Ik stamp altijd gewoon, wel melk en roomboter, geen eigeel. Maar dat ga ik eens proberenquote:Op dinsdag 22 juli 2014 15:33 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja is echt fijn want je krijgt een zachte structuur zonder dat het lijm wordt zoals met een mixer als je niet oppast.
Verder bloemige aardappels gebruiken, met melk, eigeel, boter
Goed schoonmaken voor gebruik, rvs-> vaatwasserquote:Op vrijdag 25 juli 2014 15:47 schreef Uccie het volgende:
Nou ik heb hem gisteren gekocht, was van plan vandaag te gebruiken, maar dat zal wel morgen worden. Dan wordt het puree met creme fraiche en bieslook.
Die heb ik niet, maar hij gaat vanavond in de gewone afwas mee.quote:Op vrijdag 25 juli 2014 16:08 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Goed schoonmaken voor gebruik, rvs-> vaatwasser
Dank Piet, de eiwitten zijn stijver geworden dan een sexverslaafde met 3 strips viagra op.quote:Op vrijdag 25 juli 2014 19:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Edelstaal schotel, of beter nog koper, heel goed ontvetten, heel verse eieren, snuf zout en een druppel of twee citroensap.
Goede garde (heel goed ontvet) en vanuit de pols slaan, niet met de hele arm.
Of je neemt een mixer
quote:Op zaterdag 26 juli 2014 15:50 schreef habitue het volgende:
Dank Piet, de eiwitten zijn stijver geworden dan een sexverslaafde met 3 strips viagra op.
goedzoquote:Op zaterdag 26 juli 2014 15:50 schreef habitue het volgende:
[..]
Dank Piet, de eiwitten zijn stijver geworden dan een sexverslaafde met 3 strips viagra op.
Tiramisu gemaakt
Je kunt er ook een snufje cream of tartar (wijnsteenbakpoeder) door doen heb ik een keer gelezen, maar ja wie heeft dat nou in huis.quote:Op vrijdag 25 juli 2014 19:17 schreef habitue het volgende:
Piet, ik wil stijve eiwitten krijgen en heb geen mixer, geen grote kom wel een dunne garde. Ik heb net geprobeerd deze stijf te slaan in een kommetje, nu nog een lamme arm, maar die eiwitten worden maar niet stijf. Wat extra suiker erbij gedaan toen ging het iets beter, maar toen was het weer te zoet
Weet je (of iemand anders) hier een trucje voor?
Wij gebruikten hem als we bramen hadden geplukt, bramen gingen door dat ding en dan bleven de pitjes achter Wij hielden namelijk niet van deze pitjes We gebruikten hem verder ook nog wel incidenteel voor andere dingen, waaronder purée.quote:Op vrijdag 25 juli 2014 11:05 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb zo'n ding en gebruik 'm nooit.
Weet niet precies waarom, de keren dat ik 'm gebruikte vond ik het een onding.
Voor puree mij teveel moeite en afwas.
Ik. Waarom zou je dat niet in huis hebben. Is niet echt een investering hoor.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 20:02 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Je kunt er ook een snufje cream of tartar (wijnsteenbakpoeder) door doen heb ik een keer gelezen, maar ja wie heeft dat nou in huis
Die doe ik in de blender en daarna door een zeef. Vind ik volgens mij ook altijd nog fijner dan dat gedraai aan dat ding. Ik had gewoon nooit het idee dat het opschoot.quote:Op zaterdag 26 juli 2014 20:06 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Wij gebruikten hem als we bramen hadden geplukt, bramen gingen door dat ding en dan bleven de pitjes achter Wij hielden namelijk niet van deze pitjes
Doe ze in een grote RVS schaal of kunststof emmer met een mengsel van suiker en zout per kilo augurken een half kopje van elk ongeveer, zorg dat je allemaal een laagje hebben.quote:Op zondag 27 juli 2014 08:40 schreef Beelzebufo het volgende:
Mijn augurkenstruik moet geoogst worden. Kan je op een eenvoudige manieruitleggen hoe ik die in kan maken? Formaatje 'zure bom'?
Drank!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |