abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 17 augustus 2014 @ 22:14:37 #101
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143531854
quote:
1s.gif Op zondag 17 augustus 2014 21:26 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Maar waarom heet het haas en niet komijn of zeekoe? Een lekker stukje ossenzeekoe, of varkenszeekoe moet champignonsaus...
Het is niet bekend, maar er zijn er meer, denk ook aan de muis, de duimspier
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_143532428
quote:
1s.gif Op zondag 17 augustus 2014 21:26 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Maar waarom heet het haas en niet komijn of zeekoe? Een lekker stukje ossenzeekoe, of varkenszeekoe moet champignonsaus...
http://www.goeievraag.nl/(...)ssen-haas-koe.344005

Het is zeer verleidelijk om te denken dat het gebruik van het word "haas" voor een stuk vlees dat langwerpig en zacht is, te maken heeft met de vorm van een geslachte haas. Ze lijken inderdaad heel erg op elkaar.

Maar de taalkundigen zijn het niet helemaal over eens. Blijkbaar werd zo’n 5-6 eeuwen geleden dit woord al gebruikt om bepaalde lichaamsdelen van de mens of een paard aan te duiden. Het is natuurlijk dan ook de vraag of dit ook een vergelijking was met de vorm van een haas.
Er zijn namelijk andere spieren die naast zijn wetenschappelijke naam, eenmaal uitgebeend en bij de slager tentoongesteld een herkenbare naam krijgen, die vaak verwijst naar de vorm van het spier: de muis, het zadel, pianostuk…
Kijk de link voor een verzameling van mogelijke verklaringen van de naam "haas" voor het stukje vlees uit de rund, het varken of het schaap/lam.

Trouwens, de échte naam van het spier dat wij kennen als haas is ‘Psoas major’.
pi_143532646
Muis! Mijn ex en ik hebben ooit een pond muis gegrild! (en opgegeten...)
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zondag 17 augustus 2014 @ 22:37:20 #104
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143533199
Het klapstuk heeft ook een mooie naam en is erg lekker, hutspot traditioneel met klapstuk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_143534210
Een vergeten stuk rund is de uier. Delicatesse, moet lang gekookt worden, zelf nooit gegeten, je ziet het eigenlijk nergens.
Whatever...
  zondag 17 augustus 2014 @ 22:59:58 #106
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143534411
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 22:55 schreef Spanky78 het volgende:
Een vergeten stuk rund is de uier. Delicatesse, moet lang gekookt worden, zelf nooit gegeten, je ziet het eigenlijk nergens.
Uierboord
Rotjeknor en omgeving
http://www.rijnmond.nl/ni(...)rd-weer-erg-populair
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_143542314
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 augustus 2014 09:32 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij heet dat dubbeldoel. Dubbeldoelkoe en dubbeldoelkip. ;)
Waar kan ik die kippenmelk kopen? Wil ik wel eens proberen :)
  maandag 18 augustus 2014 @ 08:01:34 #108
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143542950
quote:
1s.gif Op maandag 18 augustus 2014 05:34 schreef Deshain het volgende:

[..]

Waar kan ik die kippenmelk kopen? Wil ik wel eens proberen :)
Eierleggende Wol-Melk Varkens
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_143544428
Borstlappen van het rund - spotjegoedkoop stoofvlees. Maar ook heel vet.
pi_143544600
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 09:59 schreef klaarover het volgende:
Borstlappen van het rund - spotjegoedkoop stoofvlees. Maar ook heel vet.
Dat is juist postitief.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_143544931
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 09:59 schreef klaarover het volgende:
Borstlappen van het rund - spotjegoedkoop stoofvlees. Maar ook heel vet.
En dan uit 1 stuk kopen en recept op de vorige pagina maken :)
pi_143545419
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 23:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Wangen van rund, kalf en varken zijn goddelijk lekker stoofvlees
Ik eet in de winter graag gestoofde (iberico) varkenwangen.
Dit. Wel veel tijd, niet veel werk. Dus mocht TS de tijd hier niet voor hebben; koop een slowcooker, gooi daar alle ingredienten voor je stoofpot in met genoeg water, ga naar je werk, en bij thuiskomst is je eten klaar.
La derecha oprime, la izquierda libera
  maandag 18 augustus 2014 @ 11:20:48 #113
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143546272
quote:
2s.gif Op maandag 18 augustus 2014 10:47 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Dit. Wel veel tijd, niet veel werk. Dus mocht TS de tijd hier niet voor hebben; koop een slowcooker, gooi daar alle ingredienten voor je stoofpot in met genoeg water, ga naar je werk, en bij thuiskomst is je eten klaar.
Als je geen slow cooker hebt,
Neem een grote zware braadpan met deksel, braad daarin het vlees aan, doe er kruiderijen etc bij, blus met wijn/water of bouillon. Deksel op de pan en laat ff doorkoken.
Zet het gas uit.
Vouw een handdoek in vieren of zessen en zet daar de pan op, leg daar een paar handdoeken en een ouwe winterjas overheen en laat het zo uren staan.
De warmte die er in zit gaart het vlees lekker verder. Als je dit savonds zo doet kan je de volgende avond het opwarmen en als het nog niet helemaal gaar (onwaarschijnlijk) is gewoon even doorkoken.
Is het principe van de strokist, zo maakte men vroeger soep en stoverijen om brandstof te sparen.
Werkt ook voor rijst, bonen etc en alles wat langer moet koken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 18 augustus 2014 @ 11:25:01 #114
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_143546392
quote:
2s.gif Op maandag 18 augustus 2014 10:47 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Dit. Wel veel tijd, niet veel werk. Dus mocht TS de tijd hier niet voor hebben; koop een slowcooker, gooi daar alle ingredienten voor je stoofpot in met genoeg water, ga naar je werk, en bij thuiskomst is je eten klaar.
TS is student dus die kan beter een rijstkoper van ¤15 kopen :P
pi_143549802
quote:
0s.gif Op zondag 17 augustus 2014 22:23 schreef Eris het volgende:

[..]

http://www.goeievraag.nl/(...)ssen-haas-koe.344005

Het is zeer verleidelijk om te denken dat het gebruik van het word "haas" voor een stuk vlees dat langwerpig en zacht is, te maken heeft met de vorm van een geslachte haas. Ze lijken inderdaad heel erg op elkaar.

Maar de taalkundigen zijn het niet helemaal over eens. Blijkbaar werd zo’n 5-6 eeuwen geleden dit woord al gebruikt om bepaalde lichaamsdelen van de mens of een paard aan te duiden. Het is natuurlijk dan ook de vraag of dit ook een vergelijking was met de vorm van een haas.
Er zijn namelijk andere spieren die naast zijn wetenschappelijke naam, eenmaal uitgebeend en bij de slager tentoongesteld een herkenbare naam krijgen, die vaak verwijst naar de vorm van het spier: de muis, het zadel, pianostuk…
Helemaal verwarrend wordt het bij het sucadelapje, het procureurstuk, de varkenskroon, ossenstaart, de boterhamworst, de palingworst, cervelaat, snijworst, en de drumstick. Kortom, het is toch een rommeltje met de naamgeving. De ene keer is het de 'vindplaats', de andere keer komt de naam van de 'klant', dan weer is het de vorm of schaal, soms het doel, en vaak slaat het echt helemaal nergens op.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_143551376
Ossen staart een staart van een gecastreerde stier (een Os)

Dat ze de rest van de niet ossen onder noemen klopt officieel ook niet
pi_143565285
quote:
1s.gif Op zondag 17 augustus 2014 22:59 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Uierboord
Rotjeknor en omgeving
http://www.rijnmond.nl/ni(...)rd-weer-erg-populair
Yip, was een oude chef kok van me verzot op.
Whatever...
pi_143565328
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 08:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Eierleggende Wol-Melk Varkens
Hrmz, mangalica varkens zijn al een stapje dichterbij.... En melk geven ze ook al... nu alleen de eieren nog...
Whatever...
pi_143571554
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 11:20 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als je geen slow cooker hebt,
Neem een grote zware braadpan met deksel, braad daarin het vlees aan, doe er kruiderijen etc bij, blus met wijn/water of bouillon. Deksel op de pan en laat ff doorkoken.
Zet het gas uit.
Vouw een handdoek in vieren of zessen en zet daar de pan op, leg daar een paar handdoeken en een ouwe winterjas overheen en laat het zo uren staan.
De warmte die er in zit gaart het vlees lekker verder. Als je dit savonds zo doet kan je de volgende avond het opwarmen en als het nog niet helemaal gaar (onwaarschijnlijk) is gewoon even doorkoken.
Is het principe van de strokist, zo maakte men vroeger soep en stoverijen om brandstof te sparen.
Werkt ook voor rijst, bonen etc en alles wat langer moet koken.
Haha, gaaf. Dat ga ik een keer proberen. Ik ken overigens nog genoeg mensen die zaterdags hun eten koken en in de stro/-hooikist bewaren. Omdat ze zondags het gas niet mogen gebruiken. (ja, ik woon in de buurt van dergelijke christelijke gehuchten). Anyway Piet, weet jij of je op deze manier ook zuurvlees kunt maken of heb je daar een recept voor?

Laatst een keer gegeten van Maison v/d Boer, was echt goddelijk lekker. Later hoorde ik dat het van paardenvlees was, niet dat het me dan minder smaakt maar had dat nog nooit gegeten. Het idee is even vreemd.
  donderdag 21 augustus 2014 @ 13:34:58 #121
141808 Knuck-les
ik bats je moeder.
pi_143663063
Zojuist bij de slager hier ok de hoek geweest. De dame achter de vitrine keek me aan alsof ze water zag branden toen in vroeg naar een mooi stuk longhaas of bavette. Jammer.
pi_143664559
Moet je aan de slager vragen en niet aan een 18 jarige meishe die het verschil niet weet tussen een blinde en een sla vink
  donderdag 21 augustus 2014 @ 14:53:21 #123
141808 Knuck-les
ik bats je moeder.
pi_143665644
quote:
0s.gif Op donderdag 21 augustus 2014 14:21 schreef Eris het volgende:
Moet je aan de slager vragen en niet aan een 18 jarige meishe die het verschil niet weet tussen een blinde en een sla vink
Was helaas de enige medewerker op dat moment
  donderdag 21 augustus 2014 @ 14:59:49 #124
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_143665888
quote:
0s.gif Op donderdag 21 augustus 2014 13:34 schreef Knuck-les het volgende:
Zojuist bij de slager hier ok de hoek geweest. De dame achter de vitrine keek me aan alsof ze water zag branden toen in vroeg naar een mooi stuk longhaas of bavette. Jammer.
Da's ook geen slager maar een MBO vleesverkoper.
  donderdag 21 augustus 2014 @ 15:02:47 #125
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143665989
Toch jammer dat mensen een beroep uitoefenen waarbij ze geen interesse in het vak hebben
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_143667220
Bij mij moest de slager ook even nadenken toen ik om bavette vroeg totdat ik vinkenlap zei toen wist hij het.
pi_143667242
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 11:20 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als je geen slow cooker hebt,
Neem een grote zware braadpan met deksel, braad daarin het vlees aan, doe er kruiderijen etc bij, blus met wijn/water of bouillon. Deksel op de pan en laat ff doorkoken.
Zet het gas uit.
Vouw een handdoek in vieren of zessen en zet daar de pan op, leg daar een paar handdoeken en een ouwe winterjas overheen en laat het zo uren staan.
De warmte die er in zit gaart het vlees lekker verder. Als je dit savonds zo doet kan je de volgende avond het opwarmen en als het nog niet helemaal gaar (onwaarschijnlijk) is gewoon even doorkoken.
Is het principe van de strokist, zo maakte men vroeger soep en stoverijen om brandstof te sparen.
Werkt ook voor rijst, bonen etc en alles wat langer moet koken.
Kun je niet een pan met deksel en al in de oven zetten op een lage (onder de 100C) temperatuur?
pi_143676881
quote:
0s.gif Op donderdag 21 augustus 2014 13:34 schreef Knuck-les het volgende:
Zojuist bij de slager hier ok de hoek geweest. De dame achter de vitrine keek me aan alsof ze water zag branden toen in vroeg naar een mooi stuk longhaas of bavette. Jammer.
Op zich is als student een keer binnenlopen en dan meteen met een moeilijke vraag aankomen ook niet de manier om het beste in een vakman naar boven te halen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  donderdag 21 augustus 2014 @ 20:09:57 #129
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143677207
quote:
0s.gif Op donderdag 21 augustus 2014 15:38 schreef silverhill het volgende:

[..]

Kun je niet een pan met deksel en al in de oven zetten op een lage (onder de 100C) temperatuur?
Mja, kan, maar ik hou er niet van dat te doen als je niet thuis bent
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 21 augustus 2014 @ 20:11:16 #130
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_143677262
Wij hebben een slager in de Poiesz en die jongen is zooooooooooooooooo lief en weet zoveel van vlees!
Ik hou van hem, ga hem volgende week vragen om tong, hij regelt dat wel voor mij O+

We kunnen samen heerlijk over lekker vlees praten :D
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_143716438
Als ik zoiets 'vreemds' zou willen, zou ik nooit zomaar naar de slager lopen ('hee mag ik een rundertong meneer de slager?! en ook een paar varkenspoten alstublieft'). Ik zou eerst bellen om het te bestellen.

Tenzij je de slager kent en wéét dat hij dat soort dingen heeft.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  vrijdag 22 augustus 2014 @ 20:31:16 #132
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_143716911
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 augustus 2014 20:21 schreef sirdanilot het volgende:
Als ik zoiets 'vreemds' zou willen, zou ik nooit zomaar naar de slager lopen ('hee mag ik een rundertong meneer de slager?! en ook een paar varkenspoten alstublieft'). Ik zou eerst bellen om het te bestellen.

Tenzij je de slager kent en wéét dat hij dat soort dingen heeft.
Oké.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_143722524
quote:
0s.gif Op maandag 18 augustus 2014 11:20 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Als je geen slow cooker hebt,
Neem een grote zware braadpan met deksel, braad daarin het vlees aan, doe er kruiderijen etc bij, blus met wijn/water of bouillon. Deksel op de pan en laat ff doorkoken.
Zet het gas uit.
Vouw een handdoek in vieren of zessen en zet daar de pan op, leg daar een paar handdoeken en een ouwe winterjas overheen en laat het zo uren staan.
De warmte die er in zit gaart het vlees lekker verder. Als je dit savonds zo doet kan je de volgende avond het opwarmen en als het nog niet helemaal gaar (onwaarschijnlijk) is gewoon even doorkoken.
Is het principe van de strokist, zo maakte men vroeger soep en stoverijen om brandstof te sparen.
Werkt ook voor rijst, bonen etc en alles wat langer moet koken.
Bier.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  vrijdag 22 augustus 2014 @ 22:24:23 #134
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143722654
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 augustus 2014 22:22 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Bier.
Mja, geen pils gebruiken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_143722855
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 augustus 2014 20:21 schreef sirdanilot het volgende:
Als ik zoiets 'vreemds' zou willen, zou ik nooit zomaar naar de slager lopen ('hee mag ik een rundertong meneer de slager?! en ook een paar varkenspoten alstublieft'). Ik zou eerst bellen om het te bestellen.

Tenzij je de slager kent en wéét dat hij dat soort dingen heeft.
mijn slager heeft dat soort dingen niet maar wat hij niet heeft besteld hij gewoon.
pi_143723441
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 augustus 2014 22:24 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Mja, geen pils gebruiken
Echt bier :) Als ik pils bedoel zeg ik ook pils. Heb inmiddels te veel bier op om pils nog bier te noemen.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_143725835
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 augustus 2014 22:40 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Echt bier :) Als ik pils bedoel zeg ik ook pils. Heb inmiddels te veel bier op om pils nog bier te noemen.
Pils is ook bier.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_143729301
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 augustus 2014 23:25 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Pils is ook bier.
Ga jij dan eens lekker je vlees stoven in pils...

Succes. 8-)
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  zaterdag 23 augustus 2014 @ 01:11:50 #139
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_143730498
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 00:32 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Ga jij dan eens lekker je vlees stoven in pils...

Succes. 8-)
Lezen! :P

Hij heeft gewoon gelijk. Pils is bier maar bier hoeft geen pils te zijn.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_143733830
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 01:11 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Lezen! :P

Hij heeft gewoon gelijk. Pils is bier maar bier hoeft geen pils te zijn.
Dit. Pils is een biersoort. Net zoals lambiek, bock, wiezen, trappist etc.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_143735294
Vlees in pils stoven kan wel, maar met een westmalle of grimbergen krijg je natuurlijk gewoon veel meer smaak ;)
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_143735992
Ik heb een blik guiness liggen voor in de irish stew, neem aan dat dat goed is.
pi_143738325
Eigenlijk al het orgaanvlees.
pi_143740686
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 01:11 schreef Klaploper het volgende:

[..]

Lezen! :P

Hij heeft gewoon gelijk. Pils is bier maar bier hoeft geen pils te zijn.
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 08:16 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Dit. Pils is een biersoort. Net zoals lambiek, bock, wiezen, trappist etc.
In de regel klopt het ja. Een soort.
Zullen we de discussie verder doorzetten in het biertopic? Gaan jullie even schreeuwen dat pils bier is... even kijken hoelang het duurt voordat je 20 alarmen rechtonder krijgt.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_143740717
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 11:20 schreef Sorella het volgende:
Ik heb een blik guiness liggen voor in de irish stew, neem aan dat dat goed is.
Tuurlijk. Daar hoort Guinness in. Iets anders gebruiken voor een Ierse stoof is heiligschennis.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  zaterdag 23 augustus 2014 @ 14:54:25 #146
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_143740916
quote:
5s.gif Op vrijdag 15 augustus 2014 19:32 schreef Knuck-les het volgende:
Ik eet graag vlees. Helaas ben ik slechts een arme student die een beperkt budget heeft wanneer het om eten gaat. Nu heb ik besloten dat ik wat vaker een blokje om wil lopen naar de slager om daar wat lekker vlees te scoren, in plaats van de zoveelste waterkip of kilo-knaller bak gehakt van de super naar binnen te werken. Echter, als je niet weet wat je moet bestellen bij de slager kom je al snel uit bij het standaard 'saaie' stukje biefstuk voor een belachelijke prijs. Dus wat zijn nou de lekkere stukjes rund die relatief goedkoop zijn, lekker, en redelijk snel te bereiden? Uiteraard mogen dit stukken zijn die vetter zijn en wat meer 'bite' hebben dan een biefstukje.

Iemand tips? Heb al wat info gevonden op wat engelstalige sites dat bijvoorbeeld de 'flat iron' steak erg lekker en goedkoop is. Maar volgens mij versnijden ze het rund in het buitenland op een andere manier dan hier in Nederland. Is dat correct?
Haal bij de slager een goed stuk varkensschouder.
Relatief goedkoop, en je eet er lang en heel royaal van.

Hier heb je een recept. Wel even omrekenen van Fahrenheit naar Celsius . En ook even de tijd nemen om het te maken. :)
Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
pi_143741703
lijkt me een lekker recept, leuk geschreven maar waar kan je sazon kopen ?
  zaterdag 23 augustus 2014 @ 16:04:51 #148
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143742670
To make your own Sazon Goya without MSG, you will need: 1 tbsp. ground coriander, 1 tbsp. ground cumin, 1 tbsp. ground annatto seeds, 1 tbsp. garlic powder, and 1 tbsp. table salt. Simply combine the ingredients in a small bowl and mix until thoroughly combined. Store the mixture in an airtight container in a cool, dark place. If you don't have ground annatto, feel free to substitute sweet paprika. This recipe yields 5 tbsps. of sazon.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_143757529
dank je piet ;)
  zondag 24 augustus 2014 @ 11:45:00 #150
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_143766269
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 augustus 2014 15:29 schreef Sorella het volgende:
lijkt me een lekker recept, leuk geschreven maar waar kan je sazon kopen ?
bij de toko kan je het ook kopen.
Maar Piet, jouw manier ga ik ook proberen.

En ja he, dat recept is geniaal geschreven
Op zondag 7 oktober 2018 02:15 schreef MTheBassman het volgende:[/b]
Jij hebt wat rare shit in je lijst staan Knokkels :P
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')