Ja okee, maar dan wel met zo'n ordinaire vleeskroket.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 15:51 schreef Keltie het volgende:
Broodje kroket. Met mayo.
De man die dat bedacht heeft verdient een standbeeld.
Ik gooi overal sweet-chili overheen. (En dus ook over m'n bloemkool & gekookte aardappelen etc.)quote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:01 schreef Giester het volgende:
Alles verdrinken in satesaus!
Leuk als je bij echte indo's gaat eten, die kunnen het niet aanzien hoe ik mijn eten verdrink in de saus.
Maar zoooo lekker!
Je weet dat de meeste sterrenkoks achter de schermen een normale maaltijd genieten, hè...quote:Op dinsdag 23 juni 2015 15:49 schreef Giester het volgende:
Allemaal hip dat culinaire gedoe natuurlijk.
Maar wat is dan je stiekeme guilty pleasure waarvan een sterrenkok je om je oren zou slaan?
Ja normaal.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:04 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Je weet dat de meeste sterrenkoks achter de schermen een normale maaltijd genieten, hè...
Sweet-Chili is mijn No2 saus to go!quote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:04 schreef H0D3NPYL het volgende:
[..]
Ik gooi overal sweet-chili overheen. (En dus ook over m'n bloemkool & gekookte aardappelen etc.)
Niet als het zo'n ordinaire goedkope rundvlees kroket is die je uit de muur trekt waar die al een uur in ligt en dat die dan een beetje slap is geworden. Die zijn namelijk stiekem super lekker!quote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:12 schreef Zolderkamer het volgende:
Een loempia.. of beter twee.. die van de aldi uit de vriezer..![]()
En een hotdog met zuurkool is op zn tijd ook goed te doen..
Een kroket (croquette) is trouwens zo culinair als de pest.. komt uit de franse keuken..
Ik vind die van de AH beter.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:12 schreef Zolderkamer het volgende:
Een loempia.. of beter twee.. die van de aldi uit de vriezer..![]()
Separatorvlees is lekker ja, de structuur is niet zo maar de smaak is goed. Die diepvriessateetjes zijn vaak ook nog het lekkerst gekruid.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:24 schreef Rezania het volgende:
Frikandel Speciaal met curry.Oh, en van die burgers van seperatorvlees waarvan je er 50 voor 5 euro kan kopen.
Die hamburgers zijn gewoon platte frikadellenquote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:24 schreef Rezania het volgende:
Frikandel Speciaal met curry.Oh, en van die burgers van seperatorvlees waarvan je er 50 voor 5 euro kan kopen.
Helemaal niet, smaken wel degelijk anders.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:58 schreef Pandaplint het volgende:
[..]
Die hamburgers zijn gewoon platte frikadellen
Friet van Bramquote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:17 schreef Farenji het volgende:
Patatje oorlog, met uitjes en sambal, van de Bram Ladage.
Als je het elke dag eet is het geen guilty pleasure meer he.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:03 schreef 2Happy4U het volgende:
Zo'n dubbele cheeseburger van de Mac, echt ongewoon lekker.
Patat dippen in milkshake.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 19:50 schreef Trusten het volgende:
Patatjes dippen in (de vulling van een) een kaassouflé
Haha herkenbaar.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 20:06 schreef DaneV het volgende:
2 Keer per jaar stop ik bij de pomp om zo`n vieze bamischijf te halen met véél mosterd. Het liefst eentje die al een paar uur in de automatiek ligt. Bij gebrek aan bamischijven voldoet een gehaktstaaf ook
Sowieso vraag ik me af hoe iemand ooit op het idee is gekomen om bami te paneren en in de frituur te gooien
Alles dat je je kan bedenken is wel ergens gefrituurd te krijgen. Als ze snoeprepen frituren in het VK dan is gefrituurde bami nog niets eens zo vreemd.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 20:06 schreef DaneV het volgende:
2 Keer per jaar stop ik bij de pomp om zo`n vieze bamischijf te halen met véél mosterd. Het liefst eentje die al een paar uur in de automatiek ligt. Bij gebrek aan bamischijven voldoet een gehaktstaaf ook
Sowieso vraag ik me af hoe iemand ooit op het idee is gekomen om bami te paneren en in de frituur te gooien
Ach er bestaat ook gefrituurd ijsquote:Op dinsdag 23 juni 2015 20:06 schreef DaneV het volgende:
2 Keer per jaar stop ik bij de pomp om zo`n vieze bamischijf te halen met véél mosterd. Het liefst eentje die al een paar uur in de automatiek ligt. Bij gebrek aan bamischijven voldoet een gehaktstaaf ook
Sowieso vraag ik me af hoe iemand ooit op het idee is gekomen om bami te paneren en in de frituur te gooien
Zegt hij/zij dat dan?quote:Op dinsdag 23 juni 2015 18:31 schreef leeell het volgende:
[..]
Als je het elke dag eet is het geen guilty pleasure meer he.
Iemand wilde bami eten zonder bestek.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 20:06 schreef DaneV het volgende:
2 Keer per jaar stop ik bij de pomp om zo`n vieze bamischijf te halen met véél mosterd. Het liefst eentje die al een paar uur in de automatiek ligt. Bij gebrek aan bamischijven voldoet een gehaktstaaf ook
Sowieso vraag ik me af hoe iemand ooit op het idee is gekomen om bami te paneren en in de frituur te gooien
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |