te zetten. De eigenaar van het de kernreactor heeft toen de politie laten komen, maar omdat Guus zichzelf zodanig had vastgeketend, was de politie 3 uur ermee bezig om hem los te krijgen. Dit was groot nieuws natuurlijk en voor Guus is het een van zijn prestaties waar hij het meest trots op is.

Nog trotser is hij op zijn actie op wereldniveau. Zo heeft hij als lid van Sea Shepherd eens meegevaren met de boot en heeft Japanse walvisjagers met een paintball geweer bekogeld. Dat zal ze leren, die vuige sushi-vreters ! De aarde en haar inwoners hoor je te respecteren schreeuwt Guus in het Engels tegen de vissers. De Japanse marine, die ondertussen is ingeschakeld, heeft daar geen boodschap aan en arresteert Guus en zijn kompanen. Een maand heeft Guus in de cel gezeten, maar dat weerhield hem niet, zodra hij op een computer mocht, om met zijn gemiste reaguurders een discussie aan te gaan. Zelfs de beltijd met zijn moeder moest daarvoor worden opgeofferd. Er moet immers een kritisch geluid worden geuit tegenover reaguurders en neonazis, ook als je in een cel opgesloten zit.

[ Bericht 0% gewijzigd door Buurtzwaan op 10-04-2018 23:53:25 ]
  woensdag 11 april 2018 @ 02:37:34 #230
18676 Puntenjager
Experto crede
pi_178440422
quote:
2s.gif Op maandag 9 april 2018 09:55 schreef Ludachrist het volgende:
Dit is Ouder1 (met representatie van Fok! op de voorgrond):

[ afbeelding ]

Soms heb je van die mensen die nergens een mening over hebben. Ze hebben weinig meegemaakt, een veilig leven geleid en daaruit voortvloeiend een beetje een laissez faire-mentaliteit. Deze mensen zijn het tegenovergestelde van Ouder1, in Blaricum beter bekend als Patricia de Rooij van Hazewinkel-Leger tot Amersfoort.

Patricia heeft het allemaal. Geld en een groot vrijstaand huis na een succesvolle scheiding, een zeer (zéér) succesvol kind, baan in de HR die iets beneden haar capaciteiten ligt maar die ze aanhoudt om toch wat contact te hebben met het gewone volk, toyboy die in het weekend langswipt en altijd pas na haar klaarkomt en een geliefd alter ego op Fok!.

Dit riante leven heeft echter een groot nadeel waar Patricia erg mee zit. Ze weet alles beter dan de rest van de Nederlandse bevolking. Ze zou zo graag eens gewoon zijn, eens een vraag moeten stellen waar ze het antwoord niet al op weet, zo graag eens een mens als alle anderen zijn. Maar helaas, voor haar is dit niet mogelijk. Bij elk topic op Fok! heeft zij immers iets soortgelijks meegemaakt (maar dan net even erger), waardoor het een gemis is om dat niet even te delen. Op die manier zouden anderen niet van haar vele levenservaring kunnen leren, en we leven toch om te leren, nietwaar?

Dus kruipt Patricia zuchtend weer in het toetsenbord als iemand een topic opent over hun hoogbegaafde kind dat wat last heeft met het vinden van speelgenootjes om even duidelijk te maken dat háár kind wat ze in de psychologie 'net iets hoger hoogbegaafd' noemen is, en dat de truc voor het vinden van vriendjes en vriendinnetjes eigenlijk is dat je gewoon continu moet uitleggen wat die andere kinderen fout doen, zodat ze je waarderen als echte wijsgeer. Haar eigen zoon is tegenwoordig bijna nooit meer thuis, dus dat moet wel komen omdat hij veel vriendjes heeft.

Nee, het leven van een persoon als Patries gaat niet over rozen, dus vind ze dat iedereen op Fok! haar best wel even dankbaarder mag zijn voor haar inspanningen om ons te onderwijzen. Daar ben ik het wel mee eens. Bedankt, Ouder1, voor al je wijze raad _O_ !
Waarschijnlijk redelijk in de richting :D Behalve het geld dan.
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
  zaterdag 14 april 2018 @ 11:36:59 #231
143373 Belsezar
Zonnekoning
pi_178506539
quote:
2s.gif Op maandag 9 april 2018 09:55 schreef Ludachrist het volgende:
Dit is Ouder1 (met representatie van Fok! op de voorgrond):

[ afbeelding ]

Soms heb je van die mensen die nergens een mening over hebben. Ze hebben weinig meegemaakt, een veilig leven geleid en daaruit voortvloeiend een beetje een laissez faire-mentaliteit. Deze mensen zijn het tegenovergestelde van Ouder1, in Blaricum beter bekend als Patricia de Rooij van Hazewinkel-Leger tot Amersfoort.

Patricia heeft het allemaal. Geld en een groot vrijstaand huis na een succesvolle scheiding, een zeer (zéér) succesvol kind, baan in de HR die iets beneden haar capaciteiten ligt maar die ze aanhoudt om toch wat contact te hebben met het gewone volk, toyboy die in het weekend langswipt en altijd pas na haar klaarkomt en een geliefd alter ego op Fok!.

Dit riante leven heeft echter een groot nadeel waar Patricia erg mee zit. Ze weet alles beter dan de rest van de Nederlandse bevolking. Ze zou zo graag eens gewoon zijn, eens een vraag moeten stellen waar ze het antwoord niet al op weet, zo graag eens een mens als alle anderen zijn. Maar helaas, voor haar is dit niet mogelijk. Bij elk topic op Fok! heeft zij immers iets soortgelijks meegemaakt (maar dan net even erger), waardoor het een gemis is om dat niet even te delen. Op die manier zouden anderen niet van haar vele levenservaring kunnen leren, en we leven toch om te leren, nietwaar?

Dus kruipt Patricia zuchtend weer in het toetsenbord als iemand een topic opent over hun hoogbegaafde kind dat wat last heeft met het vinden van speelgenootjes om even duidelijk te maken dat háár kind wat ze in de psychologie 'net iets hoger hoogbegaafd' noemen is, en dat de truc voor het vinden van vriendjes en vriendinnetjes eigenlijk is dat je gewoon continu moet uitleggen wat die andere kinderen fout doen, zodat ze je waarderen als echte wijsgeer. Haar eigen zoon is tegenwoordig bijna nooit meer thuis, dus dat moet wel komen omdat hij veel vriendjes heeft.

Nee, het leven van een persoon als Patries gaat niet over rozen, dus vind ze dat iedereen op Fok! haar best wel even dankbaarder mag zijn voor haar inspanningen om ons te onderwijzen. Daar ben ik het wel mee eens. Bedankt, Ouder1, voor al je wijze raad _O_ !
_O-

quote:
1s.gif Op maandag 9 april 2018 15:36 schreef Tally het volgende:

[..]

:*
Tally O+

Hmmmzzz, dat is een lastige, daar moet ik nog eens goed over nadenken.
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
  zaterdag 14 april 2018 @ 12:58:41 #232
422935 Myrr
Women don't owe you shit
pi_178507848
quote:
2s.gif Op maandag 9 april 2018 09:55 schreef Ludachrist het volgende:
Dit is Ouder1 (met representatie van Fok! op de voorgrond):

[ afbeelding ]

Soms heb je van die mensen die nergens een mening over hebben. Ze hebben weinig meegemaakt, een veilig leven geleid en daaruit voortvloeiend een beetje een laissez faire-mentaliteit. Deze mensen zijn het tegenovergestelde van Ouder1, in Blaricum beter bekend als Patricia de Rooij van Hazewinkel-Leger tot Amersfoort.

Patricia heeft het allemaal. Geld en een groot vrijstaand huis na een succesvolle scheiding, een zeer (zéér) succesvol kind, baan in de HR die iets beneden haar capaciteiten ligt maar die ze aanhoudt om toch wat contact te hebben met het gewone volk, toyboy die in het weekend langswipt en altijd pas na haar klaarkomt en een geliefd alter ego op Fok!.

Dit riante leven heeft echter een groot nadeel waar Patricia erg mee zit. Ze weet alles beter dan de rest van de Nederlandse bevolking. Ze zou zo graag eens gewoon zijn, eens een vraag moeten stellen waar ze het antwoord niet al op weet, zo graag eens een mens als alle anderen zijn. Maar helaas, voor haar is dit niet mogelijk. Bij elk topic op Fok! heeft zij immers iets soortgelijks meegemaakt (maar dan net even erger), waardoor het een gemis is om dat niet even te delen. Op die manier zouden anderen niet van haar vele levenservaring kunnen leren, en we leven toch om te leren, nietwaar?

Dus kruipt Patricia zuchtend weer in het toetsenbord als iemand een topic opent over hun hoogbegaafde kind dat wat last heeft met het vinden van speelgenootjes om even duidelijk te maken dat háár kind wat ze in de psychologie 'net iets hoger hoogbegaafd' noemen is, en dat de truc voor het vinden van vriendjes en vriendinnetjes eigenlijk is dat je gewoon continu moet uitleggen wat die andere kinderen fout doen, zodat ze je waarderen als echte wijsgeer. Haar eigen zoon is tegenwoordig bijna nooit meer thuis, dus dat moet wel komen omdat hij veel vriendjes heeft.

Nee, het leven van een persoon als Patries gaat niet over rozen, dus vind ze dat iedereen op Fok! haar best wel even dankbaarder mag zijn voor haar inspanningen om ons te onderwijzen. Daar ben ik het wel mee eens. Bedankt, Ouder1, voor al je wijze raad _O_ !
Hahahahaaha. _O_
🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼🖕🏼
WOMEN DONT OWE YOU SHIT
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')