abonnement Unibet Coolblue
  zondag 22 december 2013 @ 10:27:30 #101
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134551845
Net als gember heeft knoflook een mooie bloem
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134552087
Tot bloei komt hij bij mij niet omdat dat ten koste gaat van de groei van de bol. Maar ze zijn heerlijk.

Mocht je in salades knoflook willen toevoegen zonder met een:kegel te lopen. Het groen van de uitgelopen bol vervangt een teentje knoflook prima.
  zondag 22 december 2013 @ 10:53:16 #103
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134552234
*O* *O* *O* PIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!! *O* *O* *O*
pi_134552311
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 10:53 schreef RobinOok het volgende:
*O* *O* *O* PIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!! *O* *O* *O*
Je komt zowat klaar...
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_134552347
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 10:53 schreef RobinOok het volgende:
*O* *O* *O* PIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!! *O* *O* *O*
Ondanks de blijde terugkeer van O+ PIET O+ - Robin, toch even een vraag aan jou..
a) heb je wel eens zelf kroepoek gemaakt (van garnalen en tapiocameel dus)
b) zo ja, hoe lang bleef dat dat knapperig na het bakken?

Ik serveer zelfgemaakte kroepoek bij een amuse op tweede kerstdag en ik wil even weten wanneer ik uiterlijk aan het frituren moet slaan. Mijn testbatch van gisteren is al helemaal opgegaan, vandaar. :@ :s)
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 22 december 2013 @ 11:00:43 #106
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552386
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 10:53 schreef RobinOok het volgende:
*O* *O* *O* PIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!! *O* *O* *O*
Hee scheet, heb je gemist
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 11:01:49 #107
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552408
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 10:58 schreef minilot het volgende:

[..]

Ondanks de blijde terugkeer van O+ PIET O+ - Robin, toch even een vraag aan jou..
a) heb je wel eens zelf kroepoek gemaakt (van garnalen en tapiocameel dus)
b) zo ja, hoe lang bleef dat dat knapperig na het bakken?

Ik serveer zelfgemaakte kroepoek bij een amuse op tweede kerstdag en ik wil even weten wanneer ik uiterlijk aan het frituren moet slaan. Mijn testbatch van gisteren is al helemaal opgegaan, vandaar. :@ :s)
Oeh, dat moet ik ook een keer doen, noordzeegarnalenkroepoek, jum
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 11:02:44 #108
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134552425
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 09:54 schreef Sjaam het volgende:

[..]

Ik kick 'm nog even nu Piet terug is, en zodat Robin het hopelijk ook leest want ik vermoed dat ik daar moet zijn voor winnende tip!
( en ook bedankt voor de tip die ik al had gekregen, zeker het proberen waard)
Ik heb het zelf niet zo op tempura. Tempura is ook veel moeilijker om perfect te krijgen. Maar als je toch tempura wilt, hier staan "mijn tips": http://www.aziatische-ingredienten.nl/tempura-meel/

Maar ik zou dus panko garnalen maken. Volgens dit filmpje (zonder geluid, maar is ook niet nodig):

(pellen, staartje eraan laten, rug open snijden, darmkanaal eruit, plat duwen, eventueel bestrooien met smaakmakers (zout, peper, chilipoeder?), dan door de maizena halen, goed afkloppen, door losgeklopt ei halen, in bak panko duwen, frituren op 170C.
  zondag 22 december 2013 @ 11:03:31 #109
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134552440
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 10:56 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Je komt zowat klaar...
Dat ziet er bij mij toch heel anders uit. :+
pi_134552447
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:01 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Oeh, dat moet ik ook een keer doen, noordzeegarnalenkroepoek, jum
Ik kan reeds uit ervaring melden dat dat inderdaad erg lekker is! :D :Y

Ik koop nooit meer kroepoek!
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 22 december 2013 @ 11:05:18 #111
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552478
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 11:03 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Dat ziet er bij mij toch heel anders uit. :+
Dank je voor dat stukje "Kopfkino"
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 11:06:36 #112
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552502
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 11:03 schreef minilot het volgende:

[..]

Ik kan reeds uit ervaring melden dat dat inderdaad erg lekker is! :D :Y

Ik koop nooit meer kroepoek!
Kan ook met makreel, kabeljauw, hmm ik zie mogelijkheden
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134552532
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:06 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Kan ook met makreel, kabeljauw, hmm ik zie mogelijkheden
Ha, precies mijn gedachte toen het zo goed gelukt was! :Y
Kroepoek van makreel staat al op mijn todolijst van januari. *)

Kreeft lukt vast ook, al blijft er misschien bij het frituren wat weinig van de subtiele smaak over..
Let me see you stripped down to the bone
pi_134552545
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:05 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Dank je voor dat stukje "Kopfkino"
Haha dat verwoordt je goed
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 22 december 2013 @ 11:10:09 #115
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134552570
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 10:58 schreef minilot het volgende:

[..]

Ondanks de blijde terugkeer van O+ PIET O+ - Robin, toch even een vraag aan jou..
a) heb je wel eens zelf kroepoek gemaakt (van garnalen en tapiocameel dus)
b) zo ja, hoe lang bleef dat dat knapperig na het bakken?

Ik serveer zelfgemaakte kroepoek bij een amuse op tweede kerstdag en ik wil even weten wanneer ik uiterlijk aan het frituren moet slaan. Mijn testbatch van gisteren is al helemaal opgegaan, vandaar. :@ :s)
Nee, nog nooit zelfgemaakt. Wat cool man! Heb je foto's gemaakt?

Ik kan me niet voorstellen dat zelfgemaakte kroepoek veel eerder slap zouden worden dan die uit de winkel. Zolang je ze maar eerst helemaal af laat koelen en dan luchtdicht (dichtgeknoopt zakje) bewaart. Voor de zekerheid er een stukje keukenpapier bij doen, voor als er toch nog vochtige lucht in zou zitten, maar dat is vast niet nodig.
  zondag 22 december 2013 @ 11:12:01 #116
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134552615
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:00 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hee scheet, heb je gemist
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:00 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Hee scheet, heb je gemist
Niet meer zo lang wegblijven hoor. Fuck die kutmods, nu strafte je ons, niet die sukkel, die zit er niet mee.
  zondag 22 december 2013 @ 11:12:02 #117
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552616
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 11:08 schreef minilot het volgende:

[..]

Ha, precies mijn gedachte toen het zo goed gelukt was! :Y
Kroepoek van makreel staat al op mijn todolijst van januari. *)

Kreeft lukt vast ook, al blijft er misschien bij het frituren wat weinig van de subtiele smaak over..
Beetje zonde van de kreeft, maar krab is een idee
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 11:14:13 #118
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552672
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 11:12 schreef RobinOok het volgende:

[..]


[..]

Niet meer zo lang wegblijven hoor. Fuck die kutmods, nu strafte je ons, niet die sukkel, die zit er niet mee.
Had een einde jaarsspurt op het werk, moest nog voor kerst een hoop geld binnenkomen, budgetten moesten worden toegekend en projecten/programma's worden afgetekend cq offertes ervoor geprocureerd
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 11:15:43 #119
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134552704
Nou, vooruit dan. Al was het fijn geweest om dat even te weten. Nu waren we allemaal in rouw gedompeld!
pi_134552706
Ik zou t bij garnaal houden. Denk dat het niet voor niets is dat garnalenkroepoek het populairst is. Geloof ook dat het met de smaak het beste werkt.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_134552729
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:15 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik zou t bij garnaal houden. Denk dat het niet voor niets is dat garnalenkroepoek het populairst is. Geloof ook dat het met de smaak het beste werkt.
Laats bij KVW lieten ze zien dat er nog maar heel weinig garnaal in de kroepoek zat. Of ik vergis me...
Ah, hierzo http://keuringsdienstvanw(...)everingen/15-11-2012
  zondag 22 december 2013 @ 11:17:31 #122
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134552746
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:15 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik zou t bij garnaal houden. Denk dat het niet voor niets is dat garnalenkroepoek het populairst is. Geloof ook dat het met de smaak het beste werkt.
Populair in Nederland, in azie wordt veel makreelkroepoek gegeten, en bonitokroepoek.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134553086
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 11:10 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nee, nog nooit zelfgemaakt. Wat cool man! Heb je foto's gemaakt?

Ik kan me niet voorstellen dat zelfgemaakte kroepoek veel eerder slap zouden worden dan die uit de winkel. Zolang je ze maar eerst helemaal af laat koelen en dan luchtdicht (dichtgeknoopt zakje) bewaart. Voor de zekerheid er een stukje keukenpapier bij doen, voor als er toch nog vochtige lucht in zou zitten, maar dat is vast niet nodig.
Dacht ik al, merci! :) Heb wat slechte telefoonfoto's want ik kon mijn camera nergens vinden, maar ik zal ze binnenkort wel even laten zien :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_134553234
quote:
4s.gif Op zondag 22 december 2013 11:16 schreef fotostarter het volgende:

[..]

Laats bij KVW lieten ze zien dat er nog maar heel weinig garnaal in de kroepoek zat. Of ik vergis me...
Ah, hierzo http://keuringsdienstvanw(...)everingen/15-11-2012
Ha, die zal ik eens kijken waneer ik weer een computer in de buurt heb (zit nu mobiel en ben onderweg). Mijn kroepoek bestond in elk geval voor de helft uit garnaal :)
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 22 december 2013 @ 11:59:02 #125
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134553654
Dit weekeinde voor het eerst weer tomaten gekocht, de laatste eigen kweek was op. Damn, wat een smaakverschil.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  User die het meest klaagt 2022 zondag 22 december 2013 @ 12:20:13 #126
414785 sirdanilot
pi_134554139
Makreelkroepoek? Dát klinkt interessant...hier vind ik een recept, maar ze koken het kroepoekdeeg ipv stomen, en ze pletten het ipv in dunne plakjes snijden.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zondag 22 december 2013 @ 12:36:24 #127
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134554558
Ik heb net nieuwjaarsrolletjes gemaakt, dunne opgerolde wafels die ik ga vullen met slagroom.
Nodig
Een wafelijzer voor platte wafels
Beslag
1 heel ei (groot)
1 eiwit
Snuf zout
120 gram suiker
75 gram meel
75 gram maizena
30 gram gesmolten boter
Vanille (ik gebruik mijn zelfgemaakte extract)
CUL / Vanille-extract of siroop maken, experiment
Het ei, eiwit en zout losslaan, dan de suiker en de vanille toevoegen. Schuimig roeren. Als alle suiker is opgelost voorzichtig maizena en meel toevoegen en heel voorzichtig doorroeren tot gladde massa (1 minuut, niet langer, je wiltgeen glutenvorming). Dan de gesmolten boter erbij en deze er doorroeren.
Uur laten rusten.
Wafelijzer warm maken en met een kwastje beetje inboteren, ook al heb je een antiaanbakijzer.
Ongeveer een eetlepel beslag gebruiken en bakken tot goudbruin. Dan de wafel eruit nemen met een siliconenspatel ging dat het best. Snel om een steel van een houten lepel of een aanzetstaal rollen. Vuurvaste vingers nodig. Als je het niet snel genoeg doet gaat hij scheuren. Na c.a. 30 seconden is de wafel hard en heeel bros.
Af laten koelen.
Dit recept is genoeg voor ca 8-10 rolletjes.
Sla slagroom stijf, doe dit in een spuitzak en vul de rolletjes voorzichtig.
Goddelijk lekker.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 12:40:15 #128
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_134554678
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 12:36 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik heb net nieuwjaarsrolletjes gemaakt, dunne opgerolde wafels die ik ga vullen met slagroom.
Nodig
Een wafelijzer voor platte wafels
Beslag
1 heel ei (groot)
1 eiwit
Snuf zout
120 gram suiker
75 gram meel
75 gram maizena
30 gram gesmolten boter
Vanille (ik gebruik mijn zelfgemaakte extract)
CUL / Vanille-extract of siroop maken, experiment
Het ei, eiwit en zout losslaan, dan de suiker en de vanille toevoegen. Schuimig roeren. Als alle suiker is opgelost voorzichtig maizena en meel toevoegen en heel voorzichtig doorroeren tot gladde massa (1 minuut, niet langer, je wiltgeen glutenvorming). Dan de gesmolten boter erbij en deze er doorroeren.
Uur laten rusten.
Wafelijzer warm maken en met een kwastje beetje inboteren, ook al heb je een antiaanbakijzer.
Ongeveer een eetlepel beslag gebruiken en bakken tot goudbruin. Dan de wafel eruit nemen met een siliconenspatel ging dat het best. Snel om een steel van een houten lepel of een aanzetstaal rollen. Vuurvaste vingers nodig. Als je het niet snel genoeg doet gaat hij scheuren. Na c.a. 30 seconden is de wafel hard en heeel bros.
Af laten koelen.
Dit recept is genoeg voor ca 8-10 rolletjes.
Sla slagroom stijf, doe dit in een spuitzak en vul de rolletjes voorzichtig.
Goddelijk lekker.
klinkt fantastisch!
Mijn extract is ook al lekker donker geworden
  zondag 22 december 2013 @ 12:40:53 #129
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134554701
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 12:40 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

klinkt fantastisch!
Mijn extract is ook al lekker donker geworden
Mijne heeft de kleur van donkere thee
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 12:42:35 #130
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134554768
Heb mijzelf trouwens een kidde gekocht, zo een horeca slagroomspuit met gascapsules. Ga er allerlei leuke schuimen mee maken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 12:49:36 #131
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_134554984
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 12:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Heb mijzelf trouwens een kidde gekocht, zo een horeca slagroomspuit met gascapsules. Ga er allerlei leuke schuimen mee maken.
Zit er nog verschil tussen die goedkope en die dure spuiten? Wij hebben zo een van de makro, de goedkoopste. Is wel echt heel lekker en zo gemakkelijk
pi_134555160
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 11:17 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Populair in Nederland, in azie wordt veel makreelkroepoek gegeten, en bonitokroepoek.
Populair in Europa, Amerika en Australië ;).
Azië weet ik niet; weet alleen dat de toko's hier ook alleen maar garnaal verkoopt. Lijkt me eerlijk gezegd ook niet zo lekker als garnaal.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 22 december 2013 @ 12:55:08 #133
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134555191
quote:
99s.gif Op zondag 22 december 2013 12:49 schreef ErkendFokker het volgende:

[..]

Zit er nog verschil tussen die goedkope en die dure spuiten? Wij hebben zo een van de makro, de goedkoopste. Is wel echt heel lekker en zo gemakkelijk
Kwaliteit van de sluitringen en het kunnen nakopen ervan. Een kidde is een werkpaard dat dagelijks wordt gebruikt. De sluitringen etc zijn degelijk, en als ze versleten zijn kan je ze nakopen. Bij een goedkope macro aanbieding kan dat lastiger zijn. Maar als je hem niet dagelijks meermaals vult gaat ie waarschijnlijk erg lang mee, en een echte kidde is een keer of 2-3 zo duur.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 12:56:54 #134
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134555252
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 12:54 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Populair in Europa, Amerika en Australië ;).
Azië weet ik niet; weet alleen dat de toko's hier ook alleen maar garnaal verkoopt. Lijkt me eerlijk gezegd ook niet zo lekker als garnaal.
Niets tegen garnalen verder, maar met vis is ook lekker.
Ansjoviskroepoek schiet mij net in het hoofd.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134556738
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 11:02 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik heb het zelf niet zo op tempura. Tempura is ook veel moeilijker om perfect te krijgen. Maar als je toch tempura wilt, hier staan "mijn tips": http://www.aziatische-ingredienten.nl/tempura-meel/

Maar ik zou dus panko garnalen maken. Volgens dit filmpje (zonder geluid, maar is ook niet nodig):

(pellen, staartje eraan laten, rug open snijden, darmkanaal eruit, plat duwen, eventueel bestrooien met smaakmakers (zout, peper, chilipoeder?), dan door de maizena halen, goed afkloppen, door losgeklopt ei halen, in bak panko duwen, frituren op 170C.
Het hoeft van mij ook niet persee met tempura, maar dat is wat ik veel lees op internet (eerst tempura dan panko). Als dat overbodig is doe ik het liever niet, want gedoe en zooi. Ik denk dat ik het eerst probeer zonder tempura, dus wat jij zegt, als dat niks wordt kan het nog met tempura... Bedankt!
pi_134556815
Ik heb nog een paar appels liggen die nodig op moeten. Daar wou ik straks appelmoes van maken :9. Maar nu zie ik ook nog een peer liggen. Is dat lekker om die er ook doorheen te doen?
Somebody that I used to know
  zondag 22 december 2013 @ 13:42:39 #137
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_134556857
Piet. O+ Welkom terug! O+
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 22 december 2013 @ 14:29:02 #138
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134559460
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 13:38 schreef Sjaam het volgende:

[..]

Het hoeft van mij ook niet persee met tempura, maar dat is wat ik veel lees op internet (eerst tempura dan panko). Als dat overbodig is doe ik het liever niet, want gedoe en zooi. Ik denk dat ik het eerst probeer zonder tempura, dus wat jij zegt, als dat niks wordt kan het nog met tempura... Bedankt!
Oh, tempura èn panko, dat vind ik helemaal een gruwel! Niet doen hoor!
pi_134560357
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 13:41 schreef Postbus100 het volgende:
Ik heb nog een paar appels liggen die nodig op moeten. Daar wou ik straks appelmoes van maken :9. Maar nu zie ik ook nog een peer liggen. Is dat lekker om die er ook doorheen te doen?
Met hoeveel appels?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_134562674
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 14:48 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Met hoeveel appels?
Oja, goed punt. 2 goudrenetten en 4 elstars.
Peer is de Conference.
Somebody that I used to know
  zondag 22 december 2013 @ 15:42:39 #141
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134562911
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 13:41 schreef Postbus100 het volgende:
Ik heb nog een paar appels liggen die nodig op moeten. Daar wou ik straks appelmoes van maken :9. Maar nu zie ik ook nog een peer liggen. Is dat lekker om die er ook doorheen te doen?
Ja, maar niet door een zeef halen, dan smaakt zelfgemaakte net als uit blik.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 22 december 2013 @ 15:50:28 #142
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_134563269
Vanavond maak ik varkenshaas en meestal doe ik dat op gevoel maar vandaag wil ik mijn vleesthermometer gebruiken omdat ik het niet thuis klaar maak. Hoeveel graden houd ik aan?
  zondag 22 december 2013 @ 15:56:13 #143
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134563538
65 - 68 graden voor roze. 75 voor helemaal gaar.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134563832
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 15:36 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Oja, goed punt. 2 goudrenetten en 4 elstars.
Peer is de Conference.
Kan denk wel. Maakt de smaak nog iets zachter.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 22 december 2013 @ 16:04:01 #145
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_134563849
quote:
0s.gif Op zondag 22 december 2013 15:56 schreef Pietverdriet het volgende:
65 - 68 graden voor roze. 75 voor helemaal gaar.
Dank!
pi_134564117
Merci,
bij deze zitten de peer en de appels in een pan :9
Somebody that I used to know
  zondag 22 december 2013 @ 16:27:11 #147
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134564691
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 16:13 schreef Postbus100 het volgende:
Merci,
bij deze zitten de peer en de appels in een pan :9
Lekker
Zelfgemaakte grove is veel lekkerder dan gekochte.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134564902
Jij zou het ook niet pureren, Piet? (met een staafmixer bijvoorbeeld)
Somebody that I used to know
  zondag 22 december 2013 @ 16:35:01 #149
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134565020
quote:
2s.gif Op zondag 22 december 2013 16:32 schreef Postbus100 het volgende:
Jij zou het ook niet pureren, Piet? (met een staafmixer bijvoorbeeld)
nee, en kort koken, dat het net uit elkaar begint te vallen en je nog echt structuur hebt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134565527
Hij is klaar. In één woord: za-lig. Zeker nu hij nog warm is.
Somebody that I used to know
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')