abonnement Unibet Coolblue
pi_144448659
090318_725_vanafkralingen.jpg

Rotterdam,de stad die uit de resten van het bombardement uit de 2de wereldoorlog herrees tot het Manhattan aan de rivier de Maas.De stad waar een en al bedrijvigheid heerst en met nog steeds de grootste haven van Europa. De enige stad met drie! voetbalclubs (Feyenoord,Sparta,Excelsior)die allemaal nog in de hoogste regionen van het betaalde clubvoetbal meedoen. De stad van Desiderius Erasmus,Piet Hein,Bep van Klaveren,Faas Wilkes,Coen Moulijn,Thea Beckman,Andre van Duin,Jules Deelder,Lee Towers,Rem Koolhaas,Gerard Cox,Dominee Hans Visser en Rigardus Rijnhout (reus van Rotterdam).




Rotterdam is ook de stad van de PvdA,van wijlen Pim Fortuyn en de stad met de eerste Marokkaanse burgermeester van Nederland! Ahmed Aboutaleb. De stad met het oudste legeronderdeel van de Nederlandse Krijgsmacht te weten het Korps Mariniers en de stad wiens inwoners nieuwe bouwprojecten ogenblikkelijk van hun officiele naam ontdoen zoals de Beurstraverse (Koopgoot) en de Erasmus brug. (de Zwaan) Rotterdam de stad met maar liefs 4 restaurants die onderscheiden zijn met een of meerdere Michellinsterren. En Rotterdam is ook de stad van het enige echte zomercarnaval van Nederland en als stad sinds kort stadswachten in dienst heeft,te herkennen aan hun piccolo-outfit.





Rotterdam is niet te filmen
heeft geen tijd voor flauwekul
is niet vatbaar voor suggesties
luistert niet naar slap gelul

Rotterdam is geen illusie
door de camera gewekt
Rotterdam is niet te filmen
Rotterdam is vééls te ècht




Bezienswaardigheden van Rotterdam.

Er op uit in Rotterdam 1

Er op uit in Rotterdam 2

Er op uit in de regio Rijnmond

Uitgaan in Rotterdam.

In & Uitgaan in Rotterdam

Cafe's & Clubs van Rotterdam

DJ Guide van Rotterdam

Rotterdams Uitburo Evenementen

Rotterdam agenda

Beste adressen voor Internationale traditionele keukens in Rotterdam

Madame Jeanette(surinaams-chinees)
Tai Tung Rotterdam (surinaams-chinees)
Warung Mini ( surinaams. Na avondje stappen beste eetadres!)
Chili Time Rotterdam( Thais-Chinees)
Sweet Bali Rotterdam( Balinees!)
De Lange Muur Rotterdam ( chinees dimsum-specialist!
Shabu Shabu Rotterdam ( Japans-Chinees all-u-can-eat concept)
Sushi Qube Rotterdam ( Japans-Chinees all-u-can-eat concept)
Sofra Rotterdam ( Turks! moeders keuken)
Opazzo ( Italiaans. pizza specialiteit!)
Happy Italy ( Italiaans. pizza specialiteit)

Beste adressen voor de culinaire fijnproevers

Ivy Rotterdam ( 1 Michellinster)
Parkheuvel Rotterdam ( 2 Michellinsterren)
In de Keuken van Floris
Fred Rotterdam ( 1 Michellinster)
Amarone Rotterdam ( 1 Michellinster)
Jonge de Jong

Beste Loungeclubs voor "weekend"miljonairs en club'hoeren'( soapies!)

The Harbor Club Rotterdam
Bourdoir Rotterdam
Rosso Rotterdam
Cinema Rotterdam
Whites Rotterdam

Beste IJssalons van Rotterdam

De IJssalon Rotterdam
IJssalon Doppio Rotterdam
Venezia IJssalon Rotterdam
Capri Yssalon Rotterdam

Beste (geheime)adres voor de goedkoopste lunch van Rotterdam?

personeelsrestaurant van het Erasmus MC genaamd restaurant de Dijk.
(elke dag tussen 12:00-13:30 uur: 3 gangen 5 euro! 2 menu's! elke dag
zo maar binnenlopen als gast!)

Koop en Huur informatie voor Rotterdam.

Rotterdam Portal Huren & Wonen

Funda Nederland

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam studentenstad Informatie

De Rotterdamse Fokkers zijn:


A - Isegrim & LeeHarveyOswald
B - Breuls
C - Chav
D - DutchTrain
E - junkiexp
F - MalaCocinera
G - Alicey & SingleCoil
H - Metatron
I - Chatgirl
J - Caland
K - Wiebeldak
L - Toek
M - padlarf
N - rubje
O - Leonos
P - ebeaydojraes
R - bianca
S - Romanov
T - JaleesaJoia
U - Errrwin
V - WHATSHESAID

wiki STA Rotterdam

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-09-2014 09:04:43 ]
pi_144449075
quote:
5s.gif Op vrijdag 12 september 2014 10:53 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Weet iemand een goede turk met mooi assortiment salades,hapjes en olijven enzo in het Oude Noorden? Zit genoeg, maar tot nu toe nog niet echt 1 gevonden met goede kwaliteit en aanbod.
Om te eten? Sofra. Of, in het centrum, Nazar. Voor boodschappen:

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 september 2014 10:55 schreef Tem het volgende:

[..]

Eudokiaplein haal ik het meestal. Veel van die smeersels, olijven en meer van dat soort zooi.
Of aan en om de Zwartjanstraat. :)
pi_144449143
quote:
2s.gif Op vrijdag 12 september 2014 11:16 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Om te eten? Sofra. Of, in het centrum, Nazar. Voor boodschappen:

[..]

Of aan en om de Zwartjanstraat. :)
Voor boodschappen. Ik heb al wel wat geprobeerd in de zwartjan maar nog niet echt overtuigd van de kwaliteit aldaar.

Ga eudokiaplein eens proberen.
pi_144449646
Eudokia heeft een erg mooi assortiment. Sahan (zit op zuid en op de bergweg) is ook erg goed.
pi_144451725
Bijna zover mensen.

quote:
Bij Rotterdam Blaak is een gigantische markthal verrezen, naar ontwerp van het radicale architectenbureau MVRDV. Gedurfd of megalomaan?

© -.
Het kunstwerk tegen de muur van de koepel is gemaakt door Arno Coenen en Iris Roskam: een 'hemel' van marktproducten - fruit, groenten, vis, brood en blomen
DE MARKTHAL
Oordeel van onze recensent
Als een hedendaagse triomfboog staat de Markthal aan de Binnenrotte in Rotterdam. Het daverende succes van het gebouw lijkt al voor de opening op 1 oktober een feit. Ga maar na: tienduizend bezoekers kwamen af op de rondleidingen over de bouwplaats, de zogenoemde 'markthal experience'. Mede dankzij het nieuwe bouwwerk, ontworpen door architectenbureau MVRDV, belandde Rotterdam prompt in de top tien van toeristische bestemmingen. De Markthal-mokken, -paraplu's en -nekkussens liggen al in de schappen.

En nog voordat er een croissant (boogvormig, speciaal voor deze verkooplocatie gebakken) over de toonbank is gegaan, is ontwikkelaar Provast al in gesprek over nieuwe markthallen in Amsterdam en Den Haag.

© -.
Spektakel
Een spektakel is het, daar bij station Blaak: aan het plein is een 40 meter hoge constructie verrezen, bekleed met grijs natuursteen. Indrukwekkend in omvang, maar vooral zo gewaagd omdat het dak van de markt wordt gevormd door een boog van 228 appartementen - met uitzicht op de hal.

Zo vallen meer zaken onder de noemer 'nooit eerder vertoond'. Zoals de glazen gevels die de kopse kanten van het gebouw afsluiten, reusachtige 'vliezen' zonder achterconstructie. En het giga-kunstwerk dat tegen de muur van de koepel is gemaakt door Arno Coenen en Iris Roskam: een 'hemel' van marktproducten - fruit, groenten, vis, brood en bloemen. Een lsd-trip verbleekt bij deze explosie van kleur, licht en ruimte.

Waar anders zou zo'n project tot stand kunnen komen dan in Rotterdam, stad van 'niet lullen maar poetsen', van vooruitgangsdenken en architectonische experimenten?


De tekening voor een 'superpassage' stond binnen een paar minuten op papier

Het was de gemeente die met het idee kwam voor een overdekte versmarkt, als aanvulling op de bestaande buitenmarkt op de Binnenrotte. Zoiets als in Barcelona, Stockholm of Leeds moest het worden - steden die horden bezoekers trekken met hun traditionele markthallen, waar je luxe etenswaren kunt kopen en koffie drinkt in hippe barretjes. Tegelijkertijd wil Rotterdam meer woningen in het centrum, dat relatief dun bevolkt is (in Amsterdam wonen bijna twee keer zoveel mensen per vierkante kilometer). Daarom werd in 2004 een besloten prijsvraag uitgeschreven voor een markt, woningbouw en een parkeergarage.

Terwijl alle ontwerpers keurig een plan met een hal plus een appartementencomplex inleverden, was MVRDV eigenwijs; het bureau is groot geworden door radicaal te denken. De architecten braken door met het paviljoen voor de Expo 2000 in Hannover, een stapeling van Hollandse landschappen. Ze bedachten de omstreden varkensflats, bouwden een bibliotheek in de vorm van een boekenberg. Voor architect Winy Maas was het niet meer dan logisch dat de woningen en de markthal een hybride zouden worden; de tekening voor een 'superpassage' stond binnen een paar minuten op papier.

© -.
Bewondering
Dat die schets, met zo veel bravoure gemaakt, daadwerkelijk steen is geworden, dwingt bewondering af. Niet alleen vanwege de enorme overspanning van de boog (70 meter), maar vooral omdat er een ingewikkelde logistiek achter de markt schuil gaat. De los- en laadruimten voor de marktkoopmannen, de goederenliften naar opslagruimten en koelcellen, de roltrappen vanuit de garage met 1.200 parkeerplaatsen - alles hebben de architecten vakkundig onder de grond weggewerkt. Aan het concept, waarin alle functies in een zuivere hoefijzervorm zijn gegoten, is geen enkele concessie gedaan.

Een verschil met de artist's impression is er wel. De glazen gevels ervaar je van buiten niet als transparant, omdat ze het licht overdag reflecteren. Daardoor wordt niet alleen het idee van de uitnodigende poort onderuitgehaald, maar is ook weinig tot niets van het interieur zichtbaar. Wat je ziet, zijn de grijze fronten, bewust neutraal gehouden om de aandacht op de kleurenpracht binnen te vestigen. Het maakt de markthal tot een wat vlak figuur. Pas 's avonds, als de bezoekers - naar verwachting zo'n 6 miljoen per jaar - het gebouw verlaten en de lichten binnen aangaan, komt het gebouw visueel tot leven.

De markthal is niet alleen een nieuw icoon, maar ook het sluitstuk van de stadsvernieuwing in het Laurenskwartier, dat in 1940 werd platgebombardeerd. Door de jaren heen deden verschillende architecten een poging invulling te geven aan de gapende leegte. Piet Blom bouwde zijn kubuswoningen, Van den Broek en Bakema een 'industriële' bibliotheek, de Duitse architect Hans Kollhoff koos voor neotraditionalistische hoogbouw. Als je vanuit de markthal over het plein uitkijkt, zie je het probleem: het plein is een architectonische ratjetoe.

Het was de ultieme triomf geweest om het gebroken stadshart te helen of in elk geval samenhang te brengen in de stedenbouwkundige chaos. Dat is MVRDV niet gelukt; de markthal is het zoveelste losse object. Aan de pleinzijde sluit de boog weliswaar mooi aan op de openbare ruimte, maar aan de westzijde staat hij veel te dicht op de achtergelegen school; het zicht wordt geblokkeerd door een bakstenen muur.

Het zijn onvolkomenheden die het welslagen van het project niet in de weg hoeven te staan, het draait tenslotte om wat er op de marktvloer gebeurt. De 96 winkelunits zijn nagenoeg allemaal verhuurd, de balkons van de appartementen zullen weldra gevuld worden met geraniums en terrasstoelen, passanten staan te trappelen om het interieur te bekijken - en terecht. Rotterdam heeft reden - en ruimte - voor een feestje.

Markthal Rotterdam, de Blaak, open van 10 tot 20 uur. Op 1 oktober opent koningin Máxima de Markthal voor publiek.
bron
  dinsdag 16 september 2014 @ 16:51:30 #7
176873 marcel-o
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pi_144590713


Watsgebeurd?

Zag de heli wel overkomen hier
| Wordfeud: marcel-o |plug.dj/uptempo |<-- draai zelf je platen
pi_144591072
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 september 2014 16:51 schreef marcel-o het volgende:
[ link | afbeelding ]

Watsgebeurd?

Zag de heli wel overkomen hier
Ik hoorde 'm ook overkomen ja. Volgens Twitter is er een aanrijding geweest.
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
  dinsdag 16 september 2014 @ 19:39:10 #9
124676 RobertoCarlos
Zit je nou naar me te loeruh?
pi_144596554
He sukkels! Waarom staat de beste ijssalon van Rotterdam niet in de OP??? :( :(
http://www.capri.nl/
!!! Go 49-ers !!!
  dinsdag 16 september 2014 @ 19:40:17 #10
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144596607
Dat is helemaal niet de beste!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  dinsdag 16 september 2014 @ 21:22:13 #11
434029 KillemWieft
Freedom is scary, deal with it
pi_144601547
Klopt, dat is Angelo Betti. :9
Proud member of the IDGAF+FU2 community
  dinsdag 16 september 2014 @ 22:42:33 #12
124676 RobertoCarlos
Zit je nou naar me te loeruh?
pi_144606797
Heul wel! En ik kwam er als kind al, dus ik kan het weten!!!
!!! Go 49-ers !!!
pi_144607436
Persoonlijk vind ik Capri beter dan de ijssalon. Kwestie van smaak denk ik..
  dinsdag 16 september 2014 @ 23:43:02 #14
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144609994
En over smaak... :Y)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  dinsdag 16 september 2014 @ 23:43:34 #15
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_144610010
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 september 2014 21:22 schreef KillemWieft het volgende:
Klopt, dat is Angelo Betti. :9
Eerlijk is eerlijk, die heeft ook erg lekker ijs. :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  woensdag 17 september 2014 @ 08:22:51 #16
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_144614048
Markthal *O* can't wait!
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
  Admin woensdag 17 september 2014 @ 08:23:39 #17
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144614053
Ik ga 1 oktober meteen een kijkje nemen. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 17 september 2014 @ 08:24:12 #18
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_144614061
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 08:23 schreef Breuls het volgende:
Ik ga 1 oktober meteen een kijkje nemen. :)
dan is het er vast druk. Ga vlak daarna wel een x :)
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
  Admin woensdag 17 september 2014 @ 08:27:04 #19
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144614087
Ja, maar die begindrukte is ook wel leuk. :)

Ben er al een keer binnen geweest, overigens, en dat kunstwerk is best mooi:

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_144614200
quote:
1s.gif Op woensdag 17 september 2014 08:24 schreef Toekito het volgende:

[..]

dan is het er vast druk. Ga vlak daarna wel een x :)
Mis je wel Maxima :P
  woensdag 17 september 2014 @ 08:38:42 #21
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_144614218
quote:
2s.gif Op woensdag 17 september 2014 08:36 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Mis je wel Maxima :P
[ afbeelding ]
mis er niks aan. Heb hekel aan drukte in stad.
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
pi_144614635
Kent iemand cafe marietje op het noordplein? Iedere morgen als ik om half 7 naar mn werk fiets zit die tent al of nog vol :') _O- Vage toko is dat zeg :D
pi_144615513
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 09:07 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Kent iemand cafe marietje op het noordplein? Iedere morgen als ik om half 7 naar mn werk fiets zit die tent al of nog vol :') _O- Vage toko is dat zeg :D
Ben een keer iets later op de ochtend, half negen ofzo, op een doordeweekse dag twee mensen tegen gekomen die echt straalbezopen daar vandaan kwamen. Ik denk dat het 'nog vol' is :)
pi_144618710
Zelfde verhaal als Oase Bar Rotterdam, ik kom daar regelmatig doordeweeks rond een uur of 06:15 langs en dan zitten daar nog mensen te bieren _O-
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
pi_144628208
Vanaf vandaag zelfs een heel festival van vier weken rondom de opening van de Markthal:

http://www.rotterdam.nl/desmaakvandeblaak

quote:
De plek waar Rotterdam ooit zijn oorsprong vond, staat volgende maand bol van activiteiten. Van 17 september t/m 15 oktober is er van alles te doen in het Laurenskwartier, in de schaduw van de Markthal. Historie, diversiteit en belevenissen dat is waar het om draait bij ‘de Smaak van de Blaak’. Op woensdag 17 september en 15 oktober kan het publiek genieten in de sfeer van de markt; van verschillende smaken in de breedste zin van het woord. Diverse mobiele keukens die Rotterdam rijk is, verzorgen kleine hapjes tot volledige maaltijden.

Ook het vermaak vertegenwoordigt niet alleen de diversiteit van het Laurenskwartier, maar ook die van Rotterdam; Half Way Station, sing en songwriter Neda Boin en andere Rotterdamse bands als Mr Skolnick, Our Minor Fall, Yokocola, Cellarsounds, Cast Glass treden op tussen 17.00 uur en 23.00 uur. Kortom een verkenningstocht van het Laurenskwartier geserveerd in een festival.
De stadsambassadeurs en Urban Guides geven deze maand een rondleiding naar en in het Laurenskwartier.

Marktdagen
Elke zaterdag vanaf 20 september tot en met zaterdag 11 oktober is op het grasveld naast de Markthal (Hoogstraat) het Open Atelier Martdag. De bezoeker kan raad en daad vragen en aan de slag gaan bij een naaiatelier, kookatelier, schilderatelier en de plantenfluisteraars.
Ook de dinsdagen zijn ‘martdagen’ en ook hier kan de Rotterdammer tot en met 14 oktober genieten van straatartiesten die op verschillende plekken op de markt opduiken en hun kunsten vertonen. Like ons voor de meest actuele informatie en programmering!
www.facebook.com/desmaakvandeblaak
  woensdag 17 september 2014 @ 19:35:26 #26
150897 ebeaydojraes
Gek Zijn Is Gezond (.nl)
pi_144633710
ik woon ernaast maar ik sla echt over. rust hebben we nodig..
- "Was Ik Maar Een Dichter, Dan Kon Ik Dichter Bij Jou Zijn!"
- 'ye cannae change the laws of physics'
Licentie:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/nl/
  Admin woensdag 17 september 2014 @ 20:02:48 #27
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144634758
Ja, ze staan hier voor de deur ook muziek te spelen. Wel geinig. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_144636486
quote:
2s.gif Op dinsdag 16 september 2014 19:39 schreef RobertoCarlos het volgende:
He sukkels! Waarom staat de beste ijssalon van Rotterdam niet in de OP??? :( :(
http://www.capri.nl/
Staat er gewoon :?

http://www.deijssalon.nl/intro.html
pi_144650027
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 20:02 schreef Breuls het volgende:
Ja, ze staan hier voor de deur ook muziek te spelen. Wel geinig. :)
Ja, ik dacht eerst dat 'maand feest' net zoiets zou zijn als de 'twee jaar feest' die we hebben vanwege het 200-jarig bestaan van het huidige Nederland. Die twee jaar van feest duren nu al 1 jaar en 2 dagen, we zijn al over de helft. Zo'n heftig feest dat ik niet weet of ik de 2e helft nog wel trek :')

Maar dit is ook echt een maand leuke dingen :D

Nu de omheining weg is kan je ook goed zien hoe enorm die hal wel niet is :o
  Admin donderdag 18 september 2014 @ 08:44:07 #30
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144650058
quote:
2s.gif Op donderdag 18 september 2014 08:42 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Ja, ik dacht eerst dat 'maand feest' net zoiets zou zijn als de 'twee jaar feest' die we hebben vanwege het 200-jarig bestaan van het huidige Nederland. Die twee jaar van feest duren nu al 1 jaar en 2 dagen, we zijn al over de helft. Zo'n heftig feest dat ik niet weet of ik de 2e helft nog wel trek :')

Maar dit is ook echt een maand leuke dingen :D
Ja, ik ga af en toe wel even kijken of er iets te beleven is. :)
quote:
Nu de omheining weg is kan je ook goed zien hoe enorm die hal wel niet is :o
Ja he? Het is indrukwekkend. Ik heb er ook in een bakje aan een hijskraan naast gehangen en 'm direct vanaf de zijkant bekeken. Da's ook wel groot. :P

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin donderdag 18 september 2014 @ 08:45:01 #31
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144650072
Laat ik sowieso even de hele set hier posten, is wel mooi:

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_144650185
Gaaf!!!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_144651161
"Niet beloopbaar" Dat moet eens een keer mis gaan.
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_144677121
quote:
0s.gif Op woensdag 17 september 2014 20:44 schreef Tem het volgende:

[..]

Staat er gewoon :?

http://www.deijssalon.nl/intro.html
Capri is NIET de ijssalon!!!!!
Fake it baby - They won't even know!
You can make it ?
Cos everybody knows that that's the way to go
pi_144678640
Nee. Maar De IJssalon is wel de beste. :P
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_144683641
Isegrim snapt het.
  vrijdag 19 september 2014 @ 08:35:27 #37
124676 RobertoCarlos
Zit je nou naar me te loeruh?
pi_144683959
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 september 2014 08:06 schreef Tem het volgende:
Isegrim snapt het.
Nou mooi. Kun je nu dan Capri in de OP zetten? :Y
!!! Go 49-ers !!!
pi_144684506
quote:
2s.gif Op vrijdag 19 september 2014 08:35 schreef RobertoCarlos het volgende:

[..]

Nou mooi. Kun je nu dan Capri in de OP zetten? :Y
Natuurlijk, done. Voor vergane glorie is ook plaats :P
pi_144685795
quote:
7s.gif Op vrijdag 19 september 2014 09:05 schreef Tem het volgende:

[..]

Natuurlijk, done. Voor vergane glorie is ook plaats :P
Oh, het is wel ooit iets geweest?
pi_144685813
quote:
5s.gif Op vrijdag 19 september 2014 10:04 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Oh, het is wel ooit iets geweest?
Gemeen dit hoor, LeeHarveyOswald.
  zaterdag 20 september 2014 @ 11:49:06 #41
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_144718488
quote:
0s.gif Op donderdag 18 september 2014 08:45 schreef Breuls het volgende:
Laat ik sowieso even de hele set hier posten, is wel mooi:

[ Flickr Photoset ]
Nice! Ik werk er naast en nu het bijna af is, heb ik echt zin om te lunchen daar :)
  Admin zaterdag 20 september 2014 @ 11:55:33 #42
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144718663
Ja, inderdaad. Ik ben ook heel nieuwsgierig naar wat er allemaal in komt. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 20 september 2014 @ 11:58:24 #43
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_144718733
quote:
5s.gif Op vrijdag 19 september 2014 10:04 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Oh, het is wel ooit iets geweest?
hater....
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
pi_144720159
Markthal. :9~

Daar over 2 week aan de slag. :)
  Admin zaterdag 20 september 2014 @ 13:33:24 #45
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144721232
Als wat?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_144721251
Glazenwasser. :+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zaterdag 20 september 2014 @ 13:39:54 #47
24807 NJ
Don't mention the war!
pi_144721434
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 september 2014 12:54 schreef einschtein het volgende:
Markthal. :9~

Daar over 2 week aan de slag. :)
Als TL? Goed bezig!
And now for something completely different, I'm on a horse.
pi_144725659
Bij de AH. :P

In de Ahold kelder. Albert Heijn, Etos en Gall&Gall. :D

[ Bericht 1% gewijzigd door einschtein op 20-09-2014 16:41:49 ]
pi_144760178
Weet iemand hoe de buurt rondom de Willem Buytewegstraat heet? Naast Loyd-kwartier.... mijn vriendin en ik konden erop niet komen, en internet bood geen soelaas. ;)
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
pi_144760474
quote:
2s.gif Op zondag 21 september 2014 17:38 schreef teknomist het volgende:
Weet iemand hoe de buurt rondom de Willem Buytewegstraat heet? Naast Loyd-kwartier.... mijn vriendin en ik konden erop niet komen, en internet bood geen soelaas.
Heeft dat een specifieke naam dan? Is gewoon onderdeel van Delfshaven.
pi_144760866
quote:
0s.gif Op zondag 21 september 2014 17:49 schreef Craptacular het volgende:

[..]

Heeft dat een specifieke naam dan? Is gewoon onderdeel van Delfshaven.
Alle buurten in R'dam hebben wel een naam, Delfshaven is een officiële wijknaam (en stadsdeel).
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
pi_144801248
Invasie van cirkelende heli's boven mn huis :') omg heemraad. Iemand een idee wie of wat ze zoeken?
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_144801311
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 20:32 schreef littledrummergirl het volgende:
Invasie van cirkelende heli's boven mn huis :') omg heemraad. Iemand een idee wie of wat ze zoeken?
Kleine golden retriever pup
pi_144801455
quote:
1s.gif Op maandag 22 september 2014 20:34 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:

[..]

Kleine golden retriever pup
levensgevaarlijk die monsters :( net goed!
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  maandag 22 september 2014 @ 21:07:46 #55
434029 KillemWieft
Freedom is scary, deal with it
pi_144802908
quote:
2s.gif Op zondag 21 september 2014 17:38 schreef teknomist het volgende:
Weet iemand hoe de buurt rondom de Willem Buytewegstraat heet? Naast Loyd-kwartier.... mijn vriendin en ik konden erop niet komen, en internet bood geen soelaas. ;)
Ik vind het een goede vraag voor Gyz La Rivière. Die man weet echt alles over Rotterdam. Als hij het niet weet, dan heeft het geen naam. :P
Proud member of the IDGAF+FU2 community
pi_144807659
quote:
2s.gif Op zondag 21 september 2014 17:38 schreef teknomist het volgende:
Weet iemand hoe de buurt rondom de Willem Buytewegstraat heet? Naast Loyd-kwartier.... mijn vriendin en ik konden erop niet komen, en internet bood geen soelaas. ;)
Volgens de buurtindeling is het Schiemond : http://nl.wikipedia.org/wiki/Delfshaven/Schiemond , maar in de tijd dat het er hip begon te worden met het WMDC / Grounds en de Machinist werd het ook wel het Coolhaveneiland genoemd.
pi_144807937
Steekpartij bij metrostation Dijkzigt http://www.rijnmond.nl/ni(...)etrostation-dijkzigt #rtvrijnmond

Dat was t dus.. Beetje uit de richting :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_144807938
quote:
2s.gif Op maandag 22 september 2014 22:52 schreef DutchTrain het volgende:

[..]

Volgens de buurtindeling is het Schiemond : http://nl.wikipedia.org/wiki/Delfshaven/Schiemond , maar in de tijd dat het er hip begon te worden met het WMDC / Grounds en de Machinist werd het ook wel het Coolhaveneiland genoemd.
Ik heb ook aan Schiemond gedacht, maar ging er vanuit dat dat de buurt was tussen Pelgrimsstraat en Bartel Wiltonkade...
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
pi_144808013
quote:
2s.gif Op maandag 22 september 2014 23:00 schreef teknomist het volgende:
Ik heb ook aan Schiemond gedacht, maar ging er vanuit dat dat de buurt was tussen Pelgrimsstraat en Bartel Wiltonkade...
Ja, ik dacht bij Schiemond inderdaad ook aan dat soort van schiereiland met dat park waar altijd één of andere rommelmarkt is. Maar blijkbaar hoort dit stukje er ook bij.
pi_144808429
quote:
0s.gif Op maandag 22 september 2014 23:00 schreef littledrummergirl het volgende:
Steekpartij bij metrostation Dijkzigt http://www.rijnmond.nl/ni(...)etrostation-dijkzigt #rtvrijnmond

Dat was t dus.. Beetje uit de richting :')
Ik woon nu een paar jaar tussen Dijkzigt en Heemraadsplein en kijk allang niet meer op van politieheli's. :P
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
pi_144809027
quote:
2s.gif Op maandag 22 september 2014 23:14 schreef teknomist het volgende:

[..]

Ik woon nu een paar jaar tussen Dijkzigt en Heemraadsplein en kijk allang niet meer op van politieheli's. :P
Buur(t)man :W

wij hebben ook de hele dag door de overvliegende trauma 's maar die blijven doorgaans niet als n irritante bromvlieg boven mn huis cirkelen :+ vandaar mn nieuwsgierigheid
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  Admin dinsdag 23 september 2014 @ 07:01:31 #62
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144812831
quote:
2s.gif Op maandag 22 september 2014 22:52 schreef DutchTrain het volgende:

[..]

Volgens de buurtindeling is het Schiemond : http://nl.wikipedia.org/wiki/Delfshaven/Schiemond , maar in de tijd dat het er hip begon te worden met het WMDC / Grounds en de Machinist werd het ook wel het Coolhaveneiland genoemd.
Het is hooguit Delfshaven/Schiemond, zoals Wikipedia noemt, maar 'Schiemond' ligt een stukje verderop.

Dat weet ik, want ik heb in Schiemond gewoond. 8-)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin dinsdag 23 september 2014 @ 07:02:19 #63
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144812833
quote:
2s.gif Op maandag 22 september 2014 23:00 schreef teknomist het volgende:

[..]

Ik heb ook aan Schiemond gedacht, maar ging er vanuit dat dat de buurt was tussen Pelgrimsstraat en Bartel Wiltonkade...
Dat is ook zo. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_144814716
quote:
0s.gif Op zondag 10 augustus 2014 10:24 schreef DancingPhoebe het volgende:
Hebben jullie misschien aanraders voor fietskaarten oid? Of zijn er iets van apps? Ik zou wel meer van de omgeving hier willen bekijken per fiets, maar wat in het wilde weg fietsen zie ik, met mijn richtingsgevoel, niet zo zitten.
Zag vanochtend deze link in de Dagelijkse Scheurmail.
Misschien kun je hier wat mee? Staan themaroutes bij.
http://www.fietseninregiorotterdam.nl/

Voor de mensen die de Dagelijkse Scheurmail niet kennen, best leuk elke werkdag met weetjes, teksten en beelden van Rotterdam.
www.scheurmailrotterdam.nl
pi_144830194
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 september 2014 09:46 schreef NedKelly het volgende:

[..]

Zag vanochtend deze link in de Dagelijkse Scheurmail.
Misschien kun je hier wat mee? Staan themaroutes bij.
http://www.fietseninregiorotterdam.nl/

Voor de mensen die de Dagelijkse Scheurmail niet kennen, best leuk elke werkdag met weetjes, teksten en beelden van Rotterdam.
www.scheurmailrotterdam.nl
Dank je! :Y
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_144834340
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
pi_144834942
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  Admin zaterdag 27 september 2014 @ 11:37:33 #68
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144950766
Ik ontdek dat mijn huis op een webcam te zien is: http://www.timmerhuisrotterdam.nl/nl/webcam

Resolutie is helaas te laag om bij het raam te gaan staan en dan op de webcam mezelf te zien. :P
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zaterdag 27 september 2014 @ 11:42:28 #69
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_144950849
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 september 2014 11:37 schreef Breuls het volgende:
Ik ontdek dat mijn huis op een webcam te zien is: http://www.timmerhuisrotterdam.nl/nl/webcam

Resolutie is helaas te laag om bij het raam te gaan staan en dan op de webcam mezelf te zien. :P
_O- Webcamboy Breuls _O-
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
  Admin zaterdag 27 september 2014 @ 11:44:58 #70
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144950895
Ik heb wel gezocht waar de webcam hangt. Ik zag 'm met de zoomlens van mijn camera niet hangen, dus ik heb een foto genomen en vergroot op m'n computer, en toen zag ik 'm. :P
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 27 september 2014 @ 12:31:25 #71
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144951835
Ik kwam overigens op die webcam omdat ik info opzocht over de Open Dag van het Timmerhuis. Vanmiddag van 1 tot 4 kun je daar komen kijken, namelijk. Ga ik wel even doen, denk ik. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin zaterdag 27 september 2014 @ 19:09:01 #72
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144961468
Mooi uitzicht hoor, dat Timmerhuis! :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_144975128
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 september 2014 19:09 schreef Breuls het volgende:
Mooi uitzicht hoor, dat Timmerhuis! :)
Alleen een belachelijke prijs op te kunnen parkeren.
  Admin zondag 28 september 2014 @ 08:54:31 #74
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144975156
Prijs om er te parkeren? Als bezoeker of als je er permanent een plekje wil?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_144975276
quote:
0s.gif Op zondag 28 september 2014 08:54 schreef Breuls het volgende:
Prijs om er te parkeren? Als bezoeker of als je er permanent een plekje wil?
Als bewoner met een auto, geloof rond 230-250 per maand. Kopen is als ik me nog kan herinneren 70k.
  Admin zondag 28 september 2014 @ 09:28:00 #76
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_144975376
Da's flink prijzig ja. :o
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_144977361
Mooi uitzicht vanaf de 14e ja :)



  maandag 29 september 2014 @ 20:52:04 #78
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_145032174
quote:
6s.gif Op zondag 28 september 2014 11:46 schreef DutchTrain het volgende:
Mooi uitzicht vanaf de 14e ja :)

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Zeker een mooi uitzicht! Een vriendin van me woont in de potloodflat en zij heeft uitzicht op het water. Ook mooi. Ik mis de stad :(
pi_145042660
Markthal. *O*
pi_145045435
Net even een kijkje genomen bij dat cruiseschip. Heel de Erasmusbrug stond veel met bewonderende mensen.





Flatgebouw in het water.
pi_145045999
quote:
0s.gif Op maandag 29 september 2014 20:52 schreef Danielle83 het volgende:

[..]

Zeker een mooi uitzicht! Een vriendin van me woont in de potloodflat en zij heeft uitzicht op het water. Ook mooi. Ik mis de stad :(
Sommige mensen hebben qua uitzicht weinig te klagen

pi_145046052
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 10:07 schreef TheFastOne het volgende:
Net even een kijkje genomen bij dat cruiseschip. Heel de Erasmusbrug stond veel met bewonderende mensen.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Flatgebouw in het water.
loop er straks ook ff langs denk ik, moet toch de pup uitlaten :D altijd wel tof die megaboten
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_145047790
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 september 2014 10:29 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

loop er straks ook ff langs denk ik, moet toch de pup uitlaten :D altijd wel tof die megaboten
Hij is alweer onderweg. Hij gaat nu naar de Botlek voor onderhoud, schijnt.
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
pi_145048732
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 11:25 schreef ChatGirl het volgende:

[..]

Hij is alweer onderweg. Hij gaat nu naar de Botlek voor onderhoud, schijnt.
padum tsshj :') gelukkig hebben we de foto's nog
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_145051192
De opening morgen van de Markthal is besloten las ik.

  dinsdag 30 september 2014 @ 13:18:13 #86
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145051615
Ja, stom hoor. Vind ik meer iets voor 020. :P
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_145067255
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 11:25 schreef ChatGirl het volgende:

[..]

Hij is alweer onderweg. Hij gaat nu naar de Botlek voor onderhoud, schijnt.
13 oktober is ie weer terug.
  Admin woensdag 1 oktober 2014 @ 09:34:17 #88
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145082623
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 september 2014 13:03 schreef Craptacular het volgende:
De opening morgen van de Markthal is besloten las ik.

Ja, inderdaad. :{

Hier alle info: https://www.markthal.nl/magazine/opening-woensdag-1-oktober

Vanaf lunchtijd is het rondom de Markthal gezellig; daarna kunnen we er om half vijf in. Ik ga wel even kijken. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_145082938
Jammer, als Willy de opening zou doen was het vast geen besloten feestje. Hij houdt niet zo van die gekkigheid.

Anyway het is tot 22.00 geopend, dus ik ga zeker rondlopen. Ben wel benieuwd wat het prijsniveau zal zijn.
  Admin woensdag 1 oktober 2014 @ 13:33:37 #90
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145089609
Ik ga zo voor lunch misschien effe kijken of de kraampjes die buiten zouden moeten staan iets leuks hebben. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin woensdag 1 oktober 2014 @ 14:23:11 #91
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145091089
http://www.missethoreca.n(...)-Rotterdam-1611629W/

Wanneer de fuck zijn deze foto's gemaakt? Gisteravond waren ze nog druk aan het verbouwen en inrichten. :D
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_145092986
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 14:23 schreef Breuls het volgende:
http://www.missethoreca.n(...)-Rotterdam-1611629W/

Wanneer de fuck zijn deze foto's gemaakt? Gisteravond waren ze nog druk aan het verbouwen en inrichten. :D
Maakt wel gelijk een einde aan de discussie 8-)

  Admin woensdag 1 oktober 2014 @ 15:27:17 #93
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145093128
Welke discussie?

En hej, is dat Bram in de Markthal? Nice.

Wie gaat er na de opening ook effe kijken?
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_145093259
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 15:27 schreef Breuls het volgende:
Welke discussie?

En hej, is dat Bram in de Markthal? Nice.

Wie gaat er na de opening ook effe kijken?
Patat/Friet. Het is natuurlijk patat, wat Bram Ladage hier bevestigd :D

Het is wel de bedoeling daar een aantal keer te gaan kijken ja :Y
  Admin woensdag 1 oktober 2014 @ 15:33:09 #95
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145093357
quote:
2s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 15:30 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Patat/Friet. Het is natuurlijk patat, wat Bram Ladage hier bevestigd :D
Aha :D

Ja, natuurlijk. 8-)
quote:
Het is wel de bedoeling daar een aantal keer te gaan kijken ja :Y
Ik ga sowieso straks even langs, maar ik verwacht eigenlijk dat het te druk is om rustig rond te kunnen struinen. Maar ik heb al een paar keer van buiten naar binnen gekeken, en er zit van alles in: van een donutshop tot een cafe tot een Chinese supermarkt, bloemenkraam, et cetera.

Mogelijk ben ik uiteindelijk heel blij dat het op een steenworp afstand van mijn huis is. Het is nauwelijks verder dan Jumbo. :P
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_145093436
quote:
2s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 15:22 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Maakt wel gelijk een einde aan de discussie 8-)

[ afbeelding ]
:')
  Admin woensdag 1 oktober 2014 @ 15:42:09 #97
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145093709
Er was waarschijnlijk gewoon een pers-preview ofzo, want hier is zelfs een video: http://www.debuikvan.nl/r(...)al-volop-in-beweging
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 1 oktober 2014 @ 15:47:17 #98
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_145093905
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 09:48 schreef Craptacular het volgende:
Jammer, als Willy de opening zou doen was het vast geen besloten feestje. Hij houdt niet zo van die gekkigheid.

Anyway het is tot 22.00 geopend, dus ik ga zeker rondlopen. Ben wel benieuwd wat het prijsniveau zal zijn.
Niet zo gierig doen jij ;) Anders kan je altijd nog een bubble tea van YoYo halen!
Ik ga het weekend even kijken, ben wel benieuwd wat er allemaal zit nu.
pi_145093929
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 15:33 schreef Breuls het volgende:

[..]

Aha :D

Ja, natuurlijk. 8-)

[..]

Ik ga sowieso straks even langs, maar ik verwacht eigenlijk dat het te druk is om rustig rond te kunnen struinen. Maar ik heb al een paar keer van buiten naar binnen gekeken, en er zit van alles in: van een donutshop tot een cafe tot een Chinese supermarkt, bloemenkraam, et cetera.

Mogelijk ben ik uiteindelijk heel blij dat het op een steenworp afstand van mijn huis is. Het is nauwelijks verder dan Jumbo. :P
Is het van voordeur tot ingang niet zelfs iets dichterbij?
  Admin woensdag 1 oktober 2014 @ 15:50:50 #100
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145093999
Nee, als ik op de kaart kijk is het zelfs twee keer zo ver. :P
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin woensdag 1 oktober 2014 @ 15:52:06 #101
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145094037
Het wordt in ieder geval lekker druk:

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 1 oktober 2014 @ 15:53:44 #102
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_145094093
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 15:52 schreef Breuls het volgende:
Het wordt in ieder geval lekker druk:

[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 15:52 schreef Breuls het volgende:
Het wordt in ieder geval lekker druk:

[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 15:52 schreef Breuls het volgende:
Het wordt in ieder geval lekker druk:

[ afbeelding ]
Gelukkig werk ik thuis vandaag. Ik werk naast de markthal en ga gewoon relaxed in het weekend kijken (hoop ik) :P
  Admin woensdag 1 oktober 2014 @ 15:56:06 #103
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145094167
quote:
6s.gif Op zondag 28 september 2014 11:46 schreef DutchTrain het volgende:
Mooi uitzicht vanaf de 14e ja :)
En nu effe hi-res:


:P
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin woensdag 1 oktober 2014 @ 17:59:55 #104
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145098555
Nou, het is lekker druk binnen. Er stond een enorme rij voor de ingang, maar er was een zijingang voor Albert Heijn en dat hadden maar weinig mensen door. Even een rondje foto's gedaan. Ze zitten in de set die ik al eerder gepost had, dus de bovenste thumbnails zijn wat ouder. De foto's van vanmiddag beginnen halverwege en in de set zelf zitten er nog meer. :)

I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_145110178
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 15:56 schreef Breuls het volgende:

[..]

En nu effe hi-res:

[ afbeelding ]

:P
Met scheve horizon :p
  woensdag 1 oktober 2014 @ 22:49:00 #106
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145111030
Niet al je foto's doen het. Wel gaaf zeg.

Ik reed er drie kwartier geleden langs en het was nog steeds bizar druk. :o
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  Admin woensdag 1 oktober 2014 @ 22:53:09 #107
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145111244
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 22:49 schreef Isegrim het volgende:
Niet al je foto's doen het. Wel gaaf zeg.
Raar; het linkje is dan kapot. Maar hier kun je sowieso veel beter de foto's zien: https://www.flickr.com/photos/breuls
quote:
Ik reed er drie kwartier geleden langs en het was nog steeds bizar druk. :o
Het zou open zijn tot tien uur. Misschien kwam iedereen toen naar buiten?

Wellicht ga ik morgen toch effe rond lunchtijd kijken wat daar te beleven is. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  woensdag 1 oktober 2014 @ 23:03:47 #108
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145111746
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 22:53 schreef Breuls het volgende:

[..]

Raar; het linkje is dan kapot. Maar hier kun je sowieso veel beter de foto's zien: https://www.flickr.com/photos/breuls
_O_
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_145111798
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 15:53 schreef Danielle83 het volgende:

[..]

[..]

[..]

Gelukkig werk ik thuis vandaag. Ik werk naast de markthal en ga gewoon relaxed in het weekend kijken (hoop ik) :P
Inderdaad, ook al denk ik dat dit weekend nog steeds niet bepaald relaxed gaat zijn, misschien de komende maand niet eens...
pi_145115406
Whaa. Mn hoofd staat op 1 van je foto's :D
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
  Admin donderdag 2 oktober 2014 @ 00:44:54 #111
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145115430
Welke? :P
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_145115465
5e.. je hebt me iig niet op m'n charmantst geschoten :P
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
  Admin donderdag 2 oktober 2014 @ 08:48:15 #113
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145117033
Sorry. :P
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 2 oktober 2014 @ 09:08:57 #114
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_145117409
* volgt topic

Zaterdag maar even de markthal checken.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_145117599
quote:
0s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 22:53 schreef Breuls het volgende:
Raar; het linkje is dan kapot. Maar hier kun je sowieso veel beter de foto's zien: https://www.flickr.com/photos/breuls
Leuk!
pi_145117635
Dit weekend maar eens langs die olijven stand :9
  donderdag 2 oktober 2014 @ 09:46:21 #117
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_145118078
quote:
99s.gif Op woensdag 1 oktober 2014 23:04 schreef McGrath het volgende:

[..]

Inderdaad, ook al denk ik dat dit weekend nog steeds niet bepaald relaxed gaat zijn, misschien de komende maand niet eens...
En toch ben ik retenieuwsgierig hoe het ervan binnen uitziet. Heb al wat foto's op facebook voorbij zien komen. Super leuk dat ze een laag met terrasjes hebben gebouwd.
pi_145119075
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 09:46 schreef Danielle83 het volgende:

[..]

En toch ben ik retenieuwsgierig hoe het ervan binnen uitziet. Heb al wat foto's op facebook voorbij zien komen. Super leuk dat ze een laag met terrasjes hebben gebouwd.
Op die terrasjes zaten gisteravond voornamelijk kakkers. NRC meisjes je kent ze wel.
  Admin donderdag 2 oktober 2014 @ 10:36:50 #119
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145119133
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 09:46 schreef Danielle83 het volgende:

[..]

En toch ben ik retenieuwsgierig hoe het ervan binnen uitziet. Heb al wat foto's op facebook voorbij zien komen. Super leuk dat ze een laag met terrasjes hebben gebouwd.
Dan zou ik toch eens doorklikken naar mijn foto's. ;)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 2 oktober 2014 @ 12:09:34 #120
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_145121815
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 10:36 schreef Breuls het volgende:

[..]

Dan zou ik toch eens doorklikken naar mijn foto's. ;)
Heb ik al gedaan stiekem ;) Nu nog in real life zien.
Ik wist trouwens niet dat de IJssalon er ook in zou zitten. Nice :9
  donderdag 2 oktober 2014 @ 12:10:09 #121
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_145121830
quote:
9s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 10:33 schreef Craptacular het volgende:

[..]

Op die terrasjes zaten gisteravond voornamelijk kakkers. NRC meisjes je kent ze wel.
Nee nog nooit van gehoord. NRC ken ik niet. Alleen de Witte Aap :z
  Admin donderdag 2 oktober 2014 @ 14:38:23 #122
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145126195
Het was er net ook weer behoorlijk druk. Je kunt niet effe stilstaan zonder de flow van mensen te irriteren, of van richting veranderen zonder anderen voor de voeten te lopen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_145132470
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 14:38 schreef Breuls het volgende:
Het was er net ook weer behoorlijk druk. Je kunt niet effe stilstaan zonder de flow van mensen te irriteren, of van richting veranderen zonder anderen voor de voeten te lopen.
Het is net geopend, mensen willen er allemaal een kijkje nemen. Het zal wat dat betreft wel loslopen qua drukte. :)

Ik snap sowieso de verkoper van vers groente niet in de Markthal. 2 stappen verder en je staat op de markt waar je voor een habbekrats hetzelfde kan kopen.
  donderdag 2 oktober 2014 @ 18:18:04 #124
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_145132777
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 14:38 schreef Breuls het volgende:
Het was er net ook weer behoorlijk druk. Je kunt niet effe stilstaan zonder de flow van mensen te irriteren, of van richting veranderen zonder anderen voor de voeten te lopen.
Klinkt als de gewone markt op zaterdag, maar dan in een hal :P Ik ga morgen kijken, wish me luck!
pi_145134082
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:06 schreef Craptacular het volgende:

[..]

Het is net geopend, mensen willen er allemaal een kijkje nemen. Het zal wat dat betreft wel loslopen qua drukte. :)

Ik snap sowieso de verkoper van vers groente niet in de Markthal. 2 stappen verder en je staat op de markt waar je voor een habbekrats hetzelfde kan kopen.
De gewone markt is er 2-3 keer per week. Een groenteboer is 7 dagen per week tot 8 uur open.
  Admin donderdag 2 oktober 2014 @ 19:04:29 #126
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145134558
quote:
0s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 18:06 schreef Craptacular het volgende:

[..]

Het is net geopend, mensen willen er allemaal een kijkje nemen. Het zal wat dat betreft wel loslopen qua drukte. :)
Klopt, en het was rond 5 uur alweer rustiger. Kon gewoon relaxed effe wat dingetjes kopen.
quote:
Ik snap sowieso de verkoper van vers groente niet in de Markthal. 2 stappen verder en je staat op de markt waar je voor een habbekrats hetzelfde kan kopen.
Toen ik naar buiten liep was er anders geen markt hoor. ;)

En dat is ook waarom ik vaak groente bij de supermarkt haal: ik ga niet al mijn boodschappen timen om ze op de markt te halen; Jumbo of AH is wel zo handig. Ik denk ook niet dat ik constant naar de Markthal ga voor dingen, behalve als het uitkomt. Vanmiddag een zak sinaasappelen gehaald, maar het kostte meer dan bij Jumbo (die op zijn beurt goedkoper is dan de markt), en ik zag limoenen liggen die even duur zijn als bij AH, terwijl de markt daar weer goedkoper in is.

Het zal dus wisselen, wat nuttig is. Maar de markt is vaak een ongeregeld zooitje waar ik zo snel mogelijk weer weg wil zijn; misschien dat de Markthal daar een andere positie in krijgt. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_145135548
Vanmiddag in de lunchpauze even naar de markthal geweest. Nog erg druk inderdaad en nauwelijks de mogelijkheid om te bekijken wat er werd verkocht. Ook zijn nog niet alle plekken ingericht.
Even afwachten tot het wat rustiger, dan kom ik wel weer terug om de pintxos of de macarons te proberen. Nu alleen een borek van een euro gehaald bij het turkse bakkertje

Ik zag overigens veel mensen met een stempelkaart waar je bij vele stalletjes voor 1 euro iets kon proberen. Geen idee hoe ze daar aan kwamen eigenlijk, maar dat kan ook komen omdat ik via de achteringang naar binnen was gegaan.

En ik zie nu ook dat er elke avond om 20.00 een lichtshow in de hal is :)
pi_145141125
quote:
14s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 19:29 schreef DutchTrain het volgende:
Vanmiddag in de lunchpauze even naar de markthal geweest. Nog erg druk inderdaad en nauwelijks de mogelijkheid om te bekijken wat er werd verkocht. Ook zijn nog niet alle plekken ingericht.
Even afwachten tot het wat rustiger, dan kom ik wel weer terug om de pintxos of de macarons te proberen. Nu alleen een borek van een euro gehaald bij het turkse bakkertje

Ik zag overigens veel mensen met een stempelkaart waar je bij vele stalletjes voor 1 euro iets kon proberen. Geen idee hoe ze daar aan kwamen eigenlijk, maar dat kan ook komen omdat ik via de achteringang naar binnen was gegaan.

En ik zie nu ook dat er elke avond om 20.00 een lichtshow in de hal is :)
Tijd van de lichtshow klopt niet, die is om 9 uur. En vandaag zijn ze hem volgens mij helemaal vergeten :P
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
  vrijdag 3 oktober 2014 @ 09:01:38 #129
176873 marcel-o
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pi_145147375


De Rotterdammert in de mist :7
| Wordfeud: marcel-o |plug.dj/uptempo |<-- draai zelf je platen
  vrijdag 3 oktober 2014 @ 09:13:03 #130
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145147559
Zeer tof plaatje! Doet aan alsof het een foto uit 1900 is ofzo. Erg mooi.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  Admin vrijdag 3 oktober 2014 @ 09:44:41 #131
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145148200
quote:
14s.gif Op donderdag 2 oktober 2014 19:29 schreef DutchTrain het volgende:
Ik zag overigens veel mensen met een stempelkaart waar je bij vele stalletjes voor 1 euro iets kon proberen. Geen idee hoe ze daar aan kwamen eigenlijk, maar dat kan ook komen omdat ik via de achteringang naar binnen was gegaan.
In het midden, naast de Churros tent, is een stalletje waar je een kaart kunt halen. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  Admin vrijdag 3 oktober 2014 @ 09:44:47 #132
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145148202
quote:
14s.gif Op vrijdag 3 oktober 2014 09:01 schreef marcel-o het volgende:
[ afbeelding ]

De Rotterdammert in de mist :7
Mooi. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  vrijdag 3 oktober 2014 @ 10:02:50 #133
176873 marcel-o
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pi_145148563
Tx :D

aan de andere kant van de tunnel was er niks aan de hand _O-
| Wordfeud: marcel-o |plug.dj/uptempo |<-- draai zelf je platen
  zaterdag 4 oktober 2014 @ 11:57:32 #134
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_145182481
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 oktober 2014 09:44 schreef Breuls het volgende:

[..]

In het midden, naast de Churros tent, is een stalletje waar je een kaart kunt halen. :)
Je tip kwam gister zeker van pas! Leuk initiatief dingen proberen voor een ¤1. Verder vind ik het echt een aanwinst voor Rdam :)
  zaterdag 4 oktober 2014 @ 12:11:54 #135
176873 marcel-o
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pi_145182773
best vuurwerk gister avond :7

waar was dat van ? als k t wist, had k ff naar t water gefietst :P
| Wordfeud: marcel-o |plug.dj/uptempo |<-- draai zelf je platen
pi_145183866
quote:
11s.gif Op zaterdag 4 oktober 2014 12:11 schreef marcel-o het volgende:
best vuurwerk gister avond :7

waar was dat van ? als k t wist, had k ff naar t water gefietst :P
Er was een feest op de SS Rotterdam omdat RTL 25 jaar bestond.
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
  zaterdag 4 oktober 2014 @ 13:17:21 #137
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145184273
Echt helemaal niets van meegekregen. :o

Gister voor het eerst in de Markthal wezen kijken. Er was veel kritiek over dat er gewoon de grote ketens enzo zitten, maar op begane grondniveau zitten er toch echt wel een heleboel winkels waar ik als voedselfanaat best blij van word. :Y

Was nog steeds bizar druk, even een paar weekjes wachten voordat ik daar serieus heen ga om inkopen te doen. :') Gister alleen harinkjes gehapt bij Schmidt.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_145184440
Ja, ik wacht ook nog even een paar weekjes. Met kleine kinderen die massa in heb ik niet veel trek in.
pi_145185476
Het is dan ook niet echt een kleine kinderen ding imo.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  zaterdag 4 oktober 2014 @ 17:01:48 #140
176873 marcel-o
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pi_145189626
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 oktober 2014 13:17 schreef Isegrim het volgende:
Echt helemaal niets van meegekregen. :o
Het was dan ook om n zeer logische tijd
23:50 :')
| Wordfeud: marcel-o |plug.dj/uptempo |<-- draai zelf je platen
pi_145190396
Ik ben net in de Markthal geweest, samen met half Rotterdam. De nieuwigheid maakt het, zeker op een mooie zaterdagmiddag waarop de stad toch al druk is, allejezus vol daarbinnen, maar het is wel érg gaaf. Ik vond het van buiten al een tof gebouw, maar de binnenkant is nog veel toffer. De kraampjes zien er gelikt uit en het is een mooie combinatie van koopwaar die ze aanbieden. Echt een gigantische aanwinst, dat ding.
pi_145190441
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 oktober 2014 13:24 schreef Tem het volgende:
Ja, ik wacht ook nog even een paar weekjes. Met kleine kinderen die massa in heb ik niet veel trek in.
Laat de kleine kinderen dan gewoon thuis.
pi_145190844
quote:
9s.gif Op zaterdag 4 oktober 2014 17:32 schreef Myraela het volgende:

[..]

Laat de kleine kinderen dan gewoon thuis.
Zelf heb ik ook niet zo'n zin om hutjemutje te lopen.
pi_145191955
quote:
14s.gif Op zaterdag 4 oktober 2014 17:30 schreef clumsy_clown het volgende:
Ik ben net in de Markthal geweest, samen met half Rotterdam. De nieuwigheid maakt het, zeker op een mooie zaterdagmiddag waarop de stad toch al druk is, allejezus vol daarbinnen, maar het is wel érg gaaf. Ik vond het van buiten al een tof gebouw, maar de binnenkant is nog veel toffer. De kraampjes zien er gelikt uit en het is een mooie combinatie van koopwaar die ze aanbieden. Echt een gigantische aanwinst, dat ding.
Ik liep er vanmiddag ook even langs en ik ben maar snel doorgelopen. Het was zó druk, niet normaal. Ik ga volgende maand ofzo wel eens een keer kijken op een doordeweekse dag.
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
  zaterdag 4 oktober 2014 @ 19:32:34 #146
434029 KillemWieft
Freedom is scary, deal with it
pi_145193613
quote:
14s.gif Op zaterdag 4 oktober 2014 17:30 schreef clumsy_clown het volgende:
Ik ben net in de Markthal geweest, samen met half Rotterdam. De nieuwigheid maakt het, zeker op een mooie zaterdagmiddag waarop de stad toch al druk is, allejezus vol daarbinnen, maar het is wel érg gaaf. Ik vond het van buiten al een tof gebouw, maar de binnenkant is nog veel toffer. De kraampjes zien er gelikt uit en het is een mooie combinatie van koopwaar die ze aanbieden. Echt een gigantische aanwinst, dat ding.
Ik ben benieuwd hoe het er over een jaar of 5 bij staat. De huur schijnt nogal pittig te zijn, dus er moet flink wat geld binnen komen.
Proud member of the IDGAF+FU2 community
  zaterdag 4 oktober 2014 @ 19:47:01 #147
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145193930
Ik hoop dat het een succes wordt. Er zitten ook genoeg kleinere ondernemers en ik gun hen succes, mede uit eigenbelang. ;)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_145195997
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 oktober 2014 19:32 schreef KillemWieft het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd hoe het er over een jaar of 5 bij staat. De huur schijnt nogal pittig te zijn, dus er moet flink wat geld binnen komen.
Op Radio Rijnmond zei een standhouder van de week 1800 euro per maand. Weet niet welke kraam en hoe groot (kan me voorstellen dat er per locatie nog verschil is). Hij vertelde ook dat op de markt een kraam 60 euro per dag kost.
pi_145197165
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 oktober 2014 20:58 schreef NedKelly het volgende:

[..]

Op Radio Rijnmond zei een standhouder van de week 1800 euro per maand. Weet niet welke kraam en hoe groot (kan me voorstellen dat er per locatie nog verschil is). Hij vertelde ook dat op de markt een kraam 60 euro per dag kost.
Voor de niet ondernemers hier, hoe verhoudt zich dat tot een pand aan de Meent of Lijnbaan? Snap wel dat het niet helemaal vergelijkbaar is maar een aantal kramen zijn 2e of 3e vestigingen van bestaande zaken. Gewoon ter vergelijking dus.
pi_145206725
Imo wel een gemiste kans dat alles daar op zondag ook pas om 12 uur open gaat.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_145206731
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 oktober 2014 17:45 schreef Tem het volgende:

[..]

Zelf heb ik ook niet zo'n zin om hutjemutje te lopen.
Kun je evengoed je kleine kinderen beter thuis laten.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_145206946
quote:
0s.gif Op zondag 5 oktober 2014 08:02 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

Kun je evengoed je kleine kinderen beter thuis laten.
Ohja jij was zo een verzuurde kinderhatende citroendoos.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-10-2014 08:23:42 ]
pi_145207210
:Y Je zegt het of het een slecht ding is :o

Maar afgezien daarvan snap ik niet waarom je je kinderen mee zou slepen naar zoiets, ze hebben er imo weinig te zoeken, dus waarom zou je het ze (en de andere bezoekers) aandoen .
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_145207288
Wat interesseert mij het nou wat jij iyo vindt waar je wel of geen kinderen mag meenemen? :')
pi_145207350
Je bent verder bekend met het begrip forum?

Beetje als "wat interesseert het mij nou dat jij hier komt om muziek te luisteren" zeggen tegen een concertbezoeker.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_145207446
Dat jij nogal focust op het woord "kinderen" is meer jouw probleem. Maar ik zal het woord niet meer gebruiken in deze reeks aangezien het schijnbaar nogal traumatisch voor je is. :)
pi_145207840
Je kunt het woord prima gebruiken in deze reeks. "Weet iemand een leuke Ballorig in Rotterdam, waar ik met de kinderen heen kan?" "Waar zitten de leukste speeltuinen van Rotterdam, zodat ik een tour kan doen met mijn kinderen, om ze allemaal te zien!".

Allemaal hele logische vragen in een topic als dit :Y
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_145208263
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 oktober 2014 21:32 schreef Asgard het volgende:

[..]

Voor de niet ondernemers hier, hoe verhoudt zich dat tot een pand aan de Meent of Lijnbaan? Snap wel dat het niet helemaal vergelijkbaar is maar een aantal kramen zijn 2e of 3e vestigingen van bestaande zaken. Gewoon ter vergelijking dus.
Vergelijkbaar. Pand aan de botersloot van 85m2 kost je pakweg 22.000 per jaar. Dat is 1830 per maand, op een iets mindere locatie maar met fors meer vierkante meters.

Lijnbaan 260 vierkante meter voor 130.000 per jaar, zo'n 42 euro per vierkante meter per maand.
pi_145208281
quote:
0s.gif Op zondag 5 oktober 2014 08:43 schreef DancingPhoebe het volgende:
:Y Je zegt het of het een slecht ding is :o

_O-
pi_145208780
quote:
0s.gif Op zondag 5 oktober 2014 09:31 schreef DancingPhoebe het volgende:
Je kunt het woord prima gebruiken in deze reeks. "Weet iemand een leuke Ballorig in Rotterdam, waar ik met de kinderen heen kan?" "Waar zitten de leukste speeltuinen van Rotterdam, zodat ik een tour kan doen met mijn kinderen, om ze allemaal te zien!".

Allemaal hele logische vragen in een topic als dit :Y
Nou, dat weten we dan ook weer :Y Ik neem ze gewoon over een paar weekjes mee naar de markthal, vindt die oudste ontzettend leuk volgens mij.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 05-10-2014 10:45:24 ]
  Admin zondag 5 oktober 2014 @ 11:07:24 #161
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145209519
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 oktober 2014 19:47 schreef Isegrim het volgende:
Ik hoop dat het een succes wordt. Er zitten ook genoeg kleinere ondernemers en ik gun hen succes, mede uit eigenbelang. ;)
Same here. Ik heb al een paar keer het wandelingetje naar de hal gemaakt en het is geen onprettige loopafstand om gewoon even langs te lopen. En ik ben al van alles aan het proberen; heb al fruit, kaas en noten gekocht in verschillende bezoekjes. Heb zelfs de AH en Gall&Gall op -1 even gechecked. :P

Ik weet nog niet wat de meerwaarde voor mij persoonlijk is op blijvende basis, maar ik blijf het voorlopig misschien gewoon af en toe even uitproberen. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 5 oktober 2014 @ 11:48:52 #162
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_145210321
Is die ah onder de hal een beetje groot? Als ik in t centrum boodschappen moet doen ga ik meestal naar dat kleine kreng op de lijnbaan, maar das eigenlijk niks.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  Admin zondag 5 oktober 2014 @ 11:52:16 #163
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145210401
Kleine kreng op de Lijnbaan? Je bedoelt deze? Die is zo groot, die heeft nog bijna geen XL-label. Die is heerlijk ruim!

Maar die onder de hal is iets kleiner, naar mijn gevoel, maar het zal niet veel schelen.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  PR/Manusje van alles zondag 5 oktober 2014 @ 12:04:10 #164
148800 crew  Surveillance-Fiets
Toezicht is gezond!
pi_145210691
quote:
0s.gif Op zondag 5 oktober 2014 11:52 schreef Breuls het volgende:
Kleine kreng op de Lijnbaan? Je bedoelt deze? Die is zo groot, die heeft nog bijna geen XL-label. Die is heerlijk ruim!

Maar die onder de hal is iets kleiner, naar mijn gevoel, maar het zal niet veel schelen.
Vreselijke winkel om te shoppen. Op elk tijdstip veel te druk. :')
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! ©yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
  Admin zondag 5 oktober 2014 @ 12:10:22 #165
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145210823
Het was mijn vaste supermarkt toen ik in Delfshaven woonde, want lokaal was er niets fatsoenlijks en deze had een directe tramverbinding. :P

Maar ik kom er tegenwoordig nauwelijks. Ik heb een AH om de hoek aan de Meent, een prima Jumbo aan de Botersloot en als ik echt nog een grotere AH zoek, is er nu de Markthal-AH.
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  zondag 5 oktober 2014 @ 12:22:53 #166
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145211116
Ik kwam daar alleen toen ik Rotterdam nog niet zo goed kende. Inderdaad altijd te druk. Jumbo aan de Botersloot is onze vaste stek voor de dagelijkse dingen, naast de Aziatische en Turkse supermarkten waar we ook veel halen.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 5 oktober 2014 @ 12:48:23 #167
150897 ebeaydojraes
Gek Zijn Is Gezond (.nl)
pi_145211850
Tsja. Keuze voor AH is nu of Groenendaal (middelgroot) of Markthal (groot) of Lijnbaan (XL). Afstand tussen de eerste 2 is gelijk dus van huis uit gok ik Markthal. Behalve als ik van de andere kant afkom. en dan hebben we de Jumbo nog....

denk wel dat de snelle maaltijden van de AH vervangen gaan worden door de Markthal. Kosten ziin vrijwel gelijk.
- "Was Ik Maar Een Dichter, Dan Kon Ik Dichter Bij Jou Zijn!"
- 'ye cannae change the laws of physics'
Licentie:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/nl/
  zondag 5 oktober 2014 @ 13:53:10 #168
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_145214095
quote:
0s.gif Op zondag 5 oktober 2014 11:52 schreef Breuls het volgende:
Kleine kreng op de Lijnbaan? Je bedoelt deze? Die is zo groot, die heeft nog bijna geen XL-label. Die is heerlijk ruim!

Maar die onder de hal is iets kleiner, naar mijn gevoel, maar het zal niet veel schelen.
ik vind hem vreselijk :') altijd druk. Misschien dat hij daarom ook kleiner lijkt. Die bij marconiplein is mijn favoriet
_O_ ruimte
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_145215784
quote:
2s.gif Op zondag 21 september 2014 17:38 schreef teknomist het volgende:
Weet iemand hoe de buurt rondom de Willem Buytewegstraat heet? Naast Loyd-kwartier.... mijn vriendin en ik konden erop niet komen, en internet bood geen soelaas. ;)
Ik vond het interessante vraag en wist het antwoord ook niet.

Toevallig gisteren een boekje bij Leeszaal West gescoord waar het antwoord op staat: Coolhaveneiland



Vond met Google ook dit op http://www.srivd-delfshaven.nl/

pi_145226732
quote:
0s.gif Op zondag 5 oktober 2014 14:39 schreef NedKelly het volgende:

[..]

Ik vond het interessante vraag en wist het antwoord ook niet.

Toevallig gisteren een boekje bij Leeszaal West gescoord waar het antwoord op staat: Coolhaveneiland

[ afbeelding ]

Vond met Google ook dit op http://www.srivd-delfshaven.nl/

[ afbeelding ]
^O^
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
  maandag 6 oktober 2014 @ 10:04:18 #171
176873 marcel-o
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pi_145246415
mn werkzaamheden komen hier te staan :D

vet _O_

vanaf 17 Oktobter tot maart :P
| Wordfeud: marcel-o |plug.dj/uptempo |<-- draai zelf je platen
pi_145246902
quote:
0s.gif Op zondag 5 oktober 2014 11:52 schreef Breuls het volgende:
Kleine kreng op de Lijnbaan? Je bedoelt deze? Die is zo groot, die heeft nog bijna geen XL-label. Die is heerlijk ruim!

Maar die onder de hal is iets kleiner, naar mijn gevoel, maar het zal niet veel schelen.
Vind je die groot? Volgens mij is het best een klein kreng(niet zo klein als de nieuwe AH in kralingen :( )
pi_145247551
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 10:24 schreef HamburgerHenk het volgende:

[..]

Vind je die groot? Volgens mij is het best een klein kreng(niet zo klein als de nieuwe AH in kralingen :( )
of die kansloze ah's bij het vroesenpark, de meent en bij schmidt zeevis _O- soort van uit de kluiten gewassen to go's
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_145247964
quote:
99s.gif Op maandag 6 oktober 2014 10:55 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

of die kansloze ah's bij het vroesenpark, de meent en bij schmidt zeevis _O- soort van uit de kluiten gewassen to go's
Yup en wel bomvol van de mensen :N
  Admin maandag 6 oktober 2014 @ 11:57:59 #175
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145249059
quote:
99s.gif Op maandag 6 oktober 2014 10:55 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

of die kansloze ah's bij het vroesenpark, de meent en bij schmidt zeevis _O- soort van uit de kluiten gewassen to go's
Oy! AH De Meent is mijn AH en die is supermegahandig. Ik kan er geen hele uitgebreide boodschappen doen, maar het assortiment is breed genoeg voor de eenvoudige zaken. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_145250948
quote:
10s.gif Op maandag 6 oktober 2014 10:04 schreef marcel-o het volgende:
mn werkzaamheden komen hier te staan :D

vet _O_

vanaf 17 Oktobter tot maart :P

^O^ Leuk! Ben benieuwd.
pi_145251008
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 10:24 schreef HamburgerHenk het volgende:

[..]

Vind je die groot? Volgens mij is het best een klein kreng(niet zo klein als de nieuwe AH in kralingen :( )
Er zijn er 2 op de Lijnbaan. Een kleine To Go tegenover Burger King. Een grote iets verderop richting Binnenwegplein, die zit bij de parkeergarage. Die is wel behoorlijk groot.
  Admin maandag 6 oktober 2014 @ 13:23:18 #178
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145251538
De To Go tegenover de King is al jaren weg. :P
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_145251572
quote:
0s.gif Op zondag 5 oktober 2014 11:48 schreef littledrummergirl het volgende:
Is die ah onder de hal een beetje groot? Als ik in t centrum boodschappen moet doen ga ik meestal naar dat kleine kreng op de lijnbaan, maar das eigenlijk niks.
Markthal heeft nieuwe inrichting, is daarom wat ruimer ingericht. Lijnbaan is huge, oogt misschien wat krapjes in verband met oude winkelinrichting, maar is bijna net zo groot als sommige XL's qua winkeloppervlakte. :)

quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 10:24 schreef HamburgerHenk het volgende:

[..]

Vind je die groot? Volgens mij is het best een klein kreng(niet zo klein als de nieuwe AH in kralingen :( )
Lusthofstraat, ja, valt mij ook beetje tegen. Het blijft technisch gezien een wijkwinkel, maar het is allemaal vrij druk.
pi_145251852
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 13:24 schreef einschtein het volgende:

[..]

Markthal heeft nieuwe inrichting, is daarom wat ruimer ingericht. Lijnbaan is huge, oogt misschien wat krapjes in verband met oude winkelinrichting, maar is bijna net zo groot als sommige XL's qua winkeloppervlakte. :)

[..]

Lusthofstraat, ja, valt mij ook beetje tegen. Het blijft technisch gezien een wijkwinkel, maar het is allemaal vrij druk.
Beetje jammer, ik had altijd gedacht dat de oude dijk dicht zou gaan en de Lusthof een grote nieuwe zou worden. Nu heb je dus 2 appies op nog geen 100 meter hemelsbreed van elkaar en in totaal 4 supermarkten op een paar 100 meter.
pi_145252021
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 13:34 schreef HamburgerHenk het volgende:

[..]

Beetje jammer, ik had altijd gedacht dat de oude dijk dicht zou gaan en de Lusthof een grote nieuwe zou worden. Nu heb je dus 2 appies op nog geen 100 meter hemelsbreed van elkaar en in totaal 4 supermarkten op een paar 100 meter.
Ik denk dat Lusthof is bedoeld om de druk enigszins van Oude Dijk af te halen. Ik zie die namelijk niet zo snel dicht gaan. Die heeft een prima locatie.
pi_145253126
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 13:23 schreef Breuls het volgende:
De To Go tegenover de King is al jaren weg. :P
Haha oeps..... :@
Besef me nu dat ik er pas ben langsgelopen en zag dat er weer een kledingzaak in zat. Toch?
pi_145263625
Die AH op het Vasteland is inderdaad erg chaotisch, ze hebben genoeg assortiment maar het is er altijd erg druk en benauwd, de winkel is nou niet bepaald ruim opgezet.
Maar die hebben heel veel aankopen van mensen die daar in de buurt werken op het bedrijventerrein, tussen de middag is het daar altijd een gekkenhuis.
Ik ga er soms wel heen voor een kleine boodschap, en soms ook naar de Spar op de Witte de Withstraat, maar dat is bijna oplichting zo duur.
En die hebben dan vaak iets simpels als gehakt niet.

Ik ben tegenwoordig ook wel fan geworden van Coop, die op de Binnenweg heeft precies voldoende assortiment en ook nog veel buitenlandse producten die de AH niet heeft, prijzen zijn volgens mij een beetje gelijk aan AH.

Maar wel supervriendelijk personeel, er werken veel nationaliteiten maar iedereen is stuk voor stuk aardig, dat vind ik toch echt wel belangrijk om een beetje met fatsoen behandeld te worden.....
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
  Admin maandag 6 oktober 2014 @ 18:51:56 #184
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145264156
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 14:15 schreef NedKelly het volgende:

[..]

Haha oeps..... :@
Besef me nu dat ik er pas ben langsgelopen en zag dat er weer een kledingzaak in zat. Toch?
Yup. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
pi_145269173
quote:
2s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:39 schreef junkiexp het volgende:
Die AH op het Vasteland is inderdaad erg chaotisch, ze hebben genoeg assortiment maar het is er altijd erg druk en benauwd, de winkel is nou niet bepaald ruim opgezet.
Is dat die AH die niet open is op zondag?
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
pi_145269566
quote:
2s.gif Op maandag 6 oktober 2014 20:38 schreef teknomist het volgende:

[..]

Is dat die AH die niet open is op zondag?
Klopt!
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
pi_145270691
quote:
2s.gif Op maandag 6 oktober 2014 20:47 schreef junkiexp het volgende:

[..]

Klopt!
Zo raar!

Coop @ Nieuwe Binnenweg is trouwens prima, krijg alleen claustrofobie van de winkel zelf. :P
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
pi_145270888
quote:
2s.gif Op maandag 6 oktober 2014 21:10 schreef teknomist het volgende:

[..]

Zo raar!

Coop @ Nieuwe Binnenweg is trouwens prima, krijg alleen claustrofobie van de winkel zelf. :P
Ja opzicht wel maar toch, je gaat daar niet echt boodschappen voor de hele week doen.
Ik zie het ook meer als een Ah To Go XXL.

Oh ik vind het bij de Coop wel meevallen, ook relaxt dat er direct naast een slijter met tabak e.d. zit.
In de winkel zelf heb je vaak een counter met zeurende mensen en het duurt alles veels te lang naar mijn zin :P
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
pi_145270973
quote:
2s.gif Op maandag 6 oktober 2014 21:14 schreef junkiexp het volgende:

[..]

Ja opzicht wel maar toch, je gaat daar niet echt boodschappen voor de hele week doen.
Ik zie het ook meer als een Ah To Go XXL.
Ja, ik kom er amper, het viel me op toen ik in de buurt was en op zondag nog wat wilde halen...

quote:
Oh ik vind het bij de Coop wel meevallen, ook relaxt dat er direct naast een slijter met tabak e.d. zit.
Ja, die slijter ernaast is erg relaxt. ^O^
“Everyone wants to live at the expense of the state. They forget that the state lives at the expense of everyone.” ― Frédéric Bastiat
pi_145275606
Heeft iemand toevallig het telefoonnummer van de dokter? Ik wil binnenkort op consult komen bij deze medische professionals.

Graag via PM. ;)
pi_145308168
quote:
2s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:39 schreef junkiexp het volgende:
Die AH op het Vasteland is inderdaad erg chaotisch, ze hebben genoeg assortiment maar het is er altijd erg druk en benauwd, de winkel is nou niet bepaald ruim opgezet.
Maar die hebben heel veel aankopen van mensen die daar in de buurt werken op het bedrijventerrein, tussen de middag is het daar altijd een gekkenhuis.
Ik ga er soms wel heen voor een kleine boodschap, en soms ook naar de Spar op de Witte de Withstraat, maar dat is bijna oplichting zo duur.
En die hebben dan vaak iets simpels als gehakt niet.

Ik ben tegenwoordig ook wel fan geworden van Coop, die op de Binnenweg heeft precies voldoende assortiment en ook nog veel buitenlandse producten die de AH niet heeft, prijzen zijn volgens mij een beetje gelijk aan AH.

Maar wel supervriendelijk personeel, er werken veel nationaliteiten maar iedereen is stuk voor stuk aardig, dat vind ik toch echt wel belangrijk om een beetje met fatsoen behandeld te worden.....
Deze AH is echt verschrikkelijk! Ik kwam er wel eens vanuit het Erasmus MC, om boodschappen te doen voor de studievereniging oid, maar ik kon er nooit iets vinden en het is er errug klein :(

De AH achter het Binnenwegplein is weliswaar heel erg groot, wat natuurlijk een voordeel is, maar heeft weer als nadeel dat je er niet echt goed dichtbij kunt komen met de fiets.

Zelf ben ik wel blij met de AH waar ik zelf ga (Mathenesserplein). Relatief grote supermarkt met ruim assortiment. Verder vind ik het sowieso fijn dat ik in een straal van 500 m vanaf mijn huis meerdere supermarktketens heb zitten (AH, Dirk, Lidl en Aldi). Toch fijn :-)

Ik was afgelopen zondag in de Markthal, maar dat had ik beter niet gedaan, zo druk :s) ik vond het wel echt een super mooi gebouw met leuke kraampjes (wel veel dezelfde dingen zoals noten). Ik ben alleen wel benieuwd of de prijzen niet te hoog zijn, om het aantrekkelijk te houden als de nieuwigheid eraf is over een paar weken/maanden.
pi_145448854
Nog mensen naar ICFR geweest?

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 12-10-2014 10:21:46 ]
  zondag 12 oktober 2014 @ 11:25:00 #193
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145450342
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 22:33 schreef artm het volgende:
Heeft iemand toevallig het telefoonnummer van de dokter? Ik wil binnenkort op consult komen bij deze medische professionals.

Graag via PM. ;)
:?
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 12 oktober 2014 @ 12:11:55 #194
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_145451308
quote:
1s.gif Op zondag 12 oktober 2014 11:25 schreef Isegrim het volgende:

[..]

:?
atm wil gewoon dat iemand mee gaat :+
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
pi_145451480
quote:
2s.gif Op maandag 6 oktober 2014 18:39 schreef junkiexp het volgende:

Ik ga er soms wel heen voor een kleine boodschap, en soms ook naar de Spar op de Witte de Withstraat, maar dat is bijna oplichting zo duur.
En die hebben dan vaak iets simpels als gehakt niet.


Dat is echt zo'n campingwinkel :D

Hier vaak Jumbo Rijnhaven, ligt op de route van/naar paard en is 7 dagen per week tot 22:00 open.
pi_145451507
Rotterdam. Geweldige stad.
Binnenkort wonen wij daar waarschijnlijk. :D
  zondag 12 oktober 2014 @ 12:23:11 #197
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145451615
Gefeliciteerd! *O*
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 12 oktober 2014 @ 12:24:29 #198
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_145451650
quote:
0s.gif Op zondag 12 oktober 2014 12:19 schreef TheWeeknd het volgende:
Rotterdam. Geweldige stad.
Binnenkort wonen wij daar waarschijnlijk. :D
welkom!
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
pi_145451678
Wel in een flat ipv onze hele ruime huis nu, maar ach. Alles beter dan hier.
Het heette rotterdam schooneveld, leuk daar ?
  zondag 12 oktober 2014 @ 12:33:31 #200
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_145451851
schooneveld? bedoel je niet schuttersveld?
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
pi_145451914
Neenee..het heet schoonveld trouwens, en dat is zelfs de straatnaam denk ik
Ligt aan slinge
  zondag 12 oktober 2014 @ 12:37:44 #202
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_145451942
quote:
0s.gif Op zondag 12 oktober 2014 12:36 schreef TheWeeknd het volgende:
Neenee..het heet schoonveld trouwens, en dat is zelfs de straatnaam denk ik
Ligt aan slinge
hmm okè ken ik niet. Maar vriendin van mij woont daar vlakbij en woont dr met dr kinderen en man al vele jaren heel tevreden voor zover ik weet.
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
pi_145451988
quote:
1s.gif Op zondag 12 oktober 2014 12:37 schreef Toekito het volgende:

[..]

hmm okè ken ik niet. Maar vriendin van mij woont daar vlakbij en woont dr met dr kinderen en man al vele jaren heel tevreden voor zover ik weet.
Ah klinkt goed haha
Het is 10min van zuidplein dus dat maakt me al tevreden :)
pi_145452032
Inbe4 Zuid Haters
pi_145455240
quote:
14s.gif Op zondag 12 oktober 2014 10:03 schreef Weissman het volgende:
Nog mensen naar ICFR geweest?
Ja. Als vrijwilliger :)
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
pi_145455285
quote:
0s.gif Op zondag 12 oktober 2014 14:40 schreef ChatGirl het volgende:
[..]
Ja. Als vrijwilliger :)
Had me ook opgegeven maar niks meer van gehoord :D
pi_145455309
quote:
0s.gif Op maandag 6 oktober 2014 22:33 schreef artm het volgende:
Heeft iemand toevallig het telefoonnummer van de dokter? Ik wil binnenkort op consult komen bij deze medische professionals.
Graag via PM. ;)
Al succes? In dat geval -->PM!
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_145455387
quote:
10s.gif Op zondag 12 oktober 2014 14:41 schreef Weissman het volgende:
[..]
Had me ook opgegeven maar niks meer van gehoord :D
:D

Ik heb me wel vermaakt daar. Gisteren de hele avond in Hotel New York gewerkt. Paar shows gezien die erg tof waren. En zo te horen waren het publiek + cabaretiers erg tevreden over het festival. Dus ik denk (hoop) dat het volgend jaar weer is. En Katendrecht is ook een toplocatie voor zoiets.
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
pi_145460548
quote:
0s.gif Op zondag 12 oktober 2014 14:44 schreef ChatGirl het volgende:
[..]
:D
Ik heb me wel vermaakt daar. Gisteren de hele avond in Hotel New York gewerkt. Paar shows gezien die erg tof waren. En zo te horen waren het publiek + cabaretiers erg tevreden over het festival. Dus ik denk (hoop) dat het volgend jaar weer is. En Katendrecht is ook een toplocatie voor zoiets.
Hoop dat het er volgend jaar weer is *O*
pi_145475619
quote:
0s.gif Op zondag 12 oktober 2014 12:36 schreef TheWeeknd het volgende:
Neenee..het heet schoonveld trouwens, en dat is zelfs de straatnaam denk ik
Ligt aan slinge
De velden zijn op zich wel prima. Waar kom je nu vandaan? Ken je de buurt waar je gaat wonen?
pi_145476925
quote:
2s.gif Op zondag 12 oktober 2014 22:39 schreef clumsy_clown het volgende:

[..]

De velden zijn op zich wel prima. Waar kom je nu vandaan? Ken je de buurt waar je gaat wonen?
Ik ken rotterdam zuidplein/maashaven/charlois he goed. Derest niet zo eerlijk gezegd.
En nee ik kom niet uit de gemeente rotterdam, kom er vaam om te winkelen en dat soort zaken.
  woensdag 15 oktober 2014 @ 22:10:42 #212
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_145585650
Omdat ik zelf in een totaal andere regio woon, maar vaak werk in Rotterdam e.o., overweeg ik een tweede huis te kopen in Rotterdam. Mijn budget is klein, omdat ik bij voorkeur geen of een kleine hypotheek wil afsluiten. Dit betekent in de praktijk dat ik alleen geschikte appartementen kan vinden in Carnisse, Tarwewijk of IJsselmonde.

Opgegroeid in een kansenwijk maak ik me niet zo heel erg druk over een "slechte" woonomgeving, maar deze woningen zijn zo bizar goedkoop dat ik me afvraag of er, naast de slechte staat van het pand, niet meer aan de hand is in deze wijken.

Kort gezegd: is het aan- of af te raden in deze wijken een woning te kopen? En waarom? En zijn er wijken waar ik echt nooit, niet, never wil wonen omdat het nooit wat zal worden?
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  woensdag 15 oktober 2014 @ 22:14:00 #213
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145585795
Ik zou in al die wijken prima kunnen wonen hoor. Zou alleen wel een beetje letten op de bewoning in de rest van het portiek, dat je niet tussen allemaal huisjesmelkerswoningen zit met 12 Polen erin.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_145585807
Welk budget heb je het over?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  woensdag 15 oktober 2014 @ 22:15:18 #215
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145585852
Oh en even nagaan hoe het met de VvE gesteld is. Dat je niet voor allerlei verrassingen (extra bijdragen, aanschrijvingen) komt te staan.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  woensdag 15 oktober 2014 @ 22:16:39 #216
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_145585915
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 22:14 schreef DancingPhoebe het volgende:
Welk budget heb je het over?
¤ 75.000 max. Dus echt een heel klein budget.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
pi_145585953
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 22:16 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
¤ 75.000 max. Dus echt een heel klein budget.
Oeh ja, als je alles zelfstandig wilt en niet in een complete bouwval wil zitten moet je dan wel gaan inleveren op locatie... Al vraag ik me af of 2 uit 3 al gaat lukken....

Succes! De wijken die je noemt ken ik alleen uit de verhalen, dus niets zinnigs over te zeggen!
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  woensdag 15 oktober 2014 @ 22:21:51 #218
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_145586135
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 22:17 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Oeh ja, als je alles zelfstandig wilt en niet in een complete bouwval wil zitten moet je dan wel gaan inleveren op locatie... Al vraag ik me af of 2 uit 3 al gaat lukken....
Succes! De wijken die je noemt ken ik alleen uit de verhalen, dus niets zinnigs over te zeggen!
Bouwval is ook geen drama. Een likje verf en ander verwarming doet vaak wonderen. Mijn eerste huis was een enkelsteens arbeidershuisje waar de slakken in rondkropen. Met 30.000 euro winst verkocht.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  woensdag 15 oktober 2014 @ 22:23:59 #219
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_145586219
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 22:16 schreef Tinkepink het volgende:
[..]
¤ 75.000 max. Dus echt een heel klein budget.
Dan kom je al snel op Charlois uit. Als je dichtbij Zuidplein zit, kan je er nog prima wonen.
pi_145586744
quote:
10s.gif Op zondag 12 oktober 2014 12:41 schreef Weissman het volgende:
Inbe4 Zuid Haters
Jij woont in Zuid?
  donderdag 16 oktober 2014 @ 07:11:01 #221
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_145593472
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 22:38 schreef Craptacular het volgende:

[..]

Jij woont op Zuid?
je woont OP Zuid niet in Zuid.
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
  donderdag 16 oktober 2014 @ 07:29:23 #222
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145593556
Aan de Dordtselaan kun je een flinke woning kopen voor zo'n bedrag.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  Admin donderdag 16 oktober 2014 @ 08:51:29 #223
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145594285
quote:
1s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 07:11 schreef Toekito het volgende:

[..]

je woont OP Zuid niet in Zuid.
I don't think so. :)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 16 oktober 2014 @ 08:54:03 #224
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_145594310
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 08:51 schreef Breuls het volgende:

[..]

I don't think so. :)
in het Rotterdams ech wel :)
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
  donderdag 16 oktober 2014 @ 08:55:46 #225
163768 Happel
Je Suis Roi
pi_145594337
Zeker wel op Zuid.
Elite
Feyenoordsupporters gaan naar de hemel, als er in de hel geen plaats meer is
Tegen TTIP
  Admin donderdag 16 oktober 2014 @ 08:56:52 #226
725 crew  Breuls
Bad Wolf
pi_145594357
quote:
1s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 08:54 schreef Toekito het volgende:

[..]

in het Rotterdams ech wel :)
Dat is een taalfout die door de verkeerde mensen in stand wordt gehouden.

Aan de andere kant, Zuid ligt "op" een eiland, dus het kan wel. ;)
I am a leaf on the wind.
Watch how I soar.
  donderdag 16 oktober 2014 @ 09:01:52 #227
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_145594447
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 08:56 schreef Breuls het volgende:

[..]

Dat is een taalfout die door de verkeerde mensen in stand wordt gehouden.

Aan de andere kant, Zuid ligt "op" een eiland, dus het kan wel. ;)
daar komt het ook vandaan ;)
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
  donderdag 16 oktober 2014 @ 09:18:48 #228
176873 marcel-o
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pi_145594762
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 22:14 schreef Isegrim het volgende:
Ik zou in al die wijken prima kunnen wonen hoor. Zou alleen wel een beetje letten op de bewoning in de rest van het portiek, dat je niet tussen allemaal huisjesmelkerswoningen zit met 12 Polen erin.
moet eerlijk zeggen dat k minder last heb van de polen naast me dan de nl'ers onder me..
man man. _O-
elke avond gooien met de deuren.. meneer breje harrie zet verheven stem op .. mevrouw barbie wordt snachts op t balkon gemietert :')

ahja, ik heb wel s n hele nacht hardcore op staan :P

Beverwaard kan ook nog goedkoop btw ..aan de kant van de viaduct though..
ook jaren gewoond O+ wat een wijk
| Wordfeud: marcel-o |plug.dj/uptempo |<-- draai zelf je platen
pi_145594952
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 07:29 schreef Isegrim het volgende:
Aan de Dordtselaan kun je een flinke woning kopen voor zo'n bedrag.
Dit ook idd.
pi_145595807
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 22:16 schreef Tinkepink het volgende:

¤ 75.000 max. Dus echt een heel klein budget.
Voor het bedrag aan k.k. en maandelijkse vaste lasten kan je in Rotterdam heel wat nachten overnachten in een hotel. Ja, de stad wordt wat populairder, maar er zijn ook best wat hotels bijgebouwd, waardoor er steeds meer hotelkamers op vakantieveiling / booking / groupon voor weinig worden aangeboden.

Maar als je een beetje vertrouwen hebt in de economie, dan is het natuurlijk een leuke investering om wat in Carnisse of Beverwaard te kopen :)
pi_145596259
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 07:29 schreef Isegrim het volgende:
Aan de Dordtselaan kun je een flinke woning kopen voor zo'n bedrag.
Als je houdt van een omgeving die lekker pauper is. :P

quote:
1s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 07:11 schreef Toekito het volgende:

[..]

je woont OP Zuid niet in Zuid.
Woon jij dan op je huis ipv in je huis? En ben jij dan doordeweeks in je werk ipv op je werk? :')
  donderdag 16 oktober 2014 @ 10:46:40 #232
176873 marcel-o
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
pi_145596567


_O-
| Wordfeud: marcel-o |plug.dj/uptempo |<-- draai zelf je platen
pi_145597204
quote:
9s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 10:32 schreef Craptacular het volgende:
Woon jij dan op je huis ipv in je huis? En ben jij dan doordeweeks in je werk ipv op je werk? :')
Misschien woont hij op de pof op kamers op zuid :6
  donderdag 16 oktober 2014 @ 12:57:18 #234
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_145600624
quote:
9s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 10:32 schreef Craptacular het volgende:

Woon jij dan op je huis ipv in je huis? En ben jij dan doordeweeks in je werk ipv op je werk? :')
Man zannik niet, ik zeg gewoon zoals het van oudsher is.
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
pi_145601041
quote:
Ze hadden 'm alleen even aan de goede kant moeten shoppen :D
  donderdag 16 oktober 2014 @ 15:00:14 #236
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_145604481
quote:
9s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 10:32 schreef Craptacular het volgende:

[..]

Als je houdt van een omgeving die lekker pauper is. :P

[..]

Woon jij dan op je huis ipv in je huis? En ben jij dan doordeweeks in je werk ipv op je werk? :')
Op de Dordstelaan zit mijn tandarts, maar ik zou er zeker niet willen wonen nee :P
  donderdag 16 oktober 2014 @ 15:02:22 #237
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_145604558
En de discussie van op Zuid in Zuid is al te vaak voorbij gekomen, volgens mij. Zeurpietjes :P
pi_145605107
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 15:00 schreef Danielle83 het volgende:

[..]

Op de Dordstelaan zit mijn tandarts, maar ik zou er zeker niet willen wonen nee :P
heb er bijna vijf jaar gewoond.. Meer geweld/schiet-/steek- en vechtpartijen gezien dan me lief was. Wat een gedonder daar altijd :r
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  donderdag 16 oktober 2014 @ 15:39:39 #239
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145605791
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 15:02 schreef Danielle83 het volgende:
En de discussie van op Zuid in Zuid is al te vaak voorbij gekomen, volgens mij. Zeurpietjes :P
Dan gaan we het nu hebben over zwarte (zeur)piet! :P
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  donderdag 16 oktober 2014 @ 18:16:32 #240
242120 Danielle83
Don’t dream it, be i
pi_145610162
quote:
1s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 15:39 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Dan gaan we het nu hebben over zwarte (zeur)piet! :P
Ik zit heel toevallig net een filmpje te kijken op dumpert. Gewoon rellen te kansloos!
pi_145610430
quote:
0s.gif Op woensdag 15 oktober 2014 22:16 schreef Tinkepink het volgende:

[..]

¤ 75.000 max. Dus echt een heel klein budget.
Woningbouwcoorporaties hebben wel wat huizen voor dat budget. Althans, ons huis was 89000 destijds. Volgens mij hebben we gekocht bij woonbron. Vrij dichtbij het centrum, niet op zuid.
  donderdag 16 oktober 2014 @ 18:42:26 #242
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_145610769
quote:
1s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 15:39 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Dan gaan we het nu hebben over zwarte (zeur)piet! :P
vandaag op werk dacht iemand ff snugger te zijn. 5000 man mailen met zijn website om Piet te redden....enige wat die gewonnen heeft is ontslag _O- en tientallen eikels die reply all deden.
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
  donderdag 16 oktober 2014 @ 19:03:50 #243
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145611374
:o Oh nee. :') Ontslag vind ik wel sneu...
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  donderdag 16 oktober 2014 @ 19:15:17 #244
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_145611841
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 19:03 schreef Isegrim het volgende:
:o Oh nee. :') Ontslag vind ik wel sneu...
is gerucht, weet niet zeker. Maar kom ff op. Dit soort dingen hoort niet op de werkvloer.
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
pi_145615900
Weet iemand of je, als je in blijdorp bent en je er ff uit moet (in ons geval om de hond uit te laten) er dan later weer terug in kan?

De website ligt eruit :') dus kan t niet vinden
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_145618308
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 20:53 schreef littledrummergirl het volgende:
Weet iemand of je, als je in blijdorp bent en je er ff uit moet (in ons geval om de hond uit te laten) er dan later weer terug in kan?

De website ligt eruit :') dus kan t niet vinden
Lijkt me toch bijna wel? Als je even overlegt met een medewerker of zo?
pi_145618431
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 21:36 schreef RenRen- het volgende:

[..]

Lijkt me toch bijna wel? Als je even overlegt met een medewerker of zo?
lijkt me ook, met zon stempelsysteem zoals in de kroeg ofzo :D bel ze anders morgen wel ff
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_145618581
Ah de site is weer online.. Alleen in bijzondere gevallen na overleg met personeel :') lekker vaag
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_145648533
In Parijs staat een nieuw kunstwerk van de kerel die kabouter buttplug ontworpen heeft:


Jammer dat er geen lampjes in hangen.
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_145648726
We've been out-plugged :'(
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  vrijdag 17 oktober 2014 @ 21:07:13 #251
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_145650407
:D
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  vrijdag 17 oktober 2014 @ 21:56:54 #252
163216 bioloogje
Meneer Bioloogje voor jou!
pi_145652360
Mijn hemel... dat daar geld aan besteed wordt zeg.
  zaterdag 18 oktober 2014 @ 08:58:46 #253
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_145660971
quote:
0s.gif Op donderdag 16 oktober 2014 21:42 schreef littledrummergirl het volgende:
Ah de site is weer online.. Alleen in bijzondere gevallen na overleg met personeel :') lekker vaag
mn tante mocht het ook x om de parkeermeter te vullen bij de oude ingang.
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
pi_145664270
Moet een kerstboom voorstellen. :X
pi_145675749
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 20:26 schreef DancingPhoebe het volgende:
We've been out-plugged :'(
Order restored:

http://metro.co.uk/2014/1(...)aming-paris-4910664/
  zondag 19 oktober 2014 @ 20:35:16 #256
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_145711424
Dagje de stad in gegaan met de camera. :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mooi dagje stad. :) Mezelf nog even verwend bij platenboef.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_145777070
quote:
Vanavond zal de gemeente @rotterdam het Noordereiland, de Willemsbrug en de Boompjes afzetten i.v.m. het hoog water op 22-10-2014, 06:00.
Aldus de politie op Twitter...
pi_145777806
quote:
2s.gif Op vrijdag 17 oktober 2014 21:56 schreef bioloogje het volgende:
Mijn hemel... dat daar geld aan besteed wordt zeg.
Cormac McCarthy is de kunstenaar. Hij staat redelijk hoog aangeschreven. Ik heb ooit eens van hem een overzichtstentoonstelling gezien in Gent. Eén en al vunzigheid.
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_145779926
quote:
0s.gif Op zondag 19 oktober 2014 20:35 schreef richolio het volgende:
Mooi dagje stad. :) Mezelf nog even verwend bij platenboef.
Eww
pi_145918348
Voor iedereen die het stadhuis eens van binnen wil zien, is er vandaag een open dag http://www.rotterdam.nl/opendagenstadhuis
pi_146041145
quote:
Je hebt gelijk. Cormac is de schrijver oa the road.
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_146041774
Iemand van jullie die wel eens bordspellen speelt of dat wel leuk lijkt? Ikzelf speel regelmatig maar het is altijd leuk om met anderen te spelen en/of nieuwelingen te besmetten..
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_146042077
quote:
5s.gif Op dinsdag 28 oktober 2014 17:57 schreef LostFormat het volgende:
Iemand van jullie die wel eens bordspellen speelt of dat wel leuk lijkt? Ikzelf speel regelmatig maar het is altijd leuk om met anderen te spelen en/of nieuwelingen te besmetten..
Ja regelmatig. Heb zelf niet de meest uitgebreide collectie, maar ken ondertussen aardig wat.
En anders www.boardgaming-online.com :p
  dinsdag 28 oktober 2014 @ 18:07:39 #265
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_146042084
quote:
5s.gif Op dinsdag 28 oktober 2014 17:57 schreef LostFormat het volgende:
Iemand van jullie die wel eens bordspellen speelt of dat wel leuk lijkt? Ikzelf speel regelmatig maar het is altijd leuk om met anderen te spelen en/of nieuwelingen te besmetten..
meest catan of monopoly :)
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
pi_146042747
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 oktober 2014 18:07 schreef DutchTrain het volgende:

[..]

Ja regelmatig. Heb zelf niet de meest uitgebreide collectie, maar ken ondertussen aardig wat.
En anders www.boardgaming-online.com :p
Wat speel je zelf het liefst? Ik speel zelf het liefst thematische spellen. Spellen met bluf, verraders of veel verhaal. Favorieten op dit moment zijn: cosmic encounter, dead of winter en descent 2.0.

quote:
1s.gif Op dinsdag 28 oktober 2014 18:07 schreef Toekito het volgende:

[..]

meest catan of monopoly :)
Het mooie is, er is zoveel meer dan dat. Spellen als one night werewolf waarin je binnen 15 minuten er achter moet komen wie de weerwolf is en alles bij elkaar liegt. Of string railway waarin je spoorwegen met touwtjes legt. K2 is een barre race om wie het eerst op de top is. Het is te veel om op te noemen.
niet de vervaarlijke schaduw
met zijn dikke pens vol pistolen
beiden ingevet als een locomotief onder nul
pi_146043686
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 oktober 2014 18:27 schreef LostFormat het volgende:
Wat speel je zelf het liefst? Ik speel zelf het liefst thematische spellen. Spellen met bluf, verraders of veel verhaal. Favorieten op dit moment zijn: cosmic encounter, dead of winter en descent 2.0.

Wat meer strategische spellen. Van het wat makkelijkere Ticket to Ride (steden met spoorwegen verbinden) tot worker placement games als Andermans Veren (politiek spel), Russian Railroads (spoorlijn bouwen) of Automobile (autofabriekje spelen). En laatst ook wat coöperatieve spellen geprobeerd als Pandemic (virus uitroeien).
pi_146143732
Iemand nog een goed idee om een middag iets met een 15 jarig neefje te gaan doen? We gaan 's avonds naar feyenoord en hij is nog net te jong om de middag gewoon te bieren :'(
pi_146143755
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 10:30 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Iemand nog een goed idee om een middag iets met een 15 jarig neefje te gaan doen? We gaan 's avonds naar feyenoord en hij is nog net te jong om de middag gewoon te bieren :'(
Film?
  vrijdag 31 oktober 2014 @ 10:32:22 #270
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_146143792
Railz Miniworld? Of te kinderachtig? Blijdorp? Speedo? Film?
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_146143845
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 10:31 schreef Tem het volgende:

[..]

Film?
Iets met thema Rotterdam liefst :)

quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 10:32 schreef Isegrim het volgende:
Railz Miniworld? Of te kinderachtig? Blijdorp? Speedo? Film?
Speedo is al een goed idee :)
  vrijdag 31 oktober 2014 @ 10:34:45 #272
163768 Happel
Je Suis Roi
pi_146143866
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 10:30 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Iemand nog een goed idee om een middag iets met een 15 jarig neefje te gaan doen? We gaan 's avonds naar feyenoord en hij is nog net te jong om de middag gewoon te bieren :'(
Gewoon bieren.

En anders een tocht langs alle bezienswaardigheden met aansluitend een hapje eten.
Elite
Feyenoordsupporters gaan naar de hemel, als er in de hel geen plaats meer is
Tegen TTIP
pi_146144621
Speedo is wel tof. Of met de watertaxi naar Hotel NY en daar lunchen.
pi_146146275
Vanavond de zombie walk. Ik ben in de stad. Benieuwd of het wat is.

Weet iemand waarom de coolsingel is afgesloten vanwege een "evenement"?
  vrijdag 31 oktober 2014 @ 13:07:35 #275
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_146148560
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 11:54 schreef Craptacular het volgende:
Vanavond de zombie walk. Ik ben in de stad. Benieuwd of het wat is.

Weet iemand waarom de coolsingel is afgesloten vanwege een "evenement"?
Is het niet voor die zombie walk? :')
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_146149345
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 13:07 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Is het niet voor die zombie walk? :')
Die lopen voornamelijk door de binnenstad geloof ik.
pi_146166508
Mensen, kom op!
Speedo is een zwembroek :6
Spido heeft de rondvaarttochten

Knut, mijn 15-jarig nichtje (uit een klein gehucht in andere provincie) vond de kijk Kubus zeer intrigerend. En gewoon in Rotterdam rondlopen ook (maar misschien woont jouw neef hier).
  vrijdag 31 oktober 2014 @ 22:43:07 #278
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_146170253
Oeps! :')
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_146170319
Beetje speedo is ook wel cool, toch? :{
  vrijdag 31 oktober 2014 @ 22:48:06 #280
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_146170452
In je Speedo met de Spido. :P
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_146170464
Morgen weer Oogst Markt trouwens. *O*
  vrijdag 31 oktober 2014 @ 22:50:06 #282
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_146170542
Ja en de lijst van kraamhouders wordt alsmaar langer. ^O^ Nog een maand of vier, vijf, dan staan wij er ook. :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_146170595
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 22:50 schreef Isegrim het volgende:
Ja en de lijst van kraamhouders wordt alsmaar langer. ^O^ Nog een maand of vier, vijf, dan staan wij er ook. :Y
Cool, wat gaan jullie verkopen?
  vrijdag 31 oktober 2014 @ 22:55:52 #284
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_146170781
quote:
7s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 22:51 schreef Tem het volgende:

[..]

Cool, wat gaan jullie verkopen?
Desembrood en koek(jes)! Zie ook mijn post history. :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_146171249
quote:
1s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 22:55 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Desembrood en koek(jes)! Zie ook mijn post history. :Y
Leuk zeg :) Wij kopen wel eens desembrood bij de gimsel. Mischien ook maar eens bij jullie iets bestellen :P
  vrijdag 31 oktober 2014 @ 23:14:09 #286
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_146171587
Mag. :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_146178832
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 oktober 2014 22:50 schreef Isegrim het volgende:
Ja en de lijst van kraamhouders wordt alsmaar langer. ^O^ Nog een maand of vier, vijf, dan staan wij er ook. :Y
Leuk zeg. Ik kom er elke maand. Ben benieuwd! :)
pi_146276171

Weet iemand welke plek in Rotterdam dit is rond 2:10 ?
pi_146276329
quote:
1s.gif Op maandag 3 november 2014 23:07 schreef kikoooooo het volgende:

Weet iemand welke plek in Rotterdam dit is rond 2:10 ?
Zwembad bedoel je?
pi_146276432
quote:
0s.gif Op maandag 3 november 2014 23:10 schreef Weissman het volgende:

[..]

Zwembad bedoel je?
Nee die scène daarna.
pi_146276507
quote:
1s.gif Op maandag 3 november 2014 23:12 schreef kikoooooo het volgende:
Nee die scène daarna.
Aan de achtergrond te zien ergens op de Wilhelminapier.

Het stukje met metro's is bij Rijnhaven.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 03-11-2014 23:17:34 ]
pi_146276651
Is dat niet voor Hotel New York?
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
pi_146276691
quote:
0s.gif Op maandag 3 november 2014 23:18 schreef ChatGirl het volgende:
Is dat niet voor Hotel New York?
Dacht ik eerst ook maar uitzicht is te industrieel. Lijkt me meer richting Pernis ofzo.
pi_146276741
quote:
0s.gif Op maandag 3 november 2014 23:18 schreef Tem het volgende:
Dacht ik eerst ook maar uitzicht is te industrieel. Lijkt me meer richting Pernis ofzo.
Nee kan kloppen wat ze zegt. Zo heel ver zit dat ook niet van elkaar.
pi_146276854
quote:
1s.gif Op maandag 3 november 2014 23:07 schreef kikoooooo het volgende:

Weet iemand welke plek in Rotterdam dit is rond 2:10 ?
2:10 is het Inntel hotel. De scene daarna is vanaf de noordkant bij de fietsingang van de Maastunnel met blik over de Maas op het Charloisse hoofd. Kan ook vanaf de Lloydpier zijn. Wilhelminapier, met veel zoom stroomafwaarts.

[ Bericht 2% gewijzigd door DutchTrain op 03-11-2014 23:27:50 ]
pi_146276869
quote:
0s.gif Op maandag 3 november 2014 23:20 schreef Weissman het volgende:

[..]

Nee kan kloppen wat ze zegt. Zo heel ver zit dat ook niet van elkaar.
Teveel kranen en boten volgens mij. Als je bij Hotel NY staat zie je meer van de stad.
pi_146276912
quote:
0s.gif Op maandag 3 november 2014 23:18 schreef Tem het volgende:

[..]

Dacht ik eerst ook maar uitzicht is te industrieel. Lijkt me meer richting Pernis ofzo.


Daar op die punt en dan wat meer naar links gedraaid toch gewoon :?
Op vrijdag 19 december 2014 13:42 schreef SilentChaos het volgende:
CG O+ Louter kwaliteitsposts _O_
Op dinsdag 8 september 2015 14:08 schreef ieniminimuis het volgende:
Jij bent de allerleukste van dit topic, hiep hé hoera hoezee *O*
pi_146276960
quote:
0s.gif Op maandag 3 november 2014 23:23 schreef ChatGirl het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Daar op die punt en dan wat meer naar links gedraaid toch gewoon :?
pi_146277049
Ja, als je maar ver genoeg van je onderwerp afstaat, kan je de achtergrond mooi groot in beeld krijgen. Op de achtergrond zie je ook het enorme kraanschip dat altijd bij Schiedam aan de noordoever ligt.
pi_146277090
quote:
0s.gif Op maandag 3 november 2014 23:23 schreef ChatGirl het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Daar op die punt en dan wat meer naar links gedraaid toch gewoon :?
Je hebt gelijk. Nog ff via maps gekeken en lijkt me inderdaad de plek. :P Je ziet in de clip volgens mij nog net dat gebouwtje links op de foto.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 03-11-2014 23:30:01 ]
pi_146426080
Weten jullie of je gewoon de bieb binnen kunt lopen en daar rond kunt neuzen? En of er nog zoiets als leesruimten bestaat, waar je dan dus de boeken kunt lezen? Ook als niet-lid dus.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')