abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 25 juli 2014 @ 15:47:18 #203
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_142721065
Nou ik heb hem gisteren gekocht, was van plan vandaag te gebruiken, maar dat zal wel morgen worden. Dan wordt het puree met creme fraiche en bieslook.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  vrijdag 25 juli 2014 @ 16:08:41 #204
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142721823
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 15:47 schreef Uccie het volgende:
Nou ik heb hem gisteren gekocht, was van plan vandaag te gebruiken, maar dat zal wel morgen worden. Dan wordt het puree met creme fraiche en bieslook.
Goed schoonmaken voor gebruik, rvs-> vaatwasser
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 25 juli 2014 @ 16:13:20 #205
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_142721979
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 16:08 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Goed schoonmaken voor gebruik, rvs-> vaatwasser
Die heb ik niet, maar hij gaat vanavond in de gewone afwas mee.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_142727031
Piet, ik wil stijve eiwitten krijgen en heb geen mixer, geen grote kom wel een dunne garde. Ik heb net geprobeerd deze stijf te slaan in een kommetje, nu nog een lamme arm, maar die eiwitten worden maar niet stijf. :( Wat extra suiker erbij gedaan toen ging het iets beter, maar toen was het weer te zoet :')

Weet je (of iemand anders) hier een trucje voor?
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  vrijdag 25 juli 2014 @ 19:36:27 #207
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142727551
Edelstaal schotel, of beter nog koper, heel goed ontvetten, heel verse eieren, snuf zout en een druppel of twee citroensap.
Goede garde (heel goed ontvet) en vanuit de pols slaan, niet met de hele arm.
Of je neemt een mixer
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142750969
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 19:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Edelstaal schotel, of beter nog koper, heel goed ontvetten, heel verse eieren, snuf zout en een druppel of twee citroensap.
Goede garde (heel goed ontvet) en vanuit de pols slaan, niet met de hele arm.
Of je neemt een mixer
Dank Piet, de eiwitten zijn stijver geworden dan een sexverslaafde met 3 strips viagra op.

Tiramisu gemaakt :9
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_142751093
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 15:50 schreef habitue het volgende:
Dank Piet, de eiwitten zijn stijver geworden dan een sexverslaafde met 3 strips viagra op.

:o
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 26 juli 2014 @ 16:42:04 #210
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142752330
Een tiramisu om te neuken dus?
pi_142752381
Italian pie? :+
  zaterdag 26 juli 2014 @ 17:03:14 #212
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142753010
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 15:50 schreef habitue het volgende:

[..]

Dank Piet, de eiwitten zijn stijver geworden dan een sexverslaafde met 3 strips viagra op.

Tiramisu gemaakt :9
goedzo
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 26 juli 2014 @ 20:02:59 #213
414785 sirdanilot
pi_142757778
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 19:17 schreef habitue het volgende:
Piet, ik wil stijve eiwitten krijgen en heb geen mixer, geen grote kom wel een dunne garde. Ik heb net geprobeerd deze stijf te slaan in een kommetje, nu nog een lamme arm, maar die eiwitten worden maar niet stijf. :( Wat extra suiker erbij gedaan toen ging het iets beter, maar toen was het weer te zoet :')

Weet je (of iemand anders) hier een trucje voor?
Je kunt er ook een snufje cream of tartar (wijnsteenbakpoeder) door doen heb ik een keer gelezen, maar ja wie heeft dat nou in huis.

Zelf heb ik ook geen mixer en ik was wél in staat om de eiwitten stijf te kloppen. In een grote metalen kom van de action met een garde van de action ( :') ). Het is ook een stukje juiste kloptechniek (kloppen niet roeren) en gewoon doorzetten. En idd, snufje zout.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 26 juli 2014 @ 20:06:23 #214
414785 sirdanilot
pi_142757872
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 11:05 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb zo'n ding en gebruik 'm nooit.
Weet niet precies waarom, de keren dat ik 'm gebruikte vond ik het een onding.
Voor puree mij teveel moeite en afwas.
Wij gebruikten hem als we bramen hadden geplukt, bramen gingen door dat ding en dan bleven de pitjes achter Wij hielden namelijk niet van deze pitjes We gebruikten hem verder ook nog wel incidenteel voor andere dingen, waaronder purée.

Maar als je dit nooit doet dan moet je hem vooral in de winkel laten liggen, ik heb er zelf ook geen meer tegenwoordig. Ik eet nooit puree en voor stamppot heb ik de stamper.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 26 juli 2014 @ 20:09:51 #215
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142757964
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 20:02 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Je kunt er ook een snufje cream of tartar (wijnsteenbakpoeder) door doen heb ik een keer gelezen, maar ja wie heeft dat nou in huis
Ik. Waarom zou je dat niet in huis hebben. Is niet echt een investering hoor. ;)

(nou ja, wijnsteen, heb ik in huis. Cream of tartar. Wijnsteenbakpoeder niet)
  zaterdag 26 juli 2014 @ 20:13:04 #216
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142758025
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 20:06 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Wij gebruikten hem als we bramen hadden geplukt, bramen gingen door dat ding en dan bleven de pitjes achter Wij hielden namelijk niet van deze pitjes
Die doe ik in de blender en daarna door een zeef. Vind ik volgens mij ook altijd nog fijner dan dat gedraai aan dat ding. Ik had gewoon nooit het idee dat het opschoot.
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 26 juli 2014 @ 20:32:23 #217
414785 sirdanilot
pi_142758512
Ik vind een blender ook veel afwas hoor. Ik gebruikte de blender maar zelden, als ik nu iets wil pureren doe ik het meestal met de staafmixer.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 26 juli 2014 @ 20:53:19 #218
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142759177
Het kan ook gewoon aan mij of de versie die ik heb liggen hoor.
Zo had ik altijd een hekel aan de staafmixer. Een onding vond ik het.
Tot ik na 25 jaar eindelijk een nieuwe kocht: geweldig ding! :D
Nu gebruik ik die regelmatig, vroeger nooit.
pi_142759630
blender veel afwas?
water in de blender en aanzetten dan de blender al bijna schoon. daarna nog ff afsoppen, spoelen en klaar. staafmixer hetzelfde.
  zondag 27 juli 2014 @ 08:40:17 #220
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_142771835
Mijn augurkenstruik moet geoogst worden. Kan je op een eenvoudige manieruitleggen hoe ik die in kan maken? Formaatje 'zure bom'?
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  zondag 27 juli 2014 @ 09:00:51 #221
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142771945
quote:
0s.gif Op zondag 27 juli 2014 08:40 schreef Beelzebufo het volgende:
Mijn augurkenstruik moet geoogst worden. Kan je op een eenvoudige manieruitleggen hoe ik die in kan maken? Formaatje 'zure bom'?
Doe ze in een grote RVS schaal of kunststof emmer met een mengsel van suiker en zout per kilo augurken een half kopje van elk ongeveer, zorg dat je allemaal een laagje hebben.
Laat dit afgedekt staan, dag of 3 in de koelkast.
Je leegt dit in de schone gootsteen, en je spoelt de augurken goed af, en dan droog je ze grondig af.
Neem Azijn en een zelfde hoeveelheid water.
hierin doe je inmaakkruiden, blaadje laurier, mosterdzaad, rozemarijn, dille, etc
Je kan blanke azijn nemen, en breng het met de kruiden en suiker aan de kook.
Hoeveelheid hangt af van de hoeveelheid augurken, per kilo augurken ongeveer een halve liter azijn, halve liter water en een half kopje suiker. Proeven, als het te zuur is voor je smaak, meer suiker toevoegen.
Af laten koelen, en in een goed afsluitende pot of plastic container doen met de augurken,
dit zet je een paar maanden in een koelkast of in de kelder, moet koel en donker zijn.
na een maand of twee kan je het al eten, maar na een maand of 4 beginnen ze echt lekker te worden.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 28 juli 2014 @ 22:45:41 #222
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_142831428
LIeve reddende engel.

Ik ga morgen http://allrecipes.nl/rece(...)&o_is=RecentlyViewed
maken... tja ben niet van het zoete bakken maar enfin.

Pruimen, ze zijn wat droog/melig. Is dat dan te merken met zo'n cake? En wat kan ik er anders mee doen om het wat minder melig te maken?
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  maandag 28 juli 2014 @ 23:00:07 #223
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142832111
Inleggen in drank!
  maandag 28 juli 2014 @ 23:01:58 #224
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_142832204
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 23:00 schreef RobinOok het volgende:
Inleggen in drank!
Drank! :9
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  dinsdag 29 juli 2014 @ 08:40:56 #225
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142839722
Ik leg dadels en rozijnen nog wel eens in op port, worden ze erg lekker van.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142856634
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 18:43 schreef SiGNe het volgende:
Kan je ipv zo'n knijper ook een microplane rasp gebruiken?
Of moet het echt geperst worden?

De rasp heb ik namelijk al in huis, de knijper niet :P
Wordt lijm. Ik rasp wel eens gekookte aardappelen voor tortilla's met een hele grove rasp. Dat wordt al een plakkerige bende van jewelste, laat staan met een microplane.
  Spellchecker woensdag 30 juli 2014 @ 13:01:24 #227
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_142880247
Ik heb gisteren gnocchi van Granditalia gegeten.
Gelukkig met tomatenbasilicumsaus en knoflook en geraspte kaas ....

Het leken wel kauwgomballen .... :o
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 30 juli 2014 @ 13:22:26 #228
414785 sirdanilot
pi_142880946
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:01 schreef maily het volgende:
Ik heb gisteren gnocchi van Granditalia gegeten.
Gelukkig met tomatenbasilicumsaus en knoflook en geraspte kaas ....

Het leken wel kauwgomballen .... :o
Is helemaal niet moeilijk zelf te maken van een restje gekookte aardappelen, beetje meel, ei etc. Maar het duurt natuurlijk altijd net wat langer dan een normale snelle hap en geeft net wat meer troep, dat wel.

Mijn salieplantje is lekker aan het groeien, wil nog een keer gnocchi met salieboter doen als ie wat groter is, schijnt lekker te zijn?
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  woensdag 30 juli 2014 @ 13:25:21 #229
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142881024
Idd, gewoon een keer zelf maken, is dan ineens een feestje.
Die Salie, staat ie in potten of in de volle grond? Dat kan verschrikkelijk woekeren namelijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Spellchecker woensdag 30 juli 2014 @ 13:34:24 #230
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_142881267
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:22 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Is helemaal niet moeilijk zelf te maken van een restje gekookte aardappelen, beetje meel, ei etc. Maar het duurt natuurlijk altijd net wat langer dan een normale snelle hap en geeft net wat meer troep, dat wel.

Mijn salieplantje is lekker aan het groeien, wil nog een keer gnocchi met salieboter doen als ie wat groter is, schijnt lekker te zijn?
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Idd, gewoon een keer zelf maken, is dan ineens een feestje.
Die Salie, staat ie in potten of in de volle grond? Dat kan verschrikkelijk woekeren namelijk
Maar is dan de structuur niet meer kauwgombalachtig?
  woensdag 30 juli 2014 @ 14:08:50 #231
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142882287
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:34 schreef maily het volgende:

Maar is dan de structuur niet meer kauwgombalachtig?
Nee, het wordt kauwgombal achtig als je te veel bloem gebruikt, lang kneed en weinig ei en aardappel gebruikt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Spellchecker woensdag 30 juli 2014 @ 14:17:50 #232
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_142882627
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 14:08 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, het wordt kauwgombal achtig als je te veel bloem gebruikt, lang kneed en weinig ei en aardappel gebruikt.
Ik ga het binnenkort eens proberen!
  woensdag 30 juli 2014 @ 14:35:37 #233
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142883229
Staan op youtube veel filmpjes over hoe je het moet doen.

In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142884345
Misschien een stomme vraag, maar als ik cake bak, maakt het dan uit of ik grote of gemiddelde eieren gebruik?
Hoi, ik ben robuust89 en ik ben nieuw!
  woensdag 30 juli 2014 @ 15:10:31 #235
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142884491
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 15:05 schreef robuust89 het volgende:
Misschien een stomme vraag, maar als ik cake bak, maakt het dan uit of ik grote of gemiddelde eieren gebruik?
Nee, dat is een hele goede vraag. Een recept wat bakkers gebruiken spreekt dan ook van gewicht aan ei. Een S ei en en een XLei verschillen nogal qua volume. Het is een van de dingen die zeker bij gebak nogal nauw luistert en wat me ergert bij recepten.
Geloof me, de meeste recepten die je in kookboeken leest zijn nooit goed of geheel niet uitgeprobeerd. Ze zijn overgeschreven en aangepast. Er wordt meer aandacht besteed aan de fotos dan aan het recept.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142885453
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 15:10 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, dat is een hele goede vraag. Een recept wat bakkers gebruiken spreekt dan ook van gewicht aan ei. Een S ei en en een XLei verschillen nogal qua volume. Het is een van de dingen die zeker bij gebak nogal nauw luistert en wat me ergert bij recepten.
Geloof me, de meeste recepten die je in kookboeken leest zijn nooit goed of geheel niet uitgeprobeerd. Ze zijn overgeschreven en aangepast. Er wordt meer aandacht besteed aan de fotos dan aan het recept.
aha! Maar een S ei heeft naar verhouding minder eiwit dan een XL, maakt dat ook uit?
Hoi, ik ben robuust89 en ik ben nieuw!
pi_142885907
Volgens mij wordt er meestal uitgegaan van een maat L ei, die hoort ongeveer 50 gram te wegen in totaal.
  woensdag 30 juli 2014 @ 16:46:00 #238
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142888191
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 15:38 schreef robuust89 het volgende:

[..]

aha! Maar een S ei heeft naar verhouding minder eiwit dan een XL, maakt dat ook uit?
Als dat zo is, ja, afhankelijk van wat je maakt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Spellchecker woensdag 30 juli 2014 @ 19:09:18 #239
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  woensdag 30 juli 2014 @ 19:31:35 #240
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142893291
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 19:09 schreef maily het volgende:

[..]

^O^
Nam deze omdat het zo heerlijk italiaanse mama is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Spellchecker woensdag 30 juli 2014 @ 19:35:55 #241
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_142893463
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 19:31 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nam deze omdat het zo heerlijk italiaanse mama is.
Zo mooi ook bij het kaasraspen: "what you buy in a sack are leftovers" :D
pi_142894004
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 15:05 schreef robuust89 het volgende:
Misschien een stomme vraag, maar als ik cake bak, maakt het dan uit of ik grote of gemiddelde eieren gebruik?
zomaar wat info over eieren:

wegen van eieren:
gewichtsklassen eieren:


Klasse 1 -- 70gr of meer
Klasse 2 -- 65-70gr
Klasse 3 -- 60-65gr
Klasse 4 -- 55-60gr
Klasse 5 -- 50-55gr
Klasse 6 -- 45-50gr
Klasse 7 -- minder dan 45gr

* Een gemiddeld ei van 60gr bevat ongeveer 30gr eiwit, 20gr eierdooier en 10 gr schil

* 20 hele eieren - 1 liter
* 32 eiwitten - 1 liter
* 52 eierdooiers - 1 liter

Eiwitten invriezen:
Eiwitten kunnen zo ingevroren worden en zijn enkele weken houdbaar

Eierdooiers invriezen:
Klop ze licht op met 5-10% suiker, vries ze in bij -25 °C en bewaar ze niet
langer dan 4 weken

en het ligt eraan, voor het ene cake recept staat er gewoon 2 eieren op kamertemperatuur,
bij 'n ander cake recept staat er bv 2 eieren, klasse 1 of 3 eieren klasse 5 of 6 eieren klasse 5

lekker simpel allemaal :D

:Y)
  woensdag 30 juli 2014 @ 19:52:51 #243
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142894057
quote:
14s.gif Op woensdag 30 juli 2014 19:50 schreef killerkip69 het volgende:

,
bij 'n ander cake recept staat er bv 2 eieren, klasse 1 of 3 eieren klasse 5 of 6 eieren klasse 5
Heb dat nog nooit in een recept zien staan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142894274
ik wel, het is ook wel 'n speciaal boek, dat dan weer wel...maar awesome recepten.. ^O^
en hetgeen je quote is trouwens bij 3 verschillende recepten, koken is makkelijker ;)
  woensdag 30 juli 2014 @ 19:59:49 #245
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142894323
quote:
10s.gif Op woensdag 30 juli 2014 19:58 schreef killerkip69 het volgende:
ik wel, het is ook wel 'n speciaal boek, dat dan weer wel...maar awesome recepten.. ^O^
en hetgeen je quote is trouwens bij 3 verschillende recepten, koken is makkelijker ;)
1 boek dus
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142894405
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 19:59 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

1 boek dus
yup, iets mis mee?
  woensdag 30 juli 2014 @ 20:03:31 #247
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142894466
quote:
15s.gif Op woensdag 30 juli 2014 20:01 schreef killerkip69 het volgende:

[..]

yup, iets mis mee?
Nee, maar het is dus zeker geen algemeen gebruik en niet verwonderlijk dat je het verder nooit in recepten ziet staan. Goed dat dit boek die uitzondering maakt, beter nog, gewoon gewicht gebruiken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142894687
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 20:03 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, maar het is dus zeker geen algemeen gebruik en niet verwonderlijk dat je het verder nooit in recepten ziet staan. Goed dat dit boek die uitzondering maakt, beter nog, gewoon gewicht gebruiken
inderdaad, daar heb je wel 'n punt :)
gewoon simpel houden, vind het ook maar vreemd, maar weet zeker als je die recepten niet goed aanhoudt, dat het gegarandeerd zal mislukken, echte patisserie is gewoon niet zo makkelijk...
  woensdag 30 juli 2014 @ 21:36:45 #249
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_142899165
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 22:45 schreef uniekhoorn het volgende:
LIeve reddende engel.

Ik ga morgen http://allrecipes.nl/rece(...)&o_is=RecentlyViewed
maken... tja ben niet van het zoete bakken maar enfin.

Pruimen, ze zijn wat droog/melig. Is dat dan te merken met zo'n cake? En wat kan ik er anders mee doen om het wat minder melig te maken?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van de melig/droogheid van de pruimen was geen sprake meer.
Voor de rest vond ik er niks aan maar met slagroom is alles goed te maken :')
Collega's waren wel een soort van heel erg enthousiast maar dat zijn lompe boeren.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  User die het meest klaagt 2022 donderdag 31 juli 2014 @ 12:03:12 #250
414785 sirdanilot
pi_142916939
Ik maak vaak Portugese zoete recepten, en die lui gebruiken zo ontzettend veel ei (6 eieren in een cake :') ) dat een beetje meer of minder niet meer uitmaakt volgens mij.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  User die het meest klaagt 2022 donderdag 31 juli 2014 @ 19:10:02 #251
414785 sirdanilot
pi_142929572
Vandaag de gnocchi met salie boter gemaakt. Wel lekker, maar té vet/veel werk voor hoe lekker het is, vind ik. Daarom zal ik het niet gauw nog een keer maken.

Kijk ik sta best open voor heel vette dingen ( :') ), en ook wel om veel werk te verrichten, maar dan moet het het wel ook echt dubbel en dwars waard zijn.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  User die het meest klaagt 2022 donderdag 31 juli 2014 @ 19:12:36 #252
414785 sirdanilot
pi_142929639
Overigens experimenteer ik met dit soort dingen als ik alleen eet, en als het echt een enorm succes is maak ik het een keer voor wat meer mensen. Als het dan mislukt is dat tenminste enkel mijn probleem ;)

Maar goed, zeker niet mislukt dus. OVerigens proef ik niet extreem veel salie, terwijl ik toch redelijk wat salie erin heb gedaan. Ik denk dat dit een leuk recept is als je tuin wordt overgnomen door een salie plant.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  donderdag 31 juli 2014 @ 20:26:28 #253
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_142932328
quote:
0s.gif Op donderdag 31 juli 2014 19:10 schreef sirdanilot het volgende:
ik sta best open voor heel vette dingen
Dat zei ze gisteravond ook
Laffe huichelaar
pi_142942025
quote:
0s.gif Op donderdag 31 juli 2014 19:10 schreef sirdanilot het volgende:
Vandaag de gnocchi met salie boter gemaakt. Wel lekker, maar té vet/veel werk voor hoe lekker het is, vind ik. Daarom zal ik het niet gauw nog een keer maken.

Kijk ik sta best open voor heel vette dingen ( :') ), en ook wel om veel werk te verrichten, maar dan moet het het wel ook echt dubbel en dwars waard zijn.
Ik vind salie boter lekkerder bij pasta. Bij gnocchi vind ik een goede kaassaus (gorgonzola of taleggio) of een tomatensaus veel lekkerder :)
pi_142943793
Piet. Stel je moest een volledig vegetarisch menu samenstellen. Drie of vier gangen. Hoe zou dat eruit zien?

Niet dat ik nu voor die opgave sta maar ik ben gewoon benieuwd. Heb zelf vaak moeite een volledig vegetarisch menu samen te stellen.
pi_142947882
Hoe vegetarisch is vegetarisch? Mogen vis en/of schaaldieren wel en hoe zit het met producten als gelatine, ik heb gemerkt dat nogal kan verschillen van vegetarier tot vegetarier.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 10:18:39 #257
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142947982
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 01:28 schreef Hagelkaas het volgende:
Piet. Stel je moest een volledig vegetarisch menu samenstellen. Drie of vier gangen. Hoe zou dat eruit zien?

Niet dat ik nu voor die opgave sta maar ik ben gewoon benieuwd. Heb zelf vaak moeite een volledig vegetarisch menu samen te stellen.
Zolang vegetariers mij geen steak voorzetten als ik bij hun kom eten zie ik niet in waarom ik veel moeite zou moeten doen voor vegetariers. Vegetarische restaurants hebben ook nooit een vlees of visgerecht, maar ze lopen wel te jankzakken als een steakrestaurant geen vegetarische optie heeft, of dat ie als hij er is, saai is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 10:21:54 #258
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142948046
quote:
0s.gif Op donderdag 31 juli 2014 19:10 schreef sirdanilot het volgende:
Vandaag de gnocchi met salie boter gemaakt. Wel lekker, maar té vet/veel werk voor hoe lekker het is, vind ik. Daarom zal ik het niet gauw nog een keer maken.

Kijk ik sta best open voor heel vette dingen ( :') ), en ook wel om veel werk te verrichten, maar dan moet het het wel ook echt dubbel en dwars waard zijn.
Waarom met salieboter? Had er zelf wat tomaten en kaas over gedaan
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142948153
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 10:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zolang vegetariers mij geen steak voorzetten als ik bij hun kom eten zie ik niet in waarom ik veel moeite zou moeten doen voor vegetariers. Vegetarische restaurants hebben ook nooit een vlees of visgerecht, maar ze lopen wel te jankzakken als een steakrestaurant geen vegetarische optie heeft, of dat ie als hij er is, saai is.
Ik hoop dat vegetariers mij geen steak voorzetten, 10 tegen 1 is die verpest omdat ze niet weten hoe ze zo'n dingen moeten bakken omdat ze dat nooit doen...
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 10:28:35 #260
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142948175
quote:
2s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 10:27 schreef Karstman het volgende:

[..]

Ik hoop dat vegetariers mij geen steak voorzetten, 10 tegen 1 is die verpest omdat ze niet weten hoe ze zo'n dingen moeten bakken omdat ze dat nooit doen...
Je mist het punt een beetje
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142948303
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 10:28 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Je mist het punt een beetje
Oh ik snap je punt wel hoor :) En ben het wel met je eens dat het ergens gek is dat vegetarische restaurants geen vlees optie hebben zoals steakhouses vaak wel hebben. Of je daar de vegetarische optie te eten is dat is vers 2 maar het is er wel.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 10:44:58 #262
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142948543
quote:
2s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 10:34 schreef Karstman het volgende:

[..]

Oh ik snap je punt wel hoor :) En ben het wel met je eens dat het ergens gek is dat vegetarische restaurants geen vlees optie hebben zoals steakhouses vaak wel hebben. Of je daar de vegetarische optie te eten is dat is vers 2 maar het is er wel.
Vegetarisme heeft nogal eens religieuze trekjes met bijbehorend gedrag.
Je hebt christenen die gewoon lekker voor zich christen zijn en proberen naar hun overtuiging te leven en vallen anderen daar niet mee lastig, mijn oma was er zo eentje, zeer goed mens dat altijd voor iedereen klaar stond hoe slecht ze het zelf ook had.
Er zijn christenen die er maar over blijven lullen en iedereen aan hun kop zeuren en willen bekeren en missioneren
En er zijn ook christenen die hel en verdoemenis preken, en een diepgewortelde haat hebben tegen alles wat niet is zoals zij.
En natuurlijk alle gradaties er tussen.
Zo is het ook met vegetarisme
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142952966
Hoe maakt ik een lekker paardenbiefstukje klaar? Normaal gooi ik een pan op het vuur wacht tot ie lekker warm is , schroei als het ware de steak dicht, beetje peper en zout erbij en klaar, maar ik vraag me af of er een andere lekkere variant is (qua kruiden etc) om het klaar te maken :)
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 12:59:01 #264
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142953050
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 12:56 schreef Questular het volgende:
Hoe maakt ik een lekker paardenbiefstukje klaar? Normaal gooi ik een pan op het vuur wacht tot ie lekker warm is , schroei als het ware de steak dicht, beetje peper en zout erbij en klaar, maar ik vraag me af of er een andere lekkere variant is (qua kruiden etc) om het klaar te maken :)
Steak eet je om de steak vind ik, niet moeilijk mee doen. Gewoon op kamertemperatuur laten komen en mooi rood eten.
Als je wilt maak er een saus bij, vind persoonlijk een blauwschimmelsaus met walnoten lekker bij steak
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 18:23:58 #265
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_142964244
Grillen terwijl er een takje rozemarijn onder ligt vind ikzelf ook altijd wel lekker, smaak van de rozemarijn trekt dan lekker in de steak.
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 18:44:18 #266
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142964807
Heb dat net met lamskoteletjes gedaan, heel veeel rozemarijn en knoflook uit eigen tuin.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 19:09:06 #267
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 19:10:31 #268
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142965590
quote:
Heerlijk
Helaas is mijn ouwe paardenslager er mee opgehouden.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 19:12:42 #269
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142965657
De mijne heeft me al 2 x genaaid, dus ben er ook een beetje klaar mee.
pi_142966937
was het lekker?
  User die het meest klaagt 2022 vrijdag 1 augustus 2014 @ 20:04:21 #271
414785 sirdanilot
pi_142967268
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 19:12 schreef RobinOok het volgende:
De mijne heeft me al 2 x genaaid, dus ben er ook een beetje klaar mee.
gaf ie je rund in plaats van paard? :D
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_142967300
de ezel
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 21:05:32 #273
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_142969591
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 01:28 schreef Hagelkaas het volgende:
Piet. Stel je moest een volledig vegetarisch menu samenstellen. Drie of vier gangen. Hoe zou dat eruit zien?

Niet dat ik nu voor die opgave sta maar ik ben gewoon benieuwd. Heb zelf vaak moeite een volledig vegetarisch menu samen te stellen.
Gewoon een lekker gerecht/menu bedenken waar alles behalve vlees in voor komt. Das toch niet moeilijk?

Ligt meer aan de persoon die het is, houdt die wel beetje van eten of is het een seitan-burger tarwegras eter oid ;)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_142969899
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 01:28 schreef Hagelkaas het volgende:
Piet. Stel je moest een volledig vegetarisch menu samenstellen. Drie of vier gangen. Hoe zou dat eruit zien?

Niet dat ik nu voor die opgave sta maar ik ben gewoon benieuwd. Heb zelf vaak moeite een volledig vegetarisch menu samen te stellen.
Mijn tip is om aziatisch te koken. Alleen al in de indonesische keuken kan je veel vegetarische recepten vinden. Ga naar je bibliotheek en neem een kookboek van Beb Vuijk mee.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 10:18:20 #275
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142983731
quote:
14s.gif Op woensdag 30 juli 2014 20:08 schreef killerkip69 het volgende:

[..]

inderdaad, daar heb je wel 'n punt :)
gewoon simpel houden, vind het ook maar vreemd, maar weet zeker als je die recepten niet goed aanhoudt, dat het gegarandeerd zal mislukken, echte patisserie is gewoon niet zo makkelijk...
Hier nog zo eentje
http://www.nrc.nl/koken/2014/08/02/gestoofde-inktvis/
Wat voor een inktvis? Sepia? Pijlstaart? Octopus?
Ik vermoed pijlstaart, maar het staat er niet.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142987276
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 20:03 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, maar het is dus zeker geen algemeen gebruik en niet verwonderlijk dat je het verder nooit in recepten ziet staan. Goed dat dit boek die uitzondering maakt, beter nog, gewoon gewicht gebruiken
Dat doen de meeste bakkers tegenwoordig ook. Iets minder romantisch is dat ze meestal gepasteuriseerd ei gebruiken, uit een pak. (niets mis mee trouwens).

Zeker bij patisserie komen verhoudingen nogal nauw. Te veel of te weinig vocht = mislukken.

In andere recepten valt het meestal wel mee. Maar lekkerder worden gerechten niet als ze uit balans zijn.
Whatever...
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 13:27:29 #277
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_142987332
Ik ga pizza eten vanavond. Nou heb ik vaker deeg gemaakt, maar ik wil graag een wat dikkere, luchtigere korst. Hoe?
Laffe huichelaar
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 13:29:22 #278
256666 leeell
I know you're lonely
pi_142987370
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 13:27 schreef timmmmm het volgende:
Ik ga pizza eten vanavond. Nou heb ik vaker deeg gemaakt, maar ik wil graag een wat dikkere, luchtigere korst. Hoe?
http://imgur.com/a/ekKmK

^O^
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
pi_142987377
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 10:21 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Waarom met salieboter? Had er zelf wat tomaten en kaas over gedaan
Ik vind dat wel lekker, maar je moet vooral matig zijn met de salieboter, behoorlijk heftig.

Overigens vind ik gnocchi ook wel lekker met lichte smaken, dus spinazie, ricotta, zoiets.
Whatever...
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 13:32:20 #280
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_142987443
quote:
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 13:27 schreef timmmmm het volgende:
vanavond
Laffe huichelaar
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 13:37:54 #281
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_142987577
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 10:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hier nog zo eentje
http://www.nrc.nl/koken/2014/08/02/gestoofde-inktvis/
Wat voor een inktvis? Sepia? Pijlstaart? Octopus?
Ik vermoed pijlstaart, maar het staat er niet.
Die NRC recepten zijn sowieso meestal om te janken. Denk dat 80% ervan net voor de deadline even snel bedacht op papier geknald wordt en nooit gemaakt is. Of ze vertalen een receptje van een YouTube video en zetten het dan met minstens 3 essentiële fouten erin online :')
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 2 augustus 2014 @ 17:51:03 #282
414785 sirdanilot
pi_142993873
Ik heb net Butterschmalz gemaakt, want ik wil Schnitzel gaan maken op de juiste wijze. Echter was ik een beetje ongeduldig, dus in plaats van 2 uur erover doen deed ik het in een half uur, wel lijkt het eindproduct er prima uit te zien. Ik kan daar nog steeds lekker mee bakken toch? Al het eiwit is er namelijk uit.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 18:25:51 #283
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142994689
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 17:51 schreef sirdanilot het volgende:
Ik heb net Butterschmalz gemaakt, want ik wil Schnitzel gaan maken op de juiste wijze. Echter was ik een beetje ongeduldig, dus in plaats van 2 uur erover doen deed ik het in een half uur, wel lijkt het eindproduct er prima uit te zien. Ik kan daar nog steeds lekker mee bakken toch? Al het eiwit is er namelijk uit.
Ja hoor,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142995685
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 10:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zolang vegetariers mij geen steak voorzetten als ik bij hun kom eten zie ik niet in waarom ik veel moeite zou moeten doen voor vegetariers. Vegetarische restaurants hebben ook nooit een vlees of visgerecht, maar ze lopen wel te jankzakken als een steakrestaurant geen vegetarische optie heeft, of dat ie als hij er is, saai is.
Ik ben het eens met je opvatting over vegetariërs maar het punt is meer dat ik zelf gewoon minder vlees wil eten. Ik merk dat ik bijna altijd het vlees als hoofdingredient van een maaltijd zie en daar wil ik een beetje vanaf. Vandaar mijn vraag, of kook je überhaupt niet zonder vlees :D

Heb dus niks tegen vleesbouillons of iets dergelijks. Ook niets tegen vlees. Wil er gewoon minder van eten.
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 2 augustus 2014 @ 20:06:09 #285
414785 sirdanilot
pi_142997158
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 18:25 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja hoor,
Is inderdaad prima gelukt, heerlijk zo'n schnitzel !

Wat alleen niet lukte was het vlees platslaan. Ik heb namelijk geen vleeshamer, dus probeerde het met een fles wijn :') (je zal het nooit raden, maar met een fles wijn kun je prima deegrollen, maar vlees platslaan ging dus niet zo goed)
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 20:16:34 #286
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_142997511
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 20:06 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Is inderdaad prima gelukt, heerlijk zo'n schnitzel !

Wat alleen niet lukte was het vlees platslaan. Ik heb namelijk geen vleeshamer, dus probeerde het met een fles wijn :') (je zal het nooit raden, maar met een fles wijn kun je prima deegrollen, maar vlees platslaan ging dus niet zo goed)
Gewoon huishoudfolie er over en plat houwen met een steelpan
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 20:18:57 #287
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_142997589
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 20:16 schreef uniekhoorn het volgende:

[..]

Gewoon huishoudfolie er over en plat houwen met een steelpan
Doe ik ook altijd ja. Werkt perfect.
Laffe huichelaar
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 2 augustus 2014 @ 20:26:30 #288
414785 sirdanilot
pi_142997819
Zal het de volgende keer eens met een pan proberen.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 2 augustus 2014 @ 21:59:58 #289
414785 sirdanilot
pi_143000646
Zo, ben nu ook avocado-ijs aan het maken, met een simpel recept:

- 3 kleine avocado's (1 euro, op de markt, lekker cheap)
- 1 pakje room
- 1.5 van bovenstaand pakje aan melk
- half koppie suiker (ik hou niet van super zoet)

Nu heb ik helaas geen ijsmachine, dus wat ik probeer is de avocado bevriezen, dit samen met alles gemalen in de keukenmachine (ging goed, een paar grote brokken lukten niet maar die heb ik er maar uitgezeefd, de rest was wel gewoon fijngemalen), dit in een ijsbakkie gedaan en in de vriezer, en nu roer ik het af en toe door met een vork. Helaas moet ik wel op den duur gaan slapen vanavond dus ik hoop dat het tegen die tijd al een beetje ijs is, anders is het morgen één grote klont...
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 22:10:35 #290
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_143000972
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 20:06 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Is inderdaad prima gelukt, heerlijk zo'n schnitzel !

Wat alleen niet lukte was het vlees platslaan. Ik heb namelijk geen vleeshamer, dus probeerde het met een fles wijn :') (je zal het nooit raden, maar met een fles wijn kun je prima deegrollen, maar vlees platslaan ging dus niet zo goed)
_O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 22:11:53 #291
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_143001023
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 21:59 schreef sirdanilot het volgende:
Zo, ben nu ook avocado-ijs aan het maken, met een simpel recept:

- 3 kleine avocado's (1 euro, op de markt, lekker cheap)
- 1 pakje room
- 1.5 van bovenstaand pakje aan melk
- half koppie suiker (ik hou niet van super zoet)

Nu heb ik helaas geen ijsmachine, dus wat ik probeer is de avocado bevriezen, dit samen met alles gemalen in de keukenmachine (ging goed, een paar grote brokken lukten niet maar die heb ik er maar uitgezeefd, de rest was wel gewoon fijngemalen), dit in een ijsbakkie gedaan en in de vriezer, en nu roer ik het af en toe door met een vork. Helaas moet ik wel op den duur gaan slapen vanavond dus ik hoop dat het tegen die tijd al een beetje ijs is, anders is het morgen één grote klont...
Ik ken wel avocado als basis van een ijsrecept maar dan ging er altijd nog wel fruitpuree of vanille door. Is dit geen saaie weeïge bende zo?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 2 augustus 2014 @ 22:13:38 #292
414785 sirdanilot
pi_143001083
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 22:11 schreef Molo het volgende:

[..]

Ik ken wel avocado als basis van een ijsrecept maar dan ging er altijd nog wel fruitpuree of vanille door. Is dit geen saaie weeïge bende zo?
Is gewone vanilleroomijs saai?
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 23:43:50 #293
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_143004044
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 22:13 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Is gewone vanilleroomijs saai?
Ja, nogal.
pi_143004357
Hoe maak ik rettisch klaar? En ik wil er geen salade van maken.
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 23:59:32 #295
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 23:59:57 #296
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143004632
Rettich bedoel je?
Je kan het inleggen in zoetzuur, er Kimchi mee maken, stampot, aan jullienne snijden en het roerbakken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 3 augustus 2014 @ 00:00:21 #297
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143004650
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_143004731
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 23:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Rettich bedoel je?
Je kan het inleggen in zoetzuur, er Kimchi mee maken, stampot, aan jullienne snijden en het roerbakken
dat bedoel ik ja voor het eerst gezien bij de AH en nog nooit gegeten en/of klaargemaakt.
  zondag 3 augustus 2014 @ 00:04:19 #299
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143004772
quote:
0s.gif Op zondag 3 augustus 2014 00:02 schreef Riann het volgende:

[..]

dat bedoel ik ja voor het eerst gezien bij de AH en nog nooit gegeten en/of klaargemaakt.
Lekker, pittig als radijs
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  User die het meest klaagt 2022 zondag 3 augustus 2014 @ 00:08:00 #300
414785 sirdanilot
pi_143004877
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 23:43 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, nogal.
:')

Gelukkig kan ik ook nog neutrale, pure smaken waarderen waarbij je de producten echt proeft, en niet alleen maar smaakbommen met kruiden en al dat soort dingen. Kan ook lekker zijn hoor, maar soms is er niks mis met back to basic.

Zit ook niks kunstmatigs in mijn ijs, avocado, room, melk en suiker. Tenzij je een healthfreak bent die geen suiker mag eten omdat dat niet mag, natuurlijk. Heerlijk ! Het proces gaat volgens mij ook wel goed tot nu toe, alleen ga ik wel zo slapen dus ik hoop dat het morgen niet één blok beton is.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  User die het meest klaagt 2022 zondag 3 augustus 2014 @ 00:09:18 #301
414785 sirdanilot
pi_143004926
Verder kun je natuurlijk ook altijd iets erbij doen, als de smaak zelf neutraal is. Da's ook een voordeel. Weet nog niet wat ik bij mn avocado ijs ga doen, denk dat ik het gewoon puur ga eten.

Nou ja tot morgen maar, iemand mag nu een nieuw topic openen w/
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')