abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 16 juli 2014 @ 12:31:26 #151
221912 minilot
Nancy boy
pi_142357409
quote:
0s.gif Op maandag 14 juli 2014 14:44 schreef Unites het volgende:
gekarameliseerde chocola :D
Bedoel je dit?
http://www.davidlebovitz.com/2009/06/caramelized-white-chocolate/

:9 :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_142362141
ik heb nog twee stukken lamsbout (zonder been) liggen en wat sukadelappen, kan ik ze gewoon samen stoven? :@
  woensdag 16 juli 2014 @ 14:51:57 #153
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142362409
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 14:42 schreef ecstasy het volgende:
ik heb nog twee stukken lamsbout (zonder been) liggen en wat sukadelappen, kan ik ze gewoon samen stoven? :@
Ja
Is het achterbout of voorbout (schouder) ?
Achterbout is een beetje zonde om te stoven, gewoon rose braden
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142362691
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 14:51 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja
Is het achterbout of voorbout (schouder) ?
Achterbout is een beetje zonde om te stoven, gewoon rose braden
hmm dat weet ik eigenlijk niet, heb het bij de turk meegenomen en er staat alleen 'lamsbout zonder been' op, gaat het grandioos mis als ik achterbout zou stoven (ondanks dat het zonde is)? het was niet heel duur.
  woensdag 16 juli 2014 @ 15:02:14 #155
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142362735
Nee hoor, dat gaat niet mis, wordt waarschijnlijk een prima stoofpotje
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_142363008
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 15:02 schreef Pietverdriet het volgende:
Nee hoor, dat gaat niet mis, wordt waarschijnlijk een prima stoofpotje
veel dank, gooi ik het vlees gewoon lekker makkelijk samen in de pan (beetje ruimte in de vriezer maken) en de volgende keer vraag ik aan de slager welk deel het precies is :)
  woensdag 16 juli 2014 @ 16:29:22 #157
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_142365896
Mijn voorraad Belgische mayonaise is op en tot ik weer bij onze zuiderburen ben zal ik zelf moeten maken. Hoelang is een pot mayo met dagverse eieren goed in de koelkast?
  woensdag 16 juli 2014 @ 16:38:44 #158
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142366249
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:29 schreef Erasmo het volgende:
Mijn voorraad Belgische mayonaise is op en tot ik weer bij onze zuiderburen ben zal ik zelf moeten maken. Hoelang is een pot mayo met dagverse eieren goed in de koelkast?
Paar dagen tot een week zou ik schatten,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 16 juli 2014 @ 16:39:41 #159
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_142366286
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:38 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Paar dagen tot een week zou ik schatten,
Zo kort doe ik nou ook weer niet met een pot :') Bottleneck is zeker het ei?
  woensdag 16 juli 2014 @ 16:40:33 #160
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142366312
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:39 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Zo kort doe ik nou ook weer niet met een pot :') Bottleneck is zeker het ei?
Ja, voor mij ook de reden om zelden mayo te maken,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 16 juli 2014 @ 16:44:40 #161
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_142366447
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:40 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja, voor mij ook de reden om zelden mayo te maken,
Hmm. En als ik ze pasteuriseer?
Heb alle supermarkten in het dorp bezocht maar nergens mayo die niet is aangezoet :r
  woensdag 16 juli 2014 @ 16:45:26 #162
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142366477
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:44 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Hmm. En als ik ze pasteuriseer?
Heb alle supermarkten in het dorp bezocht maar nergens mayo die niet is aangezoet :r
Albert Heijn heeft geen redelijk goede belgische, die is rins
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 16 juli 2014 @ 19:33:35 #163
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_142372175
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:45 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Albert Heijn heeft geen redelijk goede belgische, die is rins
Ik vind die Belgische mayo van ze best ok eigenlijk. Maar smaken kunnen verschillen. Bedoel jij ook deze?



Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  woensdag 16 juli 2014 @ 19:39:53 #164
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142372402
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juli 2014 19:33 schreef Molo het volgende:

[..]

Ik vind die Belgische mayo van ze best ok eigenlijk. Maar smaken kunnen verschillen. Bedoel jij ook deze?



[ afbeelding ]
Die ja
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 16 juli 2014 @ 19:48:55 #165
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_142372755
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juli 2014 19:39 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Die ja
Ah ok, dan verschillen de meningen gewoon ;)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_142373336
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 16:29 schreef Erasmo het volgende:
Mijn voorraad Belgische mayonaise is op en tot ik weer bij onze zuiderburen ben zal ik zelf moeten maken. Hoelang is een pot mayo met dagverse eieren goed in de koelkast?
Als je een jumbo in de buurt hebt
pi_142490014
Je kunt ook gemakkelijk een kleine hoeveelheid mayo maken, met de staafmixer. Is helemaal niet veel werk en gaat ook heel snel en kost ook weinig afwas (alleen een mok en je staafmixer).

Je zoekt een mok (of iets anders) waar de staafmixer precies inpast (anders vliegt het alle kanten op), dan doe je jouw favoriete mayo-ingredienten erin (gewone olie, ei, mosterd, azijn, citroen, zout etc. etc. etc.), dan doe je de staafmixer erin en malen maar. Eerst goed op de bodem drukken (iets van 10 seconden of zo), dan heel langzaam omhoog trekken en blijven malen en dan is het goed.

Het voornaamste nadeel hiervan is dat de mayo soms een beetje 'hard' wordt. Maar dat nadeel weegt niet op tegen het enorme voordeel van verse mayo, en je kunt dus kleine beetjes maken zodat bederf ook niet echt een probleem is.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 19 juli 2014 @ 21:16:56 #168
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_142491898
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 20:23 schreef sirdanilot het volgende:
Je kunt ook gemakkelijk een kleine hoeveelheid mayo maken, met de staafmixer. Is helemaal niet veel werk en gaat ook heel snel en kost ook weinig afwas (alleen een mok en je staafmixer).

Je zoekt een mok (of iets anders) waar de staafmixer precies inpast (anders vliegt het alle kanten op), dan doe je jouw favoriete mayo-ingredienten erin (gewone olie, ei, mosterd, azijn, citroen, zout etc. etc. etc.), dan doe je de staafmixer erin en malen maar. Eerst goed op de bodem drukken (iets van 10 seconden of zo), dan heel langzaam omhoog trekken en blijven malen en dan is het goed.

Het voornaamste nadeel hiervan is dat de mayo soms een beetje 'hard' wordt. Maar dat nadeel weegt niet op tegen het enorme voordeel van verse mayo, en je kunt dus kleine beetjes maken zodat bederf ook niet echt een probleem is.
Olie en azijn moet je er normaal gezien toch langzaam bijdruppelen?
  zaterdag 19 juli 2014 @ 21:34:47 #169
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_142492643
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 21:16 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Olie en azijn moet je er normaal gezien toch langzaam bijdruppelen?
Azijn niet, olie eigenlijk wel.
Staafmixer er doorheen jassen werkt ook prima, alleen kun je dan de dikte van je mayo niet goed onder controle houden, omdat het zo snel gaat.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_142510385
quote:
1s.gif Op zondag 13 juli 2014 22:37 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Klinkt als een smakelijke soep, maar er werd naar een pure smaak gevraagd, dus wilde er niet te veel andere smaken bij hebben maar die van de courgette versterken (soya, dille)

Bloemkool vind ik trouwens ook erg lekker als soep, op dezelfde manier, met room en dan echt papdik, een dikke cremesoep die erg bloemkoolig smaakt
Ik heb gisteren courgettes in de oven geroosterd (en ook een groene paprika die over was), daar kan ik denk ik ook wel een soepie van draaien *O* Heel lekkere intense courgettesmaak
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_142510754
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 juli 2014 21:16 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Olie en azijn moet je er normaal gezien toch langzaam bijdruppelen?
Ja maar niet bij deze methode. Je dondert alles in je mok/iets anders waar je staafmixer precies inpast, en je maalt terwijl je langzaam omhoog trekt. Niks geen langzaam bijdruppelen van olie nodig.

Zoals gezegd, de echte perfecte ideale mayo maak je hier niet mee, maar het is nog steeds veel beter dan zaanse mayonaise mayonaise uit een potje. En het kost je minder tijd, afwas en moeite dan de klassieke methode (en ook minder kans op complete mislukking !). Én je kunt gemakkelijk een kleine hoeveelheid maken.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_142511420
quote:
0s.gif Op woensdag 16 juli 2014 20:02 schreef kvd het volgende:

[..]

Als je een jumbo in de buurt hebt
[ afbeelding ]
Uitstekende mayo voor bij de friet e.d. Maar zacht is hij zeker niet, en hij kan echt vloeken met vis en zeevruchten. Dus een pot D&L (citroen) erbij zou ik wel aanraden.

quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 13:42 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Ja maar niet bij deze methode. Je dondert alles in je mok/iets anders waar je staafmixer precies inpast, en je maalt terwijl je langzaam omhoog trekt. Niks geen langzaam bijdruppelen van olie nodig.

Zoals gezegd, de echte perfecte ideale mayo maak je hier niet mee, maar het is nog steeds veel beter dan zaanse mayonaise mayonaise uit een potje. En het kost je minder tijd, afwas en moeite dan de klassieke methode (en ook minder kans op complete mislukking !). Én je kunt gemakkelijk een kleine hoeveelheid maken.
Zo krijg je geen mayoinaise. Ik had dat een keer op tv gezien en meteen een staafmixer aangeschaft, maar dat had ik beter niet kunnen doen. Het eiwit gaat er namelijk ook bij, en dan krijg je een heel ander sausje. Die kun je best gebruiken voor de aardappelsalade of zo, maar mayonaise is het niet.

[ Bericht 46% gewijzigd door Weltschmerz op 20-07-2014 17:47:15 ]
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_142532281
quote:
0s.gif Op zondag 20 juli 2014 14:02 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Uitstekende mayo voor bij de friet e.d. Maar zacht is hij zeker niet, en hij kan echt vloeken met vis en zeevruchten. Dus een pot D&L (citroen) erbij zou ik wel aanraden.

[..]

Zo krijg je geen mayoinaise. Ik had dat een keer op tv gezien en meteen een staafmixer aangeschaft, maar dat had ik beter niet kunnen doen. Het eiwit gaat er namelijk ook bij, en dan krijg je een heel ander sausje. Die kun je best gebruiken voor de aardappelsalade of zo, maar mayonaise is het niet.
Wat een onzin. Mayo kun je prima maken met het eiwit erbij. Er zijn er die het zonder doen, en die het met doen. Mayo met eiwit is niet meteen 'geen mayo' :')

Daarnaast zou het me ook ten zeerste verbazen als de staafmixermethode niet met puur eigeel zou werken. Ik wil het best een keer voor je proberen hoor...
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zondag 20 juli 2014 @ 22:41:14 #174
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142532857
Ik moet ook geen mayo met eiwit erin.
Maar de staafmixmethode heb ik vaak genoeg gezien zonder eiwit.
Dus dat staat er los van.

Staafmixmethode is mij nog nooit gelukt trouwens, dus ik hou het gewoon bij een garde. Zoveel moeite vind ik het niet.
pi_142532938
Staafmixermethode werkt prima met alleen dooiers. Doe het heel vaak zo. Idem met hollandaise, alleen dan natuurlijk met warme boter. Die hoef je dan ook niet te klaren.

Het wordt alleen inderdaad niet perfect, en hij gaat vrij snel weer schiften. (Paar uur) Maar het is ideaal als je even snel een kwak mayo wil hebben voor bij gebakken aardappelen oid!
pi_142533269
quote:
1s.gif Op woensdag 16 juli 2014 19:33 schreef Molo het volgende:

[..]

Ik vind die Belgische mayo van ze best ok eigenlijk. Maar smaken kunnen verschillen. Bedoel jij ook deze?
[ afbeelding ]
Ik vind deze ook wel okay, eigenlijk.
pi_142539229
Ik wilde morgen ramen noodles voor avondeten maken. Ik ga iig buikspek halen (in de aanbieding, 4 euro voor een kilo :D )
Daarbij wilde ik soja saus gemarineerd ei, lente ui en wat nori vellen doen. Heb jij nog ideeën?

Wat kan ik als basis gebruiken voor de soep? Ik heb nog dashi (en natuurlijk de ramen noodles zelf) liggen maar dat is het enige wat ik aan toko-spul heb, en heb hier ook geen toko in de buurt. Zelf bouillon maken gaat er ook niet in zitten.
  maandag 21 juli 2014 @ 01:55:37 #178
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142541089
Hier "mijn" versie van ramen, je kunt daar eindeloos op varieren, maar Ik zou echt geen dashi gebruiken. Iedere vleesbouillonn is "beter" dan dashi in dit geval.
pi_142541471
Ik had laatst gewoon runderbouillon gebruikt, maar dat vond ik niet zo.
  dinsdag 22 juli 2014 @ 15:30:39 #180
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_142598177
Ik weet niet of ik hier aan het goede adres ben, maar vond het ook geen vraag voor een nieuw topic.
Maar goed, een aardappelpuree-knijper, is dat een aanwinst?
Ik stamp nu meestal mijn aardappelen voor puree maar echt helemaal lekker fijn krijg ik het niet.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  dinsdag 22 juli 2014 @ 15:33:50 #181
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142598313
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 15:30 schreef Uccie het volgende:
Ik weet niet of ik hier aan het goede adres ben, maar vond het ook geen vraag voor een nieuw topic.
Maar goed, een aardappelpuree-knijper, is dat een aanwinst?
Ik stamp nu meestal mijn aardappelen voor puree maar echt helemaal lekker fijn krijg ik het niet.
Ja is echt fijn want je krijgt een zachte structuur zonder dat het lijm wordt zoals met een mixer als je niet oppast.
Verder bloemige aardappels gebruiken, met melk, eigeel, boter
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 22 juli 2014 @ 15:38:56 #182
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_142598460
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 15:33 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja is echt fijn want je krijgt een zachte structuur zonder dat het lijm wordt zoals met een mixer als je niet oppast.
Verder bloemige aardappels gebruiken, met melk, eigeel, boter
Oh eigeel, dat heb ik nog niet eerder gebruikt. Morgen even bij de kookwinkel langs in mijn lunchpauze.
Bedankt trouwens!
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
pi_142599715
Ik prak altijd met een vrij groot uitgevallen vork uit de oude bestekset van mijn oma, het is wat intensiever werk dan met een stamper of knijper maar ik ben het zo gewend en het resultaat is goed. Inderdaad bloemige aardappel die ik eerst flink prak voordat ik er melk en een ei (te lui om een ei te scheiden) en eventueel wat boter doorheen doe. Met een heel ei moet je wel snel te werk gaan anders heb je roerei in je puree :), maar ja je moet als je met een vork werkt toch snel zijn anders duurt het een week voor je puree hebt ;)
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  dinsdag 22 juli 2014 @ 17:39:32 #184
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_142603333
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 15:30 schreef Uccie het volgende:
Ik weet niet of ik hier aan het goede adres ben, maar vond het ook geen vraag voor een nieuw topic.
Maar goed, een aardappelpuree-knijper, is dat een aanwinst?
Ik stamp nu meestal mijn aardappelen voor puree maar echt helemaal lekker fijn krijg ik het niet.
Nog een tip, koop er een van rvs. Mij hebben ze ooit zo'n alu legering ding cadeau gedaan en die kan niet in de vaatwasser (ervaringsdeskundige).
Siesta & Fiesta!
  dinsdag 22 juli 2014 @ 17:40:23 #185
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_142603362
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:39 schreef Bramito het volgende:

[..]

Nog een tip, koop er een van rvs. Mij hebben ze ooit zo'n alu legering ding cadeau gedaan en die kan niet in de vaatwasser (ervaringsdeskundige).
Bedankt, nu heb ik geen vaatwasser, maar hopelijk gaat hij lang genoeg mee tot het moment dat die er ooit wel komt.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  dinsdag 22 juli 2014 @ 17:42:11 #186
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_142603425
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:40 schreef Uccie het volgende:

[..]

Bedankt, nu heb ik geen vaatwasser, maar hopelijk gaat hij lang genoeg mee tot het moment dat die er ooit wel komt.
Ja joh, die gaat je hele leven mee, Dat is het probleem ;)
Siesta & Fiesta!
  dinsdag 22 juli 2014 @ 17:43:46 #187
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_142603474
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 17:42 schreef Bramito het volgende:

[..]

Ja joh, die gaat je hele leven mee, Dat is het probleem ;)
:D
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  dinsdag 22 juli 2014 @ 17:48:10 #188
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_142603597
Ik heb die van mij trouwens meteen ingewisseld voor een zweedse van rvs.
Siesta & Fiesta!
  dinsdag 22 juli 2014 @ 17:58:16 #189
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142603894
Ik heb er ook eentje van rvs.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 22 juli 2014 @ 18:27:19 #190
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142604694
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 15:30 schreef Uccie het volgende:
Maar goed, een aardappelpuree-knijper, is dat een aanwinst?
Ja, ik zou meteen een nieuwe kopen mocht er met de mijne iets gebeuren.
Altijd perfecte puree.

Maar let op, er zijn volgens mij ook kutmodellen die voor geen meter werken of waar je je mee kunt bezeren.
  dinsdag 22 juli 2014 @ 18:35:12 #191
211040 Uccie
The bells...the bells....
pi_142604955
Oh :o
Ik ga wel even bij Dokware hier in Den Haag kijken, daar hebben ze vast wel veilige knijpers.
Ook bekend als Leo (58), Vrachtwagenchauffeur uit Zaltbommel
Do nothing.....and apply!
  dinsdag 22 juli 2014 @ 18:43:35 #192
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_142605262
Kan je ipv zo'n knijper ook een microplane rasp gebruiken?
Of moet het echt geperst worden?

De rasp heb ik namelijk al in huis, de knijper niet :P
  dinsdag 22 juli 2014 @ 19:09:54 #193
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_142606365
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 18:43 schreef SiGNe het volgende:
Kan je ipv zo'n knijper ook een microplane rasp gebruiken?
Of moet het echt geperst worden?

De rasp heb ik namelijk al in huis, de knijper niet :P
Jij wilt gekookte aardappels gaan raspen?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 22 juli 2014 @ 20:18:12 #194
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_142609271
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 19:09 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Jij wilt gekookte aardappels gaan raspen?
Als het nut heeft eventueel wel ja..
Misschien moet ik het gewoon eens een keer proberen, wie weet ontdek ik dé truuk voor de perfecte puree ;)
pi_142609992
de aardappelpers van ikea is prima, rvs 10 euro ^O^
pi_142610422
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 20:18 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Als het nut heeft eventueel wel ja..
Misschien moet ik het gewoon eens een keer proberen, wie weet ontdek ik dé truuk voor de perfecte puree ;)
Dan ben je toch ook gewoon super lang bezig, mocht het überhaupt al werken?
  dinsdag 22 juli 2014 @ 20:54:10 #197
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_142610967
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 20:43 schreef Myraela het volgende:

[..]

Dan ben je toch ook gewoon super lang bezig, mocht het überhaupt al werken?
Daar heb je wel een punt ja.. en 't zal ook waarschijnlijk tengels verbranden worden omdat die gekookte aardappels nog heet zijn..
pi_142611166
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juli 2014 20:54 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Daar heb je wel een punt ja.. en 't zal ook waarschijnlijk tengels verbranden worden omdat die gekookte aardappels nog heet zijn..
het lijkt me een goed plan als je koude puree wil maken. Waarom je dat zou willen maken is mij een raadsel maar goed...
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
pi_142712434
Wat is er mis met:



Ja het duurt even, en het geeft wat afwas, maar dan heb je ook wat. En je kunt hem voor meer gebruiken dan alleen aardappels (bijvoorbeeld tomatensaus, vruchtenpurees, etc. etc. etc.)
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  vrijdag 25 juli 2014 @ 11:05:53 #200
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_142712549
Ik heb zo'n ding en gebruik 'm nooit.
Weet niet precies waarom, de keren dat ik 'm gebruikte vond ik het een onding.
Voor puree mij teveel moeite en afwas.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')