abonnement Unibet Coolblue
pi_139335917
Hier verder!

De 5 fasen van liefdesverdriet
Iedereen krijgt er wel een keer mee te maken. Misschien maar één keer, misschien wat vaker. De één verwerkt het anders dan de ander, maar we weten allemaal dat het niet leuk is: liefdesverdriet!

Ineens alleen
Samen zijn jullie erachter gekomen dat jullie niet zo'n fantastisch koppel zijn als jullie dachten. Als er een einde komt aan je relatie is dit erg vervelend. Degene met wie je altijd alles deelde is ineens weg. Je bent je beste maatje kwijt. Bij veel mensen resulteert dit besef in liefdesverdriet.

In eerste instantie zal je denken en voornamelijk hopen dat het allemaal wel goed komt. Jullie waren toch zon fantastisch koppel? De ontkenningsfase is de eerste fase die liefdeverdriet kent. Je bent er bijna helemaal zeker van dat jullie in de toekomst toch weer samen komen.

Uit je dak gaan
Na een tijdje ga je inzien dat jullie toch niet samen komen. Je komt dan in de fase waarin je erg boos kan worden. Bij mannen gaat dit ook vaak gepaard met veel agressie. In deze fase worden de meeste mensen ook erg losbollig, gaan veel stappen en sjansen met anderen. Voornamelijk om het zelfvertrouwen op te krikken.

Tot inkeer komen
Na dit gedrag kom je snel weer tot jezelf. Zoveel zelfvertrouwen geven die one night stands je echt niet, als je erachter komt dat het toch allemaal maar voor één nachtje is. Je gaat je eenzaam voelen. Je krijgt het gevoel alsof niemand je meer wil, je voelt je lelijk en alleen. Waarschijnlijk zal je zelfs gaan denken dat je voor altijd een hopeloze single blijft!

Achter de wolken schijnt de zon!
Gelukkig ga je langzamerhand realistisch worden. Dit is de vierde fase van je liefdesverdriet. Je gaat merken dat je leven echt niet alleen maar draait om de liefde. Je gaat je oude liefde loslaten en je eigen leven leven. Natuurlijk heb je het nog af en toe moeilijk, maar het komt allemaal wel goed. Veel vrouwen gaan in deze fase zichzelf helemaal opknappen. Ze nemen een nieuw verfje in hun haren, gaan flink shoppen met vriendinnen en besteden veel aandacht aan hun uiterlijk. Mannen gaan veel met vrienden ondernemen en leuke dingen doen.

Jezelf en de situatie accepteren
In de laatste fase ga je accepteren dat je liefde met je ex-lover echt helemaal over is. Je gaat inzien dat een leven als single helemaal niet zo slecht is. Het heeft natuurlijk ook zo zijn voordelen. Geen vieze haren in het doucheputje, geen gore sokken, lekker stappen en sjansen met mooie andere mensen, noem maar op!

Natuurlijk verwerkt iedereen op zijn eigen manier zijn liefdesverdriet. Soms doorloop je alle fasen en soms maar een paar en sla je er eentje over. In ieder geval weten we één ding zeker: Het komt allemaal goed!



"A relationship is not based on the time you've spent together, but the foundation you've built together."
'The difference between pizza and your opinion is that I asked for pizza.'
pi_139335993
Laatste posts uit het vorige deel:

quote:
0s.gif Op maandag 28 april 2014 01:12 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Ik had je gelijk gegeven als we verder uit elkaar hadden gewoond , dan is uit het oog uit het hart, het is toch heel anders als je in een dorp woont wat toch nogal klein is, en nee ik ben er niet konstant mee bezig want ik heb meerendeel afleiding maar in een dorp is het toch elkaar vaker tegenkomen.

Wat niet betekend dat ik met hem op de koffie ga als ik hem tegenkom , maar wel hoe maak ik het voor mezelf het beste , het is namelijk niet zo dat als ik in de kroeg ben en hij is er ook dat ik wegga juist omdat ik voor mezelf geen plekken ga mijden vanwege hem en dan is meer dat je toch nadenkt van hoe ga ik er voor mezelf het beste mee om.
quote:
0s.gif Op maandag 28 april 2014 01:27 schreef sitting_elfling het volgende:

[..]

Eens snap ik :) Ben het ook wel met je eens.

Mijn ex woont 1250 km van me vandaan. Dat is wat anders dan 500 meter om de hoek.
quote:
0s.gif Op maandag 28 april 2014 09:45 schreef lexvandoef het volgende:

[..]

Ik snap echt perfect hoe je je voelt... Het is nu iets meer dan een maand over nu en ik vermaak me ook prima met mijn vrienden en voel me echt niet meer constant kut. Maar toch denk of hoop ik ergens dat ze me toch wel ergens moet gaan missen en dat het een fase is oid...
Vorige week op mijn verjaardag wilde ze me toch wel erg graag zien ook, en vond ze het erg emotioneel dat dat niet kon die dag omdat ik er gewoon geen zin in had. Ook zei ze dat het totaal niet erg zou vinden om mijn deze week ergens te zien... Maar ze zegt wel constant dat ik nergens op moet hopen.... Volgens mij wil ze heel graag goede vrienden blijven maar dat gaat voor mij natuurlijk niet werken....

[..]

Dat pilletje om je niet meer alleen te voelen tussen 1000 mensen zou ik ook wel willen.... gat in de markt inderdaad....

Ik heb zelf niet zoveel ervaring met rebounds, heb er gewoon geen zin in en mijn kop staat er niet naar... Ik kom zo af en toe wel leuke meisjes tegen maar na 5 min praten heb ik al zoiets van, hmmmm ze wint het toch niet van ex... Echt idioot...

Ik voelde me vanochtend ook weer kut... Zag wat fb foto's van de van koningsdag... Damn wat zag ze er goed uit en is het toch een leuk meisje....

Kreeg vorige week op mijn verjaardag ook nog een appje van een andere ex, blijkbaar zijn we weer 'on speaking terms'. Dat vond ik dan wel weer leuk, dat we weer konden praten en dat ze gelukkig is met der nieuwe vriend.
'The difference between pizza and your opinion is that I asked for pizza.'
pi_139336852
Ben nu een paar weken verder, contact helemaal verbroken nu ook. Heb zelfs gehuild 2 keer in mijn uppie als vent. _O-

Het doet nog steeds pijn en denk er nog vaak aan terug wat ik of zij nu anders zou kunnen doen. Of het nu aan haar of mij ligt je kent het wel je komt er in je eentje niet uit.

Heb het besproken op een ander forum met volwassen mensen en ben er een beetje uit gekomen.

Mijn ouders zijn nogal makkelijk, ik moet erom lachen en vergeten...wat? Lekker begripvol is dat dan. De woede is weg eigenlijk het is alleen nog verdriet maar ik ben hier al eerder geweest...Moeilijk slapen vooral denkende aan de ex vriendin en de oude tijden. Dit duurt voor mij een maandje dan kom ik er wel weer overheen maar fijn is het niet. De gedachten zullen blijven en nooit vergeten, het is een levens ervaring rijker zullen we maar zeggen.
pi_139337885
Hier gaat het erg wisselend. Ochtenden zijn erg klote en soms komt er een veel te grote tsunami van verdriet over me heen.
(relatie van 4 jaar waarvan 3 jaar samenwonen, 2 eerdere incidenten vanuit zijn kant, nu 3e keer gebroken hart door hem, kenden elkaar al vanaf ons 15e, nu 28 en single :{)

Zolang ik bij mijn ouders ben gaat het wel, maar als ik in 'ons' huis ben is het een hel. Een van ons moet nog verhuizen, en een leuk plekje waar je je enigszins thuisvoelt is erg lastig in Amsterdam. Het idee van een half leeg huis breekt m'n hart.

Ik analyseer er op los en hoor van vrienden ook dat hij er nauwelijks over praat en maar voor zich uit zit te staren :{. Hoe kun je er nu niet over praten terwijl ik het over niets anders kan hebben :{ Auw.......
Ik heb het maar op een hechtingsprobleem gegooid, geeft wat troost :')

Maare rebounds, werkt dat? Ik voel me zo leeg nu joh :{
Of is het toch ene gat met het andere vullen?

Edit: wel een boel lieve mensen om me heen :)
pi_139340851
quote:
0s.gif Op zondag 27 april 2014 23:52 schreef Sheldon. het volgende:

[..]

Vrijwel nooit meer.. Eigenlijk het enige contact dat ik met beiden had was het jaarlijkse ''gefeliciteerd'', en heel incidenteel een keer wanneer we elkaar troffen op een feest/in de omgeving o.i.d.

Toch blijft het raar dat we nu zelfs zo ver van elkaar vervreemd zijn dat zelfs het feliciteren niet meer wordt gedaan. Hell, ik word zelfs gefeliciteerd op Facebook door mensen die ik al niet meer sinds de basisschool heb gezien. Maar mijn 2 exen, met de een ben ik op vakantie in Mexico geweest, 3 jaar een relatie gehad, ken haar hele familie en andersom, en de andere ex iets minder lang, maar ook een serieuze relatie, en dan nu gewoon zo afstandelijk... Kan er gewoon slecht tegen op de een of andere manier nog steeds :P

Heb al een tijd geen relatie meer gehad, maar wat je zegt herken ik heel erg. Lijkt wel heel erg alsof je (nog) een sterke stille hoop hebt dat het weer goed komt, terwijl ik juist denk dat deze hoop er voor zorgt dat je kansen op een eventuele hereniging alleen maar laat slinken..

Als je nog hoop hebt, sijpelt dat altijd op de een of andere manier door aan je ex, en volgens mij is dat voor een ex meteen weer afknapper #1 wanneer diegene merkt dat de ander maar 1 ding wil, en dat is dat alles weer terug naar het oude gaat..

Wat dat betreft is het denk ik het makkelijkst om jezelf aan de meest logische gedachtegang vast te houden, en dat is : Als je ex het ook allemaal zo leuk vond als jij, dan had hij niet de behoefte om aan het (studentenleven? ) te gaan snuffelen. Soms is het moeilijk voor te stellen dat iemand iets wat zo veilig en vertrouwd aanvoelt zo ineens weg kan gooien (heb het zelf ook meegemaakt), maar wat mensen 100% bevalt, dat doen ze never nooit weg, dus kennelijk zat het toch niet helemaal goed tussen jullie, is even kut om te accepteren maarja.
Ja, ik kan me wel voorstellen dat dat naar is. Als je een berichtje stuurt is het toch in elk geval een soort erkenning dat jullie in het verleden heel belangrijk voor elkaar zijn geweest...

En ja, klopt, ergens heb ik die hoop nog en dat vind ik zelf zo irritant. Ik weet ook wel dat onze relatie vlak voor het einde niet perfect was. Er zat een beetje een sleur in en daarna zagen we elkaar maar eens in de week, wat het lastig maakte, dus perfect was het zeker niet. Ik denk dan alleen: dat zijn dingen waar je zo gemakkelijk iets aan kunt doen. Als hij maar één keer had uitgesproken dat hij twijfels had of dat er dingen moesten veranderen had er zoveel anders kunnen zijn. In plaats daarvan zegt hij nu dat hij het een tijdje heeft aangekeken om te kijken of zijn gevoel zou veranderen, maar hoe kun je nou verwachten dat iets verandert als je niks uitspreekt en niks onderneemt. Dat frustreert me gewoon zo erg. Nooit heeft hij iets van onvrede laten weten, pas toen het voor hem al te laat was. Ik ben echt niet een onredelijk persoon en als ik het gevoel zou hebben dat we er alles aan hadden gedaan, maar het gewoon niet meer werkte zou ik me er wel bij neer kunnen leggen, maar zo is het gewoon niet.
pi_139346220
w/
  maandag 28 april 2014 @ 18:01:56 #7
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139347248
Precies het topic wat ik nodig heb :')
No matter what life brings me, find me with a smile.
pi_139349232
Ik denk dat ik helaas nu in fase 3 zit.... Ik heb aankomende week twee dates, maar begin er nu weinig zin in te krijgen. En ik dacht nog wel dat ik erover heen was!

Wat vinden jullie trouwens van een rebound girl?
pi_139349495
quote:
0s.gif Op maandag 28 april 2014 19:10 schreef Static1993 het volgende:
Ik denk dat ik helaas nu in fase 3 zit.... Ik heb aankomende week twee dates, maar begin er nu weinig zin in te krijgen. En ik dacht nog wel dat ik erover heen was!

Wat vinden jullie trouwens van een rebound girl?
Je gaat iemand anders haar hart breken ^O^
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_139352586
Ik ben hier al een tijd niet meer geweest ondanks dat ik enorm veel aan dit topic heb gehad.

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat mijn ex een punt zetten achter onze relatie. Zij ging direct verder met een ander en ik mocht het eigenlijk maar uitzoeken.
Achteraf ben ik zonder haar beter af. Ik kan nu eindelijk eens gaan ontdekken wat ik zelf wil, leuk vind en wie ik echt ben.

In 6,5 jaar heb ik eigenlijk alleen voor haar en haar dochter geleefd. Ja ik zeg haar dochter omdat ik niet de officiële vader ben, ik heb haar alleen 6,5 jaar mee opgevoed. Gevoelsmatig voelt het als mijn dochter maar er is niks aan te doen, gelukkig mag ik haar tegenwoordig weer zien.

Voor degene die nu hier komen en hun verhaal delen kan ik alleen maar zeggen, dit gaat heel cliché klinken, het word echt allemaal beter dan je nu denkt. Het is lastig en klote maar ook jullie komen er overheen. Zoek vooral je vrienden op en als je die niet echt hebt, ga ze maken. Dit helpt echt. En wil je je verhaal kwijt dan is dit de perfecte plek!
pi_139353439
Vandaag een emotional breakdown gehad in de bus. Ik zou mijn laatste spulletjes ophalen maar hoe dichter ik bij d'r kwam hoe moeilijker ik het had. Ik was helemaal in shock en zat bijna te hyperventileren.

Op het moment ben ik rustig maar het voelt nog steeds niet in orde. Misschien ook omdat ik nu ook gestopt ben met roken, maar dat is iets waar ik ook echt niet meer aan wil beginnen.
Burning bridges gives you so much more
  maandag 28 april 2014 @ 21:54:13 #12
426085 Typfaut
Life is Romanticism
pi_139355825
Ik denk dat het er vooral omgaat om te beseffen dat je ex niet zomaar je ex is. Dit zegt genoeg dat jullie niet bij elkaar pasten en je verder moet met je leven. Er komt op een dag wel iemand die wél volledig met je matcht.
Succes is niet het einde, falen is niet fataal het is de moed om door te gaan die telt.
pi_139364938
Over hem gedroomd vannacht..... Wakker worden is vreselijk vandaag :{
  dinsdag 29 april 2014 @ 09:59:17 #14
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139366277
quote:
0s.gif Op maandag 28 april 2014 12:26 schreef AlterEg0 het volgende:
Ben nu een paar weken verder, contact helemaal verbroken nu ook. Heb zelfs gehuild 2 keer in mijn uppie als vent. _O-

Het doet nog steeds pijn en denk er nog vaak aan terug wat ik of zij nu anders zou kunnen doen. Of het nu aan haar of mij ligt je kent het wel je komt er in je eentje niet uit.

Heb het besproken op een ander forum met volwassen mensen en ben er een beetje uit gekomen.

Mijn ouders zijn nogal makkelijk, ik moet erom lachen en vergeten...wat? Lekker begripvol is dat dan. De woede is weg eigenlijk het is alleen nog verdriet maar ik ben hier al eerder geweest...Moeilijk slapen vooral denkende aan de ex vriendin en de oude tijden. Dit duurt voor mij een maandje dan kom ik er wel weer overheen maar fijn is het niet. De gedachten zullen blijven en nooit vergeten, het is een levens ervaring rijker zullen we maar zeggen.
Tsja ouders... Die van mij zeggen ook, hup gewoon doorgaan en vooral je studie niet laten verslonzen nu! Ze hebben ook wel gelijk, maar het is allemaal zo makkelijk gezegd en zo hard vind ik....
Ik heb de laatste paar weken nu ook meer gejankt dan in de rest van mijn leven bij elkaar.... super...

quote:
0s.gif Op maandag 28 april 2014 21:01 schreef Gatenkaas het volgende:
Vandaag een emotional breakdown gehad in de bus. Ik zou mijn laatste spulletjes ophalen maar hoe dichter ik bij d'r kwam hoe moeilijker ik het had. Ik was helemaal in shock en zat bijna te hyperventileren.

Op het moment ben ik rustig maar het voelt nog steeds niet in orde. Misschien ook omdat ik nu ook gestopt ben met roken, maar dat is iets waar ik ook echt niet meer aan wil beginnen.
Oe, wel goed dat je weer rustig bent en dat je gestopt ben met roken! Ik ben net nu juist weer meer gaan roken door al die stress en zorgen.... Ik kan er gelukkig redelijk makkelijk mee stoppen, maar ik moet er wel mee uitkijken...

quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 08:25 schreef runaway het volgende:
Over hem gedroomd vannacht..... Wakker worden is vreselijk vandaag :{
En wat herkenbaar zeg.... Om de een of andere reden de afgelopen 3 nachten over haar gedroomd en daarmee wakker geworden... Echt super fijn...
En nja, een of andere reden, ik weet de reden... Met koningsnacht heeft ze weer eens 'visite' gehad en ze vond het ook nodig om dat cryptisch te vertellen daarna aan mij... Jezus wat een klote zooi zeg....

Ze wilt ook nog steeds vriendjes zijn/worden en contact blijven houden/opnemen... En ik heb geen idee hoe ik daarmee om moet gaan... Ik wil haar graag in mijn leven, maar het doet me nu zoveel pijn vanaf dat ik wakker wordt tot dat ik naar bed ga.... Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om haar overal te verbannen of te blocken, maar dit kan ik ook niet meer aan....
  dinsdag 29 april 2014 @ 10:29:10 #15
366724 inslagenreuring
"The bulletdodger"
pi_139366897
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 09:59 schreef lexvandoef het volgende:

[..]

Tsja ouders... Die van mij zeggen ook, hup gewoon doorgaan en vooral je studie niet laten verslonzen nu! Ze hebben ook wel gelijk, maar het is allemaal zo makkelijk gezegd en zo hard vind ik....
Ik heb de laatste paar weken nu ook meer gejankt dan in de rest van mijn leven bij elkaar.... super...

[..]

Oe, wel goed dat je weer rustig bent en dat je gestopt ben met roken! Ik ben net nu juist weer meer gaan roken door al die stress en zorgen.... Ik kan er gelukkig redelijk makkelijk mee stoppen, maar ik moet er wel mee uitkijken...

[..]

En wat herkenbaar zeg.... Om de een of andere reden de afgelopen 3 nachten over haar gedroomd en daarmee wakker geworden... Echt super fijn...
En nja, een of andere reden, ik weet de reden... Met koningsnacht heeft ze weer eens 'visite' gehad en ze vond het ook nodig om dat cryptisch te vertellen daarna aan mij... Jezus wat een klote zooi zeg....

Ze wilt ook nog steeds vriendjes zijn/worden en contact blijven houden/opnemen... En ik heb geen idee hoe ik daarmee om moet gaan... Ik wil haar graag in mijn leven, maar het doet me nu zoveel pijn vanaf dat ik wakker wordt tot dat ik naar bed ga.... Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om haar overal te verbannen of te blocken, maar dit kan ik ook niet meer aan....
Sorry hoor, ik heb het vorige topic doorgelezen en met name jouw houding valt me op. Jij laat je mentaal echt in zijn totaliteit verkrachten. Zo'n vuile hoer die een paar dagen later al weer met iemand anders lag te neuken, jou overduidelijk meer als vriend ziet dien je toch te lozen????

Ik snap jou niet, zij ontleent allerlei bevestiging uit jouw houding en jij zit er een beetje onderdoor te gaan. Jij ziet niet in dat het - grofweg- een vuige hoer is die jou misbruikt. Wordt wakker kerel. Godverdomme zeg, mietje dat je bent (en dit bedoel ik om je te pushen, niet als belediging)

Er zit meer vis in de zee, er is ook een lieverd voor jou. Damn gozer, kom uit dat droombeeld, flikker haar overal vanaf en laat haar niet langer als luis in je pels je leven beheersen. Denk je dat het makkelijker wordt als je jezelf een jaar laat lenen voor deze onzin ofzo?
Charlie: How's it going in there?
Alan: Whatever happened to zippers? I miss zippers.
Charlie: I don't know, Alan, maybe there were too many injuries. Nobody ever got their balls caught in a buttonhole
  dinsdag 29 april 2014 @ 10:47:59 #16
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139367349
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 10:29 schreef inslagenreuring het volgende:

[..]

Sorry hoor, ik heb het vorige topic doorgelezen en met name jouw houding valt me op. Jij laat je mentaal echt in zijn totaliteit verkrachten. Zo'n vuile hoer die een paar dagen later al weer met iemand anders lag te neuken, jou overduidelijk meer als vriend ziet dien je toch te lozen????

Ik snap jou niet, zij ontleent allerlei bevestiging uit jouw houding en jij zit er een beetje onderdoor te gaan. Jij ziet niet in dat het - grofweg- een vuige hoer is die jou misbruikt. Wordt wakker kerel. Godverdomme zeg, mietje dat je bent (en dit bedoel ik om je te pushen, niet als belediging)

Er zit meer vis in de zee, er is ook een lieverd voor jou. Damn gozer, kom uit dat droombeeld, flikker haar overal vanaf en laat haar niet langer als luis in je pels je leven beheersen. Denk je dat het makkelijker wordt als je jezelf een jaar laat lenen voor deze onzin ofzo?
Wow realitycheck hier... Stiekem heb je gelijk, en wat nog veel erger is, ik weet dat ergens zelf ook wel al een tijdje...

Ik weet van mezelf dat ik sowieso moeite met mensen loslaten heb en nu, met haar, zeker. Ook al weet ik wel dat het beter zou zijn. Ik vraag me wel af wat je bedoelt met wat voor bevestiging ze nu aan mijn gedrag zou kunnen ontleden. Ik houd zelf de boot af richting haar, neem zelf ook geen contact op en probeer, als zij wel contact op neemt, niet te emotioneel beladen te reageren. Niet dat me dat altijd goed af gaat, maar goed.

En ik denk niet dat het makkelijker wordt als ik me een jaar laat meeslepen hierdoor, maar op het moment weet ik gewoon niet zoveel meer... Ook niet wat nou eigenlijk het beste voor mezelf zou zijn...
  dinsdag 29 april 2014 @ 10:52:12 #17
366724 inslagenreuring
"The bulletdodger"
pi_139367444
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 10:47 schreef lexvandoef het volgende:

[..]

Wow realitycheck hier... Stiekem heb je gelijk, en wat nog veel erger is, ik weet dat ergens zelf ook wel al een tijdje...

Ik weet van mezelf dat ik sowieso moeite met mensen loslaten heb en nu, met haar, zeker. Ook al weet ik wel dat het beter zou zijn. Ik vraag me wel af wat je bedoelt met wat voor bevestiging ze nu aan mijn gedrag zou kunnen ontleden. Ik houd zelf de boot af richting haar, neem zelf ook geen contact op en probeer, als zij wel contact op neemt, niet te emotioneel beladen te reageren. Niet dat me dat altijd goed af gaat, maar goed.

En ik denk niet dat het makkelijker wordt als ik me een jaar laat meeslepen hierdoor, maar op het moment weet ik gewoon niet zoveel meer... Ook niet wat nou eigenlijk het beste voor mezelf zou zijn...
Volgens mij weten jij en ik beiden wel dat jij 'de boot niet afhoudt'. En volgens mij weet jij prima wat het beste is voor jezelf.

Jij bent haar "calamiteitennummertje" maar ondertussen naait zij er vrolijk op los, denk ze dit te kunnen delen met jou als vriend en accepteer jij dat allemaal maar.

Nu even reeël hè. Denk je nou serieus dat je leven achteruit gaat als je haar overal vanaf trapt? Facebook, whatsapp block et cetera? Denk je werkelijk dat je er dan 'slechter' afkomt?
Charlie: How's it going in there?
Alan: Whatever happened to zippers? I miss zippers.
Charlie: I don't know, Alan, maybe there were too many injuries. Nobody ever got their balls caught in a buttonhole
  dinsdag 29 april 2014 @ 11:00:00 #18
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139367631
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 10:52 schreef inslagenreuring het volgende:

[..]

Volgens mij weten jij en ik beiden wel dat jij 'de boot niet afhoudt'. En volgens mij weet jij prima wat het beste is voor jezelf.

Jij bent haar "calamiteitennummertje" maar ondertussen naait zij er vrolijk op los, denk ze dit te kunnen delen met jou als vriend en accepteer jij dat allemaal maar.

Nu even reeël hè. Denk je nou serieus dat je leven achteruit gaat als je haar overal vanaf trapt? Facebook, whatsapp block et cetera? Denk je werkelijk dat je er dan 'slechter' afkomt?
Ik weet het niet man, ze heeft een aantal maal echt pijnlijk en hard duidelijk gemaakt dat ze echt niks meer ergens in ziet, ook niet als 'calamiteitennummertje'. Ik heb ook niet het idee dat ze dat erachter zoekt, ook tijdens onze relatie onderhield ze veel contact met andere exen. Denk dat ze dat normaal vind ofzo... :s

En natuurlijk heb je gelijk, ik weet ook wel dat het beste voor mij nu is, volledig uit mijn leven bannen. Maar ik vind dat enorm lastig, net als iedereen denk ik. Het voelt alsof ik nu mijn eigen been moet afzagen, zo diep heeft het allemaal gezeten...

Overigens accepteer ik het niet dat ze zowel dat doet en daar over verteld, dat heb ik haar ook duidelijk gemaakt, dat ik er niet van gediend ben om daarover te horen en dat ze daar mee moet stoppen. Ze moet natuurlijk doen wat ze niet laten kan, heb ik helaas niks meer over te zeggen.

Reëel gezien ben ik gewoon bang dat mijn leven er dan op achteruit gaat, er zijn in de afgelopen 2 jaar veel dingen gebeurd en we hebben heel veel goede en slechte dingen gedeeld, meer dan in mijn vorige relaties die langer waren dan deze. Anderzijds denk ik dat het wel rust zal brengen, reëel gezien....
  dinsdag 29 april 2014 @ 11:07:56 #19
366724 inslagenreuring
"The bulletdodger"
pi_139367820
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 11:00 schreef lexvandoef het volgende:

[..]

Ik weet het niet man, ze heeft een aantal maal echt pijnlijk en hard duidelijk gemaakt dat ze echt niks meer ergens in ziet, ook niet als 'calamiteitennummertje'. Ik heb ook niet het idee dat ze dat erachter zoekt, ook tijdens onze relatie onderhield ze veel contact met andere exen. Denk dat ze dat normaal vind ofzo... :s

En natuurlijk heb je gelijk, ik weet ook wel dat het beste voor mij nu is, volledig uit mijn leven bannen. Maar ik vind dat enorm lastig, net als iedereen denk ik. Het voelt alsof ik nu mijn eigen been moet afzagen, zo diep heeft het allemaal gezeten...

Overigens accepteer ik het niet dat ze zowel dat doet en daar over verteld, dat heb ik haar ook duidelijk gemaakt, dat ik er niet van gediend ben om daarover te horen en dat ze daar mee moet stoppen. Ze moet natuurlijk doen wat ze niet laten kan, heb ik helaas niks meer over te zeggen.

Reëel gezien ben ik gewoon bang dat mijn leven er dan op achteruit gaat, er zijn in de afgelopen 2 jaar veel dingen gebeurd en we hebben heel veel goede en slechte dingen gedeeld, meer dan in mijn vorige relaties die langer waren dan deze. Anderzijds denk ik dat het wel rust zal brengen, reëel gezien....
Er blijkt voor mij nergens uit dat die meid rekening houdt met jouw gevoelens, inziet dat jij nog erg veel last hebt van de breuk en jou met rust laat.

Na 2 jaar relatie (met het een en andere aan problematiek) zijn jullie uit elkaar gegaan, zij lag de week erna alweer met een ex-scharrel te 'bangen'. Eigenlijk stel jij je vanaf die tijd al 'ontvankelijk' op en heb jij altijd ruimte gegeven voor haar om richting jou te aarden, behalve op sexueel gebied, want dat wil je begrijpelijkerwijs niet horen.

Zie je niet wat jij jezelf aan doet, vent? Denk je dat de 'goede dingen' niet blijven als je definitief afstand neemt? Geef me een goede reden waarom je leven er op achteruit zou gaan?

Ik lees namelijk dat zij vrolijk doorgaat met haar jeugd en jij blijft steken. Dat lijkt me niet de bedoeling.
Charlie: How's it going in there?
Alan: Whatever happened to zippers? I miss zippers.
Charlie: I don't know, Alan, maybe there were too many injuries. Nobody ever got their balls caught in a buttonhole
  dinsdag 29 april 2014 @ 11:18:40 #20
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139368140
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 11:07 schreef inslagenreuring het volgende:

[..]

Er blijkt voor mij nergens uit dat die meid rekening houdt met jouw gevoelens, inziet dat jij nog erg veel last hebt van de breuk en jou met rust laat.

Na 2 jaar relatie (met het een en andere aan problematiek) zijn jullie uit elkaar gegaan, zij lag de week erna alweer met een ex-scharrel te 'bangen'. Eigenlijk stel jij je vanaf die tijd al 'ontvankelijk' op en heb jij altijd ruimte gegeven voor haar om richting jou te aarden, behalve op sexueel gebied, want dat wil je begrijpelijkerwijs niet horen.

Zie je niet wat jij jezelf aan doet, vent? Denk je dat de 'goede dingen' niet blijven als je definitief afstand neemt? Geef me een goede reden waarom je leven er op achteruit zou gaan?

Ik lees namelijk dat zij vrolijk doorgaat met haar jeugd en jij blijft steken. Dat lijkt me niet de bedoeling.
Ik begin er wel steeds meer achter te komen of te beseffen dat zij nu heel hard door gaat inderdaad en dat ik dat nog niet doe en kan. Dat doet inderdaad pijn, maar ik weet niet hoe ik dat gevoel omzet in iets positiefs. Ik zie ook wel dat ik dat mezelf niet aan moet doen, je bent ook echt niet de eerste die dat zegt, gelukkig.

En waarom zou mijn leven er op achteruit gaan? Misschien de ongemakkelijkheid als we elkaar dan weer in het echt tegenkomen (wat een paar keer per week gebeurt). Nu kan dat nog redelijk normaal, van beide kanten.

Ze heeft mij overigens ook gevraagd of ik vrienden kon blijven nadat het uit was, daar heb ik telkens nee op gezegd en gezegd dat als ze het uit maakt, dat ze dan volledig uit mijn leven is en gaat. Ik besef me ook dat ik dat nu maar half aan het doen ben en dat ze nu dus eigenlijk krijgt wat zij wil... Misschien moet ik mijn beloftes een keertje nakomen.

Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dat ook lastig vind omdat ik dan het idee heb dat ik dan echt alle controle kwijt ben en alles uit mijn handen heb laten vallen, en daar houd ik niet van/ben ik bang voor.
  dinsdag 29 april 2014 @ 11:30:19 #21
366724 inslagenreuring
"The bulletdodger"
pi_139368466
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 11:18 schreef lexvandoef het volgende:

[..]

Ik begin er wel steeds meer achter te komen of te beseffen dat zij nu heel hard door gaat inderdaad en dat ik dat nog niet doe en kan. Dat doet inderdaad pijn, maar ik weet niet hoe ik dat gevoel omzet in iets positiefs. Ik zie ook wel dat ik dat mezelf niet aan moet doen, je bent ook echt niet de eerste die dat zegt, gelukkig.

En waarom zou mijn leven er op achteruit gaan? Misschien de ongemakkelijkheid als we elkaar dan weer in het echt tegenkomen (wat een paar keer per week gebeurt). Nu kan dat nog redelijk normaal, van beide kanten.

Ze heeft mij overigens ook gevraagd of ik vrienden kon blijven nadat het uit was, daar heb ik telkens nee op gezegd en gezegd dat als ze het uit maakt, dat ze dan volledig uit mijn leven is en gaat. Ik besef me ook dat ik dat nu maar half aan het doen ben en dat ze nu dus eigenlijk krijgt wat zij wil... Misschien moet ik mijn beloftes een keertje nakomen.

Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dat ook lastig vind omdat ik dan het idee heb dat ik dan echt alle controle kwijt ben en alles uit mijn handen heb laten vallen, en daar houd ik niet van/ben ik bang voor.
Natuurlijk is dat pijnlijk, maar blijf niet hangen. Kijk, ik ben er niet om jou te vertellen hoe je het allemaal maar even moet gaan doen. Dat bepaal je zelf, wil jij blijven aanmodderen (half/half) dan moet je dat uiteraard zelf weten. Ik denk alleen in jouw belang in deze en dat is echt een nieuwe weg inslaan.

En dan kom je haar een paar keer tegen per week? So what? Als je voor de rest -in je eigen belang- het contact verbreekt dan kan je toch wel hallo zeggen als je haar ziet? Je stelt je eigen belang ondergeschikt aan het feit dat het contact nog 'redelijk normaal kan'. Dat is toch geen goed argument vriend?
quote:
Ze heeft mij overigens ook gevraagd of ik vrienden kon blijven nadat het uit was, daar heb ik telkens nee op gezegd en gezegd dat als ze het uit maakt, dat ze dan volledig uit mijn leven is en gaat. Ik besef me ook dat ik dat nu maar half aan het doen ben en dat ze nu dus eigenlijk krijgt wat zij wil... Misschien moet ik mijn beloftes een keertje nakomen.
Rare manier van vrienden maken heeft zij. Relatie -> ex -> vrienden en daarna als het met haar volgende relatie uit is gaat ze nog eens met een paar exen naar bed. Natuurlijk overdreven maar er is nu niks tussen haar en jou, die 2 jaar relatie is verleden tijd en er is verder geen enkele reden voor jou om te blijven modderen.

quote:
Misschien moet ik mijn beloftes een keertje nakomen
Probeer dit eens zou ik zeggen. Zal even kut zijn maar zoals alle verhalen hier, het wordt beter.

quote:
Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dat ook lastig vind omdat ik dan het idee heb dat ik dan echt alle controle kwijt ben en alles uit mijn handen heb laten vallen, en daar houd ik niet van/ben ik bang voor.
Controle? Waarover? :?

Nogmaals, doe wat je moet doen. Maar dit verhaal kent 1 winnaar op deze manier en dat is je ex. Rondnaaien, scharrelen, straks heeft ze misschien een nieuwe vriend en jij staat daar aan de zijlijn met je lege leven. Je pleegt roofbouw door zo te blijven hangen aan een spookbeeld van vroeger. Er 'is helemaal niets meer' tussen jullie. Schijnvriendschap gebaseerd op helemaal niets, wellicht omdat ze jou niet met de grond gelijk wilde maken door alles af te kappen.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. En als je niet uitkijkt kan de jouwe weleens heel ernstig gaan etteren.
Charlie: How's it going in there?
Alan: Whatever happened to zippers? I miss zippers.
Charlie: I don't know, Alan, maybe there were too many injuries. Nobody ever got their balls caught in a buttonhole
  dinsdag 29 april 2014 @ 12:06:13 #22
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139369721
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 11:30 schreef inslagenreuring het volgende:

[..]

Natuurlijk is dat pijnlijk, maar blijf niet hangen. Kijk, ik ben er niet om jou te vertellen hoe je het allemaal maar even moet gaan doen. Dat bepaal je zelf, wil jij blijven aanmodderen (half/half) dan moet je dat uiteraard zelf weten. Ik denk alleen in jouw belang in deze en dat is echt een nieuwe weg inslaan.

En dan kom je haar een paar keer tegen per week? So what? Als je voor de rest -in je eigen belang- het contact verbreekt dan kan je toch wel hallo zeggen als je haar ziet? Je stelt je eigen belang ondergeschikt aan het feit dat het contact nog 'redelijk normaal kan'. Dat is toch geen goed argument vriend?

Rare manier van vrienden maken heeft zij. Relatie -> ex -> vrienden en daarna als het met haar volgende relatie uit is gaat ze nog eens met een paar exen naar bed. Natuurlijk overdreven maar er is nu niks tussen haar en jou, die 2 jaar relatie is verleden tijd en er is verder geen enkele reden voor jou om te blijven modderen.

Controle? Waarover? :?

Nogmaals, doe wat je moet doen. Maar dit verhaal kent 1 winnaar op deze manier en dat is je ex. Rondnaaien, scharrelen, straks heeft ze misschien een nieuwe vriend en jij staat daar aan de zijlijn met je lege leven. Je pleegt roofbouw door zo te blijven hangen aan een spookbeeld van vroeger. Er 'is helemaal niets meer' tussen jullie. Schijnvriendschap gebaseerd op helemaal niets, wellicht omdat ze jou niet met de grond gelijk wilde maken door alles af te kappen.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. En als je niet uitkijkt kan de jouwe weleens heel ernstig gaan etteren.
Ik bepaal inderdaad zelf hoe ik hier mee omga :), ben er ook echt wel eigenwijs genoeg voor... Maar het is wel fijn om af en toe een spiegel voorgehouden te krijgen merk ik :).

Die paar keer in de week elkaar tegenkomen vind ik nu nog zenuwslopend, ik merk aan alles aan mezelf dat ik er teveel mee bezig ben, echt ongelofelijk eigenlijk... Ik was in onze relatie juist nogal van het mijn eigenbelang vooropstellen, daar is het ook een beetje op geklapt en misschien vind ik het daarom nu juist lastig om dat weer te doen...

Ik ben verder ook geen fan van haar manier van omgaan met exen, ben zelf nooit op die manier met exen in contact gebleven en ben het eigenlijk ook niet van plan... Nu maar eens kracht bijzetten denk ik... Ik weet ook dat het van haar uit geen schijnvriendschap is, van mij uit misschien ook niet, we waren ook al goede vrienden voordat we iets kregen. Maar dat is niet wat ik nu wil of nodig heb.

En ik ben nu juist die controle over mijn eigen leven kwijt en over ons leven samen, want dat is er niet meer... Ik merk nu aan mezelf dat ik mezelf ook totaal niet in de hand heb en dat ik volledig radeloos wordt in deze situatie, die controle ben ik kwijt en dat is best wel raar/eng voor iemand die graag en vaak in control was.
Voor diepe etterende wonden ben ik ook door vrienden gewaarschuwd, dat is ook het laatste waar ik trek in heb, dat mag me gewoon niet gebeuren.
pi_139371236
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 12:06 schreef lexvandoef het volgende:

[..]


En ik ben nu juist die controle over mijn eigen leven kwijt en over ons leven samen, want dat is er niet meer... Ik merk nu aan mezelf dat ik mezelf ook totaal niet in de hand heb en dat ik volledig radeloos wordt in deze situatie, die controle ben ik kwijt en dat is best wel raar/eng voor iemand die graag en vaak in control was.
Voor diepe etterende wonden ben ik ook door vrienden gewaarschuwd, dat is ook het laatste waar ik trek in heb, dat mag me gewoon niet gebeuren.
Dat controleperiodes had ik eerst ook, alle toekomstplannen vallen weg, je verwachtingen, beeld van jezelf etc. Ben nu zelf zover dat ik voor mezelf wil leven en er wat van wil maken. Ik heb vandaag al een uur gesport, uitgebreid ontbeten en ga vanavond een biertje drinken met vrienden. Het gaat nog niet de hele tijd goed en ik wil ook niks forceren, maar dit soort dingen doen helpt echt wel.
Burning bridges gives you so much more
  dinsdag 29 april 2014 @ 12:56:50 #24
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139371543
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 april 2014 12:47 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Dat controleperiodes had ik eerst ook, alle toekomstplannen vallen weg, je verwachtingen, beeld van jezelf etc. Ben nu zelf zover dat ik voor mezelf wil leven en er wat van wil maken. Ik heb vandaag al een uur gesport, uitgebreid ontbeten en ga vanavond een biertje drinken met vrienden. Het gaat nog niet de hele tijd goed en ik wil ook niks forceren, maar dit soort dingen doen helpt echt wel.
Ja dat is inderdaad erg herkenbaar, ik had eerst een uitgezet pad in de toekomst, verwachtingen in de komende paar maanden en daar ook erg veel zin in. Dat is nu allemaal weg en die controle over de toekomst ben ik kwijt, dat is echt zwaar.

Overigens ben ik wel echt goed hard afleiding aan het zoeken gelukkig, sinds het uit is geen enkele avond niks te doen gehad eigenlijk, ben ook weer fanatiek begonnen met hardlopen en mountainbiken, ga vanavond weer snowboardles geven en eet lekker vaak bij vrienden en stap net ff wat vaker de kroeg in zeg maar ;). Die dingen helpen inderdaad goed, maar het zijn voor mij echt meer pleisters voor een gat in mijn ziel dat op het moment niet te vullen of kleiner te maken is... Fijn, maar niet blijvend die pleisters.
pi_139373283
quote:
0s.gif Op maandag 28 april 2014 13:00 schreef runaway het volgende:
Hier gaat het erg wisselend. Ochtenden zijn erg klote en soms komt er een veel te grote tsunami van verdriet over me heen.
(relatie van 4 jaar waarvan 3 jaar samenwonen, 2 eerdere incidenten vanuit zijn kant, nu 3e keer gebroken hart door hem, kenden elkaar al vanaf ons 15e, nu 28 en single :{)

Zolang ik bij mijn ouders ben gaat het wel, maar als ik in 'ons' huis ben is het een hel. Een van ons moet nog verhuizen, en een leuk plekje waar je je enigszins thuisvoelt is erg lastig in Amsterdam. Het idee van een half leeg huis breekt m'n hart.

Ik analyseer er op los en hoor van vrienden ook dat hij er nauwelijks over praat en maar voor zich uit zit te staren :{. Hoe kun je er nu niet over praten terwijl ik het over niets anders kan hebben :{ Auw.......
Ik heb het maar op een hechtingsprobleem gegooid, geeft wat troost :')

Maare rebounds, werkt dat? Ik voel me zo leeg nu joh :{
Of is het toch ene gat met het andere vullen?

Edit: wel een boel lieve mensen om me heen :)
Misschien is dat zijn manier van verwerken? Sommige mensen praten er makkelijk over, anderen juist niet.

Of een rebound werkt is denk ik heel persoonlijk. Als het alleen voor seks is en dat is duidelijk bij de ander, kan je het altijd proberen. Maar gelijk voor een nieuwe relatie gaan is niet eerlijk tov je ex en van je nieuwe, mijns inziens.
pi_139376002
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 13:48 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Misschien is dat zijn manier van verwerken? Sommige mensen praten er makkelijk over, anderen juist niet.

Of een rebound werkt is denk ik heel persoonlijk. Als het alleen voor seks is en dat is duidelijk bij de ander, kan je het altijd proberen. Maar gelijk voor een nieuwe relatie gaan is niet eerlijk tov je ex en van je nieuwe, mijns inziens.
Ik hoef geeneens seks maar iemand die gewoon lief voor me is...... Heel veel knuffels geeft etc.....
pi_139376243
Ben nog steeds brak op gestaan ook over haar dromen, een korte vlaag ze was in zee tegen een golf aan het zwemmen en toen werd ik plots wakker.

Haar een email gestuurd gisternacht. Ik kon het niet weer staan om het goed af te sluiten ipv van met een ruzie. Het laffe is nog het was meer een online relatie aan het begin, aangezien ze uit een ander land komt, en een dochter heeft. en ook nog eens 8 jaar ouder dan mij is.

Ik voelde me zeer geliefd en we hadden het leuk samen op skype, ik dacht ok ik zie het door de vingers deze vrouw is lief en dat is wat ik nodig heb. Kunnen we elkaar maar eens in de maanden zien, so be it. Nieuw land voor mij word een uitdaging en speciaal....dacht ik...

Waar ben ik mee begonnen vraag ik me af, je kent elkaar niet als je niet om elkaar heen bent. Maar ze wou al mijn vriendin zijn voordat we uberhaupt hadden ontmoet.

Aan de andere kant vraag ik me toch af wat een vrouw van 40 met een jongen van 32 uit een ander land moet. Was het voor de sex dan? Dat was het niet ze heeft me zelfs een ticket betaald om over te laten vliegen. Ik nam de stap, vreemd land, nieuwe vrouw en een dochter van 13 die ik niet kende. Maar er kwam zeer weinig van, het rare is we doken binnen 15 minuten het bed in en daarna kwam er niks tot zeer weinig van haar kant in de afgelopen dagen, te raar.

Toen ik thuis kwam moest ik direct slapen ik was kapot. De volgende dagen sloeg de bom los.

Ze vond het een ramp en ik ook. Na inzien dat je elkaar niet echt kent bij een date, wat is is het eigenlijk geweest een 4 dagen date waar we weinig tot niks ondernomen hebben. Zelfs toen dacht
het te fixen en een paar maanden later te proberen. Ik sprak een paar vrienden van haar van hoe en wat en de bom sloeg los ik mocht niet met ze praten online maar moest haar alles vragen, terwijl ze zelf voor we gingen daten alles over hun relatie gang vertelde en besprak met ze.

Ik had eigenlijk meer verwacht van een vrouw deze leeftijd met een dochter, we sliepen zelfs samen in bed wat moet zij hebben gedacht vraag ik me af, dat is echt niet gezond. Heb voorheen ook gevraagd is dit ECHT wat je wilt maar alles was oke. Ik heb een email geschreven zelfs met een uitleg. Na de hand denk ik ook bij mijzelf waarom doe ik dat nog er is iets mis met deze vrouw dat je zo snel iets onderneemt en dan er vanaf ziet. Waar ben je dan uberhaupt mee bezig vraag ik me af?

Het is ook zeer dom van mij kant daar niet van, maar dit nooit meer, ik had meer verwacht van een vrouw van deze leeftijd, die er teminste een beetje over nadacht waar aan ze begon.

Klinkt allemaal erg dom maar ik heb er van geleerd, het blijft toch niet bepaald fijn om zoiets mee te maken , maar ja YOLO toch? Dit nooit meer. :')
pi_139376912
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 15:00 schreef runaway het volgende:

[..]

Ik hoef geeneens seks maar iemand die gewoon lief voor me is...... Heel veel knuffels geeft etc.....
Ik betwijfel of mensen bestaan die alleen dat geven en niet meer willen...
  dinsdag 29 april 2014 @ 16:00:04 #29
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139377735
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 15:00 schreef runaway het volgende:

[..]

Ik hoef geeneens seks maar iemand die gewoon lief voor me is...... Heel veel knuffels geeft etc.....
Dan zou ik een goede vriend opbellen. Een rebound is meer voor seks en zodra je dat nu niet wilt is het ook niet handig om dat opeens met iemand te gaan doen terwijl je het eigenlijk niet wilt. Dan voel je jezelf straks alleen maar gebruikt en dat wil je niet!
No matter what life brings me, find me with a smile.
pi_139378705
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 15:32 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Ik betwijfel of mensen bestaan die alleen dat geven en niet meer willen...
Dat lijkt me best raar, ik heb compleet het tegenovergestelde en ga juist weer jagen.
Burning bridges gives you so much more
pi_139378870
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 april 2014 16:28 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Dat lijkt me best raar, ik heb compleet het tegenovergestelde en ga juist weer jagen.
Het lijkt je raar dat iemand alleen dat wil en niet meer, bedoel je?
pi_139387345
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 16:32 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Het lijkt je raar dat iemand alleen dat wil en niet meer, bedoel je?
Nee dat iemand alleen knuffels wil. :+
Burning bridges gives you so much more
  dinsdag 29 april 2014 @ 21:21:29 #33
426122 olifantje14
life isn't about flowers
pi_139390733
Zelf nu 3 maanden uit een 5 jarige relatie, het begon als ware liefde, elkaars steun en toe verlaten op de zwaarste momenten in mijn leven. o.a een grote ruzie met mijn ouders waardoor het contact nu verbroken is met mijn hele familie. Maar eindigde in ware hel...
het laatste jaar werkte ik heel erg hard om te kunnen studeren, mijn kamer te kunnen betalen, genoeg aandacht aan hem te kunnen geven en tussendoor even mijn vriendinnen te spreken ( 2 á 3x per jaar).
maar kreeg hier geen enkele waardering voor, hij zei "je doet de hele dag niks, ga iets nuttigs doen"
daarmee bedoelde hij niet studeren of werken, nee, het huishouden, terwijl ik bij zijn ouders in huis woonde en hij zelf NIKS deed... ook vond hij om dat ik "niks" deed, geen leuke dingen mocht doen en verbood mij alles.
ik vroeg hem hoe hij dat in de toekomst voor zich ziet, een huis met ons 2e, allebei 40u werken, wie doet dan het huishouden..??
nou ja om het verhaal kort en bondig te houden, mijn ego en vertrouwen in anderen was zo klein als een zandkorrel.. raakte in een depressie en kreeg alleen steun van vriendin, niet van hem of zijn familie, die vonden dat ik maar moest doorbijten.. ja.. tuurlijk

langzamerhand begon ik te denken, is dit het? een "echte"relatie, om elkaar geven, houden van en niet meer in de roze wolk zitten...
we maakten elkaar niet gelukkig dat was duidelijk.. alleen voor hem niet
na een maand stilte tussen ons beide heb ik de knoop door gehakt door te zeggen,
dit kan niet langer, we moeten iets veranderen..
conclusie, we zijn beter af zonder elkaar.

het is raar om na 5 jaar zonder elkaar door te leven,
maar eerlijk, ik heb er geen spijt van, we zijn allebei gelukkiger zo.

de fases van liefdes verdriet zijn bij mij in een rap tempo gegaan..
maar het rare is, toen ik op mijn diepste punt was heb ik iemand ontmoet.
Die eigenlijk mijn droomprins had kunnen zijn..
hij heeft de zelfde situaties meegemaakt als ik, hij kwam ook net uit een zeer lange relatie én we hielden van de zelfde dingen behalve qua muziek, bij luisterde alléén maar naar drum and base.. nou als dat het enige is kan ik daar wel mee leven...

ik vond het zeer fijn om iemand te hebben die me door zo'n zware periode heen kon helpen!
ik heb niet het idee dat ik hem "gebruikt" heb want dat is ook niet, we hebben elkaar geholpen door een moeilijke tijd en we zijn altijd eerlijk tegen elkaar geweest, over ons verleden, maar ook wat we willen in een relatie, in de toekomst.

nu is mijn vertrouwen in de mensen dicht om me heen sterker geworden, maar alle andere mensen vertrouw ik zo goed als niet.

over de fases van liefdes verdriet..
1. 3 maanden na dat het uit is voel ik me soms nog eenzaam en alleen... maar dan denk ik weer, ben beter af zonder hem..
2. ben ik van het weekend weer uit geweest, voor het eerst in 4 jaar tijd!! maar mijn ego is vooral gegroeid door de jongen die ik ontmoet heb, ik een nieuwe baan heb én mijn studie bijna af heb! én voel me zo vrij als een vogeltje!
3. tot inkeer komen, het leven gaat door en stopt niet omdat je relatie voorbij is!
4. na je dieptepunt klim je langzaam weer omhoog, en ziet de wereld er weer beter uit.. nou tja,
dat verschilt per dag! vooral als je weer eens iets tegen komt van je ex, of hem zelf tegen komt..
5. acceptatie, het accepteren dat je zonder hem wakker wordt, zonder hem thuis komt, je ei niet meer bij hem kwijt kan...maar weetje, je vriendinnen vinden het ook leuk om te weten hoe het met je gaat! ja je ligt alleen in bed.. maar dan kun je ook zelf bepalen hoe je ligt, en het HELE bed in beslag nemen, je bepaalt zelf wanneer je opstaat of ontbijt in bed.. ;)
je vriendinnen hebben een eigen leven, maar jij ook, sommige avonden ben je alleen, heerlijk, en sommige ben je met je vriendinnen/vrienden, heerlijk!
Geniet van je leven en doe de dingen die JIJ wilt! want het is uiteindelijk jouw leven, niet van een ander!
pi_139391155
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 april 2014 20:19 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Nee dat iemand alleen knuffels wil. :+
Oh die periode heb ik ook gehad hoor ;) en ik ben niet eens een vrouw, moet je nagaan.
pi_139401397
Mensen wat moet ik hier in gods naam mee.

Ben uit elkaar maar hoor van een maatje van haar dat we afstand moeten houden nu tot ik gekalmeerd ben, ben te ver gegaan door met haar vrienden te praten..voorlopig zit er geen contact in maar misschien gaan we morgen een spelleke samen spelen, serieus.

Ben niet boos ben kalm en vrolijk, zo zie je maar weer nooit online wat beginnen want dat word never ever ever nooit niks.

Wat wil je nou van me vraag ik me dan af, afstand houden maar gamepje spelen dat kan nog.

Vrouwen echt waar...ze verwacht dat ik maanden gaat wachten zodat ik mij uber lief gedraag en dan kijken we wel weer verder...Wat een prinsesje is het toch. _O-
  woensdag 30 april 2014 @ 12:40:13 #36
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139408367
Begint bij mij steeds beter te gaan eigenlijk, vannacht zelfs ergens anders blijven slapen en m'n principes opzij gezet. Was zeker niet onaardig :)
No matter what life brings me, find me with a smile.
pi_139447035
Ik voel me alleen en verdrietig en ik snap hem niet en en en en :{ :{ :{
Ondanks al zijn gebreken houd ik zoveel van hem :'(

Mijn post in een topic of bindingsangst:

quote:
0s.gif Op dinsdag 29 april 2014 15:51 schreef runaway het volgende:
Ik kom net uit een 4 jarige relatie (met een jongen met denk ik afwijzende/vermijdende hechtingsstijl, zie link onderaan). Na een dik jaar zijn we gaan samenwonen en vanaf dat moment is het bergafwaarts gegaan. Hij kan moeilijk dingen delen, is het liefst autonoom en vond het maar lastig te moeten geven/nemen en bruggen te bouwen.
Kropt alles op, en dan ineens komt -met bv wat drank- alles er 10 keer zo hard uit of neemt hij eoa rare beslissing omdat er kortsluiting was in zijn hoofd. Heel onvoorspelbaar en niet iemand waar ik op kon bouwen.
Ik merk nu wat zijn eeuwige getwijfel en het-is-nooit-goed-genoeg houding met me gedaan heeft, mijn zelfvertrouwen is nu veel lager :{.

Ik heb ooit een stukje van Roos Vonk gelezen over leven met een partner die bindingsangst heeft. Ze vergelijkt het met het trainen van een hond. Deze geef je nl. bij goed gedrag heel onregelmatig een beloning, dus bv om de 3 keer, dan om de 8 keer etc. Uiteindelijk wordt de hond gek omdat hij niet weet wanneer de beloning komt en doet hij alles voor je. Treffend herkenbaar voor mezelf :{

http://www.liefdelust.nl/binding-en-intimiteit/

  donderdag 1 mei 2014 @ 14:23:22 #38
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139451566
quote:
0s.gif Op donderdag 1 mei 2014 11:45 schreef runaway het volgende:
Ik voel me alleen en verdrietig en ik snap hem niet en en en en :{ :{ :{
Ondanks al zijn gebreken houd ik zoveel van hem :'(

Mijn post in een topic of bindingsangst:

[..]

Zooooo begrijpelijk... Ik voel me ook nog steeds alleen, hoewel dat steeds beter gaat. Ik mis haar nu ook al minder dan eerst, hoewel ze me net weer een zakelijk berichtje stuurde over nog wat spullen die ze van mij had en dan voel ik toch wel weer iets.... Stom....

Die liefde gaat niet zo snel over helaas, ook bij mij niet... :( Toch komt het allemaal ooit wel weer goed denk ik, geef het tijd en ruimte...

Lijkt me wel vreselijk zeg, om met iemand samen te wonen die zo niet toe is aan commitment eigenlijk, wilde hij wel samenwonen of deed hij dat voor jou?
pi_139458906
quote:
0s.gif Op donderdag 1 mei 2014 14:23 schreef lexvandoef het volgende:

Lijkt me wel vreselijk zeg, om met iemand samen te wonen die zo niet toe is aan commitment eigenlijk, wilde hij wel samenwonen of deed hij dat voor jou?
Was meer praktisch, we vonden beide in amsterdam een baan en dan is beide een kamer zoeken ook onzin..... Aan de ene kant had ik dat maar nooit gedaan maar aan de andere kant was er een ander wel goed moment geweest :s?
  donderdag 1 mei 2014 @ 20:02:44 #40
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139462360
quote:
0s.gif Op woensdag 30 april 2014 12:40 schreef Limez het volgende:
Begint bij mij steeds beter te gaan eigenlijk, vannacht zelfs ergens anders blijven slapen en m'n principes opzij gezet. Was zeker niet onaardig :)
Yooo,

Mag ik je een pm sturen ?
RED ONS HENNIEGOD
pi_139462696
quote:
0s.gif Op woensdag 30 april 2014 12:40 schreef Limez het volgende:
Begint bij mij steeds beter te gaan eigenlijk, vannacht zelfs ergens anders blijven slapen en m'n principes opzij gezet. Was zeker niet onaardig :)
Toevallig bij mij hetzelfde. Ik ben ook niet langer meer kwaad op mijn ex en vind het eigenlijk allemaal wel best zo. Lekker tijd voor mezelf. :)
Burning bridges gives you so much more
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:07:41 #42
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139471561
quote:
9s.gif Op donderdag 1 mei 2014 20:02 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Yooo,

Mag ik je een pm sturen ?
Tuurlijk Lounge! We pm'en al een tijdje dus voel je niet bezwaard :)
No matter what life brings me, find me with a smile.
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:09:03 #43
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139471624
quote:
14s.gif Op donderdag 1 mei 2014 20:11 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Toevallig bij mij hetzelfde. Ik ben ook niet langer meer kwaad op mijn ex en vind het eigenlijk allemaal wel best zo. Lekker tijd voor mezelf. :)
Lekker gevoel hè? Moet eerlijk zeggen dat kriebels voor dat nieuwe meisje wel mee spelen in mijn snelle herstel! Haar positieve en negatieve kanten zijn veel fijner dan die van m'n ex. Plus de tijd voor jezelf is fijn!
No matter what life brings me, find me with a smile.
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:14:26 #44
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139471897
Rollercoasterride goes on and on..
RED ONS HENNIEGOD
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:16:46 #45
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139472033
quote:
9s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:14 schreef PowerLoungen het volgende:
Rollercoasterride goes on and on..
De term emotional rollercoaster bestaat niet voor niets man :(
No matter what life brings me, find me with a smile.
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:19:15 #46
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139472171
quote:
1s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:16 schreef Limez het volgende:

[..]

De term emotional rollercoaster bestaat niet voor niets man :(
pfft denk je eindelijk een beetje ervan af te zijn... Man dit is gewoon klote ofzo
RED ONS HENNIEGOD
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:26:09 #47
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139472543
quote:
9s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:19 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

pfft denk je eindelijk een beetje ervan af te zijn... Man dit is gewoon klote ofzo
Snap ik man, confrontaties zijn altijd klote. Zeker als je bijv oude foto's tegenkomt of je opeens iets herinnerd. Ze noemde mij altijd "boef". Daar zat ik op werk terwijl een collega mij opeens aansprak, "Hey boef!", dat steekt allemaal echt wel even. Aan de andere kant. Er is weer iemand die mij ooit een bij/koosnaampje geeft, en bij jou is dat ook ooit zo!
No matter what life brings me, find me with a smile.
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:26:52 #48
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139472571
quote:
1s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:26 schreef Limez het volgende:

[..]

Snap ik man, confrontaties zijn altijd klote. Zeker als je bijv oude foto's tegenkomt of je opeens iets herinnerd. Ze noemde mij altijd "boef". Daar zat ik op werk terwijl een collega mij opeens aansprak, "Hey boef!", dat steekt allemaal echt wel even. Aan de andere kant. Er is weer iemand die mij ooit een bij/koosnaampje geeft, en bij jou is dat ook ooit zo!
Ooit.. soms heb ik het gevoel dat zij altijd de enige gaat zijn
RED ONS HENNIEGOD
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:34:21 #49
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139472964
quote:
9s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:26 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Ooit.. soms heb ik het gevoel dat zij altijd de enige gaat zijn
Dat gevoel ken ik helaas ja... Tijd bewees mij het tegendeel al eerder!
No matter what life brings me, find me with a smile.
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:35:35 #50
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139473023
quote:
1s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:34 schreef Limez het volgende:

[..]

Dat gevoel ken ik helaas ja... Tijd bewees mij het tegendeel al eerder!
Ik heb al genoeg tijd gehad .. waarom doen die dingen mij nog zoveel?
RED ONS HENNIEGOD
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:38:30 #51
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139473135
quote:
9s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:35 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Ik heb al genoeg tijd gehad .. waarom doen die dingen mij nog zoveel?
Omdat sommige dingen tijd kosten, en dat is heel irritant en slopend soms. Maar hoe cliché het ook klinkt, op een dag zie je haar en denk je, ik ben beter af zo.
No matter what life brings me, find me with a smile.
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:40:49 #52
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139473226
quote:
1s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:38 schreef Limez het volgende:

[..]

Omdat sommige dingen tijd kosten, en dat is heel irritant en slopend soms. Maar hoe cliché het ook klinkt, op een dag zie je haar en denk je, ik ben beter af zo.
Had ik maar een knop ofzo .
RED ONS HENNIEGOD
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:46:00 #53
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139473428
quote:
9s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:40 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Had ik maar een knop ofzo .
Als je die hebt verkoop het recept dan aan iedereen die reageert op dit topic haha :)!
No matter what life brings me, find me with a smile.
  donderdag 1 mei 2014 @ 23:46:27 #54
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139473440
quote:
1s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:46 schreef Limez het volgende:

[..]

Als je die hebt verkoop het recept dan aan iedereen die reageert op dit topic haha :)!
Kan me zo financieel onafhankelijk maken ja
RED ONS HENNIEGOD
pi_139481259
Gisteren heel veel gepraat met een vriend van hem, niemand lijkt zijn diepste gevoelens te kennen. Was toen even rustig maar later op de avond huilen huilen huilen bij een vriendinnetje.
Hij appte gisteren dat hij me dit weekend eigenlijk wel wilde zien omdat hij bellen/appen ook niets vindt.
Ik heb serieus 10 minuten lang liggen trillen van de stress............. :{
Kijk wel even hoe ik me voel en of ik dat wil/aankan.

Had ik maar wat meer ruggengraat en ratio :'( :'(
  vrijdag 2 mei 2014 @ 14:36:34 #56
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139488064
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 10:39 schreef runaway het volgende:
Gisteren heel veel gepraat met een vriend van hem, niemand lijkt zijn diepste gevoelens te kennen. Was toen even rustig maar later op de avond huilen huilen huilen bij een vriendinnetje.
Hij appte gisteren dat hij me dit weekend eigenlijk wel wilde zien omdat hij bellen/appen ook niets vindt.
Ik heb serieus 10 minuten lang liggen trillen van de stress............. :{
Kijk wel even hoe ik me voel en of ik dat wil/aankan.

Had ik maar wat meer ruggengraat en ratio :'( :'(
Als je het aankan en je je er goed bij voelt dan is het het misschien wel waard om van het weekend elkaar in het echt te zien, zeker als je toch nog contact hebt via de telefoon/app dan, denk ik. Ik heb zelf in ieder geval gemerkt dat contact via de app/tel ook slopend kan zijn, misschien nog wel erger dan live contact.

Ik ben er trouwens nu hopelijk voorgoed klaar mee.... er zijn dus inderdaad wat dingen gebeurd tussen haar en iemand afgelopen weekend en dat kwam ze me gisteren dus toch vertellen. Ik trek al dit gedoe niet meer en ik kan ook geen vriendschappelijke relatie met iemand onderhouden die mij op die manier kwetst.... Uiteindelijk is het een beetje hoog opgelopen, ik boos op haar en zij wil mij per se in haar leven houden. Ik kan dat niet op een vriendschappelijke manier nu en heb haar toen voor de keuze gesteld, of we houden nu rust en gaan in de toekomst daten en we zien wel, of we verdwijnen voorgoed uit elkaars leven en we bestaan niet meer voor elkaar. En het is het laatste geworden....

Ergens ben ik wel weer blij, heb nu gewoon volledige duidelijkheid en ik ben overal klaar mee. Zij contact mij in ieder geval niet meer en ik haar niet. Klaar, gezeik over... :)
Maar het valt me wel zwaar...
pi_139488932
quote:
9s.gif Op donderdag 1 mei 2014 23:19 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

pfft denk je eindelijk een beetje ervan af te zijn... Man dit is gewoon klote ofzo
Dat heb ik vandaag dus ook. Gisteren echt een hele leuke dag gehad, uiteindelijk nog met wat onbekenden/vage bekenden gaan stappen, nieuwe vrienden gemaakt enzo.. Word je wakker met een kater en dan besef je hoe erg je haar mist, ondanks wat ze gedaan heeft. :')
Burning bridges gives you so much more
pi_139489253
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 15:00 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Dat heb ik vandaag dus ook. Gisteren echt een hele leuke dag gehad, uiteindelijk nog met wat onbekenden/vage bekenden gaan stappen, nieuwe vrienden gemaakt enzo.. Word je wakker met een kater en dan besef je hoe erg je haar mist, ondanks wat ze gedaan heeft. :')
Bij mij ook opeens weer een beetje een crappy dag. De laatste weken had ik heel erg het gevoel van: stik d'r maar in. Ik zeg niet dat ik altijd perfect was, maar ik heb geen fouten gemaakt, hij is degene die een of ander paard heeft lopen zoenen en die daarna weg is gegaan zonder OOIT ook maar een hint gegeven te hebben dat hij het niet meer zag zitten. Gisteren zag ik hem even en vandaag moet ik dan weer de hele dag denken aan leuke vakanties en leuke dingen die we deden. Crap. Ik wil niet zo'n zielig meisje worden dat voor altijd d'r ex blijft missen.
pi_139489398
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 15:09 schreef IGotMine het volgende:

[..]

Bij mij ook opeens weer een beetje een crappy dag. De laatste weken had ik heel erg het gevoel van: stik d'r maar in. Ik zeg niet dat ik altijd perfect was, maar ik heb geen fouten gemaakt, hij is degene die een of ander paard heeft lopen zoenen en die daarna weg is gegaan zonder OOIT ook maar een hint gegeven te hebben dat hij het niet meer zag zitten. Gisteren zag ik hem even en vandaag moet ik dan weer de hele dag denken aan leuke vakanties en leuke dingen die we deden. Crap. Ik wil niet zo'n zielig meisje worden dat voor altijd d'r ex blijft missen.
Het probleem is ook dat ik mezelf compleet opzij heb gezet om het haar naar d'r zin te maken. Combineer dat met wat andere tegenslagen en ik was mezelf ook nog niet eens meer. Ik mis haar aan de ene kant wel heel erg, maar aan de andere kant besef ik dat ze nooit echt voor me klaarstond en meer voor me ging omdat ik dat altijd wel voor haar deed.
Zucht, eerst mezelf maar weer op de rails krijgen voordat ik überhaupt ga denken aan relaties. Maar ben bang dat ik haar nooit uit m'n hoofd zou krijgen. ;(
Burning bridges gives you so much more
  vrijdag 2 mei 2014 @ 15:19:44 #60
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139489680
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 15:00 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Dat heb ik vandaag dus ook. Gisteren echt een hele leuke dag gehad, uiteindelijk nog met wat onbekenden/vage bekenden gaan stappen, nieuwe vrienden gemaakt enzo.. Word je wakker met een kater en dan besef je hoe erg je haar mist, ondanks wat ze gedaan heeft. :')
Niets menselijks is ons vreemd :p
RED ONS HENNIEGOD
  vrijdag 2 mei 2014 @ 15:48:26 #61
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139490712
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 15:00 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Dat heb ik vandaag dus ook. Gisteren echt een hele leuke dag gehad, uiteindelijk nog met wat onbekenden/vage bekenden gaan stappen, nieuwe vrienden gemaakt enzo.. Word je wakker met een kater en dan besef je hoe erg je haar mist, ondanks wat ze gedaan heeft. :')
Ja dat is erg klote man, ben bang dat dat ook nog wel een tijdje blijft... Op die manier wakker worden.... Hoe leuk de afleiding ook is. Die afleiding is wel belangrijk heb ik gemerkt... :).

quote:
1s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 15:09 schreef IGotMine het volgende:

[..]

Bij mij ook opeens weer een beetje een crappy dag. De laatste weken had ik heel erg het gevoel van: stik d'r maar in. Ik zeg niet dat ik altijd perfect was, maar ik heb geen fouten gemaakt, hij is degene die een of ander paard heeft lopen zoenen en die daarna weg is gegaan zonder OOIT ook maar een hint gegeven te hebben dat hij het niet meer zag zitten. Gisteren zag ik hem even en vandaag moet ik dan weer de hele dag denken aan leuke vakanties en leuke dingen die we deden. Crap. Ik wil niet zo'n zielig meisje worden dat voor altijd d'r ex blijft missen.
Die rollercoaster van emoties is echt hard... Ik ben zelf in de afgelopen 5 dagen van rust, naar verdriet, naar boos, naar verdriet en nu weer naar rust gegaan... Echt idioot hoe je dat allemaal kan voelen.... Zo snel achter elkaar ook, en zo snel weer iets anders voelen. De houding van stik d'r maar in is misschien wel goed, in die fase zit ik nu ook en het lucht wel op moet ik zeggen :)

Volgens mij komt het wel goed met iedereen die ooit gedumpt is, ooit zeg maar... Niks is voor eeuwig, relaties blijkbaar niet, komen we hier achter, maar liefdesverdriet ook niet...
pi_139493893
quote:
0s.gif Op donderdag 1 mei 2014 11:45 schreef runaway het volgende:
Ik voel me alleen en verdrietig en ik snap hem niet en en en en :{ :{ :{
Ondanks al zijn gebreken houd ik zoveel van hem :'(

Mijn post in een topic of bindingsangst:

[..]

Ik kan het zo lastig loslaten omdat ik denk dat het 'probleem' bij hem ligt (bindingsangst?!) en niet zozeer direct bij 'ons' ...... Snif...
  vrijdag 2 mei 2014 @ 17:30:08 #63
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139494128
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 17:21 schreef runaway het volgende:

[..]

Ik kan het zo lastig loslaten omdat ik denk dat het 'probleem' bij hem ligt (bindingsangst?!) en niet zozeer direct bij 'ons' ...... Snif...
Kom je zelf met je leven verder als je hoop blijft houden op iets dat tot nu toe nog nooit echt goed heeft gewerkt? Heeft hij nog niet genoeg kansen gehad om het te veranderen? Als je nog niet overtuigd bent: heb je bewijs dat hij het kán veranderen? Wil je wachten op iemand die het nog niet goed heeft gedaan tot nu toe?
pi_139494210
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 17:30 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Kom je zelf met je leven verder als je hoop blijft houden op iets dat tot nu toe nog nooit echt goed heeft gewerkt? Heeft hij nog niet genoeg kansen gehad om het te veranderen? Als je nog niet overtuigd bent: heb je bewijs dat hij het kán veranderen? Wil je wachten op iemand die het nog niet goed heeft gedaan tot nu toe?
Hij heeft idd alle kansen gehad en alles verprutst.... En gaat niet snel veranderen.....
Maar de liefde zit er....
  vrijdag 2 mei 2014 @ 17:33:54 #65
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139494231
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 17:32 schreef runaway het volgende:

[..]

Hij heeft idd alle kansen gehad en alles verprutst.... En gaat niet snel veranderen.....
Maar de liefde zit er....
Die gaat vanzelf weer weg.
pi_139494684
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 17:33 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Die gaat vanzelf weer weg.
Dat is nu nog lastig te bevatten. Ik heb mn hele pubertijd tot nu (28) alles met hem beleefd en gedaan. Allemaal die avonden in de kroeg en alles :{ . We waren echt beste maatjes voordat we wat kregen.....
Ik weet ook gewoon dat hij lastig is en issues heeft maar ook dat hij het ergens goed bedoeld en met zichzelf in de knoop zit. En zn eigen issues totaal niet ziet......... :{
  vrijdag 2 mei 2014 @ 17:54:11 #67
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139494914
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 17:46 schreef runaway het volgende:

[..]

Dat is nu nog lastig te bevatten. Ik heb mn hele pubertijd tot nu (28) alles met hem beleefd en gedaan. Allemaal die avonden in de kroeg en alles :{ . We waren echt beste maatjes voordat we wat kregen.....
Ik weet ook gewoon dat hij lastig is en issues heeft maar ook dat hij het ergens goed bedoeld en met zichzelf in de knoop zit. En zn eigen issues totaal niet ziet......... :{
Als hij zijn eigen issues niet ziet is hij de moeite niet waard.
pi_139495463
Wat zijn de signalen die duiden op (mogelijke) bindingsangst?
blijven twijfelen of je partner wel de ware is
• moeite hebben met intimiteit zoals knuffelen, vrijen, jezelf bloot geven in verlangens of wensen
• veel tijd aan eigen hobby's besteden, vermijden om samen tijd door te brengen
• de ander op afstand houden door de "hulpverlener" te zijn. Wel over de ander hebben en goed luisteren maar zelf niets delen.

• altijd maar grapjes maken of bot doen (grote mond hebben), zo hou je iemand ook op afstand
het maken van toekomstplannen uit de weg gaan
• angst je vrijheid op te geven als je wel een verbinding aangaat

• angst dat je de ander kwijt raakt
heel verlegen / introvert / gesloten zijn

Verdomd veel van toepassing op hem :{ En hij gaat dit niet erkennen..... Ik weet dat het een bodemloze put is (ratio) maar hij is ook de persoon waar ik het meeste om geef. Wat een sufkut ben ik ook :')
  vrijdag 2 mei 2014 @ 18:23:11 #69
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139495743
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 18:14 schreef runaway het volgende:
Wat zijn de signalen die duiden op (mogelijke) bindingsangst?
blijven twijfelen of je partner wel de ware is
• moeite hebben met intimiteit zoals knuffelen, vrijen, jezelf bloot geven in verlangens of wensen
• veel tijd aan eigen hobby's besteden, vermijden om samen tijd door te brengen
• de ander op afstand houden door de "hulpverlener" te zijn. Wel over de ander hebben en goed luisteren maar zelf niets delen.

• altijd maar grapjes maken of bot doen (grote mond hebben), zo hou je iemand ook op afstand
het maken van toekomstplannen uit de weg gaan
• angst je vrijheid op te geven als je wel een verbinding aangaat

• angst dat je de ander kwijt raakt
heel verlegen / introvert / gesloten zijn

Verdomd veel van toepassing op hem :{ En hij gaat dit niet erkennen..... Ik weet dat het een bodemloze put is (ratio) maar hij is ook de persoon waar ik het meeste om geef. Wat een sufkut ben ik ook :')
Inderdaad. Get over him. Hij is het écht niet waard.
pi_139496192
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 18:14 schreef runaway het volgende:
Wat zijn de signalen die duiden op (mogelijke) bindingsangst?
blijven twijfelen of je partner wel de ware is
• moeite hebben met intimiteit zoals knuffelen, vrijen, jezelf bloot geven in verlangens of wensen
• veel tijd aan eigen hobby's besteden, vermijden om samen tijd door te brengen
• de ander op afstand houden door de "hulpverlener" te zijn. Wel over de ander hebben en goed luisteren maar zelf niets delen.

• altijd maar grapjes maken of bot doen (grote mond hebben), zo hou je iemand ook op afstand
het maken van toekomstplannen uit de weg gaan
• angst je vrijheid op te geven als je wel een verbinding aangaat

• angst dat je de ander kwijt raakt
heel verlegen / introvert / gesloten zijn

Verdomd veel van toepassing op hem :{ En hij gaat dit niet erkennen..... Ik weet dat het een bodemloze put is (ratio) maar hij is ook de persoon waar ik het meeste om geef. Wat een sufkut ben ik ook :')
kut dit lijstje is ook op mij van toepassing :'(
pi_139496523
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 18:39 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

kut dit lijstje is ook op mij van toepassing :'(
Nja doe er wat mee voordat je harten breekt ;)
pi_139496562
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 18:49 schreef runaway het volgende:

[..]

Nja doe er wat mee voordat je harten breekt ;)
Denk dat het daar een beetje te laat voor is , ik ben niet de makkelijkste in relaties , maar dat wist ik ergens al.
  vrijdag 2 mei 2014 @ 18:53:21 #73
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139496655
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 18:50 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Denk dat het daar een beetje te laat voor is , ik ben niet de makkelijkste in relaties , maar dat wist ik ergens al.
Waarom is het te laat? Je kan altijd aan jezelf werken :)
pi_139496724
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 18:53 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Waarom is het te laat? Je kan altijd aan jezelf werken :)
Geloof me ik heb al heel hard aan mezelf gewerkt en de scherpe randjes die er waren zijn al weg alleen op dat punt blijft ik steeds steken dus zit het gewoon een beetje in mijn karakter. Ik weet zelf ook wel dat ik heel erg van mijn vrijheid hou , dus niet altijd de meest ideale persoon ben voor een relatie.
  vrijdag 2 mei 2014 @ 19:10:26 #75
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139497311
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 mei 2014 18:55 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Geloof me ik heb al heel hard aan mezelf gewerkt en de scherpe randjes die er waren zijn al weg alleen op dat punt blijft ik steeds steken dus zit het gewoon een beetje in mijn karakter. Ik weet zelf ook wel dat ik heel erg van mijn vrijheid hou , dus niet altijd de meest ideale persoon ben voor een relatie.
Bindingangst is mee te leven als het niet té erg is en als je je kan aanpassen naar waar je partner jou in tekort vind komen (bv. dat je te weinig over gevoelens praat wat je partner juist heel belangrijk vind). Maar anders word het heeel lastig.
pi_139517147
Zo, tweede ONS sinds m'n ex is alweer een feit. Ik kom er wel weer. :7
Burning bridges gives you so much more
pi_139518005
Slecht geslapen, hem om 2.30 en 5.30 online gezien, over hem gedroomd en huilend wakker worden. Wat een hel ;(

Op FB pagina van een vriend zie ik dat hij op stap was, en er was ook eoa meisje bij getagged. Ik helemaal overstuur die vriend bellen, niets gebeurd.
Iklijk wel ben een gestoord wijf joh........ ;(
  zaterdag 3 mei 2014 @ 12:56:48 #78
299232 mitchelll0181
Just Different ...
pi_139518620
Zo gaat dat ...

Ur normal..
pi_139518631
quote:
9s.gif Op zaterdag 3 mei 2014 12:23 schreef runaway het volgende:
Slecht geslapen, hem om 2.30 en 5.30 online gezien, over hem gedroomd en huilend wakker worden. Wat een hel ;(

Op FB pagina van een vriend zie ik dat hij op stap was, en er was ook eoa meisje bij getagged. Ik helemaal overstuur die vriend bellen, niets gebeurd.
Iklijk wel ben een gestoord wijf joh........ ;(
Is het nog nodig om contact met hem te hebben? Zo nee, verwijder hem. Geeft zóveel rust.
pi_139520834
quote:
9s.gif Op zaterdag 3 mei 2014 12:23 schreef runaway het volgende:
Slecht geslapen, hem om 2.30 en 5.30 online gezien, over hem gedroomd en huilend wakker worden. Wat een hel ;(

Op FB pagina van een vriend zie ik dat hij op stap was, en er was ook eoa meisje bij getagged. Ik helemaal overstuur die vriend bellen, niets gebeurd.
Iklijk wel ben een gestoord wijf joh........ ;(
Waarom probeer je het niet gewoon los te laten? Ik weet dat dat moeilijk is maar op deze manier maak je jezelf helemaal gek.
Burning bridges gives you so much more
pi_139522215
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 mei 2014 14:39 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Waarom probeer je het niet gewoon los te laten? Ik weet dat dat moeilijk is maar op deze manier maak je jezelf helemaal gek.
Maar hoe doe ik dat 'gewoon'?
pi_139522260
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 mei 2014 12:57 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Is het nog nodig om contact met hem te hebben? Zo nee, verwijder hem. Geeft zóveel rust.
We wonen nog samen en een van ons moet een ander huisje vinden....
Ik zit nu tijdelijk bij mijn ouders maar moet volgende week werken dus weer daar zijn.... Kan de komende 3 weken gelukkig bij een vriend terecht :)
pi_139522333
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 mei 2014 15:49 schreef runaway het volgende:

[..]

We wonen nog samen en een van ons moet een ander huisje vinden....
Ik zit nu tijdelijk bij mijn ouders maar moet volgende week werken dus weer daar zijn.... Kan de komende 3 weken gelukkig bij een vriend terecht :)
Oh ja dat had ik gelezen. Dat maakt het extra lastig...
pi_139523322
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 mei 2014 15:47 schreef runaway het volgende:

[..]

Maar hoe doe ik dat 'gewoon'?
Bij mij was er ook een emotional breakdown door andere zaken die niet helemaal liepen zoals ze moesten, dus voor mij was het redelijk makkelijk om er een streep door te zetten. Ik merk dat het nog niet helemaal zover is maar het gaat steeds beter.

Misschien door je te focussen, hoe moeilijk het ook is, op jezelf? Ga sporten, spreek af met vriendinnen, ga bezig met studie/werk, denk aan je positieve kanten van je mogelijke toekomst en probeer je gedachten in elk geval te verzetten met positieve dingen. Is moeilijk omdat je er totaal geen behoefte aan hebt op het moment, maar op die manier kom je er wel het snelste doorheen.
Burning bridges gives you so much more
pi_139533461
Toen mijn ex het uitmaakte zei hij tegen me "Ik hou niet meer van je", wat natuurlijk sowieso fantastisch is om te horen. Maar daar moet ik best wel vaak over nadenken, wat hij precies bedoelt enzo... Zelf komt hij ook niet verder dan "Ik weet het niet". Natuurlijk houdt hij sowieso wel van me zoals hij van z'n vrienden houdt, want we zijn 6 jaar samen geweest, dat zei hij zelf ook. Maar wat is er dan weg? Voor mij was het gewoon nadat de echte verliefdheid weg was (want kom op, na 6 jaar kun je niet echt meer verliefd zijn toch? dan zou je gewoon gek worden) dat hij mijn beste vriend was, dat ik hem heel aantrekkelijk vond en dat ik gewoon graag bij hem wilde zijn en met hem oud wilde worden. En bij vlagen kwamen die gevoelens van verliefdheid weer even terug, bijvoorbeeld als we met z'n tweeën op vakantie waren of een dagje samen weggingen. Ik weet dat hij me nog steeds wel aantrekkelijk vond en vindt, we waren echt niet zo'n stel geworden met een broer-zusrelatie (tenzij je hele rare dingen doet met je zus). Maar wat dan? Wat maakt als je lang samen met iemand bent dat je diegene als méér ziet dan "gewoon een vriend(in)"?

Ik vraag het niet omdat ik hoop dat iemand zegt dat hij echt nog wel van me houdt of blablabla, maar gewoon omdat ik het me echt ben afvragen. Misschien hield ik ook wel niet echt meer van hem dan, miste ik iets waarvan ik niet eens wist dat het miste.
pi_139539195
Afijn het jaarlijkse dorpsfeest komt eraan , waar we vaak beiden zijn , Rondje wormerveer en Slootpop . Vorig jaar was die er niet omdat die toen juist met haar kreeg en mij niet onder ogen durfde te komen en ik ben eigenlijk benieuwd of die dit jaar wel weer ballen heeft gekweekt en me onder ogen durft te komen of nog steeds zo laf is als die toen was ( het niet uitmaken en via status facebook laten zien dat je ineens een vriendin hebt blijft gewoon laf) .
Het is niet echt ruzie meer en hij had toen wel via de facebook excuses aangeboden toen ik hem had aangesproken , maar ik kan ergens zijn lafheid uitstaan.
Het is sowieso al triest dat je het niet eens durft uit te maken maar de hele hoepla eromheen is belachelijk.
Voor mezelf heb ik voorgenomen dat ik beide gewoon ga , ook als die er is met zijn vriendin , en ik gewoon lol heb en sta erboven.
Ik heb zoiets je woont in een dorp dus je kan er maar beter het beste van maken en ja je komt elkaar toch tegen want je woont in een dorp en ik ga geen dingen laten omdat er misschien iemand is die er met zijn vriendin is want dat vind ik onzin.
Aan kant kijk ik dus uit ernaar maar ook zenuwachtig maar ik wil geen dingen laten omdat hij er missschien kan zijn , en helemaal al niet omdat het zo'n dorp is.
pi_139539522
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 mei 2014 21:19 schreef IGotMine het volgende:
Toen mijn ex het uitmaakte zei hij tegen me "Ik hou niet meer van je", wat natuurlijk sowieso fantastisch is om te horen. Maar daar moet ik best wel vaak over nadenken, wat hij precies bedoelt enzo... Zelf komt hij ook niet verder dan "Ik weet het niet". Natuurlijk houdt hij sowieso wel van me zoals hij van z'n vrienden houdt, want we zijn 6 jaar samen geweest, dat zei hij zelf ook. Maar wat is er dan weg? Voor mij was het gewoon nadat de echte verliefdheid weg was (want kom op, na 6 jaar kun je niet echt meer verliefd zijn toch? dan zou je gewoon gek worden) dat hij mijn beste vriend was, dat ik hem heel aantrekkelijk vond en dat ik gewoon graag bij hem wilde zijn en met hem oud wilde worden. En bij vlagen kwamen die gevoelens van verliefdheid weer even terug, bijvoorbeeld als we met z'n tweeën op vakantie waren of een dagje samen weggingen. Ik weet dat hij me nog steeds wel aantrekkelijk vond en vindt, we waren echt niet zo'n stel geworden met een broer-zusrelatie (tenzij je hele rare dingen doet met je zus). Maar wat dan? Wat maakt als je lang samen met iemand bent dat je diegene als méér ziet dan "gewoon een vriend(in)"?

Ik vraag het niet omdat ik hoop dat iemand zegt dat hij echt nog wel van me houdt of blablabla, maar gewoon omdat ik het me echt ben afvragen. Misschien hield ik ook wel niet echt meer van hem dan, miste ik iets waarvan ik niet eens wist dat het miste.
Misschien is die gewoon te veel gewend aan je geraakt en weet die daar niet mee om te gaan. Kijk , verliefdheid weet je , maar houden van is moeilijk soms is juist ook dat ze juist pas gaan beseffen als het uit is en iemand anders hebben van oh shit , ik hield toch van haar.
Het gras is vaak groener aan de andere kant en men beseft pas echt wat die had als die het kwijt is.

Ik denk wel dat je voor jezelf na moet gaan of je dat moet willen en juist voor jezelf nu even uitzoeken wat jij echt wilt. Gewoon lekker je eigen dingen doen en juist even totaal alles loslaten
pi_139539824
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 mei 2014 23:57 schreef formerjellybean het volgende:
Afijn het jaarlijkse dorpsfeest komt eraan , waar we vaak beiden zijn , Rondje wormerveer en Slootpop . Vorig jaar was die er niet omdat die toen juist met haar kreeg en mij niet onder ogen durfde te komen en ik ben eigenlijk benieuwd of die dit jaar wel weer ballen heeft gekweekt en me onder ogen durft te komen of nog steeds zo laf is als die toen was ( het niet uitmaken en via status facebook laten zien dat je ineens een vriendin hebt blijft gewoon laf) .
Het is niet echt ruzie meer en hij had toen wel via de facebook excuses aangeboden toen ik hem had aangesproken , maar ik kan ergens zijn lafheid uitstaan.
Het is sowieso al triest dat je het niet eens durft uit te maken maar de hele hoepla eromheen is belachelijk.
Voor mezelf heb ik voorgenomen dat ik beide gewoon ga , ook als die er is met zijn vriendin , en ik gewoon lol heb en sta erboven.
Ik heb zoiets je woont in een dorp dus je kan er maar beter het beste van maken en ja je komt elkaar toch tegen want je woont in een dorp en ik ga geen dingen laten omdat er misschien iemand is die er met zijn vriendin is want dat vind ik onzin.
Aan kant kijk ik dus uit ernaar maar ook zenuwachtig maar ik wil geen dingen laten omdat hij er missschien kan zijn , en helemaal al niet omdat het zo'n dorp is.
Wat een goede instelling, helemaal gelijk! Logisch wel dat je er zenuwachtig van wordt, maar ik zou inderdaad ook geen dingen laten omdat hij er zou kunnen zijn.

quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 00:09 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Misschien is die gewoon te veel gewend aan je geraakt en weet die daar niet mee om te gaan. Kijk , verliefdheid weet je , maar houden van is moeilijk soms is juist ook dat ze juist pas gaan beseffen als het uit is en iemand anders hebben van oh shit , ik hield toch van haar.
Het gras is vaak groener aan de andere kant en men beseft pas echt wat die had als die het kwijt is.

Ik denk wel dat je voor jezelf na moet gaan of je dat moet willen en juist voor jezelf nu even uitzoeken wat jij echt wilt. Gewoon lekker je eigen dingen doen en juist even totaal alles loslaten
Ik probeer ook voor mezelf na te gaan hoe ik zou reageren als hij wel ooit zou terugkrabbelen en ik denk dat ik hem niet meer zou kunnen vertrouwen. En daar word ik dan weer verdrietig van :p
pi_139540741
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 00:20 schreef IGotMine het volgende:

[..]

Wat een goede instelling, helemaal gelijk! Logisch wel dat je er zenuwachtig van wordt, maar ik zou inderdaad ook geen dingen laten omdat hij er zou kunnen zijn.

[..]

Ik probeer ook voor mezelf na te gaan hoe ik zou reageren als hij wel ooit zou terugkrabbelen en ik denk dat ik hem niet meer zou kunnen vertrouwen. En daar word ik dan weer verdrietig van :p
Dat is volgens mij wel gewoon , en eigenlijk ook logisch want bij een of andere reden is het bij vrouwen vaak van he ik heb mijn leven weer op orde en voila daar zijn ze weer en gooien ze de flinke boel weer in een warboel. Dan krijg je dat toch weer een beetje als zelfbescherming.
pi_139543370
4,5 uur geslapen, vanaf 5.45 al wakker :{
Huilen huilen huilen bij mams op mn 28e.
Ouders en vrienden weten ook niet meer wat ze met me aanmoeten en beginnen boos te worden (zet je er over heen etc)...... Waardoor ik me meer alleen voel......

Waar ligt de grens tussen liefdesverdriet en professionele hulp?
  zondag 4 mei 2014 @ 11:32:52 #91
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139545356
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 08:25 schreef runaway het volgende:
4,5 uur geslapen, vanaf 5.45 al wakker :{
Huilen huilen huilen bij mams op mn 28e.
Ouders en vrienden weten ook niet meer wat ze met me aanmoeten en beginnen boos te worden (zet je er over heen etc)...... Waardoor ik me meer alleen voel......

Waar ligt de grens tussen liefdesverdriet en professionele hulp?
Als je je een tijdje zó slecht voelt dat je alles wil doen om dat gevoel weg te krijgen, ook dingen die je niet moet doen (zelfmoord, snijden, ...).
Als je denkt dat er niet vanaf komt zonder professionele hulp.
Als je normale leven niet door kunt gaan.
pi_139551196
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 11:32 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Als je je een tijdje zó slecht voelt dat je alles wil doen om dat gevoel weg te krijgen, ook dingen die je niet moet doen (zelfmoord, snijden, ...).
Als je denkt dat er niet vanaf komt zonder professionele hulp.
Als je normale leven niet door kunt gaan.
Ah ok, mijn moeder doet nogal spastisch over mijn gehuil. Voel ik me helemaal onbegrepen :{
  zondag 4 mei 2014 @ 17:11:28 #93
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139552992
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 15:56 schreef runaway het volgende:

[..]

Ah ok, mijn moeder doet nogal spastisch over mijn gehuil. Voel ik me helemaal onbegrepen :{
Met huilen is niets mis :) heeft ze toevallig zelf moeite met emoties uiteten? En wat vind je spastisch? Zegt ze ervan dat het niet normaal is bv?
pi_139553159
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 17:11 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Met huilen is niets mis :) heeft ze toevallig zelf moeite met emoties uiteten? En wat vind je spastisch? Zegt ze ervan dat het niet normaal is bv?
Nee ze is zelf enorm emo en weet denk ik niet zo goed wat ze met me aanmoet (ik huil denk ik 2-3 uur per dag, komt met enorme buien opzetten vooral in de ochtend)...
Ze zegt idd dat het nu al meer dan 3 weken duurt, ik slaap/eet slecht en ben een beetje depri. Als ik zeg 'ik trek t niehieeeeet :'( ' roept ze dat ik naar de dokter moet :{
  zondag 4 mei 2014 @ 17:24:59 #95
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139553348
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 17:18 schreef runaway het volgende:

[..]

Nee ze is zelf enorm emo en weet denk ik niet zo goed wat ze met me aanmoet (ik huil denk ik 2-3 uur per dag, komt met enorme buien opzetten vooral in de ochtend)...
Ze zegt idd dat het nu al meer dan 3 weken duurt, ik slaap/eet slecht en ben een beetje depri. Als ik zeg 'ik trek t niehieeeeet :'( ' roept ze dat ik naar de dokter moet :{
Zoals je nu overkomt denk ik dat ze gelijk heeft. Wat kan het kwaad, praten met je huisarts? 3 weken is al best lang vind ik, bij mij is het binnen twee weken altijd weggeweest, het vele huilen. En ik zag ook wel dat het minder werd, weet niet of jij dat door hebt?
  zondag 4 mei 2014 @ 17:47:50 #96
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139553918
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 17:18 schreef runaway het volgende:

[..]

Nee ze is zelf enorm emo en weet denk ik niet zo goed wat ze met me aanmoet (ik huil denk ik 2-3 uur per dag, komt met enorme buien opzetten vooral in de ochtend)...
Ze zegt idd dat het nu al meer dan 3 weken duurt, ik slaap/eet slecht en ben een beetje depri. Als ik zeg 'ik trek t niehieeeeet :'( ' roept ze dat ik naar de dokter moet :{
Als het zo lang duurt (heb er zelf ervaring mee) dan moet je idd een bezoekje brengen aan de dokter
RED ONS HENNIEGOD
pi_139554207
Hmmm wisselt een beetje per dag. Ik heb ook al 2,5 week vakantie he, echt 0 afleiding door werk. Ik wilde eigenlijk komende werkweek afwachten.......
Ik heb al slaappillen gekregen :{
pi_139554224
quote:
9s.gif Op zondag 4 mei 2014 17:47 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Als het zo lang duurt (heb er zelf ervaring mee) dan moet je idd een bezoekje brengen aan de dokter
Mag ik vragen hoe de dokter jou geholpen heeft? Ik denk nl: wat kan een dokter nu wel wat mijn vrienden niet kunnen......
pi_139554553
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 17:18 schreef runaway het volgende:

[..]

Nee ze is zelf enorm emo en weet denk ik niet zo goed wat ze met me aanmoet (ik huil denk ik 2-3 uur per dag, komt met enorme buien opzetten vooral in de ochtend)...
Ze zegt idd dat het nu al meer dan 3 weken duurt, ik slaap/eet slecht en ben een beetje depri. Als ik zeg 'ik trek t niehieeeeet :'( ' roept ze dat ik naar de dokter moet :{
Ik denk dat 3 weken per 2- 3 uur per dag ook niet echt een goed teken, ik wil je wel een tip geven , maak een lijstje van dingen voor jezelf waar je prettig door voelt, dus kunnen hele kleine dingen zijn favoriete eten of andere dingen en probeer minsten een van de dingen die je opschrijft te doen, juist zo zorg je voor jezelf voor afleiding .
  zondag 4 mei 2014 @ 18:12:54 #100
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139554586
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 17:59 schreef runaway het volgende:

[..]

Mag ik vragen hoe de dokter jou geholpen heeft? Ik denk nl: wat kan een dokter nu wel wat mijn vrienden niet kunnen......
Ik had het geluk dat ik goed met de beste man kan praten over psychologische dingen en hij ze ook snapt . Verder stuurde die me door naar een psych
RED ONS HENNIEGOD
pi_139557145
quote:
9s.gif Op zondag 4 mei 2014 18:12 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Ik had het geluk dat ik goed met de beste man kan praten over psychologische dingen en hij ze ook snapt . Verder stuurde die me door naar een psych
Ah ok. Ik heb helemaal niets met mijn dokter dus ook weinig zin om er naar toe te gaan ;). Wacht komende week even af....

De hoeveelheid emotie en instabiliteit valt me trouwens wel tegen van mezelf, ben normaal wel wat toffer en zelfstandiger :')
  zondag 4 mei 2014 @ 19:31:14 #102
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139557418
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 19:23 schreef runaway het volgende:

[..]

Ah ok. Ik heb helemaal niets met mijn dokter dus ook weinig zin om er naar toe te gaan ;). Wacht komende week even af....

De hoeveelheid emotie en instabiliteit valt me trouwens wel tegen van mezelf, ben normaal wel wat toffer en zelfstandiger :')
Kan je niet vragen naar een ander?
  zondag 4 mei 2014 @ 19:32:02 #103
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139557457
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 19:23 schreef runaway het volgende:

[..]

Ah ok. Ik heb helemaal niets met mijn dokter dus ook weinig zin om er naar toe te gaan ;). Wacht komende week even af....

De hoeveelheid emotie en instabiliteit valt me trouwens wel tegen van mezelf, ben normaal wel wat toffer en zelfstandiger :')
Andere dokter ?
RED ONS HENNIEGOD
pi_139557765
Hm is het echt zo abnormaal dan :S? Ook gezien het feit dat ik 'vakantie' heb en dus veel te veel kan denken?

Vind het nogal een grote stap nl :{
  zondag 4 mei 2014 @ 19:45:12 #105
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139558092
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 19:38 schreef runaway het volgende:
Hm is het echt zo abnormaal dan :S? Ook gezien het feit dat ik 'vakantie' heb en dus veel te veel kan denken?

Vind het nogal een grote stap nl :{
Het is niet abnormaal. Maar praten met een dokter kan je rust geven in je hoofd. Dat je vakantie had kwam natuurlijk niet goed uit, dat is echt verschrikkelijk vind ik (heb het zelf ook een keer gehad...).
pi_139566648
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 19:38 schreef runaway het volgende:
Hm is het echt zo abnormaal dan :S? Ook gezien het feit dat ik 'vakantie' heb en dus veel te veel kan denken?

Vind het nogal een grote stap nl :{
Dat komt vreselijk ongelukkig uit. Vlak voordat m'n ex het uitmaakte (die dag ook echt) ben ik gestopt met m'n master en had ik ook niks om handen, dat maakt het naar mijn idee nog even tien keer rotter. Zodra ik weer meer kon werken ging het meteen een stuk beter. Maar hoe debiel het ook klinkt, probeer wel íets te vinden om je bezig te houden. Iets van een projectje. Kamer schilderen, boeken alfabetiseren, badkamers schoonmaken, gewoon iets waar je even al je aandacht naar uit kunt laten gaan. Hoe kom je nu de dagen door?
pi_139568230
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 21:57 schreef IGotMine het volgende:

[..]

Dat komt vreselijk ongelukkig uit. Vlak voordat m'n ex het uitmaakte (die dag ook echt) ben ik gestopt met m'n master en had ik ook niks om handen, dat maakt het naar mijn idee nog even tien keer rotter. Zodra ik weer meer kon werken ging het meteen een stuk beter. Maar hoe debiel het ook klinkt, probeer wel íets te vinden om je bezig te houden. Iets van een projectje. Kamer schilderen, boeken alfabetiseren, badkamers schoonmaken, gewoon iets waar je even al je aandacht naar uit kunt laten gaan. Hoe kom je nu de dagen door?
Nog maar een dag te gaan :)!!
Uh heb muren geverfd, alle vrienden 5 -6 -7 keer gezien en uitgehuild, koningsdag gevierd, kaartspelletjes gedaan met kennis van 70+, tv gekeken, hond uitgelaten... Urenlange telefoongesprekken, zoeken naar huis...
Maar dagen van 18-20 uur zijn gewoon lastig te vullen.....

Irritante is ook dat hij 10 meter voor ligt, wel kan werken en afleiding heeft in t weekend..... Grrrrrr.

Hoe is t daar?
  zondag 4 mei 2014 @ 22:21:53 #108
412406 Sarasi
Quack.
pi_139568375
quote:
0s.gif Op zondag 4 mei 2014 19:38 schreef runaway het volgende:
Hm is het echt zo abnormaal dan :S? Ook gezien het feit dat ik 'vakantie' heb en dus veel te veel kan denken?

Vind het nogal een grote stap nl :{
Ik heb zes dagen lang elke dag tien minuten gehuild en dat vond ik heel veel. :P Ik denk dat je er wat teveel in blijft hangen. Zoek de afleiding op, ga een tuinstoel maken of hoelahoepen ofzo. Maak PLEZIER. En dat het wat nep aanvoelt, gewoon overheen zetten. Eerst gedrag, dan gedachten, dan gevoel. ;)
Your opinion of me is none of my business.
pi_139569826
Vandaag een flinke rant binnengekregen van m'n ex via SMS. Eigenlijk had ik het niet moeten lezen maar tegen beter weten in toch maar gedaan. Het stak eerst wel enorm, maar aan de andere kant voel ik me nu ontzettend opgelucht. Als iemand zo ver kan gaan om iemand te kwetsen.. Dan is ze het helemaal niet waard om nog zelfs over na te denken.

Verder heb ik redelijk contact met een potentiële scharrel, dus hier gaat het allemaal wel weer de goede kant op. ^O^
Burning bridges gives you so much more
pi_139577349
Ik heb me gisteren aangemeld bij Parship, wilde toch even kijken of er op deze wereld nog een leuke man rondloopt en plaatjes kijken :') :') :')

Zit e.o.a. 'zeer wetenschappelijke' gedragstest bij. Resultaat heeft me wel een kleine eye-opener gebracht. Grofweg klopt het wel met wat ik nu doe. Voelen voelen voelen en het niet rationeel kunnen benaderen........

quote:
U hebt een groot hart (aandeel van het gevoel 50%), houdt van genieten en leeft zelfbewust (aandeel van de intuïtie 44%). Bij het nemen van besluiten laat u rationele overwegingen vaak achterwege (slechts 6%) en gaat u uitsluitend op uw gevoel af.
Vanochtend met wakker worden weer een half uur intens verdrietig en huilen huilen. Nu leeg hart maar soort van ok..... Wat een achtbaan :{
  dinsdag 6 mei 2014 @ 10:31:09 #111
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139612348
quote:
0s.gif Op maandag 5 mei 2014 10:00 schreef runaway het volgende:
Ik heb me gisteren aangemeld bij Parship, wilde toch even kijken of er op deze wereld nog een leuke man rondloopt en plaatjes kijken :') :') :')

Zit e.o.a. 'zeer wetenschappelijke' gedragstest bij. Resultaat heeft me wel een kleine eye-opener gebracht. Grofweg klopt het wel met wat ik nu doe. Voelen voelen voelen en het niet rationeel kunnen benaderen........

[..]

Vanochtend met wakker worden weer een half uur intens verdrietig en huilen huilen. Nu leeg hart maar soort van ok..... Wat een achtbaan :{
Ah, babysteps :). Beetje plaatjes kijken wat er rond loopt kan helemaal geen kwaad :). Dat zijn alweer de eerste stapjes denk ik, althans zo ervaar ik het...

Over die 'wetenschappelijk' gedragstest, zijn je emoties nu niet ook een beetje op hol en is het niet logisch dat je nu alleen maar voelen voelen voelen doet? Ik heb dat nu ook namelijk, ik ben normaal gesproken wel redelijk nuchter en rationeel, maar sinds ik gedumpt ben en me er ontzettend klote over voel kan ik alleen nog maar voelen en niet meer nadenken.

En dat huilen komt wel goed.... :) Ik las hier je berichtjes terug en je huilt nog steeds veel, ik denk niet dat dat erg is, sommige dingen moet er gewoon uit. Of dat dan huilen, of er over praten is... Je zegt het zelf, je hebt dan weer een leeg hart, dan is het even geuit en dan is het daarna weer iets beter toch? In het begin denk je (dacht ik in ieder geval) dat er echt geen einde meer aan zou komen en dat je nooit zou stoppen met huilen en je leeg voelen... Maar ook bij mij slijt dat nu een beetje en het valt mensen nu ook op dat ik er weer sterker en beter uitzie als het hierover gaat. Dat komt gewoon met de tijd en de verwerking denk ik... Geef het tijd :).
pi_139627195
Vandaag voor het eerst in bijna 3 weken gewerkt, fijn!!! Enorm veel afleiding en fijne collega's......

Gisteravond met een vriendinnetje doorgebracht. Hij smste over het huis, verhuizen, praktische zaken, of we elkaar deze week kunnen zien....... Ik trek het idee van hem zien echt heel slecht dus heb gezegd dat het wel via app kan. Ms bellen maar dat vind ik ook al heel lastig. Daarna dus superslecht geslapen en vanochtend bijna aan het overgeven toen ik ri werk ging van de spanning :{

Maar was dus fijn!

Vanavond nog geen plan en wo en do avond al bezet.

Ik baal ook zo van mezelf dat ik al die energie in hem heb gestopt en 3 keer hart gegeven en 3 keer (laten) breken.......... Ech hoe suf :{........ 4 jaar voelt als verloren tijd......
pi_139627922
Ik blokkeer ook echt op alle stress nu. Geen huis, baan, relatie......Allemaal in 4 dagen..... Ik weet niet waar ik moet beginnen. Sowieso huis of baan maar hoe en wat
  dinsdag 6 mei 2014 @ 20:00:41 #114
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139630631
Hoe kan je spanning hebben terwijl je hem niet gaat zien? Heb je al besloten of je naar de dokter gaat? Geen enkele tijd is verloren. Je hebt er van geleerd. Jullie hebben vast ook een heleboel leuke dingen beleefd. Waarom heb je geen baan, je werkt toch?
pi_139630815
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 mei 2014 20:00 schreef Aisomont het volgende:
Hoe kan je spanning hebben terwijl je hem niet gaat zien? Heb je al besloten of je naar de dokter gaat? Geen enkele tijd is verloren. Je hebt er van geleerd. Jullie hebben vast ook een heleboel leuke dingen beleefd. Waarom heb je geen baan, je werkt toch?
Gewoon het idee van contact al. We hebben net even gebeld, dikke ruzie gemaakt en ik heb opgehangen......

Dokter nog niet besloten......

Ja heb werk tot begin juli, dan zoekende.....
  dinsdag 6 mei 2014 @ 20:06:39 #116
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139630910
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 mei 2014 20:04 schreef runaway het volgende:

[..]

Gewoon het idee van contact al. We hebben net even gebeld, dikke ruzie gemaakt en ik heb opgehangen......

Dokter nog niet besloten......

Ja heb werk tot begin juli, dan zoekende.....
Ruzie maken is op dit moment echt het laatste wat je nodig hebt. Maak dat naar hem duidelijk. Samen moeten jullie er nu voor zorgen dat jullie zsm van elkaar af zijn. Waarom dan ruzie maken?

Ah oke. Dan moet je je concentreren op een huis én werk. Zonder huis kan je niet leven, zonder werk heb je niet veel aan een huis als je het niet kan betalen...
pi_139631053
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 mei 2014 20:06 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Ruzie maken is op dit moment echt het laatste wat je nodig hebt. Maak dat naar hem duidelijk. Samen moeten jullie er nu voor zorgen dat jullie zsm van elkaar af zijn. Waarom dan ruzie maken?

Ah oke. Dan moet je je concentreren op een huis én werk. Zonder huis kan je niet leven, zonder werk heb je niet veel aan een huis als je het niet kan betalen...
Ja verwijten op en neer...... En toen dus boos opgehangen :{
Hij ontkent imo gewoon dat de dag van je verjaardagsfeestje een superlomp moment is, dat hij niet kan praten etc etc..... Dus daar flip ik nogal op.

Idd, ik weet niet zo goed waar ik moet starten.......
  dinsdag 6 mei 2014 @ 20:12:20 #118
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139631217
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 mei 2014 20:09 schreef runaway het volgende:

[..]

Ja verwijten op en neer...... En toen dus boos opgehangen :{
Hij ontkent imo gewoon dat de dag van je verjaardagsfeestje een superlomp moment is, dat hij niet kan praten etc etc..... Dus daar flip ik nogal op.

Idd, ik weet niet zo goed waar ik moet starten.......
Probeer zo volwassen mogelijk te doen. Verwijt hij je iets, dan zeg je dat jullie daar nu niets mee opschieten en dat je het niet tolereert. Doet hij het weer, zeg je het nog een keer. Dan stopt hij er echt wel mee.

Een superlomp moment voor?

Zoek uit wat je budget is. Kijk wat je ervoor kan krijgen in de regio waar je wat wil wonen. Ga reageren op alle woningen die er aan voldoen. Leg je eisen vooral niet te hoog.
Zoek uit wat je minimaal moet verdienen (bv dat je minimaal 24 uur moet werken). Reageer op alle vacatures die er zijn die aan je eisen voldoen.
Het is allemaal niet zo ingewikkeld, maar je moet er wel zelf mee aan de slag.
pi_139631577
Alweer een rant binnengekregen van m'n ex. Misschien op gegeven moment m'n nummer maar veranderen.. -O-
Burning bridges gives you so much more
pi_139631957
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 mei 2014 20:12 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Probeer zo volwassen mogelijk te doen. Verwijt hij je iets, dan zeg je dat jullie daar nu niets mee opschieten en dat je het niet tolereert. Doet hij het weer, zeg je het nog een keer. Dan stopt hij er echt wel mee.

Een superlomp moment voor?

Zoek uit wat je budget is. Kijk wat je ervoor kan krijgen in de regio waar je wat wil wonen. Ga reageren op alle woningen die er aan voldoen. Leg je eisen vooral niet te hoog.
Zoek uit wat je minimaal moet verdienen (bv dat je minimaal 24 uur moet werken). Reageer op alle vacatures die er zijn die aan je eisen voldoen.
Het is allemaal niet zo ingewikkeld, maar je moet er wel zelf mee aan de slag.
Ik verwijt hem nog zoveel. Idd lomp moment van uitmaken (verjaardagsfeestje) en gewoon er nooit over gepraat hebben. Hij ontkent beide, en daar flip ik op ;)
  dinsdag 6 mei 2014 @ 20:28:39 #121
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139632057
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 mei 2014 20:26 schreef runaway het volgende:

[..]

Ik verwijt hem nog zoveel. Idd lomp moment van uitmaken (verjaardagsfeestje) en gewoon er nooit over gepraat hebben. Hij ontkent beide, en daar flip ik op ;)
Wat doet het ertoe wanneer hij het heeft uitgemaakt? Verandert het iets als hij je gelijk geeft? Nee. Dus stap eroverheen.
pi_139633389
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 mei 2014 20:28 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Wat doet het ertoe wanneer hij het heeft uitgemaakt? Verandert het iets als hij je gelijk geeft? Nee. Dus stap eroverheen.
Hmm gevoelsmatig maakt dat wel wat uit........ Nu lijkt het net of ik het allemaal verkeerd zie......
  dinsdag 6 mei 2014 @ 20:50:32 #123
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139633470
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 mei 2014 20:49 schreef runaway het volgende:

[..]

Hmm gevoelsmatig maakt dat wel wat uit........ Nu lijkt het net of ik het allemaal verkeerd zie......
Blijven hangen in zelfmedelijden en wie wat wanneer hoe vaak verkeerd heeft gedaan brengt je geen stap verder, toch?
  dinsdag 6 mei 2014 @ 21:11:23 #124
108913 Godshand
guide4you
pi_139635241
Kunst van loslaten van je ex...

Ja loslaten, toch duidelijk niet.
Uitgemaakt, in een ander topic staat waarom.

quote:
De laatste lange relatie onlangs verbroken en dat was ook zo een parel van een begin: na paar weken daten vond ze het verstandig het af te kappen. Een week later kwam ze erop terug en vroeg of ik verder wilde.: ik sprak een nieuwe date af en vanaf dat moment scharrelden wij weer even. Toen wilde ze het nog steeds niet relatie noemen. We planden een lang weekend weg maar ik vond dat ze alleen mee kon gaan als het wat was. Met een scharrel zo lang weg leek mij niets (lekker moeilijk doen :') ). Ze stemde toe en dus hadden wij wat. Na een paar leuke verliefde maanden kwam haar bindingsangst: ze wilde niet mee naar feestjes en kijken bij een belangrijk optreden van mij. Nu kwam mijn onzekerheid naar boven: van dat optreden dat vond ik maar debiel ik ga wel bij je weg. Uiteindelijk niet dus. Mevrouw had soms ook last van stemmingswisselingen waar ik helemaal niet mee om kon gaan. Ik vond het vooral vervelend dat zij zich er niet voor excuseerde: kortaf en bitserig doen tegen mij zonder voor mij duidelijke reden (soms iets gebeurd of het weer was niet mooi genoeg bleek) en ik zei ook dat ik het niet normaal vond. Zij nog een graadje onzekerder. In combinatie met paar maal uitmaakpogingen werd het weer een mooi drama. Zij nog onzekerder ook op andere terreinen. Maar ze trok zich ook meer terug: ik wil alleen zijn: Prima, maar dan zagen we elkaar weken niet. Dat was ook niet goed en mijn gevoel voor haar verminderde duidelijk. Uiteindelijk onlangs de stekker eruit getrokken met veel gehuil van haar. Ze zou aan alles werken maar het ligt duidelijk ook aan mij...

Ik kreeg al eerder van een psycholoog te horen dat ik een soort bindingsangst heb, waarschijnlijk heel basaal van mijn babytijd (afgestaan ter adoptie). Dat uit zich blijkbaar in dat kritische (gedrag, GH)
Bron: R&P / Fear of commitment

Afgelopen dagen toch veel nagedacht over de relatie. De goede momenten: zo'n lief meisje, knap. Als ze vrolijk is, is ze echt leuk. Geweldige familie om haar heen (op 1 familielid na). Ze kon grappig zijn, maar nog grappiger was dat als ze bewust een grap maakte, ik niet erom kon lachen en hem flauw vond :') Heel creatief, dat was haar beroep maar haar hobbies ook.
De slechte momenten: haar onzekerheid die erger werd door mijn uitmaakpogingen eerder en kritiek over haar stemmingswisselingen. Die onzekerheid uitte zich in opeens vragen, doordat als ik niet meteen antwoordde op een appje, of ik vreemd ging. Of als ik haar een dag niet gezien had :') Haar angsten op andere terreinen die ervoor zorgde dat ze niets ondernam. De toekomst die we beiden anders zagen (ik samenwonen, wellicht een kind maar ze begon al aardig richting de 40 te kruipen dus haast; zij vooral in haar vertrouwde huisje blijven en LATten). Het beginnen te vervelen als ik bij haar was, steeds op die bank ploffen en naar een scherm kijken (film/docu). Nooit eens de stad in (ja de film vaak :') ), nooit haar vriendinnen zien of met heel veel smeken eens bij een feestje met mijn vrienden betrekken. Zelden eens door haar bijwonen van voor mij belangrijke zaken zoals een optreden in het kader van een muzikale wedstrijd of voor de eerste maal naar je geboorteland gaan. Toen dat gebeurde dacht ik: dan niet en verbood mijzelf er kwaad om te worden. Waarom moet je vriendin dat perse doen?

En dan denk ik: ze smeekte bij het uitmaken om in therapie te gaan met zijn 2en. Wilde ze eerst niet maar bij het uitmaken opeens wel.
Maar die therapie, zou dat helpen? Dan moet er heel veel werk verzet worden en dan nog kan het op niets uit lopen omdat wij toch uiteindelijk een andere toekomst in ons leven zien. Twijfel dus weer eens. Zoals altijd bij mij, heel irritant.

Aan de andere kant had ik toch ook weer een vertrouwd gevoel. Gelukkig weer alleen, met mijn vertrouwde vrienden en mijn vertrouwde ik.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_139646530
Klinkt heel wat als de relatie met m'n ex, afgezien van de vele breakups. :')
Burning bridges gives you so much more
  woensdag 7 mei 2014 @ 14:31:07 #126
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139660625
Meh, vandaag weer een flinke tegenvaller eigenlijk.. ik wil d'r voor geen goud terug, en ook niet zoeken naar een ander of iets, maar merk dat ik dat toch een soort van doe. Ik heb inmiddels wel contact gehad met andere vrouwen maar ben nog niet toe aan iets nieuws merk ik. Aan de andere kant, ik mis liefde zo erg op het moment dat ik juist wel weer toe ben aan iets nieuws.
No matter what life brings me, find me with a smile.
pi_139663381
Werken doet goed! Leerlingen hebben geen idee hoe ze me aan het helpen zijn door aandacht te vragen en stomme geintjes uit te halen :)

Gaan slapen-dromen-wakker worden is het kutste gedeelte nu. Eten gaat ook nog slecht, nu al 3,5 week nauwelijks brood of avondeten gehad..... Leef op yoghurt, kleine hapjes en borrelnootjes ;)

Morgen telefonische afspraak met huisarts, even kijken wat die zegt.
  woensdag 7 mei 2014 @ 16:59:15 #128
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139664875
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 16:09 schreef runaway het volgende:
Werken doet goed! Leerlingen hebben geen idee hoe ze me aan het helpen zijn door aandacht te vragen en stomme geintjes uit te halen :)

Gaan slapen-dromen-wakker worden is het kutste gedeelte nu. Eten gaat ook nog slecht, nu al 3,5 week nauwelijks brood of avondeten gehad..... Leef op yoghurt, kleine hapjes en borrelnootjes ;)

Morgen telefonische afspraak met huisarts, even kijken wat die zegt.
Goedzo!
pi_139667600
Ik zit er aan te denken een paar maanden te gaan reizen, word blij van het idee :)
Wie weet :)! Nu kan het.......

(eerder twee keer in het buitenland gewoond en houd van backpacken)
  woensdag 7 mei 2014 @ 18:42:07 #130
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139668031
quote:
0s.gif Op woensdag 7 mei 2014 18:26 schreef runaway het volgende:
Ik zit er aan te denken een paar maanden te gaan reizen, word blij van het idee :)
Wie weet :)! Nu kan het.......

(eerder twee keer in het buitenland gewoond en houd van backpacken)
Als je het geld hebt en ergens terecht kan als je weer terugkomt...
Maar eerst moet je wel echt over je ex heen zijn, anders ga je van dingen snel spijt krijgen.
pi_139690470
Zucht, ik ga m'n scharrel nu steeds met m'n ex vergelijken. Wat leuker was etc. Op gegeven moment dacht ik zelfs tijdens de seks nog aan haar. Dit gaat het zo niet worden vrees ik. ;(
Burning bridges gives you so much more
pi_139705129
Huisarts was in 3 minuten klaar. Hoort erbij, niet teveel oxezepammetjes en als het over 3 weken nog zo gaat even bellen........ Ok.....

Gisteren was een goede dag, was op een moment gewoon compleet gevoelloos. Tijdens werk gaat t ook prima, veel afleiding. Was ook vooral heel boos op hem wegens zijn lompigheid en niet communiceren.

Net in 'ons' huis de hele boekenkast gesorteerd en toen dus weer in elkaar gekrakt. Auw, mis hem gigantisch. Dat hele leven dat je met elkaar opbouwt lig in diggelen. En ik wilde dat zo graag behouden.... Loslaten is zo lastig!!! :'(
Boosheid en verdriet wisselen elkaar af dus....
pi_139706275
Komt met de tijd, allemaal.

Over een paar maand alweer een jaar vrijgezel, en het gaat prima. Moet alleen niets van vrouwen weten nog :'). Geen behoefte aan, en dat komt wel weer ;)
pi_139713384
Ik kom hier ook maar kijken. Het is nu een week uit en het kwam echt als een klap in mijn gezicht. Ik weet nog steeds niet waarom en hij wil nog steeds niet met me praten...het is zo moeilijk :'( Al die plannen die we samen hadden..
  donderdag 8 mei 2014 @ 21:26:53 #135
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139715433
quote:
0s.gif Op donderdag 8 mei 2014 21:00 schreef MegaKonijn het volgende:
Ik kom hier ook maar kijken. Het is nu een week uit en het kwam echt als een klap in mijn gezicht. Ik weet nog steeds niet waarom en hij wil nog steeds niet met me praten...het is zo moeilijk :'( Al die plannen die we samen hadden..
Meh.. sterkte! Mag ik vragen wat er gebeurd is?
No matter what life brings me, find me with a smile.
pi_139715840
quote:
0s.gif Op donderdag 8 mei 2014 21:26 schreef Limez het volgende:

[..]

Meh.. sterkte! Mag ik vragen wat er gebeurd is?
Dankje. Meh, ik heb er van de week een topic over geopend, daar staat het meeste. Maar waarom het nou echt uit is, durf ik niet te zeggen... Na een week wil hij dus nog steeds niet met mij praten. Ik heb geen idee waarom ie nou nog zo boos (als dat het is) op mij is, echt niet. Ik probeer erachter te komen, maar ik hoor maar niks. Hij weet dat ik er helemaal doorheen zit en sinds een week nauwelijks nog eet en weet volgens mij ook dat ik, na acht maanden zonder, weer rook als een schoorsteen. En toch, toch lijkt het hem niks te doen.
pi_139718484
quote:
0s.gif Op donderdag 8 mei 2014 21:31 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Dankje. Meh, ik heb er van de week een topic over geopend, daar staat het meeste. Maar waarom het nou echt uit is, durf ik niet te zeggen... Na een week wil hij dus nog steeds niet met mij praten. Ik heb geen idee waarom ie nou nog zo boos (als dat het is) op mij is, echt niet. Ik probeer erachter te komen, maar ik hoor maar niks. Hij weet dat ik er helemaal doorheen zit en sinds een week nauwelijks nog eet en weet volgens mij ook dat ik, na acht maanden zonder, weer rook als een schoorsteen. En toch, toch lijkt het hem niks te doen.
Soms gaat het tussen twee mensen gewoon niet meer. Sommige komen daar beide op een normale manier achter en gaan goed uit elkaar en in veel gevallen komt het van één kant. Een makkelijke manier is er nooit om het vervolgens dan uit te maken. Uit ervaring weet ik dat het heel moeilijk is omdat je iemand pijn gaat doen.
Ik wil niet perse zeggen dat dit het geval is, maar makkelijk is het nooit en iedereen doet dit op zijn eigen manier, zo ook hij.

De reden moet je niet proberen te achterhalen, daar schiet je niks mee op. Ik heb dit zelf ook maanden lang geprobeerd, ik sliep slecht, at slecht(was uiteindelijk een goed iets want ik mocht wel de nodige kilo's kwijt :P ) en mijn motivatie was nul. Maar ik ben er weer helemaal bovenop. Ik heb het naast me neer kunnen leggen. En mijn advies aan jou is dan ook, probeer dit ook. Het is zeker niet makkelijk en gaat echt niet zomaar weg maar hou in gedachte dat het ooit allemaal wel weer goed komt. Misschien niet met jullie twee maar wel met jou.
pi_139718630
quote:
0s.gif Op donderdag 8 mei 2014 18:30 schreef Scrummie het volgende:
Komt met de tijd, allemaal.

Over een paar maand alweer een jaar vrijgezel, en het gaat prima. Moet alleen niets van vrouwen weten nog :'). Geen behoefte aan, en dat komt wel weer ;)
Goed om jou weer te zien hier!

Bij mij over 2 weken alweer een jaar vrijgezel en ik geniet met volle teugen. Niet zozeer dat ik vrijgezel ben, maar dat ik eindelijk weer kan doen wat ik zelf leuk vind. :)
pi_139719237
quote:
0s.gif Op donderdag 8 mei 2014 22:02 schreef aeque het volgende:

[..]

Soms gaat het tussen twee mensen gewoon niet meer. Sommige komen daar beide op een normale manier achter en gaan goed uit elkaar en in veel gevallen komt het van één kant. Een makkelijke manier is er nooit om het vervolgens dan uit te maken. Uit ervaring weet ik dat het heel moeilijk is omdat je iemand pijn gaat doen.
Ik wil niet perse zeggen dat dit het geval is, maar makkelijk is het nooit en iedereen doet dit op zijn eigen manier, zo ook hij.

De reden moet je niet proberen te achterhalen, daar schiet je niks mee op. Ik heb dit zelf ook maanden lang geprobeerd, ik sliep slecht, at slecht(was uiteindelijk een goed iets want ik mocht wel de nodige kilo's kwijt :P ) en mijn motivatie was nul. Maar ik ben er weer helemaal bovenop. Ik heb het naast me neer kunnen leggen. En mijn advies aan jou is dan ook, probeer dit ook. Het is zeker niet makkelijk en gaat echt niet zomaar weg maar hou in gedachte dat het ooit allemaal wel weer goed komt. Misschien niet met jullie twee maar wel met jou.
Toch vind ik wel dat iemand het fatsoen mag hebben om na al die maanden samen even een gesprek aan te gaan. En sorry, maar ik vind het gek dat het in een klap voorbij is. Ik, en anderen, hebben nooit iets aan hem gemerkt. Iedereen zag hoe gek wij op elkaar waren, vorige week woensdag hoorde ik het iemand nog zeggen. Het is zo vreemd allemaal.

Precies hoe het hier nu ook gaat.. Alleen moet ik de kilo's niet kwijt.. Ik ben nu zeker drie kilo afgevallen en dat moeten er echt niet veel meer gaan worden. Ik wil gewoon nog zo graag praten, spullen van hem afgeven en nog geld wat ik van hem heb geleend. Je laat iemand gewoon niet zo zitten. Punt.

Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen. Ik denk alleen maar aan hem, aan de vakantie van volgende maand, de plannen die we hadden, het samenwonen waar we eind dit jaar aan wilden beginnen.. En dan; weg, Alles. Weg. Het doet zo'n pijn. Deze jongen vond ik gewoon zo helemaal geweldig en ik ben zo bang dat ik nooit meer iemand vind voor wie ik zoiets voel en waarmee ik het zo fijn en goed mee kan vinden.. Het klopt gewoon niet :'(
pi_139719504
quote:
0s.gif Op donderdag 8 mei 2014 22:04 schreef aeque het volgende:

[..]

Goed om jou weer te zien hier!

Bij mij over 2 weken alweer een jaar vrijgezel en ik geniet met volle teugen. Niet zozeer dat ik vrijgezel ben, maar dat ik eindelijk weer kan doen wat ik zelf leuk vind. :)
Insgelijks :).

Inderdaad, dat gevoel! Het niet meer rekening houden met, man, heerlijk is dat haha. Komt wel weer een tijd dat ik graag rekening houd met iemand, en dan word ze ook helemaal in de watten gelegd, maar nu mogen wij :P.
pi_139722148
quote:
0s.gif Op donderdag 8 mei 2014 22:11 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Toch vind ik wel dat iemand het fatsoen mag hebben om na al die maanden samen even een gesprek aan te gaan. En sorry, maar ik vind het gek dat het in een klap voorbij is. Ik, en anderen, hebben nooit iets aan hem gemerkt. Iedereen zag hoe gek wij op elkaar waren, vorige week woensdag hoorde ik het iemand nog zeggen. Het is zo vreemd allemaal.

Precies hoe het hier nu ook gaat.. Alleen moet ik de kilo's niet kwijt.. Ik ben nu zeker drie kilo afgevallen en dat moeten er echt niet veel meer gaan worden. Ik wil gewoon nog zo graag praten, spullen van hem afgeven en nog geld wat ik van hem heb geleend. Je laat iemand gewoon niet zo zitten. Punt.

Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen. Ik denk alleen maar aan hem, aan de vakantie van volgende maand, de plannen die we hadden, het samenwonen waar we eind dit jaar aan wilden beginnen.. En dan; weg, Alles. Weg. Het doet zo'n pijn. Deze jongen vond ik gewoon zo helemaal geweldig en ik ben zo bang dat ik nooit meer iemand vind voor wie ik zoiets voel en waarmee ik het zo fijn en goed mee kan vinden.. Het klopt gewoon niet :'(
Je hebt ook helemaal gelijk wat betreft het fatsoen, maar jij bent hem niet. Hij beslist dat zelf en er is niks wat je daar tegen kunt doen. En natuurlijk is het bizar dat het zomaar voorbij is. Maar neem van mij aan dat dit vaak het geval is. Dat was bij mij niet anders, althans dat dacht ik op dat moment. Later besefte ik dat mijn relatie al maanden eigenlijk voorbij was ondanks dat we het vaak wel gewoon nog goed konden vinden.

Ik snap dat je graag wilt praten, maar dat moet van twee kanten komen. Probeer ook niks te forceren, daarmee maak je de kans alleen maar kleiner en als hij de spullen en het geld niet mist en komt halen, dan is dat maar even zo.

Natuurlijk denk je aan hem en alles wat eromheen zit. Dat is normaal, ook de pijn en dat maakt het alleen nog maar moeilijker.

En ook jij gaat zeker wel weer iemand tegenkomen die dan zelfs nog geweldiger is. Ik herken het namelijk helemaal, zo heb ik namelijk ook maanden lang gedacht, zeker omdat ik met mijn ex al een soort van gezin had. Nu ben ik sinds een paar maanden weer echt gelukkig, lekker eens bezig met mijzelf en wat gebeurd er? Ik kom de meest fantastische meid tegen die ik ooit heb ontmoet. :)

Geloof me, het wordt echt beter ook al lijkt het nu niet zo en is het nu heeeeeel zwaar en kut. Daar moet je doorheen en daar kan niemand je vanaf helpen. Maar het komt goed. :)

quote:
1s.gif Op donderdag 8 mei 2014 22:14 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Insgelijks :).

Inderdaad, dat gevoel! Het niet meer rekening houden met, man, heerlijk is dat haha. Komt wel weer een tijd dat ik graag rekening houd met iemand, en dan word ze ook helemaal in de watten gelegd, maar nu mogen wij :P.
Haha inderdaad, al houd ik sowieso wel vaak rekening met anderen, maar dat is de aard van het beestje. ;)
pi_139722570
quote:
0s.gif Op donderdag 8 mei 2014 22:51 schreef aeque het volgende:

Haha inderdaad, al houd ik sowieso wel vaak rekening met anderen, maar dat is de aard van het beestje. ;)
En dat moet ook zo blijven, dat aard van het beestje :). Hier hetzelfde hoor, bedoelde niet dat ik een of andere grote klootzak ben geworden die maar om zich heen loopt te schoppen en te slaan en geen rekening houd met anderen, dat zeker niet ;).
pi_139724082
quote:
0s.gif Op donderdag 8 mei 2014 22:51 schreef aeque het volgende:

[..]

Je hebt ook helemaal gelijk wat betreft het fatsoen, maar jij bent hem niet. Hij beslist dat zelf en er is niks wat je daar tegen kunt doen. En natuurlijk is het bizar dat het zomaar voorbij is. Maar neem van mij aan dat dit vaak het geval is. Dat was bij mij niet anders, althans dat dacht ik op dat moment. Later besefte ik dat mijn relatie al maanden eigenlijk voorbij was ondanks dat we het vaak wel gewoon nog goed konden vinden.

Ik snap dat je graag wilt praten, maar dat moet van twee kanten komen. Probeer ook niks te forceren, daarmee maak je de kans alleen maar kleiner en als hij de spullen en het geld niet mist en komt halen, dan is dat maar even zo.

Natuurlijk denk je aan hem en alles wat eromheen zit. Dat is normaal, ook de pijn en dat maakt het alleen nog maar moeilijker.

En ook jij gaat zeker wel weer iemand tegenkomen die dan zelfs nog geweldiger is. Ik herken het namelijk helemaal, zo heb ik namelijk ook maanden lang gedacht, zeker omdat ik met mijn ex al een soort van gezin had. Nu ben ik sinds een paar maanden weer echt gelukkig, lekker eens bezig met mijzelf en wat gebeurd er? Ik kom de meest fantastische meid tegen die ik ooit heb ontmoet. :)

Geloof me, het wordt echt beter ook al lijkt het nu niet zo en is het nu heeeeeel zwaar en kut. Daar moet je doorheen en daar kan niemand je vanaf helpen. Maar het komt goed. :)

Dat snap ik, maar ik ga nu aan alles twijfelen. Aan mezelf, aan hem, aan onze relatie. Hoe echt was het dan? Ik zie nu alles als een act en kan maar moeilijk geloven dat ie ooit iets echts voor mij gevoeld heeft. Vorige week werd ik, zoals gewoonlijk, nog overspoeld met hartjes, zei hij dat hij van me hield en hadden we het dinsdag en woensdag zo fijn. Hij was zo lief voor me... We hadden het er die avond nog over misschien naar Disney of naar Engeland te gaan.. En ik denk nu alleen maar dat het allemaal nep was. Alles. Anders gooi je zoiets niet zomaar weg. En daarbij komt dat het er ook niet erg op lijkt dat het hem dwars zit. Het zal hem aan zijn reet roesten.

Ik forceer ook helemaal niks. Tijdens de relatie wilde ik het altijd meteen uitpraten. Ik hou niet van ruzie's. Word er verdrietig en onzeker van, hij kon het wat makkelijker negeren en de volgende dag gewoon doorgaan. Nu laat ik ook zien dat ik wel degelijk een stapje terug kan doen en hem ook even zijn moment kan geven. Het is zo moeilijk, maar ik zoek voornamelijk geen contact, omdat ik hem niet nog verder wil wegjagen. Ik cijfer mezelf in deze echt helemaal weg. Had al gedacht een brief te schrijven, of ie er nou wel of niet op reageert, ik ben het in elk geval kwijt, maar zelfs dat doe ik niet, omdat ik hem geen vervelend gevoel wil geven. Dus blijf ik er maar mee zitten.

Ik weet het niet.. Kan het gewoon niet geloven. Nooit durfde ik te zeggen dat ik van iemand hield, nooit dacht ik aan het hebben van kinderen, nooit wilde ik ooit samenwonen.. Dit alles had ik wel met deze jongen.. Ik wou gewoon dat ik hem nooit had leren kennen of zo.. Had ik dit nu ook niet gehad.

Het ergste is dat hij vorige week nog zei dat ik alleen maar aan mezelf denk.. Ik heb werkelijk alles voor hem gedaan wat ik kon doen, dacht altijd aan hem, stond altijd voor hem klaar.. Ugh. Ik weet het niet meer..

Maar fijn dat het bij jou is goed gekomen! Ben je haar al lang geleden tegen gekomen? :)
pi_139728215
quote:
0s.gif Op donderdag 8 mei 2014 23:20 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Dat snap ik, maar ik ga nu aan alles twijfelen. Aan mezelf, aan hem, aan onze relatie. Hoe echt was het dan? Ik zie nu alles als een act en kan maar moeilijk geloven dat ie ooit iets echts voor mij gevoeld heeft. Vorige week werd ik, zoals gewoonlijk, nog overspoeld met hartjes, zei hij dat hij van me hield en hadden we het dinsdag en woensdag zo fijn. Hij was zo lief voor me... We hadden het er die avond nog over misschien naar Disney of naar Engeland te gaan.. En ik denk nu alleen maar dat het allemaal nep was. Alles. Anders gooi je zoiets niet zomaar weg. En daarbij komt dat het er ook niet erg op lijkt dat het hem dwars zit. Het zal hem aan zijn reet roesten.

Ik forceer ook helemaal niks. Tijdens de relatie wilde ik het altijd meteen uitpraten. Ik hou niet van ruzie's. Word er verdrietig en onzeker van, hij kon het wat makkelijker negeren en de volgende dag gewoon doorgaan. Nu laat ik ook zien dat ik wel degelijk een stapje terug kan doen en hem ook even zijn moment kan geven. Het is zo moeilijk, maar ik zoek voornamelijk geen contact, omdat ik hem niet nog verder wil wegjagen. Ik cijfer mezelf in deze echt helemaal weg. Had al gedacht een brief te schrijven, of ie er nou wel of niet op reageert, ik ben het in elk geval kwijt, maar zelfs dat doe ik niet, omdat ik hem geen vervelend gevoel wil geven. Dus blijf ik er maar mee zitten.

Ik weet het niet.. Kan het gewoon niet geloven. Nooit durfde ik te zeggen dat ik van iemand hield, nooit dacht ik aan het hebben van kinderen, nooit wilde ik ooit samenwonen.. Dit alles had ik wel met deze jongen.. Ik wou gewoon dat ik hem nooit had leren kennen of zo.. Had ik dit nu ook niet gehad.

Het ergste is dat hij vorige week nog zei dat ik alleen maar aan mezelf denk.. Ik heb werkelijk alles voor hem gedaan wat ik kon doen, dacht altijd aan hem, stond altijd voor hem klaar.. Ugh. Ik weet het niet meer..

Maar fijn dat het bij jou is goed gekomen! Ben je haar al lang geleden tegen gekomen? :)
Het is ook een rare situatie en ik kan je ook niet vertellen wat wel of niet echt is geweest. Ik ga er wel altijd vanuit dat dat het wel is geweest. Je zegt het goed, "Lijkt erop dat het hem niet dwars zit", dat kun je ook niet weten of het wel of niet zo is.

Hoe moeilijk het ook is, je moet het voor nu gewoon laten gaan. Als hij wilt praten komt hij echt wel vanzelf!

En jawel, ook jij leert weer iemand kennen waar je die plannen ook mee wilt uitvoeren. Achteraf zul je denken: dit was een leerzame ervaring.

Alleen maar aan andere denken is soms ook een vorm van aan jezelf denken, aangezien jij je daar goed bij voelt. Soms moet je juist aan jezelf denken en doen wat jij leuk vind.

Nee heb haar 3 dagen terug pas leren kennen, maar het klikt enorm. Of het iets wordt heb ik geen idee van, maar dat maakt niet uit. Ook al blijven we vrienden dan weet ik dat het sowieso een van m'n beste maatjes wordt. :)
pi_139729955
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 00:58 schreef aeque het volgende:

[..]

Het is ook een rare situatie en ik kan je ook niet vertellen wat wel of niet echt is geweest. Ik ga er wel altijd vanuit dat dat het wel is geweest. Je zegt het goed, "Lijkt erop dat het hem niet dwars zit", dat kun je ook niet weten of het wel of niet zo is.

Hoe moeilijk het ook is, je moet het voor nu gewoon laten gaan. Als hij wilt praten komt hij echt wel vanzelf!

En jawel, ook jij leert weer iemand kennen waar je die plannen ook mee wilt uitvoeren. Achteraf zul je denken: dit was een leerzame ervaring.

Alleen maar aan andere denken is soms ook een vorm van aan jezelf denken, aangezien jij je daar goed bij voelt. Soms moet je juist aan jezelf denken en doen wat jij leuk vind.

Nee heb haar 3 dagen terug pas leren kennen, maar het klikt enorm. Of het iets wordt heb ik geen idee van, maar dat maakt niet uit. Ook al blijven we vrienden dan weet ik dat het sowieso een van m'n beste maatjes wordt. :)
Mja, ik er ga er vanuit dat dit alles maar een act is geweest. Anders doe je zoiets niet. In ieder geval niet op deze manier. Ik denk ergens dat het hem wel dwars zit, maar kan dat maar moeilijk geloven. Ach, we zien vanzelf wel wat ie zegt als ik hem een berichtje stuur ergens dit weekend of volgende week.

Nou, ik dacht wel altijd aan hem, maar niet alleen maar aan hem. Als ik iets leuk vond of niet leuk, dan zei ik dat ook gewoon wel hoor.

Snap alleen één ding niet; waarom ie de helft van z'n spullen heeft laten liggen, zelfs op plekken waar hij spullen heeft weg gehaald. En ook een mooie; hij komt mijn spullen brengen, maar levert de telefoon die hij van mij heeft geleend, niet in. Ugh.

Ah okay, leuk! Ben benieuwd :) Hoelang duurde je vorige relatie en hoe lang is dat nu uit, als ik vragen mag? :@

Ik hou het voortaan wel bij een goudvis. Mocht ie vervelend zijn, gaat ie gewoon door de plee :9 Ben dit gedoe helemaal zat.
pi_139730988
Gisteravond gegeten met wat vrienden, fijne afleiding.

Maar als je daarna alleen naar je tijdelijke huis moet, auw :{ :{ :{
Heb zelfs even overwogen naar mijn eigen huis te gaan en gewoon tegen hem aan te kruipen. Mis hem zo gigantisch :'(
Heel raar dat iemand die je al 13 jaar goed kent straks ineens een halve vreemde is.
Ook weer waardeloos geslapen :(
pi_139735042
quote:
0s.gif Op donderdag 8 mei 2014 23:20 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Dat snap ik, maar ik ga nu aan alles twijfelen. Aan mezelf, aan hem, aan onze relatie. Hoe echt was het dan? Ik zie nu alles als een act en kan maar moeilijk geloven dat ie ooit iets echts voor mij gevoeld heeft. Vorige week werd ik, zoals gewoonlijk, nog overspoeld met hartjes, zei hij dat hij van me hield en hadden we het dinsdag en woensdag zo fijn. Hij was zo lief voor me... We hadden het er die avond nog over misschien naar Disney of naar Engeland te gaan.. En ik denk nu alleen maar dat het allemaal nep was. Alles. Anders gooi je zoiets niet zomaar weg. En daarbij komt dat het er ook niet erg op lijkt dat het hem dwars zit. Het zal hem aan zijn reet roesten.

Ik forceer ook helemaal niks. Tijdens de relatie wilde ik het altijd meteen uitpraten. Ik hou niet van ruzie's. Word er verdrietig en onzeker van, hij kon het wat makkelijker negeren en de volgende dag gewoon doorgaan. Nu laat ik ook zien dat ik wel degelijk een stapje terug kan doen en hem ook even zijn moment kan geven. Het is zo moeilijk, maar ik zoek voornamelijk geen contact, omdat ik hem niet nog verder wil wegjagen. Ik cijfer mezelf in deze echt helemaal weg. Had al gedacht een brief te schrijven, of ie er nou wel of niet op reageert, ik ben het in elk geval kwijt, maar zelfs dat doe ik niet, omdat ik hem geen vervelend gevoel wil geven. Dus blijf ik er maar mee zitten.

Ik weet het niet.. Kan het gewoon niet geloven. Nooit durfde ik te zeggen dat ik van iemand hield, nooit dacht ik aan het hebben van kinderen, nooit wilde ik ooit samenwonen.. Dit alles had ik wel met deze jongen.. Ik wou gewoon dat ik hem nooit had leren kennen of zo.. Had ik dit nu ook niet gehad.

Het ergste is dat hij vorige week nog zei dat ik alleen maar aan mezelf denk.. Ik heb werkelijk alles voor hem gedaan wat ik kon doen, dacht altijd aan hem, stond altijd voor hem klaar.. Ugh. Ik weet het niet meer..

Maar fijn dat het bij jou is goed gekomen! Ben je haar al lang geleden tegen gekomen? :)
Dit had ik echt een bericht van mij van twee maanden geleden kunnen zijn. Dat je terugdenkt aan vakanties en denkt: dat was toch allemaal nep. Een act inderdaad. Alsof je hele relatie alleen in je hoofd bestond en hij maar deed alsof. Maar dat geloof ik nu niet meer. Ik weet dat wat mijn ex en ik hadden echt was en dat wat jij en je ex hadden ook. Echt. En het is vreselijk lullig dat hij je niet wil spreken en dat je niet weet wat er in hem omgaat... Ik vind het wel de rottigste manier om iemand zo achter te laten zonder enige vorm van uitleg en afsluiting te bieden...

Ik denk wel dat je je goed houdt nu, door geen contact te zoeken. Dikke kans dat hij toch aankomt met dingen als "ik weet het niet" of dat hij gewoon bot reageert en dan ben je beter af als je hem helemaal niet spreekt. In elk geval totdat de ergste scherpe randjes er vanaf zijn...
  vrijdag 9 mei 2014 @ 17:03:35 #148
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139745244
quote:
0s.gif Op donderdag 8 mei 2014 23:20 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Dat snap ik, maar ik ga nu aan alles twijfelen. Aan mezelf, aan hem, aan onze relatie. Hoe echt was het dan? Ik zie nu alles als een act en kan maar moeilijk geloven dat ie ooit iets echts voor mij gevoeld heeft. Vorige week werd ik, zoals gewoonlijk, nog overspoeld met hartjes, zei hij dat hij van me hield en hadden we het dinsdag en woensdag zo fijn. Hij was zo lief voor me... We hadden het er die avond nog over misschien naar Disney of naar Engeland te gaan.. En ik denk nu alleen maar dat het allemaal nep was. Alles. Anders gooi je zoiets niet zomaar weg. En daarbij komt dat het er ook niet erg op lijkt dat het hem dwars zit. Het zal hem aan zijn reet roesten.

Ik forceer ook helemaal niks. Tijdens de relatie wilde ik het altijd meteen uitpraten. Ik hou niet van ruzie's. Word er verdrietig en onzeker van, hij kon het wat makkelijker negeren en de volgende dag gewoon doorgaan. Nu laat ik ook zien dat ik wel degelijk een stapje terug kan doen en hem ook even zijn moment kan geven. Het is zo moeilijk, maar ik zoek voornamelijk geen contact, omdat ik hem niet nog verder wil wegjagen. Ik cijfer mezelf in deze echt helemaal weg. Had al gedacht een brief te schrijven, of ie er nou wel of niet op reageert, ik ben het in elk geval kwijt, maar zelfs dat doe ik niet, omdat ik hem geen vervelend gevoel wil geven. Dus blijf ik er maar mee zitten.

Ik weet het niet.. Kan het gewoon niet geloven. Nooit durfde ik te zeggen dat ik van iemand hield, nooit dacht ik aan het hebben van kinderen, nooit wilde ik ooit samenwonen.. Dit alles had ik wel met deze jongen.. Ik wou gewoon dat ik hem nooit had leren kennen of zo.. Had ik dit nu ook niet gehad.

Het ergste is dat hij vorige week nog zei dat ik alleen maar aan mezelf denk.. Ik heb werkelijk alles voor hem gedaan wat ik kon doen, dacht altijd aan hem, stond altijd voor hem klaar.. Ugh. Ik weet het niet meer..

Maar fijn dat het bij jou is goed gekomen! Ben je haar al lang geleden tegen gekomen? :)
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 11:51 schreef IGotMine het volgende:

[..]

Dit had ik echt een bericht van mij van twee maanden geleden kunnen zijn. Dat je terugdenkt aan vakanties en denkt: dat was toch allemaal nep. Een act inderdaad. Alsof je hele relatie alleen in je hoofd bestond en hij maar deed alsof. Maar dat geloof ik nu niet meer. Ik weet dat wat mijn ex en ik hadden echt was en dat wat jij en je ex hadden ook. Echt. En het is vreselijk lullig dat hij je niet wil spreken en dat je niet weet wat er in hem omgaat... Ik vind het wel de rottigste manier om iemand zo achter te laten zonder enige vorm van uitleg en afsluiting te bieden...

Ik denk wel dat je je goed houdt nu, door geen contact te zoeken. Dikke kans dat hij toch aankomt met dingen als "ik weet het niet" of dat hij gewoon bot reageert en dan ben je beter af als je hem helemaal niet spreekt. In elk geval totdat de ergste scherpe randjes er vanaf zijn...
Wat een herkenbare berichtjes en gedachten zeg.... Ik weet zelf ook niet meer zo goed wat ik nu moet geloven over de afgelopen 2 jaar... Natuurlijk was het allemaal echt en oprecht toen, maar het voelt zo koud als je ziet/merkt dat iemand anders die afgelopen tijd weg doet en niks meer van zich laat horen en weg is uit je leven. Zeker als je dan niet merkt dat hij/zij je mist, en hij/zij er ook alles aan doet om dat niet te laten merken....

Ergens weet je ook wel dat die tijd top was en zo echt was als het maar kan zijn. Maar het voelt in elk geval niet zo....

Geen contact zoeken is echt het moeilijkst maar ook het best op zo'n moment denk ik... Dat heb ik zelf nu een week geleden ook uitgesproken tegen haar, omdat zij nog graag contact wilde en vriendjes wilde zijn, maar dat trek je denk ik toch niet... Maar hoe vaak ik elke dag wel niet gedacht hebt, hoe zal het gaan met.... En zal ik toch ff appen....? En hopen dat je diegene tegenkomt...? Dat soort dingen zullen voorlopig wel niet over gaan denk ik...
pi_139751945
Wat 'fijn' dat er meer mensen zijn die precies hetzelfde voelen als ik. Geeft wel een soort rust.. Ook dat ik niet gek ben of zo :P

Ik heb me inderdaad goed gehouden...tot vandaag. Ik eet steeds minder, voor zover dat al kan, en slaap steeds slechter. Vanmiddag op het werk zat ik er helemaal doorheen. Na afgelopen week, kón ik gewoon niet anders. We hebben contact gehad via de sms. Bijzonder was het niet. Hij reageerde in het begin niet kortaf, maar wel bozig. Dat werd na de eerste twee, drie smsjes wat minder. Hij wil wel praten, maar niet nu. Hij zal de helft van de annuleringskosten betalen en kijkt wel wanneer hij spullen komt ophalen.. Ik heb nog gevraagd of het allemaal echt was, of hij een ander heeft, zelfs of hij mij haat, maar toen was het stil.. Heb zijn vader gister ook een 'bedankt' berichtje gestuurd, maar die zegt ook niks meer..

Ik heb besloten hem tot 21:00 uur te geven voor ik het contact verbreek.. Ik moet voor mezelf gewoon een 'deadline' zetten. Dan stuur ik hem nog een sms dat ik verder ga en dat ik wel hoor als hij zijn spullen nog wil komen halen en erover wil praten. Ook kunnen we dan geldzaken regelen. Dan gooi ik hem en zijn pa van facebook en ga ik proberen ook écht door te gaan.. Dan zie ik vanzelf wel of ik ooit nog van hem hoor of niet..

Aan de ene kant een fijn idee om het zo te doen, maar aan de andere kant...ik ben nog niet klaar om hem los te laten..het is dan zo definitief en dat doet zo'n zeer ;( hij was echt mijn maatje...
pi_139752740
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 20:13 schreef MegaKonijn het volgende:
Wat 'fijn' dat er meer mensen zijn die precies hetzelfde voelen als ik. Geeft wel een soort rust.. Ook dat ik niet gek ben of zo :P

Ik heb me inderdaad goed gehouden...tot vandaag. Ik eet steeds minder, voor zover dat al kan, en slaap steeds slechter. Vanmiddag op het werk zat ik er helemaal doorheen. Na afgelopen week, kón ik gewoon niet anders. We hebben contact gehad via de sms. Bijzonder was het niet. Hij reageerde in het begin niet kortaf, maar wel bozig. Dat werd na de eerste twee, drie smsjes wat minder. Hij wil wel praten, maar niet nu. Hij zal de helft van de annuleringskosten betalen en kijkt wel wanneer hij spullen komt ophalen.. Ik heb nog gevraagd of het allemaal echt was, of hij een ander heeft, zelfs of hij mij haat, maar toen was het stil.. Heb zijn vader gister ook een 'bedankt' berichtje gestuurd, maar die zegt ook niks meer..

Ik heb besloten hem tot 21:00 uur te geven voor ik het contact verbreek.. Ik moet voor mezelf gewoon een 'deadline' zetten. Dan stuur ik hem nog een sms dat ik verder ga en dat ik wel hoor als hij zijn spullen nog wil komen halen en erover wil praten. Ook kunnen we dan geldzaken regelen. Dan gooi ik hem en zijn pa van facebook en ga ik proberen ook écht door te gaan.. Dan zie ik vanzelf wel of ik ooit nog van hem hoor of niet..

Aan de ene kant een fijn idee om het zo te doen, maar aan de andere kant...ik ben nog niet klaar om hem los te laten..het is dan zo definitief en dat doet zo'n zeer ;( hij was echt mijn maatje...
Heel goed van je! Je moet aan jezelf denken, jij bent nu even belangrijk. Probeer wel zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen.

En heel begrijpelijk wat je voelt, het is niet zomaar iets. Je verliest als het ware iets wat je niet wilt. Maar alles komt goed, dat moet je in je achterhoofd houden. Het duurt soms alleen even.
Probeer afleiding te zoeken en een goed gesprek te hebben met iemand die ernaar wilt luisteren of heb juist gesprekken die er totaal niet over gaan zodat je je gedachten kunt verzetten.
pi_139753032
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 20:30 schreef aeque het volgende:

[..]

Heel goed van je! Je moet aan jezelf denken, jij bent nu even belangrijk. Probeer wel zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen.

En heel begrijpelijk wat je voelt, het is niet zomaar iets. Je verliest als het ware iets wat je niet wilt. Maar alles komt goed, dat moet je in je achterhoofd houden. Het duurt soms alleen even.
Probeer afleiding te zoeken en een goed gesprek te hebben met iemand die ernaar wilt luisteren of heb juist gesprekken die er totaal niet over gaan zodat je je gedachten kunt verzetten.
Dankje :) Ik bleef mensen maar om advies vragen; 'wat moet ik zeggen?' 'is het niet te vroeg om te smsen?' Dit was ik zat. Ik kon nog wel een week wachten, maar misschien was ik dan nog te vroeg geweest, of misschien wel te laat. Hem van facebook afgooien gaat nog wel het moeilijkste worden.. Dan is het gewoon helemaal weg. Ugh, word zo gek van dit gevoel.

Ik probeer zeker afleiding te zoeken, maar zodra ik weer alleen ben, word ik gek. Ik blijf maar denken aan wat nog had moeten komen en ik verwijt het mezelf zo dat ik vorige week boos werd. Hij had niet moeten liegen, maar toch..

Bedankt.
pi_139753761
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 20:36 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Dankje :) Ik bleef mensen maar om advies vragen; 'wat moet ik zeggen?' 'is het niet te vroeg om te smsen?' Dit was ik zat. Ik kon nog wel een week wachten, maar misschien was ik dan nog te vroeg geweest, of misschien wel te laat. Hem van facebook afgooien gaat nog wel het moeilijkste worden.. Dan is het gewoon helemaal weg. Ugh, word zo gek van dit gevoel.

Ik probeer zeker afleiding te zoeken, maar zodra ik weer alleen ben, word ik gek. Ik blijf maar denken aan wat nog had moeten komen en ik verwijt het mezelf zo dat ik vorige week boos werd. Hij had niet moeten liegen, maar toch..

Bedankt.
Ja dat alleen zijn herken ik. Al is het wel fijn als je toch een leuke avond (of iets dergelijks) achter de rug hebt. Dan weet je in ieder geval dat je nooit helemaal alleen bent.
Je moet jezelf niks verwijten, nergens voor nodig. Het is zo gegaan en daar verander je niks meer aan.

En geen dank!
pi_139755754
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 20:51 schreef aeque het volgende:

[..]

Ja dat alleen zijn herken ik. Al is het wel fijn als je toch een leuke avond (of iets dergelijks) achter de rug hebt. Dan weet je in ieder geval dat je nooit helemaal alleen bent.
Je moet jezelf niks verwijten, nergens voor nodig. Het is zo gegaan en daar verander je niks meer aan.

En geen dank!
Dat is..alleen hebben veel vriendinnen hun weekenden al vol zitten en het is niet één groep, zeg maar. Ik ga volgend weekend wel samen met een vriendin naar een festival, maar zit eraan te denken het af te zeggen..zo geen zin in :{

Mja, ik verwijt het mezelf wel heel erg. Als ik gewoon leuker was geweest, als ik mijn mond had gehouden...

Kreeg gister op het werk trouwens het rooster onder mijn neus geschoven... kon wel janken. Liep tot de week dat wij op vakantie zouden gaan. Heel gek misschien, maar zelfs dat voelde kut.

Ik heb mijn deadline trouwens verzet naar ergens komend weekend :@ Ik kan het nu gewoon nog niet en misschien is het ook wel meteen weer teveel van het goede. Heb wel een hoop al van mijn muur gehaald..nu de rest nog en dan in een doos op naar zolder. Dacht echt dat dit nooit zou gebeuren.. Volgens een vriendin ga ik nou te snel, maar ik weet het anders ook niet meer..
pi_139756674
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 21:31 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Dat is..alleen hebben veel vriendinnen hun weekenden al vol zitten en het is niet één groep, zeg maar. Ik ga volgend weekend wel samen met een vriendin naar een festival, maar zit eraan te denken het af te zeggen..zo geen zin in :{

Mja, ik verwijt het mezelf wel heel erg. Als ik gewoon leuker was geweest, als ik mijn mond had gehouden...

Kreeg gister op het werk trouwens het rooster onder mijn neus geschoven... kon wel janken. Liep tot de week dat wij op vakantie zouden gaan. Heel gek misschien, maar zelfs dat voelde kut.

Ik heb mijn deadline trouwens verzet naar ergens komend weekend :@ Ik kan het nu gewoon nog niet en misschien is het ook wel meteen weer teveel van het goede. Heb wel een hoop al van mijn muur gehaald..nu de rest nog en dan in een doos op naar zolder. Dacht echt dat dit nooit zou gebeuren.. Volgens een vriendin ga ik nou te snel, maar ik weet het anders ook niet meer..
Ja ok, natuurlijk hebben andere ook hun eigen leven. Maar als jij kenbaar maakt(hoe moeilijk dat ook is) dat je echt even afleiding zoekt of een goed gesprek nodig hebt, dan komen de echte vrienden vanzelf naar voren.

"Als ik leuker was geweest" jij bent gewoon jij en je had je redenen om het te zeggen. Anders had je het ook niet gedaan.

En alles laat je aan die dingen denken, geuren, smaken, muziek, films en noem het maar op. Dat is inderdaad klote maar ook dat verandert nog. Je gaat op een punt komen dat je bij jezelf denkt, fuck it. Zo kon ik zelf niet meer naar een bepaald nummer luisteren omdat we dat samen zo leuk vonden. Op een gegeven moment ga je dat omdraaien, je gaat dan juist dat luisteren omdat JIJ het leuk vind, niet langer omdat jullie beide het leuk vonden.

Te snel gaan of te langzaam, wie bepaalt dat? Als jij je er goed bij voelt of als het wat rust geeft moet je het doen.
pi_139757430
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 21:48 schreef aeque het volgende:

[..]

Ja ok, natuurlijk hebben andere ook hun eigen leven. Maar als jij kenbaar maakt(hoe moeilijk dat ook is) dat je echt even afleiding zoekt of een goed gesprek nodig hebt, dan komen de echte vrienden vanzelf naar voren.

"Als ik leuker was geweest" jij bent gewoon jij en je had je redenen om het te zeggen. Anders had je het ook niet gedaan.

En alles laat je aan die dingen denken, geuren, smaken, muziek, films en noem het maar op. Dat is inderdaad klote maar ook dat verandert nog. Je gaat op een punt komen dat je bij jezelf denkt, fuck it. Zo kon ik zelf niet meer naar een bepaald nummer luisteren omdat we dat samen zo leuk vonden. Op een gegeven moment ga je dat omdraaien, je gaat dan juist dat luisteren omdat JIJ het leuk vind, niet langer omdat jullie beide het leuk vonden.

Te snel gaan of te langzaam, wie bepaalt dat? Als jij je er goed bij voelt of als het wat rust geeft moet je het doen.
Ik hoop het inderdaad. Mijn vriendenkring is niet zo groot. Hoewel, ik heb sinds een maand of twee weer contact met een vriendin met wie ik tot een jaar terug heel veel omging. We hebben van de week weer voor de eerste keer afgesproken en het voelde heel fijn en vanouds. Had eigenlijk ook niet anders verwacht :) Via haar ken ik vrij veel mensen dus misschien wordt het weer wat hier. Takke dorp }:|

Hmm..hij had niet moeten liegen inderdaad. Als hij dat niet had gedaan, had ik ook niks hoeven zeggen of vragen. Ugh.

Inderdaad..heb zijn luchtje nog hier staan, daar rook ik altijd aan als ik hem mistte..heb het vandaag maar meteen in de tas gestopt met zijn spullen, zonder er verder iets mee te doen..was wel erg moeilijk, maar goed. En inderdaad, sommige nummers. En nu hoor ik ook iedere keer mensen praten over zijn woonplaats. Vandaag hoorde ik zelfs iemand over de kroeg waar mijn vriend werkt. Dat is wel HEEL apart, want het loopt daar totaal niet en mensen buiten een straal van 1000 meter, kennen die toko echt niet :') Zonder lullig te doen, want het is een leuk tentje, maar dat was wel echt heel wazig.

Ik weet niet wat goed is, echt niet. Wel of niet de dingen weghalen? Ik wil het niet. Dan is het zo..definitief. Ik wil gewoon aan iets blijven vast houden. Iets wat er niet meer is. Ik mis hem zo verschrikkelijk :'(

Wat nog wel het ergste is, is dat je weet dat je nooit meer met die persoon zal knuffelen, zoenen, lachen dat je bijna in je broek piest, dagjes uit etc., maar dat iemand anders die plek straks inneemt en dat allemaal wel met hem doet. Oh mijn god ;(
pi_139757545
Ja ook fijn, iemand die al sinds carnaval vorig jaar achter me aan zit, is er ook achter gekomen dat ik weer vrijgezel ben. Leuk dat je me dan meteen weer mee uitvraagt, ja _O- En dan nog chagrijnig worden als ik nee zeg. Moet er niet aan denken om ook maar iets met een andere jongen te doen..
pi_139758414
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 22:01 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Ik hoop het inderdaad. Mijn vriendenkring is niet zo groot. Hoewel, ik heb sinds een maand of twee weer contact met een vriendin met wie ik tot een jaar terug heel veel omging. We hebben van de week weer voor de eerste keer afgesproken en het voelde heel fijn en vanouds. Had eigenlijk ook niet anders verwacht :) Via haar ken ik vrij veel mensen dus misschien wordt het weer wat hier. Takke dorp }:|

Hmm..hij had niet moeten liegen inderdaad. Als hij dat niet had gedaan, had ik ook niks hoeven zeggen of vragen. Ugh.

Inderdaad..heb zijn luchtje nog hier staan, daar rook ik altijd aan als ik hem mistte..heb het vandaag maar meteen in de tas gestopt met zijn spullen, zonder er verder iets mee te doen..was wel erg moeilijk, maar goed. En inderdaad, sommige nummers. En nu hoor ik ook iedere keer mensen praten over zijn woonplaats. Vandaag hoorde ik zelfs iemand over de kroeg waar mijn vriend werkt. Dat is wel HEEL apart, want het loopt daar totaal niet en mensen buiten een straal van 1000 meter, kennen die toko echt niet :') Zonder lullig te doen, want het is een leuk tentje, maar dat was wel echt heel wazig.

Ik weet niet wat goed is, echt niet. Wel of niet de dingen weghalen? Ik wil het niet. Dan is het zo..definitief. Ik wil gewoon aan iets blijven vast houden. Iets wat er niet meer is. Ik mis hem zo verschrikkelijk :'(

Wat nog wel het ergste is, is dat je weet dat je nooit meer met die persoon zal knuffelen, zoenen, lachen dat je bijna in je broek piest, dagjes uit etc., maar dat iemand anders die plek straks inneemt en dat allemaal wel met hem doet. Oh mijn god ;(
Ja je gaat dingen nu juist opmerken, dat is altijd zo. Je gaat dan op dingen letten waarvan je voorheen het 0,0 mee kreeg.

Als jij dingen wilt weghalen moet je dat doen en anders niet. Je komt vanzelf op een punt dat het je gaat irriteren dat het er nog hangt of staat en dan kun je het ook weghalen.

En daar moet je niet eens aan denken, zeker omdat je er ook niks aan kunt doen als het wel zo is en hij een ander heeft. Ook jij gaat die momenten weer hebben, mark my words.

quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 22:04 schreef MegaKonijn het volgende:
Ja ook fijn, iemand die al sinds carnaval vorig jaar achter me aan zit, is er ook achter gekomen dat ik weer vrijgezel ben. Leuk dat je me dan meteen weer mee uitvraagt, ja _O- En dan nog chagrijnig worden als ik nee zeg. Moet er niet aan denken om ook maar iets met een andere jongen te doen..
Ach als het goede bedoelingen zijn kun je hem ook duidelijk maken dat je nu echt geen behoefte hebt aan contact op die manier. Maar misschien wel om gewoon een kop koffie te gaan drinken en een goed gesprek te hebben en er eventueel voor nu een vriend bij te krijgen. :P
pi_139758556
Vandaag 4 weken geleden.......

Ben momenteel echt supermoe van alle nachten slecht slapen/slecht eten/emoties. Hoop dat het slapen vannacht een beetje lukt.

Ik probeer zo vaak mogelijk 'met deze pannenkoek ga je de oorlog niet winnen' te zeggen. Maar zit nog veel verdriet, boosheid en zelfverwijt. En liefde. Tering hee.
pi_139760040
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 22:23 schreef runaway het volgende:
Vandaag 4 weken geleden.......

Ben momenteel echt supermoe van alle nachten slecht slapen/slecht eten/emoties. Hoop dat het slapen vannacht een beetje lukt.

Ik probeer zo vaak mogelijk 'met deze pannenkoek ga je de oorlog niet winnen' te zeggen. Maar zit nog veel verdriet, boosheid en zelfverwijt. En liefde. Tering hee.
Zorg goed voor jezelf, dat is een van de belangrijkste dingen. Gooi je je emoties er ook af en toe wel uit? Heeft mij soms heel erg geholpen.
  vrijdag 9 mei 2014 @ 23:00:08 #160
300788 igi0n
Paraplu
pi_139760496
In januari heb ik in dit topic al een verhaal gepost namelijk
quote:
0s.gif Op zondag 5 januari 2014 22:54 schreef igi0n het volgende:
VERHAAL, zie topic
Het ging uit begin december en tot en met februari had ik het er nogal moeilijk mee. Vaak aan haar denken, vaak over haar dromen. Vanaf februari ging het weer zeer goed, ik dacht amper aan haar. Een paar dagen na koningsdag zei een goede vriend van mij dat het misschien wel weer goed was om haar een berichtje te sturen aangezien ik haar sinds het uit was niet meer gesproken had, en ik dacht: 'Ja waarom ook niet?' dus ik stuurde haar een whatsappje. Ze reageerde vrij positief op alle berichtjes maar het kwam wel allemaal van één kant, en helaas waren de gevoelens toen weer terug en ben ik op dit moment weer continu bezig met haar in me hoofd. Tip: niet doen.
Dat wou ik even van me afschrijven ^O^
pi_139768875
Kut net mijn ex een vaag bericht gestuurd waarin ik duidelijk maak dat ik gewoon naar Rondje Wormerveer ga en naar Slootpop en dat als hij en zijn vriendin daar problemen mee hebben het hun probleem is niet de mijne.

(Rondje Wormerveer en slootpop zijn dorpsfeesten)
Het hele gedoe eromheen werd me gewoon een beetje te veel.
We wonen in hetzelfde dorp en ben hem al een paar keer met haar tegengekomen en het is volslagen achterlijk (hij heeft een paniekreactie waarschijnlijk omdat zijn leugentjes uitkomen) en ik eigenlijk heel eerlijk geen zin heb om in zijn soapopera te zitten.

We hoeven niet de beste vrienden te worden maar iemand die in paniek raakt of in schok als die me ziet dat slaat volledig nergens op. Helemaal als je in hetzelfde dorp woont en je elkaar nog vaak tegen kan komen ook.

Het is net alsof ik nog op school zit met pubers en ik wil die onzin niet.

Ik wil me gewoon lekker vermaken en lekker mijn gang gaan zonder dit achterlijke gedoe.
Op dit moment baal ik gewoon echt van dat ik een ex heb die in hetzelfde dorp als ik woon.

En ook juist dat het een onvolwassen kinderachtig leugenachtig mannetje is met een hoop gedoe wat ik helemaal zat ben.

Aan een kant zou ik stiekem soms de bitch willen zijn die toch wel laat zien hoe hij werkelijk is maar aan de andere kant wil ik ook mijn handen er niet aan vuil maken.

Waarom is soms de betere persoon zijn en er boven staan zo moeilijk.
pi_139769527
Sja het is mijn dag dus niet want nu heb ik dit. Ik keek bij Tom Jones site zie ik ineens van zijn vriendin een stukje waarin ze verteld dat ze blij is dat ze naar het concert gaan en of Tom Jones alsjeblieft haar vriendje op het podium wil roepen want hij heeft beloofd dat als hij op het podium komt haar een aanzoek gaat doen ( ja ik weet het zijn vaag)

Mijn gevoel hierover ik ben niet jaloers maar ergens word ik wel heel pissig als ik bedenk dat hij twee tegelijk had, ondertussen de perfecte man speelt en er nog mee wegkomt ook.

Overigens vind ik het verhaal ook bizar maar het kan aan mij liggen als hij echt zo graag een aanzoek had willen doen dan had die het zelf als verrassing geregeld en niet haar het op laten knappen.

Aan een kant baal ik hier zo van, het is niet dat ik hoop dat het goedkomt want dat had ik allang opgegeven maar vind het wel kwetsend dat hij mij met haar bedroog en eigenlijk beiden tegelijk heeft gehad (zij weet nog steeds niet van mij) en daar ineens mee wil gaan trouwen.
Die gast heb het lekker voor elkaar hij besodemieterd mensen en ondertussen heeft die voor elkaar dat zij zijn toekomstige verloving aan het regelen is......


Ik word hier zo pissig om schijnbaar loont het dus een heel dubbel leven te creëren.
pi_139770212
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 22:51 schreef aeque het volgende:

[..]

Zorg goed voor jezelf, dat is een van de belangrijkste dingen. Gooi je je emoties er ook af en toe wel uit? Heeft mij soms heel erg geholpen.
Ik heb de eerste drie weken echt gigantisch gehuild... Laatste week zit er vaak een rem op en voel ik me gewoon superleeg en net zo verdrietig maar komt het er niet meer zo vaak uit....
Ik blokkeer een beetje van alle stress en nadenken over de toekomst.

Ik heb gewoon zitten trillen als een rietje toen ik dacht dat hij ons huis binnen kwam voor de afgesproken tijd (zou ik weg zijn). Stress uit zich nogal lichamelijk merk ik..... Eten gaat erg slecht. Vannacht met slaappilletje wel weer 6u gehaald......
  zaterdag 10 mei 2014 @ 11:23:49 #164
108913 Godshand
guide4you
pi_139771391
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 10:00 schreef runaway het volgende:

[..]

Ik heb de eerste drie weken echt gigantisch gehuild... Laatste week zit er vaak een rem op en voel ik me gewoon superleeg en net zo verdrietig maar komt het er niet meer zo vaak uit....
Ik blokkeer een beetje van alle stress en nadenken over de toekomst.

Ik heb gewoon zitten trillen als een rietje toen ik dacht dat hij ons huis binnen kwam voor de afgesproken tijd (zou ik weg zijn). Stress uit zich nogal lichamelijk merk ik..... Eten gaat erg slecht. Vannacht met slaappilletje wel weer 6u gehaald......
Ga hardlopen of met een vriendin een Citytrip doen!

Het is niet erg dat je er af en toe nog aan denkt, maar je bent er te obsessief mee bezig. Je wil het niet, maar je MOET aan loslaten beginnen. Anders kom je niet aan andere zaken in je leven toe.

Het is jammer dat het zo gelopen is maar er zijn meer vissen in de zee.

Zoek een nieuwe woning, begin een nieuw sociaal leven en laat die gast achter je! De enige die zich slecht laat voelen ben jij!

Succes!
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_139774525
quote:
4s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 11:23 schreef Godshand het volgende:

[..]

Ga hardlopen of met een vriendin een Citytrip doen!

Het is niet erg dat je er af en toe nog aan denkt, maar je bent er te obsessief mee bezig. Je wil het niet, maar je MOET aan loslaten beginnen. Anders kom je niet aan andere zaken in je leven toe.

Het is jammer dat het zo gelopen is maar er zijn meer vissen in de zee.

Zoek een nieuwe woning, begin een nieuw sociaal leven en laat die gast achter je! De enige die zich slecht laat voelen ben jij!

Succes!
Thanks voor je peptalk, maar 'meer vissen in de zee' helpt gewoon echt (nog) niet.......
  zaterdag 10 mei 2014 @ 13:28:20 #166
108913 Godshand
guide4you
pi_139774577
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 13:26 schreef runaway het volgende:

[..]

Thanks voor je peptalk, maar 'meer vissen in de zee' helpt gewoon echt (nog) niet.......
Als je zo gaat denken niet nee. Maar zeg het eens 1000x naar jezelf: " Er zijn meer vissen in de zee!". Na de 1000e x gaat misschien het kwartje vallen.

En doe eens wat anders. Dwing je anders eens na te denken over andere zaken. Zo zei hier iemand al dat jij een hoop praktische zaken hebt te regelen. Begin daar eens aan...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_139775302
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 13:28 schreef Godshand het volgende:

[..]

Als je zo gaat denken niet nee. Maar zeg het eens 1000x naar jezelf: " Er zijn meer vissen in de zee!". Na de 1000e x gaat misschien het kwartje vallen.

En doe eens wat anders. Dwing je anders eens na te denken over andere zaken. Zo zei hier iemand al dat jij een hoop praktische zaken hebt te regelen. Begin daar eens aan...
Wie zegt dat ik daar niet allang mee bezig ben?
  zaterdag 10 mei 2014 @ 13:56:00 #168
108913 Godshand
guide4you
pi_139775453
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 13:51 schreef runaway het volgende:

[..]

Wie zegt dat ik daar niet allang mee bezig ben?
Jijzelf?

Ik lees alleen maar over blokkeren en dergelijke nutteloze onzin...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_139776077
quote:
5s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 13:56 schreef Godshand het volgende:

[..]

Jijzelf?

Ik lees alleen maar over blokkeren en dergelijke nutteloze onzin...
Ik voel me kut en dacht dat hier te kunnen delen..... Sorry dat ik er niet met 4 weken overheen ben :{
  zaterdag 10 mei 2014 @ 14:19:20 #170
108913 Godshand
guide4you
pi_139776101
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 14:18 schreef runaway het volgende:

[..]

Ik voel me kut en dacht dat hier te kunnen delen..... Sorry dat ik er niet met 4 weken overheen ben :{
Ik gebruik even de shock tactiek. Misschien helpt het wat meer dan de fluwelen aanpak van de andere users hier :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_139776319
quote:
6s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 14:19 schreef Godshand het volgende:

[..]

Ik gebruik even de shock tactiek. Misschien helpt het wat meer dan de fluwelen aanpak van de andere users hier :)
Ik hoor de hele dag weinig anders dan dit, probeer iedere avond met iemand af te spreken en hem een een pannenkoek te vinden. Juist daardoor voel ik me nog meer alleen....
  zaterdag 10 mei 2014 @ 14:32:39 #172
108913 Godshand
guide4you
pi_139776473
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 14:27 schreef runaway het volgende:

[..]

Ik hoor de hele dag weinig anders dan dit, probeer iedere avond met iemand af te spreken en hem een een pannenkoek te vinden. Juist daardoor voel ik me nog meer alleen....
Je hoeft hem geen pannenkoek ( :') ) te vinden, je moet er niet aan denken..

Wellicht eens aan meditatie beginnen via een Yoga cursus. Daar leer je te focussen op iets onzinnigs (zoals een vlam) en daardoor je hoofd leeg te maken :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_139777171
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 08:32 schreef formerjellybean het volgende:
Sja het is mijn dag dus niet want nu heb ik dit. Ik keek bij Tom Jones site zie ik ineens van zijn vriendin een stukje waarin ze verteld dat ze blij is dat ze naar het concert gaan en of Tom Jones alsjeblieft haar vriendje op het podium wil roepen want hij heeft beloofd dat als hij op het podium komt haar een aanzoek gaat doen ( ja ik weet het zijn vaag)

Mijn gevoel hierover ik ben niet jaloers maar ergens word ik wel heel pissig als ik bedenk dat hij twee tegelijk had, ondertussen de perfecte man speelt en er nog mee wegkomt ook.

Overigens vind ik het verhaal ook bizar maar het kan aan mij liggen als hij echt zo graag een aanzoek had willen doen dan had die het zelf als verrassing geregeld en niet haar het op laten knappen.

Aan een kant baal ik hier zo van, het is niet dat ik hoop dat het goedkomt want dat had ik allang opgegeven maar vind het wel kwetsend dat hij mij met haar bedroog en eigenlijk beiden tegelijk heeft gehad (zij weet nog steeds niet van mij) en daar ineens mee wil gaan trouwen.
Die gast heb het lekker voor elkaar hij besodemieterd mensen en ondertussen heeft die voor elkaar dat zij zijn toekomstige verloving aan het regelen is......

Ik word hier zo pissig om schijnbaar loont het dus een heel dubbel leven te creëren.
Ik denk het niet (vetgedrukt), zijn karma moment zal nog komen.
Verder snap ik echt niet waarom je behoefte hebt om in contact te blijven met uw ex? Ik bedoel? zo ga je toch niet over hem heen geraken? Als u volledig contact verbreekt zal dat meer een aanwinst zijn in het verwerkingsproces, zeker in uw geval omdat je zo gehecht lijkt. Als je contact niet kunt verbreken zal je altijd van die nare verhalen horen en steeds maar blijven denken en denken.
U geeft hem een eer door aan hem te denken terwijl hij het niet waard is. Serieus, die gast is gewoon niet goed in zijn hoofd. Waarom nog in contact met hem blijven? Heeft u zijn vriendschap nodig? Ik denk het echt niet, al ken ik u niet.
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
  zaterdag 10 mei 2014 @ 15:23:33 #174
108913 Godshand
guide4you
pi_139777801
quote:
7s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 14:59 schreef complicate het volgende:

[..]

Ik denk het niet (vetgedrukt), zijn karma moment zal nog komen.
Verder snap ik echt niet waarom je behoefte hebt om in contact te blijven met uw ex? Ik bedoel? zo ga je toch niet over hem heen geraken? Als u volledig contact verbreekt zal dat meer een aanwinst zijn in het verwerkingsproces, zeker in uw geval omdat je zo gehecht lijkt. Als je contact niet kunt verbreken zal je altijd van die nare verhalen horen en steeds maar blijven denken en denken.
U geeft hem een eer door aan hem te denken terwijl hij het niet waard is. Serieus, die gast is gewoon niet goed in zijn hoofd. Waarom nog in contact met hem blijven? Heeft u zijn vriendschap nodig? Ik denk het echt niet, al ken ik u niet.
Ik ken U ook niet, maar ik geloof dat ze geen contact heeft. Ze zag alleen een opmerking van zijn vriendin op een website...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_139778022
quote:
4s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 15:23 schreef Godshand het volgende:

[..]

Ik ken U ook niet, maar ik geloof dat ze geen contact heeft. Ze zag alleen een opmerking van zijn vriendin op een website...
Tuurlijk met als resultaat dat het haar nog steeds raakt en zich zelfs pissed voelt. Teken dat ze er dus nog mee bezig is.
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_139778094
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 mei 2014 22:20 schreef aeque het volgende:

[..]

Ja je gaat dingen nu juist opmerken, dat is altijd zo. Je gaat dan op dingen letten waarvan je voorheen het 0,0 mee kreeg.

Als jij dingen wilt weghalen moet je dat doen en anders niet. Je komt vanzelf op een punt dat het je gaat irriteren dat het er nog hangt of staat en dan kun je het ook weghalen.

En daar moet je niet eens aan denken, zeker omdat je er ook niks aan kunt doen als het wel zo is en hij een ander heeft. Ook jij gaat die momenten weer hebben, mark my words.

[..]

Ach als het goede bedoelingen zijn kun je hem ook duidelijk maken dat je nu echt geen behoefte hebt aan contact op die manier. Maar misschien wel om gewoon een kop koffie te gaan drinken en een goed gesprek te hebben en er eventueel voor nu een vriend bij te krijgen. :P
Haha, dat had ik echt wel mee gekregen eerder. Maar het is wel zo wat je zegt..

Hm, ik kan het niet. Dan is het weg. Net als hem van facebook gooien. Ik kan het niet. Als je alles bij elkaar optelt is het net alsof onze relatie nooit bestaan heeft. Dat hij dat schijnbaar graag zo ziet, dat is zijn probleem, maar dat wil ik niet.

Bah, nee. Ga niet meer beginnen aan relaties haha. Hij heeft mij zo'n pijn gedaan en mijn vertrouwen in mannen en relaties nu helemaal om zeep geholpen.

Nah, met hem ga ik niet wat drinken. Nooit de behoefte aan gehad en nu nog steeds niet. Hij vindt zichzelf ook iets te geweldig, dus nee, dank je.

Ik wil dit gevoel niet meer.. :( Na al die maanden. Vanaf de eerste ontmoeting onafscheidelijk. Vorige week kreeg ik nog te horen dat hij van me hield en nooit meer zonder mij wilde. Leuk, hoeveel is er nog meer nep geweest? Alles. Ik haat hem. Nee, dat doe ik niet, maar dat wil ik wel. Nee, ook niet. Ik wil in ieder geval niet meer van hem houden :{ Sukkel :6
pi_139781324
Nee er is geen vriendschap en heel eerlijk zou eerlijk gezegd liever hebben dat die heel ver weg woont. Geen contact is overigens heel moeilijk in een dorp wat echt niet groot is en je elkaar vaak tegen komt. Daarbij is nu ook de dorpsfeesten die altijd gezellig en leuk zijn maar helaas hij dus ook vaak is dus en ja sinds de vorige keren nogal raar waren toen ik hem tegenkwam en ben ik er wel mee bezig ja.

En over het pissig zijn dat komt hierdoor ik kan heel slecht tegen mensen ken die liegen en er mee weg komt .
pi_139781653
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 17:17 schreef formerjellybean het volgende:
Nee er is geen vriendschap en heel eerlijk zou eerlijk gezegd liever hebben dat die heel ver weg woont. Geen contact is overigens heel moeilijk in een dorp wat echt niet groot is en je elkaar vaak tegen komt. Daarbij is nu ook de dorpsfeesten die altijd gezellig en leuk zijn maar helaas hij dus ook vaak is dus en ja sinds de vorige keren nogal raar waren toen ik hem tegenkwam en ben ik er wel mee bezig ja.

En over het pissig zijn dat komt hierdoor ik kan heel slecht tegen mensen ken die liegen en er mee weg komt .
Ik snap u, best irritant als hij dan inderdaad op dezelfde feestjes en dorpsactiviteiten komt.
Probeer u anders op zijn slechte kanten te focussen zelfs als je hem tegenkomt, dan ga je hem makkelijker "negeren". Beste zou natuurlijk zijn dat jij hem als lucht beschouwt, zelfs als hij er is. :)
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_139782318
quote:
14s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 17:28 schreef complicate het volgende:

[..]

Ik snap u, best irritant als hij dan inderdaad op dezelfde feestjes en dorpsactiviteiten komt.
Probeer u anders op zijn slechte kanten te focussen zelfs als je hem tegenkomt, dan ga je hem makkelijker "negeren". Beste zou natuurlijk zijn dat jij hem als lucht beschouwt, zelfs als hij er is. :)
Dat is het mindere punt ik focus op zijn slechte punten en zit daarmee in de knoei want heel eerlijk het liefst zou ik hem een knal willen geven maar weet ook dat dat in het dorp niet zo slim is .

Ik probeer hem ook te negeren maar hoe hij is en hoe hij met mensen omgaat maakt me ontzettend en ontzettend pissig en het is soms gewoon frustrerend om af te wachten hoe karma toeslaat.

Het is ook heel dubbel want ergens is het gewoon sneu hoe hij met mensen omgaat en heel triest te bedenken dat die het bij mij niet uit durfde te maken en bij haar eigenlijk haar niet eens een verloving zelf durft te regelen (vind het als vrouw ook heel raar als je eigenlijk je vriend moet pushen om zich met te verloven) en aan een kant het gewoon triest is en ik daar mijn aandacht niet aan zou moeten besteden. Maar juist de pissigheid die blijft heel erg en dat vind ik heel irritant. Ik ben wel bezig met andere dingen nu en vanavond rondje wormerveer en hoop dat er gezellige mensen zijn waar het leuk mee is want ik ben dat kinderachtige gedoe zo zat. Het is gewoon een malloot en ik zou erboven moeten staan maar op sommige momenten is het knap lastig.
pi_139782910
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 17:54 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Dat is het mindere punt ik focus op zijn slechte punten en zit daarmee in de knoei want heel eerlijk het liefst zou ik hem een knal willen geven maar weet ook dat dat in het dorp niet zo slim is .

Ik probeer hem ook te negeren maar hoe hij is en hoe hij met mensen omgaat maakt me ontzettend en ontzettend pissig en het is soms gewoon frustrerend om af te wachten hoe karma toeslaat.

Het is ook heel dubbel want ergens is het gewoon sneu hoe hij met mensen omgaat en heel triest te bedenken dat die het bij mij niet uit durfde te maken en bij haar eigenlijk haar niet eens een verloving zelf durft te regelen (vind het als vrouw ook heel raar als je eigenlijk je vriend moet pushen om zich met te verloven) en aan een kant het gewoon triest is en ik daar mijn aandacht niet aan zou moeten besteden. Maar juist de pissigheid die blijft heel erg en dat vind ik heel irritant. Ik ben wel bezig met andere dingen nu en vanavond rondje wormerveer en hoop dat er gezellige mensen zijn waar het leuk mee is want ik ben dat kinderachtige gedoe zo zat. Het is gewoon een malloot en ik zou erboven moeten staan maar op sommige momenten is het knap lastig.
Ja best vervelend, zijn jullie al een lange tijd uit elkaar? Als u echt het gevoel heeft dat hij uw leven/gedachten overheerst dan zou ik daar toch niet zomaar naast kijken. Ik weet niet wat u in uw vrije tijd doet, maar misschien eens echt proberen een maand weg te gaan bij een vriendin oid, zodat uw gedachten terug helemaal op iets anders gericht zijn. Lijkt mij vervelend als je elke keer een vervelende persoon moet tegenkomen. Of echt gewoon uw mindset veranderen en gewoon hem zien als een zielig persoon, geloof mij zijn karma zal wel nog komen, maar zelfs als dat niet zo is, als je uwzelf in de spiegel durft kijken is dat het belangrijkste. En u zou medelijden moeten hebben met zijn nieuwe vriendin die zelf een aanzoek doet :'). U zou blij moeten zijn dat die gast gewoon niet meer in uw leven is.

Of een leuke rebound zoeken/vinden :@ Maar ik zou echt gewoon een lange reis ergens nemen, soms is het nodig om afstand te nemen om helder te kunnen zien. Lijkt alsof dit echt uw gedachten van tijd overheerst en dat is een te grote eer voor zo een "mongool". :+
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_139783810
quote:
7s.gif Op zaterdag 10 mei 2014 18:15 schreef complicate het volgende:

[..]

Ja best vervelend, zijn jullie al een lange tijd uit elkaar? Als u echt het gevoel heeft dat hij uw leven/gedachten overheerst dan zou ik daar toch niet zomaar naast kijken. Ik weet niet wat u in uw vrije tijd doet, maar misschien eens echt proberen een maand weg te gaan bij een vriendin oid, zodat uw gedachten terug helemaal op iets anders gericht zijn. Lijkt mij vervelend als je elke keer een vervelende persoon moet tegenkomen. Of echt gewoon uw mindset veranderen en gewoon hem zien als een zielig persoon, geloof mij zijn karma zal wel nog komen, maar zelfs als dat niet zo is, als je uwzelf in de spiegel durft kijken is dat het belangrijkste. En u zou medelijden moeten hebben met zijn nieuwe vriendin die zelf een aanzoek doet :'). U zou blij moeten zijn dat die gast gewoon niet meer in uw leven is.

Of een leuke rebound zoeken/vinden :@ Maar ik zou echt gewoon een lange reis ergens nemen, soms is het nodig om afstand te nemen om helder te kunnen zien. Lijkt alsof dit echt uw gedachten van tijd overheerst en dat is een te grote eer voor zo een "mongool". :+
Sind oktober november maar dat is ook het hele verhaal dat dat heel raar liep , hij had haar en mij op dezelfde tijd . Ik vermoedde iets nooit uitgesproken en ineens liet die niets mee en was die met haar.


Het gaat beter en ik heb zat afleiding maar de pech is nu echt nu komen die feestdagen en dan weet je dat dat gaat komen. Als het afgelopen is dan is dat minder. Het is even deze periode uitzingen en voor mezelf hopen dat ik er toch op die momenten even doorsla en dan later juist hopelijk op adem komen en blij zijn dat ik er doorheen gekomen ben zonder rare impulsieve dingen te doen.

En het stukje dat ik ergens blij ben dat die niet meer in mijn leven heb ik al want ik ga ook weer uit en zijn enzo en geniet wel van juist het vrij zijn.

Dit zijn meer feestdagen zenuwen.
pi_139821210
Voel me op het moment echt vreselijk. Ik heb hem gister nog één laatste smsje gestuurd. Heb hier niks meer op gehoord, maar dat had ik ook al niet verwacht. Toen kreeg ik nog een berichtje terug van zijn vader en ik moest van hem te horen krijgen dat ik 'weinig tot geen hoop' meer hoef te hebben. Jezus zeg. Heb toen eerlijk gezegd dat het wel zo fijn was geweest als hij dat zelf tegen mij had gezegd, maar daar gaf die vader niet zoveel om. Tien minuten later heeft hij mij van facebook geknikkerd. Fijne vent :') Was er toen wel klaar mee en heb nu net mijn ex van facebook gesodemieterd. Dit gaat gewoon helemaal nergens meer over. Wat een klein kind zeg.

Mijn tijd komt nog wel en ik hoop die van hem ook. Heb alleen wel vaak het idee dat het bij die mensen nou nooit eens goed verkeerd gaat.

Bah |:(
pi_139821285
quote:
15s.gif Op zondag 11 mei 2014 11:45 schreef MegaKonijn het volgende:
Voel me op het moment echt vreselijk. Ik heb hem gister nog één laatste smsje gestuurd. Heb hier niks meer op gehoord, maar dat had ik ook al niet verwacht. Toen kreeg ik nog een berichtje terug van zijn vader en ik moest van hem te horen krijgen dat ik 'weinig tot geen hoop' meer hoef te hebben. Jezus zeg. Heb toen eerlijk gezegd dat het wel zo fijn was geweest als hij dat zelf tegen mij had gezegd, maar daar gaf die vader niet zoveel om. Tien minuten later heeft hij mij van facebook geknikkerd. Fijne vent :') Was er toen wel klaar mee en heb nu net mijn ex van facebook gesodemieterd. Dit gaat gewoon helemaal nergens meer over. Wat een klein kind zeg.

Mijn tijd komt nog wel en ik hoop die van hem ook. Heb alleen wel vaak het idee dat het bij die mensen nou nooit eens goed verkeerd gaat.

Bah |:(
Misschien wel goed dit, hoor. Merk toch wel dat je een aversie krijgt tegen 'm, dus zuur nu, maar krijg maar lekker een hekel aan die gozer joh, en alles wat er vast aan zit. Als dat het is wat jij nodig bent om dr over heen te komen, lekker toe laten die gevoelens.

Mijn ex hield 't even verborgen dat ze alweer een ander had, en tot ik wist dat het zo was wou ik haar terug. Vanaf dat moment was het allemaal een stuk makkelijker.
pi_139821650
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 11:49 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Misschien wel goed dit, hoor. Merk toch wel dat je een aversie krijgt tegen 'm, dus zuur nu, maar krijg maar lekker een hekel aan die gozer joh, en alles wat er vast aan zit. Als dat het is wat jij nodig bent om dr over heen te komen, lekker toe laten die gevoelens.

Mijn ex hield 't even verborgen dat ze alweer een ander had, en tot ik wist dat het zo was wou ik haar terug. Vanaf dat moment was het allemaal een stuk makkelijker.
Misschien wel, maar het schommelt wel heel erg. Dan ben ik boos, verdrietig, teleurgesteld, dan hoop ik dat het goed komt en dan vraag ik mij weer af waar hij het gore lef vandaan haalt om zo met mij om te gaan. Tuurlijk, ik zal ook zo mijn fouten hebben gemaakt, ik ben niet perfect, maar ik ben wel gewoon een mens van vlees en bloed en niemand hoeft zo met je om te gaan. Als ik nou was vreemd gegaan of een tik had uitgedeeld, dan had ik hem gelijk gegeven, maar ik heb alleen maar gevraagd waarom hij niet eerlijk was over bepaalde zaken. Nou, poe zeg.

Ik weet niet of hij al een ander heeft en kan het me ook niet voorstellen, maar ik ga er wel vanuit. Net zo makkelijk. Wel kut dat het zo moet gaan, ook bij jou toen, maar snap wel dat het dan allemaal een stuk makkelijker wordt.
pi_139823675
Hehe trots op mezelf ondanks rare berichtje mezelf niet laten kennen en gewoon naar Rondje Wormerveer gegaan en het heeft me goed gedaan. Hij was er gelukkig niet en ik heb het heel gezellig gehad. Leuke bandje geluisterd en gewoon gezellige mensen. Ergens moet ik zeggen dat ik wel trots ben dat ik me niet laat kennen en gewoon mijn dingen doe en blijf doen. Ik was erg zenuwachtig omdat ik erg bang was hun ineens voor mijn snufferd te zien met rondje wormerveer maar gelukkig niet door de angst laten leiden en gewoon gegaan. Voel me hier heel goed over
  zondag 11 mei 2014 @ 14:12:07 #186
427594 moraadje92
Enjoying life
pi_139825051
Bij mij is het helaas sinds een aantal dagen over. Ik ben redelijk snel gaan samenwonen na ongeveer 6 maanden in onze relatie. Ze zeggen dat je met samenwonen elkaar echt leert kennen. Dat deden we ook. Ze irriteerde me mateloos aan mij, bracht haar zogenaamd vaak in onzekerheid door zaken die er speelde en zat altijd te zeiken dat ik nooit wat in het huishouden deed. Toen begon ik gewoon te twijfelen aan onze relatie heel de tijd ruzies, onduidelijkheden. Ik 22 zij ook 22. Ze wou al snel trouwen, over een aantal jaren kinderen krijgen en ga zo maar verder. Domste van mij is dat ik er me erin mee liet slepen. Ik had veel sneller aan de bel moeten trekken. Toen ik merkte dat ik echt in een spiraal zat, ging ik liegen, achterhouden en was ik mezelf gewoon kwijtgeraakt omdat ik niet meer wist wat nou goed was. Tot op een dag ik echt uitbarstte bij een busstation tegen haar om iets heel kleins. Dat was de druppel. Afgesproken dat ik terug naar me ouders ging om te werken aan mezelf. na ongeveer een maandje kwam ze achter bepaalde leugens en heeft eigenlijk al meteen afstand van me genomen met hoop dat ik aan mezelf zou werken en we weer terug bij elkaar konden komen.

Ik ging vrolijk nog mee met haar familie weekendje weg. Probeerde haar veel aandacht te geven maar dat werkte juist averechts. We hadden daarna afgesproken dat we (Afgelopen 11 dagen) op vakantie gaan als laatste test. Na 10 dagen van onze vakantie gaf ze aan dat ik niet veranderd was en maar bleef doorgaan met liegen en controleren begreep er niks van! Toen zei ze 'tot hier en niet verder' je moet echt aan jezelf gaan werken en intensief hulp gaan zoeken. Dat deed zo pijn toen ik dat hoorde.

Nu na een aantal dagen heb ik het er heel zwaar mee maarja, dat is de eerste fase. Hoe zijn jullie ermee omgegaan? Dankjewel!
Niks is zeker in het leven, laat het maar komen!
pi_139827410
Fijn, ben er achter gekomen dat mijn ex mij zwart loopt te maken bij anderen, waaronder collega's. Heel erg fijn dit. Kan ik daar ook weel mee kappen. Gelukkig is het een bijbaantje bovenop mijn gewone baan, maar vond het wel erg leuk om te doen.
pi_139827476
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 13:27 schreef formerjellybean het volgende:
Hehe trots op mezelf ondanks rare berichtje mezelf niet laten kennen en gewoon naar Rondje Wormerveer gegaan en het heeft me goed gedaan. Hij was er gelukkig niet en ik heb het heel gezellig gehad. Leuke bandje geluisterd en gewoon gezellige mensen. Ergens moet ik zeggen dat ik wel trots ben dat ik me niet laat kennen en gewoon mijn dingen doe en blijf doen. Ik was erg zenuwachtig omdat ik erg bang was hun ineens voor mijn snufferd te zien met rondje wormerveer maar gelukkig niet door de angst laten leiden en gewoon gegaan. Voel me hier heel goed over
Goed gedaan inderdaad! Ik kan me heel goed voorstellen dat het lastig is. Toppie :)
pi_139830141
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 15:30 schreef MegaKonijn het volgende:
Fijn, ben er achter gekomen dat mijn ex mij zwart loopt te maken bij anderen, waaronder collega's. Heel erg fijn dit. Kan ik daar ook weel mee kappen. Gelukkig is het een bijbaantje bovenop mijn gewone baan, maar vond het wel erg leuk om te doen.
Wat is uw ex toch zo kinderachitg. Dat zal niet moeilijk zijn om een betere te vinden. :)
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_139830165
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 13:27 schreef formerjellybean het volgende:
Hehe trots op mezelf ondanks rare berichtje mezelf niet laten kennen en gewoon naar Rondje Wormerveer gegaan en het heeft me goed gedaan. Hij was er gelukkig niet en ik heb het heel gezellig gehad. Leuke bandje geluisterd en gewoon gezellige mensen. Ergens moet ik zeggen dat ik wel trots ben dat ik me niet laat kennen en gewoon mijn dingen doe en blijf doen. Ik was erg zenuwachtig omdat ik erg bang was hun ineens voor mijn snufferd te zien met rondje wormerveer maar gelukkig niet door de angst laten leiden en gewoon gegaan. Voel me hier heel goed over
Mooi zo!
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_139830307
quote:
15s.gif Op zondag 11 mei 2014 14:12 schreef moraadje92 het volgende:
Bij mij is het helaas sinds een aantal dagen over. Ik ben redelijk snel gaan samenwonen na ongeveer 6 maanden in onze relatie. Ze zeggen dat je met samenwonen elkaar echt leert kennen. Dat deden we ook.
Waarom ,zo snel gaan samenwonen? Je moet toch eerst iemand beter leren kennen en dan pas samenwonen? Toch niet andersom? Het is niet leuk, maar u heeft er tenminste van geleerd, neem ik aan. :)
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_139830466
quote:
6s.gif Op zondag 11 mei 2014 16:47 schreef complicate het volgende:

[..]

Wat is uw ex toch zo kinderachitg. Dat zal niet moeilijk zijn om een betere te vinden. :)
Als ik deze kant zo bekijk is dat niet moeilijk, nee. Maar ik blijf maar vast houden aan de mooie momenten samen en die waren er, geloof t of niet, heel erg veel..
pi_139830722
quote:
1s.gif Op zondag 11 mei 2014 16:54 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Als ik deze kant zo bekijk is dat niet moeilijk, nee. Maar ik blijf maar vast houden aan de mooie momenten samen en die waren er, geloof t of niet, heel erg veel..
Ik geloof u zeker wel hoor. Maar wat hij nu doet, is vrij respectloos, maar goed. Ik hoop gewoon dat u hem niet zou terugnemen oid. Maar voor de rest wens ik u veel moed.
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_139832132
quote:
7s.gif Op zondag 11 mei 2014 17:00 schreef complicate het volgende:

[..]

Ik geloof u zeker wel hoor. Maar wat hij nu doet, is vrij respectloos, maar goed. Ik hoop gewoon dat u hem niet zou terugnemen oid. Maar voor de rest wens ik u veel moed.
Het is inderdaad respectloos.. Ik snap niet hoe hij dit kan doen. Van de een op andere dag. Vorige week woensdag nog heerlijk knuffelend in de bios en daarna nog fijn samen geslapen en de volgende dag is het over, terwijl die avond ook goed en fijn begon.. Meh.

Hartstikke bedankt :) ik begin alweer een beetje te eten en ik ben trots op mezelf dat ik de stap hebben kunnen nemen hem van Facebook ed te gooien. Doet nog pijn, maar zie het wel de goeie kant op gaan..

Over dat terug nemen trouwens; op dit moment zeg ik dat ik hem niet terug zal nemen, maar hoe dat gaat als ie daadwerkelijk weer voor de deur staat, dat weet ik niet.. Maar ik ga er vanuit dat ie veel te laat weer aan de bel trekt en dat ik er dan wel klaar mee ben :)
pi_139832557
quote:
1s.gif Op zondag 11 mei 2014 17:27 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Het is inderdaad respectloos.. Ik snap niet hoe hij dit kan doen. Van de een op andere dag. Vorige week woensdag nog heerlijk knuffelend in de bios en daarna nog fijn samen geslapen en de volgende dag is het over, terwijl die avond ook goed en fijn begon.. Meh.

Hartstikke bedankt :) ik begin alweer een beetje te eten en ik ben trots op mezelf dat ik de stap hebben kunnen nemen hem van Facebook ed te gooien. Doet nog pijn, maar zie het wel de goeie kant op gaan..

Over dat terug nemen trouwens; op dit moment zeg ik dat ik hem niet terug zal nemen, maar hoe dat gaat als ie daadwerkelijk weer voor de deur staat, dat weet ik niet.. Maar ik ga er vanuit dat ie veel te laat weer aan de bel trekt en dat ik er dan wel klaar mee ben :)
Allee, dan bent u goed bezig hè :Y En wat later betreft... we leven vandaag hè en niet morgen. :P
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_139833147
quote:
14s.gif Op zondag 11 mei 2014 17:35 schreef complicate het volgende:

[..]

Allee, dan bent u goed bezig hè :Y En wat later betreft... we leven vandaag hè en niet morgen. :P
Dank :) haha, klopt, maar vind het zelf best lastig niet wat verder te denken. Precies hetzelfde als dat ik denk nooit meer iemand anders te vinden :p
pi_139833370
quote:
1s.gif Op zondag 11 mei 2014 17:49 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Dank :) haha, klopt, maar vind het zelf best lastig niet wat verder te denken. Precies hetzelfde als dat ik denk nooit meer iemand anders te vinden :p
hehe dat is echt wel ver nadenken hè, u zal zeker wel iemand vinden. :)
Leer nu gewoon verder te genieten van uw vrijheid, uw vrienden, en van uzelf, een leuke jurk of hakken kopen of zelfs eens gaan reizen, alles wat u maar kunt en wil. Het leven zal u wel nog toelachen. :)
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_139833527
Is er iemand tussen de 25-30 die ook een lange relatie + samenwonen heeft gehad? Zou met die persoon graag PM-en over ervaringen.....
pi_139833574
quote:
7s.gif Op zondag 11 mei 2014 17:55 schreef complicate het volgende:

[..]

hehe dat is echt wel ver nadenken hè, u zal zeker wel iemand vinden. :)
Leer nu gewoon verder te genieten van uw vrijheid, uw vrienden, en van uzelf, een leuke jurk of hakken kopen of zelfs eens gaan reizen, alles wat u maar kunt en wil. Het leven zal u wel nog toelachen. :)
Ik hoop het. Maar ben ook pas 20 he! Moet haast wel lukken.

Dat doe ik zeker. Dacht van de week na het werk 'even' te gaan shoppen.. Heb nog nooit zoveel geld in een keer uitgegeven, haha. Ik dacht 'ach, nu we toch niet op vakantie gaan, dan maar dit'.

Nogmaals bedankt, je posts beuren me op :)
  zondag 11 mei 2014 @ 18:05:00 #200
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139833719
quote:
1s.gif Op zondag 11 mei 2014 18:00 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Ik hoop het. Maar ben ook pas 20 he! Moet haast wel lukken.

Dat doe ik zeker. Dacht van de week na het werk 'even' te gaan shoppen.. Heb nog nooit zoveel geld in een keer uitgegeven, haha. Ik dacht 'ach, nu we toch niet op vakantie gaan, dan maar dit'.

Nogmaals bedankt, je posts beuren me op :)
Kan je je vakantie helemaal kosteloos afzeggen? :)
pi_139833752
quote:
1s.gif Op zondag 11 mei 2014 17:27 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Het is inderdaad respectloos.. Ik snap niet hoe hij dit kan doen. Van de een op andere dag. Vorige week woensdag nog heerlijk knuffelend in de bios en daarna nog fijn samen geslapen en de volgende dag is het over, terwijl die avond ook goed en fijn begon.. Meh.

Hartstikke bedankt :) ik begin alweer een beetje te eten en ik ben trots op mezelf dat ik de stap hebben kunnen nemen hem van Facebook ed te gooien. Doet nog pijn, maar zie het wel de goeie kant op gaan..

Over dat terug nemen trouwens; op dit moment zeg ik dat ik hem niet terug zal nemen, maar hoe dat gaat als ie daadwerkelijk weer voor de deur staat, dat weet ik niet.. Maar ik ga er vanuit dat ie veel te laat weer aan de bel trekt en dat ik er dan wel klaar mee ben :)
Jouw verhaal doet me een beetje aan mijn ex denken. Dus ik kan wel voorstellen .

Zelf toch eigenlijk het verhaal van hun op me in laten zinken . Het blijft zo'n raar verhaal hij heeft beloofd haar een aanzoek te doen op het podium als Tom Jones hem op het podium roept en zij gaat Tom Jones publiekelijk lopen smeken of hij haar vriendje op het podium wil roepen. Terwijl als hij het echt wilde zelf stiekem contact had gezocht en het zelf probeerde te regelen en het niet aan haar had overgelaten.

Mijn gevoel zegt dit de relatie is een farce, hij speelt een eng naar spelletje met haar en krijgt er een kick van want ik weet ook hoe die is. En ergens zegt mijn gevoel ook dit, ik denk dat zij gaat zitten wachten op een verloving die niet komt .
Het is ook heel dubbel want bij mij durfde hij het niet uit te maken en bij haar durft die niet eens het aanzoek zelf te regelen.
Ik vind dat best veel zeggen over een persoon ik denk dat zo iemand totaal niet klaar is voor relaties en ze eigenlijk ook beter niet aan kan gaan.

Wel ben ik blij dat ik gisteren gewoon doorgezet heb en gewoon uitgegaan ben , wel zenuwachtig voor slootpop want dat is de 29e en daar is hij altijd bij en dus hele grote kans dat ik hem en zijn vriendin zie. Ik vind dat ergens moeilijk maar ik denk dat ik mezelf geen dienst zou bewijzen omdat niet te gaan.

Als hij moeite heeft mij te zien (dat vind ik overigens ook raar, hij zit in een oh zo fantastische relatie maar kan er niet mee omgaan als die mij ziet) is dat toch echt zijn probleem en niet het mijne.

Wel ben ik blij dat ik gisteren juist weer lekker bandjes heb geluisterd en juist geniet van de vrijheid en dan weet ik ook dat het wat mij betreft best goedzit want die vrijheid vond ik altijd heerlijk en ben ik juist blij dat het goedzit.
  zondag 11 mei 2014 @ 18:10:11 #202
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139833882
quote:
1s.gif Op zondag 11 mei 2014 18:05 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Jouw verhaal doet me een beetje aan mijn ex denken. Dus ik kan wel voorstellen .

Zelf toch eigenlijk het verhaal van hun op me in laten zinken . Het blijft zo'n raar verhaal hij heeft beloofd haar een aanzoek te doen op het podium als Tom Jones hem op het podium roept en zij gaat Tom Jones publiekelijk lopen smeken of hij haar vriendje op het podium wil roepen. Terwijl als hij het echt wilde zelf stiekem contact had gezocht en het zelf probeerde te regelen en het niet aan haar had overgelaten.

Mijn gevoel zegt dit de relatie is een farce, hij speelt een eng naar spelletje met haar en krijgt er een kick van want ik weet ook hoe die is. En ergens zegt mijn gevoel ook dit, ik denk dat zij gaat zitten wachten op een verloving die niet komt .
Het is ook heel dubbel want bij mij durfde hij het niet uit te maken en bij haar durft die niet eens het aanzoek zelf te regelen.
Ik vind dat best veel zeggen over een persoon ik denk dat zo iemand totaal niet klaar is voor relaties en ze eigenlijk ook beter niet aan kan gaan.

Wel ben ik blij dat ik gisteren gewoon doorgezet heb en gewoon uitgegaan ben , wel zenuwachtig voor slootpop want dat is de 29e en daar is hij altijd bij en dus hele grote kans dat ik hem en zijn vriendin zie. Ik vind dat ergens moeilijk maar ik denk dat ik mezelf geen dienst zou bewijzen omdat niet te gaan.

Als hij moeite heeft mij te zien (dat vind ik overigens ook raar, hij zit in een oh zo fantastische relatie maar kan er niet mee omgaan als die mij ziet) is dat toch echt zijn probleem en niet het mijne.

Wel ben ik blij dat ik gisteren juist weer lekker bandjes heb geluisterd en juist geniet van de vrijheid en dan weet ik ook dat het wat mij betreft best goedzit want die vrijheid vond ik altijd heerlijk en ben ik juist blij dat het goedzit.
Maakt het voor jouw levensgeluk uit dat hij "verkeerde" dingen doet? Ik denk het niet.

Mijns inziens weet je veel te veel nog over zijn leven, wat doet het er voor jou toe hoe hij met zijn nieuwe vriendin omgaat? En of hij haar een aanzoek gaat doen? Niks, lijkt mij.
pi_139834160
quote:
1s.gif Op zondag 11 mei 2014 18:00 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Ik hoop het. Maar ben ook pas 20 he! Moet haast wel lukken.

Dat doe ik zeker. Dacht van de week na het werk 'even' te gaan shoppen.. Heb nog nooit zoveel geld in een keer uitgegeven, haha. Ik dacht 'ach, nu we toch niet op vakantie gaan, dan maar dit'.

Nogmaals bedankt, je posts beuren me op :)
Graag gedaan. En groot gelijk,shoppen is altijd heerlijk.
Maak u maar geen zorgen hoor, it's gonna be alright. Dé man van uw leven moet nog komen! :)
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_139834209
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 17:59 schreef runaway het volgende:
Is er iemand tussen de 25-30 die ook een lange relatie + samenwonen heeft gehad? Zou met die persoon graag PM-en over ervaringen.....
Misschien is het handiger voor u om eventueel een aparte topic te starten. U gaat waarschijnlijk wel veel lotgenoten vinden, neem ik aan. ;)
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_139834513
quote:
1s.gif Op zondag 11 mei 2014 18:05 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Jouw verhaal doet me een beetje aan mijn ex denken. Dus ik kan wel voorstellen .

Zelf toch eigenlijk het verhaal van hun op me in laten zinken . Het blijft zo'n raar verhaal hij heeft beloofd haar een aanzoek te doen op het podium als Tom Jones hem op het podium roept en zij gaat Tom Jones publiekelijk lopen smeken of hij haar vriendje op het podium wil roepen. Terwijl als hij het echt wilde zelf stiekem contact had gezocht en het zelf probeerde te regelen en het niet aan haar had overgelaten.

Mijn gevoel zegt dit de relatie is een farce, hij speelt een eng naar spelletje met haar en krijgt er een kick van want ik weet ook hoe die is. En ergens zegt mijn gevoel ook dit, ik denk dat zij gaat zitten wachten op een verloving die niet komt .
Het is ook heel dubbel want bij mij durfde hij het niet uit te maken en bij haar durft die niet eens het aanzoek zelf te regelen.
Ik vind dat best veel zeggen over een persoon ik denk dat zo iemand totaal niet klaar is voor relaties en ze eigenlijk ook beter niet aan kan gaan.

Wel ben ik blij dat ik gisteren gewoon doorgezet heb en gewoon uitgegaan ben , wel zenuwachtig voor slootpop want dat is de 29e en daar is hij altijd bij en dus hele grote kans dat ik hem en zijn vriendin zie. Ik vind dat ergens moeilijk maar ik denk dat ik mezelf geen dienst zou bewijzen omdat niet te gaan.

Als hij moeite heeft mij te zien (dat vind ik overigens ook raar, hij zit in een oh zo fantastische relatie maar kan er niet mee omgaan als die mij ziet) is dat toch echt zijn probleem en niet het mijne.

Wel ben ik blij dat ik gisteren juist weer lekker bandjes heb geluisterd en juist geniet van de vrijheid en dan weet ik ook dat het wat mij betreft best goedzit want die vrijheid vond ik altijd heerlijk en ben ik juist blij dat het goedzit.
Het zou u geen barst moeten schelen wat meneer doet, met wie , waar en wanneer. Laat die gast maar doen en laten wat ie wil. Probeer u echt op uzelf volledig te focussen, u bent belangrijk, hij niet en zijn vriendin zeker niet. :N
1) No love without freedom, no freedom without love
2) Dansen is mijn grootste passie
3) "Simplicity is the keynote of all true elegance" , Coco Chanel
pi_139835911
quote:
1s.gif Op zondag 11 mei 2014 18:05 schreef formerjellybean het volgende:

[..]

Jouw verhaal doet me een beetje aan mijn ex denken. Dus ik kan wel voorstellen .

Zelf toch eigenlijk het verhaal van hun op me in laten zinken . Het blijft zo'n raar verhaal hij heeft beloofd haar een aanzoek te doen op het podium als Tom Jones hem op het podium roept en zij gaat Tom Jones publiekelijk lopen smeken of hij haar vriendje op het podium wil roepen. Terwijl als hij het echt wilde zelf stiekem contact had gezocht en het zelf probeerde te regelen en het niet aan haar had overgelaten.

Mijn gevoel zegt dit de relatie is een farce, hij speelt een eng naar spelletje met haar en krijgt er een kick van want ik weet ook hoe die is. En ergens zegt mijn gevoel ook dit, ik denk dat zij gaat zitten wachten op een verloving die niet komt .
Het is ook heel dubbel want bij mij durfde hij het niet uit te maken en bij haar durft die niet eens het aanzoek zelf te regelen.
Ik vind dat best veel zeggen over een persoon ik denk dat zo iemand totaal niet klaar is voor relaties en ze eigenlijk ook beter niet aan kan gaan.

Wel ben ik blij dat ik gisteren gewoon doorgezet heb en gewoon uitgegaan ben , wel zenuwachtig voor slootpop want dat is de 29e en daar is hij altijd bij en dus hele grote kans dat ik hem en zijn vriendin zie. Ik vind dat ergens moeilijk maar ik denk dat ik mezelf geen dienst zou bewijzen omdat niet te gaan.

Als hij moeite heeft mij te zien (dat vind ik overigens ook raar, hij zit in een oh zo fantastische relatie maar kan er niet mee omgaan als die mij ziet) is dat toch echt zijn probleem en niet het mijne.

Wel ben ik blij dat ik gisteren juist weer lekker bandjes heb geluisterd en juist geniet van de vrijheid en dan weet ik ook dat het wat mij betreft best goedzit want die vrijheid vond ik altijd heerlijk en ben ik juist blij dat het goedzit.
Ik ben het ermee eens dat je je toch wat minder met hem en zijn relatie moet bezig houden. Dit neemt niet weg dat ik snap dat je dat doet. Ik heb nu ook een flinke stap terug genomen, maar ik denk niet dat ik niet nooit meer op zijn facebook of iets ga kijken.

Als je ex echt niet klaar is voor relaties en spelletjes blijft spelen, heeft ie uiteindelijk alleen zichzelf ermee. Dat komt nog wel.

En groot gelijkt dat je gewoon bent gegaan, dat moet je ook zeker blijven doen. En als je hem tegenkomt, tja, gewoon doorlopen en het niet je avond laten verpesten.
pi_139839922
quote:
15s.gif Op zondag 11 mei 2014 14:12 schreef moraadje92 het volgende:
Bij mij is het helaas sinds een aantal dagen over. Ik ben redelijk snel gaan samenwonen na ongeveer 6 maanden in onze relatie. Ze zeggen dat je met samenwonen elkaar echt leert kennen. Dat deden we ook. Ze irriteerde me mateloos aan mij, bracht haar zogenaamd vaak in onzekerheid door zaken die er speelde en zat altijd te zeiken dat ik nooit wat in het huishouden deed. Toen begon ik gewoon te twijfelen aan onze relatie heel de tijd ruzies, onduidelijkheden. Ik 22 zij ook 22. Ze wou al snel trouwen, over een aantal jaren kinderen krijgen en ga zo maar verder. Domste van mij is dat ik er me erin mee liet slepen. Ik had veel sneller aan de bel moeten trekken. Toen ik merkte dat ik echt in een spiraal zat, ging ik liegen, achterhouden en was ik mezelf gewoon kwijtgeraakt omdat ik niet meer wist wat nou goed was. Tot op een dag ik echt uitbarstte bij een busstation tegen haar om iets heel kleins. Dat was de druppel. Afgesproken dat ik terug naar me ouders ging om te werken aan mezelf. na ongeveer een maandje kwam ze achter bepaalde leugens en heeft eigenlijk al meteen afstand van me genomen met hoop dat ik aan mezelf zou werken en we weer terug bij elkaar konden komen.

Ik ging vrolijk nog mee met haar familie weekendje weg. Probeerde haar veel aandacht te geven maar dat werkte juist averechts. We hadden daarna afgesproken dat we (Afgelopen 11 dagen) op vakantie gaan als laatste test. Na 10 dagen van onze vakantie gaf ze aan dat ik niet veranderd was en maar bleef doorgaan met liegen en controleren begreep er niks van! Toen zei ze 'tot hier en niet verder' je moet echt aan jezelf gaan werken en intensief hulp gaan zoeken. Dat deed zo pijn toen ik dat hoorde.

Nu na een aantal dagen heb ik het er heel zwaar mee maarja, dat is de eerste fase. Hoe zijn jullie ermee omgegaan? Dankjewel!
Wat rot! Heftige dingen om zo te horen te krijgen. Ik kan me inderdaad voorstellen dat samenwonen veel druk op een relatie kan leggen, zeker als je nog niet zo lang samen bent. Maar die dingen die ze zei, dat je liegt en controleert, herken je dat wel? Of komt dat voor jou uit de lucht vallen?

Maar hoe ik met die eerste fase ben omgegaan... pff... Ik was de eerste week echt een kettingrokend hoopje mens (ook al was ik daarvoor 3,5 jaar gestopt), dus niet echt een fantastische tip. Wat mij vooral erg goed deed was sporten. Ik heb m'n reet echt uit bed moeten slepen en mezelf een schop onder m'n kont moeten geven, maar hardlopen was echt heerlijk. Wandelingen met m'n hond maken ook. Verder heb ik geprobeerd om veel met vriendinnen af te spreken en vooral gewoon lief voor mezelf te zijn en gewoon lekker seriemarathons gehouden overdag als ik er zin in had. Werken vond ik ook prettig, al dacht ik van tevoren dat het vreselijk zou zijn. Maar zoals velen zullen zeggen: de nummer één tip is echt sporten.

Sterkte verder! In het begin is het echt een beetje overleven ipv leven elke dag, maar gelukkig gaat dat weer over :)
pi_139840337
Het gaat met mij weer wat minder :{ Ik werd vanmorgen wel drie keer wakker en was alle drie de keren pisnijdig op mijn ex. Het bleef dus even hangen, maar nu ga ik weer naar het 'ik snap het niet, ik wil hem terug en ik ga de hele avond alleen maar huilen' gevoel. Ik zou nu eigenlijk bij hem moeten zijn. Morgen hadden we ook een hele leuke dag uit gepland ;(

Heb voor mezelf in elk geval wat lekkers gehaald en een flesje wijn. Ook heb ik voor het eerst sinds jaren de Cosmopolitan gekocht :') Gewoon even rustig met mezelf op de bank. Beetje lezen, beetje wijntje drinken, beetje internet shoppen :D

Eten ging trouwens maar moeizaam. Eerst een soepje geprobeerd, maar dit kreeg ik niet weg.. Toen maar een stukje pizza geprobeerd en kreeg dat met heel veel moeite weg. Toch wil ik niet blijven gaan op alleen peuken en water en af en toe een cracker of croissantje, dus zal mezelf wel moeten dwingen de komende dagen. Scheelt dat mama morgen weer thuis komt, dus eten zal ik!
pi_139840520
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 20:45 schreef MegaKonijn het volgende:
Het gaat met mij weer wat minder :{ Ik werd vanmorgen wel drie keer wakker en was alle drie de keren pisnijdig op mijn ex. Het bleef dus even hangen, maar nu ga ik weer naar het 'ik snap het niet, ik wil hem terug en ik ga de hele avond alleen maar huilen' gevoel. Ik zou nu eigenlijk bij hem moeten zijn. Morgen hadden we ook een hele leuke dag uit gepland ;(

Heb voor mezelf in elk geval wat lekkers gehaald en een flesje wijn. Ook heb ik voor het eerst sinds jaren de Cosmopolitan gekocht :') Gewoon even rustig met mezelf op de bank. Beetje lezen, beetje wijntje drinken, beetje internet shoppen :D

Eten ging trouwens maar moeizaam. Eerst een soepje geprobeerd, maar dit kreeg ik niet weg.. Toen maar een stukje pizza geprobeerd en kreeg dat met heel veel moeite weg. Toch wil ik niet blijven gaan op alleen peuken en water en af en toe een cracker of croissantje, dus zal mezelf wel moeten dwingen de komende dagen. Scheelt dat mama morgen weer thuis komt, dus eten zal ik!
Goed drinken is volgens mij belangrijker..... Het valt me nl. op hoe lang een lichaam kan functioneren zonder fatsoendelijk eten. Kilo's komen er later wel weer bij.
Ik kan trouwens beter eten met een vriendinnetje erbij, dan merk ik dat ik na een half uurtje rustiger word en wel wat trek krijg.
pi_139841382
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 20:48 schreef runaway het volgende:

[..]

Goed drinken is volgens mij belangrijker..... Het valt me nl. op hoe lang een lichaam kan functioneren zonder fatsoendelijk eten. Kilo's komen er later wel weer bij.
Ik kan trouwens beter eten met een vriendinnetje erbij, dan merk ik dat ik na een half uurtje rustiger word en wel wat trek krijg.
Dat is waar! Al gaat dat ook niet geweldig.. Ik drink nu denk ik twee flesjes water op een dag. De koffie die ik altijd zo graag dronk en nodig had, laat ik nu ook staan. Barst van de koppijn, maar meer krijg ik gewoon niet weg. Wel geprobeerd, maar het komt er dan weer uit :{ Maar ik zal komende week wel mijn best doen, want ik ga zaterdag naar een festival en after en heb geen zin om neer te gaan.

Dat is wel een goeie! Vriendinnen hebben op het moment alleen geen tijd of wonen ver weg ergens op kamers, dat is wel minder. Mijn ex en ik hebben laatst nog van die treinkaartjes gekocht, misschien dat ik die morgen anders gebruik. Even erop uit in m'n eentje en daarna langs een vriendin die wat verder woont. Zal morgen eens kijken of ik daar dan zo'n zin in heb.
pi_139841805
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 21:03 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Dat is waar! Al gaat dat ook niet geweldig.. Ik drink nu denk ik twee flesjes water op een dag. De koffie die ik altijd zo graag dronk en nodig had, laat ik nu ook staan. Barst van de koppijn, maar meer krijg ik gewoon niet weg. Wel geprobeerd, maar het komt er dan weer uit :{ Maar ik zal komende week wel mijn best doen, want ik ga zaterdag naar een festival en after en heb geen zin om neer te gaan.

Dat is wel een goeie! Vriendinnen hebben op het moment alleen geen tijd of wonen ver weg ergens op kamers, dat is wel minder. Mijn ex en ik hebben laatst nog van die treinkaartjes gekocht, misschien dat ik die morgen anders gebruik. Even erop uit in m'n eentje en daarna langs een vriendin die wat verder woont. Zal morgen eens kijken of ik daar dan zo'n zin in heb.
Dan gewoon even niet pushen joh, ik heb de eerste week ook boven de wasbak gehangen. Beter wat voedzaams drinken dan een pizza erin proppen......
Festival misschien even zonder alcohol doen?

Samen eten doet goed!
pi_139841996
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 21:10 schreef runaway het volgende:

[..]

Dan gewoon even niet pushen joh, ik heb de eerste week ook boven de wasbak gehangen. Beter wat voedzaams drinken dan een pizza erin proppen......
Festival misschien even zonder alcohol doen?

Samen eten doet goed!
Was ook niet van plan om perse aan de alcohol te gaan, meer iets anders. Moet even kijken hoe het dan gaat. Heb stiekem helemaal geen zin meer in dat festival, maar wil niet dat hij dit ook voor me verpest.

Zal het onthouden! :)
  maandag 12 mei 2014 @ 00:51:05 #213
359821 lexvandoef
Guitar-Meister
pi_139855331
Het niet kunnen eten, alleen maar neergeslagen zijn en ellendig voelen gaat gelukkig na een tijdje weer voorbij heb ik nu net gemerkt.... Hoewel ik van de week toch weer een keer of 2 een terugvaldag heb gaat het op een gegeven moment weer stukjes beter.... Dan moet dat ook ooit bij jullie weer komen :).

Goed drinken is inderdaad erg belangrijk, en gewoon even doen waar je zin in hebt :) en ik geloofde er zelf ook nooit in maar sporten is echt een wondermiddel! Je hoofd is even leeg, je hebt weer een uurtje van de dag overleefd, het voelt lekker om FF kapot te gaan, die fysieke uitputting of 'pijn' is echt veel beter mee te dealen dan die pijn in je hoofd en als je voor het slapen gaan FF gaat hardlopen ofzo dan ben je dusdanig moe dat je ook lekker gaat slapen :).

quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 17:59 schreef runaway het volgende:
Is er iemand tussen de 25-30 die ook een lange relatie + samenwonen heeft gehad? Zou met die persoon graag PM-en over ervaringen.....
Als het helpt mag je wel pm-men, val in de leeftijdscategorie, langere relatie gehad waarvan we het tweede jaar praktisch samen woonde waarbij ik alleen niet ingeschreven stond bij haar....
pi_139856379
Ondertussen twee flesse wijn verder en ik voel me kapot klote. Hoe kan iemand dit je aan doen? Na alles wat je samen hebt mee gemaakt
Al die fijne en minder fijne momenten. Maar je was samen.. Hoe kan je dat zo weggooien. Het kan hem niks schelen en dat doet zon pijn. Ik was ervan overtuigd dat ie van me hield. Niet dus. Ik voelme zo leeg en ik mis hem.zo. Ik blijf.Mezelf verwijten.. Ik mis hem zo :'( ik snap gewoon niet waarom ie me haat en zo doet. Echt niet
  maandag 12 mei 2014 @ 02:36:12 #215
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139856408
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 02:24 schreef MegaKonijn het volgende:
Ondertussen twee flesse wijn verder en ik voel me kapot klote. Hoe kan iemand dit je aan doen? Na alles wat je samen hebt mee gemaakt
Al die fijne en minder fijne momenten. Maar je was samen.. Hoe kan je dat zo weggooien. Het kan hem niks schelen en dat doet zon pijn. Ik was ervan overtuigd dat ie van me hield. Niet dus. Ik voelme zo leeg en ik mis hem.zo. Ik blijf.Mezelf verwijten.. Ik mis hem zo :'( ik snap gewoon niet waarom ie me haat en zo doet. Echt niet
I know the feels , echt het is een godsvergeten hel waardoor je gaat . Maar aub , stop met drinken !!!
Het maakt het alleen maar erger en erger :'(
RED ONS HENNIEGOD
pi_139856412
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 02:36 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

I know the feels , echt het is een godsvergeten hel waardoor je gaat . Maar aub , stop met drinken !!!
Het maakt het alleen maar erger en erger :'(
^Dit. Stop met drinken, leg je mobiel weg/zet het uit en ga slapen.
Burning bridges gives you so much more
pi_139856417
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 02:36 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

I know the feels , echt het is een godsvergeten hel waardoor je gaat . Maar aub , stop met drinken !!!
Het maakt het alleen maar erger en erger :'(
Laatste week drink ik zowat elke avond. Kreeg t alleen niet elke avond weg. Soms.maar een paar slokjes. Nu dus niet.

Als ik eraan denk hoe alles begonnen is, hoe gek we op elkaar waren. Althans, dat dacht ik.. Iedereen dacht dat

Het regent nu en.dat is wel lekker als.je ib bed ligt :)
  maandag 12 mei 2014 @ 02:49:02 #218
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139856426
quote:
1s.gif Op maandag 12 mei 2014 02:42 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Laatste week drink ik zowat elke avond. Kreeg t alleen niet elke avond weg. Soms.maar een paar slokjes. Nu dus niet.

Als ik eraan denk hoe alles begonnen is, hoe gek we op elkaar waren. Althans, dat dacht ik.. Iedereen dacht dat

Het regent nu en.dat is wel lekker als.je ib bed ligt :)
Probeer te slapen oke ? En morgen een poging doen om van de drank af te blijven .
Ik denk er ook nog steeds aan , maar je moet die gevoelens niet versterken met alcohol.
RED ONS HENNIEGOD
pi_139856432
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 02:49 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Probeer te slapen oke ? En morgen een poging doen om van de drank af te blijven .
Ik denk er ook nog steeds aan , maar je moet die gevoelens niet versterken met alcohol.
Ik probeer, maar ik wil.niet. Ik kan alleen mar aan hem denken en hoe.meer ij er aan denk, hoe minder ik ervan begrijp. Het is echt moeilijk nu geen.contact met hem te zoeken.

Sterkte :)
pi_139856443
Ik zie dit zo misgaan.
Burning bridges gives you so much more
pi_139856444
quote:
14s.gif Op maandag 12 mei 2014 02:56 schreef Gatenkaas het volgende:
Ik zie dit zo misgaan.
Komt goed :)
  maandag 12 mei 2014 @ 02:57:58 #222
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139856445
quote:
1s.gif Op maandag 12 mei 2014 02:52 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Ik probeer, maar ik wil.niet. Ik kan alleen mar aan hem denken en hoe.meer ij er aan denk, hoe minder ik ervan begrijp. Het is echt moeilijk nu geen.contact met hem te zoeken.

Sterkte :)
wil het eens wel :{ Je zakt zo echt af naar iets waar je niet wilt zijn. Contact zoeken gaat je helemaal een knock-out opleveren.
RED ONS HENNIEGOD
pi_139856446
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 02:57 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

wil het eens wel :{ Je zakt zo echt af naar iets waar je niet wilt zijn. Contact zoeken gaat je helemaal een knock-out opleveren.
Ja ben daar zelf paar weken terug ook geweest. Had in een paar uur tijd een krat bier opgezopen en had geniale idee gekregen om m'n ex 's nachts te bellen. -O-
Burning bridges gives you so much more
  maandag 12 mei 2014 @ 03:00:58 #224
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139856450
quote:
13s.gif Op maandag 12 mei 2014 02:59 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Ja ben daar zelf paar weken terug ook geweest. Had in een paar uur tijd een krat bier opgezopen en had geniale idee gekregen om m'n ex 's nachts te bellen. -O-
Ik hoop voor je dat ze niet opnam :{
RED ONS HENNIEGOD
pi_139856451
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 03:00 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Ik hoop voor je dat ze niet opnam :{
Ja. Hoewel ik me er niets van herinner vertelde zij de volgende dag haarfijn dat ik haar een scheldkannonade van een half uur gaf. :')
Burning bridges gives you so much more
  maandag 12 mei 2014 @ 03:03:09 #226
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139856453
quote:
14s.gif Op maandag 12 mei 2014 03:02 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Ja. Hoewel ik me er niets van herinner vertelde zij de volgende dag haarfijn dat ik haar een scheldkannonade van een half uur gaf. :')
:') Lucky dat je niks meer ervan wist :')
RED ONS HENNIEGOD
pi_139856455
quote:
13s.gif Op maandag 12 mei 2014 02:59 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Ja ben daar zelf paar weken terug ook geweest. Had in een paar uur tijd een krat bier opgezopen en had geniale idee gekregen om m'n ex 's nachts te bellen. -O-
Ow, enne?

quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 02:57 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

wil het eens wel :{ Je zakt zo echt af naar iets waar je niet wilt zijn. Contact zoeken gaat je helemaal een knock-out opleveren.
Ja, ik weet het.. Daarom zoek i ook geen contact. Het feit dat ie gister niet eens iets kon laten horen op mijn smsje. Dan niet., Weet je, het is goed bedoelt allemaal, maar ik ben er op een gegeven moment ook wel klaar mee.
pi_139856460
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 03:03 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

:') Lucky dat je niks meer ervan wist :')
Ach ik zit er zelf niet meer mee. Maar op het moment zijn zulke dingen gewoon echt heel erg kut.
Burning bridges gives you so much more
  maandag 12 mei 2014 @ 03:06:43 #229
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139856463
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 03:04 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

[..]

Ja, ik weet het.. Daarom zoek i ook geen contact. Het feit dat ie gister niet eens iets kon laten horen op mijn smsje. Dan niet., Weet je, het is goed bedoelt allemaal, maar ik ben er op een gegeven moment ook wel klaar mee.
Mooi . Verspil je energie niet meer aan die gast
RED ONS HENNIEGOD
  maandag 12 mei 2014 @ 03:07:31 #230
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139856466
quote:
14s.gif Op maandag 12 mei 2014 03:05 schreef Gatenkaas het volgende:

[..]

Ach ik zit er zelf niet meer mee. Maar op het moment zijn zulke dingen gewoon echt heel erg kut.
Ik begrijp ook wel dat je soms een keer helemaal naar de klote wil gaan . Is heel menselijk
RED ONS HENNIEGOD
pi_139856467
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 03:06 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Mooi . Verspil je energie niet meer aan die gast
Zal ook zeker proberen dat niet meer te doen :)
  maandag 12 mei 2014 @ 03:10:14 #232
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139856474
quote:
1s.gif Op maandag 12 mei 2014 03:07 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Zal ook zeker proberen dat niet meer te doen :)
Mooi :)
RED ONS HENNIEGOD
pi_139857363
quote:
1s.gif Op maandag 12 mei 2014 02:52 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Ik probeer, maar ik wil.niet. Ik kan alleen mar aan hem denken en hoe.meer ij er aan denk, hoe minder ik ervan begrijp. Het is echt moeilijk nu geen.contact met hem te zoeken.

Sterkte :)
Ik begrijp je heel goed en heb meermalen per week hetzelfde gevoel... Het is echt afkicken en emotioneel een hel!! Ik wilde laatst ons huis binnen lopen en gewoon tegen m aankruipen in bed....
Hij gaat zondag ons huis uit, dat gaat een hele klap worden :{
  maandag 12 mei 2014 @ 09:22:35 #234
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139857869
Vanochtend weer zo'n fijne terugval. Alleen wakker worden in een tweepersoonsbed en geen berichtje of iets op je telefoon als je wakker wordt. Nu wel weer oké, aan het werk dan maar.
No matter what life brings me, find me with a smile.
pi_139859997
quote:
1s.gif Op maandag 12 mei 2014 08:41 schreef runaway het volgende:

[..]

Ik begrijp je heel goed en heb meermalen per week hetzelfde gevoel... Het is echt afkicken en emotioneel een hel!! Ik wilde laatst ons huis binnen lopen en gewoon tegen m aankruipen in bed....
Hij gaat zondag ons huis uit, dat gaat een hele klap worden :{
Ja, het is echt moeilijk.. Had niet gedacht dat die ene nacht samen onze laatste zou worden :{ zo heerlijk geknuffeld en Ugh..dat was dus gewoon de laatste keer.

Aww dat is wel onwijs klote ja. Succes ermee.
pi_139860045
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 09:22 schreef Limez het volgende:
Vanochtend weer zo'n fijne terugval. Alleen wakker worden in een tweepersoonsbed en geen berichtje of iets op je telefoon als je wakker wordt. Nu wel weer oké, aan het werk dan maar.
Gek is dat he, niks meer horen? En het slapen in een tweepersoonsbed is ook niet geweldig. Nog niet iig. En het bed heeft hij ook nog eens voor mij/ons gekocht..

Succes en werkse!
pi_139860359
Goed, ik heb de nodige koppijn, maar die had ik al wel zien aankomen :')

Ik heb zelf een beetje het idee dat ik nog in een ontkenningsfase zit of zo. Geloven kan ik het nog steeds niet en ik heb nog steeds het gevoel dat ie ieder moment een berichtje kan sturen of hier voor de deur staat. Gewoon, omdat ik nog steeds niet helemaal kan begrijpen waar het nou zó gigantisch is mis gegaan dat hij ervoor koos om te vertrekken en nooit meer terug te komen. Zo lastig dit.

En, iemand zou zich toch klote moeten voelen als een relatie stuk loopt? Ik weet dat het voor de uitmakende partij makkelijker is, of dat schijnt, maar hij lijkt helemaal nergens last van te hebben. Nee, hij vindt het prima om er van de een op andere dag een punt achter te zetten. Spreekt mij nooit meer? Okay. Ziet mij nooit meer? Nog beter.

We hadden voor vanavond ook een hele leuke avond uit gepland.. Verdomme zeg ;(
  maandag 12 mei 2014 @ 11:49:01 #238
425910 Limez
Le monde est an vous.
pi_139861453
quote:
1s.gif Op maandag 12 mei 2014 11:03 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Gek is dat he, niks meer horen? En het slapen in een tweepersoonsbed is ook niet geweldig. Nog niet iig. En het bed heeft hij ook nog eens voor mij/ons gekocht..

Succes en werkse!
Ik heb sowieso al het contact verbroken, bewuste keuze van mijn kant. Betekend niet dat ik graag wakker word met een lief berichtje van iemand die veel voor me betekend. Thanks, jij ook veel sterkte vandaag.
No matter what life brings me, find me with a smile.
  maandag 12 mei 2014 @ 11:51:19 #239
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139861530
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 11:15 schreef MegaKonijn het volgende:
Goed, ik heb de nodige koppijn, maar die had ik al wel zien aankomen :')

Ik heb zelf een beetje het idee dat ik nog in een ontkenningsfase zit of zo. Geloven kan ik het nog steeds niet en ik heb nog steeds het gevoel dat ie ieder moment een berichtje kan sturen of hier voor de deur staat. Gewoon, omdat ik nog steeds niet helemaal kan begrijpen waar het nou zó gigantisch is mis gegaan dat hij ervoor koos om te vertrekken en nooit meer terug te komen. Zo lastig dit.

En, iemand zou zich toch klote moeten voelen als een relatie stuk loopt? Ik weet dat het voor de uitmakende partij makkelijker is, of dat schijnt, maar hij lijkt helemaal nergens last van te hebben. Nee, hij vindt het prima om er van de een op andere dag een punt achter te zetten. Spreekt mij nooit meer? Okay. Ziet mij nooit meer? Nog beter.

We hadden voor vanavond ook een hele leuke avond uit gepland.. Verdomme zeg ;(
Kan je niet met iemand anders een hele leuke avond beleven vanavond? :)
pi_139862398
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 11:51 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Kan je niet met iemand anders een hele leuke avond beleven vanavond? :)
Mwah, iig niet zoals het vanavond zou moeten zijn.. Nee, ik blijf vandaag lekker in bed.
pi_139864899
Wel verdomme, volgens mij is ie dus toch terug bij zijn ex. Vorige week werd hij er weer maatjes mee op facebook en gister zijn pa. Ze is dus waarschijnlijk ook al weer langs geweest daar. Jeetje zeg. Heb het net gesmst dat ie er maar veel plezier mee moet hebben en dat ie zijn spullen niet meer hoeft op te halen.
  FOK!mycroftheld maandag 12 mei 2014 @ 14:11:05 #242
128465 verified  bondage
niet meer aanwezig op FOK!
pi_139865790
Ik herken mezelf heel erg in de zaken die in de OP worden genoemd. Mijn vrouw en ik hebben een week geleden besloten te gaan scheiden, dat was toen al niet makkelijk te verwerken maar sinds gisteren is ze hier ook niet meer in huis en het gemis is groot.

We zijn 6 jaar samen geweest, hebben daarvan 4 jaar samengewoond en waren bijna twee jaar getrouwd. We hebben besloten te scheiden omdat het gewoon niet meer goed ging tussen ons, we waren meer huisgenoten dan een getrouwd stel en dat werkt gewoon niet. We hebben besloten er een punt achter te zetten en niet door te gaan aangezien dat waarschijnlijk alleen maar averechts zou werken, we kunnen nu als vrienden uit elkaar gaan, dat vinden we beide belangrijk.

Ik denk steeds terug aan de leuke dingen die we samen hebben gedaan, ik kan dat maar niet uit mijn hoofd zetten. Ik heb vannacht geen oog dichtgedaan omdat ik steeds aan het piekeren was, er is ineens niemand meer om lekker tegenaan te kruipen of even mee te praten voor het slapen gaan.

Ook geeft ik mezelf de schuld dat de relatie tot een einde is gekomen, ik heb het gevoel dat ik het had kunnen voorkomen maar dat ik daarin heb gefaald. Het is heel moeilijk te accepteren dat het echt over is en dat mijn vrouw niet meer terugkomt. Stiekem hoop ik dat ze mij ook heel erg mist en uiteindelijk weer bij me terugkomt, zelfs al weet ik dat die kans heel klein is.

Voor mijn gevoel is mijn vrouw onvervangbaar. Ik kon het toen het nog wel goed ging tussen ons heel erg goed met haar vinden, we dachten over heel veel zaken hetzelfde en ik heb heel veel leuke dingen met haar gedaan. Ik kan me niet voorstellen dat iemand anders zomaar haar plek op kan vullen en heb momenteel helemaal geen behoefte aan een nieuwe relatie. Ook toont iedereen die ik het heb verteld erg veel medeleven en zeggen ze dat ik nu vooral om mezelf moet denken, dit is een lief gebaar maar ze voelen niet wat ik op dit moment voel en ik ben heel erg bezig met het verwerken van het verlies.

Er is nu niemand meer die op me wacht als ik van het werk kom, niemand waarmee ik ervaringen kan delen en niemand waarmee ik kan praten als het even wat minder gaat. Ook deden we heel veel samen, die dingen moet ik nu alleen doen en op dat soort momenten mis ik haar het meest.

Ik hoop dat dit rotgevoel snel over gaat, dit is zo fucking moeilijk ;(
  maandag 12 mei 2014 @ 14:12:56 #243
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139865852
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 14:11 schreef bondage het volgende:
Ik herken mezelf heel erg in de zaken die in de OP worden genoemd. Mijn vrouw en ik hebben een week geleden besloten te gaan scheiden, dat was toen al niet makkelijk te verwerken maar sinds gisteren is ze hier ook niet meer in huis en het gemis is groot.

We zijn 6 jaar samen geweest, hebben daarvan 4 jaar samengewoond en waren bijna twee jaar getrouwd. We hebben besloten te scheiden omdat het gewoon niet meer goed ging tussen ons, we waren meer huisgenoten dan een getrouwd stel en dat werkt gewoon niet. We hebben besloten er een punt achter te zetten en niet door te gaan aangezien dat waarschijnlijk alleen maar averechts zou werken, we kunnen nu als vrienden uit elkaar gaan, dat vinden we beide belangrijk.

Ik denk steeds terug aan de leuke dingen die we samen hebben gedaan, ik kan dat maar niet uit mijn hoofd zetten. Ik heb vannacht geen oog dichtgedaan omdat ik steeds aan het piekeren was, er is ineens niemand meer om lekker tegenaan te kruipen of even mee te praten voor het slapen gaan.

Ook geeft ik mezelf de schuld dat de relatie tot een einde is gekomen, ik heb het gevoel dat ik het had kunnen voorkomen maar dat ik daarin heb gefaald. Het is heel moeilijk te accepteren dat het echt over is en dat mijn vrouw niet meer terugkomt. Stiekem hoop ik dat ze mij ook heel erg mist en uiteindelijk weer bij me terugkomt, zelfs al weet ik dat die kans heel klein is.

Voor mijn gevoel is mijn vrouw onvervangbaar. Ik kon het toen het nog wel goed ging tussen ons heel erg goed met haar vinden, we dachten over heel veel zaken hetzelfde en ik heb heel veel leuke dingen met haar gedaan. Ik kan me niet voorstellen dat iemand anders zomaar haar plek op kan vullen en heb momenteel helemaal geen behoefte aan een nieuwe relatie. Ook toont iedereen die ik het heb verteld erg veel medeleven en zeggen ze dat ik nu vooral om mezelf moet denken, dit is een lief gebaar maar ze voelen niet wat ik op dit moment voel en ik ben heel erg bezig met het verwerken van het verlies.

Er is nu niemand meer die op me wacht als ik van het werk kom, niemand waarmee ik ervaringen kan delen en niemand waarmee ik kan praten als het even wat minder gaat. Ook deden we heel veel samen, die dingen moet ik nu alleen doen en op dat soort momenten mis ik haar het meest.

Ik hoop dat dit rotgevoel snel over gaat, dit is zo fucking moeilijk ;(
Waarom denk je dat je het had kunnen voorkomen als het niet meer voelde als een getrouwd stel? Dat is gevoel, dat voorkom je niet zomaar lijkt mij.
  FOK!mycroftheld maandag 12 mei 2014 @ 14:20:14 #244
128465 verified  bondage
niet meer aanwezig op FOK!
pi_139866079
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 14:12 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Waarom denk je dat je het had kunnen voorkomen als het niet meer voelde als een getrouwd stel? Dat is gevoel, dat voorkom je niet zomaar lijkt mij.
Er waren een aantal dingen die niet goed gingen tussen ons. Mijn vrouw wou bijvoorbeeld dat ik meer beslissingen ging nemen (ik laat dat liever aan anderen over en laat wel weten of ik het er mee eens ben) en dat is me niet gelukt. Mijn vrouw gaf al aan dat dat gewoon bij mij hoort en dat het niet zomaar aan te passen is, echter heb ik steeds het gevoel dat als ik dat wel had gekund onze relatie niet in de soep was gelopen.

Ook ging het qua seks niet goed. Mijn vrouw heeft niets met bondage omdat ze in het verleden slachtoffer is geworden van misbruik, ik snap dat en had aangegeven dat ik het niet erg vond, ze vond het zelf echter wel erg en was van mening dat ze me tekort deed op dat gebied. Ik ben nu van mening dat ik er niet genoeg aan heb gedaan om haar te overtuigen dat ik er echt geen probleem mee had, op heel veel andere punten was de klik er wel en dat vind ik belangrijk en was voor mij een reden om me daarop aan te passen.

Ergens weet ik dat ik er waarschijnlijk niets aan heb kunnen doen. Het gevoel is echter wel aanwezig en ik krijg het maar niet weg.
  maandag 12 mei 2014 @ 14:29:26 #245
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139866319
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 14:20 schreef bondage het volgende:

[..]

Er waren een aantal dingen die niet goed gingen tussen ons. Mijn vrouw wou bijvoorbeeld dat ik meer beslissingen ging nemen (ik laat dat liever aan anderen over en laat wel weten of ik het er mee eens ben) en dat is me niet gelukt. Mijn vrouw gaf al aan dat dat gewoon bij mij hoort en dat het niet zomaar aan te passen is, echter heb ik steeds het gevoel dat als ik dat wel had gekund onze relatie niet in de soep was gelopen.
Niemand kan van je eisen dat jij verandert. Heeft ze het letterlijk zo gezegd? Wat wel had gekund, is dat ze van je had gevraagd of je er aan zou willen werken, en als je dat zou doen, dat dat al genoeg was geweest.

quote:
Ook ging het qua seks niet goed. Mijn vrouw heeft niets met bondage omdat ze in het verleden slachtoffer is geworden van misbruik, ik snap dat en had aangegeven dat ik het niet erg vond, ze vond het zelf echter wel erg en was van mening dat ze me tekort deed op dat gebied. Ik ben nu van mening dat ik er niet genoeg aan heb gedaan om haar te overtuigen dat ik er echt geen probleem mee had, op heel veel andere punten was de klik er wel en dat vind ik belangrijk en was voor mij een reden om me daarop aan te passen.
Dat mag zij niet voor jou beslissen.

quote:
Ergens weet ik dat ik er waarschijnlijk niets aan heb kunnen doen. Het gevoel is echter wel aanwezig en ik krijg het maar niet weg.
Op mij komt het over alsof er nog meer mis is behalve dit, maar dat ze dat misschien ergens achterhoud om je geen pijn te doen of iets dergelijks.
  FOK!mycroftheld maandag 12 mei 2014 @ 14:39:47 #246
128465 verified  bondage
niet meer aanwezig op FOK!
pi_139866637
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 14:29 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Niemand kan van je eisen dat jij verandert. Heeft ze het letterlijk zo gezegd? Wat wel had gekund, is dat ze van je had gevraagd of je er aan zou willen werken, en als je dat zou doen, dat dat al genoeg was geweest.
Ze heeft me gevraagd eraan te werken en heeft me daarvoor ook de tijd gegeven. We hebben ook relatietherapie geprobeerd maar dat had ook niet het gewenste resultaat. Ze heeft duidelijk aangegeven dat ik mezelf niet hoef aan te passen en dat ik iemand moet zoeken die wel de beslissingen voor me wil nemen.

quote:
[..]

Dat mag zij niet voor jou beslissen.
Klopt, maar ook hier vond ze dat ik beter iemand kan zoeken die er wel interesse in heeft.

quote:
[..]

Op mij komt het over alsof er nog meer mis is behalve dit, maar dat ze dat misschien ergens achterhoud om je geen pijn te doen of iets dergelijks.
Ik weet het niet. We hebben heel veel gepraat en wat ik heb genoemd zijn imo de hoofdoorzaken dat het niet goed ging tussen ons met als resultaat dat de relatie geen zin meer heeft. Waarschijnlijk denk ik over een jaar dat het inderdaad de beste keuze is geweest, echter is het nu nog moeilijk om mee te leven en het een plek te geven.
pi_139872470
Oops, een 'wtf, serieus. dat is helemaal niet zo.' terug gekregen op mijn smsje :') Ook is de kans om te praten voorbij. De droeftoeter. Wees gewoon eerlijk, ik ben niet achterlijk. Heb hem nog gezegd dat ie toch al niet van plan was te praten. Idioot.

Wat een dag vandaag zeg, jezus. En dat weer maakt je humeur er ook niet beter op -O-
  maandag 12 mei 2014 @ 18:41:24 #248
427594 moraadje92
Enjoying life
pi_139874518
Ik loog ook heel veel maar dat kwam ook onder andere door haar. Ze lag overal heel veel druk op waardoor ik alleen maar onzekerder werd. Controleren bedoelde ze met haar telefoon meekijken. Vind je het gek! Ze zat 24/7 op haar mobiel, zelfs als we ergens heen gingen. Vaak ruzie, ik was diegene die haar psychisch maakte en ga zo maar verder. Afgelopen 11 dagen deed ik alles voor der. Als een hond liep ik achter haar aan. Nu merk ik gewoon dat ze er misbruik van maakte. Me zusje zegt nu dat ze ruimte nodig heeft en wacht totdat ik verander. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Ik spreek haar niet meer. Net stuurde ze me nog een app of ik me laatste kleren nog moest ophalen. Zal ik gaan of niet?

Dankjewel voor de tips!

quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 20:38 schreef IGotMine het volgende:

[..]

Wat rot! Heftige dingen om zo te horen te krijgen. Ik kan me inderdaad voorstellen dat samenwonen veel druk op een relatie kan leggen, zeker als je nog niet zo lang samen bent. Maar die dingen die ze zei, dat je liegt en controleert, herken je dat wel? Of komt dat voor jou uit de lucht vallen?

Maar hoe ik met die eerste fase ben omgegaan... pff... Ik was de eerste week echt een kettingrokend hoopje mens (ook al was ik daarvoor 3,5 jaar gestopt), dus niet echt een fantastische tip. Wat mij vooral erg goed deed was sporten. Ik heb m'n reet echt uit bed moeten slepen en mezelf een schop onder m'n kont moeten geven, maar hardlopen was echt heerlijk. Wandelingen met m'n hond maken ook. Verder heb ik geprobeerd om veel met vriendinnen af te spreken en vooral gewoon lief voor mezelf te zijn en gewoon lekker seriemarathons gehouden overdag als ik er zin in had. Werken vond ik ook prettig, al dacht ik van tevoren dat het vreselijk zou zijn. Maar zoals velen zullen zeggen: de nummer één tip is echt sporten.

Sterkte verder! In het begin is het echt een beetje overleven ipv leven elke dag, maar gelukkig gaat dat weer over :)
quote:
0s.gif Op zondag 11 mei 2014 20:38 schreef IGotMine het volgende:

[..]

Wat rot! Heftige dingen om zo te horen te krijgen. Ik kan me inderdaad voorstellen dat samenwonen veel druk op een relatie kan leggen, zeker als je nog niet zo lang samen bent. Maar die dingen die ze zei, dat je liegt en controleert, herken je dat wel? Of komt dat voor jou uit de lucht vallen?

Maar hoe ik met die eerste fase ben omgegaan... pff... Ik was de eerste week echt een kettingrokend hoopje mens (ook al was ik daarvoor 3,5 jaar gestopt), dus niet echt een fantastische tip. Wat mij vooral erg goed deed was sporten. Ik heb m'n reet echt uit bed moeten slepen en mezelf een schop onder m'n kont moeten geven, maar hardlopen was echt heerlijk. Wandelingen met m'n hond maken ook. Verder heb ik geprobeerd om veel met vriendinnen af te spreken en vooral gewoon lief voor mezelf te zijn en gewoon lekker seriemarathons gehouden overdag als ik er zin in had. Werken vond ik ook prettig, al dacht ik van tevoren dat het vreselijk zou zijn. Maar zoals velen zullen zeggen: de nummer één tip is echt sporten.

Sterkte verder! In het begin is het echt een beetje overleven ipv leven elke dag, maar gelukkig gaat dat weer over :)
Niks is zeker in het leven, laat het maar komen!
pi_139878390
Net een flinke ruzie gehad over de sms... Hij heeft echt vervelende dingen gezegd. Uiteindelijk heeft ie gezegd dat ie het geruzie niet waard vindt en heeft ie verteld waarom ie ermee gekapt is. Het lag schijnbaar allemaal aan mij. Hij had het idee dat ik hem onder controle wilde hebben en dat bracht wat gedoe met zich mee en daar had ie geen zin meer in. Dat hij heeft gelogen, dat maakt in het verhaal niks uit.. Ik moet zeggen dat ik er wel vaak bovenop heb gezeten, maar dat werd al wel veel minder. Hij weet ook hoe dit zo is gekomen en hij weet dat ik er mee bezig ben dit te veranderen. Toch, als hij niet had gelogen, was er niks aan de hang geweest.

Ik had hem kaartjes gegeven voor een show vanavond. Met kerst. Zouden we gezellig samen heen gaan..Hij is er nu dus heen vertelde ie net. Hoe kan je dat zo makkelijk doen? Jeetje zeg.

Als we er gewoon normaal over hadden gepraat, hadden we nog ergens kunnen komen. Nog steeds ben ik ervan overtuigd dat het goed kan komen als we eens goed gaan praten. Hij ook. Hij moet ook praten. Dat hij daar nu mee komt is vervelend.. Hij had het ook kunnen zeggen toen we nog een relatie hadden.. Hij heeft het er weleens een beetje over gehad, maar nooit echt zoals ie het net zei.

Ugh. Wat. een. kut. avond. Had ook zo graag met hem naar die show willen gaan :'(
pi_139878410
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 14:11 schreef bondage het volgende:
Ik herken mezelf heel erg in de zaken die in de OP worden genoemd. Mijn vrouw en ik hebben een week geleden besloten te gaan scheiden, dat was toen al niet makkelijk te verwerken maar sinds gisteren is ze hier ook niet meer in huis en het gemis is groot.

We zijn 6 jaar samen geweest, hebben daarvan 4 jaar samengewoond en waren bijna twee jaar getrouwd. We hebben besloten te scheiden omdat het gewoon niet meer goed ging tussen ons, we waren meer huisgenoten dan een getrouwd stel en dat werkt gewoon niet. We hebben besloten er een punt achter te zetten en niet door te gaan aangezien dat waarschijnlijk alleen maar averechts zou werken, we kunnen nu als vrienden uit elkaar gaan, dat vinden we beide belangrijk.

Ik denk steeds terug aan de leuke dingen die we samen hebben gedaan, ik kan dat maar niet uit mijn hoofd zetten. Ik heb vannacht geen oog dichtgedaan omdat ik steeds aan het piekeren was, er is ineens niemand meer om lekker tegenaan te kruipen of even mee te praten voor het slapen gaan.

Ook geeft ik mezelf de schuld dat de relatie tot een einde is gekomen, ik heb het gevoel dat ik het had kunnen voorkomen maar dat ik daarin heb gefaald. Het is heel moeilijk te accepteren dat het echt over is en dat mijn vrouw niet meer terugkomt. Stiekem hoop ik dat ze mij ook heel erg mist en uiteindelijk weer bij me terugkomt, zelfs al weet ik dat die kans heel klein is.

Voor mijn gevoel is mijn vrouw onvervangbaar. Ik kon het toen het nog wel goed ging tussen ons heel erg goed met haar vinden, we dachten over heel veel zaken hetzelfde en ik heb heel veel leuke dingen met haar gedaan. Ik kan me niet voorstellen dat iemand anders zomaar haar plek op kan vullen en heb momenteel helemaal geen behoefte aan een nieuwe relatie. Ook toont iedereen die ik het heb verteld erg veel medeleven en zeggen ze dat ik nu vooral om mezelf moet denken, dit is een lief gebaar maar ze voelen niet wat ik op dit moment voel en ik ben heel erg bezig met het verwerken van het verlies.

Er is nu niemand meer die op me wacht als ik van het werk kom, niemand waarmee ik ervaringen kan delen en niemand waarmee ik kan praten als het even wat minder gaat. Ook deden we heel veel samen, die dingen moet ik nu alleen doen en op dat soort momenten mis ik haar het meest.

Ik hoop dat dit rotgevoel snel over gaat, dit is zo fucking moeilijk ;(
Wat vervelend :{ Sterkte!
  maandag 12 mei 2014 @ 20:21:34 #251
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139878986
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:08 schreef MegaKonijn het volgende:
Net een flinke ruzie gehad over de sms... Hij heeft echt vervelende dingen gezegd. Uiteindelijk heeft ie gezegd dat ie het geruzie niet waard vindt en heeft ie verteld waarom ie ermee gekapt is. Het lag schijnbaar allemaal aan mij. Hij had het idee dat ik hem onder controle wilde hebben en dat bracht wat gedoe met zich mee en daar had ie geen zin meer in. Dat hij heeft gelogen, dat maakt in het verhaal niks uit.. Ik moet zeggen dat ik er wel vaak bovenop heb gezeten, maar dat werd al wel veel minder. Hij weet ook hoe dit zo is gekomen en hij weet dat ik er mee bezig ben dit te veranderen. Toch, als hij niet had gelogen, was er niks aan de hang geweest.

Ik had hem kaartjes gegeven voor een show vanavond. Met kerst. Zouden we gezellig samen heen gaan..Hij is er nu dus heen vertelde ie net. Hoe kan je dat zo makkelijk doen? Jeetje zeg.

Als we er gewoon normaal over hadden gepraat, hadden we nog ergens kunnen komen. Nog steeds ben ik ervan overtuigd dat het goed kan komen als we eens goed gaan praten. Hij ook. Hij moet ook praten. Dat hij daar nu mee komt is vervelend.. Hij had het ook kunnen zeggen toen we nog een relatie hadden.. Hij heeft het er weleens een beetje over gehad, maar nooit echt zoals ie het net zei.

Ugh. Wat. een. kut. avond. Had ook zo graag met hem naar die show willen gaan :'(
Dat die er nu heen is , is wel ijskoud naar mijn mening .
RED ONS HENNIEGOD
pi_139879025
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:21 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Dat die er nu heen is , is wel ijskoud naar mijn mening .
Weet ik. Maar het waren wel vrij dure kaarten. Kan goed zijn dat hij met zijn broertje is. Of gewoon niet en dat graag wilde zeggen. Maar het doet wel pijn..
  maandag 12 mei 2014 @ 20:23:13 #253
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139879065
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:22 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Weet ik. Maar het waren wel vrij dure kaarten. Kan goed zijn dat hij met zijn broertje is. Of gewoon niet en dat graag wilde zeggen. Maar het doet wel pijn..
Snap wel dat het pijn doet . Hopelijk doet het hem ook iets als hij er is . Dat die een bepaald iemand mist naast zich
RED ONS HENNIEGOD
pi_139879139
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:23 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Snap wel dat het pijn doet . Hopelijk doet het hem ook iets als hij er is . Dat die een bepaald iemand mist naast zich
Ik hoop het wel. Moet toch haast wel? Het was een cadeautje van mij naar hem en hij vond het super leuk en we hadden er samen dus veel zin in. Ik geloof niet dat ie er met een ander zit, dat had ie in die ruzie anders wel gemeld, dat weet ik bijna zeker. Hij was zo op dreef. Ugh.
  maandag 12 mei 2014 @ 20:27:07 #255
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139879242
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:24 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Ik hoop het wel. Moet toch haast wel? Het was een cadeautje van mij naar hem en hij vond het super leuk en we hadden er samen dus veel zin in. Ik geloof niet dat ie er met een ander zit, dat had ie in die ruzie anders wel gemeld, dat weet ik bijna zeker. Hij was zo op dreef. Ugh.
Hij zal eraan denken ja .
Zij die ook dingen die je erg gekwetst hebben ?
RED ONS HENNIEGOD
pi_139879291
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:27 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Hij zal eraan denken ja .
Zij die ook dingen die je erg gekwetst hebben ?
Hoop dat ie mij dan ook mist. Hoe stom het misschien ook klinkt na alles wat er is voorgevallen.,

Ja, behoorlijk kwetsende dingen. Doet pijn :{ Maar kan me wel niet voorstellen dat ie dat meent. En zo wel, tja.
  maandag 12 mei 2014 @ 20:29:49 #257
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139879358
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:28 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Hoop dat ie mij dan ook mist. Hoe stom het misschien ook klinkt na alles wat er is voorgevallen.,

Ja, behoorlijk kwetsende dingen. Doet pijn :{ Maar kan me wel niet voorstellen dat ie dat meent. En zo wel, tja.
Als die je niet mist is er ook iets goed mis met hem .
Waarschijnlijk zegt die ook dingen vanuit een bepaalde emotie , zou er niet al teveel aan hechten
RED ONS HENNIEGOD
pi_139879472
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:29 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Als die je niet mist is er ook iets goed mis met hem .
Waarschijnlijk zegt die ook dingen vanuit een bepaalde emotie , zou er niet al teveel aan hechten
Ja, ik weet niet of ie me mist. Kan me niet voorstellen dat ie dat wel doet, omdat ik hem anders wel al terug had gezien of dat ie in ieder geval eerder iets had laten horen en uitleg had gegeven. Maar aan de andere kant; het was een avondje uit gepland voor ons samen. Een cadeautje. Van zijn ex. Daar moet toch wel iets van emotie bij komen kijken dan?

Nee, inderdaad. Ga er niet vanuit dat ie ook daadwerkelijk wil dat ik dood val dus ja :P Hij was echt pissig. Mijn eerste smsje was dan ook niet heel tof
  maandag 12 mei 2014 @ 20:34:44 #259
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139879635
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:31 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Ja, ik weet niet of ie me mist. Kan me niet voorstellen dat ie dat wel doet, omdat ik hem anders wel al terug had gezien of dat ie in ieder geval eerder iets had laten horen en uitleg had gegeven. Maar aan de andere kant; het was een avondje uit gepland voor ons samen. Een cadeautje. Van zijn ex. Daar moet toch wel iets van emotie bij komen kijken dan?

Nee, inderdaad. Ga er niet vanuit dat ie ook daadwerkelijk wil dat ik dood val dus ja :P Hij was echt pissig. Mijn eerste smsje was dan ook niet heel tof
Hij zal die emotie voelen , geloof me maar.
Jullie beiden zijn denk ik behoorlijk emotioneel . Geef het wat tijd en dan kunnen jullie er rustig over praten
RED ONS HENNIEGOD
pi_139879784
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:34 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Hij zal die emotie voelen , geloof me maar.
Jullie beiden zijn denk ik behoorlijk emotioneel . Geef het wat tijd en dan kunnen jullie er rustig over praten
Hm, hoop het.

Dat sowieso. Ben bang dat, hoe langer het duurt, hoe minder nut het heeft om nog een keer te gaan praten. Ik ga over een week naar de maatschappelijk werkster voor mijn eerste gesprek. Misschien dat ik hem daarna een smsje stuur.

Hij heeft trouwens ook nog gezegd dat ik het niet in mijn hoofd moest halen dat hij ooit een spelletje met mij heeft gespeeld of mij gebruikt heeft voor zijn eigen behoeftes. Dat was wel even fijn te lezen. Alleen het 'we hebben het leuk gehad' staat er zo stom.. Alsof ik maar een simpele ex scharrel ben ofzo. Ben wel bang dat ik het er zo naar heb gemaakt dat ie nu een hekel aan me heeft en nooit meer wil praten en van daaruit kijken hoe het gaat.
  maandag 12 mei 2014 @ 20:40:57 #261
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139879964
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:37 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Hm, hoop het.

Dat sowieso. Ben bang dat, hoe langer het duurt, hoe minder nut het heeft om nog een keer te gaan praten. Ik ga over een week naar de maatschappelijk werkster voor mijn eerste gesprek. Misschien dat ik hem daarna een smsje stuur.

Hij heeft trouwens ook nog gezegd dat ik het niet in mijn hoofd moest halen dat hij ooit een spelletje met mij heeft gespeeld of mij gebruikt heeft voor zijn eigen behoeftes. Dat was wel even fijn te lezen. Alleen het 'we hebben het leuk gehad' staat er zo stom.. Alsof ik maar een simpele ex scharrel ben ofzo.
Godver zei die dat echt ? Damn dat is sneu . Die wilt je gewoon opzettelijk veel pijn doen :/
Ik zou trouwens niet al te veel verwachten van die maatschappelijk werkster . Eerste keer is altijd dat ze een hele hoop vragen aan je stelt , meer niet
RED ONS HENNIEGOD
pi_139880166
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:40 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Godver zei die dat echt ? Damn dat is sneu . Die wilt je gewoon opzettelijk veel pijn doen :/
Ik zou trouwens niet al te veel verwachten van die maatschappelijk werkster . Eerste is altijd dat ze een hele hoop vragen aan je stelt , meer niet
Dat we het leuk hebben gehad? Ja, dat staat er wel. Niet van dat ie van me houdt ofzo, maar dat had ik ook niet verwacht. Maar ben wel blij dat het niet allemaal nep is geweest. Het was gewoon een klote 'gesprek' wat even helemaal uit de hand liep.

Nee, ik weet het, het is geen behandeling. Maar het schijnt daar wel fijn te zijn heb ik gehoord. Sowieso is het ook vooral dat ik zo nu en dan mijn verhaal kwijt kan en er iemand voor me zit die mij niet kent, mijn ex niet kent en het gewoon anders ziet.
  maandag 12 mei 2014 @ 20:47:35 #263
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139880303
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:44 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Dat we het leuk hebben gehad? Ja, dat staat er wel. Niet van dat ie van me houdt ofzo, maar dat had ik ook niet verwacht. Maar ben wel blij dat het niet allemaal nep is geweest. Het was gewoon een klote 'gesprek' wat even helemaal uit de hand liep.

Nee, ik weet het, het is geen behandeling. Maar het schijnt daar wel fijn te zijn heb ik gehoord. Sowieso is het ook vooral dat ik zo nu en dan mijn verhaal kwijt kan en er iemand voor me zit die mij niet kent, mijn ex niet kent en het gewoon anders ziet.
hopelijk ga je een klik vinden met die vrouw . Zorg wel dat je vanavond niet weer een fles wijn bij de hand neemt he ;)
RED ONS HENNIEGOD
pi_139880388
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:47 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

hopelijk ga je een klik vinden met die vrouw . Zorg wel dat je vanavond niet weer een fles wijn bij de hand neemt he ;)
Hoop het ook. Heb tot 1,5 jaar terug bij een psycholoog gelopen en dat klikte TOTAAL niet. Erg jammer. Mijn eerste psychologe was een schat van een vrouw en daar heb ik onwijs veel aan gehad. Dit keer was de psycholoog een stap te ver en niet betaalbaar, dus dan maar even kijken hoe dit gaat..

Hahaha, heb nog wel wat, maar daar kan ik max. twee glazen uithalen. Sorry, liet me even gaan :@

En toch, toch doet het pijn dat hij daar nu zit. Gewoon, lachen en te genieten. Auw.
  maandag 12 mei 2014 @ 20:57:07 #265
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139880830
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:49 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Hoop het ook. Heb tot 1,5 jaar terug bij een psycholoog gelopen en dat klikte TOTAAL niet. Erg jammer. Mijn eerste psychologe was een schat van een vrouw en daar heb ik onwijs veel aan gehad. Dit keer was de psycholoog een stap te ver en niet betaalbaar, dus dan maar even kijken hoe dit gaat..

Hahaha, heb nog wel wat, maar daar kan ik max. twee glazen uithalen. Sorry, liet me even gaan :@

En toch, toch doet het pijn dat hij daar nu zit. Gewoon, lachen en te genieten. Auw.
Meestal zijn die maatschappelijk werkers ook wel vriendelijke mensen . Oppervlakkig helaas ook soms .

Spoel door de wc die wijn .
Ik vraag me af of die wel geniet van dit alles. er gaat iets blijven hangen in zijn achterhoofd
RED ONS HENNIEGOD
pi_139880978
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:57 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Meestal zijn die maatschappelijk werkers ook wel vriendelijke mensen . Oppervlakkig helaas ook soms .

Spoel door de wc die wijn .
Ik vraag me af of die wel geniet van dit alles. er gaat iets blijven hangen in zijn achterhoofd
Het zal mij benieuwen. Ik vind het echt doodeng :{ En dan dat hij heeft beloofd mij te steunen hierin..

Ga er niks meer mee doen hoor, haha. Fles staat sinds gister avond in mijn kamer en staat dus niet gekoeld. Is niet meer te zuipen. Heb nog wel bier :@ Haha nee.

Hoe weet je dat zo zeker? Hij kon zichzelf zo ver krijgen om er toch heen te gaan..
  maandag 12 mei 2014 @ 21:04:18 #267
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139881272
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 20:59 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Het zal mij benieuwen. Ik vind het echt doodeng :{ En dan dat hij heeft beloofd mij te steunen hierin..

Ga er niks meer mee doen hoor, haha. Fles staat sinds gister avond in mijn kamer en staat dus niet gekoeld. Is niet meer te zuipen. Heb nog wel bier :@ Haha nee.

Hoe weet je dat zo zeker? Hij kon zichzelf zo ver krijgen om er toch heen te gaan..
Er is niet veel om bang over te zijn daarin . het is echt heel oppervlakkig allemaal en losjes.

Bier spoel je maar erbij . Voorlopig geen druppel alcohol meer.

Tja maar hij zal er een beetje spijt van krijgen denk ik . Als er niet iets wringt weet ik niet of hij een mens is of een robot
RED ONS HENNIEGOD
pi_139881331
Hoe zit het met een maatschappelijk werker? Heeft iedere werkgever die? Word je doorverwezen door de arbo arts?

Werk momenteel in het onderwijs..... En sommige mensen hebben het over de psych en andere over 'dit hoort erbij'. Dus misschien is maatschappelijk werk de gulden middenweg....
pi_139881592
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:04 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Er is niet veel om bang over te zijn daarin . het is echt heel oppervlakkig allemaal en losjes.

Bier spoel je maar erbij . Voorlopig geen druppel alcohol meer.

Tja maar hij zal er een beetje spijt van krijgen denk ik . Als er niet iets wringt weet ik niet of hij een mens is of een robot
Nee, dat weet ik, maar ik wil er wel iets mee bereiken en heb het lang uitgesteld.

Zaterdag wel. Feestje :D

Ja, dat hoop ik wel. Sowieso moet ie nog wel iéts om me geven
pi_139881711
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:05 schreef runaway het volgende:
Hoe zit het met een maatschappelijk werker? Heeft iedere werkgever die? Word je doorverwezen door de arbo arts?

Werk momenteel in het onderwijs..... En sommige mensen hebben het over de psych en andere over 'dit hoort erbij'. Dus misschien is maatschappelijk werk de gulden middenweg....
Ik ben naar de huisarts gegaan en heb daar gevraagd voor een doorverwijzing, hoewel je die niet perse nodig hebt geloof ik. Heb toen gebeld en het was eerst een telefonische intake. Twee weken later kon ik terecht. Ben benieuwd.

Via werk durf ik het niet te zeggen, maar als het goed is moet je die wel kunnen vinden op je werk.
  maandag 12 mei 2014 @ 21:13:45 #271
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139881824
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:09 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Nee, dat weet ik, maar ik wil er wel iets mee bereiken en heb het lang uitgesteld.

Zaterdag wel. Feestje :D

Ja, dat hoop ik wel. Sowieso moet ie nog wel iéts om me geven
Je gaat wel goeie tips van haar krijgen verwacht ik .

Ok, maar probeer niet teveel te zuipen. Dat je er niet verdrietig van wordt .

Tuurlijk geeft die nog iets om je .
RED ONS HENNIEGOD
pi_139881994
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:11 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Ik ben naar de huisarts gegaan en heb daar gevraagd voor een doorverwijzing, hoewel je die niet perse nodig hebt geloof ik. Heb toen gebeld en het was eerst een telefonische intake. Twee weken later kon ik terecht. Ben benieuwd.

Via werk durf ik het niet te zeggen, maar als het goed is moet je die wel kunnen vinden op je werk.
En wat zijn de kosten?
pi_139882047
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:13 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Je gaat wel goeie tips van haar krijgen verwacht ik .

Ok, maar probeer niet teveel te zuipen. Dat je er niet verdrietig van wordt .

Tuurlijk geeft die nog iets om je .
Hoop het! Maar dat verwacht ik ook wel. Ben er echt even helemaal klaar mee.

Ga ook niet zozeer zuipen. Komt wel goed. En zo niet, dan niet. Een vriendin en ik gaan eerst Utrecht in om te lunchen zodat ik in ieder geval eten binnen krijg. Doen we dat niet, dan weet ik zeker dat het fout gaat. Zij gaat mij wel helpen, heb al erg veel aan haar gehad.

Denk het ook. Al twijfel ik daar soms wel aan. Gewoon..
pi_139882083
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:16 schreef runaway het volgende:

[..]

En wat zijn de kosten?
Wordt 100% vergoed. Het is ook een van de redenen dat ik het op het moment niet zoek bij een psycholoog.
  maandag 12 mei 2014 @ 21:21:20 #275
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139882293
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:17 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Hoop het! Maar dat verwacht ik ook wel. Ben er echt even helemaal klaar mee.

Ga ook niet zozeer zuipen. Komt wel goed. En zo niet, dan niet. Een vriendin en ik gaan eerst Utrecht in om te lunchen zodat ik in ieder geval eten binnen krijg. Doen we dat niet, dan weet ik zeker dat het fout gaat. Zij gaat mij wel helpen, heb al erg veel aan haar gehad.

Denk het ook. Al twijfel ik daar soms wel aan. Gewoon..
Hopelijk brengt ze je dan ook thuis en blijft ze nog even bij je . In ieder geval tot je slaapt.
Niet teveel piekeren daarover.
RED ONS HENNIEGOD
pi_139882414
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:21 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Hopelijk brengt ze je dan ook thuis en blijft ze nog even bij je . In ieder geval tot je slaapt.
Niet teveel piekeren daarover.
Nee, dat gaat niet lukken. Wonen best ver uit elkaar. Kan altijd nog door naar moeders of naar een andere vriendin.

Ik pieker alleen maar. En ik val in herhaling en dat weet ik, maar ugh,dit is gewoon kut. Ben allang blij dat dit topic er is, want zou niet weten waar ik het anders kwijt moet. Wil mijn ex zo graag smsen. Maar hij heeft een geweldige avond en antwoord toch al niet meer. Heb hem na zijn 'uitleg' nog wat gestuurd, maar helemaal niks..
pi_139882445
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:21 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Hopelijk brengt ze je dan ook thuis en blijft ze nog even bij je . In ieder geval tot je slaapt.
Niet teveel piekeren daarover.
Ja opstaan en naar bed zijn kut.....
  maandag 12 mei 2014 @ 21:25:53 #278
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139882594
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:23 schreef runaway het volgende:

[..]

Ja opstaan en naar bed zijn kut.....
Yup . dan ben je alleen en ga je denken
RED ONS HENNIEGOD
pi_139882696
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:25 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Yup . dan ben je alleen en ga je denken
Ben sowieso hele dagen alleen nu dus erg veranderd niet heel veel als ik eenmaal in bed lig. Moet wel zeggen dat opstaan vreselijk kut is. Dan wil ik wel blijven liggen en denken en huilen :')
  maandag 12 mei 2014 @ 21:27:24 #280
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139882714
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:23 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Nee, dat gaat niet lukken. Wonen best ver uit elkaar. Kan altijd nog door naar moeders of naar een andere vriendin.

Ik pieker alleen maar. En ik val in herhaling en dat weet ik, maar ugh,dit is gewoon kut. Ben allang blij dat dit topic er is, want zou niet weten waar ik het anders kwijt moet. Wil mijn ex zo graag smsen. Maar hij heeft een geweldige avond en antwoord toch al niet meer. Heb hem na zijn 'uitleg' nog wat gestuurd, maar helemaal niks..
Hoe weet je nou zeker dat die een geweldige avond heeft ?
RED ONS HENNIEGOD
  maandag 12 mei 2014 @ 21:28:18 #281
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139882770
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:27 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Ben sowieso hele dagen alleen nu dus erg veranderd niet heel veel als ik eenmaal in bed lig. Moet wel zeggen dat opstaan vreselijk kut is. Dan wil ik wel blijven liggen en denken en huilen :')
Waarschijnlijk omdat in de ochtend je hersenen het actiefst zijn . Dan dringt het vaak echt helemaal goed tot je door
RED ONS HENNIEGOD
pi_139882782
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:27 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Hoe weet je nou zeker dat die een geweldige avond heeft ?
Ja nou nee, geen idee. Denk ik gewoon. Dat ie al gaat..dat alleen al. Maar goed, misschien had ik ook wel iemand geregeld om mee te gaan als ik de kaartjes had gekregen. Zoals ik al zei waren ze vrij prijzig. Heb zelf ook nog gekeken of er iemand anders mee op vakantie wilde dus ja.
Maar gewoon. Is een leuke show en hij leek me niet echt te missen. Zo kwam ie niet echt over.
pi_139882810
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:27 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Ben sowieso hele dagen alleen nu dus erg veranderd niet heel veel als ik eenmaal in bed lig. Moet wel zeggen dat opstaan vreselijk kut is. Dan wil ik wel blijven liggen en denken en huilen :')
Ja klopt. In de ochtend heb ik ook weer wat nieuwe energie om te huilen. Ochtenden blijven kut hoor. Avonden wel ok, dan ben ik meestal te moe.....
pi_139882938
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:28 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Waarschijnlijk omdat in de ochtend je hersenen het actiefst zijn . Dan dringt het vaak echt helemaal goed tot je door
Denk het wel, inderdaad. Maar ook, omdat ik dan weer moet werken. Kan ik ook wel om janken :') Maar goed, iig afleiding.

quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:29 schreef runaway het volgende:

[..]

Ja klopt. In de ochtend heb ik ook weer wat nieuwe energie om te huilen. Ochtenden blijven kut hoor. Avonden wel ok, dan ben ik meestal te moe.....
Ja, ik ben ook echt helemaal gesloopt aan het eind van de dag. Eigenlijk de hele dag door wel, maar dan heb ik niet eens meer de energie om aan de kleinste dingen te denken. Alleen zal vanavond wel anders worden. Gaat niet tof worden, die wekker om 5 uur }:|

Slaap jij wel gewoon goed door trouwens?
  maandag 12 mei 2014 @ 21:32:25 #285
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139883020
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:28 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Ja nou nee, geen idee. Denk ik gewoon. Dat ie al gaat..dat alleen al. Maar goed, misschien had ik ook wel iemand geregeld om mee te gaan als ik de kaartjes had gekregen. Zoals ik al zei waren ze vrij prijzig. Heb zelf ook nog gekeken of er iemand anders mee op vakantie wilde dus ja.
Maar gewoon. Is een leuke show en hij leek me niet echt te missen. Zo kwam ie niet echt over.
Ik weet niet wat voor show het is . Maar misschien wil die niet toegeven dat die je mist . mannen willen zich vaak niet zwak tonen
RED ONS HENNIEGOD
pi_139883146
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:32 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Ik weet niet wat voor show het is . Maar misschien wil die niet toegeven dat die je mist . mannen willen zich vaak niet zwak tonen
Grootste improvisatie show.. Dus dat is sowieso wel onwijs lachen. Ik weet het niet. Nee, hij al helemaal niet. Dat deed ie nooit, houdt ie niet van.
pi_139883177
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:31 schreef MegaKonijn het volgende:

Ja, ik ben ook echt helemaal gesloopt aan het eind van de dag. Eigenlijk de hele dag door wel, maar dan heb ik niet eens meer de energie om aan de kleinste dingen te denken. Alleen zal vanavond wel anders worden. Gaat niet tof worden, die wekker om 5 uur }:|

Slaap jij wel gewoon goed door trouwens?
Nee joh, slaap nog steeds slecht. Had oxezepammetjes (huisarts) en viel daarmee om 2 uur in slaap en om 6 uur weer wakker. Nu wel ietsie beter. Gebruik af en toe nog oxezepam als ik een paar slechte nachten heb gehad en sinds gisteren ook melatonine (etos). Helpt om in te slapen.
pi_139883229
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:34 schreef runaway het volgende:

[..]

Nee joh, slaap nog steeds slecht. Had oxezepammetjes (huisarts) en viel daarmee om 2 uur in slaap en om 6 uur weer wakker. Nu wel ietsie beter. Gebruik af en toe nog oxezepam als ik een paar slechte nachten heb gehad en sinds gisteren ook melatonine (etos). Helpt om in te slapen.
Ah okay.. Balen dat het zo moet. Hoop dat het snel beter gaat!
  maandag 12 mei 2014 @ 21:35:57 #289
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139883288
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:34 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Grootste improvisatie show.. Dus dat is sowieso wel onwijs lachen. Ik weet het niet. Nee, hij al helemaal niet. Dat deed ie nooit, houdt ie niet van.
Vraag me of die lacht als over liefde gaat.
Is die een binnenvetter ?
RED ONS HENNIEGOD
pi_139883487
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:35 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Vraag me of die lacht als over liefde gaat.
Is die een binnenvetter ?
Vast wel.

Ja, enorm. Hij kon goed naar mij luisteren, maar ik krijg nooit echt iets uit hem. Als er iets was, dan kwam het er pas uit als we ruzie hadden. Vond ik altijd wel jammer. Huilen doet ie ook niet snel, maar ik zag vorige week dat ie er wel behoefte aan had. Hij kon mij ook niet aankijken.
  maandag 12 mei 2014 @ 21:43:45 #291
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139883699
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:39 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Vast wel.

Ja, enorm. Hij kon goed naar mij luisteren, maar ik krijg nooit echt iets uit hem. Als er iets was, dan kwam het er pas uit als we ruzie hadden. Vond ik altijd wel jammer. Huilen doet ie ook niet snel, maar ik zag vorige week dat ie er wel behoefte aan had. Hij kon mij ook niet aankijken.
Ben een beetje hetzelfde . Geloof mij maar , die zit er nog echt mee . Daar moet je niet aan twijfelen
RED ONS HENNIEGOD
pi_139883776
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:43 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Ben een beetje hetzelfde . Geloof mij maar , die zit er nog echt mee . Daar moet je niet aan twijfelen
Mwah, ik weet niet. Na hoe hij heeft gedaan?
  maandag 12 mei 2014 @ 21:45:27 #293
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139883809
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:44 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Mwah, ik weet niet. Na hoe hij heeft gedaan?
Allemaal schijn volgens mij . diep van binnen knaagt het
RED ONS HENNIEGOD
pi_139883839
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:45 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Allemaal schijn volgens mij . diep van binnen knaagt het
Ben benieuwd. Niet dat ik er iets aan hebt ofzo :')
  maandag 12 mei 2014 @ 21:47:31 #295
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139883949
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:45 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Ben benieuwd. Niet dat ik er iets aan hebt ofzo :')
Klopt. concentreer je op jezelf
RED ONS HENNIEGOD
pi_139884063
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:47 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Klopt. concentreer je op jezelf
Doe ik ook. Althans, dat probeer ik. Maar het geeft ergens toch een fijn gevoel dat ie er ook nog wel mee kan zitten.

Zat net terug te denken aan die avond. Zo boos dat ie me nog vroeg om een kus en een knuffel.. En er daarna nog drie heb gekregen. Hij vond het duidelijk niet leuk, daarom snap ik ook niet zo goed waarom ie nu zo boos moet doen.

Ach, voor vandaag is het nog wachten op de was en dan mijn bed in. Hoop dat ik kan slapen, maar zal vanavond wel niet.
  maandag 12 mei 2014 @ 21:52:12 #297
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139884237
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:49 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

Doe ik ook. Althans, dat probeer ik. Maar het geeft ergens toch een fijn gevoel dat ie er ook nog wel mee kan zitten.

Zat net terug te denken aan die avond. Zo boos dat ie me nog vroeg om een kus en een knuffel.. En er daarna nog drie heb gekregen. Hij vond het duidelijk niet leuk, daarom snap ik ook niet zo goed waarom ie nu zo boos moet doen.

Ach, voor vandaag is het nog wachten op de was en dan mijn bed in. Hoop dat ik kan slapen, maar zal vanavond wel niet.
Lees een boek voordat je gaat slapen , of kijk nog een beetje tv . Iets rustgevend in ieder geval
RED ONS HENNIEGOD
pi_139884336
quote:
9s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:52 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]

Lees een boek voordat je gaat slapen , of kijk nog een beetje tv . Iets rustgevend in ieder geval
TV kijken doe ik sowieso al wel. Heb gister drie boeken en vier dvd's besteld en die moeten morgen binnen komen, dus hoop dat dat me wat afleiding geeft :)
  maandag 12 mei 2014 @ 21:55:04 #299
426585 Aisomont
Een berg.
pi_139884452
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:53 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

TV kijken doe ik sowieso al wel. Heb gister drie boeken en vier dvd's besteld en die moeten morgen binnen komen, dus hoop dat dat me wat afleiding geeft :)
Kijk een serie! En dan wel één waar je echt in zit, dus dat je niet elke minuut afgeleid bent, want dan ga je nadenken. Als je er echt in zit en de serie echt tof vindt, geeft het heel veel rust :)

Je doet wel veel goede dingen, maar contact met je ex is - behalve als het écht nodig is - het slechtste wat je nu kan gebruiken. En ja dat is heel kut en heel vervelend want je wil het wel. Maar echt, het is zoveel beter om geen contact te hebben.
  maandag 12 mei 2014 @ 21:57:33 #300
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_139884606
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:53 schreef MegaKonijn het volgende:

[..]

TV kijken doe ik sowieso al wel. Heb gister drie boeken en vier dvd's besteld en die moeten morgen binnen komen, dus hoop dat dat me wat afleiding geeft :)
Goedzo :)
RED ONS HENNIEGOD
pi_139884797
quote:
0s.gif Op maandag 12 mei 2014 21:55 schreef Aisomont het volgende:

[..]

Kijk een serie! En dan wel één waar je echt in zit, dus dat je niet elke minuut afgeleid bent, want dan ga je nadenken. Als je er echt in zit en de serie echt tof vindt, geeft het heel veel rust :)

Je doet wel veel goede dingen, maar contact met je ex is - behalve als het écht nodig is - het slechtste wat je nu kan gebruiken. En ja dat is heel kut en heel vervelend want je wil het wel. Maar echt, het is zoveel beter om geen contact te hebben.
Elke keer als ik dat probeer, haak ik ergens in het midden af :') Niet perse, omdat ik de serie niet leuk vind, maar kan het een beetje moeilijk volgen. Kan ook nooit echt goeie sites vinden waar je goede kwaliteit kan bekijken. Heb jij anders misschien aanraders qua series? :)

Ik weet het. Eigenlijk is het ook echt nodig (spullen en geld), maar het is telkens ruzie. Maar goed, mijn smsje van vandaag was ook niet heel tof. Maar het kwam echt in een opwelling en ja, het was fout. Maar goed, dat is in de afgelopen 1,5 week ook pas één keer gebeurt, dat ik daaraan heb toegegeven, dus nog niet heel slecht. Toch hoop ik binnenkort met hem te kunnen praten..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')