Dat klinkt fijn zeg. Hoe doe jij dat?quote:Op woensdag 26 november 2014 17:31 schreef Zo-is-dat het volgende:
Zoete aardappel koekjes met een dip en salade
Recept van ottolenghiquote:Op woensdag 26 november 2014 20:21 schreef -Mellow- het volgende:
[..]
Dat klinkt fijn zeg. Hoe doe jij dat?
quote:Op woensdag 26 november 2014 17:30 schreef Selestha het volgende:
Zit je nou nog steeds buiten? Is dat niet koud nu?
Al meer dan 6 jaar nietquote:Op donderdag 27 november 2014 11:34 schreef SanAnt het volgende:
Ontbijten we vandaag niet ???
Croissant ham/kaas koffie(cortado)
Toch geen babi je weet wel en zo...quote:
Ik wel, als Indo zijnde.quote:Op donderdag 27 november 2014 17:06 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Toch geen babi je weet wel en zo...![]()
On topic.
Vanmiddag met het druilerige weer buiten dit maar eens voor de verandering genomen en daarna afsluitend relaxen met nog meer bier en pafferts.
Ziet er weer goed uit!quote:Op donderdag 27 november 2014 17:06 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Toch geen babi je weet wel en zo...![]()
On topic.
Vanmiddag met het druilerige weer buiten dit maar eens voor de verandering genomen en daarna afsluitend relaxen met nog meer bier en pafferts.
Heerlijk gemaakt van buikspek met extra krokant knapperig korstjequote:
Wat vind je van de Kanzi en Jazz appels? Junami vind ik zelf een beetje ondefinieerbaar.quote:Op vrijdag 28 november 2014 12:55 schreef uniekhoorn het volgende:
Net een jumani appel. Wel sappig en knapperig maar mij veel te zoet.
Vanavond: bloemkool, komkommersalade, halve kip
Ja, die zijn weer wat friszoeter ja. Mijn favoriet blijft toch een goede sappige Elstar.quote:Op vrijdag 28 november 2014 13:57 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Wat vind je van de Kanzi en Jazz appels? Junami vind ik zelf een beetje ondefinieerbaar.
Ja... moet het niet zoals bij de vele 'Hollandse' (nette) zondag Chinezen oud buikspek (stukken) zijn die al dagen in de koeling zitten, van slechte kwaliteit zijn en inmiddels uitgedroogd en keihard is en die dan 'lekker' wordt gemaakt met een berg saus die stijf staat van de vetsin zodat het nog iets van smaak en volume krijgt en zoals het heet "eetbaar"is.quote:Op donderdag 27 november 2014 19:04 schreef golfer het volgende:
Heerlijk gemaakt van buikspek met extra krokant knapperig korstje
Ik eet geen saus met vetsin en ik weet wat vers buikspek is.quote:Op vrijdag 28 november 2014 18:17 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ja... moet het niet zoals bij de vele 'Hollandse' (nette) zondag Chinezen oud buikspek (stukken) zijn die al dagen in de koeling zitten, van slechte kwaliteit zijn en inmiddels uitgedroogd en keihard is en die dan 'lekker' wordt gemaakt met een berg saus die stijf staat van de vetsin zodat het nog iets van smaak en volume krijgt en zoals het heet "eetbaar"is.
Maar ach...die belanda's proeven dat toch niet omdat ze denken dat ze echt vers,krokant buikspek krijgen voor die 10 euro met kroepoek en die kalender erbij.Gooi er maar een berg saus overheen en ze vreten alles onder het mom van "lekkel... lekkel."
![]()
Heb jij nog wel werkende smaakpapillen met die enorme hoeveelheden suikers en frisdranken die je naar binnen werkt en die sigaren die je rookt?quote:Op vrijdag 28 november 2014 18:17 schreef Iwanius het volgende:
Vanmiddag maar weer eens wat fris met kip en Chinese champions genuttigd. Aansluitend een dadeltaartje met butterscotchsaus en vanille-ijs.
Idd, onze chinees geeft altijd de saus apart.quote:Op vrijdag 28 november 2014 18:27 schreef Iwanius het volgende:
Kan ik alleen maar toejuichen Golfer. Je kan ook altijd zien of ze je wel echte goede verse buikspek geven door gewoon te vragen of ze de saus apart willen zetten zodat je alleen de buikspek in al zijn glorie kan zien. De 'rotzooi'ziet er dan vaak als een rommelig geheel uit dat van ellende vaak al uit elkaar valt.
Dik en diabetes?quote:Op vrijdag 28 november 2014 18:32 schreef Iwanius het volgende:
Mijn smaakpapillen werken na tig jaar nog steeds top,anders hield mijn 'gezeik'qua smaken in restaurants e.d. wel vanzelf op. En de reden dat ik vrij veel zoet tot mij neem (moet nemen meer) heeft helaas een reden en dat is niet zo zeer dat ik een zoetekauw ben.
En ik rook meestal nooit tussen de gerechten door. Soms voor het eten maar dan spoel ik altijd eerst mijn mond met water wat de meesten nooit zien op de foto's. En met bepaalde gerechten ken je na verloop van tijd wel de smaak en hoef je dus niet e.e.a. voorzichtig te proeven. Tis tenslotte maar een lunch.
Dit is echt de domste reactie ooit....quote:
Jezus.. bord voor je kop of wat?quote:
quote:Op vrijdag 28 november 2014 20:31 schreef Molo het volgende:
Ik gok dat Iwanius gewoon genoeg snelle energie moet hebben voor zijn bijbaan, achter het station.
Waar heb je die gekocht?quote:Op vrijdag 28 november 2014 18:33 schreef Selestha het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb een nieuw favoriet ijs gevondenDit overtreft B & J op alle fronten
Er zijn verschillende soorten diabetes hequote:Op vrijdag 28 november 2014 20:38 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Jezus.. bord voor je kop of wat?
Ik vind onze paffert want het is tenslotte vrijdag ook wel een showoff soms maar jouw reactie slaat echt nergens op.
Mijn ma heeft diabetes en weegt nog net geen 45 kilo.
Denk vooral jaloerse mensen idd, of die thuis een vrouw en kinderen hebben 2 auto's 2 fietsen op accu's.quote:Op vrijdag 28 november 2014 21:16 schreef Accursius het volgende:
Altijd dat gehaat op Iwanius hier in dit topic, pure afgunst. Zonder hem bestaat dit topic alleen maar uit posts als
"Aardappels met vlees"
"Soep!"
"Crackers met kaas"
En meer van dat soort ongein, hij post tenminste foto's. Verder is het ook gewoon een baller.
[ afbeelding ]
Waarbij het bij alle soorten heeeeel handig en nuttig is om lekker veel extra suiker of zoetigheid te gaan zitten bikkenquote:Op vrijdag 28 november 2014 21:07 schreef emmyemmy het volgende:
[..]
Er zijn verschillende soorten diabetes he
Beide (gelukkig, dan wel helaas) niet.quote:Op vrijdag 28 november 2014 22:54 schreef Geerd het volgende:
[..]
Denk vooral jaloerse mensen idd, of die thuis een vrouw en kinderen hebben 2 auto's 2 fietsen op accu's.
Inderdaad, lekker iedere zomervakantie naar de camping met de kidsquote:Op vrijdag 28 november 2014 22:54 schreef Geerd het volgende:
[..]
Denk vooral jaloerse mensen idd, of die thuis een vrouw en kinderen hebben 2 auto's 2 fietsen op accu's.
Fantastisch ijs is dat inderdaad ja! Je weet, ik maak graag alles zelf, maar voor een bak ijs van de Professor maak ik graag een uitzonderingquote:Op vrijdag 28 november 2014 18:33 schreef Selestha het volgende:
[ afbeelding ]
Ik heb een nieuw favoriet ijs gevondenDit overtreft B & J op alle fronten
Oke, dank je.quote:Op zaterdag 29 november 2014 06:13 schreef Selestha het volgende:
[..]
De biologische winkel, ze zijn hier te koop bij de natuurwinkel keten en ook bij ekoplaza.
Mee eensch. Het moet eens afgelopen zijn.quote:Op vrijdag 28 november 2014 21:16 schreef Accursius het volgende:
Altijd dat gehaat op Iwanius hier in dit topic, pure afgunst. Zonder hem bestaat dit topic alleen maar uit posts als
"Aardappels met vlees"
"Soep!"
"Crackers met kaas"
En meer van dat soort ongein, hij post tenminste foto's. Verder is het ook gewoon een baller.
[ afbeelding ]
Of een Corpsbral?quote:Op vrijdag 28 november 2014 21:16 schreef Accursius het volgende:
Verder is het ook gewoon een baller.
Ja er zit dan ook niets aan toegevoegde stoffen in. Het is heel puurquote:Op zaterdag 29 november 2014 08:45 schreef minilot het volgende:
[..]
Fantastisch ijs is dat inderdaad ja! Je weet, ik maak graag alles zelf, maar voor een bak ijs van de Professor maak ik graag een uitzondering
Ondanks de steun reacties van anderen (waarvoor dank) zeg ik tegen jou: "ik ben de moeder van alle dikkerts en nog uber lelijk ook."quote:
quote:Op vrijdag 28 november 2014 20:31 schreef Molo het volgende:
....
Ik gok dat Iwanius gewoon genoeg snelle energie moet hebben voor zijn bijbaan, achter het station.
Vertrouw nooit een slanke chefquote:Op zaterdag 29 november 2014 11:20 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ondanks de steun reacties van anderen (waarvoor dank) zeg ik tegen jou: "ik ben de moeder van alle dikkerts en nog uber lelijk ook."Nou..wat wil je nog meer.
[..]
Nou heb ik an sich niks tegen'toegevoegde stoffen in ijs, als het maar heel heel heel erg lekker is. En dat is het ijs van Professor Grunschnabel in elk geval!quote:Op zaterdag 29 november 2014 10:56 schreef Selestha het volgende:
[..]
Ja er zit dan ook niets aan toegevoegde stoffen in. Het is heel puur
Nog niet, maar dat stond inderdaad wel op het lijstjequote:Op zaterdag 29 november 2014 13:45 schreef minilot het volgende:
[..]
Nou heb ik an sich niks tegen'toegevoegde stoffen in ijs, als het maar heel heel heel erg lekker is. En dat is het ijs van Professor Grunschnabel in elk geval!![]()
Heb je hun salmiakroomijs al eens op?
Dat wordt dus gepofte aardappel met tonijn, olijven & kaas en dus broccoliquote:Op zaterdag 29 november 2014 15:24 schreef Selestha het volgende:
[..]
Vanavond geroosterde pastinaak en broccoli met een hamburger en gebakken ui
quote:Op zaterdag 29 november 2014 18:45 schreef Diqiu-Long het volgende:
[ afbeelding ]
Aardappelen, sperziebonen en vleesEn als drinken gluwein
Delphi neem ik aan. Bestaat die ellende nogquote:Op zaterdag 29 november 2014 19:19 schreef Elan het volgende:
[..]
Klinkt geweldig allemaal!
Wij eten Grieks bij Delph in Vlaardingen vandaag.
Delphi.quote:Op zaterdag 29 november 2014 20:18 schreef Tem het volgende:
[..]
Delphi neem ik aan. Bestaat die ellende nog
I know. De laatste keer dat ik daar ben geweest is 20 jaar geleden. Zit toch bij de visbank?quote:Op zaterdag 29 november 2014 20:26 schreef Elan het volgende:
[..]
Delphi.
Goeie tent hoor, echt niks mis mee. Zit er denk al 25 jaar of zo.
Haha das poos geleden , zal inmiddels wel paar x van eigenaar zijn gewisseld .quote:Op zaterdag 29 november 2014 20:27 schreef Tem het volgende:
[..]
I know. De laatste keer dat ik daar ben geweest is 20 jaar geleden. Zit toch bij de visbank?
Veel plezier. Ik ging nog wel eens naar de oude stoep of naar De Steeg. Geen idee of dat nog wat is, ben er al jaren niet meer geweest.quote:Op zaterdag 29 november 2014 20:31 schreef Elan het volgende:
Haha das poos geleden , zal inmiddels wel paar x van eigenaar zijn gewisseld .
Je wordt netjes geholpen vlees is mals goede porties en de bediening goed en vlot maar niet opdringerig.
Kreeg bij binnenkomst ouzo gratis en na afloop sinaaslikeurtje ook gratis vind t wel een puike tent.
Smalle Havenstraat zit ie zometeen ff de Ierse pub in aan de overkant voor een stevige Guiness
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |