abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 17 augustus 2015 @ 08:38:51 #126
221112 Nijns
soms een beetje stout
pi_155285311
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 13:00 schreef Barbusse het volgende:
Ontmoet Belsezar
:D
Op donderdag 25 juni 2009 14:37 schreef Pheno het volgende:
Een KSC zonder Nijns is als thee zonder suiker: minder zoet.
  maandag 17 augustus 2015 @ 09:13:21 #127
233895 Murmeli
buiten spelen
pi_155285660
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 13:00 schreef Barbusse het volgende:
Ontmoet Belsezar:

[ afbeelding ]

Bels wist al op jonge leeftijd dat hij anders was als de anderen. Nee, niet homo of zoiets, wat tegenwoordig zo bon ton is om te zeggen. Nee, hij was niet 100% Nederlands! Na een lange worsteling met zijn identiteit met alle bijbehorende puberproblemen besloot hij uit de kast te komen: hij was gedeeltelijk Braziliaans. Je kunt begrijpen dat de schok voor zijn familie groot was. Gelukkig steunden velen hem in zijn keuze en begrepen zijn nieuwe levenstijl toen ze zagen hoe gelukkig het hem maakte.

Als rechtgeaarde gedeeltelijke Braziliaan heeft hij het echter niet makkelijk in Nederland. De vooroordelen, die doen hem niet zoveel. "Je accepteert me maar zoals ik ben!" is zijn (terechte) reactie. (Dit zegt hij trouwens bij voorkeur in het Portugees waardoor de boodschap totaal niet overkomt bij anderen) Maar het weer hier! Dat is pas echt zwaar. Om deze reden heeft hij al meerdere malen geprobeerd naar Brazilie te vertrekken. Helaas ziet de Braziliaanse regering "kutweer" niet als een rechtsgeldig argument voor permanent asiel waardoor hij na korte tijd ter onverrichter zake weer naar Nederland terugkeert. De mensen van de immigratiedienst kent hij ondertussen bij voor- en achternaam, en ze sturen hem ieder jaar een kaartje voor zijn verjaardag.

Een groot nadeel van het "kutweer" is dat hij vrijwel altijd binnen blijft en de verwarming zo hoog zet dat al meerdere malen de politie langs is geweest omdat ze vanwege het energieverbruik dachten dat hij een wietplantage op zijn zolder had. Niets is minder waar, want Belsezar heeft slechts 1 grote passie: de BBQ! Want barbequen, dat doen echte Brazilianen natuurlijk! Dat Nederlanders het ook doen als het mooi weer is doet hij af met "Het is geen mooi weer in Nederland en zij grillen geen vlees, ze verbranden het". Helaas heeft deze passie in combinatie met zijn antipathie voor het weer in Nederland tot ontsteltenis van zijn vrienden en familie geleid tot de nare gewoonte om de BBQ maar binnenskamers aan te steken. Hierdoor is hij al meerdere malen in het ziekenhuis beland met koolmonyxide vergiftiging. Gelukkig brengt wat bossa nova hem er weer snel bovenop.

Al met al, ooit zal hij Brazilie bereiken. In de tussentijd zal hij het hiermee moeten doen:

_O-
Zie het leven als een grote speeltuin... Je kunt er een beetje spelen, hangen, aanklooien, ouwehoeren met je vriendjes, en als je het ene niet meer leuk vindt, ga je wat anders doen
pi_155285678
quote:
0s.gif Op zondag 16 augustus 2015 16:13 schreef Barbusse het volgende:

[..]

Welke beker? :@
Van de foto? Gewonnen met kunstschaatsen?
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  maandag 17 augustus 2015 @ 11:30:56 #129
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_155287811
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 17 augustus 2015 09:14 schreef Godshand het volgende:

[..]

Van de foto? Gewonnen met kunstschaatsen?
Lijkt me logischer wanneer hij dit met een dans gewonnen heeft, gezien zijn outfit. :7
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 11:59:52 #130
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_155288446
Dit is een van de zeldzame foto's van pietverdriet

stock-photo-fine-art-portrait-of-a-stylish-old-man-smoking-a-cigar-253364443.jpg

Piet Verdriet echte naam Piet Verdonk is geboren n 1929 op een boot ergens tussen Borkum en Denemarken op een schip waar zijn moeder verstekeling was en zijn vader matroos. Zijn pre-puber jaren heeft hij altijd geleefd in havensteden van enkhuizen tot macao. In 1940 verbleef hij tijdens het bombardement van Rotterdam in de duitse havenplaats Bremen. Omdat hij in zoveel verschillende plaatsen gewoond heeft, heeft is hij vele talen machtig.

Eenmaal in de pubertijd geraakt besloot Piet om toch maar te settelen in het noord-brabantse zuid-hollandse Hendrik-Ido-ambacht en daar begon hij vlak na de oorlog aan de hotelschool om te leren voor kok. Terwijl hij de waspeen aan het schrappen was ontdekte hij zijn voorliefde voor mannen. Het was niet alleen de waspeen maar de combinatie van de schrapbeweging en de woestaantrekkelijke ruwe bolster Willem van Kerstenbruchwald. Willem van Kerstenbruchwald was zijn leraar duits en wortelschrap techniek aan de hotelschool. Willem had dit effect op vele jonge knapen maar hij was volledig hetero (al viel hij wel op manwijven, maar dat is een ander verhaal).

Omdat de liefde die Piet voelde voor Willem niet wederzijds was raakte piet in diepe depressie, om dicht bij Willem in de buurt te blijven deed Piet zijn best niet meer voor de hotelschool vooral niet op wortelschrappen. Keer op keer moest hij het schrap examen herkansen, ondanks verwoede pogingen van Willem lukte het piet maar niet (eigenlijk kon hij het prima maarja de aanraking van Willem tijdens de schrap practica waren niet te weerstaan). Na 13 jaar hotelschool hebben ze Piet dan uiteindelijk toch maar laten slagen. Piet was niet te troosten en trok naar zijn oude gewoonten namelijk de scheepvaart.

Van zijn 28 tot 53ste was piet bootsjongen op een cruiseschip, telkens een ander cruiseschip. Hier kon hij zich tegoed doen aan willem look-a-likes onder de matrozen, ondertussen bleef hij koken en leerde van de kok van het schip de fijne kneepjes en alle specerijen die rondom de wereldzeeŽn vergaard werden. Van alle andere gasten leerde hij allerhande zaken zoals scheikunde van een oude prof op het cruiseschip, konijnenwassen van een oude belgische konijnenwasster, etc. Het enige wat Piet nooit kreeg was erkenning voor zijn kookkunsten en zijn opgedane kennis. Hij bleef de simpele bootjongen...

Na jaren varen (en sparen op zee kun je je geld niet uitgeven) besloot Piet toch maar weer eens aan wal te gaan. En wel in Bremen, daar kocht hij een appartement en computer, daar stuite hij op het internet en de grote hoeveelheid informatie die daar te vinden was. Zo kon hij ook weer contact opnemen met Willem die hem voorstelde aan zijn jongere broertje Heinrich van Kerstenbruchwald, die als 2 druppels water op Willem leek. Piet en Heinrich leken voor elkaar gemaakt en Piets geluk kon niet op toen bleek dat Heinrich niet vies was van de mannenliefde. Piet en Heinrich zijn nogsteeds een stel en nogsteeds woonachtig in Bremen.

Op FOK! heeft piet de plek gevonden waar zijn kennis wel gewaardeerd wordt, maar het lukt hem niet om af en toe toch in zijn oude mopperende gewoonte te vallen die hij heeft aangeleerd toen de mensen hem nog niet waardeerden. Hij blijft zich dan ook vaak tot den treure toe verdedigen zelfs al geeft de ander hem gelijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door Bosbeetle op 17-08-2015 15:15:32 ]
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
LPs | CDs
  maandag 17 augustus 2015 @ 15:08:39 #131
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_155293554
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 09:44 schreef KingKloon het volgende:
Gary_Oak:

[ afbeelding ]

Gary_Oak was een zeer getalenteerde jongen die van zijn familie hield, maar altijd in de schaduw van zijn broer, Itachi Oak, leefde. Nadat zijn broer zijn hele familie had gedood had Sasuke nog maar een doel: het vermoorden van Itachi. Hij werkte hard op de academie en haalde bij elke test gemakkelijk de hoogste score.

Maar op laatste moment heeft Gary_Oak besloten om zijn bloeddorstige wraakzucht te vergeten en is hij een sociale wetenschap gaan studeren op een bekende universiteit in Nederland. Dit leek hem een goed idee omdat hij dan zijn problemen kan oplossen zonder gebruik te hoeven maken van geweld en in de toekomst zou hij als hulpverlener andere jongens die hun familie uitgemoord zag door hun grote broer kon helpen met het verwerken.

Helaas bevalt het leven van de Aziatische student niet fijn en al zijn fangirls hebben toch gekozen voor wat stoerdere anime anti-helden met wat meer levenservaring en aanzien zoals:

[ afbeelding ]
quote:
11s.gif Op vrijdag 14 augustus 2015 10:35 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

U vraagt wij draaien. :P

Dit is Gary_oak met zijn middelbare school crush:

[ afbeelding ]

Wij kennen hem als de rivaal van Ash Ketchum, maar in het echte leven heet hij gewoon Gerrit. Het dubbelleven van Gerrit kent zijn oorsprong op de basisschool. Hij kwam toen als een echte nineties kid voor het eerst in aanraking met Pokťmon. Wat begon als een onschuldige tekenfilm voor kinderen, ontaardde bij hem tot een regelrechte passie. Ongeslagen in het kaartspel en bedreven op de Nintendo, kreeg hij al snel de bijnaam Gary Motherfuckin' Oak. Op het schoolplein altijd haantje de voorste als er weer een spel te winnen was.

Niemand kon zich met hem meten. Behalve Sato, zijn ultieme rivaal. Op een donkere dag in mei wist Sato een van zijn glimmende kaarten te bemachtigen met het spelletje ‘dichtst bij de muur’. Vanaf dat moment wist Gerrit dat hij zijn gelijke had gevonden, al zou hij dat nooit tegen Sato uitspreken.

In plaats van hoge cijfers, verzamelde Gerrit liever kaarten. Tot op de dag van vandaag is een first edition glimmende Charizard zijn meest waardevolle bezit. Hij durft niet te zeggen wat hij heeft moeten doen om die te bemachtigen, maar als hij het erover heeft verschijnt er altijd een vreemde glinstering in zijn ogen. Hij had liever een first edition Blastoise gehad, maar je kunt niet alles hebben.

Na een tijdje begonnen de leraren zich terecht zorgen te maken over zijn verminderde schoolprestaties. Daar bleef het niet bij. Op een doordeweekse schooldag kregen de ouders van Gerrit een belletje dat hij had gevochten met een klasgenoot. De reden? Zijn klasgenoot had Squirtle de slechtste starter pokemon genoemd. Gerrit werd hiervoor 1 week geschorst.

Dat was uiteraard de druppel voor zijn ouders. Hij moest zijn kaarten opbergen en alle afleveringen van Pokťmon werden vanaf dat moment gecensureerd. Voor zijn eigen bestwil, niet wetende dat dit juist het impuls was voor het ontstaan van zijn internetpersona: Gary_Oak.

Als Al Pacino voor zijn rol in Scarface, zo ver gaat Gerrit in zijn rol als Gary. Het is niet verwonderlijk dat hierdoor af en toe een kleine identiteitscrisis ontstaat. Het was al verdacht dat hij zijn opa bleef aanspreken met 'professor Oak', maar de alarmbellen gingen pas echt af toen hij een muis bekogelde in een dierenwinkel. Daar gooide hij een steen en riep: "Rattata, je bent van mij! Gotta catch them all!" Hij heeft nu een dierenwinkelverbod.

Als Gary gewoon Gerrit is, is het een lieve jongen. Misschien te lief voor zijn eigen bestwil. Vermoedelijk dat zijn alter ego Gary daarom zo’n enorme klootzak is. Een vaak terugkerende droom van Gerrit is er een over meisjes die zijn naam roepen en voor hem juichen.

[ afbeelding ]

Zijn wens is om ooit een reis te maken naar Japan. Helaas is hij in het verkeerde land geboren. Af en toe werpt hij nog een blik op de doos met kaarten in de kast. Maar hij realiseert zich ook dat hij als gewoon Gerrit er ook best mag zijn.
_O- _O- _O-

Ik ga echt stuk hier, hahahahahahahahaha. _O- _O- _O- Die gaan in mijn Fotoboek! _O_
pi_155294049
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 17 augustus 2015 09:14 schreef Godshand het volgende:

[..]

Van de foto? Gewonnen met kunstschaatsen?
Latin dansen natuurlijk :P
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_155303940
quote:
2s.gif Op maandag 17 augustus 2015 11:59 schreef Bosbeetle het volgende:
Dit is een van de zeldzame foto's van pietverdriet

[ afbeelding ]

Piet Verdriet echte naam Piet Verdonk is geboren n 1929 op een boot ergens tussen Borkum en Denemarken op een schip waar zijn moeder verstekeling was en zijn vader matroos. Zijn pre-puber jaren heeft hij altijd geleefd in havensteden van enkhuizen tot macao. In 1940 verbleef hij tijdens het bombardement van Rotterdam in de duitse havenplaats Bremen. Omdat hij in zoveel verschillende plaatsen gewoond heeft, heeft is hij vele talen machtig.

Eenmaal in de pubertijd geraakt besloot Piet om toch maar te settelen in het noord-brabantse zuid-hollandse Hendrik-Ido-ambacht en daar begon hij vlak na de oorlog aan de hotelschool om te leren voor kok. Terwijl hij de waspeen aan het schrappen was ontdekte hij zijn voorliefde voor mannen. Het was niet alleen de waspeen maar de combinatie van de schrapbeweging en de woestaantrekkelijke ruwe bolster Willem van Kerstenbruchwald. Willem van Kerstenbruchwald was zijn leraar duits en wortelschrap techniek aan de hotelschool. Willem had dit effect op vele jonge knapen maar hij was volledig hetero (al viel hij wel op manwijven, maar dat is een ander verhaal).

Omdat de liefde die Piet voelde voor Willem niet wederzijds was raakte piet in diepe depressie, om dicht bij Willem in de buurt te blijven deed Piet zijn best niet meer voor de hotelschool vooral niet op wortelschrappen. Keer op keer moest hij het schrap examen herkansen, ondanks verwoede pogingen van Willem lukte het piet maar niet (eigenlijk kon hij het prima maarja de aanraking van Willem tijdens de schrap practica waren niet te weerstaan). Na 13 jaar hotelschool hebben ze Piet dan uiteindelijk toch maar laten slagen. Piet was niet te troosten en trok naar zijn oude gewoonten namelijk de scheepvaart.

Van zijn 28 tot 53ste was piet bootsjongen op een cruiseschip, telkens een ander cruiseschip. Hier kon hij zich tegoed doen aan willem look-a-likes onder de matrozen, ondertussen bleef hij koken en leerde van de kok van het schip de fijne kneepjes en alle specerijen die rondom de wereldzeeŽn vergaard werden. Van alle andere gasten leerde hij allerhande zaken zoals scheikunde van een oude prof op het cruiseschip, konijnenwassen van een oude belgische konijnenwasster, etc. Het enige wat Piet nooit kreeg was erkenning voor zijn kookkunsten en zijn opgedane kennis. Hij bleef de simpele bootjongen...

Na jaren varen (en sparen op zee kun je je geld niet uitgeven) besloot Piet toch maar weer eens aan wal te gaan. En wel in Bremen, daar kocht hij een appartement en computer, daar stuite hij op het internet en de grote hoeveelheid informatie die daar te vinden was. Zo kon hij ook weer contact opnemen met Willem die hem voorstelde aan zijn jongere broertje Heinrich van Kerstenbruchwald, die als 2 druppels water op Willem leek. Piet en Heinrich leken voor elkaar gemaakt en Piets geluk kon niet op toen bleek dat Heinrich niet vies was van de mannenliefde. Piet en Heinrich zijn nogsteeds een stel en nogsteeds woonachtig in Bremen.

Op FOK! heeft piet de plek gevonden waar zijn kennis wel gewaardeerd wordt, maar het lukt hem niet om af en toe toch in zijn oude mopperende gewoonte te vallen die hij heeft aangeleerd toen de mensen hem nog niet waardeerden. Hij blijft zich dan ook vaak tot den treure toe verdedigen zelfs al geeft de ander hem gelijk.
:D _O_
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 21:57:23 #134
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_155308051
Briljant topic dit :D

In het bijzonder gelachen om de beschrijvingen van Lienekien, Bosbeetle, Copycat, GGMM en Pietverdriet _O_ _O-
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_155308315
Heb ik die van Copycat gemist? Ben ik wel benieuwd naar :Y
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
  Moderator maandag 17 augustus 2015 @ 22:09:14 #136
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_155308550
quote:
0s.gif Op maandag 17 augustus 2015 22:03 schreef miss_sly het volgende:
Heb ik die van Copycat gemist? Ben ik wel benieuwd naar :Y
Post 29 van dit topic :)
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_155308927
quote:
1s.gif Op maandag 17 augustus 2015 22:09 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Post 29 van dit topic :)
Thanks! Hij is goed. Net als die van CoolGuy :D
And the young, they can lose hope cause they can't see beyond today,. ..
The wisdom that the old can't give away
pi_155370504
quote:
6s.gif Op zaterdag 15 augustus 2015 13:00 schreef Barbusse het volgende:
Ontmoet Belsezar:

[ afbeelding ]

Bels wist al op jonge leeftijd dat hij anders was als de anderen. Nee, niet homo of zoiets, wat tegenwoordig zo bon ton is om te zeggen. Nee, hij was niet 100% Nederlands! Na een lange worsteling met zijn identiteit met alle bijbehorende puberproblemen besloot hij uit de kast te komen: hij was gedeeltelijk Braziliaans. Je kunt begrijpen dat de schok voor zijn familie groot was. Gelukkig steunden velen hem in zijn keuze en begrepen zijn nieuwe levenstijl toen ze zagen hoe gelukkig het hem maakte.

Als rechtgeaarde gedeeltelijke Braziliaan heeft hij het echter niet makkelijk in Nederland. De vooroordelen, die doen hem niet zoveel. "Je accepteert me maar zoals ik ben!" is zijn (terechte) reactie. (Dit zegt hij trouwens bij voorkeur in het Portugees waardoor de boodschap totaal niet overkomt bij anderen) Maar het weer hier! Dat is pas echt zwaar. Om deze reden heeft hij al meerdere malen geprobeerd naar Brazilie te vertrekken. Helaas ziet de Braziliaanse regering "kutweer" niet als een rechtsgeldig argument voor permanent asiel waardoor hij na korte tijd ter onverrichter zake weer naar Nederland terugkeert. De mensen van de immigratiedienst kent hij ondertussen bij voor- en achternaam, en ze sturen hem ieder jaar een kaartje voor zijn verjaardag.

Een groot nadeel van het "kutweer" is dat hij vrijwel altijd binnen blijft en de verwarming zo hoog zet dat al meerdere malen de politie langs is geweest omdat ze vanwege het energieverbruik dachten dat hij een wietplantage op zijn zolder had. Niets is minder waar, want Belsezar heeft slechts 1 grote passie: de BBQ! Want barbequen, dat doen echte Brazilianen natuurlijk! Dat Nederlanders het ook doen als het mooi weer is doet hij af met "Het is geen mooi weer in Nederland en zij grillen geen vlees, ze verbranden het". Helaas heeft deze passie in combinatie met zijn antipathie voor het weer in Nederland tot ontsteltenis van zijn vrienden en familie geleid tot de nare gewoonte om de BBQ maar binnenskamers aan te steken. Hierdoor is hij al meerdere malen in het ziekenhuis beland met koolmonyxide vergiftiging. Gelukkig brengt wat bossa nova hem er weer snel bovenop.

Al met al, ooit zal hij Brazilie bereiken. In de tussentijd zal hij het hiermee moeten doen:

_O-

Geweldig topic dit :D
Op donderdag 9 juli 2015 14:53 schreef Yvie_lu: Gelukkig. Paniek om niks :)
Op donderdag 9 juli 2015 14:57 schreef HeatWave: Deze post is universeel toepasbaar bij haar B-).
Op woensdag 8 juli 2015 15:09 schreef El_Thijs:"Inolvidable. Staat voor duidelijkheid en directheid."
  donderdag 20 augustus 2015 @ 01:55:10 #139
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_155371004
Ik begreep viavia dat Pietverdriet nogal beledigd is door zijn omschrijving. Hij vindt het schoolplein-pesterij aan zijn adres.
:?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_155371356
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 01:55 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik begreep viavia dat Pietverdriet nogal beledigd is door zijn omschrijving. Hij vindt het schoolplein-pesterij aan zijn adres.
:?
_O-
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_155371595
Mensen, aanschouw Inolvidable:

coolest-homemade-care-bear-couple-costume-5-21304913.jpg

Deze jonge meid heeft een fascinatie met Care Bear. Dit is terug te voeren naar het begin van haar jeugd waarin zij haar Care Bear speeltjes geen moment achterliet. Overal werden ze mee naar toe gesleept, was het de camping, onder de douche, naar school, etc. Ze moest en zou ze bij zich hebben. Toen dachten haar ouders en familie nog dat het lief en schattig was...

In haar latere jaren heeft ze dit nooit los kunnen laten, wat regelmatig tot conflicten leidde met haar studie, vrienden en familie. Toch zal zij volharden in deze passie. Zelfs de Fokkers hier hebben mogen delen in haar passie waarin zij zo vurig is dat het haar zelfs een ban heeft opgeleverd vanwege het verspreiden van Care Bear pornografie. Om het kort te zeggen was en is haar familie diep geschokt hierdoor en willen niets liever dat hun Ino een normaal bestaan krijgt en mee kan draaien in de maatschappij.

Haar familie heeft nu een regeling getroffen dat zij in Spanje onder streng toezicht in El Convento de las Monjas Sagradas te Murcia gaat proberen om hiervan af te komen. Het is haar laatste kans, aldus een persoon die dichtbij haar familie staat. "Het is genoeg geweest."

Laten wij allen haar succes en haar familie sterkte wensen in deze moeilijke tijden.

[ Bericht 2% gewijzigd door Belsezar op 20-08-2015 03:27:58 ]
R.E.B.E.L. - Reaching Everybody By Exposing Lies
There is no point in arguing with an idiot, they will just drag you down to their level and beat you with experience.
Remember, Jesus died for our sins. So if you don't sin, he died for nothing.
pi_155372100
quote:
0s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 03:03 schreef Belsezar het volgende:
Mensen, aanschouw Inolvidable:

[ afbeelding ]

Deze jonge meid heeft een fascinatie met Care Bear. Dit is terug te voeren naar het begin van haar jeugd waarin zij haar Care Bear speeltjes geen moment achterliet. Overal werden ze mee naar toe gesleept, was het de camping, onder de douche, naar school, etc. Ze moest en zou ze bij zich hebben. Toen dachten haar ouders en familie nog dat het lief en schattig was...

In haar latere jaren heeft ze dit nooit los kunnen laten, wat regelmatig tot conflicten leidde met haar studie, vrienden en familie. Toch zal zij volharden in deze passie. Zelfs de Fokkers hier hebben mogen delen in haar passie waarin zij zo vurig is dat het haar zelfs een ban heeft opgeleverd vanwege het verspreiden van Care Bear pornografie. Om het kort te zeggen was en is haar familie diep geschokt hierdoor en willen niets liever dat hun Ino een normaal bestaan krijgt en mee kan draaien in de maatschappij.

Haar familie heeft nu een regeling getroffen dat zij in Spanje onder streng toezicht in El Convento de las Monjas Sagradas te Murcia gaat proberen om hiervan af te komen. Het is haar laatste kans, aldus een persoon die dichtbij haar familie staat. "Het is genoeg geweest."

Laten wij allen haar succes en haar familie sterkte wensen in deze moeilijke tijden.
Heel veel sterkte de komende tijd, Ino! :*
pi_155376049
quote:
0s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 03:03 schreef Belsezar het volgende:
Mensen, aanschouw Inolvidable:

[ afbeelding ]

Deze jonge meid heeft een fascinatie met Care Bear. Dit is terug te voeren naar het begin van haar jeugd waarin zij haar Care Bear speeltjes geen moment achterliet. Overal werden ze mee naar toe gesleept, was het de camping, onder de douche, naar school, etc. Ze moest en zou ze bij zich hebben. Toen dachten haar ouders en familie nog dat het lief en schattig was...

In haar latere jaren heeft ze dit nooit los kunnen laten, wat regelmatig tot conflicten leidde met haar studie, vrienden en familie. Toch zal zij volharden in deze passie. Zelfs de Fokkers hier hebben mogen delen in haar passie waarin zij zo vurig is dat het haar zelfs een ban heeft opgeleverd vanwege het verspreiden van Care Bear pornografie. Om het kort te zeggen was en is haar familie diep geschokt hierdoor en willen niets liever dat hun Ino een normaal bestaan krijgt en mee kan draaien in de maatschappij.

Haar familie heeft nu een regeling getroffen dat zij in Spanje onder streng toezicht in El Convento de las Monjas Sagradas te Murcia gaat proberen om hiervan af te komen. Het is haar laatste kans, aldus een persoon die dichtbij haar familie staat. "Het is genoeg geweest."

Laten wij allen haar succes en haar familie sterkte wensen in deze moeilijke tijden.
_O-
Aut viam inveniam, aut faciam
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
pi_155376141
Goed, ik ben niet interessant genoeg, duidelijk :{w
  Moderator donderdag 20 augustus 2015 @ 13:25:09 #145
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_155378274
quote:
99s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 11:52 schreef stbabylon het volgende:
Goed, ik ben niet interessant genoeg, duidelijk :{w
:( !!!
Lambo of Rekt
pi_155380669
quote:
3s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 13:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

:( !!!
schaamteloze poging uiteraard :P
  Moderator donderdag 20 augustus 2015 @ 15:10:34 #147
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_155380805
quote:
99s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 15:04 schreef stbabylon het volgende:

[..]

schaamteloze poging uiteraard :P
:D !!!
Lambo of Rekt
  donderdag 20 augustus 2015 @ 16:22:57 #148
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_155382415
quote:
99s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 11:52 schreef stbabylon het volgende:
Goed, ik ben niet interessant genoeg, duidelijk :{w
Ik denk gewoon dat ze jouw verhaal niet veel erger kunnen maken :@ :s) :Y)
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_155382531
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 16:22 schreef Good.vs.Evil het volgende:

[..]

Ik denk gewoon dat ze jouw verhaal niet veel erger kunnen maken :@ :s) :Y)
Dat is wel een beetje gemeen van je :o :P
Motherfucker
pi_155382555
quote:
1s.gif Op donderdag 20 augustus 2015 01:55 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik begreep viavia dat Pietverdriet nogal beledigd is door zijn omschrijving. Hij vindt het schoolplein-pesterij aan zijn adres.
:?
ik vond het gewoon grappig :@ het is toch een soort van fictie?
Wie gaat slapen met jeuk aan zijn kont, wordt wakker met een stinkende vinger
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')