 
		 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			quote:Op zaterdag 28 september 2013 16:41 schreef minilot het volgende:
Enneh, we zijn op de 1 na laatste pagina..
Alvast voor de volgende opvolgtopic-starter:
Titel van topicreeks graag vervangen door Vegetarisch en veganistisch eten!
Merci!
 
											 
			 
			
			
			Op dit moment wel Noek, ik wil weten wat het doet... alleen met eten trouwens hoor, ik ga nietquote:
 
 
 
			 
			
			
			Zou je misschien deze you tube in de OP erbij willen plaatsen, ter informatie.quote:Op maandag 30 september 2013 12:13 schreef GimmeGore het volgende:
Ik denk dat het lage energiepeil/niet lekker in je vel etc niet geheel bangmakerij is hoor. Als jij van de ene op de andere dag heel anders gaat eten dan je lichaam gewend is, dan is het niet heel vreemd dat je je een tijdje "anders" voelt. En dat hoeft niet positief te zijn.
 
											 
			 
			
			
			Sorry dat ik niet elke bladzij terug ga lezen hoor...quote:

Dan spam je dit topic lekker helemaal vol met al je razend interessante linkjes, en open je zelf een nieuw deel.quote:Op maandag 30 september 2013 12:28 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Maar ik vind het jammer dat er niets met de OP is gedaan, er waren heel veel nuttige linkjes
die toegevoegd hadden kunnen worden, maar ja
 
			 
			
			
			quote:Op maandag 30 september 2013 13:38 schreef GimmeGore het volgende:
[..]
Sorry dat ik niet elke bladzij terug ga lezen hoor...
[..]
Dan spam je dit topic lekker helemaal vol met al je razend interessante linkjes, en open je zelf een nieuw deel.
 
											 
			 
			
			
			Tijd niet gezien? Gaat het nog steeds goed?quote:Op maandag 30 september 2013 13:40 schreef sararaats het volgende:
binnenkort de groentenburger bakken
 
			 
			
			
			ja hoor. ik heb wel last van hoofdpijn die niet van m'n ogen komt. waarschijnlijk de medicatie.quote:Op maandag 30 september 2013 13:41 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Tijd niet gezien? Gaat het nog steeds goed?
 
			 
			
			
			Ah, oké ik weet niet welke medicatie je hebtquote:Op maandag 30 september 2013 13:43 schreef sararaats het volgende:
[..]
ja hoor. ik heb wel last van hoofdpijn die niet van m'n ogen komt. waarschijnlijk de medicatie.
 als je maar verstandig blijft eten dan,
  als je maar verstandig blijft eten dan, 
											 
			 
			
			
			Je zegt het maar, FANN. Ik ben er ook nogquote:Op maandag 30 september 2013 12:28 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
Maar ik vind het jammer dat er niets met de OP is gedaan, er waren heel veel nuttige linkjes
die toegevoegd hadden kunnen worden, maar ja
 
											 
			 
			
			
			quote:Op maandag 30 september 2013 13:45 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Je zegt het maar, FANN. Ik ben er ook nog
 Gelukkig wel!
  Gelukkig wel!   
											 
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			Cymbalta (AD) en de Pilquote:Op maandag 30 september 2013 13:44 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ah, oké ik weet niet welke medicatie je hebtals je maar verstandig blijft eten dan,
er staan veel tips in de nieuwe OP
 
			 
			
			
			Ah, oké dat eerste moest ik even googelen, want ik ben geen dokter natuurlijkquote:
 
 Bedoel je 4x per week? Of gewoon 4x zomaar voor een keertje, en is die groenteburger danquote:Op vrijdag 13 september 2013 17:13 schreef sararaats het volgende:
[..]
eet 4 keer iets vegetarisch. vandaag falafelballetjes
link in sig
 
  
  
			 
			
			
			 
  ) kun je bijzonder lekkere, hartige sauzen maken voor plantaardige nacho's, pasta's, burrito's en nog veel meer.
 ) kun je bijzonder lekkere, hartige sauzen maken voor plantaardige nacho's, pasta's, burrito's en nog veel meer.  
			 
			
			
			 voordat ik daar doorheen ben duurt wel even maar ik blijf gewoon lekker doorprinten
  voordat ik daar doorheen ben duurt wel even maar ik blijf gewoon lekker doorprinten   
  
  
  
			 
			
			
			Cashewnoten worden in de Indiase keuken vaak gebruikt als basis voor curry. Google bijv eens op "malai kofta", vegetarische balletjes op basis van aardappelen met een cashew saus. Of kijk hier.quote:Op maandag 30 september 2013 16:56 schreef minilot het volgende:
Die jullie wel 'ns wat met cashewnoten voor 'kazige' sauzen? Met dingen als ciderazijn, peper, gerookt paprikapoeder en vooral edelgist (waaaaaanzinnig spul) kun je bijzonder lekkere, hartige sauzen maken voor plantaardige nacho's, pasta's, burrito's en nog veel meer.
 
			 
			
			
			Turkse toko's, biologische winkels of supermarkt?quote:
 
  
  
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Ja, ik ga het écht wel een keer proberen hoorquote:Op maandag 30 september 2013 20:55 schreef mascara-klodder het volgende:
Fann, maak je hummus eens een keertje gewoon zelf. Zo erg lekker!
Veel werk is het ook niet. Voor het slapen gaan de erwten in de week zetten en dag erna ze lekker koken. Dat kost het meeste tijd eigenlijk.
 ik moet nog heel veel leren eigenlijk
  ik moet nog heel veel leren eigenlijk  maar ik heb wel al een paar
  maar ik heb wel al een paar tot nu toe at ik wel vaak dingen met bruine en witte
 tot nu toe at ik wel vaak dingen met bruine en witte 
  
			 
			
			
			Ik vind zelfs homemade hummus van kikkerwten uit een blikje (in plaats van zelf gekookte) zeer goed te eten. Kost echt geen tijd, staafmixer op de ingrediėnten zettten en klaar!quote:Op maandag 30 september 2013 21:03 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ja, ik ga het écht wel een keer proberen hoorik moet nog heel veel leren eigenlijk
Ik heb zelfs nog nooit ''gewoon'' kikkererwten gegetenmaar ik heb wel al een paar
recepten klaarliggen, dat weltot nu toe at ik wel vaak dingen met bruine en witte
bonen, die kikkererwtjes enzo moet ik nog mee leren omgaan zeg maar
Komt goed!
 
  
											 
			 
			
			
			quote:Op maandag 30 september 2013 22:22 schreef minilot het volgende:
Ik vind zelfs homemade hummus van kikkerwten uit een blikje (in plaats van zelf gekookte) zeer goed te eten. Kost echt geen tijd, staafmixer op de ingrediėnten zettten en klaar!
 
  
  
											 
			 
			
			
			Daar heb ik ook nog een pot van staan. Gebruik het voor de zelfmaak-hummus, maar verder...zo geen idee waar je het in kan doen...quote:Op maandag 30 september 2013 19:34 schreef Isabeau het volgende:
Mijn C1000 heeft Tahin, heb het wel eens gekocht voor diverse gerechten.
 
			 
			
			
			Je kunt ze ook roosteren, als pittig, knapperig borrelhapje!quote:Op maandag 30 september 2013 22:24 schreef myxomatosekonijn het volgende:
[..]

Heb dan nog nooit kikkererwten nķet als hummus gegeten
 
  
			 
			
			
			Klopt, werkt prima. kant-en-klare hummus vind ik vaak te glad en te vlak van smaak. Er mogen van mij best nog wel eens wat stukjes erwt tussen zitten hier of daar. Ik heb alles in huis geloof ik, dus dat moet ik vandeweek maar weer eens makenquote:Op maandag 30 september 2013 22:22 schreef minilot het volgende:
Ik vind zelfs homemade hummus van kikkerwten uit een blikje (in plaats van zelf gekookte) zeer goed te eten. Kost echt geen tijd, staafmixer op de ingrediėnten zettten en klaar!
Voorverpakte hummus uit de supermarkt vind ik niet zo lekker.
 
											 
			 
			
			
			Ow?quote:Op maandag 30 september 2013 22:28 schreef minilot het volgende:
[..]
Je kunt ze ook roosteren, als pittig, knapperig borrelhapje!
Hier heel veel recepten:
http://foodgawker.com/?s=roasted+chickpeas
Foto van mezelf van afgelopen zomer:
[ afbeelding ]
 
  Dat ziet er grappig uit! Dank voor de tip!
 Dat ziet er grappig uit! Dank voor de tip!
											 
			 
			
			
			quote:Op maandag 30 september 2013 22:36 schreef Vork het volgende:
[..]
Klopt, werkt prima. kant-en-klare hummus vind ik vaak te glad en te vlak van smaak. Er mogen van mij best nog wel eens wat stukjes erwt tussen zitten hier of daar. Ik heb alles in huis geloof ik, dus dat moet ik vandeweek maar weer eens maken
 
  
			 
			
			
			 
  
											 
			 
			
			
			 dus ik had wel wat lekkers verdient vond ik zelf
  dus ik had wel wat lekkers verdient vond ik zelf   
  
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 want ik zag dat het pakje anders over datum
  want ik zag dat het pakje anders over datum 
  mocht ik een keer een ''normaal'' ijsje
  mocht ik een keer een ''normaal'' ijsje
 
			 
			
			
			Of kikkererwten uit een blikkie toch zoals mascara-klodder zegt?quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 03:17 schreef rijsttafel het volgende:
Een uur? Nee joh. Heb nog nooit zelf hummus gemaakt, maar wel veel curries vooral, en zo lang doe ik echt nooit.
 was ik ook al van plan
  was ik ook al van plan   
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Oké een half uur valt ook best mee!quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 17:45 schreef rijsttafel het volgende:
Ik week ze eigenlijk altijd, maar daarna kook ik ze een half uur ofzo, geen uur.
 
			 
			
			
			Maar voor falaffel hoef je ze niet te koken, trouwens.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 17:48 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Oké een half uur valt ook best mee!
 
			 
			
			
			Dan moet ik de recepten nog even goed lezen voordat ik aan de gang gaquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 17:58 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Maar voor falaffel hoef je ze niet te koken, trouwens.
 dat was alleen voor de
  dat was alleen voor de 
											 
			 
			
			
			Ja, een uur. Dat staat op de verpakking: 8-9 uur in water laten liggen en een uur koken.quote:Een uur?
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Ik ben hier oprecht verbaasd over. Mijn ouders zijn ook echte vleeseters en denken niet twee keer om een vleesje meer of minder, maar zelfs wij aten regelmatig vegetarisch thuis? Ik bedoel het niet negatief, maar ik vraag me toch af hoe je nooit een vegetarische maaltijd op kan hebben. Wel tof dat je wilt kijken wat de vegetarische keuken te bieden heeft, en hopelijk inspireert het je tot vaker vegetarisch etenquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 20:39 schreef sararaats het volgende:
wat het Day Zero Project betreft: ik eet niet 4 keer per week iets vegetarisch maar dit is verdeeld over maanden of zelfs jaren.
ik heb nog maar 1 keer echt vegetarisch gegeten en dat waren Egyptische falafel (van de plaatselijke shoarmabar)
de groentenburger is dus nummer 2
 
											 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Wat mij betreft overdreven lang.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 20:29 schreef Bram_van_Loon het volgende:
[..]
Ja, een uur. Dat staat op de verpakking: 8-9 uur in water laten liggen en een uur koken.
 
			 
			
			
			Het kan dat het er staat maar niemand van de personeelsleden had er van gehoord. Ik heb nu maar even de kant en klare gekocht maar vanaf nu maak ik het zelf aangezien dat volgens mij goedkoper is wanneer je het extra gasverbruik meerekent en aangezien het vrij gemakkelijk zelf te maken is.quote:Hier wel hoor. Schap Aziatische producten ofzo.

| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |