en toch liggen ze bij andere supermarkten in de schappen. rara hoe kan dat?quote:Maar ik durf hier de beweren dat nog nooit iemand een kogelbiefstuk bij een supermarkt heeft gekocht met uitzondering van de supermarkten met versslager (alleen c1000 soms nog?).
Ja hoor ik ook wel. Wel van AH excellent. En uiteraard als ze in de,aanbieding zijn. Anders veul te duur.quote:Op zondag 24 november 2013 10:31 schreef Gnittoo het volgende:
[..]
en toch liggen ze bij andere supermarkten in de schappen. rara hoe kan dat?
Dat dus. En dan het liefst nog bij de Appie in de 35%-aanbieding en het dan dezelfde avond opeten.quote:Op zondag 24 november 2013 10:36 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ja hoor ik ook wel. Wel van AH excellent. En uiteraard als ze in de,aanbieding zijn. Anders veul te duur.
Hamburgers, slavinken, gehaktballen vind ik wel goed te doen. Maar ga je naar de schnitzels, die zijn inderdaad bedroevend slecht en vies.quote:Op zondag 24 november 2013 11:46 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik vind het vlees van de AH juist echt om te janken zo slecht. Vlees van de Lidl ken ik niet echt, maar ik stel wel andere eisen aan diepvriesvlees dan aan "vers" vlees.
Ik vind de varkensshnitzels van een andere supermarkt lekkerder dan van de slagerquote:Op zondag 24 november 2013 02:23 schreef Greys het volgende:
[..]
Ik heb wel eens van die Greenfields kogelbiefstuk gekocht bij de AH hoor.
Maar dat zal mij dan ook wel 'knettergek' maken
EDIT: kennelijk las ik het verkeerd, hoe je het bedoelde?
De Lidl varkenshaas vond ik lekkerder dan die van de slager. Bite me.
Ja. Of het was op Maar normaal hebben ze dat wel.quote:Op zondag 24 november 2013 13:45 schreef Qwea het volgende:
Zeg, ik zocht bij de lidl gerookte zalm en roomkaas. Heb ik niet goed gekeken?
1 tipquote:Op zondag 24 november 2013 14:09 schreef Qwea het volgende:
Ooh. Nou, dan maar ff beter kijken Donderdag
Zal ik ook gelijk ff kijken naar die lamb chops.
Zeg niet dat het vies is he, zeg alleen dat het niet best is voor vlees om het van de andere kant van de wereld op te halen.quote:Op zondag 24 november 2013 18:24 schreef Greys het volgende:
Ik vond dat Nieuw Zeelandse lamsvlees anders heerlijk bij de Lidl....
Draven we nou niet IETSJE door hier? Het gaat om je favoriete Lidl producten. Niet om de allerbeste restaurantskwaliteit producten.
Ik had ze zelf, na ontdooien uiteraard, lekker gekruid met knoflook en peper.quote:Op dinsdag 26 november 2013 12:20 schreef JaneDoe het volgende:
halleluja, vandaag eindelijk lamb chops kunnen scoren
hoe bereiden/eten jullie ze eigenlijk?
klinkt goed! met knoflookpoeder dan zeker, want anders brandt t aan lijkt me?quote:Op dinsdag 26 november 2013 12:22 schreef Greys het volgende:
[..]
Ik had ze zelf, na ontdooien uiteraard, lekker gekruid met knoflook en peper.
En daarna op de hete grillpan gegooid
In de frituur.quote:Op dinsdag 26 november 2013 12:20 schreef JaneDoe het volgende:
halleluja, vandaag eindelijk lamb chops kunnen scoren
hoe bereiden/eten jullie ze eigenlijk?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |