Dank voor de tip. Ik heb net gekeken en ben een beetje overweldigd door het aanbod. Weet niet welke ik dan zou moeten kiezen, het zijn ook speciale uitstekers voor een deel.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 11:38 schreef lady-wrb het volgende:
ik heb ze ook, ik haal ze bij de leukste taartenshop
kom je een keer bij mij lenenquote:Op vrijdag 17 mei 2013 13:13 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Dank voor de tip. Ik heb net gekeken en ben een beetje overweldigd door het aanbod. Weet niet welke ik dan zou moeten kiezen, het zijn ook speciale uitstekers voor een deel.
Ik kwam er trouwens net achter dat Jumbo supermarkt bij ons in de buurt superveel aanbod verschillende kleuren fondant heeft, had ik nog niet gezien.
bij mij was het een groot succesquote:Op vrijdag 17 mei 2013 16:30 schreef Etcetera het volgende:
Mascarpone appeltaart staat in de oven, ik ben heel benieuwd
Als je niet te ver weg woont graagquote:Op vrijdag 17 mei 2013 16:17 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
kom je een keer bij mij lenen
ik heb niet zo'n overweldigend aanbod
zaanstreek is toch wel te doen?quote:Op vrijdag 17 mei 2013 16:48 schreef Tinuviel het volgende:
[..]
Als je niet te ver weg woont graag. Ik was vandaag bij de Bijenkorf, daar hadden ze alleen maar dieren en letters.
deeg te dun, taartrand is gescheurdquote:
hoe kan dat nou? wat zonde. had je m niet goed af laten koelen?quote:Op vrijdag 17 mei 2013 18:35 schreef Etcetera het volgende:
[..]
deeg te dun, taartrand is gescheurdnog niet geproefd, ik wacht tot mijn vriend thuis is
ik had 26 cm en ik had nog deeg over. ik ga volgende keer 28 cm dia proberen want ik kon mn appel niet goed kwijtquote:Op vrijdag 17 mei 2013 19:28 schreef Etcetera het volgende:
24cm, denk dat ik inderdaad langer had moeten laten afkoelenmaar ruikt wel heerlijk
hoezo? ik bak zelden appeltaart. ik kijk wel veel naar 24 kitchen vooral naar rudolf en leer veel van hoe hij dingen aanpakt. dit keer heb ik het deeg voor de korst zo gedaan als hij een keer voordeed en het lukt inderdaad prima. (plus dat ik nu een pot suiker met vanillestokjes heb, daar had ik anders ook nooit opgekomenquote:Op vrijdag 17 mei 2013 19:40 schreef Etcetera het volgende:
Het helpt vast ook niet dat dit mijn allereerste appeltaart washeb wel een paar keer biscuit gemaakt, een keer chocoladetaart, maar nog nooit zoiets. Oh well, volgende keer gaat het beter
dat had ik dus niet. ik twijfelde juist om een stukje te gaan proberen, vanwege die citroenschillen in de korst.quote:Op vrijdag 17 mei 2013 19:52 schreef Etcetera het volgende:
Ik heb het filmpje bij het recept bekeken en ben gewoon aan de slag gegaanongeduldig, slechte eigenschap bij bakken is mijn ervaring.
Ook meteen eerste keer vanillestokje snijden een leegschrapen. Is echt heel niet-boeiend maar ik vind het tof dat ik dat gewoon doe
Gaaf! Hoe heb je die klokken gemaakt, wat voor spul is dat?quote:Op vrijdag 17 mei 2013 13:49 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Wat een prachtige taarten weer!!
Ik kwam even onze bruidstaart showen! Zelf gemaakt, en alleen maar positieve reacties op gehad,
Was een naturel bisquit, gevuld met bananenbavarois..
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Haha nee hoor, juist leuk om terug te zienquote:Op vrijdag 17 mei 2013 16:52 schreef Tinuviel het volgende:
Naar het voorbeeld van Eva4Eva. Hoop je neemt het me niet kwalijk, dat ik je mooie cupcakes heb nagemaakt:
[ afbeelding ]
Dat is een kant en klare cake topper.quote:Op zaterdag 18 mei 2013 00:21 schreef Eva4Evah het volgende:
[..]
Gaaf! Hoe heb je die klokken gemaakt, wat voor spul is dat?
Dat is zoals spuuglokje al zegt: Eeen echte taarttopper, Is plastic omhuld met satijn en pareltjes!quote:Op zaterdag 18 mei 2013 00:21 schreef Eva4Evah het volgende:
[.
Gaaf! Hoe heb je die klokken gemaakt, wat voor spul is dat?
Bij deze:quote:Op donderdag 9 mei 2013 12:25 schreef LovelyLady het volgende:
Ik heb vorige week 2 taarten gemaakt. 1 voor mijn verjaardag en 1 voor Radio49 hier op het forum (helaas kan ik die laatste nog niet laten zien want dat is een beetje een verrassing nog dus die houden jullie nog tegoed)
Hee, nou je het zegt... volgens mij ook! Leuke taart trouwens. Ik hou wel van zwart als basiskleur.quote:Op maandag 27 mei 2013 14:21 schreef lady-wrb het volgende:
heb je de 4 niet op zijn kop?
leuk taartje overigens
ik ben lichtelijk leesblind en las 64, wat ik niet kon rijmen bij radio 49quote:Op maandag 27 mei 2013 14:57 schreef Spuuglokje het volgende:
[..]
Hee, nou je het zegt... volgens mij ook! Leuke taart trouwens. Ik hou wel van zwart als basiskleur.
maar nu ik je toch hier zie... hoeveel kleuren groen had jij gemaakt voor die taart destijds?quote:Op maandag 27 mei 2013 14:57 schreef Spuuglokje het volgende:
[..]
Hee, nou je het zegt... volgens mij ook! Leuke taart trouwens. Ik hou wel van zwart als basiskleur.
Whoopie piesquote:Op vrijdag 17 mei 2013 12:03 schreef lady-wrb het volgende:
heeft iemand een goed recept voor whoopie pies?
(en zelf geprobeerd en goedgekeurd)
die wil ik al heel lang maken.
Soppen? In thee ofzo? Of wat vers fruit ofzo erop, dat er wat vocht intrekt?quote:Op maandag 27 mei 2013 16:16 schreef lady-wrb het volgende:
toevallig had ik van het weekend een recept uit een boekje geprobeerd, dit moest een kwartier de oven in op 180 graden en vervolgens had ik perfecte sjoelschijven(knetterhard en droog)
ik heb ondertussen diverse andere recepten doorgespit en daar blijkt de baktijd net als hierboven een stuk korter, dus dat ga ik binnenkort maar eens proberen.
wel zonde van die whoopies die ik nu met hamer en beitel naar binnen moet krijgen. de smaak is niet verkeerd alleen gortdroog en hard
Als ik het me goed herinner 13 kleuren groen.quote:Op maandag 27 mei 2013 15:00 schreef lady-wrb het volgende:
[..]
maar nu ik je toch hier zie... hoeveel kleuren groen had jij gemaakt voor die taart destijds?
woooohquote:Op maandag 27 mei 2013 16:53 schreef Spuuglokje het volgende:
[..]
Als ik het me goed herinner 13 kleuren groen.
klinkt meer macro biotisch vind ikquote:Op maandag 27 mei 2013 18:26 schreef Troel het volgende:
13 kleuren groen. Klinkt toch op zijn minst als een soort porno-kookboek
Van Food naar stoffen of andersom?quote:Op maandag 27 mei 2013 21:20 schreef SV-tje het volgende:
Vorige week samen met m'n zus een taart gemaakt voor het afscheid van een collega van haar. Ging van de ene afdeling naar de andere.
[ afbeelding ]
Vandaag een workshop van Wendy Schlagwein gehad!
[ afbeelding ]
Inderdaad van food naar stoffenquote:
Mijn tweede thuisquote:Op maandag 27 mei 2013 21:30 schreef SV-tje het volgende:
[..]
Inderdaad van food naar stoffenHet is overgekomen
Ik vond de vier sowieso raarquote:Op maandag 27 mei 2013 14:21 schreef lady-wrb het volgende:
heb je de 4 niet op zijn kop?
leuk taartje overigens
o maar dat is het belangrijkste toch?quote:Op dinsdag 28 mei 2013 07:46 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Ik vond de vier sowieso raarHoe ik em ook deed.
Belangrijkste: hij was lekker
Ehm perfect? *bloos* Ik ben zo 1 1/2 jaar geleden begonnen met mijn eerste cupcakes en taartjes te versieren. Bakken heb ik altijd al gedaan, vanaf mijn 6e ofzo, appeltaart en perziktaart en dat soort dingen . Ik heb geen workshops gevolgd. Ik heb wel vroeger heel veel gewerkt met fimoklei dus boetseren doe ik al een tijdje.quote:Op dinsdag 28 mei 2013 06:46 schreef Tinuviel het volgende:
Die Bumba taart is ook gaaf.
Svtje en Calastra hoe komt het dat jullie dit zo perfect kunnen? Hoeveel jaar doen jullie dit al en hoeveel workshops heb je gevolgd?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |