quote:Op vrijdag 6 september 2013 08:22 schreef FANNvanhetlaatsteuur het volgende:
[..]
Ik had gegoogeld op dahl en ik wil dit recept!
ik heb EINDELIJK uitgevogeld hoe ik de pagina moet printen hij is nu aan het printen,
ik kan het recept hier dus niet neerzetten, Surnaams recept Dahl met Okra, ziet er lekker uit
Leuk weer een recept erbij, ik ga het allemaal uitzoeken, dankjewel en wel terugkomen heh
Hopelijk wordt de OP goedgekeurdquote:Op vrijdag 6 september 2013 08:30 schreef rijsttafel het volgende:
Beste topic op fok in de double-digits
Ziet er goed uit hij knalt er niet alleen een zooitje boter bij maar ook een héle lading knoflookquote:Op vrijdag 6 september 2013 08:30 schreef rijsttafel het volgende:
[..]
Ben nog 2 maanden in het land met vrije internettoegang en kooklust, dus zal hier denk ik wel vaker posten.
Ik kwam dahl met komkommer recept tegen Dat klinkt maf en eigenlijk niet lekker, maar de chef beweert dat het geniaal is.. Binnenkort eens maken.
"I like to add a small piece of butter" *gooit er een heel blok boter in*
Ze hadden ongezoet en gezoet http://www.vivera.com/pro(...)ks-naturel-ongezout/quote:2. Waarvan worden de Vivera producten gemaakt?
De Vivera producten worden gemaakt van de beste, plantaardige, niet genetisch gemodificeerde grondstoffen. De meeste producten worden bereid op basis van soja. Een klein aantal andere producten op basis van rijst of wortel. Vivera maakt uitsluitend gebruik van scharrelkippenei-eiwit. Er worden vitamines B12 en ijzer aan de Vivera producten toegevoegd.
Volgens mij is dit deel 1 CUL / Producten die 100% plantaardig en lekker zijn :)quote:Op vrijdag 6 september 2013 20:10 schreef rijsttafel het volgende:
Iemand een idee wat er met het veganistentopic is gebeurd? Is er een deel 2?
quote:Er is al 84 dagen niet in dit topic gepost. Bedenk je of het zinvol is dit topic omhoog te schoppen. Klik hier om tóch te reageren.
Daar ben ik best een beetje jaloers op... ik heb geen tuinquote:Op zaterdag 7 september 2013 16:23 schreef Maria2.0 het volgende:
Morgen simpel&vega:
Cherrytomaatjes uit eigen tuin,
Tja en dan de pepers (of puntpaprika's) en aubergine in lijfolie bakken, en later giet je de saus erbij.quote:De Basis van dit alles is tomatensaus van verse tomaten, verse geraspte knoflook, peper en zout.
Dit gooi je gewoon in de blender en daarna in de pan en dan laat je het even 10 minuten lekker doorkoken en dan is het klaar.
Ik eet van alles door elkaar vandaag maar vooral veel speltbrood en salade, en restje vanquote:Op zondag 8 september 2013 18:34 schreef rijsttafel het volgende:
Vanavond simpel maar wel 1 van m'n lievelingsgerechten:
Pasta met tomatensaus (staat nu lekker te pruttelen)
En een salade
Ik ben niet héél erg dol op vlees vervangers maar ik had toevallig deze gekocht vandaagquote:Op maandag 9 september 2013 00:53 schreef rijsttafel het volgende:
Restjesdag is de beste dag van de week.
Bij de landmarkt. http://www.landmarkt.nl/quote:Op maandag 9 september 2013 01:22 schreef rijsttafel het volgende:
Ik hou ook niet zo van vleesvervangens. Niet dat ik ze per se niet lekker vind, maar gewoon het idee dat je zonder vlees iets zou missen. En ze zijn wel duur.
Maar voor een dagje makkelijk doen doe ik het wel sporadisch. Waar heb je ze gekocht? Ziet er wel ok uit.
http://www.distrifood.nl/(...)msterdam-DIS143665W/quote:Op maandag 9 september 2013 01:35 schreef rijsttafel het volgende:
Ik zal eens googlen want Amsterdam is niet naast de deur. (Rotterdam, dus grote kans dat het ergens wel te vinden is.)
Dat is waar, dan zullen ze het daar wel hebben.quote:Op maandag 9 september 2013 07:57 schreef Vork het volgende:
Dat verkopen ze wel bij een doorsnee biosupermarkt. En wat Rotterdam betreft, daar zit Gimsel en daar hebben ze sowieso een hoop interessante producten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |