Je komt zowat klaar...quote:Op zondag 22 december 2013 10:53 schreef RobinOok het volgende:
PIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!
Ondanks de blijde terugkeer van PIET - Robin, toch even een vraag aan jou..quote:Op zondag 22 december 2013 10:53 schreef RobinOok het volgende:
PIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!
Hee scheet, heb je gemistquote:Op zondag 22 december 2013 10:53 schreef RobinOok het volgende:
PIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!
Oeh, dat moet ik ook een keer doen, noordzeegarnalenkroepoek, jumquote:Op zondag 22 december 2013 10:58 schreef minilot het volgende:
[..]
Ondanks de blijde terugkeer van PIET - Robin, toch even een vraag aan jou..
a) heb je wel eens zelf kroepoek gemaakt (van garnalen en tapiocameel dus)
b) zo ja, hoe lang bleef dat dat knapperig na het bakken?
Ik serveer zelfgemaakte kroepoek bij een amuse op tweede kerstdag en ik wil even weten wanneer ik uiterlijk aan het frituren moet slaan. Mijn testbatch van gisteren is al helemaal opgegaan, vandaar.
Ik heb het zelf niet zo op tempura. Tempura is ook veel moeilijker om perfect te krijgen. Maar als je toch tempura wilt, hier staan "mijn tips": http://www.aziatische-ingredienten.nl/tempura-meel/quote:Op zondag 22 december 2013 09:54 schreef Sjaam het volgende:
[..]
Ik kick 'm nog even nu Piet terug is, en zodat Robin het hopelijk ook leest want ik vermoed dat ik daar moet zijn voor winnende tip!
( en ook bedankt voor de tip die ik al had gekregen, zeker het proberen waard)
Dat ziet er bij mij toch heel anders uit.quote:
Ik kan reeds uit ervaring melden dat dat inderdaad erg lekker is!quote:Op zondag 22 december 2013 11:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Oeh, dat moet ik ook een keer doen, noordzeegarnalenkroepoek, jum
Dank je voor dat stukje "Kopfkino"quote:Op zondag 22 december 2013 11:03 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat ziet er bij mij toch heel anders uit.
Kan ook met makreel, kabeljauw, hmm ik zie mogelijkhedenquote:Op zondag 22 december 2013 11:03 schreef minilot het volgende:
[..]
Ik kan reeds uit ervaring melden dat dat inderdaad erg lekker is!
Ik koop nooit meer kroepoek!
Ha, precies mijn gedachte toen het zo goed gelukt was!quote:Op zondag 22 december 2013 11:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kan ook met makreel, kabeljauw, hmm ik zie mogelijkheden
Haha dat verwoordt je goedquote:Op zondag 22 december 2013 11:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dank je voor dat stukje "Kopfkino"
Nee, nog nooit zelfgemaakt. Wat cool man! Heb je foto's gemaakt?quote:Op zondag 22 december 2013 10:58 schreef minilot het volgende:
[..]
Ondanks de blijde terugkeer van PIET - Robin, toch even een vraag aan jou..
a) heb je wel eens zelf kroepoek gemaakt (van garnalen en tapiocameel dus)
b) zo ja, hoe lang bleef dat dat knapperig na het bakken?
Ik serveer zelfgemaakte kroepoek bij een amuse op tweede kerstdag en ik wil even weten wanneer ik uiterlijk aan het frituren moet slaan. Mijn testbatch van gisteren is al helemaal opgegaan, vandaar.
quote:
Niet meer zo lang wegblijven hoor. Fuck die kutmods, nu strafte je ons, niet die sukkel, die zit er niet mee.quote:
Beetje zonde van de kreeft, maar krab is een ideequote:Op zondag 22 december 2013 11:08 schreef minilot het volgende:
[..]
Ha, precies mijn gedachte toen het zo goed gelukt was!
Kroepoek van makreel staat al op mijn todolijst van januari.
Kreeft lukt vast ook, al blijft er misschien bij het frituren wat weinig van de subtiele smaak over..
Had een einde jaarsspurt op het werk, moest nog voor kerst een hoop geld binnenkomen, budgetten moesten worden toegekend en projecten/programma's worden afgetekend cq offertes ervoor geprocureerdquote:Op zondag 22 december 2013 11:12 schreef RobinOok het volgende:
[..]
[..]
Niet meer zo lang wegblijven hoor. Fuck die kutmods, nu strafte je ons, niet die sukkel, die zit er niet mee.
Laats bij KVW lieten ze zien dat er nog maar heel weinig garnaal in de kroepoek zat. Of ik vergis me...quote:Op zondag 22 december 2013 11:15 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik zou t bij garnaal houden. Denk dat het niet voor niets is dat garnalenkroepoek het populairst is. Geloof ook dat het met de smaak het beste werkt.
Populair in Nederland, in azie wordt veel makreelkroepoek gegeten, en bonitokroepoek.quote:Op zondag 22 december 2013 11:15 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik zou t bij garnaal houden. Denk dat het niet voor niets is dat garnalenkroepoek het populairst is. Geloof ook dat het met de smaak het beste werkt.
Dacht ik al, merci! Heb wat slechte telefoonfoto's want ik kon mijn camera nergens vinden, maar ik zal ze binnenkort wel even laten zienquote:Op zondag 22 december 2013 11:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, nog nooit zelfgemaakt. Wat cool man! Heb je foto's gemaakt?
Ik kan me niet voorstellen dat zelfgemaakte kroepoek veel eerder slap zouden worden dan die uit de winkel. Zolang je ze maar eerst helemaal af laat koelen en dan luchtdicht (dichtgeknoopt zakje) bewaart. Voor de zekerheid er een stukje keukenpapier bij doen, voor als er toch nog vochtige lucht in zou zitten, maar dat is vast niet nodig.
Ha, die zal ik eens kijken waneer ik weer een computer in de buurt heb (zit nu mobiel en ben onderweg). Mijn kroepoek bestond in elk geval voor de helft uit garnaalquote:Op zondag 22 december 2013 11:16 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Laats bij KVW lieten ze zien dat er nog maar heel weinig garnaal in de kroepoek zat. Of ik vergis me...
Ah, hierzo http://keuringsdienstvanw(...)everingen/15-11-2012
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |