Jammer....ik heb wel zin in veel sneeuw en de kerstboom en zitten voor het raam bij de warme kachel met een warm drankje en een koekje...quote:Op donderdag 14 november 2013 10:59 schreef Greys het volgende:
[..]
Troost je
http://www.ad.nl/ad/nl/91(...)s-spookverhaal.dhtml
Been there, done that...geen succes, koop schoenen daarom liever in de juiste maat. Daarnaast, waarom zou je zulk soort dingen te groot gaan kopen als het wel in je maat te koop is? (maar alleen hier waarschijnlijk nietquote:
Ach, ik heb maat 43, zijn sowieso amper damesschoenen in te vinden.quote:Op donderdag 14 november 2013 11:06 schreef kvd het volgende:
[..]
Been there, done that...geen succes, koop schoenen daarom liever in de juiste maat. Daarnaast, waarom zou je zulk soort dingen te groot gaan kopen als het wel in je maat te koop is? (maar alleen hier waarschijnlijk niet)
Ik vind het ook jammer haha, was net deze week begonnen met een eckte heuse voorraadkast (toeval, niet voor de horrorwinterquote:Op donderdag 14 november 2013 11:06 schreef kvd het volgende:
[..]
Jammer....ik heb wel zin in veel sneeuw en de kerstboom en zitten voor het raam bij de warme kachel met een warm drankje en een koekje...
Lotgenoot!quote:Op donderdag 14 november 2013 11:10 schreef lunapuella het volgende:
[..]
Ach, ik heb maat 43, zijn sowieso amper damesschoenen in te vinden.
hier nog eenquote:
Ze zagen er heerlijk uit ja die chips, maar ik durfde nooit chips te kopen van de Lidl (de meesten riepen dat de chips daar niet lekker zijn) maar die ga ik dan ook maar meenemen morgen, dank!quote:Op donderdag 14 november 2013 14:34 schreef Copycat het volgende:
Verder: de ambachtelijke naturel chips die nu weer in de schappen liggen.
Pijnacker!!quote:Op woensdag 13 november 2013 20:20 schreef Greys het volgende:
Is er al ergens een up to date overzicht met welke Lidl's een bakkerij hebben?
Of iemand die weet of er eentje is in de regio Rotterdam / Zoetermeer oid?
Ik wil dat stokbrood nou wel eens proeven
Oh top, daar wil ik dan wel een keer een stukkie voor omrijden, dank je!quote:
Die reguliere chips vind ik ook niet lekker. Die wat luxere chips met peper en zout vind ik wel okay, maar deze vind ik echt lekker. Te lekkerquote:Op donderdag 14 november 2013 19:02 schreef Greys het volgende:
Ze zagen er heerlijk uit ja die chips, maar ik durfde nooit chips te kopen van de Lidl (de meesten riepen dat de chips daar niet lekker zijn) maar die ga ik dan ook maar meenemen morgen, dank!
Vlakbij de Viergang, mooie zaak wel!!quote:Op donderdag 14 november 2013 19:09 schreef Greys het volgende:
[..]
Oh top, daar wil ik dan wel een keer een stukkie voor omrijden, dank je!
Runderriblappen zie ik zo snel in het vorige topicquote:Op vrijdag 15 november 2013 13:33 schreef Stansfield het volgende:
Wat hadden ze bij de lidl ook al weer voor vlees wat goed geschikt was voor stoofschotels?
Ik ben hem wel eens tegengekomen bij een speciale actieweek.quote:Op donderdag 14 november 2013 19:02 schreef RipMcPants het volgende:
Weet iemand of de Pizza Inferno nog terugkomt? Ik mis dat ding
Ah, dank!quote:Op vrijdag 15 november 2013 18:00 schreef Gnittoo het volgende:
[..]
Ik ben hem wel eens tegengekomen bij een speciale actieweek.
doet me denken aan die lamb rack die ze rond de feestdagen hebben, ook altijd heerlijk malsquote:Op woensdag 13 november 2013 17:58 schreef Greys het volgende:
De T-bone lamb chops
Om je vingers bij af te likken!
Ze zitten in zo'n verpakking, maar dan zijn het chops ipv steaks (dus iets kleiner dan dat er op dat voorbeeldbord ligt). Er zitten er zes in 1 verpakkingDe chops zijn 350 gram voor vijf euro zoveel. Niet zes-zoveel zoals op dit plaatje.
[ afbeelding ]
Die in Delft op de Multatuli-weg ook. Maar volgens mij is Pijnacker net iets dichterbij voor jouquote:
Op donderdag
14 november 2013 19:09 schreef
Greys het
volgende:
[..]
Oh top, daar wil ik dan wel een keer een stukkie voor omrijden, dank je!
Ja ik woon in Bleiswijk, dus Pijnacker is idd dichterbij.quote:Op zondag 17 november 2013 20:08 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Die in Delft op de Multatuli-weg ook. Maar volgens mij is Pijnacker net iets dichterbij voor jou
Wordt tijd dat Bleiswijk ook broodafdeling krijgt!quote:Op zondag 17 november 2013 20:33 schreef Greys het volgende:
[..]
Ja ik woon in Bleiswijk, dus Pijnacker is idd dichterbij.
Maar lief dat je meedenkt
quote:Op zondag 17 november 2013 21:18 schreef soapie het volgende:
[..]
Wordt tijd dat Leeuwarden ook broodafdeling krijgt!
Ja he?quote:Op zondag 17 november 2013 21:18 schreef soapie het volgende:
[..]
Wordt tijd dat Bleiswijk ook broodafdeling krijgt!
Ik vond em enorm tegenvallen eigenlijk.quote:Op zondag 17 november 2013 21:34 schreef Greys het volgende:
[..]
Ja he?
(Woon jij er ook?)
En ik werd laatst lekker gemaakt door iemand die zei dat ze zulke overheerlijke cheesecake hebben bij de Lidl in de vriezer, maar hij was er niet. Komt die af en aan, ofzo?
[ afbeelding ]
Kom er regelmatig, woon zelf in Berkel. Heb er wel 2 en half jaar gewoond hahaha.quote:Op zondag 17 november 2013 21:34 schreef Greys het volgende:
[..]
Ja he?
(Woon jij er ook?)
En ik werd laatst lekker gemaakt door iemand die zei dat ze zulke overheerlijke cheesecake hebben bij de Lidl in de vriezer, maar hij was er niet. Komt die af en aan, ofzo?
[ afbeelding ]
Waar ligt datquote:Op maandag 18 november 2013 18:38 schreef AnnaNiem het volgende:
Die maple fudge die ze nu hebben.... heerlijk!!!!
Tijdelijke...quote:Op maandag 18 november 2013 18:42 schreef Greys het volgende:
[..]
Waar ligt dat![]()
Bij de gewone snoepafdeling of bij de tijdelijke dingen?
Wat leukquote:Op maandag 18 november 2013 21:37 schreef Seß het volgende:
Is deze al voorbij gekomen?
http://www.culy.nl/inspir(...)k-met-toprestaurant/
Die mis ik ook. De Inferno chips. Was helaas tijdelijk. Ik hoop dat ie gauw weer komt.quote:Op maandag 18 november 2013 21:40 schreef Adomas het volgende:
Die 'hete' chips vind ik lekker, maar die hadden ze de vorige keer niet. De ijsthee is trouwens 20 cent goedkoper in Duitsland, en die halve literflessen bier (weet t merk niet) kosten daar 2,30 voor 6 en hier 78 cent per stuk.
Ik dacht ook tijdelijk, maar een tijd nadat ik ze voor het eerst kocht hadden ze ze weer. En nu dus weer niet.quote:Op maandag 18 november 2013 22:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Die mis ik ook. De Inferno chips. Was helaas tijdelijk. Ik hoop dat ie gauw weer komt.
Nou ja hopen dat als iemand het ziet diegene het hier meldt, dan haal ik gelijk een voorraadquote:Op maandag 18 november 2013 22:19 schreef Adomas het volgende:
[..]
Ik dacht ook tijdelijk, maar een tijd nadat ik ze voor het eerst kocht hadden ze ze weer. En nu dus weer niet.
Ik krijg hier nooit folders van de Lidl.. Best jammer!quote:Op maandag 18 november 2013 22:16 schreef Greys het volgende:
[..]
Wat leuk
Ik kreeg net de nieuwe folder van de Lidl en zowel de Cheesecake als de hierboven genoemde fudge staan er in inderdaad
Hehe ja. Maar als ik er 10 koop zijn ze binnen een week op.quote:Op maandag 18 november 2013 22:21 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Nou ja hopen dat als iemand het ziet diegene het hier meldt, dan haal ik gelijk een voorraad
De lidl folder staat ook in de spotta-app. Ideaal!quote:Op maandag 18 november 2013 22:26 schreef soapie het volgende:
[..]
Ik krijg hier nooit folders van de Lidl.. Best jammer!
Pijnacker geweest??quote:Op dinsdag 19 november 2013 15:16 schreef Greys het volgende:
Cheesecake gehaald en de maple syrup fudge en de perenkaneelcompote
En nog veel meer, maar dat zijn niet echt bijzondere dingen
Nee gewoon in het durp, ze hadden er alles nu behalve het stokbrood uiteraard.quote:
Hij is heerlijkquote:Op dinsdag 19 november 2013 15:16 schreef Mirjam het volgende:
ik zag de fudge staan en moest aan je denken Greys
Niet meegenomen ook, er moet hier flink beknibbeld worden
Laat je weten hoe hij smaakte?
Was er vanmorgen nog even, niks bijzonders gekocht, moet ook zwaar bezuinigen...quote:Op dinsdag 19 november 2013 16:01 schreef Greys het volgende:
[..]
Nee gewoon in het durp, ze hadden er alles nu behalve het stokbrood uiteraard.
Dat ga ik zaterdag lekker proberen in Pijnacker!
Vind ik ok. Slager verkocht zelfde hoeveelheid voor 4 euro, wel iets lekkerder maar goed.quote:Op dinsdag 19 november 2013 15:13 schreef Mirjam het volgende:
jammer dat de carpacciotapenade redelijk aan de prijs is, 2,50 voor een bakje van 150 gram, ik heb het nog niet meegenomen
Volledig mee eens! Vorige week bij hertenbiefstuk gegeten! NOMquote:Op woensdag 20 november 2013 06:51 schreef Isabeau het volgende:
[ afbeelding ]
Onverwacht héél erg lekker!En ik heb zelf ook wel eens cranberrysaus gemaakt, maar die kon niet tippen aan dit pakje.
k ook bij de hertenbiefstuk! Van de Lidlquote:Op woensdag 20 november 2013 07:25 schreef friekin_ het volgende:
Volledig mee eens! Vorige week bij hertenbiefstuk gegeten! NOM
quote:Op woensdag 20 november 2013 12:56 schreef Isabeau het volgende:
[..]
k ook bij de hertenbiefstuk! Van de Lidl
Toch maar eens proberen danquote:Op woensdag 20 november 2013 16:51 schreef Greys het volgende:
Ik heb de kogelbiefstukjes uit de vriezer gehad daar, die vond ik echt lekker.
Lekker handig ook per stuk verpakt, dus je kunt er ook gewoon maar eentje ontdooien
En de varkenshaasjes. En de lamb chops.
Dat was allemaal écht lekker
Dat scheelt dan inderdaad heel wat!quote:Op woensdag 20 november 2013 18:08 schreef Greys het volgende:
Ja zeker. Vier biefstukjes voor de prijs waar je er normaal twee voor hebt bij de Appie zeg maar.
Ik heb lang nog niet al het vriesvlees geprobeerd hoor, maar wat ik wel heb gegeten was iig echt goed te doenZeker de lamb chops, die vond ik lekkerder dan van de keurslager uit het dorp
Want, te droog?quote:Op woensdag 20 november 2013 18:14 schreef xuryah het volgende:
[..]
Dat scheelt dan inderdaad heel wat!
Ik deed altijd boodschappen bij de hoogvliet, maar de laatste tijd kom ik wat vaker bij de Lidlmaar sommige dingen, zoals brood, haal ik toch liever ergens anders.
Ja idd.quote:Op woensdag 20 november 2013 18:18 schreef xuryah het volgende:
[..]
Ja die broodjes vind ik te zoet. En ik vind het droog ja. Wel prima brood voor tosti's :p
Broodjes met pitjesquote:Op woensdag 20 november 2013 18:18 schreef xuryah het volgende:
[..]
Ja die broodjes vind ik te zoet. En ik vind het droog ja. Wel prima brood voor tosti's :p
Ja die heb ik ook gekocht, lekker! En dan met honing en suikerpinda'squote:Op woensdag 20 november 2013 18:21 schreef Adomas het volgende:
Ik koop trouwens ook altijd de Turkse yoghurt. Geen idee waar je anders zulke yoghurt kunt kopen voor die prijs (1,49 per kilo)
Ik doe er nooit iets in, eigenlijk.quote:Op woensdag 20 november 2013 20:48 schreef Greys het volgende:
[..]
Ja die heb ik ook gekocht, lekker! En dan met honing en suikerpinda's![]()
Dan willen ze het brood dagvers verkopen, denk ik. Of het was een foutje. Maar in de avond heb ik dat wel vaker gezien in ieder geval.quote:Op woensdag 20 november 2013 18:19 schreef Adomas het volgende:
[..]
Ja idd.Ik eet meestal tosti's of geroosterd brood met jam.
Trouwens waarom zit er op brood van vandaag 30% korting? Dat had ik net namelijk.
Vette bende.quote:Op woensdag 20 november 2013 18:21 schreef Adomas het volgende:
Ik koop trouwens ook altijd de Turkse yoghurt. Geen idee waar je anders zulke yoghurt kunt kopen voor die prijs (1,49 per kilo)
Bij onze nieuwe Lidl hebben ze super veel van die Delicieux line-up. Allemaal sauzen en dergelijke. Super nice.quote:Op woensdag 20 november 2013 12:56 schreef Isabeau het volgende:
[..]
k ook bij de hertenbiefstuk! Van de Lidl
het is volvette meuk hoorquote:Op woensdag 20 november 2013 21:01 schreef Adomas het volgende:
[..]
Ik doe er nooit iets in, eigenlijk.Vind 't gewoon al wel lekker. En heel gezond, natuurlijk.
Vet is niet per definitie fout hoor. Er zitten ook een hoop andere goede gezonde voedingstoffen in die er niet uit gehaald zijn. van magere zooi krijg je honger.quote:Op donderdag 21 november 2013 15:20 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
het is volvette meuk hoor
Zit er wel in. Heel klein beetje. Voordeel van truffel is dat je maar weinig nodig hebt om de smaak erin te krijgen.quote:Op donderdag 21 november 2013 15:52 schreef Nico987 het volgende:
Ik kan me niet voorstellen dat er echt truffel in zit, maar goed als het maar lekker smaakt..
Ben benieuwd of je het proeftquote:Op donderdag 21 november 2013 15:59 schreef minilot het volgende:
Volgens de ingredientenlijst achterop de verpakking geen neppe truffelolie (net gechecked), wél 0,24% wintertruffel, schoon aan de haak!
quote:Op donderdag 21 november 2013 15:50 schreef minilot het volgende:
Vanavond heb ik precies tien minuten om eten klaar te maken, dus heb ik iets min of meer kant-en-klaars gekocht (doe ik eigenlijk nooit):
[ afbeelding ]
Met paddestoelen en truffel gevulde pasta uit het feestdagen-assortiment. Ben benieuwd. Ik eet het op met een sausje van sjalotten, buikspek (tevens van de Lidl) crème fraîche en wat spinazie uit de diepvries. Ben benieuwd!
Als je het binnen drie kwartier kunt vinden dan jippie!quote:Op donderdag 21 november 2013 18:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]Wat een geweldig nieuws, ik wist niet dat dat er weer was
![]()
Ik heb een heerlijke witte wijnsaus voor over die pasta. Geen idee waar trouwens, ik zal alvast eens op zoek gaan. Ik hoop weer een paar bakken truffelpasta in te slaan.
Dat gaat echt niet lukken. Ik weet alleen nog dat er witte wijn, sjalotjes en geitenkaas in moest. Die saus hoorde ergens anders bij maar ik weet ook niet meer wat.quote:Op donderdag 21 november 2013 18:03 schreef minilot het volgende:
[..]
Als je het binnen drie kwartier kunt vinden dan jippie!
Lijkt me nietquote:Op donderdag 21 november 2013 18:17 schreef minilot het volgende:
Er gaat een ons margarine in, getver!Kan vast geen kwaad om daar gewoon roomboter van te maken
quote:Op donderdag 21 november 2013 15:20 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
het is volvette meuk hoor
Bij de Turkse groente boer? dan krijg je vaak ook Turkse yoghurt.. laatste was er een heel verhaal op keuringsdienst van ware.. Dat er in Turkse yoghurt gewone yoghurt zit met een Turkse bacterie cultuur, die komt overigens niet uit Turkije, maar uit een onbeduidend dorp in Holland, daar komt ook de bulgaarse, griekse, en noem maar op welke bacterie cultuur vandaan..quote:Op woensdag 20 november 2013 18:21 schreef Adomas het volgende:
Ik koop trouwens ook altijd de Turkse yoghurt. Geen idee waar je anders zulke yoghurt kunt kopen voor die prijs (1,49 per kilo)
En was het wat...quote:Op donderdag 21 november 2013 15:50 schreef minilot het volgende:
Vanavond heb ik precies tien minuten om eten klaar te maken, dus heb ik iets min of meer kant-en-klaars gekocht (doe ik eigenlijk nooit):
[ afbeelding ]
Met paddestoelen en truffel gevulde pasta uit het feestdagen-assortiment. Ben benieuwd. Ik eet het op met een sausje van sjalotten, buikspek (tevens van de Lidl) crème fraîche en wat spinazie uit de diepvries. Ben benieuwd!
Is geen nepperij. Is gewoon turkse/griekse stijl-yoghurt. Of dacht je serieus dat het uit Griekenland werd geïmporteerd.quote:Op donderdag 21 november 2013 20:10 schreef Nico987 het volgende:
[..]
Bij de Turkse groente boer? dan krijg je vaak ook Turkse yoghurt.. laatste was er een heel verhaal op keuringsdienst van ware.. Dat er in Turkse yoghurt gewone yoghurt zit met een Turkse bacterie cultuur, die komt overigens niet uit Turkije, maar uit een onbeduidend dorp in Holland, daar komt ook de bulgaarse, griekse, en noem maar op welke bacterie cultuur vandaan..
Zelf koop ik vaak die grote potten griekse Yoghurt, allemaal nepperij, is gewoon dikke volle yoghurt, maar wel erg lekker om een flinke hoeveelheid tzatziki van te maken..
Ja! Pasta was in vier minuten klaar. Ondertussen fijngesneden sjalotten glazig gebakken met wat boter en buikspek, met een schep crème fraîche en een handje spinazie tot sausje geroerd, daar de pasta doorheen geschept en dat was voor iets dat in vijf minuten op tafel staat nog prima te eten ook. Net een klein hintje truffel, was precies goed. Voor zo weinig geld althans wel.quote:
Wat een bullshitquote:Op donderdag 21 november 2013 15:43 schreef Myraela het volgende:
[..]
Dat is ook weer niet waar. Alleen als er zoetstoffen in zitten, dan krijg je er honger van.
Oohhquote:Op vrijdag 22 november 2013 20:17 schreef Perenijsje het volgende:
Zojuist ook even langs de Lidl gegaan, de vangst van vandaag:
[ afbeelding ]
- Kangoeroesteaks
- Kreeft(Canadees)
- Beef Bourguignon
- Soep uit blik (Italiaanse tomaten-basilicum)
- Belgische pate (port)
- Engelse fudge (Irish cream likeur)
- Desserttaartjes (aardbei kwark)
- Cheesecake (citroen)
- Regenboogforel
Ben benieuwd naar de kwaliteit, vooral omdat het bijna allemaal uit de vriezer komt.
Gegeten met Parmigiano en peper, best leuk.quote:Op donderdag 21 november 2013 15:50 schreef minilot het volgende:
Vanavond heb ik precies tien minuten om eten klaar te maken, dus heb ik iets min of meer kant-en-klaars gekocht (doe ik eigenlijk nooit):
[ afbeelding ]
Met paddestoelen en truffel gevulde pasta uit het feestdagen-assortiment. Ben benieuwd. Ik eet het op met een sausje van sjalotten, buikspek (tevens van de Lidl) crème fraîche en wat spinazie uit de diepvries. Ben benieuwd!
Ik vond de cheesecake echt verrassend lekkerquote:Op vrijdag 22 november 2013 20:17 schreef Perenijsje het volgende:
Zojuist ook even langs de Lidl gegaan, de vangst van vandaag:
[ afbeelding ]
- Kangoeroesteaks
- Kreeft(Canadees)
- Beef Bourguignon
- Soep uit blik (Italiaanse tomaten-basilicum)
- Belgische pate (port)
- Engelse fudge (Irish cream likeur)
- Desserttaartjes (aardbei kwark)
- Cheesecake (citroen)
- Regenboogforel
Ben benieuwd naar de kwaliteit, vooral omdat het bijna allemaal uit de vriezer komt.
De fudge had inderdaad wat romiger en plakkerig mogen zijn. Daarnaast vond ik de smaak van de likeur ook niet echt goed tot zijn recht komen. Ik kan overigens niet zeggen dat het mij heeft weerhouden om het doosje in 1x leeg te eten.quote:Op vrijdag 22 november 2013 22:52 schreef Greys het volgende:
Ik vond de cheesecake echt verrassend lekker
De fudge ook trouwens. Had iets plakkeriger gemogen, maar zeer goed te doen.
Ik ookquote:Op vrijdag 22 november 2013 22:59 schreef Perenijsje het volgende:
[..]
De fudge had inderdaad wat romiger en plakkerig mogen zijn. Daarnaast vond ik de smaak van de likeur ook niet echt goed tot zijn recht komen. Ik kan overigens niet zeggen dat het mij heeft weerhouden om het doosje in 1x leeg te eten.
Toch wel.. 19, 96 per kilo is echt niet zo duur voor barbarie eendenborst. Zou het goedkoper zijn, zou ik het helemaal niet meer vertrouwen.quote:Op vrijdag 22 november 2013 22:27 schreef Leintjeuh het volgende:
Vandaag de Barbarie-eendenborst meegenomen. Toch niet echt goedkoop, ¤5,99 voor 350 gram.
Eendenlever is een ander product dan ganzen lever een stukgoedkoper ook. Eendenlever wordt op een veel kleineres chaal gegeten dan ganzenlever. Voor zover ik weet worden levers uit 'gewone' eenden gehaald deze worden niet gemarteld zoals bij ganzen het geval is.. maar zoals ik zei dat is voor zover ik weet.quote:Op vrijdag 22 november 2013 22:26 schreef Perenijsje het volgende:
Als je geen eendenlever wenst te eten, dan kun je de paté (met port) van de Lidl in het schap laten staan. Er zit 4% eendenlever (en 44% varkenslever) in verwerkt. De smaak is in orde, maar ook niet meer dan dat.
Eendenlever heeft de naam diervriendelijk(er) te zijn, maar naar het schijnt zijn er bepaalde landen (ik geloof vnl Oostblok en delen van Frankrijk) die er zo hun eigen regeltjes en voedermethoden op nahouden. Anyway, ik dacht laat ik het even melden.quote:Op zaterdag 23 november 2013 01:30 schreef Nico987 het volgende:
[..]
Eendenlever is een ander product dan ganzen lever een stukgoedkoper ook. Eendenlever wordt op een veel kleineres chaal gegeten dan ganzenlever. Voor zover ik weet worden levers uit 'gewone' eenden gehaald deze worden niet gemarteld zoals bij ganzen het geval is.. maar zoals ik zei dat is voor zover ik weet.
Klinkt als een heerlijke zaterdagquote:Op zaterdag 23 november 2013 14:12 schreef kvd het volgende:
ze zijn er wel
http://www.debouvrie.com/fokkerij.html
En hemeltje, ik kom net van lidl vandaan...alsof alles gratis weggegeven werd. Lange rijen, veel oudjes (normaal geen probleem mee, maar ze waren nu erg traag en de gangpaden aan het versperren), Mensen die gewoon de winkelkarren ergens neerzetten en dan de boodschappen bij karretjes gaan brengen (en altijd NET op de plek waar ik moet wezen en dat de kar ook niet even verschoven kan worden want of er staan mensen die ik anders aanrijd of ik word met een blik die mij dood aangekeken door de 'eigenaar' van de wagen) bijna alle verse broodjes waren op (er lagen nog 5 ham/kaas croissants) en er stond een ruziënd stel voor me in de rij die het oa niet eens waren over de manier waarop de ander met dochterlief aan het omgaan was en dochterlief van moeheid/ellende niks anders kon doen dan janken (waar de toch al geïrriteerde ouders nog geïrriteerder van werden).
En dat na een bezoekje aan action waar het al even druk was en ook irritant trage mensen met winkelwagens, trekmandjes en scootmobielen de paden aan het bezetten waren (en fijn met elkaar gaan staan kletsen door alle wagens/mandjes waardoor je er al helemaal niet meer langs kan komen).
Verder ben ik helemaal zen hoor(morgen ofzo
)
Hier vraag ik me af in hoeverre de warme bakker en AH zijn klanten aan het kwijtraken is door de verse brood afdeling. En hoeveel de extra omzet van AH was in de 10/11 weken dat Lidl dicht was.quote:Op zaterdag 23 november 2013 14:33 schreef minilot het volgende:
In mijn dorp is de Albert Heijn momenteel tien dagen gesloten wegens een grote verbouwing.. De enige andere sueprmarktoptie die er vlakbij is, is de flink grote Lidl die er pal naast zit. Ik vraag me af hoeveel mensen er straks overschakelen van AH naar de Lidl na er anderhalve week noodgewongen boodschappen te hebben gedaan waarbij ze ongeveer de helft hoefden te betalen voor een kar vol boodschappen.
Was net wel chaos qua drukte bij de Lidl (AH dicht + zaterdag = pandemonium!), maar iedereen bleef er vooralsnog erg vrolijk onder.![]()
Ik blijf het wel irritant vinden dat ze bij Lidl geen mandjes hebben, maar alleen karretjes. Ik haat boodschappen doen met een karretje (heb nooit zoveel nodig)
Terechte klacht inderdaad!quote:Op zaterdag 23 november 2013 14:33 schreef minilot het volgende:
Ik blijf het wel irritant vinden dat ze bij Lidl geen mandjes hebben, maar alleen karretjes. Ik haat boodschappen doen met een karretje (heb nooit zoveel nodig)
Ik zag gisteren voor het eerst mandjes bij onze Lidlquote:Op zaterdag 23 november 2013 14:33 schreef minilot het volgende:
Ik blijf het wel irritant vinden dat ze bij Lidl geen mandjes hebben, maar alleen karretjes. Ik haat boodschappen doen met een karretje (heb nooit zoveel nodig)
Oh dat zou fijn zijn als dat overal komt!quote:Op zaterdag 23 november 2013 15:04 schreef Sarabi het volgende:
Ik zag gisteren voor het eerst mandjes bij onze Lidl
Ik koop het gewone vlees bijna nooit. Veel vocht, gehakt veel te vet, en gewoon niet zo lekker. Ik heb zelf jaren in een verse supermarkt slagerij gewerkt, ken alle grapjes die ze uithalen, maar Lidl spant de kroon, ze winnen het zelfs van AH, en dat is knap! Duitsers gaan volgens mij nog meer dan Nederlanders voor kwantiteit ipv kwaliteit.quote:[img]http:fokzine.net/p/1s.gif[/img] Op zaterdag 23 november 2013 13:38 schreef Duderinnetje het volgende:
Ik koop helaas geen vlees bij de Lidl omdat het geen bio is, behalve een heel klopgesloten.timent.
Moet wel zeggen dat bijvoorbeeld de varkenshaasjes er wel goed uitzien! Duitsers zijn daar gewoon beter in, in goed vlees selecteren. Maargoed, ik wil niet weten hoe die dieren geleefd hebben. Achter een lage vleesprijs gaat nogal wat leed schuil, ben ik bang.
Heb wel gezondigd door voor mijn echtgenoot hertenbiefstuk te kopen. Ik vraag me af in hoeverre deze bambi's een beetje leuk hebben rondgescharreld. Weet iemand dat?
De maple fudge vind ik heerlijk, maar de wiskey vind ik een stuk minder. Dat ie wat droger is, vind ik juist fijn.quote:Op zaterdag 23 november 2013 17:36 schreef Greys het volgende:
Lekker he die fudge![]()
De afbak-breekbroden van Lidl vind ik ook erg lekker!
Grote kans dat het er al ligt, ik was van de week bij de wibra voor een shirtje uit de folder. Folder ging maandags in maar was al uitverkocht omdat het zaterdags al in de winkel wordt gelegd..... Zegt niks over de Lidl natuurlijk, maar ik merk dit wel vaker. Dus als je het echt wil hebben zou ik morgen eind van de dag gaan kijken...quote:Op zaterdag 23 november 2013 18:32 schreef AnnaNiem het volgende:
[..]
De maple fudge vind ik heerlijk, maar de wiskey vind ik een stuk minder. Dat ie wat droger is, vind ik juist fijn.
Weet iemand of non-food artikelen (studio 100 spul) die vanaf maandag in de verkoop gaan, ook echt pas vanaf die dag verkocht worden of dat ze er stiekem morgen al liggen?
Non-food word in de na middag ervoor vaak bijgevuld. Kleine artikelen word geen moeite over gedaan. Als er computers of iets zijn, dan mogen die wel pas op de originele datum verkocht worden.quote:Op zaterdag 23 november 2013 18:32 schreef AnnaNiem het volgende:
[..]
De maple fudge vind ik heerlijk, maar de wiskey vind ik een stuk minder. Dat ie wat droger is, vind ik juist fijn.
Weet iemand of non-food artikelen (studio 100 spul) die vanaf maandag in de verkoop gaan, ook echt pas vanaf die dag verkocht worden of dat ze er stiekem morgen al liggen?
Aha, helder.quote:Op zaterdag 23 november 2013 17:49 schreef Nico987 het volgende:
[..]
Ik koop het gewone vlees bijna nooit. Veel vocht, gehakt veel te vet, en gewoon niet zo lekker. Ik heb zelf jaren in een verse supermarkt slagerij gewerkt, ken alle grapjes die ze uithalen, maar Lidl spant de kroon, ze winnen het zelfs van AH, en dat is knap! Duitsers gaan volgens mij nog meer dan Nederlanders voor kwantiteit ipv kwaliteit.
Het wild daar vind ik wel erg goed.. ik weet het niet zeker maar volgens mij is het bij wild verplicht dat ze wild zijn.. voor zover ik weet zijn herten nauwelijks te houden in stallen er, ze zijn enorm stress gevoelig en gaan daar ook makkelijk aan dood. Dus die beesten kunnen al niet in kleine hokjes worden opgedlot
Ik snap dit niet zo goed, waarom komen ze dan zo vaak goed uit testen?quote:Op zaterdag 23 november 2013 17:49 schreef Nico987 het volgende:
Ik koop het gewone vlees bijna nooit. Veel vocht, gehakt veel te vet, en gewoon niet zo lekker. Ik heb zelf jaren in een verse supermarkt slagerij gewerkt, ken alle grapjes die ze uithalen, maar Lidl spant de kroon, ze winnen het zelfs van AH, en dat is knap! Duitsers gaan volgens mij nog meer dan Nederlanders voor kwantiteit ipv kwaliteit.
Ik heb wel eens van die Greenfields kogelbiefstuk gekocht bij de AH hoor.quote:Op zondag 24 november 2013 01:41 schreef Nico987 het volgende:
Maar ik durf hier de beweren dat nog nooit iemand een kogelbiefstuk bij een supermarkt heeft gekocht met uitzondering van de supermarkten met versslager (alleen c1000 soms nog?).
en toch liggen ze bij andere supermarkten in de schappen. rara hoe kan dat?quote:Maar ik durf hier de beweren dat nog nooit iemand een kogelbiefstuk bij een supermarkt heeft gekocht met uitzondering van de supermarkten met versslager (alleen c1000 soms nog?).
Ja hoor ik ook wel. Wel van AH excellent. En uiteraard als ze in de,aanbieding zijn. Anders veul te duur.quote:Op zondag 24 november 2013 10:31 schreef Gnittoo het volgende:
[..]
en toch liggen ze bij andere supermarkten in de schappen. rara hoe kan dat?
Dat dus. En dan het liefst nog bij de Appie in de 35%-aanbieding en het dan dezelfde avond opeten.quote:Op zondag 24 november 2013 10:36 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ja hoor ik ook wel. Wel van AH excellent. En uiteraard als ze in de,aanbieding zijn. Anders veul te duur.
Hamburgers, slavinken, gehaktballen vind ik wel goed te doen. Maar ga je naar de schnitzels, die zijn inderdaad bedroevend slecht en vies.quote:Op zondag 24 november 2013 11:46 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik vind het vlees van de AH juist echt om te janken zo slecht. Vlees van de Lidl ken ik niet echt, maar ik stel wel andere eisen aan diepvriesvlees dan aan "vers" vlees.
Ik vind de varkensshnitzels van een andere supermarkt lekkerder dan van de slagerquote:Op zondag 24 november 2013 02:23 schreef Greys het volgende:
[..]
Ik heb wel eens van die Greenfields kogelbiefstuk gekocht bij de AH hoor.
Maar dat zal mij dan ook wel 'knettergek' maken
EDIT: kennelijk las ik het verkeerd, hoe je het bedoelde?
De Lidl varkenshaas vond ik lekkerder dan die van de slager. Bite me.
Ja. Of het was opquote:Op zondag 24 november 2013 13:45 schreef Qwea het volgende:
Zeg, ik zocht bij de lidl gerookte zalm en roomkaas. Heb ik niet goed gekeken?
1 tipquote:Op zondag 24 november 2013 14:09 schreef Qwea het volgende:
Ooh. Nou, dan maar ff beter kijken Donderdag
Zal ik ook gelijk ff kijken naar die lamb chops.
Zeg niet dat het vies is he, zeg alleen dat het niet best is voor vlees om het van de andere kant van de wereld op te halen.quote:Op zondag 24 november 2013 18:24 schreef Greys het volgende:
Ik vond dat Nieuw Zeelandse lamsvlees anders heerlijk bij de Lidl....
Draven we nou niet IETSJE door hier? Het gaat om je favoriete Lidl producten. Niet om de allerbeste restaurantskwaliteit producten.
Ik had ze zelf, na ontdooien uiteraard, lekker gekruid met knoflook en peper.quote:Op dinsdag 26 november 2013 12:20 schreef JaneDoe het volgende:
halleluja, vandaag eindelijk lamb chops kunnen scoren
hoe bereiden/eten jullie ze eigenlijk?
klinkt goed! met knoflookpoeder dan zeker, want anders brandt t aan lijkt me?quote:Op dinsdag 26 november 2013 12:22 schreef Greys het volgende:
[..]
Ik had ze zelf, na ontdooien uiteraard, lekker gekruid met knoflook en peper.
En daarna op de hete grillpan gegooid
In de frituur.quote:Op dinsdag 26 november 2013 12:20 schreef JaneDoe het volgende:
halleluja, vandaag eindelijk lamb chops kunnen scoren
hoe bereiden/eten jullie ze eigenlijk?
Wees gerust: ál die supergoedkope ronde camembertjes uit elke supermarkt doen het prima in de oven. Hoef je geen speciale 'voor in de oven'-versie voor te hebben. Bovenin kruislings insnijden, eventueel wat smaakmakers (kruiden, olie, knoflook, etc) erop strooien, tien minuten op 200 graden en dippen maar!quote:Op dinsdag 26 november 2013 14:57 schreef soapie het volgende:
Ik had laatst een camenbert gekocht voor in de oven. Was erg lekker. Nu niet meer te vinden, was dit een tijdelijk artikel???
Thanks, dat ga ik eens proberen!!quote:Op dinsdag 26 november 2013 15:18 schreef minilot het volgende:
[..]
Wees gerust: ál die supergoedkope ronde camembertjes uit elke supermarkt doen het prima in de oven. Hoef je geen speciale 'voor in de oven'-versie voor te hebben. Bovenin kruislings insnijden, eventueel wat smaakmakers (kruiden, olie, knoflook, etc) erop strooien, tien minuten op 200 graden en dippen maar!
Paneren en in de frituur, zoals je met een kaassoufflé en kroketten doet.quote:Op dinsdag 26 november 2013 15:28 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
is dit een serieuze reactie? want ik kan me er niks bij voorstellen
Ik denk het niet, hij zat hierboven ook al een poging tot trollen te doen.quote:Op dinsdag 26 november 2013 15:28 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
is dit een serieuze reactie? want ik kan me er niks bij voorstellen
Die heeft AH elk jaar ook gehad hoor.quote:Op dinsdag 26 november 2013 12:20 schreef Greys het volgende:
Hoezo? De diepgevroren kreeften heb ik bv nog ooit bij AH gezien
Lidl heeft nu dingen (bv die cheesecake) die ze in andere supermarkten niet zo snel hebben, dat trekt mensen
Da's waar. En die van AH zijn volgens mij niet voorgekookt, daar gaat toch mijn voorkeur naar uit. Al moet ik wel zeggen dat ik er gisteren nog mee in mijn handen stond, ik ben toch wel erg benieuwd hoe dat van de bbq smaakt. Ik denk dat ik er toch maar snel 2 ga halen.quote:Op dinsdag 26 november 2013 17:51 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Die heeft AH elk jaar ook gehad hoor.
En hier werden ze standaard voor 50% minder verkocht na de kerstdagen
Hu-hu, wij zijn de Bonnie & Clyde van de 21ste eeuw. Overval op de Lidl in plaats van op de bank. Kipfilets en geitenkaassalades in plaats van goudstaven en Dollarbiljetten. Pief Paf Poef.quote:Op dinsdag 26 november 2013 18:02 schreef Copycat het volgende:
Achterovergedrukt nog wel! Jij dief!
Ik moet bekennen dat ik vorige week bij het wegzetten van mijn winkelwagentje erachter kwam dat ik de geitenkaassalade in het karretje had laten liggen. Dievegge, ik. Maar ik heb het me daardoor niet minder laten smaken.
![]()
Is die buffelmozzarella weer in het assortiment?
Maar we schieten met hagelslag.quote:Op dinsdag 26 november 2013 18:29 schreef Perenijsje het volgende:
Hu-hu, wij zijn de Bonnie & Clyde van de 21ste eeuw. Overal op de Lidl in plaats van op de bank. Kipfilets en geitenkaassalades in plaats van goudstaven en Dollarbiljetten. Pief Paf Poef.
De buffelmozzarella ligt vanaf 9 december weer in de koeling.
inleggen in knoflook, oregano, peper en een paar druppeltjes olijfolie en citroensap. Minimaal 2 uur, any longer will do.quote:Op dinsdag 26 november 2013 12:20 schreef JaneDoe het volgende:
halleluja, vandaag eindelijk lamb chops kunnen scoren
hoe bereiden/eten jullie ze eigenlijk?
Ik had ze ingewreven met zo'n knoflookprutje uit een potjequote:Op dinsdag 26 november 2013 12:25 schreef JaneDoe het volgende:
[..]
klinkt goed! met knoflookpoeder dan zeker, want anders brandt t aan lijkt me?
Gewoon die goeikope nemen van de Lidl (of welke supermarkt dan ook, AH heeft ze ook heel goedkoop van dat eigen merk, 90 ct geloof ikquote:Op dinsdag 26 november 2013 14:57 schreef soapie het volgende:
Ik had laatst een camenbert gekocht voor in de oven. Was erg lekker. Nu niet meer te vinden, was dit een tijdelijk artikel???
Dat is lekkerquote:Op woensdag 27 november 2013 14:40 schreef Chule het volgende:
Onze Lidl heeft sinds kort een bakkerij. Dat ruikt lékker.
Dat lijkt idd duur, tot je je beseft dat je dan voor 5 euro vier kogelbiefstukjes hebt.quote:Op woensdag 27 november 2013 10:13 schreef xuryah het volgende:
Gister even gekeken naar het wild diepvries vlees.
Vind het niet echt goedkoop hoor! Al zal het vast niet duur zijn vergeleken met andere supermarkten.
Toch bijna 5 euro voor diepvries vlees.
Die ligt niet bij het snoep, maar bij een apart rek met de feestdagen-spullen.quote:Op woensdag 27 november 2013 12:52 schreef Yannick567 het volgende:
Ik was net ook bij Lidl, zoeken naar die fudge.... nergens te vinden
Ja maar ik kan haast niet geloven dat bevroren vlees echt lekkerder is :pquote:Op woensdag 27 november 2013 16:24 schreef Greys het volgende:
[..]
Dat lijkt idd duur, tot je je beseft dat je dan voor 5 euro vier kogelbiefstukjes hebt.
Die na ontdooien (veel) lekkerder zijn dan de twee gewone biefstukkies die je voor dat geld bij AH koopt.
4x125 per stuk verpakt.quote:
Oh vast niet alles is lekkerder uiteraard hoor. Ik ben geen bevrorenvleespromotor ofzo...quote:Op woensdag 27 november 2013 17:17 schreef xuryah het volgende:
[..]
Ja maar ik kan haast niet geloven dat bevroren vlees echt lekkerder is :p
Maar dit weekend ga ik t proberen
Ben erg benieuwd!
Wat heeft jullie voorkeur? Hert? Lam? Ze hadden zelfs kangaroo zag ik? :p
Hahahaha ja al die extralekkerefeestdagendingen die ze nu hebben zijn wel erg verleidelijk allemaalquote:Op woensdag 27 november 2013 18:26 schreef Lula het volgende:
Die hertenbiefstuk![]()
![]()
![]()
De aardappelpuree met tomaat en rozemarijn![]()
![]()
Zelfs de saus die ik bij de biefstuk gekocht had was overheerlijk (met witte wijn en sjalotjes)
Het is dat ik mezelf een verbod heb gegeven deze week nog te gaan, maar volgende week kom ik weer met een volle kar naar buiten
Vond het nogal tegenvallen, beetje droog en er zat weinig in...quote:Op woensdag 27 november 2013 16:25 schreef Greys het volgende:
[..]
Die ligt niet bij het snoep, maar bij een apart rek met de feestdagen-spullen.
Heb je het niet even gevraagd?
Uitgeprobeerd en erg lekker inderdaad, al had het wel wat langer in de oven gemogen, was nog net helemaal vloeibaar. In ieder geval voor herhaling vatbaar!!!quote:Op dinsdag 26 november 2013 15:18 schreef minilot het volgende:
[..]
Wees gerust: ál die supergoedkope ronde camembertjes uit elke supermarkt doen het prima in de oven. Hoef je geen speciale 'voor in de oven'-versie voor te hebben. Bovenin kruislings insnijden, eventueel wat smaakmakers (kruiden, olie, knoflook, etc) erop strooien, tien minuten op 200 graden en dippen maar!
Het kan ook in de magnetronquote:Op woensdag 27 november 2013 19:49 schreef soapie het volgende:
[..]
Uitgeprobeerd en erg lekker inderdaad, al had het wel wat langer in de oven gemogen, was nog net helemaal vloeibaar. In ieder geval voor herhaling vatbaar!!!
Erg lekker idd!quote:Op woensdag 27 november 2013 18:26 schreef Lula het volgende:
De aardappelpuree met tomaat en rozemarijn![]()
![]()
Vandaag nog eens gekeken. Uitverkochtquote:Op woensdag 27 november 2013 16:25 schreef Greys het volgende:
[..]
Die ligt niet bij het snoep, maar bij een apart rek met de feestdagen-spullen.
Heb je het niet even gevraagd?
O, echt? Ik heb thuis geen magnetron, maar ik zal het hier op kantoor eens uitproberen.quote:Op woensdag 27 november 2013 19:50 schreef Greys het volgende:
[..]
Het kan ook in de magnetron![]()
De korst van je camembert blijft dan ook gewoon 'hardachtig' en de binnenkant heel snel vloeibaar.
Recept......quote:Op vrijdag 29 november 2013 07:52 schreef minilot het volgende:
De maple syrup fudge is trouwens idioot lekker.![]()
Wel duur voor een paar van die kleine stukjes, dus dit weekend maar eens zelf maken.
Weet ik nog niet, moet ik nog uitpluizen.quote:
Ja, ik las het bij diverse recepten op internet en dacht 'zou wel lekker makkelijk zijn als het zo kon'. En het ging echt heel erg prima! Even nuken, dan even op de korst drukken om te voelen hoe zacht het daaronder al is en evt nog een beetje er bij.quote:Op vrijdag 29 november 2013 07:51 schreef minilot het volgende:
[..]
O, echt? Ik heb thuis geen magnetron, maar ik zal het hier op kantoor eens uitproberen.
Oehhhh als dat lukt wil ik idd ook heel graag het recept!quote:Op vrijdag 29 november 2013 07:52 schreef minilot het volgende:
De maple syrup fudge is trouwens idioot lekker.![]()
Wel duur voor een paar van die kleine stukjes, dus dit weekend maar eens zelf maken.
Ik had het kaasje (had de el cheapo versie in alleen papier, zonder spanen doosje) in een creme brulee schaaltje gelegd en toen 1 minuut op 700w (of 750? ik weet niet meer wat de hoogste stand isquote:Op vrijdag 29 november 2013 11:30 schreef Copycat het volgende:
Nuke je 'm dan op vol vermogen. Greys? En wat is jouw definitie van 'even'?
Sterkte!quote:Op vrijdag 29 november 2013 11:40 schreef Copycat het volgende:
Thanks!
Ik moet straks naar de tandarts om twee kiezen te laten trekken en wellicht is dat een lekkere slobberverwennerij voor als ik daarna mezelf heeeeel zielig voel.
succes!quote:Op vrijdag 29 november 2013 11:40 schreef Copycat het volgende:
Thanks!
Ik moet straks naar de tandarts om twee kiezen te laten trekken en wellicht is dat een lekkere slobberverwennerij voor als ik daarna mezelf heeeeel zielig voel.
Nee joh, kiezen laten trekken is een eitje. Dat gaat wel zo snel dat je het nauwelijks door hebt. Protip: zorg voor yoghurt, soep en rietjesquote:Op vrijdag 29 november 2013 13:51 schreef Copycat het volgende:
Thanks. Nog een uurtje doorwerken en dan met bibberende knietjes richting de tandartsstoel.
Krijg altijd dit soort visioenen:
Ies iet safe???
bij mij was het trekken geen eitje te noemen ( ze wilden niet allemaalquote:Op vrijdag 29 november 2013 14:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Nee joh, kiezen laten trekken is een eitje. Dat gaat wel zo snel dat je het nauwelijks door hebt. Protip: zorg voor yoghurt, soep en rietjes
Oeh, die heb ik allebei nog niet gezien.quote:Op vrijdag 29 november 2013 16:03 schreef Dunwich het volgende:
dit weekend de rosbief en de beenham maar 's testen..
de rosbief is wel een erg mooi stevig stuk moet ik zeggen
"Dan heb je het ergste al gehad".quote:Op vrijdag 29 november 2013 16:08 schreef Copycat het volgende:
Verdoofd bekkie. Even laten intrekken en dan gaan we. Ik heb een schooltandartstrauma ... Maar de verdoving droeg ik als een bikkel, vond mijn tandarts.
IJs werkt ook goed, verdooft ook wat!quote:Op vrijdag 29 november 2013 17:29 schreef Copycat het volgende:
We zijn weer thuis. Dat gewrik in je mond is een vervelende gewaarwording en ik ben een beetje misselijk van de verdoving, maar verder is het me meegevallen.
Op de terugweg overvallen door een regenbui, dus maar even een detour gemaakt via de supermarkt. Voor soepies, zachte broodjes en camembert.
Ga ik nu crashen op de bank en hopen dat die nare metaalsmaak snel verdwijnt.
Sterke drank drinken. Ontsmet, verdoofd en het smaakt ook nog eens goed ook.quote:Op vrijdag 29 november 2013 17:42 schreef AnnaNiem het volgende:
[..]
IJs werkt ook goed, verdooft ook wat!
Ik zou het niet doen, als je het serieus van plan was, want drank werkt ook bloedverdunnend.quote:Op vrijdag 29 november 2013 18:34 schreef Copycat het volgende:
Ik heb nog twee flessen vodka in de diepvries liggen ... Gewone Stoli en Zubrowka.
Dat moet goed komen!
Dat kan scherper. Bij het Kruidvat heb je er 100 voor 1, 98. Oftewel 25 stuks voor bijna 50 cent.quote:Op vrijdag 29 november 2013 19:54 schreef Copycat het volgende:
Nog geen vijftig cent, voor twintig stuks.
Heb het even gecheckt: 35 cent.quote:Op vrijdag 29 november 2013 20:52 schreef AnnaNiem het volgende:
Dat kan scherper. Bij het Kruidvat heb je er 100 voor 1, 98. Oftewel 25 stuks voor bijna 50 cent.
nee, is een van de december feestmaand productenquote:Op vrijdag 29 november 2013 16:06 schreef Greys het volgende:
[..]
Oeh, die heb ik allebei nog niet gezien.
Die zijn niet bevroren neem ik aan, of wel?
Ok dan ga ik even kijken, ben gek op rosbiefquote:Op zaterdag 30 november 2013 05:09 schreef Dunwich het volgende:
[..]
nee, is een van de december feestmaand producten
Goede buit!quote:Op zaterdag 30 november 2013 14:19 schreef xuryah het volgende:
Vandaag allemaal lekkere dingen gehaald bij de Lidlwaaronder:
Ossenhaas uit de diepvries.
Grand Veneursaus.
Pesto Rosso.
Gegrilde asperges.
Frambozen saus voor door toetje.
Witte chocolade saus met mint voor op t ijs.
En nog een hele tas vol met andere dingen :p
Ik wist niet dat ze er pink lady appels verkochten! Mmmm...
Ja ik ben daar ook heel erg benieuwd naar!quote:Op zaterdag 30 november 2013 14:56 schreef Greys het volgende:
[..]
Ok dan ga ik even kijken, ben gek op rosbief
[..]
Goede buit!
Die witte chocosaus met mint klinkt goddelijk!
Zit dat in zo'n decoratieflesje zeg maar?
Ik las Bessolaquote:Op zondag 1 december 2013 18:00 schreef Lucky_Strike het volgende:
De bresaola uit het feestdagenassortiment is echt lekker!
Gewoon los in een schaal kwakken en verder niets?quote:Op zondag 1 december 2013 20:03 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ik las Bessola![]()
En jullie moeten de aardappelkroketten proberen en dan maken in de oven, echt heel erg lekker. Vast in het assortiment
Ik gooi ze altijd op een velletje bakpapier op het bakrooster. Hoef je ze ook niet om te draaienquote:Op zondag 1 december 2013 20:14 schreef Greys het volgende:
[..]
Gewoon los in een schaal kwakken en verder niets?![]()
Halverwege keren ofzo? En ze worden dan niet slappig? Ikaardappelkroketjes!
Dat moest ik even googlen. Maar nee, ik had het over de plakjes vlees die lijken op gedroogde carpaccio.quote:Op zondag 1 december 2013 20:03 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ik las Bessola![]()
En jullie moeten de aardappelkroketten proberen en dan maken in de oven, echt heel erg lekker. Vast in het assortiment
Yep gewoon bakpapier, ovenstand 200 ofzo, na 10 minuten even keren... gewoon even kijken wanneer ze lekker gaan kleurenquote:
In de ovenquote:Op zondag 1 december 2013 21:22 schreef Greys het volgende:
Een naturelle beenham smeer ik meestal in met wat peper, ketjap en honing.
Dan aanbraden (lekker korstje!) en dan of in de pan laten garen met een beetje water er bij in de pan met wat kruidnagels in het braadvocht, of in de oven.
quote:Op zondag 1 december 2013 21:51 schreef Greys het volgende:
[..]
Ja dat kan ik sinds kort weer, glorie glorie halleluuuujaaaaaaaaaaaa![]()
Dat is wel een plan ja. Ik zal er eens over nadenken. En kijken wie ik uitnodig, want een halve kilo beenham in m'n eentje is ook niet echt gezondquote:Op zondag 1 december 2013 21:20 schreef loecje het volgende:
Geroosterde groenten? (samen met de beenham in de oven, lekker makkelijk)
De volgende dag(en) lekker in plakken koud op je broodquote:Op zondag 1 december 2013 22:11 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
Dat is wel een plan ja. Ik zal er eens over nadenken. En kijken wie ik uitnodig, want een halve kilo beenham in m'n eentje is ook niet echt gezond
Ik zal erover nadenken. Ligt eigenlijk vooral aan hoeveel zin ik morgen heb om te 'koken'quote:Op zondag 1 december 2013 22:25 schreef Greys het volgende:
[..]
De volgende dag(en) lekker in plakken koud op je brood
Die ervaring deel ik met je, ook vandaag!quote:Op woensdag 4 december 2013 22:19 schreef lunapuella het volgende:
Vandaag een hertenbiefstukje geprobeerd. Erg lekker en mals, meer dan tevreden mee!
Even beide kanten op hoog vuur aangebakken, daarna nog een paar minuten op veel lager vuur zacht doorgegaard en tenslotte een paar minuten laten rusten onder aluminiumfolie. Had geen saus nodig, alleen een beetje zout.quote:Op woensdag 4 december 2013 23:56 schreef Piet__Piraat het volgende:
[..]
Die ervaring deel ik met je, ook vandaag!
Hoe heb jij ze gemaakt? Ik heb ze vier minuten gebakken, laten nagaren in alufolie en daarna nog een aantal minuten in de oven, ze waren lekker rosé en mals! Pepersausje erbij. Waarschijnlijk doe ik er voor kerst ook iets mee, maar dan met een paddenstoelensaus.
Viel me niet tegen voor zes euro per twee. Ik heb wel eens de biefstuk van de Appie gehad die voor die prijs echt niet te vreten was (taai en pezen).
na verschillende berichten hier ook de hertenbiefstukjes gehaald vandaagquote:Op donderdag 5 december 2013 08:44 schreef lunapuella het volgende:
[..]
Even beide kanten op hoog vuur aangebakken, daarna nog een paar minuten op veel lager vuur zacht doorgegaard en tenslotte een paar minuten laten rusten onder aluminiumfolie. Had geen saus nodig, alleen een beetje zout.
Dat staat op echt alles van de lidl. Heb het ook zien staan op bapao's en sate (allebei diepvries), die zijn al 100% voorgegaart en kan je zelfs bevroren eten als je zou willen.quote:Op donderdag 5 december 2013 18:03 schreef JaneDoe het volgende:
las hier idd dat sommigen ze rosé bakken maar las op de verpakking dat ze volledig doorgegaard geconsumeerd dienen te worden...
Staat ook op de varkenshaas, niks van aantrekkenquote:Op donderdag 5 december 2013 18:03 schreef JaneDoe het volgende:
las hier idd dat sommigen ze rosé bakken maar las op de verpakking dat ze volledig doorgegaard geconsumeerd dienen te worden...
ikea heeft ook van die aardappel/kaas/groente-rondjes, die zijn ook geniaalquote:Op donderdag 5 december 2013 20:17 schreef Greys het volgende:
Oeh, die 4 aardappelgratin-met-kaas-dingetjes in een doosje in de vriezer voor 1.49, wat zijn ze lekker
Ah goede tip, dank je!quote:Op donderdag 5 december 2013 20:51 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ikea heeft ook van die aardappel/kaas/groente-rondjes, die zijn ook geniaal
Ik vind een sausje vaak wel lekker.quote:Op donderdag 5 december 2013 08:44 schreef lunapuella het volgende:
[..]
Even beide kanten op hoog vuur aangebakken, daarna nog een paar minuten op veel lager vuur zacht doorgegaard en tenslotte een paar minuten laten rusten onder aluminiumfolie. Had geen saus nodig, alleen een beetje zout.
Kruisbessenjam!quote:Op donderdag 5 december 2013 20:56 schreef Greys het volgende:
Ah goede tip, dank je!
Moet toch nog naar IKEA voor wat extra voorraadbussen en kruisbessenjam en schepsnoep
Supervet, maar heel lekker.quote:Op donderdag 5 december 2013 20:17 schreef Greys het volgende:
Oeh, die 4 aardappelgratin-met-kaas-dingetjes in een doosje in de vriezer voor 1.49, wat zijn ze lekker
Ik was die avond van plan zelf gratin te maken met aardappels, koksroom, kruiden en kaas, dus voor dit geld vond ik dit een prima vervanging zo kant en klaarquote:
Ik had ze in een schaal in de oven gezet, en daar lag me toch een plas vet onder na een tijdje.quote:Op vrijdag 6 december 2013 13:36 schreef Greys het volgende:
[..]
Ik was die avond van plan zelf gratin te maken met aardappels, koksroom, kruiden en kaas, dus voor dit geld vond ik dit een prima vervanging zo kant en klaarEn niet veel vetter dan dat je het zelf maakt, toch?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |