abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_142713011
Een baby voedingsmiddelen puree dinges. Wat een klote dingen zijn dat...

Twee keer geprobeerd, daarna weggegooid.
Whatever...
pi_142713273
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 15:33 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja is echt fijn want je krijgt een zachte structuur zonder dat het lijm wordt zoals met een mixer als je niet oppast.
Verder bloemige aardappels gebruiken, met melk, eigeel, boter
Ik stamp altijd gewoon, wel melk en roomboter, geen eigeel. Maar dat ga ik eens proberen :)
  vrijdag 25 juli 2014 @ 15:47:18 #203
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_142721065
Nou ik heb hem gisteren gekocht, was van plan vandaag te gebruiken, maar dat zal wel morgen worden. Dan wordt het puree met creme fraiche en bieslook.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  vrijdag 25 juli 2014 @ 16:08:41 #204
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142721823
quote:
7s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 15:47 schreef Uccie het volgende:
Nou ik heb hem gisteren gekocht, was van plan vandaag te gebruiken, maar dat zal wel morgen worden. Dan wordt het puree met creme fraiche en bieslook.
Goed schoonmaken voor gebruik, rvs-> vaatwasser
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 25 juli 2014 @ 16:13:20 #205
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_142721979
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 16:08 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Goed schoonmaken voor gebruik, rvs-> vaatwasser
Die heb ik niet, maar hij gaat vanavond in de gewone afwas mee.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_142727031
Piet, ik wil stijve eiwitten krijgen en heb geen mixer, geen grote kom wel een dunne garde. Ik heb net geprobeerd deze stijf te slaan in een kommetje, nu nog een lamme arm, maar die eiwitten worden maar niet stijf. :( Wat extra suiker erbij gedaan toen ging het iets beter, maar toen was het weer te zoet :')

Weet je (of iemand anders) hier een trucje voor?
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  vrijdag 25 juli 2014 @ 19:36:27 #207
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142727551
Edelstaal schotel, of beter nog koper, heel goed ontvetten, heel verse eieren, snuf zout en een druppel of twee citroensap.
Goede garde (heel goed ontvet) en vanuit de pols slaan, niet met de hele arm.
Of je neemt een mixer
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142750969
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 19:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Edelstaal schotel, of beter nog koper, heel goed ontvetten, heel verse eieren, snuf zout en een druppel of twee citroensap.
Goede garde (heel goed ontvet) en vanuit de pols slaan, niet met de hele arm.
Of je neemt een mixer
Dank Piet, de eiwitten zijn stijver geworden dan een sexverslaafde met 3 strips viagra op.

Tiramisu gemaakt :9
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_142751093
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 15:50 schreef habitue het volgende:
Dank Piet, de eiwitten zijn stijver geworden dan een sexverslaafde met 3 strips viagra op.

:o
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 26 juli 2014 @ 16:42:04 #210
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142752330
Een tiramisu om te neuken dus?
pi_142752381
Italian pie? :+
  zaterdag 26 juli 2014 @ 17:03:14 #212
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142753010
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 15:50 schreef habitue het volgende:

[..]

Dank Piet, de eiwitten zijn stijver geworden dan een sexverslaafde met 3 strips viagra op.

Tiramisu gemaakt :9
goedzo
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142757778
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 19:17 schreef habitue het volgende:
Piet, ik wil stijve eiwitten krijgen en heb geen mixer, geen grote kom wel een dunne garde. Ik heb net geprobeerd deze stijf te slaan in een kommetje, nu nog een lamme arm, maar die eiwitten worden maar niet stijf. :( Wat extra suiker erbij gedaan toen ging het iets beter, maar toen was het weer te zoet :')

Weet je (of iemand anders) hier een trucje voor?
Je kunt er ook een snufje cream of tartar (wijnsteenbakpoeder) door doen heb ik een keer gelezen, maar ja wie heeft dat nou in huis.

Zelf heb ik ook geen mixer en ik was wél in staat om de eiwitten stijf te kloppen. In een grote metalen kom van de action met een garde van de action ( :') ). Het is ook een stukje juiste kloptechniek (kloppen niet roeren) en gewoon doorzetten. En idd, snufje zout.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_142757872
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juli 2014 11:05 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb zo'n ding en gebruik 'm nooit.
Weet niet precies waarom, de keren dat ik 'm gebruikte vond ik het een onding.
Voor puree mij teveel moeite en afwas.
Wij gebruikten hem als we bramen hadden geplukt, bramen gingen door dat ding en dan bleven de pitjes achter Wij hielden namelijk niet van deze pitjes We gebruikten hem verder ook nog wel incidenteel voor andere dingen, waaronder purée.

Maar als je dit nooit doet dan moet je hem vooral in de winkel laten liggen, ik heb er zelf ook geen meer tegenwoordig. Ik eet nooit puree en voor stamppot heb ik de stamper.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 26 juli 2014 @ 20:09:51 #215
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142757964
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 20:02 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Je kunt er ook een snufje cream of tartar (wijnsteenbakpoeder) door doen heb ik een keer gelezen, maar ja wie heeft dat nou in huis
Ik. Waarom zou je dat niet in huis hebben. Is niet echt een investering hoor. ;)

(nou ja, wijnsteen, heb ik in huis. Cream of tartar. Wijnsteenbakpoeder niet)
  zaterdag 26 juli 2014 @ 20:13:04 #216
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142758025
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 juli 2014 20:06 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Wij gebruikten hem als we bramen hadden geplukt, bramen gingen door dat ding en dan bleven de pitjes achter Wij hielden namelijk niet van deze pitjes
Die doe ik in de blender en daarna door een zeef. Vind ik volgens mij ook altijd nog fijner dan dat gedraai aan dat ding. Ik had gewoon nooit het idee dat het opschoot.
pi_142758512
Ik vind een blender ook veel afwas hoor. Ik gebruikte de blender maar zelden, als ik nu iets wil pureren doe ik het meestal met de staafmixer.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 26 juli 2014 @ 20:53:19 #218
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142759177
Het kan ook gewoon aan mij of de versie die ik heb liggen hoor.
Zo had ik altijd een hekel aan de staafmixer. Een onding vond ik het.
Tot ik na 25 jaar eindelijk een nieuwe kocht: geweldig ding! :D
Nu gebruik ik die regelmatig, vroeger nooit.
pi_142759630
blender veel afwas?
water in de blender en aanzetten dan de blender al bijna schoon. daarna nog ff afsoppen, spoelen en klaar. staafmixer hetzelfde.
  zondag 27 juli 2014 @ 08:40:17 #220
206640 Beelzebufo
All my vices are devices!
pi_142771835
Mijn augurkenstruik moet geoogst worden. Kan je op een eenvoudige manieruitleggen hoe ik die in kan maken? Formaatje 'zure bom'?
Een Rijnlandse morgen (ca. 8516 vierkante meter) is onderverdeeld in 6 hont, een hont in 100 vierkante roeden, en een roede in 144 vierkante voet.
  zondag 27 juli 2014 @ 09:00:51 #221
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142771945
quote:
0s.gif Op zondag 27 juli 2014 08:40 schreef Beelzebufo het volgende:
Mijn augurkenstruik moet geoogst worden. Kan je op een eenvoudige manieruitleggen hoe ik die in kan maken? Formaatje 'zure bom'?
Doe ze in een grote RVS schaal of kunststof emmer met een mengsel van suiker en zout per kilo augurken een half kopje van elk ongeveer, zorg dat je allemaal een laagje hebben.
Laat dit afgedekt staan, dag of 3 in de koelkast.
Je leegt dit in de schone gootsteen, en je spoelt de augurken goed af, en dan droog je ze grondig af.
Neem Azijn en een zelfde hoeveelheid water.
hierin doe je inmaakkruiden, blaadje laurier, mosterdzaad, rozemarijn, dille, etc
Je kan blanke azijn nemen, en breng het met de kruiden en suiker aan de kook.
Hoeveelheid hangt af van de hoeveelheid augurken, per kilo augurken ongeveer een halve liter azijn, halve liter water en een half kopje suiker. Proeven, als het te zuur is voor je smaak, meer suiker toevoegen.
Af laten koelen, en in een goed afsluitende pot of plastic container doen met de augurken,
dit zet je een paar maanden in een koelkast of in de kelder, moet koel en donker zijn.
na een maand of twee kan je het al eten, maar na een maand of 4 beginnen ze echt lekker te worden.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 28 juli 2014 @ 22:45:41 #222
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_142831428
LIeve reddende engel.

Ik ga morgen http://allrecipes.nl/rece(...)&o_is=RecentlyViewed
maken... tja ben niet van het zoete bakken maar enfin.

Pruimen, ze zijn wat droog/melig. Is dat dan te merken met zo'n cake? En wat kan ik er anders mee doen om het wat minder melig te maken?
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  maandag 28 juli 2014 @ 23:00:07 #223
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142832111
Inleggen in drank!
  maandag 28 juli 2014 @ 23:01:58 #224
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_142832204
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 23:00 schreef RobinOok het volgende:
Inleggen in drank!
Drank! :9
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  dinsdag 29 juli 2014 @ 08:40:56 #225
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142839722
Ik leg dadels en rozijnen nog wel eens in op port, worden ze erg lekker van.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142856634
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 18:43 schreef SiGNe het volgende:
Kan je ipv zo'n knijper ook een microplane rasp gebruiken?
Of moet het echt geperst worden?

De rasp heb ik namelijk al in huis, de knijper niet :P
Wordt lijm. Ik rasp wel eens gekookte aardappelen voor tortilla's met een hele grove rasp. Dat wordt al een plakkerige bende van jewelste, laat staan met een microplane.
  Spellchecker woensdag 30 juli 2014 @ 13:01:24 #227
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_142880247
Ik heb gisteren gnocchi van Granditalia gegeten.
Gelukkig met tomatenbasilicumsaus en knoflook en geraspte kaas ....

Het leken wel kauwgomballen .... :o
pi_142880946
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:01 schreef maily het volgende:
Ik heb gisteren gnocchi van Granditalia gegeten.
Gelukkig met tomatenbasilicumsaus en knoflook en geraspte kaas ....

Het leken wel kauwgomballen .... :o
Is helemaal niet moeilijk zelf te maken van een restje gekookte aardappelen, beetje meel, ei etc. Maar het duurt natuurlijk altijd net wat langer dan een normale snelle hap en geeft net wat meer troep, dat wel.

Mijn salieplantje is lekker aan het groeien, wil nog een keer gnocchi met salieboter doen als ie wat groter is, schijnt lekker te zijn?
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  woensdag 30 juli 2014 @ 13:25:21 #229
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142881024
Idd, gewoon een keer zelf maken, is dan ineens een feestje.
Die Salie, staat ie in potten of in de volle grond? Dat kan verschrikkelijk woekeren namelijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Spellchecker woensdag 30 juli 2014 @ 13:34:24 #230
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_142881267
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:22 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Is helemaal niet moeilijk zelf te maken van een restje gekookte aardappelen, beetje meel, ei etc. Maar het duurt natuurlijk altijd net wat langer dan een normale snelle hap en geeft net wat meer troep, dat wel.

Mijn salieplantje is lekker aan het groeien, wil nog een keer gnocchi met salieboter doen als ie wat groter is, schijnt lekker te zijn?
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Idd, gewoon een keer zelf maken, is dan ineens een feestje.
Die Salie, staat ie in potten of in de volle grond? Dat kan verschrikkelijk woekeren namelijk
Maar is dan de structuur niet meer kauwgombalachtig?
  woensdag 30 juli 2014 @ 14:08:50 #231
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142882287
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 13:34 schreef maily het volgende:

Maar is dan de structuur niet meer kauwgombalachtig?
Nee, het wordt kauwgombal achtig als je te veel bloem gebruikt, lang kneed en weinig ei en aardappel gebruikt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Spellchecker woensdag 30 juli 2014 @ 14:17:50 #232
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_142882627
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 14:08 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, het wordt kauwgombal achtig als je te veel bloem gebruikt, lang kneed en weinig ei en aardappel gebruikt.
Ik ga het binnenkort eens proberen!
  woensdag 30 juli 2014 @ 14:35:37 #233
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142883229
Staan op youtube veel filmpjes over hoe je het moet doen.

In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142884345
Misschien een stomme vraag, maar als ik cake bak, maakt het dan uit of ik grote of gemiddelde eieren gebruik?
Hoi, ik ben robuust89 en ik ben nieuw!
  woensdag 30 juli 2014 @ 15:10:31 #235
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142884491
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 15:05 schreef robuust89 het volgende:
Misschien een stomme vraag, maar als ik cake bak, maakt het dan uit of ik grote of gemiddelde eieren gebruik?
Nee, dat is een hele goede vraag. Een recept wat bakkers gebruiken spreekt dan ook van gewicht aan ei. Een S ei en en een XLei verschillen nogal qua volume. Het is een van de dingen die zeker bij gebak nogal nauw luistert en wat me ergert bij recepten.
Geloof me, de meeste recepten die je in kookboeken leest zijn nooit goed of geheel niet uitgeprobeerd. Ze zijn overgeschreven en aangepast. Er wordt meer aandacht besteed aan de fotos dan aan het recept.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142885453
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 15:10 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, dat is een hele goede vraag. Een recept wat bakkers gebruiken spreekt dan ook van gewicht aan ei. Een S ei en en een XLei verschillen nogal qua volume. Het is een van de dingen die zeker bij gebak nogal nauw luistert en wat me ergert bij recepten.
Geloof me, de meeste recepten die je in kookboeken leest zijn nooit goed of geheel niet uitgeprobeerd. Ze zijn overgeschreven en aangepast. Er wordt meer aandacht besteed aan de fotos dan aan het recept.
aha! Maar een S ei heeft naar verhouding minder eiwit dan een XL, maakt dat ook uit?
Hoi, ik ben robuust89 en ik ben nieuw!
pi_142885907
Volgens mij wordt er meestal uitgegaan van een maat L ei, die hoort ongeveer 50 gram te wegen in totaal.
  woensdag 30 juli 2014 @ 16:46:00 #238
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142888191
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 15:38 schreef robuust89 het volgende:

[..]

aha! Maar een S ei heeft naar verhouding minder eiwit dan een XL, maakt dat ook uit?
Als dat zo is, ja, afhankelijk van wat je maakt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Spellchecker woensdag 30 juli 2014 @ 19:09:18 #239
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_142892496
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 14:35 schreef Pietverdriet het volgende:
Staan op youtube veel filmpjes over hoe je het moet doen.

^O^
  woensdag 30 juli 2014 @ 19:31:35 #240
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142893291
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juli 2014 19:09 schreef maily het volgende:

[..]

^O^
Nam deze omdat het zo heerlijk italiaanse mama is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Spellchecker woensdag 30 juli 2014 @ 19:35:55 #241
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_142893463
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 19:31 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nam deze omdat het zo heerlijk italiaanse mama is.
Zo mooi ook bij het kaasraspen: "what you buy in a sack are leftovers" :D
pi_142894004
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 15:05 schreef robuust89 het volgende:
Misschien een stomme vraag, maar als ik cake bak, maakt het dan uit of ik grote of gemiddelde eieren gebruik?
zomaar wat info over eieren:

wegen van eieren:
gewichtsklassen eieren:


Klasse 1 -- 70gr of meer
Klasse 2 -- 65-70gr
Klasse 3 -- 60-65gr
Klasse 4 -- 55-60gr
Klasse 5 -- 50-55gr
Klasse 6 -- 45-50gr
Klasse 7 -- minder dan 45gr

* Een gemiddeld ei van 60gr bevat ongeveer 30gr eiwit, 20gr eierdooier en 10 gr schil

* 20 hele eieren - 1 liter
* 32 eiwitten - 1 liter
* 52 eierdooiers - 1 liter

Eiwitten invriezen:
Eiwitten kunnen zo ingevroren worden en zijn enkele weken houdbaar

Eierdooiers invriezen:
Klop ze licht op met 5-10% suiker, vries ze in bij -25 °C en bewaar ze niet
langer dan 4 weken

en het ligt eraan, voor het ene cake recept staat er gewoon 2 eieren op kamertemperatuur,
bij 'n ander cake recept staat er bv 2 eieren, klasse 1 of 3 eieren klasse 5 of 6 eieren klasse 5

lekker simpel allemaal :D

:Y)
  woensdag 30 juli 2014 @ 19:52:51 #243
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142894057
quote:
14s.gif Op woensdag 30 juli 2014 19:50 schreef killerkip69 het volgende:

,
bij 'n ander cake recept staat er bv 2 eieren, klasse 1 of 3 eieren klasse 5 of 6 eieren klasse 5
Heb dat nog nooit in een recept zien staan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142894274
ik wel, het is ook wel 'n speciaal boek, dat dan weer wel...maar awesome recepten.. ^O^
en hetgeen je quote is trouwens bij 3 verschillende recepten, koken is makkelijker ;)
  woensdag 30 juli 2014 @ 19:59:49 #245
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142894323
quote:
10s.gif Op woensdag 30 juli 2014 19:58 schreef killerkip69 het volgende:
ik wel, het is ook wel 'n speciaal boek, dat dan weer wel...maar awesome recepten.. ^O^
en hetgeen je quote is trouwens bij 3 verschillende recepten, koken is makkelijker ;)
1 boek dus
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142894405
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 19:59 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

1 boek dus
yup, iets mis mee?
  woensdag 30 juli 2014 @ 20:03:31 #247
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142894466
quote:
15s.gif Op woensdag 30 juli 2014 20:01 schreef killerkip69 het volgende:

[..]

yup, iets mis mee?
Nee, maar het is dus zeker geen algemeen gebruik en niet verwonderlijk dat je het verder nooit in recepten ziet staan. Goed dat dit boek die uitzondering maakt, beter nog, gewoon gewicht gebruiken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142894687
quote:
1s.gif Op woensdag 30 juli 2014 20:03 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Nee, maar het is dus zeker geen algemeen gebruik en niet verwonderlijk dat je het verder nooit in recepten ziet staan. Goed dat dit boek die uitzondering maakt, beter nog, gewoon gewicht gebruiken
inderdaad, daar heb je wel 'n punt :)
gewoon simpel houden, vind het ook maar vreemd, maar weet zeker als je die recepten niet goed aanhoudt, dat het gegarandeerd zal mislukken, echte patisserie is gewoon niet zo makkelijk...
  woensdag 30 juli 2014 @ 21:36:45 #249
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_142899165
quote:
0s.gif Op maandag 28 juli 2014 22:45 schreef uniekhoorn het volgende:
LIeve reddende engel.

Ik ga morgen http://allrecipes.nl/rece(...)&o_is=RecentlyViewed
maken... tja ben niet van het zoete bakken maar enfin.

Pruimen, ze zijn wat droog/melig. Is dat dan te merken met zo'n cake? En wat kan ik er anders mee doen om het wat minder melig te maken?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van de melig/droogheid van de pruimen was geen sprake meer.
Voor de rest vond ik er niks aan maar met slagroom is alles goed te maken :')
Collega's waren wel een soort van heel erg enthousiast maar dat zijn lompe boeren.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_142916939
Ik maak vaak Portugese zoete recepten, en die lui gebruiken zo ontzettend veel ei (6 eieren in een cake :') ) dat een beetje meer of minder niet meer uitmaakt volgens mij.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')