abonnement Unibet Coolblue
pi_134552087
Tot bloei komt hij bij mij niet omdat dat ten koste gaat van de groei van de bol. Maar ze zijn heerlijk.

Mocht je in salades knoflook willen toevoegen zonder met een:kegel te lopen. Het groen van de uitgelopen bol vervangt een teentje knoflook prima.
  zondag 22 december 2013 @ 10:53:16 #103
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134552234
*O* *O* *O* PIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!! *O* *O* *O*
pi_134552311
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 10:53 schreef RobinOok het volgende:
*O* *O* *O* PIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!! *O* *O* *O*
Je komt zowat klaar...
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_134552347
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 10:53 schreef RobinOok het volgende:
*O* *O* *O* PIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!! *O* *O* *O*
Ondanks de blijde terugkeer van O+ PIET O+ - Robin, toch even een vraag aan jou..
a) heb je wel eens zelf kroepoek gemaakt (van garnalen en tapiocameel dus)
b) zo ja, hoe lang bleef dat dat knapperig na het bakken?

Ik serveer zelfgemaakte kroepoek bij een amuse op tweede kerstdag en ik wil even weten wanneer ik uiterlijk aan het frituren moet slaan. Mijn testbatch van gisteren is al helemaal opgegaan, vandaar. :@ :s)
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 22 december 2013 @ 11:00:43 #106
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552386
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 10:53 schreef RobinOok het volgende:
*O* *O* *O* PIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!! *O* *O* *O*
Hee scheet, heb je gemist
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 11:01:49 #107
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552408
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 10:58 schreef minilot het volgende:

[..]

Ondanks de blijde terugkeer van O+ PIET O+ - Robin, toch even een vraag aan jou..
a) heb je wel eens zelf kroepoek gemaakt (van garnalen en tapiocameel dus)
b) zo ja, hoe lang bleef dat dat knapperig na het bakken?

Ik serveer zelfgemaakte kroepoek bij een amuse op tweede kerstdag en ik wil even weten wanneer ik uiterlijk aan het frituren moet slaan. Mijn testbatch van gisteren is al helemaal opgegaan, vandaar. :@ :s)
Oeh, dat moet ik ook een keer doen, noordzeegarnalenkroepoek, jum
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 11:02:44 #108
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134552425
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 09:54 schreef Sjaam het volgende:

[..]

Ik kick 'm nog even nu Piet terug is, en zodat Robin het hopelijk ook leest want ik vermoed dat ik daar moet zijn voor winnende tip!
( en ook bedankt voor de tip die ik al had gekregen, zeker het proberen waard)
Ik heb het zelf niet zo op tempura. Tempura is ook veel moeilijker om perfect te krijgen. Maar als je toch tempura wilt, hier staan "mijn tips": http://www.aziatische-ingredienten.nl/tempura-meel/

Maar ik zou dus panko garnalen maken. Volgens dit filmpje (zonder geluid, maar is ook niet nodig):

(pellen, staartje eraan laten, rug open snijden, darmkanaal eruit, plat duwen, eventueel bestrooien met smaakmakers (zout, peper, chilipoeder?), dan door de maizena halen, goed afkloppen, door losgeklopt ei halen, in bak panko duwen, frituren op 170C.
  zondag 22 december 2013 @ 11:03:31 #109
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134552440
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 10:56 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Je komt zowat klaar...
Dat ziet er bij mij toch heel anders uit. :+
pi_134552447
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Oeh, dat moet ik ook een keer doen, noordzeegarnalenkroepoek, jum
Ik kan reeds uit ervaring melden dat dat inderdaad erg lekker is! :D :Y

Ik koop nooit meer kroepoek!
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 22 december 2013 @ 11:05:18 #111
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552478
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 11:03 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Dat ziet er bij mij toch heel anders uit. :+
Dank je voor dat stukje "Kopfkino"
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 11:06:36 #112
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552502
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 11:03 schreef minilot het volgende:

[..]

Ik kan reeds uit ervaring melden dat dat inderdaad erg lekker is! :D :Y

Ik koop nooit meer kroepoek!
Kan ook met makreel, kabeljauw, hmm ik zie mogelijkheden
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134552532
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:06 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Kan ook met makreel, kabeljauw, hmm ik zie mogelijkheden
Ha, precies mijn gedachte toen het zo goed gelukt was! :Y
Kroepoek van makreel staat al op mijn todolijst van januari. *)

Kreeft lukt vast ook, al blijft er misschien bij het frituren wat weinig van de subtiele smaak over..
Let me see you stripped down to the bone
pi_134552545
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:05 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Dank je voor dat stukje "Kopfkino"
Haha dat verwoordt je goed
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 22 december 2013 @ 11:10:09 #115
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134552570
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 10:58 schreef minilot het volgende:

[..]

Ondanks de blijde terugkeer van O+ PIET O+ - Robin, toch even een vraag aan jou..
a) heb je wel eens zelf kroepoek gemaakt (van garnalen en tapiocameel dus)
b) zo ja, hoe lang bleef dat dat knapperig na het bakken?

Ik serveer zelfgemaakte kroepoek bij een amuse op tweede kerstdag en ik wil even weten wanneer ik uiterlijk aan het frituren moet slaan. Mijn testbatch van gisteren is al helemaal opgegaan, vandaar. :@ :s)
Nee, nog nooit zelfgemaakt. Wat cool man! Heb je foto's gemaakt?

Ik kan me niet voorstellen dat zelfgemaakte kroepoek veel eerder slap zouden worden dan die uit de winkel. Zolang je ze maar eerst helemaal af laat koelen en dan luchtdicht (dichtgeknoopt zakje) bewaart. Voor de zekerheid er een stukje keukenpapier bij doen, voor als er toch nog vochtige lucht in zou zitten, maar dat is vast niet nodig.
  zondag 22 december 2013 @ 11:12:01 #116
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134552615
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:00 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hee scheet, heb je gemist
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:00 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hee scheet, heb je gemist
Niet meer zo lang wegblijven hoor. Fuck die kutmods, nu strafte je ons, niet die sukkel, die zit er niet mee.
  zondag 22 december 2013 @ 11:12:02 #117
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552616
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 11:08 schreef minilot het volgende:

[..]

Ha, precies mijn gedachte toen het zo goed gelukt was! :Y
Kroepoek van makreel staat al op mijn todolijst van januari. *)

Kreeft lukt vast ook, al blijft er misschien bij het frituren wat weinig van de subtiele smaak over..
Beetje zonde van de kreeft, maar krab is een idee
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 11:14:13 #118
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552672
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 11:12 schreef RobinOok het volgende:

[..]


[..]

Niet meer zo lang wegblijven hoor. Fuck die kutmods, nu strafte je ons, niet die sukkel, die zit er niet mee.
Had een einde jaarsspurt op het werk, moest nog voor kerst een hoop geld binnenkomen, budgetten moesten worden toegekend en projecten/programma's worden afgetekend cq offertes ervoor geprocureerd
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 11:15:43 #119
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134552704
Nou, vooruit dan. Al was het fijn geweest om dat even te weten. Nu waren we allemaal in rouw gedompeld!
pi_134552706
Ik zou t bij garnaal houden. Denk dat het niet voor niets is dat garnalenkroepoek het populairst is. Geloof ook dat het met de smaak het beste werkt.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_134552729
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:15 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik zou t bij garnaal houden. Denk dat het niet voor niets is dat garnalenkroepoek het populairst is. Geloof ook dat het met de smaak het beste werkt.
Laats bij KVW lieten ze zien dat er nog maar heel weinig garnaal in de kroepoek zat. Of ik vergis me...
Ah, hierzo http://keuringsdienstvanw(...)everingen/15-11-2012
  zondag 22 december 2013 @ 11:17:31 #122
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552746
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:15 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik zou t bij garnaal houden. Denk dat het niet voor niets is dat garnalenkroepoek het populairst is. Geloof ook dat het met de smaak het beste werkt.
Populair in Nederland, in azie wordt veel makreelkroepoek gegeten, en bonitokroepoek.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134553086
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 11:10 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nee, nog nooit zelfgemaakt. Wat cool man! Heb je foto's gemaakt?

Ik kan me niet voorstellen dat zelfgemaakte kroepoek veel eerder slap zouden worden dan die uit de winkel. Zolang je ze maar eerst helemaal af laat koelen en dan luchtdicht (dichtgeknoopt zakje) bewaart. Voor de zekerheid er een stukje keukenpapier bij doen, voor als er toch nog vochtige lucht in zou zitten, maar dat is vast niet nodig.
Dacht ik al, merci! :) Heb wat slechte telefoonfoto's want ik kon mijn camera nergens vinden, maar ik zal ze binnenkort wel even laten zien :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_134553234
quote:
4s.gif Op zondag 22 december 2013 11:16 schreef fotostarter het volgende:

[..]

Laats bij KVW lieten ze zien dat er nog maar heel weinig garnaal in de kroepoek zat. Of ik vergis me...
Ah, hierzo http://keuringsdienstvanw(...)everingen/15-11-2012
Ha, die zal ik eens kijken waneer ik weer een computer in de buurt heb (zit nu mobiel en ben onderweg). Mijn kroepoek bestond in elk geval voor de helft uit garnaal :)
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 22 december 2013 @ 11:59:02 #125
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134553654
Dit weekeinde voor het eerst weer tomaten gekocht, de laatste eigen kweek was op. Damn, wat een smaakverschil.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  User die het meest klaagt 2022 zondag 22 december 2013 @ 12:20:13 #126
414785 sirdanilot
pi_134554139
Makreelkroepoek? Dįt klinkt interessant...hier vind ik een recept, maar ze koken het kroepoekdeeg ipv stomen, en ze pletten het ipv in dunne plakjes snijden.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zondag 22 december 2013 @ 12:36:24 #127
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134554558
Ik heb net nieuwjaarsrolletjes gemaakt, dunne opgerolde wafels die ik ga vullen met slagroom.
Nodig
Een wafelijzer voor platte wafels
Beslag
1 heel ei (groot)
1 eiwit
Snuf zout
120 gram suiker
75 gram meel
75 gram maizena
30 gram gesmolten boter
Vanille (ik gebruik mijn zelfgemaakte extract)
CUL / Vanille-extract of siroop maken, experiment
Het ei, eiwit en zout losslaan, dan de suiker en de vanille toevoegen. Schuimig roeren. Als alle suiker is opgelost voorzichtig maizena en meel toevoegen en heel voorzichtig doorroeren tot gladde massa (1 minuut, niet langer, je wiltgeen glutenvorming). Dan de gesmolten boter erbij en deze er doorroeren.
Uur laten rusten.
Wafelijzer warm maken en met een kwastje beetje inboteren, ook al heb je een antiaanbakijzer.
Ongeveer een eetlepel beslag gebruiken en bakken tot goudbruin. Dan de wafel eruit nemen met een siliconenspatel ging dat het best. Snel om een steel van een houten lepel of een aanzetstaal rollen. Vuurvaste vingers nodig. Als je het niet snel genoeg doet gaat hij scheuren. Na c.a. 30 seconden is de wafel hard en heeel bros.
Af laten koelen.
Dit recept is genoeg voor ca 8-10 rolletjes.
Sla slagroom stijf, doe dit in een spuitzak en vul de rolletjes voorzichtig.
Goddelijk lekker.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 12:40:15 #128
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_134554678
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 12:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik heb net nieuwjaarsrolletjes gemaakt, dunne opgerolde wafels die ik ga vullen met slagroom.
Nodig
Een wafelijzer voor platte wafels
Beslag
1 heel ei (groot)
1 eiwit
Snuf zout
120 gram suiker
75 gram meel
75 gram maizena
30 gram gesmolten boter
Vanille (ik gebruik mijn zelfgemaakte extract)
CUL / Vanille-extract of siroop maken, experiment
Het ei, eiwit en zout losslaan, dan de suiker en de vanille toevoegen. Schuimig roeren. Als alle suiker is opgelost voorzichtig maizena en meel toevoegen en heel voorzichtig doorroeren tot gladde massa (1 minuut, niet langer, je wiltgeen glutenvorming). Dan de gesmolten boter erbij en deze er doorroeren.
Uur laten rusten.
Wafelijzer warm maken en met een kwastje beetje inboteren, ook al heb je een antiaanbakijzer.
Ongeveer een eetlepel beslag gebruiken en bakken tot goudbruin. Dan de wafel eruit nemen met een siliconenspatel ging dat het best. Snel om een steel van een houten lepel of een aanzetstaal rollen. Vuurvaste vingers nodig. Als je het niet snel genoeg doet gaat hij scheuren. Na c.a. 30 seconden is de wafel hard en heeel bros.
Af laten koelen.
Dit recept is genoeg voor ca 8-10 rolletjes.
Sla slagroom stijf, doe dit in een spuitzak en vul de rolletjes voorzichtig.
Goddelijk lekker.
klinkt fantastisch!
Mijn extract is ook al lekker donker geworden
  zondag 22 december 2013 @ 12:40:53 #129
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134554701
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 12:40 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

klinkt fantastisch!
Mijn extract is ook al lekker donker geworden
Mijne heeft de kleur van donkere thee
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 12:42:35 #130
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134554768
Heb mijzelf trouwens een kidde gekocht, zo een horeca slagroomspuit met gascapsules. Ga er allerlei leuke schuimen mee maken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 12:49:36 #131
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_134554984
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 12:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb mijzelf trouwens een kidde gekocht, zo een horeca slagroomspuit met gascapsules. Ga er allerlei leuke schuimen mee maken.
Zit er nog verschil tussen die goedkope en die dure spuiten? Wij hebben zo een van de makro, de goedkoopste. Is wel echt heel lekker en zo gemakkelijk
pi_134555160
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:17 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Populair in Nederland, in azie wordt veel makreelkroepoek gegeten, en bonitokroepoek.
Populair in Europa, Amerika en Australiė ;).
Aziė weet ik niet; weet alleen dat de toko's hier ook alleen maar garnaal verkoopt. Lijkt me eerlijk gezegd ook niet zo lekker als garnaal.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 22 december 2013 @ 12:55:08 #133
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134555191
quote:
99s.gif Op zondag 22 december 2013 12:49 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

Zit er nog verschil tussen die goedkope en die dure spuiten? Wij hebben zo een van de makro, de goedkoopste. Is wel echt heel lekker en zo gemakkelijk
Kwaliteit van de sluitringen en het kunnen nakopen ervan. Een kidde is een werkpaard dat dagelijks wordt gebruikt. De sluitringen etc zijn degelijk, en als ze versleten zijn kan je ze nakopen. Bij een goedkope macro aanbieding kan dat lastiger zijn. Maar als je hem niet dagelijks meermaals vult gaat ie waarschijnlijk erg lang mee, en een echte kidde is een keer of 2-3 zo duur.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 12:56:54 #134
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134555252
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 12:54 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Populair in Europa, Amerika en Australiė ;).
Aziė weet ik niet; weet alleen dat de toko's hier ook alleen maar garnaal verkoopt. Lijkt me eerlijk gezegd ook niet zo lekker als garnaal.
Niets tegen garnalen verder, maar met vis is ook lekker.
Ansjoviskroepoek schiet mij net in het hoofd.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134556738
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 11:02 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik heb het zelf niet zo op tempura. Tempura is ook veel moeilijker om perfect te krijgen. Maar als je toch tempura wilt, hier staan "mijn tips": http://www.aziatische-ingredienten.nl/tempura-meel/

Maar ik zou dus panko garnalen maken. Volgens dit filmpje (zonder geluid, maar is ook niet nodig):

(pellen, staartje eraan laten, rug open snijden, darmkanaal eruit, plat duwen, eventueel bestrooien met smaakmakers (zout, peper, chilipoeder?), dan door de maizena halen, goed afkloppen, door losgeklopt ei halen, in bak panko duwen, frituren op 170C.
Het hoeft van mij ook niet persee met tempura, maar dat is wat ik veel lees op internet (eerst tempura dan panko). Als dat overbodig is doe ik het liever niet, want gedoe en zooi. Ik denk dat ik het eerst probeer zonder tempura, dus wat jij zegt, als dat niks wordt kan het nog met tempura... Bedankt!
pi_134556815
Ik heb nog een paar appels liggen die nodig op moeten. Daar wou ik straks appelmoes van maken :9. Maar nu zie ik ook nog een peer liggen. Is dat lekker om die er ook doorheen te doen?
Somebody that I used to know
  zondag 22 december 2013 @ 13:42:39 #137
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134556857
Piet. O+ Welkom terug! O+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 22 december 2013 @ 14:29:02 #138
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134559460
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 13:38 schreef Sjaam het volgende:

[..]

Het hoeft van mij ook niet persee met tempura, maar dat is wat ik veel lees op internet (eerst tempura dan panko). Als dat overbodig is doe ik het liever niet, want gedoe en zooi. Ik denk dat ik het eerst probeer zonder tempura, dus wat jij zegt, als dat niks wordt kan het nog met tempura... Bedankt!
Oh, tempura čn panko, dat vind ik helemaal een gruwel! Niet doen hoor!
pi_134560357
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 13:41 schreef Postbus100 het volgende:
Ik heb nog een paar appels liggen die nodig op moeten. Daar wou ik straks appelmoes van maken :9. Maar nu zie ik ook nog een peer liggen. Is dat lekker om die er ook doorheen te doen?
Met hoeveel appels?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_134562674
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 14:48 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Met hoeveel appels?
Oja, goed punt. 2 goudrenetten en 4 elstars.
Peer is de Conference.
Somebody that I used to know
  zondag 22 december 2013 @ 15:42:39 #141
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134562911
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 13:41 schreef Postbus100 het volgende:
Ik heb nog een paar appels liggen die nodig op moeten. Daar wou ik straks appelmoes van maken :9. Maar nu zie ik ook nog een peer liggen. Is dat lekker om die er ook doorheen te doen?
Ja, maar niet door een zeef halen, dan smaakt zelfgemaakte net als uit blik.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 15:50:28 #142
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_134563269
Vanavond maak ik varkenshaas en meestal doe ik dat op gevoel maar vandaag wil ik mijn vleesthermometer gebruiken omdat ik het niet thuis klaar maak. Hoeveel graden houd ik aan?
  zondag 22 december 2013 @ 15:56:13 #143
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134563538
65 - 68 graden voor roze. 75 voor helemaal gaar.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134563832
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 15:36 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Oja, goed punt. 2 goudrenetten en 4 elstars.
Peer is de Conference.
Kan denk wel. Maakt de smaak nog iets zachter.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 22 december 2013 @ 16:04:01 #145
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_134563849
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 15:56 schreef Pietverdriet het volgende:
65 - 68 graden voor roze. 75 voor helemaal gaar.
Dank!
pi_134564117
Merci,
bij deze zitten de peer en de appels in een pan :9
Somebody that I used to know
  zondag 22 december 2013 @ 16:27:11 #147
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134564691
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 16:13 schreef Postbus100 het volgende:
Merci,
bij deze zitten de peer en de appels in een pan :9
Lekker
Zelfgemaakte grove is veel lekkerder dan gekochte.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134564902
Jij zou het ook niet pureren, Piet? (met een staafmixer bijvoorbeeld)
Somebody that I used to know
  zondag 22 december 2013 @ 16:35:01 #149
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134565020
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 16:32 schreef Postbus100 het volgende:
Jij zou het ook niet pureren, Piet? (met een staafmixer bijvoorbeeld)
nee, en kort koken, dat het net uit elkaar begint te vallen en je nog echt structuur hebt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134565527
Hij is klaar. In één woord: za-lig. Zeker nu hij nog warm is.
Somebody that I used to know
  zondag 22 december 2013 @ 16:47:30 #151
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134565564
Prakken met een stamppot-stamper, krijg je veel meer een compote ipv een moes.
pi_134565628
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 16:47 schreef SiGNe het volgende:
Prakken met een stamppot-stamper, krijg je veel meer een compote ipv een moes.
Is een idee, maar ik denk dat dat bij mij niet meer hoeft. Ik heb met de pollepel de laatste grote stukken kapot geduwd, voor de rest heeft 'ie al een vrij fijne structuur.
Somebody that I used to know
  zondag 22 december 2013 @ 16:49:58 #153
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134565686
Beetje drank erdoor is soms ook erg lekker, hoeft niet eens zoveel te zijn.
  zondag 22 december 2013 @ 17:10:49 #154
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134566673
Calvados uiteraard
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 17:12:59 #155
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134566770
Drambuie, whiskey, rum..

Of een klein beetje honing, ook lekker.
pi_134569075
Ik zoek inspiratie voor een tussengerecht. Andere gangen zijn niet bekend. Geen soepen denk ik, of een hele bijzondere. Weet jij iets piet?
  zondag 22 december 2013 @ 18:25:43 #157
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134569718
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 18:09 schreef Hagelkaas het volgende:
Ik zoek inspiratie voor een tussengerecht. Andere gangen zijn niet bekend. Geen soepen denk ik, of een hele bijzondere. Weet jij iets piet?
Hoeveel gangen zijn er?
Wat dacht je van een tempura van courgette?
Bitterbal van stoofvlees van wild?
Plakje zelfgemaakte pate foie gras?
Bloemkoolsoep met jacobsschelpen?
Salade van rucola met pijnboompitten, tomtomtomaatjes, appel en gebakken geitenkaas?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134570514
quote:
99s.gif Op zondag 22 december 2013 12:49 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

Zit er nog verschil tussen die goedkope en die dure spuiten? Wij hebben zo een van de makro, de goedkoopste. Is wel echt heel lekker en zo gemakkelijk
Als je ze heel intensief gebruikt (Zoals op een feestje, om honderden ballonnen lachgas te vullen :@ :+ ) dan willen die goedkope nog wel eens ontploffen. Je cilinder knalt er dan met draaidop en al vanaf omdat het ventiel vastvriest, en door de overdruk vliegt vervolgens je cilinder met dop met niet al te toffe snelheid door de kamer heen.
  zondag 22 december 2013 @ 18:48:32 #159
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134570558
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 18:47 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Als je ze heel intensief gebruikt (Zoals op een feestje, om honderden ballonnen lachgas te vullen :@ :+ ) dan willen die goedkope nog wel eens ontploffen. Je cilinder knalt er dan met draaidop en al vanaf omdat het ventiel vastvriest, en door de overdruk vliegt vervolgens je cilinder met dop met niet al te toffe snelheid door de kamer heen.
LOL
Ik zie het voor me.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134570637
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 18:48 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

LOL
Ik zie het voor me.
Het raam stond gelukkig open. De dop hebben we nog terug gevonden, de cilinder niet.
  zondag 22 december 2013 @ 18:51:27 #161
63722 z80
I fink you freaky
pi_134570657
Piet wat is jou recept voor een lekkere runderbouillon. het mag de hele dag op staan.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zondag 22 december 2013 @ 19:04:52 #162
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134571131
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 18:51 schreef z80 het volgende:
Piet wat is jou recept voor een lekkere runderbouillon. het mag de hele dag op staan.
Stuk rundvlees, iets wat veel heeft bewogen, bv beenschijf
Prei, ui, peen, laurierblad, knolselder, foelie, peterselie, peperkorrel
Met Koud water opzetten en lekker laten trekken.
Ik spaar afsnijdsels van vlees, kipkarkassen, etc op in de vriezer en dat gaat er allemaal in.
Rode wijn erbij is ook lekker.
Een tomaat ook, net als 1 ansjovisje.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 19:23:42 #163
63722 z80
I fink you freaky
pi_134571987
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 19:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Stuk rundvlees, iets wat veel heeft bewogen, bv beenschijf
Prei, ui, peen, laurierblad, knolselder, foelie, peterselie, peperkorrel
Met Koud water opzetten en lekker laten trekken.
Ik spaar afsnijdsels van vlees, kipkarkassen, etc op in de vriezer en dat gaat er allemaal in.
Rode wijn erbij is ook lekker.
Een tomaat ook, net als 1 ansjovisje.
lekker standaard dus. iets wat ik eigenlijk al verwachte. morgen even op jacht naar een mooi stuk vlees met bot incl merg.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zondag 22 december 2013 @ 19:25:38 #164
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134572055
Waarom braad je dat niet eerst lekker aan?
  zondag 22 december 2013 @ 19:38:27 #165
63722 z80
I fink you freaky
pi_134572563
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 19:25 schreef RobinOok het volgende:
Waarom braad je dat niet eerst lekker aan?
omdat je alle smaak uit het vlees on het water wilt hebben. het vlees is bijzaak zodra de bouillon klaar is.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zondag 22 december 2013 @ 19:40:22 #166
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134572644
Daar gaat geen smaak bij verloren, er komt er alleen eentje bij, die van Maillard.
  zondag 22 december 2013 @ 19:52:27 #167
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134573261
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 19:40 schreef RobinOok het volgende:
Daar gaat geen smaak bij verloren, er komt er alleen eentje bij, die van Maillard.
Klopt. Maar dat is niet altijd wenselijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134574055
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 14:29 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Oh, tempura čn panko, dat vind ik helemaal een gruwel! Niet doen hoor!
Hahaha oke oke ik doe niks!! Alleen panko, is ook wel zo makkelijk.
pi_134576713
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 18:25 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hoeveel gangen zijn er?
Wat dacht je van een tempura van courgette?
Bitterbal van stoofvlees van wild?
Plakje zelfgemaakte pate foie gras?
Bloemkoolsoep met jacobsschelpen?
Salade van rucola met pijnboompitten, tomtomtomaatjes, appel en gebakken geitenkaas?
Bitterballen met wild, dat lijkt me geweldig. Behalve het wild verder klassieke bereiding van een bitterbal aanhouden? Wildbouillon voor de salpicon?

Waar kan ik ze mee serveren? Alleen twee bitterballen op je bord is wat karig :P
  zondag 22 december 2013 @ 20:53:43 #170
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134577172
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 20:47 schreef Hagelkaas het volgende:

[..]

Bitterballen met wild, dat lijkt me geweldig. Behalve het wild verder klassieke bereiding van een bitterbal aanhouden? Wildbouillon voor de ragout?

Waar kan ik ze mee serveren? Alleen twee bitterballen op je bord is wat karig :P
Daarom vroeg ik, hoeveel gangen.
Zou er wat bordversiering bij doen en een dipje van bittere sinaasappelmarmelade en scherpe mosterd.
Maak een wildstoofpotje, doe daar gelatine bij en bind die met roux.
24 uur in de koeling en maak er balletjes van, die je door gezeefd paneermeel haald, dan door losgeslagen ei en dan door paneermeel
Hierna minstens 12 uur laten rusten in de koeling
Kort frituren (hoeft alleen maar warm te worden)
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134577845
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 20:53 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Daarom vroeg ik, hoeveel gangen.
Zou er wat bordversiering bij doen en een dipje van bittere sinaasappelmarmelade en scherpe mosterd.
Maak een wildstoofpotje, doe daar gelatine bij en bind die met roux.
24 uur in de koeling en maak er balletjes van, die je door gezeefd paneermeel haald, dan door losgeslagen ei en dan door paneermeel
Hierna minstens 12 uur laten rusten in de koeling
Kort frituren (hoeft alleen maar warm te worden)
Totaal vier gangen. Moet je niet eerst binden met roux en dan pas gelatine erbij?

Morgen maar een testbatch maken dan!
  zondag 22 december 2013 @ 21:09:45 #172
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134578381
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 21:02 schreef Hagelkaas het volgende:

[..]

Totaal vier gangen. Moet je niet eerst binden met roux en dan pas gelatine erbij?
Ja.
pi_134582087
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 21:09 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja.
Jij bent groot fan van panko toch? Ik denk dat ik de bitterballen in panko ga paneren.
  zondag 22 december 2013 @ 22:14:20 #174
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134582560
Yup. Heb alleen geblogt over de garnalenkroket, maar het idee is hetzelfde:
http://kokrobin.wordpress(...)h-shrimp-croquettes/

Daaronder foto's van andere kroketten en bitterballen.
(als je daarop klikt zie je trouwens toch het recept daarvoor)

Punt is: allemaal, altijd met panko! Lekker.
Je zou ze 2 keer kunne paneren en dan voor de eerste batch de panko met een deegroller of zo wat fijner maken. Maar ik deed dat zelf nooit. Wel 2 x paneren, maar gewoon 2 x panko.
pi_134582997
Dat ziet er gruwelijk lekker en vooral knapperig uit. Panko it is.
  User die het meest klaagt 2022 zondag 22 december 2013 @ 22:43:44 #176
414785 sirdanilot
pi_134584503
Panko is steeds gemakkelijker te verkrijgen, heb ik het idee. Inderdaad veel beter dan standaard paneermeel. Mocht je het toch niet kunnen krijgen, verkruimel dan een beschuitje, of maak zelf paneermeer van witbrood.

@ Robin: ik zie dat je ook een recept had met rundertong. Hoezo, rundertong lastig te vinden? Rundertong is een oud-hollands recept; gekookt en dan op brood gegeten of als hoofdgerecht. Ik vind het erg lekker, maar de textuur is wel vreemd.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_134584780
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 22:14 schreef RobinOok het volgende:

Je zou ze 2 keer kunne paneren en dan voor de eerste batch de panko met een deegroller of zo wat fijner maken. Maar ik deed dat zelf nooit. Wel 2 x paneren, maar gewoon 2 x panko.
Ik vond de korst met 2 keer panko te dik worden. Ik heb de panko dit keer even in de blender gedaan, mooi superfijn broomkruim. O+
  zondag 22 december 2013 @ 22:56:46 #178
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134585252
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 22:43 schreef sirdanilot het volgende:
@ Robin: ik zie dat je ook een recept had met rundertong. Hoezo, rundertong lastig te vinden? Rundertong is een oud-hollands recept; gekookt en dan op brood gegeten of als hoofdgerecht.
Ja, en? Hier in Rotterdam hebben de meeste slagers het dus niet liggen. Kan er ook niks aan doen. Waarschijnlijk een overleden-hollands recept.
  zondag 22 december 2013 @ 23:21:16 #179
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134586597
De Sligro heeft momenteel kalfstong in de aanbieding.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 22 december 2013 @ 23:23:42 #180
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134586720
En de Groene Weg-slager heeft het ongetwijfeld wel. :) Maar ja, dan zijn het wel dieren die géén kutleven hebben gehad. :+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 22 december 2013 @ 23:41:27 #181
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134587740
Ja, weet je wat die ervoor durft te vragen? Ha. Heb er ooit lamstongen gehaald. Die gaan normaal door het hondenvlees, maar als jij erom vraagt mag je 25 euro de kilo aftikken. Of zoiets. Weet het niet meer precies. En dan komen ze nog uit de diepvries ook. Nah, ben gekke Eppie niet. Beetje klaar met die Groene Weg slager.

En hoe dan ook moet je het bestellen, dat heeft ie echt niet liggen. Als Nederlandse slagers al tong op voorraad hebben is het kalfstong, geen rundertong.
  zondag 22 december 2013 @ 23:43:24 #182
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134587856
Is er een groot smaakverschil tussen rund en kalf als het om tong gaat?

En Schell? Die heeft zelfs bokkenballen e.d. dus vast ook wel rundertong.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 22 december 2013 @ 23:47:00 #183
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134588076
Ja, vaak wel, maar niet altijd. Toen in ieder geval niet.
Maar euh, ik ben nu niet zoekende he? ;)

Misschien als ik het nog eens maak dat ik een bestelling bij Wildernisvlees doe. Ooit eens gedaan, alleen toen zat de tong er op het laatste moment toch niet bij. Want ja, zo gaat dat vaak bij mij. Haha.
  zondag 22 december 2013 @ 23:47:51 #184
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134588127
Nou ja, voor andere wel-zoekende googleaars.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  User die het meest klaagt 2022 zondag 22 december 2013 @ 23:48:54 #185
414785 sirdanilot
pi_134588188
Het is toch vrij normaal dat je dingen bij de slager moet bestellen, als je iets anders wil dan de standaard? En je moet ook een goede slager hebben. Elke slager kan wel van alles bestellen, maar soms krijg je dan slechte kwaliteit. Hadden wij een keer toen we een varkenspoot hadden besteld bij de lokale winkelcentrum-slager bij ons in Zeeland; slechte kwaliteit. De keer daarop gingen we op aanraden van mensen naar een slager ergens in een dorpje, en daar hadden ze prima varkenspoot.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  User die het meest klaagt 2022 zondag 22 december 2013 @ 23:50:38 #186
414785 sirdanilot
pi_134588304
Weet trouwens iemand een goede poelier in Rotterdam-Zuid e.o.? Ik kon er op internet wel een paar vinden, maar misschien heeft iemand een aanrader. We kijken gewoon wat voor beest er ligt en dan maken we dat klaar met een gegoogled receptje ;)
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zondag 22 december 2013 @ 23:52:44 #187
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134588421
Ik hou niet zo van bestellen. Ik wil gewoon naar een winkel, iets zien en dan kopen.
Maar goed, als jij bestellen wel normaal vindt, ja, dan is alles makkelijk te krijgen ja.
  zondag 22 december 2013 @ 23:53:36 #188
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134588471
Ik kom eigenlijk nooit in Zuid.
  zondag 22 december 2013 @ 23:56:04 #189
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134588582
Ik weet überhaupt verrekte weinig poeliers in Rotterdam. Ja, op de markt. :)

En natuurlijk de Marokkaanse poeliers, maar die hebben vooral kip, kip en kip.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  maandag 23 december 2013 @ 01:07:40 #190
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134591829
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 23:41 schreef RobinOok het volgende:
Ja, weet je wat die ervoor durft te vragen? Ha. Heb er ooit lamstongen gehaald. Die gaan normaal door het hondenvlees, maar als jij erom vraagt mag je 25 euro de kilo aftikken. Of zoiets. Weet het niet meer precies. En dan komen ze nog uit de diepvries ook. Nah, ben gekke Eppie niet. Beetje klaar met die Groene Weg slager.

En hoe dan ook moet je het bestellen, dat heeft ie echt niet liggen. Als Nederlandse slagers al tong op voorraad hebben is het kalfstong, geen rundertong.
Bij de Groene Weg schrok ik ook enorm van de prijzen, wilde 2 kipfilets hebben, was ¤18,- kwijt :o
Wel erg lekkere kipfilets, daar niet van maar voor die prijs had ik dan liever een goede ossenhaas gehad..
  maandag 23 december 2013 @ 09:01:18 #191
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134596713
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 23:23 schreef Isegrim het volgende:
En de Groene Weg-slager heeft het ongetwijfeld wel. :) Maar ja, dan zijn het wel dieren die géén kutleven hebben gehad. :+
Melk en vleeskoeien hebben een kutleven?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 23 december 2013 @ 09:39:32 #192
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134597129
quote:
1s.gif Op maandag 23 december 2013 09:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Melk en vleeskoeien hebben een kutleven?
Neuh, met koeien valt dat wel mee. :) Dat is dan ook het enige vlees dat ik af en toe niet-bio/scharrel koop.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  maandag 23 december 2013 @ 09:40:51 #193
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134597142
Biologische kipfilet is erg duur. Poten en vleugels daarentegen zijn prima te betalen. Wij eten mede daarom bijna nooit meer filet. Maar vlees van het bot is toch veel lekkerder.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  maandag 23 december 2013 @ 10:27:07 #194
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134597919
Biologische kip zou eigenlijk heel goedkoop moeten zijn, er zijn verschrikkelijk veel eierkippen biologisch en dat vlees wordt gedumpt in Afrika
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134598611
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 22:43 schreef sirdanilot het volgende:
Panko is steeds gemakkelijker te verkrijgen, heb ik het idee. Inderdaad veel beter dan standaard paneermeel. Mocht je het toch niet kunnen krijgen, verkruimel dan een beschuitje, of maak zelf paneermeer van witbrood.

@ Robin: ik zie dat je ook een recept had met rundertong. Hoezo, rundertong lastig te vinden? Rundertong is een oud-hollands recept; gekookt en dan op brood gegeten of als hoofdgerecht. Ik vind het erg lekker, maar de textuur is wel vreemd.
Waar haal jij je panko dan? Bij de AH, jumbo en lidl bij mij in de stad heb ik het niet kunnen vinden.
  maandag 23 december 2013 @ 10:59:42 #196
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134598636
Ik koop het online
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134598690
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 10:58 schreef TresBon het volgende:

[..]

Waar haal jij je panko dan? Bij de AH, jumbo en lidl bij mij in de stad heb ik het niet kunnen vinden.
Grotere Jumbo's en AH's hebben het over het algemeen wel. Maar het goedkoopste ben je toch altijd uit bij de toko.
pi_134598986
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 10:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Biologische kip zou eigenlijk heel goedkoop moeten zijn, er zijn verschrikkelijk veel eierkippen biologisch en dat vlees wordt gedumpt in Afrika
En van onze oude melkkoeien wordt geroepen dat het vlees taai is, waarna het voor de hoofdprijs in Zuid-Europa verkocht wordt.
  User die het meest klaagt 2022 maandag 23 december 2013 @ 11:35:27 #199
414785 sirdanilot
pi_134599631
Het wordt waarschijnlijk toch vis, omdat er dan een vega-persoon ook kan mee-eten (ja, die eet wel vis ja :') )
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  User die het meest klaagt 2022 maandag 23 december 2013 @ 11:40:54 #200
414785 sirdanilot
pi_134599820
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 23:52 schreef RobinOok het volgende:
Ik hou niet zo van bestellen. Ik wil gewoon naar een winkel, iets zien en dan kopen.
Maar goed, als jij bestellen wel normaal vindt, ja, dan is alles makkelijk te krijgen ja.
Voor een hoofd-ingredient maakt het niet zo veel uit toch? Of je nu vandaag of over een week tong eet... :')

Bij hulp-ingredienten is het wel irritant ja.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  maandag 23 december 2013 @ 12:05:05 #201
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134600609
quote:
2s.gif Op maandag 23 december 2013 11:13 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

En van onze oude melkkoeien wordt geroepen dat het vlees taai is, waarna het voor de hoofdprijs in Zuid-Europa verkocht wordt.
Kwestie van goed afhangen. En omdat ze veel meer gelopen hebben zit er veel meer smaak aan
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134602344
quote:
0s.gif Op maandag 23 december 2013 11:40 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Voor een hoofd-ingredient maakt het niet zo veel uit toch? Of je nu vandaag of over een week tong eet... :')

Bij hulp-ingredienten is het wel irritant ja.
Als ik vandaag zin heb in tong vind ik een week wel lang hoor.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')