abonnement Unibet Coolblue
pi_134522858
quote:
5s.gif Op vrijdag 20 december 2013 22:33 schreef Aiko_ het volgende:
ik zoek een lekker recept met vis. we houden van pittig maar niet wéér ikan bali of iets dergelijks. Europees of Arabisch met een bite, zeg maar. :Y)
Suggesties?
Je zou ook eens kunnen kijken wat ze in het Carabisch gebied en Mexico met vis doen.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
  zaterdag 21 december 2013 @ 14:32:07 #52
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_134523843
Wat is volgens jullie de beste manier om knoflook te bewaren? Wij hebben ze op een droge donkere plek liggen, maar bij ons beginnen ze altijd binnen no time te groeien!
  zaterdag 21 december 2013 @ 14:50:17 #53
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134524395
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 14:32 schreef Bienelientjee het volgende:
Wat is volgens jullie de beste manier om knoflook te bewaren? Wij hebben ze op een droge donkere plek liggen, maar bij ons beginnen ze altijd binnen no time te groeien!
Goede knoflook nemen..
Bij het Turkse winkeltje hier op het plein haal ik altijd (Franse) roze knoflook, kost een euro per bol maar die bollen hebben ten eerste veel meer smaak dan de (Chinese) witte knoflook, de tenen zijn groter en zelfs na 2 maanden in een keukenkastje zijn ze nog niet uitgedroogd of uitgelopen en kan je ze nog prima gebruiken in een gerecht.
pi_134525614
Ik ga een portsaus maken maar ik kan geen kalfs fond vinden kan ik daar ook wild fond voor gebruiken, die heb ik nog staan namelijk of toch beter een ander soort fond ?
pi_134527147
PIET KOM ALSJEBLIEFT TERUG IK HEB JE NODIG VOOR KERSTMIS (vorig jaar jouw recept voor eend, jaar daarvoor hertenbiefstuk met cranberrysaus op jouw aanraden en vijgen met spek)

Is kwartel een goed idee als hoofdgerecht of te klein? en wat is een lekker recept voor gevulde kwartel?
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 21 december 2013 @ 17:20:31 #56
414785 sirdanilot
pi_134528027
Is alle roze knoflook dan van betere kwaliteit dan de witte? Ik koop meestal wat ik het eerste zie, soms zijn ze een beetje roze, meestal niet. Als dit zo is pak ik vaker de roze denk ik.

Eend is zó lekker hadden wij vorig jaar met kerst. Hij moest wel 4u in de oven maar dan heb je ook wat. En het vet dat eraf kwam heb ik gezuiverd en gaf alles waar je het in deed een heerlijk rijke smaak.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_134528463
Roze knoflook is wat subtieler en zoeter van smaak. Vind ik lekkerder dan gewone knoflook
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way.
So I stole a bike and asked for forgiveness.
pi_134528670
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:43 schreef Sorella het volgende:
Ik ga een portsaus maken maar ik kan geen kalfs fond vinden kan ik daar ook wild fond voor gebruiken, die heb ik nog staan namelijk of toch beter een ander soort fond ?
Ik zou er geen wildfond voor gebruiken, ik denk dat dat te uitgesproken van smaak is..
Sterkheidsbaas van alles.
  zaterdag 21 december 2013 @ 17:50:28 #59
63722 z80
I fink you freaky
pi_134528836
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 14:32 schreef Bienelientjee het volgende:
Wat is volgens jullie de beste manier om knoflook te bewaren? Wij hebben ze op een droge donkere plek liggen, maar bij ons beginnen ze altijd binnen no time te groeien!
ik haal de bol uit elkaar en doe de losse teentjes in een bakje in de vriezer. vlak voor gebruik de benodigde hoeveelheid uit het bakje halen en even laten liggen om te ontdooien.
1 bol krijg ik wel op tijd op maar een tros is te veel van het goede.
Go away or i will replace you withe a very small shell script.
Der Gesunde weiß nicht, wie reich er ist.
If you torture the data long enough, it will confess to anything.
  zaterdag 21 december 2013 @ 18:09:48 #60
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134529274
Ik koop gewoon nieuwe knoflook als de oude me niet meer bevalt.
  zaterdag 21 december 2013 @ 18:10:53 #61
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_134529298
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 15:43 schreef Sorella het volgende:
Ik ga een portsaus maken maar ik kan geen kalfs fond vinden kan ik daar ook wild fond voor gebruiken, die heb ik nog staan namelijk of toch beter een ander soort fond ?
Kip/gevogelte ligt dichter bij kalf.
Maar wildfond zal vast ook lekker zijn hoor. Wel krachtiger. Misschien dan wat minder van gebruiken?
pi_134531652
quote:
2s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:43 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Ik zou er geen wildfond voor gebruiken, ik denk dat dat te uitgesproken van smaak is..
Daar ben ik dus ook een beetje bang voor
pi_134531663
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 18:10 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Kip/gevogelte ligt dichter bij kalf.
Maar wildfond zal vast ook lekker zijn hoor. Wel krachtiger. Misschien dan wat minder van gebruiken?
Gevogelte fond heb ik wel zien staan dan koop ik die wel.
  zaterdag 21 december 2013 @ 19:34:56 #64
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134531689
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 16:47 schreef Fokpop het volgende:
PIET KOM ALSJEBLIEFT TERUG IK HEB JE NODIG VOOR KERSTMIS (vorig jaar jouw recept voor eend, jaar daarvoor hertenbiefstuk met cranberrysaus op jouw aanraden en vijgen met spek)

Is kwartel een goed idee als hoofdgerecht of te klein? en wat is een lekker recept voor gevulde kwartel?
Een kwartel is te klein voor een hoofdgerecht. Ik vind kwartels lekker om te ontbenen, dan te vullen met bv in tomatensap of bouillon gekookte rijst, kipgehakt
Hier hoe een kwartel te ontbenen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 21 december 2013 @ 19:36:59 #65
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_134531759
Piet!!! O+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zaterdag 21 december 2013 @ 19:37:40 #66
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134531788
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:34 schreef Sorella het volgende:

[..]

Gevogelte fond heb ik wel zien staan dan koop ik die wel.
Gekochte fond is waardeloos. Maak een bouillon van een paar kippenpoten, ui, prei, peperkorrel, foelie, laurierblad etc maar geen zout, paar uur trekken, zeven, inkoken.
Afkoelen en in ijsblokjes zakjes in de vriezer, je wilt nooit meer zonder zitten
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 21 december 2013 @ 19:38:50 #67
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134531828
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:20 schreef sirdanilot het volgende:
Is alle roze knoflook dan van betere kwaliteit dan de witte? Ik koop meestal wat ik het eerste zie, soms zijn ze een beetje roze, meestal niet. Als dit zo is pak ik vaker de roze denk ik.

Eend is zó lekker hadden wij vorig jaar met kerst. Hij moest wel 4u in de oven maar dan heb je ook wat. En het vet dat eraf kwam heb ik gezuiverd en gaf alles waar je het in deed een heerlijk rijke smaak.
Meeste roze komt uit frankrijk en is een andere soort dan die witte bollen, die komen meestal uit china en zijn oud.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134531900
The legend returns _O_
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_134531963
Piet, ik heb een tijdje terug verse tomatensoep gemaakt.
De dag daarna was deze zuur.. Hoe kan ik dat volgende keer voorkomen?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 21 december 2013 @ 19:44:51 #70
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134532050
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:42 schreef roos85 het volgende:
Piet, ik heb een tijdje terug verse tomatensoep gemaakt.
De dag daarna was deze zuur.. Hoe kan ik dat volgende keer voorkomen?
Pan soep geforceerd koelen door hem in een bak met ijswater te zetten en dan in de koelkast.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 21 december 2013 @ 19:48:03 #71
318361 Bienelientjee
Dutchie, living in the UK
pi_134532185
*O* Piet!
  zaterdag 21 december 2013 @ 19:48:48 #72
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134532218
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:40 schreef habitue het volgende:
The legend returns _O_
Ik ben geen legende, ik ben een religie.
Zeg af en toe wat verstandige dingen, en mensen maken daar een hoop fuzz over.
Neem JC, die zei dat het toch leuk zou zijn dat mensen wat aardiger tegen elkaar waren. Werd tegen een boom gespijkerd, en men viert dat nog steeds.
Ik zei een modje de waarheid en werd een maand gebanned, schold niet, zei gewoon wat hij deed.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134532338
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:44 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Pan soep geforceerd koelen door hem in een bak met ijswater te zetten en dan in de koelkast.
Dankje ^O^
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_134532417
Welkom terug piet.

Ik weet niet of ik wel zin heb om ook nog een fond te maken maar ik zet kippenpoten,prei en foelie wel op mijn boodschappen lijst (komt altijd wel van pas)
pi_134532474
*O* *O* Piet is terug *O* *O*
pi_134532501
Piet! *O* *O* *O*
pi_134532520
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:48 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik ben geen legende, ik ben een religie.
Zeg af en toe wat verstandige dingen, en mensen maken daar een hoop fuzz over.
Neem JC, die zei dat het toch leuk zou zijn dat mensen wat aardiger tegen elkaar waren. Werd tegen een boom gespijkerd, en men viert dat nog steeds.
Ik zei een modje de waarheid en werd een maand gebanned, schold niet, zei gewoon wat hij deed.
Godslastering is van alle tijden. Maar welkom terug!
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_134532525
Piet ik heb geen culinaire vragen, maar ik wil wel even laten weten hoe tof ik het vind dat je weer terug bent!
  zaterdag 21 december 2013 @ 20:08:34 #79
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134532915
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:48 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik ben geen legende, ik ben een religie.
Zeg af en toe wat verstandige dingen, en mensen maken daar een hoop fuzz over.
Neem JC, die zei dat het toch leuk zou zijn dat mensen wat aardiger tegen elkaar waren. Werd tegen een boom gespijkerd, en men viert dat nog steeds.
Ik zei een modje de waarheid en werd een maand gebanned, schold niet, zei gewoon wat hij deed.
Jezus ben je niet maar wie bereidde eigenlijk het laatse avondmaal? ;)
Goed dat je weer terug bent met je expertise, hebben we vooral deze feestdagen weer keihard nodig ^O^

(Kan je niet ook soort onderdeel van de crew worden? Genoeg jonge modjes die het beter denken te weten dan mensen met ervaring maar er zijn er maar weinig die zoveel goede (kook)tips geven als jij.
crew kan minder makkelijk geband worden)

En meteen ook maar een culinaire vraag, hoe maak ik een goede demi-glace saus?
en hoe lang is dat houdbaar? (helaas geen goed werkende vriezer,roomijs smelt zelfs, 't enige ijs dat er vormt is op de wanden van de vriezer)
pi_134533008
Piet, welkom terug!

Wat staat er met de Kerst op jouw menu eigenlijk?
pi_134533073
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 19:48 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik ben geen legende, ik ben een religie.
Zeg af en toe wat verstandige dingen, en mensen maken daar een hoop fuzz over.
Neem JC, die zei dat het toch leuk zou zijn dat mensen wat aardiger tegen elkaar waren. Werd tegen een boom gespijkerd, en men viert dat nog steeds.
Ik zei een modje de waarheid en werd een maand gebanned, schold niet, zei gewoon wat hij deed.
Ga koken kreng
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_134533159
:'( Welkom terug, Piet _O_.
pi_134533188
En uiteraard welkom terug *O*
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 21 december 2013 @ 20:14:52 #84
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134533195
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 17:35 schreef -J-D- het volgende:
Roze knoflook is wat subtieler en zoeter van smaak. Vind ik lekkerder dan gewone knoflook
Kennelijk is daar ook nog verschil in want de roze knoflook die ik koop is vrij groot (zo breed als een mandarijn, misschien iets groter) en heeft een pittige, aardse smaak, niet echt zoet.


Qua maat is die in elk geval een stuk groter dan de standaard knoflook van de supermarkten, de verse knoflook komt er overigens bij in de buurt qua grootte en smaak.
Ik denk dat dat dezelfde knoflook is alleen is de smaak nog wat milder omdat het vers is.
  zaterdag 21 december 2013 @ 20:23:44 #85
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_134533585
De verloren zoon!
The love you take is equal to the love you make.
  zaterdag 21 december 2013 @ 20:26:30 #86
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134533685
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:08 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Jezus ben je niet maar wie bereidde eigenlijk het laatse avondmaal? ;)
Goed dat je weer terug bent met je expertise, hebben we vooral deze feestdagen weer keihard nodig ^O^

(Kan je niet ook soort onderdeel van de crew worden? Genoeg jonge modjes die het beter denken te weten dan mensen met ervaring maar er zijn er maar weinig die zoveel goede (kook)tips geven als jij.
crew kan minder makkelijk geband worden)

En meteen ook maar een culinaire vraag, hoe maak ik een goede demi-glace saus?
en hoe lang is dat houdbaar? (helaas geen goed werkende vriezer,roomijs smelt zelfs, 't enige ijs dat er vormt is op de wanden van de vriezer)
de bouillon die ik net beschreef nog verder inkoken dan fond. Dit is dan de basis voor je sauzen. Is in de koelkast maar een paar dagen houdbaar.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 21 december 2013 @ 20:27:42 #87
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_134533731
Welkom terug Piet! ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 21 december 2013 @ 20:28:20 #88
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134533756
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:26 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

de bouillon die ik net beschreef nog verder inkoken dan fond. Dit is dan de basis voor je sauzen. Is in de koelkast maar een paar dagen houdbaar.
Ik had ook ergens iets gelezen over een espagnolesaus maken en die dan verder inkoken.
maar een goede bouillon/fond goed inkoken kan dus ook?
  zaterdag 21 december 2013 @ 20:28:29 #89
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134533762
quote:
4s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:10 schreef fotostarter het volgende:
Piet, welkom terug!

Wat staat er met de Kerst op jouw menu eigenlijk?
Geen idee, ga deze kerst niet koken. Heb de afgelopen 2 kersten voor de hele familie gekookt en daar ga ik nu eten.
Vanavond was het friet en kroketten.
Vooraf een pompoensoep met jacobsschelpen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 21 december 2013 @ 20:32:05 #90
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134533907
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:28 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Ik had ook ergens iets gelezen over een espagnolesaus maken en die dan verder inkoken.
maar een goede bouillon/fond goed inkoken kan dus ook?
Een espangole is, net als fond en de demi glace een basissaus waar anderen op baseerd, zoals je een bechamel gebruikt voor bv een kaassaus, of een champigon roomsaus
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 21 december 2013 @ 20:41:21 #91
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134534273
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:32 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Een espangole is, net als fond en de demi glace een basissaus waar anderen op baseerd, zoals je een bechamel gebruikt voor bv een kaassaus, of een champigon roomsaus
Weer wat geleerd :) Meteen fijn dat je er weer bent :Y)
  zaterdag 21 december 2013 @ 20:42:53 #92
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134534328
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:28 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Geen idee, ga deze kerst niet koken. Heb de afgelopen 2 kersten voor de hele familie gekookt en daar ga ik nu eten.
Vanavond was het friet en kroketten.
Vooraf een pompoensoep met jacobsschelpen.
Je doet het simpel klinken maar ik ga er ergens wel meteen vanuit dat het zelfgemaakte frieten waren en handgemaakte kroketten.. :)

En groot gelijk dat je met kerst eens niet kookt, ook koks moeten eens de recepten van andere (hobby)koks proeven.
Lijkt me alleen voor een professional wel moeilijk om de hobby-producten van een ander te beoordelen.
aan de andere kant.. met tips kan je een hoop mensen verder helpen en heb je op die manier ook weer plezier van je werk.
  User die het meest klaagt 2022 zaterdag 21 december 2013 @ 21:10:35 #93
414785 sirdanilot
pi_134535609
Een espagnole ken ik gewoon als 'bruine basissaus', staat ook in mijn oude vertrouwde blueband kookboekje (echt super handig kookboekje, alleen overal waar normaal 'boter' zou staan staat 'BlueBand' :') )
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 21 december 2013 @ 22:40:54 #94
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134539965
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 21:10 schreef sirdanilot het volgende:
Een espagnole ken ik gewoon als 'bruine basissaus', staat ook in mijn oude vertrouwde blueband kookboekje (echt super handig kookboekje, alleen overal waar normaal 'boter' zou staan staat 'BlueBand' :') )
Search text "kookboekje"
If "Blueband" replace "Boter"
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 21 december 2013 @ 22:42:13 #95
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134540015
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:42 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Je doet het simpel klinken maar ik ga er ergens wel meteen vanuit dat het zelfgemaakte frieten waren en handgemaakte kroketten.. :)

En groot gelijk dat je met kerst eens niet kookt, ook koks moeten eens de recepten van andere (hobby)koks proeven.
Lijkt me alleen voor een professional wel moeilijk om de hobby-producten van een ander te beoordelen.
aan de andere kant.. met tips kan je een hoop mensen verder helpen en heb je op die manier ook weer plezier van je werk.
Niets tegen eenvoudig eten, liever een goedgemaakte hutspot met klapstuk dan gepruts met pakjes
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134540041
Ik zit alweer aan de boter, hoor. Lekker met een glas witte wijn met spa.
  zaterdag 21 december 2013 @ 22:48:23 #97
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_134540280
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 22:42 schreef Adomas het volgende:
Ik zit alweer aan de boter, hoor. Lekker met een glas witte wijn met spa.
Piet is weer terug hoor, die hoeft niet meer verleid te worden met rare recepten en misbaksels ;)
pi_134551424
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 december 2013 21:27 schreef Sjaam het volgende:
Als ik gefrituurde garnalen maak, met panko, hoe moet ik dat dan aanpakken? Eerst bloem en ei? Ik las ook ergens eerst door tempura? Kruiden? Hoe lang moet ik ze bakken? Nog tips voor saus?
Ik kick 'm nog even nu Piet terug is, en zodat Robin het hopelijk ook leest want ik vermoed dat ik daar moet zijn voor winnende tip!
( en ook bedankt voor de tip die ik al had gekregen, zeker het proberen waard)
  zondag 22 december 2013 @ 10:02:52 #99
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_134551524
quote:
1s.gif Op zondag 22 december 2013 09:54 schreef Sjaam het volgende:

[..]

Ik kick 'm nog even nu Piet terug is, en zodat Robin het hopelijk ook leest want ik vermoed dat ik daar moet zijn voor winnende tip!
( en ook bedankt voor de tip die ik al had gekregen, zeker het proberen waard)
Garnalen pellen maar staart eraan laten
Maak tempurabeslag, met wat zout en peper
Garnalen door tempura halen, dan door de panko, dan frituren
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_134551833
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 december 2013 20:14 schreef SiGNe het volgende:

[..]

Kennelijk is daar ook nog verschil in want de roze knoflook die ik koop is vrij groot (zo breed als een mandarijn, misschien iets groter) en heeft een pittige, aardse smaak, niet echt zoet.
[ afbeelding ]

Qua maat is die in elk geval een stuk groter dan de standaard knoflook van de supermarkten, de verse knoflook komt er overigens bij in de buurt qua grootte en smaak.
Ik denk dat dat dezelfde knoflook is alleen is de smaak nog wat milder omdat het vers is.
In Nederland zijn veel meer soorten te koop. Je moet alleen even weten waar. Eemlook is zo'n bedrijf. Kweekt zelf ieder jaar 150 soorten knoflook. Je kunt knoflook nu nog in de grond stoppen. Dan kun je volgend niet alleen de bol eten maar ook de bloem (indien aanwezig) en de stengel.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')