Als je het elke dag eet is het geen guilty pleasure meer he.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 16:03 schreef 2Happy4U het volgende:
Zo'n dubbele cheeseburger van de Mac, echt ongewoon lekker.
Patat dippen in milkshake.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 19:50 schreef Trusten het volgende:
Patatjes dippen in (de vulling van een) een kaassouflé
Haha herkenbaar.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 20:06 schreef DaneV het volgende:
2 Keer per jaar stop ik bij de pomp om zo`n vieze bamischijf te halen met véél mosterd. Het liefst eentje die al een paar uur in de automatiek ligt. Bij gebrek aan bamischijven voldoet een gehaktstaaf ook
Sowieso vraag ik me af hoe iemand ooit op het idee is gekomen om bami te paneren en in de frituur te gooien
Alles dat je je kan bedenken is wel ergens gefrituurd te krijgen. Als ze snoeprepen frituren in het VK dan is gefrituurde bami nog niets eens zo vreemd.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 20:06 schreef DaneV het volgende:
2 Keer per jaar stop ik bij de pomp om zo`n vieze bamischijf te halen met véél mosterd. Het liefst eentje die al een paar uur in de automatiek ligt. Bij gebrek aan bamischijven voldoet een gehaktstaaf ook
Sowieso vraag ik me af hoe iemand ooit op het idee is gekomen om bami te paneren en in de frituur te gooien
Ach er bestaat ook gefrituurd ijsquote:Op dinsdag 23 juni 2015 20:06 schreef DaneV het volgende:
2 Keer per jaar stop ik bij de pomp om zo`n vieze bamischijf te halen met véél mosterd. Het liefst eentje die al een paar uur in de automatiek ligt. Bij gebrek aan bamischijven voldoet een gehaktstaaf ook
Sowieso vraag ik me af hoe iemand ooit op het idee is gekomen om bami te paneren en in de frituur te gooien
Zegt hij/zij dat dan?quote:Op dinsdag 23 juni 2015 18:31 schreef leeell het volgende:
[..]
Als je het elke dag eet is het geen guilty pleasure meer he.
Iemand wilde bami eten zonder bestek.quote:Op dinsdag 23 juni 2015 20:06 schreef DaneV het volgende:
2 Keer per jaar stop ik bij de pomp om zo`n vieze bamischijf te halen met véél mosterd. Het liefst eentje die al een paar uur in de automatiek ligt. Bij gebrek aan bamischijven voldoet een gehaktstaaf ook
Sowieso vraag ik me af hoe iemand ooit op het idee is gekomen om bami te paneren en in de frituur te gooien
Als ik er een broodje met iets pittigs en vettigs erop naast heb tik ik zo twee blikjes weg hoor.quote:Op woensdag 24 juni 2015 14:12 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Zo smerig zoet.![]()
Een slokje is soms heerlijk, maar een blikje is voor mij al te veel.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |