Dat zei ze gisteravond ookquote:Op donderdag 31 juli 2014 19:10 schreef sirdanilot het volgende:
ik sta best open voor heel vette dingen
Ik vind salie boter lekkerder bij pasta. Bij gnocchi vind ik een goede kaassaus (gorgonzola of taleggio) of een tomatensaus veel lekkerderquote:Op donderdag 31 juli 2014 19:10 schreef sirdanilot het volgende:
Vandaag de gnocchi met salie boter gemaakt. Wel lekker, maar té vet/veel werk voor hoe lekker het is, vind ik. Daarom zal ik het niet gauw nog een keer maken.
Kijk ik sta best open voor heel vette dingen ( ), en ook wel om veel werk te verrichten, maar dan moet het het wel ook echt dubbel en dwars waard zijn.
Zolang vegetariers mij geen steak voorzetten als ik bij hun kom eten zie ik niet in waarom ik veel moeite zou moeten doen voor vegetariers. Vegetarische restaurants hebben ook nooit een vlees of visgerecht, maar ze lopen wel te jankzakken als een steakrestaurant geen vegetarische optie heeft, of dat ie als hij er is, saai is.quote:Op vrijdag 1 augustus 2014 01:28 schreef Hagelkaas het volgende:
Piet. Stel je moest een volledig vegetarisch menu samenstellen. Drie of vier gangen. Hoe zou dat eruit zien?
Niet dat ik nu voor die opgave sta maar ik ben gewoon benieuwd. Heb zelf vaak moeite een volledig vegetarisch menu samen te stellen.
Waarom met salieboter? Had er zelf wat tomaten en kaas over gedaanquote:Op donderdag 31 juli 2014 19:10 schreef sirdanilot het volgende:
Vandaag de gnocchi met salie boter gemaakt. Wel lekker, maar té vet/veel werk voor hoe lekker het is, vind ik. Daarom zal ik het niet gauw nog een keer maken.
Kijk ik sta best open voor heel vette dingen ( ), en ook wel om veel werk te verrichten, maar dan moet het het wel ook echt dubbel en dwars waard zijn.
Ik hoop dat vegetariers mij geen steak voorzetten, 10 tegen 1 is die verpest omdat ze niet weten hoe ze zo'n dingen moeten bakken omdat ze dat nooit doen...quote:Op vrijdag 1 augustus 2014 10:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zolang vegetariers mij geen steak voorzetten als ik bij hun kom eten zie ik niet in waarom ik veel moeite zou moeten doen voor vegetariers. Vegetarische restaurants hebben ook nooit een vlees of visgerecht, maar ze lopen wel te jankzakken als een steakrestaurant geen vegetarische optie heeft, of dat ie als hij er is, saai is.
Je mist het punt een beetjequote:Op vrijdag 1 augustus 2014 10:27 schreef Karstman het volgende:
[..]
Ik hoop dat vegetariers mij geen steak voorzetten, 10 tegen 1 is die verpest omdat ze niet weten hoe ze zo'n dingen moeten bakken omdat ze dat nooit doen...
Oh ik snap je punt wel hoor En ben het wel met je eens dat het ergens gek is dat vegetarische restaurants geen vlees optie hebben zoals steakhouses vaak wel hebben. Of je daar de vegetarische optie te eten is dat is vers 2 maar het is er wel.quote:
Vegetarisme heeft nogal eens religieuze trekjes met bijbehorend gedrag.quote:Op vrijdag 1 augustus 2014 10:34 schreef Karstman het volgende:
[..]
Oh ik snap je punt wel hoor En ben het wel met je eens dat het ergens gek is dat vegetarische restaurants geen vlees optie hebben zoals steakhouses vaak wel hebben. Of je daar de vegetarische optie te eten is dat is vers 2 maar het is er wel.
Steak eet je om de steak vind ik, niet moeilijk mee doen. Gewoon op kamertemperatuur laten komen en mooi rood eten.quote:Op vrijdag 1 augustus 2014 12:56 schreef Questular het volgende:
Hoe maakt ik een lekker paardenbiefstukje klaar? Normaal gooi ik een pan op het vuur wacht tot ie lekker warm is , schroei als het ware de steak dicht, beetje peper en zout erbij en klaar, maar ik vraag me af of er een andere lekkere variant is (qua kruiden etc) om het klaar te maken
Heerlijkquote:
gaf ie je rund in plaats van paard?quote:Op vrijdag 1 augustus 2014 19:12 schreef RobinOok het volgende:
De mijne heeft me al 2 x genaaid, dus ben er ook een beetje klaar mee.
Gewoon een lekker gerecht/menu bedenken waar alles behalve vlees in voor komt. Das toch niet moeilijk?quote:Op vrijdag 1 augustus 2014 01:28 schreef Hagelkaas het volgende:
Piet. Stel je moest een volledig vegetarisch menu samenstellen. Drie of vier gangen. Hoe zou dat eruit zien?
Niet dat ik nu voor die opgave sta maar ik ben gewoon benieuwd. Heb zelf vaak moeite een volledig vegetarisch menu samen te stellen.
Mijn tip is om aziatisch te koken. Alleen al in de indonesische keuken kan je veel vegetarische recepten vinden. Ga naar je bibliotheek en neem een kookboek van Beb Vuijk mee.quote:Op vrijdag 1 augustus 2014 01:28 schreef Hagelkaas het volgende:
Piet. Stel je moest een volledig vegetarisch menu samenstellen. Drie of vier gangen. Hoe zou dat eruit zien?
Niet dat ik nu voor die opgave sta maar ik ben gewoon benieuwd. Heb zelf vaak moeite een volledig vegetarisch menu samen te stellen.
Hier nog zo eentjequote:Op woensdag 30 juli 2014 20:08 schreef killerkip69 het volgende:
[..]
inderdaad, daar heb je wel 'n punt
gewoon simpel houden, vind het ook maar vreemd, maar weet zeker als je die recepten niet goed aanhoudt, dat het gegarandeerd zal mislukken, echte patisserie is gewoon niet zo makkelijk...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |