abonnement Unibet Coolblue
pi_133074879

Introductie tot bitcoin
Het is de state-of-the-art in geld. Het is een nieuwe vorm van elektronisch geld. Het is inmiddels de gouden standaard van digitale valuta.

Gebaseerd op een aantal oude technologieën, en een aantal zeer nieuwe technologieën ... Bitcoin is het resultaat van het combineren van ... cryptografische versleuteling van gegevens + het idee van een gelimiteerde grondstof, vergelijkbaar met goud en zilver (waar de hoeveelheid beperkt is), en dit gebruiken als geld + het idee van grote aantallen computers die zijn aangesloten op de het internet ... welke een sterke, veerkrachtige, onverwoestbaar netwerk vormen.

Het heet een cryptocurrency. Sinds de uitvinding van Bitcoin ... zal geld nooit meer hetzelfde zijn.

en

Hoe werkt bitcoin?
Bitcoin is een digitale grondstof of munteenheid, wat betekent dat de hoeveelheid gelimiteerd is, net als goud. Maar in tegenstelling tot goud zijn bitcoins zeer gemakkelijk uit te wisselen via het internet.

Bitcoin is een netwerk dat, als een notaris, alle bitcoin transacties tussen mensen registreert en gedecentraliseerd opslaat in het bitcoin netwerk. Ieders bitcoin rekening wordt opgeslagen op elke computer in bitcoin netwerk. Het is dus praktisch onmogelijk om het bitcoin netwerk uit te schakelen. Bittorrent, wat gedeeltelijk gebaseerd is op dezelfde principes, heeft aangetoond dat dit soort netwerken niet uit te schakelen zijn.

Zie een mooie infographic.

Bekijk ook deze presentatie ^O^.

De infographic 'hoe een Bitcoin transactie werkt'

De infographic 'Bitcoin is secured by the laws of the universe'.

Wat is de economische aansporing voor mensen om hun computer deel te laten nemen aan het bitcoin netwerk?
Door het registreren van bitcoin transacties in data blokken, verdienen computers bitcoins. Dit is nu 25 bitcoins per blok. Dit werkt als volgt. Elke transactie die plaats vindt op het netwerk wordt uitgezonden naar alle computers in het netwerk. Elke computer verzamelt deze transacties in een data blok en gaat vervolgens een proof-of-work algoritme uitrekenen voor dit blok.

Het proof-of-work algoritme is een soort vingerafdruk of check-sum van het blok en kost de computer processor tijd. De moeilijkheidsgraad van dit algoritme wordt, door het bitcoin netwerk, zo afgesteld dat het bitcoin netwerk gemiddeld één blok per 10 minuten genereert. Dat betekent dus dat de kans de een computer de proof-of-work voor een blok vindt binnen deze tijd gelijk is aan (de processor kracht van de computer)/(processor kracht van het totale netwerk).

Blokken worden op het bitcoin netwerk in een blok-keten opgeslagen. Elk blok bevat een vingerafdruk van het vorige blok zodat het duidelijk is wat de volgorde van de blokken is. Indien een computer het blok van het proof-of-work vingerafdruk weet te voorzien, dan mag deze computer 25 bitcoins claimen en zend deze computer het blok naar alle andere computers op het bitcoin netwerk. Alle computers zullen dit blok accepteren en aan hun blok-keten toevoegen.

Elke computer weet dat dit de beste strategie is, want anders moet er een ander blok gecreëerd worden met een proof-of-work vingerafdruk en dat kost extra processor tijd. Het is beter om te gaan werken aan een volgend blok.

Het proof-of-work algoritme vereist dat computers processor arbeid moeten verrichten om blokken te creëren. Door de moeilijkheidsgraad te regelen kan ervoor gezorgd worden dat de hoeveelheid blokken per uur gemiddeld constant is, zelfs als het aantal computers in het netwerk toeneemt of afneemt.

Hoe wordt de bitcoin inflatie onder controle gehouden?
Bovenstaand proces wordt bitcoin mijnen genoemd. De software hiervoor is open-source en kan gedownload worden van Bitcoin P2P Cryptocurrency | Bitcoin. Deze software kan tevens gebruikt worden om je bitcoin rekening te bekijken en om bitcoins te versturen.

Deze software is zo geconfigureerd dat elke 4 jaar de belonging per blok voor het genereren van een blok gehalveerd wordt. Nu is de beloning 50 bitcoins, na 4 jaar 25 bitcoins, na 8 jaar 12,5 bitcoins, enzovoort. Dit zorgt ervoor dat er maximaal 21.000.000 bitcoins geproduceerd zullen worden.

Terwijl mensen investeren in bitcoin zal de prijs van bitcoin toenemen. Na verloop van tijd zal de aansporing voor computers om deel te nemen aan het bitcoin netwerk verplaatsen van de beloning per blok naar transactie vergoedingen. Computers kunnen transactie vergoedingen vragen voor het opnemen van een transactie in hun blok. Zo een vergoeding kan door de zender worden toegevoegd aan de transactie. Nu geld ook weer, dat de computer die de proof-of-work vind de vergoeding mag claimen.

Hoe start ik met bitcoin?
Ben je overtuigt van de bijzondere eigenschappen van bitcoin? Het is eenvoudig om met bitcoins te beginnen en een paar test bitcoins te verkrijgen. Ga naar de bitcoin website en download en installeer de bitcoin client.

Nadat je de bitcoin client hebt geïnstalleerd duurt het even voordat bitcoin alle blocks heeft opgehaald van het bitcoin netwerk.

Als de bitcoin client klaar is met het ophalen van alle blocks zullen je nieuwe bitcoins verschijnen in de bitcoin client. Voor de duidelijkheid, het is niet noodzakelijk om een bitcoin client te hebben draaien om bitcoins te ontvangen. De bitcoins worden door het netwerk aan een bitcoin adres toegekend. Alleen de persoon die de private sleutels heeft voor dit bitcoin adres zal ooit in staat zijn om deze bitcoins weer uit te geven. De private sleutels zijn opgeslagen in het wallet.dat bestand.

Een andere manier is een online wallet. Momenteel staat Blockchain.info goed bekend, maar vraag het even na in het topic voor recente informatie. Voordeel van een online wallet is dat je niet hoeft te wachten op het ophalen van de blockchain (kan een paar dagen duren op een oude laptop). Nadeel is dat het (veel) minder veilig is. Alleen voor kleine bedragen dus.

Bitcoins kopen en verkopen.
Vraag in het topic naar hoe je bitcoins momenteel het beste kan kopen/verkopen *G*.

Als je daar geen zin in hebt: op Bitonic.nl en Happycoins.nl kun je met iDeal Bitcoin kopen. Kijk even goed uit want goedkoop is het niet. Gebruik ze als je een klein bedrag wil uitgeven om mee te doen.

Goedkoper zijn de online exchanges. MtGox is de grootste. Vraag het even na om de meest recente informatie te hebben.

Grafiek van 12 juni, na de 'grote crash' van 25 naar 10 dollar. De eerste rally in Juli 2010 was ten gevolge van het slashdoteffect. Na deze boom is de wisselkoers van bitcoin een beetje ingestort, mede omdat er verschillende bugs zijn opgelost in de software. Echter bitcoin is duidelijk weer in trek. Voor een uitgebreide analyse van de bitcoin markt zie bitcoincharts.

Één van de concrete zaken die je kan doen met bitcoins is anoniem doneren. Andere zaken die gemakkelijk gemaakt worden door bitcoin is het maken van kleine betalingen. Dit principe wordt op dit moment al gebruikt om software ontwikkeling voor bitcoin te stimuleren op het bitcoin forum.

Bitcoin in meer detail
Wil je de werking van bitcoin in meer detail begrijpen, ga dan naar de bitcoin wiki. Ten slotte, voor nieuws over bitcoin zie: http://reddit.com/r/bitcoin
Als aller allerlaatste: http://www.thebitcoinchannel.com/

Voor meer uitleg over Bitcoin, zie het volgende artikel: http://anarchiel.com/stortplaats/toon/bitcoin_kan_je_niet_stelen_en_dat_is_onbetaalbaar

Koersverloop:

Logaritmisch:


Lineair:


3-maanden:


Bitcoinkoersen volgen:
Je kunt de koersen volgen op bitcoinwisdom. µ heeft een uitleg gemaakt hoe dat werkt:


Er zijn ook Bitcoin spin-offs, elk met hun eigen unieke kwaliteiten. Een lijst wordt bijgehouden hier: https://bitcointalk.org/index.php?topic=134179.0

"Attentie: De (computertechnische) praktijk van bitcoin mining wordt niet hier maar in DIG besproken." ?
  † In Memoriam † zaterdag 9 november 2013 @ 12:01:59 #2
230491 Zith
pls tip
pi_133074892
TT had moeten zijn: Die $266 zien we nooit meer.

_O_
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133075069
Vannacht automatisch m'n Voor 3 euro 30 verkochte litecoins weer gekocht voor 3 euro.. Ik vraag me alleen af of ik niet beter gewoon bitcoins had kunnen houden.

Achja misschien ga ik m'n litecoins gewoon vast houden en over een maandje ofzo weer eens kijken. Wie weet zijn ze dan opeens 15 euro per stuk waard. :)
pi_133075101
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 12:14 schreef Distortion het volgende:
Vannacht automatisch m'n Voor 3 euro 30 verkochte litecoins weer gekocht voor 3 euro.. Ik vraag me alleen af of ik niet beter gewoon bitcoins had kunnen houden.

Achja misschien ga ik m'n litecoins gewoon vast houden en over een maandje ofzo weer eens kijken. Wie weet zijn ze dan opeens 15 euro per stuk waard. :)
Welke exchange? Ik heb nog een kooporder staan op $3.27 op btc-e maar die is niet vervuld.
edit: oh.... in euro's. :)

Iemand vanmorgen nog bitcoins gekocht in de "dip"? ;)
pi_133075161
Vannacht wel al mijn LTC omgezet in BTC @323, niet in het midden van de dip maar sta alweer op winst :)
pi_133075534
Net Multibit even getest, maar 0,05 BTC even overgezet van mijn mobiele wallet naar Multibit via de QR-code, wat makkelijk :)

Ik klik net op portemonee sluiten, foetsie portemonee maar hoe krijg ik die in Multibit weer zichtbaar?

[ Bericht 20% gewijzigd door WebBeestje op 09-11-2013 12:57:59 ]
pi_133075969
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 12:43 schreef WebBeestje het volgende:
Net Multibit even getest, maar 0,05 BTC even overgezet van mijn mobiele wallet naar Multibit via de QR-code, wat makkelijk :)

Ik klik net op portemonee sluiten, foetsie portemonee maar hoe krijg ik die in Multibit weer zichtbaar?
Had een vriend van mij ook, die is nu z'n coins volgens mij kwijt, hij heeft ze in ieder geval niet meer terug kunnen halen.
Snap die optie ook niet echt. Waarom zou iemand zijn portemonnee willen sluiten, lees: de inhoud weggooien.
Volgens mij gaan er zo veel coins verloren :(
pi_133075991
Lol wat een functie dus 0,05 BTC weg door simpelweg de portemonee te sluiten.
pi_133076354
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 12:43 schreef WebBeestje het volgende:
Net Multibit even getest, maar 0,05 BTC even overgezet van mijn mobiele wallet naar Multibit via de QR-code, wat makkelijk :)

Ik klik net op portemonee sluiten, foetsie portemonee maar hoe krijg ik die in Multibit weer zichtbaar?
Gewoon weer "open wallet" kiezen en dan het .wallet bestand (multibit.wallet is standaard) kiezen toch? Zo werkt het bij mij wel iig.

Weggooien kan alleen via "Delete wallet" maar die functie is hidden in de laatste versies.
pi_133076437
Was dat maar zo ;) bij een wallet aanmaken en er BTC naar sturen wordt dus niks automatisch opgeslagen. Nu een nieuwe aangemaakt met 0 BTC en direct opgeslagen, slechte functie in Multibit. Volgens mij is het dus onmogelijk om BTC terug te krijgen die je op die manier verliest.
  zaterdag 9 november 2013 @ 13:19:36 #11
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133076438
Ik krijg om de een of andere reden een van mijn ltc wallets niet meer geïmporteerd.. vannacht na het werken eens naar kijken.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133076439
Chine is de drijvende kracht achter dit alles?
జ్ఞ‌ా
pi_133076492
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:01 schreef DarkNoize het volgende:

[..]

Had een vriend van mij ook, die is nu z'n coins volgens mij kwijt, hij heeft ze in ieder geval niet meer terug kunnen halen.
Snap die optie ook niet echt. Waarom zou iemand zijn portemonnee willen sluiten, lees: de inhoud weggooien.
Volgens mij gaan er zo veel coins verloren :(
Je moet naar Deze Computer gaan, in de adresbalk %appdata% invullen en op enter drukken, dan naar multibit, en daar staat multibit.wallet en die moet je hebben, daar zitten je coins nog in.
pi_133076522
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:19 schreef WebBeestje het volgende:
Was dat maar zo ;) bij een wallet aanmaken en er BTC naar sturen wordt dus niks automatisch opgeslagen. Nu een nieuwe aangemaakt met 0 BTC en direct opgeslagen, slechte functie in Multibit. Volgens mij is het dus onmogelijk om BTC terug te krijgen die je op die manier verliest.
Onzin, ik had mijn wallet ook gesloten en kon hem gewoon weer openen. Alle coins waren er nog gewoon.
pi_133076529
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:19 schreef WebBeestje het volgende:
Was dat maar zo ;) bij een wallet aanmaken en er BTC naar sturen wordt dus niks automatisch opgeslagen. Nu een nieuwe aangemaakt met 0 BTC en direct opgeslagen, slechte functie in Multibit. Volgens mij is het dus onmogelijk om BTC terug te krijgen die je op die manier verliest.
Heel vreemd. In de help staat dit:

-------------------------------------
Wallet management

With MultiBit, you can have as many wallets as you like. They are usually given the file extension ".wallet".
When you open MultiBit, the wallets that were open in the previous use of MultiBit are reopened. If this is the first time you have opened MultiBit a new, empty wallet file called 'multibit.wallet' is created in your user data directory.

Your wallets appear in the side panel labelled ' Wallets'. Click on one of the wallets to make it the active wallet. The balance for the active wallet is shown in the top left of the MultiBit screen. The wallet description and file location are shown in the title of the MultiBit window.

Create a new wallet
To create a new wallet, click on the ' New Wallet' button or choose the menu option 'File | New Wallet'. This opens a dialog window where you choose the location and name of the new wallet. Click 'Ok' and a new wallet is created with the default description 'Your wallet description'. You can change this to something more descriptive by clicking on the text.

Open a wallet
To open another wallet, choose the 'File | Open Wallet' menu option. This opens a file chooser dialog where you can choose the wallet to open. When the wallet is opened MultiBit automatically synchronises it to get the latest transactions.
Note that MultiBit cannot open the wallet files from the Satoshi bitcoin client (wallet.dat files).

Close a wallet
To close a wallet, choose the 'File | Close Wallet' option. This saves and closes the wallet and it is no longer shown in MultiBit. It is still stored on your disk - it is not deleted.

Delete a wallet
There is a hidden menu option to delete a wallet. It is not shown by default to avoid accidental loss of wallets and is intended for more experienced users. See the file 'configuration.txt' in your installation directory for more details.
--------------------------------------

Ik gebruik versie 0.5.14 voor OSX.
pi_133076620
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:21 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Je moet naar Deze Computer gaan, in de adresbalk %appdata% invullen en op enter drukken, dan naar multibit, en daar staat multibit.wallet en die moet je hebben, daar zitten je coins nog in.
Lijkt erop dat de wallet op die manier inderdaad weer gevonden is, onder open wallets stond namelijk geen wallet meer. Bedankt, nu is hij nog aan het synchroniseren.

Edit: gelukt _O_ _O_ _O_
  zaterdag 9 november 2013 @ 13:27:33 #18
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133076648
Ik ben een beetje aan het spelen met coinmap, denk erover om in ieder geval alle Thuisbezord restaurants in mijn woonplaats te gaan toevoegen.

Dat zou Nederland er al aardig uit moeten laten springen op de map, iemand die zich als vrijwilliger wil opwerpen voor een andere stad?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133076672
Oke ik dacht dat ¤230 wel ongeveer het toppunt zou worden. Ik zat er naast.
  zaterdag 9 november 2013 @ 13:31:50 #20
286050 Muridae
Acta non Verba
pi_133076766
Ik heb een gevoel dat LTC zal groeien zodra er chinese exchanges beschikbaar komen.
pi_133076817
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:31 schreef Muridae het volgende:
Ik heb een gevoel dat LTC zal groeien zodra er chinese exchanges beschikbaar komen.
Ik snap de meerwaarde van LTC boven BTC niet echt?
pi_133076847
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:31 schreef Muridae het volgende:
Ik heb een gevoel dat LTC zal groeien zodra er chinese exchanges b eschikbaar komen.
Er zijn al redelijk wat exchanges, o.a. okcoin
  zaterdag 9 november 2013 @ 13:36:33 #24
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133076922
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:33 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Ik snap de meerwaarde van LTC boven BTC niet echt?
Niet persé een meerwaarde, maar een spread. Bitcoin gaat juist om decentralisatie, dan moet je niet één centrale decentrale munt willen imo.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 9 november 2013 @ 13:36:42 #25
286050 Muridae
Acta non Verba
pi_133076928
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:33 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Ik snap de meerwaarde van LTC boven BTC niet echt?
Goud / zilver.

Ik zie LTC als een mooie aanvulling als tweede coin voor de wat kleinere bedragen.
Daarnaast ligt de max van LTC op 82 miljoen tov de 22 miljoen van BTC.
Leuke bijkomstigheid is dat het nog goed te minen is...
  zaterdag 9 november 2013 @ 13:36:45 #26
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133076929
60 van die Litecoins gekocht. Hopelijk wordt dat over een tijdje wat :)
pi_133077641
జ్ఞ‌ా
  FOK!-Schrikkelbaas zaterdag 9 november 2013 @ 14:13:48 #28
862 Arcee
Look closer
pi_133077732
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 12:01 schreef Zith het volgende:
TT had moeten zijn: Die $266 zien we nooit meer.

_O_
Ja, die zou nu weer actueel kunnen zijn idd. :s)

$380 al inmiddels! 8)7
pi_133077809
Echt bizar, en ik vond nog dat ik een goeie deal had toen ik tijdje terug op 215$ verkocht
pi_133077895
quote:
8s.gif Op zaterdag 9 november 2013 14:17 schreef Loveless85 het volgende:
Echt bizar, en ik vond nog dat ik een goeie deal had toen ik tijdje terug op 215$ verkocht
Same here, rond de $200 :) Gelukkig heb ik maar een deel van mijn coins verkocht toen. Wou deze keer toch wat cashen rond de $200 omdat het toen al zo hard gestegen was (ook met de nare herinningen van april nog in mijn achterhoofd). Maar de meeste heb ik nog. Was ook sowieso al de bedoeling om voor het grootste deel er in te gaan voor de ultra lange (liefst oneindige) termijn.
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133077928
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 14:22 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Same here, rond de $200 :) Gelukkig heb ik maar een deel van mijn coins verkocht toen. Wou deze keer toch wat cashen rond de $200 omdat het toen al zo hard gestegen was (ook met de nare herinningen van april nog in mijn achterhoofd). Maar de meeste heb ik nog. Was ook sowieso al de bedoeling om voor het grootste deel er in te gaan voor de ultra lange (liefst oneindige) termijn.
Mjah, wegens even een tegenvallertje had ik alles maar van de hand gedaan, had het ff liever ergens staan waar ik er wel binnen 1 á 2 werkdagen bij kon. Maar goed, zit nog steeds op de Gox withdrawal te wachten, dus veel nut had het niet... ;(

Ach ja, ik wilde het tegen beter weten in weleens testen, plus het was maar iets van 1000$ totaal ofzo, dus ik dacht 'dat zullen ze toch wel snel kunnen handelen'. Niet dus.
  zaterdag 9 november 2013 @ 14:48:06 #32
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133078412
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:27 schreef Maxbet het volgende:
Ik ben een beetje aan het spelen met coinmap, denk erover om in ieder geval alle Thuisbezord restaurants in mijn woonplaats te gaan toevoegen.

Dat zou Nederland er al aardig uit moeten laten springen op de map, iemand die zich als vrijwilliger wil opwerpen voor een andere stad?
Niemand?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133078651
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 14:48 schreef Maxbet het volgende:
Niemand?
Goed initiatief! Maar nul ervaring met coinmap hier (dus dank voor de tip ook). Zal eens kijken hoe dat werkt en even wat klikken hier en daar :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133078722
quote:
On checking we see that the withdrawal is in processing stage. Please note that situation as of 8 November 2013

1) Due to the volume of withdrawals requests, each customer is currently only allowed 1 withdrawal every 20 days (estimate)

2) We are currently processing withdrawals requested six weeks ago. (Users with several withdrawals in the queue must take the 20 day rule above into account.

Unfortunately there is no exact ETA for the processing of withdrawal. So we will keep you updated once the withdrawals are processed. Sorry for the inconvenience caused.
Hondenkoppen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-11-2013 15:04:49 ]
  zaterdag 9 november 2013 @ 15:05:43 #35
286050 Muridae
Acta non Verba
pi_133078742
quote:
8s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:04 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Hondenkoppen.
MTgox?
  zaterdag 9 november 2013 @ 15:09:34 #36
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133078808
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:00 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Goed initiatief! Maar nul ervaring met coinmap hier (dus dank voor de tip ook). Zal eens kijken hoe dat werkt en even wat klikken hier en daar :)
Ik zag dat iemand in houten ook al het een en ander aan het toevoegen is. Het is echt best makkijk om te doen, ik gok dat ik vannacht als ik klaar ben met werken ongeveer een uurtje nodig heb om 25/30 plaatsen toe te voegen. Voor andere steden is het wat lastiger omdat ik daar geen enkel bedrijf ken maar ik zal eens kijken hoe ver ik kom met de site van thuisbezorgd.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133078910
Ik zal eens kijken of ik ook wat kan toevoegen. Wie weet pikt de media het nog ergens op als nederland er uit springt, dit moet met alleen thuisbezorgd restaurants al goed te doen zijn. Kan alleen maar goed zijn voor de koers :)
pi_133079117
Het klinkt trouwens als iets wat ook geautomatiseerd zou moeten kunnen :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133079133
Of anders laten we ff een random Chinees 48 uur lang klikken voor 0.2 BTC ofzo :)
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133079167
Ik vind dat orderbook van Bitstamp wel een goed beeld geven (zegt m.i. meer dan alleen de huidige prijs of de koersgrafiek). Weet iemand waar je zoiets ook van andere exchanges kunt zien? Met name BTCChina?
Hi, I'm a signature virus, put me in your signature to help me spread :)
pi_133079217
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 14:13 schreef Arcee het volgende:

[..]

Ja, die zou nu weer actueel kunnen zijn idd. :s)

$380 al inmiddels! 8)7
Bitstamp is een betere source voor de prijs ;)
జ్ఞ‌ా
pi_133079229
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:25 schreef Jace_TBL het volgende:
Of anders laten we ff een random Chinees 48 uur lang klikken voor 0.2 BTC ofzo :)
Idee.
జ్ఞ‌ా
pi_133079370
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:24 schreef Jace_TBL het volgende:
Het klinkt trouwens als iets wat ook geautomatiseerd zou moeten kunnen :)
Je zou dan de database van Thuisbezorgd.nl moeten matchen met die van openstreetmap, alleen ik keek net even maar in mijn woonplaats missen heel veel restaurants die samenwerken met Thuisbezorgd. Die zouden dan ook eerst moeten worden toegevoegd met alle juiste data (inclusief de bitcoin-tag uiteraard).

Het zou mooi zijn als Openstreetmap een batchimport daarvan zou kunnen doen.
pi_133079591
393 dollar :') ben benieuwd of we de 400 nog raken vandaag, dat moet haast wel
pi_133079624
Waarom checken mensen MtGox nog?
జ్ఞ‌ా
pi_133079638
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:48 schreef µ het volgende:
Waarom checken mensen MtGox nog?
omdat die de hoogste prijs geeft :@ dan voel ik me rijker :'(
  zaterdag 9 november 2013 @ 15:49:33 #48
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133079660
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:36 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Je zou dan de database van Thuisbezorgd.nl moeten matchen met die van openstreetmap, alleen ik keek net even maar in mijn woonplaats missen heel veel restaurants die samenwerken met Thuisbezorgd. Die zouden dan ook eerst moeten worden toegevoegd met alle juiste data (inclusief de bitcoin-tag uiteraard).

Het zou mooi zijn als Openstreetmap een batchimport daarvan zou kunnen doen.
Als ik een lijst met adressen en namen uit de thuisbezorgd site kon krijgen zou het inderdaad een stuk sneller gaan. Hoe crawl ik die database?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133079664
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:48 schreef Waterdrinker het volgende:
[..]
omdat die de hoogste prijs geeft :@ dan voel ik me rijker :'(
Je krijgt het alleen niet op je rekening voor dat geld. Kun je beter bitstamp checken.
జ్ఞ‌ా
pi_133079669
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:48 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

omdat die de hoogste prijs geeft :@ dan voel ik me rijker :'(
Kun je beter BTCChina checken. http://bitcoinwisdom.com/markets/btcchina/btccny
2511 Yuan nu, dat is $412 ;)
pi_133079670
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:49 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Als ik een lijst met adressen en namen uit de thuisbezorgd site kon krijgen zou het inderdaad een stuk sneller gaan. Hoe crawl ik die database?
Mail thuisbezorgd ;).
జ్ఞ‌ా
pi_133079688
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:49 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Kun je beter BTCChina checken. http://bitcoinwisdom.com/markets/btcchina/btccny
2511 Yuan nu, dat is $412 ;)
Nice. Alleen moet ik dan twee wisselkoersen tegelijk bijhouden :P.
జ్ఞ‌ా
pi_133079760
జ్ఞ‌ా
pi_133079804
quote:
6s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:53 schreef µ het volgende:
[ afbeelding ]
Haha precies wat ik vannacht dacht. :P
pi_133079809
జ్ఞ‌ా
pi_133079876
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:26 schreef Jace_TBL het volgende:
Ik vind dat orderbook van Bitstamp wel een goed beeld geven (zegt m.i. meer dan alleen de huidige prijs of de koersgrafiek). Weet iemand waar je zoiets ook van andere exchanges kunt zien? Met name BTCChina?
http://bitcoincharts.com/markets/btcnCNY_depth.html
pi_133079878
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:05 schreef Muridae het volgende:

[..]

MTgox?
Jup
  zaterdag 9 november 2013 @ 16:06:06 #58
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133080148
quote:
14s.gif Op zaterdag 9 november 2013 15:50 schreef µ het volgende:

[..]

Mail thuisbezorgd ;).
Done
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133080438
De thuisbezorgd restaurants accepteren zelf geen bitcoins. Thuisbezorgd accepteert die maar betaald de restaurants weer in euro's. Nu al die restaurants toevoegen aan de coinmap geeft een vertekend beeld lijkt me.
  zaterdag 9 november 2013 @ 16:23:48 #60
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133080608
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:16 schreef Distortion het volgende:
De thuisbezorgd restaurants accepteren zelf geen bitcoins. Thuisbezorgd accepteert die maar betaald de restaurants weer in euro's. Nu al die restaurants toevoegen aan de coinmap geeft een vertekend beeld lijkt me.
Je kunt er toch betalen met Bitcoins? Dan mogen ze van mij ook op de map.

En trouwens, de meeste zaken waar je kan betalen met Bitcoins gaat het via een payment provider, zelfde met credit cards, de zaken die je rechtstreeks met creditcard betaald zijn zeldzaam.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133080781
Toch nog maar een bitcointje gekocht.

De kans is natuurlijk groot dat het weg gegooid geld is. Maar wie weet groeien de bomen echt tot in de hemel. :P

En ja ik weet dat het juist door dit soort aankopen is dat de prijs nu zo als een gek stijgt. ;)
pi_133080838
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:31 schreef Thieske het volgende:
Toch nog maar een bitcointje gekocht.

De kans is natuurlijk groot dat het weg gegooid geld is. Maar wie weet groeien de bomen echt tot in de hemel. :P

En ja ik weet dat het juist door dit soort aankopen is dat de prijs nu zo als een gek stijgt. ;)
Welkom bij de club :*.
జ్ఞ‌ా
  zaterdag 9 november 2013 @ 16:37:45 #63
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133080935
ltc trekt weer een beetje aan.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133080980
quote:
17s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:37 schreef SosuaCafe het volgende:
ltc trekt weer een beetje aan.
LTC/BTC? Wellicht omdat BTC een beetje dipt?
జ్ఞ‌ా
  zaterdag 9 november 2013 @ 16:40:36 #66
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133080999
ltc/eur kijk ik altijd.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133081014
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:23 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Je kunt er toch betalen met Bitcoins? Dan mogen ze van mij ook op de map.

En trouwens, de meeste zaken waar je kan betalen met Bitcoins gaat het via een payment provider, zelfde met credit cards, de zaken die je rechtstreeks met creditcard betaald zijn zeldzaam.
Wat ik bedoel is, als iemand naar het restaurant zelf gaat en daar lekker gegeten heeft. De rekening komt en hij wil met Bitcoins betalen dan kan dat niet.

Just sayin.
pi_133081066
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:41 schreef Distortion het volgende:

[..]

Wat ik bedoel is, als iemand naar het restaurant zelf gaat en daar lekker gegeten heeft. De rekening komt en hij wil met Bitcoins betalen dan kan dat niet.

Just sayin.
Sta je mooi voor lul voor een vol restaurant :D
  zaterdag 9 november 2013 @ 16:46:04 #69
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133081122
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:41 schreef Distortion het volgende:

[..]

Wat ik bedoel is, als iemand naar het restaurant zelf gaat en daar lekker gegeten heeft. De rekening komt en hij wil met Bitcoins betalen dan kan dat niet.

Just sayin.
Wel hoor, dan 'bestel' je alles wat je gegeten hebt op thuisbezorgd.nl en reken je daar af.

Heb ik al eens gedaan met iDEAL in een tent die geen pin automaat had.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133081159
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:46 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Wel hoor, dan 'bestel' je alles wat je gegeten hebt op thuisbezorgd.nl en reken je daar af.

Heb ik al eens gedaan met iDEAL in een tent die geen pin automaat had.
Dat is dus precies het punt; je rekent dan af bij thuisbezorg, niet bij het restaurant.
  zaterdag 9 november 2013 @ 16:51:33 #71
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133081254
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:47 schreef nikao het volgende:

[..]

Dat is dus precies het punt; je rekent dan af bij thuisbezorg, niet bij het restaurant.
En je pintransacties lopen via equens, dus?

Ik koop bij de locale shoarmaboer mn eten en betaal met Bitcoin. Wat maakt het mij uit wie die betaling verwerkt?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zaterdag 9 november 2013 @ 16:57:54 #72
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133081424
Ik ga all in op ltc.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133081474
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 16:51 schreef Maxbet het volgende:

[..]

En je pintransacties lopen via equens, dus?

Ik koop bij de locale shoarmaboer mn eten en betaal met Bitcoin. Wat maakt het mij uit wie die betaling verwerkt?
Thuisbezorgd verdient er heel wat meer aan dan een Equens, dus de meeste restaurants die dat weten zullen het weigeren.

Daarom kan je dus ook niet zomaar alle restaurants neerzetten alsof ze BTC accepteren

[ Bericht 57% gewijzigd door #ANONIEM op 09-11-2013 17:01:50 ]
pi_133081576
Is toch ook makkelijk op te lossen door er bij te vermelden dat het alleen via thuisbezorgd kan?
  zaterdag 9 november 2013 @ 17:11:39 #76
374799 Janesh
babyboomer and retired .
pi_133081722
. You know we all became mathematicians for the same reason: we were lazy
  zaterdag 9 november 2013 @ 17:26:04 #78
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133082087
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 14:22 schreef Jace_TBL het volgende:

[..]

Same here, rond de $200 :) Gelukkig heb ik maar een deel van mijn coins verkocht toen. Wou deze keer toch wat cashen rond de $200 omdat het toen al zo hard gestegen was (ook met de nare herinningen van april nog in mijn achterhoofd). Maar de meeste heb ik nog. Was ook sowieso al de bedoeling om voor het grootste deel er in te gaan voor de ultra lange (liefst oneindige) termijn.
Mijn verwachting voor de "crash" blijft ongeveer $600:

Eerste crash: van $4 naar $26
Tweede crash: Van $40 naar $260
Derde crash: $100 naar $600
??

EDIT: En uiteindelijk stabiliseert het weer rond de $200

[ Bericht 3% gewijzigd door edcetera op 09-11-2013 17:32:26 ]
The best firms advertise the least...
pi_133082456
Iemand ervaring met mcxnow.com als exchange? Je kan daar in wat altcoins handelen die niet op tbc-e staan en je krijgt rente over je tegoed. Heb daar nu een account, maar het lukt niet een adres te genereren om BTC erop te zetten. Bij het klikken van "Click here to get deposit address" laadt de pagina alleen opnieuw.
pi_133082672
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 17:26 schreef edcetera het volgende:

[..]

Mijn verwachting voor de "crash" blijft ongeveer $600:

Eerste crash: van $4 naar $26
Tweede crash: Van $40 naar $260
Derde crash: $100 naar $600
??

EDIT: En uiteindelijk stabiliseert het weer rond de $200
Mag ik ook zo'n glazen bol.
  zaterdag 9 november 2013 @ 17:46:47 #81
286050 Muridae
Acta non Verba
pi_133082722
LTC gaan lekker nu, chinezen kopen ze weer...

https://www.fxbtc.com/s/ltc_cny
  zaterdag 9 november 2013 @ 17:47:26 #82
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133082739
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 17:37 schreef Tourniquet het volgende:
Iemand ervaring met mcxnow.com als exchange? Je kan daar in wat altcoins handelen die niet op tbc-e staan en je krijgt rente over je tegoed. Heb daar nu een account, maar het lukt niet een adres te genereren om BTC erop te zetten. Bij het klikken van "Click here to get deposit address" laadt de pagina alleen opnieuw.
Hmm, geen FAQ

Ik ben ook op zoek naar een platform, waar ik veilig kan storten en snel kan exchangen tussen zowel virtuele currency als fiat. Ik heb nu een account aangemaakt bij kraken.com, maar het volume is nog laag.
The best firms advertise the least...
  zaterdag 9 november 2013 @ 17:49:47 #83
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133082801
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 17:46 schreef Muridae het volgende:
LTC gaan lekker nu, chinezen kopen ze weer...

https://www.fxbtc.com/s/ltc_cny
net btc ingewisseld voor ltc. Toen ze net onder de 3 euro waren. Als ze straks wel rond de vier zijn kijk ik wel weer hoe de btc staan.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zaterdag 9 november 2013 @ 17:49:59 #84
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133082810
quote:
14s.gif Op zaterdag 9 november 2013 17:45 schreef Thieske het volgende:

[..]

Mag ik ook zo'n glazen bol.
Tja, ik heb hem ook niet en bij deze mijn bijsluiter:

"ervaringen uit het verleden zijn geen garanties voor de toekomst" ;)
The best firms advertise the least...
  zaterdag 9 november 2013 @ 17:49:59 #85
286050 Muridae
Acta non Verba
pi_133082811
Lol, de broer van de grootste BTC exchange is de oprichter van LTC.

http://w3.reddit.com/r/li(...)na_ceo_are_brothers/

Kwestie van tijd voordat men met LTC gaat speculeren in China.
  zaterdag 9 november 2013 @ 17:52:35 #86
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133082868
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 17:49 schreef Muridae het volgende:
Lol, de broer van de grootste BTC exchange is de oprichter van LTC.

http://w3.reddit.com/r/li(...)na_ceo_are_brothers/

Kwestie van tijd voordat men met LTC gaat speculeren in China.
Prima, concurrentie op de Bitcoin is de toekomst

We hebben nu toch ook VISA/Mastercard/AMEX etc
The best firms advertise the least...
  zaterdag 9 november 2013 @ 17:58:22 #87
286050 Muridae
Acta non Verba
pi_133083033
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 17:52 schreef edcetera het volgende:

[..]

Prima, concurrentie op de Bitcoin is de toekomst

We hebben nu toch ook VISA/Mastercard/AMEX etc
Ik vraag mij alleen af of veel mensen gaan cashen ipv de munt te gebruiken.
Dat lijkt mij juist het idee hiervan, het kunnen uitgeven van de BTC/LTC ipv verzilveren naar EUR/USD.
pi_133083137
Hier staat ook een interessant artikel gelinkt en dit is het grootste beursforum in België waar langzaam ook de interesse toeneemt:

http://www.beursig.nl/forum/viewtopic.php?f=31&t=1093
  zaterdag 9 november 2013 @ 18:26:49 #89
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133083827
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 17:58 schreef Muridae het volgende:

[..]

Ik vraag mij alleen af of veel mensen gaan cashen ipv de munt te gebruiken.
Dat lijkt mij juist het idee hiervan, het kunnen uitgeven van de BTC/LTC ipv verzilveren naar EUR/USD.
Uitgaanspunt is uiteraard dat BTC/LTC gebruikt gaat worden (en meer wordt, dan een speculatief idee) en de ondersteuning komt langzaam op gang.

Wat ik bedoel is: Als je nu naar een winkel, restaurant gaat, dan hebben ze zo'n VISA/Mastercard-stickertje DE manier om nieuwe betalingsmiddelen te promoten? Zoals thuisbezorgd nu doet.

Zoals je nu online met Paypal, MC/VISA/iDEAL kunt betalen, past BTC/LTC (en wie weet wat nog opkont) toch in dat straatje

[ Bericht 4% gewijzigd door edcetera op 09-11-2013 18:36:09 ]
The best firms advertise the least...
  zaterdag 9 november 2013 @ 18:55:00 #90
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133084810
Vanaf nu ga ik wekelijks BTC aanschaffen. Met de huidige astronomische koers wil ik wekelijks maximaal 8 euro eraan uitgeven en heb nu voor 7,70 euro aangeschaft. Heb nu een duizelingwekkende 0,03 BTC in bezit. :o
pi_133085382
Ik ga ook maar wat LTC kopen. Op mijn eerste aankoop tamelijk wat geld verloren echter.
జ్ఞ‌ా
  zaterdag 9 november 2013 @ 19:36:09 #92
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133086249
quote:
15s.gif Op zaterdag 9 november 2013 19:11 schreef µ het volgende:
Ik ga ook maar wat LTC kopen. Op mijn eerste aankoop tamelijk wat geld verloren echter.
Hoezo geld verloren?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133086505
Koersverlies. Dacht ik. Maar BTC's zijn ook duurder geworden uiteraard.
జ్ఞ‌ా
pi_133087200
Ik stap eventjes uit.. kijken of ik gelijk heb :)
pi_133088078
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 20:02 schreef Stokkie_ het volgende:
Ik stap eventjes uit.. kijken of ik gelijk heb :)
Ik doe mee.
  zaterdag 9 november 2013 @ 20:59:37 #96
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133089448
En dan gaan jullie slapen, en staat morgenochtend de koers op 300 euro


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 35% gewijzigd door SosuaCafe op 09-11-2013 21:04:56 ]
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133089803
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 november 2013 20:59 schreef SosuaCafe het volgende:
En dan gaan jullie slapen, en staat morgenochtend de koers op 300 euro

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Haha, ik houd de boel scherp in de gaten. :P
pi_133089886
Voorlopig slaap ik nog niet ;) En ik kan vanaf 1,20$ verschil al winst maken dus weer instappen is ook prima
  zaterdag 9 november 2013 @ 21:09:14 #99
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133089921
Jullie kijken allemaal naar dollars ipv euro's. Waarom eigenlijk?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133089956
Meer volume, kleinere spreads
  zaterdag 9 november 2013 @ 21:10:40 #101
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133089990
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 21:09 schreef Stokkie_ het volgende:
Meer volume, kleinere spreads
even in voor dummies taal?
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133089997
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 november 2013 21:09 schreef SosuaCafe het volgende:
Jullie kijken allemaal naar dollars ipv euro's. Waarom eigenlijk?
Ik heb m'n geld bij bitstamp staan. Daar doen ze alleen aan dollars.
pi_133090047
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 november 2013 21:10 schreef SosuaCafe het volgende:

[..]

even in voor dummies taal?
Er wordt veel meer verhandeld in $ dus in theorie is de koers actueler. Spread is het prijsverschil tussen kopende en verkopende partij.
  zaterdag 9 november 2013 @ 21:12:21 #104
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133090055
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 21:12 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Er wordt veel meer verhandeld in $ dus in theorie is de koers actueler. Spread is het prijsverschil tussen kopende en verkopende partij.
^O^
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zaterdag 9 november 2013 @ 21:20:33 #105
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133090389
Hij gaat vallen!

(verveel me ernstig.. ;) )
pi_133090496
De middellange termijn trend zal volgens mij stijgend zijn, maar dit gaat ongetwijfeld gepaard gaan met enkele crashes.
pi_133090582
Als een baksteen nu. De vraag is voor hoe lang.
pi_133090592
Ach of dit een crash is weet ik niet maar ik zag al een aantal uur lage volumes en iets wat ik al heel lang niet meer gezien heb: 4 uur achter elkaar een daling, al dan niet klein. Ik gok op een weekendje zijwaarts of mss een dipje.
  † In Memoriam † zaterdag 9 november 2013 @ 21:28:35 #109
230491 Zith
pls tip
pi_133090716
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 21:25 schreef Thieske het volgende:
Als een baksteen nu. De vraag is voor hoe lang.
Inderdaad, we zijn al op hetzelfde niveau als 11:00 vanochtend! :X :X :X
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zaterdag 9 november 2013 @ 21:29:42 #110
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133090753
Ik hoop dat ie crashed. Koop ik meteen een teringlading in
pi_133092463
Beetje saai zo :{ zo maar een biertje halen denk ik
  zaterdag 9 november 2013 @ 22:16:34 #112
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133092604
gaat niet verder zakken denk ik. bitonic heeft ook bijna niets meer over. ik koop wat bij.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zaterdag 9 november 2013 @ 22:20:23 #113
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133092744
Boem omhoog.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133092905
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 november 2013 22:16 schreef SosuaCafe het volgende:
gaat niet verder zakken denk ik. bitonic heeft ook bijna niets meer over. ik koop wat bij.
Via Bitstamp of Bitonic? Ik heb een verificatie lopen voor Bitstamp want ik wil van de fees af.

Waar waren wij allemaal drie jaar geleden toen een Bitcoin $0.06 waard was? :)
  zaterdag 9 november 2013 @ 22:27:19 #115
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133093025
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 22:24 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Via Bitstamp of Bitonic? Ik heb een verificatie lopen voor Bitstamp want ik wil van de fees af.

Waar waren wij allemaal drie jaar geleden toen een Bitcoin $0.06 waard was? :)
Bijna precies 2 geleden sprak iemand met mij over bitcoins. Hij wilde gaan minen e.d
Ik had geen interesse ;( ;( ;(
  zaterdag 9 november 2013 @ 22:30:04 #116
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133093109
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 november 2013 22:16 schreef SosuaCafe het volgende:
gaat niet verder zakken denk ik. bitonic heeft ook bijna niets meer over. ik koop wat bij.
Vrij duur dat Bitonic..ze vragen 275 euro. Op BTC-E staat hij op 258 euro...
  zaterdag 9 november 2013 @ 22:36:00 #117
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133093203
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 november 2013 22:30 schreef Burrito het volgende:

[..]

Vrij duur dat Bitonic..ze vragen 275 euro. Op BTC-E staat hij op 258 euro...
voordeel is dat het er direct op staat.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133093213
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 november 2013 22:27 schreef Burrito het volgende:

[..]

Bijna precies 2 geleden sprak iemand met mij over bitcoins. Hij wilde gaan minen e.d
Ik had geen interesse ;( ;( ;(
Ik ken het, in januari met een collega er over gehad om een paar honderd euro in Bitcoins te steken. Toen te weinig ingelezen over het opslaan in wallets etc. Toen was de koers nog $13.
pi_133093232
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 22:24 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Via Bitstamp of Bitonic? Ik heb een verificatie lopen voor Bitstamp want ik wil van de fees af.

Waar waren wij allemaal drie jaar geleden toen een Bitcoin $0.06 waard was? :)
Haha, ik kan me dat nog wel herinneren.. ik dacht hier moet ik 500,- insteken, helaas was het vrijwel onmogelijk om er met euro's een aantal te kopen. In juni 2011 kijk ik weer eens en staan ze boven de 20$. Sindsdien ben verslaafd aan het handelen er in, minen ben ik al lang geleden mee gestopt, is niet meer rendabel en zeker niet in NL.

[ Bericht 0% gewijzigd door Stokkie_ op 09-11-2013 22:47:45 ]
pi_133093233
Voor de mensen die ook Litecoins hebben gekocht:

- welke wallet gebruik je?
- werkt t precies hetzelfde als bitcoins?
- en waar heb je met ideal gekocht en was je tevreden over de levering/gang van zaken?
  zaterdag 9 november 2013 @ 22:45:53 #121
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133093419
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 22:38 schreef stripe het volgende:
Voor de mensen die ook Litecoins hebben gekocht:

- welke wallet gebruik je?
- werkt t precies hetzelfde als bitcoins?
- en waar heb je met ideal gekocht en was je tevreden over de levering/gang van zaken?
Ik heb Bitcoins geruild voor Litecoins op BTC-E.
Litecoins staan gewoon op die site op het moment maar er is dus zo'n litecoin wallet net zoals voor bitcoins.
pi_133093428
Ik heb de standaard clients in een truecrypt container staan maar het grootste deel van m'n coins staan op de exchanges. Het werkt hetzelfde als bitcoin ja, op wat technische specs na.
  zaterdag 9 november 2013 @ 22:46:31 #123
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133093445
Hoe lang duurt zo'n BitStamp verificatie eigenlijk? Ik wacht nu al 2 dagen :)
pi_133093465
Komt omdat ze in het weekend niet werken, normaal gezien duurt het 1 a 2 werkdagen.
pi_133095687
Current Bitcoin price:EUR272.86¤ USD$375.50 ( as of 11/9/13 11:45 PM )
pi_133096160
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 november 2013 22:38 schreef stripe het volgende:
Voor de mensen die ook Litecoins hebben gekocht:

- welke wallet gebruik je?
- werkt t precies hetzelfde als bitcoins?
- en waar heb je met ideal gekocht en was je tevreden over de levering/gang van zaken?
Ik gebruik Litecoin QT en heb ze gekocht bij www.realgg.nl. Was wel tevreden over de afhandeling. Ging wel 8 uur overheen omdat t niet automatisch gaat zoals bij Bitonic.nl
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133096240
Ik had zo'n koop/verkoop site moeten starten.. die gasten moeten goud geld verdienen met de marges die ze hanteren.
pi_133096301
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 00:03 schreef Stokkie_ het volgende:
Ik had zo'n koop/verkoop site moeten starten.. die gasten moeten goud geld verdienen met de marges die ze hanteren.
Yep.

Start dr een met betere marges en ik kom bij jou kopen!
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133096327
T is weer wachten tot China wakker wordt!
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_133096563
quote:
10s.gif Op zondag 10 november 2013 00:05 schreef Probably_on_pcp het volgende:
T is weer wachten tot China wakker wordt!
Inderdaad. Ik heb weer een Shitload aan BTC gekocht dus hoop wel dat de boel wat gaat stijgen vannacht.
pi_133096700
plop
  Moderator zondag 10 november 2013 @ 00:23:03 #132
257132 crew  Awsom
pi_133096949
Die prijsfluctuaties zijn toch niet meer normaal :')
pi_133097285
Ach we staan nog altijd hoger als 24 uur geleden dus dat valt ook wel mee :)
pi_133097646
Ondanks alles is gox toch weer leidend.. dat is waar het begon. China bleef nog erg lang hangen en BTC-e kwam ook later pas.
  † In Memoriam † zondag 10 november 2013 @ 00:48:40 #135
230491 Zith
pls tip
pi_133097772
dit was het jongens, die 350 zien we nooit meer terug
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zondag 10 november 2013 @ 00:53:47 #136
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133097898
Zou het echt? Zou wel perfecte timing voor mij zijn
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † zondag 10 november 2013 @ 00:55:04 #137
230491 Zith
pls tip
pi_133097927
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 00:53 schreef Maxbet het volgende:
Zou het echt? Zou wel perfecte timing voor mij zijn
nee natuurlijk niet
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zondag 10 november 2013 @ 00:57:42 #138
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133098001
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 00:55 schreef Zith het volgende:

[..]

nee natuurlijk niet
Oh nee, ik bedoelde niet dat we die $350 niet meer terug zouden zien. Ik ben overtuigd van de groei op lange termijn, en nog wel een stuk hoger dan $350 ook.

Maar ik zat eigenlijk te wachten op een flinke correctie, en dan koop ik gelijk weer bij uiteraard.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † zondag 10 november 2013 @ 02:06:48 #139
230491 Zith
pls tip
pi_133099342
W0000
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133099363
Oeps, gaat nu wel rap. :o
  zondag 10 november 2013 @ 02:08:45 #141
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133099377
holy shit!
pi_133099406


Heb net op de weg naar beneden bijgekocht op $307, hopelijk blijft de schade een beetje beperkt want ik heb nu geen funds meer op een exchange. :P
  † In Memoriam † zondag 10 november 2013 @ 02:11:02 #143
230491 Zith
pls tip
pi_133099416
:D
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zondag 10 november 2013 @ 02:18:17 #144
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133099556
Net wat ltc pool nagelopen waar ik ook heb gemined, toch nog dik 3 ltc gevonden die niet automatisch uitbetaald waren. Verbaasde me er weer over hoe snel Litecoin transacties eigenlijk gaan. Zo snel krijg je nog niet gepind aan de kassa.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  † In Memoriam † zondag 10 november 2013 @ 03:18:07 #145
230491 Zith
pls tip
pi_133100692
hehe, weer wat panic-sellers en nerveuze first-timers uitgerookt.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133101078
Emotie is nooit goed bij handelen :) Het komt wel weer goed voor diegenen die verloren hebben, je moet alleen niet elke dag naar de koersen kijken. Zeker niet bij btc, of je moet gaan daytraden maar dat is een vakgebied apart
pi_133101466
Wil ik bijkopen via Bitonic werkt IDeal niet :(
  zondag 10 november 2013 @ 07:31:49 #148
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_133101540
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 00:01 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Ik gebruik Litecoin QT en heb ze gekocht bij www.realgg.nl. Was wel tevreden over de afhandeling. Ging wel 8 uur overheen omdat t niet automatisch gaat zoals bij Bitonic.nl
8 uur is niks! Ik heb weer een nieuw account aangemaakt bij mijn vertrouwde broker bitcoin.de. Had mijn transactie (voor de bevestigingscode binnen 48 uur). Ik zit alleen bij de verkeerde bank, welke geen betalingskenmerken laat zien op je afschrift online :(

3V VISA, ik heb nog zo'n kaart liggen, maar dan moet ik naar de shop met een minimum aankoopbedrag, werkt dat internationaal (woon niet in NL) of een debit card met enkel VISA? Worden officiele VISA-tranacties ook ondersteund (zie ik niet op de website)

3V wordt ondersteund door Alphyra: was jaren geleden (2005) een prutbedrijf, waar ik tijdelijk een project voor deed. Misschien doen ze het nu beter?

Wat zijn jullie ervaringen?

[ Bericht 1% gewijzigd door edcetera op 10-11-2013 07:43:21 ]
The best firms advertise the least...
  zondag 10 november 2013 @ 07:57:45 #149
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133101565
Zo hé. Blij dat ik gisteren op Ltc had ingezet. Even kijken of het blijft zakken. Iemand een verklaring voor deze nachtelijke crash? Zet vandaag wel wat ltc om naar btc.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133101604
Iemand een alternatief voor Bitonic?
  zondag 10 november 2013 @ 08:34:04 #151
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133101691
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 08:09 schreef WebBeestje het volgende:
Iemand een alternatief voor Bitonic?
Direct bij btc-e kopen? Maar die middelen ken ik niet goed.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133101849
Dat ging best hard :D maar we stijgen weer! Voor zolang het duurt...
  zondag 10 november 2013 @ 09:13:54 #153
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133101911
Beetje spelen met een klein bedrag is nu best leuk. In een half uur tijd 20 usd verdiend. :)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133102419
Heb in de piek weer voor ¤100 gekocht. Verkoop ik weer als ie weer richting 330/340 gaat.
pi_133102899
Bijzonder, ik wilde via Bitonic wat bijkopen kreeg ik vanochtend eerst de melding dat IDeal via mijn bank tijdelijk onbruikbaar was. Net geprobeerd en alles ging goed tot het moment van de TAN code invullen, nu is die online-betaalfunctie uitgeschakeld 8)7

Edit, via de desktop uiteindelijk wel gelukt :)
pi_133103118
Ik hou het nog maar even op weekend en laat m'n usd's voor wat ze zijn.. misschien vanavond weer eens meedoen
pi_133103785
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 08:09 schreef WebBeestje het volgende:
Iemand een alternatief voor Bitonic?
https://coinbase.com/
pi_133103863
Het is wel jammer dat Gox er zo lang over doet om uit te betalen.. arbitrage zou je veel op kunnen leveren. Is er iemand die recentelijk een uitbetaling van gox heeft gehad? hoe lang duurde dat? Vroeger deden ze er max 5 dagen over..
pi_133103898
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 10:46 schreef WebBeestje het volgende:
Bijzonder, ik wilde via Bitonic wat bijkopen kreeg ik vanochtend eerst de melding dat IDeal via mijn bank tijdelijk onbruikbaar was. Net geprobeerd en alles ging goed tot het moment van de TAN code invullen, nu is die online-betaalfunctie uitgeschakeld 8)7

Edit, via de desktop uiteindelijk wel gelukt :)
Sommige banken doen soms wat moeilijk, tijdje terug werkte het bij mij ook niet, en belde de ING om te checken of het klopte, want het was mogelijk een frauduleuze transactie ofzo :') moesten ze ff op een knop drukken en toen kon het wel
  zondag 10 november 2013 @ 11:38:32 #160
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133103919
En hij loopt langzaam leeg. Ben benieuwd of en hoe lang deze daling aan gaat houden.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133104034
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 11:37 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Sommige banken doen soms wat moeilijk, tijdje terug werkte het bij mij ook niet, en belde de ING om te checken of het klopte, want het was mogelijk een frauduleuze transactie ofzo :') moesten ze ff op een knop drukken en toen kon het wel
Bij mij hetzelfde gisteren. Moest ook eerst handmatig goedgekeurd worden door zo'n kerel van de helpdesk. Beetje vreemd.
  zondag 10 november 2013 @ 11:47:35 #162
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133104157
Hmmm, 40 dollar waardedaling in één nacht ... da's niet mis. Mijn investering van 7,70 euro van gisteren is nu nog maar 6,40 waard :+
pi_133104252
Net nog maar ff voor 60 euro aan bitcoins gekocht. Ik heb nu Litecoins en bitcoins dus als 1 van de 2 weer enorm stijgt zit ik goed :)
  zondag 10 november 2013 @ 11:55:24 #164
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133104325
ING heeft nu voor de 2de keer mn internetbankieren inactief gemaakt. *zucht*
Helpdesk gesloten..
pi_133104429
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 11:38 schreef Scorpie het volgende:
En hij loopt langzaam leeg. Ben benieuwd of en hoe lang deze daling aan gaat houden.
Lol je werd al gemist toen de afgelopen dagen record na record werd gebroken ;)
pi_133104606
Ik verwacht dat bitcoins op de lange termijn veel meer waard worden. Als straks iedereen weer gaat kopen als ze zien dat de dip voorbij is gaan we weer richting 350
pi_133104644
Wat is het toch met die fanatici hier, als je roept dat deze koers niet te verantwoorden is en puur gebaseerd is op speculatie dan ben je ineens negatief of een basher?

Het is gewoon een feit, en je ziet zeer regelmatig bij aandelen of valuta dat na zo'n sterke, bijna continue, stijging er even een correctie plaats vindt. Het lijkt me nl niet echt te ontkennen dat deze koers niet echt gebaseerd is op iets, behalve mensen die nu als een malle wilden kopen, vanwege juist die stijging, en daarmee dus de stijging in stand hielden. Op een gegeven hoeft er maar een beetje iets tegen te vallen, of paniek toe te slaan, en die mensen gaan snel verkopen, zeker als ze al op winst staan. Dan is het gewoon pakken wat je pakken kan, en weer verkopen.

Zal over de lange termijn heus wel goed komen met BTC en meer en meer records breken, maar het blijft heel erg volatiel en doorspekt met speculatie.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-11-2013 12:07:32 ]
pi_133104723
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 12:05 schreef stripe het volgende:
Ik verwacht dat bitcoins op de lange termijn veel meer waard worden. Als straks iedereen weer gaat kopen als ze zien dat de dip voorbij is gaan we weer richting 350
Dat denk ik ook en ik volg ook een paar keer per week Google Trends en daaruit blijkt dat de interesse in BTC blijft toenemen:

http://www.google.nl/tren(...)e=today%203-m&cmpt=q
  zondag 10 november 2013 @ 12:11:41 #169
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133104786
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 12:06 schreef Loveless85 het volgende:
Wat is het toch met die fanatici hier, als je roept dat deze koers niet te verantwoorden is en puur gebaseerd is op speculatie dan ben je ineens negatief of een basher?

Het is gewoon een feit, en je ziet zeer regelmatig bij aandelen of valuta dat na zo'n sterke, bijna continue, stijging er even een correctie plaats vindt. Het lijkt me nl niet echt te ontkennen dat deze koers niet echt gebaseerd is op iets, behalve mensen die nu als een malle wilden kopen, vanwege juist die stijging, en daarmee dus de stijging in stand hielden. Op een gegeven hoeft er maar een beetje iets tegen te vallen, of paniek toe te slaan, en die mensen gaan snel verkopen, zeker als ze al op winst staan. Dan is het gewoon pakken wat je pakken kan, en weer verkopen.

Zal over de lange termijn heus wel goed komen met BTC en meer en meer records breken, maar het blijft heel erg volatiel en doorspekt met speculatie.
De koers is gebaseerd op vertrouwen in de munt
pi_133104801
+ vraag en aanbod :)
pi_133104820
Waar aanbod nog een hele grote rol gaat spelen als het vertrouwen in de fundamenten er blijft..
pi_133104821
quote:
99s.gif Op zondag 10 november 2013 12:11 schreef Burrito het volgende:

[..]

De koers is gebaseerd op vertrouwen in de munt
Nee, dat is het niet. Deze koers is puur volk die een instrument ziet waar ze op korte termijn zeer goede rendementen mee kunnen behalen, oftewel; speculatie. Als dat volk wegloopt hou je de mensen over die wel echt in BTC geloven, maar dan staat de koers denk ik aanzienlijk lager.
pi_133104850
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 12:12 schreef WebBeestje het volgende:
+ vraag en aanbod :)
Das uiteraard de essentie, en door de vele vraag gingen/gaan we lekker omhoog, maar kom op het, gaan we nu echt hier roepen dat al het volk dat wil kopen dat doet omdat ze in BTC als munt, als systeem, geloven? :')
  zondag 10 november 2013 @ 12:16:16 #174
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133104869
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 12:13 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Nee, dat is het niet. Deze koers is puur volk die een instrument ziet waar ze op korte termijn zeer goede rendementen mee kunnen behalen, oftewel; speculatie. Als dat volk wegloopt hou je de mensen over die wel echt in BTC geloven, maar dan staat de koers denk ik aanzienlijk lager.
Als ze geen vertrouwen in de munt hadden zouden ze geen goede rendementen verwachten.
Natuurlijk zijn er een hoop mensen die in paniek verkopen als een daling te zien is, maar datzelfde zal je bij Facebook/Twitter en allerlei bedrijven die zich nog niet bewezen hebben zien gebeuren.
pi_133104882
Speculanten zijn er genoeg en het orderboek op Bitstamp laat ook iets interessants zien: https://nl.bitstamp.net/market/order_book/

Die grote blokken in de verkoop zijn niet omdat iemand ze graag wil verkopen, dan verkoop je namelijk in kleine plukjes in plaats van de koers drukken. Waarom zou iemand de koers drukken? Om zelf nog in te kunnen kopen voor niet al te extreme bedragen, ik denk dat die grote speculanten nog veel meer invloed gaan krijgen op de koers maar dan vooral om schaarste te creëeren.
pi_133104929
quote:
99s.gif Op zondag 10 november 2013 12:16 schreef Burrito het volgende:

[..]

Als ze geen vertrouwen in de munt hadden zouden ze geen goede rendementen verwachten.
Natuurlijk zijn er een hoop mensen die in paniek verkopen als een daling te zien is, maar datzelfde zal je bij Facebook/Twitter en allerlei bedrijven die zich nog niet bewezen hebben zien gebeuren.
Ik vind vertrouwen in de munt, en vertrouwen in een koersstijging wat anders, je kan best iets een waardeloos instrument vinden, maar als er een flinke stijging in te verwachten is gaan mensen er toch voor. Of denk jij dat speculanten alleen iets willen verdienen aan dingen waar ze echt in geloven? Geld is geld hoor, en of je dat nou verdient met de BTC, goud, aandelen/opties, of de Zimbabwaanse dollar boeit echt geen flikker.
pi_133104949
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 12:15 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Das uiteraard de essentie, en door de vele vraag gingen/gaan we lekker omhoog, maar kom op het, gaan we nu echt hier roepen dat al het volk dat wil kopen dat doet omdat ze in BTC als munt, als systeem, geloven? :')
Als ik niet geloof in BTC had ik niet gekocht, ik geloof bijvoorbeeld niet in het verdienmodel van Twitter dus die beursgang afgelopen week interesseerde mij niks. Ik zie wel het potentieel in BTC en door het beperkte aanbod en toenemende vraag hoef je geen econoom te zijn om te zien dat het nog wel hoger kan met de koers.
pi_133105036
Bijna niemand weet wat BTC echt is en of het wat gaat worden dus het is voornamelijk vertrouwen en ook hoop op stijging maar ook dat heb je niet zonder vertrouwen. De koers wordt natuurlijk uiteindelijk wel bepaald door vraag en aanbod.
  zondag 10 november 2013 @ 12:23:42 #179
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133105078
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 12:19 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Als ik niet geloof in BTC had ik niet gekocht, ik geloof bijvoorbeeld niet in het verdienmodel van Twitter dus die beursgang afgelopen week interesseerde mij niks. Ik zie wel het potentieel in BTC en door het beperkte aanbod en toenemende vraag hoef je geen econoom te zijn om te zien dat het nog wel hoger kan met de koers.
Ja leuk, maar al die andere huis tuin en keukenfiguren die BTC zien als een manier om snel geld te verdienen denken er natuurlijk niet zo over. BTC is op dit moment een speculatiemiddel, niets meer en niets minder.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 12:25:03 #180
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133105108
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 11:59 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Lol je werd al gemist toen de afgelopen dagen record na record werd gebroken ;)
Ga je nu ontkennen dat er een daling is?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 12:25:58 #181
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133105133
quote:
10s.gif Op zondag 10 november 2013 12:25 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ga je nu ontkennen dat er een daling is?
Het is nog steeds hoger dan voor wat ik het 2 dagen geleden gekocht heb hoor.
  zondag 10 november 2013 @ 12:26:53 #182
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133105155
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 12:22 schreef Stokkie_ het volgende:
Bijna niemand weet wat BTC echt is
Maar doen wel vrolijk mee met de speculatie hype. Geen probleem hoor, maar mensen moeten nu niet gaan doen alsof BTC een ideaalbeeld is en aan populariteit wint omdat mensen achter het idee van de Bitcoin staan. 90% van het volk dat handelt in BTC zijn speculanten.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 12:27:31 #183
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133105171
Ik betwijfel dat de prijs zo wordt opgedreven omdat mensen denken op korte termijn geld te verdienen maar dat op lange termijn het niks wordt met die munt. Dat zullen er best een aantal zijn maar het lijkt me dat de meeste investeerders geloven in een lange termijn succes.
  zondag 10 november 2013 @ 12:27:32 #184
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133105173
quote:
99s.gif Op zondag 10 november 2013 12:25 schreef Burrito het volgende:

[..]

Het is nog steeds hoger dan voor wat ik het 2 dagen geleden gekocht heb hoor.
Klopt, die volatiliteit geeft natuurlijk al aan dat BTC nog geen gestabiliseerde munteenheid is, die men zo graag zou willen hebben.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 12:28:11 #185
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133105184
quote:
99s.gif Op zondag 10 november 2013 12:27 schreef Burrito het volgende:
Ik betwijfel dat de prijs zo wordt opgedreven omdat mensen denken op korte termijn geld te verdienen maar dat op lange termijn het niks wordt met die munt. Dat zullen er best een aantal zijn maar het lijkt me dat de meeste investeerders geloven in een lange termijn succes.
Waarom denk je dat? Wat geeft jou die indruk? Ben benieuwd welke marktindicaties je dat vertellen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 12:28:30 #186
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133105188
quote:
7s.gif Op zondag 10 november 2013 12:27 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Klopt, die volatiliteit geeft natuurlijk al aan dat BTC nog geen gestabiliseerde munteenheid is, die men zo graag zou willen hebben.
Niemand zegt dat hij gestabiliseerd is.
pi_133105221
Ik ben speculant. Heb ze gekocht voor de korte termijn en wil gewoon even wat geld cashen.
Zodra ik onder m'n aankoop bedrag ga duiken verkoop ik de boel dan ook.

En ik vermoed dat ik niet de enige ben.
pi_133105224
quote:
5s.gif Op zondag 10 november 2013 12:28 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Waarom denk je dat? Wat geeft jou die indruk? Ben benieuwd welke marktindicaties je dat vertellen.
Omdat weinig btc beschikbaar.. omdat marktacceptatie.. omdat lage transactiekosten.. omdat geen regulatie..
pi_133105292
Stabiliteit komt pas als de marktkapitalisatie een grotere omvang heeft. Momenteel is dat nog geen 4 miljard dollar dus nog vrij instabiel want dat bedrag stelt weinig voor als je dat vergelijkt met bijvoorbeeld gangbare valuta.
pi_133105386
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 12:29 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Omdat weinig btc beschikbaar.. omdat marktacceptatie.. omdat lage transactiekosten.. omdat geen regulatie..
Je somt nu gewoon wat kenmerken van BTC op, niet waarom volgens jou het gros van de kopers erin gelooft. Iedereen extrapoleert zijn eigen gevoel een beetje naar de massa, maar als ik om me heen kijk, of online lees, het grootste deel ziet gewoon het orderboek, de flinke stijging, en wil wat knaken pakken, en heeft verder echt weinig gevoel met BTC als systeem. Je ziet het toch aan dit topic, de koers gaat hard, een artikeltje op nu.nl, en dit topic loopt ook weer als een malle. En waarom? Lees eens terug, hoeveel noobs komen er niet vragen waar je snel ff kan kopen, of willen minen met een laptopje. Gewoon winstbejag, niks geen warme gevoelens voor de munt hoor
  zondag 10 november 2013 @ 12:36:26 #191
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133105421
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 12:29 schreef Stokkie_ het volgende:

[..]

Omdat weinig btc beschikbaar.. omdat marktacceptatie.. omdat lage transactiekosten.. omdat geen regulatie..
Weinig BTC is natuurlijk de hele opzet van het mining verhaal, zonder dat was er überhaupt al geen markt van vraag en aanbod en schaarste geweest. Marktacceptatie moet nog echt een heel stuk groter worden voordat dat mee gaat tellen. De link tussen Transactiekosten en investeerders die op middelange termijn kijken snap ik niet: juist lage transactiekosten trekt meer speculanten aan. De BTC zit nu in de pubertijd imo.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 12:37:25 #192
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133105448
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 12:34 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Je somt nu gewoon wat kenmerken van BTC op, niet waarom volgens jou het gros van de kopers erin gelooft. Iedereen extrapoleert zijn eigen gevoel een beetje naar de massa, maar als ik om me heen kijk, of online lees, het grootste deel ziet gewoon het orderboek, de flinke stijging, en wil wat knaken pakken, en heeft verder echt weinig gevoel met BTC als systeem. Je ziet het toch aan dit topic, de koers gaat hard, een artikeltje op nu.nl, en dit topic loopt ook weer als een malle. En waarom? Lees eens terug, hoeveel noobs komen er niet vragen waar je snel ff kan kopen, of willen minen met een laptopje. Gewoon winstbejag, niks geen warme gevoelens voor de munt hoor
Daar is iedereen het wel over eens denk ik zo. De BTC is nu voer voor speculanten, nog niet voor de massa of de idealisten.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 12:37:59 #193
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133105464
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 12:29 schreef Thieske het volgende:
Ik ben speculant. Heb ze gekocht voor de korte termijn en wil gewoon even wat geld cashen.
Zodra ik onder m'n aankoop bedrag ga duiken verkoop ik de boel dan ook.

En ik vermoed dat ik niet de enige ben.
Tuurlijk niet, ik zelf ook namelijk :) de die hard idealisten zijn een beetje ondervertegenwoordigd.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133105525
Wel grappig hoe dit soort discussies altijd ontstaan na daling van de koers.. maar goed, de lijn tussen speculatie en vertrouwen is dun blijkbaar.
  zondag 10 november 2013 @ 12:45:18 #195
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133105675
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 12:40 schreef Stokkie_ het volgende:
Wel grappig hoe dit soort discussies altijd ontstaan na daling van de koers.. maar goed, de lijn tussen speculatie en vertrouwen is dun blijkbaar.
Die 2 zijn juist heel erg met elkaar verbonden. Zonder vertrouwen moet je niet speculeren namelijk ;)
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133105802
Volgens mij verwarren sommige mensen alleen vertrouwen in koersstijging met vertrouwen in het systeem, de grote vraag betekent niet direct dat al die mensen BTC als systeem steunen ofzo :P

Mijn gevoel erbij is dat mensen die echt geloofden erin BTC weer tot zo'n beetje net boven de 200$ hebben gebracht, daarna kwam er meer en meer media aandacht, en zag men de stijgende lijn, en dan wordt het lekker gevoed door speculatie en mensen die er nu pas van horen en denken "dat is makkelijk verdienen!"
  zondag 10 november 2013 @ 12:51:40 #197
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133105844
Ik blijf wel een tijdje hangen. Koop gewoon elke maand wat bij. Geef het liever hier aan uit, dan aan de kroeg.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133105950
quote:
99s.gif Op zondag 10 november 2013 12:51 schreef SosuaCafe het volgende:
Ik blijf wel een tijdje hangen. Koop gewoon elke maand wat bij. Geef het liever hier aan uit, dan aan de kroeg.
Dat voornemen heb ik ook, of bij een dip bijkopen zoals vanochtend of maandelijks voor een klein bedrag (ca. ¤100-¤150)
  zondag 10 november 2013 @ 12:56:02 #199
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133105983
Was deze al eens voorbij gekomen?

http://www.steambits.com/
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zondag 10 november 2013 @ 12:56:10 #200
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133105990
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 12:55 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Dat voornemen heb ik ook, of bij een dip bijkopen zoals vanochtend of maandelijks voor een klein bedrag (ca. ¤100-¤150)
Precies mijn idee, plus dat ik gewoon alles wat ik kan kopen in BTC ga kopen in BTC.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 10 november 2013 @ 12:57:36 #201
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133106025
quote:
99s.gif Op zondag 10 november 2013 12:56 schreef SosuaCafe het volgende:
Was deze al eens voorbij gekomen?

http://www.steambits.com/
Grappig :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 12:57:44 #202
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133106036
Ik doe het een beetje sam sam. Ltc/btc. En ik heb een percentage om mee te schuiven voor de "leuk",
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zondag 10 november 2013 @ 13:11:39 #203
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133106390
quote:
99s.gif Op zondag 10 november 2013 12:51 schreef SosuaCafe het volgende:
Ik blijf wel een tijdje hangen. Koop gewoon elke maand wat bij. Geef het liever hier aan uit, dan aan de kroeg.
Ik ook; wekelijks voor een klein bedrag wat bijkopen. Afhankelijk van de koers overigens; bij BTC-koers van -ik noem maar wat- 250 euro wekelijks voor 8 euro bijkopen, bij een koers van 150 euro 12 euro ofzo.
  † In Memoriam † zondag 10 november 2013 @ 13:21:32 #204
230491 Zith
pls tip
pi_133106640
Ben ook speculant, de hele anarchistische kant mag van mij wel weg. Ik heb geld in BTC omdat ik hoop dat hij een vervanger voor Western union kan worden en dan zou een 1000 EUR Bitcoin redelijk mogelijk zijn. Zo niet dan verlies ik wat geld. Maar ik daytrade dus niet, buy&hold.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_133106689
Stel je maakt een backup van je wallet via de pc met de software van multibit.org en daarna crasht de pc kun je dan de wallet openen vanaf bv. een usbstick op een andere pc?
pi_133106836
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 13:23 schreef WebBeestje het volgende:
Stel je maakt een backup van je wallet via de pc met de software van multibit.org en daarna crasht de pc kun je dan de wallet openen vanaf bv. een usbstick op een andere pc?
ja
pi_133106852
Huh, waarom is http://bitcoincharts.com nu opeens de homepage van een dieet-adviseuse uit München? _O-
  zondag 10 november 2013 @ 13:31:46 #208
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133106892
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 13:21 schreef Zith het volgende:
Ben ook speculant, de hele anarchistische kant mag van mij wel weg. Ik heb geld in BTC omdat ik hoop dat hij een vervanger voor Western union kan worden en dan zou een 1000 EUR Bitcoin redelijk mogelijk zijn. Zo niet dan verlies ik wat geld. Maar ik daytrade dus niet, buy&hold.
Je hebt vertrouwen in de munt als betaalmethode dus.
pi_133106998
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 13:30 schreef Tourniquet het volgende:
Huh, waarom is http://bitcoincharts.com nu opeens de homepage van een dieet-adviseuse uit München? _O-
_O-.

DNS/host verkeerd ingesteld ergens :+.
జ్ఞ‌ా
pi_133107385
quote:
99s.gif Op zondag 10 november 2013 13:31 schreef Burrito het volgende:

[..]

Je hebt vertrouwen in de munt als betaalmethode dus.
Jij leest ook gewoon wat je wil lezen he.
  zondag 10 november 2013 @ 13:52:44 #211
309481 Burrito
Ajax Amsterdam
pi_133107541
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 13:46 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Jij leest ook gewoon wat je wil lezen he.
Wat is verschil dan? Ik heb vertrouwen in de munt omdat ik denk dat het als betaalmiddel gebruikt zal worden om globaal aankopen te doen op het internet.
Hij is speculant omdat hij hoopt dat het Western Union gaat vervangen.

riiiight...
pi_133108152
quote:
99s.gif Op zondag 10 november 2013 13:52 schreef Burrito het volgende:

[..]

Wat is verschil dan? Ik heb vertrouwen in de munt omdat ik denk dat het als betaalmiddel gebruikt zal worden om globaal aankopen te doen op het internet.
Hij is speculant omdat hij hoopt dat het Western Union gaat vervangen.

riiiight...
Ja, hij voorziet dat het een rol gaat spelen, dus de koers zal stijgen dus koopt hij nu om later met dikke winst te verkopen.

Vind ik wat anders dan 'ik koop bitcoin omdat ik in het systeem geloof', want die mensen hebben meestal niet zozeer de intentie bij winst weer te verkopen
pi_133108556
Buy high sell low!!

Er zijn vast ook mensen die tussen Euro en USD aan het handelen zijn. Ik geloof ook wel dat het over tien jaar gemeengoed is net als e-mail en dat de prijs alleen nog maar verder omhoog gaat. Dit is insane.

De prijs gaat nu toch alleen maar op en neer, makkelijk bitcoins verdienen dan toch? Het stabiliseert ooit toch nog wel maar nu moet de wereld nog enthousiast gemaakt worden voor het gebruik van bitcoin.

Hoe meer mensen er aan mee doen, des te stabieler de koers verloopt, toch?
pi_133108647
quote:
maar nu moet de wereld nog enthousiast gemaakt worden voor het gebruik van bitcoin.
klein detail? :P
  zondag 10 november 2013 @ 14:29:18 #215
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133108686
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 14:27 schreef nikao het volgende:

[..]

klein detail? :P
Bitcoin created - ??? - profit
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133109908
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 14:27 schreef nikao het volgende:

[..]

klein detail? :P
Waar let jij op dan? Berichten van bedrijven die bitcoin accepteren verschijnen de laatste tijd steeds meer. Eten laten thuis bezorgen met bitcoin is zowat het meest geniale wat er sinds kort bij is gekomen. Zo zal het ook met goederen en diensten gebeuren meer en meer, over de hele wereld.

wut? :D
pi_133109920
Goedemiddag,

Ik heb een vraagje waar jullie misschien een helder licht op kunnen schijnen.
Sinds een tijdje ben ik bezig met de bitcoins en heb deze een aantal in bezit.

Tot nu toe koop ik de bitcoins via: Bitonic.nl.

echter zit ik met de volgende vraag:
ik heb ook een account bij MT.GOX.
de verkoopprijs bij MT.Gox is momenteel : ¤242,64
de verkoopprijs bij Bitonic is momenteel: ¤219,-

nu gaat het om het volgende:
De Aankoopprijs bij Bitonic is: ¤237,-

Houdt dit nu in dat ik de bitcoins bij Bitonic kan aankopen en direct via MT.Gox kan verkopen en hierme ¤5,- per bitcoin winst pak?

Nu heb ik begrepen dat MT.Gox moeite heeft met uitbetalen, echter lijkt mij enkel de tijd die het duurt hiervoor de reden?

Kan iemand mij dit misschien uitleggen?
pi_133109953
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 15:11 schreef BekSide het volgende:
Goedemiddag,

Ik heb een vraagje waar jullie misschien een helder licht op kunnen schijnen.
Sinds een tijdje ben ik bezig met de bitcoins en heb deze een aantal in bezit.

Tot nu toe koop ik de bitcoins via: Bitonic.nl.

echter zit ik met de volgende vraag:
ik heb ook een account bij MT.GOX.
de verkoopprijs bij MT.Gox is momenteel : ¤242,64
de verkoopprijs bij Bitonic is momenteel: ¤219,-

nu gaat het om het volgende:
De Aankoopprijs bij Bitonic is: ¤237,-

Houdt dit nu in dat ik de bitcoins bij Bitonic kan aankopen en direct via MT.Gox kan verkopen en hierme ¤5,- per bitcoin winst pak?

Nu heb ik begrepen dat MT.Gox moeite heeft met uitbetalen, echter lijkt mij enkel de tijd die het duurt hiervoor de reden?

Kan iemand mij dit misschien uitleggen?
Als je maanden op je geld wil wachten en het misschien nooit meer wil krijgen; vooral doen.
pi_133110016
Zeg je hiermee dat MT.Gox niet kredietwaardig is, of dat ze in principe het geld niet overmaken?
We hebben het hier toch over de grootste bitcoin exchange of zie ik dit verkeerd?
pi_133110254
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 15:14 schreef BekSide het volgende:
Zeg je hiermee dat MT.Gox niet kredietwaardig is, of dat ze in principe het geld niet overmaken?
We hebben het hier toch over de grootste bitcoin exchange of zie ik dit verkeerd?
Klopt helemaal, best triest eigenlijk maar je hebt wel gelijk.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133110316
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 15:10 schreef Faazz het volgende:

[..]

Waar let jij op dan? Berichten van bedrijven die bitcoin accepteren verschijnen de laatste tijd steeds meer. Eten laten thuis bezorgen met bitcoin is zowat het meest geniale wat er sinds kort bij is gekomen. Zo zal het ook met goederen en diensten gebeuren meer en meer, over de hele wereld.

wut? :D
Ben het er absoluut mee eens dat acceptatie groeit, en dat kan heel snel nog wel eens heel hard gaan. Ik verwacht alleen dat de koers eerst toch nog wat moet stabiliseren voor amazon of ebay oid het gaat accepteren.
pi_133110363
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 15:22 schreef nikao het volgende:

[..]

Ben het er absoluut mee eens dat acceptatie groeit, en dat kan heel snel nog wel eens heel hard gaan. Ik verwacht alleen dat de koers eerst toch nog wat moet stabiliseren voor amazon of ebay oid het gaat accepteren.
Dan moet de koers eerst nog een paar keer crashen zodat iedereen het wel uit zijn hoofd laat om snel rijk te worden met bitcoins
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133110590
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 15:10 schreef Faazz het volgende:
Eten laten thuis bezorgen met bitcoin is zowat het meest geniale wat er sinds kort bij is gekomen.
Dit doen ook zoveel mensen in de praktijk, zeker met de huidige koersen :P
Leuk dat ze het doen hoor, maar met name leuke publiciteit voor henzelf, toch weer even alle kranten gehaald enzo.
  zondag 10 november 2013 @ 15:35:03 #224
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133110690
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 15:10 schreef Faazz het volgende:

[..]

Waar let jij op dan? Berichten van bedrijven die bitcoin accepteren verschijnen de laatste tijd steeds meer. Eten laten thuis bezorgen met bitcoin is zowat het meest geniale wat er sinds kort bij is gekomen. Zo zal het ook met goederen en diensten gebeuren meer en meer, over de hele wereld.

wut? :D
Met bitcoin je eten betalen is niet echt winstgevend nu.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133110734
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 november 2013 13:21 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Je moet naar Deze Computer gaan, in de adresbalk %appdata% invullen en op enter drukken, dan naar multibit, en daar staat multibit.wallet en die moet je hebben, daar zitten je coins nog in.
Bedankt! Die vriend heeft z'n coins nu weer terug :)
pi_133111184
Jammer dat de koers zo blijft hangen rond de 300 en alleen af en toe naar beneden schiet. Heb m'n bitcoins voor veel geld gekocht
  zondag 10 november 2013 @ 15:54:34 #227
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133111250
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 15:52 schreef stripe het volgende:
Jammer dat de koers zo blijft hangen rond de 300 en alleen af en toe naar beneden schiet. Heb m'n bitcoins voor veel geld gekocht
Dat is het risico als je voor de korte termijn instapt.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 10 november 2013 @ 15:56:33 #228
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133111313
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 15:52 schreef stripe het volgende:
Jammer dat de koers zo blijft hangen rond de 300 en alleen af en toe naar beneden schiet. Heb m'n bitcoins voor veel geld gekocht
Je kan je geld terughalen bij de Bitcoin foundation, even Webbeestje PM-en.

Grapje he :*
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133111543
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 15:52 schreef stripe het volgende:
Jammer dat de koers zo blijft hangen rond de 300 en alleen af en toe naar beneden schiet. Heb m'n bitcoins voor veel geld gekocht
Tsja, dat is natuurlijk de keerzijde van speculatiegedrag: het kan ook naar beneden gaan.
pi_133112066
Gezien de huidige koers en het bedrag wat ik bij bitonic betaald heb (ahum... :( )heb ik de bitcoins van vanmorgen maar eens gestald bij cex.io. Eens kijken hoe dat werkt, bij cex.io kun je Ghashes kopen met je bitcoins. Op die manier krijg je een soort van rente.

Eens kijken of en hoe dat werkt.
  zondag 10 november 2013 @ 16:17:15 #231
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133112186
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 16:14 schreef Distortion het volgende:
Gezien de huidige koers en het bedrag wat ik bij bitonic betaald heb (ahum... :( )heb ik de bitcoins van vanmorgen maar eens gestald bij cex.io. Eens kijken hoe dat werkt, bij cex.io kun je Ghashes kopen met je bitcoins. Op die manier krijg je een soort van rente.

Eens kijken of en hoe dat werkt.
Hoe zit dat eigenlijk als je daar uit wil stappen? Zit je er voor een bepaalde periode in of kun je gewoon uitstappen wanneer je wil?
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133112356
De hashes die je koopt kun je ook weer verkopen, de bitcoins komen dan weer op je balans en die kun je terug boeken naar je wallet voor een fee van 0.001 .

Tenminste dat begrijp ik er van.
pi_133112663
KABOOM.

:P.
జ్ఞ‌ా
  zondag 10 november 2013 @ 16:28:30 #234
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133112678
Ik parkeer alles wel even in mn wallet. Kijk over een paar uur wel weer. Zie niet gebeuren dat er het e.e.a snel omhoog gaat.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133112878
Poll: Hoe veel BTC heb jij?
0 - 0.24
0.25 - 0.49
0.50 - 0.99
1 - 2.49
2.5 - 4.99
5 - 9.99
10 - 19.99
20 - 20.99
30 - 49.99
50 - 74.99
75 - 99.99
100+
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
జ్ఞ‌ా
pi_133112922
Iemand met 100+ :o
జ్ఞ‌ా
  zondag 10 november 2013 @ 16:35:02 #237
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133112990
Die trollbox. omg.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zondag 10 november 2013 @ 16:37:11 #238
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133113103


c_/

Bull trap dit dat zus zo.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133113236
quote:
99s.gif Op zondag 10 november 2013 16:37 schreef SosuaCafe het volgende:
[ afbeelding ]

c_/

Bull trap dit dat zus zo.
Herkenbare schermindeling :7.
జ్ఞ‌ా
  zondag 10 november 2013 @ 16:41:03 #240
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133113260
quote:
2s.gif Op zondag 10 november 2013 16:40 schreef µ het volgende:

[..]

Herkenbare schermindeling :7.
Te lui om verder te knippen. :)
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
  zondag 10 november 2013 @ 16:45:23 #241
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133113419
Ltc buy order.

3.328 12988.27648563 43224.9841

:o
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133113439
Oh ik had vandaag nog niet gekeken, LTC. :{ ;(
pi_133114313
Hmmz het gaat wel hard nu. Is dit de langverwachte crash of gewoon een dipje...
pi_133114545
Toch wel een serieuze crash en bijna op het niveau van mijn eerste aankoop. Misschien nog een beetje bijkopen.
  zondag 10 november 2013 @ 17:17:47 #245
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133114692
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 17:13 schreef WebBeestje het volgende:
Toch wel een serieuze crash en bijna op het niveau van mijn eerste aankoop. Misschien nog een beetje bijkopen.
Told ya. Even wachten, op 250 USD weer inkopen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 17:19:52 #246
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133114759
Mijn voorspelling was en blijft 230-250, morgen komt er in China weer een hoop cash vrij bij Chinezen die nog steeds willen instappen, en zeker nu de prijzen lager zijn.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 10 november 2013 @ 17:21:25 #247
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133114822
Haha, iemand probeert de index te manipuleren, al die 0.25 btc buy orders :')
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133114893
Heb een deel net verkocht en stop een klein deel in LTC.
Reden van verkoop is onder andere dat ik dan niet meer elke 2 minuten op m'n telefoon ga kijken wat de koers doet. Overstap naar LTC omdat ik gewoon even nieuwsgierig ben naar het verloop van die koers in de toekomst.
  zondag 10 november 2013 @ 17:26:49 #249
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133115010
Jeesh. Iedereen verkoopt. Paniek paniek.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133115023
quote:
9s.gif Op zondag 10 november 2013 17:17 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Told ya. Even wachten, op 250 USD weer inkopen.
Ach hetzelfde als die personen die zeggen dat de aarde vergaat, ooit krijgen ze gelijk.
pi_133115355
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 17:27 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Ach hetzelfde als die personen die zeggen dat de aarde vergaat, ooit krijgen ze gelijk.
Wat een kul, je loopt sinds een paar dagen hier bitcoins te verkondingen als de heilige graal. Ik ben stom geweest en heb mijn btc te vroeg verkocht en geeft het ook toe, maar ik heb dan wel 22x meer geld eruit gehaald dan erin zat. Jij bent imo. op een vrij hoog punt ingestapt, en nu kom je erachter dat het bij BTC's ook keihard omlaag kan knallen.
Heeft vrij weinig te maken met iets steeds herhalen, dat is gewoon de realiteit van bitcoins.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  zondag 10 november 2013 @ 17:36:36 #252
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133115404
Tis een kwestie van geduld.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133115466
quote:
99s.gif Op zondag 10 november 2013 17:36 schreef SosuaCafe het volgende:
Tis een kwestie van geduld.
Tot heel holland limburgs lult? Of totdat BTC de dollar gaat vervangen? De kans op beide schat ik ongeveer even hoog in;)
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  zondag 10 november 2013 @ 17:39:17 #254
304456 SosuaCafe
Sell me this pen...
pi_133115535
Tot het weer omhoog kruipt.
http://www.syfy.com/tinman/oz/
“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
pi_133115572
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 17:35 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Wat een kul, je loopt sinds een paar dagen hier bitcoins te verkondingen als de heilige graal. Ik ben stom geweest en heb mijn btc te vroeg verkocht en geeft het ook toe, maar ik heb dan wel 22x meer geld eruit gehaald dan erin zat. Jij bent imo. op een vrij hoog punt ingestapt, en nu kom je erachter dat het bij BTC's ook keihard omlaag kan knallen.
Heeft vrij weinig te maken met iets steeds herhalen, dat is gewoon de realiteit van bitcoins.
Ik weet goed genoeg wat de risico's zijn en de volatiliteit doet me weinig (genoeg ervaring met sprinters met een hoge hefboom ;) ). Waar ik het heb verkondigd als de heilige graal kan ik me niet herinneren maar dat ik er potentie in zie klopt wel.
pi_133115785
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 17:39 schreef WebBeestje het volgende:

[..]

Ik weet goed genoeg wat de risico's zijn en de volatiliteit doet me weinig (genoeg ervaring met sprinters met een hoge hefboom ;) ). Waar ik het heb verkondigd als de heilige graal kan ik me niet herinneren maar dat ik er potentie in zie klopt wel.
Ach geef toe je wilt gewoon wat centjes verdienen zoals iedereen. Snap alleen niet dat jullie dat nu allemaal nog willen. Bedoel 1500 dollar vond ik toen veel geld, alleen kocht ik er 150BTC voor, en was de koers vrij stabiel weinig risico op een crash omlaag.
Maargoed, dat moet iedereen zelf weten. Ik denk dat het echte dal nog niet bereikt is, veel mensen zijn weer in aan het stappen omdat ze anticiperen op een prijsstijging.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
pi_133115902
Natuurlijk wil ik er aan verdienen, alsof niemand dat hier zou willen :)
  zondag 10 november 2013 @ 17:55:00 #258
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133116252
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 17:52 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Maar wat is er dan gebeurd om deze stijging te rechtvaardigen?
Vraag is groter dan het aanbod, waarom er precies zoveel Chinezen Bitcoins willen hebben kan ik je niet vertellen. Maar ik denk dat er best wel veel mensen in China rondlopen die voordeel zouden hebben van een systeem zoals Bitcoins. Denk daarbij ook aan de overheid die daar momenteel zit, kan me voorstellen dat je daar een aantal dingen verborgen voor wil houden.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133116638
Gezien de tijd die het kost om een bitcoin overboeking te maken zie ik het in het normale betalingsverkeer nog geen grote vlucht nemen (pinnen gaat het bijvoorbeeld niet vervangen). Maar voor webshops en dergelijke heeft het zeker wel potentie. Vooral voor internationale transacties zijn bitcoin/litecoin gewoon briljant.
  zondag 10 november 2013 @ 18:07:00 #260
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133116640
Met zo'n username had ik niet anders verwacht :)
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 18:08:06 #261
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133116672
Je website is overigens outdated. Haasonline ondersteund al veel meer.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 18:11:30 #262
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133116755
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 18:06 schreef Distortion het volgende:
Gezien de tijd die het kost om een bitcoin overboeking te maken zie ik het in het normale betalingsverkeer nog geen grote vlucht nemen (pinnen gaat het bijvoorbeeld niet vervangen). Maar voor webshops en dergelijke heeft het zeker wel potentie. Vooral voor internationale transacties zijn bitcoin/litecoin gewoon briljant.
Litecoins wel eens geprobeerd? Volgens mij duurt het langer om je pin transactie te doen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133116841
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 18:11 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Litecoins wel eens geprobeerd? Volgens mij duurt het langer om je pin transactie te doen.
Ja litecoins gaan sneller dan bitcoins maar het duurt nog steeds 2,5 minuut per blok als je uitgaat van 3 blocks bij een veilige transactie dan duurt het 7.5 minuut. Ik weet niet hoe de meeste mensen pinnen maar dat gaat over het algemeen toch wel ruim binnen een minuut. Voor normaal winkelen is het volgens mij gewoon niet praktisch.
  zondag 10 november 2013 @ 18:16:01 #264
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133116879
Een transactie zonder confirmatie lijkt me onwenselijk.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133117904
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 17:55 schreef bitcoinplaats.nl het volgende:

[..]

Het is lastig te zeggen maar de chinezen zijn uitermate bullish, wellicht hebben de uitzendingen op CCTV daar enorm aan bijgedragen.

Wat precies alle factoren zijn weet ik niet, en is het grotendeels ook maar een gevoel dat "bitcoin" gewoon klopt.

Lees onderstaande post ook:

http://www.reddit.com/r/F(...)y_innovation/cdaca3d
Niet lullig bedoeld, maar wat bitcoin nodig heeft is een stabiele koers in de periode van 1/2 jaar. Dus niet omhoog en omlaag schieten maar gewoon een mooie flatline. Dan pas kan het geniaal of ik weet niet wat worden.
Maar dat wil niemand hier, iedereen wilt gewoon cashen op een iemand na van wie ik echt geloof dat hij er voor de lange termijn inzit.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  zondag 10 november 2013 @ 18:51:46 #266
342493 MissionPhailed
EU = Mission Phailed?
pi_133117920
BTC op btc-e.com nu rondom 265 dollar, da's 80 dollar lager dan 24 uur terug.
pi_133118046
quote:
11s.gif Op zondag 10 november 2013 18:51 schreef MissionPhailed het volgende:
BTC op btc-e.com nu rondom 265 dollar, da's 80 dollar lager dan 24 uur terug.
Deze crash is dan wel weer snel opgevangen door iedereen die er weer in is gestapt. Dus zo ernstig is het allemaal nog niet.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  zondag 10 november 2013 @ 18:55:23 #268
383099 Wouter_Drucker
Lid piratenpartij
pi_133118047
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 17:37 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Tot heel holland limburgs lult? Of totdat BTC de dollar gaat vervangen? De kans op beide schat ik ongeveer even hoog in;)
Tot heel Holland Bitcoin wult. :P
pi_133118078
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 18:55 schreef Wouter_Drucker het volgende:

[..]

Tot heel Holland Bitcoin wult. :P
Tsja, ik zie het zo 1/2/3 niet gebeuren. Dan zou eerder heel hollang limburgs gaan lullen als je het mij vraagt.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  zondag 10 november 2013 @ 18:58:59 #270
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_133118178
De crash naar 150 komt nog wel binnen nu en een week.
  zondag 10 november 2013 @ 19:00:32 #271
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_133118223
Wat is een betrouwbare plek om LTC te kopen?
pi_133118379
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 19:00 schreef BasEnAad het volgende:
Wat is een betrouwbare plek om LTC te kopen?
Net gedaan op BTC-e. Wel met BTC's gekocht trouwens, euro's overmaken is lastig daar.
pi_133118877
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 19:00 schreef BasEnAad het volgende:
Wat is een betrouwbare plek om LTC te kopen?
Ik koop ze altijd op btc-e (altijd = 2 keer tot nu toe ;) ). BTC/LTC dan, net als DN hierboven.
జ్ఞ‌ా
  zondag 10 november 2013 @ 19:30:41 #274
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133119212
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 18:51 schreef tofastTG het volgende:

[..]

Niet lullig bedoeld, maar wat bitcoin nodig heeft is een stabiele koers in de periode van 1/2 jaar. Dus niet omhoog en omlaag schieten maar gewoon een mooie flatline. Dan pas kan het geniaal of ik weet niet wat worden.
Maar dat wil niemand hier, iedereen wilt gewoon cashen op een iemand na van wie ik echt geloof dat hij er voor de lange termijn inzit.
Oh, ik zit er echt wel voor de lange (liefst oneindige) termijn in hoor.
Maar tevens geloof ik er in dat coins die ik nu goedkoop aanschaf nog heel wat meer waard worden.

Als je (zoals ik) gelooft dat Bitcoin heel groot en veel gebruikt kan worden dat is een marketcap van 4 miljard of zelfs 8 miljard met 21 miljoen Bitcoin niet genoeg, dus zullen ze duurder moeten worden op de lange termijn..
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 10 november 2013 @ 19:34:08 #275
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133119357
Bitcoin kan je niet vergelijken met het internet. Eerder met tablets.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_133119502
Ach en inmiddels gewoon weer $300 en bij Bitonic hebben ze geen coins meer op voorraad :)
  zondag 10 november 2013 @ 19:39:47 #277
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133119587
Denk dat dit de correctie nog niet helemaal was.. vorige grote ging ook 3 dagen door oid.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 10 november 2013 @ 19:45:17 #278
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_133119861
Jammer dat bitonic niks meer op voorraad heeft
pi_133119879
Bitcoinplaats, ik ontvang geen bevestigingsmail. Hoe lang duurt dat? Ik wil (anonieme) bitcoin webhosting (.nl) slijten ;)

edit: is gelukt!

[ Bericht 6% gewijzigd door vincm op 10-11-2013 19:57:46 ]
pi_133120160
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 19:32 schreef bitcoinplaats.nl het volgende:

[..]

Ik snap wat je bedoelt en ik ben het met je eens. Echter werkt de markt niet zo bij de adoptie van een nieuwe onbekende revolutionaire technologie. Mensen werden vroeger belachelijk gemaakt met de komst van het internet en email e.d. zo gaat het nu ook met bitcoin. Als je bitcoin vergelijkt met het huidige fiat systeem dan kan je niet anders dan concluderen dat bitcoin gewoon beter is op verschillende vlakken.

Er zijn nu al verschillende manieren om je te beschermen tegen de volatiliteit, zie bijvoorbeeld bitpay. De markt heeft tijd nodig om volwassen te worden en ik ben zelf van mening dat we nog in een begin stadium zitten wat dat betreft.

Zodra er oplossingen komen voor de huidige problemen zal dit merkbaar zijn in de koers, bijvoorbeeld hardware wallets zullen de instap voor minder technische mensen vergemakkelijken. Daarnaast, wat is een market cap van 3 - 4 miljard ? Dat is peanuts voor de grote spelers, zodra we richting de 10 gaan zullen de grotere spelers van zich laten horen.

We zullen vele ups en downs zien op de weg naar een "bitcoin" die 100% van zijn potentie bereikt heeft.
Sorry, maar wat een hoop blabla zonder daadwerkelijk wat te zeggen. Haal anders de uitvinding van het wiel er nog even bij, of dat we vroeger dachten dat de aarde plat was.
pi_133120591
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 19:51 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Sorry, maar wat een hoop blabla zonder daadwerkelijk wat te zeggen. Haal anders de uitvinding van het wiel er nog even bij, of dat we vroeger dachten dat de aarde plat was.
Ben ik het inderdaad wel mee eens, en grapjas Bitpay lekker leuk dat wisselt toch meteen weer om naar euro's? Wat is de functie van die bitcoins dan?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  zondag 10 november 2013 @ 20:00:56 #282
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133120629
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 19:51 schreef Loveless85 het volgende:

[..]

Sorry, maar wat een hoop blabla zonder daadwerkelijk wat te zeggen. Haal anders de uitvinding van het wiel er nog even bij, of dat we vroeger dachten dat de aarde plat was.
Nee, lekker inhoudelijke reactie geef jij..

Ik ben het grotendeels eens met bitcoinplaats, zou alleen niet zeggen dat het beter is. Maar anders.

Voor mij is het inderdaad beter, er zijn ook genoeg situaties waar dat niet zo is.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133120755
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 20:00 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Nee, lekker inhoudelijke reactie geef jij..

Ik ben het grotendeels eens met bitcoinplaats, zou alleen niet zeggen dat het beter is. Maar anders.

Voor mij is het inderdaad beter, er zijn ook genoeg situaties waar dat niet zo is.
Maar als ik dan hoor dat iets als bitpay de volatiliteit weghaalt waarom zijn die bitcoins op de eerste plaats dan nodig? Als iemand eerst naar BTC wisselt, en daarna worden ze meteen weer terug gewisseld?
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  zondag 10 november 2013 @ 20:20:36 #284
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133121743


[ Bericht 100% gewijzigd door Maxbet op 10-11-2013 20:21:30 ]
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 10 november 2013 @ 20:20:48 #285
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133121755
Of toch niet, net stond er nog maar 2 berichten en dit topic is vol.

Kan degene die een volgend deel aanmaakt even een kopje maken in de OP met waar je Bitcoins kan uitgeven?

Ik zat te denken aan Steambits, Thuisbezorgd en Coinmap
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133121989
Zijn wat reacties door de mods tussen uitgehaald, ivm coinplaats.nl en zijn nieuwe account en mijn reactie daarop!
Koers moet volgens mij nog met zo'n 100-150 dollar omlaag, maar wanneer? Dat is de vraag.
The fate of our times is characterized by rationalization and intellectualization and, above all, by the disenchantment of the world.
  zondag 10 november 2013 @ 20:30:31 #287
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133122491
Bedenk me net trouwens dat als over een jaar de acceptatie groter is het nog makkelijker gaat worden op vakantie. Misschien maak ik er volgend jaar als ik naar de UK ga wel een vlog over om alleen met Bitcoin te proberen te betalen.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
pi_133122669
Zijn er meer mensen met problemen met het aanmaken van een account bij cex.io?
Wat ik bij die captcha ook invul, het is altijd fout...
pi_133123445
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 20:30 schreef Maxbet het volgende:
Bedenk me net trouwens dat als over een jaar de acceptatie groter is het nog makkelijker gaat worden op vakantie. Misschien maak ik er volgend jaar als ik naar de UK ga wel een vlog over om alleen met Bitcoin te proberen te betalen.
Zou wel gaaf zijn
pi_133124717
Inmiddels op het niveau toen ik mijn tweede aankoop deed. Bewegelijk dagje :)
pi_133124899
Ik heb vanavond een account geregistreerd op Bitstamp.net. Lijkt me een prima site om bitcoins mee te gaan verhandelen. Per ongeluk raakte ik net op scamsite BitIstamp.net (pas op! bezoek die website niet).
Toen die site was geladen stond ik ook daar automatisch ingelogd?

Hoe veilig is het nu nog dit account te gebruiken? Ik moet nog worden goedgekeurd door de officiële Bitstamp.net. Meer mensen ervaring met dit soort scamsites?
pi_133125045
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 21:04 schreef MxM het volgende:
Ik heb vanavond een account geregistreerd op Bitstamp.net. Lijkt me een prima site om bitcoins mee te gaan verhandelen. Per ongeluk raakte ik net op scamsite BitIstamp.net (pas op! bezoek die website niet).
Toen die site was geladen stond ik ook daar automatisch ingelogd?

Hoe veilig is het nu nog dit account te gebruiken? Ik moet nog worden goedgekeurd door de officiële Bitstamp.net. Meer mensen ervaring met dit soort scamsites?
Huh, welke website? bitistamp.com (dus met een hoofdletter I zoals jij hem typt) doet het hier niet?
pi_133125247
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 21:06 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Huh, welke website? bitistamp.com (dus met een hoofdletter I zoals jij hem typt) doet het hier niet?
Het correcte adres van de scamsite is zonder hoofdletter (bitistamp.com).
Ik wil niemand aanraden die website te bezoeken vandaar de bewuste tikfout. :')
pi_133125642
bitistamp.com bestaat niet, die is nog registreerbaar, dus denk dat je een andere bedoelt :P
http://whois.ws/whois/bitistamp.com

edit; ooh .net en dan www. ervoor en /account/ erachter

Als je daar was ingelogd dan heb je ingelogd en zou ik direct een nieuw account aanmaken.

[ Bericht 11% gewijzigd door Waterdrinker op 10-11-2013 21:23:02 ]
pi_133126390
quote:
10s.gif Op zondag 10 november 2013 21:13 schreef Waterdrinker het volgende:
bitistamp.com bestaat niet, die is nog registreerbaar, dus denk dat je een andere bedoelt :P
http://whois.ws/whois/bitistamp.com
Wow, dan is 'ie snel offline gehaald.
Op Twitter maakt Bitstamp er ook melding van:
https://twitter.com/Bitstamp/status/399617650508066817

Vraag blijft: hoe veilig is m'n huidige (nog niet geaccepteerde) account?
pi_133126411
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 21:23 schreef MxM het volgende:

[..]

Wow, dan is 'ie snel offline gehaald.
Op Twitter maakt Bitstamp er ook melding van:
https://twitter.com/Bitstamp/status/399617650508066817

Vraag blijft: hoe veilig is m'n huidige (nog niet geaccepteerde) account?
Check m'n edit even :)
  zondag 10 november 2013 @ 21:23:55 #297
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133126471
quote:
1s.gif Op zondag 10 november 2013 20:00 schreef Maxbet het volgende:

[..]

Nee, lekker inhoudelijke reactie geef jij..

Ik ben het grotendeels eens met bitcoinplaats, zou alleen niet zeggen dat het beter is. Maar anders.

Voor mij is het inderdaad beter, er zijn ook genoeg situaties waar dat niet zo is.
Wat is er zo revolutionair aan de uitvinding van een digitale munt in plaats van een fysieke munt? Internet was een geheel nieuwe technologie. Ik wil nog niet zover gaan dat Bitcoin dat gaat evenaren.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 21:33:49 #298
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133127341
quote:
7s.gif Op zondag 10 november 2013 21:23 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wat is er zo revolutionair aan de uitvinding van een digitale munt in plaats van een fysieke munt? Internet was een geheel nieuwe technologie. Ik wil nog niet zover gaan dat Bitcoin dat gaat evenaren.
Er zitten best wel wat revolutionaire kanten aan, maar daarvoor ga je zelf maar inlezen.

Ik beweer niet dat Bitcoin hetzelfde is als het begin van het internet, al denk ik zeker wel dat het veel kan veranderen. Ik zeg ook niet (zoals sommigen dat wel zeggen) dat Bitcoins de Euro/Dollar gaan vervangen. Volgens mij kunnen beide systemen prima naast elkaar werken.

Sommige mensen zullen het dan eerder als travelcoin gebruiken. WikiLeaks en andere organisaties kunnen er ook voordeel bij hebben, bepaalde overheden kunnen niet besluiten dat iemand geen betalingen in Bitcoins meer mogen ontvangen. Zoals wel is voorgekomen bij WikiLeaks.

Ik snap niet zo goed dat volgens veel voor en tegenstanders Bitcoin of fiat geld moet "winnen", voor mij is het meer in het midden, ik zie voor allebei een bestaansrecht.

Ik zelf zou graag wat meer controle over mijn geld hebben en zou dus ook liefst zo veel mogelijk in BTC betalen in plaats van in Euro's.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 10 november 2013 @ 21:38:01 #299
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_133127686
quote:
0s.gif Op zondag 10 november 2013 21:33 schreef Maxbet het volgende:
Ik zelf zou graag wat meer controle over mijn geld hebben en zou dus ook liefst zo veel mogelijk in BTC betalen in plaats van in Euro's.
Wat voor soort controle doel je dan op?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 10 november 2013 @ 21:49:14 #300
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133128465
quote:
7s.gif Op zondag 10 november 2013 21:38 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Wat voor soort controle doel je dan op?
Disclaimer: dit is maar een voorbeeld, er zijn 101 al dan niet geldige redenen om meer controle over je eigen geld te willen.

Ik ben er om te beginnen helemaal niet op tegen om belasting te betalen, belasting is nodig. We maken met zijn allen gebruik van dingen die betaald worden met belastingen.

Waar ik het niet mee eens ben zijn praktijken zoals ik Cyprus is gebeurt, nu kan iedereen wel zeggen dat dat hier niet zal gebeuren. Maar ik weet zeker dat niemand aan mijn Bitcoins komt als ik ze in mijn eigen wallet heb staan.

Verder heeft de bank waar ik mijn geld heb staan dat geld helemaal niet op voorraad. Dat betekent dat ik in sommige gevallen (die inderdaad niet vaak voorkomen) niet aan mijn eigen geld kan. Dat ik dan geen rente op krijg neem ik voor lief, dat is wat je betaald voor vrijheid.

Je bent tegenwoordig zo goed als verplicht in Nederland om een bankrekening te hebben, je kunt zelfs een daklozenuitkering niet cash krijgen. Zelfs zwervers hebben een pinpas.

Voorbeeldje uit de praktijk: de belastingdienst had een foutje gemaakt met een aangifte, gelijk geprobeerd dit recht te zetten. Voor zowel mij als de mensen bij de belastingdienst waarmee ik contact heb gehad was het duidelijk dat dit een misverstand moest zijn. Ondertussen hadden ze het (flinke) bedrag al van mijn rekening gehaald nog voordat ik mijn maandelijkse rekeningen had betaald, terug betalen heeft dik 2 maanden geduurd.

Als ik iets moet betalen, geen enkel probleem. Maar in gevallen zoals hierboven hou ik mijn eigen geld misschien liever in eigen beheer.
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
  zondag 10 november 2013 @ 21:49:51 #301
320603 Maxbet
Liberté toujours
pi_133128516
Eeeeeen vol! Ik zet even wat plekken waar je met BTC kan betalen in de OP
Op zaterdag 18 januari 2014 20:19 schreef ikwiltrolletje het volgende:
#teammaxbet
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')