abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_142929572
Vandaag de gnocchi met salie boter gemaakt. Wel lekker, maar té vet/veel werk voor hoe lekker het is, vind ik. Daarom zal ik het niet gauw nog een keer maken.

Kijk ik sta best open voor heel vette dingen ( :') ), en ook wel om veel werk te verrichten, maar dan moet het het wel ook echt dubbel en dwars waard zijn.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_142929639
Overigens experimenteer ik met dit soort dingen als ik alleen eet, en als het echt een enorm succes is maak ik het een keer voor wat meer mensen. Als het dan mislukt is dat tenminste enkel mijn probleem ;)

Maar goed, zeker niet mislukt dus. OVerigens proef ik niet extreem veel salie, terwijl ik toch redelijk wat salie erin heb gedaan. Ik denk dat dit een leuk recept is als je tuin wordt overgnomen door een salie plant.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  donderdag 31 juli 2014 @ 20:26:28 #253
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_142932328
quote:
0s.gif Op donderdag 31 juli 2014 19:10 schreef sirdanilot het volgende:
ik sta best open voor heel vette dingen
Dat zei ze gisteravond ook
Laffe huichelaar
pi_142942025
quote:
0s.gif Op donderdag 31 juli 2014 19:10 schreef sirdanilot het volgende:
Vandaag de gnocchi met salie boter gemaakt. Wel lekker, maar té vet/veel werk voor hoe lekker het is, vind ik. Daarom zal ik het niet gauw nog een keer maken.

Kijk ik sta best open voor heel vette dingen ( :') ), en ook wel om veel werk te verrichten, maar dan moet het het wel ook echt dubbel en dwars waard zijn.
Ik vind salie boter lekkerder bij pasta. Bij gnocchi vind ik een goede kaassaus (gorgonzola of taleggio) of een tomatensaus veel lekkerder :)
pi_142943793
Piet. Stel je moest een volledig vegetarisch menu samenstellen. Drie of vier gangen. Hoe zou dat eruit zien?

Niet dat ik nu voor die opgave sta maar ik ben gewoon benieuwd. Heb zelf vaak moeite een volledig vegetarisch menu samen te stellen.
pi_142947882
Hoe vegetarisch is vegetarisch? Mogen vis en/of schaaldieren wel en hoe zit het met producten als gelatine, ik heb gemerkt dat nogal kan verschillen van vegetarier tot vegetarier.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 10:18:39 #257
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142947982
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 01:28 schreef Hagelkaas het volgende:
Piet. Stel je moest een volledig vegetarisch menu samenstellen. Drie of vier gangen. Hoe zou dat eruit zien?

Niet dat ik nu voor die opgave sta maar ik ben gewoon benieuwd. Heb zelf vaak moeite een volledig vegetarisch menu samen te stellen.
Zolang vegetariers mij geen steak voorzetten als ik bij hun kom eten zie ik niet in waarom ik veel moeite zou moeten doen voor vegetariers. Vegetarische restaurants hebben ook nooit een vlees of visgerecht, maar ze lopen wel te jankzakken als een steakrestaurant geen vegetarische optie heeft, of dat ie als hij er is, saai is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 10:21:54 #258
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142948046
quote:
0s.gif Op donderdag 31 juli 2014 19:10 schreef sirdanilot het volgende:
Vandaag de gnocchi met salie boter gemaakt. Wel lekker, maar té vet/veel werk voor hoe lekker het is, vind ik. Daarom zal ik het niet gauw nog een keer maken.

Kijk ik sta best open voor heel vette dingen ( :') ), en ook wel om veel werk te verrichten, maar dan moet het het wel ook echt dubbel en dwars waard zijn.
Waarom met salieboter? Had er zelf wat tomaten en kaas over gedaan
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142948153
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 10:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zolang vegetariers mij geen steak voorzetten als ik bij hun kom eten zie ik niet in waarom ik veel moeite zou moeten doen voor vegetariers. Vegetarische restaurants hebben ook nooit een vlees of visgerecht, maar ze lopen wel te jankzakken als een steakrestaurant geen vegetarische optie heeft, of dat ie als hij er is, saai is.
Ik hoop dat vegetariers mij geen steak voorzetten, 10 tegen 1 is die verpest omdat ze niet weten hoe ze zo'n dingen moeten bakken omdat ze dat nooit doen...
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 10:28:35 #260
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142948175
quote:
2s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 10:27 schreef Karstman het volgende:

[..]

Ik hoop dat vegetariers mij geen steak voorzetten, 10 tegen 1 is die verpest omdat ze niet weten hoe ze zo'n dingen moeten bakken omdat ze dat nooit doen...
Je mist het punt een beetje
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142948303
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 10:28 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Je mist het punt een beetje
Oh ik snap je punt wel hoor :) En ben het wel met je eens dat het ergens gek is dat vegetarische restaurants geen vlees optie hebben zoals steakhouses vaak wel hebben. Of je daar de vegetarische optie te eten is dat is vers 2 maar het is er wel.
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 10:44:58 #262
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142948543
quote:
2s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 10:34 schreef Karstman het volgende:

[..]

Oh ik snap je punt wel hoor :) En ben het wel met je eens dat het ergens gek is dat vegetarische restaurants geen vlees optie hebben zoals steakhouses vaak wel hebben. Of je daar de vegetarische optie te eten is dat is vers 2 maar het is er wel.
Vegetarisme heeft nogal eens religieuze trekjes met bijbehorend gedrag.
Je hebt christenen die gewoon lekker voor zich christen zijn en proberen naar hun overtuiging te leven en vallen anderen daar niet mee lastig, mijn oma was er zo eentje, zeer goed mens dat altijd voor iedereen klaar stond hoe slecht ze het zelf ook had.
Er zijn christenen die er maar over blijven lullen en iedereen aan hun kop zeuren en willen bekeren en missioneren
En er zijn ook christenen die hel en verdoemenis preken, en een diepgewortelde haat hebben tegen alles wat niet is zoals zij.
En natuurlijk alle gradaties er tussen.
Zo is het ook met vegetarisme
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142952966
Hoe maakt ik een lekker paardenbiefstukje klaar? Normaal gooi ik een pan op het vuur wacht tot ie lekker warm is , schroei als het ware de steak dicht, beetje peper en zout erbij en klaar, maar ik vraag me af of er een andere lekkere variant is (qua kruiden etc) om het klaar te maken :)
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 12:59:01 #264
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142953050
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 12:56 schreef Questular het volgende:
Hoe maakt ik een lekker paardenbiefstukje klaar? Normaal gooi ik een pan op het vuur wacht tot ie lekker warm is , schroei als het ware de steak dicht, beetje peper en zout erbij en klaar, maar ik vraag me af of er een andere lekkere variant is (qua kruiden etc) om het klaar te maken :)
Steak eet je om de steak vind ik, niet moeilijk mee doen. Gewoon op kamertemperatuur laten komen en mooi rood eten.
Als je wilt maak er een saus bij, vind persoonlijk een blauwschimmelsaus met walnoten lekker bij steak
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 18:23:58 #265
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_142964244
Grillen terwijl er een takje rozemarijn onder ligt vind ikzelf ook altijd wel lekker, smaak van de rozemarijn trekt dan lekker in de steak.
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 18:44:18 #266
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142964807
Heb dat net met lamskoteletjes gedaan, heel veeel rozemarijn en knoflook uit eigen tuin.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 19:09:06 #267
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 19:10:31 #268
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142965590
quote:
Heerlijk
Helaas is mijn ouwe paardenslager er mee opgehouden.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 19:12:42 #269
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142965657
De mijne heeft me al 2 x genaaid, dus ben er ook een beetje klaar mee.
pi_142966937
was het lekker?
pi_142967268
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 19:12 schreef RobinOok het volgende:
De mijne heeft me al 2 x genaaid, dus ben er ook een beetje klaar mee.
gaf ie je rund in plaats van paard? :D
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_142967300
de ezel
  vrijdag 1 augustus 2014 @ 21:05:32 #273
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_142969591
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 01:28 schreef Hagelkaas het volgende:
Piet. Stel je moest een volledig vegetarisch menu samenstellen. Drie of vier gangen. Hoe zou dat eruit zien?

Niet dat ik nu voor die opgave sta maar ik ben gewoon benieuwd. Heb zelf vaak moeite een volledig vegetarisch menu samen te stellen.
Gewoon een lekker gerecht/menu bedenken waar alles behalve vlees in voor komt. Das toch niet moeilijk?

Ligt meer aan de persoon die het is, houdt die wel beetje van eten of is het een seitan-burger tarwegras eter oid ;)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_142969899
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 01:28 schreef Hagelkaas het volgende:
Piet. Stel je moest een volledig vegetarisch menu samenstellen. Drie of vier gangen. Hoe zou dat eruit zien?

Niet dat ik nu voor die opgave sta maar ik ben gewoon benieuwd. Heb zelf vaak moeite een volledig vegetarisch menu samen te stellen.
Mijn tip is om aziatisch te koken. Alleen al in de indonesische keuken kan je veel vegetarische recepten vinden. Ga naar je bibliotheek en neem een kookboek van Beb Vuijk mee.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 10:18:20 #275
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142983731
quote:
14s.gif Op woensdag 30 juli 2014 20:08 schreef killerkip69 het volgende:

[..]

inderdaad, daar heb je wel 'n punt :)
gewoon simpel houden, vind het ook maar vreemd, maar weet zeker als je die recepten niet goed aanhoudt, dat het gegarandeerd zal mislukken, echte patisserie is gewoon niet zo makkelijk...
Hier nog zo eentje
http://www.nrc.nl/koken/2014/08/02/gestoofde-inktvis/
Wat voor een inktvis? Sepia? Pijlstaart? Octopus?
Ik vermoed pijlstaart, maar het staat er niet.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142987276
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 20:03 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, maar het is dus zeker geen algemeen gebruik en niet verwonderlijk dat je het verder nooit in recepten ziet staan. Goed dat dit boek die uitzondering maakt, beter nog, gewoon gewicht gebruiken
Dat doen de meeste bakkers tegenwoordig ook. Iets minder romantisch is dat ze meestal gepasteuriseerd ei gebruiken, uit een pak. (niets mis mee trouwens).

Zeker bij patisserie komen verhoudingen nogal nauw. Te veel of te weinig vocht = mislukken.

In andere recepten valt het meestal wel mee. Maar lekkerder worden gerechten niet als ze uit balans zijn.
Whatever...
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 13:27:29 #277
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_142987332
Ik ga pizza eten vanavond. Nou heb ik vaker deeg gemaakt, maar ik wil graag een wat dikkere, luchtigere korst. Hoe?
Laffe huichelaar
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 13:29:22 #278
256666 leeell
I know you're lonely
pi_142987370
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 13:27 schreef timmmmm het volgende:
Ik ga pizza eten vanavond. Nou heb ik vaker deeg gemaakt, maar ik wil graag een wat dikkere, luchtigere korst. Hoe?
http://imgur.com/a/ekKmK

^O^
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
pi_142987377
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 10:21 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Waarom met salieboter? Had er zelf wat tomaten en kaas over gedaan
Ik vind dat wel lekker, maar je moet vooral matig zijn met de salieboter, behoorlijk heftig.

Overigens vind ik gnocchi ook wel lekker met lichte smaken, dus spinazie, ricotta, zoiets.
Whatever...
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 13:32:20 #280
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_142987443
quote:
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 13:27 schreef timmmmm het volgende:
vanavond
Laffe huichelaar
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 13:37:54 #281
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_142987577
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 10:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hier nog zo eentje
http://www.nrc.nl/koken/2014/08/02/gestoofde-inktvis/
Wat voor een inktvis? Sepia? Pijlstaart? Octopus?
Ik vermoed pijlstaart, maar het staat er niet.
Die NRC recepten zijn sowieso meestal om te janken. Denk dat 80% ervan net voor de deadline even snel bedacht op papier geknald wordt en nooit gemaakt is. Of ze vertalen een receptje van een YouTube video en zetten het dan met minstens 3 essentiële fouten erin online :')
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_142993873
Ik heb net Butterschmalz gemaakt, want ik wil Schnitzel gaan maken op de juiste wijze. Echter was ik een beetje ongeduldig, dus in plaats van 2 uur erover doen deed ik het in een half uur, wel lijkt het eindproduct er prima uit te zien. Ik kan daar nog steeds lekker mee bakken toch? Al het eiwit is er namelijk uit.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 18:25:51 #283
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142994689
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 17:51 schreef sirdanilot het volgende:
Ik heb net Butterschmalz gemaakt, want ik wil Schnitzel gaan maken op de juiste wijze. Echter was ik een beetje ongeduldig, dus in plaats van 2 uur erover doen deed ik het in een half uur, wel lijkt het eindproduct er prima uit te zien. Ik kan daar nog steeds lekker mee bakken toch? Al het eiwit is er namelijk uit.
Ja hoor,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142995685
quote:
1s.gif Op vrijdag 1 augustus 2014 10:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zolang vegetariers mij geen steak voorzetten als ik bij hun kom eten zie ik niet in waarom ik veel moeite zou moeten doen voor vegetariers. Vegetarische restaurants hebben ook nooit een vlees of visgerecht, maar ze lopen wel te jankzakken als een steakrestaurant geen vegetarische optie heeft, of dat ie als hij er is, saai is.
Ik ben het eens met je opvatting over vegetariërs maar het punt is meer dat ik zelf gewoon minder vlees wil eten. Ik merk dat ik bijna altijd het vlees als hoofdingredient van een maaltijd zie en daar wil ik een beetje vanaf. Vandaar mijn vraag, of kook je überhaupt niet zonder vlees :D

Heb dus niks tegen vleesbouillons of iets dergelijks. Ook niets tegen vlees. Wil er gewoon minder van eten.
pi_142997158
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 18:25 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja hoor,
Is inderdaad prima gelukt, heerlijk zo'n schnitzel !

Wat alleen niet lukte was het vlees platslaan. Ik heb namelijk geen vleeshamer, dus probeerde het met een fles wijn :') (je zal het nooit raden, maar met een fles wijn kun je prima deegrollen, maar vlees platslaan ging dus niet zo goed)
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 20:16:34 #286
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_142997511
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 20:06 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Is inderdaad prima gelukt, heerlijk zo'n schnitzel !

Wat alleen niet lukte was het vlees platslaan. Ik heb namelijk geen vleeshamer, dus probeerde het met een fles wijn :') (je zal het nooit raden, maar met een fles wijn kun je prima deegrollen, maar vlees platslaan ging dus niet zo goed)
Gewoon huishoudfolie er over en plat houwen met een steelpan
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 20:18:57 #287
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_142997589
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 20:16 schreef uniekhoorn het volgende:

[..]

Gewoon huishoudfolie er over en plat houwen met een steelpan
Doe ik ook altijd ja. Werkt perfect.
Laffe huichelaar
pi_142997819
Zal het de volgende keer eens met een pan proberen.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_143000646
Zo, ben nu ook avocado-ijs aan het maken, met een simpel recept:

- 3 kleine avocado's (1 euro, op de markt, lekker cheap)
- 1 pakje room
- 1.5 van bovenstaand pakje aan melk
- half koppie suiker (ik hou niet van super zoet)

Nu heb ik helaas geen ijsmachine, dus wat ik probeer is de avocado bevriezen, dit samen met alles gemalen in de keukenmachine (ging goed, een paar grote brokken lukten niet maar die heb ik er maar uitgezeefd, de rest was wel gewoon fijngemalen), dit in een ijsbakkie gedaan en in de vriezer, en nu roer ik het af en toe door met een vork. Helaas moet ik wel op den duur gaan slapen vanavond dus ik hoop dat het tegen die tijd al een beetje ijs is, anders is het morgen één grote klont...
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 22:10:35 #290
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_143000972
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 20:06 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Is inderdaad prima gelukt, heerlijk zo'n schnitzel !

Wat alleen niet lukte was het vlees platslaan. Ik heb namelijk geen vleeshamer, dus probeerde het met een fles wijn :') (je zal het nooit raden, maar met een fles wijn kun je prima deegrollen, maar vlees platslaan ging dus niet zo goed)
_O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 22:11:53 #291
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_143001023
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 21:59 schreef sirdanilot het volgende:
Zo, ben nu ook avocado-ijs aan het maken, met een simpel recept:

- 3 kleine avocado's (1 euro, op de markt, lekker cheap)
- 1 pakje room
- 1.5 van bovenstaand pakje aan melk
- half koppie suiker (ik hou niet van super zoet)

Nu heb ik helaas geen ijsmachine, dus wat ik probeer is de avocado bevriezen, dit samen met alles gemalen in de keukenmachine (ging goed, een paar grote brokken lukten niet maar die heb ik er maar uitgezeefd, de rest was wel gewoon fijngemalen), dit in een ijsbakkie gedaan en in de vriezer, en nu roer ik het af en toe door met een vork. Helaas moet ik wel op den duur gaan slapen vanavond dus ik hoop dat het tegen die tijd al een beetje ijs is, anders is het morgen één grote klont...
Ik ken wel avocado als basis van een ijsrecept maar dan ging er altijd nog wel fruitpuree of vanille door. Is dit geen saaie weeïge bende zo?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_143001083
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 22:11 schreef Molo het volgende:

[..]

Ik ken wel avocado als basis van een ijsrecept maar dan ging er altijd nog wel fruitpuree of vanille door. Is dit geen saaie weeïge bende zo?
Is gewone vanilleroomijs saai?
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 23:43:50 #293
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_143004044
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 22:13 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Is gewone vanilleroomijs saai?
Ja, nogal.
pi_143004357
Hoe maak ik rettisch klaar? En ik wil er geen salade van maken.
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 23:59:32 #295
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
  zaterdag 2 augustus 2014 @ 23:59:57 #296
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143004632
Rettich bedoel je?
Je kan het inleggen in zoetzuur, er Kimchi mee maken, stampot, aan jullienne snijden en het roerbakken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 3 augustus 2014 @ 00:00:21 #297
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143004650
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_143004731
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 23:59 schreef Pietverdriet het volgende:
Rettich bedoel je?
Je kan het inleggen in zoetzuur, er Kimchi mee maken, stampot, aan jullienne snijden en het roerbakken
dat bedoel ik ja voor het eerst gezien bij de AH en nog nooit gegeten en/of klaargemaakt.
  zondag 3 augustus 2014 @ 00:04:19 #299
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_143004772
quote:
0s.gif Op zondag 3 augustus 2014 00:02 schreef Riann het volgende:

[..]

dat bedoel ik ja voor het eerst gezien bij de AH en nog nooit gegeten en/of klaargemaakt.
Lekker, pittig als radijs
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_143004877
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 augustus 2014 23:43 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, nogal.
:')

Gelukkig kan ik ook nog neutrale, pure smaken waarderen waarbij je de producten echt proeft, en niet alleen maar smaakbommen met kruiden en al dat soort dingen. Kan ook lekker zijn hoor, maar soms is er niks mis met back to basic.

Zit ook niks kunstmatigs in mijn ijs, avocado, room, melk en suiker. Tenzij je een healthfreak bent die geen suiker mag eten omdat dat niet mag, natuurlijk. Heerlijk ! Het proces gaat volgens mij ook wel goed tot nu toe, alleen ga ik wel zo slapen dus ik hoop dat het morgen niet één blok beton is.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')