Giester | dinsdag 23 juni 2015 @ 15:49 |
Allemaal hip dat culinaire gedoe natuurlijk. Maar wat is dan je stiekeme guilty pleasure waarvan een sterrenkok je om je oren zou slaan? | |
Keltie | dinsdag 23 juni 2015 @ 15:51 |
Broodje kroket. Met mayo. De man die dat bedacht heeft verdient een standbeeld. | |
Giester | dinsdag 23 juni 2015 @ 15:52 |
Ja okee, maar dan wel met zo'n ordinaire vleeskroket. Niet zo'n Van Dobben met certificaat onzin ding. | |
Fretwork | dinsdag 23 juni 2015 @ 15:56 |
Patatje Babi Pangang van snackbar Sjonnie voor een avondje stappen ![]() | |
Willoow | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:00 |
Frikandellen en kroketten ![]() | |
Pandaplint | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:00 |
Frikandel speciaal met van die lauw geworden uitjes ![]() | |
Giester | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:01 |
Alles verdrinken in satesaus! Leuk als je bij echte indo's gaat eten, die kunnen het niet aanzien hoe ik mijn eten verdrink in de saus. Maar zoooo lekker! | |
Pandaplint | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:01 |
![]() | |
Giester | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:01 |
![]() | |
Giester | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:02 |
![]() | |
2Happy4U | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:03 |
Zo'n dubbele cheeseburger van de Mac, echt ongewoon lekker. | |
Intellectueel | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:04 |
Lamsballen. | |
H0D3NPYL | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:04 |
Ik gooi overal sweet-chili overheen. (En dus ook over m'n bloemkool & gekookte aardappelen etc.) ![]() | |
Jordy-B | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:04 |
Je weet dat de meeste sterrenkoks achter de schermen een normale maaltijd genieten, hè... ![]() | |
Sarasi | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:05 |
Van die rostirondjes uit de vriezer. ![]() ![]() ![]() | |
Giester | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:06 |
Ja normaal. Onder normaal versta ik gewoon Hollandse pot of je standaard Lasagna enzo. We hebben het hier over dingen die vies, vet, ongezond of ongewoon zijn. ![]() | |
Giester | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:08 |
Sweet-Chili is mijn No2 saus to go! ![]() | |
Zolderkamer | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:12 |
Een loempia.. of beter twee.. die van de aldi uit de vriezer.. ![]() En een hotdog met zuurkool is op zn tijd ook goed te doen.. ![]() Een kroket (croquette) is trouwens zo culinair als de pest.. komt uit de franse keuken.. | |
Farenji | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:17 |
Patatje oorlog, met uitjes en sambal, van de Bram Ladage. ![]() | |
Giester | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:17 |
Niet als het zo'n ordinaire goedkope rundvlees kroket is die je uit de muur trekt waar die al een uur in ligt en dat die dan een beetje slap is geworden. Die zijn namelijk stiekem super lekker! ![]() | |
Rezania | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:24 |
Frikandel Speciaal met curry. ![]() ![]() | |
emil23 | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:33 |
wit kadetje met bloedworst en chilisaus. Of raspatat oorlog.! | |
Weltschmerz | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:54 |
Ik vind die van de AH beter. Separatorvlees is lekker ja, de structuur is niet zo maar de smaak is goed. Die diepvriessateetjes zijn vaak ook nog het lekkerst gekruid. Smeerkaas is ook zoiets, die AH Basic smeerkaas die helaas niet meer verkrijgbaar is was ook de lekkerste. Meestal althans, want blijkbaar was hij te goedkoop om hem in constante kwaliteit te maken. Net ambachtelijke kaas. | |
Pandaplint | dinsdag 23 juni 2015 @ 16:58 |
Die hamburgers zijn gewoon platte frikadellen ![]() | |
Rezania | dinsdag 23 juni 2015 @ 17:02 |
Helemaal niet, smaken wel degelijk anders. ![]() | |
hmmmz | dinsdag 23 juni 2015 @ 17:27 |
Een goede kapsalon ![]() | |
ChilllayD | dinsdag 23 juni 2015 @ 17:34 |
Helemaal mee eens, heerlijk!! | |
Tchock | dinsdag 23 juni 2015 @ 17:36 |
- Een Big Mac. - Kinderchocolade (het merk, niet alle chocolade voor kinderen). - Alles dat marshmallows bevat in welke vorm dan ook. | |
Keltie | dinsdag 23 juni 2015 @ 17:49 |
Friet van Bram ![]() | |
nofxtbr | dinsdag 23 juni 2015 @ 17:50 |
te vaak mayo over mn eten gooien | |
Apekoek | dinsdag 23 juni 2015 @ 17:58 |
Pizza + smokey bbq sauce en tabasco | |
Isabeau | dinsdag 23 juni 2015 @ 18:05 |
Patat met goedkope appelmoes ![]() | |
leeell | dinsdag 23 juni 2015 @ 18:31 |
Als je het elke dag eet is het geen guilty pleasure meer he. | |
NutKees | dinsdag 23 juni 2015 @ 19:14 |
Frikandel speciaal Kapsalon of gewoon swarma met veel knofsaus Bami en Nasi verzuipen in sate & babi Pangang & saus Blikje Heinz witte bonen in tomatensaus koud leeglepelen Blikken Spaghetti (Maggi, Dld) opwarmen en dan veel kaas erover raspen Oh man... | |
Meike26 | dinsdag 23 juni 2015 @ 19:25 |
Twee dingen ; Boterham met chocopasta en klein beetje poedersuiker... Of Tosti met bacon en oude kaas. | |
Trusten | dinsdag 23 juni 2015 @ 19:50 |
Patatjes dippen in (de vulling van een) een kaassouflé ![]() | |
Rezania | dinsdag 23 juni 2015 @ 20:00 |
Patat dippen in milkshake. ![]() | |
nofxtbr | dinsdag 23 juni 2015 @ 20:01 |
boterham met pindakaas en bruine suiker kapucijners met piccalilly ![]() | |
quirina | dinsdag 23 juni 2015 @ 20:03 |
Indomie mi goreng met eitje en gebakken uitjens.... | |
DaneV | dinsdag 23 juni 2015 @ 20:06 |
2 Keer per jaar stop ik bij de pomp om zo`n vieze bamischijf te halen met véél mosterd. Het liefst eentje die al een paar uur in de automatiek ligt. Bij gebrek aan bamischijven voldoet een gehaktstaaf ook ![]() Sowieso vraag ik me af hoe iemand ooit op het idee is gekomen om bami te paneren en in de frituur te gooien | |
Giester | dinsdag 23 juni 2015 @ 21:18 |
Haha herkenbaar. Soms zijn die sompigge dingen stiekem best te vreten. | |
emil23 | dinsdag 23 juni 2015 @ 21:25 |
Macaroni met smac, ketchup en satesaus ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 23 juni 2015 @ 23:33 |
Alles dat je je kan bedenken is wel ergens gefrituurd te krijgen. Als ze snoeprepen frituren in het VK dan is gefrituurde bami nog niets eens zo vreemd. | |
Ama | dinsdag 23 juni 2015 @ 23:34 |
Ach er bestaat ook gefrituurd ijs ![]() | |
Sapstengel | dinsdag 23 juni 2015 @ 23:39 |
Broodje kroket Diepvriespizza Frikandel (speciaal) McDonalds en Burger King Onbeperkt eten in een vreetschuur Eigenlijk bestaat mijn hele leven uit guilty pleasures. | |
Apekoek | dinsdag 23 juni 2015 @ 23:48 |
Zegt hij/zij dat dan? | |
Pandaplint | woensdag 24 juni 2015 @ 09:03 |
Broodje pindakaas met sambal van de toko ![]() | |
Sjeen | woensdag 24 juni 2015 @ 09:15 |
+ ![]() | |
wiskundenoob | woensdag 24 juni 2015 @ 09:47 |
Iemand wilde bami eten zonder bestek. | |
minilot | woensdag 24 juni 2015 @ 12:23 |
![]() ![]() | |
ElDinosaur | woensdag 24 juni 2015 @ 12:28 |
Huzarensalade met naturel chips. ![]() ![]() | |
Hazory | woensdag 24 juni 2015 @ 12:59 |
Broodje bapao uit de diepvries in de magnetron ![]() | |
sirdanilot | woensdag 24 juni 2015 @ 13:22 |
Overal mayo of chilisaus bij. Verbrande dingen | |
Giester | woensdag 24 juni 2015 @ 13:42 |
Frikandellen met appelmoes! ![]() ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 24 juni 2015 @ 14:12 |
Zo smerig zoet. ![]() Een slokje is soms heerlijk, maar een blikje is voor mij al te veel. | |
minilot | woensdag 24 juni 2015 @ 14:24 |
Als ik er een broodje met iets pittigs en vettigs erop naast heb tik ik zo twee blikjes weg hoor. ![]() Doe ik niet te vaak, dat snap je. ![]() | |
Sapstengel | woensdag 24 juni 2015 @ 14:30 |
Die pineapple is echt lekker. Tijdens het hoogtepunt van mijn verslaving dronk ik echt 4-5 van die blikjes per dag. | |
Mutsaers__78 | woensdag 24 juni 2015 @ 14:36 |
Gefrituurde uitjes als losse snack opeten....![]() Die dingen.....na bacon echt het beste wat de natuur ons gebracht heeft! En als 'echte' guilty pleasure: die uitjes kunnen overal overheen. Je boterham met pindakaas, je boerenkoolstamppot, je patat met mayo, etc. | |
focal | woensdag 24 juni 2015 @ 14:57 |
Domino's Hot and Spicy KFC hotwings Loempia van zo'n vietnamees in een kraam Raspatat flip BurgerKing hot brownie met softijs | |
minilot | woensdag 24 juni 2015 @ 14:58 |
![]() ![]() | |
sirdanilot | woensdag 24 juni 2015 @ 14:59 |
Chili Cheese Nuggets van de burger king. Döner en dergelijke bij een betere kebabzaak (had laatst in zoetermeer ![]() | |
Isegrim | woensdag 24 juni 2015 @ 14:59 |
Kapsalon. ![]() Cola. ![]() | |
renwan | woensdag 24 juni 2015 @ 15:11 |
Een goede kapsalon inderdaad! Maar voor het stappen naar Piet Patat gaan (voor de hagenezen: die bij het Plein) om daar een gehaktbal te halen die waarschijnlijk al de hele dag in de jus wordt warmgehouden. Ohja en met een flinke klodder mayo Zo lekker ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 24 juni 2015 @ 16:24 |
Kaasfondue uit een pakje ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 24 juni 2015 @ 16:27 |
Hier gaan er gewoon hele flessen doorheen als ik weereens een Fernandes-tic heb ![]() Heb nu btw een kleine Rivella-verslaving ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 24 juni 2015 @ 16:34 |
Oh en qua alcoholische drankjes zit ik volgens mij in mijn tweede puberteit: Safari, Pisang Ambon, Coebergh en Malibu ![]() Zo fout maar ohzo vieslekker ![]() | |
Axia | woensdag 24 juni 2015 @ 16:37 |
Die dingen zijn lekker! ![]() | |
motorbloempje | woensdag 24 juni 2015 @ 16:54 |
Een heus patatje oorlog van een heuse snackbar ![]() ![]() | |
Isegrim | woensdag 24 juni 2015 @ 16:56 |
Wijko pindasaus. ![]() | |
ZonnebankBob | woensdag 24 juni 2015 @ 17:01 |
Een Braadworst | |
Giester | woensdag 24 juni 2015 @ 17:17 |
![]() En dan een heel vers wit stokbrood in plakjes snijden en er indippen tot het brood op is. Zooo lekker. | |
motorbloempje | woensdag 24 juni 2015 @ 17:26 |
Met kruidenboter. Vers wit stokbrood met kruidenboter en pindasaus bij een barbecue ![]() | |
Giester | woensdag 24 juni 2015 @ 17:29 |
BBQ met ALLES in de satésaus dippen!!! ![]() ![]() ![]() | |
MrSalazar | woensdag 24 juni 2015 @ 17:35 |
Die hamburgers van McDonalds heb ik ook liever als ze al een tijdje hebben gelegen. ![]() | |
minilot | woensdag 24 juni 2015 @ 17:39 |
Ik weet er nog één! Deze eigenlijk best wel ranzige smeerkaasblokjes in chemische 'smaken': ![]() Ze zijn vreselijk, maar ik kan het niet helpen! ![]() | |
Bleie | woensdag 24 juni 2015 @ 17:44 |
Kfc. Zó fout, maar zó lekker. | |
motorbloempje | woensdag 24 juni 2015 @ 17:47 |
Die eten we regelmatig op vakantie, omdat ze zo makkelijk zijn om mee te nemen en niet zo snel 'vergaan' buiten de koelkast ![]() | |
minilot | woensdag 24 juni 2015 @ 17:50 |
Top voor autoreizen inderdaad! ![]() ![]() Ik heb een instant op-weg-naar-Disneyland-Parijs-associatie bij die blokjes. ![]() | |
yosander | woensdag 24 juni 2015 @ 17:58 |
Moest meteen hieraan denken bij het lezen van de TT! Heerlijk chemisch ![]() Heerlijk met een dr. Oetker ristorante tonno pizza ![]() | |
MrSalazar | woensdag 24 juni 2015 @ 17:59 |
Niks fouts aan hun wings. ![]() | |
yosander | woensdag 24 juni 2015 @ 18:02 |
En uit eigen keuken: aardappelschijfjes met spek en ui in roomboter bakken en op het eind een stuk kruidenboter erbij gooien. Uiteraard serveren met een goede klodder Zaanse mayonaise ![]() | |
MrSalazar | woensdag 24 juni 2015 @ 18:02 |
Liever niet die middelste 3 blikken, maar grape gaat er meestal wel in (uit beeld rechts). | |
MrSalazar | woensdag 24 juni 2015 @ 18:11 |
Moet je voor de gein eens een heel liter in korte tijd drinken. Grote kans dat je misselijk wordt. | |
Isegrim | woensdag 24 juni 2015 @ 19:07 |
Trixie pudding. Jeugdsentiment. ![]() | |
Zolderkamer | woensdag 24 juni 2015 @ 19:30 |
http://www.trixiejellypudding.nl/html/trixiejellypudding.htm ![]() | |
habanero | woensdag 24 juni 2015 @ 19:37 |
borrelnootjes met kebab smaak van de AH jammer dat ze geen loempia nootjes van Duyvis meer hebben die waren de beste | |
quirina | woensdag 24 juni 2015 @ 19:47 |
Op de indomie! ![]() | |
Isegrim | woensdag 24 juni 2015 @ 21:09 |
![]() | |
Negentiendertig | woensdag 24 juni 2015 @ 21:19 |
![]() Witte boontjes in tomatensaus. Zo leeglepelen. ![]() | |
littledrummergirl | woensdag 24 juni 2015 @ 22:02 |
Afbakstokbrood met dit ![]() ![]() | |
FutureFairytale | woensdag 24 juni 2015 @ 22:34 |
Ben er nu zo eentje aan het eten ![]() ![]() | |
Isegrim | woensdag 24 juni 2015 @ 23:20 |
Die vind ik ook lekker. ![]() | |
Isegrim | woensdag 24 juni 2015 @ 23:21 |
Vooral de kipkerrie-variant. | |
#ANONIEM | woensdag 24 juni 2015 @ 23:27 |
Ik kocht die wel eens voor bij het avondeten maar tegen de tijd dat ik dan ging koken was de pot al leeg. ![]() | |
FutureFairytale | woensdag 24 juni 2015 @ 23:29 |
Die had ik ook vnv ![]() Normaal de rundvlees maar deze is lekker kruidig. | |
FutureFairytale | woensdag 24 juni 2015 @ 23:31 |
En apericubes in aparte smaken vind ik ook zo lekker. In Frankrijk wel tientallen soorten ![]() + hotwings + chili cheese nuggets + indomie Lus eigenlijk alles wel in dit topic ![]() | |
renwan | donderdag 25 juni 2015 @ 01:11 |
Neeee niet indomie! Dat spul is zo verschrikkelijk ranzig ![]() ![]() | |
kazy | donderdag 25 juni 2015 @ 08:46 |
Van die instant bamisoep (van Indomie ![]() En kapsalon! ![]() | |
Bleie | donderdag 25 juni 2015 @ 09:45 |
Die heb ik dan weer nog nooit op, hou niet zo van vleugeltjes. Maar gewoon de stukken kip ![]() ![]() ![]() Oh, en deze: ![]() | |
Susi | donderdag 25 juni 2015 @ 10:46 |
Appelmoes op de macaroni ![]() Dat leverde mij voorheen heel veel rare blikken op ![]() | |
Miauw_Zedong | donderdag 25 juni 2015 @ 11:06 |
Bami met mosterd... gatverdamme. Doe mij maar een flinke schijf gebakken Smac op een wit broodje ![]() ![]() | |
Negentiendertig | donderdag 25 juni 2015 @ 11:39 |
Hehe, ken het "probleem" ![]() | |
FutureFairytale | donderdag 25 juni 2015 @ 20:47 |
Vietnamese loempia's zijn inderdaad ook heerlijk. En alle snacks van de snackbar. Er is niks wat ik niet lekker vind daar ![]() | |
Alziend-Oog | donderdag 25 juni 2015 @ 20:59 |
Mexicano. Met satesaus. Punt. | |
-Ciske- | donderdag 25 juni 2015 @ 21:33 |
Babi pangang, foe yong hai en koe loe yuk van de afhaalchinees. | |
Buurpoes | donderdag 25 juni 2015 @ 21:44 |
Biefstuk eten en dan een witte boterham door de jus soppen. Alle jus in 1 boterham. ![]() | |
AbFab_Darling | donderdag 25 juni 2015 @ 21:47 |
Drop, liefst kokindjes, met melk ![]() | |
Spanky78 | donderdag 25 juni 2015 @ 21:51 |
Op vakantie: blikken ravioli en cassoulet: En thuis: 2x per jaar ofzo: chinees, babi pangang, en dingen met rode suas... | |
Spanky78 | donderdag 25 juni 2015 @ 21:52 |
Da's geen guilty pleasure, dat is gewoon hardstikke lekker en culinair verantwoord. | |
Donnie-Brasco | donderdag 25 juni 2015 @ 22:03 |
![]() | |
#ANONIEM | donderdag 25 juni 2015 @ 22:07 |
Klopt, zonde om de pan gewoon af te wassen! | |
sirdanilot | vrijdag 26 juni 2015 @ 00:28 |
Deze ken ik niet, maar sowieso la vache qui rit kaasjes ![]() | |
Reflectionne | vrijdag 26 juni 2015 @ 00:33 |
Aardappelpuree uit een zakje, smaakt niet meer naar gewone aardappelpuree maar is wel lekker zoetig hmm | |
quirina | vrijdag 26 juni 2015 @ 01:07 |
Indomie is BAAS! ![]() | |
renwan | vrijdag 26 juni 2015 @ 05:31 |
YumYum is baas, Indomie is inferieur! | |
friekin_ | vrijdag 26 juni 2015 @ 05:47 |
Bacon bap in Engeland. Dus Engelse bacon van de plaat op een zacht wit broodje. Heerlijke vetbom. | |
Isegrim | vrijdag 26 juni 2015 @ 06:25 |
Da's heul niet onculinair. | |
friekin_ | vrijdag 26 juni 2015 @ 08:08 |
niet? Dan een zacht broodje kaassoufflé met satésaus. ![]() | |
Miauw_Zedong | vrijdag 26 juni 2015 @ 09:31 |
Ook niet. | |
Pietverdriet | vrijdag 26 juni 2015 @ 09:37 |
Bugles vullen met Danish chef alpenkruiden Wittebrood met corned beef | |
Giester | vrijdag 26 juni 2015 @ 09:58 |
Ook heeerlijk! Van je Trollendrop de drop eraf trekken en dan het middelste in Nibb-It Rings doen! ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Isegrim | vrijdag 26 juni 2015 @ 10:20 |
Jaaaaa! ![]() | |
Pietverdriet | vrijdag 26 juni 2015 @ 10:24 |
Dubbelzoute drop kauwen en daar melk bij drinken. | |
sirdanilot | vrijdag 26 juni 2015 @ 12:22 |
Dingen met klontjes erin, als ik het voor mezelf maak vind ik klontjes heul niet erg, als ik het voor anderen maak zeef ik de klontjes eruit en eet ik ze zo op ! | |
FutureFairytale | vrijdag 26 juni 2015 @ 12:30 |
danish chef toscane is lekkerder! En vergeet de kaasragoutbroodjes niet ![]() | |
FutureFairytale | vrijdag 26 juni 2015 @ 12:31 |
gatverdamme ![]() | |
emil23 | vrijdag 26 juni 2015 @ 12:31 |
![]() | |
bloodymary1 | zaterdag 4 juli 2015 @ 15:20 |
Haha, hoe kom je er op. Maar ik ga het denk ik toch eens proberen, ben gek op dat soort combi's... | |
RobinOok | zaterdag 4 juli 2015 @ 16:07 |
Vind ik ook lekker. ![]() Drop met chips ook. Of drop met rode wijn. | |
Pietverdriet | zaterdag 4 juli 2015 @ 16:29 |
Oeh, ja, kaasragoutbroodjes, héél lang niet meer gegeten | |
Maria2.0 | zaterdag 4 juli 2015 @ 19:44 |
Cheez Dippers ![]() | |
Tamabralski | zaterdag 4 juli 2015 @ 21:09 |
Plak rozijn-krentenbrood met een kroket erop | |
DancingPhoebe | zaterdag 4 juli 2015 @ 21:09 |
Ik ben... geïntrigeerd... | |
Tamabralski | zaterdag 4 juli 2015 @ 21:10 |
Daar doe ik het ook om.. en het is ook echt lekker. | |
Tamabralski | zaterdag 4 juli 2015 @ 21:16 |
Die ze ook op straat verkopen met ui en veel saus voor 6.= op Koningsdag ? Ik heb die ook een tijd gegeten. Het is kalkoen/kip separtorvlees en smaakt ook helemaal niet naar varken of beef. | |
Spanky78 | zaterdag 4 juli 2015 @ 21:25 |
Oja, ik vind af en toe een frikandel speciaal erg lekker. Met veel mayo, hela curry en een berg uitjes. Separatovlees met zoveel kruiden dat je er weinig meer van proeft...Toch lekker. | |
Pietverdriet | maandag 6 juli 2015 @ 14:02 |
Vind eigenlijk in principe niet zoveel mis met seperatorvlees, er blijft nu eenmaal nogal wat achter aan bv kippenkarkassen na het uitsnijden van filets. Zou het erger vinden als dat werd weggegooid. | |
Weltschmerz | maandag 6 juli 2015 @ 14:05 |
Het is een restproduct, je kunt het dan ook beter vergelijken met worst dan met een kipfilet. Maar je kunt niet zeggen dat er geen smaak aan zit. | |
Pietverdriet | maandag 6 juli 2015 @ 14:22 |
Ik bedoelde dat er veel vlees aan een kippenkarkas blijft zitten nadat je er de filets etc hebt uitgesneden. KVW had er trouwens een mooie aflevering over, met die vrachtwagen die op kippenvet reed, omdat daar geen markt voor was. | |
Weltschmerz | maandag 6 juli 2015 @ 14:34 |
Dat snap ik, maar ik bedoelde dat dat seperatorvlees een goede stevige kipsmaak heeft. Ook daarom zou het jammer zijn het niet te gebruiken. De structuur is een ander verhaal. | |
uniekhoorn | maandag 6 juli 2015 @ 17:08 |
Vreetschuren ![]() | |
bloodymary1 | maandag 6 juli 2015 @ 17:16 |
Oeh, dat moet ik ook proberen! Ik ben altijd gek van de combinatie hartig-zoet. | |
Prego | maandag 6 juli 2015 @ 18:15 |
ik warm dit op en gooi er stukjes gebakken visstick door ![]() ![]() | |
Dwersdriever | maandag 6 juli 2015 @ 19:07 |
Berenklauw met pindasaus natuurlijk.![]() Aardappelsalade uit zo'n kilobak. Over Vietnamese loempia's gesproken, dat product is écht aan inflatie onderhevig. Vroeger 1 gulden en zaterdag betaalde ik er 1,20 euro voor, dat is een inflatie van ruim 260 procent. | |
#ANONIEM | maandag 6 juli 2015 @ 19:12 |
Dat is helemaal geen inflatie van ruim 260 procent. | |
Dwersdriever | maandag 6 juli 2015 @ 19:14 |
Je hebt gelijk, van 1 gulden naar 2,64 gulden. | |
soapie | dinsdag 7 juli 2015 @ 12:14 |
Met sweet chili saus... | |
DavetheNL | dinsdag 7 juli 2015 @ 12:26 |
Over minimaal dik 13 jaar gezien niet zo extreem als dat het klinkt.. | |
Questular | dinsdag 7 juli 2015 @ 14:42 |
![]() | |
JR-Style-93 | dinsdag 7 juli 2015 @ 17:17 |
Turkse pizza Broodje döner Turkse calzone ![]() ![]() ![]() ![]() Spareribs Frikandel speciaal (uiteraard met ketchup en uitjes) Patatje oorlog ![]() Tosti (met satésaus, boursin, uitjes, bacon en jonge kaas. En wat kruiden erop. Dan opeten met Zaanse mayo en ketchup) Chips met Zaanse mayo is ook genot. Wentelteefjes met basterdsuiker of Nutella ![]() Eigen gemaakte broodjes hamburger ![]() Scholiertjes chocolade ![]() Pizzaburger (wat een genot is dat) ![]() En nog veel meer ongezond eten, maar wat wel overheerlijk is ![]() ![]() ![]() | |
TravelRose | dinsdag 7 juli 2015 @ 18:42 |
Een krentenbroodje met pindakaas en hagelslag. | |
Tamabralski | dinsdag 7 juli 2015 @ 18:45 |
Drop met rozijn-krentenbrood. alles eigenlijk met rozijn-krentenbrood ik doop het zelfs in de (milde) kwark ![]() | |
Scootmobiel | zaterdag 11 juli 2015 @ 16:43 |
Bij een Hollandse warme maaltijd altijd een stevige klodder mayo of Yogonaise op de (gekookte of gebakken) aardappels en groente doen. (Thuis tenminste, want in restaurants durf ik daar niet naar te vragen, haha.) En echt óveral zwarte peper op willen hebben. Dat heeft me al heel wat rare blikken opgeleverd. ![]() | |
Isegrim | zaterdag 11 juli 2015 @ 17:10 |
Fries suikerbrood met veel boter en pindakaas. ![]() | |
Isabeau | zaterdag 11 juli 2015 @ 17:15 |
Ik eet veel, maar dat lijkt me nou echt niet lekker ![]() | |
Isegrim | zaterdag 11 juli 2015 @ 17:21 |
Goddelijk vind ik dat! | |
FutureFairytale | zaterdag 11 juli 2015 @ 18:11 |
Ik eet nooit gewoon boter op brood (behalve kruidenboter). Maar suikerbrood met pindakaas en hagelslag lijkt me wel lekker! ![]() | |
Yankee | zondag 12 juli 2015 @ 14:08 |
Broodje kaas-pindakaas ![]() | |
4EverBlackEyed | zondag 12 juli 2015 @ 21:18 |
Gekookte aardappelen met jus en appelmoes Vers brood met margarine (Becel) en verder niks Ananas uit blik met zure room Asperges uit pot met een beetje margarine Pasta met runderbouilon en heel veel kaas ![]() | |
Myraela | maandag 13 juli 2015 @ 12:22 |
Van die kant en klare verpakte sandwiches bij een benzinestation. ![]() | |
Stansfield | maandag 13 juli 2015 @ 12:37 |
In het weekend als ontbijt (al een jaar of 10)![]() ![]() | |
bloodymary1 | maandag 13 juli 2015 @ 13:10 |
![]() | |
Giester | maandag 13 juli 2015 @ 13:22 |
Heerlijk! Vers broodje, hele dikke laag boter erop en dan kwinkslag erop en het broodje hard aanduwen. Dan knispert de hagelslag zo lekker. ![]() | |
minilot | maandag 13 juli 2015 @ 13:33 |
Ik wou al zoiets typen ja! ![]() Viesheidsbokaal gaat naar Myraela! ![]() | |
#ANONIEM | maandag 13 juli 2015 @ 13:41 |
Ik kan er soms ook enorm van genieten. ![]() Maar ik denk dat als ik het thuis precies hetzelfde zou maken dat ik het direct weg zou pleuren. ![]() Het heeft toch wel iets, langs de snelweg, zonder een normale eettent in de buurt zo'n broodje opvreten. Als ik in een stad wou zijn zou ik er van moeten kotsen. ![]() | |
minilot | maandag 13 juli 2015 @ 13:42 |
Ik snap het helemaal! ![]() ![]() | |
#ANONIEM | maandag 13 juli 2015 @ 14:47 |
![]() 1x per jaar. | |
fathank | maandag 13 juli 2015 @ 14:52 |
Die maakte m'n Oma vroeger altijd ![]() In beestenvormpjes ![]() | |
Hallojo | maandag 13 juli 2015 @ 14:53 |
Probeer het eens met boter! | |
fathank | maandag 13 juli 2015 @ 14:54 |
Prakje bloemkool met appelmoes+mayo ![]() Croissant pindakaas. Maar dan wel iedere hap een laagje pindakaas erop smeren zeg maar. Dus niet dat ding open snijden en dan pindakaas erop, das niet te vreten. | |
Myraela | maandag 13 juli 2015 @ 14:55 |
Meer voor mij. ![]() | |
uniekhoorn | maandag 13 juli 2015 @ 16:36 |
Ja met vers witbrood, dikke laag roomboter, dikke laag hagelslag en daarop weer een beschuit! | |
voetbalmanager2 | maandag 13 juli 2015 @ 17:15 |
Een broodje fluff met pindakaas ![]() | |
Zonnetje1981 | maandag 13 juli 2015 @ 19:39 |
Stokbrood voor in de oven waartussen knof/kruidenboter zit ![]() | |
FutureFairytale | maandag 13 juli 2015 @ 20:11 |
Op een croissant kan alles, net als brood. In Amerika doen ze zelfs burgers op een croissant (als ontbijtitem, met omelet en bacon erop).. | |
4EverBlackEyed | donderdag 16 juli 2015 @ 20:08 |
Ik vind roomboter ook heerlijk ![]() | |
uniekhoorn | donderdag 16 juli 2015 @ 20:14 |
Dikke oublihoorn met slagroomsoftijs, nootjes en slagroom | |
#ANONIEM | donderdag 16 juli 2015 @ 20:17 |
Dat is toch gewoon lekker? Niet onculinair imo. | |
H0D3NPYL | donderdag 16 juli 2015 @ 20:57 |
Net zo'n aldi rundvlees slaatje op, was stiekem best lekker. | |
Donnie-Brasco | donderdag 16 juli 2015 @ 21:53 |
Hotdogs van de Ikea | |
Dermanse | dinsdag 21 juli 2015 @ 22:13 |
Broodje pindakaas met komkommer en sambal. Beetje jammer dat ik al 9 maand zonder Calve moet overleven. | |
highender | dinsdag 21 juli 2015 @ 22:40 |
- Turkse pizza met knoflook- en sambalsaus. - Babi pangang met bami en extra sambal. - Een sandwich van 3 verse witte boterhammen met sesamzaad ruim besmeerd met AH pindakaas, of met roomboter en chocoladehagelslag. - Een bakje roomijs met gesmolten pure chocolade eroverheen. | |
Dermanse | dinsdag 21 juli 2015 @ 22:42 |
Roomboter en speculaas is geen optie? | |
highender | dinsdag 21 juli 2015 @ 22:44 |
Ja dat is ook erg lekker, toch is hagelslag favoriet. | |
Dermanse | dinsdag 21 juli 2015 @ 22:46 |
Ok, ik wil nu een surival pakket met: Hagelslag Wittebrood Speculaas Calve pindakaas En dan vooral het brood even lekker roosteren en dan roomboter en hageslag er op. Numnum | |
highender | dinsdag 21 juli 2015 @ 22:49 |
Echt lang survivallen doet zo een pakket niet ![]() | |
Dermanse | dinsdag 21 juli 2015 @ 22:52 |
Kwantiteit is in dit geval kwaliteit ![]() | |
N00dles | vrijdag 24 juli 2015 @ 18:16 |
Sommige mensen snappen echt niet wat een guilty pleasure is. Die noemen gewoon iets wat iedereen wel lekker vindt en wat ook helemaal niet per se pauper is, zoals een bakje roomijs met gesmolten chocolade erover. Ik kocht nog wel eens dit soort dingen, superpauper en ergens toch wel lekker: ![]() En hachee/babi pangang uit blik. Ik heb ooit nog eens deze nasi uit blik geprobeerd, wat best een guilty pleasure had kunnen zijn als het niet gigantisch smerig was geweest: ![]() | |
Melleyn | vrijdag 24 juli 2015 @ 18:18 |
Kant en klare lasagne ![]() | |
Divje | vrijdag 24 juli 2015 @ 18:19 |
Die Bami uit zo'n blik ![]() Die zakjes trouwens ![]() | |
Arizona | vrijdag 24 juli 2015 @ 19:01 |
Spaghetti of ravioli uit blik, van de Maggi. Die heeft zo'n vies fout lekkere goedkope tomatensaussmaak ![]() ![]() Slagroomsoesjes uit de diepvries. En dat ze dan nog net niet helemaal ontdooid zijn, zodat ze nog een beetje ijzig zijn van binnen ![]() | |
FutureFairytale | vrijdag 24 juli 2015 @ 19:33 |
Van Spaghetteria is de 4 Formaggio variant best lekker! Nog lekkerder met kruiden, champignons/erwtjes erdoor maar zo ook makkelijk en goed te eten. | |
Divje | vrijdag 24 juli 2015 @ 20:34 |
Met wat gebakken champignonschijfjes uit zo'n potje van 86(?) cent, en idd wat kruiden (chilipoeder & wat knoflook & kerrie) is die erg goed te vreten ja ![]() Zo'n Al Funghi Ristorante pizza van Oetker (met extra kaas & ui) kan je me elk moment op een dag voorzetten, die gaat op ![]() | |
Isegrim | vrijdag 24 juli 2015 @ 21:34 |
Ravioli uit blik, dát is lang geleden! ![]() | |
emmyemmy | vrijdag 24 juli 2015 @ 21:41 |
Slaatjes ![]() | |
littledrummergirl | vrijdag 24 juli 2015 @ 21:50 |
studententijd dejavu, dat en diepvriesloempia's ![]() | |
Uccie | zaterdag 25 juli 2015 @ 10:20 |
Chicken tonight zoetzuur ![]() En al eerder hier voorbij gekomen, macaroni met smac, ga ik vanavond ook meteen weer eens maken. | |
bloodymary1 | zaterdag 25 juli 2015 @ 10:32 |
Ik kan goed koken en maak de heerlijkste pasta's, echt op zijn Italiaans. Maar op een of andere manier kan ik het dan toch niet laten om dan een klodder ketchup op mijn bord er over heen te flikkeren. Mijn vriend zegt altijd, als de kok dat zag, zou hij zich omdraaien in zijn graf. Maar ja ik ben nu eenmaal zelf de kok, dus ik mag dat. | |
bloodymary1 | zaterdag 25 juli 2015 @ 10:34 |
![]() | |
Weltschmerz | zaterdag 25 juli 2015 @ 13:19 |
Veel mensen voelen zich nou eenmaal guilty over een pleasure. Zal wel iets calvinistisch zijn, veel vrouwen vooral die eten benaderen als zonde en boetedoening. | |
Uccie | zaterdag 25 juli 2015 @ 17:38 |
Het is echt zo onculinair, maar bakken met een uitje, blikje tomatenpuree erbij, door de macaroni (het liefst ook nog elleboogjes) wat oregano erover en om het af te maken, van die strooi "parmezaanse" kaas. En ik ben weer een blij kind van 6. Net zoals met vissticks, puree uit een pakje en appelmoes. ![]() | |
Buurpoes | zaterdag 25 juli 2015 @ 18:05 |
Vissticks zijn heerlijk, maar toch geen guilty pleasures? Ik sta nu vet spek in dunne plakjes uit te bakken. Valt dat er wel onder? Ik gok dat ik dat al 20 jaar niet gegeten heb. ![]() | |
Uccie | zaterdag 25 juli 2015 @ 18:35 |
Nee vissticks niet, die Smac vind ik zelf nog wel een twijfelgeval. En uitgebakken spek ook niet, maar ik eet altijd al het halve bakje kaantjes leeg voor ik de hutspot klaar heb, dus misschien moet ik dat niet beoordelen. | |
borbit | zaterdag 25 juli 2015 @ 18:45 |
Grote smakelijk![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 25 juli 2015 @ 22:34 |
Het personeel van de Subway kijkt me altijd ![]() Parmesan oregano 30 cm Aan beide kanten kaas + pittige kaas Toaster Nóg eens aan beide kanten kaas + pittige kaas Groenten Hééél vééél chipotle saus. Oh echt, ik krijg er elke keer weer een nat broekje van. | |
Divje | zaterdag 25 juli 2015 @ 23:01 |
Godver dat klinkt goed ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 25 juli 2015 @ 23:02 |
Het is ook fucking goddelijk!! ![]() | |
#ANONIEM | maandag 27 juli 2015 @ 05:33 |
Als ik een dagje weg ben, en ik heb honger: De bloedordinaire gevulde koek uit de stationsautomaat. Met zo'n nootje erop. Daarna heb je drie of vier uren geen eten meer nodig. Overigens neem ik altijd gewoon brood mee, maar bijvoorbeeld in een treinstel zonder tafeltje voor je hapt die koek toch makkelijker weg. Ik beperk het zoveel mogelijk (suikerziekte, en het is sowieso razend ongezond), maar soms is de verleiding moeilijk te weerstaan. Je krijgt in dit superfoods-tijdperk trouwens al snel vieze blikken toegeworpen als je dat in het openbaar eet, is me opgevallen. [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2015 05:34:13 ] | |
Weltschmerz | maandag 27 juli 2015 @ 10:50 |
Dan moet je een zakje vogelzaad uitstrooien, hebben zij ook wat te eten. | |
#ANONIEM | maandag 27 juli 2015 @ 10:58 |
Het zijn van die blikken vol afgrijzen, alsof je na het opeten van die koek spontaan neer zult vallen door een hartaanval (als je er maar 1 of 2 per maand eet, zal dat wel meevallen). Óf blikken vol medelijden. Maar ja, misschien nuttigt dergelijk volk ze thuis ook wel; heel stiekem, met de gordijnen dicht en niemand in de buurt (Nu probeer ik me Rens Kroes voor te stellen die van zo'n gevulde stationsautomaat-koek smult). ![]() [ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2015 10:59:37 ] | |
Questular | maandag 27 juli 2015 @ 10:59 |
Witter boterham met plakjes jonge kaas, pindakaas en cheese union chips ![]() | |
Pietverdriet | maandag 27 juli 2015 @ 11:03 |
Doe je dat ook als je achter de kipjes aan zit? | |
kipje123 | maandag 27 juli 2015 @ 11:35 |
mandarijntjes uit blik | |
Pietverdriet | maandag 27 juli 2015 @ 11:35 |
Jum Net als Perziken | |
bloodymary1 | maandag 27 juli 2015 @ 14:48 |
Doe je dat dan allemaal op 1 boterham? | |
Molleman | maandag 27 juli 2015 @ 18:10 |
Witte boterham met pindakaas en lekker veel sambal ![]() | |
FutureFairytale | maandag 27 juli 2015 @ 18:37 |
Dat is normaal. Helemaal niet guilty ofzo. Hoeveel mensen/kinderen eten geen witbrood met pindakaas? | |
__Saviour__ | maandag 27 juli 2015 @ 18:38 |
Geen idee of het zo ongewoon is, maar ik vind wat maggi over de frietjes wel lekker | |
4EverBlackEyed | maandag 27 juli 2015 @ 20:30 |
Patat met rode rauwe ui | |
Sjeen | maandag 27 juli 2015 @ 20:54 |
maggi in een kroket ![]() | |
uniekhoorn | maandag 27 juli 2015 @ 23:04 |
Maggi op over een opengesneden loempia Maggi over macaroni met boterhamworst en gebakken prei en ketchup ![]() Slagroomtaart, zo'n goedkope uit de vriezer van 3.50 euro ![]() | |
HaverMoutKoekje | dinsdag 28 juli 2015 @ 07:56 |
niet met maggi? ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 28 juli 2015 @ 08:55 |
Qua taarten kan ik hier overheen: zo'n moddervette appel'taart' in zo'n plastic bakje, gewoon uit het koekenschap. Maar er zit zóveel verzadigd vet en suiker in, nog veel meer dan in zo'n gevulde koek, dat ik ze bijna niet durf te eten. 1 of 2 keer per jaar zondig ik echter. Toen ik nog geen suikerpatient was iets vaker. Ik zie mensen nu al denken 'dan ligt dat vast dááraan', maar ik heb type 1, en daarvan is de oorzaak volstrekt onduidelijk. ---------------- In het pré-diabetes-tijdperk had ik trouwens ook een standaard snel-klaar-prakje dat bestond uit macaroni (van die hele kleine elleboogjes die binnen 5 minuten gaar zijn) waar ik enorme hoeveelheden salami en gesmolten kaas doorheen deed - meer was het niet, soms weliswaar aangevuld met oregano oid. Blijft een aanrader voor wie zich wat minder druk hoeft te maken over 'gezond'. ![]() [ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2015 09:08:29 ] | |
Fretwork | dinsdag 28 juli 2015 @ 12:22 |
Dat kan echt niet idd. Wel apart dat je vriend er altijd van uit gaat dat de kok is overleden en begraven tussen het bereiden van je eten en toevoegen van de ketchup... | |
Molleman | dinsdag 28 juli 2015 @ 16:22 |
Een heleboel. Maar ik vind het 's avonds als snack lekker, als tussendoortje, als ontbijt en bijvoorbeeld na het stappen. Kan het de hele dag door eten als het nodig is ![]() | |
uniekhoorn | dinsdag 28 juli 2015 @ 22:31 |
Magni ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 28 juli 2015 @ 22:32 |
CocaCola chicken | |
Anne | dinsdag 28 juli 2015 @ 22:33 |
![]() Dat heb ik al lang niet meer gemaakt. Ik had dit topic niet moeten openen. | |
Buurpoes | dinsdag 28 juli 2015 @ 22:33 |
Ik.zou er van die krokante uitjes overheen strooien. Uit zo'n potje/zakje. | |
#ANONIEM | dinsdag 28 juli 2015 @ 22:36 |
Daar vreet ik zo een zak van op alsof het chips is. | |
yosander | dinsdag 28 juli 2015 @ 22:37 |
Zo eet ik wel eens met vrienden pasta met een gefruit uitje, salami, ontbijtspek en ham (en dan de goedkope pakken uit de koeling). Goeie klodder crème fraiche erbij en aftoppen met een goede laag geraspte kaas ![]() ![]() | |
Nyan | zaterdag 1 augustus 2015 @ 01:12 |
![]() ![]() | |
Nyan | zaterdag 1 augustus 2015 @ 01:18 |
Overal appelmoes bij flikkeren. Ook als er geen appelmoes bij kan/moet. En rauwe champignons! [ Bericht 15% gewijzigd door Nyan op 01-08-2015 01:24:37 ] | |
friekin_ | zaterdag 1 augustus 2015 @ 01:30 |
Lasagne met appelmoes nom! | |
emmyemmy | zaterdag 1 augustus 2015 @ 03:12 |
Ohja, friet ala ![]() ![]() | |
Helsinki | zaterdag 1 augustus 2015 @ 04:11 |
Kaascroissantjes van de AH ![]() | |
renwan | zaterdag 1 augustus 2015 @ 07:55 |
Ik denk dat ik dit weekend het ultieme studentenvoer ga eten; penne, spinazie a la crème, spekjes en boursìn door elkaar geflikkerd. Niks culinair aan maar zo lekker ![]() | |
MevrouwPuff | zaterdag 1 augustus 2015 @ 08:05 |
Zonder de Boursin en met champignons erbij (en mogelijk variatie met kip ipv spekjes), maak ik het nog steeds wel eens als ik eigenlijk geen zin heb om te koken. | |
bloodymary1 | zaterdag 1 augustus 2015 @ 09:31 |
Een guilty pleasure is toch niet iets waar je je zelf schuldig over voelt maar wat anderen heel normaal vinden zoals een kaascroissantje? Het moet toch ook iets raars hebben, wat absoluut niet kan? Zoals bijvoorbeeld lasagne met appelmoes. | |
Myraela | zaterdag 1 augustus 2015 @ 09:50 |
Ik gebruik gewoon de goedkoopste kruidenkaas die er is. ![]() | |
renwan | zaterdag 1 augustus 2015 @ 09:52 |
Weleens gemaakt met die van de Aldi, was goed te doen. Maar er zit sinds een jaar een AH om de hoek en euroshopper bevalt me niet ![]() | |
littledrummergirl | zaterdag 1 augustus 2015 @ 09:59 |
Ik koop gewoon een pak diepvriesspinazi met de boursin er al door ![]() | |
renwan | zaterdag 1 augustus 2015 @ 10:02 |
Wow, bestaat dat? Bedankt voor deze verrijking van mijn leven ![]() | |
MevrouwPuff | zaterdag 1 augustus 2015 @ 10:04 |
Spinazie a la crème met penne vind je geen onculinaire guilty pleasure? *laat zien aan vriend* | |
Pietverdriet | zaterdag 1 augustus 2015 @ 10:10 |
Helaas beter aan te komen dan diepgevroren ongehakte hele spinazie zonder toevoegingen | |
littledrummergirl | zaterdag 1 augustus 2015 @ 10:12 |
![]() ![]() | |
Isegrim | zaterdag 1 augustus 2015 @ 10:20 |
Euroshopper is dan ook echt ruk. | |
renwan | zaterdag 1 augustus 2015 @ 10:21 |
Heb het nog nooit gezien ![]() Maar ik denk dat ik mijn verhouding boursin toch liever zelf in de hand hou. Die verhouding moet gewoon kloppen anders is het niet te vreten | |
Weltschmerz | zaterdag 1 augustus 2015 @ 10:29 |
Mwah, ik sauteer de verse spinazie altijd in een aparte pan, gebruik goed spek en gewone fatsoenlijke room, nooit die vette koffiemelk die mee ingevroren is. Dat het een studentenhap is, is geen reden om er met de pet naar te gooien. | |
renwan | zaterdag 1 augustus 2015 @ 10:31 |
Studentenvoer is toch juist bedoeld om met de pet naar te gooien? Snel, makkelijk, eetbaar, weinig moeite en stiekem nog best lekker. Ohja en goedkoop, vooral goedkoop | |
Weltschmerz | zaterdag 1 augustus 2015 @ 11:32 |
Het is voor mij al lang geleden, maar in mijn herinnering moest je vooral doen alsof je er geen moeite in had gestoken, maar puur op talent tot een goed resultaat kwam. | |
MevrouwPuff | zaterdag 1 augustus 2015 @ 13:19 |
Door dit topic een spinazieomelet met a la crème gemaakt ![]() | |
Red_85 | zaterdag 1 augustus 2015 @ 14:58 |
Broodje kaassouffle met pindasaus. | |
bloodymary1 | zaterdag 1 augustus 2015 @ 15:01 |
Zeker wel! Maar een kaascroissantje of een frikandel niet. Dat bedoel ik, dat zijn gewoon lekkere, normale dingen. | |
Sheepcidus | zaterdag 1 augustus 2015 @ 15:52 |
Dat is ook mijn guilty pleasure. Voor extra guilty doe ik er ook nog 2 plakken van dit erbij: ![]() | |
Divje | zaterdag 1 augustus 2015 @ 15:58 |
Paar van die goedkope kaiserbroodjes door de helft doen, zo'n plak 'kaas' ertussen met wat cayennepoeder, broodjes klein beetje vochtig maken en wat knoflookpoeder erbovenop. Dat ff onder de grill en daarna afbakken. ![]() ![]() | |
De_Melkboer | zaterdag 1 augustus 2015 @ 19:38 |
![]() Die kopen we vaak in Duitsland, en dan warm met cranberry saus oplepelen. Yamm. | |
H0D3NPYL | zaterdag 1 augustus 2015 @ 19:40 |
Dit idd | |
#ANONIEM | zaterdag 1 augustus 2015 @ 19:48 |
Wat? 'Kaas' door je noodlesoep? ![]() | |
Manke | zaterdag 1 augustus 2015 @ 20:12 |
![]() Gewoon zo eten. ![]() Yumyum komt me de keel uit. | |
_Newman_ | zaterdag 1 augustus 2015 @ 20:35 |
Ja ik heb wel een paar. - van die instant noodles van de toko. - zo een diepvries stokbrood met knoflook en dan even in de ferrari bakken. - bapao broodjes, maar dan wel stomen in de stoompan zijn ze 10 keer zo leler als uit de magnetron. - kip loempias van het merk Golden (bij Dirk en hoogvliet verkrijgbaar) en dan met zelfgemaakte sambal erop of zoete chillisaus. - Kaiserbroodje met camembert kaas. | |
Nyan | zondag 2 augustus 2015 @ 14:10 |
Die ga ik binnenkort even uitproberen!! ![]() ![]() | |
Pap89 | zondag 2 augustus 2015 @ 17:08 |
Owjah.... Mijn onculinaire guilty pleasure is dan toch wel echt: Jell-O (Gelatine Pudding) Laatst van de toko van die extreem chemische "Koolaid" Cherry Jell-O gemaakt + een bakje "Nata de Coco"/Kokosgel blokjes erdoor. Weet niet waarom ik het lekker vind, want eigenlijk is het gewoon vreselijke troep ![]() | |
Uccie | zondag 2 augustus 2015 @ 17:17 |
Het is voor mij jeugdsentiment, mijn opa en oma maakte het. Dus soms als ik ze mis, dan maak ik gelatine pudding of koop ik Bessola. | |
WhyAreTheyAllTaken | zondag 2 augustus 2015 @ 23:18 |
Zo'n pizza quatro formaggi van de supermarkt | |
Trusten | donderdag 6 augustus 2015 @ 20:09 |
Stroopwafel uit de magnetron | |
Isegrim | donderdag 6 augustus 2015 @ 20:22 |
Maar Bessola is echt lekker! | |
Flylib | donderdag 6 augustus 2015 @ 21:05 |
Hotwings van de KFC ![]() | |
JR-Style-93 | donderdag 6 augustus 2015 @ 21:25 |
![]() | |
_Joy_ | donderdag 6 augustus 2015 @ 21:29 |
Een plakje kaas door de suiker halen en daarna oprollen ![]() | |
Pap89 | donderdag 6 augustus 2015 @ 22:06 |
Mijn moeder dronk dat altijd in de zomer. Maar ik heb zo'n hekel aan die krenten/rozijnen. Kreeg het niet weg ![]() | |
HarveySpecter | maandag 10 augustus 2015 @ 10:40 |
Pizza Tonno met een lading knoflooksaus. ![]() Doritos met (gesmolten) kaas uit de oven ![]() ![]() | |
Divje | maandag 10 augustus 2015 @ 10:57 |
![]() ![]() | |
HostiMeister | maandag 10 augustus 2015 @ 11:30 |
Een cracotte met kaas en sambal badjak, misschien nog met wat plakjes banaan. | |
bloodymary1 | maandag 10 augustus 2015 @ 17:38 |
Dat is toch gewoon heel lekker en geen guilty onculinaire pleasure? Nog lekkerder is als je onder de kaas een beetje ketchup of andere tomatensaus doet voor je het in de oven doet. | |
essnhills | dinsdag 11 augustus 2015 @ 00:04 |
Rijstwafels met pindakaas en vlokken ![]() | |
Divje | dinsdag 11 augustus 2015 @ 00:15 |
Wel gewoon zo'n standaard naturel rijstwafel toch? Niet die Snack-a-Jack spinoffs. Klinkt wel apart, maar ga 't eens proberen ![]() | |
essnhills | donderdag 13 augustus 2015 @ 08:59 |
Ja gewoon zo'n standaard naturel ![]() | |
Pap89 | donderdag 13 augustus 2015 @ 11:46 |
Overgehouden aan mijn middelbare schooltijd :
![]() 1x in de zoveel tijd moet ik die gewoon weer halen en dan niet opgewarmd ![]() Is gelukkig het enige wat ik nog lust, want energydrink krijg ik niet eens weg. | |
renwan | zondag 30 augustus 2015 @ 12:48 |
Ik heb misschien het toppunt van onculinair. Op een brakke ochtend zoals vandaag zo'n vunzige magnetron hamburger ![]() | |
Soury | zaterdag 5 september 2015 @ 22:24 |
Witte bonen met mayonaise ![]() | |
ausweiss | maandag 7 september 2015 @ 17:58 |
Pannenkoek met spek,stroop en gerookt paprikapoeder(pimenton de la vera). Zonder pannenkoek ook lekker. Zakje cup a soup Franse uiensoep(droog) leeg lepelen met een soepstengel. Heel af en toe een klein slokje ketjap manis ![]() | |
bloodymary1 | maandag 7 september 2015 @ 18:06 |
Kant en klare slagroom zo uit de fles in je bek spuiten. En dan zoveel mogelijk, dat echt heel je mond vol is! | |
Tamabralski | maandag 7 september 2015 @ 18:44 |
Dat perslucht (geen idee wat dat precies is) voegt wat extras toe aan de slagroom. Is ook wel beetje onculinairy but guilty plessure | |
Gerolsteiner | maandag 7 september 2015 @ 19:03 |
Whoppers. | |
sacha | maandag 7 september 2015 @ 19:58 |
postro ![]() Ingrediënten: 150 g boekweitmeel/grutten 1 liter karnemelk snufje zout 100 g rookspek stroop Doe de karnemelk in een pan, strooi er de grutten in en voeg een snufje zout toe. Breng dit al roerend aan de kook en laat de pap onder af en toe roeren 15 minuten zachtjes koken. Snijd het spek in blokjes en bak dit in een pan uit. Schep de pap in een schaal, maak in het midden een kuiltje en doe daarin het uit gebakken spek. Giet er wat stroop bij. Dit gerecht wordt als warme maaltijd gegeten. met dank aan mijn Beppe! ![]() | |
Buurpoes | maandag 7 september 2015 @ 20:09 |
E941 en E942 ![]() Edit: stikstof en lachgas | |
lacucaracha | maandag 7 september 2015 @ 20:23 |
Een groot bord macaroni met smac en een flinke hoop geraspte kaas er op. Het doet pijn aan m'n culinaire hart, maar god... wat is dat lekker... ![]() | |
Tamabralski | maandag 7 september 2015 @ 22:20 |
haha hihi. | |
Buurpoes | maandag 7 september 2015 @ 22:27 |
![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 8 september 2015 @ 12:38 |
Ik herinner mij heel lang geleden (eind 60'er begin 70'er jaren) dat ik weleens onderstaande voor mijzelf bereide.![]() | |
Isegrim | dinsdag 8 september 2015 @ 13:31 |
Brúine suiker moet dat zijn! ![]() | |
Divje | dinsdag 8 september 2015 @ 13:36 |
Zo vind ik een beschuitje met wat boter, een laagje suiker en daar een plak kaas op eigenlijk best wel erg lekker ![]() | |
BE | dinsdag 8 september 2015 @ 13:41 |
Dit topic! ![]() Mijn guilty pleasure, niet vies, heel lekker juist, maar heel fout: een pak pennywafels als avondeten. ![]() | |
Miauw_Zedong | woensdag 7 oktober 2015 @ 16:21 |
Cup a soup met heel weinig water zodat je een klein beetje soep hebt, en dan van die hele dikke zoute soeppap onder in je beker naar binnen lepelen ![]() | |
Tamabralski | woensdag 7 oktober 2015 @ 16:38 |
Vissticks op witbrood met cheddar en mayo/ketchup. Heb ik vorig jaar veel gegeten ![]() | |
Giester | woensdag 7 oktober 2015 @ 16:54 |
Vroeger wel idd. Vooral die cheap ass penny wafels, eten tot je misselijk bent. | |
Pap89 | woensdag 7 oktober 2015 @ 20:23 |
Op het werk altijd ![]() Die kleine plastic koffie bekertjes, dan zo'n zakje erin, is al 2x te veel voor zo'n bekertje eigenlijk. | |
Curiosity | woensdag 7 oktober 2015 @ 21:36 |
Surimi flakes met wasabi mayonaise. | |
Miauw_Zedong | woensdag 7 oktober 2015 @ 22:23 |
Ja, precies zo dus ![]() ![]() | |
FlipjeHolland | zondag 11 oktober 2015 @ 00:54 |
Broodje kaassouflee met pindasaus! |