Ik vind zelfs homemade hummus van kikkerwten uit een blikje (in plaats van zelf gekookte) zeer goed te eten. Kost echt geen tijd, staafmixer op de ingrediënten zettten en klaar!quote:Op maandag 30 september 2013 21:03 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ja, ik ga het écht wel een keer proberen hoor ik moet nog heel veel leren eigenlijk
Ik heb zelfs nog nooit ''gewoon'' kikkererwten gegeten maar ik heb wel al een paar
recepten klaarliggen, dat wel tot nu toe at ik wel vaak dingen met bruine en witte
bonen, die kikkererwtjes enzo moet ik nog mee leren omgaan zeg maar
Komt goed!
quote:Op maandag 30 september 2013 22:22 schreef minilot het volgende:
Ik vind zelfs homemade hummus van kikkerwten uit een blikje (in plaats van zelf gekookte) zeer goed te eten. Kost echt geen tijd, staafmixer op de ingrediënten zettten en klaar!
Daar heb ik ook nog een pot van staan. Gebruik het voor de zelfmaak-hummus, maar verder...zo geen idee waar je het in kan doen...quote:Op maandag 30 september 2013 19:34 schreef Isabeau het volgende:
Mijn C1000 heeft Tahin, heb het wel eens gekocht voor diverse gerechten.
Je kunt ze ook roosteren, als pittig, knapperig borrelhapje!quote:Op maandag 30 september 2013 22:24 schreef myxomatosekonijn het volgende:
[..]
Heb dan nog nooit kikkererwten níet als hummus gegeten
Klopt, werkt prima. kant-en-klare hummus vind ik vaak te glad en te vlak van smaak. Er mogen van mij best nog wel eens wat stukjes erwt tussen zitten hier of daar. Ik heb alles in huis geloof ik, dus dat moet ik vandeweek maar weer eens makenquote:Op maandag 30 september 2013 22:22 schreef minilot het volgende:
Ik vind zelfs homemade hummus van kikkerwten uit een blikje (in plaats van zelf gekookte) zeer goed te eten. Kost echt geen tijd, staafmixer op de ingrediënten zettten en klaar!
Voorverpakte hummus uit de supermarkt vind ik niet zo lekker.
Ow? Dat ziet er grappig uit! Dank voor de tip!quote:Op maandag 30 september 2013 22:28 schreef minilot het volgende:
[..]
Je kunt ze ook roosteren, als pittig, knapperig borrelhapje!
Hier heel veel recepten:
http://foodgawker.com/?s=roasted+chickpeas
Foto van mezelf van afgelopen zomer:
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 30 september 2013 22:36 schreef Vork het volgende:
[..]
Klopt, werkt prima. kant-en-klare hummus vind ik vaak te glad en te vlak van smaak. Er mogen van mij best nog wel eens wat stukjes erwt tussen zitten hier of daar. Ik heb alles in huis geloof ik, dus dat moet ik vandeweek maar weer eens maken
Of kikkererwten uit een blikkie toch zoals mascara-klodder zegt? was ik ook al van planquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 03:17 schreef rijsttafel het volgende:
Een uur? Nee joh. Heb nog nooit zelf hummus gemaakt, maar wel veel curries vooral, en zo lang doe ik echt nooit.
Oké een half uur valt ook best mee!quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 17:45 schreef rijsttafel het volgende:
Ik week ze eigenlijk altijd, maar daarna kook ik ze een half uur ofzo, geen uur.
Maar voor falaffel hoef je ze niet te koken, trouwens.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 17:48 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Oké een half uur valt ook best mee!
Dan moet ik de recepten nog even goed lezen voordat ik aan de gang ga dat was alleen voor dequote:Op dinsdag 1 oktober 2013 17:58 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Maar voor falaffel hoef je ze niet te koken, trouwens.
Ja, een uur. Dat staat op de verpakking: 8-9 uur in water laten liggen en een uur koken.quote:Een uur?
Ik ben hier oprecht verbaasd over. Mijn ouders zijn ook echte vleeseters en denken niet twee keer om een vleesje meer of minder, maar zelfs wij aten regelmatig vegetarisch thuis? Ik bedoel het niet negatief, maar ik vraag me toch af hoe je nooit een vegetarische maaltijd op kan hebben. Wel tof dat je wilt kijken wat de vegetarische keuken te bieden heeft, en hopelijk inspireert het je tot vaker vegetarisch etenquote:Op dinsdag 1 oktober 2013 20:39 schreef sararaats het volgende:
wat het Day Zero Project betreft: ik eet niet 4 keer per week iets vegetarisch maar dit is verdeeld over maanden of zelfs jaren.
ik heb nog maar 1 keer echt vegetarisch gegeten en dat waren Egyptische falafel (van de plaatselijke shoarmabar)
de groentenburger is dus nummer 2
Wat mij betreft overdreven lang.quote:Op dinsdag 1 oktober 2013 20:29 schreef Bram_van_Loon het volgende:
[..]
Ja, een uur. Dat staat op de verpakking: 8-9 uur in water laten liggen en een uur koken.
Het kan dat het er staat maar niemand van de personeelsleden had er van gehoord. Ik heb nu maar even de kant en klare gekocht maar vanaf nu maak ik het zelf aangezien dat volgens mij goedkoper is wanneer je het extra gasverbruik meerekent en aangezien het vrij gemakkelijk zelf te maken is.quote:Hier wel hoor. Schap Aziatische producten ofzo.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |